.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 23 mai 2012

ARBORELE VIETII DACIC (2)



Undeva, mai la nord-vest de Imperiul sumerian, un popor se readuna dintr-un conflict de proporţii.
Zamolxe se întrupase (cu trei milenii şi jumătate în urmă) pentru a pune bazele unei noi civilizaţii. Nu a venit să cucerească prin sabie, ci prin inimă, prin frumos, prin puterea ce este izvorâtă din spiritul fiecăruia.
A lăsat poporului său comori nepreţuite... Dar lumea nu l-a crezut. Nu l-a vrut. Au dorit spectacol şi circ, au vrut sânge şi răzbunare.
Şi-a făcut lucrarea pe care o avea de făcut!
Şi-a dat seama că împotrivirea nu venea doar de pe pământ... Asta l-a durut. Totuşi, a găsit puterea de-a merge mai departe, de-a vedere dincolo de speranţele celorlalţi.
A revenit în urmă cu două milenii şi jumătate! De această dată nu puţini au fost cei atinşi de focul său teribil. Cerul avea să-i spună din nou: „Ce cauţi tu aici? Ce vrei tu să faci? Priveşte la Pitagora! Ce s-a ales de lumea lui? Cu ce drept se amestecă omul în treburile zeilor? De unde poate şti omul care este voia noastră?
Zamolxe le răspunse: „Zeu nu este acela ce urcă până la Cer, ci Zeu este cel ce se coboară din Cer! Cuceritor nu este cel care îşi zăngăne armele deasupra celui neputincios, ci acela care care îi atinge sufletul.”
Zamolxe a crezut în inima lui, în puterile lui, în misiunea lui, iar toate acestea s-au văzut prin ceea ce avea să lase în urmă. El a fost arhitectul întregului complex de sanctuare de la Sarmizegetusa, un loc special prin care omul îşi poate regăsi calea inimii. Şi nu numai...
Primul creat a fost aşa-numitul sanctuar de calcar. Acesta nu a fost „primul calendar” după cum spun unii istorici, cu toate că cei 13 stâlpi de pe cele patru coloane, raportat la cei şapte din mijloc, ar putea sugera 13x4x7=364 zile. Pentru profani putea însemna şi acest lucru...
Acest sanctuar este de fapt arborele vieţii dacic. A fost un cadou al civilizaţiei atlante dar dacii l-au meritat pe deplin! Este chiar mai complex decât arborele sefirotic al Cabalei iudaice, conţinând mari taine despre cum se poate dezvolta, din toate punctele de vedere, viaţa omului. De aceea forţele care se opun evoluţiei spirituale a umanităţii, au căutat nu numai să o distrugă dar şi să o arunce în negura uitării. Au reuşit pentru aproape două milenii...

Asemenea arborelui sefirotic din Cabala iudaică, arborele vieţii la daci era o chintesenţă a macrouniversului si microuniversului uman. Este ADN-ul spiritual al oamenilor acestor locuri. Ba chiar al tuturora. Cuprinde toate tainele pentru ca omul să poată fi ghidat în cel mai sublim mod spre Cer. Şi nu este vorba doar de sanctuarul în sine, ci mai ales de locul special în care s-a făcut această lucrare.
Prin intermediul arborelui sacru, iniţiaţii daci îşi ţineau vii conexiunile, atât cu pământul cât şi cu cerul, atât cu interiorul câ şi cu exterirorul, atât cu ceea ce este mai „jos” de ei cât şi cu ceea ce este mai „sus” decât ei, atât cu lumea aceasta cât şi cu lumea cealaltă.
Sarmizegetusa este o zonă cu totul şi cu totul specială, fiind asezată în locul unde vortexul anahatei planetare realizează o conexiune-vârtej extrem de puternică.

