.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 16 octombrie 2014

Portalul pleiadian - Transmisiile de toamnă (3)

Zaryiena: Bine v-am regăsit, dragilor! În primul rând, vin cu o veste bună pentru toți cei care s-au întrupat pe această planetă cu misiunea de a readuce pacea, lumina și armonia, pentru toți cei care sunt neobosiți lucrători în lumină și, în special, pentru avatarii locali care își continuă neîncetat misiunea de a împinge de la spate omenirea deși demult ar fi putut părăsi Geea și întrupa pe alte planete, unde lumina și armonia divină sunt omniprezente. Pentru toți acești ostași ai Luminii, vă spun acum că nu veți mai fi singuri și că vom fi și mai aproape de voi și de eforturile voastre!
Confederația Galactică a aprobat un nou plan prin care se are în vedere accelerarea ascensiunii spirituale a locuitorilor Geei! S-au aprobat chiar mici intervenții în dinamicile acestei planete, inclusiv la nivelul societății. Aceasta presupune și intervenții, mai mult sau mai puțin directe, în viața voastră socială, politică, economică, administrativă, tehnologică și oriunde sprijinul nostru este solicitat, în special de către lucrătorii în lumină.
În linii mari, planul Confederației Galactice prevede ca locuitorilor mai multor planete să le fie amplificat procesul de evoluție spirituală, pentru ca în final să adere la una din marile familii celeste care compun Confederația Galactică. Planeta voastră este parte din acest plan și prin urmare va intra, într-un viitor relativ apropiat, în familia formată din peste 3000 de planete ale Confederației Pleiadiene. De reținut că în componența Confederației Galactice sunt aproape 40.000 de confederații locale! Cea mai mică astfel de confederație numără cincizeci de planete iar cea mai mare are aproape 600.000 de planete.
Până de curând, planul prevedea un contact intercivilizațional direct, la nivel de mase, în circa 150-200 ani. Noul plan prevede ca marele contact să aibă loc în cel mult 70 ani! Acest lucru presupune atât o intensificare a activităților lucrătorilor în lumină de pe planetă cât și a echipajelor extraterestre.
Hotărârea Confederației Galactice este pusă în aplicare, în mare măsură, de către echipajele pleiadiene, arcturiene și siriusiene, iar misiunile lor sunt supervizate de către solarieni! Vor fi parcurși mai mulți pași, după cum urmează:
1. Primul pas implică armonizarea și consolidarea celor nouă straturi vibratorii ale Geei (e vorba de cele ”nouă ceruri” – n.a.) și pentru înlesnirea tranzitului dintre ele. Toți cei care se vor întrupa pe pământ, de acum înainte, vor avea în structurile lor cauzale anumite programe specifice prin care se înlesnește colaborarea cu ființele extraterestre precum și cu cele din alte dimensiuni. Acest pas este extrem de important deoarece aveți nevoie de depășirea impasului cultural al contactului cu o nouă civilizație. La ora actuală, dacă s-ar iniția un astfel de demers, șocul ar fi fost prea mare și ar exista riscul prăbușirii unor sectoare întregi!
2. Al doilea pas va avea în vedere contactul cu un număr cât mai mare de lucrători în lumină. Cele mai multe contacte vor fi inițiate în timpul somnului, urmează cele din timpul meditațiilor specifice, dar vor fi chiar și cazuri de contact la nivel fizic! Ele au rolul de a impulsiona și amplifica atât evoluția celor contactați precum și a grupurilor pe care le susțin. Aceste contacte vor crește în progresie geometrică și implică schimbări la toate planurile și nivelurile societății.
Planul mai are în vedere creșterea numărului de baze ale echipajelor extraterestre în anumite locuri cheie de pe Geea, pentru a se putea observa și interveni mai eficient. Acest plan este deja aprobat de ierarhiile spirituale planetare și chiar de unele guverne de pe pământ astfel că nu se încalcă nicio lege!
3. Al treilea pas implică anumite intervenții în evoluția societății. Vor fi avute în vedere dinamicile politice, economice, financiare, administrative, tehnologice. Prin urmare vor fi susținuți acei politicieni și acele formațiuni politice care urmăresc dreptatea, unitatea, progresul și pentru care adevărul și binele este deasupra tuturor. Îi vom susține pe toți cei care sunt implicați în curățarea societății și care fac un efort important pentru implementarea unor legi care determină consolidarea păcii, armoniei și progresului.
Confederația Galactică a aprobat, în premieră pentru Geea, să fie făcute unele transferuri de tehnologie, care au în vedere energia și fizica particulelor. Era tehnologiilor primitive bazate pe puterea care distruge – ne referim în special la arderea combustibililor fosili și la fisiune nucleară, va apune în maxim 30 ani. Vor fi revelate tehnologii bazate pe puterea care unește – inducția de energie pe baza unor noi materiale, captarea curenților electrici determinați de rotația magmei, fuziunea nucleară la rece, captarea altor energii folosind tehnologii vibratorii, focalizarea unor energii folosind tehnologiile sonice, precum și multe altele.
4. Al patrulea pas implică pregătirea contactului intercivilizațional. Acest lucru presupune inițierea unor protocoale de contact și colaborare astfel încât impactul cultural și spiritual să fie cât mai mic și să nu determine reacții negative, atât în conștientul cât și în subconștientul colectiv.
După mult mult timp, unii dintre noi experimentăm sentimentul de mâhnire vizavi de reacțiile agresive ale unor guverne din umbră de pe planetă, care lucrează cu entități extraterestre nu tocmai benefice, și care nu au niciun interes ca voi să evoluați și să vă alăturați unei mari familii celeste. Însă nu acest lucru a determinat schimbarea noastră de atitudine ci inițierea unor campanii împotriva entităților de lumină întrupate pe Geea, care vin din alte sisteme stelare, și al căror scop este ridicarea spirituală a umanității. În acest sens, au fost racolate și corupte multe entități care inițial trebuiau să participe la ridicarea spirituală a omenirii, iar apoi au fost asmuțite să lucreze împotrivă celor care doresc ca omenirea să evolueze și să se alăture unor alianțe de planete care au la bază libertatea și armonia!
Mai trebuie cunoscut faptul că în schimbul unor tehnologii de manipulare și control, multe din guvernele voastre din umbră permit acestor entități extraterestre să vă folosească într-un mod nedemn, consumându-vă energia vitală și psihică. Până acum, aceste tehnologii erau reglate să lucreze doar asupra maselor care aveau un handicap la capitolul karmă însă acum numărul dispozitivelor care absorb aceste energii vitale și psihice este din ce în ce mai mare și sunt afectate inclusiv entități umane curate din punct de vedere karmic.
Pe de alta parte, s-au observat interferențe puternice în timpul meditațiilor colective ale diferitelor grupuri spirituale din întreaga lume. Aceste bruiaje sunt din ce în ce mai dese și mai agresive și nu sunt făcute de către dispozitive artificiale, ci de către oameni bine antrenați în acest scop. Rolul lor este să inducă neîncredere, frică, incertitudine, nesiguranță, disperare, nervozitate, tristețe și preocupări față de aspectele materiale.
Pentru a se evita pe cât posibil aceste bruiaje și interferențe, recomandăm să schimbați mai des orele de meditații colective și, înainte de conexiune, să întocmiți un algoritm de creștere a vibrației! Cu cât vibrațiile sunt mai înalte, cu atât interferențele vor fi mai slabe.
Întrerupem transmisiile pentru câteva săptămâni, inclusiv cea de vinerea aceasta! Nu este o veste rea ci una bună, deoarece rețeaua va fi calibrată pentru a putea fi accesată în orice moment al zilei! V-am spus ca va veni acest moment și iată că el se apropie.
Vă vom transmite în timp util noul protocol de accesare al rețelei!


