.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 12 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (1)


În următoarele postări voi aduce la cunoştinţă două dintre cele mai mari taine pe care acest pământ, şi implicit acest neam, le deţine de mii de ani. Aceste informaţii urmau să fie cunoscute către sfârşitul acestui deceniu dar, datorită precipitării unor evenimente din spaţiile subtile (şi implicit din spaţiile cauzale), ele sunt transmise cu câţiva ani înainte. Mi s-a transmis că aceste taine trebuiesc revelate acum!
Acest lucru m-a luat şi pe mine prin surprindere. Personal, îmi convine, deoarece voi fi eliberat de povara deţinerii acestor taine. Nu a fost un lucru uşor să trăiesc cu ele câţiva ani buni (aproape şase ani) fără a fi împărtăşite...
Sincer să fiu, privind din perspectiva actuală – vorbesc de mentalitatea societăţii în general, acest lucru nu este de foarte bun augur. Dar perspectiva momentană nu înseamnă mai nimic în comparaţie cu perspectiva spirituală viitoare! Important este că Legea Necesităţii permite ca aceste informaţii să fie revelate acum. Totuşi, trebuie spus că, această lege nu îşi face cunoscută prezenţa decât dacă se anunţă anumite evoluţii... Într-un cuvânt, perioada grea nu se va termina, ba dimpotrivă, sunt foarte mari şanse să se înrăutăţească! Asta mai ales dacă nu se face nimic! Urmează o perioadă de purificare, de curăţare a acestui spaţiu sacru, adică a spaţiului românesc (şi nu numai).
Nu va fi uşor... dar nici nu va fi „iadul pe pământ” după cum ar vrea unii!
Cele două mari taine – banda directoare a anahatei planetare şi arborele vieţii dacic, vor avea darul de-a declanşa reacţii extrem de puternice în sufletele unor persoane. Vor acţiona ca nişte declanşatori pentru programele lor evolutive. În cel mult trei ani, unii dintre cei care vor lua cunoştinţă de aceste două mari taine vor trebui să scoată pe piaţă alte lucrări, deci se vor scoate la suprafaţă alte taine... fie spirituale, fie chiar în legătură directă cu acest pământ. Nimeni nu deţine încă puzzle-ul final al întregii lucrări.... Mi s-a transmis că imaginea finală este una extraordinară!
Intrarea sistemului nostru solar în banda energetică de înaltă frecvenţă vibraţională (aşa-numita „centură fotonică) a determinat o serie de dinamici energetice la nivelul întregii planete. Centrele sale energetice (chakrele) – Geea este şi ea un organism viu, se deschid acum din ce în ce mai mult. Anumite dinamici energetice îşi înteţesc activitatea. Altele sunt iniţiate chiar de aceste schimbări... Într-un cuvânt, lucrurile se precipită pentru că energiile devin din ce în ce mai puternice!
La nivel uman, toate acestea determină o serie de dinamici. Primul proces care se declanşează este cel de purificare. Purificarea înseamnă eliberarea de negativitate, de balast, de condiţionări, de temeri, de ataşamentele de tot felul etc. Purificarea este un proces necesar. După acest proces urmează cel de echilibrare, de armonizare dintre interior şi exterior, de deschidere faţă de sferele superioare omului.
Pentru unii va fi mai uşor, dar pentru alţii... mai greu!
Precum am spus în prima lucrare – Legile lui Zamolxe, eu mi-am făcut datoria... Nu mi-a fost uşor, dar mi-am asumat drumul. Şi voi continua să-mi fac în continuare datoria.
Sper ca această lucrare să reaprindă flăcăra din inimile multor oameni. Mulţi au deja flacăra aprinsă... cu peste două mii de ani în urmă. Îşi vor aduce aminte... şi vor şti ce au de făcut!
Dinspre Carpaţi se aude strigătul lupului alb!
A venit vremea!

REVELAREA CIRCUITULUI SACRU

Pe teritoriul statului nostru (şi nu numai), se află unul dintre centrele energetice ale planetei. În termen sanscrit numele este Anahata, sau centrul energetic al inimii. Este centrul care determină armonia dintre energiile „pământeşti” şi cele „cereşti”.
Da, România se află în zona cea mai sfântă a planetei noastre (Geea)! România este chiar în inima ei!
Aceasta nu este o informaţie nouă. Însă una e să afirmi acest lucru şi alta e să argumentezi în mod credibil, asupra acestui lucru. Nu de puţine ori cei care au afirmat astfel de lucruri au fost subiectul unor ironii acide. Asta într-un caz mai bun, căci au fost şi reacţii mult mai dure.
În literatura de specialitate se afirmă că anahata planetei s-ar afla în zona cuprinsă de Shaftesbury şi Glastonbury, în Anglia, iar punctul central ar fi un deal din zonă, acolo unde se crede că ar fi mormântul legendarului Rege Arthur.
 
