.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 15 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (2)



Zonele principale ale benzii energetice directoare:
- Muntele Olimp (Grecia)
- Medjugorje (Bosnia-Heţegovina)
- Nordul Budapestei (Ungaria)
- Masivul Hoverla (Ucraina)
- Masivul Rarău (România)
- Masivul Ceahlău (România)
- Masivul Bucegi (România)
- Masivul Retezat (România)
Alte centre secundare:
Grecia (Munţii Pindului)
Albania
Croaţia
Slovacia
România (Hăşmaş, zona Ulpia Traiana, Roşia Montană).
Structura reală a benzii energetice vitale nu este bidimensională, după cum se observă în figură. În realitate, structura sa este multidimensională, însă nu se pot da alte detalii la momentul actual. Proiecţia ei la nivel bidimensional este asemenea celei din figura de mai sus; în fiecare din punctele de pe schemă sunt centre de conexiune cu banda energetică (vortexul anahatei planetare), iar între ele există conexiunea de tip Fibonacci.
Centrul energetic anahata planetară (alături de celelalte centre) a început să-şi mărească activitatea odată cu intrarea sistemului solar într-un alt spaţiu vibraţional, numită impropriu „centura fotonică”. Marginea „centurii fotonice” a fost atinsă la sfârşitul anilor 70 ai secolul trecut. Acest lucru a determinat o serie de modificări la nivelul structurii energetice planetare şi, implicit, asupra omului şi structurilor sociale.

Punctele principale ale circuitului sacru

Energia vitală absorbită de acest centru energetic este „activată” la câteva sute de km deasupra zonei Muntelui Olimp, în Grecia. Este zona unde energia vitală primeşte impulsul de atracţie către centrul energetic anahata planetară. Este o zonă cu o foarte înaltă încărcătură vibraţională. Aici se formează banda energetică sacră, având forma spiralată de tip Fibonacci, care are rolul de atractor al energiilor anahatei planetare. Nu întâmplător Muntele Olimp a fost numit „lăcaşul zeilor”, aici fiind în trecut o bază a Confederaţiei Galactice.
Banda de energie sacră este are două puncte de „ghidaj”: unul este în zona formaţiunilor stâncoase de lângă oraşul Kalambaka (cunoascută ca şi aşezarea monastică Meteora), şi altul undeva în zona Muntelui Ossa. Este foarte posibil să mai fie unul în zona Halkidiki (poate Athos) În momentul de faţă, aceste două zone sunt cunoscute ca fiind primele centre ale spiritualităţii creştine ortodoxe.
Ele sunt, de fapt, cu mult mai mult decât atât...


 Olimpul, vestitul „munte al zeilor” este un masiv cu 52 de piscuri, reprezentând o structură matriceală energetică, având puternice conexiuni cu energiile cosmice.
Pentru cinstirea şi celebrarea fiecarei „zeităţi olimpiene” erau întocmite o serie de ritualuri, care aveau ca scop conexiunea cu energii supranaturale (pământene sau cereşti), determinând astfel activarea şi dezvoltarea diferitelor puteri interioare ale omului. Fiecare dintre aceşti zei îşi avea propriile lăcaşuri (temple), ai căror preoţi se ocupau de toate etapele necesare de dinaintea iniţierilor. Ritualurile erau secrete şi se oficiau doar în anumite perioade ale anului.
În ultimii ani, datorită influenţei benzii energetice de înaltă frecvenţă (centura fotonică), acest centru s-a reactivat, determinând o dinamică subtilă extrem de alertă. Astfel, energiile puternice care emană în spaţiul subtil din acest centru, determină reacţii dintre cele mai dure din partea unor forţe oculte, care nu doresc revenirea luminii, armoniei şi progresului pe pământ. La fel ca şi în alte centre puternice, s-a încercat înăbuşirea vibraţiilor pozitive emise de Masivul Olimp cu un „ocean” de vibraţii negative, adică de teamă, nesiguranţă, neîncredere, panică, ură, disperare. Se poate spune că situaţia social-economică a Greciei a fost în aşa fel coordonată ca, în timp, să se ajungă la dezastrul din ziua de azi.
Cei care au reuşit să obţină echilibrul dintre corp-minte-suflet, pot accesa energii deosebite din acest loc. Practic, toate cele 12 puteri ale „zeilor” olimpieni ne sunt accesibile în acest loc, iar acum, graţie activării prin „centura fotonică”, nu mai avem nevoie de ritualurile vremii, şi nici de preoţii specifici fiecărei „zeităţi”.
În realitate, zeii olimpieni reprezintă diferitele grade de potenţialitate ale omului. 

va urma...

