.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 29 martie 2014

2014 Portalul pleiadian – Transmisii (4)



Datorită faptului că multe persoane și-au exprimat dorința de a lucra din nou pe frecvențele transmisiilor anterioare (precum și din cauza altor circumstanțe), acestea vor fi reluate în perioada următoare.

La următoarele patru transmisii (1, 4, 8, 11 aprilie) se va avea în vedere tematica primei serii. Astfel, în cursul primei transmisii, între 20:20 și 20:40, se va lucra pentru alimentarea sinelui înalt iar în timpul celei de-a doua transmisii, adică între 22:10 și 22:30, se va avea în vedere activarea programului evolutiv personal.
Atentie! Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme cu greutatea, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.

La următoarele patru transmisii (15, 18, 22, 25 aprilie) se va avea în vedere amplificarea proceselor de vindecare pe latura emoțională și energetică. La prima transmisie (între 20:20 și 20:40) se va avea în vedere vindecarea emoțională iar la cea de-a doua (între 22:10 și 22:30) se va avea în vedere echilibrarea energetică. Aceasta va aduce implicit amplificarea vindecării la nivel fizic a diverselor afecțiuni.
Pentru prima transmisie, veți avea în vedere vindecarea a două evenimente din trecut, care v-au afectat latura emoțională. Pentru curățarea fiecărui eveniment, se vor aloca zece minute! Se va lucra cu lumina și sunetul. Prima dată va lucra dușul sonic; veți simți ca și când ați fi în mijlocul unor cascade de mari dimensiuni. După circa 2 minute, veți avea în vedere dușul de lumină. Acesta se va simți asemenea unei ploi de lumină aurie. Atât dușul sonic cât și cel de lumină vor acoperi în totalitatea scena care v-a rănit sufletul în trecut.
La cea de-a doua transmisie (22:10 – 22:30), se va avea în vedere echilibrarea și vindecarea energetică. Aceasta se va face prin infuzarea cu lumină și energie a tuturor zonelor cu probleme din corpul vostru fizic.
Important! Înainte cu zece minute de această transmisie, veți purta o mică discuție cu corpul vostru fizic. Îi veți cere iertare pentru toate abuzurile la care l-ați supus și îi veți spune că îl veți iubi și respecta de acum înainte! Fără a reface legătura de prietenie cu corpul vostru, nu se va putea produce vindecarea!
Lumina și energia vor fi infuzate tot prin intermediul centrului energetic aflat deasupra creștetului. Instrumentul principal de lucru va fi intenția.
Se vor avea în vedere două afecțiuni, astfel că veți aloca circa 10 minute pentru fiecare afecțiune în parte. Dacă nu aveți nicio afecțiune, puteți să lucrați pentru armonizarea și întărirea unor organe sau sisteme organice.

La următoarele patru transmisii (29 aprilie, 2, 6 și 9 mai) se va avea în vedere ”încărcarea” și ”transferul” unui credit special. Prima transmisie (între 20:20 și 20:40) are în vedere alimentarea sinelui înalt (egregorul) colectiv al României – proces care implică ”încărcarea creditului”, iar la a doua transmisie (între 22:10 și 22:30) se are în vedere ”transferul creditului”, adică trimiterea de lumină, iubire și energie către ființele dragi.
Sinele (egregorul) înalt al României implică acea Românie de care suntem mândri, în care am vrea să renaștem de mii de ori. Este vorba de ”țara grădină” - grădina Maicii Domnului, acel picior de rai din cultura noastră, în care sufletul crește și se dezvoltă armonios în timpul întrupării. Este acea Românie cu oameni minunați, armonioși, frumoși la chip și la suflet, care își zâmbesc și se ajută între ei, care se simt chiar onorați de faptul că s-au născut aici. Este acea Românie care are conducători onești, capabili, harnici, care au în vedere misiunea grea pe care și-au asumat-o (și au jurat cu mâna pe Biblie), anume pentru ”propășirea spirituală și materială a țării”.
Sinele înalt al României presupune o Românie curată din toate punctele de vedere, unde oamenii sunt respectați indiferent de etichetă, unde adevăratele valori sunt promovate, iar oamenii sunt mândri să spună că sunt români oriunde în lumea largă!
Atenție! La a doua transmisie (22:10 și 22:30) se va lucra pe două persoane (pe sesiune).

Notă: De fiecare dată, se va respecta procedura de creare a sferei. Veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa, printr-un simplu act de voință, la circa 10 cm deasupra creștetului.

(următoarea postare va apărea la sfârșitul lunii aprilie)

64 de comentarii:

  1. Bună dimineaţa ! De fapt salutul meu ar trebui să sune cam aşa : CE DIMINEAŢĂ MINUNATĂ !
    Mulţumim ! Mulţumim ! Mulţumim !
    Este limpede că trebuie să reluăm toate procedurile.
    Am fost ucenici...; încă mai suntem. Aceasta este o realitate.
    Să ne bucurăm că ni se acordă o importanţă atât de mare şi să înţelegem că suntem atât de IUBIŢI ! Dar trebuie să ne asumăm şi responsabilitatea de a fi CANALE prin care energiile din Înalt se distribuie pe planeta noastră în diverse direcţii.
    Nu e de colea să fii CANAL ! Fiindcă trebuie să fii CURAT.
    Dacă eu am o tulburare înaintea unei transmisii şi nu m-am reechilibrat, ceea ce transmit mai departe conţine şi informaţia aceea, sau dacă prietenii noştri pleiadieni consideră că este necesar, intenţia noastră se opreşte undeva la un nivel (de care nu poate trece, dacă nu este absolut curată şi necondiţionată).
    Putem spune că la prima sesiune (exerciţiul cu sferele plus cele 3 etape) am încercat. Dar dacă se repetă totul, este limpede că trebuie să fim pe deplin conştienţi de misiunea noastră.
    Echilibrările şi vindecările pe care le facem (de care ne bucurăm şi suntem recunoscători) nu sunt doar în folosul nostru - intuiesc, că avem multe lucruri importante de făcut după ce ne vom afla în stare de CURĂŢENIE.
    Apoi trebuie să păstrăm această CURĂŢENIE.
    Concluzia la care trebuie să ajungem este că, SUNTEM FOARTE IMPORTANŢI PENTRU UNIVERS, dar nu putem fi de folos Universului, dacă umblăm cu hainele murdare.
    Aseară, am avut privilegiul să am un dialog cu "Doamna Violette", aproape 5 minute.
    Nu era primul dialog (mai avusesem două) dar nu înţelegeam în ce fel îmi răspunde.
    Printre altele i-am spus că mai avem nevoie de vindecări. Dar în general i-am spus cam tot ce am pe suflet.
    Câtă vreme eu "vorbeam" ea stătea într-un singur loc, în faţa mea, nemişcată, în aceeaşi formă şi nuanţă.
    Când terminam, începea un dans în care îşi schimba formele şi nuanţele în diverse intensităţi, pe care cu linii fine apăreau diverse geometrii.
    Sentimentele pe care le aveam erau de un pozitiv aparte- am simţit încurajare, suport necondiţionat, aprobare şi mai ales Iubire, dar ele erau altfel decât le-am simţit altădată; vibraţia era de altă intensitate.
    Apoi, aseară infuziile asupra celor două persoane, au fost preponderent Lumină Violetă.
    Mulţumesc prieteni pleiadieni ! Mulţumesc "Doamnă Violette"! Mulţumesc Remer Ra" !
    Weekend binecuvântat !

    RăspundețiȘtergere
  2. poate nu are legatura cu subiectul de mai sus dar simt o ingrijorare oarecum colectiva cu privire la un eventual razboi. poate fi doar din media sau din cauza miscarilor din vecinii ...
    ce parere aveti? in ce masura ar trebui sa ne lasam ?
    Isabel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inchide tv-ul, uita conspiratiile si mergi pe jos cel putin 20 de minute in fiecare zi. vbim peste 3 saptamani :) mergi inainte cu incredere in propria lumina si vei aduce bucurie in cele mai intunecate locuri, Isabel. insista prin curaj si vointa, iar perseverenta ta va fi rasplatita!

      namaste!

      Ștergere
    2. Isabel,

      Razboi este si va fi. Este razboi de 2000 de ani, intre adevar si minciuna, intre lumina si intuneric, etc. Ca va fi si fizic, este extrem de probabil. Popoarele, in marea lor parte, doresc pacea. Dar conducatorii popoarelor vor razboi, pentru ca razboiul este cea mai "buna" afacere. Popoarele judeca in termeni de viata si respect pentru ea, iar cei care conduc popoarele judeca in termeni de bani si afaceri. Nu se potriveste una cu alta, tu ce crezi? Cum zicea Iisus: nu poti sluji si viata, si moartea - deci trebuie sa alegi de care parte vrei sa fii. Mai ales acum, cind se alege graul de neghina.
      Daca vom trai sau vom muri - fizic vorbind - e de vazut. Si nici nu e foarte important, pentru ca sufletul nu moare. Ca mori la 50 ani sau la 80 de ani, nu e mare diferenta, este ? Oricum, la 80 de ani esti mai incarcat de pacate decat la 50, asa ca dintr-un anumit punct de vedere este mai bine sa dai coltul mai tinar, "pleci" mai curat.
      Important este sa ne gandim bine si sa facem alegerea corecta. Tu pe ce pui accent, pe suflet sau pe trup ? Daca simti ca esti SUFLETUL, este OK. Daca simti ca esti trupul ai o problema de perceptie a realitatii, adica crezi ca esti ceea ce nu esti.
      Sufletul este cel ce poarta in el sentimentele, iubirea, simtirea, gandirea, vazul, auzul, etc. Fara un suflet viu, esti doar un cadavru umblator. Tu te simti VIE ? Daca mor barbatii dupa tine - chiar daca ai 50 de ani - esti vie. Daca nu te simti vie, TREZESTE-TI VIATA DIN TINE. DUMNEZEU E IN INTERIORUL TAU, ASA CA COMUNICA CU EL.
      Asta e ideea ....

      Ștergere
  3. Hei dragilor sunteti seniori si bag de seama ca sunteti si responsabili in a fi canale. Va rog eu frumos da-ti o mana de instructiuni si juniorilor care-si asuma responsabilitatea de a fi canale energetice. Sigur mai sunt persoane in postura mea de a vrea insa fara instructiuni clare nu avem certitudinea lucrului bine facut. Va imbratisez pe toti cu toata dragostea mea, Violeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Violeta, să ştii am revenit asupra deciziei mele, de aştepta întrebări precise, nu fiindcă sunt de obicei nehotărâtă, ci fiindcă n-am să las eu pe cineva fără ajutor, din pricini care nici nu contează.
      De aceea, voi posta aici materialul restrâns pe care l-am postat de ieri pe facebook şi în care sunt informaţiile esenţiale, dar am notat şi locurile exacte unde găsiţi completări mai mult decât utile, în materialul original din care citez:
      "Pentru cei care doresc să participe la transmisiile pleiadienilor şi care n-au făcut exerciţiile cu sfera, vă anunţ că puteţi face aceste exerciţii începând din orice zi doriţi, cu condiţia să le faceţi 21 de zile consecutiv.
      Postez mai jos indicaţiile Zaryienei (entitatea pleiadiană care ne ghidează) cu privire la acesta, care se regăsesc în postarea din 27 12 2013 pe blogul lui Remer Ra sub titlul "2014 Portalul pleiadian - Conexiunea carpatică (4)":

      "Pentru cei care încă oscilează, care nu-și dau seama ce se întâmplă cu ei sau care este rolul lor în această lume, le recomand să facă următorul exercițiu:
      Vizualizați că în interiorul vostru, în zona mediană a plexului cardiac, se află o sferă de lumină cristalină de mărimea pumnului. Îndreptați-vă atenția și privirea interioară spre această sferă și încercați să-i conștientizați prezenta, luminozitatea, forța, consistența. Respirați adânc și ritmic, timp de 2-3 minute, având atenția concentrată pe această sferă. Veți alimenta astfel sfera cu energia voastră vitală. După aceea, în timpul inspirului, veți ridica sfera până în zona creștetului și apoi, în timpul expirului, o veți aduce înapoi în plexul cardiac.
      Veți face cel puțin 20 de curse inimă-minte cu sfera cristalină, după care o veți expulza către Cosmos, direct din creștetul capului, în timpul ultimului expir.
      Acest exercițiu va fi făcut timp de 3 săptămâni, în fiecare zi, începând cu a doua săptămână a lunii ianuarie. În prima săptămână, veți face acest exercițiu în timpul dimineții, în a doua îl veți face după-amiaza iar în a treia săptămână veți face exercițiul în timpul serii. Toate cele 21 de sfere vor fi captate și analizate de către rețeaua noastră de sateliți. Apoi se va realiza un profil energetic și spiritual pentru fiecare în parte și se vor avea în vedere o serie de răspunsuri.
      Sferele cristaline sunt asemenea unor mici probe de laborator care conțin o anumită cantitate de energie și informație. Ele vor copia o parte din profilul vostru energetic precum și din structura voastră informațională. Cu ajutorul acestor sfere putem să ne facem o idee despre viața voastră, despre dinamica ei de ansamblu și despre aspectul motivațional din spatele acțiunilor voastre. De asemenea, datele primite ne vor arăta cum să vă ajutăm atunci când este cazul. Noi nu vom iniția niciun fel de acțiune, nici nu vă vom forța să faceți ceva; se exclude deci orice fel de manipulare. Legile universale interzic acest lucru! Acest ajutor trebuie privit ca pe o formă de completare pentru ajutorul pe care vi-l dați singuri. Nu este cazul să vă puneți speranțe prea mari în ajutorul nostru precum nu este cazul să vă faceți griji că s-ar putea să nu vă puteți duce misiunea la capăt."
      p.s. Dacă Remer Ra aprobă, eu cred că în timpul exerciţiului cu sfera, se poate participa şi la primele două sesiuni (prima din 1,4,8 şi 11 Aprilie şi a doua din 15,18,22,şi 25 Aprilie) timp în care veţi termina exerciţiile cu sfera şi veţi putea întra şi la ultima sesiune de transmisii notată în postarea de mai sus, respectiv, 29 Aprilie, 2,6, şi 9 Mai (la care pot participa doar cei care au făcut exerciţiul cu sfera).
      urmează...