(va urma)

45 de comentarii:

  1. Uau! Am citit de doua ori pe ne-rasuflate postarea. Intr-un mod ciudat ma asteptam.
    Absolut fabulos. Abia astept noile transmisiuni!

    Ambisamdor

    RăspundețiȘtergere
  2. Remer, ai putea sa ne spui care este acest algoritm de ridicare a vibratie? Sau il vor transmite tot dragii nostri pleiadieni?
    Ma bucur nespus ca ajutorul este din ce in ce mai palpabil si ca strangem randurile. Nu intr-o lupta ci..... :)) doar o experimentare a ceea ce e inauntru (cu toate ca inca imi ramane intrebarea....daca ceea ce spune Zaryiena despre cei ce manipuleaza, este adevarat, mintea mea 3D spune...de ce trebuie sa contracaram si sa schimbam, daca lucrurile sunt perfecte asa cum sunt ). Hahahaha ce ma amuza jocul uitarii de noi si ce putem sa facem, doar ca ne .....pre-facem.
    Va imbratisez pe toti dragiii mei, offf ce va mai iubesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Simt ca acel algoritm imi va fi transmis intr-un timp scurt.
    N-as zice ca lucrurile sunt perfecte asa cum sunt ci doar ca sunt in perfecta rezonanta cu legea actiunii si reactiunii. Realitatea din jurul nostru reflecta fidel ceea ce gandim, vorbim si facem! As zice ca lucrurile vor fi perfecte cand si mintea si sufletul nostru vor fi perfecte (si vor lucra in armonie). Acum sunt doar in curs de perfectionare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Waw ! Welcome ! Iată că, chiar se întâmplă !
    Şi eu am parcurs materialul pe nerăsuflate şi totuşi , fiindcă am norocul să am o capacitate foarte rapidă de procesare, am tras nişte concluzii .
    Una dintre concluzii este că, pe mulţi vor speria asemenea veşti.
    Celelalte, le păstrez pentru mine deocamdată.
    Unii au crezut că-mi arde de joacă, când am început să postez ca şi anonim. Apoi, de câteva zile am tot încercat să distribui materiale de pe acest blog, şi n-am putut (aş fi vrut să zic că nu mi s-a dat voie, dar N-AM SĂ ZIC AŞA, fiindcă voi reuşi până la urmă).
    Vă propun să vă întăriţi VOINŢA şi să fiţi ca nişte stânci ! Şi nu de oricare, ci să fiţi ca nişte stânci de diamant! Astfel ca, orice ar veni către voi, dinafara Iubirii, să se taie în formele voastre perfecte. Căci "ceea ce nu te ucide, te întăreşte"
    Vă rog să distribuiţi repede materialul acesta, ca să n-avem surprize ! Fiecare să limpezească apele acolo unde frica le va tulbura.
    Găsiţi-vă Puterea în voi înşivă, căci ea este acolo ! Căci unde este Putere, este şi pricepere şi veţi face faţă (ştiu din experienţă) !
    Fiţi DIVINI, căci aşa SUNTEŢI !
    Mulţumim Zaryiena ! Ştiu că sunteţi alături de noi, organizat, pe grupuri, sau independent .
    Mulţumim Remer Ra ! Aşteptăm indicaţiile ce urmează !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred c-am citit postarea de vreo 5 ori si parca tot nu-mi vine sa cred ca schimbarile majore sunt tot mai aproape.R.J.,indemnul tau de a deveni asemeni stancilor de diamant mi s-a parut extraordinar parca ar fi incarcat energetic si chiar iti transmite ca esti de neclintit.Cat despre Remer Ra ... cuvintele sunt de prisos.Cred ca muncit multe vieti ca sa ne poata ajuta acum asa cum o face.Cred ca cea mai buna multumire ar fi insasi evolutia noasta pentru a putea sa oferim si noi la un moment dat un pic de lumina(aici e vorba de mine, caci voi oferiti deja).Sa aveti zile pline de bucurii si multa inspiratie ca sa mai scrieti lucruri minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îndemnul meu..., nu-i al meu; el doar a curs prin mine... Eu aveam în minte să scriu altceva.Dar de la un moment dat cuvintele mele nu mai treceau prin mintea mea - a fost o scriere automată.
      Aş minţi să spun că ştiu cine le-a dictat (însă am nişte... "bănuieli") Le-am preluat şi eu (ca şi tine) ca un îndemn , în egală măsură, atât pentru noi toţi, cât şi pentru mine,
      Una din semnificaţiile ascunse ale numelui meu este "CANAL"; mi-am asumat asta şi o tratez cu RESPONSABILITATE (de aceea scriu acolo unde am de scris şi nu-mi fac ciorne).
      Mă bucur că ai simţit infuzia energetică, fiindcă şi eu m-am încărcat brusc, după ce l-am citit.
      Unii dintre noi, au luat-o cam în joacă (cu transmisiile); eu am simţit RESPONSABILITATE şi aşa trebuie să o luăm toţi, fiindcă avem lucruri importante de făcut, chiar dacă nu conştientizăm asta.
      Vom fi determinaţi să înţelegem basmele din copilărie.
      Vom creşte într-un an, câţi alţii în zece, precum Făt-Frumos. Şi vom zbura pe deasupra zărilor, precum caii înaripaţi ai lui Făt-Frumos...
      Fiecare dintre noi, este important ! Fiindcă, aşa cum o stradă întunecată are nevoie de becuri din loc în loc, care s-o Lumineze, aşa şi noi trebuie să împânzim pământul din loc în loc, să facem LUMINĂ.
      Pleiadienii, n-au fi reconsiderat propria lor metodă de a ne creşte mari, dacă noi am fi participat cu toată Fiinţa la aceste transmisii..., şi am fi CREAT AICI, O STRUCTURĂ DE LUMINĂ LIMPEDE. Dar fiindcă ei ne-au "citit" slăbiciunea, se văd nevoiţi să nu se bazeze pe noi, ca pe o structură puternică şi indestructibilă. Aşa că s-au hotărât să ne crească pe fiecare în particular.
      Să nu lăsaţi "efectul de turmă" să vă lipsească de aceste DARURI. Ci, atunci când ei vor fi Creat o reţea la care să ne conectăm în momentele noastre cele mai potrivite pentru asta, s-o facem, fiecare în dreptul său. Căci "Lumea" se schimbă, odată cu schimbarea fiecărei componente ale sale.
      Haideţi să lucrăm cu pleiadienii, fiecare în parte! Ei vor fi permanent acolo ; trebuie doar să ne conectăm cu ei.
      Noi, oricum suntem o structură, dar suntem ca o reţea de străzi, doar pe alocuri luminate şi nu avem Conştiinţa unei reţele, fiindcă, dacă stăm în întuneric, "nu vedem pădurea, de copaci"...
      "Şi Dumnezeu a zis : SĂ FIE LUMINĂ ! Şi s-a făcut LUMINĂ" Dar asta înseamnă cu Dumnezeu era PREZENT în LUCRAREA Sa... şi mai cu seamă, CREDEA în Lucrarea Sa. Cine suntem noi, să fim necredincioşi în Lucrările Lui Dumnezeu, pe care le săvârşeşte prin noi înşine ? Cine ...?

