.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 2 octombrie 2014

Portalul pleiadian - Transmisiile de toamnă (2)

A fost o surpriză plăcută pentru mine să mă ”reîntâlnesc” cu Oryen la această comunicare. Recunosc că mă simt mai în largul meu atunci când mesajele sunt transmise prin el, datorită faptului că fluxul câmpului energetic este mai flexibil și pot avea un dialog. Simțindu-mă mult mai liber în mișcare atunci când sunt conectat cu el, i-am și adresat câteva întrebări legate de dinamica subtilă a momentului actual.
Remer Ra: În primul rând, bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit! Cu mare bucurie revin de fiecare dată!
Remer Ra: Chiar simțeam nevoia să primesc unele răspunsuri cu privire la energia din această toamnă. Simt o amplificare a energiei, dar o simt că se manifestă cumva în valuri. Parcă suntem supuși unor energii care acționează sinusoidal și acest lucru deranjează multe persoane, chiar pornite de ceva vreme pe calea evoluției spirituale Ce poți să-mi spui despre acest fenomen?
Oryen: Observăm aceeași tendință de a privi în exterior! În primul rând, ar trebui să fiți mult mai atenți la ceea ce se întâmplă în mintea și sufletul vostru. Dinamica energetică planetară este ușor schimbată încă din timpul verii iar acum, odată cu echinocțiul de toamnă, s-a trecut pe o nouă frecvență, mai înaltă. Senzația de sinusoidă energetică este dată de interferența dintre propriile voastre cicluri interne și cele ale Geei. De câteva luni, Geea și-a amplificat atât procesul de regenerare și înnoire cât și conexiunile energetice cu toate celelalte planete ale sistemului solar. Senzația de val energetic sinusoidal este dată de conexiunea cu câmpurile energetice ale celorlalte planete. Există un oarecare șoc inițial după care lucrurile se stabilizează.
Remer Ra: Asta înseamnă că tendința acestor sinusoide este de atenuare? Am simțit și eu un ”vârf” acum trei săptămâni. L-am asociat cu explozia solară de atunci.
Oryen: Da, a fost un punct de maxim acum trei săptămâni! Explozia solară a venit în sprijinul vostru. Cantitatea de plasmă ”informată” trimisă de solarieni a mai atenuat șocul primei sinusoide.
Remer Ra: Este adevărat că fiecare explozie solară, acolo unde există interferență cu Geea, are un rol anume?
Oryen: Este adevărat. Toate așa-zisele explozii solare sunt de fapt infuzii de energie și informație transmise de solarieni. Ele au rolul de infuzare și reglare a câmpurilor energetice planetare și morfogenetice.
Remer Ra: Ce ar trebui să facem noi pentru a beneficia cât mai mult de aceste infuzii?
Oryen: În primul rând, trebuie să aveți în vedere faptul că în câmpul morfogenetic uman s-au conturat, destul de clar, două mari dinamici energetice. Primul este cel al schimbării benefice, al luminii, armoniei și iubirii universale, iar al doilea este al dualității și conflictului, dominat de egoul personal și de grup. Prin urmare, fiți foarte atenți la gândurile și emoțiile voastre, pentru că multe dintre ele nu sunt ale voastre. Interferențele pot fi destul de puternice în această toamnă, mai ales pentru cei care încă oscilează între vechea și noua paradigmă. Nu trebuie să vă conectați la aceste energii ci trebuie să faceți ordine în interiorul vostru! Ieșiți din lâncezeală și alegeți direcția în care veți merge! Pasivitatea înseamnă de fapt regresie, involuție. Nu există neutralitate în această tranziție. Ori mergeți înainte, ori înapoi!
Remer Ra: Care este cea mai bună abordare vizavi de interferențe? Este îndeajuns să exersăm rolul de ”observator” al gândurilor și sentimentelor noastre?
Oryen: Da, exersând rolul de fin observator, veți fi centrați pe ”aici și acum”! A fi observator înseamnă a fi conștient de cine ești, unde ești și încotro te îndrepți! În scurt timp, veți reuși să identificați gândurile, emoțiile și energiile altora; veți reuși să atingeți chiar pacea minții și a sufletului!
Remer Ra: Rămân influențele propriului ego iar acestea nu pot fi neglijate. Ne poate ajuta rețeaua și transmisiile ei?
Oryen: La fel ca și ghidul spiritual, rețeaua vă ajută dar nu poate decide în locul vostru. Nimeni nu poate decide în locul vostru! Alegeți ceea ce vreți să faceți! Asumați-vă responsabilitatea asupra propriei vieți și veți primi ajutor, atât din partea rețelei cât și din partea altora!
Remer Ra: Simt cumva că răspunsul tău are legătură cu transmisiile viitoare. Ce poți să-mi spui despre următoarele patru transmisii?
Oryen: Următoarele patru transmisii (7, 10, 14, 17 octombrie) vă ajută la împuternicire și vindecare! La prima transmisie (20:20 și 20:40) veți fi ajutați să alimentați și să vă dezvoltați sinele înalt, iar cea de-a doua transmisie (22:10 și 22:30) vă va ajuta la vindecarea sau ameliorarea a două afecțiuni fizice.
În cadrul cele de-a doua transmisii, în primele zece minute (22:10 și 22:20), se va transmite un flux energetic auriu, pentru vindecarea subtilă a celor două afecțiuni, iar în următoarele zece minute (22.20 și 22:30) se va transmite un flux verde, pentru vindecarea energetică și fizică. Puteți lucra cu mai multe afecțiuni dacă acestea sunt relativ ușoare.
Remer Ra. Vă mulțumesc în numele tuturor!