28 de comentarii:

  1. Ma uit la tot ce ai prezentat aici si ma intreb: ce sa fac eu cu toata aceasta informatie cand sunt atat de prins in purificari interminabile de stari care nu-mi dau pace si se comporta ca niste umbre aproape de necontrolat iesind din abisuri si cotloane interioare interminabile? Parca nimic nu functioneaza asa cum as vrea eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. informaţia w informaţie, lucrează şi la nivel conştient şi la nivel inconştient. dacă ai unde să o aşezi o aşezi, poate altcineva citeşte şi nu ştie să facă nimic cu ea în conştient.
    dacă te agăţi de stările care nu îţi dau pace le vei experimenta ceva mai mult, acele abisuri sunt de acceptat, sunt ale tale, cu toţii le avem, important e cum te uiţi la ele şi ce faci cu ele.
    nici nu trebuie să funcţioneze cum vrei tu! :) funcţionează cum trebuie şi aşa a fost întotdeauna.

    PS: cea mai eficientă "apărare" în faţa asalturilor e curăţenia sufletească, e impenetrabilă, un scut de lumină care se auto-activează şi respinge orice de frecvenţe inferioare. mai greu dar mai eficient, însă în acord cu spiritul fiecăruia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eduard, poate ca ar fi bine sa iei o pauza. Lasa energiile sa circule, sa se "aseze". Iesi in natura, daca ai posibilitatea asta... Te va ajuta mult.

    Flipi, pana la sfintenie mai am... destul! Ca cineva citeste sau nu citeste, nu prea conteaza pentru mine. Ma deranjeaza trezirile dese in miez de noapte! Daca dezactivez veghetorul atunci risc sa am parte de un fel de intoxicari, din care scap dupa zile sau chiar saptamani.
    Posibil sa lucrurile sa fie amplificate si din cauza unor "apasari" interioare... Mi-a fost greu sa tin aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. :D nu băteam atât de sus... doar puţin echilibru, dar şriu ce înseamnă să ai apăsări, însă pe lângă minunata mandală amer-indiană poţi să îţi faci o "programare" înainte de somn, sau dimineaţa, poate ajută.
    în acelaşi timp apariţia unor vizitatori mie îmi spune că ai luat decizia corectă de a le face publice, până la urmă e şi un semn, şi modul în care priveşti problema defineşte cumva şi efectele intruziunilor.

    e un subiect vast şi complex şi nu poate fi atacat într-un comentariu pe blog, dar mie îmi plac imaginile plastice aşa că parcă vizualizez un glob de lumină deasupra patului învăluindu-te noaptea, ca perdelele unui baldachin, impenetrabil vizitatorilor :) mult succes şi lumină!

    RăspundețiȘtergere
  5. Flipi draga, coboara te rog printre noi, muritorii de rand, si fii mai mai conectat si mai concret, mai implicat as putea spune, mai aproape. Daca vrei.

    Sigur, putem face o calatorie impreuna si pe planeta Demiurgilor. Dar pentru mine asta nu este o prioritate.

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur ca da. Muritor de rand sunt si eu, asta nu inseamna ca trebuie sa ascund ce simt si ceea ce cred eu ca trebuie sa fac. Fiecare in felul lui traverseaza viata in cautarea acelui ceva care ii defineste individualitatea dar si apartenenta. Si intotdeauna cand simt sa spun ceva, spun. Imi pare rau ca am parut din alt film, e vorba doar de o subtila nuanta pe care nici eu nu opot aseza constant in mine, dar am momente cand o pot exprima si atunci simt ca zbor si totul e posibil. Si sunt incredintat, din intersectiile mele anterioare ca pot aduce o mica controbutie fiind exact asa cum sunt. Sunt deschis la orice subiect :)