Totuşi, un centru energetic principal planetar nu poate fi activat pe o suprafaţă atât de mică (aproximativ 1.200-1.500 km2 faţă de circa 500.000 km2 adică suprafaţa cuprinsă de vortexul anahatei planetare). Este ca şi cum centrul energetic al inimii al unui om (anahata) ar avea mai puţin de 1 mm2,ceea ce este fals. Clarvăzătorii, precum şi tradiţiile yoghine milenare spun că fiecare centru energetic (chakra) are o suprafaţă de cel puţin 15-20 cm2).
Conform Legii Corespondenţei, se poate face o paralelă cu energetica fiinţei umane. Raportat la suprafaţa totală a planetei, există o similitudine de raport între aria centrului energetic şi cel planetar, iar teoria se confirmă în cazul nostru. Astfel, la o suprafaţă medie de 2m2 – suprafaţa pielii unui om mediu, aria unui centru energetic (de circa 20 cm2) ar fi de circa o miime (0,001%). Suprafaţa cuprinsă de zona anhatei planetare (circa 500.000 km2) ar fi de aproximativ o miime faţă de suprafaţa planetei noastre (circa 510.000.000 km2)
În zona respectivă (Glastonbury-Shaftesbury) avem o convergenţă, foarte puternică cei drept, a energiilor telurice cu cele „cereşti”. Această convergenţă determină formarea unui vortex energetic, însă nu se poate compara cu vortexul anahatei planetare.
 
Un centru energetic planetar (fie principal – cum e cazul zonei noastre, fie secundar – pe o suprafaţă mai mică) prezintă câteva caracteristici:
- trebuie să fie prezente toate elementele, dar şi subelementele specifice. Asta înseamnă că în cadrul elementului pământ trebuie să fie prezente subelementele:
·         ţărână – pentru desfăşurarea activităţii agricole
·         piatră – zona trebuie să prezinte o mare varietate de pietre, inclusiv semipreţioase (cristale)
·         metal - zăcăminte metalifere diverse
·         lemn - o largă varietate de specii din regnul vegetal.
La elementul apă trebuie să fie prezente subelementele:
·         apă curgătoare - izvoare, râuri, fluvii
·         apă stătătoate - lacuri, mare sau ocean (în imediata apropiere)
·         precipitaţii moderate în timpul anului
·         pânze freatice aflate la mică adâncime
·         variaţii moderate ale umidităţii.
·         rezerve de subterane organice
Elementele „foc” şi „aer” sunt răspândite în toate zonele planetei, însă accesarea energiilor lor specifice necesită o anumită pregătire.
- trebuie să prezinte un bun echilibru între formele de relief. România are o treime câmpie, o treime dealuri şi o treime munţi.
- trebuie să prezinte mai multe puncte de „convergenţă” care, de regulă, sunt masive muntoase ori structuri subterane (sau amândouă), având o puternică încărcătură spirituală şi energetică. Anumite forţe pot fi măsurate radiestezic iar altele sunt măsurabile cu instrumente ştiinţifice, precum anomaliile electro-magnetice, gravitaţionale etc. Aceste „puncte de convergenţă” sunt proiecţii pe pământ ale benzii energetice (care are o geometrie multidimensională).
- energia vitală captată de centrul energetic respectă un anumit traseu de „curgere” către pământ. Acest traseu are tiparul structurii spiralate numită „spirala Fibonacci”. La fel se întâmplă cu toate centrele energetice, inclusiv centrele (chakrele) energetice ale omului. Structura spiralată Fibonacci este traseul de curgere naturală a energiei vitale (pentru spaţiul 3D). Această formă este observată la toate regnurile evolutive, începând cu cel mineral, vegetal, uman, şi mergând până la structurile galactice în formă de spirală.
- în punctele de convergenţă trebuie să existe o mult mai mare concentrare a biodiversităţii. Aceasta presupune un număr crescut de specii din regnul vegetal (flori, plante, arbori) şi chiar animal (insecte, fluturi etc.) dintre care unele sunt unice. Majoritatea acestor puncte de convergenţă sunt declarate parcuri naturale, fiind protejate de legile ţărilor respective (sunt protejate inclusiv de entităţi energetice, atlante sau chiar extraterestre).
- trebuie să existe confirmări (verificabile fizic) pe traseul energetic al forţei vitale. Acestea presupun o incidentă mai mare a anumitor manifestări energo-informaţionale. În genere, este vorba de o concentrare mai mare de persoane care manifestă anumite capacităţi, aşa-zis paranormale. Acestea s-au activat ca urmare a faptului că s-au expus mai mult timp influenţei centrului energetic (la care se adaugă şi o oarecare zestre karmică – e vorba de pregătire).
- regiunile din jurul centrelor energetice prezintă o atracţie inexplicabilă pentru foarte multe neamuri străine locului. După cum bine se ştie, acest teritoriu a fost foarte râvnit în cursul istoriei, începând cu romanii şi continuând cu avarii, goţii, gepizii, hunii, bulgarii, pecenegii, cumanii, maghiarii, tătarii, slavii, rromii, kazarii, evreii. Este vorba de o atracţie inexplicabilă pentru acest centru energetic, fiind resimţită ca o chemare din interior. În viitorul apropiat se va intensifica această atracţie (aparent inexplicabilă) pentru acest spaţiu, îndeosebi a acelora care au ales calea evoluţiei spirituale.
 va urma...