Notă: Înainte cu zece minute de începerea primei transmisii, să aveți în vedere relaxarea totală, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis, semănând cumva cu un boboc de floare. Așadar, prin acest centru energetic vă conectați la rețeaua de sateliți și veți primi energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara. La potențialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta însemnând capacitatea de a lucra, la nivel conștient, cu zece mii de modulații ale energiei universale!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
Vă reamintesc că sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup care funcționează la parametri optimi, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc. De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc. Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc. În timpul transmisiilor de la 20:20 și 20:40 se va avea în vedere alimentarea acestui sine înalt. Veți aloca aproximativ șapte minute pentru fiecare corp în parte.
În timpul celei de-a doua transmisii (22:10 și 22:30) se vor avea în vedere două afecțiuni serioase, sau mai multe afecțiuni ușoare. Recomand ca înaintea acestei transmisii să alocați 5-10 minute pentru a ”sta de vorbă” cu propriul vostru corp fizic. Tot ce aveți de făcut este să-i transmiteți iubire, să-i cereți iertare pentru toate abuzurile la care l-ați supus și să-i mulțumiți pentru că este un minunat instrument pentru spiritul vostru! Din experiența mea (și nu numai), vă pot spune că vindecarea este mult mai rapidă atunci când se reface relația de prietenie cu propriul corp. Nu trebuie decât să-i spuneți din suflet cele trei cuvinte magice: iartă-mă, îți mulțumesc, te iubesc! Apoi, în timpul transmisiei, lăsați cele două fluxuri energetice să lucreze în zonele afectate.


(va urma)

40 de comentarii:

  1. Iuhuu ! Hai să fim sănătoşi !
    Mulţumim Oryen ! Mulţumim Remer Ra ! Să fiţi binecuvântaţi !
    Înţeleg şi mai bine acum, ce s-a întâmplat cu mine în această vară - REGENERARE TOTALĂ (odată cu Mama Geea).
    Ma-are ajutor primim ! Se cade să fim ta-are recunoscători !
    Apoi, să nu uităm de CURĂŢENIA GENERALĂ ! Haidaţi copii, căi PUTEM !
    N.N.S.M.S. (adică..., nu-i nevoie să mă semnez (~L*) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Remer Ra, ma tot intreb daca ar fi ceva de adaugat sau mentionat la categoria sfaturi pentru persoanele insarcinate care participa la aceste meditatii speciale.?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar sa nu directionezi energia catre sarcina! Fatul are deja tot ceea ce-i este necesar!

      Ștergere
  3. Multumim Remer, multumim fratilor nostri din apropiere de Mercur. :)

    Dragos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marti 30 septembrie, la transmisia care se intampla cu lumina de la ora 20:20, care trebuia sa ne intre in toate elementele strucurale ale corpului, am perceput o intensa componenta de vindecare a diferitelor afectiuni...sau mai degraba o ordonare dupa corectitudinea initiala (in sensul "duh drept innoieste intru cele dinauntru ale mele" (Psalmul 50). m-a surprins, caci aceasta era inainte de a se anunta tema transmisiilor care incep in data de 7 octombrie.

    Abia dupa ce am citit aceasta noua postare am inceput sa imi pun ceva intrebari, te rog Remer Ra sa-mi spui daca este corect: ceea ce avem noi de facut este stabilit in planuri in care timpul curge altfel decat pe Pamant? Daca este stabilit anterior (ca orice pkan totusi) inseamna ca putem sa ajungem in alte dimensiuni la ceea ce urmeaza sa se intample si sa participam oarecm dinainte? In acest caz, daca raspunsul este da, ce avem de facut?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca timpul este altfel perceput in dimensiunile superioare. Pe de alta parte, nici nu cred ca este relevant pentru noi...
      Doar anumite evenimente sunt stabilite de "dincolo". Restul depinde de noi, de alegerile pe care le facem!

