.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 21 mai 2014

Zamolxe

Zilele trecute, având în vedere dezastrul de proporții din zona balcanică (în special în Serbia și Bosnia), unde a avut loc un fel de mic potop biblic, am încercat să mă conectez mai profund la Geea și să aflu dacă acest lucru s-a datorat cumva și intervenției omului sau este vorba doar de un fenomen normal, natural. Având în vedere faptul că asemenea inundații nu au mai avut loc în aceste zone de mai bine de 100 de ani, întrebările mele (și nu cred că sunt doar ale mele) au căutat un răspuns mai puțin convențional. Pe de altă parte, simt că nici teritoriul nostru nu este ferit de asemenea fenomene și că putem avea și noi parte de ele.
Dorind astfel să aflu mai multe răspunsuri, m-am conectat la Mama Geea, cu care am o relație foarte specială de mai multă vreme. De fiecare dată când mă conectez la Geea, simt o combinație unică de forță, delicatețe, prospețime, abundență și frumusețe. Senzația este deosebită și îmi acoperă întreg sistemul senzorial, mergând de la cel fizic și până la cei mai subtili senzori ai corpului spiritual, unde stările și sentimentele sunt deosebit de fine și greu de transpus în cuvinte. Cine are o relație specială cu Geea știe cu siguranță despre ce vorbesc...
Spre mirarea mea, în foarte scurt timp și-a făcut apariția Zamolxe. I-am simțit vibrația mult mai ”aproape”, iar asta mi-a trezit un sentiment aparte. Mi-am dat seama că avea să-mi transmită ceva și că voi avea parte de anumite răspunsuri.
Remer Ra: Te simt mai aproape decât de obicei. Au trecut câteva săptămâni de la ultima ta transmisie. Mă bucur enorm să te simt mai aproape. Vibrația ta mă atinge într-un fel... unic.
Zamolxe: Întrebările tale sunt și întrebările multor oameni. Trebuie să faci anumite precizări.
Remer Ra: Ce se întâmplă cu Geea? Este cumva revoltată pe noi, pe acțiunile noastre? S-a săturat să mai fie agresată de noi, oamenii?
Zamolxe: Geea nu este supărată pe oameni! Geea nu se poate supăra pe copilașii ei, însă nu se poate opune proceselor de transformări profunde din această perioadă. Ați fost sfătuiți, și apoi avertizați, să faceți ordine în mințile și sufletele voastre, iar apoi în viețile voastre, în relațiile cu exteriorul! Nu uitați că trăiți într-un mediu energetic special, unde totul coexistă, de la cele mai mici viețuitoare și până la cele mai complexe fenomene. Totul este interconectat și există un răspuns mult mai rapid la tot ceea ce gândiți, vorbiți și faceți! Tot ceea ce nu este în acord cu legile universale, cu armonia divină, va avea un răspuns pe măsură. Elementele vor acționa din ce în ce mai puternic, atât în plan personal cât și în plan social.
Remer Ra: Adică revărsările de ape sunt pentru ”spălarea” noastră?
Zamolxe: Nu neapărat a voastră. Toți cei care au gânduri de ură, supărare, îngrijorare, frică, neîncredere, invidie, răutate, le transmit nu doar către propriile organe și către cei din jur, dar și către mediu, impregnând pământul, apa, regnul vegetal, animal și elemental. Apar interferențe inclusiv cu straturile energetice mai subtile ale Geei.
Remer Ra: Înțeleg acum! Geea trebuie să se curețe de mizeriile informaționale și energetice lăsate de oameni. Nu o murdărim doar fizic ci și energetic și informațional iar ea, pur și simplu, simte nevoie să-și mai facă un duș.
Zamolxe: Și nu lucrează doar cu apa ci cu toate elementele.
