.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 13 ianuarie 2015

Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (2)

Oryen: Bine vă regăsesc, frați pământeni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen. Așteptam cu nerăbdare un semn din partea voastră!
Oryen: Presupun că vrei să afli mai multe amănunte despre evenimentul petrecut acum câteva zile, când o bună parte din cerul vostru a fost luminat de un meteor.
Remer Ra: Da, despre evenimentul de miercuri dimineață vreau să aflu mai multe lucruri! Știu că nu a fost vorba de un simplu meteor. Am simțit asta chiar din momentul în care m-am conectat la el. Am știut-simțit că a fost vorba o intervenție specială iar meteorul a fost ”îmbrăcat” cu un sistem energoinformațional, programat să pătrundă în câmpul energetic colectiv local (egregorul românesc) și sa facă anumite modificări. Despre acest lucru aș vrea să-mi spui mai multe. Este adevărat ce am simțit?
Oryen: Într-adevăr, meteorul a fost un fel de ambalaj al unui sistem energoinformațional, dar a fost mai mult decât atât! Meteorii sunt și buni deschizători în spațiile subtile ale Geei, spații care fac legătura cu multe din straturile energetice și informaționale ale planetei.
Remer Ra: De ce nu s-ar fi putut face astfel de intervenții și la modul direct?
Oryen: Pentru că legile universale interzic accesul direct la straturile energoinformaționale pe planetele închise, de tip școală, așa cum este și planeta voastră. În acest caz, ne folosim de oportunitățile naturale de intrare, adică de meteori, meteoriți, comete, conjuncții planetare, emisii de plasmă solară. Acestea au acces direct la straturile subtile planetare, și astfel putem interveni indirect. Tot așa, au loc infuziile de suflete din spațiile înalt vibraționale.
Remer Ra: Sunt voci care spun că ar fi semnul că un mare spirit urmează să se întrupeze în aceste locuri dar sunt și voci care spun că nu ar fi de bun augur, că ar putea fi vorba de o catastrofă majoră. Cum un cutremur de mare magnitudine s-ar putea întâmpla oricând, un astfel de eveniment ar putea da fiori reci pe spinarea multor oameni.
Oryen: Nu ar trebui să vă sperie o astfel de posibilitate! Activitățile seismice nu au legături cu evenimentele de acest gen. Cât privește semnul că un mare spirit urmează să se întrupeze în aceste locuri, pot spune că este adevărat! Un mare spirit s-a folosit de această oportunitate și a pătruns în straturile cauzale primare. Odată cu acest mare spirit, au venit și altele, care vor avea un rol important în viitor.
Remer Ra: Când m-am conectat la eveniment, am simțit foarte puternic o vibrație cumva cunoscută, si gândul mi-a zburat instantaneu la posibilitatea ca acesta să fie cel de-al doilea deceneu.
Oryen: Așa este cunoscut în aceste locuri.
Remer Ra: Într-o transmisie anterioară, Zamolxe mi-a transmis că primul deceneu (din cei zece) s-a întrupat de câțiva ani și că acum este un copil. Mi-a mai spus doar că este vorba de o unitate de conștiință dintr-o rază divină, echivalentul Arhanghelului Mihail (Raza Albastră). Acum, dacă fac o analogie, aș putea paria pe faptul că evenimentul care a precedat nașterea lui a fost meteorul din 2006 care a doar s-a auzit (s-a întâmplat ziua – n.a.) pe o suprafață mare - Bacău, Neamț, Harghita. Presupun că primul deceneu întrupat ar avea acum maxim 7-8 ani iar următorul s-ar naște peste un an doi.
Oryen: Nu am informații despre acest lucru. Este un spirit mare și nu pot accesa câmpurile sale. Poate că mai multe amănunte vei primi de la Zamolxe. El coordonează aceste activități. Ești unul dintre mesagerii lui și dacă va considera că trebuie să transmiți mai multe amănunte, cu siguranță că ți le va oferi atunci când va fi cazul.
Remer Ra: Mă cam ia cu fiori ori de câte ori mă gândesc la primul deceneu, iar acum simt și mai puternic starea. Sper că va avea toate condițiile pentru a evolua așa cum trebuie. Bineînțeles, la fel îmi doresc și pentru noul deceneu.
Oryen: Cu siguranță că așa va fi! Astfel de evenimente sunt pregătite cu mult timp în urmă! Unele, chiar de sute de ani! Sunt luate în calcul toate posibilitățile, prin urmare nu ai de ce să te temi.
Remer Ra: Dar despre modificările făcute în câmpul energetic colectiv, ce poți să-mi spui?
Oryen: În principal, acestea au rolul de a vă ajuta să treceți cu bine de etapa de purificare dar și rolul de suport pentru următoarea etapă, care presupune trezirea la nivel de masă.
Remer Ra: O trezire la nivel de masă ar putea avea loc și datorită unui eveniment negativ, precum o catastrofă naturală, un război sau ceva de acest gen. Nu cred că un astfel de eveniment ar fi oportun acum.
Oryen: Nu despre asta ar fi vorba! Va avea un rol de suport, nu unul declanșator! Oricum, un astfel de eveniment v-ar mobiliza dar nu v-ar trezi cu adevărat din amorțeala în care v-ați afundat! Trezirea presupune conștientizare și apoi implicare!
Remer Ra: La transmisiunea trecută, mi-ai spus despre triada trezire-conștientizare-creație. Cele mai multe voci din societatea românească spun că nu se poate produce o trezire de masă dacă nu există un anumit eveniment care să o declanșeze, iar un astfel de eveniment ar putea fi chiar cutremurul cel mare...
Oryen: Repet, un astfel de eveniment v-ar mobiliza dar nu v-ar crește gradul de conștientizare, și nici nu veți putea declanșa schimbări la nivel de masă. Un astfel de eveniment v-ar mobiliza în exterior, însă voi aveți nevoie de o mobilizare în interior! Conștientizarea trebuie să aibă în vedere declanșarea potențialului vostru interior! Ca să puteți întreprinde ceva în exterior, trebuie să conștientizați și să activați interiorul!
Trebuie să conștientizați comoara pe care o aveți în interior!
Trebuie să conștientizați puterea și magnificența voastră!
Trebuie să conștientizați că aveți deja toată puterea și toate instrumentele pentru orice fel de schimbare!
Trebuie să scăpați de iluzia că schimbarea vine din exterior! Exteriorul este co-creația voastră! Dacă nu vă place, schimbați-o! Dar nu prin violență! Nu prin demolare se face schimbarea adevărată, ci participând la ridicarea altei realități exterioare, la construcția ei!
Remer Ra: Ok, am înțeles! Revin la primul proces, cel de trezire. Asta implică conștientizarea faptului că gândurile, cuvintele și faptele noastre sunt asemenea unor semințe plantate pe ogorul vieții! Totuși, procesul de trezire și conștientizare este greoi și anevoios. Ce anume l-ar putea grăbi?
Oryen: Soluția este veche de când lumea! Fiți tot timpul prezenți; fiți conștienți de momentul prezent! Aici și acum!
Remer Ra: E greu să îngrădim mintea! Ea zburdă unde vrea ea, mai cu seamă la dorințe, temeri, trecut, viitor... Este pe toate planurile și e greu să lupți pe toate planurile!
Oryen: Soluția nu este lupta! Greșiți dacă începeți o luptă cu mintea voastră. Veți pierde încă de la început! Soluția este să cădeți la pace cu mintea voastră, să o înțelegeți. Soluția este să faceți pace, nu război! Intrați în interiorul vostru ca un sol de pace! Însă nu uitați nicio clipă că egoul nu poate supune mintea ci doar o va stârni și mai mult! Doar spiritul poate îmblânzi mintea! Stați de vorbă cu ea doar din această perspectivă și veți vedea că nu este chiar un demon. Abordând problema în acest mod, veți vedea că mintea va deveni un aliat în scurt timp! La fel ca și trupul, mintea se va supune inimii, spiritului!
Remer Ra: Spuneai că începând cu prima parte a anului se vor relua transmisiile colective iar temele vor avea în vedere triada trezire – conștientizare – creație!
Oryen: Da, ele vor fi reluate începând cu luna februarie! Vei primi alte informații în scurt timp!
Remer Ra: Îți mulțumesc pentru informațiile de azi!


(va urma)

130 de comentarii:

  1. Mmmh ! Ce înseamnă să nu fii Atent...!!!
    Am amintit cu altă ocazie că, dacă am văzut că nu-mi ies transmisiile "singulare",am hotărât că trebuie să existe o soluţie, pentru a realiza o conexiune permanentă cu structurile care, până la urmă, ne monitorizează, susţin, îndrumă, protejează, etc.; "de ce nu !?" mi-am zis. Fiindcă, direcţia în care (cel puţin eu) mă îndrept, este aceea prin care să stabilesc odată pentru totdeauna, un canal; o cale deschisă şi fără oprelişti între planurile mele inferioare şi cele superioare. În speţă, VREAU ca "tractorul" acesta care "ară" prin planul fizic , să beneficieze de cel mai de seamă "tractorist" - Sinele meu Înalt.
    Aşadar, am dat drumul să curgă unei meditaţii neîntrerupte. De fapt, fac asta de multă vreme, doar că n-am conştientizat. Aşa se face că, gândindu-mă la Lumina aceea teribilă (am văzut o înregistrare video) şi încercând să intru în ea (într-o pauză de câteva zeci de secunde, între două lucruri banale), timp în care mă întrebam (pe mine) ce să fi fost, răspunsul a venit cu o claritate uimitoare " Un mare Spirit a intrat în materie". Dar fiind curioasă (ego-ul...!!!) să aflu cine, n-am fost ATENTĂ că, mi s-a mai spus şi altceva, aşa ca după o virgulă şi în plan secundar. Şi deşi am auzit şi continuarea, n-am avut certitudinea că este şi real, fiindcă îmi mutasem cu totul Atenţia, în aşteptarea răspunsului la întrebarea "cine?"
    Citind materialul de mai sus şi gândindu-mă la ceea ce a spus Oryen, ca la o confirmare, acum da, pot să spun că mesajul pe care l-am primit avea şi o altă parte. Deci mesajul întreg suna aşa " Un mare Spirit a intrat în materie, alături de alte Suflete" (aici, nu s-a mai folosit termenul "Spirit").
    Tot legat de ceea ce a spus Oryen, voi cita mai jos, ceva care vibrează, chiar dincolo de adâncul Fiinţei mele :
    "Oryen: Soluția nu este lupta! Greșiți dacă începeți o luptă cu mintea voastră. Veți pierde încă de la început! Soluția este să cădeți la pace cu mintea voastră, să o înțelegeți. Soluția este să faceți pace, nu război! Intrați în interiorul vostru ca un sol de pace! Însă nu uitați nicio clipă că egoul nu poate supune mintea ci doar o va stârni și mai mult! Doar spiritul poate îmblânzi mintea! Stați de vorbă cu ea doar din această perspectivă și veți vedea că nu este chiar un demon. Abordând problema în acest mod, veți vedea că mintea va deveni un aliat în scurt timp! La fel ca și trupul, mintea se va supune inimii, spiritului!"
    NI-CIO-DA-TĂ "lupta" nu va avea efecte bune, indiferent de scopul în care este folosită ! NI-CIO-DA-TĂ !!!
    Mulţumesc Oryen ! Mulţumesc Remer Ra ! Vă iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iată şi link-ul unde sunt postate două capturi video (la cea de-a doua captură este Lumina care m-a impresionat pe mine şi la care m-am conectat; am intrat în ea) :
    http://adevarul.ro/locale/buzau/de-s-a-luminat-cerul-romaniei-noaptea-trecuta-explicatia-oficiala-specialistilor-despre-mini-asteroidul-patruns-atmosfera-pamantului-1_54ad1a3b448e03c0fd61b853/index.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, doar ca nu-i vorba despre un copil.
    A fost si un raspuns dat, cineva astepta un raspuns cu "semn", adica o confirmare...si totodata si o "descarcare" din inalt (si primire in materie, gen: atributii, capacitati, calitati, sustinere si intelegere misiuni si intelepciune )
    Nu de multa vreme a fost acelasi "semnal" si in Rusia- tot ca si o confirmare, ca un raspuns dat unor inalte suflete intrupate acolo, intru intelegerea clara ca au sustinere din "Inaltul Cerului", printre care si a Divinei Mame, lucru care se banuia deja, de ceva vreme).
    Totul este in regula. (asa percep io)

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma indoiesc ca meteoritul din Rusia a insemnat o sustinere clara din partea Cerului. Eu cred ca a fost vorba de o atentionare, ceva de genul "nu e bine ce aveti de gand sa faceti". Meteoritul dun Rusia a cauzat distrugeri si a ranit multi oameni. Semnalul a fost clar de avertizare. Rusii nu au tinut cont, au pus labele pe Crimeea si acum suporta consecintele: izolare si sanctiuni economice.
      CM

      Ștergere
    2. Io nu vorbesc despre acel meteorit. Informeaza-te, a fost recent exact acelasi lucru ca si in Romania.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Anonim CM, în ultimele 2 decenii Cabala, prin SUA și vasalul lor, UE, a pus labele pe Europa de Est...anul trecut a pus labele pe jumătate din Ucraina. Rusia NU a pus labele pe Crimeea. Crimeea a fost "transferată" pașnic Ucrainei, de Hrușciov, în 1954, în cadrul uneia dintre "permutările" de Republici Sovietice din cadrul fostei URSS. În Crimeea nu au avut loc o lovitură de stat sau lupte de stradă, spre deosebire de "revoluția" din Ucraina...acolo s-a organizat un referendum care a hotărât re-alipirea de Rusia, chiar dacă mass-media occidentală l-a considerat ilegitim (din considerente geopolitice nici nu avea cum să-l considere legitim).
      Cu scuzele de rigoare că am postat un comentariu care nu prea are legătură cu subiectul articolului! Personal, în urmă cu 3-4 nopți, în cadrul unui vis (foarte) lucid, dintr-o dimensiune superioară celei în care existăm și co-Creăm acum, am re-transmis un cod (nu știu unde și cui, dar cu siguranță că acolo unde trebuie) format din 8 sau 9 caractere numerice...cel mai important caracter a fost reprezentat de către O SĂGEATĂ ARGINTIE CU VÂRFUL ÎNDREPTAT ÎN SUS!

      Ștergere
    4. Cristian, ai putea să redai codul ?

      Ștergere
    5. Crimeea a fost cucerita de rusi acum doua secole, la fel ca si Siberia. Rusii au adus numai durere si suferinta in Europa de Est. Poate ca tu si ai tai ati prosperat in perioada comunista dar bunicii mei au suferit cumplit. La fel au patit milioane de oameni. Li s-a luat agoniseala, au fost tarati prin puscarii, li s-a pus pumnul in gura. Nimic bun nu a venit din Rusia! Pana si cultura lor este una a durerii si a suferintei. Mai bine vasali Occidentului decat primitivilor rusi. Si nu e doar parerea mea.
      CM (Constantin)

      Ștergere
    6. CM, in opinia mea lucrurile-s in ordine, deja sunt destul de echilibrate si daca simti tu ca "rusii au adus numai durere si suferinta" si ca "Nimic bun nu a venit din Rusia!" si toate aspectele negative pe care te-ai focalizat, inseamna ca ai inca ceva de "vindecat", unele aspecte-ti cer mai mult discernamant si mai ales,"atentie", deoarece lucrurile nu stau chiar asa cum le-ai prezentat si cum le-ai etichetat tu.. Amintea si Rena despre a fi/a nu fi atent la interiorul tau, mai intai.( daca citesti primul comentariu si esti atent atunci o sa intelegi )


      Ștergere
    7. Nu păstraţi cu voi şi în voi resentimente, fiindcă ele ajung să vă stăpânească şi să vă dicteze paşii prin viaţă !
      Haideţi să IERTĂM şi să lăsăm trecutul acolo unde este !
      În fond, tot ceea ce trăim , sunt EFECTE ale gândirii noastre, începând de la nivel micro (de la nivel personal) şi până la întregul acestei Lumi, ca şi UNICĂ FIINŢĂ.
      Şi precum ne povăţuieşte Oryen mai sus :
      "Oryen: Soluția este veche de când lumea! Fiți tot timpul prezenți; fiți conștienți de momentul prezent! Aici și acum!"
      PREZENŢA implică şi CONŞTIENŢĂ.
      Nu este o întâmplare, NIMIC. Nici faptul că Remer Ra a pus o întrebare (" Remer Ra :Ok, am înțeles! Revin la primul proces, cel de trezire. Asta implică conștientizarea faptului că gândurile, cuvintele și faptele noastre sunt asemenea unor semințe plantate pe ogorul vieții! Totuși, procesul de trezire și conștientizare este greoi și anevoios. Ce anume l-ar putea grăbi?") şi nici răspunsul lui Oryen. Fiindcă, vin transmisiile colective cu tema - TREZIRE-CONŞTIENTIZARE-CREAŢIE şi trebuie să fim pregătiţi, în sensul de a intra în ele, după ce am înţeles ce presupune această triadă (explicându-ne şi înţelegând în sinea noastră ce înseamnă fiecare termen).
      Desigur că, este bine să ne cunoaştem istoria (personală, de familie, neam, sau Lume), dar aceasta trebuie să ne servească, ca şi LECŢIE, după ce am analizat totul cu DISCERNĂMÂNT. Iar acolo unde nu avem un exerciţiu CONŞTIENT al discernământului, să ne lăsăm în meditaţie, pe mâna Sinelui nostru Înalt, sau să "invităm " Sântul Duh al Lui Dumnezeu să ne conducă în toate manifestările noastre, împlinind Voia Lui Dumnezeu (nu voia noastră).
      Fiţi Divini, căci aşa Sunteţi !