      Ștergere
  5. Pentru cei care au nevoie de un imbold, să ne amintim ce ne spunea Zaryiena :
    "Reveniți la voi înșivă și redescoperiți-vă puterea de creatori! Reveniți la sinele vostru divin și redescoperiți-vă potențialul vostru de zei magnifici! Nu trebuie să faceți nimic altceva decât să alegeți ceea ce vreți și apoi să credeți că totul vă este cu putință! Nu aveți nevoie de tehnologii deosebite! Nu aveți nevoie de alți oameni pentru asta! Nu aveți nevoie de resurse materiale! Nu aveți nevoie de persoane influente din societate care să vă ajute! Nu aveți nevoie de nimic din toate acestea! Nu aveți nevoie de nimic din exterior! Când veți înțelege că toate acestea sunt doar efecte? Tot ce vă trebuie aveți deja! Totul este în voi și voi sunteți în Tot!
    Aveți cel mai puternic instrument de creație din Univers, iar acesta este capacitatea de crea imagini! Imaginea stă la baza creației iar voi aveți capacitatea de a crea orice! Cu toții aveți imaginație dar puțini știu să-și împuternicească această capacitate. Imaginea este asemenea unei semințe! Dar pentru a încolți, o sămânță are nevoie de pământ fertil, de apă și apoi de lumină. La fel stau lucrurile și în procesul de creație. Ceea ce creați trebuie să aibă cât mai multe conexiuni cu realitatea obiectivă, apoi trebuie să udați imaginea cu atenția voastră, dându-i astfel energie, lumină, forță, iar apoi să așteptați procesul de materializare. Nu trebuie să vă gândiți la nimic altceva!
    Chiar dacă vi se pare bizar, în procesul de creație nu trebuie să vă preocupe mecanismele intermediare de materializare, precum aspectele relaționale, materiale, logistice sau alte asemenea. Desigur, acestea există și fac parte din procesul tranzitoriu de materializare dar ele nu sunt factori cauzali!
    Principiul cauză în procesul de materializare este triada intenție-imagine-emoție. Împuternicirea imaginii constă în felul cum este legată de intenție și de emoție, adică de simțire, de trăire, de vibrație. Intenția este declanșatorul, inițiatorul, factorul prim al materializării! Am observat că aici aveți cele mai multe probleme! Până când nu veți face diferența dintre dorință și intenție, nu veți reuși să faceți primul mare pas în procesul de creație.
    urmează...

    RăspundețiȘtergere
  6. continuare...
    Dorința este echivalentă cu ”a dori” iar intenția este echivalentă cu ”a crea”. Întotdeauna, în spatele dorinței există ”aș vrea” însă există și un ”dar nu am ce trebuie” sau ”nu am resursele necesare” sau ”nu văd cum aș putea” sau ”trebuie să mă ajute Dumnezeu”. Creatorul nu are dorințe, el pur și simplu... creează!”
    Intenția este altceva! Intenția este instrumentul creatorilor! Intenția este expresia faptului că știți cine sunteți și vă recunoașteți puterea de creatori! Ați uitat acest lucru pentru că ați ales să vă întrupați pe o planetă de vibrație mai joasă, unde procesul de materializare este mai greoi și este necesar să așteptați o anume perioadă de timp până când se concretizează materializarea. Nu este important acest lucru; contează doar să vă treziți din somnul în care v-ați afundat de mii de ani, și să vă recunoașteți puterea!
    Nu trebuie nici să vă blamați pentru că ați ales să vă întrupați aici. Terra este o școală minunată, unde se pot realiza salturi uriașe în evoluție! Este, într-adevăr, o școală mai dură, unde lecțiile sunt învățate și prin suferință. De altfel, acesta este un instrument de evoluție extrem de eficient și voi ați ales să-l folosiți, în acest spațiu, pentru evoluție și chiar pentru regăsirea de sine.
    Intenția este expresia încrederii în propriile voastre puteri! Intenția are vibrația încrederii că imaginea este sămânța care va da rod, indiferent de condițiile exterioare, chiar dacă nu aveți niciun fel de resort sau ajutor, chiar dacă nu aveți relații privilegiate și chiar dacă totul în jur pare ostil.
    Ridicați-vă puțin privirea și priviți la toate obiectele din jurul vostru! Totul, toate obiectele din jurul vostru au fost la început doar... imagini. Cei care le-au creat au crezut în acele imagini și apoi s-au... materializat! Cei care au crezut mai puțin în ele, au depus un efort mai mare pentru materializare dar cei care au crezut mai mult în ele, au muncit mai puțin!"- Portalul pleiadian - Transmisii 5
    Să fie cu folos maxim !
    R.J.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca mi-ai citit gandurile,mie personal imi sunt de ajutor toate lucrurile pe care le scrii fie ca sunt trairile tale sau ca repostezi niste informatii.Zilele astea am tot citit din urma cautand informatii care sa ma ajute sa-mi fac meditatiile cat mai bine si spre nedumerirea mea am intalnit oameni care au o problema ba cu informatia continuta in mesaje, ba ca sunt prea multe...etc.Parerea mea e ca defapt lucrurile sunt mult mai simple iar noi le complicam.Spatiul de aici nu este limitat iar de citit poti sa citesti numai daca doresti si daca iti face bine.Mie imi face bine, asa ca multumesc R.J.Multumesc Remer Ra, multumesc fiintelor minunate din Pleiade.Desi v-am multumit de multe ori in gadul meu,imi dau seama ca si cuvintele au rolul lor.Va doresc tuturor sa aveti o zi plina de bucurii!

