.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 26 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (4)



În nord-vestul Ucrainei, aproape de graniţa cu România, se află al treilea punct principal al vortexului anahatei planetare. Este o zonă destul de puţin cunoscută acum din punct de vedere ezoteric, însă era mult mai cunoscută în antichitate. În viitor se vor descoperi mai multe vestigii religioase în zonă. Unul dintre punctele de convergenţă cu banda energetică a anahatei planetare este Muntele Hoverla, acesta fiind cel mai înalt munte din Ucraina (2061m). Vârful acestui masiv are o structură asemănătoare tetraetrului (piramidă triunghiula regulată).
Din punct de vedere topografic, se consideră că zona ar fi chiar centrul Europei (măsurători făcute de inginerii din vremea Imperiului Austro-Ungar, care au proiectat şoseaua Zseget-Rakhiv). 
De-alungul istoriei, zona a fost disputată de mai multe puteri ale vremii (Polonia, Cehoslovacia, Austro-Ungaria).


 
În apropiere sunt alte trei centre secundare, care au rolul de „stabilizator” şi „ghidaj” pentru banda energetică.
Încă nu se pot spune mai multe lucruri despre locaţia acestui centru energetic. În urma unei „transmisii” am aflat că regiunea este într-o puternică legătură subtilă cu centrele Bucegi şi Retezat, formând, fie un triunghi isoscel Fibonacci (raportul dintre latura mare şi cea de bază este 1,618033...) precum în figura de mai jos, fie un triunghi cu centrul de greutate (intersecţia medianelor) la Şeuca - Mureş (localitate unde Fecioara Maria transmitea mesaje prin intermediul Rozaliei Marian, trecută dincolo la sfârşitul lui Iunie 2011). În primul caz, vârful triunghiului ar fi Cernohora (Carpaţii Păduroşi), iar în al doilea caz, vârful triunghiului ar fi la Hoverla. 
Acelaşi centru de greutate ar fi şi dacă s-ar lua în vedere traseul energetic format de cele cinci puncte (Retezat-Bucegi-Ceahlău-Rarău-Hoverla).



 Vârful triunghiului Fibonacci (varianta din imaginea de mai sus) ar fi o zonă extrem de interesantă din punct de vedere energetic. Pe o suprafaţă relativ mică izvorăsc două mari râuri ale Europei, Tisa si Prutul; acestea au şi o particularitate foarte interesantă, anume că prezintă traiectorii diferite. Tisa se deplasează spre sud şi apoi spre vest, iar Prutul se deplasează spre nord şi apoi spre est. Acestea înseamnă că, din punct de vedere energetic, acolo avem un „vârtej” al elementului „apă”, ceea ce înseamnă o zonă extrem de benefică pentru purificări (şi chiar vindecări) pe zona emoţională.


Este posibil ca amândouă variantele să fie corecte, având în vedere faptul că banda energetică prezintă „devieri” de circa 15-20 km (foarte probabil ca una din sarcinile centrelor secundare este aceea de „stabilizare”). Prin urmare, există o „măturare” de până la 40 km a proiecţiei pe pământ a benzii energetice.
Sper să pot „decodifica” mai multe aspecte despre acest punct foarte important când voi vizita această zonă.
Apariţiile de la Şeuca sunt cu mult mai puţin cunoscute decât cele de la Medjugorje, dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de importante. Faptul că ele au apărut într-un mediu diferit de cel ortodox nu înseamnă că trebuie să fie desconsiderate sau chiar luate în derâdere, cum fac multe feţe bisericeşti. Să nu uităm că învăţătura creştină spune să nu ne uităm la feţele oamenilor. Poate că nu degeaba lucrurile au fost în aşa fel „aranjate”.
Rozalia Marian a spus că Fecioara Maria i-a încredinţat cinci secrete, dintre care patru le-a făcut cunoscute:
1. Catastrofe naturale mari şi mai dese, foamete şi multe boli nevindecabile.
2. Incendii, inundaţii, secetă, precum şi mari cutremure de pământ.
3. Moartea multor copii sub 7 ani.
4. Dragostea din inimile oamenilor se va răci încetul cu încetul iar România va fi zguduită de un eveniment puternic şi va curge mult sânge nevinovat!
Se spune că al cincilea secret ar fi în legătură cu biserica (catolică).
Nu trebuie să intrăm în panică, chiar dacă aceste mesaje nu sunt deloc îmbucurătoare. Trebuie să spun că, la orice infuzie de energie divină, primul proces care urmează sa fie activat este cel de purificare, prin urmare aspectele negative ies primele la suprafaţă. Aproape întotdeauna purificarea doare, căci dependenţa de ceea ce este impur (şi conexiunile acestuia cu viaţa) este foarte puternică.
Deşi trebuia să fac cunoscut traseul energetic între 2015-2020, şi eu am fost informat că urmează o perioadă dificilă pentru ţara noastră, iar anumite circumstanţe mă obligă să fac cunoscut acest circuit sacru cu câţiva ani înainte.
Trebuie făcute multe schimbări, şi mai ales foarte multe purificări!
Vârful Hoverla este un centru extraordinar de favorabil pentru accesarea elementului „foc”. Toate cele patru puteri ale focului (purificare, energizare, întărire, transformare) pot fi accesate în acest loc. Vârful Hoverla (figura de mai jos) a fost şi el „sculptat” în aşa fel încât să susţină matricea energetică a Hoverlei.



