.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

duminică, 11 august 2013

Vortexul anglo-irlandez

Trebuie să mărturisesc că, înainte de a scoate ultima lucrare (Marile taine ale pământului românesc - Vortexul sacru şi arborele vieţii dacic), am fost atât de entuziasmat de faptul că teritoriul nostru este înzestrat cu un astfel de dar încât nu am ţinut cont şi de realitatea obiectivă.
Cu ceva vreme în urmă văzusem pe internet o lucrare despre centrii energetici ai pământului, dar nu am ţinut cont de ea deoarece credeam că fiecare grupare ezoterică are în vedere (şi chiar obligaţia) de a participa efectiv la creşterea nivelului spiritual al zonei din care provine. Evident, credeam că respectivele zone au o însemnătate energetică şi spirituală deosebită dar nu aş fi dat un credit mai mare. În raţionamentul meu mă bazam pe faptul că un centru energetic nu poate fi un simplu munte, un lac, sau un obiectiv oarecare. Ştiam că, deşi Geea este o fiinţă cu totul diferită faţă de om, ar trebui să existe o corespondenţă, un anumit raport, între suprafaţa unui centru centru energetic (chakra) şi suprafaţa corpului.
Dată fiind această situaţie consideram că un centru energetic principal planetar nu poate fi activat pe o suprafaţă atât de mică precum cea dintre Glastonbury şi Shaftesbury, adică aproximativ 1.000 km2 faţă de circa 500.000 km2 - suprafaţa cuprinsă de vortexul anahatei planetare (zona balcanică). Este ca şi cum centrul energetic ar avea mai puţin de 1 mm2, ceea ce este fals. Clarvăzătorii, precum şi tradiţiile yoghine milenare spun că fiecare centru energetic uman (chakra) are o suprafaţă de cel puţin 15-20 cm2 deci suprafaţa indicată de acea lucrare nu respectă corespondenţa de suprafaţă.
În literatura de specialitate (Robert Coon – Earth Chakras), centrii energetici ai pământului sunt prezentaţi ca fiind în următoarele zone:
·         Muladhara – Muntele Shasta (California, SUA)
·         Svadisthana – Lacul Titicaca (Peru)
·         Manipura – Regiunea Uluru (Australia)
·         Anahata – Glastonbury-Shaftesbury (Anglia)
·         Vishuddha – Egipt
·         Ajna – Locaţie mobilă
·         Sahasrara – Muntele Kailas (Tibet)


Ulterior, datorită unor evenimente pe care nu le voi trece aici, am fost nevoit să admit că dreptate avem şi noi, dar şi ei.
În urma unei transmisiuni mi s-a spus că Geea are cel puţin patru centre energetice de tip Anahata, nu doar două, cum are omul – deschidera din faţă (yang) şi cea din spate (yin). Aşa cum am mai spus, Geea este o altfel de fiinţă (în comparaţie cu omul), cu mult mai complexă şi mai puternică, ceea ce este evident!
Astfel, am ajuns să descopăr că un alt centru de tip Anahata cuprinde chiar zona indicată de autorul de mai sus; aşadar s-a împăcat şi varza şi capra.
Pentru redescoperirea acestui centru energetic trebuie să mulţumesc entităţii superioare care în trecut a fost întrupat sub numele de Robert Boyle, un foarte cunoscut chimist, fizician şi inventator irlandez din secolul 17. Datorită lui am aflat (comunicare tip channel) care este geometria benzii directoare a anahatei anglo-irlandeze, precum si punctele sale principale de legătură cu pământul.


Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă (toate au vestigii, sanctuare, legende străvechi etc.) sunt următoarele:
- Zona Stonehenge-Glastonbury-Shaftesbury (Anglia)
- Parcul naţional Dartmoor (Anglia)
- Zona Kerry-Cork (Irlanda)
- Parcul naţional Connemara (Irlanda)
- Regiunea Donegal (Irlanda)
- Regiunea The Mourne Uplands (Irlanda de nord, MB)
- Parcul naţional Wicklow (Irlanda)
Mi s-a mai transmis că un alt centru Anahata ar fi undeva în zona centrală a Pacificului (ar cuprinde şi insulele Hawaii) iar un altul ar fi în emisfera sudică, la sute de km în largul Australiei  de sud-vest. Aceste două centre ar avea caracter Yin iar centrul balcanic şi cel anglo-irlandez ar avea caracter Yang.
Caracterul Yang (dinamic, expansiv) al centrului anglo-irlandez a fost pus în evidenţă în ultimele secole, drept dovadă este faptul că Anglia a avut cel mai mare imperiu din istorie, iar limba engleză s-a impus aproape ca şi limbă universală. Tot în Anglia a început şi Revoluţia industrială la sfârşitul secolului al XVIII–lea. De asemenea, tot ei sunt pionieri în foarte multe descoperiri din sfera tehnico-ştiinţifică.
Chiar şi Irlanda, care a fost sub dominaţie britanică o perioadă îndelungată, şi are o populaţie relativ mică, a avut contribuţia ei, astfel că circa 20% dintre americani, canadieni, australieni, au origini irlandeze. De asemenea, Irlanda a dat pe unii dintre cei mai mari scriitori ai lumii.
Trebuie să spun că acum a sosit momentul ca zona curpinsă de vortexul balcanic să devină Anahata dominantă, iar în acest sens ţara noastră va avea rolul cel mai mare.
Ce va însemna asta? Nu pot spune în momentul de faţă. Cei mai multi ar considera că este o utopie, că nu ne putem ajută nici pe noi înşine darămite să mai devenim „naţiune înaintemergătoare”, cu rol major în viitoarele transformări planetare.
Lucrurile sunt stabilite din alte sfere, chiar dacă logica de acolo ne depăşeşte de cele mai multe ori...

Nota: Voi fi plecat trei saptamani si nu voi avea acces la internet. Eventualele comentarii vor fi afisate dupa aceasta perioada.

4 comentarii:

  1. Si la om se activeaza centri noi , la fel si axa de lumina-este/apare una noua paralela cu cea veche. Omul are 12 chakre,mai degraba ''omul nou'' incepe sa aiba 12.
    Terra isi reogranizeaza structura, este o fiinta vie, mai vie decat ne putem imagina-iar in aceste demers fiintele, sa le spunem ''subpamantene'', care vegheaza aceste transmutari ne lasa uneori ''vesti'' prin desenele geometrice din lanuri.
    Acele desene nu vin din afara planetei ci de pe planeta, suntem astfel ''informati'' de schimbari. Faliile nu se misca aiurea iar frecarea lor in spatiul eteric elibereaza forme geomtetrice splendide cu un cert efect.

    Doar ca aceste modificari terestre/climatice/sociale,sunt legate si de energia ce provine din un segment al 4D-din campul constiintei de masa, deci ceea ce se intampla aparent neplacut are legatura cu ceea ce omenirea a emis mental/emotional de-a lungul timpului si astea nu le poate alchimiza/dizolva altcineva ci tot noi, numai ca nu intelegem si continuam sa alimentam suferinta fiintelor si planetei.

    Iar cei care voiesc sa mentina pe loc lucrurile asa cum sunt actioneaza asupra oamenilor din acest segment 4D-mentinandu-le obsesiile, lupta pt putere, lacomia,manipularea,etc folosind mass-media,institutiile de putere si control;intr-un fel ei sunt cam tot creatia noastra. In 4D gasim ceea ce am creat singuri, frumos sau urat.
    Daca intelegem sa ignoram aceste impulsuri si nu le facem jocul, perioada de transmutare va fi mai relaxata,pt multi,pt ca lectiile vor fi deja intelese.
    Probabil Romania are rolul de a fi prima care va da startul la formele sociale de existenta compatibile cu programul ''Noua Terra''. Aparenta saracie financiara, lupta cu proprii demoni interiori(oglinda),interesul crescut pt mister/ezoterism, potentialul inventiv (Ro este Varsator guvernata de Uranus)vor indrepta poporul spre a depasi pragul maturizarii, a-si activa curajul, nu pt lupta ci pt transformare ci pt a fi fiecare el insusi ceea ce este deja;