      Ștergere
    2. Mă bucur TOTDEAUNA să fiu de ajutor !
      Mă bucur că ŞTII SĂ PRIMEŞTI !
      Nu PUTEM să spunem că n-avem ce dărui, când sunt atâtea Daruiri în jurul nostru.
      "Numai cel ce nu ştie a primi, crede că n-are nimic de dăruit." Maxi-Mele (*L*)
      Mulţumim pentru urare!
      Să ţi se-ntoarcă bucuriile-nmulţite , în fiecare zi din viaţa ta!
      Cât despre cuvinte...? iată ce-am trăit eu astăzi :
      dialog, cu un ghemotoc de vreo cinci anişori :
      " - De ce eşti aşa bună cu mine ?
      - Fiindcă te iubesc ! zic eu.
      Ghemotocul rămâne puţin pe gânduri, frământând în mânuţă, lăbuţa ursuleţului de pluş din braţe.
      - Şi tati zice că mă iubeşte, dar nu e bun, mereu, cu mine ...
      - Cum aşa...?
      - Îmi spune lucruri care mă fac să plâng...
      - Ce fel de lucruri ? zic eu, gândindu-mă în altă... direcţie...
      - Nu-ţi spun, că am să plâng dacă-ţi spun ...
      - Bine ! Dacă n-ai încredere, nu-mi spune.
      - Am încredere în tine, dar nu vreau să plâng...
      - Ai curaj ? o întreb eu.
      - Da.
      - Păi, dacă ai curaj, o să-mi spui, fără să plângi.
      mai răsuceşte lăbuţa ursuleţului de vreo două-trei ori şi zice :
      - Tati mă face grasă .
      - Îmhî ! şi tu ce părere ai ? Ţie-ţi place de tine când te uiţi în oglindă ?
      - Da.
      - Şi tu consideri că eşti grasă ?
      - Nu.
      - Deci, te iubeşti aşa cum eşti .
      - Daaaa ! exclamă ea cu toată guriţa.
      - Şi-atunci, de ce plângi că tati îţi zice că eşti grasă.
      - Măăă şi tu eşti ca buni ? Nici tu nu înţelegi ? Eu nu plâng că îmi zice că sunt grasă, plâng că mă face grasă.
      - Vrei să-mi explici mai bine ? o întreb eu.
      - Păi asta e ! dacă tu care eşti mare nu înţelegi, eu care sunt mică, nici atât nu ştiu să explic ... ; el mă face grasă , măăăă ! şi-mi bate cu vârful degetului la tâmplă, semn că nu mă duce capul.
      - Vrei să spui că tu te îngraşi fiindcă tati te vede grasă ?
      - Ei, vezi c-ai înţeles ! ? Hai la calculator să-mi mai arăţi apusul (îi plac imaginile cu apus de Soare) !"

      Într-un final, am reuşit să înţeleg ( şi de-atunci stau pe gânduri ) ...
      Voi aţi înţeles ?
      ÎNDEMN - PĂRINŢI ...! AVEŢI GRIJĂ LA PROIECŢIILE PE CARE LE FACEŢI ASUPRA COPIILOR VOŞTRI !!!
      R.J.

      Ștergere
    3. Prefer sa-i trimit la culcare cu lucruri de genul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=eV-suBwccXQ

      Ștergere
    4. Minunat ! Mulţumesc ! Eşti foarte creativ şi inspirat!
      Ai un semn distinctiv şi nu eşti singurul. Nu ştiu de unde veniţi, dar sunt sigură că toţi veniţi din acelaşi loc.
      Am să mă bucur de câte o poveste pe seară şi am s-o împart cu bucurie celor dragi mie!
      Încă o dată mulţumesc !