33 de comentarii:

  1. Inca lucrez meditatii de purificare (cea cu torul, meditatii de accesare a energiilor tip hrana in diverse situatii de lipsa - in principal cele 5 mentionate de mine in comentariul despre Scoala Zamolxiana) si am senzatia ca pe masura ce se apropie Pastele voi avea nevoie de toata energia si determinarea mea ca sa ajung sa ma bucur de atingerea unui nivel superior de gestiune a lipselor, a curentilor subterani de frica, violenta si nebunie, pe care ii simt in mine si afectandu-ma totodata si de undeva din afara din ce in ce mai acut pe masura ce lucrez toate aceste meditatii.

    O sa revin si eu cu vesti pe masura ce se mai intampla lucruri, cum ar fi receptionarea informatiilor despre traseele energetice si tainele acestor locuri, respectiv ajungerea la finalitati realtive pe diferite etape de lucru: purificari, expandari ale constiintei, accesarea de energii eterice, miscari si actiuni in plan fizic.

    Din mine ies la suprafata in aceasta perioada umbre si stihii de care nici macar nu am fost constient pana acum, cel putin nu la dimensiunea sub care se arata acum, cand lucrez pe asta.

    Si apropo de acest lucru am si o intrebare: crezi ca ma va ajuta perioada pana la Paste, postul Pastelui, Saptamana Patimilor, sa aduc la lumina si sa transcend aceasta nebunie care incepe sa se disloce si sa imi bantuie creierii si campul constiintei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna !
    Remer cand am citit frazele astea din articol
    "
    Sper ca această lucrare să reaprindă flăcăra din inimile multor oameni. Mulţi au deja flacăra aprinsă... cu peste două mii de ani în urmă. Îşi vor aduce aminte... şi vor şti ce au de făcut!
    Dinspre Carpaţi se aude strigărul lupului alb!
    A venit vremea!
    "

    , m-a luat un tremur foarte foarte puternic , cea mai puternica reactie inexplicabila pe care am simtit-o in viata mea !!!

    A fost mai puternica reactia chiar si decat aia simtita cand am citit descantecele discipolilor lui Zamolxe !

    Parca un camp mi se strangea mai ales in jurul capului !
    Si intr-adevar in ziele astea am avut parte de foarte puternice descarcari emotionale , aproape nu trece o zi fara sa vars lacrimi si in sfarsit incep sa nu-mi mai reprim emotiile si sa incep sa inteleg !

    Remer iti multumesc inca o data si sper sa reusesc sa ma stabilizez suficient incat sa-mi asum drumul !
    Poate pare deplasat dar asta simt sa zic ! Va iubesc ! Pe toti cei care sunteti implicati in aceasta imensa lucrare , si sincer va admir atat de muult incat nici nu pot exprima in cuvinte !
    Ma ajutati sa imi construiesc acea diferenta de potential ce sper eu ca imi va dinamiza evolutia !

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca ti se va parea ciudat ce-ti spun, dar esti destul de aproape de a depasi foarte multe conditionari. Aceste meditatii pot lucra pe doua directii; fie iti elibereaza starile negative, fie ti le amplifica. Depinde de cum iti este format corpul mental reactiv. Pare paradoxal, dar este mai bine sa ti le amplifice deoarece asa ai ocazia de a le infrunta. Astfel iti vei invata lectia si nu vei mai avea niciodata asemenea probleme. Tine minte ca, atunci cand esti in cea mai cumplita stare, chiar atunci ai cea mai mare forta de-a rupe "norul intunecat" din tine. Este ca o fortare a interiorului, a constientului... poti simti ca si cum ai putea manevra acea energie intunecata cu propria vointa. O poti rupe efectiv ca si cum ti-ai folosi bratele sau sabia.
    Toate aceste stari te vor ajuta sa-ti gasesti locul sacru din tine. Acel loc unde nimeni si nimic nu te poate atinge. Pentru a ajunge acolo trebuie sa fii in momentul ACUM. Starile pe care le simti demonstreaza ca ai o energie foarte mare dar este gresit directionata. Fie catre ceea ce-ti place sau nu-ti place, fie catre trecut sau viitor.
    Pe mine m-au ajutat cateva trucuri:
    - vorbeste in gand despre ceea ce simti, dar trebuie sa fii o "alta persoana". Acesta siretlic te va face sa fii foarte bine prins in momentul -aici si acum-. Vei vedea ca starea negativa dispare foarte repede. Va fi ceva de genul: "acest individ... simte o stare cumplita pentru ca... Chiar acum simte ca... si incepi sa vorbesti despre asta (de fapt acel "el"). Ideea este sa nu te identifici cu el (tine). Esti... sa zicem Andrei, din Arad, care observa ce simte Eduard.
    - Priveste in jurul tau. Incearca sa aproximezi distanta in cm pana la obiectele apropiate. Dupa nici 5-6 astfel de aproximari, energia negativa se disipeaza considerabil.
    - gandeste-te la o apa curgatoare. Asculta... simte suvoiul...
    - priveste o vale din varful unui munte (disipeaza energiile mentale "inchise")
    Atentie la trecut si viitor. Cauta sa nu iti arunci energia intr-acolo.
    Citeste, reciteste Puterea prezentului, de Eckhart Tolle.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tibi, ai simtit astfel pentru ca sufletul tau a decodificat deja informatiile!
    Foarte probabil ca si tu ai multe alte cunostinte codificate in subconstient. Le vei scoate la timpul potrivit...
    Informatiile din postarile ulterioare vor fi putin la "high voltage"! Nu cred ca nu vor lasa un ecou... cat de cat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru sfaturi! Sunt foarte binevenite!

