.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 26 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (4)



În nord-vestul Ucrainei, aproape de graniţa cu România, se află al treilea punct principal al vortexului anahatei planetare. Este o zonă destul de puţin cunoscută acum din punct de vedere ezoteric, însă era mult mai cunoscută în antichitate. În viitor se vor descoperi mai multe vestigii religioase în zonă. Unul dintre punctele de convergenţă cu banda energetică a anahatei planetare este Muntele Hoverla, acesta fiind cel mai înalt munte din Ucraina (2061m). Vârful acestui masiv are o structură asemănătoare tetraetrului (piramidă triunghiula regulată).
Din punct de vedere topografic, se consideră că zona ar fi chiar centrul Europei (măsurători făcute de inginerii din vremea Imperiului Austro-Ungar, care au proiectat şoseaua Zseget-Rakhiv). 
De-alungul istoriei, zona a fost disputată de mai multe puteri ale vremii (Polonia, Cehoslovacia, Austro-Ungaria).


 
În apropiere sunt alte trei centre secundare, care au rolul de „stabilizator” şi „ghidaj” pentru banda energetică.
Încă nu se pot spune mai multe lucruri despre locaţia acestui centru energetic. În urma unei „transmisii” am aflat că regiunea este într-o puternică legătură subtilă cu centrele Bucegi şi Retezat, formând, fie un triunghi isoscel Fibonacci (raportul dintre latura mare şi cea de bază este 1,618033...) precum în figura de mai jos, fie un triunghi cu centrul de greutate (intersecţia medianelor) la Şeuca - Mureş (localitate unde Fecioara Maria transmitea mesaje prin intermediul Rozaliei Marian, trecută dincolo la sfârşitul lui Iunie 2011). În primul caz, vârful triunghiului ar fi Cernohora (Carpaţii Păduroşi), iar în al doilea caz, vârful triunghiului ar fi la Hoverla. 
Acelaşi centru de greutate ar fi şi dacă s-ar lua în vedere traseul energetic format de cele cinci puncte (Retezat-Bucegi-Ceahlău-Rarău-Hoverla).



 Vârful triunghiului Fibonacci (varianta din imaginea de mai sus) ar fi o zonă extrem de interesantă din punct de vedere energetic. Pe o suprafaţă relativ mică izvorăsc două mari râuri ale Europei, Tisa si Prutul; acestea au şi o particularitate foarte interesantă, anume că prezintă traiectorii diferite. Tisa se deplasează spre sud şi apoi spre vest, iar Prutul se deplasează spre nord şi apoi spre est. Acestea înseamnă că, din punct de vedere energetic, acolo avem un „vârtej” al elementului „apă”, ceea ce înseamnă o zonă extrem de benefică pentru purificări (şi chiar vindecări) pe zona emoţională.


Este posibil ca amândouă variantele să fie corecte, având în vedere faptul că banda energetică prezintă „devieri” de circa 15-20 km (foarte probabil ca una din sarcinile centrelor secundare este aceea de „stabilizare”). Prin urmare, există o „măturare” de până la 40 km a proiecţiei pe pământ a benzii energetice.
Sper să pot „decodifica” mai multe aspecte despre acest punct foarte important când voi vizita această zonă.
Apariţiile de la Şeuca sunt cu mult mai puţin cunoscute decât cele de la Medjugorje, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de importante. Faptul că ele au apărut într-un mediu diferit de cel ortodox nu înseamnă că trebuie să fie desconsiderate sau chiar luate în derâdere, cum fac multe feţe bisericeşti. Să nu uităm că învăţătura creştină spune să nu ne uităm la feţele oamenilor. Poate că nu degeaba lucrurile au fost în aşa fel „aranjate”.
Rozalia Marian a spus că Fecioara Maria i-a încredinţat cinci secrete, dintre care patru le-a făcut cunoscute:
1. Catastrofe naturale mari şi mai dese, foamete şi multe boli nevindecabile.
2. Incendii, inundaţii, secetă, precum şi mari cutremure de pământ.
3. Moartea multor copii sub 7 ani.
4. Dragostea din inimile oamenilor se va răci încetul cu încetul iar România va fi zguduită de un eveniment puternic şi va curge mult sânge nevinovat!
Se spune că al cincilea secret ar fi în legătură cu biserica (catolică).
Nu trebuie să intrăm în panică, chiar dacă aceste mesaje nu sunt deloc îmbucurătoare. Trebuie să spun că, la orice infuzie de energie divină, primul proces care urmează sa fie activat este cel de purificare, prin urmare aspectele negative ies primele la suprafaţă. Aproape întotdeauna purificarea doare, căci dependenţa de ceea ce este impur (şi conexiunile acestuia cu viaţa) este foarte puternică.
Deşi trebuia să fac cunoscut traseul energetic între 2015-2020, şi eu am fost informat că urmează o perioadă dificilă pentru ţara noastră, iar anumite circumstanţe mă obligă să fac cunoscut acest circuit sacru cu câţiva ani înainte.
Trebuie făcute multe schimbări, şi mai ales foarte multe purificări!
Vârful Hoverla este un centru extraordinar de favorabil pentru accesarea elementului „foc”. Toate cele patru puteri ale focului (purificare, energizare, întărire, transformare) pot fi accesate în acest loc. Vârful Hoverla (figura de mai jos) a fost şi el „sculptat” în aşa fel încât să susţină matricea energetică a Hoverlei.



Este recomandat ca accesarea subelementelor foc din acest centru energetic să se facă numai după s-a realizat echilibrul pe elementele „pământ” şi „apă”, ceea ce presupune schimbări mari în ce priveşte viaţa personală, socială, şi un oarecare avans al evoluţiei spirituale.
Pentru cei care nu sunt siguri pe ei, care nu-şi pot controla propriile puteri, adică nu au un bun echilibru intern, precum şi un bun autocontrol mental, este recomandat să cereţi ajutor (prin rugăciune şi intenţie), pentru a primi un ghid. Fiecare centru energetic este „locuit” de multe entităţi energetice (chiar şi fizice), iar intenţia voastră este foarte rapid detectată, astfel că veţi avea parte de îndrumare şi protecţie. Trebuie doar să vreţi!
În figura de mai jos sunt delimitate două triunghiuri isoscele Fibonacci, unul cu două unghiuri de 720 şi altul cu două unghiuri de 360. Primul este format de punctele Retezat-Bucegi-Punctul Nord din Ucraina (triunghiul violet), iar al doilea este format din punctele Retezat - Şinca Veche - Rarău (triunghiul albastru).


 
În zona localităţii Şinca Veche, judeţul Braşov, se află o matrice energetică modificată (de către atlanţi şi entităţi extraterestre), şi este în conexiunea cu centrele din Retezat şi Rarău. Acolo exista o convergenţă naturală a energiilor pământeşti (elementale) cu cele cereşti, dar a fost anume alterată (s-au modificat anumiţi parametri) pentru a fi în conexiune subtil energetică cu centrele din Retezat şi Rarău. Vârfurile celor două triunghiuri Fibonacci au rolul de „reglatori energetici”. Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de „pătrunzător”, de „explorator” pe zona energetică şi psihoemoţională. Intrând în conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau încă necunoscute, şi care ne ajută în procesul de evoluţie. Există o conexiune foarte puternică între aceste trei puncte.
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capătate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emoţional, mental, cauzal) cât şi armonie între interior şi exterior.
Nu este neapărat nevoie să vă aflaţi în templul de la Şinca Veche! Efectul matricei are efect pe o rază de câţiva kilometri. De altfel vor fi unele persoane care se vor simţi mult mai bine în alt loc din zonă decât alte persoane, care vor fi atraşi de un alt deal din apropiere.
Centrele energetice din Retezat, Bucegi, Rarău şi Ceahlău au o rază de acţiune benefică de până la 15 km (la Bucegi e chiar mai mare, de circa 25 km). 
Entitatea Ral, coordonatorul matricei carpatice, mi-a transmis că este recomandat ca, întâi să se viziteze centrele de bază (Retezat şi Bucegi pe de-o parte, Retezat şi Rarău pe de altă parte), şi apoi vârfurile (Ciornohora, Şinca Veche). Localitatea ucraineană cea mai potrivită pentru a accesa vârful primului triunghi este Yasinia. Mi-a mai transmis că atunci când suntem în aceste două „vârfuri” de triunghi, este îndeajuns să fim conectaţi cu mintea şi sufletul la centrele din baza triunghiului iar matricea noastră energo-informaţională va face restul. Instrumentul de lucru va fi şi în acest caz triada intenţie-imagine-emoţie.



106 comentarii:

  1. deci situatia se indreapta inspre si mai rau daca ai ajuns sa publici lucrurile astea in avans.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vad cum altfel data fiind situatia de la noi din tara, de nu mai poti sa respiri de atata coruptie si tziganie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuza-ma dar ti-au transmis vreodata ghizii tai ceva despre unirea provinciilor romanesti? Sunt tare curios despre acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi am facut niste analogii si descoperiri pe net foarte interesante. Momentan le pun aici ca nu stiu unde sa le pun in alta parte.

    Edgar Cayce despre Atlantida regasita

    Previziunile lui Cayce s-au dovedit de o precizie uluitoare in domeniul arheologiei, vestind, spre exemplu, descoperirea manuscriselor de la Marea Moarta, din 1948, cu zece ani mai devreme. De altfel, profetul, care era pasionat de Biblie, a povestit o multime de lucruri despre vremea in care a trait Iisus, in timp ce le descria unor clienti ai sai vietile lor anterioare. Cayce a vorbit, cu mult inaintea oamenilor de stiinta, despre importanta astronomiei pentru vechii egipteni, explicind ca monumentele de la Gizeh sint aliniate dupa pozitia astrelor asa cum se puteau ele vedea pe bolta cereasca cu 10.500 de ani i.Hr.

    Unul dintre domeniile sale favorite era Atlantida, continentul pierdut, pe care exista o civilizatie superioara celei in care traim. Potrivit lui Cayce, mitica Atlantida era uriasa, cat un continent. Atlantida a trecut prin 3 momente cruciale, primele doua producindu-se pana in 15.600 de ani i.Hr., cind uscatul s-a divizat in trei insule: Poseida, Og si Aryan. Atlantii construisera un fel de cristale uriase, ca un fel de generatoare, cu ajutorul carora produceau... sa-i spunem energie. Acestea aveau sa fie instrumentele cu care atlantii aveau sa-si distruga propria lume. Ca urmare a cataclismului produs, Atlantida s-ascufundat, ultimele portiuni ale sale fiind inghitite de ape cu 11000 de ani in urma. O parte dintre locuitori au avut insa timp sa fuga, stabilindu-se in randul civilizatiilor semiprimitive de pe celalalte continente.

    Ceea ce este cel mai interesant este faptul ca in 1936, Cayce a prezis ca Atlantida va reveni la suprafata, iar primele semne se vor vedea in apropiere de Bahamas, in zona Insulei Bimini, in 1968. Multi si-au adus aminte de vorbele sale 32 de ani mai tirziu, cind un pilot american a descoperit in zona mentionata, la circa o mila de coastele Insulei Bimini, la mica adincime, un fel de drum de piatra, parte a unui complex mult mai mare. Ciudata formatiune de pietre este astazi numit „drumul Bimini”, fiind considerata de unii ca o ramasita a vechii Atlantide.

    Ok, aceasta este partea oficiala si cea cunoscuta si mediatizata. O poveste mult mai putin cunoscuta, dar care s-a intamplat tot acolo, tot atunci, si despre care exista doar cateva documente si filmulete razlete pe net, este cea a doctorului naturopat Ray Brown, un fitoterapeut din Arizona care, mergand sa faca scufundari cu niste prieteni langa insula Bari, in Bahamas, aproape de o populara zona numita Limba Oceanului (ce a fost descrisa mai tarziu in emisiunea TV „In cautarea Atlantidei - facuta in 1979 - vezi linkul mai jos), dupa una din scufundari, separandu-se de prietenii sai, a ajuns intamplator langa o piramida netda si lucioasa ce se contura intr-o lumina verde-albastruie, in care a putut sa intre si din care a plecat cu o sfera de cristal total neobisnuita.

    Intreaga intamplare (avand si o introducere foarte frumos gandita si expusa despre Atlantida), este prezentata intr-un mod inteligent, documentat si foarte atragator pe pagina:

    http://www.esoterism.ro/ro/comoriatl.php

    Un film pe youtube despre descoperirea din 1968 a Dr. Ray Brown se gaseste aici:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K_Ohu5PLKwM#!