      Ștergere
  6. Inaltator mesajul, dar marelele conact peste 70 de ani? Nu-i cam muuuult?
    Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ar coborî acum un val de energie de vibraţie Înaltă, pe Pământ, în condiţiile de vibraţie, atât de joasă, fabricată, întreţinută şi înmulţită de oameni, efectul unei bombe atomice, ar fi ca un bâzâit de ţânţar, în comparaţie cu acesta (valul de energie Înalt-vibraţională) ...
      Ţi se mai pare... mult ?

      Ștergere
    2. Dana, s-au rasgandit domnii extraterestri din familia galatica sa il schimbe de la 2-300 de ani la 70, in 70 de ani poate se mai razgandesc odata :D.

      Ștergere
  7. Pana la marele contact exista aceste contacte restranse care aduc schimbari destul de mari.Au dreptate cand spun ca oamenirea, in mare majoritate,nu doreste acest contact.Majoritatea daca te aud vorbind despre lucruri de genul asta zic ca esti nebun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce spune Zaryena imi confirma lucruri pe care le-am stiut de multi ani , mai putin faptul ca pamantenii care lucreaza impotriva Luminii/ Pacii sunt INCA sustinuti de acei extraterestrii. Am sperat ca situatia s-a incheiat deoarece din 2012 incoace au circular "zvonuri" (se pare ca nu au fost altceva) care afirmau ca acei extraterestrii nu mai au acces pe planeta noastra.:/
    In prima transmisie de alimentare a Sinelui Inalt(chiar la inceputul seriei ) am simtit in primele aprox 10 minute , ca sunt una cu Sinele Inalt, ca trupul, mintea, sufletul sunt una cu Sinele Inalt si ca acest intreg sunt de fapt Eu cu adevarat .Mi-e greu sa descriu in cuvinte toate trairile simultane avute in acele momente ...trairi de suveranitate, autotputere, Unitate, bucurie extatica , simteam ca sunt un dumnezeu incarcat iar idea de a fi intr-un corp uman e palpitanta. Ce nu inteleg este faptul ca trairea asta s-a intrerupt oarecum brusc cam dupa 10 minute si simteam ca nu mai sunt conectata la sfera....nu o mai simteam desupra coroanei deloc....si oricat am incercat sa ma reconectez nu am mai reusit in acea sesiune.Apoi in urmatoarea transmisie de alimentare a Sinelui Inalt nici pomeneala sa mai simt ce am simtit prima data.
    As fi vrut sa permanentizez acea traire/stare macar in timpul fiecarei transmisii. Oare de ce nu am reusit? In primavara , mi se intampla sa nu fiu bine focalizata dar nu mi-a afectat cu nimic transmisiile .
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Extraterestrii care lucreaza impotriva noastra banuiesc ca sunt mai avansati ca noi din punct de vedere spiritual? daca da, banuiesc ca stiu ca incalca niste legi si vor avea de platit?, nu le pasa?
    Motivatia schimbarii de atitudine ma intristeaza un pic. Ce sa inteleg ca daca extraterestrii rai nu se luau de spiritele venite din alte lumi sa ne ajute, atunci Confederatia ne mai lasau sa asteptam?
    Sa nu imi sariti in cap, chiar sunt de partea voastra dar am unele intrebari.
    Sa traim in lumina.

    RăspundețiȘtergere
  10. A fi evoluat din punct de vedere tehnologic nu este un indiciu ca esti si spiritual evoluat! Si da, cei mai multi stiu ca este vorba de karma, de aceea nu actioneaza direct ci prin oameni. Dar si asta e karma... Lucrurile sunt un pic mai complicate. Unii aleg sa se intrupeze pe Terra, in trupuri umane, pentru ca aici evolutia este mai rapida dar pentru asta au nevoie de karma. Planeta noastra este un sistem scoala inchis si nu te poti intrupa cand vrei, mai ales daca nu esti parte din familia pamanteana. Pentru a rezolva problema, ei intervin in treburile oamenilor (creaza unele probleme) pentru ca Legea Karmei sa-i oblige sa o rezolve. Cred ca la ei se referea Zamolxe, cand i-a numit 'fugiti de acasa'.

    Confederatia Galactica a urgentat evolutia spirituala pentru ca omenirea (si nu numai) o cere si pentru ca este posibil!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper sa nu fie cu suparare, dar nu pot aproba comentariile care vizeaza anumite persoane sau organizatii, chiar daca acestea actioneaza impotriva evolutiei spirituale a oamenilor. Nu pentru ca mi-ar fi teama de contraatacuri ci pentru ca e mai eficient sa folosesti energia pentru alte scopuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok ! Nu trebuie să împărtăşim chiar toate unghiurile de vedere. Nuanţele noastre diferite ne definesc individualitatea , fără să distrugem ceea ce ne uneşte.
      Apoi, sunt deschisă să învăţ din orice ; avantaj eu ! Mulţumesc !
      Sunt musafir şi trebuie să respect protocolul casei. Dar asta nu mă opreşte să acţionez acolo unde apele sunt tulburi.
      Scopul intervenţiei mele, e să avertizez pe ceilalţi despre pericolul manipulării, de către lupii ce umblă îmbrăcaţi cu blană de oaie.

