.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 18 noiembrie 2013

Inceputuri (1)

La o simplă privire, s-ar putea spune că trăim vremuri tulburi, de restriște, de crize de tot felul, de parcă totul în jurul nostru a luat-o la vale... Pare că trăim într-o lume în care omenia, valorile morale și bunul simț au ajuns aspecte pur teoretice. Dezumanizarea unora și reușitele celor care trăiesc în fărădelege ne fac să credem că Dumnezeu a părăsit această lume, lăsându-ne într-o agonie continuă, într-o urâtă junglă umană, în care cel mai puternic este și cel mai decăzut.
Însă, la o privire mai pătrunzătoare, se poate spune că trăim vremuri de o profundă schimbare. Sunt vremuri în care noul va înlocui vechiul, în care lumina va înlocui întunericul! Sunt vremuri în care se face curățenia generală, pe toate planurile. Este perioada în care “casa”  ne este întoarsă pe dos, cu toate că lucrurile, la o primă vedere, nu arată chiar foarte bine. Dar este doar un scurt deranj necesar.
Trăim vremuri în care divinitatea revine printre oameni! Revine pentru a ne aduce aminte că totul se află deja în noi și că nu mai trebuie să orbecăim în întunericul de afară!
Trăim într-o țară binecuvântată de Dumnezeu! Avem aici absolut tot ce ne trebuie pentru a trăi în pace, armonie, belșug, unitate și progres! Tot ceea ce avem de făcut este să redescoperim iubirea din sufletele noastre și să o manifestăm în jur. Tot mai mulți oameni își redescoperă comoara din suflet și apoi o împart cu ceilalți. Este o comoară care nu se împuținează, ba chiar să mărește cu cât se oferă mai mult din ea. Aceasta este comoara divină din fiecare! Într-adevăr, tot mai mulți oameni oferă lumină, căldură și iubire din candela sufletului lor. Atingerea lor este magică, pătrunde până în cele mai profunde straturi ale sufletului și transformă întunericul în lumină prin alchimia divină!
România renaște din propria cenușă asemenea păsării Phoenix! Precum au spus-o și alții, România va avea un rol deosebit în următorii ani! Va avea de îndeplinit o misiune planetară! Va fi în prima linie a noii revoluții spirituale! Cei care și-au redescoperit comoara divină din suflet o știu și o simt până în cele mai profunde straturi ale sufletului lor! Și nu puțini își conștientizează propria misiune! În ajutorul lor vine fiecare petec de pământ din țara aceasta, fiecare munte, fiecare apă, fiecare deal, fiecare câmpie!
La ultima transmisie, Aral îmi dăruise un fel de pachet informațional complex, spunându-mi că ar trebui să-l decodific în următoarea perioadă. Nu știam cât timp îmi va lua această operație și nici nu aveam habar cum trebuie să o fac. Am crezut că ar putea fi la fel ca informația transmisă de sinele divin, caz în care ar fi trebuit să aștept câteva zile pentru ca ea să fie cristalizată în mental.
Am remarcat, cu uimire și satisfacție în același timp, că este genul de informație încapsulată și comprimată în structuri complexe, folosindu-se figuri geometrice, culori de diferite nuanțe, forme interesante (dar fără a avea un sens la o primă vedere), precum și sunete de diferite tonalități. Mi-am adus aminte imediat de episodul cu muzeul atlant despre care am scris în Chemarea Atlanților, unde am întânit structuri asemănătoare, pe care le-am numit sculpturi muzicale și literatură scrisă pe suport 4D-5D. Dar acum lucrurile păreau a se complica și mai mult, în sensul că nu mi s-au dat date ajutătoare.
Totuși, fiecare dintre noi are cel mai bun ajutor cu putință, și anume sinele divin. Prin urmare, am cerut sinelui meu divin să primesc ajutor pentru a putea decodifica informația primită. Îmi era clar că nu aș fi primit-o dacă nu aș avea și instrumentele necesare pentru a o decodifica. Spre satisfacție mea, am decodificat o parte din date în scurt timp.