    Iar o pagina cu poze detaliate ale sferei ce cristal este aceasta:

    http://www.crystalinks.com/crystalpyr.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Puse cap la cap toate aceste lucruri ma conduc la o singura concluzie.. bucati de istorie planetara si mai ales de SPERANTA REALA incep sa iasa la suprafata si sa se lase cunoscute. Noi teorii, noi abordari, noi perspective de deschis sub ochii celor care cauta si pun cap la cap piese de puzzle cu atata generozitate si modestie oferite de oameni cheie si benefic orientati ai acestei Planete.

    In mijlocul unui varcarm general care se petrece in aceste timpuri, toate astea sunt menite sa dea inca un suflu in panzele celor care sunt reali cautatori ai "mai multului" si "altfelului" zilelor noastre.

    Si inca 3 informatii pe care le-am gasit extrem de interesante in conexiune cu Edgar Cayce, Atlantida, Gardienii Timpului, Musamalizarile timpurilor actuaale si Revelarea istoriei cazuale a umanitatii:

    Descoperire atestata si apoi musamalizata de Google Earth:
    http://abcnews.go.com/blogs/technology/2012/02/atlantis-in-google-earth-eliminated-by-new-data/

    Piramida din Bosnia:
    http://www.youtube.com/watch?v=YWpsINN4KSw&feature=related

    Sapaturile de la Gizech de sub laba Sfinxului despre care spune Edgar Cayce ca ar ascunde secretele Atlantidei si ale evolutiei pe Planeta, si acestea momentan musamalizate:
    http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/descoperire-epocala-prezisa-de-edgar-cayce-si-ascunsa-de-autoritati-video-3281.html

    Merita sa stie cat mai multa lume de toate astea.

    Asa ca daca aveti Facebook sau liste de prieteni, poate va ganditi sa dati mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si acum cateva carti pe care le-am gasit foarte intersante la o prima prezentare. Personal nu le-am citit (inca), dar urmeaza. As vrea sa te intreb, Dan, daca ai auzit de aceste carti si ai vreo parere despre ele...

    Frank Jospeh - The Destruction of Atlantis
    http://www.amazon.com/The-Destruction-Atlantis-Compelling-Civilization/dp/1591430194/ref=pd_sim_b_6

    Frank Jospeh - The Survivors of Atlantis
    http://www.amazon.com/Survivors-Atlantis-Their-Impact-Culture/dp/1591430402/ref=ntt_at_ep_dpt_7

    Frank Jospeh - Atlantis and 2012
    http://www.amazon.com/Atlantis-2012-Science-Civilization-Prophecies/dp/1591431123/ref=ntt_at_ep_dpt_4

    Romavia - Sufletul neamului romanesc - partea 1
    http://www.eusunt.ro/carte-Sufletul-neamului-romanesc----vol.-1~2132/

    Romavia - Sufletul neamului romanesc - partea 2
    http://www.eusunt.ro/carte-Sufletul-neamului-romanesc---vol.-2~2515/

    RăspundețiȘtergere
  7. Remus, nu mi-au transmis astfel de date.
    Insa nu cred ca ii intereseaza asa ceva. Pe ei ii intereseaza valorile umane, spirituale. In noua energie nationalismul nu prea face casa buna cu evolutia.
    Cat priveste o eventuala unire a Basarabiei cu Romania... depinde doar de vointa oamenilor. La ora actuala, daca s-ar face un referendum in Rep. Moldova, cu privire la o eventuala reunificare cu Romania, procentul celor nu doresc unirea este net superior celor care o doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Patrocle, din pacate lucrurile tind sa se degradeze puternic.
    Nu este vorba neaparat de o inrautatire a situatiei economice... ci de o degradare a societatii, a omului. Din pacate, cresterea campului energetic din acest este in tandem cu vacarmul alegerilor (locale si parlamentare), ceea ce inseamna o amplificare a negativitatii. Din cate am aflat, in acest an, Romania va fi locul unde se vor deschide atat portile "puscariilor" cat si cele ale "caselor de nebuni". Se vor ataca precum cainii, vor fi atrasi in aceasta lupta aproape toti oamenii. Politicienii au un autocontrol mental relativ bun dar cei mai multi oameni simpli nu-l au, astfel ca se vor lasa dusi de "valuri". In plus, toate acestea vin pe fondul crizei, care a determinat o uzura psihica generala; la toate astea se adauga si o puternica lehamite fata de institutiile statului. Tare mi-e ca va fi vorba de o degradare la nivel sufletesc...

    RăspundețiȘtergere
  9. Eduard, am auzit ca s-au scos peste 10.000 de carti despre Atlantida pana acum. Cand am scris Chemarea atlantilor, am avut intentia sa citesc cat mai multe lucrari despre Atlantida, dar am observat ca ele interferau cu mentalul meu, in sensul ca imi modificau cumva perceptia. Ghizii mi-au spus sa nu mai citesc nimic legat de Atlantida caci exista riscul unei "coruperi", adica riscam sa ma "inchid" fata de ajutorul lor, inclusiv sa bruiez transmisiile lor... Istoria Atlantidei se intinde pe mai bine de 200.000 de ani, au fost perioade si perioade... Sunt milioane de oameni care nu au trecut de probele intruparilor atlante, si care au revenit acum... Multi dintre ei au puternice viziuni... acum depinde si de "filtrul" psihoemotional si mental al fiecaruia... Importante nu sunt amintirile... important este sa vedem cum ne pot ajuta acele amintiri acum, in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat priveste comunicarea cu ghizii... nu vorbesc cu ei cum vorbesc cu unul sau cu altul. Cand au ceva sa-mi transmita eu percep intentia lor (plus altele), apoi intru intr-o stare psihomentala speciala (e o stare de constiinta modificata), si primesc energii specifice. Daca informatiile sunt oarecum generale (si ma privesc personal), constientul meu decodifica rapid informatia care este atasata de acea energie. Cateodata chiar am impresia ca port o conversatie, pur si simplu... Daca este vorba de primit informatii mai complexe, care nu au corespondent in constientul meu, atunci trebuie sa adun informatii din afara pentru a putea decodifica mesajele (ulterior). Se face din aproape in aproape... Vorbim de o comunicare intre spatii total diferite din punct de vedere vibrational. Nu e asa simplu; nu e ca la radio! Degeaba vor ei sa-mi transmita informatii complexe daca eu nu am un "receptor" performant. Sunt multi care pot receptiona energii din "sferele inalte"... problema este sa poti decodifica informatia care este atasata de aceste energii.
    Informatii de genul "va iubim.... sunteti zei... suntem cu totii o energie de iubire... sfere de iubire violete... toate sunt minunate... bla bla bla... sunt satul de asa ceva. Un prieten numea un astfel de mesaj "cinzeaca" spirituala.
    M-am lasat de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce spui imi aduce aminte de unul din mesajele lui Bashar. Tipul spunea foarte clar pe masura ce ne apropiem de 2012 nu mai avem timp sa controlam emotia sa fim rationali/politicosi pur si simplu scoatem tot afara.

    "Daca oamenii te urasc iti vor spune ca te urasc, iar daca vor sa te omoare chiar vor incerca sa te omoare"

    Mai exista si o profetie care spunea ceva similar dar pentru 2011:
    http://blog.pustniculdigital.info/articole/228/

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand am spus ca se vor ataca precum cainii, nu m-am referit la modul popriu, de genul lupte crancene de strada sau "macel" - cum se spunea in mesajul de la acel pustnic. Daca lucrurile scapa de sub control se poate ajunge si la asa ceva.
    Cat privest mesajul acelui pustnic... ceva nu-mi place. Pare sa fi fost un mesaj sincer...totusi, chiar daca anul 2011 a trecut, pericolul exista. Sa nu uitam ca pustnicul are un psihomental format pe vechea energie - asta e adevarul, dar in noua energie timpul este cumva comprimat. Posibil ca mentalul sa-i fi "tradus" gresit anul, in sensul ca pericolul este fff mare doar ca a gresit anul. La fel si cu mesajele lui Nostradamus... omul a accesat o "coarda temporala" foarte mare dar nu a tinut cont de "compresia" data de centura fotonica. Daca e sa luam profetia: "in luna a saptea a anului 1999 din cer va veni un mare rege al infricosarii", ea nu s-a implinit. Insa in luna a noua 2001 a fost un eveniment de acest gen. Poate corectia "compresiei" ar fi de 2 ani si 2 luni. Poate nu e asta... Mergand pe aceeasi logica... avem mare pericol pentru 2013, ceea ce corespunde si cu ceea ce eu am perceput...
    Nu-mi place 2013 nici pe plan intern si nici extern (mai ales extern)!

    RăspundețiȘtergere
  13. O sa continui aici comenturile de la partea a 3-a, ca sa citeasca toata lumea...

    Raman la parerea mea despre Ekart Tolle: nivel de gradinita, americanish style. Dau 2 exemple clare si mari..

    Asadar:
    2 exemple din ce spune Tolle si 2 contra-puncte:

    1. Puterea Prezentului - Ghid Practic - pag. 70: "Opriti-va din a va judeca partenerul. Cel mai puternic catalizator pentru transformarea unei relatii este acceptarea totala a partenerului, asa cum este, fara a simti nevoia de a-l judeca in vreun fel."

    Pai ma nenicule Tolle, sa-mi fie cu iertare, daca nu sunt la Martorii lui Iehova, sunt la Ekart Tolle Church. Hai sa zic cum vad eu: afirmatia de mai sus trebuie MUUULT nuantata si idulcita cu "meandrele concretului" fara ca asta sa insemne iesirea din spiritualitate, ci doar coborarea de pe norsori, aici si acum. Culmea, eu ii vorbesc lui Ekart Tolle despre aici si acum. Dar sa argumentez: concret, in momentul asta, in lume, sunt 2 curente situate la extrem si diametral opuse, ambele cu originea in SUA:

    CURENTUL 1. Abordarea relatiilor gen TEHNICA: "Cum sa.., cum sa.., cum sa.." SAU i-as mai spune abordarea tip "repara-tot", actionand asa sau altfel. O gandire care ne indeamna sa gasim in afara noastra, intr-o formula sau alta, resursele si intelegerea fenomenelor. Adica ne impiedica sa recunoastem adancimea relatiei cu noi insine, cu partenerul, cu viata in ansamblu. Pe cei din acest curent i-as invita sa mediteze la poezia lui Lucian Blaga "Eu nu strivesc corola de miniuni a lumii". Si asa Romania trage de urechi America! ;-))

    CURENTUL 2. Abordarea stil Ekart Tolle sau New Age care vine cu viziunea abandonarii in fatza partenerului, sub forma deschiderii totale mergand pana la tendinta de a-l vedea pe Dumnezeu in partener, fara a se preocupa de elemnetele psihologice concrete pe care le implica relatiile. Aceasta abordare plaseaza sacrul intr-un areal in mare masura rupt de realitate, complacandu-se intr-un simplism care nu prea mai are legatura cu diversitatea si concretul vietii. Din punctul meu de vedere, aceasta abordare si viziune se aseamana cu un turn de fildes cocotat undeva sus, atat de sus incat sa nu ajunga la el energiile mentale si emotionale care exista in noi si trebuie decodificate (indiferent ca acest lucru ne place sau nu, e acceptat sau nu). Parerea mea este ca nici aceasta abordare nu reuseste sa ofere o solutie viabila de a lucra cu provocarile si adevarurile vietii si iubirii pentru a le descoperi aici si acum potentialul transformator, ca si CALE.


    2. Alt exemplu despre ce spune Ekart Tolle: Puterea Prezentului - ghid Practic - pagina 63: "Concentrati-va atentia asupra sentimentului din interiorul dvs. Dati-va seama ca acesta este corpul durere. Acceptati prezenta lui acolo. Nu va ganditi la el - nu lasati sentimentul sa se transforme in gandire. Nu judecati si nu analizati."

    Sa-mi fie cu iertare, dar daca asta este tot ce avem de facut, rezultatul este unul singur: ramai debusolat, ingandurat, trist si pierdut. De ce spun asta? Explic mai jos, chiar printr-un citat din "Chemarea Atalntilor", acesta find si unul din pasajele care mi-a placut cel mai mult (paginile 65-73) si care mie personal mi l-a validat pe Dan (Remer Ra): "Tu n-ai reusit sa elimini cauzele acestor tensiuni, ci doar sa eliberezi incarcatura emotionala. Cauza a ramas. Cauza este blocul de informatie care genereaza incarcatura. Aceasta constructie mentala va continua sa genereze tensiuni si sa le cumuleze. Tu doar te eliberezi de tensiunea emotionala acumulata, dar nu si de cauza." Oooo.. informatia asta face cat multe alte carti si cursuri de psiho-spirito-cucu.

