.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 28 februarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Transmisii (2)

Zaryiena: Bine v-am regăsit, dragilor! Felicitări tuturor celor care au participat la primele noastre transmisii! Curajul și hotărârea voastră sunt demne de toată lauda.
Știm că nu vă este ușor! Știm că mulți dintre voi ați vrea să lăsați totul și să plecați cât mai departe de această planetă; știm că ați vrea să lăsați neîncrederea, haosul, nepăsarea și egoismul care pare să guverneze această lume. Vă spunem acum cu hotărâre: lucrurile nu vor mai continua astfel pentru multă vreme! Precum v-am mai transmis, acest an este unul al curățeniei generale, este un an cu putere, este un an care va desface ceea ce trebuie desfăcut și va uni ceea ce trebuie unit. Este anul care va aduce multe clarificări; este anul care va scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în voi dar și ceea ce s-a acumulat în sens negativ. Veți dezvolta ceea ce este mai bun și frumos și veți elibera negativitatea, dizarmonia, haosul!
Precum fiecare poate observa, schimbările sunt mult mai rapide decât în trecut. De la începutul solstițiului de iarnă, s-a intrat într-o nouă vibrație a benzii energetice (centura fotonică – RR) iar acest lucru aduce schimbări mari, chiar bruște și dureroase dacă există rezistență. Și nu este vorba doar de schimbări la nivel personal ci și la nivel social. Vor fi afectate grupuri, companii diverse, structuri guvernamentale și nonguvernamentale, medii și structuri politice, administrative și instituționale. Va fi din ce în ce mai puțin loc pentru compromisuri! Va fi din ce în ce mai puțin loc pentru fărădelege! Va fi din ce în ce mai puțin loc pentru lâncezeală, lene, oscilație.
Aceste vremuri vă cer să fiți mult mai responsabili, atât cu voi înșivă cât și cu ceilalți. Energia planetei este mult mai mare prin urmare și materializarea este mai rapidă. Faceți ordine în mintea și sufletul vostru! O minte dezordonată nu poate aduce decât dezordine în viața de toate zilele. Faceți pace cu trecutul vostru și priviți cu seninătate spre viitor!
Transmisiile noastre nu vor produce minuni și nici nu vor face treaba în locul vostru. Noi suntem asemenea unor grădinari. Ne vom asigura că aveți condițiile necesare pentru a crește frumos și armonios dar nu vom forța creșterea voastră. Cu toate acestea, unii dintre voi au capacitatea de a evolua foarte rapid, precum o spun poveștile voastre. Da, unii pot evolua într-un an cât alții în zece. Nu este nimic spectaculos și nici ieșit din comun. Totul începe cu autodisciplina! Zecile de mii de gânduri pe care le aveți zilnic, vă consumă inutil energia. Foarte puțini oameni își dau seama de potențialul lor uriaș, de ceea ce pot face cu energia de care dispun.
Nu așteptați să intervină cineva în efectele voastre, pentru că nu se va întâmpla acest lucru. Să nu vă așteptați ca instituțiile voastre politice, guvernamentale și administrative să vă facă viața mai ușoară și mai frumoasă! Nimeni din exterior nu va putea face acest lucru! Tot ceea ce trăiți este creația voastră! Când veți înțelege cu adevărat acest lucru, totul se va schimba!
Am hotărât să continuăm transmisiile până în luna iunie, după care le vom relua începând cu a doua parte a lunii septembrie. Pentru unii dintre voi, va fi o perioadă importantă, în care vor avea loc transformări mari, pe toate planurile. Va fi o perioadă în care lucrurile se vor reașeza, atât la interior cât și la exterior. Poate că vor fi momente când nu vă va fi ușor dar trebuie să înțelegeți că totul este spre binele vostru! Trebuie să înțelegeți că orice experiență neplăcută, de orice natură, nu apare la întâmplare ci pentru a vă învăța ceva sau pentru a vă atenționa că undeva încălcați legile universale. Cereți ajutorul sinelui vostru divin și veți vedea că nu vă va dezamăgi!
Pentru cei porniți pe calea iubirii și armoniei, vor vedea că noile vibrații le vor deschide mult mai larg ochii minții și ai sufletului. Vor vedea lumina și bucuria peste tot în jurul lor. Vor descoperi prieteni minunați nu doar în cer ci și pe pământ, în regnurile așa-zis inferioare. Vor auzi cuvintele copacilor, șușotirea pietrelor; vor simți mângâierea vântului și atingerea fină a pământului pe care calcă. Unii vor simți nevoia de a părăsi zonele aglomerate și a se stabili în cele liniștite, din mediul rural, pentru a fi mai aproape de armonia și frumusețea naturii.