      Ștergere
  12. Am urmarit blogul si am participat, insa nu mi-a fost permis sa scriu nimic nici aici, nici in alta parte.
    A fost o vara cel putin interesanta, in care am mai invatat cate ceva si am experimentat mai multe.
    Unul dintre motivele pentru care nu am mai scris este ca am devenit un personaj interesant pentru cei care se opun evolutiei, atat de interesant incat eram constant sub supraveghere, si nu era facuta de entitati, ci de oameni. E asa o diferenta de vibratie si de perceptie. Evident ca au recurs la tot felul de manipulari, etc., dar eu m-am inversunat sa accesez de fiecare data o metoda prin care sa le anulez efectele. Si pentru ca atunci cand sunt intr-o vibratie inalta, nu prea ma ating cu nimic, au lucrat in mediul meu si au interferat in relatiile mele, in planurile mele, inclusiv probleme la job. S-au intamplat atat de multe lucruri vizavi de care m-am simtit ranita si dezamagita, incat timp de o saptamana mi-am dorit sa mor ca sa parasesc planeta asta. Insa cum nu se intampla cand ne dorim noi asta la nivel uman, evident sunt tot aici.
    Si la mine lucrurile functioneaza simplu : pana la un nivel sunt pace si iubire - imi mentin vibratia si atunci nu pot interfera; dupa, sunt toleranta - desfac ceea ce se face in mod repetat, uneori zilnic; iar dupa toleranta, incep sa ma irit si atunci "le rup picioarele". Eu sunt aproape sigura ca sabiile de lumina au un scop precis; doar cu pace si iubire nu se rezolva toate lucrurile, nu aici, nu acum.
    Ei se antreneaza, eu ma antrenez. Nu ma pot lasa mai prejos pentru ca ma irita cand cineva "se baga in viata mea" si interfereaza cu planurile facute pentru binele cel mai inalt al planetei. Si cu cat ma irita mai mult, cu atat fac mai multe. E simplu si poate deveni chiar distractiv. Si nu sunt NICIODATA singura.

    Inca un punct pe care vreau sa il mentionez este frica fata de civilizatiile extraterestre. Eu mi-am creat o experienta ce a activat in mine aceasta frica. La nivel constient, cei mai multi nu o simtim, dar exista in constiinta colectiva. Cel mai util lucru pe care il putem face este sa curatam asta fiecare la nivel individual. Iar ceea ce ajuta intotdeauna este ca orice conectare sa se faca de la nivelul inimii. Atunci cand suntem centrati in inima, percepem experientele intr-un mod armonios si plin de semnificatie, dar daca sunt ancorati in mintea umana, am putea percepe exact aceeasi experienta intr-un mod straniu sau chiar traumatic. Probat pe propria piele. Daca am fi toti centrati in inima, am putea stabili contactul cu civilizatii extraterestre oricand. Din pacate, inca umanitatea nu a ajuns la acest punct.
    As vrea sa va salut cu pace si iubire, dar momentan sunt in alta vibratie.
    Pot sa va urez totusi sa fiti adaptati si sa aveti experiente evolutive cat mai armonioase!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca unele experiente trebuiesc traite singular, dar.....dupa cum sigur ai observat, facem pasi importanti cand experimentam alaturi de alte suflete. Cand am citit "o saptamana mi-am dorit...." mi-ai umplut sufletul de iubire si grija frateasca si mi-am dorit sa iti fi fost alaturi pentru a trece mai usor prin experienta. Probabil asa trebuie sa faca cei apropiati (cu toate ca nu te cunosc), sa isi fie alaturi unii altora. Iti doresc tarie in iubire si limpezime in suflet pentru momentele de incercare.

      Ștergere
    2. Care sunt rolul sabiilor de lumina?, poate asa cum zici tu sa fie folosite sa "le rupi picioarele" eu unul cred ca altul e scopul lor, unul fiind sa te incerce.
      Nu sunt sfant nici pe departe dar vorbesc detasat deoarece nu am trecut prin experientele tale. Cred insa ca la piatra nu se raspunde cu piatra si sper ca atunci cand voi fi incercat sa imi aduc aminte ce scriu acum.
      Te salut cu pace si iubire si iti doresc sa te menti cat mai mult in vibratie inalta.
      Daniel

      Ștergere
    3. Din pacate nu am permisiunea sa vorbesc despre ce s-a intamplat, nu pot sa explic. Nu am voie nici sa spun ce am mai invatat intre timp si nici ce am facut in plan energetic. Cel putin nu acum.
      Pot doar sa va spun ca ma uimeste felul si consecventa cu care isi fac treaba si mai ales faptul ca au lucrat pe mai multe planuri, iar eu nu mi-am dat seama decat tarziu. Da, trebuie sa recunosc sa sunt impresionata de felul cum au lucrat.
      Si pot sa va spun cu mana pe inima ca am intalnit entitati de joasa vibratie (ceea ce oamenii numesc demoni) mai fair-play decat acesti indivizi. Lectia a fost invatata. A doua oara nu se mai intampla.
      Ca au o treaba cu mine e una, dar cand se ating de oamenii dragi din viata mea, aici deja e peste limita mea de acceptare. Nu exista nici un motiv just pentru care un om sa sufere doar pentru ca e important pentru mine. Nu e corect. Sunt oameni in viata mea carora trebuie sa le fac constant protectie.
      Wrong move.
      O sa implinesc exact cat se decide prin ceea ce oamenii numesc "justitie divina". Evit sa imi mai fac karma, dar nici nu imi las politele neachitate.