    RăspundețiȘtergere
  7. S-ar putea sa nu fie niciun cercetas, sau cautator cum ii spui dumneata. De interactiunea cu astfel de entitati s-ar putea sa nu scapi dar nu inseamna ca ele sint programate de catre cineva. Daca aceste informatii au magnitudinea pe care eu o banuiesc, atunci chiar tu esti cel care declanseaza aceste reactii. Este vorba de actiune si reactiune. Sunt miscari care au loc pe straturile mai fine ale subconstientului. Cand creezi o miscare in mod automat determini si o reactie la ea. Nu este neaparat reaua intentie a unora. Te vei obisnui cu aceste fenomene.
    Cind deschizi un cerc este normal ca el sa se inchida in punctul din care a pornit.
    Oricum, nu stiu daca banuiesti ce valuri ai declansat!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stii ca m-am gandit si eu la varianta asta. Ar fi bine... mai linistitor.
    Ce valuri am declansat? Valul era deja pornit... Eu doar am facut o "poza".

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am ocazia ca in iunie sa merg in Grecia chiar in zona Olimp, la Katerini. Este ceva, vreo meditatie sau ceva ce as putea folosi pentru a putea sa ma conectez cu energiile acelea mai repede ( stau doar 10 zile)?

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiu cum o fi cu OLIMPUL dar eu am simtit clar energii in mai multi munti din tara noastra si o energie deosebita la SARMISEGETUZA...o energie de o vibratie inalta care parca ma chema acolo ...de atunci am inteles multe lucruri si mi-a adus pace si liniste...

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu as adauga, sau sfatuii , cat timp ai frica asta nu ai sa dormi linistit , frica atrage toate aceste sentimente ,incearca sa te aperi cu scutul de lumina , sa stii ca functioneaza .Sa fii binecuvintat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Apreciez sfatul tău Hajny, dar scuturi si sfere de lumină, ori alte asemenea, sunt ca liniuţele şi bastonaşele din cartea de abecedar. Sunt primele lucruri pe care le experimentezi... Amuzant e ca acestea pot constitui chiar "semnale de avertizare" (hellooo, sunt aici!) sau chiar pot fi o sursă de energie pentru un "cautator" versat.
    Au fost altele... cum spunea spunea cineva de mai sus, acţiune şi reacţiune. Tocmai de aceea am şters referirea...
    Să fii şi tu binecuvântată şi iubită!

    Remus, în jurul Olimpului poţi lucra îndeosebi cu energiile masculine, yang; sunt deosebit de puternice acolo. Mai poţi lucra şi cu focul celest (accesarea energiilor lunare, solare, constelaţionale etc). Poţi iniţia proiecte noi, vor prinde "rădăcină" dacă îţi vei forma viziunea acolo. De asemenea, îţi poţi întări voinţa şi curajul. Acolo sunt puncte în care poţi respira şi prin pământ... prin palme şi tălpi.
    Ghizii mi-au sugerat să fac sejururi pentru cei care vor dori să experimenteze acele energii. Este vorba de 3-4 zile cel puţin. Ideal ar fi traseul Olimp - Ossa - Meteora - M. Pindului. Mai sunt şi altele... Voi vedea dacă sunt firme de turism interesate de astfel de pachete! În grup energiile se mişcă altfel... după ce se formează egregorul grupului dinamica energetică subtilă se amplifică extraordinar de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intamplator am fost anul trecut instatiunea Paralia langa Katerini aproape de Mt. Olimp tot in iunie si m-am simtit extraordinar...
      Cam toate agentiile din Paralia aveau si ghizi romani ptr. turistii romani si care fac cam aceleasi trasee de ani de zile cu autocarul, am fost printre cei care am mers pentru prima data intr-o excursie de o zi pe insula Evia prin agentia La Dolce Vita, dar se poate face orice alt traseu cu minim 20 pers
      alex

      Ștergere
    2. Buna Dan !
      As dori sa afisezi din timp daca se poate data si costurile primului sejur indiferent daca o faci intr-un post sau intr-un comentariu precum si conditile minime de evolutiie pe care trebuie sa le aiba cine vrea sa mearga daca e vorba de asa ceva . Iti multumesc !
      O seara linistita !

      Ștergere
    3. Tibi, deocamdata e doar un proiect, o idee... Daca e sa se materializeze, voi spune din timp.