      Ștergere
    2. Şi fiindcă de mâine încep transmisiile, dacă Remer Ra aprobă să intraţi simultan în transmisii în timp ce de mâine dimineaţa (spre exemplu) începeţi exerciţiile cu sfera, voi posta şi ce este de făcut pentru aceasta, ulterior, rămânând ca, să vă indic locul în care veţi găsi informaţiile necesare celorlalte transmisii, tot aici pe blog.

      "Voi posta pentru aceasta indicaţiile Zaryienei dar şi completările lui Remer Ra, ca să înţelegeţi ce aveţi de făcut .
      Zaryiena :
      "Vor fi inițiate o serie de transmisii prin intermediul rețelei de sateliți. Tot ce aveți de făcut este să fiți deschiși acestui flux de energie și informație. Transmisiile vor avea loc în fiecare vineri și marți, la intervalele 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30. În fiecare săptămână vor fi avute în vedere anumite teme. Instrucțiunile specifice vor fi trimise prin intermediul acestui translator (cred că se referea la mine - RR).
      Cu zece minute înaintea fiecărei transmisii, veți avea în vedere relaxarea totală – mentală, emoțională și fizică, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara), și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
      După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis pentru voi. Prin acest centru energetic vă conectați la energiile sistemului vostru solar. Tot prin el, rețeaua de sateliți va transmite energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara, cuprinzând 10.000 de petale energetice!
      Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
      Dacă vă poziționați cu fața spre est atunci raza argintie ar părea că este foarte ușor înclinată spre dreapta. Este vorba de poziția unuia dintre sateliții de cristal, care se află puțin la sud de voi. Acest satelit are în vedere o arie mai mare de lucru, cuprinzând zona sud-est europeană și acoperind toată aria centrului energetic planetar Anahata.
      Vom efectua o primă transmisie în data de 1 Aprilie, ora 20:20 și apoi la ora 22:10. Ambele vor dura timp de 20 de minute! În cursul primei transmisii, între 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea sinelui vostru înalt iar în timpul celei de-a doua transmisii, adică între 22:10 și 22:30, se va avea în vedere activarea programului evolutiv personal.
      Următoarele trei transmisii (4, 8, 11 Aprilie), vor avea același scop! Se va respecta același orar, astfel că prima transmisie va fi la ora 20:20 iar a doua la ora 22:10. Toate transmisiile vor dura timp de 20 de minute!"
      urmează...

      Ștergere
    3. partea 3
      Remer Ra completează (pentru transmisiile de Marţi, Vineri )
      "Așadar, înainte cu zece minute de începerea fiecărei transmisii, să aveți în vedere relaxarea totală, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
      După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis, seamănând cumva cu un boboc de floare. Așadar, prin acest centru energetic vă conectați la rețeaua de sateliți și veți primi energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara. La potențialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta însemnând capacitatea de a lucra, la nivel conștient, cu zece mii de modulații ale energiei universale!
      Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
      În partea a doua, aș vrea să vă spun câteva lucruri despre cele trei sine-uri.
      Primul ”sine” este cel egotic și reprezintă ceea ce numim personalitate. Personalitatea este o entitate formată din multiple structuri energo-psihoinformaționale ce definesc conștientul unei persoane și cuprinde trăsăturile morale, intelectuale, relaționale, motivaționale etc. Personalitatea definește relația cu sine, cu mediul exterior, cu alte persoane, dar şi cu anumite idei, opinii, concepte. Sinele egotic este puternic atașat de corpul fizic, de ceea ce reprezentăm în societate: rasă, națiune, familie, putere, funcție, profesie, poziție socială, apartenență ideologică, religioasă etc.
      Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme cu greutatea, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
      De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
      Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.
      În timpul transmisiilor de la 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea acestui sine înalt.
      În timpul transmisiilor de la 22:10 și 22:40, se va avea în vedere activarea programului nostru evolutiv. În timpul acestei transmisii trebuie să fim deschiși cu mintea și sufletul astfel ca programul evolutiv să poată fi decodificat de către conștient. Acest program are în vedere tot ceea ce avem de făcut în viața aceasta pentru a evolua în cel mai bun mod cu putință. El implică folosirea tuturor resurselor noastre într-un mod optim și pentru cel mai înalt bine (personal și colectiv)."
      Toate acestea informaţii dar şi multe altele le găsiţi aici pe blog în postări din luna Ianuarie încoace (singura exceptie, fiind cele referitoare la exerciţiul cu sfera, postat în Decembrie 2013).
      Să vă fie de folos !

      Ștergere
  4. Cu dragă inimă Violeta ! Însă avem o "mână" de comentatori pe-aici, care, sunt foarte sensibili la "instrucţiuni" şi mă abţin de multe ori, nu din iresponsabilitate, ci fiindcă nu vreau să anticipez .
    De aceea, vă rog să puneţi întrebări punctuale.
    Chiar astăzi, văzând un comentariu la precedenta postare, am încercat să clarific o confuzie legată de "lucru pe alte persoane", dar m-am străduit să explic mai pe scurt, ca să nu se simtă cineva ofensat că-i "sfidez... inteligenţa".
    Dacă sunt întrebări, eu răspund acolo unde mă pricep, dar sunt şi alţii care pot răspunde.
    Însă, ca să nu tulburăm apele din nou pe-aici, îi rog pe cei care au doar bănuieli despre cum stau lucrurile, să se abţină de la ipoteze şi/sau să accepte completări sau demontări de programe negative, ca să intrăm pe o pantă ascendentă.
    Mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fii binecuvantata, Rennatosa Josai! Iti multumesc pentru ca ai receptionat mesajul meu, chir daca am renuntat la a.l mai trimite. Am inceput aseara un mesaj pentru tine, dar l.am sters. Pe scurt (acum), te rugam sa te gandesti si la noi, cei care asteptam postarile tale , nu doar la "comentatori". Imi aduc aminte de dialogul dintre tine si Marian, cum ma bucuram de faptul ca Marian punea intrebari de parca le.as fi pus eu pentru mine. Si ma bucuram de tot ceea ce voi discutati, chiar fara sa "sa se vada". Si iti mai spuneam ca mi.e dor de voi. Dar am sters, am zis sa fie asa cum e sa fie. Si , iata, tu te.ai razgandit si ai intrat iar. MULTUMESC! Sa fiti binecuvantati cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii mei, va readuc aminte ca toti suntem speciali iar stralucirea fiecaruia este unica si irepetabila in tot universul.
    Exercitiile cu sfera timp de 21 de zile consecutive imi miroase a regula, motiv pentru care fiindu-mi caracteristic fiintei mele am s-a indraznesc a cere prin intentie dragilor nostrii frati pleiadieni o frecventa si pentru mine chiar de azi, am sa va spun maine si rezultatul :)
    Rennatosa, esti minunata (asta daca am intuit bine ca esti de gen feminin) si-ti multumesc din suflet pentru sensibilitatea de care ai dat dovada prin a-mi clarifica pasii necesari pentru aceste transmisii.
    Va imbratisez pe toti dragii mei cu toata dragostea mea, Violeta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragele mele , vă mulţumesc pentru aprecieri !
    Eu ţin cont de simţurile mele, după ce am ajuns să-mi dau seama care sunt cele reale şi în deplin acord cu mine. Şi tot ceea ce fac, fac în funcţie de acest lucru.
    Dragă Lenutz, fiindcă îmi amintesc foarte bine cât de greu îmi era mie, atunci când având tot felul de frământări, nu găseam răspunsurile necesare, nu pot să nu înţeleg printre rânduri necesităţiile altcuiva care este acum în stuaţia prin care am trecut şi eu.
    Am deja noţiunea de "NOI" plantată în mine, şi-atunci eu nu mă mai pot plasa înafara acestui "NOI" care a devenit EU (deci vă simt la fel de vii în mine, pe cât de vie mă simt pe mine, iar fiindcă mă iubesc pe mine, îl iubesc pe "NOI" la pachet).
    Şi mie mi-e dor de Marian, dar îi simt gândurile alergând pe-aici. Şi fiindcă el este o voce sinceră a gândurilor sale, este firesc , ca ceilalţi să-şi regăsească gândurile ascunse sau nemărturisite, printre cuvintele lui.
    Ne vom întâlni cu siguranţă, din nou, cu Marian.
    Dragă Violeta, există o ORDINE Universală şi ea se numeşte ARMONIE. Este firesc să ne dorim a intra în ARMONIE cu Universul. Aşadar îţi doresc conexiune rapidă şi fructuoasă !
    Acum să vă povestec despre prima etapă a transmisiilor de astă seară.
    Măi, n-aş mai fi vrut să ies !
    Sesiunea trecută, n-am prea înţeles eu bine ceea ce era de făcut în această etapă, dar acum mi-a fost indusă procedura , cu câteva minute înainte de transmisiuni (şi chiar am întârziat două minute ca s-o postez pe facebook, pentru prietenii mei de-acolo).
    Ca urmare, am înţeles că alimentarea Sinelui Înalt, nu este altceva decât , emisia de gânduri ideale despre noi înşine, cum ar fi : sănătate perfectă, armonie între toate corpurile noastre, echilibru, înţelepciune, capacitate intelectuală, prosperitate, intuiţie, capacitate maximă de procesarea informaţiilor, capacitate de vizualizare, luciditate mentală şi spirituală, capacitate de acţiune, de racordare/conectare la natură şi univers, etc.
    Toate acestea şi încă altele le-am emis, iar când "Doamna Violette" şi-a făcut apariţia, am rugat-o să îmi regleze nişte disfuncţii.
    După un dans al formelor şi intensităţilor de culoare, din Înalt a coborât o coloană de Lumină aurie care s-a scurs în chakra plexului solar, iar în locul contactului cu chakra, coloana de Lumină s-a desfăcut în multe firicele de Lumină de diferite culori. Asta să fi durat un minut sau două.
    Mi s.-a indus să spun formula magică "Iartă-mă-Muulţumesc-Te iubesc!" pe care am repetat-o, nu mai ştiu de câte ori, dar mi-o adresam mie.
    Apoi, ca o cascadă de raze aurii, s-a revărsat peste mine (tot vreo două minute). Apoi palmele care emanau căldură de dinainte, s-au încălzit şi mai tare, piciorele care-mi fuseseră reci până atunci, s-au încălzit şi ele, după care m-am încălzit cu totul.
    După toate aceste, am fost pusă între două câmpuri cu temperaturi diferite- unul rece din stânga şi unul cald din dreapta şi am mai sta câteva minute aşa.
    Când am deschis ochii trecuseră zece minute peste program, dar n-aş fi vrut să se termine. Am sărit voioasă, fiindcă simţeam o altfel de energie .
    Am toate motivele să le mulţumesc prietenilor noştri pleiadieni, fiinţe minunate pe care le iubesc.
    Mulţumesc prieteni pleiadieni! Mulţumesc Zaryiena! Mulţumesc Remer ra! Vă iubesc ! Să fiţi binecuvântaţi de-a pururi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Etapa a doua, a avut părţile ei interesante.
      Stând eu relaxată după echilibrare, a apărut "Doamna Violette" care de obicei are o formă ca de crizantemă. În centru acestei crizanteme era ca desenată o pleoapă cu gene lungi lăsată peste ceea ce ar fi trebuit să fie un ochi. Acesta apărea şi dispărea, ceea ce m-a făcut să înţeleg că trebuia să fiu Atentă la simbolul acela.
      Apoi, am văzut un Copac care fie era nins, fie înflorit (nu-mi dau seama). În spatele acestui copac, mai departe, am văzut un vârf de munte nins cu o formă piramidală. M-am plimbat în două unghiuri şi am privit acest vârf de munte.
      Apoi, am văzut nişte pietre albe care erau dispuse ici-colo printre smocuri de iarbă ceva mai înalte ca ele. Forma pietrelor era oarecum ciudată, în sensul că era vălurată (ca să zic aşa). Lângă una din aceste pietre erau vreo trei pietre tot albe de forme ovoidale şi cam de mărimea ouălor de curcă.
      După asta, într-un amurg , am văzut un lanţ de munţi la baza cărora se întindea o pădure pe care din cauză că se lăsa întunericul o percepeam verde închis. Printre copaci, au apărut nişte puncte luminoase de culoare turcoaz, dar care, aveau o intensitate ca de laser.
      La cel mai înalt vârf din lanţul muntos a mai apărut o lumină sferică, galben-aurie care avea în jur un halou tare frumos. Această lumină nu era nici Luna , nici Soarele, ci era altceva (nu ştiu ce) şi parcă cobora mângâind crestele muntelui, până a dispărut.
      Am simţit mişcare la nivelul frunţii unde e Ajna, apoi între degetele arătător şi mijlociu de la mâna stângă, dar aici era o forţă care-mi apropia degetele unul de altul, nu de la vârf,, ci de la baza lor (nu ştiu să explic asta).
      Finalul a fost spectaculos.
      A apărut "Doamna Violette" ca de obicei , în forma obişnuită, apoi, încet încet nuanţa ei devenea tot mai palidă , până aproape de alb ceţos. Din ceaţa aceea s-au creat două arcuri de cerc de lumină violetă, unul sus şi cu curba în sus, mai larg şi unul jos , cu curba în jos, mai mic (ceva ca două paranteze orizontal dispuse, doar că erau dantelate). Apoi liniile care descriau arcurile de cer, s-au dublat, s-au triplat, fiecare având altă nuanţă , până au apărut toate luminile curcubeului.
      Erau aşa de frumoaseee... că nu mă săturam privindu-le !
      La un moment dat din spaţiul dintre ele, a apărut o rază verde care a trecut peste faţa mea şi apoi a dispărut. Apoi iar ieşea raza, mă traversa şi iar se oprea. Nu ştiu de câte ori a făcut asta, că mai apoi, arcul de sus s-a ridicat încet ca o pleoapă care se deschide peste un ochi şi din interior , din locul în care este poziţionat irisul, a apărut cel mai frumos cristal verde pe care l-am văzut vreodată. Cristalul acesta avea multe feţe din care ţâşneau o multitudine de raze de lumină. Am asistat la un spectacol formidabil care, mi s-a părut lung ca şi timp, cu toate că eu ştiu că ar fi trebuit să mai fie maxim două-trei minute până la final.
      La sfârşit, ochiul deschis aşa cum era, cu cristalul verde şi plin de raze, a început să urce cu o viteză uluitoare şi pe măsură ce se îndepărta şi se vedea din ce în ce mai mic, spaţiul rămas în jur devenea violet. Iar când a dispărut cu totul, în locul lui era "Doamna Violette".
      Aş minţi să spun că ştiu, sau că înţeleg ce a fost asta, dar chiar dacă nu înţeleg (încă), m-am bucurat teribil.
      Mulţumesc din nou! Mulţumesc ! Mulţumesc ! Vă iubesc !
      Somn linştit tuturor !