Sarmizegetusa Regia se afla la intersecţia unui dreptunghi Fibonacci.
În Misterele Şcolii Zamolxiene am spus că dacă piramida energetică din Retezat ar fi unitatea centrală a unui calculator, atunci tastatura ar fi reprezentată de complexul de sanctuare de la Sarmizegetusa.
Zamolxe a reuşit să creeze foarte multe conexiuni între construcţiile megalitice atlante din Munţii Orăştiei şi aceste sanctuare. Este vorba de conexiuni care au fost, sunt şi vor fi extrem de puternice.
Spre deosebire de arborele sefirotic din cadrul Cabala, aici există un mare avantaj, anume că avem şi un sprijin spiritual-energetic real, concret, pentru a înţelege multe dintre tainele omului şi ale universului. Este ca şi cum sămânţa cea bună ar fi plantată în cea mai bună grădină cu putinţă.
Spre deosebire de arborele sefirotic iudaic, care are trei stâlpi (două laterale – al severităţii şi al milei, având fiecare câte trei sfere, şi cel din mijloc – al echilibrului, având patru sfere), arborele dacic are cinci stâlpi, dintre care patru au câte 13 sfere, iar pilonul central are şapte sfere.
Cele şapte sfere al stâlpului central al arborelui dacic reprezintă:
1.      Sursa
2.      Metacunoaşterea
3.      Manifestarea
4.      Armonia
5.      Puterea
6.      Cunoaşterea
7.      Planul fizic
Interesant este că arborele sefirotic iudaic se poate regăsi în cadrul arborelui dacic, precum o arată figura de mai jos. Sunt excluse sferele „Manifestarea”, şi „Puterea”, iar în multe tratate cabalistice nici sefira „Cunoaşterea” denumită „Da’at” nu este trecută (deoarece cunoaşterea presupune putere, iar puterea nu ar trebui – o spun ei, să fie dată decât unora, consideraţi aleşi).
De asemenea, stâlpii din stânga (al severităţii) şi cel din dreapta (al compasiunii) au reprezentarea în cadrul arborelui dacic la mijlocul celor patru coloane laterale.
Fiecare sferă trebuie să fie conştientizată prin simţurile subtile. Prima datorie a unui discipol, care lua cunoştinţă de arborele atlant-dacic, era să simtă fiecare sferă în parte.
Când erau aduşi la Sartmizegetusa Regia, discipolii erau deja iniţiaţi în cunoaşterea elementelor, precum şi a unor puteri specifice lor, dar pe lângă aceasta mai aveau parte şi de multe „deschideri” la nivelul corpurilor subtile, graţie numeroaseleor iniţieri avute ca urmare a pelegrinărilor de-alungul matricei carpatice.
Precum am spus şi înainte, în cei trei ani şi jumătate, cât se presupune că Zamolxe a fost „în locuinţa subterană” (conform relatărilor unor istorici ai vremii), a făcut numeroase conexiuni energetice subtile dintre structurile megalitice din Munţii Orăştiei (aflate în legătură directă cu piramida din Retezat) şi ceea ce am numit „tastatura” de la Sarmizegetusa Regia. Aceste conexiuni facilitau la rândul lor realizarea unor legături speciale între fiecare discipol şi circuitele energetice din structurile megalitice. În acest mod, discipolul era direct conectat cu „laboratoarele” structurilor atlante amintite, putându-se realiza mai uşor o accelerare a evoluţiei din toate punctele de vedere.


- va urma -

21 de comentarii:

  1. Acum inteleg de ce m-a fascinat asa de puternic acest sanctuar!!! Nu vreau sa se creada ca acum ma bag si eu seama dar cind am vizitat complexul am simtit ca se lucreaza energetic pe noi. Am fost cu un grup mai mare si nu numai eu am simtit asta. Cel mai mult am simtit la sanctuarul mare de calcar si la cel mic dreptunghiular, care se afla inaintea soarelui de andezit. Nu am crezut o nici macar o clipa ca sanctuarele erau inchinate unor planete sau zei!
    Daca nu deranjez, ai putea sa-mi spui ce este cu sanctuarul acela dreptunghiular care se afla inaintea soarelui de andezit? Sint doar cativa stalpi acolo, si sint pusi anapoda dar circula energii mari pe acolo. Mi se face pielea de gaina cand scriu asta.
    Iti multumesc pentru tot ce faci!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acei stalpi nu sunt pusi anapoda. Inainte credeam ca este vorba de "conexiunea pleiadiana" dar aranjamentul nu bate cu pozitia stelelor de acolo si nici cu vibratia Pleiadelor. Este, intr-adevar, vorba de o conexiune cosmica dar ea este cu planetele sistemului nostru solar. Eu am simtit vibratiile lui Jupiter si Venus acolo. Cred ca este vorba de Soare, Luna si planetele vizibile din perioada aceea: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn. Cand exista un aranjament precum cel din sanctuar avem o deschidere vibrationala.... Acolo e un fel de "cheie" prin care se acceseaza energii cosmice. Despre cum e aranjamentul acesta, care sunt stalpii corespondenti... am incercat sa-mi dau seama dar nu pot deslusi. M-am gandit ca un informatician bun poate face o interogare la un program gen Stellarium, astfel incat sa poata afla cand apare pe bolta un aranjament al planetelor care sa fie identic cu ceea ce se arata in sanctuar.