    Este interesant faptul ca din toate incantatiile mentionate in Scoala Zamolxiana am selectat 3 care ma atrag in mod deosebit si pe care le folosesc de fiecare data cand am nevoie de un ajutor. Toate au in comun APA:

    Soapte de Munte se preling in izvor.
    Zambeste Luna in ochiul de apa.
    Picuri de Soare invelite de roua.

    Mie acestea imi dau ce am nevoie!

    Tot legat de Apa, in 2010 am fost la cascadele Iguazu din Brazilia. In timp ce mergeam printre cascade, chiar la gura caderii suvoiului de apa zeci de metri sub mine si inconjurat fiind de alte caderi de apa MAI INALTE cu zeci de metri decat unde eram eu, am facut atunci o meditatie de comuniune cu Pamantul si Apa din locurile acelea. Am simtit ceva cum ar fi Sufletul Pamantului care parca ma iubea si ma imbratisa, si am fost atunci impresionat pana la lacrimi de forta si tandretea pe care am simtit-o! A fost o experienta care m-a uimit si m-a impresionat! Mai ales ca un localnic ne-a informat mai tarziu ca in tot acel an apele nu mai atinsesera un nivel atat de crescut si dezlantuit ca in acele zile!

    Iar pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am atasat pe Google Plus fotografia in care se intampla sa fi avut acea meditatie si alte cateva poze in care am surprins spectacolul Pamantului din acele locuri:

    https://plus.google.com/photos/110805316947225938187/albums/5719121907630205553

    Sa va bucurati!

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc ca e putin frustrant faptul ca nu le pot accesa si in mod constient. Raportat la modul in care imi desfasor purificarea pentru mine sunt binevenite aceste noi postari si sper ca ecoul sa fie prezent in toata fiinta mea !
    Chiar am nevoie mare de a mai acumula suficienta lumina pentru a mai face un salt evolutiv , spre o conectare si o stabilizare a unui nou fundament spiritual !
    Incep sa constientizeaz ca aspectele spirituale sunt cauzale pentru vibratiile 3D-ului !
    M-am obervat mult in ultima vreme si am dedus ca o mare parte din mine este orientata retroactiv si am de gand sa schimb asta !
    Am o intrebare care ma framanta de mult pornind de la urmatoarea afirmatie :
    Structurile mele de procesare a datelor sunt foarte diferite de ceea ce observ la cei din jurul meu ! In sensul ca eu vad lucrurile diferit si in alta directie fata de ei !
    Plus ca ceea ce majoritatii oamenilor li se pare banal pentru mine este extrem de dificil si mai ales nu ma pot racorda la logica folosita de ei ! Asta mai ales in ce priveste scoala dar si multe alte aspecte !

    - Cum ar trebui sa abordez acest mod a meu de a gandi ??

    O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  7. Eduard, vizita ta la Iguazu a fost ca un dar divin. Ti-ai format o conexiune spatio-temporala acolo, asadar poti avea acces oricand la acele energii. Cascadele ofera nu numai energia apei ci si pe cea a pamantului si aerului (ai diferenta de nivel - elementul pamant, precum si aer - in cadere, apa este invaluita de energiile aerului). Cascada ofera, pe langa purificare si hrana subtila, o energie deosebit de puternica, pe care o poti folosi in viata de toate zilele.
    Foloseste-te cat poti de mult de sansa avuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tibi, "structurile de procesare a datelor" sunt unice pentru fiecare persoana. Pana la un anumit punct este normal ca punctele de vedere sa fie diferite. Atentie insa la judecatile de valoare... este daunator sa gandesti ca punctul tau de vedere este "superior" celuilalt. Chiar daca ar fi, poate ca nu s-ar potrivi celuilalt... Fiecare isi alege drumul potivit...
    Abordarea trebuie sa fie echilibrata, intre minte si suflet. Cand cauti prea mult in minte sufletul va suferi, iar cand cauti prea mult in suflet, o buna parte din minte va fi tulburata si confuza. Ideal ar fi nu doar sa intelegi ci sa si simti ceea ce intelegi!
    Multi fizicieni au ajuns la concluzia ca totul este energie, chiar au dezvoltat formule complexe... dar cei mai multi dintre ei nu simt acest lucru. Cand simti cu adevarat ca esti energie atunci dispar conditionarile 3D, esti una cu continuumul energetic. Aproape toate barierele din 3D cad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Remer ! Nu m-am gandit niciodata la asta, si chiar cred ca e modul corect de a privi lucrurile. Si lucrand simultan cu mintea si sufletul putem trai armonios realitatea ! Sper sa ajung si eu sa simt cu adevarat acest continuum energetic . Sperantele sunt mari !
      Multumesc !

      Ștergere
  9. Tibi..