    Cam asta a fost viziunea mea argumentata despre Ekart Tolle.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si acum o observatie pentru Dan: Am senzatia ca desi obtii informatii valoroase si foarte fine de la ghizii spirituali, o alta muca proprie si personala este aceea de a le pune sa lucreze pentru tine, de a le integra in viata ta tridimensionala. Este o munca noua si de la inceput, care nu tine neparat de capacitatea ta de a intra in legatura cu ghizii. Probabil ca acolo, in astral, simti aceasta informatie, numai ca o a doua munca a ta este sa ajungi sa o poti folosit constient si concret chiar aici, in viata cotidiana, in fiecare moment. Am avut senzatia ca ai de facut doua munci intr-una. Munca de lucrul cu ghizii este partea frumoasa, este inspiratia. Cealalta este transpiratia.

    Si inca ceva... simt nevoia de mai multa coerenta in raspunsurile pe care mi le dai (si ma refer aici la cele care tin de metoda). Eu ti-am scris niste posturi foarte clare. Tu mi-ai raspuns doar pe jumatate, restul nici nu am inteles ce voiai sa spui, nu mai vorbesc ca uneori nu mi s-a parut ca avand legatura cu subiectul sau raspunzand nelamuririlor mele cat de cat macar.

    Oricum, unul din lucrurile pe care le-am inteles in viata asta este ca fiecare avem crucea noastra de dus si nu am sa ti-o pun eu pe a mea pe spate ca sa mi-o cari tu. Insa in spatele acestor observatii se ascunde o dorinta sincera de a ne face drumul mai usor comunicand asa cum stim mai bine, aducand cunoastere si simtire oriunde putem face asta pentru ca doar asa calitatea vietii poate creste considerabil.

    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eduard, intotdeauna vei primi jumatati de raspunsuri atunci cand ele vin din afara. Raspunsurile clare ti le dai tu singur... Sunt raspunsurile tale, care se potrivesc tie, nivelului tau, cautarii tale...
    Tin sa-i dau dreptate lui Eckhart Tolle legat de citatul acela. Nu rezolvi mare lucru daca incerci sa abordezi problema cu o atitudine ofensiva - defensiva. El abordeaza problema cu o atitudine constructiva. Este deasupra campului de lupta... Prin acel citat Tolle da la o parte judecata, el stie ca ea te plaseaza pe o zona de "confict". Nu vei rezolva nimic astfel. Eventual poti domina o persoana sau mai multe, dar asta nu-ti va aduce linistea, ba dimpotriva... Este vorba de actiune si reactiune... Pentru a avea acces la nivelul urmator (atitudinea constructiva) trebuie sa abordezi problema nu numai cu mintea ci si cu inima. Cand e vorba de partener... pai ce anume te leaga de partener, mintea sau inima?
    Probabil ca vei veni cu contraargumente...
    Intreaba-ti inima... ce-ti spune ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dan, eu nu ma duc pe zona de conflict in care sa-mi impun cu forta o parere sau un argument. In cadrul relatiilor, atitudinea de care vorbesc este cea in care iti dai voie sa gandesti, sa vorbesti si a actionezi diferit fata de partener, in care iti dai voie sa comunici puncte de vedere diferite, in care faci cunoscut faptul ca TU CREZI CA lucrul X este O GRESEALA, in care poti sa decizi sa iei o pauza de cineva atata timp cat traiectele personale sunt fundamental diferite. Arta este sa nu pleci de acolo purtand spaime, ranchiune, rani, limitari. In cazul in care vorbim de relatii iluminate, aceste relatii in viziunea mea sunt o confruntare perpetua purtata cu dragoste si respect din starea de acceptare si non razboi. Atunci vad eu relatiile ca fiind vii si reprezentand o cale. Atunci de abia partenerii pot participa in mod activ la construirea ziua a edificiilor care nu se prabusesc noaptea.

      Ștergere
  16. Atitudinea ta fata de Eckhart Tolle ma cam uimeste, Eduardito. Nu stiu daca este un ego mutant sau unul ranit de moarte. Pe bune.
    Intr-un fel mi-aduci aminte de mine. Sper sa nu treci si tu prin ce am trecut eu. Tin minte cum se ingrozeau unii profesori cand ma vedeau la ore, cum ii incurcam cu intrebari si probleme sofisticate. Eeeee cum imi jubila egoul!!!
    Viata mi le-a intors pana la urma! Mi-a aratat ca fara suflet intelectul nu face mai mult decat un o urma vascoasa de vierme!
    Ca tot ai adus vorba de cruce, se poate spune ca sufletul este pentru intelect o piatra de poticnire la fel cum crucea este o piatra de poticnire pentru demoni!
    Ca sa poti ataca pe cineva ca Tolle, trebuie sa ai bunul simt sa fi facut ceva pentru altii. Omul asta a ajutat milioane de oameni. Tu ai ajutat pe cineva? M-am delectat putin pe acest blog si mi-a sarit in ochi cat de agresiv poti fi cu alte persoane. Frate, lasa si pe altul sa aiba parerea lui! Poti rezista fara sa ataci, fara sa sari la gatul altuia? Poti fi de acord ca altul prefera galben in loc de verde? Ca altul prefera palaria in loc de basca?
    Acuma, fii sincer, tu nu prea ai prieteni, asa-i?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmine, stiu ca nu ai nevoie, dar ai de la mine un 10!
      Spun ca nu ai nevoie, pentru ca am inteles cam de unde vezi tu lucrurile, din postarea de mai sus. Eu te pot intelege, fiindca am trecut si eu prin asa ceva. Dar Eduard... Si nu e cazul sa speri ca nu va trece si el prin asa ceva. Va trece. Pentru ca are nevoie. Nu va fi o experienta identica cu a ta sau a mea, dar o va avea.
      Apropo, speranta este o iluzie, o autoamagire. Si nu ea moare ultima, ci credinta. De fapt, este obligatoriu sa moara speranta, prin aceasta se naste credinta. Si altfel spus, din moartea sperantei se naste credinta.
      Atitudinea competitiva exprima un punct de vedere situat in 3D. Competitia determina agresivitatea. Dar daca ne ridicam perspectiva, constatam ca nu exista un conflict intre contrarii, ci colaborare. Ori asta este necesar acum si in viitor: colaborarea.
      Se mai pot spune multe, dar nu e cazul. Este mai important sa traim, decat sa teoretizam. Pentru ca intelegerea, intelepciunea se obtin prin traire.

      Ștergere
  17. Remer Ra, chestia cu compresia temporala e tare! E prima data cand citesc despre asta, si am citit multe la viata mea. Ideea asta ma trimite la nava din Montauk, care era mult mai mare in interior decat parea sa fie la exterior. Realizezi ca e posibil sa fi deschis Cutia Pandorei?
    Am o nedumerire totusi. Pai daca e vorba de compresie temporala ar fi trebuit sa se intample mai devreme nu mai tarziu.
    Parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  18. Vorbim de doua realitati: cea interioara si cea efectiva. In realitatea efectiva nu se schimba nimic. Ciclul de rotatie in jurul Soarelui ramane la fel - 365.24 zile. In realitatea interioara, se spune ca 24 de ore fac vreo 16 ore. Aproape toata lumea se plange ca timpul trece incredibil de repede!
    Lucrurile sunt destul de confuze, numeni nu a reusit sa explice situatia. Psihologii spun ca fenomenul se petrece din cauza cantitatii mari de informatie procesata de creier. Totusi, in trecut, nimeni dintre marii invatati nu s-a plans de aceasta ciudatenie. Poate doar cei indragostiti (ca timpul trece repede) si cei suferinzi (ca trece greu).
    Legat de fenomen, lucrurile ar putea sta invers de cum ai spus deoarece timpul este compresat doar in realitatea interioara. Orice mesaj din "spatiile superioare" trece prin filtrul propriu (o gramada de structuri psiho-mentale prin care omul percepe lumea, pe sine, ideile, conceptele etc.), deci mesajul este mai mult sau mai putin alterat (si nu doar temporal). Asadar, daca este vorba de anul 2012 "in interior" sau putea ca in realitatea efectiva sa fie 2014.
    Nu e Cutia Pandorei, e doar o speculatie, o teorie... sau poate o aberatie!

    Cosmin, observi ca si tie iti place sa fii in "ring". Raspunsul tau mi s-a parut a fi o provocare pentru el.
    Fara suparare, dar nu voi permite "ciocniri" aici.
    Voi sterge mesajele de acest gen!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cosmine, ma cheama Eduard nu Eduartito. Dar probabil asa ti-au sugerat consideratiile tale de non judecata.

    ;)))

    Imi place cum te-ai atacat! Doamne ce interesant! Ma amuza teribil astfel de lucruri pentru ca vad in ele copilul care tipa ca nu-i place galbenul de la acadeaua cumparata de mami, ceea ce inseamna ca mami nu il ia in serios, iar el nu stie cum sa faca asta singur!

    LOLOZAUR! Poate parea din nou ca am fost Eduard cel Rau, dar eu stiu ca nu este asa.

    :-))

    Revenind la observatiile mele atipice de pe acest bog, pot sa-ti spun ca ele fac parte dintr-o anumita latura cruda a mea, si nu doar a mea ci a tuturor celor care isi dau voie sa o aiba si sa o foloseasca. Ea este o cheie, nici de cum o piedica. Mi-ar placea ca oameni atat de consternati de ceea ce vad la mine sa isi dea voie din cand in cand macar sa joace sotron. Ar realiza in plan simbolic ca piatra trebuie aruncata pe rand in toate casutele, ca etapele nu pot fi sarite. Ca nu poti sa fii in Rai daca nu ai fost in Iad. Religiozitatea este pentru cei care se tem de iad, spiritualitatea este pentru cei care coboara singuri acolo.

    Succes!

    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  20. Remer, nu sterge acest comentariu te rog. Cred ca pe undeva restabileste un echilibru. In concret si in subtil.

    RăspundețiȘtergere
  21. De la sublim la ridicol nu este un pas, ci mult mai putin. O muchie de cutit...
    Pentru ai intelege pe ceilalti, trebuie mai intai sa ne intelegem pe noi insine.
    Eduard, tu nu ai inteles ce a vrut sa spuna Cosmin. Nici ce au spus Lauraaverchi si Flipi, in postarile mai vechi.
    Esti mult prea cerebral. Nu vreau sa spun ca asta e rau, ci ca nu e suficient.
    Prin postarea ta nu ai restabilit nici un echilibru, ci ai adancit conflictul.
    Te rog incearca sa nu te superi pe mine, dar iti recomand trei carti:
    - Cautarea Supraeului, de Paul Brunton;
    - Constienta, de Anthony de Mello si
    - Zero limite, de Joe Vitale.
    Sunt de acord cu Dan sa selecteze ce postari merita pastrate, pentru ca exista riscul sa se indeparteze de la ceea ce se vrea cu acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  22. Trecand peste clinciul cu Eduard, observ ca numita Rozalia Marian face, sau a facut - am inteles ca a plecat dintre noi - niste profetii. De fapt, ea le retransmite. Fie si asa! Ma tot intreb... de ce Dumnezeu profetiile astea nu sunt si de bine??? Numai de rau??? Chiar trebuie sa moara multi copii sub 7 ani? Ce vina au ei? Noi astia, care ne-am trait viata, si care ne-am mai si batut joc de ea, poate ca ne meritam soarta. Dar ce vina au copiii sub sapte ani? Si inca multi!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Vorbim de filtrul perceptiv aici... Informatiile primite nu pot fi luate chiar asa. Lucrurile sunt undeva la mijloc.
    Din informatiile primite de la ghizi, am inteles ca foarte multe spirite superioare sunt pe cale sa se intrupeze in perioada urmatoare. Fiind vorba de o diferenta foarte mare de vibratie, pot aparea probleme de incompatibilitate cu vibratia 3D. Unele spirite foarte avansate pot avea complicatii la intrupare. Este vorba doar de compatibilitatea cu trupul fizic. Unii mor de diferse afectiuni... chiar din primul an. Altii, la cativa anisori. Nu vorbim aici de "sarmani copilasi" ci de spirite extraordinar de puternice. Oricum, se vor intoarce in scurt timp, si de regula in sanul acelorasi familii. La urmatoarea intrupare vor fi pregatiti, atat ei cat si parintii.
    La fel se explica si numarul mare de cazuri de copii cu autism. Acestia sunt atlanti avansati, sau chiar spirite extratereste... Acestia refuza realitatea din jur, resping oceanul de vibratii negative din jur, inca din primele luni (din trupul mamei). Este o prima reactie... Este incredibil ce sacrificii fac anumite spirite superioare pentru a se intrupa printre oameni, in conditiile actuale!
    Mai sunt si cei care mor de tineri. Acestia, de regula, si-au ratat misiunea personala... nu au perceput-o din diverse motive. In acest caz se activeaza un subprogram din matricea energo-informationala si... trec dincolo (accidente, boala etc). Sunt atat de valorosi ca nu li se poate permite o viata ratata. Apropo, nimeni nu dicteaza asta, ei insisi isi pun acest subprogram in matrice!