Este recomandat ca accesarea subelementelor foc din acest centru energetic să se facă numai după s-a realizat echilibrul pe elementele „pământ” şi „apă”, ceea ce presupune schimbări mari în ce priveşte viaţa personală, socială, şi un oarecare avans al evoluţiei spirituale.
Pentru cei care nu sunt siguri pe ei, care nu-şi pot controla propriile puteri, adică nu au un bun echilibru intern, precum şi un bun autocontrol mental, este recomandat să cereţi ajutor (prin rugăciune şi intenţie), pentru a primi un ghid. Fiecare centru energetic este „locuit” de multe entităţi energetice (chiar şi fizice), iar intenţia voastră este foarte rapid detectată, astfel că veţi avea parte de îndrumare şi protecţie. Trebuie doar să vreţi!
În figura de mai jos sunt delimitate două triunghiuri isoscele Fibonacci, unul cu două unghiuri de 720 şi altul cu două unghiuri de 360. Primul este format de punctele Retezat-Bucegi-Punctul Nord din Ucraina (triunghiul violet), iar al doilea este format din punctele Retezat - Şinca Veche - Rarău (triunghiul albastru).


 
În zona localităţii Şinca Veche, judeţul Braşov, se află o matrice energetică modificată (de către atlanţi şi entităţi extraterestre), şi este în conexiunea cu centrele din Retezat şi Rarău. Acolo exista o convergenţă naturală a energiilor pământeşti (elementale) cu cele cereşti, dar a fost anume alterată (s-au modificat anumiţi parametri) pentru a fi în conexiune subtil energetică cu centrele din Retezat şi Rarău. Vârfurile celor două triunghiuri Fibonacci au rolul de „reglatori energetici”. Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de „pătrunzător”, de „explorator” pe zona energetică şi psihoemoţională. Intrând în conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau încă necunoscute, şi care ne ajută în procesul de evoluţie. Există o conexiune foarte puternică între aceste trei puncte.
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capătate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emoţional, mental, cauzal) cât şi armonie între interior şi exterior.
Nu este neapărat nevoie să vă aflaţi în templul de la Şinca Veche! Efectul matricei are efect pe o rază de câţiva kilometri. De altfel vor fi unele persoane care se vor simţi mult mai bine în alt loc din zonă decât alte persoane, care vor fi atraşi de un alt deal din apropiere.
Centrele energetice din Retezat, Bucegi, Rarău şi Ceahlău au o rază de acţiune benefică de până la 15 km (la Bucegi e chiar mai mare, de circa 25 km). 
Entitatea Ral, coordonatorul matricei carpatice, mi-a transmis că este recomandat ca, întâi să se viziteze centrele de bază (Retezat şi Bucegi pe de-o parte, Retezat şi Rarău pe de altă parte), şi apoi vârfurile (Ciornohora, Şinca Veche). Localitatea ucraineană cea mai potrivită pentru a accesa vârful primului triunghi este Yasinia. Mi-a mai transmis că atunci când suntem în aceste două „vârfuri” de triunghi, este îndeajuns să fim conectaţi cu mintea şi sufletul la centrele din baza triunghiului iar matricea noastră energo-informaţională va face restul. Instrumentul de lucru va fi şi în acest caz triada intenţie-imagine-emoţie.