    Asa cum ai sesizat si tu, ultimele doua propozitii din incheierea articolului lui Remer, si anume "Dinspre Carpati se aude strigarul lupului alb! A venit vremea!" degaja o forta spirituala extraordinar de mare. Perceptia mea asupra acestor doua fraze este ca ele nu au fost puse intamplator acolo, nu sunt doar o coincidenta de context sau stilistica, ci au menirea de a declansa anumite dinamici energetice, spirituale si cazuale in cei pentru care a venit momentul unei treziri si a unei mobilizari a resurselor lor interioare si exterioare. Si asta s-ar traduce mai pe sleau in a renunta la a avea un viitor pentru a incepe sa aiba un destin. Propriul destin. Asta nu inseamna ca treaba e ca si facuta, dar daca semnalul exista inseamna ca esti pe cale si esti unul dintre cei la care atingerea magica poate, vrea si trebuie sa ajunga.

    In ceea ce priveste simbolistica lupului, aceasta fiinta este purtatoare de atribute si daruri spirituale extraordinare.

    Acum 2 ani am facut mai bine de 6 luni de zile unul dintre cele mai fascinante cursuri de dezvoltare personala si spirituala de pana acum, initierea in Ritualurile Shamanice MunayKi. Acolo, printre multe alte lucruri, mi-am aflat animalul de putere, acel arhetip spiritual (entitate si energie) de care fiecare venim insotiti in aceasta viata pentru a integra si manifesta atributele si harurile sale. La mine a fost Lupul, alternand lup negru cu lup alb.

    Atat de impresionanta a fost pentru mine legatura cu animalul meu de putere incat m-am hotarat atunci sa inteleg mai bine simbolistica lupului. Si am aflat urmatoarele...

    Lupul este intruchiparea energiilor psihice care ascund secretele cunoasterii si intelepciunii. Atunci cand lupul isi indreapta capul spre Luna si incepe sa cante, el se conecteaza la energiile subconstientului, cautand atunci singuratatea, locurile ascunse si potecile neumblate pentru a experimenta adevarul despre sine.

    Cand LUPUL ESTE NEGRU, atunci el se manifesta ca divinitate subpamanteana ce comporta doua fetze: una feerica si alta feroce, imbinand trasaturi si caracteristici aparent contradictorii: calauza a sufletelor in lumea de dincolo, simbol al inteligentei, dreptatii si intelepciunii dar si nesupunere, salbaticie si desfrau fara margini.

    Cand LUPUL ESTE ALB, atunci nu este fiara ci spirit; radiaza lumina si forta spirituala.

    Lupul un simbol masculin, solar si razboinic.

    Inchei cu un film despre oameni si lupi, emotionant si incarcat de simboluri:

    http://www.youtube.com/watch?v=wZeS0Un3jwk

    Sa ai o zi reusita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Eduard !

      Tocmai m-ai facut sa realizez ca poate faptul ca eu vreau doar un simplu viitor si evitarea dezechilibrelor majore m-a facut sa ies din sfera de influenta a planului meu cauzal acest fapt determinand neputinta , lipsa de orientare, confuzie,lipsa de speranta si chiar disperare !

      Intutitiv simt ca, comutarea de pe "viitor" pe "destin" vine cu o serie de activari cauzale.

      Voi medita la acest aspect pe viitor !

      Iti multumesc Eduard si iti admir curajul !

      Ștergere
  10. Remer.. multumesc pentru informatiile si sugestiile tale cu privire la energia si legatura subtila cu locurile de la Iguazu. Deja am integrat in meditatiile mele cascadele iar puterea in primul rand purificatoare si apoi de sustinere pe care am resimtit-o a fost extraordinara. Atata timp cat raman, asa cum foarte bine ai spus si tu, in AICI si ACUM, posibilitatile sunt fascinante.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi pare bine ca am putut ajuta in vreun fel.
    As vrea sa nu-mi spuneti Remer ci simplu, Dan.
    Am ales acest nume pentru ca il "auzeam si simteam" de mult timp in interiorul meu. La inceput, am crezut ca a fost numele meu intr-o intrupare din Egipt sau din Atlantida. Ulterior, ghizii mi-au spus ca Remer Ra s-ar traduce in trei feluri: Fratia solarienilor, Calea Soarelui, Templul Soarelui. A fost un fel de miscare spirituala aparuta inaintea distrugerii finale a Atlantidei, si a fost coordonata de entitati energetice solare si din Marele Soare Central (miezul de stele "batrane" din centrul galaxiei noastre).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum o fi sa traiesti stiind ca lumea ta are sa se prabuseasca intr-o era intunecata care nu se stie cat va avea sa dureze?!

      Numai cand citesc textele indiene despre KaliYuga care pe mine ma enerveaza CUMPLIT datorita modului deznadajduitor si resemnat pana la NESIMTIRE in care prezinta ORICE, ma apuca niste draci cat muntele EVEREST!

      Nu stiu daca in momentele acelea de dinaintea disparitiei Atlantidei oamenii gandeau la ce va urma, dar sa traiesti efectiv intr-o era in care nu ai NICI UN REPER in afara de crampeiele asa zis vizionare ale unor indivizi care se proclama profeti abosoluti (si care printre altele prezic 200.000 de ani de intuneric - cum fac "venerabilele" texte indiene) mi se pare revoltator, terifiant si nebunesc!