      Ștergere
    8. anonim CM ...Inca nu esti constient ca toate aceste imparteli au fost facute de catre cabali? intre "cultura" occidentala pe care o vedem in prezent si marea Rusie in frunte cu presedintele Putin care este un mare OM, aleg estul... si vom auzi si vedea multe sper cat mai curand...
      DOAMNE AJUT !

      Ștergere
    9. Daca rusii au adus numai durere, te intreb pe tine anonimCM sti cata durere au adus nemtii si americanii in cele 2 razboaie mondiale? se vede in prezent in ROMANIA celor 25 de ani de "libertate" cata bucurie a adus UE, BANCA MONDIALA, NATO si dragii de americani. Romanii lucreaza pe unde pot prin strainatati ca sa-si castige painea si sa-i sustina pe cei ramasi acasa, iar dragii nostrii conducatori care ne-au condus in cei 25 de ani in libertatea capitalista vestica , ai vedem acum la TV cata grija au avut de popor cu riscul de a ramane "saraci" scumpi de ei...Cu sloganul lui iliescu de dupa asa zisa revolutie din '89 NU NE VINDEM TARA! ...noi adica "ei" ce fac? si cate si mai cate intrebari se pot pune...

      Ștergere
    10. Nu mai țin minte codul, dar în vis l-am văzut foarte clar și l-am trimis de pe un telefon mobil...oricum structura sa era asta: 8xx-Săgeată-xxxx..
      Codul începea cu cifra 8, adică este vibrația acestui an.
      Ceea ce am conștientizat în vis, a fost faptul că datorită tastei săgeată care nu există pe tastatura unui telefon mobil (dar pe care acel telefon o avea), numărul de telefon pe care l-am format a reprezentat o transmisie cod(ifica)tă. Respectivul cod mi-a fost dat de către un bărbat, pentru a-l apela ulterior, și ptr că nu aveam la îndemână niciun instrument de scris, ca să nu-l uit, l-am tastat pe acel telefon care-mi aparținea.:)

      Ștergere
    11. " "ei" ce fac? " ??? Dar NOI..., NOI CE FACEM ??? Ducem durerea de la o generaţie la alta, PLÂNGÂNDU-NE TOT TIMPUL ŞI CRITICÂND ??? Când vreodată aceste manifestări vor crea EFECTE bune ???
      STOP !!! Nu vă mai smiorcăiţi... şi hai să punem osul la treabă ! Căci treaba pe care-o avem NOI ÎN INTERIORUL NOSTRU , AL FIECĂRUIA, nu ne-o face nimeni: nici rusul , nici americanul, nici, nato , nici conducătorii noştri... STOP !!! Dacă aveţi pretenţii la alţii să facă şi să dreagă, întâi să privim la "bârna" din ochiul nostru. Iată ce preocupări EGOTICE avem , în loc să ne ocupăm fiecare de CREŞTEREA sa. Oare aţi uitat că Lumea este compusă din oameni şi că, aşa cum sunt oamenii în particular, tot aşa arată Lumea în general !?!? STOP !!!

      Ștergere
    12. Mulţumesc, Cristian !
      Te-am întrebat din cauză că "săgeata argintie orientată cu vârful în sus" este o parte dintr-un ansamblu care mă priveşte şi am crezut că tu eşti un mesager pentru mine. Dar, aşa cum s-au desfăşurat lucrurile, eu cred, mai degrabă că, bărbatul acela este Ghidul tău, iar codul acela este o cheie ce îţi deschide un mijloc de comunicare cu el.
      Săgeata argintie, reprezintă o direcţie de comunicare cu spaţiile de deasupra, respectiv cu "legătura" ta din astral. Căci zici aşa : "Respectivul cod mi-a fost dat de către un bărbat, pentru a-l apela ulterior" PUNCT. Aici cred că ar trebui să te concentrezi (pe fraza asta şi mai ales pe ultimele cuvinte :"pentru a-l apela ulterior" ) şi mai mult ca sigur vei primi şi alte indicii. Iar faptul că tu eşti sigur că ai trimis mesajul , unde şi cui trebuie, cred că înseamnă că ai realizat conexiunea. Deci, rămâi în Pace şi aşteptare

      Ștergere
    13. Cristian Andrei, ieri dimineata am visat si eu un nr de telefon, m-am trezit cu el in minte, l-am introdus in telefonul meu si am incercat sa sun la el pt a vedea daca il am in memoria telefonului. Nu exista nimeni cu acest numar in telefonul meu, ideea e ca am simtit ca este ceva asemanator cu ce zici tu, un cod, dar inca nu-mi pot da seama unde sa-l leg, ce reprezinta. Daca cineva cunoaste acest numar, poate ca trebuie sa intram in legatura :(0730) 408 901. Multumesc, EM

      Ștergere
  4. Postarea asta mi-a starnit senzatii puternice minute in sir !!! Doamne ajuta !
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  5. CM sa stii ca a fost un meteor in Rusia care s-a manifestat ca si o lumina puternica, la fel ca cel din Romania, chiar cu putin timp inainte de a fi in Romania. Nu-i vorba despre acel meteorit din Rusia care-a cauzat distrugeri si a ranit oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am vazut pe youtube. Am vazut ca a mai fost unul si in Ucraina cu putin timp in urma, dar si in Canada si in America.
      CM

      Ștergere
    2. Multumesc Oryen cred ca noi toti suntem la SCOALA PAMINT SI TREBUIE SA INVATAM ACEASTA LECTIE- TREZIRE- CONSTIENTIZARE-CREATIE DOAMNE AJUTA JOSEFINA

      Ștergere
    3. Cristian Andrei, ieri dimineata am visat si eu un nr de telefon, m-am trezit cu el in minte, l-am introdus in telefonul meu si am incercat sa sun la el pt a vedea daca il am in memoria telefonului. Nu exista nimeni cu acest numar in telefonul meu, ideea e ca am simtit ca este ceva asemanator cu ce zici tu, un cod, dar inca nu-mi pot da seama unde sa-l leg, ce reprezinta. Daca cineva cunoaste acest numar, poate ca trebuie sa intram in legatura :(0730) 408 901. Multumesc, EM

      Ștergere
    4. In urma cu cativa ani 1-2 ani, am visat un cod de 8-9 cifre. In urma cu o luna am visat vreo 2 numere de telefon. In acel vis aparea un pretios coleg de scoala de al meu. El avea in vis un fel de misiune, iar pe caietul lui, avea un cod. In vis am apucat sa scriu acel cod dar el mia zis sa nu il scriu, asa ca lam sters, totusi eu scrisesm alt ceva pe hartie. Pe acel caiet al lui era un cod care incepea cu 547,daca tin minte bine. Totusi eu vroiam sa dau de nr acelui coleg, si am scris într-un fel două numere, numai ca pe al doilea nu il termisasem la timp si am visat o continuare a doua seara. De mai mica am vise "ciudate".Am avut acum ceva timp vise déjà vu, cu 2-3ani lam visat pe Moise, de 2-3 ori pe Iisus. In plus am avut nenumărate vise in care vroiau sa ma omoare, diferiti oameni, dar absolut toţi au murit in vis si nici unul nu a reusit sa imi Faca ceva. Un alt vis ciudat a fost cu o calatorie in spatiu. Eu nu am avut voie in vis sa merg in spatiu, dar cei ce au mers, surprinzător cu o maşină normala, au reusit sa mearga fara probleme. Cel mai important este ca de acasa, eu vedeam (in vis, bineînţeles) prin ochii lor, tot ce vedeau si ei. Au vazut cateva planete, iar eu leam spus cumva nu stiu cum sa se duca pe planeta 100 .Acolo a fost cel mai important punct al visului. Acolo erau fiinte, oameni in lanturi, sclavi iar acea planeta parca doar ce se terminase un razboi urias. Mai visez de multe ori ca nu sunt cu familia mea si anumiti membri nu apar niciodata de ex mama mea vitrega si fata ei, iar tatal meu parca nu e el din realitate si rareori apar si alti membri. Iar anul trecut au fost cutremure in anumite zone ale globului. Mai mult in acele nopti in care erau cutremurele, eu nu puteam dormi, iar dimineata, cand adormeam pe la 2-3 si ma trezeam, aflam ca a fost cutremur. De la un timp nu imi mai amintesc tot ce visez, si as vrea sa stiu cum imi pot aminti. Eu am 13 ani. Ma gandesc ca sunt chestii normale, dar, un profesor mia spus ca sunt uimitor de ciudate visele mele si nu lea putut explica complet. As dori sa primesc un raspuns de la Remer Ra . Teea

      Ștergere
    5. Visele pot fi decodificate cel mai bine chiar de persoana care le viseaza! In caz ca nu sunt vise de refulare, putem vorbi de mesaje ale subconstientului nostru. Pot fi si mesaje trimise de catre alte entitati. Oricum ar fi, subconstientul se foloseste de simboluri pe care constientul le cunoaste. Nu te sfatuiesc sa cauti raspunsuri in alta parte.
      Un terapeut de poate ajuta sa le decodifici dar ar trebui sa te cunoasca, sa fie langa tine si apoi sa extraga informatiile din campurile tale. Dar chiar si atunci se pot insela deoarece intervine si 'filtrul' lor de decodificare...

      Ștergere
    6. Nu stiu daca sa postat celalat comentariu asa ca il mai scriu odata. De mai mica fiind am vise "ciudate" .Acum 1-2 ani lam visat pe Moise. Eram in timpurile lui, intro peșteră. Dumnezeu ii spusese sa nu bea dintr-o sticlă, dar el a băut si a murit. In vis am plans foarte mult. Pe o stanca din pestera era cel rău cu "mica armata" de vreo 20 de oameni, care au pornit lupta. In acea lupta au luptat alaturi de noi, cei buni, 2animale negre. Ei au luptat cu sabiile. Acum ceva mai mult timp am visat un cod de 8-9 cifre. Lam notat dar nu il mai am. In urma cu cateva saptamani bune, am visat doua numere de tel. In acel vis aparea un pretios coleg de al meu. In vis avea o misiune. El avea un fel de caiet. Pe acel caiet era un cod. Eu am inceput sa il scriu, dar scriam un nr de tel in loc de acel cod, cand a vazut in vis colegul meu ca scriu, mia spus sa il sterg imediat. Acel cod de pe caiet pe care trebuia sa il scriu incepea cu 547 ,daca tin minte bine. Si acele 2 nr de tel, leam notat pe o hartie pe care o am. Al doilea nr, nu am apucat sa il scriu tot, iar continuarea am visato peste putin timp. Mai mult, cand eram un pic mai mica aveam numeroase vise in care toti vroiau sa ma omoare, dat toti mureau in timp ce încercau sa ma omoare pe mine. Toti care vroiau sa ma omoare, mureau ei, dar eu nu păţeam niciodata nimic. Alt vis ciudat era cu o calatorie in spatiu. In vis nu am avut voie sa merg cu prietenii de familie in spatiu. Era ciudat, pentru ca au mers in spatiu cu o maşină obisnuita. Eu eram in vis acasa, dar, eu vedeam prin ochii prietenilor din Masina, astfel ca tot ce vedeau ei, vedeam si eu. Au vizitat cateva planete, dar eu leam spus nush cum sa se duca sa viziteze planeta 100.Acolo am vazut, oameni, fiinte umane legate in lanturi, sclavi, iar planeta aceea arata ca si cum doar ce se incheiase un razboi, iar cei de pe planeta pierdusera. Am 13 ani, si ma gandesc ca toate astea ar fi normale, dar am povestit cuiva care se pricepe, si mia spus ca nu sunt normale si nu a putut sa le descifreze. Am avut 2-3 vise in care a aparut Iisus, cateva vise déjà vu. Acum un an, am observat nu puteam sa dorm, iar in noptile acelea in care nu puteam sa dorm si adormeam pe la 2-3 dimineata, Aflam dimineata ca au fost cutremure in anumite zone ale globului in acea noapte in care nu am putut sa dorm. As dori un raspuns si de la Remer Ra. Cu incredere, Teea

      Ștergere
    7. De la un timp nu mai am chiar asa de multe vise ciudate si cele in care cineva vrea sa ma omoare sunt raare. Dar am inceput sa le si uit si as vrea sa stiu cum sa mi le amintesc. Teea

      Ștergere
  6. Vânam de ceva timp transmisia asta :)
    Multumim Oryen.

    RăspundețiȘtergere
  7. MULtumesc!!!! trezire - onstientizare - CREATIE!!!! Ce maret!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba aici de a critica, este vorba de a constientiza anumite aspecte traite... "SA NU UITI DARIE"...
      Daca noi cei multi am constientiza anumite aspecte ale vietii aici si acum, multe s-ar schimba.

      Ștergere
    2. Trecutul e plin de lecţii. Să medităm, în loc să cârtim, apoi, să învăţăm, iar la final - ia de uită... Darie !

      Ștergere
    3. ...pardon, nu cartim ci comentam...nu este permis?

      Ștergere
    4. Noi nu ne dăm seama de importanţa noastră aici, pe Pământ...! Suntem aici ca să învăţăm din greşelile istoriei şi SĂ FACEM O ALTFEL DE ISTORIE (aşa cum ne-ar fi plăcut nouă s-o găsim).
      Dar, dacă ne smiorcăim tot timpul (ba că..., ba că...), smiorcăieli istorice, le lăsăm moştenire copiilor, copiilor noştri (ori, suntem prea egoişti să gândim până acolo !??)...

      Ștergere
  8. Cristian-Andrei, in data de 14.12.2014 am avut acelasi cod care aparea si disparea 800, sageata 8000000, multi de opt si zerouri...si SAHASRARA.....:) , abia acum inteleg...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. inclusiv o sageata fosforescenta verde ....

    RăspundețiȘtergere
  10. Vă propun o curăţare mentală, ca să vă bucuraţi de Liniştea înserării !
    p.s. cu ajutorul sunetelor de inspiraţie arcturiană, din compoziţiile lui Mozart, se obţine o curăţare mentală (a tiparelor negative), dacă faceţi măcar câte 2 şedinţe, a câte 15 minute zilnic (cine nu mă crede , să încerce).
    https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA

    RăspundețiȘtergere
  11. In timpul meditatiilor apare o lumina alba care se misca de la dreapta mea spre stanga.Uneori,aceasta lumina imi apare si atunci cand am nevoie de un raspuns dar atunci imi apare chiar in fata,intre ochi, de trei ori consecutiv si este foarte intensa.Cel mai frumos e cand apare dimineata la trezire parca ar fi un salut de"buna dimineata".De cateva luni apar si lumini galbene.Oare ce sunt aceste lumini?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia întreabă-le, să vezi ce interesant devine "jocul" !

      Ștergere
    2. Le-am intrebat dar nu prea primesc raspuns.

      Ștergere
    3. Raze ale Sinelui tău, Îngeri, Ghizi; părţi din tine ca şi Lumină din Lumină (ca un fel de răsărit al Soarelui care eşti tu).
      Continuă, "vezi-auzi-simte" şi să-ţi fie de Înălţare !

      Ștergere
  12. Astia cu sagetile sunt gelos pe voi :D 8 cred ca e si cifra Romaniei, 8 e o cifra interesanta :).

    RăspundețiȘtergere
  13. "pentru El
    din Eu
    din Voi
    din Noi
    pentru Etern
    din Etern...
    picur
    şoapte
    izvor
    ce nu seacă
    niciodată "
    (*L*)


    Mihai Eminescu

    " Înger de pază

    Când sufletu-mi noaptea veghea în estaze,
    Vedeam ca în vis pe-al meu inger de paza,
    Incins cu o haina de umbre si raze,
    C-asupra-mi c-un zimbet aripele-a-ntins;
    Dar cum te vazui intr-o palida haina,
    Copila cuprinsa de dor si de taina,
    Fugi acel inger de ochiu-ti invins.

    Esti demon, copila, ca numai c-o zare
    Din genele-ti lunge, din ochiul tau mare
    Facusi pe-al meu inger cu spaima să zboare,
    El, veghea mea sfinta, amicul fidel ?
    Ori poate !... O,-nchide lungi genele tale,
    Să pot recunoaste trasaturile-ti pale,
    Căci tu - tu esti el. "

    https://www.youtube.com/watch?v=cXAZ-uQ8WVw

    Cu Iubire pentru Iubire ! RJ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain. Multumim Renna!

      Intreaga opera a lui Mihai Eminescu este o splendoare.
      Dumnezeu sa-l tina vesnic in Lumina pe dragul nostru , minunatul poet al natiunii noastre si totodata un poet al intregii omeniri, un poet universal, cosmic, un poet al Sferelor de Lumina.
      Iata un link pe care l-am primit recent si multumiri din suflet Pr. Dr. Nutu Rosca.
      https://maramuresh.wordpress.com/2014/01/06/tema-cantarea-sferelor-la-eminescu/

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Ohooo...! " are balta peşte ! " numai să te-nvredniceşti a pescui... !
      Păi, doar să te ghemuieşti sub "salcâm", "Sara pe deal"... şi câte trăiri..., cât să-ţi ajungă o viaţă...!
      Ia haideţi să vedem întreg tabloul ! Dar trăindu-l în acelaşi timp, căci VIU este...

      "Sara pe deal

      Sara pe deal buciumul sună cu jale,
      Turmele-l urc, stele le scapără-n cale,
      Apele plâng, clar izvorând în fântâne;
      Sub un salcâm, dragă, m-aştepţi tu pe mine.

      Luna pe cer trece-aşa sfântă şi clară,
      Ochii tăi mari caută-n frunza cea rară,
      Stelele nasc umezi pe bolta senină,
      Pieptul de dor, fruntea de gânduri ţi-e plină.

      Nourii curg, raze-a lor şiruri despică,
      Streşine vechi casele-n lună ridică,
      Scârţâie-n vânt cumpăna de la fântână,
      Valea-i în fum, fluiere murmură-n stână.

      Şi osteniţi oameni cu coasa-n spinare
      Vin de la câmp; toaca răsună mai tare,
      Clopotul vechi umple cu glasul lui sara,
      Sufletul meu arde-n iubire ca para.

      Ah! în curând satul în vale-amuţeşte;
      Ah! în curând pasu-mi spre tine grăbeşte:
      Lângă salcâm sta-vom noi noaptea întreagă,
      Ore întregi spune-ţi-voi cât îmi eşti dragă.

      Ne-om răzima capetele-unul de altul
      Şi surâzând vom adormi sub înaltul,
      Vechiul salcâm. - Astfel de noapte bogată,
      Cine pe ea n-ar da viaţa lui toată? "

      îmmm...!? câtă frumuseţe...!!! nu lipseşte nici un detaliu, ca să nu te fure acolo/aici...

      Ștergere
  14. "Cuvintele frumoase sunt rugăciuni; cuvintele urâte, blesteme. Alege să te rogi !" Maxi-Mele (*L*)
    Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ,

    Sunt perfect de acord cu Oryen , insa observand complexitatea fiintei mele pot sa inteleg de ce procesul are viteza asta plus avand simultan interventii pe Terra din atatea dimensiuni recent simt ca principiul feminin isi vrea locul aici acum dar de data asta dincolo de dualitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor, treaba asta cu "dincolo de dualitate" este " New Age Pur ", vorba aia. Io vroiam doar sa va reamintesc ca "principiul feminin" se manifesta deja pe planeta, nu-i cineva "sfant" si-i chiar natural, normal, autentic. Asadar, sper sa nu aveti alte impresii.
      Iata un cantec fain:
      https://www.youtube.com/watch?v=EmH4YlNdWAg

      Cu drag,
      Lucia Dobrea
      (de data asta si de-acum inainte din Elvetia...)

      Ștergere
    2. Dragă Lucia, cred că-ţi dai seama (căci presupun că şi tu primeşti mesaje) că, indiferent de unde primim nişte mesaje, ele nu port avea o acurateţe 100%, fiindcă trecând prin filtrul nostru psiho-emoţional, capătă amprenta noastră. Şi dacă citeşti cu Atenţie mesajul lui Tibi, vei observa că el este în plin exerciţiu de explorare a Sinelui. Asta fiind situaţia la el, necesitatea de a fi mai receptiv, creativ, etc., particularităţi ale manifestării principiului feminin, ia tradus lui în felul în care a postat.
      Eu apreciez aceasta la bărbaţii care simt această nevoie, fiindcă, acest lucru arată că, ei au urcat nişte trepte importante în evoluţia lor.
      De regulă, atunci când "principiul feminin îşi vrea locul" în viaţa unui bărbat, de mare ajutor i-ar fi, o femeie care să împărtăşească aceeaşi cale cu el (şi nu este imposibil ca, chiar despre acest lucru să vorbească el).
      Iar expresia "dincolo de dualitate", înseamnă chiar mai multe lucruri care, au legătură cu "conflictele dintre genuri" moştenite din tată-n fiu.
      Deci, lasă copilul în Pace, că el creşte încet, dar creşte .

      Ștergere
    3. Sincer imi cer scuze , dar simt ca cuvintele nu pot exprima intreaga perspectiva , pe langa faptul intreaga perspectiva pur si simplu nu exista in forma umana din cate pot percepe , dar iubirea e intotdeauna completa >:D< Va multumesc ! >:D< Dar nimeni nu cred ca poate ezita la nesfarsit ... iar in mintea mea am acumulat si faptul ca " a te considera mai putin divin decat te considera insasi Divinitatea nu e decat un semn de aroganta " .... si am experimentat ca nu sunt singur aici chiar in acest corp ..... realitatea e wow .... mai ales ca pornim din susrsa Divina si nu am plecat niciodata de acolo. Dar ... totul e un dar pana la urma :D

      Ștergere
    4. "Numai Smerenia ... lasă trăirile nude. Fiindcă, hainele de împrumut, oricum nu trezesc urechea surdă . " Maxi-Mele (*L*)
      La ce bun, să îmbraci nişte trăiri în haine deja zdrenţuite de ignoranţă !?!?
      < " a te considera mai putin divin decat te considera insasi Divinitatea nu e decat un semn de aroganta " > DA ! Ce minune ... !!! Numai un asemenea concept dacă-l înţelegi, şi nu te mai poate opri nimeni din explorare ...
      Copilul după ce se naşte, mai înainte de a fi intoxicat cu programele împământenite aici, el se serveşte de SIMŢIRILE sale şi începe a explora exteriorul numai ca experiment - vrea să vadă ce SIMTE în legătură cu obiectele explorării sale. Şi dacă n-ar fi bombardat cu explicaţii care mai de care, şi-ar vedea mai departe de simţirile sale. Dar nu... ! el este SMULS din trăirile/simţirile sale...
      Hai să ne-ntoarcem la SIMŢIREA copilului neintoxicat ! E greu hăţişul prin care trebuie să trecem; el sapă adânc, ca în carne... şi sângerează... ! Dar, dacă avem Credinţa lui Iov, nu vom muri pe drumul întoarcerii ... Numai ego-ul (dar ce-i fum, ca fumul piere...) ...
      Apoi răsplata, e o pereche de aripi care te ţin departe de spinii mărăcinişurilor...
      "nu sunt singur aici chiar in acest corp "
      Cum să fii singur dacă ai în tine Lumea...,Universul..., Totul..., pe Dumnezeu... !?

      Ștergere
    5. Mă obligă sistemul să spun că nu sunt robot, la fiecare postare, încât am ajuns să mă întreb şi eu - oare-am ieşit din starea de robot ? Căci dacă nu, mint la fiecare postare, întărindu-mi ego-ul...

      Ștergere
    6. Sincer o sa imbrac orice traire in ce e aici si acum, deoarece aici si acum am nevoie.Sunt momentan acea parte ce inca traieste iluzia nevoii si ma bucur. Constat ca greul vine cand ma departez de mine insumi. Si sincer cred cu adevarat ca ai o imensa dreptate , daca parintii ar avea destula incredere in viata , viata copiilor s-ar desfasura mai fin si totusi toate aceste ocolisuri sunt necesare. Sunt momente cand as vrea sa simt ca am in mine Totul dar cateodata propria mea foame ma previne din a gasii mancare :d Te iubesc !

      Ștergere
    7. Şi eu te iubesc, copil !
      Aseară hotărâsem s-o rup cu voi (aici, pe blog). Dar, m-a luat cineva de urechi pe la 3 dimineaţa .
      "Nu dormi, priveghează !" mi-a zis vocea.
      M-am trezit din somn şi aveam senzaţia că vocea aceea încă se auzea din toate părţile.
      N-am dormit vreo oră, tot cugetând. Apoi am făcut o meditaţie şi am adormit.
      Dimineaţă a sunat ceasul şi m-a trezit din alt vis, aceeaşi voce : "Au năpădit buruienile pe ogorul de unde şi tu te hrăneşti. Du-te de-l curăţă, căci altfel, la toamnă vei mânca amărăciuni! Nu dormi, priveghează !"
      Am luat totul la puricat. Mi-a trecut prin minte şi "ogorul" de aici, dar am zis să nu-mi încalc propriile hotărâri.
      Am vrut să deschid computerul, dar am renunţat, ca să nu mă tenteze să intru.
      Mesajul îmi tropăia într-una prin minte. A încetat când am intrat aici.
      Ţi-am văzut mesajul şi mi-am cerut iertare ţie şi celor care au un cât de mic folos din ceea ce scriu.
      PENTRU VOI, CA SĂ ÎNFLORIŢI ÎN PACE, AM SĂ CURĂŢ BURUIENILE şi n-am să las nici o sminteală să vă împingă de pe Cale ! Care-i câştigul meu ? Îmi plac grădinile cu flori ! BUCURIA care mă umple să văd bobocii înflorind... şi e mai mult decât merit ... !
      Acum să mă întorc la tine - Iartă-mă, că mi-a trecut prin cap, că mă irosesc !
      Într-un chip în perfectă armonie, ai aşezat "iluzia" şi "nevoia" la un loc.
      Am să te rog să meditezi asupra "nevoii" , plecând din următorul unghi - NEVOIA=NE+VOIA .
      Ne voia se naşte din "lipsă". Lipsa există în raport cu forma negativă a verbului "a avea". Adică, cel care NE+VOIEŞTE, N-ARE ; cel care VOIEŞTE, ARE.
      Pune-mi iluzia la un pol şi VIAŢA la celălat pol şi spune-mi ce vezi şi ce simţi.
      Şi DA. Ai în tine TOTUL, iar călătoria către TOTUL e un evantai plin de daruri minunate (nu-ţi ajunge o veşnicie ca să calci toate aceste drumuri !).
      Hai să nădăjduim la Unitate, căci tot e "Ziua Unirii" astăzi ! La mulţi ani ! Weekend frumos !

      Ștergere
    8. Ştiam eu că, dacă va primi şi cea mai mică încurajare, va scoate colţii...!!! dar nu-i vina lui, ci a celui care l-a încurajat.
      Măi, "prudenţa" este ţoala cu care ego-ul îşi ascunde frica, atunci când se vrea în "lumea bună" (că la el acasă, în lumea lui, îşi ţine frica goală-puşcă) . Dar , "previziunea"...; eeeiiii...! previziunea e altă mâncare de peşte (chiar dacă punem, în mod greşit, semnul egal între ele)...
      I-auzi ! PRE+VIZIUNE. Adică, a "vedea" înainte; dinainte. Dar pentru asta, trebuie să cunoşti "Principiul cauzei şi efectului" şi să-l înţelegi, ca să ştii că, orice cauză generează efecte şi că, o anumită cauză, generează un anumit tip de efecte.
      Prevăzătorul este cel care urmăreşte, călătorind pe firul declanşat de cauză, şi el vede până la ce FEL de efecte se întinde. Iar cel care are disponibilitate, vede şi efectele efectelor, devenite la rândul lor, cauze. Pe când "prudentul", se teme de orice. De ce ? Fiindcă, ego-ul obişnuit să controleze totul, îşi vede ameninţată securitatea, ori-de-câte-ori apare ceva nou; prudentul este un lup în blană de oaie - FRICA ambalată mumos.

      :))

      Ștergere
    9. Indiferent de scopul pentru care ai aşezat aici mesajul meu, totuşi, dincolo de tine, altcineva a făcut aceasta în scop de lămurire asupra aspectului "prudenţă" căreia, eu i-am atribuit un sens mai adânc, prin termenul "pre+viziune".
      Visul meu de acum două nopţi, vine să adâncească şi mai mult aceasta, prin termenul "PRIVEGHERE", termen ce cuprinde întreaga arie de sinonime. Cum ? Aşezându-le în trepte, în funcţie de vibraţia lor.
      "Nu dormi, priveghează!". Aici se arată cei doi poli - starea de somn şi starea de TREZIE.
      APARENT, subiectul pe care-l dezbatem, n-are legătură cu postarea de faţă. Dar..., dacă ne uităm la scopul transmisiilor viitoare (din luna Februarie ), el este "TREZIE-CONŞTIENTIZARE-CREAŢIE". Am mai întâlnit undeva în comentariile noastre, termenul "trezie" ? Sigur că da ! El este trecut printre sinonimele POZITIVE ale "prudenţei".
      Aşadar, la polul negativ unde se află iluzia , pe prima treaptă este "somnul".
      De la minus şi până la zero, pe o scară a vibraţiei ce trebuie să urce către "plus"/pozitiv, în spaţiul somnului/iluzie, acolo stă "prudenţa" (am explicat în alt comentariu, cu alte cuvinte, că, prudenţa este o stare superficială). De la zero în sus ( către pozitiv) este spaţiul TREZIEI ( din somnul iluziei), iar aceasta merge mânâ în mână cu Conştientizarea, tot pe trepte pe care se ating stări/capacităţi ca: previziunea, atenţia, vigilenţa, etc, până se atinge nivelul vibraţional de PRIVEGHERE.
      Deci, prin visul pe care l-am avut, în fapt, am primit şi răspunsul corect la tulburările create aici pe tema "prudenţei", arătându-mi-se limpede că, trebuie să tindem către Priveghere, starea de cea mai înaltă vibraţie.
      În sprijinul acestora, iată ce spunspun Sfinţii Părinţi :
      urmează

      Ștergere
    10. continuare
      - "Privegherea este calea pe care merg toate virtutile. Ea pazeste mintea de orice nalucire "(Cuviosul Isihie Sinaitul).
      - "Fara cea mai severa priveghere asupra lui insusi, omul nu poate spori in nici o virtute" (Avva Agaton).
      - "Alunga placerile cu osteneala privegherilor. Ajuta-ti tie intai si apoi altora" (Cuviosul Filotei Sinaitul).
      - "Rugaciunea are nevoie de priveghere, precum lampa de lumina facliei, a fitilului" (Cuviosul Isihie Sinaitul).
      - "Pamantul nelucrat este plin de maracini, iar sufletul neveghetor, de dorinte necurate" (Sf. Talasie Libianul).
      - "Privegherea este arta duhovniceasca, care izbaveste cu totul pe om, cu ajutorul lui Dumnezeu, de cugetele si cuvintele patimase si de faptele viclene" (Cuviosul Isihie Sinaitul).
      - "Privegherea se aseamana scarii lui Iacov, deasupra careia sta Dumnezeu si pe care umbla sfintii ingeri" ( n.p. a se înţelege de aici că, pleiadienii, solarienii, etc. pot fi trecuţi în categoria Îngerilor).
      - "Privegherea sterge din noi tot raul. Ea taie vorbaria, clevetirea si toata lista relelor" (Cuviosul Isihie Sinaitul).
      - "Privegherea si rugaciunea se sustin una pe alta. Caci atentia suprema vine din rugaciune neincetata, iar rugaciunea din atentie suprema" (Cuviosul Isihie Sinaitul).
      - "Caci nu e bine ca cei ce au in ei cuvantul cel treaz sa doarma toata noaptea" (Clement Alexandrinul).
      - "Precum zapada nu va naste flacara, apa nu va naste foc sau spinul smochine, tot asa nu se va elibera mintea de ganduri, de cuvinte si de fapte dracesti, daca n-a curatit cele dinlauntru si nu uneste rugaciunea cu privegherea" (Cuviosul Isihie Sinaitul).
      - "Sa umblam cu toata luarea aminte a inimii pe caile lui Dumnezeu. Caci privegherea si rugaciunea, intovarasite in fiecare zi, se misca asemenea carutei de foc a lui Ilie, ducandu-ne in inaltimile ceresti." (Cuviosul Filotei Sinaitul).
      Desigur că acestea sunt doar câteva din învăţăturile Sfinţilor Părinţi, dar cred că sunt suficiente pentru ca, fiecare dintre cei cu inima deschisă, să înţeleagă după puterea sa.
      Ştiu, de asemeni, că vor năvăli şi clevetitorii, fiindcă toate acestea îi ustură, dar, "dacă Dumnezeu este cu mine, cine poate sta împotriva mea?".
      Să fie de folos şi de Înălţare !

      Ștergere
    11. RJ, vezi ca toata simbolistica , sfaturile primite de catre tine in vis, indemnurile de-a "priveghea" si de a "face curatenie", se refera doar la ceea ce ai de facut in interiorul tau, nicidecum in exteriorul tau si un bun cunoscator al interpretarii viselor te poate lamuri oricand ca intotdeauna este vorba despre tine si nu despre altcineva. Deasemenea si expresia :"Aseară hotărâsem s-o rup cu voi (aici, pe blog)" nu-i decat o manifestare a propriului Ego, ca de aceea ai si intarit cu acel "voi".
      Nelu

      Ștergere
    12. Sigur că am luat în calcul, în primul rând interiorul meu. Ştiu că TOTUL începe din noi înşine, Daaaar, problema este o extensie şi are legătură cu "ogorul" de unde mă hrănesc.
      Dacă aş fi găsit că problema este una internă , aş fi tăcut şi aş fi lucrat cu mine. Şi eu lucrez foarte serios cu mine!
      Ştiu, de asemeni , că şi ego-ul este o structură unitară, aşa cum şi Lumea este o singură Fiinţă - avem un ego planetar care se comportă ca o unitate . Cum altfel, crezi că are atâta forţă ?
      De ce am vrut s-o rup cu voi ? Fiindcă aceasta este o muncă (nu o pierdere de timp, aşa cum fac unii) şi că ea este destul de obositoare uneori. Căci, nu vin doar ca să primesc, aici, ci , ca să şi dăruiesc (treaba voastră dacă unii dintre voi consideră că,ceea ce dăruiesc eu, este un afront! uneori adevărul "arde").
      Tulburările create (nu contează din ce cauze) de la transmisiile de toamnă încoace, nu sunt deloc de neglijat, şi ele ne-au afectat pe toţi în diverse moduri şi intensităţi. Iar eu am tăcut o vreme mai lungă, tocmai ca să mă dumiresc. Şi m-am dumirit (dar asta-i altă poveste).
      Apoi, totdeauna înaintea unei alte etape, se înmulţesc egoticii, dar şi atacurile lor (cine nu mă crede, să meargă la postările anterioare şi vor vedea că aşa este).
      Ca să fie clar pentru toată lumea, eu consider ego-ul, cel puţin instrumentul a ceea ce religiile numesc, satana (şi-n-o să mă explic aici, dar vă invit să meditaţi adânc la asta).
      Sigur că tu o să înţelegi ce-ţi convine, dar nu eşti tu baiul ! Baiul e mai adânc decât pare la prima vedere - o controversă între unghiuri de vedere (aşteptaţi, şi veţi vedea, dacă veţi avea şi disponibilitate să înţelegeţi).
      Apoi, chiar dacă misiunea mea este să fac curăţenie, am şi eu momentele mele de oboseală.
      Pentru cei mai mulţi, e cel mai comod să lăsaţi ego-ul să vă conducă, decât să-l înfruntaţi. Mai rău ca asta e că, încercaţi să-l ascundeţi. Dar să ştiţi că-i dublaţi puterea.
      Ştiţi când o să dovediţi că lucraţi fiecare la curăţarea lui ? Când o să văd că vă pasă de cei care stăruie cu greu să evolueze şi nu-i mai tulburaţi cu smintelile voastre.
      Realitatea e că, vă e o frică teribilă de transmisiile care urmează, căci, când a auzit ego-ul despre TREZIE, a dat pe foc şi a încercat să vă îngrozească, cum că, "bunătate" de energie va fi halită de pleiadieni.
      Fugiţi de-aici măi, cu prostiile voastre !
      Acum cred că v-aţi lămurit (vorbesc la plural, căci ştiu că sunteţi mai mulţi) şi dacă vă mai mănâncă limba, nu vă mai fac onoarea să vă răspund !

      Ștergere
    13. Nelu are dreptate si sa stii draga RJ,ca itntr-un anume fel imi asti draga chiar daca am discutat in contradictoriu si nici nu te cunosc.Iti doresc sa fii bine si in armonie.

      Ștergere
    14. Ma minuneaza de fericire raspunsul tau <3 da-mi voie te rog sa apreciez imens ce se intampla <3 si sa te intreb daca ai facut cunostinta cu "vortexul primordial " sau dupa cum recent (de cateva minute) am aflat ca i se zice spirala primordiala ?
      In experientele tale cumva se pare ca daca inca nu ai ajuns acolo vei ajunge .. si sincer ma bucura deja faptul ca se creeaza acest aspect in realitatea asta . Aici nu a fost decat un contact infim cu acel vortex dar e imens de frumos faptul ca amintirea creste si se dezvolta si imi conduce realitatea :D

      Ștergere
    15. Cand pun Iluzia la un pol si viata la un pol nu vad decat unitatea celor doua aspecte .... sii e o senzatie de genul .... ce poli , ce separare ? :))) nu exista asa ceva :))) .

      Si uite ca aspectele fractalice sunt gasite peste tot <3 Intr-adevar si eu pot spune ca sunt atent la starea mea mental emotionala si am vazut ca in general somnul activeaza tipare vechi zic asta deoarece dimineata e important sa vad ce exact presupun despre viata , e ca un protocol de diagnoza :D ... probabil il voi aprofunda. Eu cred ca nimic din interiorul nostru nu e cu adevarat rau ci doar neinteles , neclarificat . Aspectele neconstientizate ies la lumina prin exterior . E minunat si simplu cand atingem Divinul constient si observam ca clar despre ce vorbeste toata lumea <3

      Ștergere
    16. Măi Tibi, mă uit la tine cu bucuria cu care văd înflorind "Regina nopţii" aceea galbenă. Ai văzut vreodată cum înfloreşte sub ochii noştri ? Dacă nu, am să postez un link de pe youtube, aici, ca să vezi.
      Hmmm ! m-ai dus la spirală. Ştii că mă fură asta... dar, măi, tu ştii ce mare lucru, să trezeşti în cineva o stare !? Mulţumesc !
      Dar să trecem la treabă - spirala e, de fapt, un punct. Numai natura Creatoare face punctul să valseze, chiar fără a se împrăştia pe sine.
      Eu iubesc Torusul. De ce ? Fiindcă nu găseşti mai multe spirale la un loc ca într-un Torus.
      În fapt, Dumnezeu este un Torus infinit.
      Redus la scară, Omul este şi el un Torus şi în acelaşi timp o spirală din Torusul-Dumnezeu. Aşa cum fiecare atom, fiecare celulă este în acelaşi timp un Torus dar şi o spirală dintr-un Torus mai mare.
      Dacă am avea cu toţii viziunea Torus-ului despre noi înşine, ne-am da seama că în fiecare clipă a Vieţii, noi suntem permanent un punct care valsează continuu în mii de spirale armonios înmănuncheate într-un Torus, care Torus este o spirală din Torus mai mare cum este Lumea/Omenirea care, este o spirală într-un Torus mai mare, cum este Sistemul Solar, Universal, galactic, etc.
      Fraţii solarieni, pleiadieni, etc., sunt şi ei în egală măsură nişte Torus-uri şi spirale surori cu noi, ale Torus-urilor pe care le compunem deasupra noastră.
      Ca să vezi toate astea trebuie să cunoşti "Principiul corespondenţei".
      Apoi, anume ţi-am pus iluzia la un pol şi Viaţa la celălalt pol.
      Tu ai văzut unitatea şi ţi se pare că ai găsit un punct de unire între ele. Acum te întreb - este Viaţă în iluzie ?
      Practica "diagnozei" în cel mai important moment al zilei (dimineaţa) , este una de mare folos. Fiindcă dimineaţa la trezire este un prag important între cele două stări majore - somnul şi starea "trează" (dar nu numai pentru asta). În primul rând, trebuie să-ţi dai seama când eşti treaz cu adevărat (în stare de somn, sau în starea pe care-o numim "trează".
      E mult de lucru, dar ai să izbândeşti ! Rămâi fixat într-un punct şi întinde-te de-acolo, în orice direcţie SIMŢI CHEMARE (şi nu pe-acolo, pe unde hălăduiesc haotic, gândurile); desfăşoară-te-n spirale ca un Torus, căci asta eşti.
      Hai la vals !
      Vorbim ! Căci vorbim despre frumos !

      Ștergere
    17. Uite minune ... ! Du-te la adresa asta şi vezi cum înfloreşte Regina nopţii-galbenă
      https://www.youtube.com/watch?v=Wvu9Lcsf8j0

      Ștergere
    18. Draga unitate de constiinta , observ ca tu chiar crezi in ce spui .... am dreptate ?
      Sincer iti pot da dreptate in ceea ce spui dar... sincer e prea mult mental ....emotional ... vad tipare de atentie impietrite ... si asta e una din diferentele dintre starea de trezire si visul vietii ca om :))).Eu ca ego cel ce crede ca scrie acum incerc sa ma aliniez .... dar eu ca ego nu pot fi treaz deoarece eu sunt un vis in mine insumi.

      Pe ce stai asezata cand faci aceste afirmatii <3 ? Daca vorbim despre DUMNEZEU [ ca cel ce tine in viata acest ] organism pot spune ca DUMNEZEU nu exista pentru MINE constient [Forma ego ] :D Eu nu pot zpune cine sau ce sunt cum arat sau daca exist sau nu ....
      Observa-ti tiparele de atentie cand se aseaza pe acest mesaj ..... exista doar un singur sens in care anumite bucati de informatie sunt preluate din exterior .... acele tipare .... cine le-a pus acolo ? Cum ?

      Ștergere
    19. Stiu ca nu ma crezi , dar in momentul in care Dumnezeu exista cu adevarat pentru tine , tu nu mai existi :D Abia atunci incepi sa vezi exact modul in care actioneaza paternele fractalice pentru tine si cum totul se poate reflecta in parte , e firest sa fie frica :D avand in vedere lucrurile cu care ne-am identificat pe parcursul acestei calatorii aici si acum

      Ștergere
    20. Dragă Unitate de Conştiinţă, mi-ai pus cea mai bună întrebare din câte am auzit în ultimii câţiva ani - " Pe ce stai asezata cand faci aceste afirmatii"
      Dar înainte de a-ţi răspunde la întrebarea minune, voi încerca să punctez câte ceva din ceea ce spui mai sus.
      1 - Totdeauna, Cred în ce spun şi spun ce Cred. Dar Credinţa este precedată de un proces lung şi amplu
      2 - "e prea mult mental" zici tu. Unde ? în explicaţiile mele, sau în "traducerea" ta ?
      3 - "prea mult emoţional". Nu mai fugi de emoţii, fiindcă ele sunt cele mai bune răspunsuri la întrebări, dar şi cele care te avertizează ce fel de gânduri îţi trec prin minte în fiecare clipă, fiindcă emoţionalul este un câmp vibratoriu foarte sensibil.
      4 - "vad tipare de atentie impietrite". La mine sau la tine este o parte din Atenţie împietrită.
      Dragul meu, Atenţia este cel mai mare Dar pe care ni l-a dat Dumnezeu, ca să ne fie : sfetnic, Înger păzitor, "străjer la poarta inimii" cum zice Părintele Cleopa (unul din cei mai importanţi mentori ai mei). dar nu numai la poarta inimii, ci, Atenţia, face şi pază la poarta subconştientului, ca să nu se strecoare tot balastul din jur acolo. Tot Atenţia, este cea care bagă "viruşii" în carantină, atunci când ei apar în mental, şi ea ne semnalează existenţa lor, în cel mai sensibil câmp vibratoriu al nostru - emoţionalul. Multe alte funcţii are Atenţia, dar una din capacităţile ei excepţionale, este faptul că, se împarte într-un evantai pe anumite funcţii, ce lucrează simultan.
      5 - " starea de trezire si visul vietii ca om". Excelentă viziune ale celor două stări majore. Bravo ! Şi completezi tot în mod excepţional - "eu ca ego nu pot fi treaz deoarece eu sunt un vis in mine insumi."
      Da copilule ! Noi suntem scenariştii, mai mult, mai puţin, sau deloc conştienţi, ai FILMULUI în care suntem ACTORII PRINCIPALI (orice ar face, ego-ul vrea să fie cu moţ). Chiar şi-atunci când proiectăm "gropi" pentru ceilalţi, tot noi ajungem "vedetă" în groapa aceea... Aproape hilar, nu ?
      Dar, atunci când trebuie să fim regizori şi ne trezim că trebuie să ne jucăm rolul, fiindcă acesta arată dezastruos, începem să zicem că nu-i filmul nostru şi că n-am proiectat noi aşa ceva... Adică nu ne place creaţia nostră şi nici nu ne asumăm responsabilitatea să trăim ceea ce am croit, sau, dacă suntem obligaţi s-o facem, începem să blestemăm, de la tot ce este în jur şi până la Dumnezeu.
      urmează

      Ștergere
    21. continuare
      "Pe ce stai asezata cand faci aceste afirmatii "
      SUNT ÎN POM. Nu râde, că n-am aşezat semnul exclamării ! STAU ÎN POM ; În COPAC; pe COPAC.
      N-ai înţeles ce vreau să spun ? Stau în braţele unui copac, în burta Mamei Geea - într-o peşteră de cristal.
      Deci... eu, acum, aici, stau pe braţele unui copac, într-o "peşteră" de cristale, în burta Mamei Geea.
      Şi să începem explorarea, cu cine sunt eu.
      Eu sunt o PREZENŢĂ. Cum se face asta ? Păi sunt eu, la un loc - trup-minte-suflet.
      Eu ca şi Prezenţă - trup-minte-suflet, sunt aici, acum, îmbrăţişată de un copac sub formă de scaun.
      Stejarul...
      Stejarul, a ajuns în peştera de cristale din burta Mamei Geea, burtă ce a fost ridicată, aparent... deasupra burţii ei - în ceea ce numim noi , o casă.
      Casa e construită din măruntaiele Mamei Geea - cristale de piatră, astfel că burta ei s-a extins către cer...
      Iată peştera de cristale din burta Mamei Geea, ridicată la Cer. Aici a venit Stejarul să mă îmrăţişeze ca şi scaun.
      Înainte de a mă lăsa îmbrăţişată de copacul-scaun, am dat o fugă în pădure. Aş fi vrut să-i găsesc rădăcinile stejarului ca să le mulţumesc pentru sacrificiul lor. Şi fiindcă nu le găseam, mi-am imaginat mai departe că le-am găsit, le-am mulţumit pentru sacrificiu şi le-am promis viaţă lungă prin partea ce a ajuns la mine ca şi scaun.
      Fiindcă, nu eram total împăcată cu atât, fiind eu PREZENTĂ în pădure - trup-minte-suflet, sufletul meu, s-a îmbrăţişat cu sufletul stejarului, iar acesta i-a spus :
      " Vezi că cei care m-au tăiat, tare mai înjurau, căci erau obosiţi şi flămânzi, iar angajatorul lor îi exploata şi nu le făcea plata.Cei care mi-au dat alte forme, printre care şi scaunul tău, deasemeni erau tare necăjiţi. Curăţă-mă, rogu-te de aceste energii, ca să nu rămână pe corpul meu şi să se lipească şi de tine." Şi de-atunci, sufletul Stejarului şi sufletul meu, suntem UNA.
      Fiind noi uniţi în suflet, trupurile noastre se întâlnesc cu plăcere, ori-de-câte-ori, mă aşez pe scaun. Îl binecuvântez totdeauna, îi mulţumesc Stejarului pentru sacrificiul lui şi îl mai curăţ odată şi-nc-odată, de nemulţumirile celor care-au lucrat la el, de la tăiere şi până a ajuns în peştera de cristal din burta Mamei Geea.
      Iubesc toate lucrurile şi făpturile, cuvintele şi tot ceea ce ESTE, cu toate simţurile, ca pe Fiinţe Vii ce sunt. Aşa procedez cu hrana, hainele, cu "obiectele" personale în general, şi cu tot ceea ce mă serveşte aici şi acum şi cărora eu le servesc.
      După o vreme de exersare, aceste lucruri nu-mi mai iau mult timp, iar de-a lungul vremii am ajuns într-o armonie cu ele. Aşa am ajuns ca, fiecare să mă-nveţe câte ceva.
      Eu nu ştiu multe lucruri, dar, pe cele cu care m-am întâlnit, am ajuns să ne iubim reciproc - eu devenind ele şi ele devenind eu. De aceea le cunosc.
      Iată de ce-ţi spun că eu stau în braţele copacului şi-ţi vorbesc ţie, mie, sau altora.
      Tot în braţele acestui copac fac multe dintre meditaţii.
      Ştii ce confortabil e să te aşezi ca în braţele copacului şi să te fugi în pădure, sau să te aşezi ca într-un lan de bumbac, sau in...!?
      Din când în când mă fur pe urmele Stejarului, căutând fruzele ce s-au uscat de moarte, ca să le mângâi; mlădiţele ce nu îndrăzniseră încă să plesnească coaja spre a se împlini pe ele... şi mă rog Lui Dumnezeu, ca din rădăcina aceea să crească chiar mai mulţi Stejari falnici...
      Stând pe scaun şi gândind toate acestea, chiar am senzaţia că-i simt îmbrăţişarea, semn că este împăcat cu Sine şi cu mine

      Ștergere
    22. Ba te cred ! Căci în momentul când se aprinde lumina, întunericul este alchimizat şi devine ceea ce a fost el dintotdeauna - LUMINĂ .
      "dar in momentul in care Dumnezeu exista cu adevarat pentru tine ", tu nu mai exişti, fiindcă începi să FII.; tu devii Dumnezeu. Şi-atunci, cui îi e frică ? şi mai ales, de ce ? Fiindcă atunci nu mai pierzi nimic, ci totul este câştig. Şi nu se compară ceea ce laşi, cu ceea ce primeşti.
      Da. Aici în acest plan, experienţele sunt frumoase şi noi trebuie să găsim punctul prin care să armonizăm cu totul, însă până la limita ataşamentului.
      Cel care vrea să primească Lumina, trebuie să ştie că în primă fază ea arde. Apoi, trebuie să ştie că toate lucrurile şi oamenii din jurul lui, capătă alte "culori"; se cască prăpăstii, se "strică" relaţii, etc. fiindcă cel care a făcut un salt vede/simte incompatibilitate cu mediul în care a trăit, iar mediul îi sare în cap, încercând să-l tragă înapoi (aşa cum am scris în povestioara cu bălăceala n mare). Aşadar, candidatul la evoluţie spirituală, este un candidat la singurătate (dar singurătatea aceasta este o binecuvântare pentru el, fiindcă se regăseşte mai uşor pe sine)

      Ștergere
    23. Geniall <3 Da , sunt foarte impietrit si mental si tocai realizez ca ofer raspunsuri organice la fel ca tine <3 Eu momentan am nevoie de elementul pamant in structura mea iar ce ai zis de pestera de cristal suna absolut minunat <3 are si gust <3 eu sunt aer deci plutesc foarte mult si recent imi place mult cand ma asez <3

      Ștergere
    24. Şi ce-i rău în a oferi răspunsuri organice !? Oare nu experimentăm noi organicul ? Iată, organicul are limbajul lui propriu.Asta nu înseamnă deloc că eşti împietrit, ci, că eşti pe drum ; încă n-ai ajuns la etajul unde mentalul îţi deschide altă plajă de facultăţi ale sale. Căci mentalul este supraetajat. Dar nimic nu te împiedică să urci treptele, înafară de tine însuţi. Însă urcarea unei trepte, îţi oferă o altă privelişte asupra organicului - îl vezi mai adânc; mai în detaliu... şi începi a-l preţui mai mult, fiindcă îl descoperi chiar în tine.
      De ce crezi că-ţi place "peştera de cristal"? Sau, mai bine zis, care parte din tine aplaudă asta ? Mineralele. De ce ? Fiindcă în sfârşit le-ai dat voie să trăiască în armonie cu suratele lor din pereţi - acum, fiind conştient de ele.
      Chiar dacă mediul te vrea parte din structura sa, tu ai liber arbitru şi tu eşti la comandă; tu alegi; tu hotărăşti. Iar când ai atins alt etaj, acolo se deschide altă "lume"... şi chiar dacă aparent, acolo nu e nimic, nu uita că tu eşti Creator şi-ţi poţi crea "lumea ta".
      Ce este "lumea ta" ? "Lumea ta", este tocmai Universul tău exterior, extins în materie. Toate uneltele necesare le găseşti în tine şi este cazul să începi să FII TU. Iată de ce avem fiecare nevoie de spaţiu. Dar şi pe acesta trebuie să ni-l descoperim singuri, fiindcă el este acolo în aşteptarea stăpânului său de drept.
      Şi ca să mă întorc la limbaj - dacă te duci în Anglia şi vorbeşti româneşte, cine să te înţeleagă ? ai făcut o alegere şi trebuie să te supui limbajului său.
      Vezi cât de important este limbajul ?
      Mă trezesc în faţă cu o informaţie exprimată în cuvinte. Cum aş putea să înţeleg esenţa, dacă nu înţeleg fiecare cuvânt ?
      Ai văzut câte polemici pornind de la un termen neînţeles... neprocesat ?
      Cum înţelegi esenţa unui cuvânt, dacă nu-l procesezi în tine până când el rezonează cu tine, sau nu rezonează deloc ?
      Un cuvânt este o structură complexă de sunete de diferite vibraţii fiecare, dar care, ca un tot unitar el capătă o anumită vibraţie, armonioasă sau nu, în funcţie de cum se aliniază la structura ta proprie.
      La ce bun să iei în considerare un cuvânt, dacă el n-are loc în tine ? Doar aşa , ca să-l arunci în exterior, arătând că tu ai aflat de existenţa sa şi l-ai scos pe piaţă ca pe un bun ce ţi-aparţine ? Păi, asta-i lucrarea ego-ului !
      Chiar dacă noi ne exprimăm într-un limbaj general valabil, ca şi naţiune, totuşi nu toate cuvintele din limba noastră, rezonează cu structura care suntem noi, la momentul "ciocnirii", fiindcă atunci avem un nivel la care vibrăm. Ori, cine nu ştie că sunetul este vibraţie?

      Ștergere
    25. Ai văzut cât de complexă este TREZIA pe care-o pomenim fiecare în mod superficial ? Du-te să vezi explicaţiile lui Oryen, de la ultima postare.
      Ai nevoie de "pământ", fiindcă Mama Geea te cheamă; ea vrea să-ţi de-a tot ce are mai bun pentru tine - toate lucrurile din trusoul pregătit pentru naşterea ta.
      Noi ne-am întrupat pe Pământ. Asta experimentăm acum - Viaţa în materie. Cunoşti Pământul ?Inima Mamei Geea te strigă. Inima ta vrea o conexiune cu inima Mamei Geea...; inima ta îţi vorbeşte prin nevoi. Du-te la marea întâlnire ! Ai natura pământului desfăşurată la picioarele tale...
      "Să fii NUMAI ochi şi urechi!" îmi zicea mama când mă conducea la poartă, spre şcoală. Fiindcă abia dacă aveam vreme să-mi fac temele, acasă (în rest munceam).
      Fii Atent cum sună : "Să fii NUMAI ochi şi urechi!" (am înţeles mai târziu adâncimea aceasta) - adică trebuia să mă concentrez doar pe văz şi auz, până-mi transformam toată fiinţa în ochi şi urechi. De ce? Fiindcă trebuia să învăţ lecţiile din predarea profesorului (n-aveam timp acasă de răsfoit cărţi).
      Uite-aşa am învăţat să-mi dezvolt ochi şi urechi până în vârful degetelor !
      Uzam fără să ştiu, de toate capacităţile mele interioare, de la procesarea gândurilor, la imaginaţie ce vibra în emoţional.
      "Creşteţi şi vă înmulţiţi!" binecuvânta Dumnezeu în Geneză. Păi la ce fel de creştere şi înmulţire se referea Dumnezeu ? La dezvoltarea Fiinţei întregi prin experimentare, cunoaştere şi zidire de Sine, plecând de la întruparea în planul fizic. Practic, este vorba de triumful Spiritului asupra materiei, sau cum zic, eu - "noi am venit aici ca să sfinţim materia" - prin ridicarea vibraţiei trupului fizic şi extinzând la lucrarile mâinilor noastre.
      Stabileşte contactele cu pământul în toate felurile (contacte directe, sau meditaţii )! Iubeşte-o pe Mama Geea!
      În aceeaşi idee, rămâi grupat în jurul Sinelui tău, înalţă-ţi vibraţiile din planurile de jos şi permite-i Sinelui tău Înalt să coboare într-o sărutare cu Mama Geea !

      Ștergere
    26. Pai acum nu stiu daca ai dreptate in tot ce spui sau daca vad eu dreptatea in tot ce spui :)))) ?
      Dar pentru mine tot raspunsul tau e irelevent momentan pentru nu am abilitatea de a fi definit :D

      Ștergere
    27. Eşti pe drumul desăvârşirii. Ai răbdare cu tine şi cu tot ! Repet - rămâi grupat cu Sinele tău şi călătoreşte unde vrei, dar doar împreună cu el. Eşti cumva dezorientat şi obosit. Nu te frământa cu gânduri; respiră fiecare bucăţică din tot ce este aici, cu bucuria copilului care are şansa să exploreze ceea ce face să se învârtească rotiţa unei maşinuţe. Pune sclipire pe fiecare mugurel, pe fiecare pietricică, cu Lumina ochilor tăi. Dă-ţi voie să fii un canal de Lumină şi fii un izvor prin care Oceanul vrea să renască iar şi iar... nu te complica - lasă-te să curgi

      Ștergere
    28. Melodia asta raspunde cel mai bine la ce ai exprimat tu <3

      https://www.youtube.com/watch?v=f2JuxM-snGc

      Ștergere
  16. DOAR CE AM TERMINAT DE CITIT COMENTARILE ,CATA FRUMUSETE EXISTA LA FIECARE CU FELUL LUI DE A RELATA VA IUBESC PE TOTI SI VA MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara dragilor,
    Va rog sa urcati in vibratia echilibrului divin cu care puteti transcede orice dualitate bine -rau, lumina -intuneric. Ne va fi de folos tuturor sa creem de la acest nivel.
    Referitor la meteorit pot sa anunt ca indica intrarea in plan terestru a unei nave mama foarte complexe, creeata pe principiul fundamental apa primordiala. Nava este materializata in universul nostru la cererea unor creatori din al doilea univers superior si aduce fiinte inalt vibrationale care doresc sa ajute .
    Au venit prima data in Romania pe 07.01.2015 calauzite de vibratie, cunosc piramidele Carpatilor, intrarile inauntru, pe care le-au si folosit, incepand din acel moment; asemenea 'meteorit' a coborat si intrat in interior si in noaptea de 09.01.15
    Au intrat in contact cu civilizatia orenang si agarthii care deja ii asteptau si se raliaza planurilor de ridicare vibrationala a zonei si planetei.
    Misiunile lor nu se refera doar la Romania, ceva asemanator s-a observat zilele trecute si in Statele Unite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa cam asta trebuia sa aud, apropo de piramidele din Carpati eu am inceput de la un moment dat sa le vad , sunt foarte multe in Carpati sute ...cine stie.....meteoritul/nava a intrat in zona Vrancea acolo e Pol am fost in vara zona Bozioru-Alunis-Nucu da e mult mai mare treaba nu doar cele 3sate.

      Ștergere
  18. Dragii mei. stiu ca am "chemat" aceasta experienta pentru a lasa informatia sa imi reaminteasca. De aceea il dau mai departe celor care au vrut ACUM acest film. E o combinatie de imagine, sugestie si sunet care da marcajele reintoarcerii spre SINE si ajuta la transcenderea dualitatii si a iluziei create de noi.
    https://www.youtube.com/watch?v=z5Ywj38Vxf8&feature=youtu.be
    (Remer, daca simti ca este de ajutor, te rog sa dai link-ul cu acest film pe blogul tau. Pe mine m-a ajutat, completand informatiile date de tine la cursuri.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat ! Este o bună metodă de reprogramare a subconştientului . Mulţumesc !

      Ștergere
    2. Multumesc ca te-ai gandit si la noi :)
      DA, este ce am vrut ACUM sa-mi reamintesc!
      Minunata meditatie pe imagine-sunet-sugestie pentru transcenderea dualitatii.
      Multumesc! M

      Ștergere
  19. Pentru unii legătura cu Pământul e văzută precum lanțurile ce te ține legat de picioare, pentru alții aceste legăturii sunt precum rădăcinile hrănitoare... Tu ești cel care stabileste ce va fi acestă legatură. E decizia ta.

    Prin ceea ce faci întărești acei muschi de care ai nevoie pentru îndeplinirea respectivei fapte, îți întarești decizia.

    Faptele tale arată deciziile tale (în faptele tale sau cernut toate cele... decizia ta, sfaturi din înalt, întelepciunea rămasă din alte vieți, misiunea vietii actuale, năbădăile vieții actuale, programările acestei vieți ori pe care ți le-ai scoborât prin fir karmic... Nu toate contribuțiile sunt conștiente/conștientizabile, dar efectul pe care îl au acești factori inconștienți e vizibil în diferența dintre ce ți-ai dorit, conștient, să faci și ce faci "în fapt".

    Experiențele pe care le traiești nu au scopul de "a te învața o lecție(ca să crești)", dar poți să le atribui acest scop și să crești, dar nu e singura modalitate de a crește, iar apoi tot ce crește trebuie să cadă la un momendat, precum orice frumos luminos are urâtul lui care-i crește în umbră. Nu creșterea e infinită ci cel care a decis că vrea să experimenteze... creșterea și căderea, lumina și umbra, urâtul și frumosul, plăcerea și durerea. Aceste dualități nu sunt necesare, dar să te joci e așa de fain...

    Străjerul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, draga Strajerul, nu ne putem intalni decat cu acei oameni pe care-i atragem prin rezonanta.
      Lucrurile care ni se intampla nu sunt neaparat "bune" ori "rele' (din punctul nostru de vedere, functie de experienta) dar este bine ca sa intelegem ca ne sunt necesare pentru a constientiza anumite aspecte din viata noastra. Mai mult decat atat, noi suntem cei care le-au generat, pentru ca oamenii carora le sunt necesare experiente comune, cu ajutorul lui Dumnezeu, gasesc o cale sa le realizeze, intru "intelegerea lucrurilor si a face diferenta dintre ele", cum frumos zicea cineva intr-o rugaciune incepatoare pentru a intra in "meditatie".
      Chiar daca uneori mintea noastra incearca sa impiedice unele experiente(de care noi ne ferim- de multe ori suntem indusi in eroare de catre Ego-ul nostru prea "pompos" si mai si acceptam din exterior pareri care se dovedesc ca nu ne-au ajutat , ci ne-au tinut blocati atat pe noi, cat si pe ceilalti, in rezolvarea blocajelor interioare), noi nu facem decat sa amanam unele experiente necesare pe care le vom realiza mai devreme sau mai tarziu sub acea forma sau alta a "jocului".
      Suntem ghidati subtil, fiindu-ne respectate deciziile, suntem lasati sa experimentam, sa intelegem si sa ne schimbam unele "convingeri" in momentul in care suntem pregatiti s-o facem(schimbarea). Doar noi insine suntem cei care hotarasc cand si cum facem schimbarea. Este intelept ca sa evitam sa ajungem o copie a celui "din fata noastra", deoarece acea "copie" nu vom mai fi noi si ne va trebui multa vreme si multa "practica interioara continua" sa ne regasim.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  20. “Totul se scurge inlauntru sau inafara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza; balansul pendulei se manifesta in totul: masura oscilatiei sale la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei de la stinga. Ritmul este constant.” Kybalion.

    Acest principiu implica adevarul ca in orice lucru se manifesta o miscare inainte si inapoi, o miscare asemanatoare unei pendule, ceva asemanator unei maree suitoare si coboritoare, a unei mari pline si a unei mari scazute. Aceasta miscare de plecare si venire se produce intre doi poli al caror principiu al polaritatii ni s-a demonstrat ca exista. Este totdeauna o reactiune si o actiune, un progres si un recul, un maximum si un minimum. Tot asa este pentru toate elementele universului: sori, lumi, oameni, animale, spirit, energie, materie.
    Aceasta lege se manifesta in creatia si distrugerea lumilor, in progresul si decadenta natiunilor; in viata oricarui lucru si in sfirsit in starea mintala a omului; pentru acest din urma lucru, hermetistii apreciaza importanta intelegerii acestui principiu. Hermetistii l-au inteles bine si au gasit ca aplicarea acestuia este universala. Ei au descoperit anumite mijloace pentru a anihila prin ele chiar efectele prin folosirea de formule si metode adecvate. Ei aplica legea mentala a neutralitatii. Ei nu pot anula principiul, nici sa-i opreasca cursul, dar ei au invatat sa-i opreasca, mai bine zis sa-i evite efectele asupra lor insisi si intr-un anumit grad care depinde de gradul de maiestrie. Ei au invatat sa-l utilizeze in loc de a fi utilizati de el. In aceasta si in metode similare consta arta hermetistilor. Maistrul in hermetism se polarizeaza el insusi la punctul unde el vrea sa ramina, apoi neutralizeaza balansul ritmic al pendulei car ear tinde sa-l transporte care celalalt pol. Toti acei care si-au insusit un anumit grad de maiestrie personala lucreaza astfel intr-o oarecare masura mai mult sau mai putin inconstient. Maestrul, din contra, o face constient, prin folosirea vointei sale. Astfel el ajunge sa atinga un grad de echilibru si de fermitate mentala aproape de necrezut din partea maselor care sint tirite inainte si inapoi ca o pendula.
    Acest principiu si principiul polaritatii precum si metodele pentru a le contracara, a le neutraliza, au fost studiate in amanunt de hermetisti si a le folosi constituie o importanta parte a alchimiei hermetice mentale."
    Principiul ritmului. A se vedea şi "Principiul polarităţii.
    Să fie cu folos !

    RăspundețiȘtergere
  21. Pana la urma Oryen si echipa sa de unde vin? care este locatia lor galactica, modul lor de viata, dimensiunea vibratorie, modul prin care se sustin energetic (se autosustin), durata lor de viata, perpetuarea rasei/societatii lor?
    Ascultam mesaje de la/prin multi channeleri, ni se cer sa permitem accesul energetic sa dam din energia sufletului pt a ne fi ''recunoscuta'' semnatura energetica, urmam tehnici una alta, dar foarte rar unul da informatii exacte despre locatia/stratul dimensional/planeta/galaxia/etc de unde transmit.
    Ne poate spune Oryen daca formele agresive care au controlat planeta, mai sunt inca aici in spatele actualelor guverne/crizei economice si sociale? ce sunt cu implanturile pe care aceste creaturi negative le tot instaleaza pe oameni in colaborare/prin masonerie? (intreb pt ca in urma cu 2 ani mi-a fost asa ceva instalat in corpul energetic apoi am descoperit ca nu sunt singurul, ca mai exista oameni care au patit asta prin diverse initieri in spatele carora se ascund lucruri despre care nu stim nimic, cazul Anei din Bucuresti este bine cunoscut, in urma cu 6 luni a reusit sa-si scoata implanturile puse de fiinte energetice care se hranesc cu energia fiintelor umane si se dau drept ''maestri'' spirituali cosmici).
    Ce stie Oryen despre parazitii energetici din diverse sistemele planetare care la ora actuala capuseaza omenirea in un mod dramatic si care sunt aici de zeci de mii de ani, ei find la originea bolilor, existentei tristetii, fricilor, razboaielor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La originea bolilor, depresiilor, fricilor, razboaielor, sunt oamenii, nu extraterestrii! Gandurile, vorbele si (mai ales) faptele noastre sunt cele care ne aduc binele sau raul! Cat timp cauti cauzele in exterior, nu vei scapa de probleme!

      Ștergere
    2. Desper locația extratereștrilor... ai încercat vreodată să explici unui cimpanzeu locatia planetei Jupiter(oricare dintre ele chiar si pământ), chiar dacă i-ai da locația Terei la un moment dat și el ar cauta-o și tot n-ar găsi-o pentru că se-nvârte în jurul soarelui, iar soarele în jurul centrului galactic... poate ai pute să-l înveți să calculeze așa ceva... dacă ar avea noțiuni măcar de bază despre matematici superioare, fizică newtoniană măcar...
      Iar aceste diferențe se pot extinde și la celelalte informatii cerute... încearcă să explici modul de viață al oamenilor cimpanzeilor, cum își extrag "energia" din pământ pentru mașini, încercă să-i explici regulile de circulație...
      ca să nu mia zic că diferența dintre noi și acești extratereștrii s-ar putea să fie mai mare decât dintre noi si cimpanzei... iar după cum văd eu... problema nu e că cimpanzeii(aici oameni) nu au cunoștințele necesare să facă un "telefon mobil" să vorovescă nopțile, ci că vrem ca aceștia să se cocoațe pe copacii de vizavii și să țipe-n gura mare așa cum facem noi, cimpanzeii... să fim serioși câți oameni se urcă-n copac ca sa țipurească/vorbească cu maimuțele, ca să nu vorbim că maimuțele se pot speria de nu-ș ce închipuire și să sară pe săracu om și să-l omoare... care-i reacția celorlalți oameni? vin în gașcă și extermină maimuțele-n stânga si-n dreapta... uite de aia chiar si pe pământ există LEGI care interzic contactul cu triburile (amazoniene) necontactate, interzic accesul în acele locații... iar aceste reguli îs făcute pentru protejarea lor!
      Îmi aduc aminte de exemplul unor îngrijitor la o zoo de prin asia, s-or îmbrăcat îngrijitorii în blănuri sa samene a panda, is poanta mers... așa că dacă treci prin oraș printre oameni nu se știe când treci pe lângă unul fără să-l vezi, chiar dacă te holbezi in albul ochilor cuiva!
      Dai câteva exemple negative pe care le atribui extratereștrilor... vrei să-ți dau eu câteva exemple de ce fac oamenii din proprie inițiativă, neîmpinși de la spate, câte nemernicii câte războaie "sfinte"...
      Există acestă concepție idioată conform căreia extratereștrii sunt atoateștiitori în orice i-ai întreba, Oryen/pleiadienii ori oricare alți extratereștrii de unde să-ți știe toate năbădăile în care te-ai implicat... nu cumva ai fost TU de față; și apoi unde e răspunderea pentru ce faci tu, responsabilitatea propriilor fapte... îmi pare mie că o printr-o asemenea atitudine nu le ceri apariția decăt pentru a avea un "maestru cosmic" pe care să dai vina de oricâte ori nu-ți iese ție șusta...
      My point is... Orice problemă are în sine și sâmânța rezolvării. Orice reproș ai să-l aduci cuiva nu te scutește de responsabilitatea propriilor fapte, trecute ori viitoare. Ești pe Pământ, planeta oamenilor, nu crezi că oamenii(nu et) trebuie să rezolve baiurile oamenilor?

      Ștergere
    3. Păzeşte-mă Doamne de mine însumi, căci de duşmani mă păzesc singur!
      În mod paradoxal, nu ne cunoaştem pe noi înşine, pe cei de lângă noi, mediul/lumea în care trăim, dar ne aventurăm în lumi îndepărtate şi avem şi pretenţia să primim răspunsuri limpezi, ca să le transformăm în certitudini. E ca şi când am vrea să urcăm pe scară, direct pe treapta de sus.
      Până la "implanturile" administrate de cineva/ceva dinafară, să avem grijă la auto-implanturile pe care ni le administrăm noi singuri. Căci toate tiparele/şabloanele negative, nu sunt altceva decât structuri energetice definite care se comportă exact ca nişte implanturi.
      Deci, pentru ce să ne mai facem griji că ne implantează "nu-ştiu-cine", "nu-ştiu-ce", când ne-am transformat pe noi înşine în adevărate câmpuri de auto-implantare ? De ce nu suntem ATENŢI, atunci când uitându-ne la tv, citind prin reviste/ziare, sau navigând pe net, preluăm tot felul de "viruşi" pe care-i transformăm în ,ATENŢIE! , CREDINŢE.
      Aceşti viruşi, adunaţi la un loc, formează adevăraţi balauri care, preiau conducerea, ocupând mintea şi prin ea conducând trupul şi întreaga noastră manifestare din planul terestru.
      Să nu uităm un aspect important ! şi mă duc la Zamolxe - "Sunteţi CREATORI" zice El. Auzi ?! SUNTEM CREATORI ! Şi indiferent de materia primă din care noi CREĂM, avem această PUTERE DE A CREA FORME.
      Apoi, să nu uităm de PUTEREA pe care o are IMAGINAŢIA ! Căci, ceea ce vezi cu ochiul interior, este PROIECTUL ce se desfăşoară pornind din sămânţa pe care-ai plantat-o - INTENŢIA.
      Uneori, nu conştientizăm intenţia, şi din această cauză, habar nu avem de ce avem anumite gânduri-imagini-emoţii...! Tot din această cauză, habar nu avem, de ce scoatem din noi anumite cuvinte, sau, acţionăm într-un anumit fel ; ne limităm în a zice "aşa mi-a venit" sau, "aşa sunt eu" şi trecem mai departe cu nepăsare/ignoranţă.
      Aşadar, dragă, fă toţi paşii necesari pentru AUTO-PROTECŢIE. Şi TU, fă ceea ce ai de făcut în binele tău, iar pe ceilalţi, lasă-i să facă ceea ce au EI de făcut. Fiindcă, vedeţi voi !? noi avem această tendinţă bolnăvicioasă de a ne preocupa, mai mult, de ceea ce fac ceilalţi, decât de ceea ce facem noi înşine, cu noi înşine şi în noi înşine... Şi atât de departe am ajuns cu aceasta, încât nu ne mai ajunge preocuparea pentru ceea ce face lumea aceasta, că am extins-o la alte lumi.
      Apoi, să fie clar un lucru - CEEA CE VEDEM ÎNAFARA NOASTRĂ, REPREZINTĂ, FIDEL, CEEA CE SUNTEM NOI ÎNŞINE; Dacă te temi de "implanturi", eşti capabil să te "auto-implantezi" şi să implantezi în ceilalţi (de fapt asta ai făcut şi prin acest mesaj - ai încercat să semeni FRICA în ceilalţi, ca să nu fii singurul care se teme şi să-ţi întăreşti/măreşti această structură). Dacă te temi de "căpuşe", eşti tu însuţi capabil să fii căpuşă (de fapt, prin acest mesaj, încerci să te conectezi şi să extragi nişte energie, exact după sistemul "căpuşă" ).
      Desigur c-ai să te superi că-ţi tai "cablurile " de alimentare, dar cu aceasta, fac un lucru bun, căci te las mai sărac în energie pe care s-o transformi în energie negativă !
      Fă nişte meditaţii de CURĂŢARE. Ascultă Mozart cât poţi de mult şi du-te aici pe blog, la "Meditaţiile cu elemente" (elementul "apă" face minuni).
      Să-ţi fie de folos şi de Înălţare !

      Ștergere
    4. Oare cimpanzeii isi dau seama cat sunt de "cimpanzei" ,a se citi cat sunt de "mici" ?Pentru ca noi ca oameni de multe ori nu ne dam seama cat suntem de "cimpanzei", a se citi ,nu stim cat de mici suntem, Ca daca am sti ca suntem mari ,am fi undeva candva in alta dimensiune experimentand altceva decat dualitatea ?

      Ștergere
    5. Ei, vezi că nu ştii ! Păi, tocmai fiindcă suntem mari, avem puterea de a experimenta într-un spaţiu atât de jos-vibraţional.
      Acordă-ţi şansa să ieşi de sub dominaţia ego-ului şi-ai să-ţi simţi înălţimea pe pielea ta ! Căci, tu stai sub coaja ego-ului, cum stă struţul cu capul în nisip şi strigi la noi atât de tare, pe cât de mare ţi-e FRICA. Şi dacă ţi-am demascat ego-ul, acum vii şi încerci să muşti. Dar, unii dintre noi suntem imuni la veninul acesta. Nu-i frumooooos...!!!

      Ștergere
    6. Adevarat,bolie,necazurile,fricile,ni le facem singuri cel putin o parte din ele.Un alt adevar este si faptul ca mintea noastra,prin toate legaturile pe care le face, e un mecanism de punere in rezonanta fapt care ne poate aduce daune creeate tot de noi dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa dedchizi occhii si sa te informezi.Asta cred ca dorea si anonimul de mai sus.Nu inteleg de ce de fiecare data cand cineva cere lamuriri unii o iau ca pe un atac la adresa lor sau a pleiadienilor.Daca chiar sunteti evoluati si doriti sa ajutati veti gasi o cale de clarificare si pentru astfel de intrebari fara a le simti ca pe un afront personal.Pana la urma nu este si acesta un mod de a oferi din intelepciunea si experienta ta intr-un mod echilibrat.

      Ștergere
    7. Sa nu ne fie rusine ca suntem" cimanzei" crestem noi copacel-copacel. Si daca am uitat cine suntem cu adevarat -creatia- si crezandu-ne separati si gandind in termeni de eu si restul lumii , iar cand spun asta nu ma refer doar la opinii ci la ceea ce ne face diferiti de ceilalti . noi intradevar suntem una cu Creatorul .
      Si inca ceva : ego-ul nu este ceva ‚rau’ in mod absolut. Existenta sa este necesara in fiecare
      dintre noi, pentru ca numai prin ‚lupta’ cu el ne putem trezi Sufletul. Daca el nu ar exista, prin
      contrast, noi nu am putea sa ne cunoastem sufletul si nu am avea la dispozitie ‚material’ cu care sa ni-l construim. Asta pentru ca transformam energia ego-ului in energie a Sufletului in
      procesul ‚trezirii’, constientizari si evolutiei personale.
      Cele mai dificile trei lucruri din lume pentru un om sunt: sa raspunzi la ura cu iubire ; sa-i accepti pe cei exclusi ; sa admiti ca gresesti. .. daca reusim sa facem asta depasim si etapa de cimpanzei si astfel o sa putem sa-i percepem si sa-i acceptam si pe cei care vin inspre noi din dimensiuni cu energii mai inalte ca sa ne ajute.Am putea sa ne redobandim "cunoasterea pierduta"a propriei fiinte ca intreg ,nemaifiind doar parti separate ce au uitat sa fie impreuna.
      multumesc Remer ra si fratilor nostrii din inalt
      Cu multa iubire in aceasta seara "cimpanzeul" anonim de la ora 14.26

      Ștergere
    8. 1. Mai întâi învaţă să citeşti mesajul din spatele mesajului.
      2. Nu s-a simţit nimeni atacat, deşi INTENŢIA din spatele mesajului de mai sus, a fost o ripostă dictată de NEPUTINŢĂ şi FRICĂ, şi nu o dorinţă de a se lămuri/înţelege.
      3. Crezi că pleiadienii au nevoie de apărarea noastră ???
      4. Iată că nici tu n-ai VĂZUT că, am curs atâtea cuvinte lămuritoare mai sus.
      5. Dacă aveţi întrebări, puneţi-le cu SINCERITATE (gen : frate, uite că eu nu înţeleg cum e cu...; vrea cineva să-mi explice ?)
      6. Când foloseşti un cuvânt cum este "echilibrul" şi îi pretinzi asta cuiva, trebuie, mai întâi, să fi experimentat TU această stare, ca să ştii ce anume ceri.

      Ștergere
  22. Iata ce ne transmite dragul nostru, Neale Donald Walsch:
    "Draga mea,dragul meu,

    în această zi din viața ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să știi că prudenţa nu se aseamănă cu frica, iar observaţia nu se aseamănă cu judecata...
    Foloseşte-ţi simţul realităţii şi nu le permite celorlalţi să-ţi inducă renunţarea la atitudinea de prudenţă şi pură observaţie, spunându-ți că te afli în "frică şi judecată"!
    Un gram de prevenire valorează mai mult decât o mie de tratament.

    Cu dragoste, prietenul tău,
    Neale Donald Walsch "

    Atat extraterestri, cat si oamenii de pe Pamant , atat oamenii de stiinta, cat si teologii, cat si filosofii, sunt tributari Luminii Necreate si totodata, nici Oryen, nici alti Et, nici oamenii nu trebuie sa uite ca, totusi, in egala masura sunt unii altora "Invatatori". Cea mai periculoasa afirmatie este : "Eu stiu", fiindca aceasta atitudine ne costa insasi cunoasterea si evolutia in aceasta extraordinara Creatie a lui Dumnezeu. Desi uneori avem impresia ca stim mai bine decat celalalt semen sau extraterestri au impresia ca-s mai stiutori decat oamenii de pe aceasta superba planeta Pamant, este doar o iluzie si un blocaj la nivelul la care ne situam fiecare din noi si asta pana in momentul in care simtim ca mai avem de invatat(nu putem cunoaste niciodata totul) si iesim din fundatura in care am intrat.
    O intelepciune din "Dao De Jing" ne reaminteste faptul ca:" Cel ce imbratiseaza multe va pierde tot...Cel ce se tine gol va putea fi plin." , asadar sa lasam copilul din noi sa se bucure si sa priveasca cu curiozitate acelasi lucru de mai multe ori, ca si cum ar privi intaia oara(cam ca si atunci cand vizionam un film de cateva ori sau citim o carte, cantam un cantec de cateva ori), caci, de fiecare data informatiile care vin inspre noi sunt tot mai profunde si intelegerea noastra mai clara, sa zic asa. Io experimentez adesea acest lucru si sunt din ce in ce mai uimita de unele transformari in interiorul meu. Barometrul interior este starea de bine sau mai putin bine care ne atentioneaza cand mai facem cate-o bucla, cand luam sau nu luam, in timp optim, unele decizii. Pe la noi este o vorba faina: "Vazut, ba si mancat!"

    Cu drag,
    Lucia Dobrea



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis, Lucia.
      E bine să fi prudent,prevăzător, dar să nu lași grijile zilei de mâine să aducă nori peste ziua de azi(parafrazat după nu știu cine). Sunt multe pe care le-am cere, întreba de la ET, întrebarea adevărată e ce avem noi de oferit lor... în schimb dacă nu așa de-a moaca, cum pretindem să ne dea ei xxx(n-are importanță ce)... nici eu nu-s mai breaz, ce-aș face cu un et, o invitație la o mămăliguță cu lapte(ca să nu fiu ne-am prost să zic o pălincă de cazan de maramu)... de unde să știu eu daca nu cumva obiceiul invitației la mămăliguță nu e asemănător cu acela al unei maimuțe care te invită să te kk în palmă și să te joci de-a ținta... i-o fi plăcând maimutei așa ceva, dar ca om mai bine mă lipsesc...

      întrebările anonimului sunt totuși ințepătoare pentru că e felul omului de a vrea să se poată baza pe ceva "real", pe ceva în care poate băga dejtu'... dar de unde ști tu că degetul tău în coastă nu te minte... că doară și ochii VĂD cum Soarele se învârte în jurul pământului, dar asta nu însemnă...
      Se pare că un contact direct în masă nu e posibil, deocamdată, iar între-timp avem destule chestii de rezolvat pe capul nostru fără problemele care vor apărea odată cu "big disclosure"... avem atâtea pe cap că numai et ne mai trebuie pe cap... (plângeri de la ambasada et, pe pământ, că-i facem "bad-guy" prin filme, verzi și cu capumare și antene... si-apoi proștii cred ce văd la tv și s-apucă să facă cluburi kkk), meh, o grămadă de prostii trebuie să ne scoatem din cap înainte de a putea ajunge acolo unde să vem ceva de oferit fără un revers urât...

      Ștergere
    2. Ştiam eu că, dacă va primi şi cea mai mică încurajare, va scoate colţii...!!! dar nu-i vina lui, ci a celui care l-a încurajat.
      Măi, "prudenţa" este ţoala cu care ego-ul îşi ascunde frica, atunci când se vrea în "lumea bună" (că la el acasă, în lumea lui, îşi ţine frica goală-puşcă) . Dar , "previziunea"...; eeeiiii...! previziunea e altă mâncare de peşte (chiar dacă punem, în mod greşit, semnul egal între ele)...
      I-auzi ! PRE+VIZIUNE. Adică, a "vedea" înainte; dinainte. Dar pentru asta, trebuie să cunoşti "Principiul cauzei şi efectului" şi să-l înţelegi, ca să ştii că, orice cauză generează efecte şi că, o anumită cauză, generează un anumit tip de efecte.
      Prevăzătorul este cel care urmăreşte, călătorind pe firul declanşat de cauză, şi el vede până la ce FEL de efecte se întinde. Iar cel care are disponibilitate, vede şi efectele efectelor, devenite la rândul lor, cauze. Pe când "prudentul", se teme de orice. De ce ? Fiindcă, ego-ul obişnuit să controleze totul, îşi vede ameninţată securitatea, ori-de-câte-ori apare ceva nou; prudentul este un lup în blană de oaie - FRICA ambalată mumos.

      Ștergere
    3. Nu va suparati dar eu cand mi-am citit astazi e-mailurile, printre care era si acest mesaj a lui Neale Donald Wealch :"prudenţa nu se aseamănă cu frica, iar observaţia nu se aseamănă cu judecata...
      Foloseşte-ţi simţul realităţii şi nu le permite celorlalţi să-ţi inducă renunţarea la atitudinea de prudenţă şi pură observaţie, spunându-ți că te afli în "frică şi judecată"! " si citind ce comentarii au mai aparut pe aici si nu numai, sunt in rezonanta cu ceea ce ne transmite N.D.Wealch, nu cu ceea ce scrieti mai sus si nici macar nu aveti curajul sa va scrieti un nume. Chiar daca sunt mai tanara, totusi simt care mesaje imi sunt de folos si care chiar nu-mi apartin , deci sa se duca inapoi pentru ca dumneavoastra sa reusiti sa va intelegeti ca ceea ce-ati scris ati scris doar despre dumneavoastra si ca , cel putin pe mine si pe multi alti cititori, nu ne ating, adica suntem pe alta frecventa, pe frecventa unde "atentionarea" de a fi prudent este bine-venita si chiar dumneavoastra va aflati in "frica si judecata". Nimic nu-i intamplator si-i sunt recunoscatoare lui Neale Donald Walsch si multor altor oameni.

      Liana

      Ștergere
    4. Măi, înainte de a exprima un gând, trebuie să te asiguri că îl exprimi într-o limbă/limbaj pe care-o stăpâneşti prin cunoaştere ; printr-un cuvânt pe care-l înţelegi în tine şi cu care eşti în deplin acord.
      Nu totdeauna, cei care traduc texte, sunt şi nişte cunoscători în materie, în sensul că, uneori, folosesc la întâmplare sinonime care, nu reprezintă esenţa şi nu sunt în acord cu ideea generală. De aceea se "crapă" o idee la jumătatea ei, căscând o prăpastie în care, cititorul cade, alunecând pe o pantă periculoasă, schimbându-şi direcţia pe care plecase iniţial.
      Atunci când citeşti un text, nu trebuie să-l iei de bun, până nu-l simţi vibrând adânc în tine. Răsuceşte-l pe toate părţile, până te asiguri că l-ai înţeles.
      Ca să vezi că este prost folosit cuvântul "prudenţă", în textul de mai sus, desfă-l în bucăţi şi caută-i sens ; caută-i esenţa.
      Nu-i aşa că, până acum, ai folosit acest cuvânt, doar mulţumindu-te să-i dai sensul explicat de nu-ştiu-cine, în nu-ştiu-ce conjuctură ? Dar TU...; pe tine te mulţumeşte această aglomerare de sunete ? TU, ÎN TINE ţi-o explici , sau e mai comod s-o iei aşa cum a venit, fără să-ţi mai baţi capul ? Poţi pune semnul egal între "prudenţă" şi "pre+viziune", "pri+veghere", "vigilenţă". TREZIE, sau ATENŢIE? Nu cumva, e mai asemănător ca şi vibraţie, cu "suspiciunea" ?
      Ia meditează ... !

      Ștergere
    5. Anonimul de la 17.40 tu vezi frica, neputinta si neincredere mereu.Chiar daca semnezi anonim aceste caracteristici se regasesc in multe mesaje care cred ca sunt ale tale.Tocmai pentru ca nu vrem sa avem parte de efecte negative,alegem sa ne informam,sa punem intrebari.Desigur,fiecare face asta in felul lui ,dar tu care crezi ca ai pus coada la prune,ar trebui sa intelegi ca oamenii sunt diferiti si mai mult,unele exeriente isi pun amprenta asupra noastra.Nu tot ce nu-ti place e un atac ...sunt doar intrebari.

      Ștergere
  23. Draga RJ,egoul nu e un fel de ciuma si nu trebuie sa lupti cu inversunare impotriva lui,trebuie doar sa nu-i atribui sarcini care nu sunt ale lui.Cu cat esti mai fanatic esti mai mult el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " Egoismul şi Separarea de Sine
      Este o creatură
      a propriului său plan.
      Este Dispreţuitorul Iubirii
      Cel ce Ocoleşte Lumina
      Temătorul de Adevăr.
      Egoistul Sine Separat
      Trăieşte împotrivindu-se Lui Unul
      Viaţa sa este o Minciună
      El supravieţuieşte numai în iluzie
      El Trăieşte numai pentru a-şi servi sieşi şi maeştrilor săi –
      întunericului şi
      Lorzilor întunericului.
      El savurează ignoranţa.
      Cu a sa privire pierdută şi auto-centrată,
      El este Orb."
      Jon Peniel - Fiii Legii Lui Unul şi învăţăturile pierdute ale Atlantidei

      Ștergere
    2. N-ai inteles, nu mie frica doar sunt prudenta.

      Ștergere
    3. ce uşor e să te sminteşti, (mai ales când te mai ajută şi ceilalţi )... !

      Ștergere
  24. Remer, ai putea sa ne spui parerea ta referitor la prudenta? Oare Neale Walsh bate campii cand spune ca prudenta nu se aseamana cu frica si observarea cu judecata?
    Deea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citind comentariul tau, mi-am adus aminte de patania unui amic. Cred ca au trecut vreo 5-6 ani de atunci. Eram la munte, coboram de la Vf. Omu spre pestera Ialomicioara, si respectivul spunea ca muntele este fratele lui, ca nu ii este frica de nimic. Era tot o bucurie si sarea incolo si incoace ca o gazela. Tot 'valsand' el pe creasta, s-a intamplat la un moment dat sa se rostogoleasca vreo 10-15 metri, ajutat fiind de noroi, pietris si gravitatie. S-a ales cu julituri si vanatai pe o buna parte din corp. Dupa acesta patanie, era cu ochii numai pe carare si pe fiecare palma de pamant pe care calca. Cineva i-a spus ca si frica este buna la ceva, insa replica lui a fost ceva de genul "nu mi-e frica dar sunt prudent".
      Un alt exemplu ar fi condusul masinii. Nu poti sa spui ca iti este frica de masini dar prudenta este necesara in trafic.
      La fel e si cu observarea si judecata. Ap. Pavel spunea sa cercetam lucrurile si sa pastram ceea ce ne este de trebuinta. Nu poti cerceta fara a observa dar cred ca judecata se refera la punerea de etichete, de bine si rau. Poate ca ceva anume este potrivit pentru mine dar nu e potrivit pentru tine. Ca la pantofi... E ca diferenta intre a jura si spune da sau nu. Iisus spunea sa nu juram pe nimeni si nimic, ci sa spunem doar da sau nu.
      Mai exact, fara extreme!!!

      Ștergere
    2. ai ales varianta ,,suna un prieten˝ ... ma intreb care e miza ...

      Ștergere
    3. Subscriu !
      "Nu ce bagă în gură spucă pe Om; ce scoate din gură, spurcă pe Om". Atunci la ce ne-a fost dat graiul ? Ca să-l folosim după "principiul" talleyrandian ?
      Prudenţa ascunde în spate o slabă cunoaştere, necunoaşterea, sau refuzul de a aplica LEGEA, pe când Pre-viziunea implică o bună cunoaştere/VEDERE, dar şi APLICAREA LEGII.
      Eeeeiiii... ! cum e cu încălcarea legii ? a cui lucrare e ?

      Ștergere
  25. "Brazilor falnici cine să le facă umbra ?
    Eu fac scut vlăstarelor care îndrăznesc spre a îmbrăţişa Lumina, nu cumva să le rupă vântul înainte de împlinire.
    Căci "cei din urmă, vor fi cei dintâi" !
    (*L*)
    "Cine are urechi de auzit..."

    RăspundețiȘtergere
  26. Şi... vorba lui Seneca - "rămâi cu bine!"

    RăspundețiȘtergere
  27. Despre 'umbra" numai de bine !.Cine are nevoie de umbra sa stea la "umbra" cine nu , sa urmareasca doar lumina soarelui spre implinirea cea fara de umbre."
    "Cine are ochi de vazut sa vada"....

    RăspundețiȘtergere
  28. din lucrările mele (*L*)
    " Vezi tu...!? parcă ai fi pe o plajă unde "lumea" nu merge doar ca să stea la soare (fiindcă soarele este generos peste tot) ci , mai ales să se "scalde " în mare. Dar ţie ..., ţi-e frică de apă ... ; de fapt ţi-e frică să nu te-neci, motiv pentru care nu ai curajul să intri în mare.
    Te uiţi în jur şi toţi "nebunii" sar în apă , unde se joacă , ca nişte copii, cu valurile şi fac tot felul de giumbuşlucuri , antrenându-se unii pe alţii într-o stare de bucurie pe care, ai vrea s-o trăieşti şi tu, dar eşti paralizat de frică.
    La un moment dat, plaja rămâne aproape pustie, fiindcă, toţi par a fi cuprinşi de "nebunie" şi "lumea" pare a se muta cu totul în mare, într-o zarvă şi o veselie pe care tu nu ţi-o poţi permite, deşi ţi-ai dori-o în adâncul sufletului tău. Dar fiindcă nu-ţi dai voie, încerci să strigi la cei care mai stau încă nehotărâţi pe mal, ca să-i descurajezi să sară şi ei în apă. De ce ai face asta ? Fiindcă frica de înec, care te face să te lipseşti de bucuria scăldatului şi de a fi cu şi ca toţi ceilalţi, mai naşte un pui - teama de singurătate - care, te face să crezi că dacă lumea se va muta cu totul în apă, tu vei rămâne singur pe mal, rupt de ea. Iată primul semn că , în Sinele tău (pe care nu-l conştientizezi) tu ştii că omul nu-şi poate afla rostul fără semenii lui... fiindcă "Lumea" este o singură fiinţă. Din pricina aceasta, tu te zbaţi să păstrezi "lumea" pe mal , iar acest lucru nu-ţi dă pace. Dar, dacă tu... în adâncul tău ... nu ţi-ai dori să te joci în mare, nu te-ai afla niciodată pe malul ei. "Fabulaţiile" pe care tu le "observi" la noi, n-ai să le înţelegi niciodată, dacă nu-ţi vei da voie să le experimentezi. Dacă ai avea curajul să înoţi în mare, pe lângă faptul că , vei descoperi că ştii să înoţi, vei avea şi sprijinul celorlalţi la tot pasul dacă , în loc de ai descuraja pe ei să înoate, ai cere ajutor.
    Întrebare : DE CE NU VREI SĂ EXPERIMENTEZI, MĂCAR UNA DIN "FABULAŢIILE" NOASTRE (la alegere) ?"

    p.s. textul acesta e scris mai de demult, dar, din păcate, actual, permanent

    RăspundețiȘtergere
  29. Ai dreptate in cateva aspecte pe care le afirimi mai sus , dar nu pot sa nu remarc ca bunaoara vorbeam de 'umbra " si am ajuns la' mare".....stim cam ce reprezinta "umbra" in vietile noastre
    Esti uimitoare prin felul in care duci atentia exact acolo unde iti convine , sau ii convine egoului tau .
    Nu stiu depre ce FABULATII vorbesti.
    Ai o misiune .., aceea de a avea grija de "ogorul "din care te hranesti?
    Trebuie sa fie foarte greu si nu pricep cum faci fata.Cum ar fi sa ramai fara hrana???Presupun ca te-ai reorienta spre alte ogoare.
    Hai sa avem grija fiecare de "ogorul" lui ca daca mai continuam in felul acesta ajungem si la munte sau prin cine stie ce coclauri si sa vezi atunci ce greu ne-o fi la toti cu aratura
    Sa inceapa transmisiile ca frige si avem nevoie de o baie...:))
    Tethys

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te înţepeni în cuvinte, du-te la STARE ! Ieşi din umbră, ca să poţi vedea umbra.
      E greu să simţi totul, dacă nu simţi întregul/unitatea.
      Ce este aşa de greu de înţeles că, suntem o singură Fiinţă şi că orice face unul, îi afectează pe toţi !?
      De ce nu înţelegeţi că ego-ul ţine să fim separaţi ?!
      Cum să uităm că este un SCOP pentru care suntem aici cu toţii !?
      De ce nu înţelegem că Pacea unora, nu le dă Pace celorlalţi !?
      Avem ceva de făcut aici, atât pentru fiecare în parte, cât şi ca structură unitară. Şi fiecare are misiunea sa, dar nu în SEPARARE ci ÎNĂUNTRUL FIINŢEI CARE SUNTEM NOI TOŢI.
      Voi nu vedeţi cum vine tulburarea ca un lup în blană de oaie, chipurile şi aparent cu nevinovăţie ?
      Eu lucrez cu oameni şi recunosc repede o întrebare sinceră, aşa cum recunosc una ticluită cu viclenie, de ego.
      Voi nu vă întrebaţi, de ce spaţiul acesta este mai încercat ca altele ?
      Eu n-am treabă cu cei a căror sminteală este natura lor, ci, îi apăr de sminteală pe cei care chiar muncesc să se Lumineze, ca nu cumva să alunece pe panta aceea.
      Cei smintiţi gata, chiar dacă vin aici cu scop de demoralizare, am eu grijă să le stric jocul şi să-l întorc în favoarea celor care vor să crească, arătându-i pe cei vicleni, aşa goi cum sunt şi folosindu-i ca exemplu pentru ceilalţi.
      Apoi, sunt mai multe metode de trezirea Atenţiei (în funcţie de sfera în care se operează). Dar trezirea Atenţiei este parte dintr-un proces şi are alt scop (pe care n-am să-l dezvălui acum).
      Nu-s puţini cei care m-au contestat, dar metodele mele şi-au atins scopul, în sensul că mulţi dintre contestatari, au venit mai târziu şi mi-au cerut ajutor. Eu sunt doar o etapă în dezvoltarea lor, căci dacă prind aripi, ei se orientează singuri, căutându-şi fiecare ceea ce i se potriveşte lui.
      Nu ştiţi ce minune de flori şi-au deschis petalele sub ochii mei, deşi, la început, erau nişte ego-uri cât casa... ! Dar fiecare a fost pentru mine un profesor; fiecare m-a învăţat câte ceva şi aceasta este plata mea.
      Ego-ul m-a învăţat cum să-l dezintegrez; el mi-a fost profesor (începând cu ego-ul meu).
      Nu m-ai vorbiţi toate prostiile, dându-vă cu presupusul, ci vorbiţi doar din EXPERIENŢĂ !

      Ștergere
    2. Despre ce experienta vorbim? a mea sau a ta ? Nu pot de cat sa zambesc :)

      Ștergere
    3. Vezi cum te trădează cuvintele ? DESIGUR, că trebuie să vorbeşti DOAR în urma experienţelor proprii ! Cum altfel poţi exprima un adevăr personal; ceva care vibrează în întreaga ta fiinţă? Cum altfel ??? Aaaa...! se poate să fii obişnuită cu flecăreala şi datul cu părerea. Dar, asta n-are nici-o legătură cu adevărul simţit în tine.
      Şi să ştii că zâmbitul face bine, aşa că mă bucur pentru tine !
      p.s. Cu cât văd mai multe luări de poziţii, cu atât mai mult îmi dau seama de valoarea şi importanţa următoarelor transmisiuni

      Ștergere
    4. Deja, RJ, s-a aratat asa cum este asa ca poate , macar de-acum, sa inceapa sa-si faca curatenie in interior, ca de-asta i se manifesta atat de inversunat Ego-ul. Nu cred ca realizeaza ca toata lumea de aici vorbeste din experienta si daca macar si-ar da seama cat de mult si-a potentat mentalul, off...

      Ștergere
  30. Poate ca nu strica sa citesti si tu RJ, raspunsul lui Remer Ra despre prudenta,expus frumos printr-o intamplare,ca fiecare sa inteleag.Nu razbate din acel raspuns nici judecata,nici etichetare nici deranj sau enervare, ci doar raspunde.Cand esti in echilibru intelegi trairile celorlalti care sunt in cautari si daca n-ai nevoie de energia lor ca sa te hranesti,detasat fiind,vei stii ca parerile lor,bune sau rele,nu te afecteaza.Ca sa poti ajuta trebuie sa fii in echilibru(detasat,observator).

    RăspundețiȘtergere
  31. Şi cine-a zis că mă afectează ? De unde începe observarea şi până unde se întinde judecata ? Dar etichetarea ? Unde vezi enervare, dacă nu într-o potenţială conjunctură similară, dacă ai fi în locul meu ? Apoi, de ce crezi că trebuie să fiu în acord cu Remer Ra, întru toate ?
    Vezi ! aici avem probleme - în loc să căutăm răspunsuri în noi înşine, le căutăm pe câmpii, aşteptând să le primim mură în gură, fără să facem nimic... şi le luăm de bune, de cele mai multe ori, doar la nivel declarativ, în funcţie de cum ne convine (aici iar ego-ul)
    Tocmai că înţeleg trăirile tuturor, îmi permit să am opinii. Şi dacă nu înţeleg ceva, undeva, eu rămân în tăcere şi meditez până înţeleg (asta poate dura şi ani), sau, pun o întrebare simplă, sinceră, fără să-mi ascund ego-ul, ocolind calea dreaptă.Dar atunci când primesc un răspuns, tot nu-l iau de bun, până nu găsesc rezonanţă în mine.
    Folosiţi-vă ATENŢIA, căci ea aduce multă Limpezime în activitatea psiho-emoţională. Mie nu îmi mai este greu să fac asta tot timpul, fiindcă am exerciţiu.
    Eu văd repede la ce anume rezonează un Om pus în faţa unei informaţii, prin răspunsul, sau nerăspunsul său (dar asta nu înseamnă că eu sunt o excepţie).
    De pildă, dacă scriu doar două cuvinte aici, unii îl văd pe unul, ceilalţi, pe celălalt. Dar, mai sunt unii care le văd pe-amândouă şi-l duc într-unul singur, sau îl dezvoltă în mai multe. Şi mai pot fi unii care nu văd niciun cuvânt. Care au dreptate ? Toţi. Fiindcă fiecare vede atât poate în acel moment.
    Controversa asta s-a născut (din punctul meu de vedere) şi eu particip la ea, fiindcă e unul (la care s-au mai adunat şi alţii) care, "strigă neputincios de pe mal, la cei care se bucură de bălăceală în mare, cum că o să se-nece"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru tine RJ care" intelegi "trairile tuturor
      Este o vorba care spune asa: Un egoist este omul care crede ca daca el nu s-ar fi nascut , toti ceilalti l-ar fi intrebat de ce.
      Sau una si mai buna:Adevaratul egoist accepta chiar ca ceilalti sa fie fericiti . Daca sunt datorita lui.
      Datorita cui crezi tu ca suntem aici in acest spatiu frumos creat? Cu siguranta ca primul gand o sa-ti fie indreptat catre autorul acestui blog,dupa care gandul o sa-ti fuga frumos spre marea ta opera de slefuire a tuturor . Ce sa mai spunem... .Mi se pare ca galagia unora si tecerea altora inseamna ceva, uneori bunul simpt al unora poate fi interpretat ca o lipsa de curaj in a-si exprima parerea...si ajung la suprafata doar cei care trag aer in piept si-si spun:fie ce-o fi , io imi spun parerea...cu riscul sa primeasca o zmotoceala buna :(
      Totusi care e scopul ?(intrebarea asta nu-ti este adresata tie RJ). Cred ca oarecum e clar ...:) doar ca devine obositor si pierdem bunatate de energie ,,,,,,,

      RJ . Ce esti ? doar un instrument?Ti-e clar?

      Ștergere
    2. Tu vrei să spui ceva...nici tu nu ştii ce...! Dar ce este foarte foarte important, este că ai început din nou să... "simpţeşti" (poate ne spui şi nouă cum e cu simpţitul..., aşa ca să nu ratăm o stare).

      Ștergere
    3. No coment RJ... Iti arati in continuare "clasa".... de caţa... Si am spus asta doar ca sa-ti aduc aminte ca " simt". ... Pacat ca nu ai avut de ce sa de agati de data aceasta :)))
      Esti tare draguta dar nu mai ai nici o sansa :))

      Ștergere
    4. Zău dragă ! dar n-ai de ce să-mi mulţumeşti... a fost o simplă observaţie care, sper că te va ajuta să "simpţeşti" şi tu, măcar de-acum încolo ... fără să introduci în mod repetat, "p"-ul ăla în coasta bietului cuvânt

      Ștergere
    5. Ha , ha ha :)) care multumesc draga?Ce bine ca ai avut un" P" de care sa te agati ca altfel ramaneai cu foamea si plecai nehalita ..
      ...Ia ce ai de luat din alta parte .:)))

      Ștergere
  32. RJ, ceea ce n-ai inteles tu este faptul ca toti de aici au scris asa cum a sugerat si remerra, adica intr-un mod destul de elegant si cu observatia destul de clara ca absolut orice din ceea ce-ai scris se refera doar la tine si arata faptul cat de tare ti-ai potentat egoul. Cand ne faci pe unii de-aici "smintiti" si alte etichete pe care tu le pui altora si cum ca ai tu grija sa-i "dezgolesti", tot despre tine-i vorba. Tu chiar nu iti dai seama ca aproape niciunul nu gaseste nicio rezonanta in expozeele tale si nici macar nu ti le reflecta niciunul dintre noi, chiar daca a replicat cineva ori ba. Tu vezi-te cum esti, acum, in sfarsit ai mai avut inca cateva ocazii de-a te intreba de ce si cum de "te deranjeaza" ceva la careva din noi cei de pe aici. Sper ca vei intelege, macar acum, ca de fapt ai de facut "curatenie" in interiorul tau, nicidecum in exterior, ca nu ai tu cum sa atingi pe careva dintre noi, sa nu mai zic de alte alea. Da, intelege odata ca ceea ce spui se reflecta doar in tine si termina cu a mai avea treaba cu unii, altii de aici(si, din pacate nu numai pe aici te manifesti asa...).

    Nelu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bălăceala continuă şi ţie tot ţi-e frică ! Treaba ta...! Dar frica-i pe jumătate rezolvată dac-o recunoşti (în faţa ta, desigur)

      Ștergere
    2. RJ, tu singura ti-ai creat "Balaceala", este doar creatia ta, este chiar "Treaba ta" sa ti-o recunosti si cu siguranta ca ti se rezolva multe...noi suntem foarte intelegatori si chiar de ajutor.

      Ștergere
  33. Vai, Doamne, pai tu, RJ, cu adevarat esti cea care se potriveste perfect cu ceea ce ne-a transmis Neale Donald Walsch si-i multumim pentru mesajul venit chiar cand este cel mai necesar, te incadrezi prin toate incercarile tale de-a ne induce renuntarea la atitudinea benefica, naturala si normala.
    "Foloseşte-ţi simţul realităţii şi nu le permite celorlalţi să-ţi inducă renunţarea la atitudinea de prudenţă şi pură observaţie, spunându-ți că te afli în "frică şi judecată"! " (Neale Donald Walsch- intelept mesaj)
    Asta spune cat de mult ai denaturat totul si ai si scris exagerat de mult, dar asta nu are nicio legatura cu noi, cei care rezonam cu lucruri mult mai simple si mai "Cu dragoste", cum scrie Neale Donald Walsch.
    Liana

    RăspundețiȘtergere
  34. Măi, aş vrea să vă văd pe toţi, aşa de vorbăreţi, după ce încep transmisiile. Nu de alta, dar poate vă arătaţi neînfricaţi. Căci despre faptul că suferiţi de FRICĂ vă tot spun eu...

    RăspundețiȘtergere
  35. „Slavă ție, stea curată
    Voie bună pe pământ
    Astăzi te simțim aproape
    Sol din Rai cu soare sfânt.
    Vraja ta aduce iară
    Pe popor lângă popor
    Toți pe lume frați noi suntem
    Când apari ușor în zbor.
    (ultimul vers se poate găsi și tradus:
    Când apari ușoară-n zbor
    sau
    Unde-apari ușor în zbor.)
    Cine a avut norocul
    De prieteni buni să dea
    Cine știe ce-i iubirea
    Lângă noi cântând să stea
    Fericit un suflet drag
    Te poate face pe pământ
    Cine n-a simțit iubirea
    Plece dintre noi plângând.
    Milioane strângeți rânduri
    Tot mai sus urcând spre cer, urcând spre cer!‟
    (Odă Bucurie – Friedrich Schiller, Simfonia a 9-a de L.v. Beethoven)

    Ingeri minunati, ce spuneti, aducem Iubirea ,Respectul, Recunostinta, Sustinerea Divina in tot ceea ce facem? Va multumesc tuturor pentru ca sinteti! Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru a lua parte la aceste transmisii este nevoie de initiere Sau poate participa oricine?astept raspuns multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveti nevoie de initiere pentru a putea participa la aceste transmisii!

      Ștergere
  37. Venirea lui Emanuel/Iisus, a fost pregatita cu (cel putin) 1000 de ani inainte... iar locul nasterii nu intamplator a fost "in cea mai ostila conjunctura de popor ales" (Eu n-am venit pentru cei buni, ci pentru cei rai sa-i aduc pe calea dreapta...) , din care nu facea parte, pentru a mari dificultatea misiunii de indeplinit....

    Venirea "Deceneu" la noi, acum... hmm...


    RăspundețiȘtergere