    RăspundețiȘtergere
  24. In cazul copiilor cu autism putem face ceva ca sa ii deschidem chiar si pentru o perioada scurta de timp si sa vorbim normal cu ei? sa le aducem aminte cate ceva?

    RăspundețiȘtergere
  25. Din cate stiu, se poate, dar e destul de greu. La nivel constient e mai greu... Sau pus la punct tot felul de programe de lucru cu ei, dar sunt costisitoare si cer foarte mult timp. Acesti copii au o problema cu sistemul senzorial si cel cognitiv. Se pare ca au si un defazaj de perceptie.
    Stiu doar ca se lucreaza din greu pentru a-i ajuta. Si asta din ambele directii... Sper sa pot primi mai multe date curand...

    RăspundețiȘtergere
  26. Autismul NU ESTE O BOALA!!!
    Una din capcanele dualitatii este etichetarea. Aceasta a determinat standardizarea. Adica adoptarea unor criterii care stabilesc ce este normal si ce nu. Ceea ce nu se incadreaza in bareme, este anormal.
    Faptul ca unii copii nu reactioneaza conform asteptarilor adultilor si nu se lasa "dresati" de catre acestia, nu inseamna ca sunt anormali. Mai degraba este incapacitatea celorlalti de ai intelege, asta ducand la imposibilitatea comunicarii cu ei.
    Vorba populara "Vezi-ti lungul nasului!", nu cumva inseamna si indeamna la a ne recunoaste limitele?! Asta ar trebui sa faca si cei care considera autismul o boala.
    Insa da, se poate vorbi si cu un autist. Dar trebuie gasit limbajul potrivit. Sunt total de acord cu ce a spus Dan mai sus despre copii declarati ca autisti.
    Dar nu noi trebuie sa le "amintim ceva", ci ei sunt aici sa ne re-aminteasca noua altceva.
    Insa avem curajul sa recunoastem ca am uitat sau nu stim?!

    RăspundețiȘtergere
  27. O carte deosebita si edificatoare cu privire la autism este:

    12 ani şi 11 luni de ucenicie lângă fiul şi maestrul meu M.
    Autor: Elena IGNAT (RazaRa)

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca masinaria umana se strica, atunci mie imi pare ca treaba de de drege acest lucru nu o poate face decat cineva dedicat, cineva a carui misiune este chiar acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  29. Dan. chiar sim'i o presiune pentru dezvăluirea informaţiilor? pentru că în cele din urmă, în toată zbaterea care e eminamente uman-fizică nu este decât cursul natural al lucrurilor. esenţele care ne sunt păstrate în spirit nu pot (în manifestările lor reale-adevărate - să nu înţelegi că eu cataloghez viaţa de aici ca fiind neadevărată, dar trebuie să mă exprim cumva în cuvinte şi încerc să o fac cât mai la obiect) manifesta dualitatea caracteristică vibraţiei acestui plan. şi atunci se acoperă de aceste layere de energie care în final se materializezaă sub forma corpului fizic. tu ai idee la ce nivel al tău primeşti informaţiile sau e doar un proces pe care îl stăpâneşti şi nu ştii detaliile lui structurale. poate nu te-au interesat. întreb pentru că ar fi interesant de ştiut de unde nuanţa de "grabă". poate e doar o interpretare a datelor pe care le primeşti.

    văd că s-a divagat destul de mult şi de data asta....

    cât despre desene, am o întrebare. în principiu în structurile matriceale şi energetice ale planetei e vorba de structuri trisimensionale sau mai bine spus spaţiale şi nu plane. mă întreb tu cum le repecţionezi? ca pâuncte pe hartă, oare atunci când primeşti informaţia nu poţi vizualiza întregul în spaţiu?

    RăspundețiȘtergere
  30. Flipi, eu n-am inteles nimic. Ba chiar, daca mai citesc odata, m-apuca iara sa ma iau de tine. Asa ca zic pas.

    RăspundețiȘtergere
  31. Flipi, structurile matricei carpatice, si in general structura grilei energetice planetare este multidimensionala; este mai mult decat tridimensionala. Eu am specificat faptul ca in figuri este vorba de proiectia la nivel bidimensional. La drept vorbind, cum ai putea lucra cu punctele din spatiu? Ar fi extrem de greu chiar daca ai avea acces la zepeline sau baloane cu aer cald. Iar in spatiu exista doar banda energetica. Pe pamant, in respectivele puncte, sunt centre speciale, un fel de baze militare.
    Vortexul seamana cu un corn de berbec... interesant citatul din Apocalipsa: "Si in mijlocul tronului si al celor patru Fiinte si in mijlocul Batranilor am vazut un Miel, stand ca injunghiat; El avea sapte coarne si sapte ochi, care sunt cele sapte duhuri ale lui Dumnezeu trimise in tot pamantul."
    Eu cred ca acest vortex este unul dintre "coarne", iar Mielul este noua grila energetica planetara. Poate ca nu trebuia sa spun asta. Sau poate ca trebuia...
    Triunghiurile respective intra intr-o alta categorie - anume triadele. Vorbim de yantre in combinatie cu altele. Poate ca ai simtit tu ceva... Oricum, mai multe nu vor iesi de la mine pe acest blog. Am incercat sa cer mult mai multe detalii dar nu mi s-au dat... Eu atat am voie de spun si gata!
    Legat de "detaliile structurale" si "layere energetice" prin care eu primesc informatiile si energiile... Lucrurile sunt destul de complexe din acest punct de vedere. Vorbim de filtre determinate de blocaje si tipare mentale specifice nivelului 3D, vorbim de "lentile" de perceptie care deformeaza energia si informatia, chiar de "vibratii cromatice" care si ele altereaza la randul lor, precum putem vorbi si de "animatorii evolutivi", "animatori renonanti" - acestea genereaza aspiratiile, talentele, tiparele de gandire etc.
    Ca tot veni vorba de tipare de gandire, am si eu o intrebare: esti din MISA, sau ai frecventat cumva aceasta grupare?

    RăspundețiȘtergere
  32. Sper ca acest vortex sa aduca noi experiente, si oameni noi la conducerea tarii.
    Sper ca noul sa fie complet diferit de absurdul combinat cu tragismul situatiilor actuale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patrocle, te rog incearca sa nu te superi pe mine, dar se pare ca nu ai citit cu atentie postarile de pe acest blog. Si ma refer la informatiile transmise de Remer Ra de la ghizi.
      Relativ la oameni, vortexul este neutru. Nu face si nici nu va face ceva in locul nostru. Da, poate fi de ajutor, dar depinde numai de decizia fiecaruia in parte.
      Se spune ca fiecare popor are conducatorii care ii merita. Asa este. Acest fapt este consecinta actiunii Legii Rezonantei. Aceasta lege nu a fost adoptata de vreun parlament ori alt for legislativ uman. Te rog sa nu ma intrebi de cine, ca nici eu nu stiu. Dar am observat-o in actiune si nu poate fi contestata.
      Asadar, la conducerea tarii vor veni oamenii pe care ii va merita majoritatea.
      Cat despre situatia actuala, ea este rezultatul sperantei oamenilor. Acum ma repet, speranta este o iluzie, o autoamagire. Speranta se simte ca un gol in interior. Cand speri, nu actionezi, nu faci nimic. Nici n-ai cum altfel, avand golul in interior. Acest gol nu este altceva decat lipsa energiei, care este materialul din care se creaza realitatea.
      Credinta in schimb, se simte ca o forta interioara, fiind de fapt energie. Cand simti credinta actionezi. Si avand materia prima, se creaza realitatea.
      Daca ai citit Misterle scolii zamolxiene, poate ai observat ca Zamolxe constatase ca dacii erau loviti in cel mai sensibil punct: credinta in ei insisi. Acest lucru se intampla si acum. Romanii au fost manipulati sa creada in nevrednicia lor. Nu are importanta atat de mult cine si de a facut-o, cat nevoia de a restabili aceasta credinta.
      Lumea exterioara se va schimba cand se schimba cea interioara. Adica atitudinea fiecaruia.
      Deci... CREDETI, nu sperati!

      Ștergere
    2. Pt Teofil.
      Ai dreptate doar un comentariu.

      Cand speri, crezi ca mai e posibil. Speranta e o forma de credinta impotriva unei realitati potrivnice cu ceea ce vrei tu.

      Marea masa decide exact cum zici tu situatia generala, dar accesarea vortexului inteleg ca poate schimba radical problema. Dintr-o problema cantitativa, devine una calitativa. Practic cine va accesa energia vortexului va avea un cuvant urias de spus in modelarea viitorului.

      Ștergere
    3. Patrocle, nu m-ai inteles.
      Eu vorbeam de traire. Deoarece credinta se simte, se traieste. Faptul ca folosim cuvinte pentru a o exprima, ii limitam manifestarea. De fapt acesta este marele neajuns al folosirii unor cuvinte...
      Cum spun taoistii: Tao care poate fi exprimat in cuvinte nu este adevaratul Tao.
      Speranta ca o forma de credinta impotriva unei realitati potrivnice cu ceea ce vrem nu este altceva decat o dorinta.
      Iar... o forma de credinta nu este acelasi lucru cu credinta.
      Numai bine.

      Ștergere
    4. "Speranta omului este puternica sau are tarie prin insasi faptul ca alimenteaza vointa de a trai, de a razbate, de a reusi. De altfel, aici se ascunde un mare secret. Intotdeauna speranta este asociata cu un ideal, un model, o aspiratie, o imagine, cu o sfera superioara. Aceasta asociere creeaza un fel de diferenta de potential la nivel psiho-mental, ceea ce-l face pe om sa reziste unor conditii aparent imposibile."

      din Legile lui Zamolxe

      Ștergere
    5. Cymatics, dacă înlocuieşti cuvântul speranţă cu credinţă în citatul de mai sus, se schimbă ceva?! Da… Are mai mult sens pasajul.
      Se pare că ai citit cărţile lui Remer Ra şi chiar ai „scanat” comentariile de pe acest blog. În cazul acesta, poate ai observat că Remer Ra a fost întrebat cum recepţionează informaţiile de la ghizi. Şi răspunde că nu este ca şi cum ar vorbi cu unul sau altul (adică persoane ca noi!), ci primeşte informaţiile sub formă de „pachete”, pe care le decodează. Faptul că în citatul pe care l-ai menţionat se foloseşte termenul speranţă, se datorează faptului că în filtrul pentru decodarea informaţiilor al autorului există termenul speranţă. Nu vreau să spun că a tradus greşit.
      Totuşi, există o diferenţă între speranţă şi credinţă, iar aceasta se „simte”. Pentru detalii, poţi vedea cartea: DINCOLO DE GÂNDIREA POZITIVĂ, Dr. Robert Anthony, editura Excalibur.

      Ștergere
    6. Scuze de fapt eram tot eu, a fost o eroare neintentionata.

      Speculezi.

      Oare cum ar suna legile daca am schimba titlul din Legile lui Zamolxe in Legile lui Murphy.

      Ștergere
    7. :)

      Speculez... ce?!

      Te-ai folosit de citatul din Legi ca sa-ti argumentezi punctul de vedere cu privire la speranta.
      O lasam balta. Oricum, nici tu nu intelegi ce am vrut sa spun.

      Ștergere
    8. Am speranta ca lucrurile se vor schimba... sper sa ai credinta ca lucrurile se vor schimba :)

      Ștergere
  33. :))
    nu sunt din nicio organizaţie, afiliat sau în orice fel. e modul meu de exprimare şi de gândire. îţi mulţumesc pentru răspunsuri, poate am trecut eu prea repede prin unele pasaje.
    interesantă aluzia la miel, posibil să fie o decodificare corectă, oricum imaginea e foarte plastică, se încadrează într-o zonă cu care rezonez ca şi imagistică.

    mă întreb ce tipare ţi s-au părut a avea legătura cu MISA, nu sunt foarte informat despre organizaţie pentru că nu m-a interesat.