Următoarele patru transmisii (4, 7, 11, 14 martie - RR) vor avea în vedere amplificarea proceselor de vindecare pe latura emoțională și energetică. La prima transmisie (între 20:20 și 20:40) se va avea în vedere vindecarea emoțională iar la cea de-a doua (între 22:10 și 22:30) se va avea în vedere echilibrarea energetică. Aceasta va aduce implicit amplificarea vindecării la nivel fizic a diverselor afecțiuni.
Pentru prima transmisie, veți avea în vedere vindecarea a două evenimente din trecut, care v-au afectat latura emoțională. Pentru purificarea fiecărui eveniment, se vor aloca zece minute! Veți reface toată scena care v-a lăsat urme în minte și suflet. Nu veți omite niciun amănunt; veți avea în vedere toate personajele, mediul ambiant și dinamica evenimentelor. Iertați totul și astfel veți face primul pas în a vă elibera de toată încărcătura negativă! Transmisia vă va ajuta să treceți peste acest eveniment și să vă curățați sufletul. Se va lucra cu lumina și sunetul.
Prima dată va lucra dușul sonic; veți simți ca și când ați fi în mijlocul unor cascade de mari dimensiuni. După circa 2 minute, veți avea în vedere dușul de lumină. Acesta se va simți asemenea unei ploi de lumină aurie. Atât dușul sonic cât și cel de lumină vor acoperi în totalitate scena care v-a rănit sufletul în trecut.
La cea de-a doua transmisie (22:10 – 22:30), se va avea în vedere echilibrarea și vindecarea energetică. Aceasta se va face prin infuzarea cu lumină și energie a tuturor zonelor cu probleme din corpul vostru fizic.
Cu zece minute înainte de această transmisie, veți purta o mică discuție cu corpul vostru fizic. Îi veți cere iertare pentru toate abuzurile la care l-ați supus și îi veți spune că îl veți iubi și respecta de acum înainte! Fără a reface legătura de prietenie cu corpul vostru, nu se va putea produce vindecarea!
Lumina și energia vor fi infuzate tot prin intermediul centrului energetic aflat deasupra creștetului. Instrumentul principal de lucru va fi intenția.
Se vor avea în vedere două afecțiuni, astfel că veți aloca circa 10 minute pentru fiecare afecțiune în parte. Dacă nu aveți nicio afecțiune, puteți să lucrați pentru armonizarea și întărirea unor organe sau sisteme organice.

Notă: De fiecare dată, se va respecta procedura de creare a sferei. Veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa, printr-un simplu act de voință, la circa 10 cm deasupra creștetului.

(va urma)

luni, 10 februarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Transmisii (1)