luni, 19 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (3)




Al doilea punct extrem de important este zona Medjugorje, în Bosnia Herţegovina. Aici, energia vitală este „informată” şi „însufleţită” de către Divinitatea Feminină, sau Fecioara Maria, după cum mai este cunoscută oamenilor. Este vorba de armonizarea şi „recalibrarea” benzii energetice, care vine din centrul Olimp cu o puternică încărcătură solară, (yang). Aceste două centre (Olimp şi Medjugorje), datorită intervenţiilor entităţilor divine, au rolul de-a pregăti banda energetică sacră pentru următoarele trasee, mergând până la „sărutul” pământului, în zona Munţilor Apuseni.
Pentru a nu deranja anumite sisteme religioase voi folosi şi eu termenul de Fecioara Maria; în fapt nu este departe de adevăr căci, Fecioara Maria, născătoarea lui Iisus Christos, este coborârea în trup a unei unităţi de conştiinţă a entităţii multidimensionale Divinitatea Feminină. În realitate, această entitate magnifică are o structură greu de imaginat de către om, activând pe toate planetele din galaxia Calea Lactee.
Fecioara Maria s-a făcut cunoscută la Medjugorje în anul 1981, în minţile şi sufletele curate a şase copii. Prin intermediul acestor copii, erau transmise mesaje aproape zilnic. Acestea au avut, şi au darul – încă se mai primesc mesaje, de-a pătrunde adânc în sufletele oamenilor. Se spune că Fecioara Maria a lăsat zece profeţii, care vor fi dezvăluite lumii atunci când va considera Ea de cuviinţă.
Cei care doresc o conexiune cu energiile divine din acest spaţiu, vor parcurge câteva procesiuni, care au darul de-a purifica mintea şi sufletul. Urcarea (desculţ) a celor două dealuri din zonă, Krizevac şi Podbrdo, au un efect benefic extraordinar asupra întregului sistem energetic, chiar dacă există sau nu „deschidere” (nu contează religia). De asemenea, parcurgerea Căii Crucii are rolul de purificare a sufletului, astfel că cei mai mulţi pot confirma faptul că s-au simţit complet eliberaţi de durerile trecutului, şi chiar şi-au schimbat complet atitudinea faţă de cei cu care erau în relaţii foarte tensionate.
Cei care au o deschidere mai mare spre fenomenele aşa-zis paranormale pot simţi energia Fecioarei Maria, şi chiar pot primi mesaje. Cel mai indicat ar fi să alegeţi una dintre zonele liniştite de deal sau de munte dintre Medjugorje şi piramida din Visoko (situată la vest de capitala Sarajevo). Energiile deosebite ale Divinităţii Feminine Fecioara Maria vor putea fi simţite mult mai uşor în aceste zone (chiar şi de către cei care au o mai slabă capacitate de comunicare).
Autorităţile locale spun că, de-alungul vremii, la Medjugorje s-au perindat peste 40 milioane de oameni. Deşi este greu de făcut o statistică, se presupune că în fiecare an, vin în jur de 1,5-2 milioane de pelerini. Faptul că zona încă nu este recunoscută de către Vatican, deşi se fac unele „cercetări” şi „verificări”, nu are nicio importanţă din punct de vedere spiritual. Fără îndoială, vizitarea acestui loc deosebit va aduce mult câştig tuturor, indiferent de religie sau capacităţi.
 
Mi s-a transmis că, până acum, acest traseu energetic (întregul circuit al vortexului) era cunoscut de puţini oameni, deci este foarte posibil ca printre aceştia să fi fost şi fostul suveran Papa Ioan Paul al II-lea, altfel nu ar fi declarat că România este grădina Maicii Domnului. Un papă nu-şi permite să facă asemenea declaraţii în mod gratuit, mai ales unul de talia şi importanţa lui Ioan Paul al II-lea, având în vedere faptul că România nu este stat catolic iar Fecioara Maria este pusă „mai sus” la catolici decât la ortodocşi. Deşi la Fatima (la începutul secolului), la o altă apariţie a Fecioarei Maria, s-ar fi spus că Rusia este gradina Ei, acest lucru nu ar însemna o contradicţie cu mesajul actual. Mesajul de la Fatima era unul de sprijin pentru evenimentele ce urmau să aibă loc acolo (Revoluţia bolşevică din 1917). 
Banda energetică a centrului anahatei planetare este stabilizată pe zona Medjugorje de trei puncte principale, dintre care cel mai important este la Visoko, unde se află o impresionanta piramidă - cunoscută ca şi piramida bosniacă (figura de mai jos). Piramida este sculptată dintr-un masiv muntos, şi ascunde o matrice energetică, prin care se realizează convergenţa dintre energiile cereşti cu cele pământeşti.