      Anca

      Ștergere
    4. Of, măi copile ! uită de poliţe, te rog !
      Nu există "justiţie divină", căci Dumnezeu este IUBIRE, iar în IUBIRE NU ESTE JUSTIŢIE.
      Dar este o LEGE A CAUZEI ŞI EFECTULUI. Ceea ce ţi se întâmplă ţie şi celor dragi ţie este EFECTUL unei CAUZE.
      Ai grijă , te rog! Căci efectul te-a prins în vârtejul său, şi dacă tu REACŢIONEZI, în loc să ACŢIONEZI din stare de PACE şi ECHILIBRU, ca să rupi lanţul negativ, cauză-efect-cauză-efect ş.a.m.d., vei stârni cauze adiacente şi încrengătura aceasta se extinde.
      Eu cred , mai degrabă, că eşti într-un test cu tine - un test al IERTĂRII.
      Dacă este aşa, caută să înţelegi, ce nu-ţi ierţi ŢIE?; ce-ţi reproşezi ? ; care sentiment de vinovăţie nu te lasă în PACE ?; pe cine ai fi vrut să poţi proteja şi n-ai putut ? pe tine? sau pe cineva drag ?
      Opreşte furia asta şi rămâi în Pace cu tine ! Opreşte furtuna din tine şi-ai să vezi cum se stinge totul şi în jur.
      VĂD chiar ACUM, cum norii din câmpul tău mental, se despart din încleştare şi se risipesc care-ncotro, parcă ruşinaţi..., iar câmpul tău mental rămâne SENIN şi scăldat în razele Soarelui care şi-a reluat locul său central ...
      Nu se mai vede nici urmă de nor...
      Ici, colo, câte-o pasăre brăzdează cerul, adunând parcă, cu aripile, din înaltul cerului, aerul călduţ a iubire, pe care-l strânge la piept cu duioşie, cum maica, cu pruncul său...
      Câte-un tril străbate văzduhul - e chiotul de bucurie al libertăţii...
      Pacea domneşte în Cer şi pluteşte uşor, până atinge pământul...
      Pământul se-nfioară de-atâta iubire ...; uitase că ESTE...
      Draga mea... !

      Ștergere
    5. RJ,
      Daca eram numai pace si iubire, sigur nu eram in 3D.
      Sa facem o analogie oarecum simplista.
      Vine in vizita copilul vecinului mai multe zile la rand, sa spunem pentru ca nu au cu cine sa il lase. Ziua 1, in las in sufragerie cu ceva de rontait si el ce face? Da mancare pe jos.
      Eu, pace si iubire, nu il cert, curat totul.
      Ziua 2. Nu ii mai dau mancare, ii dau un suc. El ce face? Il varsa pe covor.
      Eu, pace si iubire, curat din nou.
      Ziua 3. Nu ii dau nici mancare, nimic de baut. Il las sa se joace. El ce face?! Imi scrie cu cariocile pe canapea. Eu, pace si iubire, curat totul.
      Ziua 4. Ii iau si cariocile. Il las la televizor. El ce face?! Imi scoate butoanele. Eu, pace si iubire, le repar la loc si nu zic nimic.
      Ziua 5. Fara mancare, bauturi, carioci, televizor. El ce face? Imi strica o usa de la dulap. Eu pace si iubire, o repar.
      Si asa mai departe.
      Cata pace si iubire ar trebui sa am ca sa nu fac si altceva decat sa curat mizeria si dezordinea facute de altii?!
      Nu cred in iertare.
      Unele actiuni necesita corectie, altfel e ca si cand i-as incuraja sa continue.
      Iar situatia asta dureaza de cateva luni si tot timpul se lucreaza in paralel pe mai multe chestii.
      Daca eram toti pace si iubire, nu eram aici acum de la bun inceput. Suntem in 3D, jucam pe regulile 3D.
      PS: Eu gandesc lucrurile conceptual, dar nu am rabdare sa explic si imi e mai usor sa folosesc termenii din vocabularul uzual uman.
      Anca

      Ștergere
  13. In sfarsit ,un raspuns la neclaritatile mele.Multumesc.Si mai precis,cum poti sa ramai centrat in inima.Eu de exemplu in urma unor examene de karma,dupa ce am reusit sa-mi dau seama ce se intampla cu mine,m-am detasat si am reusit sa am o stare oarevum neutra tot timpul.Era destul de greu sa ma enerveze sau supere cineva si am reusit sa fac lucruri minunate fara sa fi invatat tehnici pur si simplu stiam.Am reusit sa fac sa fac sa dispara o stare de rau sau o durere persoanelor apropiate si odata am reusit pentru cineva aflat in alt oras.Sunt constienta ca eu am fost doar un mijloc,un canal,ca nu eu am facut toata treaba.Pot sa spun doar ca fericirea pe care o simt atunci nu se compara cu nimic,este imensa imi depaseste fiinta si ma alimenteaza mult timp dupa aceea.Apoi,nu stiu cum am reusit sa ma cert cu cineva mai multe zile la rand si totul s-a diluat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragă Ancuţă , am simţit c-ai să revii.
    Voinţa ta, este PUTEREA TA.
    Nimic din ceea ce VREA Omul, nu este fără PUTINŢĂ. Adara, SPRIJINĂ-TE pe VOINŢĂ în mod permanent şi CONŞTIENT.
    Unul din farurile mele călăuzitoare, este un îndemn pe care, nu mai ştiu dacă l-am visat, l-am citit undeva, sau mi l-a spus cineva, şi el sună aşa : "NU VĂ JUCAŢI CU ENERGIILE" (eu am mare grijă cu asta!).
    Eu am "crescut" (spiritual) greu. N-am, avut Maeştri în carne şi oase, dar prin scrierile lor, i-am îmbrăţişat pe: Părintele Cleopa, Părintele Galeriu, Părintele Steinhardt , Părintele Stăniloaie, Părintele, Părintele Argatu, sau Părintele Arsenie Boca. Dintre toţi aceştia, cel mai aproape m-am simţit de Părintele Cleopa, aşa cum dintre filiosofi, rezonez cu Seneca.
    După ce m-am aşezat oarecum într-o Pace cu mine , am început să studiez serios, Astrologie, Numerologie, Kabala ( şi din kabala, în mod special Gematria) .
    Intrând in tainele acestor ştiinţe, au urmat kilometri de informaţie de pe net, din biblioteci, şi mâncam revistele (anumite) de spiritualitate apărute la noi.
    În tot acest timp, m-am izolat de "Lume", rămânând cu mine şi procesând în continuu informaţiile asimilate (singurele mele contacte fiind cele strict necesare).
    TĂCEREA asupra activităţii mele din "singurătate", deşi la început părea o povară, fiindcă îmi doream să am cu cine discuta despre acestea, a fost, în fapt, o MARE BINECUVÂNTARE, fiindcă n-am avut ocazia să mă împrăştii nicăieri şi nici să mă las influenţată (lucru care era posibil până la un moment dat).
    Aşa am descoperit rând pe rând, că toate lucrurile pe care le căutam, erau, de fapt, în mine. TOATE - eu eram prietenul meu, fratele meu, tatăl, mama, sora, copacul, floarea, mintea, Sufletul, bucuria, prosperitatea, iubirea, voinţa, curajul, hotărârea, perla, diamantul, modestia, inteligenţa, inspiraţia, intuiţia, poezia, muzica, etc. Iar la polul opus, tot eu era duşmanul, ura, dispreţul, desfrâul, "animalul", mândria, minciuna, etc.
    Când am văzut asta, am fost în faţa celei mai importante alegeri din Viaţa mea - ori-ori...
    Şi-am fost pusă (de fapt, singură m-am determinat) să învăţ să HOTĂRĂSC , dar, să nu mai revin asupra hotărârii mele. Am învăţat greu asta, dar am învăţat.
    După ce am învăţat să îmi ţin hotărârile, am înţeles că dacă nu sunt în stare să-mi respect hotărârile mele, înseamnă că nu mă respect pe mine. Şi dacă nu mă respect pe mine, nu pot pretinde altcuiva să mă respecte.
    Extrapolând acest concept asupra tuturor lucrurilor, am înţeles că ele funcţionează perfect. Astfel că, dacă nu mă iubesc pe mine, nu mă poate iubi nimeni; dacă nu înţeleg eu în mine, nu pot cere altcuiva să înţeleagă; dacă nu experimentez pe mine, nimeni nu poate face asta în locul meu, ş.a.m.d.
    Pas cu pas am crescut, fără să fac nu ştiu ce tehnici complicate, alambicate, şi cu denumiri, care mai de care mai exotice.
    Ordinea peste volumul acesta de informaţii, a aşezat-o Zamolxe, prin Legile Sale. După ce am dobândit această ordine, am ţâşnit din mine pur şi simplu (până atunci, am tăcut, am cugetat şi am scris).
    urmează...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! Ceea ce ai scris mai sus imi profita si mie enorm de mult! Dar tu stii, RJ. Am o problema in a.mi respecta hotararile. Daca simti sa mai scrii despre subiect, ,m.as bucura mult sa o faci!

