.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 26 august 2013

Alti centri energetici


Vortexul Jefferson – Rainier – Adams – St. Helen



Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă sunt următoarele:
- Mount Jefferson
Este atractorul prim al acestui vortex. Este situat intre Mount Hood la nord si Twin Sister la sud. Acestea două au rol de reglaj.
- Regiunea 1
- Regiunea 2
Aceste zone prezintă particularităţi aparte în interiorul scoarţei terestre. Se pare că ar fi vorba de o dispunere specială a unor zăcăminte.
- Regiunea 3 (Ramtha School?)
Zona este specială din punct de vedere elemental. Poate nu întâmplător aici s-a format şcoala Ramtha. Nu pot spune dacă spiritul Ramtha (fost conducător lemurian) - care animă acest grup, va fi unitatea de conştiinţă divină care se va întrupa în SUA.
- Muntele Rainier
- Goat Rocks
- Muntele Adams
- Muntele St. Helen 
Aceste patru masive montane sunt „încadrate” de o imensă matrice energetică. Acolo există o bază solariană, una a Confederaţiei Galactice, precum şi una a fostei uniuni atlanto-lemuriene. 
Zona este extrem de puternică din punct de vedere energetic, dovadă fiind şi faptul că odată cu intrarea în primul strat al „centurii fotonice” acolo a avut loc o foarte puternică erupţie vulcanică (1980). Interesant este și faptul că forţa benzii energetice directoare a influențat puternic direcția (normală) de înaintare a magmei. Erupţia vulcanului a avut loc pe partea laterală, ceea ce este atipic pentru un vulcan.



În altă viaţă am fost întrupat în această zonă, într-un trib al amerindienilor locali. Am avut numeroase flash-uri legate de aceşti munţi și de împrejurimi. Am simţit că am trăit clipe frumoase aici, în deplină armonie cu natura, cu oamenii, cu mine însumi...

Vortexul Shasta-Lassen




Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă sunt următoarele:
- Matrice energetică elementală specială (California)
- Masivele muntoase Thompson-Hilton-Caesar-Sawtooth
- Muntele Shasta
- Matrice energetică din zona Horse Lake
- Regiunea Bald Eagle-Bucks-Lake Thompson
- Muntele Lassen
Întâlnim aceeaşi situaţie ca in cazul lui St. Helen. Banda directoare a vortexului a determinat erupţia pe partea laterală a muntelui, spre direcţia N-E, în anul 1915.
Spre deosebire de vortexul din nord (Jefferson-Rainier-Adams, Helen) acest vortex îmi este necunoscut. Știu doar că este unul din centrele Muladhara dominante ale Geei. Din alte surse am aflat că în zona Muntelui Shasta încă mai există a puternică bază subterană lemuriană.


Vortexul italian

Zonele „atractor” principale, unde există conexiune dintre banda energetică directoare şi suprafaţă sunt următoarele:
- Insula Sardinia (Italia)
- Roma (Italia)
- Regiunea Assisi (Italia)
- Regiunea Veneţia (Italia)
- Parcul national di Tessa, Tirolul de Sud (Italia)
- Regiunea Geneva (Elveţia)
- Masivul Mont Blanc (Franţa)
- Parcul national Ecrins (Franţa)
- Regiunea muntoasă Genoa
M-am gândit de multe ori dacă să trec sau nu acest vortex. Sunt cumva legat de el dar în acelaşi timp ceva mă respinge. Ştiu doar că a fost sursa de putere pentru crearea vechiului imperiu roman, care la rândul său a dus la distrugerea Daciei. Pentru mai multe sute de ani, aceasta a fost Manipura dominantă a Geei.