.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 4 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (1)



Solarienii sunt entități care evoluează atât în interiorul cât și în jurul stelei sistemului nostru solar. Acestea sunt ființe energetice deosebit de evoluate din punct de vedere spiritual, fiind cele care coordonează dinamica și evoluția întregului sistem solar, din absolut toate punctele de vedere. Tot ceea ce se întâmplă în sistemul nostru solar este cunoscut de către aceste ființe magnifice.
Se știe că Soarele conține mai mult de 99% din masa întregului sistem solar, acest lucru determinând o uriașă forță gravitională, ce acționează pe toate planurile vibraționale, de pe toate planetele și straturile energetice dintre acestea.
Un lucru care se cunoaște mai puțin ar fi faptul că Soarele are la rândul său în jur de 100.000 de straturi energetice dispuse concentric, începând cu zona centrală și până dincolo de jumătatea distanței dintre Soare și Mercur. Pe fiecare astfel de strat energetic evoluează un număr considerabil de entități energetice.
Două astfel de ființe deosebite fac parte din ghizii mei spirituali. Primul meu ghid solar a fost (și încă este) Ramo, despre care am scris in Legile lui Zamolxe și Chemarea atlanților. Lui îi datorez foarte multe, fapt pentru care îi mulțumesc cu fiecare ocazie. În timpul ieșirilor în spațiul astral, dar și în timp ce realizam anumite forme de meditație, îmi apărea sub o formă sferică diafană, având în centru un nucleu sferic strălucitor din care țâșneau fulgere multicolore către exterior.
De circa un an și jumătate am un al doilea ghid solar, pe nume Aral. Imi apare ca un soare în miniatură, însă îi simt energia uriașă, și nu de puține ori am observat în interior doi ochi de foc și, mai rar, o figură oarecum umană, fără a putea diferenția dacă este de gen feminin sau masculin.
Trebuie să spun că numele ființelor solare nu pot fi traduse în limbaj uman, deoarece nu dispunem de instrumentele necesare înțelegerii unor astfel de nume, dar pentru o mai bună comunicare mi s-a transmis (am perceput aproape sonor) aceste nume.
La ora actuală, solarienii au realizat contacte cu câteva milioane de persoane dar, deocamdată, este vorba de contacte făcute la nivel inconștient, prin intermediul corpurilor subtile (astral și spiritual) și cu precădere în timpul somnului. La nivel conștient s-au realizat contacte (de ordin telepatic și chiar energetic) cu un număr destul de mic de persoane.
Aral este direct implicat în mișcarea de trezire spirituală a umanității, atât prin programul UJP 2016-2100 cât și prin altele, inițiate în diferite locuri din lume. Legat de mișcările de trezire planetară, voi reda dialogul cu entitatea solară Aral.
RR: Ceva din sufletul meu îmi spune că astfel de planuri au mai fost făcute de-alungul istoriei noastre zbuciumate și, totuși, lumea este așa cum este...
Aral: Este adevărat, au mai fost făcute astfel de planuri în decursul istoriei voastre. La două astfel de planuri ai participat în mod direct.
(Mi-a venit fulgerător în minte scurta viață petrecută la Crotona, alături de Pitagora, dar și de Zamolxe, care a fost unul dintre învățătorii mei înainte de a decide să se întoarcă în vechea Dacie. În timpul unei regresii am retrăit durerea căderii Crotonei. Mai rău decât distrugerea cetății a durut distrugerea unui vis frumos.)
RR: Mi-am reamintit de Proiectul Crotona. A început cu un vis extraordinar de frumos dar s-a terminat cât se poate de rău. Deși cauzele căderii Crotonei au fost evidente, mă întreb de ce nu s-a oferit un oarecare sprijin din partea lumilor superioare, din partea voastră chiar, a solarienilor. Spun asta deoarece am simțit în mod cât de poate de clar că nu a fost niciun fel de sprijin.
Aral: Erați în plin proces de experimentare a celor două curente evolutive, în spațiul 3D. Noi nu puteam interveni în planul vostru inițial, astfel că ne-am asumat rolul de observatori. Am fi intervenit numai dacă existau interferențe din partea altor civilizații. Este adevărat, totul a început cu un vis frumos dar nu a fost îndeajuns. Voi ați ridicat Crotona și tot voi ați distrus-o!
RR: Proiectul Crotona s-a vrut a fi un mare început pentru schimbarea umanității.
Aral: Nu s-a pierdut nimic din acea experiență. Toți cei care ați participat la materializarea acelui vis ați păstrat, în cele mai profunde straturi ale ființei voastre, aspirația pentru o lume bazată pe frumos, armonie, pace, dreptate, unitate și progres. Proiectul Crotona a fost planificat de către voi cu mult timp înainte de vă naște. Se știa că va eșua! Important era să nu se piardă și lecția. Trebuia să scoateți la iveală punctele și verigile slabe ale unei astfel de comunități.  
(Am mai avut un flash, legat de o întrupare din secolul 17, când am făcut parte dintr-un grup mic dar animat de dorința arzătoare de a schimba întunecata Europă, lucrând la mintea și sufletul oamenilor. Manifestul nostru a lăsat urme adânci dar viața noastră a luat o turnură dramatică. Am fost vânați ca animalele turbate, atât de autorități cât mai ales de puterea bisericească. Eram mereu pe drumuri, cu fiecare zi adunând tot mai multă amărăciune. Mi-am văzut frații uciși pentru un vis frumos, dar am gustat și trădarea unora. Singurele mele bucurii erau natura și alchimia.)