      Ștergere
  8. Am citit comentariile tuturor, dar nu am indraznit sa scriu, fiecare are trairile sale speciale. Eu sunt abia la inceput, abia de cateva luni am inceput sa simt diverse lucruri, din pacate mi-am cam negat ce simteam in copilarie crezand ca sunt un pic mai ciudata, toate visele pe care le aveam, tot ce simteam, tot ce vedeam. Am descoperit site-ul destul de tarziu, am intrat practic in paine direct cu primele transmisii, netrimitand sfere proba inainte, la prima transmisie am simtit atat de puternic frecventele si simteam presiune mare asupra capului, pana s-au facut reglajele pt a le adapta probabil pentru fiecare. Am ramas oarecum uimita cand citeam comentariile Rennatosei (multe din trairile tale le-am experimentat si eu, dar inca sunt ca puisorul iesit din ou, multe mai am de invatat), vedeam la un moment dat un ametist (credeam ca se fac echilibrari cu cristale) ca apoi totul sa fie inundat intr-o lumina violet, din cand in cand apare si acea prezenta luminoasa, mi se transmiteau anumite ganduri optimiste sa le spun, la acel moment trecand printr-o perioada stresanta si auzeam "viata e frumoasa", intr-adevar este, cand incepi sa devii constient de ceea ce esti si de cate poti face. Din pacate nu experimentez doar ceea ce este frumos, poate cineva care are mai multa experienta stie sau chiar Remer imi poate da un sfat: atunci cand accesam energia universala sau intram in meditatie atragem anumite spirite, ei se hranesc cu aceasta energie, am incercat cateva metode de protectie care se pare ca nu prea au dat rezultate (ii tot simt in timpul meditatiilor), majoritatea pleaca dupa ce se termina, dar se mai intampla sa se "agate" cate unul si in timp ajungem sa ne transmita si ceva din starea sa. Rennatosa, chiar inainte de transmisiile de ieri mi-au cazut ochii pe cuvantul magic Ho'oponopono si chiar ma gandeam ca nu l-am mai pronuntat de ceva timp, asa incat in timpul meditatiei (imi e destul de greu sa raman constienta, de cele mai multe ori sunt gata gata sa adorm :D ) tot repetam Imi pare rau-Iarta-ma-Multumesc-Te iubesc.. hm, sa fie totul intamplator? Azi dimineata m-am trezit dupa un vis in care cred ca eram noi toti cei care participam eram pe un teren verde cu diverse culturi, noi eram asezati ca in niste forme hexagon formam asa ca o retea si fiecare a primit niste seminte in niste recipiente mai ciudate (semintele cunoasterii?) si trebuia sa le cultivam sa le facem loc intre cele deja existente in pamant. M-am bucurat ca am putut participa de la inceput la aceste transmisii (mi-am adus aminte de ele excat in ziua respectiva, ca si cum imi amintea cineva), cat si pentru trairile avute. Cu drag, Mika

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau sa zic ca toate merg mana in mana mai ales cu noi Romanii:trezire spiritoala, vrem sa stopam vanzarea tarii , devenim indragostiti daca nu am fost tot timpul de natura, redescoperim locuri magice din Romania si de abia asteptam sa ne reintoarcem la ele si contextu planetar e favorabil....totul este calculat totul este la randul lui chiar daca para ca e haos defapt nu e :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Namaste tuturor, Violeta

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau să împart cu voi o bucurie pe care-am primit-o de la un prieten , fiindcă "dar din dar se face Rai".
    "UNIVERSUL IUBIRII
    (versuri Ioan Ciprian Moroşanu)

    S-a abătut o stea din cale
    Şi spre Pământ plutea agale ;
    Fără popasuri de hodină,
    Venea la el ca să rămână .

    I s-a părut aşa frumos ,
    Atât de cald şi luminos ,
    Că nu avea vreo îndoială
    De destinaţia finală .

    Văzându-l aşa plin de viaţă ,
    Dorea cu el o alianţă ,
    O ìnsoţire pe vecie
    În infinita galaxie. .

    O sărutare pătimaşă
    Născu un pui de stea în faşă
    Şi ca să-i fie soarta bună ,
    I-au pus frumos nume de Lună ...

    A tot iubit steaua Pământul
    Un milion de ani de-a rândul,
    Până o cosmică furtună
    Le-a rupt şederea împreună .

    Iubirea lor, s-a întâmplat
    Să aibă visul destrămat ,
    Iar lăcrimarea lor, de veacuri ,
    Umplu oceane, mări şi lacuri .

    De-atunci doar Luna luminează
    Noaptea Pământul ce oftează ;
    Când e prea trist, adeseori ,
    Îl veghează de după nori .

    În clocotiri de supărare
    Aruncă lavă la-ntâmplare ,
    Revărsând lacrime întruna ,
    Pământul, când răsare Luna..."

    Vă las să savuraţi emoţia şi vă doresc o minune de seară !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar un dar plin de IUBIRE, iti multumesc si tie si prietenelui tau.
      Namaste tuturor, Violeta.

      Ștergere
    2. Daca tot suntem la copitolu asta, eu vreau sa zic am mai citit undeva dar acum vreau sa recitesc legendele si miturile romanesti unii autori ca si Eminescu,Eliade eu zic ca erau initiati si stiau una alta, simtiti energia din spatele versurilor si ADEVARUL pe care il graieste, si cum se potriveste cu vremurile de azi si de ieri .

      Limba noastră-i o comoară
      În adâncuri înfundată
      Un şirag de piatră rară
      Pe moşie revărsată.
      Limba noastră-i foc ce arde
      Într-un neam, ce fără veste
      S-a trezit din somn de moarte
      Ca viteazul din poveste.
      Limba noastră-i numai cântec,
      Doina dorurilor noastre,
      Roi de fulgere, ce spintec
      Nouri negri, zări albastre.

      Limba noastră-i graiul pâinii,
      Când de vânt se mişcă vara;
      In rostirea ei bătrânii
      Cu sudori sfinţit-au ţara.
      Limba noastră-i frunză verde,
      Zbuciumul din codrii veşnici,
      Nistrul lin, ce-n valuri pierde
      Ai luceferilor sfeşnici.
      Nu veţi plânge-atunci amarnic,
      Că vi-i limba prea săracă,
      Şi-ţi vedea, cât îi de darnic
      Graiul ţării noastre dragă.

      Limba noastră-i vechi izvoade.
      Povestiri din alte vremuri;
      Şi citindu-le 'nşirate, -
      Te-nfiori adânc şi tremuri.
      Limba noastră îi aleasă
      Să ridice slava-n ceruri,
      Să ne spiue-n hram şi-acasă
      Veşnicele adevăruri.
      Limba noastra-i limbă sfânta,
      Limba vechilor cazanii,
      Care o plâng şi care o cântă
      Pe la vatra lor ţăranii.

      Înviaţi-vă dar graiul,
      Ruginit de multă vreme,
      Stergeţi slinul, mucegaiul
      Al uitării 'n care geme.
      Strângeţi piatra lucitoare
      Ce din soare se aprinde -
      Şi-ţi avea în revărsare
      Un potop nou de cuvinte.
      Răsări-vă o comoară
      În adâncuri înfundată,
      Un şirag de piatră rară
      Pe moşie revărsată.

      Ștergere
  12. Cântecul patriotic (dupa care a fost inspirat Imnul anterior)

    Trei culori cunosc pe lume
    Ce le țin de-un sânt odor,
    Sunt culori de-un vechi renume
    Suveniri de-un brav popor.

    Roșu-i focul ce-mi străbate,
    Inima-mi plină de dor
    Pentru sânta libertate
    Și al patriei amor.

    Auriu ca mândrul soare
    Fi-va'l nostru viitor
    Pururea'n eternă floare
    Și cu luci netrecător

    Iar albastrul e credința
    Pentru țară ce-oi nutrim
    Credincioși fără schimbare
    Pân' la moarte o să-i fim

    Pân' pe cer și cât în lume
    Vor fi aste trei culori
    Vom avea un falnic nume
    Și un falnic viitor

    Iar când, fraților, m'oi duce
    De la voi ș'oi fi să mor
    Pe mormânt, atunci să-mi puneți
    Mândrul nostru tricolor

    RăspundețiȘtergere
  13. Observ (mai sus) o întoarcere către noi înşine care, mă bucură.
    Astăzi totul s-a desfăşurat în linişte (fără spectaculos). M-am bucurat de calm, într-o baie de Lumină violetă în prima transmisie şi valuri de Lumină galbenă în a doua transmisie.
    Mulţumim din nou, din Suflet, prietenilor noştri pleiadieni ! Mulţumim Remer Ra !
    S-avem un weekend Senin şi Cald !

    RăspundețiȘtergere
  14. remer ra iti datoram concluzia asta la care am lucrat intreaga viata. indiferent daca o publici sau nu e pt tine, sa intelegi ceea ce am cautat intotdeauna sa iti spun...

    de ce sa ne cunoastem fiinta?
    pentru ca lumea asta e pe dos de ceea ce suntem noi.
    cei care au construit experienta lumii asteia in modul prezentat au plagiat intreaga creatie. miza a fost energia imensa produsa de sufletele noastre o data intrate in joc.
    originalul este in noi.
    tot restul e inversat. asta e oglinda de care vorbesc unii, numai ca e cu susul in jos in toate modurile.
    din pricina asta spiritul e atat de confuz cand intra aici. asta e abisul!
    astea sunt prismele pe care le tot vedem si piramidele, geometria sacra...concepte si manifestari ale acestei inversari.
    o data ce cunoastem adevarul, devine usor de inteles mecanismul per ansamblu.
    ceea ce cred este ca au plagiat o parte din creatie, cea aflata in manifestare in forme geometrice si in energie si asta pentru ca plagiatorii sunt prinsi intr-un joc aici din care nu mai pot scapa decat hranindu-se cu energia noastra. unii zic ca fiintele astea nu ar avea suflet ca noi ci ca o inteligenta artificiala, ceea ce are sens, vedem in filme astfel de motive. poate produce confuzie treaba asta caci avem tendinta de a ne identifica cu ceea ce vedem si experimentam, pt ca privirea noastra creaza, si prin urmare am putea crede ca privind catre acestia devenim ca ei, ca ei sunt ca noi, insa nu avem de ce ne teme, pentru ca LUMEA NU ESTE OGLINDA NOASTRA caci este inversata.
    prin urmare noi suntem intr-o poveste doar cu o parte a fiintei noastre infinite, cea care exploreaza energia.
    intregita, fiinta noastra este realmente infinita.
    ing si iang e de asemenea un semn care ar putea insemna o integrare a extremelor, o acceptare sau mai stiu eu ce explicatii au gasit specialistii... ceea ce cred este ca e o capcana. nu trebuie sa acceptam inversiunea sau invaziunea ca pe o parte a fiintei noastre infinite pentru ca ar insemna sa hranim o imagine falsa, un neadevar, sa cream iarasi o inversiune, la un nivel si mai mare.
    e dificil sa explic asta in cuvinte, sper sa ma fi facut inteleasa.
    prin urmare oamenii prin constructia corpurilor lor sunt singurele fiinte care pot intelege aceste aspecte din pricina creierului polarizat si a intregii structuri organice. ei sunt singurii care pot relua procesul general al creatiei, in mod particular si colectiv, si inversa toata povestea.
    oamenii au putinta de a inversa intreaga creatie...nu in una mai buna, ci in una infinita!
    nota:
    semnul infinit e un cerc care se onduleaza, ar putea reprezenta inclusiv o inversare. cercul pentru ca are forma, e o limitare, prin urmare intotdeauna cand ma refer la infinit nu ma refer la un semn.