      Ștergere
    5. Tocmai am ascultat povestea "Micul suflet si soarele" si-mi pare rau ca n-am intalnit aceste povesti cand fiul meu era mic.Sunt frumoase si profunde,daca aceasta este macar o parte din manifestarea ta ca tata,ma bucur pentru copiii tai.

      Ștergere
  7. M-am simtit mai bine numai citind acest articol , multumesc pentru indrumare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu vă iubesc !
      Binecuvântată fie ploaia de astăzi !
      "Apa
      Sfânta
      spele
      rele
      şi să lase
      doar frumoase"
      (*L*)
      S-aveţi o zi minunată, mai curată ca, cea de ieri!
      R.J.

      Ștergere
  8. Ce vibratie calda am simtit acum!!! Superb!!! Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am mai scris aseară, căci la transmisiile astea (din seria asta), sunt tare somnoroasă.
    Măi, dar am făcut nişte băiţe de Luminăăăă....!!!
    N-am văzut-o pe "Doamna Violette " deloc, dar a fost o entitate de Lumină galbenă , mai tot timpul.
    După aceste băiţe (chiar şi în timpul) aşa voiam să dooorm... ! Dar m-am ţinut trează.
    Binecuvântat să fie Remer Ra ! Căci prin Lucrarea sa, s-a creat acest spaţiu.
    Binecuvântat să fie acest spaţiu, căci şi aici avem şansa să creştem !
    Binecuvântat să fie ajutorul şi îndrumarea pe care-o primim !
    Binecuvântaţi să fie solarienii şi pleiadienii care atâta ne iubesc !
    Binecuvântat să fie Dumnezeu, în vecii vecilor !
    Binecuvântaţi să fim noi, cu toţii ! Căci noi suntem florile de pe câmpiile Mamei Geea .
    Haideţi să ne deschidem petalele, copii!
    Vă mulţumesc tuturor !
    R.J.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca nu e la subiect m-am gandit sa scriu totusi.V-am spus ca eu sunt in urma cu toate lucrurile astea dar in ultima vreme au venit peste mine ca un val.In fiecare zi citesc cate ceva sau vizualizez cate un filmulet,dar ce mi s-a intamplat azi a fost cu totul iesit din comun.Am dat de "Zamolxe"( comorile lasate de geto-daci).Cu greu pot sa explic tot ce am simtit nici acum nu ma pot opri din plans(cat am plans in ultima vreme si la meditatii si acum, n-am plans in ani de zile),am avut un sentiment rascolitor ca si cum mi-as fi pierdut si regasit mama in acelasi timp.Acum sunt trista dar sper sa-mi revin.Sa aveti zile pline de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca treci printr-un proces de purificare! Nu te identifica cu aceste stari! Lasa-le sa treaca; fii doar observator!

      Ștergere
  11. Sunt de-a dreptul copleşită ! Atât de copleşită, că aproape am uitat ce am trăit la prima transmisie...
    Îmi voi aminti cu siguranţă, imediat ce mă voi detaşa de această stare (de care n-aş vrea să mă detaşez)...
    La cea de-a doua transmisie, a fost atât de minunat sub valul de Lumină aurie, că m-a cuprins cu totul ca într-un nor.
    La început, am cugetat aşa : "permit fluxului de energie aurie, să mă înglobeze cu totul şi să aducă la perfecţiune planurile mele subtile".
    Am vizualizat valuri de lumină aurie, o minune, care, deşi veneau din abundenţă, totuşi rămâneau în jurul meu, în norul care mă cuprinsese.
    Chiar şi mie, care am un debit mare la exprimarea scrisă, mi-e greu să exprim în cuvinte starea pe care am trăit-o.
    În timp ce mă lăsam cuprinsă de lumina aurie, am cugetat spontan : " Mă îmbrac în Lumina Slavei celei Cereşti. Îţi mulţumesc Doamne ! Lumina Slavei Tale să dăinuie în veci ! Amin!"
    M-am bucurat apoi de Lumina verde-vindecătoare şi iar am cugetat spontan : "bucurase-vor oasele mele, cele smerite..."
    Peste toate acestea, ce mai pot să spun...; lacrimile-mi joacă printre gene...
    Nu cred c-am învăţat să cuvânt RECUNOŞTINŢA pe care o TRĂIESC acum, de aceea vă spun atât : Remer Ra, dragi pleiadieni, VĂ IUBESC !

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulţumesc cu inima ! A fost minunat ! Aş povesti mai pe larg, dar sunt atât de somnoroasă... !
    S-aveţi somn liniştit şi mâine , o minune de zi !