RR: Și totuși, lecția nu pare să fi fost învățată. Am simțit-o din plin în acea perioadă întunecată.
Aral: Aceeași aspirație pentru schimbarea în bine a lumii, dar trebuiau învățate alte lecții.
RR: Acum știu că erau mai multe astfel de grupuri în Europa acelor vremuri și, totuși, același rezultat. Probabil că o sa-mi spui despre necesitatea ca acele curente evolutive să fi fost desfășurate la nivelul planului fizic, și că a fost planul nostru asumat încă dinainte de naștere.
Aral: Nu mă voi repeta. Ai aflat între timp că s-a renunțat la acest plan.
RR:  Zamolxe mi-a spus că programul a fost oprit din cauza numeroaselor devieri de la planul inițial. Eu, și foarte mulți alții, spunem că acel plan a generat și încă generează, datorită inerției inițiale, foarte multă suferință.
Aral: Sunt două motive pentru care programul a fost oprit. Unul din motive este că rezultatele nu au fost satisfăcătoare, și pentru că implicarea voastră nu a fost întocmai cum ați promis înainte de întrupare. Al doilea motiv este faptul că, datorită creșterii vibraționale, numită de voi centura fotonică, Geea și-a deschis porțile pentru ființe din alte sisteme solare, care doresc să evolueze spiritual în trup uman.
RR: Sunt suflete mai evoluate decât noi?
Aral: Se poate spune că cei mai mulți ar fi cu mult mai evoluați din punct de vedere spiritual decât voi. Programul a fost oprit și din cauza devierilor dar și din cauza acestui nou flux de spirite.
RR: Eu am primit o informație, în timpul unei comunicări cu o entitate extraterestră, cum că populația planetei se va stabiliza undeva la 90-95 miliarde, spre mijlocul mileniului. Acesta ar fi numărul maxim de oameni pe care Geea l-ar putea susține din punct de vedere fizic și energetic. Întrebarea mea a fost: cum pot trăi atâția oameni pe acest pământ când abia ne descurcăm șapte miliarde? Am primit răspunsuri dar nu știu dacă acestea sunt susținute de realitate. Aș vrea să vă întreb și pe voi dacă planul este precum mi-a comunicat acea entitate. Presupun că solarienii știu mai multe despre acest lucru.
 Aral: Este adevărat, Geea poate susține din punct de vedere fizic și energetic chiar și 90 miliarde de oameni, dar planul pe termen scurt prevede un maxim de 60 miliarde.
RR: Ce înseamnă pentru voi termen scurt?
Aral: 500-1000 de ani tereștri.
RR: Deci este vorba de aproape nouă ori mai mulți oameni decât în prezent. Se știe că la ora actuală, fără a fi folosite diverse chimicale, suprafețele agricole nu ar putea susține șapte miliarde de oameni. Cum se va rezolva problema cu hrana? Corpul fizic nu poate fi susținut de aer, chiar dacă adepții curentului breatharian mă contrazic. Cele câteva cazuri izolate, nu pot susține ipoteza. Entitatea îmi spunea că organismul nostru se poate descurca cu 500 de calorii. Știința noastră ne spune că avem nevoie de 2000-2500 de calorii.
Aral: Nu de calorii are nevoie corpul vostru fizic ci de energie vitală. Un mic pumn de grâu vă asigură necesarul de nutrienți pentru toată ziua, cu condiția să-l lăsați să încolțească, sau puteți să-l transformați într-un covrig, și astfel vă poate ajuta să obțineți câteva calorii pentru arderile interne. Denaturarea alimentelor înseamnă nu numai risipă ci și dezechilibru energetic, intern și extern.
RR: Dar asta înseamnă o schimbare a conștiinței la nivel planetar, ceea ce este cu totul altceva.
Aral: Aici trebuie lucrat întâi. Omenirea va trece la următorul stadiu de evoluție după ce veți face câteva schimbări în conștiință. Din această cauză e nevoie de inițierea unor astfel de mișcări de trezire la nivel planetar. Nu trebuie să vă preocupe ce veți mânca ci numai propria voastră evoluție.
RR: Așadar,  legat de mișcările de trezire planetară, spre deosebire de alte vremuri, acum ne putem baza și sprijinul vostru?
Aral: Sprijinul va veni atât din partea noastră cât și din partea altor civilizații din galaxie.
RR: Despre acest lucru aș vrea să mă lămurești mai mult. Sprijinul din partea altor civilizații privește pregătirea acestor miliarde de noi entități pentru întrupare?
Aral: Nu numai. Simt o notă de îngrijorare din partea ta, care nu privește doar capacitatea voastră de a vă hrăni.
RR: N-am să ascund acest lucru. Totuși, când un grup mare intră peste teritoriul unui grup mic, fără a-l consulta oficial - și aici mă refer la modul fizic, în termeni umani se numește invazie. Am aflat că noi nu putem face nimic pentru a opri acest flux de noi spirite.
Aral: Nu ești singurul care privește în acest mod și, până la un anumit punct, este de înțeles.
RR:  Am câteva motive să fiu îngrijorat! Acestea se bazează pe un experiment făcut cu puțin timp în urmă, când simțisem nevoia să fac un mic salt temporal. Mă interesa perioada de la jumătatea secolului, undeva în jurul anilor 2050-2060. Am vrut să aflu cumva dacă, plecând de la planul și condițiile de acum, programul UJP 2016-2100 se va desfășura așa cum trebuie. Vroiam să știu și dacă va fi bine pregătită calea întrupării lui Zamolxe, plecând de la planul actual. Ceea ce am perceput m-a pus pe gânduri...
Aral: Nu trebuie să vă pună pe gânduri noul flux de suflete care se va întrupa pe Terra în următoarele sute de ani. Ba dimpotrivă!
(va urma)