Şi aici s-a putut observa influenţa nefastă a forţelor care se opun luminii şi progresului umanităţii. În acest sens, zona a fost puternic divizată din punct de vedere religios şi etnic, culminând cu un sângeros război civil în anii 90. Cu toate acestea, banda de energie sacră nu şi-a modificat traiectoria, astfel că totul se desfăşoară conform planului divin.
*
În Ungaria, la nord de oraşul Budapesta, se află al treilea centru principal al anahatei planetare. Banda de energie sacră este în conexiune cu o structură matriceală subterană, precum şi cu alte structuri aflate în zonele montane de la nord.
Nu se cunosc date despre structura matriceală subterană, decât că prezintă conexiuni cu numeroasele izvoare termale din zonă. Budapesta este oraşul cu cele mai multe izvoare termale din lume, deţinând totodată şi cele mai multe terme (băi de apă termală). Virtuţile deosebite ale acestor izvoare termale erau cunoscute încă din antichitate, romanii profitând din plin de efectele lor curative.
Începând cu sec. 16 şi 17 efectul benefic al acestor izvoare termale a fost pus în valoare şi de către turci. Aceştia sunt cei care au construit primele băi moderne; patru astfel de băi turceşti, având o arhitectură impresionantă, funcţionează chiar şi în ziua de azi.
Conexiunea energetică dintre banda de energie sacră şi structurile energetice subterane determină un fel de „informare” a acestor izvoare termale, dându-le proprietăţi curative şi energizante deosebite. Nici nu este de mirare că Budapesta este considerată capitala europeană a spa-urilor. Succesul acestora va fi cu mult mai mare decât în momentul de faţă, căci creşterea activităţii centrului energetic va determina creşterea „calităţii” acestor izvoare subterane. Este vorba doar de acele centre care folosesc apa ”vie” a izvoarelor, adică există o conexiune directă cu ele, şi nu de piscine.

 
Este indicat ca cei care vizitează acest centru, să înceapă cu partea de nord-est al lacului Balaton, urmează apoi energizarea vizitând zonele muntoase alăturate (trebuie să fie uşor de străbătut, având până în 1000 m altitudine). În zonele muntoase de la nord de Budapesta există o structură energetică specială, care are proprietatea de a echilibra psiho-emoţionalul (doar dacă există o bună conexiune desigur, iar aceasta se face tot prin echilibrul minte-suflet-trup).
După ce s-a stabilizat şi echilibrat sistemul energetic (odihnă şi relaxare pentru o zi-două) este bine să viziteze cât mai multe astfel de terme. Se poate considera că este o „apă vie”, fiind foarte puternic încărcată energetic cu elementele „pământ”, „apă” şi „foc”.
Folosind anumite tehnici, se pot extrage din aceste ape atât energia specifică structurii subterane cât şi energii ale benzii sacre, deja „informată” de centrele din Olimp şi Medjugorje.
Deşi în Ungaria au apărut câteva curente spirituale, care afirmă că respectiva zonă este anahata planetară, trebuie spus că acolo influenţa centrului energetic este de maxim 25%. Este o zonă importantă, cu un foarte bun acces la elemente (pământ, apă, aer, foc) dar nu este decât o parte din anahata planetară. Nu numai aceste date vor confirma cele ce-am scris ci şi evenimentele viitoare.
În aria centrului energetic sunt opt ţări implicate (Grecia, Albania, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Ungaria, Slovacia, Ucraina, România), însă ţării noastre îi revine cea mai mare importanţă (dar şi cea mai mare responsabilitate).