    acestea fiind spune...va salut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine v-am regăsit !
      Două dintre "Principiile Kybalionului" ne ajută să înţelegem cum se face că avem o percepţie greşită asupra lucrurilor:
      1- PRINCIPIUL CORESPONDENŢEI - “Ceea ce este sus, este ca si ceea ce este jos; ceea ce este jos, este ca si ceea ce este sus” .
      2- PRINCIPIUL POLARITĂŢII - “Totul este dublu; orice lucru are doi poli; totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sint decit neadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate”.
      Dacă ne adâncim în aceste două principii, ce înţelegem ?
      Păi înţelegem că, nimic nu este bun sau rău; alb sau negru; mic sau mare; uşor sau greu; sus sau jos; etc., ci TOTUL ESTE. Dar, fiindcă ne situăm, în anumite momente, la anumite grade de ceea ce percepem, TOTUL ... PAREEE ... diferit. Aceeaşi situaţie este şi atunci când, doi sau mai mulţi oameni privim din unghiuri diferite (asta ne arată principiul polarităţii).
      Principiul corespondenţei vrea să zică următorului lucru : orice PARE de necuprins, poate fi cuprins dacă, îi căutăm corespondentul "mic"; acela pe care-l putem cuprinde. Fiindcă tot ceea ce putem cuprinde, ni se pare mic şi la îndemână. Dar dacă am vrea să cuprindem Universul, acest lucru ni se pare greu, fiindcă îl considerăm prea extins ca şi spaţiu, iar acest lucru ne descurajează şi ... ABANDONĂM. Acest lucru este greşit (abandonul).
      Ce-ar trebui să facem ca să înţelegem Universul ?
      Ar trebui să-i găsim corespondentul la îndemâna noastră.
      Care este corespondentul ?
      UN ATOM; O CELULĂ. Acestea sunt miniuniversuri, create exact după acelaşi proiect ca şi Universul, doar că sunt la scară mică (în percepţia noastră).
      Dar fiindcă tot suntem pe o Cale şi într-un moment al evoluţiei noastre în care, explorarea interioară este importantă, cel mai la îndemână univers de explorat, suntem noi înşine.
      urmează ...

      Ștergere
    2. continuare...
      Percepţia...
      Ca să înţelegem cum e cu percepţia (implicit cu diferenţa de grade), hai să ne folosim imaginaţia şi să facem un exerciţiu.
      Tot ceea ce percepem vizual în această Lume (deci înafara noastră) este raportat la poziţia omului " cu picioarele pe pământ" (şi cu capul către Cer). Aceasta este percepţia "normală".
      Dacă omul s-ar fixa cu picioarele pe un ax orizontal, în poziţia "în picioare", din această poziţie ar avea o percepţie vizuală normală. Să zicem că axul orizontal se află la gradul 0 pe o scară a polarităţii, iar gradele de deasupra lui le notăm cu "+" şi cele de sub el, cu "-". Atunci, capul omului ar atinge, să zicem gradul +90 şi s-ar afla la 90 de grade faţă de ax.
      Dar dacă axul ar începe să-l rotească, unghiul ar începe să se micşoreze, iar omul ar avea diverse percepţii (în diferite unghiuri pe care le traversează) în raport cu tot ceea ce cuprinde în unghiul lui vizual, ceea ce-i afectează percepţia treptat.
      După ce atinge unghiul de 0 de grade, acolo este o graniţă ca între două realităţi şi este o mare confuzie, fiindcă acestea apar cumva simultan.
      Sub gradul "0" , începe a se răsturna "imaginea", încet-încet , până ajunge cu fundul în sus.
      Dacă această rotaţie , s-ar face Conştient, ar fi o experienţă GREA dar foarte folositoare (n-am să insist asupra importanţei ei, acum). Dar dacă Omul alunecă INCONŞTIENT, el ajunge sub gradul ZERO pe scara polarităţii de unde TOTUL se percepe, mai întâi înclinat, apoi răsturnat cu totul. Şi astfel el se trezeşte închis într-o realitate DURĂ, GREA din care nu ştie cum să iasă (fiindcă nu ŞTIE cum a intrat).
      În această realitate, el trebuie să trăiască, să se adapteze şi să ia DECIZII în raport cu percepţia pe care o are asupra acestei realităţi.
      De fapt, nu faptul că te poţi trezi la -90° pe scara polarităţii e grav, ci faptul că IEI DECIZII ÎN RAPORT CU PERCEPŢIA RĂSTURNATĂ şi că, astfel declanşezi un proces de anomalii în lanţ. Este ca atunci când un om ar începe demolarea unei case, din interior şi încercând să demonteze mai întâi fundaţia (acesta riscă să cadă pereţii şi acoperişul peste el).
      Există o expresie populară "A ajuns Lumea cu fundu-n sus". DA. Chiar aşa s-a proiectat aproape totul din pricina acestei percepţii răsturnate.
      Cum ieşim de sub 0 ? Simplu ! Facem drumul înapoi şi ne aşezăm "în picioare", cu picioarele pe pământ şi cu capul la locul lui, nu în nori, ci în Cer, acolo unde-i stă bine "Cerului personal" (câmpul mental).
      Nu e uşor drumul înapoi, dar e cu mult mai uşor decât Viaţa, în poziţia "cu capul în jos".
      S-aveţi o săptămână binecuvântată !

      Ștergere
  15. Am auzit pe undeva despre oamenii cu personalitati multiple ca pot prezenta intr-o personalitate anumite boli iar cand schimba sa fie perfecti sanatosi. Totodata isi pot schimba culoarea ochilor in functie de personalitate.
    Parerea mea este ca potentialul nostru este foarte mare in ceea ce putem sa manifestam si ca vom ajunge la momentul in care vom putea sa aparem in toate corpurile umane pe care le-am avut si in felul asta vom fi invins definitiv ceea ce am numit moarte.
    Exemplele oamenilor cu abilitati deosebite poate continua cu copii care vad cu diverse parti ale corpului sau care manifesta fenomene si lucruri prin vointa lor.
    Eu am cunoscut pentru cateva momente un asemenea baietel asiatic, la metro. Am stiut pur si simplu.
    Si mai cred ca vom deveni transparenti unii pentru ceilalti si ca doar in felul asta vom deveni unu. Orice alt sens a ideii de unu, atat de vehiculata, poate duce la delasare si lene.
    A deveni o fiinta colectiva constienta necesita foarte multa rabdare.

    http://www.youtube.com/watch?v=WJNYSga0Czk

    PS. si vom mai deveni toate cate acum se numesc meserii.
    spre ex chimisti:
    se stie ca alcatuirea corpului nostru contine in mici si variate cantitati toate elementele chimice din natura, de pe mama pamant.
    am experimentat fiecare din noi substante si amestecuri in diverse forme si concentratii. la un moment dat le vom putea controla cu usurinta. aici ma refer de la drogurile catalogate ca atare pana la amestecurile dubioase din mancare, tigari, alcool, chiar si ciocolata si asa mai departe.
    o data ce vom cunoaste, constient, si vom stapani acestea vom deveni cu adevarat chimisti.
    prin urmare e o tampenie sa credem ca a fi vegetarian sau mai stiu eu ce altceva e solutia finala si cea "buna". e drept ca e o etapa si asta.
    pt a putea controla substantele trebuie facut dintr-o stare de puritate.

    am fumat multi ani si de toate...nu mai numar...
    m-am lasat ca asa am vrut, adica am intors pe dos mecanismul si gandirea "oficiala".
    dupa o vreme am avut un vis in care fumam, dar de data asta a fost ceva interesant, am avut constiinta ca nu imi mai e frica sa fumez, ca sunt libera.

    ...si da, asta e perversitatea cu tigarile si cu restul, credinta ca ne face rau...cand fumam faptul de a avea asociat de tigara si gest ganduri ca: "imi face rau", "imi termin sanatatea" etc ne dauneaza de fapt, credinta noastra ca e ceva nashpa si ca noi suntem niste rai...iar de cealalta parte sunt aia inversunat de buni, cei care nu fumeaza...:))
    in realitate gestul e lipsit de orice fel de sens, e un test, o experienta, viata e facuta din clipe de incercari...si nici macar nu necesita o repetite... dar si cu repetitia asta e o alta poveste...alta porcarie

    repetitia...
    la baza e un dram de adevar, puiul cand se naste invata de la mama si tot ce il inconjoara prin aducere aminte.
    nu invata prin repetitie!
    trupul fiind necrescut indeajuns nu poate exprima asta si repetitorii traiesc cu impresia falsa ca pruncul e un idiot.
    in realitate avem un simt intern de reglaj si ghidaj...

    repetitia e o unealta menita sa amputeze un picior sanatos.

    morala:
    urechea fina face piciorul frumos!

    RăspundețiȘtergere
  16. Iata o povata crestina a Fericitului Augustin:

    " Intelepciunea adevarata nu sta in discutii si vorbe invatate, ci in smerenie."

    Iubi-Te-voi Doamne
    https://www.youtube.com/watch?v=LA4rTz5Qx6M

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună învăţătură (dacă scopul ei ar fi, drept învăţătură )!
      Părintele Cleopa (unul dintre cei care m-au crescut pe mine) zice cam aşa : "Cel care dă sfat, dar el nu l-a trăit, e ca izvorul pictat pe perete".
      Cât despre smerenie, ea este ca rădăcina unui copac; stă ascunsă în pământ, neavând nevoie să se fălească ieşind la lumină şi bătându-se cu pumnul în piept cât de grozavă e ea. Dar cine are "ochi de văzut, vede" că din ea a crescut un copac cu trunchi şi ramuri puternice care sunt pline de roade.
      Copacul nu alege cui dă roadele ; el rodeşte an de an... şi cui e foame, mănâncă.
      Cine-l întreabă pe copac, câte vitregii ale vremii a îndurat ca să poată rodi !? Nimeni. Şi chiar dacă l-ar întreba cineva, el tot n-ar răspunde... ; ar tace şi ar rodi mai departe...
      Trec unii şi nu-l văd, chiar dacă le-ar cădea în cap câte-un fruct ajuns la maturitate...
      Vin alţii care nu pot ajunge la înălţimea ramurilor roditoare şi zic precum vulpea că "strugurii sunt acri"...
      Şi mai sunt unii care, crezându-se neştiuţi de nimeni, se caţără anevoie, îşi umplu sânul cu roade, apoi pleacă la târg şi le vând, spunând că sunt rodul muncii lor...
      Dar cu toate astea, copacul care este una cu rădăcina lui, îşi respectă menirea şi rodeşte mai departe..., fiindcă el ştie pentru ce s-a născut ; el este hrană, leac şi umbră pentru cei înfometaţi, bolnavi şi rătăciţi, iar recunoştinţa lor îl face mai puternic în faţa vitregiilor ...

      Ștergere
  17. Inca o povata frumoasa intruchipata in rugaciunea Sf Francisc din Assisi pe care insusi parintele Arsenie Boca l-a pictat in biserica Draganescu...

    Doamne, fa din mine unealta Pacii Tale
    Acolo unde este ura s-aduc iubire,
    Acolo unde este ofensa s-aduc iertare,
    Acolo unde este dezbinare s-aduc unire,
    Acolo unde este greseala s-aduc adevar,
    Acolo unde este neincredere s-aduc credinta,
    Acolo unde este disperare s-aduc speranta,
    Acolo unde este intuneric s-aduc lumina ta,
    Acolo unde este tristete s-aduc bucurie.
    O, Stapane, nu te-am cautat atat
    Spre a fi consolat... cat pentru a consola,
    Spre a fi inteles... cat pentru a intelege,
    Spre a fi iubit... cat pentru a iubi.
    Deoarece:

    Dand... primesti,
    Pierzand... gasesti,
    Iertand... esti iertat,
    Murind... reinvii la viata eterna!

    Sa avem lumina, pace si blandete in suflete
    Elena I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain.
      Avea o zicere faina Parintele Cleopa : "Manca-v-ar raiul!"