42 de comentarii:

  1. Simt ca proiectul Rosia Montana are legatura cu vortexul energetic. Poti sa ma ajuti sa inteleg mai mult?
    Vreau sa ti multumesc pentru ce faci! Iubesc acest lucru. cristian dorobantu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris mai multe aici:
      http://remerra.blogspot.ro/2012/04/octogonul-ezoteric-scutul-spatiului.html

      Ștergere
  2. mai oameni buni..in conditiile in care unii mor in chinuri,asfixiati de bombe chimice, batuti cu rangi si cabluri electrice sau decapitati cu baionete(crestinii din Siria sunt exterminati prin metodele astea, exista clipuri dar sunt imposibil de redat..) voi chiar credeti in baliverne new-age? mai oameni buni, ne paste ww3..iar voi tot cu basme, tot cu 'channeling'?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca tu ai intreprins ceva in acest sens? Sau poate ca ai ceva de propus. Te ascultam!

      Ștergere
  3. Pentru ca un pumn de grau incoltit sa ne ajunga pentru intreaga zi trebuie sa depunem si un mic efort spiritual in sensul mentinerii echilibrului mental si sufletesc nu? Apropo, de curand am fost pe munte (in Bucegi) si m-amsimtit un pic neputincios la urcare (urcam foarte greu) iar eu credeam ca e din cauza lipsei de energie. In astfel de situatii cel mai bine e sa incerc sa chem in ajutor muntele cu energiile lui naturale sau ale vortexului, nu sa incerc sa obtin energie mancand mai mult cum am facut eu?
    Muntii Fagaras prezinta vreun centru energetic mai aparte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este indeajuns doar un mic efort spiritual! Vor fi niste etape de parcurs... e nevoie de timp.
      Intreg arcul carpatic este special. In Fagaras intalnesti o buna parte din magia Retezatului si forta Bucegiului.

      Ștergere
    2. Ziua buna ,

      Remer Ra , dar de unde ai tu asemenea informatii ?

      raspund ca anonim deoarece este prea infernal ca sa creez cont google , chit ca am deja nu vrea sa mi-l ia .

      Ma cheama Radu

      Ștergere
    3. Unele informatii le am din proprie experienta. Alte informatii le am din diverse surse terestre. Si, precum ai observat si tu, primesc informatii si din comunicari cu ghizi spirituali, entitati energetice, ET etc.

      Ștergere
  4. In momentul cand populatia Terrei isi va mari considerabil numarul de locuitori (dubla sa spunem), mie imi este clar ca toate constructiile vor fi altfel, structura asezarilor(oraselor) va fi alta, iar pentru asta, omul va fi altul pentru ca trebuie ceva evolutie sa treci de la ura pentru cainii strazii la a modifica structura oraselor. Nu este asa Dan? adica e posibil cu constiinta de azi sa nu intelegem intocmai anumite chestii pe care le vom trai peste ..50 de ani cu o constiinta modificata..?!

    Florin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e necesar ca toate constructiile sa fie altfel. Important este ca omul sa fie altfel...

      Ștergere
  5. 'sau poate ca ai ceva de propus' sunt prea insignifiant sa propun 'ceva'..in caz de(...) nici 'atlantii' nici vortexul nici 'magia Retezatului' nu va salveaza. asta propun, doar putin realism..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cine sa ne salveze? Sau de ce?
      Iti propun si eu putin realism. In Romania, in fiecare an mor 150 mii de oameni din cauza bolilor cardiovasculare, deci mai multi decat toti sirienii morti in razboiul civil, care dureaza de doi ani si jumatate.

      Ștergere
    2. Nu eşti realist domnule ... chestor. Eşti obtuz şi colţuros . Ia de mai citeşte câte ceva şi poate-ţi lărgeşti puţin orizonturile. Iartă-mi sarcasmul ! Legea Atracţiei...; ce să-i faci !

      Ștergere
    3. Domnule… anonim!
      Nici măcar curajul să semnezi nu ai…
      1. Dacă altcineva percepe o altă realitate decât dumneata este nerealist?!
      2. Ce înţelegi prin chestor? Conform DEX-ului, acesta era şeful unei chesturi, adică un organ de poliţie din trecut. Din nici un unghi de vedere l-am privi, Remer Ra nu este aşa ceva. El doar transmite informaţii. Dacă unii se simt ameninţaţi de ele, nu înseamnă că atacă pe cineva cu aceste informaţii. Aşadar, de unde… „colţuros”?!
      3. Sau „obtuz”… Mulţumesc că mă faci să râd… :)) Ai citit tot ce a scris? Aceste informaţii pot fi transmise de un „obtuz”?! Dacă în comparaţie cu dumneata este obtuz, înseamnă că ai cu mult mai multe şi mai valoroase informaţii. Unde le putem vedea şi citi şi noi?
      Dacă nu poţi explica cuvintele pe care le foloseşti, înseamnă că nu şti ce vorbeşti!!!
      4. Sarcasmul este atitudinea reactivă a unei persoane care se simte ameninţată… Doar spiritul de competiţie determină aşa ceva.
      5. Toate etichetele pe care le punem altora le avem noi înşine. Doar hoţul strigă… hoţii! Dacă eşti citit, cum vrei să pari (fiindcă îi trimiţi pe alţii la lectură!), înseamnă că ai citit „Zero limite” de Joe Vitale. Care este ideea de bază a acestei cărţi?! Se referă şi la Legea Atracţiei. Mai multe, te las să afli singur…