      Ștergere
  13. Laura, Sarmizegetusa "le are pe toate", numai că vibraţia este foarte ridicată acolo. Acolo toate energiile traseului sunt prezente, doar că sunt cumva "comprimate"... cam cum sunt arhivate anumite fişiere de calculator. Ai nevoie de ceva pregătire pentru a le da "unzip".
    Avantajul altor centre este că sunt oarecum la vedere, sunt mai uşor de accesat.

    RăspundețiȘtergere
  14. e o legătură directă între ţara în care te naşti şi energia pe care ţinutul acela o emite. există un grad ridicat de compatibilitate între structurile tale energetice şi locurile puternic încărcate din ţara în care te naşti. e la fel ca simbioza dintre făt şi placenta care îi conferă protecţie. şi chiar dacă energiile acelea sunt de o vibraţie foarte înaltă fac să "sune" în tine amintiri, deschideri, evoluţii.
    aşa că accesatul acestor energii, în cazul celor locale, e, cred eu, mai facilă aici în România, fie că e Sarmisegetusa, Costeşti, Aluniş, Şinca veche, platoul Bucegilor sau Retezat. nu trebuie decât să mergi acolo cu sufletul deschis.

    e procesul natural prin care se naşte acea apartenenţă la glia strămoşească (e de văzut şi combinaţia asta glie stră-moşească)

    RăspundețiȘtergere
  15. REMER RA..poate ca SARMISEGETUYA are energii de vibratii foarte ridicate insa eu chiar m-am simtit acolo ca si cum as fi trait un deja-vu...am simtit ca am ajuns ACASA....acasa cu ai mei intr-un timp cand era mult mai multa spiritualitate ca acum si o intelegere profunda a UNIVERSULUI.a legaturii dintre cer si pamant,a sensului vietii aici pe aceasta planeta si a locului nostru ca spirite intrupate in oameni care insa nu-si pierdusera identitatea....acea energie de la SARMISEGETUZA parca ma chema pentru a-mi deschide usile intelegerii si a vederii faptului cum noi suntem interconectati cu TOTU-ul cum separarea nu exista si cum spiritul locuieste acest trup ,o mare importanta trebuind sa i se dea si spiritului,sufletului apoi corpului fizic...ACEL loc pastra amprenta unui timp al cunoasterii si a intelegerii,a comuniunii dintre noi ca oameni si spiritul...si am simtit-o ca si o poarta...un portal de legatura intre niste dimensiuni...asa am simtit eu acolo....nu m-a intereseaza pregatirea ,m-am dus ca si cum as fi fost chemata iar acolo a avut loc o descarcare instantanee si o intelegere a energiei de acolo completata si de o senzatie ca as mai fi fost acolo....nu pot sa-ti descriu senzatia pe care am avut-o in acel loc..insa era una de mare bucurie...imi venea sa rad si sa plang in acelasi timp.....

    RăspundețiȘtergere
  16. Remer Ra ( sau Dan :) ), cu toata iubirea mea pentru tine vreau sa-ti spun ceva: puterea dezlegatoare suprema este iertarea, iar puterea implinitoare suprema este iubirea. Daca cineva te ataca, NU RASPUNDE. Te vei cobori la nivelul lui, iar toate calitatile tale vor fi corupte. Iarta-l si iubeste-l, stiind ca energiile de care se foloseste si insasi fiinta sa sunt tot o particica din Dumnezeu, ce-i drept, o particica ce nu stie inca ce-i cu ea!:) Lucreaza pentru centrul de iubire din el ( /ea ), stiind ca il ai ca aliat pe Hristos, deoarece iubirea si iertarea constituie esenta rezumatului sintezei invataturii sale :). Iar El este aliatul suprem.

    Te imbratisez sufleteste ca pe un frate mai mare si mai experimentat, iti multumesc pentru stradaniile tale si iti doresc sa faci tot timpul numai Voia Divinitatii, sa fii un slujitor vrednic al lui Dumnezeu, care aduce Imparatia si Dreptatea Sa pe Pamant, in Romania!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dan, observ ca deja sunt mult mai multi oameni interesati de blog decat acum 6 luni, cand practic eu iti scriam pe mail iar aici erau doar textele tale.