Remer Ra: Mă ia cu tremur doar când mă gândesc că s-ar putea ”scutura” în orice moment. Se știe că un cutremur mare poate avea loc în orice moment. Legat de purificarea cu elementele, ne putem aștepta și la alte asemenea manifestări în următoarea perioadă?
Zamolxe: Da, Geea poate acționa prin toate elementele; prin apă, aer, pământ și foc.
Remer Ra: Asta înseamnă nu doar inundații ci și vijelii, cutremure, alunecări de teren, caniculă, secetă. Putem face ceva în această privință? Spuneai că totul este mult mai compact acum și că există o puternică interconectivitate între toate sistemele de pe Geea.
Zamolxe: În primul rând, trebuie să înțelegeți că Geea nu are în vedere pedepsirea voastră! În structura ei, Geea are mecanisme energo-informaționale subtile care lucrează într-un mod oarecum automat. La fel cum voi nu sunteți conștienți de dinamica sistemului vostru imunitar, tot așa, Geea are mecanisme subtile complexe de luptă și regenerare. Ea nu poate schimba legile universale și nici nu poate bloca aceste mecanisme subtile de apărare.
Remer Ra: Deci, dacă vom avea în vedere ”curățenia generală” pe toate planurile, adică pe relația trup-minte-suflet, aceste manifestări nu vor mai avea loc?
Zamolxe: Vor avea loc dar nu veți mai interfera cu ele Schimbări mari și profunde au loc peste tot, inclusiv în structurile energetice ale Geei, dar dacă apar interferențe cu voi înseamnă că există o anumită rezonanță și atunci vă afectează.
Remer Ra: Se pare că apa este elementul care acționează cel mai puternic, cel puțin în zona noastră geografică. De ce?
Zamolxe: Apa este un foarte bun dizolvant al energiilor emoționale negative sau care sunt în incompatibilitate cu Geea. Acolo unde s-a impregnat multă ură, ranchiună, invidie, răutate și alte asemenea, apa va lucra mai mult.
Remer Ra: Inundațiile catastrofale din Serbia și Bosnia s-ar putea astfel explica. Cu mai puțin de o generație în urmă, acolo a fost o mare descătușare a urii. Cu toții știm despre ororile războiului civil de la sfârșitul secolului trecut. Având în vedere faptul că pe noi ne paște în orice moment un mare cutremur, ce anume am putea face pentru a atenua acest pericol?
Zamolxe: Forțele telurice sunt mult prea puternice pentru a putea fi controlate de voi. Ele își vor urma dinamica în conformitate cu legile Universului dar voi puteți alege să nu fiți în rezonanță cu manifestările lor. Asta înseamnă că trebuie să vă eliberați de tipare vechi de gândire, de rigiditate, de nepăsare, indolență, încăpățânare, îndărătnicie. Cine scapă de toate acestea, nu va avea de suferit de pe urma unui cutremur, chiar dacă este foarte puternic. Universul vă va proteja și, la momentul respectiv, atunci când pământul se va descătușa, voi veți fi într-un loc ferit.
Remer Ra: Este bine de avut în vedere acest fapt. Când acționează focul? Întreb asta deoarece este prognozată o vară destul de fierbinte. Se știe că focul este cel bun purificator dar și cel mai eficient ”alchimist”.
Zamolxe: Focul acționează acolo unde apa dă greș, unde rezistența la schimbare este foarte mare și unde trebuiesc făcute transformări profunde. Începând cu acest an, se va intensifica și focul pământului, aceasta însemnând o creștere a dinamicii fluxurilor magmatice.
Remer Ra: Din ce cauză apar interferențe neplăcute cu elementul aer? Parcă sunt tot mai dese vijeliile, furtunile.
Zamolxe: În acest caz, interferențele apar datorită faptului că există oscilații și multe temeri în viața voastră. Asumați-vă responsabilitatea asupra propriei vieți, luați decizii și acționați!
Remer Ra: Îți mulțumesc pentru tot!
Zamolxe: Voi reveni cu vești mai îmbucurătoare!


*****