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule Remer Ra,as avea o intrebare pentru dumneavoastra.De unde stiti, sau cum ati ajuns la convingerea ca pleiadienii sunt fiinte benefice si ca ceea ce fac pentru pamanteni este chiar benefic si defapt nu se intampla altceva sub aceasta masca? N-as vrea sa credeti ca judec in vreun fel ceea ce faceti(ba dimpotriva) si sunt sigura ca datorita experientei pe care o aveti, cunoasteti si anumite moduri sau tehnici prin care puteti verifica aceste lucruri inainte de a le practica.E plin internetul de oameni care spun ca sunt in contact cu diverse entitati benefice dar nimeni nu vorbeste despre modul in care verifica.Poate ca atunci cand esti foarte familiarizat cu aceste lucruri nu te mai gandesti ca altii se intreaba.Demult voiam sa stiu daca exista o metoda de verificare si daca e la-ndemana oricui,dar n-am gasit pana acum persoana potrivita pe care s-o intreb(in care sa am incredere).Pentru mine ar insemna mult daca mi-ati raspunde.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine foloseste doar mintea nu are cum sa verifice daca o civilizatie extraterestra este benefica sau malefica. In acest caz, pentru ca cineva sa-si formeze o parere, are nevoie de o oarecare experienta directa. Insa exista si inima... si un limbaj universal al inimii!

      Ștergere
    2. Cum să nu ştii dacă ceva e bun sau rău, dacă SIMŢI acel ADEVĂR !? E ca atunci când după ce ai avut un lapsus, bingo ! ţi-ai amintit cât fac 8x7... şi ţi-ai amintit şi de ce
      Înainte de întrupare, ne-am asumat fiecare, misiunea pe care o are.
      Imaginea pe care trebuie s-o vedem, nu trebuie să fie într-un trecut nebulos, ci într-o REALITATE la fel de PREZENTĂ ca şi aceasta pe care o percepem atunci când suntem CONŞTIENŢI ŞI PREZENŢI.
      Pleiadienii, nu ne sunt deloc străini. E ca atunci când fraţii sunt despărţiţi între ei de mici şi după zeci de ani se întâlnesc întâmplător şi SIMT legătura tainică dintre ei, căreia îi zicem (fii ATENTĂ !) VOCEA sângelui.
      Pleiadienii, sunt AICI, dar într-un alt plan ; ei sunt chiar mai aproape de noi, decât e mintea de inima noastră.
      Poate cineva să aproximeze distanţa dintre Viaţa din timpul somnului şi cea din starea de trezie ? NU. Ambele sunt AICI, dar în planuri diferite. Cam aşa VĂD eu.

      Ștergere
  14. Sincer sa fiu, mai demult mi-am pus si eu aceeasi intrebare. Cele doua raspunsuri de mai sus ... practic nu ofera nici un raspuns.

    Raspunsul anonimului de la 22:48 este slab, pentru ca argumentul este A SIMTI. Dar a simti ne indica prin perceptie doar un anumit nivel al realitatii, care nu este in legatura directa cu vesnicia, eternitatea, si in consecinta nu este incoruptibil. Adica este supus efemerului. De aceea informatiile furnizate de acest nivel al realitatii trebuie verificate prin alte nivele ale realitatii ( accesibile cu alte structuri ale fiintei umane decat corpul astral ). Despre aceste verificari cred ca a intrebat primul anonim ( de la 9:30 ). Iar anonimul 22:48 nu a zis nimic de asta.

    In plus, se contrazice singur. Daca poate percepe ca viata din timpul somnului si cea din starea de trezie sunt in planuri diferite, atunci poate aproxima ( cu o eroare specifica si proprie ) distanta dintre ele. Deci acel NU cu litere mari nu isi are locul.

    Acest raspuns imi arata ( pentru a nu stiu cata oara ) ca emotionalul folosit cand nu trebuie tulbura perceptia.

    Cat despre raspunsul domnului Remer, evita calea cinstita, directa si simpla a oferirii, cu rabdare, a unei cai de validare a unei comunicari cu o entitate fara trup fizic. In schimb, reactioneaza inducand ideea ca cel care a intrebat isi foloseste exclusiv mintea ( desi intrebarea era despre discernamant, nu neaparat al mintii ), si pomeneste de limbajul inimii, care poate insemna cam orice, functie de ce intelege celalalt.

    De altfel, ocazional am mai citit acest blog si am observat ca, aproape fara exceptii, domnul Remer devine foarte evaziv si alunecos cand apare o parere sau intrebare care contine ideea de "chiar e bine ceea ce faceti sau scrieti?". Nu ma deranjeaza, chiar imi plac foarte mult unele articole ( mai vechi ), dar prudenta si discernamantul sunt elemente esentiale pentru o stare normala de trezie si prezenta. De aceea, nu cred ca e cea mai buna atitudine evitarea check-urilor. Diamantul e diamant si in noroi, si incrustat in coroana.