    RăspundețiȘtergere
  34. Pe cineva de acolo l-am auzit vorbind de "layere" energetice. N-am nimic cu ei... desi am avut mici "divergente" cu doi dintre ei... nimic mai mult.
    Cu cativa am stat de vorba... Am observat ca atunci cand e vorba de alte tehnici sau chiar alte scoli spirituale, devin repede circumspecti si sunt agasanti cu intrebarile; ba chiar isi afiseaza pozitia de "superioritate", dar cand e vorba sa-i intrebi despre chestiunile lor (tehnici, teorii, inductia unor stari etc.) se simt iritati, dau inapoi... Lor le place sa puna intrebari, dar pe ei sa nu-i intrebi.
    Era vorba de cateva persoane... nu incadrez toata gruparea aici.
    Treaba e ca s-ar putea ca ei sa se foloseasca de ceea ce se afla in aceste locuri... adica de vortex!
    Voi prezenta peste cateva saptamani niste tehnici de lucru (inclusiv de accesare) cu privire la vortex... Treaba e ca sunt sanse mari ca ei sa reuseasca... Asta e... E nevoie de implicarea unor grupuri... ei pot face asta. Eu sper ca si altii sa fie implicati, nu numai ei. N-am nimic cu aceasta grupare dar daca avanseaza mai mult, exista riscul sa devina ei "animatorul" pe zona spirituala din Romania... asta nu stiu daca este chiar potrivit.
    Daca reusesc sa acceseze si sa disperseze din energia vortexului atunci sunt foarte mari sanse ca gruparea sa se dezvolte extraordinar de mult. Este vorba de actiune si reactiune... Cresterea poate fi de sapte ori la un ciclu de 7-12 ani. Daca acum sunt vreo 10.000 in minim sapte ani pot ajunge la 70.000, iar in 14-21 ani la aproape jumate de milion...

    RăspundețiȘtergere
  35. imi cer iertare ca inca nu am putut sa citesc postarea ...o sa o citesc imediat cum timpul imi permite...
    am vazut fugitiv cum cineva scria despre autisti..pot spune ca eu am un nepot autist si este adevarata partea cu etichetarea si aratarea cu degetul...nu mai spun de cat de rai pot fi unii copii cu acesti autisti,razand de ei si facandu-i nebuni...insa e bine ca nepotul meu nu raspnde la asa ceva..ce pot spune este ca face terapia ABBA si ca poate sa vorbeasca,si sa faca alte activitati insa in alt ritm...cel mai bun rezultat se poate obtine cu IUBIREA..autistului trebuie sa i te dedici,sa-i arati multa iubire si sa incerci sa privesti lumea prin ochii lui...ei nu stiu si nu inteleg de exemplu de ce trebuie sa dai bani pe ceva si de ce nu apartine tuturor.sau de ce trebuie sa ii spui ca nu e jucaria lui si ca e al altcuiva si trebuie sa i-o inapoiezi...el ofera tot si asteapta sa si ia tot...deasemenea invata prin imagini ,le intelege imediat si prefera sa nu prea vorbeasca de parca ar fi de la sine inteles ca noi sa stim ce gandeste el:)de aici problema cu vorbitul...parca ar fi telepatici...si se asteapta si ca noi sa fim la fel ca ei,nu inteleg la inceput rolul cuvintelor...apoi ce am mai observat eu la nepotul meu e ca de multe ori privea si aveam impresia ca vede ceva ce noi nu puteam vedea,zambea sau incepea sa rada de parca acea viziune ar fi reala....si mai sunt multe de spus...va pup acum ,,numai bine si lumina tuturor:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai reusit sa ma transpui complet in lumea respectiva. Aici a fost experienta ta! Foarte frumos! Bravo si multumesc!

      Ștergere
  36. Stai linistit ca nu sunt ei chiar asa. Eu am trecut pe la MISA, stiu cum sta treaba acolo.
    Toate bune si frumoase timp de cateva luni maxim un an dupa care se cam face ceata.
    Ei nu au o viziune, nu stiu sa inchege grupul si atunci apeleaza la frici, la frica de cutremure - vezi marile mobilizari pentru a lucra impotriva cutremurelor, apoi planteaza frica de reptilieni (!!??) - io p-asta n-am inteles-o, pe bune. Poate ca n-am vazut inca vreunul!!! Or fi rai frate! Apoi mai cauta sa planteze si ura fata de masoni. Chiar o ura viscerala. Cand o grupare se foloseste de fricile adeptilor ea nu are sanse sa reuseasca sau sa se dezvolte sanatos. Vezi fractiunile desprinse in ultimii ani.
    Cum naiba sa se dezvolte in asemenea hal? In 20 de ani la jumatate de milion. Wtf!!!
    Poate ca esti prea increzator in vortex. Nu zic ca ar fi daunator dar pe pamant lucrurile stau putin altfel.
    Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mie nu imi plac yoghinii din MISA.. nu am vazut in viatza mea barbati mai circumspecti si mai iritabili ca ei, si nici femei mai autosuficiente si care se cred Printesa Marii, Regina Noptii, zeite zamilsite de nu stiu ce energie/ divinitate/ BALA BALA.

    Daca ar lucra atat de mult pe echilibrul interior pe cat lucreaza pe alte chestiuni, as zice ca vai ce bine e ca avem MISA. Dar ce am simtit eu acolo e cam naspa. Plus ca am senzatia ca e prezenta si o energie a diversiunii, a pacalirii, a aburirii.

    Iar liderul lor sa-mi fie cu iertare.. orice om inteligent si de bun simt vede acolo o persoana care are nevoie de ajutor, nicidecum vreun mag sau mare inaltat.

    In ceea ce ma priveste, nu-mi doresc sa ma afiliez. Nici vorba de asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  38. Vortexul este format din energie vitala cosmica. Vortexul nu are preferinte!
    Daca cei din MISA reusesc conexiunea la vortex atunci e ca si cum ai pune un sambure in cel mai bun mediu catalizator cu putinta. Se va dezvolta extraordinar de repede. Se poate intampla sa creasca asemenea lui Fat frumos din povestile stramosilor, adica "intr-un an cat altii in zece". Aceasta vorba are un sambure de adevar...
    Nu e indicat sa te iei dupa aparente.
    Odata am intrat si eu in rezonanta cu o spirala de-a lor (nu am fost fizic acolo). Chiar eram curios... Am simtit ca au un egregor oarecum puternic. La asta au contribuit si autoritatile statului, ca urmare a deselor atacuri efectuate impotriva lor. Ce nu te distruge te intareste!
    Daca reusesc priza la vortex prin intermediul egregorului de grup, atunci fiecare dintre ei va accesa din aceasta energie, indiferent cat de avansati spiritual sunt la nivel de individ. Egregorul unui grup lucreaza la nivel subcontient si inconstient, si face reglari, echilibrari, calibrari pentru fiecare in parte. Daca isi formeaza o viziune comuna atunci chiar daca nu au lideri puternici, vor avea ajutor din spatiile dimensionale superioare.
    Fiecare dintre ei va emite acea energie in jurul lui si va atrage - vrei nu vrei - alti oameni. Nu are treaba cu mintea, ci cu simtirea! Este ca si cum te-ai indragosti... te indragosteti cu inima nu cu mintea.
    Treaba cu 7-12 ani... tine de cicluri. Ciclul jupiterian (11.8 ani) confera "legitimitate" unui grup (si nu numai unui grup). Daca trece de "probele" acestui ciclu atunci are toate sansele sa se dezvolte mai departe!
    Parerea mea e ca se vor trezi sufletele de daci. Acum sunt circa 3-400.000 dar am inteles ca vor fi in total circa 1 milion de daci in acest spatiu (inclusiv celelalte tari din aria vortexului). Dintre ei, sunt multi (peste 2000) care l-au cunoscut fizic pe Zamolxe si primii zece invatatori (decenei). De la acestia se asteapta lucruri mari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord la partea cu dacii dar dă-mi voie să nu fiu de acord la partea cu conectarea la vortex. Pentru că nu e atât de simplu. Chiar dacă reuşesc, aici nu e vorba de neutralitate, energia se mulează pe intenţia celui care se conectează cu ea şi apoi există o mişcare de recul normală şi naturală. E ca şi cum ai încerca să vorbeşti japoneză când tu ştii doar româneşte. Nu prea îţi iese.
      Cumva sunt de acord cu linia generală dar tind mai mult către două linii: chiar dacă se conectează vor fi transformaţi de energia acelui vortex (este prima mea opţiune pentru că e vorba de planuri rezonatoare de la vibraţie mai mare către mică) sau nu se vor conecta complet şi atunci ar fi interesant de aflat cum şi ce se poate face cu aceste informaţii pentru că ele nu apărut degeaba. Am prieteni care sunt mai intuitivi şi vizionari decât mine, am să mă consult şi eu şi revin cu info.
      Informaţia cu dacii am mai primit-o şi de la alţii deci într-un fel îţi pot confirma acest lucru.

      Ștergere
    2. Ai dreptate doar un comentariu.

      Cand speri, crezi ca mai e posibil. Speranta e o forma de credinta impotriva unei realitati potrivnice cu ceea ce vrei tu.

      Marea masa decide exact cum zici tu situatia generala, dar accesarea vortexului inteleg ca poate schimba radical problema. Dintr-o problema cantitativa, devine una calitativa. Practic cine va accesa energia vortexului va avea un cuvant urias de spus in modelarea viitorului.

      Ștergere
    3. scuze postul de mai sus nu e unde trebuie. le poti sterge pe amandoua

      Ștergere
  39. Aleluia! Sper (a se citi IMI DORESC FOARTE MULT!) ca dacii aceia sa nu aiba nici o treaba cu MISA!

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu nu cred ca vor reusi misanii ceva. Au gargara in ei dar la capitolul 'ienerjetica' stau destul de rau! Cred si eu ca cheia tine de echilibrul dintre inimia si minte. La misani lucrurile sunt intortocheate, cand e nevoie de inima ei exagereaza prea mult cu mintea, iar cand e nevoie de minte tocmai atunci plonjeaza pe stari "high". Tocmai faptul ca sunt cusurgii e punctul lor slab.
    Punctul lor tare e ca unele femei sunt super!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Care? Acelea care justifica totul prin sex si spera sa fie mantuite de relatia cu guru? Sau cele care sunt amazoane si ies regulat la vanatoare (de barbati)? Pentru amatorii genului, go for it! Insa o buna abordare ar fi aceea in care incercati sa nu va pierdeti in film!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cum isi vor da seama acei conationali ai nostri ca ei sunt acei daci?Cum vor constientiza acest lucru?In alta ordine de idei,cred ca orice individ sau grup cu interese obscure nu se va mai putea bucura de manipularea unor energii atat de puternice,daca vibratia lor este una scazuta.Cred ca vremea manipularilor de orice fel este pe sfarsite,ultimele batalii in acest domeniu le cam traim cu totii in zilee astea.Se va face trierea indiferent daca vrem sau nu acest lucru,indiferent de cat de lucizi suntem.De ce sa ne temem ca indivizi dubiosi vor putea accesa si manipula energii care sunt peste vibratia lor?Daca s-ar intampla asta ,nu inseamna ca istoria se repeta?Se spune ca suntem im mijlocul unei mari transformari evolutive,deci nu cred ca se mai permite "smecherilor" sa ia cireasa dupa tort!Poate ca sunt naiva,dar toate informatiile astea vorbesc despre evolutia constiintei umane,si nu despre involutia ei!Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  43. Tind sa fiu de acord cu Gabriela. Profilul planetar merge vrand nevrand spre 4D, acolo unde gregarismele 3D nu mai pot exista, se destructureaza. De aceea nu vad cum niste oportunisti cu ceva tehnici de concentrare in spate si niste energii miscate prin ei cu nu stiu ce procedee, ar putea sa se foloseasca de un portal precum acesta si sa-si impuna legea lor pe planeta, asa cum s-a tot intamplat de mii de ani incoace in vechea era. Din punctul meu de vedere cheia de acces este constiinta. Daca nu ai aceasta cheie nu poti sa treci mai departe.

    Dan, poti sa explici?

    RăspundețiȘtergere
  44. Gabriela... Cum isi vor da seama ca sunt daci? Nu trebuie sa-si dea seama intr-un anume fel... mental vorbind. Nu trebuie sa le spuna nimeni ca sunt spirite de daci. Le va sopti sufletul despre asta, dar si toate celelalte din jurul lor. Cel ce spune ca e dac minte... Cel care stie-simte ca e dac va respira odata cu padurea, cu codrul, se va plimba cu vantul peste dealuri si peste Carpati; va sta de vorba de cu raul, cu muntii... Nu are nevoie de confirmari...
    Acum, cei mai multi dintre dacii reintorsi sunt copii... mai sunt si unii dintre batrani... acestia vor stinge lumina din vechea casa... dar se vor reintoarce curand.
    Copiii acestia isi vor lua tara inapoi! Eu, si multi altii, le vom pregati calea... Ei, la randul lor, vor pregati calea deceneilor - primii zece invatatori zamolxieni (o parte se vor intrupa intre 2020-2040), iar acestia vor pregati venirea lui Zamolxe (2060-2080).
    Gabriela, este imposibil ca "indivizi dubiosi" sa poata manipula energii care sunt peste vibratia lor! Faptul ca unele lucruri nu au fost cunoscute pana acum se datoreaza faptului ca oamenii nu rezonau cu acestea. Daca acum se "arata" anumite lucruri inseamna ca unii oameni sunt pregatiti pentru asa ceva!
    Asadar, fara teama!