    Mergand pe principiul:''ce-am avut si ce-am pierdut'', multi vor renunta la mastile sociale, adoptand noi reforme sociale interioare un alt stil de viata.Probabil asta se va evdentia dupa anumite evenimente terestre.Atunci cand Occidentul va trece prin ceea ce trece Ro acum,romanii deja vor fi lasat in urma zbaterile si vor avea o reorganizare ce va fi luata exemplu.
    Este un proces ce se va accelera in urmatorii 10 ani. 10 ani vor trece repede dar atunci cand ne vom uita in urma, vom remarca uimitoarele schimbari. Apoi,atunci va fi un start important, o alegere importanta, iar dupa alti 20 de ani orasele vor deveni vestigii arheologice (cele care vor ramane in picioare) ce vor fi dizolvate atom cu atom de cei care vor ramane,redand pamantului materialele furate.
    Depinde mult ceea ce gandim/simtim, ce fel de viitor visam, si care ''model'' de vis va predomina in constiinta de masa in 4D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare foarte interesanta abordarea din punctul de vedere al chakrelor.Este teoria europenizarii invataturilor orientale.Frumos,foarte documentat si frumos.Noi stim foarte bine ca dacii sunt ultimii atlanti si tocmai de aceea trebuie sa ne redescoperim valorile spirituale camuflate in obiceiuri si traditii.Mai stim sid e interconectarea zonelor terestre in functie de valoarea lor enenrgetica,de vibratie si de modificarile structurale aparute in timp.Dintre cele mai evidente semne ale stravechii culturi energetice a Daciei ,dupa parerea mea,sunt datinile legate de solomonarit si san\aiane,alaturi de puternicul cult al lupului.Poate mai vorbim despre ele mai pe larg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este frumos s sanatos sa-ti cunosti radacinile ca familie umana, tu Omule in care gazduiesti Sufletul ce se intrupeaza mereu in natii si locatii diferite de-a lungul mileniilor...
    dacii nu par a fi ultimii atlanti atata timp cat dpdv panteologic rasa neagra este cea mai veche de pe Terra, la ora actuala, oficial fiind sustinuta ideea ca rasa neagra este ''mama'' tuturor raselor actuale, ca suntem inruditi..o fi adevarat o fi diversiune, cine stie..

    cu dacii e o alta poveste; la bogatiile lor materiale si spirituale au ravinit marile imperii, insa dat fiind invatatura lor zamolxiana stiind de viata de dupa moarte ei erau neinfricati si greu de invins,(nu lasi si adormiti ca stra-stranepotii lor de acum)si din acest motiv asupra locatiei s-a ''aruncat''un blestem sa-i spunem asa, de fapt este un program energetic de hipnoza, bine ticluit (program care incepe sa nu mai fie sustinut in noile energii); ok, pt a-si destabiliza pe daci s-a dus si o munca titanica ascunsa de pervertire a valorilor lor, s-a incercat ''civilizarea'' lor subtila (distrugere din interior), vezi Doamne era nevoie de scoli, de invatarea limbii latine (limba inventata de patricieni ca plebea/prostimea sa nu priceapa ce vorbesc ei, model preluat si azi in medicina,avocatura si alte institutii);au fost infiltrati ''cultii''scolarizatii care erau prezentati drept invatati ai vremurilor cum ca ei stiau bine istoria, ei au bagat in cap dacilor multe povesti false, in fine au incercat destabilizarea si eu reusit;

    desi scrierea impusa (datorita scolilor binefacatoare) a fost latinizata vorbirea a ramas, graiul dacilor nu s-a pierdut, au fost convertiti catre crestinism stergand cunoasterea zamolxiana preluand drept religie povestea evreilor plimbati prin desert de catre Moise, poveste fara nici o invatatura de valoare, trecand deci la o religie noua si adorand Biblia cu care evreii se sterg la fund...ok Iisus a existat insa povestea Lui a fost modificata si adusa in stadiu de manipulare a omenirii,
    bun, nu ma intind cu povestirea: poporul roman se afla sub ''hipnoza'', lanturile cristaline s-au activat si vor indeparta acest efect, dar cu ceva sacrificii...vi se pare normal ca un popor sa fie mandriu de cuceritorii lor? (ne-au ''civilizat si inmultit romanii, vezi Doamne, studiile de azi de la institutul pantelogic din Germania demonstrand ca n-avem nici un grad de rudenie cu italienii, cei din nord fiind odrasle de daci)
    dar, avand in vedere ce munca titanica se duce inca pentru defaimarea Romaniei de azi, de stigmatizare a acestui popor, nu pot sa nu ma intreb: ce secrete inspaimantatoare ascunde inca acest teritoriu de le este ''lor'' asa teama?

    p.s.-sa nu uitam insa ca toate astea sunt scenarii regizate de sus, sufletul vine se intrupeaza cand in tigan, cand in indian cand in evreu,etc pt ca are nevoie sa invete lectiile de transmutare a materiei grosiere in stadiul de ''esenta Divina'' si ''lupta'' cu propriul Ego format de-a lungul acestor intrupari .

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma intreb daca un centru energetic al unei fiinte de dimensiune +5 se poate muta ca sa apara mai apoi in alt loc. Adica daca nu cumva lucruile sunt ceva mai fluide.
    Un organism rotund ca al Gheei intr-o dimensiune a 5 a poate sa creeze in alt mod.
    Oare nu se schimba legile cu totul?
    E drept ca am citit pe undeva ca pentru a putea urca in vibratie e nevoie de "impamantare"...
    Oricum intrebarea ramane in picioare, adica inpamantata :))

    RăspundețiȘtergere