      Ștergere
    2. Am studiat un pic ideea ta.

      Am instalat Stellarium, Celestia dar sunt inchise adica un alt soft nu poate comunca cu ele.

      Singura sansa pe directia asta ar fi accesarea unui web service public care sa ofere pozitia tuturor planetelor pe baza unei date din calendar. Avand clare conditiile care trebuie sa le indeplineasca aceste planete ar am afla data exacta prin foarte multe incercari.
      1. Din pacate nu am gasit un astfel de serviciu inca. (critic)
      2. O alta problema ar fi conversia coordonatelor 2d ale planetelor de la Sarmisegetuza in coordonatele stintifice actuale. (critic)
      3. Nu stiu daca pe harta de la Sarmisegetuza stim punctele cardinale.

      Cred ca ai nevoie de o persoana pasionata de astronomie care sa stie sa foloseasca un software specializat in predictia pozitiei planetelor.

      Ștergere
  2. Foarte intersant si atat de inedit ca nici nu am cuvinte!! Iar introducerea m-a atins tare de tot!

    ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar voiam sa te intreb mai demult...tablitele de la Sinaia ce sunt? ca limba de pe ele e tare ciudata...cat s-a putut citi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie facuta o cercetare serioasa. Fiind vorba de o reconstituire consider ca doar specialistii ar trebui sa se pronunte!

      Ștergere
  4. Iaca ce fac unii...
    http://casanoastra-romania-dacia.blogspot.com/2012/05/bbc-si-discovery-scaneaza-sarmizegetusa.html
    Misha

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc, Dan, pentru munca ta si pentru atitudinea de impartasire a informatiilor tale.

    Doresc sa-ti pun o intrebare care ma preocupa ( printre picaturi ) de mai mult timp. Imi cer scuze ca intrebarea nu este direct legata de Arborele Vietii, dar a inceput sa ma preocupe din nou :) si nu imi pot inchipui inca un raspuns coerent :). Intrebarea este: cum au ajuns acolo pietrele utilizate in constructia cetatilor dacice si cum au fost prelucrate ?

    Mai ales la cetatea Piatra Rosie, intrebarea pare destul de relevanta. Cred ca ai urcat pana acolo, asa ca stii urcusul pana la cetate ... Nu-i usor nici sa te duci pe tine pana acolo ... Nu-mi pot inchipui cum, prin mijloace conventionale, se pot aduce acolo atata amar de pietre masive ( erau mult mai multe decat sunt acum cand cetatea era functionala ) si cum sa fie fasonate in acea forma binecunoscuta de "bloc dacic", cu adancitura in mijloc ... Plus ca mie nu mi se par ca sunt din acelasi material ca si muntele pe care stau ( desi nu sunt specialist in acest domeniu ).

    Iti multumesc inca o data si iti doresc sa exprimi numai voia Divinitatii in tot ce faci. Stiu ca suna stereotip sa tot repet asta :), dar cred ca este conditia esentiala pentru ca lucrurile sa devina mai bune. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am fost la cetatea Piatra Rosie.
    Pentru transportul unor pietre s-au folosit un fel de tamburi din lemn. Erau sapate doua santuri (in stanga si in dreapta unui bloc de piatra) se prindea apoi piatra de cele doua discuri, iar mai apoi erau transportate. Semana putin cu acel tambur folosit la transportul cablurilor.
    La deal, se foloseau de ceea ce fizica numeste moment (Fxd). Fie atasau alte discuri, mai mari, fie se foloseau de o prajina mai lunga, pe care o atasau de tamburi si o trageau de varf. Era o ridicare greoaie (din sfert in sfert) dar eficace. Toate cetatile au fost facute cu eforturi foarte mari.
    Imaginile astea le am in cap de mic... poate ca asa o fi, poate ca nu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Remer, spuneai la un moment dat in "Misterele..." despre o apropiata transmisie privind un fel de "manual" de accesare a "interfetei" de la Sarmizegetusa, a vibratiilor pe diferite niveluri... Se contureaza ceva, sau mai avem de asteptat? Eu mi-am propus sa ajung acolo pe la sfirsitul lunii iulie, si pina atunci am intrat intr-un fel de "cantonament" spiritual :-), in care lucrez mult cu ceea ce primesc dinspre tine...
    Misha