    RăspundețiȘtergere
  45. Ba dimpotriva, entitatile egregor sufera si ele o transformare. Una foarte mare chiar. Apar altele noi, bazate pe rezonanta, convergenta (de idei, de energii, de dinamici diverse etc), sincronicitate, viziune etc! Entitatile egregor vechi - tari, religii, partide, uniuni, grupari diverse etc., se bazau pe dualitate si pe iluzia ca grupul ofera protectie, putere, oportunitati etc. Egregorul vechi ajuta intr-o oarecare masura in sensul ca iti dadea impresia unei stabilitati, a unei identitati. Intotdeauna grupul a facut mai multe decat individul, fara indoiala, dar foarte putin a ajutat la evolutia omullui... ma refer la interiorul omului. Egregorul vechi se comporta asemenea teoriei lui Darwin, cel puternic este pus in fata, cel bogat, cel care se adapta mai bine, cel care se eschiva mai bine, care folosea orice mijloace. Egregorul vechi nu te lasa sa evoluezi, te mentine oarecum fortat in dualitate, in acest dute-vino al dinamicii 3D. Egregorul vechi nu intelege mecanismele 4D deoarece este construit din "esente" 3D, ori in 3D legea ciclicitatii te face sa revii acolo de unde ai plecat. Cati nu au fost in varf si apoi au decazut? Catora nu li s-a "intors roata"?
    Entitatile egregor noi sunt cu totul altfel fata de cele vechi. Au o constructie energetica diferita si se comporta asemenea unor retele de calculatoare. Interesant este ca egregorul 4D faciliteaza transferul energetic, si chiar informational, la nivel inconstient. Astfel, castigul unuia poate fi castigul tuturor, cu conditia ca la baza programului evolutiv al celor care formeaza egregorul sa fie aspectele care nu tin de dualitate (forma, capacitate, marime, cantitate etc). Adica trebuie sa fie cele ce nu au forma, nici masura, precum: unitate, iubire, compasiune, vointa, curaj, rabdare, dreptate, progres etc).
    Egregorul vechi - 3D te ajuta doar din punct de vedere informational (si asta numai la schimb cu altceva), dar cel nou - 4D te ajuta sa cresti echilibrat (minte-inima-trup). A avea mintea dezvoltata fara a avea si inima deschisa te va duce la tulburare si suferinta. Viata iti va da lovituri cumplite caci inima se poate deschide si prin iubire dar si prin suferinta. Legea spune ca poti evolua numai prin armonie, deloc altfel! Asta e Universul in care traim!
    Mi s-a mai transmis ca, spre deosebire de cel vechi, egregorul nou va reprezenta (pentru fiecare in parte) atat un sistem de ghidaj cat si un sistem de corectie...
    Cel vechi este mai mult un sistem de triere...

    RăspundețiȘtergere
  46. Exista informatii depre piramide si aici

    http://dimensiuni-paralele.blogspot.se/2010/10/piramidele-fizice-ale-luminii-celeste.html

    corespund acestea informatiilor tale?

    RăspundețiȘtergere
  47. Cunosc aceste date de ceva vreme. Stiu ca intr-un anume cerc s-a pus problema daca ar trebui sa fie promovate aceste informatii. Din pacate, nu s-au gasit corespondente in realitate.
    Eu am vizitat doar piramida din Retezat. Nu am primit date despre dimensiunile ei. Mi s-a spus ca este la scara 1:2 fata de piramida din Egipt dar ca detine informatii mult mai complexe.
    Despre celelalte nu pot spune mare lucru. Parangul m-a fascinat intotdeauna... am trait intre Parang si Retezat... sunt din acea regiune, dar nu stiu despre vreo piramida. Stiu doar ca acolo este un sistem de stabilizare pentru vortex, precum si un fel de statie de emisie-receptie.
    In Ceahlau am perceput ca este ceva... ca un cub, dar un cub special... suprafetele imi pareau ca sunt curbate spre interior. Am incercat sa intru dar nu am putut accesa mai multe. Inca nu se vrea deschisa...
    In ultima vreme imi apare o piramida visinie intoarsa. Este undeva in pamant... n-am sesizat decat varful. Nu am date despre ea, locatie, marime, scop etc. Ghizii nu-mi spun nimic... nici nu au cum, nu gasesc corespondent in constientul meu. Imi spun sa explorez singur... Mi-a activat niste circuite... e nevoie de ani sa decodific.
    Deocamdata nu vreau sa mai explorez altele. S-o faca si cei noi... sunt copiii extrem de puternici... e treaba lor. In anii urmatori vor aparea date noi.
    Vortexul si decodificarea arborelui vietii dacic m-a cam istovit... parca mi-a fost luat ceva... o parte din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  48. In Chemarea atlantilor spuneai ca anul critic ar fi 2016. Inainte se batea toba pentru 21.12.2012. Alte surse spun ca poate sa fie anul 2013. Chiar si tu ai simtit asta. E vorba tot de compresie temporala?

    RăspundețiȘtergere
  49. Anul 2016 are in vedere varful de influenta a lui Uranus (perioada de rotatie - 84 ani).
    Am spus in carte ca anul nasterii lui Iisus - considerat anul 0, a coincis cu o "aliniere" la nivelul spatiilor cauzale ale planetelor sistemului solar.
    Daca in anul 0 avem un varf pentru toate (in planul cauzal superior), atunci la fiecare 84.01 ani va fi un varf pentru Uranus! Este corespondenta cu perioada de rotatie in jurul astrului solar.
    In 2016 avem un alt varf de influenta (al 24-lea): 24x84.01=2016.24
    Uranus guverneaza, pe langa altele, dinamicile si transformarile sociale.
    Exista corespondente in istorie... Astfel, la al 23-lea ciclu avem anul 1932, an cand s-au facut planurile pentru al doilea razboi mondial... si ascensiunea nazistilor cateva luni mai tarziu.
    La al 22-lea ciclu avem anul 1848, an in care au avut loc numeroase miscari in Europa - revolutiile de la 1848.
    Posibil ca si anul 2013 sa fie legat de influenta Uranus, dar pe partea energetica. Banii tin de energetica... banii sunt un fel de energie. Corespondentul ar fi 1929 - anul marii crize!
    Acum lucrurile par a fi mai tensionate decat in secolul trecut. Este mai multa presiune psihica, sociala, energetica, informationala...
    Lucrurile pot degenera chiar si de pe azi pe maine...
    Oricum, va fi un deceniu plin de framantari! Lucrurile se reaseaza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un tip Terrence Mc Kenna care afirma ca istoria e un repetare unor cicluri in cuante de timp din ce in ce mai scurte.

      Un exemplu care il da e perioada faraonilor egipteni si perioada nazista. Cuvintele faraon si fuhrer avand se pare o etimologie comuna. In ambele s-au facut constructii gigantice.

      Ștergere
  50. Vazand imaginea cu varful Hoverla mi-am amintit ca am vazut si in Muntii Trascau piramide de piatra oarecum asemanatoare,dar de dimensiuni mai mici,pe care le-am si fotografiat.M-a frapat forma aproape perfecta de piramida patrata a doua varfuri.M-as mira sa fie actiunea factorilor de mediu.Despre frumusetea uluitoare a locului.nici nu mai vorbesc...Si aceste piramide sunt situate oarecum in apropiere de zona centrala a vortexului despre care ne-ai povestit...Foarte interesant!Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  51. Dan, te rog sa ne dai mai multe informatii despre calatoria astrala( ora cea mai potrivita, ceva tehnici de curatare si protectie si modul celk mai optim de a iesi in astral). Am facut asta de vreo 2-3 ori, dar prima data a fost mai mult inconstient(am fost oarecum impins sa fac asta) si apoi am mai facut unele mici, dar foarte putin timp si nu prea am vazut nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Remus, in niciun caz nu le voi da aici. Poate nici in cadrul unor cursuri... In Chemarea Atlantilor am spus atat cat trebuia sa spun despre calatoria astrala. Fara a fi in echilibru, fara a avea trupul, mintea si inima echilibrate, curate, deci foarte bine pregatite pentru asa ceva, nu iti recomand calatoria astrala. Nici nu ai reusi... o vei confunda cu imaginatia. Apoi exista riscul de a fi manipulat, de a prelua energii reziduale, toxice... Iti vei da seama de asta doar dupa mai multe zile sau sapatamani. Mai bine incepe cu visarea lucida. Citeste Carlos Castaneda, acolo vei gasi amanunte. Daca iti vei incepe programul evolutiv, si vei reusi sa intri in contact cu ghidul spiritual (sau ghizii) atunci vei primi indrumare (legat de calatoria astrala) si mai ales protectie. Si numai daca ai nevoie de asa ceva...
      Nici eu n-am mai iesit de ceva vreme... Prefer "receptia"... e mult mai sigura. In spatiul astral este foarte multa "animatie" acum. Centura fotonica amplifica fenomenele subtile. Suntem in plin proces de reasezare a planurilor subtile.
      Recomandarea mea este sa lucrezi pentru echilibru, armonie (interiro-exterior)!

      Ștergere
  52. Dan, am cateva intrebari de "istorie cauzala" pe care cu cat imi zbat creierii mai tare cu atat ma frustreaza mai mult..

    1. De ce Dacia a fost stearsa de pe fatza Pamantului, incat 500 de ani de istorie a noastra aproape ca lipsesc cu desavarsire? De ce s-a permis din inalt sa nu mai stim azi aproape nimic? De ce nu a putut sa ramana in continuare aici un teritoriu pentru cei luminati, initiati, dornici de o viata traita dupa alte legi decat ale gloatei? De ce nu li s-a oferit aceasta sansa dacilor? De ce universalizarea asta planetara in imbecilitate, prostie si nebunie a trebuit suportata de un popor care a gandit si a actionat pe o cu totul alta frecventa timp de 500 de ani dovedind ca poate mai mult, mult mai mult? De ce au trebuit sa sfarseasca tragic pana si ei?

    2. Din cate am reusit eu sa reperez ca informatii cronologice, Zamolxe, Buddha, Lao Tze, Zaratrustra au fost cu totii contemporani.. 600-500 i.C. Interesata infunzie de suflete evoluate pe Planeta! Si a mai ajuns o informatie foarte intersanta la mine. Cand marele preot al Daciei - Deceneu a murit, imediat dupa acest eveniment s-a nascut Isus Christos. Exista vreo legatura intre Isus Christos si istoria Daciei sau a locuitorilor acestor locuri, fie ea in subtil sau in concret? As mai face aici si o paralela cu faptul ca romanii sunt un popor foarte evlavios din punct de vedere al ortodoxismului. Eu insumi am un cult si o fascinatie teribila pentru Isus Christos!

    3. Nu inteleg de ce si cum lumea a putut fi atat de mult acaparata in miile astea de ani de o cadere atat de mare, de o umbra atat de generalizata! Ce mostenire grea ducem cu noi de pe urma Atlantidei de s-a ajuns pana aici? Nu inteleg de ce fractiunea atlanta rebela a avut zica-se castig de cauza pe aceasta planeta in ultimii 10000 de ani, in pofida faptului ca au fost si atlanti luminati si al caror aport constructiv se vede peste tot in lume, mai putin la nivel de constiinta umana. In acest sens tind sa cred ca toate interventiile atlante de la noi din tara (inclusiv constructiile piramidale), venirea lui Zamolxe, rezonanta dacilor cu practicile si caile propuse de Zamolxe, arata ca in anumite locuri - cum ar fi si Romania - atlantii luminati si-au facut simtita prezenta si chiar mai mult - se pare ca si-au dorit sa vina aici, unde au investit enegie, dedicare, timp si multa preocupare! Totusi, toata lumea se scalda de mii de ani intr-o bezna generala incat ma intreb - toti acesti atlanti si alte fiinte care or mai fi fost pe aici, de ce nu au reusit sa polarizeze mai mult in jurul lor, oameni si istorie planetara? Ajungem sa spunem in filmele de actiune contemporane care au happy-end, ca si morala, "Totusi raul nu castiga intotdeauna!". De atata doar s-a putut lucra pana acum? De unde si de ce toata aceasta lipsa de REZULTATE POZITIVE din partea celor care au avut intentii dintre cele mai bune pe aceasta planeta?