      Nu stiu cata adevarata spiritualitate este in India, dar lipsa lor de inteligenta in a se conecta la realitatea de aici si acum, la oameni si la Pamant, la inefabilul tuturor dimensiunilor, invitatia la venerarea mortilor pe care o gasesti aproape obsesiv in toate textele indiene (de parca asta mi-a ramas mie de facut in viata asta - sa traiesc cu mortu-n casa !!!), zbirismul si uratenia fizica (a se citi hidosenia!) mai tuturor ascetilor, yoginilor si sfintilor lor, saracia lucie in care traieste "spirituala Indie", izolarea de lume, de viata, de oameni in alergatura lor aproape furibunda dupa Nirvana, imi da o stare de lehamite generala atunci cand ma gandesc la rezumatul scrierilor lor care s-ar putea traduce prin "calea indiana sau nimic" si punct. Cred ca daca si-ar pune putin mintea la contributie, majoritatea omenilor ar putea sa inteleaga mai mult decat le da sa ingurgiteze doctrina X sau Y, mortul Z sau W.

      Am citit profetiile lui Sundar Sight pentru Romania si m-am luat cu mainile de cap! Doamne, nenea ala are macar 4 clase?! Cred ca in foarte putine ocazii in viata asta mi-am mai simtit inteligenta intr-un asemenea hal jignita precum a reusit sa-mi transmita halucinantele texte ale acestui individ!

      Cumplit sa treci de la Atlantida la asa ceva, indiferent ca te numesti Dan, Remer Ra, Fratia Solarienilor sau orice fiinta cat de cat luminata la cap din acest Univers!

      Am spus-o!

      Ștergere
  12. Ei lasa, nu mai fii atat de critic cu ei! Astfel de texte sunt alterate destul de mult (de oameni) in mii de ani de circulatie. Sunt si texte indiene extraordinare. Iti recomand Baghavad Gita!
    Daca textele spirituale indiene ti se par halucinante, inseamna ca nu ai citit Vechiul Testament. S-ar putea sa faci o criza de nervi citind ce scrie acolo...
    Cat despre cultul mortilor... crestinii sunt campioni la asa ceva. Ia uita-te peste un calendar crestin (fie catolic, fie ortodox). Vezi vreunul viu acolo?
    Ai vazut vreodata cum rad musulmanii sau chiar africanii de "civilizatii" occidentului atunci cand se inchina la zugraveli si chipuri pictate? Cum sfintii sunt dezmembrati iar parti din sistemul osos sunt puse in diferite cutii pentru ca oamenii sa se inchine la ele.
    Cat despre atlantii care stiau ca civilizatia lor nu mai are mult...
    Nu erau ca si cei de azi, prinsi in materie... Ei stiau ca trupul este un instrument al spiritului. Aveau o alta viziune... vedeau evolutiile pe mii si zeci de mii de ani. Stiau ce va urma, care sunt evolutiile noilor civilizatii. Au pus la punct planuri... Au vazut ca se vor ridica din nou... Au lucrat cu civilizatiile semisalbatice din Egipt, Americi, Dacia, Asia... Nu mai conta ca Atlantida va disparea... Stiau ca o vor renaste! Prin ei insisi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumos! Si educativ. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu vreau sa spun ca de 3 ani tot ajung pe la sarmisegetuza si prin ceahlau ..ma atrage energia de acolo cu toate ca eu stau in cealalta parte a tarii...cand am ajuns la sarmisegetuza mi s-a parut ca si cum as fi ajuns acasa...in rest deja simt ca totul este UNUL imi simt aparteneta la UNUL si stiu ca totul in univers este armonie si ca in spatele fiecarui lucru este ceva ce trebuie neexistand cuvintele:noroc,ghinion,rau,pacate ci numai sensuri neintelese inca..ce pot sa spun e ca ma simt linistita chiar daca in jurul meu s-ar parea ca e haos....eu sunt linistita caci simt ceva care mi-ar spune:stai linistita,totul va fi bine....de ce am incredere ca pentru mine va fi bine?nu stiu..dar simt ca de acum mereu va fi bine pentru mine si ca voi intelege de ce....aaaaa si simt multa iubire pentru tot...va imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  15. acum am citit comentariul tau TIBI SI vreau sa spun ca si eu mi-am vazut animalul de putere in vis...era un URS...la inceput ma luptam cu el iar la un moment dat m-am oprit si ne-am imbratisat si am inceput sa vorbim...nu-mi era deloc frica de el,il simteam prietenul meu....nu stiu de ce tocmai ursul este prietenul meu si de ce tocmai el am ajuta dar stiu ca parca se spunea despre ZAMOLXES ceva legat de un URS...ma gandesc ce o semnifica ursul????te pup...

    RăspundețiȘtergere
  16. eu visez un sarpe, nu des ci foarte rar, si cand il visez a doua zi am acces la informati noi ce ma ajuta la dezvoltarea spirituala, si in vis nu imi este frica de el...