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am spus ca ar fi vorba despre un "manual" de accesare. Am spus ca de acolo pot fi accesate primele niveluri ale piramidei energetice din Retezat si ale instalatiilor atlante din structurile megalitice din Muntii Orastiei. Oricine poate primi energii (si chiar informatii) de acolo; depinde de "deschiderea" pe care o are la nivelul corpului subtil.
    Cand ajungi acolo iti recomand sa mergi in urmatoarea ordine: terasa superioara (6x10), sanctuarul mic (5x3), sanctuarul mare (arborele dacic 4x13+7), sanctuarul mare circular, sanctuarul mic circular, sanctuarul 1+5x3, sanctuarul "neregulat", iar apoi "soarele de andezit".
    Daca nu e frig, mergi desculta!
    Voi mai scrie despre toate acele "sanctuare", dar nu in perioada imediat urmatoare.
    Deocamdata raman in "stand by"...

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc! Iti trimit Iubire si Lumina!
    Misha

    RăspundețiȘtergere
  10. Salutare.. publica daca vrei randurile urmatoare. Ele se vor o polarizare a tuturor acelora care vor sa miste lucrurile. Directia si prioritatile si le stabilesc fiecare. Eu am avut ocazia sa le spun toate acestea unei bune prietene. Textul, aparent destul de personal, ramane insa unul Universal. Este daca vrei un precursor al unei mobilizari. La orice scara si la orice nivel de obiective. O zi reusita!

    RăspundețiȘtergere
  11. "
    Am ajuns la un nivel in viata mea in care cer CALITATE oamenilor care o populeaza.

    Tu poti sau nu sa ramai o figura centrala a existentei mele.

    DAR, repet DAR, exista anumite teste pentru tine, aferente noii perioade de viata mea in care eu am intrat, teste care sa valideze compatibilitatea si sinergia dintre noi doi. Realizezi ce ai langa tine, bine. Nu, ne pupam pe pe obraz, ne multimim pentru toate momentele placute de pana acum, ne putem chiar reintalni din cand in cand la un cofi dar mergem fiecare pe calea lui.

    Asadar...

    Nu stiu exact care iti este varsta, nici nu ma intereseaza, caci ceea ce ma intereseaza cu adevarat la oamenii care vor mai face in continuare parte din viata mea este varsta spirituala. Ce inseamna asta? Inseamna sa incepi sa vezi nuante in jurul tau, sa manifesti atentie si grija (fata de oameni, situatii, haruri si daruri), sa realizezi ce vrei de la viata ta si sa fii in stare sa-ti urmezi un curs in deplina potenta a intentiei tale.

    Iti garantez de pe acum ca nu vei veni la mine pentru a invata ceea ce refuzi sa inveti singura. Tot ce vei face venind la mine este sa finisezi ceea ce singura construiesti. Ai in fatza ta un luptator, ai in fatza ta un razboinic, ai in fatza ta un deschizator de drumuri si un ridicator de valuri de pe ochi. Dar nu voi veni eu sa iti ridic voalul purtat cu stoicism ca o vaduva in viata. Ma vei ruga tu sa vin sa te ajut sa o faci. Si in final vei invata sa faci asta singura.