      Ștergere
  6. Sa-mi fie scuzata ignnoranta , dar acesta invazie de entitati din alta parte cu ce ne poate ajuta pe noi? .Suna ca si cum ar fi vorba de “ei” si de “noi” . pana la urma care sutem noi si care sunt ei?ori nu suntem cu totii cetatenii acestui univers? poate ei vin cu un nivel de constiinta cu mult mai ridicat , si prin exemplul lor de vietuire vor ridica si nivelul nostru. ….
    Aceste suflete care vin ce au deosebit de bastinasii pamanteni ? sau daca” robinetul “ cunoasterii a ramas inchis din diverse motive pentru noi cum ar putea fi deschis fara o interventie directa ? uitandu-ma in jur ma doare tot ceea ce inseamna suferinta ,ignoranta si neputinta ,semenilor mei si cred ca fara un ajutor bine directionat care sa umble acolo la creier , la inima ,sau unde o mai fi necesar , foarte greu omul evolueaza daca ar fi sa ne raportam la o viata …
    In ultima vreme am devenit foarte empatica … fapt care imi da senzatia ca traiesc eu insumi starile tuturor celor din jurul meu si nu numai … a celor din jurul meu ci si starile unor personae apropiate, dar care in acel moment se afla la km buni distanta….si cu care apoi vorbesc… . Si inca ceva , am de a face cu un fapt extrem de straniu pentru mine .si anume ca in momentul in care discut cu diverse personae acestea incep sa caste …. Dar nu asa, rau de tot Stiu ca poate o sa spuneti ca poate era ceva plictisitor, sau ca acea persoana era obosita… dar am constatat asta deja la ff multa lume in diverse discutii , si in diverse momente ale zilei… stiu ca pare amuzant, asa am zis si eu la inceput cand am observat fenomenul, dar acum nu ma mai amuza deloc desi chiar pare hilar … am incercat sa vad ce pot face dar nu am gasit nici o explicatie nicaieri …
    imi cer scuze anticipat pentru orice deranj.. si mult succes in tot ceea ce faci..... multumesc Elena I

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a transmis ca si ei, si noi, venim din acelasi locuri. Noi ar fi trebuit sa pregatim "terenul" dar se pare ca ne-am pierdut in materie si ne-am creat identitati false.
      Treaba cu cascatul e reala, si se datoreaza schimbului de energie. De obicei, cand te eliberezi de o energie uzata se intampla asta.

      Ștergere
  7. Stici ce mi se pare mie ilar legat de tot ce planurile "solarienilor" ori altor ființe de lumină au ba... că par a nu pricepe cât de universale sunt legile universale... am să dau cu bota-n baltă dar am să spun că și zisa următaore are valoare care care traversează neschimbată vălul: "Socoteala de-a casă nu se potrivește cu cea din târg" indiferent de câți își fac tema de casă, odată întrupați... nu se poate să mergi pe apă și nici să înoti pe uscat șî nu c-ar fi imposibil dar costul energie/rezultate e foarte mare, te poți deplasa și târâș dar... Desigur ce exprim eu e doar nerăbdarea... nu sunt singurul care "s-a săturat" de, de, de... și aș îmbrățișa încarnarea unor suflete "superioare" dar teamă mie că în ecuație nu se pune și sistemul imunitar al Ființei Umane, un influx mare de suflete noi va face ca organismul să lupte împotriva propriilor celule care devin canceroase pentru organism, dacă sunt într-un alt pas de dezvoltare decât restul organismului... și eu vreau schimbarea și eu mi-am epuizat răbdarea de a vedea cum încă nu toate greșelile au fost simțite de fiecare individ... treaba după cum o văd eu e că adăugarea de suflete noi, chiar mai evoluate va fi un eșec pentru că fiecare suflet trebuie să treacă prin toate greselile umane, pământești, posibile, ca să poată înțelege umanitatea și ei vor începe cu un handicap față de noi ceilalți... aceste suflete noi vor fi cele care vor trage înpoi Ființa Umană prin lipsa lor de experiență a cum anume se pot obține rezultate bune în conđițiile date pe planeta asta... Isus e un exemplu concret în care o celulă a fost atacată de restul organismului pentru că... nu poți obliga pe nimeni să evolueze, evoluția, înțelepciunea nu apar fără experiență. mie asta-mi spune experiența mea, oricâți deștepți pui în clasa prostului acesta tot prost rămâne și nu doar atât cu cât "ceilalți" vor fi mai multi cu atât el va acționa mai violent împotriva acestora, datorită excluziunii pe care el o va simți. Acestor ființe silare le place să se joace cu... focul :) Niște suflete mai evoulate vor face stricăciuni încă și mai mari, pentru că aceștia vor dezvolta știința care... va cădea pe mâinile copiilor care se descurcă ei cumva să facă armament din ea... influxul de suflete evoluate nu va ajuta omenirea ci din contră. Pentru ca omenirea să evolueze e nevoie de "altceva" un altceva la care nici "îngerii" n-au capacitatea de a-l înțelege și crea în realitatea noastră, acest altceva suntem noi, de la noi, ființele întrupate, trebuie să vină rezolvarea, nu de "dincolo", ei văd dinafară "accidentul de mașină" cel creem, dar atâta timp cât nu ești la volan, nu ști cum e, punct! Ei par a vrea să avem niște rezultate ca un părinte ce-și dorește ca copilul "să fie doctor, ori avocat" și-și împinge pe ici pe colo copilul pe direcția dorită de el, dar... nici mie nu-mi convine să fiu prostovan, in-evoluat, ca trebuie sa trag ori sa aștept ca și tâmpiții și iresponsabilii și cei fără de empatie să trăiască suficiente vieți ca "să se trezească" dar asta e plata pe care trebuie s-o plătești când tu însuți nu ești suficient de evoluat, e nevoie să înveți de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arareori membrele lupta impotriva propriului corp, desi se mai intampla sa dai cu stangul in dreptul. Datul cu bata-n balta este de inteles.

      Ștergere
    2. Noi nu suntem atât de "mari" încât să fim numiți membre ci doar celule... iar eu mă refeream la bolile imunitare, cele în care sistemul imunitar "te curăță" pe tine(de trup).

