.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 26 august 2013

Alti centri energetici


Vortexul Jefferson – Rainier – Adams – St. Helen



Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă sunt următoarele:
- Mount Jefferson
Este atractorul prim al acestui vortex. Este situat intre Mount Hood la nord si Twin Sister la sud. Acestea două au rol de reglaj.
- Regiunea 1
- Regiunea 2
Aceste zone prezintă particularităţi aparte în interiorul scoarţei terestre. Se pare că ar fi vorba de o dispunere specială a unor zăcăminte.
- Regiunea 3 (Ramtha School?)
Zona este specială din punct de vedere elemental. Poate nu întâmplător aici s-a format şcoala Ramtha. Nu pot spune dacă spiritul Ramtha (fost conducător lemurian) - care animă acest grup, va fi unitatea de conştiinţă divină care se va întrupa în SUA.
- Muntele Rainier
- Goat Rocks
- Muntele Adams
- Muntele St. Helen 
Aceste patru masive montane sunt „încadrate” de o imensă matrice energetică. Acolo există o bază solariană, una a Confederaţiei Galactice, precum şi una a fostei uniuni atlanto-lemuriene. 
Zona este extrem de puternică din punct de vedere energetic, dovadă fiind şi faptul că odată cu intrarea în primul strat al „centurii fotonice” acolo a avut loc o foarte puternică erupţie vulcanică (1980). Interesant este și faptul că forţa benzii energetice directoare a influențat puternic direcția (normală) de înaintare a magmei. Erupţia vulcanului a avut loc pe partea laterală, ceea ce este atipic pentru un vulcan.



În altă viaţă am fost întrupat în această zonă, într-un trib al amerindienilor locali. Am avut numeroase flash-uri legate de aceşti munţi și de împrejurimi. Am simţit că am trăit clipe frumoase aici, în deplină armonie cu natura, cu oamenii, cu mine însumi...

Vortexul Shasta-Lassen




Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă sunt următoarele:
- Matrice energetică elementală specială (California)
- Masivele muntoase Thompson-Hilton-Caesar-Sawtooth
- Muntele Shasta
- Matrice energetică din zona Horse Lake
- Regiunea Bald Eagle-Bucks-Lake Thompson
- Muntele Lassen
Întâlnim aceeaşi situaţie ca in cazul lui St. Helen. Banda directoare a vortexului a determinat erupţia pe partea laterală a muntelui, spre direcţia N-E, în anul 1915.
Spre deosebire de vortexul din nord (Jefferson-Rainier-Adams, Helen) acest vortex îmi este necunoscut. Știu doar că este unul din centrele Muladhara dominante ale Geei. Din alte surse am aflat că în zona Muntelui Shasta încă mai există a puternică bază subterană lemuriană.


Vortexul italian

Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă sunt următoarele:
- Insula Sardinia (Italia)
- Roma (Italia)
- Regiunea Assisi (Italia)
- Regiunea Veneţia (Italia)
- Parcul national di Tessa, Tirolul de Sud (Italia)
- Regiunea Geneva (Elveţia)
- Masivul Mont Blanc (Franţa)
- Parcul national Ecrins (Franţa)
- Regiunea muntoasă Genoa
M-am gândit de multe ori dacă să trec sau nu acest vortex. Sunt cumva legat de el dar în acelaşi timp ceva mă respinge. Ştiu doar că a fost sursa de putere pentru crearea vechiului imperiu roman, care la rândul său a dus la distrugerea Daciei. Pentru mai multe sute de ani, aceasta a fost Manipura dominantă a Geei.








33 de comentarii:

  1. Vortexul Italian este invers fata de celelalte. Care ar fi explicatia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am pus si eu aceasta intrebare, dar deocamdata n-am primit un raspuns. De altfel, legat de aceste vortexuri, nu primesc mai deloc informatii. Iar atunci cand le primesc, sunt destul de putine. Cand incerc sa fortez accesarea informatiilor (prin continuumul energetic) simt un fel de bruiaj. Cateodata isi face aparitia o entitate; nu interactioneaza, nu comunica, doar observa. Putinele informatii primite le-am trecut in carte. Am si cateva date despre accesarea energiilor lor, dar nu este cazul sa le spun acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta vroiam sa te intreb la ce ne-ar ajuta energia si cum sa o accesam, dar daca zici ca nu e cazul acum ... Mariusro

      Ștergere
    2. Eu cu imaginatia mea as putea gasit o varianta de raspuns.
      Totul este in oglinda. Daca ar fi luate toate vortexurile sigur o sa se observe ca unele sunt intr-un sens si altele in altul si toate sunt in perfecta armonie.
      De ce?
      Pt ca la fiecare nivel se schimba sensul. Pe pamant, in realitatea 3D, lumile de jos si cele de sus se intalnesc si totul devine in oglinda.