    RăspundețiȘtergere
  53. Remus, unele informatii primite de tine sunt incomplete, iar altele sunt distorsionate.
    Exista o "gaura" de 1000 de ani, nu de 500! Si aici vorbim doar de continuitatea statala... Populatia actuala nu se mai poate identifica cu populatie Daciei. Doar maxim un milion de daci (vorbim de suflete) vor mai fi aici. Restul de pana la 5-6 milioane (cati erau odata) sunt dispersate in alte zone ale lumii. Cei mai multi si-au dezvoltat constiinta Intregului. Ei apartin planetei, au trecut de constiinta de "haita", care presupune atasarea de o singura zona.
    Asta cu disparitia Daciei... ma rog, daca bobul trebuie sa dispara pentru a aparea spicul atunci poti spune si asa! Dar oare nu se regaseste bobul in intregul spic (ADN-ul)? Cam asa e si cu Dacia.
    Eu nu am prea multe amanunte despre poporul dac. Eu am avut numai o singura intrupare, cu vreao 200 de ani i.Hr. in Dacia. Si de mic am facut parte din cadrul scolii zamolxiene. Eram ca un fel de baiat de trupa... eram multi...
    Treaba mea (acum) nu este sa descopar ce s-a intamplat cu mileniul pierdut! Nici nu vreau asta!
    Cine vrea sa traiasca in trecut, n-are decat! E multa durere... si nu e treaba mea! Nu datorez acest lucru acestei populatii. De fapt, nu datorez nimic nimanui! Sunt cativa care au incercat sa ma impinga aici... Pentru a se curata mizeria trebuie facut un efort colectiv. Mi s-a spus ceea ce trebuie facut - voi spune in scurt timp.
    In centrul de la Sarmizegetusa (precum si la Gizeh, Teba, Chichen Itza, Nazca, Ural etc.) au fost la inceput doar suflete atlante care nu au "absolvit" lectiile Atlantidei.
    Tu ceri prea multe amanunte... nu se dau asa simplu, in cateva vorbe...
    De unde ai scos-o pe asta cu "romanii sunt un popor foarte evlavios din punct de vedere al ortodoxismului"?
    Am spus in Chemarea atlantilor de ce s-a ajuns aici. Din cauza programului Geea! Noi am fost de acord cu acest program. El presupunea armonizarea a doua curente spirituale din aceasta parte a galaxiei. Pentru a se realiza acest lucru trebuia plecat de la 3D.
    Acum lucrurile se vor schimba. In maxim 100 de ani se vor reaseza toate...
    Dupa unii (cei din Confederatia Galactica) programul Geea a fost... sa zicem util. Dupa altii... un esec de proportii!

    RăspundețiȘtergere
  54. Programul Geea mai continua sau se opreste aici, la finalul celor 10000 de ani de mizerie?

    RăspundețiȘtergere
  55. Din datele pe care le-am primit, se va intra intr-o noua etapa! Mare parte din suferinta actuala va disparea (saracie, boli, razboaie, manipulare, exploatare etc)
    Nu a fost numai mizerie... Nu generaliza!
    Spunand ca a fost doar o perioada de mizerie risti sa te inchizi fata de eforturile facute de tine in numeroasele intrupari avute in cei 10.000 ani.
    Gandeste-te la un lucru: inainte de intrupare multor spirite luminate li s-a spus ca, aici, pe pamantul acesta, vor avea de facut multa treaba, ca vor fi oarecum "legati la maini", ca nu vor avea resurse prea mari, ca se vor confrunta cu tot felul de mentalitati, de idei, de cutume sociale, de tipare de gandire specifice 3D etc., dar ca trebuie aduca lumina, armonia, pacea, unitatea. Sunt multe spirite luminate (atlante, extraterestre, din spatii superioare..) care isi doresc sa readuca lumea in randul marilor civilizatii din galaxie. Sunt multe milioane... nu am date exacte. Nu e nevoie ca toti sa reuseasca. Unii vor reusi... nu e nevoie de prea multi... Foarte multi se vor confrunta cu probleme... Multi se vor impiedica de trecut, de traditii diverse, de religii, de tari, de rasa... Nu degeaba au fost trimise milioane de suflete... O ciuperca trimite milioane de spori dar nu vor "prinde" toate...
    Am fost si eu ca tine... ma durea trecutul... ma dureau amintirile altor vremuri... Am fost si revoltat... Am mers pana in "centru". Si mi s-a spus ceea ce ti-am spus si eu. Daca era simplu, daca erau toate resursele la indemana, daca era mai usor, oare s-ar mai fi ajuns aici?

    RăspundețiȘtergere
  56. S-a ajuns aici unde? Caci eu nu imi dau seama unde mama dracului suntem. Nu inteleg la ce bun a mai venit Zamolxe, de ce s-au mai straduit atat sa traiasca dupa legi cu mult superioare timpului lor, de ce atata scoala si atatia invatati ca sa.. fie decimati in scurt timp apoi stersi din istorie?!

    Ok, eu nu vreau viata asta!! Ma spal pe maini de el - Program Geea sau ce mama dracilor o mai fi - si li-l dau inapoi sa si-l bage in fund!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Uite cum sta treaba, asa... foarte pe scurt:
    1. Atlantii stiau de mii de ani ca arhipelagul lor se va scufunda. Au initiat programe evolutive intensive astfel incat sa fie invatate toate lectiile planetei. Nu toti s-au implicat...
    2. In momentul distrugerii Atlantidei nu toti locuitorii isi invatasera aceste lectii. Daca e sa ne raportam la scara 1...100, situatia statea cam asa:
    - cateva milioane de atlanti ajunsesera la (pe scara respectiva) 20...30...40
    - cateva sute de mii erau undeva intre 60..70..80
    Ei bine, pentru acestia au fost facute marile centre de spiritualitate (Egipt, Dacia, cele din Asia etc.)!!!
    3. Majoritatea populatiilor semisalbatice erau la 0,1..1...hai 2 pe scara asta!
    Dupa ce si-au recuperat/invatat lectiile NU avea cine sa le ia locul. Cine? Cei cu 0,1, sau chiar cu 2? Risti tu sa-ti pui calculatorul la 6000 volti? Sau sa rulezi programe care cer 8 gb ram pe un 8086 sau 286 (calculatoare antice)? Nu, fireste!
    Intre timp, au trecut cateva mii de ani... Unii au ajuns la 10..20..
    Sa vedem... centrele incep sa se "deschida"...
    Revolta ta nu este justificata!
    Nici a mea nu a fost. Eu chiar am mers (astral) spre miezul galactic dupa raspunsuri. Nu am inaintat prea mult deoarece ma apasau niste intrebari (venite din interiorul meu). Ce naiba am facut eu sa cer asemenea raspunsuri? Ce am facut pentru ceilalti? Este durerea sufletului sau e a egoului? Mi-am dat seama ca imi externalizasem esecurile personale. Le-am imbracat cu "durerea" civilizatiilor... Fireste, n-am inaintat prea mult... M-am intors cu coada intre picioare!
    Am de gand sa scriu despre toate aceste lucruri in alta carte. Sunt prea multe de spus...

    RăspundețiȘtergere
  58. Mersi. Astfel de raspunsuri mai fac lumina. Mi-as dori sa scrii mai des despre aceste subiecte, astfel de lamuriri pe parte de istorie cauzala si evolutiva pot debloca multe minti si elimina multe suferinte chiar de la nivel de concept / constructie informationala determianta!

    RăspundețiȘtergere
  59. programele sunt, este un algoritm divin, o matematică celestă care ordonează lucrurile, sunt ghizi, sunt îndrumători, sunt entităţi care sunt acest algoritm şi care au grijă să se manifeste anumite aspecte în anumite perioade.
    atitudinea cea mai corectă faţă de TOT ceea ce este ar trebui să fie de înţelegere, de încerca să decelezi ce e bun în toate astea, de a învăţa unde trebuie să intervii ca să îmbunătăţeşti.

    istoria este ceea ce este, a căuta vinovaţi nu face decât să te aducă într-o stare de joasă vibraţie care nu îţi ajută. dar poţi să pui tot ceea ce a fost în lumina unui viitor mai bun şi atunci toate aceste "întâmplări" nu sunt decât acele componente care crează drumul către AICI.

    ceea ce şi Dan spune acolo e că sunt anumite evenimente care se întâmplă (majoritatea de pe linia evolutivă) ce sunt "menite" într-o poporţie mai mică sau mai mare tocmai pentru că umanitatea ca întreg să poată evolua. diferenţa o face atitudinea cu care priveşti toate aceste lucruri. e ceea ce transmiţi în afară care rezonează perfect cu ceea ce interpretezi în legătură cu acele evenimente.

    revolta în sine e o etapă, trebuie să treci prin ea, în momentul în care ai să accepţi că e în regulă să te simţi şi aşa poţi merge mai departe, altfel vei primi tot felul de lecţii pentru a depăşi acest nivel. la orice nivel ai fii tot ai câte ceva de integrat.
    namaste!

    RăspundețiȘtergere
  60. M-au bucurat informatile pe care ni le-a adus la cunostinta REMER RA...
    aceste energii actioneaza benefic asupra noastra si cred ca trebuie sa profitam de asta,deasemenea cred ca nu intamplator noi toti de aici ne-am nascut aici,ACUM unde este centrul vortexului...daca privim mai atenti inseamna ca asta am ales tocmai pentru a experimenta aceste timpuri AICI...asa ca sa PROFITAM...si REMER RA sa ne mai aduca informatii si sa ne ajutam unii pe altii....:)

    RăspundețiȘtergere
  61. Dan, te rog frumos sa imi dai voie sa trimit unele pasaje din cartile tale, prietenilor si celor din lista mea de persoane cunoscute sau nu. Poate e doar senzatia mea, dar un fragment din Legi ca "...tulburarea oamenilor, ea vine de-afara, dar este chemata de teama lor, insa teama vine prin necunoastere, iar necunoasterea prinde putere prin neadevar, lene si trufie." simt ca va stimula ceva in dragii nostri semeni. Poate sunt informatii pentru mine (toti suntem UNA), dar poate si altii asteapta aceste scantei.

    RăspundețiȘtergere
  62. Dan, ce zici despre Arsenie Boca si prevestirile lui?(el a zis ca dupa legalizarea casatoriilor intre oameni de acelasi sex in Romania, ne vor "inghiti" vecinii nostri si atunci va cadea foc din cer peste ei) In cartile tale am vazut ca razboiul este taiat de pe lista, urmand ca alte catastrofe sa se intample. Nu ca mi-ar fi frica, dar cum ai zis si tu este mai bine sa fim informati :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti chiar atat de sigur ca e vorba de prevestirile lui? Multi au profitat de renumele lui Arsenie Boca dupa ce acesta a murit.
      Semanarea de vrajba, aratarea barnii din ochiul celuilalt etc... Toate acestea nu au de a face cu atitudinea crestina. Ba dimpotriva!

      Ștergere
  63. Eu nu inteleg ce legatura este intre preferintele sexuale, alegerea cu privire la casatorie a fiecaruia, nenea ssta preot care da el cu fulgerul pacatului peste multime si o eventuala conflagratie sau calamitate. Nu cumva se rezuma totul la 2 cuvinte: ipocrizia preoteasca?

    RăspundețiȘtergere
  64. nu e o legatura cauza efect, e o coincidenta cand se intampla aia se va intampla si ailalta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu se afla inafara legaturii cauza-efect. Chiar si coincidentele se afla sub influenta acestei legaturi.
      Unul vede roate plecand, altul vede roata venind. Care vede mai bine?! Amandoi la fel... Si totusi nu vad totul. Mai bine decat ei vede cel care percepe miscarea din roata. Asta inseamna ca are o alta perspectiva de unde vede lucrurile. Cei care vad roata plecand sau venid nu-l pot intelege pe cel care vede miscarea din roata, insa acesta ii intelege pe cei doi. Si el a fost candva la acel nivel de intelegere.

      Ștergere
    2. De-acord. Este un pasaj din Misterele Scolii Zamolxiene. Foarte frumos!

      Ștergere
    3. Deci pana la urma care era legatura? :)

      Ștergere
    4. Vei vedea-o singur când vei ajunge la nivelul celui care vede mişcarea din roată...
      Până atunci, orice explicaţie primită din exterior va fi neclară şi insuficientă. Nici o înşiruire de cuvinte, oricât de lungă ar fi, nu poate să-ţi ofere atâta înţelegere cât tăcerea. Acea tăcere în care doar observi detaşat.
      Gândul şi gânditorul… Două chestiuni diferite. Care este legătura între ele?! Şi cine este gânditorul?!

      Ștergere
    5. Raspunzi ca si la prima chestiune prin devieri.
      E ok pana la urma, pana la urma cine as fi eu sa imi dau cu parerea despre profetiile lui Arsenie Boca.