      Ștergere
  8. Omenirea trebuie să trăiască războiul și "nenorocirea" până când ideea de a face război va vi la fel de "îîîu", ca ideea de a mânca carne de om, într-o grădină care-ți oferă tot ce trupul are nevoie (nu c-ar fi carnea de om rea ori e mai bine risipită ci din cauza felului în care omul și-o procură s-a abandonat idea de a mânca carne de om)... acesta e realitatea de dincoace de văl... Realitatea asta nu e pentru a "înțelege și trăi" (numai) iluminarea, fericirea ci durerea, lipsa, chinul acestea sunt trăirile care te fac să înțelegi cu adevărat esența vieții... nu există fericire fără durere, nic împlinire fără lipsuri, pe amândouă trebuie să le ai ca să faci primul pas pe calea deșteptării... nu fericirea trebuie s-o trăiești ci durerea și fericirea, pe amândouă, fără să te desparți pe din două, amândouă în aceeași ființă, două fețe aceeași monedă, tu doar... înțelege! Ești amândouă tot timpul, separația dintre ele e o iluzie... e una și același lucru... Floarea se trage după lumină de plăcerea luminii, ori e forțată prin durerea lipsei să se contorsioneze pentru stropul ei de lumină??? Nici prima nici a două, ci amândouă în același timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omenirea nu are nevoie de razboi si nenorocire pana la saturatie, ci mai degraba de educatie, regasire de sine, trezire...

      Ștergere
    2. Nu că nu mi-ar conveni să fie așa dar realittea din teren e... cea care se vede. Energia curge pe drumul cel mai ușor posibil, poate că treburile văzute de dincolo ar trebui să curgă fără războiae dar realitatea terenului pe care umblăm, fie că ne convine au ba, este cea care este, se pare că cel mai ușor drum pentru noi e cel care trece prin războaie, realitatea e ce din fața ochilor... numai anumiți indivizi(popi) neagă ceea ce e în fața ochilor... iar rezolvarea problemei nu se face atât timp cât o renegi, răutatea, întunericul e o parte din noi... negarea urii/întunericului din noi face ca acesta să se amplifice și mai puternic pentru că e o parte din noi pe care o neglijăm,intenționat, nu vrem s-o înțelegem... vrem să fim prieteni cu îngerii noștrii, dar refuzăm să ne înțelegem dăm atenție demoniilor noștri... Poate că nu există demoni/îngeri dar legea după care suntem construiți face ca nevoia de bază deși mică la început, neglijată, devine o tornadă... poți să o renegi, dar va reieși la suprafață, unde nu te aștepți, cu fața ei cea mai urâtă, strigând după atenția/întelegerea ta. E nevoie de suferința, război și nenorocire pentru că nu facem, în amonte, ceea ce ar trebui să facem ca să nu se ajungă până acolo... e răsplata neglijării unor nevoi mici, la început. Răutatea e o parte din noi, ea ne arată nepriceperea ori neglijența, neștiința de a lucra în amonte, la timp.... pentru noi nu e ușor să lucri în amonte. pentru rezultate din alea ai nevoie de timp ceea ce noi n-avem, trăim puțin, avem nevoie de rezultate rapide, războiul e cel mai rapid mod.. 1+1=2

      Ștergere
    3. remer sunt total de acord cu tine, problema sunt anume indivizi insuficient evoluați empatic, acei oameni la care indiferent cât le explici, explicațiile logice și rațiunea ori empatia sunt chestii care nu se lipesc de ei... sunt destui nu știu să fie cineva care să nu fi avut de-a face cu acest tip de om... indiferent de faptul că îl pui în situația nasoală par să nu învațe, ce spun ei și cum spun ei e mai bine, ei dețin adevărul ultim și sunt atât de încredințați de asta încât impun și altora adevărul lor. Poți să le impui ce vrei, prin forță, când se-ntoarce roata și le vine rândul se vor impune prin forță chiar dacă au văzut că forțatul nu e bun... n-am idee de unde vin sufletele astea, dar sigur n-au trăit suficiente vieți (ca înfrânți) pentru a le cădea fisa că impunerea nu e bună. Unii par să nu știe că orice ai spune, adevărul e relativ

      Ștergere
    4. La baza intunericului din noi sta teama, nestiinta (ignoranta) si egoul. Razboiul este ultima solutie!

      Ștergere
  9. Legea atracției și respingerii... ce-i placut ne atrage, ce ne provoacă durere ne împinge... acesta e și legea din care apare iluzia separării. Atâta timp cât te duci înspre ce-ți place și te depărtezi de ce nu-ți place vei separat de tine însuți... Tu nu te poți separa de chestiile care nu-ți palc la tine, ele sunt o parte din tine, fie că-ți plac, fie că nu... Chestiile neplăcute pe care le vezi la alții sunt chestiile neplăcute pe care și tu ești în stare să le faci... în "anumite circumstanțe", nu poțî trece peste așa ceva decât maturându-te... nu vei renunța să te joci cu mașinuța prin nisip până nu vei realiza că numai copii fac așa ceva, maturii au "mașini adevărate" :) , așa e și cu chestiile neplăcute pe care le vezi "la alții" puse în aplicare... numai copii s-ar juca cu chestii atât de irelevante în timp ce tu ai de făcut "trebi seriaose"...
    evoluția omenirii nu e ceva ce un singur om/individ poate să perceapă/înțeleagă (într-un bostan nu încap semințele dintr-o sută) dar rezultatele acesteia pot fi trăite de către fiecare individ în parte... nu doar individul evoluează ci și organismul din care face parte, dacă ființa umană n-ar evoula fiecare îndivid ar trebui s-o ia cu adevărat de la zero, la fiecare n-aștere, dar micul copil primește rezultatele evoluției umanității încă din copilărie... nu doar spiritul tău evoluează ci și organismul din care faci parte... iar umanitatea în ansamblu e un organism...