Informația trimisă mă privea în mod direct, în sensul că primisem instrucțiuni pentru următorii trei-patru ani, în care ar trebui să scriu încă cinci cărți. Vor fi incluse într-o serie numită “Mic ghid de evoluție în noua eră” după cum urmează:
Volumul 1 – Manual de navigare în noua energie
Volumul 2 – Incursiuni în cauzalitate
Volumul 3 – Manual de creație
Volumul 4 – Dinamici sociale și economice în noua eră
Volumul 5 – Manual de contact și comunicații cu entitățile extraterestre
De asemenea, am primit și câteva date despre schimbările și dinamica de ansamblu a societății în următoarea perioadă. În general, nimic nu este nou! Precum mi-a fost transmis de către ghizi (și nu numai), în țara noastră trebuie demarat procesul de curățenie generală. Este obligatoriu ca acest lucru să fie făcut în cel mai scurt timp cu putință. Se va întâmpla și fără voia noastră dar procesul va fi mai greoi și mai dureros. Putem înainta lejer și zâmbind dar o putem face și prin lovituri și „șuturi” ale sorții.
Curățenia generală se va face atât pe plan personal cât și pe plan social.
Pe plan personal:
1. Eliminarea oscilațiilor de tot felul – presupune asumarea responsabilității asupra propriei vieți, curajul de a lua decizii și de a-ți asuma riscul.
Este de preferat să luați o decizie greșită decât să rămâneți în oscilație, sau să decidă alții pentru voi. Orice eșec, orice greșeală, orice decizie eronată are și o parte pozitivă, și anume că puteți învăța din lecția ei.
2. Formarea unui plan pe termen scurt (6-12 luni) și pe termen mediu (3-5 ani). Aceste planuri vor include:
a) Aspecte pe care vrei sa le elimini:
·         atașamente (față de bunurile materiale diverse, persoane, idei preconcepute etc.)
·         vicii diverse (tutun, alcool, droguri, jocuri de noroc, sex exacerbat, mâncare în exces)
·         atitudini negative (ignoranță, pesimism, nepăsare, agresivitate, suspiciune etc.)
b) Aspecte pe care vrei să le dezvolți, diversifici, crești, rafinezi:
·         o anumită calitate fizică (forță, viteză, rezistență, frumusețe, feminitate/masculinitate, armonie etc.)
·         o anumită calitate sufletească (compasiune, voință. curaj, răbdare, modestie etc.)
·         o anumită calitate mentală (concentrare, viziune, detașare, flexibilitate, sinteză etc.)
c) Aspecte pe care vrei să le inițiezi, să le obții.
3. Cultivarea și rafinarea tuturor corpurilor:
a) Corpul fizic:
·         alimentație – presupune revenirea la o alimentație sănătoasă, echilibrată, nealterată chimic
·         mișcare – presupune eliminarea sedentarismului și/sau echilibrul static-dinamic
·         cumpătare
·         confort
b) Corpul energetic:
·         conștientizarea și cultivarea corpului energetic (implică purificarea, energizarea și deschiderea centrilor  energetici)
·         revenirea la natură (petrecerea timpului în zone care au o puternică încărcătură energetică)
·         tehnici de lucru cu energia universală
c) Corpul emoțional:
·         cultivarea frumosului (muzică, literatură, arte plastice etc.)
·         armonia interioară și exterioară
d) Corpul mental:
·         hrana informațională (implică și conștientizarea genului de informație de care avem nevoie)
·         capacitatea de a obține, administra și folosi informația
e) Corpul spiritual:
·         restabilirea contactului cu sinele divin
·         trezirea corpului luminic (singura menire a acestuia este de a manifesta iubirea, frumosul, armonia, pacea)
·         continua explorare, expansiune
·         contactul cu entitățile superioare (ghizi spirituali, îngeri, entități extraterestre)
Fiecare în parte trebuie să aibă în vedere toate aceste aspecte. Nu este ușor dar nici greu! Totul depinde de voința, perseverența, curajul și răbdarea fiecăruia.