      Agni Parthene - Oh Pure Virgin Orthodox hymn sung by Eikona -
      https://www.youtube.com/watch?v=Mw8XE3j_c0U

      Cu multumire, recunostinta si apreciere,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  18. La prima transmisie nu sunt multe de spus, înafara faptului că pe lângă "Doamna Violette" , a mai fost o entitate de Lumină verde.
    La a doua, de fapt în timpul echilibrărilor, când am ajuns la chakra 7, aceasta s-a lungit în sus pe o distanţă foarte lungă, iar chakra "boboc" a devenit foarte clară şi foarte strălucitoare.
    Imediat după asta, niste valuri de Lumină de la alb strălucitor, la auriu, au venit pe firul chakrei a 7 a (care era tot alungită până departe) şi imediat inima mi-a luat-o "la trap".
    A trebuit să mă opresc şi să beau apă, fiindcă nu se potolea (este adevărat că, între cele două transmisii, mă adâncisem prin "tăbliţele de smarald" şi că făcusem nişte "călătorii" care-mi dăduseră o anumită stare).
    După transmisie, întrebându-mă ce fel de reacţie a fost cea de la inimă, am gândit spontan că trebuie să fi accesat un câmp de o vibraţie mult mai înaltă, decât eram pregătită să întâlnesc.
    Ca urmare, am să fiu mai cuminte între cele două transmisii (eventual voi face cel mult, o vizită pe insula mea, fără să mai hălăduiesc prin cine ştie ce spaţii)
    După acest episod, am continuat culisarea sferei şi o vreme am rămas aşa în Linişte.
    La 2-3 minute, a apărut "Doamna Violet", alergând de colo-colo şi am simţit activitate la nivelul capului (stânga-dreapta şi spate, şi la pometele stâng). Apoi, nu ştiu ce tot au ei de lucru la mâna mea stângă, fiindcă am nişte mişcări (pe la degete), pe care în mod normal nu le pot face.
    Am văzut mai multe chipuri, din care unele purtau pe cap nişte coifuri argintii, de forme neobişnuite.
    La un moment dat, parcă pluteam deasupra mea, iar de la nivelul acela, am observat , mai multe chipuri care se aplecau deasupra feţei mele. Unul dintre aceste chipuri, purta pe cap şi pe faţă, o cască cum poartă exploratorii pe navele spaţiale.
    Să vedem ce voi visa în noaptea asta, fiindcă după ultima transmisie, am visat că eram iniţiată de "templieri" care, îmi arătau nişte locuri (pe pământ) însemnate cu nişte simboluri .
    De asemeni, "şcoala pleiadiană" din timpul somnului continuă, fiindcă mă trezesc din somn cugetând .
    Somn liniştit tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  19. Bună dimineaţa (încă) !
    Referitor la următoarele patru transmisii cu pleiadienii, care urmează, aş vrea să adaug (atât pentru cei care le-au mai făcut şi poate au uitat, cât şi pentru cei care le fac pentru prima oară), citându-l pe Remer Ra, următoarele :
    "Doar la prima sesiune (inainte de ora 20:20) se va face echilibrarea pe chakre. La cea de-a doua, inainte cu zece minute de transmisie (deci la ora 22), este indeajuns doar sa stam de vorba cu corpul nostru si sa-i spuneam cele 3 cuvinte "magice" (te iubesc, iarta-ma, iti multumesc)!"
    Cele zece minute de "taifas" cu corpul nostru fizic (vehiculul care face posibilă călătoria noastră prin acest plan fizic), sunt suficiente ca să trecem în revistă toate părţile corpului nostru, începând cu celule, grupuri de celule, organe, sisteme (osos, circulator, muscular, etc) şi până îl cuprindem cu totul, mulţumindu-le fiecăruia şi cerându-ne iertare SINCER, că l-am vitregit de atâtea şi de atâtea ori, ori l-am "atacat" prin gânduri, emoţii , sentimente, cuvinte, stări (lene, lăcomie, efort fizic extrem sau lipsa lui, etc.), alimentaţie proastă, vicii, sau efecte de bumerang, etc. Prin aceasta, transmitem mesajele noastre sincere (de iertare şi mulţumire), precum proiecţia programelor de vindecare (acolo unde este cazul) şi regenerare (cu blândeţe dar, ferm), dar îl asigurăm şi de faptul că, el este în Atenţia şi grija noastră permanentă, cu multă Iubire şi responsabilitate (aşa cum face un părinte cu copilul ce s-a născut din el, fiindcă, corpul fizic este "copilul" Spiritului fiecăruia).
    Ca, Darul ce vine de la fraţii noştri pleiadieni să fie primit şi să aibă efect, în cele zece minute de dinaintea celei de-a doua transmisii, este foarte important să creăm această ARMONIZARE între planurile noastre de manifestare (Suflet-minte-trup), astfel ca energia să curgă uşor în toate şi dintr-unul în celălalt.
    Practic, trebuie să ne lăsăm infuzaţi până în fiecare atom şi fiecare celulă cu energia aceasta de calitate superioară, ceea ce va constitui un adevărat duş energetic care, are ca şi scop, curăţarea, reglarea, implementarea şi activarea proceselor natural-armonioase de regenerare şi vindecare.
    Corpul uman, este o structură foarte complexă. Aşadar, chiar dacă cineva n-ar simţi mare lucru în timpul transmisiilor, aceasta nu înseamnă că nu au loc modificări, reglări, reeechilibrări, etc. E ca atunci când, chiar dacă nu conştietizezi, după ce te-a prins o ploaie torenţială, apa căzută din abundenţă peste tine, a curs pe şi în pământ cu o mare parte din încărcătura ta negativă şi ţi-a lăsat în schimb, informaţie şi energie curată. Astfel că, chiar dacă te-ai "morcovit" că ţi-a stricat coafura, sau dacă ai strănutat puţin, după această supărare, apar gânduri frumoase, stări de bine, claritate în gândire, etc. (ehei ..., dac-am fi mai ATENŢI la noi, de multe lucruri importante am beneficia !!!).
    urmează...

    RăspundețiȘtergere
  20. continuare
    Spunea cineva, undeva (nu mai ştiu cine şi nici unde, dar mi-a rămas în minte) ceva care sună cam aşa : "Gândurile sunt produsul întregului nostru corp". Şi deşi n-am desluşit asta (încă), totuşi sunt în acord cu această afirmaţie, doar că, simt că sună mai complet cam aşa: "Gândurile sunt produsul întregii noastre Fiinţe (ca şi structură complexă care, cuprinde toate planurile noastre, nu numai cel fizic)".
    De aceea spun că, este foarte importantă armonizarea (despre care vorbesc mai sus) pe cele trei "segmente". Iar efectele, chiar dacă nu simţim ceva deosebit în timpul transmisiei, se vor observa în calitatea gândurilor, emoţiilor, sentimentelor, etc., semn că ai fost atins, echilibrat, sau că s-au activat nişte procese care, oricum se vor desfăşura pe perioade mai lungi (fiecare durată fiind, în funcţie de zona psiho-energo-informativă şi în comformitate cu "Legea ritmului").
    Să învăţăm aşadar a primi, fiindcă SUNTEM COPLEŞIŢI CU DARURI în fiecare clipă a Vieţii noastre.
    Şi fiindcă este "Săptămâna patimilor", haideţi totuşi să ne concentrăm Atenţia mai mult pe ÎNVIEREA, decât pe răstihnirea Lui Iisus, aşa cum El ne recomandă în Lucrarea "Vieţile Maeştrilor" a lui Spalding : "La îvierea mea să priviţi, nu la răstihnirea mea.".
    Să fie de folos pentru sănătate şi Înălţare !

    RăspundețiȘtergere
  21. Apropo de fenomenul asta cu luna sangerie vor fi 4 eclipse de luna in urmatorul timp se cam potriveste cu cei 4 calareti din apocalipsa va si si eclipsa de soare ,sunt zvonuri de rezboi Rusia-Ucraina deci am avut norocul eu nu fac misto chiar cred ca e noroc sa te nasti in vremuri de astea de schimbare dar desi stiu asta am nevoie de confirmari tot timpu ca nu o iau pe aratura..:))...am vaz cva stire ca vor Rusii sa isi schimbe putin istoria in urma unor descoperiri cica ar fi urmasi de ai arienilor din Carpati care au coborat din munti si au colonizat campia rusiei treaba cu slavinismul nu tare a mers ....si acum schimba placa....vreau si eu sa spun cuiva care ma sa ma creada avem PIRAMIDE in Romania exact ca si cel egiptene nush de ce le ignora arheologii si istoricii dar sunt cat se paote de real am fost am urcat pe ele singura diferenta e ca sunt mai vechi si pe ele a crescut pamant aici fiind 4 anotimpuri nu ca in Egipt arid , multe sunt impadurite seamana cu dealurile dar sunt foarte multe....RemerRA trebuie facut cva sa le dam in vileag deorece ne-ar ajuta foarte mult ca popor am avea turisti oamenii/romanii si-ar schimba parerea despre ei insisi ce e asa greu de ce ne e interzis adevarul ? care e adevarul defat? ce s-a intamplat pe Pamant de au uitat toti de unde si cum ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice-am face şi orice s-ar întâmpla, trebuie să rămânem în ECHILIBRU.
      Despre Echilibru, Zamolxe zice cam aşa (în "Legile lui Zamolxe") : "Echilibru este o stare NATURALĂ ". Deci nu trebuie căutat pe-afară, creat, sau inventat; el este o stare naturală ascunsă pe sub maldăre de mizerii mentale.
      Echilibrul este ca adâncul apelor; valurile nu acţionează decât la suprafaţă.
      Dacă te tulbură ceva, SCUFUNDĂ-TE ÎN ADÂNCUL TĂU, acolo unde eşti liniştit. Căci acolo unde este Linişte este şi Echilibru (fiindcă Liniştea nu se poate instala în lipsa Echilibrului).
      Avem pe acest blog nişte COMORI de meditaţii - "Meditaţiile cu elemente".
      Ca să înveţi să RE-vii la starea de echilibru, du-te şi fă meditaţiile cu apă ale lui Remer Ra. Intră în lacul limpede şi şezi relaxat pe un izvor termal. Stai acolo până te cureţi, te vindeci şi te echilibrezi cu totul.
      Nu este nici o diferenţă între a te scufunda în liniştea unei ape şi scufundarea în propria linişte.
      Zvonurile, interpretările felurite ale diverselor aspecte, atacurile de tot felul venite din exteriror, sunt ca vânturile ce agită valurile mării/oceanului.
      Dacă oceanul n-ar avea un câmp sensibil la suprafaţă, vântul ar putea turba de furie pe deasupra lui şi oceanul ar sta, uite-aşa ... °_°... în linişte, fără să-i clipească vreo geană. Dar suprafaţa apei, e la fel de sensibilă ca şi câmpul emoţional al omului. Iar Omul, nu de informaţiile negative se teme şi nici de gânduri, ci de valurile emoţionale uriaşe pe care gândurile le provoacă. Fiindcă frica, este cea care trezeşte gândurile..., iar gândurile sunt ca vântul - suflă şi şuieră ... şi tulbură liniştea de la suprafaţa oceanului emoţional.
      Dacă Luna-i sângerie, las-o să fie.
      Dacă acum 2000 de ani prevestea venirea lui Isus, avem mari motive de bucurie - AŞTEPTĂM DARURI PREŢIOASE DIN CER, DE LA TATĂL CARE NE IUBEŞTE.
      Dacă Luna-i sângerie şi credem că va aduce război... şi dacă suntem destui smintiţi care să creadă asta, atunci vom avea ceea ce CREDEM.
      Ruşii, indiferent de ceea ce vor ei să fie, sau să aibă, au o grămadă de guri de hrănit şi o câtamai suprafaţa de pământ de întreţinut. Dacă pentru asta vor să facă război, acesta este unul creat de oameni, NU DE DUMNEZEU.
      Dumnezeu nu face război, fiindcă EL ESTE PACEA, ARMONIA, ECHILIBRU, etc. şi toate la un loc, IUBIREA.
      urmează...

      Ștergere
    2. continuare
      Nu lăsaţi vântul să bată a sminteală prin câmpurile voastre mentale şi veţi avea echilibru, pace, linişte , Iubire, în oceanul vostru emoţional.
      Avem multe comori în ţara nostră.
      De ce nu sunt scoase la iveală ?
      Fiindcă NU ŞTIM CE SĂ FACEM CU ELE ; FIINDCĂ SUNTEM NEPREGĂTIŢI.
      Vom fi pregătiţi atunci când ne vom ridica vibraţiile, astfel ca, noi şi comorile noastre să fim UNA. Fiindcă tot ceea ce este pe acest pământ şi în pământ , este o singură Fiinţă.
      Dar, dacă tu eşti o mână într-un corp şi te-ai separat de el, îi mai poţi fi de folos ?
      NU. Fiindcă eşti o mânâ care nu ştie la ce, sau cui, poate servi... şi ea zace în inerţie.
      Reintegrarea în FIINŢA NAŢIONALĂ (auzi cum sună ??? - FIINŢA NAŢIONALĂ. ), sau FIINŢA PLANETARĂ... , UNIVERSALĂ..., GALACTICĂ şi la FIINŢA "ÎNTREG/TOT/DUMNEZEU" este CHEIA de acces la toate funcţiile acestei FIINŢE.
      Există nişte uşi de acces în FIINŢA NAŢIONALĂ. Dar fiindcă Fiinţa Naţională este ca un turn şi pentru că ea trebuie să fie apărată, uşile de acces sunt foarte sus.
      Partea de jos este ZIDIRE de la strămoşi, iar când ei au plecat de-aici, au închis uşile de jos, tot cu zidire..., ca să ne oblige să intrăm în "Casa" noastră pe la nivelele superioare ... ; adică ne transmit prin aceasta că... putem zbura.
      Zborul e o cheie importantă pe care am pierdut-o, nu când am venit pe pământ, ci când am fost învăţaţi să ne fie frică.
      Manifestarea Iubirii este însăşi acest "zbor".
      Dar noi ne temem de Iubire... şi-atunci, ne învârtim pe la baza "turnului" căutând uşi de acces, fiindcă nu îndrăznim nici să privim în sus, ca să nu ne ia ameţeala.
      Avem de toate şi ele stau să ne intre în posesie, dar trebuie să facem şi noi ceva... - TREBUIE SĂ IUBIM (începând pe noi înşine şi continuând procesul până la infinit).
      Când Iisus a spus "Nu daţi mărgăritare la porci", El n-a făcut oamenii "porci", ci a vrut să spună că, informaţiile preţioase nu au nici un folos în mintea cuiva care nu are capacitatea să le proceseze. Ca urmare, la ce bun să tăvăleşti nişte ODOARE !
      Toate la vremea lor...
      Cât munceşte strungarul la o piesă mică, care face parte dintr-un angrenaj ... ! Aşa şi noi - trebuie să dobândit forma perfectă, ca să intrăm fiecare în locul destinat, unde să ne împlinim menirea...
      Deocamdată încă suntem în procesul de şlefuire. Dar şi când vom fi gata, să vezi ce bijuterii vom fi ... şi cum va începe întreg angrenajul România să pornească de la Sine Putere !!!
      Inima SUS !