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,am trecut cu vederea de multe ori blogul tau,dar articolul asta mia atras atentia si imi pare bine ca am intrat si am avut ocazia sa te cunosc,si sa pot afla niste informati concrete din surse sigure.Dar totusi as avea si eu o intrebare,daca tot esti binecuvantat si ai capacitatea asta sa comunici cu solarieni si alte finte de lumina ,nu poti sa ne spui si noua ce o sa se intample mai exact acum pe 21 22 sectembrie cand se termina termenul de gratie care a mai fost dat pentru pamanteni sa aibe posibilitatea sa se trezeasca cat mai multi.O sa fie intradevar o schimbare majora intradevar o sa se faca trecerea?sau o sa traim cu toti iar o mare dejamagire si nu o sa se intample nimica.???.Stiu ca trecerea se va face treptat din cartile scrise de fondatori,dar totusi ceva fizibil si palpabil tot trebuie sa se intample pentru toti necredinciosi si ignoranti care traiesc pe pamantul asta si care nici macar nu stiu de planul divin care este in desfasurare,TU ce zici? poti sa ne spui si noua ceva?daca nu sti poti sa intrebi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt binecuvantat de nimeni. Altii pot comunica mult mai usor si mai rapid. E o capacitate care se poate dezvolta in ani, chiar vieti. Si ar mai fi ceva, anume ca exista distorsiuni si interferente din partea celui care face channelingul. Este bine ca sunt multi care fac chenneling deoarece asta va duce la formarea unei retele energetice speciale (un fel de camp morfogenetic) care, in timp, va perfectiona capacitatea de receptie a fiecaruia.

      Nu stiu de niciun de termen de gratie. Nu exista asa ceva. E o aberatie sa crezi ca un grup se trezeste la comanda, de la un ultimatum...
      Pe de alta parte sunt oameni care au nevoie si de astfel de mesaje. Acestia sunt atat de disperati, atat de dornici de a veni sfarsitul lumii, de a fi salvati de nave cosmice etc. incat au nevoie de astfel de informatii (care au rolul unei doze de drog psihic).

      Ștergere
  11. Remer, sincer nu ma asteptam sa ai dreptate. Ai spus ca Gaia va reactiona daca se va exploata aurul de la Rosia Montana. Ai scris in ultima ta carte ca e bine sa fim atenti la activitatea seismica in caz ca lucrarile vor demara. Acum cateva zile am aflat ca Eldorado Gold incepe toamna aceasta lucrarile de explorare la perimetrele aurifere hunedorene Brad, Deva si Muncel. Surprise, surprise, dar azi a avut loc cel mai mare cutremur din acest an. Ia ghici unde - in judetul Hunedoara, 4,7 grade pe Richter!
    Daniel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma asteptam la un raspuns atat de rapid. Si nici nu a inceput exploatarea. Sau poate a inceput, dar nu stim noi...

      Ștergere
    2. eu sunt de parere ca noi retraim zilele cand Dacia a fost pradata pentru bogatiile pamantului . as vrea sa ajung sa aflu istoria veche , in ziua de astazi noi nu stim adevarul , dar in urmatorii ani vor fi schimbari in bine .

      Fata de Solarienii si miscarile actuale de trezire planetara , nu ma pot gandi la o trezire planetara inca , poate nu sunt asa deschis la minte , dar intai eu as vrea sa traiesc in liniste pe pamanturile stramosilor nostri . daca nu facem fata crizei in care se intampla in ziua de astazi in ROmania cu tot spiritual cum ziceti cu Doamna gaia si cu tot ce este material pe tarimul dac ( , nu vad cum am putea trece la o trezire planetara .

      sper sa ajung sa ma gandesc la liniste si

      Ștergere
  12. Stiam ca ,cuvantul asta o sa ti se para putin ne la locul lui dar daca stai bine sa te gangesti in comparatie cu foarte multa lume care nici nu poate sa isi imagineze asa ceva dar mai sa creada in asta ,TU vorbesti cu ei.Si nu zicea nimeni de sfarsitul lumi sau de nave spatiale care sa ne salveze.Esti dur si direct in raspunsul tau dar nu si concret.Eu am intrebat doar ce se intampla cu trezirea pamantului de care ziceai si tu si la care ajuta si solarieni,la trecerea in 5D,cand si cum se intampla mai concret asta.Sau nu este nimic adevarat din toate astea si sant doar aberati si o sa continuam sa traim pe pamantul asta ca si niste soareci sa alergam de ici colo in toate directiile speriati fara nici un tel?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre asta am sa scriu in continuare. Unele procese vor dura ani, altele zeci de ani, altele sute de ani iar altele mii de ani!
      Stiu ca multi spun de trecerea rapida din 3D in 5D. Mie mi s-a transmis ca avem muuuult de stat in 4D. Poate ca sunt unii care vor reusi sa faca trecerea din 3D in 5D. Vom vedea daca e asa sau nu!

      Ștergere
  13. n-as prea crede ca poate cineva sa treaca de la 3D direct la 5D fara sa fi ''vindecat'' macar partea lui de contributie la 4D..nu are cum, suntem toti interconectati si legati . Poti accede din corp fizic dimensiuni superioare (sau inferioare) dar trecere cu totul in permanenta nu se poate. Doar unele persoane .. preponderent shamanii veritabili pot pt un scurt timp sa-si transforme corpul in lumina si sa dematerializeze dar asta e altceva.

    na bun, legat de treburile astea, cu planurile/proiectele care o iau razna, intreb si eu cum ai intrebat si tu:
    de ce nu se poate interveni mai clar? de ce este atat de greu ca un om sa ia legatura cu ghizii sai? de ce nu vine un solarian din asta neintrupat sa zica: mai cretinilor schimbati-va mentalitatea daca doriti o schimbare buna in lume? adica asa o aparitie maestuaosa pe cer ar atrage atentia...

    mai concret... cand vezi tu (ca fiina solariana neintrupata) ca ucenicul tau calca in strachini si se leaga de materie , deviind de la ''planul'' stabilit inainte de intrupare de ce nu intervine acel ghid in vis, aevea sa-l ajute sa priceapa pt ce e aici? ok, liber arbitru dar asa un vis, un ghiont o chestie mai clara, asta intrupatu sa fi stabilit anterior: mai daca vezi ca o iau razna da-mi un semn de viata...care este impedimentul? de ce este atat de dificil? sau poate nu se grabeste nimeni si e doar un joc, venim sa experimentam.