    Este si acesta un semn. Personal vreau sa merg la Meteora si la muntele Olimp intr-o astfel de calatorie de cunoastere. Nu am mai accesat pana acum energii telurice masculine (cel putin nu in mod explicit), tot ceea ce am perceput eu in Shamanism, Tantra sau in terapiile/cultele Christice fiind energii preponderent feminine. O sa merg si o sa vad cu ochii mei (interiori si exteriori) cum se prezinta situatia si in astfel de accesari de tip masculin.

    Marturisesc ca cel putin la nivel anticipativ simt ca mi-e mult mai usor sa intru in locuri cu energie telurica feminina (cum a fost la cascadele Iguazu unde am simtit o tandrete si o forta uriasa de tip feminin). Polaritatile masculine tind sa imi amplifice foarte mult rezistentele si partea razboinica din mine, sa ma impinga cumva in sfera luptei, a competitiei si dovedirii iar acolo tind sa consum sau sa pierd multa energie. Insa tocmai pentru ca este o mare provocare pentru mine iar un invatator zamolxian sau atlant nu am mai intalnit pana acum (tu fiind primul din aceasta existenta a mea) nu mi-as rata o asemenea ocazie!

    Vom trai si vom vedea. Trece-ma pe lista.

    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  18. mi se pare extraordinar ce ai scris, mai ales ca vine ca o confirmare a starii mele extraordinare resimtita in ultimii 3 ani de concediu repetat in grecia, in aceasi perioada a anului si in acelasi loc. Parca era un magnet..., o nevoie de starea de spirit atinsa acolo. Multumesc pentru aceasta frumoasa confirmare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cati din cei care citesc aceste randuri au fost la Manastirea Rarau, unde este ICOANA FACATOARE DE MINUNI a MAICII DOMNULUI?, nici nu va dati seama ce incarcati energetic veniti de acolo!. Este ceva ce eu pana acolo nu am simtit. In primil rand la inceput am simtit ca sunt cel mai pacatos om de pe pamant, apoi m-am linistit si am simtit ca sunt cel mai usor om de pe pamant. Este ceva fenomenal. Pot sa spun ca se si cazeaza oameni acolo. Calugarii au facut acolo o cladsire pentru cazare. Este fenomenal. Vizitati si nu o sa regretati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca ne-ati spus - vom transmite si noi la altii... Trebuie sa urci mult cu piciorul? Nu ne dam seama unde se afla manastirea. Multumim.

      Ștergere
  20. Energiile sunt extraordinar de puternice in Rarau. Am fost cu un grup acolo, am urcat la un platou de unde am putut vedea clar Pietrele Doamnei. Am simtit ca ma incarc cu energia vietii acolo. E pur si simplu extraordinar!!! Trebuie sa mergi si sa experimentezi... cuvintele nu prea au valoare...

    RăspundețiȘtergere
  21. Remer Ra, la inceputul lunii martie am dat de acest blog, nu am reusit sa citesc totul (saptamina viitoare trebuie sa primesc cartile). Am inceput cu cele 45 legi ale lui Zamolxe și aveam impresia ca deja le stiam)) in rest informatia este mai mult noua pentru mine.
    In prima noapte cind citisem cite ceva din blog am avut urmatorul vis: eram cu parintii intr-un oras din China (erau multe blocuri din beton iar natura zero), eram toti 3 intr-o masina si ne indreptam spre o destinatie, in acest timp eu ma miram cit de mult se aseamana acest oras chinezesc cu orasul in care traiesc (desi asemanarea e minima). Am ajuns intr-o cladire imensa, eram la balcon si de acolo se vedea Sarmizegetusa Regia...mai mare fericire nici ca se putea. Am vrut sa cobor, sa ma indrept spre acel loc insa mi-am zis ca nu e momentul si o sa revin la toamna.
    Ce legatura ar avea China cu Sarmizegetusa? sau nu e nici o legatura si e ceva pur personal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In amandoua locurile (China si Dacia) ai avut parte de experiente deosebite; in ambele ai evoluat din punct de vedere spiritual. Acum ar trebui cumva sa aduci la suprafata si sa fructifici ceea ce ai invatat!.

      Ștergere
    2. Multumesc! in ultimul timp mai multe ies la suprafata, odata ce am avut intentia sa le aflu.

      Ștergere