      Ștergere
  3. Buna Dan,

    Deci acestea sunt zonele in care cresterile vibratiilor vor fi vizibile cel mai pregnant ?
    Iar daca da, asta va insemna ca acestea vor fi primele zone purificate din toate punctele de vedere nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, acestea vor fi primele zone ce vor fi purificate din toate punctele de vedere. Mai sunt si altele, in India, China, zona Caucaz, vortexul persan, cel din Brazilia, Indonezia. Mai sunt si vortexurile mobile...

      Ștergere
    2. Dan , presupun eronat cand zic ca un vortex mobil e in Siria acum si e in plina activare ?

      Ștergere
    3. Nu cred ca presupui eronat. In urma cu trei ani mi s-a transmis ca vortexul care a animat Israelul in trecut se deplaseaza catre nord. M-am gandit la asta inca de cand a inceput razboiul civil din Siria. Insa nu Siria ma preocupa, desi s-au intamplat, si inca se intampla, mari grozavii acolo. Am o presimtire ca vortexul mobil se va stabiliza cumva in zona locuita de kurzi, in Turcia. Pentru a neutraliza influenta benefica a vortexului, fortele obscure care se opun evolutiei pot crea situatii conflictuale cu mult mai rele decat in Siria, implicand mai multe natii.

      Ștergere
    4. Dan care sunt succesele lor pana acum cele mai notabile ? Cele doua razboaie mondiale ? Oricum faptul ca nu au reusit sa opreasca revolutia informationala e cel mai mare esec :). Dar exista din punctul meu de vedere un scop pentru existenta acestor obstacole in calea evolutiei dar exact cum a zis entitatea ... nu am o perceptie generala asupra situatiei care sa conteze. Totul se rezuma acum la alegerea noastra colectiva dupa cum a fost si votul parlamentului Britanic.

      Ștergere
    5. Razboaiele sunt facute de oameni nu de centrele energetice. Nu poti acuza resursele naturale pentru ca oamenii se razboiesc pentru ele.
      Revolutia informationala este un mare pas inainte. Este ceea ce s-a profetit ca fiind "deschiderea lacasurilor leilor". Aici depinde de fiecare ce fel de informatie culege, prelucreaza si foloseste.
      Votul parlamentului britanic nu va opri razboiul civil din Siria.

      Ștergere
    6. Sunt de acord cu tine. Dar se pare ca ceea ce ma framanta pe mine e faptul ca eu si altii inca nu ne creem uneltele necesare pentru a avea si noi un cuvant de spus in impiedicarea acestor situatii conflictuale. Nu avem o infrastructura prin care opinia globala a oamenilor sa conteze. Lipsa acesteia si lipsa educatiei , impreuna cu manipularea media sunt dupa mine punctele cheie prin care cei care ar vrea inca conflicte pe Terra actioneaza.

      Exista vreun mod optim de actiune in Siria ?

      Ștergere
    7. In asemenea cazuri solutiile optime le da doar divinitatea. Oamenii pot fi deschisi sau nu spre acestea. Asemenea tragedii ne arata ca avem nevoie de cultivarea valorilor spirituale si a caracterelor sanatoase; nu avem nevoie de diferite dogme si nici de indivizi care pun valoare pe nume, etichete, atribute etc.

      Ștergere
    8. Intr-adevar asa este si nu este un proces usor, dar totusi faptul ca multi dintre oameni nu vor razboi imi da speranta ca poate chiar si prezentul va fi mai bun adica conflictul din Siria sa poata fi aplanat cumva si valorile spirituale isi vor recapata importanta fireasca.

      Ștergere
  4. Am o serie de intrebari la care poate ai raspunsuri...

    De ce miscarea de "trezire planetara" pleaca cu precadere din Statele Unite? Cum e legatura cu vortexurile energetice si asta?
    Arborele Vietii Dacic va fi reprodus si in realitatea fizica? Am citit pe undeva ca atlantii au construit pe pamant un arbore al vietii ale carui vortexuri de energie au atras entitatile de pe pamant sa locuiasca in zonele respective, dar nu numai pamanteni, ci si entitati si din alte dimensiuni si locuri care gasind loc liber, au venit sa fiinteze aici.
    Decurge firesc o alta intrebare legata de anumite constiinte din alte parti ale universului care se manifesta deja pe pamant, si par sa se fi adaptat cumva locului, prin diversi "intermediari" care sunt destul de populari.