    In plus, o entitate cu adevarat benefica fara trup fizic nu se va supara niciodata daca un om intrupat doreste sa verifice beneficitatea relatiei lor. Ea stie ca omul are dreptul sa faca asta, si stie ca acea beneficitate va trece toate check-urile oricarei fiinte din Creatie, pentru ca acea entitate are incredere totala in samanta de Vesnicie din ea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Beneficitatea tine de practica nu de argumente, ipoteze!
    Argumentele, logice sau mai putin logice, ajuta prea putin. Un comunist iti poate aduce argumentele lui, un fundamentalist religios iti va 'demonstra' adevarul lui, la fel poate face si un democrat sau un fascist. Doar faptele sunt cele care dovedesc ceva. Eu nu ma straduiesc sa demonstrez ca mesajele sunt autentice si evit orice dezbatere inutila, care nu e altceva decat pierdere de timp. A fost o vreme cand imi placeau la nebunie aceste dezbateri (dar aveam si mult timp la dispozitie).

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi cer scuze daca am lasat impresia ca e nevoie de o justificare din partea dumneavoastra,n-am dorit nici un moment sa transmit asta.Si eu ma bazez foarte mult pe ce simt dar uneori am si indoieli iar verificarile pe care eu le fac nu avut niciodata ca obiectiv entitati extraterestre.Pur si simplu voiam sa inteleg cum se face.Inteleg ca R.J. simte clar cand ceva e bun sau nu,uneori am impresia ca si eu stiu,dar constat ca daca ma iau singura la intrebari nu mai e asa.Asta e nivelul la care sunt eu n-are rost sa ma prefac c-am lnteles daca nu-i asa.N-am cum sa avansez daca nu stiu de unde plec si daca e bine unde merg.Inca odata imi cer scuze , eu apreciez mult ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără să SIMŢI că ai făcut asta, ai pus nişte întrebări MUTE.
      Ai vorbit mult despre NEÎNCREDEREA ÎN TINE, într-o înşiruire de contraargumente. Şi ai vorbit în genere despre LIMITAREA TA, neştiind că "SIMŢIREA" CUPRINDE ÎNTREAGA TA FIINŢĂ, fiindcă ŢI-E FRICĂ SĂ TE LAŞI CUPRINS DE SIMŢIRE (pur şi simplu e prea mult pentru tine, acum).
      A SIMŢI, DETERMINĂ (precede) A ŞTI. Iar A ŞTI, se naşte din A SIMŢI: Ca urmare NU ESTE ŞTIINŢĂ FĂRĂ SIMŢIRE. Cine zice că are ştiinţă dar n-a simţit-o/trăt-o, acela se amăgeşte singur (şi din păcate şi pe alţii).
      Planurile N_AU distanţe între ele, căci ele se întrepătrund.
      Cugetam de dimineaţă aşa :
      "Noi avem prostul obicei să zicem că ...Soarele răsare, sau apune !
      Realitatea e că, Soarele nu răsare pentru Pământ, ci, Pământul îşi trimite o parte a sa (rotindu-se în nişte cicluri, în jurul Soarelui) în cugetarea nopţii, la întuneric, precum sămânţa la încoţit, adânc ascunsă în stratul de pământ. În ACELAŞI TIMP, în alt plan al pământului, sămânţa încolţeşte, în altul creşte, în altul înfloreşte, în altul face fructe/seminţe, în altul se coace, în altul se seamănă/scutură din nou în pământ şi iar se lasă noaptea peste sămânţă.
      Procesul de germinare al seminţei, este acelaşi proces care se întâmplă cu noi în timpul somnului. În timpul nopţii, în noi începe un nou proces de Creaţie. Dar să vezi "comedie", căci, chiar înainte de a se încheia noaptea, Intenţia noastră/germinarea s-a şi încheiat... în altă parte care, pare înafara noastră deşi nu e...! Apoi, tot simultan, procesul urmează TOATE etapele materializării... şi tot înainte de a se fi terminat germinarea, sămânţa ajunge din nou sub stratul de pământ, şi gata de germinare.
      Poate că-ţi vine greu să mă urmăreşti, dar înţelege că nu există distanţe nici ca timp, nici ca spaţiu între diferite planuri, fiindcă ele sunt interpătrunse.
      Eu am înţeles asta, când, în timp ce proiectam mobilă (pe la 20 de ani, în joacă, doar aşa... fiindcă puteam), altcineva, într-un alt colţ al lumii, acelaşi model, CHIAR ÎN ACELAŞI TIMP, o scotea pe piaţă . Şi sunt sigură, că tot în acelaşi timp, altcineva, în alt colţ al lumii, încerca să încropească cu imaginaţia, câteva linii ale aceluiaşi model.