      Ștergere
    3. Frumos...si multumesc pentru reamintire....aveam nevoie doar ca devin nerabdator datorita tineretii si constientizarii unor COMORI fizice si nefizice pe care le detinem si m-am saturat de chinul asta al nostru dar vorba ta e un chin planetar ....poate chiar galactic fiindca ce e sus e si jos ....astea sunt vremurile.....vb versului "bucurosi le-om duce toate de e pace de-i razboi" si app de meditatia cu element sper sa ajung la locurile de putere vara asta si aplic ceea ce am studiat/descoperit in ultimul timp. Multumesc inca o data Rennatosa nush semeni cu cineva cunoscut ea fiind tot femeie care vorbeste frumos ;)

      Ștergere
    4. "m-am saturat de chinul asta al nostru dar vorba ta e un chin planetar ....poate chiar galactic fiindca ce e sus e si jos".
      Păi, dragul meu, eu n-am vorbit nicăieri de vreun "chin". Dar, dacă tu vezi unul, el începe în tine. Aşadar vorbeşti despre un chin personal, nu despre unul planetar sau galactic.
      Apoi, când te referi la "Legea corespondenţei" ceea ce îţi imaginezi tu că ar fi sus, aidoma cu ceea ce este jos, dar uitându-te la partea negativă, lucrurile nu stau deloc aşa. Fiindcă aşa cum am explicat într-o postare anterioară, negativul pe care-l percepem "jos" este imaginea răsturnată a realităţii de "sus". Ca urmare, dacă tu vezi chin "jos" este imaginea răsturnată a firescului, armoniei şi facilului de "sus".
      Cât despre "puterea" pe care o cauţi în nu ştiu ce "locuri de putere", chiar dacă ai găsi asemenea locuri, nu vei dobândi această putere dacă, n-ai măcar un dram de putere descoperită în tine care să-i deschidă uşa.
      Nu prea eşti ATENT când citeşti un text ! Ia-le şi te adânceşte în ele, căci altfel n-ai nici un folos.
      Mesajele care ne vin de la ceilalţi, în funcţie de sursa din care ele curg, seamănă în mare ca şi structură info-energetică. Impactul lor asupra cititorului contează; contează doar dacă el vine ca o completare la ceea ce-ţi aminteşti deja, sau deschid uşi către alte spaţii pe care nu le-ai explorat încă. Ca urmare, poate că mă cunoşti; poate că ţi-am vorbit ca din întâmplare în drumurile mele, sau poate că acelaşi tip de mesaj a sosit de la altă persoană (nu asta este important !)
      Dacă ţi-am fost de folos, mă bucur din Suflet !
      Seara în tihnă !

      Ștergere
  22. Fain.
    Sfintii Parinti ne spun despre feluritele lucrari ale harului Dumnezeiesc, care este "arzator" pentru incepatori, "luminator" pentru cei din mijloc, "indumnezeitor" pentru cei desavarsiti.

    Mantuieste Doamne poporul Tau - Tropar
    https://www.youtube.com/watch?v=qycN_6z8LHg

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,
    Lucia Dobrea


    RăspundețiȘtergere
  23. Mulţumesc ! Mulţumesc ! Mulţumesc !
    Băi de Lumină albă, aurie, galbenă, şi albastră. A fost o minune !
    Muţumesc din nou, prieteni pleiadieni ! Mulţumesc Remer Ra !
    Somn liniştit !

    RăspundețiȘtergere
  24. Maxi-Mele (*L*)
    "Conceptele Spirituale sunt ca pantofii; cei vechi de care ne-am ataşat şi îi purtăm până se tocesc, lărgesc şi până la urmă se despart ei de noi, iar cei noi la care, ori doar râvnim şi din diverse motive rămân un vis la care nu îndrăznim, ori ni-i însuşim, dar trebuie să le suportăm strânsoarea de la început."

    Am aşezat acum şi aici această maximă, fiindcă există multe confuzii legate de tradiţiile şi credinţele cu privire la "sărbătorile pascale".
    Aceste confuzii se instalează atunci când, elemente Spirituale vechi se vor amestecate cu unele mai noi. Şi zic "se vor", fiindcă Omului nu-i place să fie zdruncinat dramul de Credinţă pe care-l are, chiar dacă, de cele mai multe ori, nici nu-l conştientizează.
    Ce-i mai mulţi, mai degrabă, ţin tradiţiile decât Credinţa. Unii dintre aceştia, au un dram de Credinţă dar nu-l conştientizează, iar alţii n-o au şi se raportează la a fi "în rândul lumii", deci prin imitaţie, fac şi ei ce fac ceilalţi.
    "Pericolul mare al celor care aplică "imitaţia" este că, nu se află aproape niciodată în acord cu ei înşişi." - Maxi-Mele (*L*)
    "Tradiţiile sunt ramuri ale seminţei numită "Credinţă", dar, ele s-au denaturat de-a lungul timpului, aşa cum s-au denaturat cuvintele de la sensurile/rădăcinile lor, din cauza NEATENŢIEI." - Maxi-Mele (*L*)
    Credinţa moştenită din părinţi, nu este una întâmplătoare, ci, ea este cea pe care am ales s-o practicăm de dinainte de întrupare. Mai mult, noi trebuie să o menţinem VIE şi s-o îmbogăţim permanent ; s-o primenim, ca s-o adaptăm la nivelul nostru de evoluţie.
    Iisus spune aşa "Să nu pui petec nou, la sac vechi".
    Dacă vom privi superficial la această învăţătură, am putea crede că Iisus a spus, să nu aplicăm concepte Spirituale noi, peste concepte Spirituale vechi. Dar dacă suntem ATENŢI, nu cuvântul "nou" trebuie să iasă în evidenţă, ci cuvântul "vechi".
    Două lucruri ne fac să ne îndreptăm Atenţia asupra cuvântului "vechi" :
    1 - Nici un concept Spiritual nu este vechi, aşa cum nici un concept Spiritual nu este nou. Toate conceptele SUNT dintotdeauna. Doar că, ele sunt împrăştiate prin timp şi spaţiu ..., ieşind la iveală din când în când, câte unul, ba într-o parte a lumii, ba în istorie, în nişte cicluri spaţio-temporale care, curg în funcţie de nivelul evoluţiei Spirituale, umane.
    2 - Tot ceea ce numim "vechi", este un lucru care a ajuns la un grad de degradare din pricina indolenţei şi a ignoranţei omului. Fiindcă orice lucru întreţinut, funcţionează chiar mai bine ca unul nou-nouţ.
    urmează ...

    RăspundețiȘtergere
  25. Ca să eliminăm confuziile dintre "vechi" şi "nou", avem nevoie să înţelegem că "NIMIC NU E NOU SUB SOARE" şi de-aici să mergem cu cugetarea că, TOATE CREDINŢELE SUNT COMPATIBILE, fiindcă ele sunt PARTE ALE ACELUIAŞI ÎNTREG.
    Aşadar, cu cât cunoaşterea noastră se adânceşte, cu atât informaţiile se împletesc mai armonios în noi înşine, ZIDINDU-NE pe dinăuntru într-un chip INDESTRUCTIBIL, fiindcă, odată cu Armonia dintre elemente care, până acum au creat SEPARARE între oameni, această Armonie se va extinde înafara noastră, chiar şi prin aerul pe care-l respirăm, creând punţi de legătură între noi.
    Este foarte important să nu rămânem ataşaţi ideilor, fiindcă din COORDONATORI de idei (ideologii, doctrine), ajungem să fim SCLAVII lor, adică să fim conduşi de ele ; să ne raportăm manifestarile în totalitatea lor, în funcţie de ele.
    Spiritul are o largheţe pe care mintea umană nu-l poate cuprinde. Această largheţe poate exprima foarte multe lucruri, fiindcă, chiar cuprinde în ea multe lucruri. Dar noi o vom numi aici, TOLERANŢĂ.
    Apoi, Toleranţa aduce Pace şi Linişte ; deschidere şi generozitate necondiţionate de separarea de credinţe (şi multe alte beneficii aduce) .
    Indiferent de Credinţele cuiva, Paştele este TRIUMFUL ÎNVIERII asupra ceea ce părea o moarte definitivă şi un sfârşit de Viaţă. Căci spune Iisus : "Nu la răstihnirea mea să priviţi, ci la ÎNVIEREA mea."
    De aceea, merită să împărţim BUCURIA ÎNVIERII OMULUI-HRISTOS, cu oricine, de orice Credinţă, fiindcă Dumnezeu, ca un Tată Iubitor, "va tăia viţelul cel gras" aşa ca în "Pilda fiului rătăcitor".
    Dar să ne întoarcem puţin pe Pământ şi să ne gândim la ceea ce simte un părinte (fiindcă mulţi dintre noi suntem părinţi), când copiii lui se ceartă între ei, chiar şi atunci când au prilej de Bucurie. Căci din pricina neînţelegerilor dintre ei, iau masa separat, fiecare, în câte un colţ de lume. Acel părinte are inima tristă...
    Haideţi să nu-l întristăm pe Dumnezeu, făcând loc confuziilor şi îndoielilor în interiorul nostru, sau emiţând gânduri de desconsiderare pentru cei care NU-L CUNOSC (încă) pe HRISTOS şi prin aceasta nu-i recunosc Lui Iisus, nici originea Divină şi nici SFINŢENIA !
    Şi fiindcă e vremea cozonacilor (acuşica), pregătiţi toate ingredientele (credinţele/conceptele) şi puneţi-le la căldurică, lângă inimă, ca să fie gata de frământat, dospit şi copt în "Joia Mare". Iar "cozonacul" rumenit, lângă ouăle roşii vopsite cu Iubire, să fie pus pe masa tuturor celor care vor să participe împreună cu voi la ospăţ.

    Fiţi Divini, căci aşa Sunteţi !

    RăspundețiȘtergere
  26. Fain.
    "Echilibrul este dinamic", asa cum frumos zicea mai demult un prieten drag, deci este o necesitate in a ne (auto)observa in permanenta, invatand din ceea ce (ni) se intampla, in a ne ierta si a ne detasa, mai cu seama ca dinamicile (energetice) se imbina in diverse configuratii si uneori nu ne este prea usor sa le decelam. Asadar sa folosim cu intelepciune ceea ce vine inspre noi, avand in permanenta grija de re- echilibrarea noastra prin (auto)observare pe baza simtului echilibrului si a "principiilor mai inalte" ca baza de pornire, sa zicem asa si atunci cand apar "greseli" iertarea de sine si iertarea celorlalti este necesara. Deasemenea, asa cum spunea duhovnicul meu, ascultarea semnifica "taierea vointei proprii" si este esentiala intru diminuarea ego-ului, astfel schimbandu-ne perceptia prin raportalea la Dumnezeu.
    Perceptia distorsionata (si fiecare dintre noi, cred ca sau, ma rog unii dintre noi am experimentat destul de mult acest aspect, asadar io clar ca da) poate sa duca la reflexii (oglindiri) dezechilibrate ( "modulate excesiv cu energie de la sufletul reflector"), manifestate prin reactii inadecvate sau disproportionate.
    (acum vopsesc ouale, la noi asa-i traditia, ca in Joia Mare sa fie acest "ritual" si deasemenea se coace "colacul" si ascult muzica, bineinteles)

    Pentru Tine, Doamne
    https://www.youtube.com/watch?v=m-JxIs_2qXE

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  27. "Nu la răstihnirea mea să priviţi, ci la ÎNVIEREA MEA" spune Iisus.

    din lucrările mele (*L*)