      Ștergere
    2. Lenutz drag, copilule, dacă m-apuc eu să scriu aici despre cum se trezeşte una din capacităţile noastre, chiar că mai bine scriu o carte , nemailuând în calcul REACŢIILE ego-ului la "curgerea" mea abundentă (ce să fac, dacă dă pe-afară, măi !?! când tăceam, voi habar n-aveaţi că într-un colţ al Universului, din TĂCERE şi în TĂCERE, oceanul.... trimetea la reciclare/primenire, un firicel de apă, ca mine ! nu vă e sete, nu beţi !).
      DAR, fără ajutor nu te las ! Cum aş putea să-mi pun liniştită, capul, pe pernă noaptea?
      Aşadar, draga mea, ajutorul meu nu e posibil fără a-ţi analiza structura psiho-energo-informativă şi pentru asta am nevoie de data ta de naştere.
      Nuuu! nu trebuie s-o postezi aici, ci, îmi scrii frumuşel pe fb, acolo unde eu lucrez F.A. (fără arginţi).
      În funcţie de structura ta, vedem care sunt punctele tale slabe (ce trebuiesc stimulate, fiindcă ele sunt PUTERI ce trebuie trezite) şi care sunt punctele tale forte (pe care să te sprijini), iar acolo nu ne opreşte nimeni că ne curgem cearceafuri întregi de informaţie.
      Numele mi-l cunoşti, deci, pe acelaşi nume mă găseşti acolo, sau pe pagina-şcoală pe care am înfiinţat-o mai nou, tot pe fb şi care se numeşte < Educaţional "Un">.
      p.s. să-mi dai mesaj înainte de a-mi trimite o cerere, dacă îmi scrii pe pagina personală.

      Ștergere
    3. Nu am fb. Am avut, dar am hotarat sa nu mai intru. Daca nu este posibil sa vb pe mail, atunci o sa imi creez cont iarasi. Iti multumesc!