 ... va urma

joi, 15 martie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (2)



Zonele principale ale benzii energetice directoare:
- Muntele Olimp (Grecia)
- Medjugorje (Bosnia-Heţegovina)
- Nordul Budapestei (Ungaria)
- Masivul Hoverla (Ucraina)
- Masivul Rarău (România)
- Masivul Ceahlău (România)
- Masivul Bucegi (România)
- Masivul Retezat (România)
Alte centre secundare:
Grecia (Munţii Pindului)
Albania
Croaţia
Slovacia
România (Hăşmaş, zona Ulpia Traiana, Roşia Montană).
Structura reală a benzii energetice vitale nu este bidimensională, după cum se observă în figură. În realitate, structura sa este multidimensională, însă nu se pot da alte detalii la momentul actual. Proiecţia ei la nivel bidimensional este asemenea celei din figura de mai sus; în fiecare din punctele de pe schemă sunt centre de conexiune cu banda energetică (vortexul anahatei planetare), iar între ele există conexiunea de tip Fibonacci.
Centrul energetic anahata planetară (alături de celelalte centre) a început să-şi mărească activitatea odată cu intrarea sistemului solar într-un alt spaţiu vibraţional, numită impropriu „centura fotonică”. Marginea „centurii fotonice” a fost atinsă la sfârşitul anilor 70 ai secolul trecut. Acest lucru a determinat o serie de modificări la nivelul structurii energetice planetare şi, implicit, asupra omului şi structurilor sociale.

Punctele principale ale circuitului sacru

Energia vitală absorbită de acest centru energetic este „activată” la câteva sute de km deasupra zonei Muntelui Olimp, în Grecia. Este zona unde energia vitală primeşte impulsul de atracţie către centrul energetic anahata planetară. Este o zonă cu o foarte înaltă încărcătură vibraţională. Aici se formează banda energetică sacră, având forma spiralată de tip Fibonacci, care are rolul de atractor al energiilor anahatei planetare. Nu întâmplător Muntele Olimp a fost numit „lăcaşul zeilor”, aici fiind în trecut o bază a Confederaţiei Galactice.
Banda de energie sacră este are două puncte de „ghidaj”: unul este în zona formaţiunilor stâncoase de lângă oraşul Kalambaka (cunoascută ca şi aşezarea monastică Meteora), şi altul undeva în zona Muntelui Ossa. Este foarte posibil să mai fie unul în zona Halkidiki (poate Athos) În momentul de faţă, aceste două zone sunt cunoscute ca fiind primele centre ale spiritualităţii creştine ortodoxe.
Ele sunt, de fapt, cu mult mai mult decât atât...


 Olimpul, vestitul „munte al zeilor” este un masiv cu 52 de piscuri, reprezentând o structură matriceală energetică, având puternice conexiuni cu energiile cosmice.
Pentru cinstirea şi celebrarea fiecarei „zeităţi olimpiene” erau întocmite o serie de ritualuri, care aveau ca scop conexiunea cu energii supranaturale (pământene sau cereşti), determinând astfel activarea şi dezvoltarea diferitelor puteri interioare ale omului. Fiecare dintre aceşti zei îşi avea propriile lăcaşuri (temple), ai căror preoţi se ocupau de toate etapele necesare de dinaintea iniţierilor. Ritualurile erau secrete şi se oficiau doar în anumite perioade ale anului.
În ultimii ani, datorită influenţei benzii energetice de înaltă frecvenţă (centura fotonică), acest centru s-a reactivat, determinând o dinamică subtilă extrem de alertă. Astfel, energiile puternice care emană în spaţiul subtil din acest centru, determină reacţii dintre cele mai dure din partea unor forţe oculte, care nu doresc revenirea luminii, armoniei şi progresului pe pământ. La fel ca şi în alte centre puternice, s-a încercat înăbuşirea vibraţiilor pozitive emise de Masivul Olimp cu un „ocean” de vibraţii negative, adică de teamă, nesiguranţă, neîncredere, panică, ură, disperare. Se poate spune că situaţia social-economică a Greciei a fost în aşa fel coordonată ca, în timp, să se ajungă la dezastrul din ziua de azi.
Cei care au reuşit să obţină echilibrul dintre corp-minte-suflet, pot accesa energii deosebite din acest loc. Practic, toate cele 12 puteri ale „zeilor” olimpieni ne sunt accesibile în acest loc, iar acum, graţie activării prin „centura fotonică”, nu mai avem nevoie de ritualurile vremii, şi nici de preoţii specifici fiecărei „zeităţi”.
În realitate, zeii olimpieni reprezintă diferitele grade de potenţialitate ale omului. 

va urma...