    "Se-apropie ziua ÎNVIERII.
    Iisus "zace" deja, răstihnit.
    Cerul plânge.
    Oamenii sunt trişti că Cerul plânge.
    Unii sunt supăraţi că Cerul plânge.
    Alţii sunt de-a dreptul furioşi că Cerul plânge.
    De ce plânge Cerul ?
    De ce sunt oamenii trişti că Cerul plânge ?
    De ce sunt unii supăraţi că Cerul plânge ?
    De ce alţii sunt furioşi că Cerul plânge ?
    Cine este Cerul ?
    Cerul este o parte din Mintea Universală.
    Curenţii sunt gândurile.
    Norii sunt emoţiile.
    Ploaia este şuvoi de lacrimi.
    Unde plânge Cerul ?
    Până să plouă, plângea în el însuşi.
    Acum plouă peste pământ.
    Cerul n-are orgolii.
    Lui nu-i e teamă de interpretările cuiva.
    El plânge fără să se sfiiască.
    Cine-l face pe Cer să plângă ?
    Gândurile.
    Ale cui sunt gândurile care fac Cerul să plângă ?
    Ale oamenilor.
    ..........................
    Cum adică de unde ştiu, că gândurile oamenilor fac Cerul să plângă ?
    Păi în faţa cui plânge Cerul ?
    Pe capul cui ?
    Pe picioarele cui ?
    Ale omului.
    Căci Cerul plânge AICI şi ACUM.
    Peste om.
    Cine este omul ?
    Stăpânul planetei acesteia.
    Şi Cerul a venit în audienţă la Stăpânul planetei.
    Şi zice :
    "Stăpâne, până mai ieri, eram senin. Soarele, stăpânul meu, se simţea în largul lui, strălucind din razele sale cu care, îmbrăţişa toată planeta şi toată Lumea odată cu ea, cu multă Iubire. Dar odată s-au ridicat miliarde de gânduri, unele triste, altele supărate, altele furioase şi altele disperate.
    Erau atât de urâte aceste gânduri, că m-am ´spăimântat până şi eu.
    Din ´spăimântarea mea, s-au creat nouri tulburi, în planul meu emoţional.
    M-am gândit c-o să-mi treacă, sperând că oamenii se vor linişti, cu gânduri de sărbătoare. Dar nu. Valuri de curenţi încă se ridică de la Pământ, fiindcă Mama Geea nu mai poate suporta atâta tensiune şi ca´tă a o împărţi cu cineva care, să-i mai uşureze povara...
    Tare o compătimesc pe Mama Geea...!
    Şi să vezi ce fel de gânduri se ridică : unii sunt supăraţi că Iuda l-a trădat pe Hristos şi dintre aceştia, unii chiar îl urăsc pe Iuda şi-l înjură, cum crezi ? de "paşte..."; unii, sunt disperaţi că nu au miel şi colindă de-şi rup picioarele, în căutare de miel ieftin (ba se mai şi i-au la harţă unii cu alţii, că, intră unul în faţa celuilat la coadă, sau că le-a luat altul, tocmai bucata pe care o ochiseră...), dar nimeni nu-şi mai aminteşte, de ce au nevoie de miel pentru Paşte; alţii, trag cu ochiul la tv. şi se uită cum se lăfăiesc bogaţii în cumpărături de tot felul, ori pleacă în vacanţe exotice, trezind cu bună ştiinţă invidia celorlalţi. Dar cei mai furioşi sunt cei care au de toate (şi cu mult peste cât le este necesar), fiindcă Cerul le-a stricat vacanţa de Paşte, pentru care, au cheltuit o mică avere, din care un om modest ar fi trăit omeneşte câteva luni.
    Şi uite-aşa , stăpâne, în loc să fiu înseninat de gânduri smerite, ori de bucurie că se-apropie ÎNVIEREA, eu plâng peste Lume, tocmai tulburarea Lumii...
    Crezi, mata´, stăpâne peste Pământ, că poţi să faci ceva ca să mă înseninezi ? Adică, te întreb dacă ... VREI..., că eu ştiu că poţi... ! să-mi fie cu iertare că-ndrăznesc... ! dar de ce nu sunteţi bucuroşi pentru Înviere ... şi vă otrăviţi Sufletele, pe Mama Geea cu toată natura ei, pe mine şi pe Stăpânul meu Soarele care, tânjeşte de dorul copiilor săi de pe Terra ... şi de Maica lor ... !?!
    Chiar aşa şi-a uitat Omul originea Divină, stăpâne !?!"

    Fiţi Divini, căci aşa Sunteţi ! şi ... haideţi să înseninăm Cerul, ca să ne bucurăm, nu numai de Lumina Învierii , ci s-o unim cu Lumina Soarelui !

    RăspundețiȘtergere
  28. Iti multumesc pentru tot, Dan, si iti doresc sa ai intotdeauna Lumina Hristica in tine!

    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  29. Iti multumesc si eu pentru gandurile sincere! Sarbatori Fericite!

    RăspundețiȘtergere
  30. In suflet si-n gand sa aveti INVIEREA ,
    Cu Pacea si Linistea s-aveti revederea !
    Lumina va fie calauza pe Drum ,
    Ramana in urma al raului scrum !
    Traiti INVIEREA cu toata Fiiinta,
    Puneti stapana pe suflet – CREDINTA !
    Si orice scanteie simtiti ca v-atinge ,
    Lasati-o s-aprinda VESNICIA ce ninge !
    Iesiti in ninsoare,rugati-o sa spele
    Trecutul – ‘’bagaje ‘’prea grele !
    Iubirea din voi rasfrangeti-o –afara ,
    Din orice-anotimp fauriti primavara !
    Sa fiti precum frunza ce vesnic renaste ,
    In LUMINA mereu , nu doar in noaptea de PASTE !
    Chiar daca nu scriu,eu va urmaresc ,
    Motiv pentru care va multumesc !
    Multumesc Remer Ra pentru ca esti iubirea din tine rasfranta spre noi !

    RăspundețiȘtergere
  31. Sărbătorile sunt prilejuri în care ne aflăm la masa-mpreună.
    Fie ca Lumina să ne fie natură şi hrană!
    Hristos a înviat !
    Paşte binecuvântat, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  32. Hristos a inviat!
    Sfintele Sarbatori de Pasti ( Invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu- Pastele ) este cea mai mare dintre sarbatorile crestinesti in Biserica Ortodoxa si Biserica Romano-Catolica . Pastele se sarbatoresc in prima duminica care este dupa Luna Plina de dupa Echinoctiul de Primavara. Sunt ani in care unele culte serbeaza aceasta exceptionala Sarbatoare a Invierii Domnului in functie de calendarul adoptat de catre acestia (Iulian sau Gregorian).

    Cantarile Invierii - Sihastria
    https://www.youtube.com/watch?v=q7dXdy1sCm8

    Doamne ajuta!

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna, Dan.

    Am inteles ca vor mai fi transmisii in vara. E corect daca deduc ca ma pot apuca de acum de exercitiul cu sfera?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor mai fi transmisii pana la solstitiul de vara dupa care urmeaza o pauza pe timpul verii. Transmisiile vor fi reluate incepand cu echinoctiul de toamna.

      Ștergere
  34. Adevărat a înviat! Pace, Lumină şi Iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  35. Multumesc RemerRa, multumesc Renatosa Josai, multumesc tuturor celor care-au participat la aceste exceptionale intruniri de suflet!

    Mai langa tronul Tau
    http://www.youtube.com/watch?v=QYCvdsUympw

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  36. salut,
    Am o intrebare in legatura cu fratii pleadieni, am tot urmarit diferite documente despre iei, ...se spune ca au venit inapoi prin timp sau au vrut sa zica ca si iei au avut un asemenea trecut cum e prezentul nostru de azi ??

    o zi buna
    Dragos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, felul în care înţeleg eu aspectul la care te referi, sună cam aşa :
      Factorul timp îşi face simţită prezenţa doar în dimensiunea a treia şi în planurile inferioare ale dimensiunii a patra. De fapt, timpul este doar un factor de percepţie, fiindcă el în realitate nu există (n-a strâns nimeni în braţe timpul, nu-i aşa ?).
      Felul în care percepem noi timpul, este dictat de percepţia noastră asupra desfăşurării liniare a evenimentelor. Iar desfăşurarea liniară a evenimentelor este dictată de percepţia că, noi, fiecare, suntem entităţi separate.
      Atunci când eu vreau să înţeleg un lucru ce PARE de necuprins , mă duc la "principiul corespondenţei" care îmi arată că tot ceea ce este sus (sau dincolo de priceperea mea) este la fel cu ceea ce este jos (în ochii mei). Ca urmare, trebuie să clarificăm ceea ce înseamnă percepţia desffăşurării liniare a evenimentelor.
      Spre exemplu, îmi iau viaţa mea de la naştere şi până în momentul de faţă şi când privesc la ea, văd o linie care începe din punctul naşterii şi care ajunge până în ziua de astăzi.
      Pe această linie, sunt desfăşurate toate evenimentele din viaţa mea şi pe care EU le-am trăit într-o ordine cronologică.
      Deşi timpul este împărţit în trei părţi, cel care este predominant , este trecutul. Fiindcă, prezentul durează numai o clipă, viitorul este cea mai mare parte incert, iar cel pe care-l prinzi, clipă de clipă prezentă, trece cu o viteză uluitoare, tot în trecut.
      Din păcate, deşi avem percepţia timpului, cea mai mare parte a lui, n-o trăim conştient, iar el fuge pe lângă noi şi prin noi, fără să ne dăm seama că a fost.
      Pleiadienii, au experimentat şi ei în dimensiunile acestea şi îşi amintesc foarte bine iluzia timpului.
      Acum ei nu s-au întors în timp, ci se află în spaţiile de la 5D în sus unde, nu este timp.
      Evenimentele lor dinafara timpului se petrec în ACUM , adică simultan. Dar lor le este uşor să perceapă aşa fiindcă SUNT O SINGURĂ CONŞTIINŢĂ şi toate activităţile lor se petrec simultan; într-o formă circulară.
      Dacă aş vrea să ies înafara timpului, m-aş aşeza şi m-aş acorda la Conştiinţa mea înaltă care mi-ar aduce în jurul meu , în cerc, toate evenimentele pe care mi se pare că le-am trăit undeva în timpul trecut.
      Dintr-o dată aş avea senzaţia că am ochi pe toate părţile corpului şi că-mi pot vizualiza toate evenimentele în acelaşi timp, fără să fiu nevoită să-mi împart Atenţia între ele.
      Aş auzi limpede toate vocile pe care le-am auzit vreodată, fiidcă voi avea suficiente urechi.
      Funcţiile mele s-ar multiplica de atâtea ori, de câte ori ar fi nevoie ca să pot cuprinde totul în ACUM.
      Ieşind astfel înafara timpului şi având toate evenimentele din viaţa mea sub o singură privire, îmi devine simplu şi uşor să înţeleg care este pasul următor pe care să-l fac, ridicându-mă în spirală. Dar ceea ce mă face pe mine să dobândesc asemenea capacităţi este UNIFICAREA CU CONŞTIINŢA UNIVERSALĂ care, nu începe de la un moment dat ci, atunci când am atins vibraţia Conştiinţei mele Înalte, ea era deja conectată la Conştiinţa Universală şi prin aceasta, eu, deveneam, conştientizam că SUNT, NOI. Deci NOI VEDEAM, AUZEAM TOTUL dintr-o singură "suflare".
      Chiar şi acum sunt destui pleiadieni care experimentează în spaţiile 3D şi 4D şi ei au percepţia timpului, doar fiindcă sunt aici. Dar odată ieşiţi din aceste spaţii şi revenind la nivelul de Conştiinţă Universală, dispare separarea de Întreg şi odată cu el şi timpul.
      Spaţiul şi timpul sunt în strânsă legătură, iar faptul că noi numim Câmpurile vibraţionale, "spaţii" este ca să ne traducem nouă mai uşor. Dar acolo unde dispare timpul , dispare şi spaţiu.
      Sigur că, capacitatea mea de înţelegere a acestor lucruri, ar trebui descrisă în multe cuvinte, fiindcă în doar câteva linii generale, ea poate părea fără cap şi fără coadă. Dar senzaţiile pe care le trăieşti când experimentezi asemenea lucruri, uneori nu le poţi descrie în cuvinte. Însă cine vrea să experimenteze ieşirea înafara timpului, o poate face fără nici un risc şi în funcţie de ceea ce simte, vede, trăieşte fiecare, îşi poate face o idee.

      Ștergere
    2. multumesc pentru raspunsul tau, cat si vibratia care a venit cu el.

      numai bine.
      Dragos

      Ștergere
  37. Hristos a inviat in pace si iubire!

    Am lipsit recent de pe blog din motive subiective. In cele doua saptamani in care se alimenteaza sinele inalt si programul evolutiv am o stare mai neobisnuita, mi se activeaza planul mental foarte tare, nu ma odihnesc, etc. Sunt necomunicativa. In perioadele acestea evit sa interactionez.
    In afara de asta, am observat ca oamenii au reactii foarte puternice la ceea ce comunic, desi eu consider ca sunt lucruri firesti si le spun cu calm si fara asteptari, primesc niste reactii disproportionate vizavi de subiect si de intentiile mele. Chiar si la comunicarea scrisa, chiar si cu oameni care nu m-au intalnit fizic.
    Am ajuns sa cred ca de fapt reactioneaza la campul meu energetic, nu la cuvintele si intentiile mele. Asadar am decis sa observ mai mult ce se intampla si sa relationez mai putin. Spre binele tuturor. :)
    Ma ocup in continuare de vindecari, evolutie, etc.
    Nu am perceput nimic deosebit de Pasti, dar fiindca nu am fost eu in vibratia potrivita si nici nu am facut meditatie...