      Ștergere
  15. continuare
    Uitându-mă acum în urmă, mi se relevă următorul lucru:
    Înainte de întrupare, mi-am ales o Cale de manifestare în planul fizic/material, care era posibilă cu respectarea unor coordonate.
    Nu întâmplător mi-am ales să mă nasc într-o familie cu anumite gene, nume, dintr-un anumit loc, ţară, etc. şi cu tradiţii într-o anumită religie.
    Oprindu-mă la religie, este clar că am ales s-o experimentez şi s-o înţeleg. Aşadar, după ce m-am înţeles în mine cu religia tradiţională a familiei mele şi a ţării care m-a primit să-mi clădesc, hrănesc trup din energia pământului ei, am săpat mai adânc INCONŞTIENT, după esenţe mai adânci ale acestui loc din Univers şi aşa am descoperit amprenta energetică şi subtilă lăsată de la strămoşii noştri Daci şi de la Zamolxe.
    Ajunsă în acest punct şi parafrazându-l pe Maestrul Dan Puric care a spus "Misiunea mea este să mătur cărarea către Biserică", eu, călcând pe cărarea curăţată gata de Maestrul, îmi iau "misiunea de a cultiva flori în curtea Bisericii"
    Ce vrea să însemne asta ? Înseamnă că rămân lângă stâlpul meu HRISTOS, dar în jurul stâlpului, cultiv cele mai frumoase flori din toate religiile; din toată înţelepciunea Lumii acesteia; din toate timpurile, dar mai ales, vreau să aşez în curtea Bisericii, înţelepciunea Sfinţilor noştri strămoşi, până când Biserica devine CASA DACILOR STRĂBUNI.
    Cu asta vreau să vă spun că, eu cred că nu e bine să stârnim nişte energii, experimentându-le în noi înşine şi mai ales dacă alegem tot felul de tehnici, asupra căror efecte nu avem nici un control, fiindcă riscăm să stârnim în noi, furtuni de neoprit. De aceea recomandarea mea este să mergem pe drumuri HĂRĂZITE şi care ţin de locul în care ne-am născut. Iar după ce dobândim echilibru şi putere, nu ne opreşte nimeni să experimentăm. Dar în stare de dezechilibru, nu facem altceva decât, să adâncim prăpăstiile pe care le căscăm singuri.
    Tot ce-am scris mai sus, este pură dăruire şi este adresat doar cui "are urechi de auzit şi ochi de văzut".
    Cine n-a înţeles, înainte de a da cu pietre, să pună întrebări ajutătoare, sau să tacă şi să mediteze.
    Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
  16. Răspunsuri
    1. ha-ha ! Păi, arată aşa... la toată lumea, dar nu toţi au ochi să-i vădă !
      Am glumit, bazându-mă pe faptul că Spiritul are simţul umorului din belşug. Aşa că dacă te superi, înseamnă că se manifestă ego-ul. Trage-i o mângâiere pe ceafă, trimite-l să facă baie şi dă-i voie Spiritului tău să râdă.
      Acestea fiind clarificate, eu nu cred că ei arată într-un fel anume, ca şi formă, dar mai cred, că entităţile fără formă fizică, se arată (pe ele însele) cuiva, în funcţie de datele pe care le găsesc în mentalul şi emoţionalul cuiva. Mai exact, nici nu cred că ele se adaptează datelor acestora, ci cred că noi înşine, în funcţie de amprenta noastră a fiecăruia îi percepem într-un anumit fel.
      Spre exemplu, eu o văd pe Zaryiena în culoare violet, într-o paletă generoasă din nuanţele violetului, dar formele ei se schimbă, cred că, în funcţie de starea mea (ea doar se lasă "desenată" aşa, de emoţiile mele).
      Mi-am dat seama că eu îi dau anumite forme Zaryienei, fiindcă atunci când îmi manifest bucuria revederii (când ea vine ca o Lumină violetă), imediat începe un joc al formelor şi nuanţelor; fuge încolo şi încoace, parcă, jucându-se cu mine. Atunci, eu zâmbesc, fiindcă bucuria mea este a copilului fericit să se joace cu prietenii să-i "imaginari" (am avut parte, să zâmbesc pe toată durata transmisiei, atâta bucurie îmi aduce).
      Uneori o văd în forme geometrice complexe dar într-o armonie perfectă şi în nişte nuanţe de la alb sidefiu şi până la cel mai frumos violet pe care, nu l-am mai văzut cu ochii fizici.
      La început, o vedeam în formă de crizantemă. Iar ultima dată, arăta ca o meduză de un violet transparent şi era tare jucăuşă (am zâmbit toată transmisia).
      Alte entităţi, le-am văzut ca nişte forme de lumină (una verde deschis şi mult mai des, am văzut una galbenă), dar aşa am simţit eu, că erau masculine. Chiar dacă ei n-au gen, totuşi cred că ei rezonează cu partea masculină sau feminină din noi, şi noi de aceea îi percepem aşa.
      Cam aşa îi văd eu, dar e foarte interesant că, eu simt că nu sunt numai pleiadieni la transmisiile acestea, ci că mai sunt şi alţii, doar că nu ştiu să spun de unde "vin" ei. Spre exemplu, cele trei entităţi pe care le văd eu la transmisii, eu simt că ei sunt din locuri diferite. Ştiu despre Zaryiena, că mi-a spus Remer Ra că, pleiadienii sunt reprezentaţi în culoarea violet, dar ceilalţi habar n-am.
      Dar chiar dacă nu ştiu, eu simt că entitatea galbebă, e solarian, dar cealaltă, chiar nu ştiu (dar am să-l întreb şi-am să vă spun dacă îmi răspunde).
      Seara în tihnă !

      Ștergere
    2. http://tutzuandrei.deviantart.com/art/Rising-our-vibe-450643989 un desen facut acum cateva luni

      Ștergere
  17. Maxi-Mele (*L*)
    " Cu adevărat ai ajuns în Lumină, doar atunci când priveşti în jos, la întunericul din care te-ai ridicat, fără să ameţeşti ."
    "Ai dobândit curajul, doar atunci când te-aşezi faţă-n faţă cu frica şi-i zici : < hai, manifestă-te dacă ai... curaj ! > "
    Seara în tihnă !

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu imi este permis sa mai scriu nimic. Voi reveni la momentul potrivit.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu unul sunt convins că marja de timp în care se va realiza contactul va tot scădea! Și asta ptr că pe măsură ce frecvența de vibrație a Conștiinței umane va urca treaptă cu treaptă (pe paliere tot mai înalte, ca urmare a trezirii tot mai multor ființe și a ascensionării multor semeni de-ai noștri în 5D vibrațional), diferențele de potențial energetic vor fi tot mai mici...ca drept dovadă, așa după cum bine remarca cineva, de la 2-300 de ani s-a ajuns la 70 ani! Și se va tot reduce! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua! De ceva timp mi se intampla sa vad in timpul noptii (daca ma trezesc dar raman cu ochii inchisi) forme geometrice sau ca un fel de unde .Aceste forme sunt mereu in miscare si au culoarea verde mereu o singura nuanta si mov,mai multe nuante pana la roz intens.Imi puteti spune ce inseamna?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cel puţin o părticică din minunăţia planurilor subtile pe care, cu ochii fizici nu le percepem.
      Lasă "filmul" să ruleze şi vizionare plăcută (căci spectacolul este abia la început, iar el este interminabil) (~L*) !

      Ștergere
    2. E vorba de o usoara activare a centrului Ajna! Incepeti sa 'vedeti'...