    INSA: conditia Sine-Qua este SA TE PREDISPUI catre toate lucrurile care vrei sa ti se intample. Personal nu voi alege sa fiu nici zidul plangerii pentru toti cei care isi rateaza destinul, fericirea si intelegerea propriei vieti, la fel cum nu voi alege sa fiu Cristalul Magic, Covorul Fermecat, Lampa lui Aladin pentru toti aceia care nu inteleg ca nu exista nici o amuleta magica (si nici nu a existat vreuna vreodata), ca toata magia este in ei si ca orice alte lucruri auxiliare sunt mijloace sau daruri care li se dau la un moment dat pentru a le amplifica traiectoria pe care ei deja merg.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru ca nici nu ai avut curiozitatea sa afli ce s-a intamplat pana la urma cu "mult doritele" tale cristale, am sa-ti spun cu de la mine putere ceea ce trebuie sa stii. Cristalul de fluorina nu mai poate ajunge la tine din motive care in subtil se reduc la faptul ca a ales sa nu o mai faca. Sa-ti explic si in concret? Nu mai exista in magazin, nu mai exista in tara si nici nu va mai fi adus de doamna care gestioneaza aceasta afacere cu cristale din Brazilia catre Romania. Am si sunat-o astazi sa o intreb in mod special. Acest lucru ar trebui sa-ti dea de gandit pentru ca nimic nu este intamplator. Daca iti doreai acel cristal suficient de mult, daca te aliniai cu prezenta lui in viata ta, el era acum langa tine. Se spune ca piatra isi alege omul si nu invers. Tind sa cred acest lucru chiar daca pietrele nu au picioare sa fuga din punctul A in punctul B. Mineralele sunt fiinte. Cristalele reprezinta ILUMINAREA regnului mineral. Nu are sens sa iti spun ce puteri se ascund in spatele acestui proces (ILUMINARE), indiferent carei specie de fiinte din acest univers i se adreseaza. Asadar nu ma indoiesc ca o fiinta iluminata din regnul mineral poate alege si atrage oricand omul cu care vrea sa lucreze, in fond si la urma urmei cristalul fiind cel care sustine si ajuta omul pe drumul pe care se afla omul in acel moment.

    Daca vrei sa iti gasesti scuze, iti vei gasi intotdeauna. Niciodata nu vei avea nici macar cateva minute sa faci lucrurile DIFERIT pentru ca intotdeauna se va mai gasi ceva de facut LA FEL CA PANA ACUM. Diferenta o face intentia ta, ancorarea intr-o noua realitate construita adesea de la inceput si separat de toate vechile bullshit-uri, precum si toate purificarile si limpezirile pe care ti le poti face tu in interiorul tau in privinta intelegerii, rafinarii simturilor si inteleptirii tale.

    Nu te judec pentru ca ai primit niste daruri pe care nu le-ai inteles si nu ai realizat gestul oferirii lor, dar nu as vrea sa ma judeci nici tu pe mine in momentul in care ti-as spune ca nu esti pregatita pentru X sau Y lucru. By the way, in legatura cu lucrurile pentru care nu esti pregatita... ti-am trimis o piesa. Te-am si sunat sa-ti spun ca o sa ti-o trimit. Ti-am scris ca este un cadou energetic de la mine pentru tine. Cum ai primit tu acest dar, indiferent ca ai constientizat sau nu ce este el? cu tacere. Ca si cum l-ai fi lasat pe masa din hol cand am venit cu el in brate la ziua ta si ai fi mers sa-ti continui dansul cu baietii veseli. Adica nu l-ai primit. Ai pozat in fata populara si cam asta-i tot. De aceea fluorina nu a ajuns la tine azi. Pentru ca nu a acceptat un xerox dupa xerox la a 7-a copie despre intentiile tale mult strigate prin portavoci si megafoane. A preferat sa iti serveasca cel putin o amanare din care ai putea alege sa inveti ceva. Dar ca sa nu te dezarmezi de tot, am sa-ti dau si vestea buna... ti-am cumparat bratara de protectie. Cristalele de citrin au fost mai indulgente cu tine si au considerat ca e ok sa ajunga la tine in acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai mult.. daca tu consideri ca intr-un haos general poti sa inghesui si un boyfriend reliable - ca ii faci tu loc cumva in lumea ta plina cu de toate - te asigur ca aceasta paradigma de viata nu te va duce nici la Sufletul Pereche, nici la Piatra Filozofala si nici la Sfantul Graal. Sa te mai intreb cat ai citit din carte, cat ai lucrat cu informatia aceea, cat ai tinut cont de ceea ce ti-am spus in privinta unor introspectii zilnice? Nu, nu te voi intreba, pentru ca stiu raspunsurile si nu am nevoie de alte justificari. Insa tine minte urmatoarea chestiune: poti sa te duci sa te rogi cat vrei tu in biserica, viata ta este rezultanta tuturor actiunilor, vorbelor, sentimentelor si convingerilor tale. Vrei sa fii o lumina chioara de bec numind asta intentia-ti de a manifesta iubirea, libertatea si adevarul in viata ta? Ok, pentru acest nivel nu ai nevoie de mine. Cu mine interactionezi doar atunci cand incepi sa te disciplinezi, sa te purifici si sa muncesti cu tine, te, pentru a transforma becul intr-o raza laser. Ti se pare prea mult, fine with me, 95% din Planeta iti sta la dispozitie. Nu ai nevoie de mine, ei te vor. Intrebarea este: tu ii vrei pe ei? Think about it!