    Dragos,
    Nu tot ceea ce se scrie cu si despre Pleiadieni este in concordanta cu versiunea lor de realitate, unele dintre date sunt distorsionate/manipulate intentionat sau din nestiinta.
    Ce pot sa iti spun ca am urmarit si am rezonat ca informatie, energie si continut sunt comunicarile facute de Wendy Kennedy si Nora Herold. Am mai mentionat intr-un comentariu mai vechi despre asta. Insa presupune sa poti intelege engleza vorbita; totusi daca nu o intelegi, oricum se face download de informatie.
    Nu exemplific cu niciun link, deoarece atunci cand pun link-uri, postarile mele nu ajung sa fie afisate. Gasesti pe youtube, au pagini pe facebook, site-uri.
    Conceptul de timp liniar (trecut - prezent - viitor) este specific dimensiunii si paradigmei de experienta 3D.
    Ceea ce am inteles eu, este ca se poate accesa orice moment de timp, din orice dimensiune si ca ele exista simultan. Am auzit undeva urmatoarea analogie. Sa ne imaginam ca fiecare intrupare a noastra este o carte si toate aceste intrupari sunt puse intr-o biblioteca si ca putem scoate si accesa orice carte din aceasta biblioteca a intruparilor noastre. Aceasta analogie este facuta insa strict pentru mintea umana tipica 3D, in plan energetic lucrurile fiind ceva mai complexe. Exista lucruri pe care le percep, dar nu le pot explica acurat la nivel uman nici macar pentru mintea mea umana actuala. Si chiar daca le explic, depinde de capacitatea fiecarui om de a cuprinde o asemenea cunoastere la momentul respectiv, iar aceasta capacitate variaza atat de mult de la un om la altul. Am cam renuntat sa mai discut pe tema asta, desi imi lipseste un companion adevarat de discutie cu mintea deschisa si capabil sa inteleaga, cu care sa vorbesc lucruri inteligente, nu despre vreme si ce se mai intampla in tara.
    In cartea dr-ului Richard Gerber, Medicina Vibrationala, se discuta conceptul spatiu-timp raportat la dimensiune si vibratie. Cred ca este chiar la inceput cand se explica ecuatia Tiller-Einstein. Fizica nu este deloc domeniul meu forte in aceasta intrupare, trebuie sa mai studiez. Poate extrag cateva idei intr-o zi cand am timp, dar nu promit nimic.

    Pace tuturor!
    Sunt prin zona, chiar daca nu activez pe blog.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  38. Bine v-am regăsit !
    Mă bucur să găsesc gânduri de la Anca !
    În ultima vreme şi eu am fost mai tăcută. De fapt, corpul meu a devenit mai pretenţios cu mâncarea şi mi-am concentrat Atenţia asupra nevoilor lui.
    Deh ! creşterea spirituală, are şi ea pretenţiile sale.
    În timpul transmisiilor, m-am bucurat de băile de Lumină (mai ales că am simţit uneori acut, disconfort abdominal).
    Ştiind că emoţiile se gestionează digestiv, am tot căutat în traumele mele cauza şi deşi am luat evenimentele pe rând şi le-am aşezat sub cascade, lucrurile nu intrau în normalitate.
    La ultima transmisie (cea de Vineri), în timpul vindecării emoţionale, deşi mă gândisem să-mi desfăşor evenimentele în jurul meu sub cascadă, dintr-odată, m-am trezit procedând altfel.
    M-am aezat sub cascade şi suvoaiele de sunet şi Lumină aurie au început să curgă peste mine, iar când am reluat evenimentele, în loc să se aşeze acolo unde voiam să le aşez, ele mă traversau câte unul, venind de la picioare, trecând pe sub undele de sunet şi Lumină. Aşa am descoperit că, suferisem un şoc la un moment dat, dar pentru că nu-l puteam arăta, îl înghiţisem aşa nedigerat , iar peste el se desfăşurase un lanţ de alte traume (legate toate de acelaşi subiect) , pe care le-am considerat mai mari şi mai dureroase, iar de momentul acela care a durat maxim 2-3 secunde, am uitat definitiv.
    Când m-am trezit acum, cu el, faţă în faţă, ochii mi s-au umplut de lacrimi şi aşa cum eram, în timpul transmisiei, am continuat să plâng, dar fără lacrimi.
    Era un altfel de plâns. Unul de o adâncime stranie. Plângeam în adâncul meu.
    Stăteam ca un spectator şi priveam la ceea ce mi se întâmplă. Nu mai experimentam durerea, dar, în mine tot mai plângeam.
    Şuvoaie de Lumină curgeau abundent peste şocul acela, iar banda cu evenimente refuza să se mişte mai departe.
    Corpul îmi era ţintuit sub intensitatea Luminii.
    Când am crezut eu că pot trece mai departe, am încercat să trec la următoarele traume, dar simţurile au refuzat să mă servească; ploaia de Lumină a continuat să curgă peste şocul acela.
    Nu ştiu când a încetat plânsul interior, dar ştiu că a apărut printre şuvoaie de Lumină "Doamna Violette" şi mi-a transmis următoarele : "Vei rămâne sub cascada de Lumină aurie.", după care a plecat.
    Transmisia s-a încheiat odată cu un suspin adânc, iar când am deschis ochii era ora 20:40, fix.
    Pe final vreau să vă spun că, deşi la nivel subtil mă simt ca peştele în apă, la nivel fizic trebuie să lucrez serios la acordarea trupului fizic. Şi fiindcă procesul e încă în desfăşurare, mă voi abţine să dezvolt. Dar vă promit că după ce voi urmări cu Atenţie fiecare etapă a procesului, la finalul său, voi vorbi despre acest lucru.
    Din toată inima şi plină de recunoştinţă, îi mulţumesc Zaryienei şi întregii ei echipe care ne asistă şi ne ajută !
    Din toată inima şi plină de recunoştinţă, îi mulţumesc lui Remer Ra care mijloceşte şi ne aduce nouă atâtea daruri minunate, chiar la noi acasă !
    Spirite Binecuvântate, vă mulţumesc că SUNTEŢI !
    De Marţi, avem din nou ocazia să ne manifestăm generozitatea, emiţând gânduri Înalte despre Maica noastră România, dar şi să mijlocim ca unii dintre semenii noştri să se bucure de ceea ce am primit noi în ultimele două săptămâni.
    Ia să vedem dacă, suntem în stare să oferim şi altora din Darurile de care noi am avut deja parte !
    S-aveţi o seară în tihnă !

    RăspundețiȘtergere
  39. Fain.
    Totul este in ordine. Sa ne bucuram impreuna.

    RACHMANINOFF-RHAPSODY
    http://www.youtube.com/watch?v=RgtEUr_n9vM

    Cu multumire, recunostinta si apreciere,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  40. nu stiu daca o sa postezi intrebarea mea d-le Remer ra, dar cine este Renatosa si cine este Remer Ra. sunteti unul si acelasi?energie masculina si energie feminina?cine are nevoie de cine si de ce?e un exercitiu combiinat ?Pun intrebarea aceasta deoarece vad in comentarii ca raspunde mult in locul tau, asta insemnand ca esti de acord cu ea.
    Cine se ascunde in spatele cui?
    Multumesc si pentru raspuns si pentru tacere
    M.G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am nevoie şi de Remer Ra, şi de Rennatosa Josai. Şi de tot ceea ce mă poate ajuta să înaintez spre mine.
      Tu nu-ţi doreşti o lume în care să te mişti fără să fii nevoit să te tot explici, M.G.? În care să fii înţeles, fără cuvinte chiar?
      A.H.

      Ștergere
    2. Buna dimineata !
      "Curiozitatile mici, te impiedica sa vezi Adevarurile mari." Maxi-Mele (*L*)
      Cu alte cuvinte, preocuparea pentru fleacuri, te impiedica sa te bucuri de Daruri.
      EmGi, n-ai motive de teama ca-ti va lua vreodata cineva locul, fiindca "locul" in aceasta lume, nu apartine nimanui, noi fiind "calatori experimentali" aici.
      Ca urmare, eu nu pot lua locul cuiva, si nici altcineva nu-mi poate lua locul, fiindca nu avem cate unul.
      Si ca sa-ti raspund la "curiozitate" (desi stiu ca in spatele ei se ascund un alt set de intrebari nascute dintr-o anumita stare), raspunsul este NU. Nu suntem aceeasi persoana, dar SUNTEM ACEEASI FIINTA, din care faci parte si tu ... si TOTI.
      Si fiindca SUNTEM ACEEASI FIINTA, asa imi vine simplu sa citesc si intrebarile pe care le ascunzi in spate (constient sau nu).
      La nivel subtil, Lumea este un "torus" in care fiecare este o "spira". Iar fiecare spira are orbita sa, insa impreuna ele formeaza Intregul si evident ca se completeaza reciproc.
      Fiecare dintre noi are un rol in acest Intreg, rol pe care si l-a asumat inaintea experimentarii Vietii in trup, iar combinatia de vibratii ale fiecaruia este unica, ceea ce inseamna ca de la un punct incolo, eu nu pot sa fac ceea ce faci tu, sau altul si nici invers, fiindca nu este inscris in programul nostru experimental.
      Cresterea spirituala are rolul de a ne conduce catre rolul nostru in acest Intreg. Insa, Calea catre scopul nostru este presarata cu lectii, provocari, intrebari care trebuiesc rezolvate cu noi insine si in noi insine.
      O anume comoditate ne impiedica sa cautam raspunsurile in noi insine si atunci, arunca "pe strada" cu intrebarile, asa cum ies ele din neputintele noastre, fara sa ne gandim daca... odata dezbracate de "ambalaj" ele nu arata o goliciune urata.
      Fiecare are un Maestru launtric, gata sa ofere orice raspuns, dar, trebuie sa scapam de LENE si sa-i curatam calea Maestrului launtric care, este atat de generos.
      Atunci cand intram in contact cu o informatie care ne framanta, si care vine dinafara, intai de toate, trebuie sa stam la sfat cu Maestrul launtric, fiindca el ne va da cel mai potrivit raspuns pentru noi insine. Dar daca noi cautam tot pe-afara raspunsuri, riscam sa ne trezim in situatii jenante ca aceasta de fata (daca n-ai descoperit jena, intreaba-ti Maestrul launtric, deci hai la treaba!).
      Intrebarile SERIOASE, sunt menite sa atraga raspunsuri SIGURE, indiferent pe ce cale, fiindca Universul este la dispozitia noastra, tocmai pentru ca a investit in noi (iar Universul nu face investitii de amorul artei).
      Apoi, fiindca am venit in aceasta Lume goi si plecam la fel de goi, tot ceea ce dobandim aici, o facem in scop de DARUIRE; tot ceea ce am primit de la VIATA , trebuie sa DARUIM VIETII neconditionat.
      urmeaza...

      Ștergere
    3. Ani de zile am asteptat cate un raspuns (SERIOS) si el a venit totdeauna, atunci cand era vremea lui (chiar si acum mai astept raspunsuri, iar eu STIU ca vor veni). Dar am inteles mai tarziu, ca trebuie sa inveti A PRIMI si trebuie sa inveti RABDAREA fiindca fiecare lucru are ritmul sau.
      Apoi am invatat sa ma las ghidata (de Maestrul launtric, desigur) si atunci cand gasesc o intrebare in spatele careia vad sinceritate si implicare, nu intarzii sa raspund, indiferent cui ii este adresata, fiindca, cel care ma ghideaza pe mine, Vrea sa se Daruiasca (si cine sunt eu sa-l opresc, daca am inteles ca sunt aici sa-i fac VOIA). Dar intervin si acolo unde o intrebare poate crea tulburare si altora.
      Daca ai fi ATENT-A (Mihaela, daca nu gresesc) la felul cum ai inceput mesajul, ti-ai da seama ca Maestrul tau launtric, te indemna sa n-o pui, dar nu l-ai ascultat.
      Incercand sa te ascunzi, vezi ascunzisuri peste tot, fara sa realizezi ca, nu este nici un scop obscur in spate.
      In concluzie Eu Sunt si Remer Ra ESTE, iar eu aleg sa ma bucur de toate Darurile pe care ni le ofera ( in loc sa-l iau de urechi, cui, cand si de ce raspunde, sau ce altceva alege sa faca, sau nu) si nu stiu cum sa-i multumesc pentru tot ceea ce face pentru noi, pentru Romania si pentru Mama Pamant, in general.
      Multumesc Remer Ra ! Tare va iubesc !

      Ștergere
    4. A.H. ! ce frumos ai scris ! ce proiectie minunata ! : " o lume în care să te mişti fără să fii nevoit să te tot explici...;În care să fii înţeles, fără cuvinte chiar. "
      De fapt intrasem aici sa va spun despre transmisiile de aseara.
      In a doua parte, cand lucram pe cea de-a doua persoana, nu stiu cum se face, dar am adormit (Slava Domnului, ca directionasem deja energia catre acea persoana!).
      Dar in prima parte, dupa ce calatorisem prin si peste tara, la un momentat au inceput sa se ridice de la pamant valuri de aburi scanteietori in toate culorile, ceea ce mi-a oferit un spectacol fantastic. Apoi, din zona Sarmisegetuza, a tasnit o coloana de Lumina alb-auriu, catre Cer, urmata de una din Ceahlau si de alta din Bucegi care s-au unit intr-o piramida.
      Efectiv, vedeam cum Lumina se ridica la Cer prin cele trei coloane, iar din varful piramidei se desfacea ca o umbrela peste Romania (si iar mi-am zis : "iata umbrela Lui Zamolxe!).
      Acestea sunt lucrurile de care ma bucur ca un copil si le impart cu voi, nu ca sa va starnesc invidie sau alte manifestari din subsoluri, ci ca sa va bucurati impreuna cu mine, fiindca fiecare poate vedea cu "ochiul mintii" (folosindu-si imaginatia).
      Haideti sa invatam cu totii a ne tine privirea atintita catre frumos si bine, fiindca asa investim in polul acesta energie si el se va extinde. Si sa alegem constient, a nu mai hrani raul (e un indemn dar si o rugaminte).
      Fiti Divini, caci asa Sunteti !

      Ștergere
  41. Nu suntem una si aceeasi persoana! Crede-ma, eu nu atat de darnic la cuvinte.
    Si chiar daca nu as fi intru totul de acord cu unele comentarii, de ce nu le-as lasa? Daca tu nu esti de acord cu un raspuns, nu inseamna ca altuia nu ii este de folos. Unora le face bine aspirina dar altora le este contraindicat. Viata este mai complexa decat pare in realitate.

    RăspundețiȘtergere