      Ștergere
  21. Subscriu şi completez :
    Eu, am o percepţie din interior, asupra lucrurilor. Ceea ce-mi relevă o oarecare amplitudine.
    De pildă, nu mi-aş bate capul cu măsurarea anilor tereştri, ci, îmi verific vibraţia Lumii (şi nu numai ale lumii) în mine, ca parte a acestei UNITĂŢI. Dar, fiindcă văd atâta frământare pe subiectul acesta (mă refer la durata în ani până la "contacte", eu văd o oarecare legătură între ceea ce spune Zaryiena (despre grăbirea procesului ) şi ÎNTOARCEREA LUI ZAMOLXE. Ca urmare, eu cred că noi suntem cei care, trebuie să-i facem trusou vibraţional potrivit, copilului Zamolxe, ce urmează a se naşte.
    De aceea, nu cred că perioada se va restrânge în ani, chiar dacă evoluţia omenirii vea creşte mai rapid, fiindcă, pe măsură ce unii ascensionează în dimensiunile superioare 3D, prăpastia dintre "straturile" lumii acesteia se va căsca atât de mult, încât în 3D, lucrurile vor coborî şi mai mult în vibraţie, ceea ce va face ca planeta-Mamă să atârne în continuare destul de greu.
    Aşadar, fiindcă nu vin numai cu previziuni prăpăstioase (în genere mă feresc de aşa ceva, fiindcă prefer să privesc la partea plină a paharului), ci şi cu soluţii.
    Iată ce cred eu că ar trebui să facem, măcar/cel puţin, noi ăştia de aici, indiferent de nivelul la care suntem :
    1 - Să fim HOTĂRÂŢI pe creşterea noastră, a fiecăruia.
    2 - Să ajutăm, îndrumând permanent pe cei de lângă şi din jurul nostru, fiindcă tot ceea ce dăruim din cunoaşterea noastră, se întăreşte în noi înşine. Dar, să fim ATENŢI la nivelul până la care PUTEM să îndrumăm, fiindcă, dacă n-am experimentat noi înşine o învăţătură, nu se cheamă că o ŞTIM. Totuşi, dacă SIMŢIM că rezonăm la o învăţătură, putem s-o supunem unei dezbateri, de unde să învăţăm împreună cu toţi cei ce participă la aceasta.
    3 - Să avem permanent grijă, să nu alunecăm în AUTOSUFICIENŢĂ şi astfel să coborâm din nou acolo de unde-am plecat, sau chiar mai jos.
    4 - Să nu permitem ego-ului să se MÂNDREASCĂ cu "EU ŞTIU". Ci, "EU ŞTIU" să aibă fundament în EXPERIENŢA PERSONALĂ.
    5 - Bazaţi-vă pe capacităţile voastre, care, sunt TOATE la locul lor (dar trebuie să le descoperiţi locul) şi DESCOPERIŢI ÎN VOI ÎNŞIVĂ, MAESTRUL INTERIOR ... ; ACESTA SĂ FIE UNICUL VOSTRU MAESTRU, ca să evitaţi capcanele manipulării.
    6 - SCRIEŢI ! SCRIEŢI ! SCRIEŢI ! fiecare să aibă un soi de jurnal, în care să-şi scrie gândurile. Fiindcă volumul de informaţii care vin deja este atât de mare, încât cu greu puteţi MEDITA asupra lor, fiindcă vor zbura din ATENŢIE, "ca gândul".
    7 - Rămâneţi activi pe linia psihic-intuiţie-intelect cu focalizare pe intuiţie pentru activarea capacităţii de HOTĂRÂRE ; pe linia sănătăţii corpului fizic-intuiţiei-capacităţii de împământenire, cu focalizare tot pe intuiţie (care este PROCESORUL GENERAL a întregii structuri care sunteţi voi) pentru activarea VOINŢEI ; pe emoţiona-intuiţie-capacitatea de a Iubi, cu focalizare pe intuiţie, pentru activarea RESPONSABILITĂŢII prin IUBIRE NECONDIŢIONATĂ şi pe mintea de la natură (informaţiile stocate în subconştient din alte experienţe de viaţă)-intuiţie-planul spiritual, cu focalizare pe intuiţie, pentru capacitatea de a vă activa ORIENTAREA CĂTRE SCOP (fiindcă mulţi dintre noi, habar n-avem ceea ce vrem).
    Dacă, toate aceste lucruri le veţi face (fiecare în manieră proprie), veţi determina să se activeze capacitatea de a vă UNI conştient, întâi cu voi înşivă (întreaga voastră Fiinţă - trup-minte-Suflet), apoi cu UNITATEA care este LUMEA şi apoi cu ÎNTREGUL.
    Fiţi DIVINI, căci aşa SUNTEŢI !

    RăspundețiȘtergere
  22. Am contactat nsite dureri de spate permanente de vreo luna incoace de cand mi-am schimbat jobul, incat acum dorm pe o scandura cu o saltea subtire peste, am facut aceste meditatii de vindecare in care mintea imi zbura la vechiul loc de munca, am fost la chiropractician si mi-a puscat toate oasele, vreo 3 zile mi0am revenit, dar acum aceste dureri contiuna. Bani de saltea ortopedica trebuie sa strand, am de asteptat, chiropracticianul e destul de scump, dar o meditatie nu costa decat dorinta mea. In manualul de vindecare prin gandire scrie la dureri de coloana vertebrala furie neexprimata, sedimentata. Poate o fi ceva furie ancestrala, de neam care este in ADN-ul meu? Ce pot eu face? Cand dorm pe jos ma simt ceva mai bine. Multumesc! Numai bine! Sergiu

    RăspundețiȘtergere
  23. Pregăteam micul-"Marele dejun" (dr. C.N.Mărginean) şi îmi aruncam ochii din când în când, la filoanele de Lumină coborâtoare din Cer,
    Mesaj : "Acum!" .
    Am simţit>ştiut de unde vine şi m-am uita la ceasul din spatele meu - era 8 fix.
    Ce să scriu ? am întrebat. "Atât." mi-a răspuns... ea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Servus, oameni dragi !

    Am fost un piculet ocupata (cu ceva treburi prin Germania), asa ca, desi nu am mai scris p-aci, nu inseamna ca nu am tinut legatura cu voi, prieteni dragi. Acum, sunt din nou prezenta in Romania si probabil ca ne vom intalni, in timp optim (pe undeva-candva), cu unii dintre domniile voastre.

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  25. Am citit pe net despre faptul ca nu toti oamenii au suflet si ca in momentul in care se va face trecerea in noua dimensiune acestia nu vor supravietui. Nu prea inteleg cum acesti oameni sunt vii daca nu au suflet si care este scopul existentei lor.Sufletul este partea divina din om iar spiritul este entitatea care se intrupeaza?Acestia nu au suflet de la inceput sau si-au pierdut dreptul de a-l avea.Complicat, parca ar fi o alta specie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo ! Citeşte ! Citeşte tot! Dar cugetă ! cugetă!, căci răspunsul e la tine.
      Ai auzit expresia "ăsta n-are Suflet...!", atunci când cineva face vreo grozăvie cu mintea ?
      Dar despre "trinitatea" din Om ai auzit ?
      Despre armonizarea "trup-minte-suflet" ai auzit ?
      Ia leagă-le pe-astea între ele şi vezi ce iese ?
      Dacă tot nu te dumireşti aşa, gândeşte-te : cum ar fi să n-ai tu, Suflet ? ai fi? ce-ai fi ? unde-ai fi ?
      Şi dacă nici aşa nu te dumireşti, revino cu întrebări. Dacă te dumireşti, povesteşte-ne şi nouă, ce-ai descoperit tu.
      Succes maxim !

      Ștergere
  26. "gemete scurte
    sub paşi
    furnicile
    încă evoluează
    pe scoarţa aspră
    a copacului
    în stare de meditaţie
    ...
    adâncurile
    sunt ascunzişuri
    ...
    pliscuri lacome la pândă
    printre frunze stacojii
    dependente încă
    la sânul Mamei
    aşteaptând
    înfricoşate
    înţărcarea
    ...
    alte Spirite-Frunză
    vin la întrupare
    ... "
    (*L*)

    O săptămână binecuvântată !
    Şi de ce nu... Soareeee... !

    RăspundețiȘtergere