Pe plan social:

(va urma)

13 comentarii:

  1. Eh, vezi, that's the spirit. Gata cu tanguielile si temerile, plangerile despre situatia actuala, gata cu negativismele, pesimismele si droburile de sare. Am luat destul nota de situatia in care ne aflam si acum ca am devenit constienti de ea, ar fi cazul sa facem ceva in privinta asta. Organizam planul de actiune si spor la treaba, ca avem de lucru si de asta am venit aici cand am venit. Incredere in fortele proprii, optimism si energie, gasit oameni care simt si gandesc la fel si purces alaturi de ei la construirea a ceea ce ne dorim. Se tot zice ca noi suntem cei pe care i-am asteptat, asa ca ar fi cazul sa incepem sa o aratam si sa ne comportam ca atare... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Pentru a cunoaste mai multi astfel de oameni frumosi va invit si la Festivalul Comunitatilor Autosustenabile de la Brasov in perioada 30 nov - 1 dec. Intrare gratuita, detalii gasiti cu search pe google.

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu Flavian... tânguieli, negativisme... cu carul la TV, ziare... NOI trebuie s-o facem mai bine. Mulțumiri fratelui nostru Dan care de data asta și-a înmuiat penița în cerneala viitorului, pentru a zugrăvi prezentul în culorile viselor și speranțelor noastre și... mă bucur. Mă bucur pentru că ceea ce eu citesc printre rânduri e deschiderea primei trepte... mă bucur că acesta nu se face undeva între patru pereți... prima treaptă a școlii se deschide peste toată România și că pentru a participa trebuie să te alegi singur. (n-am să-i spun școală zamolxiană, sunt din cei care nu le place termenul și se tem de transformarea acestei scoli în una de cult a lui Zamolxe... de aceea eu îi zic... școala ascultării propriei conștiințe) Dacă vrei să participi, dacă vrei să pășești pe prima treaptă poți s-o faci... prin schimbarea ce o aduc propriile fapte și prin efectele cuvintelelor ce le scoți pe gură te înalți pe prima treaptă. Acoperișul acestei școli e destul de mare pentru oricine vrea să fie parte, iar intrarea se face înțelegând că nu ți se cere nimic, nu ți se impune nimic... ce aduci aduci de bună voie, iar dacă vrei să pleci...poți, te duci cu ce-ai învățat în urările de bine și mulțumiri de la frații și surorile de suflet împreună cu care ai împărășit o clipită din imensitatea ființei tale necuprinse....

    O vreme am căutat acestă "școlă zamolxiană", mi-am închipuit că e pe undeva prin Bucegi... pe undeva unde îți trebuie "bani" să ajungi, ori nu te poți duce decât dacă ai "timp"..și astfel și eu ca și mulți alți cu obligații (familiale, bancare etc) aș fi rămas pe lângă... Mi-a luat o clipită să realizez că sunt în școală (tot timpul am fost), dar mi-a luat ceva mai mult să văd că nu sunt... singur, niciodata n-am fost, și a fost din vina mea, cum să fi văzut pe cineva dacă țineam ochii închiși. Amu' știu că nu toată lumea închide ochii, unii se leagă la picioare, alți se leagă de oarece obiect, ori statut social, ori persoană... ceea ce vreau eu să zic e că fiecare trebuie să se trezească din propriul soi de coșmar, pentru că... suntem așteptați ACASĂ!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru a pricepe cu adevarat ce urmeaza, trebuiesc citite si apoi sa meditam fiecare,- ma refer la Legile lui Zamolxe,- DACA le intelegem cu adevarat, vom sti nu numai personal sa navigam in noua energie, ci si la nivel colectiv.Toate acste legi sunt invataturi valoroase pt poporul roman,florentina