    ceea ce se intampla acum este mai mult decat vedem, este energetic; se intampla ceva si nu putem vedea ce, suntem ca orbii in intuneric, dar putem simti ca ceva este si de aici multa ratacire.Se intampla ceva cu corpul uman !
    parca ar fi o lupta ce se da in enegiile din corp.Cel putin eu asta simt.

    si o alta intrebare daca stie cineva ceva mai mult: cum e posibil, din ce cauze, in ce imprejurari, un om care stie putin despre ezoterism sa-si puna dorinte arzatoare in anumite momente emotionale si Natura sa-i raspunda indeplinind acele dorinte? carui fapt se datoreaza acest rezultat?cum de se poate asa ceva? cat de stransa este aceasta legatura incat ditamai planeta sa-i faca pe plac?

    multumesc
    Vali

    RăspundețiȘtergere
  14. Impedimentul ar fi diferenta mare dintre stratul vibrational in care vietuim noi si stratul lor. Daca te uiti pe spectrul electromagnetic vei vedea ca cel "uman vizibil" este intre 400 si 700 nm, adica o banda ff ingusta fata de spectrul gamma - cel in care vietuiesc fiintele energetice. Chiar si asa, ei fac eforturi mari sa ne dea un semn (o scanteiere, un flash de lumina). Noi evoluam pe un anumit nivel iar ei pe un alt nivel. Din aceasta cauza e greu sa luam o legatura clara. Noi, in schimb, putem percepe mai multe semne cu corpul energetic, si mult mai multe cu cel spiritual. Daca se armonizeaza cat de cat energeticul cu spiritualul atunci constienta noastra poate decodifica o parte din transmisie.

    Intotdeauna ghizii intervin in vis. Numai ca visul trebuie sa fie decodificat. Mesajul este prelucrat de subconstient in imagini simbolice (care pot fi recunoscute de catre constient).

    RăspundețiȘtergere
  15. multumesc, am sa-mi avizez amicul care mi-a scris acele intrebari si nu putea posta cu profilul lui.
    astept cu interes urmatoarele articole
    numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  16. Stiu ca sunt offtopic, dar nu pot sa ma abtin sa nu-mi pland durerea in legatura cu catzeii maidanezi. Crezi ca se mai poate face ceva in acest moment? Sunt sigura ca tu intelegi si sti mai bine ca toti politicienii ca si animalele au suflet. Stiu ca au fost tragedii cum a fost saptamana trecuta cand un copil a murit atacat de caini, dar asta ne da dreptul sa ii terminam pe toti?
    Iarta-ma daca te-am deranjat. Te inteleg daca nu aprobi mesajul.
    Mariana, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana, stiu ca Parlamentul a votat azi legea privind maidanezii, astfel ca orice caine prins care nu este revendicat, ori adoptat, in termen de 14 zile, va fi eutanasiat.
      S-a ajuns aici din cauza lasitatii autoritatilor dar si datorita neimplicarii intregii societati. Nu are rost sa discutam despre ce trebuiau sa faca unii sau altii.
      E greu sa gasesti solutii in ultimul ceas. Se poate merge pe o amanare a aplicarii legii, poate 2-3 luni; se pot face presiuni in directia asta. In acest timp se poate vedea daca populatia iubitoare de caini se implica. Vorbesc de emisiuni tip teledon, de donatii diverse, SMS-uri, conturi etc. Parerea mea e ca se pot salva mai bine de jumatate din caini.
      Poate ca "toamna romaneasca" aduce si in directia asta ceva bun.

      Ștergere
  17. Nu-i capat de lume si nici nu-i 'dracu asa de negru', oameni buni! Intr-adevar situatia mondiala/locala arata destul de gri, insa pare sa fie o lectie pe care oamenii n-o mai abordeaza asa de stangace ca pana acum.

    Se iese in strada (cum nu s-a iesit probabil niciodata la noi).
    N-o sa gasiti prea multe prin mass-media, insa lucruri se intampla:
    - in privinta gazelor de sist, opt mii de oameni au iesit primavara asta si au protestat in Barlad, VS.(de la tineri pana la pensionari - mentionez cazul acesta fiindca Barladul e un oras destul de mic si sarac, vai de capul lui - deci trebuie sa fi fost foarte porniti oamenii de-au iesit in asa numar in strada).
    - pentru Rosia Montana tocmai ce-au iesit in strada aproximativ douazeci de mii de oameni in toata tara duminica trecuta si asta spune foarte mult.
    - protestul impotriva eutanasierii cainilor se preconizeaza si el a fi unul destul de amplu.
    - pe plan mondial: pentru Syria s-au creat zeci de evenimente si proteste peste tot in lume, inclusiv in SUA cu mii de oameni iesiti in strada opunandu-se noului razboi.

    Si nu e vorba doar de aceste cazuri separate aparent intre ele. Lumea isi da seama, incetul cu incetul de cum merg de fapt lucrurile. nu e vorba doar de razboiul din Syria sau Rosia Montana ca si cazuri separate. Lumea e revoltata de tot sistemul elitist si modul in care functioneaza (mod care cauzeaza multa suferinta pe planeta) E bine ca sunt proteste si miscari anti sistem si la noi in tara. Aveam nevoie de asta ca un precedent pentru miscarile ce au sa vina.

    Stiu ca pare putin, insa e un inceput, e ceva.
    Cei ce cred ca totul se va schimba prin... nu stiu, comunicari directe de la prietenii nostri solarieni sau pleiadieni si ca vor interactiona cu noi, iar lumea se va 'trezi' in masa deodata, vor ramane dezamagiti cel mai probabil. Tot NOI va trebui sa ne ostenim si sa ne punem pe treaba ca schimbarile necesare sa se si petreaca.(vorba 'ceea: 'Dumnmezeu iti da, da' nu-ti baga in traista')

    Realitatea este cum este.(daca era sa fie altfel, ar fi fost....... dar nu e)
    Ce-as vrea sa transmit e ca nu e cazul sa ne mahnnim. Or fi stand lucrurile cum stau, insa n-are rost sa ne atasam atat de mult de cum credem noi c-ar trebui sa fie lumea, sau cum credem noi ca ar trebui sa fie transformarile ce urmeaza, caci asta ar aduce doar dezamagire si suferinta. Universul stie cel mai bine.
    Nu cred ca trebuie sa ne lasam timorati de toata negativitatea si raul care ies la suprafata in aceste vremuri, fiindca cel mai probabil is acolo cu un scop. La urma urmei treaba noastra, a fiecaruia, e sa ne jucam rolul asa cum trebuie si sa ne facem partea noastra din treaba cat de bine putem. (si da, aici intra si cautarea caii spirituale personale)
    Acestea fiind spuse: Spor la treaba tuturor!