    Zamolxe, Isus si entitatea de pe nava arici pot forma o trinitate. Cand s-a format ca o vesica piscis in jurul tau ai trecut intr-un nou cerc, al 3lea, al acestei entitati.
    As vrea sa stiu mai multe despre fiintele care sunt conectate la ea daca ai mai multe informatii despre asta. In cartea ta spui ca sunt legate de ea. Ce poti sa imi spui despre fenomenul asta si de ce e o sala cu cristale? Cati sunt?
    Eu cunosc aceasta entitate.









    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, exista o puternica legatura intre miscarile de trezire planetara din Statele Unite si aceste vortexuri energetice. E normal sa fie asa. Statele Unite mai un vortex puternic, in aria statului Wyoming, precum si cateva zone tip "gradina", propice cresterii spirituale.
      Este posibil ca Arborele vietii dacic sa fie reprodus in realitate. De fapt, vorbim despre Arborele vietii atlant; dacii au avut marele merit de a realiza o interfata, ceea ce este un lucru extraordinar.
      Acea entitate reprezenta o altfel de divinitate, necunoscuta oamenilor. Entitatile aflate in conexiune cu ea sunt locuitorii acelei nave imense, care acum sunt in mare parte intrupati pe pamant. Pe acea nava erau milioane de entitati, printre care si reptilieni. Nu am aflat cate milioane sunt... Acestia nu fac parte din randul celor regresivi dar sunt, totusi, mai slabi dotati din punct de vedere emotional.
      Daca o cunosti ar fi indicat sa dai mai multe amanunte.

      Ștergere
  5. Asa m-am gandit si eu, ca ar trebui ca eu sa dau mai multe amanunte.

    Tot ce pot spune pana in momentul asta e ca intr-o zi de duminica acum cateva luni am avut un dor de casa, si cand mi-a venit dorul m-am gandit la nava asta si la stele...si a crescut in mine o mare dorinta.
    In seara respectiva a coborat la mine in camera o prezenta extrem de puternica si familiara, ceva de care imi era f dor, ca si cand spatiul infinit m-ar cuprins. In corpul meu s-au petrecut ceva schimbari din cauza presiunii f mari exercitate.
    Am mai avut un flash din viata asta, o data cand eram copil si jucam carti cu prietenii mei si am avut dintr-o data o detasare de toate si m-am simtit ca si cand nu as fi fost acolo/de acolo. Atunci e singura data cand in mod constient am mai accesat energia asta in existenta prezenta.

    Trebuie sa tii cont ca eu sunt fata, actionez urmand principiul necesitatii si nu am o organizare ce poate fi descrisa. Asa ca pana acum nu am avut nevoie sa stiu mai multe si nici nu am cautat sa aflu mai multe intr-un mod precis. Dar pentru ca aceleasi intrebari vin constant dar si din alte motive am decis azi sa deschid subiectul.

    In ceea ce priveste caracteristicile celor de pe nava si nu numai, as vrea sa spun ca intr-un corp uman orice spirit se poate adapta si echilibra. Sansele sunt efectiv egale cu ale tuturor, nu exista unii mai dotati ca altii, fie ei atlanti, reptilieni sau de oricare alt tip...de fapt acum suntem cu totii Oameni...si fiind asta putem cu totii plonja in noi insine sa ne regasim pe noi cei fara de forma...acolo unde toate difernele dispar si de unde putem fiinta in deplinatate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci sa intelegem ca un astfel de vortex cand devine activ amplifica orice tendinte manifesta societatea respectiva, fie ca exceleaza in cultura sau razboaie?!

    Ar fi interesant daca un vortex poate amplifica anumite tendinte in natiunea care traieste in zona acelui vortex.

    Si daca exista diferente in modul de interactiune cu oamenii ale acestor vortexuri.

    In alta ordine de idei din pacate astazi a fost aprobat proiectul Rosia Montana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Procesul de amplificare a tendintelor, manifestate de societatea care se afla in aria de actiune a unui astfel de vortex, devine din ce in ce mai clar observabil.
      Am aflat ieri ca s-a aprobat planul de exploatare pentru Rosia Montana. Culmea, va incepe chiar din 2016. Ceva imi spune ca nu se va ajunge pana acolo; nu stiu, e un feeling. Mi s-a transmis ca Geea va raspunde cumva. Daca vor fi cutremure de mica intensitate in zona, sau daca vor aparea fisuri etc., cred ca acestea vor opri exploatarea.