      Ștergere
    6. Poate o să te surprindă, dar mi-am atins scopul. Ai spus bine că am răspuns prin „deviere”, dar am făcut-o intenţionat. Am vrut să-ţi deviez la dumneata punctul de vedere.
      Ai observat că şi Dan (Remer Ra) răspunde uneori evaziv?! Adică nu detaliază?! Prin asta lasă şi celorlalţi „loc de întors”. Adică le permite să îşi facă propriile păreri. Nimeni nu poate susţine că deţine adevărul absolut. Aşa ceva nici nu există. Adevărul doar este… Acesta (adevărul!) nu se pretează la grade de comparaţie. Eventual am putea spune că ştim mai mult sau mai puţin (părţi mai mari sau mai mici de adevăr).

      Ștergere
    7. daca ti-ai tins scopul e ok banuiesc, sau mai e ceva de zis?!

      Ștergere
  65. Eduard, Arsenie Boca statea odata la Draganescu si picta in biserica, iar oamenii se inghesuiau in jurul lui sa il intrebe diverse. El le raspundea la fiecare si le spunea exact ce sa faca fara macar sa se deranjeze din pictat (era cu spatele la multime). Desi nici eu nu cred ca preotii din ziua de azi au vreo realizzare spirituala aparte, au fost unii preoti, in dpecial pustnici care au dobandit calitati spirituale extraordinare, dar nu ai auzit de ei pentru ca nu s-au dat in spectacol si nici nu au acumulat averi imense.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Remus. Un adevarat maestru nu-si vinde maestria la taraba. Acesta STIE ca este maestru si, din cauza ca stie, nu va avea nevoie sa demonstreze nimanui nimic. Unul care crede ca este maestru, va avea nevoie permanent sa demonstreze altora aceasta. Un adevarat maestru nu va vorbi neintrebat si nici atunci nu va da raspunsuri detaliate. Ii va permite si celui care intreaba sa gandeasca. Poate va face numai atat, sa-i sugereze raspunsul ori ii va directiona cautarea. Acesti maestri trebuiesc cautati. Ii gasesc doar cine merita...
      O trastura a unui maestru este simtul umorului. Dar nu cu nuante ironice sau cinice. Eventual, doar la adresa lui insusi.

      În Rai, după crearea oamenilor, Sf. Petru a primit un polonic, o căldare cu creier şi sarcina să împartă acest creier oamenilor. Mărimea polonicului corespundea volumului cutiei craniene. A dat sfoara prin Rai despre asta, au început să vină oamenii şi a început să împartă. Dar creierul din căldare se împuţina, iar oameni, tot mai mulţi. Când a scăzut sub jumătate din căldare, a mers la Dumnezeu să-i spună.
      - Doamne, ce să fac? Mai am puţin creier, iar oameni mai sunt mulţi la rând.
      - Petre, lungeşte-l cu apă şi dă mai departe.
      Zis şi făcut. Dar la un moment dat, s-a terminat…
      - Doamne, mi s-a terminat creierul din căldare şi mai sunt încă mulţi la rând care aşteaptă, de nu văd capătul. Cu aceştia ce să fac?
      - Păi… dragă Petre, ălora dă-le diplome!

      Si anticipand o intrebare... da, si eu am cateva diplome si atestate.

      Ștergere
  66. Sunt perfect de acord cu tine Remus. Mi-as dori sa intalnesc un astfel de preot care sa aiba harul de a-mi explica intr-un limbaj cat mai elocvent tainele din ortodoxism asa cum le-a deslusit si inteles el (inclusiv Calea Crucii). Si nu ma refer la a-mi trasmite acea intelegere (dobandita prin experienta drecta) care reprezinta insasi trairea tainei (asta doar fiecare in parte o poate realiza pentru el), ci sa poata sa imi vorbeasca la un nivel intelectual si empatic despre ce se vor a fi tainele Vechiului si Noului Testament. Pana acum nu am intalanit nici un preot care sa cunoasca tainele si sa imi poata vorbi intr-un limbaj spiritual comun dar patrunzator, al vremurilor actuale si nu al antichitatii, cu o viziune atat verticala cat si orizontala, in cunostinta de cauza a legilor Universului, intrand totodata in cauzalitatea si istoria traita a oamenilor acestei planete de la inceputul vechiului Testament pana azi.

    Personal nu cred insa ca exista acum pe planeta cineva capabil sa scrie o istorie cauzala a omenirii, explicand tainele, interconectand pe fir evolutiv faptele, intelegand si fiind capabil sa transmita sensurile profunde ale evenimentelor care s-au succedat pe planeta, aparitiile, lucrarile si disparitiile maestrilor, precum si interconectarea lucrarilor lor cu destinul si evolutia maselor.

    Daca ar exista o astfel de Opera, ar fi unul din lucrurile pentru care as munci o viata intreaga ca sa ajung la el.

    Oricum, copacel copacel, am senzatia ca facem pasi pe aceasta cale.. Cartile lui Remer Ra sunt pionieri in acest domeniu (si cele mai bune lucrari pe care le-am citit pana acum pe parte de istorie cauzala si istorie pierduta a omenirii), cartea lui Sal Rachele "Transformari Planetare 2012-2030" de asemenea (citita cu atentie si discernamant individual), la fel si nou aparuta carte "Sufletul Neamului Romanesc (vol 1 si 2)" - aici e nevoie de cel mai mult discernamant pentru ca adesea lucrurile sunt prezentate foarte 3d si intr-o maniera care adesea imi pare evident conflictuala (probabil ca autorul nu si-a rezolvat unele blocaje la nivel mental-emotional si cand intra acolo nu poate urca pe verticala sa transmita cumva istoria dintr-o viziune 4D capabila sa intre intr-o mult mai profunda cauzalitate).

    De asemenea recomand cateva filme realizate de Discovery Channel si National Geogrphic abosolut superbe si care m-au facut sa inteleg lucruri extraordinare: Mistere Biblice - Evanghelii Pierdute - Evanghelia dupa Iuda si Evanghelia dupa Maria Magdalena, precum si filmul Sodoma si Gomora din aceeasi serie.

    Iar daca la randul vostru v-ati intalnit cu filme si carti din acet domeniu, m-as bucura sa le impartasiti pe acest blog.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  67. Nu voi omite insa ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult - isotira reala a Daciei si toata cauzalitatea si evolutia care tine de acest teritoriu.

    Recomand pentru orice doritor si cautator de istorie reala, urmatoarele documentare deosebite:

    Dacii - Adevăruri tulburătoare (2012) HD
    http://www.youtube.com/watch?v=m0QE2hZgp-0

    DACIA PREISTORICA
    http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A&feature=related

    Documente disparute despre Dacia
    http://www.youtube.com/watch?v=ZpSkzRbCi7c&feature=related


    Si o incheiere contemporana: CEL MAI FRUMOS DOCUMENTAR DESPRE ROMANIA
    http://www.youtube.com/watch?v=ijHBd20B6JM&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  68. Nu uita de cartile lui Radu Cinamar, sunt o dezvaluire fara precedent, chiar daca unele lucruri sunt dinadins ascunse, marile lucruri nu tin de povestea in sine, ci de informatiile aduse oamenilor de rand.

    RăspundețiȘtergere
  69. Pe cuvant daca aveam habar de autorul asta! Dar vad ca sunt atatea materiale cu el pe net, unul mai provocator decat altul, incat de-abia astept sa vad ce zice si ce face.

    Mersi.

    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  70. sunt doar 4 carti in care povestea se continue; Viitor cu cap de mort, 12 zile, Misterul din Egipt si Pergamentul secret; e important sa le citesti in ordinea asta ca sa stii tot ce a scris.

    RăspundețiȘtergere
  71. Remus stii cumva si cine este Radu Cinamar?

    RăspundețiȘtergere
  72. Pe net citesc ca acest autor e din MISA. Bila neagra! Dar cum nu dau feedback pe baza de preconceptii, voi cumpara prima carte si in functie de impresiile pe care mi le va da, voi vedea daca mai cumpar pe urmatoarea.

    Intre timp am mai gasit un autor interesant si o sa iau si cartea lui:

    Io Secmus - Străbunii galactici ne vorbesc despre misiunea spirituală a României

    O sa vad cum receptionez pe cele doua si revin cu impresii.

    RăspundețiȘtergere
  73. da, in carte scrie ce e, dar numele real nu e asta
    acolo scrie ca el a devenit pe perioada actiunii cartilor agent al Departamentului Zero(nume de cod pentru un departament untra-secret al SRI care se ocupa cu contraspionaj si are foarte multe implicatii spirituale)

    RăspundețiȘtergere
  74. Eduar e doar un zvon. Nu am gasit pe nimeni sa confirme cine este personajul Radu Cinamar. Si nu este nici Pavel Corut desi exista oarecare asemanari.

    Daca era misan sigur aparea si Grig ca cel care accesa secretele Bucegilor datorita calitatilor lui incontestabile. Plus ca o lupta Grig masoni ar fi fost absolut necesara.

    RăspundețiȘtergere
  75. buna ziua tuturor....din cate am inteles eu ,nu degeaba ma simteam atrasa de RETEZAT...uite ce am gasit si ce spune REMER RA:"Piramida din Retezat a fost construită în urmă cu aproximativ 12.000 de ani, odată cu începerea perioadei de conclucrare cu noua civilizaţie, cu puţin timp înainte de cataclismul final al Atlantidei. Conform datelor primite dela Zamolxeşi Ral, piramida din Retezat a fost construită de atlanţi dar la finalizarea ei au mai contribuit şi lyranii, alături de fiinţele de lumină din centrul galaxiei. Această piramida energetică se află la o oarecare adâncime în scoarţa terestră şi este „aşezată” pe un spaţiu cristalin pur. Practic, piramida este formată din circuite energetice, structura cristalină fiind doar suportul acestora Se ştie că masivul Retezat este alcătuit din roci cristaline, iar o perioadă chiar a fost o exploatare de cuarţ la una din poalele masivului (Uricani, Valea Jiului). Din unele surse locale am aflat că ar fi zăcământul cel mai pur din Europa. Nici nu este de mirare!

    Piramida este structurată pe şapte niveluri; primele patru niveluri au fost proiectate şi executate de atlanţi, nivelurile cinci şi şase de lyrani iar nivelul şapte de către fiinţele de lumină. Este o piramidă construită în baza şapte şi cu salt vibraţional pe multiplu de şapte. Accesând primul nivel, se poate accede pe un plan în care vibraţia creşte de până la şapte ori mai mult. Accesând al doilea nivel, se poate accede pe un plan unde vibraţia creşte de până la 49 de ori; pe al treilea creşte până la 343 de ori şi tot aşa, până se atinge ultimul plan, în care vibraţiile ajung de până la 823.543 ori mai puternice, adică şapte la puterea a şaptea. Este greu de imaginat şi nivelul doi, darămite ultimul nivel.

    Piramida s-ar prezenta ca o formidabilă maşinărie vibraţională, fiind de o complexitate extraordinară. Mi-a fost permis să fac o scurtă „vizită” în primele structuri, iar ceea ce am perceput îmi depăşeşte nu numai nivelul de înţelegere dar şi imaginaţia. De exemplu, accesând şi integrând al doilea nivel vibraţional, se poate mări durata de viaţa la peste 450 de ani, iar la nivelul trei se poate ajunge la aproape 900 de ani, adică o medie a primilor oameni atestaţi de Biblie. Este greu de crezut aşa ceva dar Zamolxe mi-a spus că realitatea va demonstra acest lucru. Aici vor fi primii oameni care vor depăşi cu mult vârsta de 120 de ani şi care vor păstra vigoarea şi vitalitatea unui om, în deplinătatea puterilor fizice şi mentale.""FOARTE INTERESANT...MULTUMIM REMER RA

    RăspundețiȘtergere
  76. Ce am gasit eu pe net este faptul ca RADU CINAMAR este de fapt Dan Bozaru, membru marcant si conducator MISA. Iar editura la care a aparut cartea se zice ca e MISAna.

    Si pentru ca mi se pare ca tot ajung la mine in ultimul timp chestiuni conectate direct sau indirect la MISA, o sa scriu un comment numai despre asta, pe care simt o nevoie foarte mare sa il concep, in primul rand pentru mine, apoi pentru oricine ar mai putea fi interesat.

    Laura, multumesc ca mi-ai reamintit felul in care scrie Remer Ra. Este o incantare pentru simturi sa recitesti un astfel de text dupa ce ti-au cazut ochii pe cateva texte MISANE. Tocmai datorita acestor diferente ENORME de stare pe care mi le genereaza cele doua tipuri de scrieri, voi face o un mic studiu, propriu si personal, pe ceea ce apreciez eu ca fiind caramida din spatele celor doua categorii de mesaje/viziuni.

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  78. ARADU CINAMAR face ceva descrieri referitor la rolul Multilor Bucegi.Se confirma informatiile publicate de el ?( detaliati )
    De ce in ultimul timp Vf Omul nu mai este recomadat a fi vizitat ?( dar restul zonei este ok)

    RăspundețiȘtergere