    RăspundețiȘtergere
  17. Fii binecuvantata comunitate si tin sa va multumesc si sa apreciez faptul ca aici,pe acest blog si prin aceste comentarii ii gasesc pe cei deopotriva cu mine.Mai mult sau mai putin evoluat spiritual sunt in aceeasi hora si cu nespusa iubire si lumina va imbratisez pe toti.
    Va iubesc si va recomand pe you tube Ovidiu Liteanu - Rapirea Crestinilor

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari pentru efortul de a explica lucrurile acestea deosebite!
    Ai incercat sa vezi daca acesti "centri energetici" - nu stiu daca i-am numit bine - au o legatura cu piramide ce au existat in acest spatiu? In Bosnia a fost descoperita, relativ recent, o piramida; in Muntii Fagarasului mai sunt cateva din ce scrie pe net si probabil anumite zone, devenite ulterior subterane, ar mai fi inca acoperite de pamant - existand ipotetic posibile relee energetice. Exista oare o similitudine vis a vis de explicatia ta? Ma gandesc ca poate ele se regasesc pe traseu si sustin anumite "rezonante".
    Probabil ca nici tunelurile subterane din Carpati sau galeriile de la Rosia Montana nu sunt tocmai intamplatoare sau justificate numai de existenta unor resurse pur materiale.
    Unde se situeaza Sarmisegetuza pe acest circuit? Care a fost/este rolul sau? Acolo nu s-a sapat nici macar 20% din potential sau poate chiar mai putin de atat, sustin arheologii romani.
    Aici este un documentar despre piramida din Bosnia: http://youtu.be/x9SEUfIZ5Rw

    Multa bafta cu acest demers!

    Silviu

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu cativa ani in urma, la meditatiile de grup pe tema planetara la care am avut ocazia sa particip virtual, de fiecare data ma vizualizam mergand pe o poteca ce mergea paralel cu liziera, la doar cativa copaci distanta... prin randurile acelea de copaci vedeam luminisul ce se intindea dincolo de liziera...
    Straiele imi erau straine si in acelasi timp cunoscute si dragi... si cateodata eram femeie, dar cateodata, nu... dar nu e important...
    Mergand spre locul de intalnire cu "ceilalti", uneori aveam senzatie de intarziere, si grabeam pasul... apoi, pasul grabit se transforma in alergare usoara... si cand se intampla asta concomitent cu bataile inimii de teama intarzierii, atunci isi facea aparitia ... dragonul... de undeva din inalt se lasa in picaj pe liziera, si ajuns pe pamant fugea paralel cu mine in pasul meu...
    Cand il vedeam, fara vreo urma de teama, traversam diagonal banda de copaci, saream pe el, si astfel eram salvata de la intarziere...
    Mai tarziu am aflat ca este unul dintre ghizii mei...
    Deci cu lupul... nu prea am vorbe... dar modul in care aceste 2 fraze apar in context (cu care nu pare a avea vreo legatura), pare ca o parola... si ea va gasi rezonanta potrivita doar in cei carora le este adresata...
    Inutil de completat ca nu e necesar sa-ti fie companion, sau ca ar conta culoarea... Trebuie doar sa faca "clik"... :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am luat la cunostinta si iti multumesc frumos! Aseara am citit incontinuu cam de la 21-pana pe la vreo 4 dimineata....Sunt multe lucruri pe care nu le stiam....sunt altele care le simteam ca asa sunt insa nu stiam calea de urmat...va fii un ciclu lung de purificare....poate eu nu-l mai apuc....insa sunt dator sa dau si am dat mai departe lucrarile tale...Nimic nu este intamplator! Acea flacara de care vorbesti arde de mult in mine....si nu m-a lasat in pace de cand eram mic....cu rabdare sper sa inteleg si sa respect intocmai cum au fost scrise legile creatorului nostru Zamolxe. La fel copii mei vor lua act de aceste legi ale universului fara de care lumea nu poate trai in pace si armonie. Voi lua zilele astea legatura cu domnul profesor Constantin Miu,este ca si mine din Medgidia. Inca o data iti multemesc in numele meu cat si in numele familiei mele ca ne-ai luminat. Azi dimineata i-am explicat si sotiei atat cat am stiut si eu. Si a inteles! Sunt foarte fericit si am si o energie pozitiva. Sunt avid dupa adevar. O SEARA MINUNATA VA DORIM!

    RăspundețiȘtergere
  21. Este interesant de stiut ca unul din centrele magnetice ale Pamantului se afla pe teritoriul Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  22. De curand am avut un vis. Mergem impreuna cu multi prieteni din viata reala printr-o padure, la poalele unui munte. La un moment dat am inceput sa urc de unul singur spre varful golas al muntelui. Sus, am dat peste un platou pe care m-a atras un fel de gaura cu un diamentru de ~1,5 m. M-am indreptat catre ea si am constatat ca era un vortex de o superba culoare bleu deschis. "Stiam" ca trebuie sa intru acolo. Apoi s-a terminat visul.

    Toate cel bune,
    Marius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul este foarte clar! Foloseste (in meditatii) imaginea muntelui din vis iar cand te simti pregatit... intra in vortex.