      Ștergere
    2. Acum nu gasesc nici un raspuns in mesajul tau,dar eu cred ca el e bun sa existe acolo undeva nu se stie niciodata cand il voi reciti si-mi va fi de folos Cat despre neincrederea mea ...ea este e adevarat nici macar nu ma stradui s-o ascund ,oricum se vede cu ochiul liber asa cum vad si eu la altii tot felul de lucruri.Deocamdata sunt in faza aceea in care iti dai seama de originea aparenta a problemei care poate fi in copilarie (o trauma),fie intr-o relatie.Dar asa cum am spus cred ca aceasta e doar originea aparenta,originea reala e alta.Dar nu-i nimic cu rabdare(si asta e o problema)am sa ma vindec si de asta.

      Ștergere
    3. Păi, da ! Cum să găseşti răspunsul în mesajul meu ? Noi, ne putem oferi unii altora, doar CHEI. Dar uşa potrivită şi descuiatul ei, trebuie să-l facă fiecare, SINGUR, fiindcă, răspunsul pentru fiecare în parte, este UNIC.
      Ai văzut un copil care primeşte o jucărie ? El e mulţumit numai o vreme cu exteriorul... ! dar curând, începe să facă săpături în interior. Hai să învăţăm de la copii !

      Ștergere
  17. Dar daca simtirea iti este indusa sau alterata nu inseamna ca tot ce urmeaza e o iluzie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parte importantă din experimentarea Vieţii în trup, este călătoria către un Adevăr pe care doar l-ai uitat.
      Atunci când îţi aminteşti ceva, ŞTII că lucrul acela este un Adevăr, tocmai pentru că SIMŢI acest Adevăr.
      Dacă experimentezi repetat această SIMŢIRE, nu ai cum s-o confunzi cu altceva; pur şi simplu eşti în total acord cu tine, fără să ai dubii, îndoieli, etc.
      Mesajul meu de mai sus, chiar dacă pare un pic alambicat, el este o invitaţie la o călătorie interioară, a fiecăruia, fiindcă SIMŢIREA despre care vorbesc, este unică pentru fiecare.
      Fiecare este unic din considerente complexe pe care eu, sunt departe de a le putea limpezi cu totul. Dar, îmi vine să cred că, fiecare vine de undeva, de pe un anumit nivel, are de împlinit o anume misiune, are o anumită karma (personală, de familie, sau chiar de neam/popor/ţară), iar acestea sunt doar câteva criterii care fac ca un om să fie unic.
      În funcţie de toate criteriile acestea, omul SIMTE în felul său unic. Te invit deci, să te explorezi adânc , şi doar tu poţi spune ce este adevărat pentru TINE, din ceea ce simţi TU (însă acolo unde este un Adevăr, nu e loc de îndoială, prudenţă, sau contraargumente).
      Succes maxim !

      Ștergere
  18. As face o diferenta intre o reactie emotionala si simtirea inimii. E un alt limbaj...
    Si ar mai fi ceva: daca le-am stii pe toate, unde ar mai fi aventura vietii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.Hm "aventura vietii"... ce mult fac vorbele unui intelept chiar daca sunt putine.La nivelul asta aventurile sunt cam multe si dure , uneori nu ne dam seama ca rabdarea e cheia care-ti aduce solutia.Eu asta am inteles din mesaj si nu cred c-am gresit pentru ca eu chiar am o problema cu rabdarea. Acum imi dau seama ca are legatura si cu ce am simtit la una din transmisii(se pare ca dovleacul incepe sa infloreasca).

      Ștergere
  19. Buna seara, va rog sa-mi spuneti cand vor fi urmatoarele transmisii? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reteaua va fi calibrata pentru a o putea accesa in orice moment. Voi da mai multe informatii de indata ce le primesc.

      Ștergere
    2. Remer Ra, văd filoane de Lumină albă coborând din Cer, atunci când privesc în zare. Sunt multe şi ca nişte fascicole de Lumină cu baza mică sus, pierzându-se uşor (deci nu sunt emisii de pe pământ către cer).
      Poate fi acesta, o etapă a procesului de calibrare a reţelei (eu la asta m-am gândit) ? R.J.

      Ștergere
    3. Stiu ca se fac infuzii cu lumina si energie in fiecare moment. E foarte posibil ca si reteaua sa faca acest lucru. Oricum, ea pare sa lucreze. Am verificat personal acest lucru, de cateva ori, si mi-a fost confirmat si de alte persoane.

      Ștergere
  20. Confirm și eu Dan. Simt din când în când aceleași țiuituri fizice pe care le-aș simți în momentul unei transmisii.

    AlexP ^_^

    RăspundețiȘtergere