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmaresc de ceva timp acest blog si mi-am usurat enorm sufletul citind Legile lui Zamolxe.Am inteles unde am gresit fata de niste prieteni cu care am rupt legatura de tot din cauza mea,ca,in loc sa repar greseala,mai rau am adancit-o...orgoliul "șifoneaza"rau sufletul,am simtit-o pe pielea mea.Si chiar si dupa ce am citit Legile,ma obsedeaza faptul ca nu mai vorbesc cu ei si ca nu ne mai vedem deloc.Cand mi-se face dor de ei scriu un mesaj pe telefon,dar nu ii trimit...mi-e teama de o alta respingere,cu toate ca stiu ca sunt mai buna si mai cerebrala,mai rabdatoare cu oamenii din jurul meu...nu vreau sa mai judec pe nimeni,ci sa ii iau ca atare.Nu doresc nimanui sa pateasca ca mine...eu am stricat o prietenie de 35 de ani si regret,imi pare rau.Ii vad,trec pe langa ei si nu pot sa ii mai salut,nu imi dau "voie"...vietile noastre nu se mai intersecteaza,asa mi-a spus in ultimul mesaj.Grazie Legilor,voi fii mai inteleapta! Multumesc! Aura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi dau seama ca degeaba vorbim...lumea crede ca doar vrem sa parem mai interesanti...unii poate ca asta isi doresc...am incercat sa vorbesc cu familia...cu apropiatii dar nu am facut decat sa devin si mai nebun in ochii lor...sper sa ne auzim cu bine dupa Craciun, sper sa ma insel de data asta...pana atunci nu mai spun decat...Maktub!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu ii disconsideri pe cei care sunt sceptici si cateodata ei te ranesc cand rad ironic,ignoranti etc pentru ca poate ei nu au avut norocul tau sa poti sa suporti un adevar sau o realitate daca tindem spre intelepciune si adevar trebuie sa le meritam si scriu astea nu doar pentru tn imi suna foarte bine si mie si eu de cate ori incerc conversatii cu familia pe tema cu proteste, spalari pe cap, somnul adanc in care se afla oamenii si FRICA in care traiesc nu ajung bine deci stai linistit(a),ca suntem plini de din "astia", "ciudatei" carorara le place paranormalul :)).

      Ștergere
  7. Buna prietene,
    se intampla lucruri exceptionale cu noi toti si am senzatia ca nu va mai dura mult pana la momentul pe care cu totii il asteptam.
    Am stat mult si am cugetat la toate si cred mai mult ca niciodata ca trebuie sa fim uniti, intre noi oamenii...si chiar daca nu ajung sa exprim asta in cuvinte multe, sau sa strig pe strazi, e ceva in inima mea care e alaturi de toate inimile care bat pe pamantul asta...asa, in tacere...
    Asa ca iti transmit pe calea asta, ca sa stii, ca cineva e alaturi de tine si ca intotdeauna va fi...
    Cu drag
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Se simte incarcatura (emotia, increderea, forta) din mesaj.

      Ștergere
    2. Pana la urma realitatea ne arata clar ca ne incadram in limitele celor doua curente evolutive. Si mai clar este faptul ca nu exista conciliere intre ele in stare "naturala", adica fara efortul individului/entitatii de a le armoniza. Mereu ne lovim de oameni rai, invidiosi pe de o parte, iar pe de alta de oameni "prosti" de buni.
      Altfel spus, latura emotionala fara echilibrul dat de cea rationala determina comportamente aberante. Valabil si viceversa.

      Nici o parte nu are o directie sigura de evolutie in absenta celeilalte. Si cred ca fiecare dintre noi simte acest lucru, mai mult sau mai putin constient.

      Ca si voi, simt ca trebuie sa incepem sa ne gasim si sa lucram impreuna. Deja unii dintre noi o fac destul de intens cu cei din jurul lor, incercand sa ridice vibratia comunitatii. Dar pentru sprijin reciproc si imbunatatirea metodelor cred ca este necesara acesta reunire a celor treziti.

      Cat despre RR, tot respectul si recunostinta!

      Ștergere
    3. Si aici la fel. Felicitari

      Ștergere
  8. http://trezirealarealitate.ro/2013/12/discursul-lui-godfrey-bloom-in-parlamentul-european-va-vor-asalta-si-va-vor-spanzura/

    RăspundețiȘtergere