      Ștergere
    2. Avem 2 cutremure astazi( 8,09 inainte de vot ) la Hateg de 4,1 si 4,7 la adancime mica de 5 si 3 km. am avut un cutremur in zona Hoverla in 3.09 de 2,7 la 2km adancime, poate poate va fi mai clar. Cristian D.

      Ștergere
  7. Buna seara.
    Ma bucur din suflet ca am dat de voi si am citit destul de multe din cele scrise.
    Anul trecut, dupa 3 ani de cautari, am cumparat o casa la "munte". Am dorit sa fie la altitudine, cu locuitori putini, cu apa de fantana si de la izvor si..cu livada. Toate acestea le-am primit ca pe un dar divin.Intrebarea mea se leaga de energiile si eventualele vortexuri existente in zona. Este vorba despre Cheile Turzii.
    Multumesc si multe felicitari pentru tot ceea ce ne impartasiti.
    Stela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai intuit bine, este un dar divin! Toate cheile Romaniei sunt deosebite din punct de vedere energetic. Acestea sunt locuri unde exista o buna convergenta intre elemente, mai cu seama intre apa si pamant.

      Ștergere
  8. Salut Remer,
    ai idee cam ce vom manifesta noi romanii cand acest vortex va fi in punctul maxim?!

    Alte natiuni inteleg ca au cam contropit folosind acest capital de energie pe langa aportul cultural/stintific adus.

    Vortexul italian are legatura si cu perioada Renasterii?
    Vortextul anglo-irlandez a determinat cumva si revolutia industriala?!
    Poate la noi declanseaza o revolutie spirituala?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a venit in minte vorba lui Yoda: "The dark side clouds everything. Impossible to see the future is." La noi nu e chiar atat de "dark side" ci mai degraba o invalmaseala generala, o perioada de schimbari, de purificare, de resetari etc.

      Da, este raspunsul pentru ultimele trei intrebari!

      Ștergere
  9. mai oameni buni,voi chiar credeti in chestiile astea..?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul meu răspuns la această întrebare a fost… un zâmbet. :)
      Din întrebare rezultă că dumneata nu crezi. Este în regulă.
      Dar am şi eu o întrebare: ce ai pierde dacă ai crede?
      Vorba „Vezi-ţi lungul nasului” exprimă faptul că ceea ce nu-ţi percepe olfactivul nu înseamnă neapărat că nu există. Doar că nu percepi. Altfel spus, îndeamnă la recunoaşterea propriilor limite. Aşa şi cu aceste informaţii…
      Numai bine. Teofil

      Ștergere
    2. Credem sau cred (ca sa vb doar in numele meu), altfel cum sa traiesc? doar sa "mananc si sa fac caca" este mult prea putin pentru sufletul meu.
      De fapt cred ca am depasit de mult faza in care raspund daca cred sau nu in "lucrurile astea" ACUM LE TRAIESC PUR SI SIMPLU.

      Totusi cineva care citeste un astfel de blog, poate ca nu a ajuns intamplator aici :)

      Florin

      Ștergere
  10. Suntem multi care inca mai credem si in Mos Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred! Sunt cele mai frumoase lucruri pe care le-am invatat in viata mea. Vortexul invers din cate stiu este masculin adica scoate energia pe cand cel feminin de la noi aduna energia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut Remer,

    Rusia beneficiaza de un astfel de vortex?! Aportul cultural si religios rus este unu fabulos si ar fi interesant de stiut daca exista un capital energetic care sustine o astfel de manifestare?!

    Exista civilizatii care s-au putut dezvolta ca natiune dominanta fara un astfel de suport energetic?! Imperiul otoman?!

    patrocle

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund si eu daca nu e cu suparare :)
      Vortexul rusilor este Lazarev. Dupa parerea mea, a dat prin cartile sale, ABC-ul existentei ...model (nici nu stiu cum sa-i zic).

      Florin

      Ștergere
    2. Rusia are cel putin trei centre energetice principale dominante; doua fiind sustinute de muntii Ural. Dezavantajul (sau avantajul) ar fi ca sunt in zone mai slab populate.
      Mai exista un vortex, care incepe din Anatolia si se termina undeva un Caucaz. Sunt convins ca Imperiul Otoman a beneficiat de ajutorul acestui centru energetic. Ba mai mult, acest centru inca este unul dominant. Am incercat sa descopar zonele principale dar e un efort prea mare, ar cere mult timp de studiu, si mai ales de investigatii la fata locului. Cred ca e mai bine ca ezoteristii din locurile respective sa le redescopere.

      Ștergere
  13. bine a-ti revenit.acum am descoperit materiale noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabriel Pamantul este plat, nu sunt nave si planete nu exista asa ceva demonii si iar demonii .

    RăspundețiȘtergere