    Pana la urmatoarea noastra intalnire pune pe hartie tot ceea ce vrei tu sa sa fii, sa faci sau sa ai. Scrie toate aceste lucruri pe o coloana. Pe o alta coloana, paralela, scrie tot ceea ce crezi tu ca ar trebui sa faci/sa schimbi/sa inveti pentru a-ti atinge obiectivele de pe prima coloana. Apoi discutam.


    Si in incheiere, o poveste cu talc, pentru tine si toate femeilede pe planeta asta cu aspiratii la o armonie de cuplu:

    O femeie celebra a cautat cu indarjire pana la 70 de ani iubirea vietii ei. La 70 de ani era inca singura. O reportera de la o revista in voga vine sa ii ia un interviu si o intreaba: "Bine, dar totusi, cum se poate ca, dupa atata timp de cautari asidue, nu v-ati gasit totusi dragostea, iubirea vietii, sufletul pereche?". Si doamna ii spune: "Oh, ba da, am gasit-o. L-am gasit pe barbatul vietii mele cand aveam 30 de ani". Reportera, SIDERATA, intreaba: "Cum doamna? Se poate asa ceva? Ce s-a intamplat?". Iar doamna ii raspunde placida: "S-a intamplat ca si el cauta femeia vietii lui."


    O saptamana meditativa!
    "

    RăspundețiȘtergere
  14. REMER RA, e momentul in care ar trebui sa fii MAI PUBLIC decat esti acum. E buna aparitia asta in zona internetului, insa o noua "reduta de cucerit" este mass media main stream - TV, Radio, presa scrisa. Acolo, fireste, opozitia e mult mai acerba, insa e necesara trecerea la un nou nivel. Iar acest nou nivel presupune devoalarea pseudonimului, si apăartitia ta publica cu numere pamantesc actual, cel civil. Un exemplu concludent, Dragos Argesanu...

    RăspundețiȘtergere
  15. Am incercat dar nu mi-a iesit mai nimic. Campul colectiv m-a respins. Intr-un fel, era normal sa fie asa; caut sa aduc la suprafata o matrice diferita (matricea dacica). Acest lucru a determinat o oarecare reactie de respingere din partea actualei matrice a subconstientului colectiv romanesc. Am inteles ca nu este cazul sa merg mai departe. Nu acum.
    Acum este perioada "purificarilor", atat pe plan personal cat si pe plan social. Mi s-a transmis ca in 2016 sau 2019 voi avea sprijin pentru a reusi intr-un astfel de demers.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună remer ra, se termină anul 2019, ai apărut la suprafață? Trebuie să apari. Tu ești TREZIREA creștinismului românesc. Trebuie să fii public. Așteptăm și te susținem cu mult drag din toată inima.

      Ștergere
  16. În tot ce am reușit sa citesc pana acum, nu găsesc nimic legat de sufletele pereche! Exista acea legătură strânsă intre doua suflete? La un nivel superior cum e cel înspre care ne îndreptăm și noi, mai exista căsnicie? Într-o lume, în care pacea și liniștea vor fi în inimile oamenilor, iar ego-ul și lumea 3D vor fi depășite, cum va fi perceput sexul? Cum vor fi relațiile interumane de cuplu dpdv al libertății?

    RăspundețiȘtergere
  17. Mulțumesc mult pentru informații.

    RăspundețiȘtergere