    Lumina si iubire!
    Bogdan






    RăspundețiȘtergere
  18. Invazie? si daca ar fi asa? ce facem noi? cine suntem noi? ce am permis si am facut pamanului astuia si noua insine? si mai presus de toate ce putem face in conditiile astea?
    eu am constatat un lucru in viata asta si am sintetizat in felul asta: cand ai catusele la maini cu cat te zbati mai mult cu atat se vor strange mai tare, singura solutie e cu adevarat lasarea si accepatarea, caci doar asa mana se face fina si se strecoara fara durere din stransoare.

    ce ar fi daca am accepta momentul asta cu infinitele posibilitati care le poarta in el? oare nu am deschide portile?
    atata timp cat vom gandi in forma cauza si efect, intr-un sens liniar, nu vom putea rezolva problema care ea insasi se afla pe nivelul asta.
    si pt asta am o alta cugetare: daca zici betivului satului ca e un betiv nu are mari sanse sa se lase de bautura. prin urmare, metoda e alta, atunci cand noi in noi insine schimbam imaginea celor din jur, a tarii si a lumii in care traim schimbam cu adevarat lumea...lumina iese din ochii nostrii, si ea da viata la tot ce exista.

    DACA AI VEDEA O FLOARE PE UN RAHAT AI CULEGE-O?

    RăspundețiȘtergere
  19. Oare ce rol ar avea fiintele solariene in protejarea zonei Rosia Montana , cand fortele celelalte sunt foarte active in a descuraja si debusola cat mai mult locuitorii acestui spatiu din care facem parte cu totii . Cu voia ta Remer ra citez mai jos un fragment dintr-un articol aparut pe blogul Sfatuitoarea.... "Furtunile care s-au abatut asupra Romaniei, "plata" pentru impotrivirea la proiectul Rosia Montana
    Potopul care s-a abatut asupra Romaniei, nu este altceva decat o amenintare la adresa ei. Daca ati fost atenti la imaginile, in care se aratau norii, care au dus la formarea furtunii, ati constatat ca sunt nori complet diferiti de ceea ce suntem noi obisnuiti. Asemenea nori sunt de natura artificiala si inclin sa cred ca Proiectul Haarp nu ar fi deloc strain de ei. De asemenea, este uimitoatre reactia sefei INMH. Eu nu cred ca un meteorolog cu experienta, ca dansa si mai ales, ca nu este singura si fara softuri si aparatura necesara emiterii de prognoze, ar fi facut o greseala de asemenea dimensiuni.
    Din pacate, asa ceva nu putea fi prognozat."

    Oricum lupta e crancena si simpt ca este deja la un alt nivel ...

    Numai bine Elena I.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am studiat hartile meteo din 11 septembrie si tot fenomenul din zona Tecuci. Il atribui sistemului harp de la noi. Astept sa ma contrazica cineva. Dupa ce am studiat acest fenomen de 3, 4 ani imi pun in continuare niste intrebari. Este posibil sa incetinesi energia vortexului sacru plasand dare chemtrails din Lugoj pana in Craiova care sa blocheze partial lumina solara? In rest observ niste tipare care se repeat deasupra Romaniei fara ca vreun factor care tine de autoritati sa semnaleze ceva. Acest lucru il atribui faptului ca nu partidele conduc destinele Romaniei. Cat timp privesc lucrurile din acest punct de vedere in puzzle se potrivesc toate actiunile care se intampla in Romania sau care s-au intamplat. Cristian Dorobantu. Tornadele sunt efecte ale H@@rpului si consider ca avem in tara mai multe antene de acest tip. unul este cert in poligonul military de la Midia Navodari. O alta informatie parvenita prin hipnoza de la cineva si acre incerc sa o inteleg este ca prima explozie va fi la Midia Navodari. Poate ma ajutati sa mai revelez ceva din acest puzzle. Cristian Dorobantu.

      Ștergere
  20. Din exterior (de la fratii IT) se poate interveni asupra HAARP,dar multi nu stiu ca emotiile lor au directa legatura cu clima si evenimentele din viata ! nu mai spun de faptul ca Pamantul este o fiinta vie si toti suntem creaturile Ei.
    Cu ceea ce ne vom confrunta (clima,saracie,seceta,exploatari,etc) sunt efecte ale gandurilor si emotiilor umane (de ex lacomia de aur/avere in cazul RM)si aici nu poate interveni nimeni, pt ca Legea spune ca cel care a dat la fel sa primeasca; ar ajuta mai multe ganduri si emotii bune,pozitive, de iubire..caci iubirea vine din Lumina, depinde cata lumina are fiecare.
    Omenirea a atras exploatarile miniere prin lacomie, problema maidanezilor prin nepasare. Tocmai invatam lectia responsabilitatii. Cand ne luptam in exterior cu cineva nu ne luptam decat cu oglinda noastra, cu acel aspect care-l avem in noi, se numeste fenomenul Umbrei/Oglindirii. Daca vom reusi sa intelegm asta ne schimbam viata, realitatea din jur.
    Din cazua Umbrei generate de mintea si emotia umana, omenirea era la un pas de extinctie, s-a decis acest nou plan de care vorbeste RR.

    RăspundețiȘtergere