Zaryiena: Bine v-am regăsit! În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au avut curajul să-și asume responsabilitatea asupra propriei vieți și au fost de acord să conlucreze cu toți cei care și-au pus viața în slujba luminii, pentru a readuce pacea, armonia și progresul pe această planetă. Nu puțini au fost cei care și-au manifestat intenția de a conlucra pe viitor. Sferele trimise de voi au creat conexiuni puternice în structura rețelei de sateliți și, pentru unii dintre voi, primele rezultate au și apărut deja.
Poate că ați remarcat anumite schimbări apărute în viața voastră. Cei mai mulți dintre voi ați redevenit studenți! Veți intra într-un proces accelerat de învățare-dezvățare iar acest lucru va presupune nu doar un efort conștient pe timpul zilei ci și unul pe timpul nopții. S-au deschis multe porți la nivelul subconștientului, prin urmare visele voastre vor deveni adevărate școli spirituale. În timpul somnului, veți merge în diferite locuri, veți întâlni diferiți oameni, veți fi puși în diverse situații și vi se vor activa anumite capacități. Totul, în timp ce... dormiți. Ziua, veți simți nevoia de a face curat în propria minte și de a elibera din suflet tot ce trebuie eliberat. Noaptea, va fi un minunat prilej de a învăța și de a cutreiera în multe locuri de pe planetă și, pentru unii, chiar dincolo de ea. Energia voastră va fi din ce în ce mai puternică și veți dori să o folosiți pentru cel mai înalt bine posibil.
Pentru cei mai mulți dintre voi, va urma o perioadă de adânci transformări. Suntem conștienți că primii voștri pași nu vor fi ușori. Veți fi asemenea unor copii care vor învăța să meargă fără a fi susținuți. Veți învăța abecedarul și primele semne ale unui limbaj universal – limbajul luminii, iubirii și al armoniei. Energiile acestui an vă vor susține în eforturile voastre de curățare și armonizare pe toate planurile dar și pentru stabilirea unor proiecte pe termen mediu și lung.
Unul din rolurile rețelei de sateliți va fi să creeze și să susțină un ”spațiu armonic” la nivelul vostru de manifestare. Cei care vor reuși să se elibereze de vechile tipare de gândire, care se vor elibera de balastul emoțional, acumulat timp de mulți ani, și care vor reuși să-și înlocuiască sistemul de valori bazat pe dualitate,  vor fi primii care vor accesa acest spațiu armonic. Acesta este zonă distinctă în câmpul energetic planetar, unde vă puteți conecta mult mai rapid cu Universul și cu lumile superioare! Nu trebuie să vă întrebați unde se află acest spațiu armonic ci cum să vă eliberați de vechiul sistem de valori, de vechile tipare de gândire.
Spațiul armonic este, în același timp, un spațiu de creație, un spațiu de iubire și un spațiu de manifestare, fiind în acord cu legile universale. El este accesat pe verticală și nu pe orizontală. Nu căutați acest spațiu pe nicio coordonată spațio-temporală ci pe una a continuumului și al unității spiritului. Spațiul armonic este asemenea unui strat al matricei universale! Imaginați-vă ca deasupra voastră, la câteva zeci de kilometri, se află o plasă energetică foarte fină iar anumite persoane pot accesa această plasă printr-o formă specială de racordare, ca și cum s-ar fi creat un canal de legătură. Conexiunea la spațiul armonic vă va facilita accesul la energii deosebite; vă va facilita contactul cu entități din spațiile pe care voi le considerați a fi divine și vă va ajuta să lucrați mai eficient și mai rapid cu manifestarea, creația!
Vom efectua o primă transmisie în data de 18 februarie, ora 20:20 și apoi la ora 22:10. Ambele vor dura timp de 20 de minute! În cursul primei transmisii, între 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea sinelui vostru înalt iar în timpul celei de-a doua transmisii, adică între 22:10 și 22:30, se va avea în vedere activarea programului evolutiv personal.
Următoarele trei transmisii (21, 25, 28 februarie), vor avea același scop! Se va respecta același orar, astfel că prima transmisie va fi la ora 20:20 iar a doua la ora 22:10. Toate transmisiile vor dura timp de 20 de minute!

*****
Transmisia Zaryienei s-a încheiat brusc dar pot spune că m-a marcat foarte puternic. Aș fi vrut să aflu mai multe despre acest ”spațiu armonic” dar nu mi s-au dat alte amănunte. Pot spune că l-am simțit cumva activ și chiar că aș fi foarte aproape de a-l accesa prin simpla intenție. Nici Oryen nu mi-a dat alte amănunte; mi-a spus că este îndeajuns ceea ce am primit, deocamdată. Mi s-a mai cerut să vă readuc aminte ce aveți de făcut înaintea transmisiilor din 18, 21, 25 și 28 februarie.
Așadar, înainte cu zece minute de începerea fiecărei transmisii, să aveți în vedere relaxarea totală, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis, seamănând cumva cu un boboc de floare. Așadar, prin acest centru energetic vă conectați la rețeaua de sateliți și veți primi energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara. La potențialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta însemnând capacitatea de a lucra, la nivel conștient, cu zece mii de modulații ale energiei universale!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
În partea a doua, aș vrea să vă spun câteva lucruri despre cele trei sine-uri.
Primul ”sine” este cel egotic și reprezintă ceea ce numim personalitate. Personalitatea este o entitate formată din multiple structuri energo-psihoinformaționale ce definesc conștientul unei persoane și cuprinde trăsăturile morale, intelectuale, relaționale, motivaționale etc. Personalitatea definește relația cu sine, cu mediul exterior, cu alte persoane, dar şi cu anumite idei, opinii, concepte. Sinele egotic este puternic atașat de corpul fizic, de ceea ce reprezentăm în societate: rasă, națiune, familie, putere, funcție, profesie, poziție socială, apartenență ideologică, religioasă etc.
Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme cu greutatea, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.
În timpul transmisiilor de la 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea acestui sine înalt.
În timpul transmisiilor de la 22:10 și 22:40, se va avea în vedere activarea programului nostru evolutiv. În timpul acestei transmisii trebuie să fim deschiși cu mintea și sufletul astfel ca programul evolutiv să poată fi decodificat de către conștient. Acest program are în vedere tot ceea ce avem de făcut în viața aceasta pentru a evolua în cel mai bun mod cu putință. El implică folosirea tuturor resurselor noastre într-un mod optim și pentru cel mai înalt bine (personal și colectiv).

(va urma)