      Ștergere
  23. buna Ramer. acum cativa ani am citit pentru prima oara cartile tale. de atunci am inteles ca suntem altfel deca credeam. eu unul m-am transformat sau macar incerc sa merg pe drumul Creatorului, pe drumul Luminii. am sperat si inca sper sa pot fi ghidat de fiintele luminii pe calea evolutiei. in acesti ani mi-am dat seama ca totusi sunt ghidat. nu l-a nivel constient dar sunt ghidat cel putin la nivel inconstient. multumesc celor care incearca, si sper sa reuseasca, sa salveze aceasta tara si maica Geea. Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  24. INTERESANTE INFORMATII, CHIAR MA INTREBAM DE CE M-AM NASCUT IN ACEASTA TARA SI NU IN ALTA,AM LOCUIT IN AFARA TARII APROAPE 9 ANI SI INTORCANDU-MA AICI AM SESIZAT CAT DE MULT TREBUIE SA SE SCHIMBE FIECARE..CU TOT RESPECTUL CATRE TOTI,SI FARA A GENERALIZA....CONSTIINTA OAMENILOR,FELUL CUM GANDESC,VORBESC,SIMT,TRAIESC... RAMER RA..(.DACA ACESTA ESTE NUMELE TAU SPIRITUAL SAU COSMIC ) MULTUMESC PENTRU INFORMATIILE CARE LE IMPARTI CU NOI.. DE ASEMENEA PUTETI CAUTA DESPRE MUNTII BUCEGI,PADUREA BACIU,.. CAT DESPRE PURIFICARI, ELIMINAREA KARMEI....SE POATE FACE IN CATEVA MODURI SIMPLE FOLOSIND AFIRMATII CONSTIENTE, UN EXEMPLU: IERT TOTUL TUTUROR PENTRU ORICE SUFERINTA CARE MI-A FOST PROVOCATA IN ORICE TIMP,SPATIU,DIMENSIUNE, AICI PE ACEASTA PLANETA SI ORIUNDE IN ORICE UNIVERS,PLANETA,GALAXIE AS FI EXISTAT CA FIINTA MULTIDIMENSIONALA, II LIBEREZ SI SUNT LIBERAT(A).EVIDENT,ACESTA ESTE PRIMUL PAS, URMATORUL ESTE A INTRA IN MEDITATIE,IN SPATIU SACRU DIN INIMA TA, FII CONSTIENT CA LUMINA,IUBIREA INCONDITIONALA SI PUTEREA DIVINA ESTE IN TINE,IMAGINEAZA- VIZUALIZEAZA O SFERA DE LUMINA PLINA DE IUBIRE DIVINA,IN ACEASTA CHAKRA SACRA,FII CONSTIENT CA TRUPUL TAU ESTE UN TEMPLU DIVIN LUMINOS, RECUNOASTE-TE SI ACECCEPTA-TE CA FIINTA DIVINA LUMINOASA,AFIRMA IN INTERIORUL TAU ACEST ADEVAR.EXPANDE ACEASTA LUMINA SI IUBIRE IN INTERIORUL TAU UNIFICAND TOATE CHAKRELE SI VIZUALIZAND CATE O SFERA DE LUMINA IN FIECARE CHAKRA,LUMINA SI IUBIREA DIVINA PURIFICA TOT,EXPANDE ACEASTA LUMINA TOT MAI MULT DIN CENTRUL INIMII SPRE EXTERIOR, CU CAT SE PRACTICA MAI DES ACEASTA MEDITATIE CU ATAT PERCEPTIILE ENERGIEI SUNT MAI MARI.INCLUSIV ITI POTI ACTIVA CHAKRE SI MICROCHAKRE DIN DEGETE,PALME,ETC, INTREG SISTEMUL DE CHAKRE DE PE CORP CAT SI DIN AFARA CORPULUI, ALINEINDU-LE PE TOATE.ITI POTI ACTIVA CORPUL DE LUMINA SI PURIFICA TOT CEEA CE ESTI, RECOMAND O CARTE SCRISA DE DRUNVALO MELCHIZEDEK: SPATIUL SACRU AL INIMII,EDITURA FOR YOU.PUTETI VIZIONA SI VIDEO IN YOUTUBE CU EL. MULTI DINTRE ATLANTI SUNT INCARNATI IN ACEST TIMP IN DIFERITE TARI...IN CE PRIVESTE CELE CITITE DIN VECHIUL TESTAMENT SAU NOUL,DESPRE SFINTI SI INCHINAREA LA DIFERITE PICTURI SAU SCULPTURI CARE INCEARCA SA REPREZINTE DIFERITE FIINTE CARE NICI MACAR NU ARATAU CUM SUNT PICTATE IN ICOANE SAU TABLOURI...AU FOST OAMENI INCARNATI CA SI NOI, SI POSIBIL CA SUNT SI ACUM CU UN ALT CORP, CU TOT RESPECTUL CATRE TOTI, FIECARE SI-A DUS VIATA ASA CUM A FOST INSPIRAT SA O FACA. DAR SUN SI INFORMATII FOARTE BUNE ,CARE TREZESC CEVA IN INTERIORUL FIECARUIA,AU FOST SCRISE SI TRADUSE CU MULTA SIMPLITATE.SUNT MULTE SUBIECTE DE ABORDAT,...CU STIMA SI RESPECT CATRE FIECARE VIZITATOR AL ACESTUI SITE. NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere
  25. http://contactcufoamea.blogspot.ro/2015/08/for-ee-oo-nn.html

    RăspundețiȘtergere
  26. salut. cineva care poate sa ma ajute cu diferite meditatii ptr conexiunea cu sinele mai inalt si cu pamantul ? multumesc mail: ionut_big_11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere