.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 12 februarie 2015

O altfel de hartă!

Această postare apare ca urmare a unui semnal primit cu puțin timp în urmă. În timpul unei simple meditații, mi-a apărut în minte imaginea unui agat roșu (varietate a cuarțului) care are ”imprimată” o hartă mai specială a României, și apoi a urmat un mesaj clar, hotărât. Aproape că am auzit în urechi acest mesaj: Prezintă harta și celorlalți! Sunt destui care vor înțelege ce anume conține!
Am ajuns în proprietatea acestui agat printr-un concurs straniu de împrejurări, însă nu acest lucru este important. Important este mesajul pe care Geea îl transmite prin intermediul lui. Poate că unii, mai sceptici din fire, vor considera harta din agat ca fiind o stranie coincidență, dar această imagine nu le este adresată lor. Până acum, am arătat acest agat doar celor care participau la cursul N1G2, însă acum a venit vremea să fie arătat tuturor.
Acest agat prezintă o hartă mai specială a țării noastre, hartă care conține câteva marcaje speciale. La prima vedere, se poate observa teritoriul care într-un trecut foarte îndepărtat s-a numit... Țara Luanei. Această hartă delimitează clar un teritoriu destul de vast, și cuprinde nu doar curbura Buzăului ci și porțiuni din Moldova, Muntenia și Transilvania.
Harta mai conține și alte trei tipuri de ”marcaje” (puncte). Unele sunt închise la culoare, altele sunt roz, iar câteva sunt galbene.
Marcajele negre: Munții Rodnei, Parcul Național Porțile de Fier, Munții Zarandului. Ar mai fi două, care aparent s-ar afla în zona bulgărească și maghiară.
Marcajele alb-roz: zona Retezat-Gugu-Parâng și trei în dealurile Olteniei; ar mai fi una importantă în nordul Țării Luanei, undeva la sud de Hășmaș.
Marcajele galbene: în special în Transilvania


Am încercat să aflu mai multe amănunte despre această hartă și marcajele sale însă, spre dezamăgirea mea, răspunsurile erau seci: caută, descoperă, mergi în aceste zone! Mi-am dat seama apoi că informațiile nu au o importanță prea mare dacă ele nu sunt ”împuternicite”.
Pot spune doar că marcajele negre indică locuri care au capacitatea de a face deschideri, potențări la nivelul corpului energetic dar, de asemenea, pot declanșa purificări foarte puternice, pe întreg ansamblul trup-minte-suflet.
Marcajele alb-roz indică locuri care au putere de deschidere și potențare a capacităților spirituale, iar cele galbene lucrează în special pe corpul informațional!
Într-adevăr, nu sunt multe de spus. Mai degrabă, trebuie căutat, (re)descoperit, experimentat!
Dacă una (sau mai multe) din aceste marcaje determină o anume reacție în interiorul vostru, este semnul că rezonați la nivel subtil cu acea zonă și că sunteți pregătiți pentru o anumită deschidere sau potențare.
Ajunși acolo, fiți deschiși la minte și suflet... Restul vine de la sine!


52 de comentarii:

  1. Tot umblând pe net după legende străvechi despre Bendis/Mendis (zeiţa Lunii la daci), mai demult, am dat, nu ştiu cum, peste denumirea "Ţara Luanei". Am avut atunci un soi de nostalgie adâncă.
    Tot atunci am găsit o legendă în care se vorbea despre "Tărâmul Luanei".
    Cu timpul am uitat despre asta..
    Astăzi am tresărit, căci mi-am amintit starea de atunci (am retrăit-o).
    Am căutat legenda aceea şi am găsit-o. Vă las mai jos link-ul :
    http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2011/03/tara-luanei-taramul-luanei-in-anii-1979.html
    Despre punctele de pe hartă, sunt sigură că există şi că ne cheamă. Mai mult, eu am credinţa că, de fapt, chiar noi suntem strămoşii pe ale căror urme le căutăm atât şi că, în fapt, umblăm după propriile noastre amprente energetice pe care le-am lăsat pe ici pe colo în timpuri fără de timp când, am mai fost trecători peste aceste locuri (acum avem nevoie să intrăm în posesia zestrei pe care am făurit-o atunci - e o parte din noi înşine) .
    Mulţumesc Remer Ra ! Binecuvântări Divine !

    RăspundețiȘtergere
  2. da da ... buna harta... chiar ajuta deja am vizitat jumate din locuri :P si scopul vizitelor a fost chiar trezirea noastra sau o vizita cumva acasa :D, pe langa scopul de a fugi de agitatie si de incarcare a bateriilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. De doua ore ma uit la harta....parca ma hraneste....incredibil

    RăspundețiȘtergere
  4. "Ma inclin pana la pamant, respect si multumiri in fata Bacilor cei Batrani din Adancuri, pentru bunatatea de a ne trimite mesaj si chemare! Limpede e lumina intelepciunii Voastre si ma voi stradui sa indeplinesc dupa puteri si intelegere voia Voastra."

    Mesajul e tainic, dezlegarea lui e dupa inima fiecaruia, nu dupa minte. Am sa dezvalui doar ceea ce imi e permis. Cuprinde:
    - sursa din care provine - dezlegarea ii da credibilitate si autoritate
    - spatiul la care se refera - Romania, asa cum exista in sens largit, "ce exista" in fiecare zona (aici influenta timpului ca metoda de citire, e in toate cele 3 aspecte perceptibile, trecut, prezent, viitor)
    - Harta in rosu (de camp) nu se suprapune exact peste zonele fizice ale teritoriului vizat, din cauza defazarii/refractiei de mediu. Trebuie vizualizata si facuta corectia pentru a ne usura perceptia.
    - Harta nu trebuie vazuta numai static, ci si dinamic, adica in tendinta ei de miscare. Aceasta identificarea ne spune "incotro bate vantul" si spre ce sa ne orientam, pentru a nu fi in contra curent.
    - ce avem "noi" de facut - (Remen Ra - misiunea ta in aceasta lucrare, e cuprinsa in numele tau!)

    "Harta in culoare de agat" ne spune:

    - petele negre - zone afectate (centrale nucleare, baraj Portile de Fier, poluare extrema (lacuri toxice, etc), zone "reamenajate/sistematizate" de om, care au creat dezechilibre in natura locului, etc)
    - Nu interpretez celelate nuante de culoare. Fiecare va gasi sau nu, dupa caz.
    - Cerinta "mergi, du-te acolo" pentru a gasi ce e de gasit, nu se refera numai la "vibratia locului" cat "mai ales" la ceea ce se va "vedea fizic pe teren", mediu, incluzant "oamenii de acolo". Foarte important! ASTA va arata "ce e de facut" de fiecare din noi! Cei ce ce "inteleg" sunt si "alesi" pentru lucrare. Lor li se da si "puterea" de a o duce la implinire. Pot refuza, e dreptul lor - vor pierde din putere.

    NOTA: Ar fi bine daca cei ce vor strabate tara, ne vor comunica si noua, ce le-a atras atentia, ce au observat, bine sau rau si unde anume. Multumiri.

    Cei ce se vor angaja in aceasta lucrare, vor avea la indeplinirea ei sprijinul celor ce au trimis mesajul. Numele lor l-am tradus conventional prin Bacii cei Batrani, pentru ca asta inseamna in limba sub care au fost cunoscuti in vechea Dacie. Ar mai putea insemna "Inaltii Pastori ai poporului", "Marii/Conducatorii Preoti..." Ei vor indruma in continuare, din acest moment incolo...







    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul primit de mine a fost clar: e vorba de Tara Luanei!!!

      Ștergere
    2. Orice, poate fi privit din mai multe unghiuri. Daca privesti Tara Luanei, nu se poate omite interpretarea "teritoriul din jurul ei", adica: "cu exceptia Luanei".

      In mesajele de comunicare, cheia e in logica lor.
      In mesajele intuitive, cheia e tot intuitiva.

      In mesajele intuitive raspunsul vine la intrebarea pusa, un orice forma, mai ales emotionala. Care a fost starea ta din timpul meditatiei, poti sa ti-o reamintesti? Cu ce, rezonai in acel moment?

      Daca da, putem merge mai departe.

      Ștergere
    3. Orice, poate fi privit din mai multe unghiuri. Daca privesti Tara Luanei, nu se poate omite interpretarea "teritoriul din jurul ei", adica: "cu exceptia Luanei".

      In mesajele de comunicare, cheia e in logica lor.
      In mesajele intuitive, cheia e tot intuitiva.

      In mesajele intuitive raspunsul vine la intrebarea pusa, un orice forma, mai ales emotionala. Care a fost starea ta din timpul meditatiei, poti sa ti-o reamintesti? Cu ce, rezonai in acel moment?

      Daca da, putem merge mai departe.

      Ștergere
    4. "Repetitio est mater studiorum ... sed perseverare est diabolicum" ::=))

      Ștergere
  5. Eu simt ca aceasta harta trasmite un alt mesaj. Este un desen codificat. Nu reusesc sa-l descifrez, dar este un cod. In septembrie 2014 am vizitat Sarmisegetezele. La Sarmisegetusa Regia, in fata ceasului, am facut un exercitiu de incarcare si brusc am avut o imagine ca dintr-o tipografie, imi curgeau litere si cifre prin fata ochilor, dar cu o viteza foarte mare incat nu am putut lega nimic. Acum, uitandu-ma la harta, mi-a aparut, din nou, acea imagine, dar tot nu am putut lega nimic. Simt ca va veni un timp cand voi avea acces la acea informatie. Cu siguranta nu am ajuns pe vibratia corespunzatoare. Ce parere ai Remer?

    RăspundețiȘtergere
  6. Unul simte intr-un fel iar altul in alt fel. Fiecare crede ce vrea sa creada (si intelege cat poate).

    RăspundețiȘtergere
  7. eu vad daca patrund imaginea se pot forma niste fete , asta ii una dar in dreapta unde e alb si cu vf piramidal tind sa cred ca e vf Ceahlau, si poate se vede si subteran adica... daca muntele cat e el de 1900 e doar ce e la suprafata stii cum zic :) , se vad structurile piramidale ca niste puncte , sunt zonele energetice.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta imagine, fondul inconjurator gri, cum e format?

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesanta harta! Acum fac si mai mult legatura cu viziunea mea: la inceputul lui februarie mi-a aparut aceasta harta. Intrebarea era * ce trebuie sa fac?*E si o inimioara acolo care ar treb. putin modelata?
    Raspunsul se va elucida pe parcurs! Multumesc ptr ca existati, va iubesc!


    RăspundețiȘtergere
  10. În primul rând, observ ansamblul ; văd forma (după percepţia din planul fizic unde totul are formă).
    Ce am în faţă ? Un PEŞTE ; un peşte care iese din Marea Neagră.
    Peste câteva zile intrăm în zodia peştelui (19 Februarie).
    Peştele este guvernat de Neptun , zeul mării la romani.
    Cea mai mare dorinţă a unui nativ peşte este iluminarea spirituală.
    Ce peşti trăiesc în Marea Neagră în această formă ? Calcanul ( ATENŢIE ! Calcanul este o specie pe cale de dispariţie) şi Cambula (or mai fi şi alţii ...)
    În acelaşi timp, există o asemănare şi cu Crapul > CRAP>CARP>CARPI>CARPAŢI (?!)
    Aici sunt nişte mesaje ascunse, atât în denumirile speciilor de peşti, cât şi a locurilor marcate pe hartă. Însă să nu uităm de unde pleacă şi nici direcţia în care se deplasează (vine de la est şi pleacă spre vest). De asemeni să nu uităm izvorul - Marea Neagră. De ce Neagră ?
    Am citit mai multe explicaţii asupra subiectului, dar eu simt că e plină de resurse petroliere (şi nu numai).
    Apoi, la numai 60-70 km de mare, este un oraş care se numeşte Cerna Vodă (este acolo o centrală nucleară, ), care tradus din slavonă înseamnă Apa Neagră (Ciornâi vada) > Marea Neagră - Apa Neagră >vest !?!.
    Este un avertisment ? O atenţionare ? Cu privire la ce ? La "apa neagră" ? Să vedem ...
    Există un proiect pentru cea de-a doua centrală nucleară în România. Unde credeţi că va fi amplasată ? Pe Someş , în inima Transilvaniei (denumirea râului Someș provine din limba dacă, de la cuvântul Samus, însemnând "agitat", "învolburat", "clocotitor", "pestriț", "amestecat". Unii istorici precizează și denumirea latină sąmysis, cu înțelesul de "confuzie", "dezordine"). Someşul (Mare) de unde izvorăşte ? Din Munţii Rodnei. Este acolo un marcaj negru ? Iată ce spune Remer Ra în postarea de mai sus : " Marcajele negre: Munții Rodnei, Parcul Național Porțile de Fier, Munții Zarandului. Ar mai fi două, care aparent s-ar afla în zona bulgărească și magiară."
    Aşadar, poate la fel de bine să fie orice, dar în acelaşi timp să ne avertizeze cu privire la poluare şi chiar mai rău.
    Aşadar, aşa cum trebuie să avem grijă de Roşia Montană şi să ne opunem exploatărilor criminale, trebuie să luăm atitudine şi cu privire la construcţia unei noi centrale nucleare (care ar fi gata 2030 ; la o aruncătură de băţ, în timp).
    Aruncând o privire prin acest punct de vedere, nu anulez celelalte (toate) semnificaţii ale hărţii, ci, cred mai degrabă că este teribil de complexă.
    Voi lipsi o vreme. Aveţi grijă de voi !
    Weekend frumos ! Spor în toate !
    RJ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă tot gândesc la momentul apariţiei hărţii şi nu pot lăsa pe dinafară nici o conjunctură peste care ea a "căzut" ( " Fructul cade din pom, nu când e el copt şi nu că e el copt, ci atunci când, şi pentru că sămânţa e pregătită să dea naştere altui pom." Maxi-Mele (*L*) ).
      Dacă restrângem aria la preocupările noastre aici, harta asta cade peste "lecţia de TREZIE" la care suntem cursanţi. Aşa că, mesajul/îndemnul restrâns la cercul nostru aici şi acum este :TREZIŢI-VĂ !
      Observaţiile pe care le face fiecare (şi vă îndemn pe toţi să aveţi Curajul a vă exprima punctul de vedere), sunt unghiuri de vedere ce vor ajuta la a întregi "tabloul" ; e un fel de extemporal pe care-l dăm, ca urmare a participării la cursuri. Şi..., chiar dacă aveţi mai multe unghiuri de vedere (unele chiar diametral opuse), asta nu poate fi decât bine, semn că, sunteţi mobili şi v-aţi dezţepenit din strânsoarea limitelor, permiţându-vă să vizitaţi şi alte puncte de vedere.
      Călătoria aceasta nu poate aduce decât câştig, fiindcă doar aparent suntem furaţi într-o explorare exterioară - adevărul e că, ne explorăm pe noi înşine, în noi înşine.
      Călătorie frumoasă !

      Ștergere
  11. Incercati si cu imaginea rotita cu 90 de grade . Parca este altceva, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  12. Harta asta s-ar putea sa ne avertizeze in legatura cu barja scufundata langa Moldova Noua, acum 2 zile . Barja era sub drapel croat si transporta in saci de plastic, azotat de amoniu si facea parte dintr-un convoi mai mare ce avea ca detinatie Moldova Veche. Probabil, Bacii Batrini veghetori ne transmit ceva de genul " luati aminte, Dunarea este in pericol ecologic!"...n-ar fi rau sa fie bine...mai ales ca tot acum o zi a fost si intilnirea de la Minsk!...Namaste! ... ma bucur ca v-am gasit, sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As zice ca "'esti printre alesi" , daca Bacii Batrani nu ar vrea sa ti-o spuna chiar ei...

      Poate ai timp si-mi lasi si mie un mesaj sa putem vorbi de multe, m-ar bucura. :-)

      Ștergere
    2. O holograma sub care exista o alta harta.
      De ce atata rosu ?
      Perimetrul Tarii Luanei este extrem de bine delimitat intr-un patrat aproape perfect , asta raportat la intreaga forma a hartii care are un aspect franjurat .Exceptie in acest perimetru este marcajul rosu cu un centru roz care incerca sa iasa cumva din zona respectiva si sa se plaseze undeva pe harta.
      Daca este privita ca o imagine tridimensionala apar tot felul de inimioare , fete ,patrate etc.Imaginea reala este inauntru .
      Ar fi interesant de vazut ce se afla sub , daca sa zicem s-ar mai taia o felie din acest agat
      O seara frumoasa

      Ștergere
  13. Dan , cand am citit textul un elt tremur energetic foarte puternic m-a luat , iar cand vine vorba de coincidente trebuie sa zic ca le-am experimentat recent in cantitati enorme ... cu o precizie de microsecunda e foarte dificil sa percep acele nivele de transmisie mai ales ca dincolo de ce credeam eu in interiorul meu gasesc tipare foarte primitive de procesare a informatiilor , simt ca ma inalt chiar acum <3 , iti multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu imi pot dezlipi ochii de pe harta aceasta. Acum doua nopti am visat foarte multe cristale printre care si unul de rosu foarte intens care mi-a captat atentia. Pe langa asta am visat si Muntele Rosu care este tot in zona catre Tara Luanei. Voi porni intr-o calatorie catre acel loc in speranta ca voi afla mai multe. Cumva simt ca m-am sincronizat cu revelarea acestei harti si simt ca trebuie sa merg pana acolo. Pace tuturor

    RăspundețiȘtergere
  15. Semnul din mijloc e un cap de miel... cornul e orientat in sus spre Bucovina, botul e spre Marea Neagra.gatul spre se continua spre Vest cu un inceput de corp.

    In combinatie cu rosul care acopera intreg teritoriul semnificatia este ca: Romania este mielul dus la taiere...
    Sper sa nu am dreptate dar asta pare a fi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la mielul din Apocalipsa? Iata ce scrie acolo:
      "Şi la mijloc, între scaunul de domnie şi cele patru făpturi vii, şi între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea înjunghiat, şi avea şapte coarne şi şapte ochi, care sunt cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul."

      "Vrednic este Mielul, care a fost înjunghiat, să primească puterea, bogăţia, înţelepciunea, tăria, cinstea, slava şi lauda!" - Apocalipsa, 5

      Ștergere
    2. mama ce tare ...nu stiu multe paragrafe din biblie sau altele cred ca ar trebui sa o citesc poi e clar desrpe cine este vorba... "si la mijloc" teritoriu dintre carpati dunare si marea neagra e mij pamantului , cele 4 fapturi vii nush cine sunt, batranii sunt batranii :) (Atlas,Uran ) si Mielu, parea injunghiat (asa parem si noi romanii azi ai nimanui si vai de noi dar, ne-am trezit si incepem sa constientizam defapt ce putere avem , avem posibilitatea sa facem ce vrem noi suntem poporul lui Dumnezeu, cele 7 Duhuri ale lui Dumnezeu chiar tu Remer explici in legile lui Zamolxe defapt Zamolxe spune ca s-a materializat din Dumnezeu in 7 duhuri deci e clar vorba despre tara noastra...mielul si poporul arim biblic noi suntem poporul lui Abel , unde sunt cele mai mutte turme de oi din Europa , pariez ca sutn in carpati aici sunt semnele si toate, aici sunt piramidele, aici e vorba buna,fericirea si incapatanarea de a supravietui, avem covoarele si iile portile si casele pline de semne de la strabuni ,despre locu asta vorbesc multi mutli , si uite ce minune vorbim aici toti adunati, din ce in ce mai tare constientizam misiunea ce o avem :D.

      Ștergere
    3. remer ra am postat un raspuns la intrebarea ta de mai sus dar pare sa se fi pierdut.
      Daca interpretarea nu e corecta atunci raspunsul respectiv nu are relevanta si e mai bine sa ii dai skip :)

      Ștergere
    4. Nu am primit alt mesaj de la tine. Poate ca s-a pierdut pe drum; se intampla destul de des atunci cand este trafic intens pe retea.

      Ștergere
    5. Eu cred ca nu e deloc fortat cand spun ca desenul ala e un cap de miel... astept confirmari si de la voi daca puteti vedea acelasi lucru. Daca e un cap de miel atunci rosul are o singura explicatie si anume sangele. E simbolul mielului dus la taiere.

      de aici am fost servit in mod ciudat de inspiratie:

      Mesajul e sa nu ne pierdem iubirea fata de Dumnezeu indiferent cat de dramatic e ceea ce vine pentru ca totul e permis din ratiuni care depasesc ratiunea umana.

      Retineti ca la Cina cea de Taina Hristos imparte apostolilor paine si vin
      Painea este trupul - biserica vazuta - slujba - ritualul - dogma
      Vinul este sangele - biserica nevazuta - trairea profunda - rugaciunea - introspectia

      Imprastierea sangelui pe intreaga suprafata a tarii prin sacrificiul mielului poate avea si sensul de spiritualizare in masa a Romaniei printr-un eveniment ce va scutura puternic mentalul colectiv romanesc.

      Desi vorbesc de simboluri religioase va asigur ca sunt laic.
      Retineti ca toata analiza daca o putem numi asa se bazeaza pe interpretarea simboluilui, iar daca interpretarea e gresita atunci si restul e irelevant.

      Ștergere
    6. Da, Patrocle. Sacrificiul mielului este simbolul renașterii în Spirit.
      Și deși eu văd tot un pește, asta vine ca și completare. Fiindcă peștele a fost folosit ca și simbol de către creștini.
      Nu vreau să stârnesc polemici, dar mie-mi vine greu să admit că, creștinismul trebuie șters din noi, câtă vreme el este zidire și de multe ori, fundație pentru creșterea spirituală (eu din plămadă creștină am răsărit și n-am să-l reneg pe Hristosul ce mă animă).
      Biserica ? Suntem noi toți; noi suntem templul de rugăciune.

      Ștergere
  16. Remer, e foarte complexa harta , ce poti sa ne spui de punctul care se poate identifica cu insula Serpilor fosta Leuce sau insula Alba a lui Apollon si vechii zei pelasgi, e chiar alba culoarea acolo conform anticilor exista un templu miraculos , o Manastire dalba cu 9 altare parca in legendele romanilor....e foarte interesant ca e foarte exacta harta, 2 puncte imp Ceahlau si Bucegi clar poti forma 2 varfuri din imaginea roz-alba , o harta energetica , structuri subterane gigantice, cred ca ce vedem noi la suprafata sunt doar varful iicebergului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo unde pare a fi Insula Serpilor e doar o reflexie a luminii. Dar poate ca acest lucru nu e deloc intamplator...

      Ștergere
  17. Intr-o emisiune pe 6TV, Mihaela Palade a transmis un mesaj de la Zamolxe, care punea accent pe Muntii de Curbura-Muntii Vrancei si spunea ca acolo, deasupra, intr-o alta dimensiune (dimensiunea 5) se afla un templu Lemurian. Pe harta transmisa de Remer Ra apare ca cea mai mare parte rozalie.

    RăspundețiȘtergere
  18. In continuarea hartii spre vest se vede foarte clar un chip uman din profil, asemanator cu sfinxul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am observat si eu profilul uman pe partea de vest,care pare a avea un corn ce porneste de deasupra fruntii...un peste cu profil de om...Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa este Gabriela. Am observat si eu dar pe moment nu imi venise nici o informatie. Este posibil sa fie corn=con, in multe traditii conul este venerat. Este unul dintre simbolurile care definesc structura universului. Florin

    RăspundețiȘtergere
  21. Dan. Nu imi doresc sa informez gresit. Este posibil sa interpretez gresit. Stiu ca orice informatie creeaza o reactie in subconstient. Daca crezi ca nu este adecvat oricare dintre comentariile mele, te rog sa nu il publici. Multumesc. Florin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imaginea (harta) este pentru cei care simt ca rezoneaza cu unul sau mai multe puncte (zone). Pur si simplu!

      Ștergere
    2. super, cred ca rezonez cu toata harta :D

      Ștergere
  22. Salut,
    Observ o pata alb-roz pe zona Dambovitei...am o atractie in acea zona, in special dealurile de langa Targoviste, petrec in liniste ceva timp din cand in cand pe acolo :) in acea zona iti poti forma planuri de neoprit, dar sa ai puterea sa te tii de ele sau mai degraba sa-l incepi.

    Multumim Remer.

    RăspundețiȘtergere
  23. Da, remer ra, informatiile-s bine-venite si in timp optim, sa zic asa. Iti multumesc pentru tot! Pot doar sa confirm ca am avut sansa sa fiu prezenta in toate locurile pe cere ni le-ai prezentat, in toti muntii si zonele cu o incarcatura energetica , cu informatiile aferente, atat in tara , cat si in strainatate, mai cu seama pe linia est-vest (prin diverse conjucturi, pe care doar acum reusesc sa le descifrez si sa le inteleg). Atat in Caucaz, pana la Marea Azov, pana in nord(Moscova), pana in Alpi, pana in Geneva si mai incolo. Deasemenea cunosc foarte bine zona Muntilotr Padurea Neagra(de unde izvoraste Dunarea si pana la Marea Neagra si am vizitat si zona Soci si chiar Tbilisi si Erevan. Multe castele, cetati, atat din nord, cat si din sud(atat din vest, cat si din est), cu alte cuvinte, am fost prezenta in teritoriul Marelui Regat al Daciei Mari (al traitorilor pelasgo-atlanto-geto-dacilor liberi), un fel de reamintire si regasire a locurilor corespondente "amprentei mele energetice", sa zicem asa, ca nu stiu cum a zic altfel, cu care am simtit io ca-s in rezonanta,probabil ca de-asta am si fost calauzita atat de precis.
    Din observatiile mele nu stiu daca noi ca natiune suntem pregatiti(ar fi minunat sa fim, dar nu stiu, zau...si ma gandesc la faptul ca sunt inca multe aspecte pe care nu le prea inteleg... )sa ne asumam marea cultura si civilizatie traditionala a stramosilor nostri, pelasgi, atlanti hiberboreeni, geto-daci. Aceasta, deoarece am fost invatati (mai ales la scoala) sa observam ca leagan al etnogenezei noastre doar o mica parte din spatiul pelasgic, cel carpato-danubiano-pontic, desi toti acestia se socoteau "valko-blaki" adica "Lupi negri"(era un "Ordin" foarte important- lupii alpi fiindi considerati tinerii aspiranti pentru a fi initiati si pentru a accede in acest "Ordin superior, Elita"(care vine inca din perioada matriarhatului prin "Sfatul Batranilor Casta IO", blazon de noblete al "Imparatiei", al "Regatului unit al pelasgo-atlanto-geto-dacilor").Acestia erau posesori ai unei limbi comune si a unei religii unitare care avea ca tema centrala credinta in nemurire.
    De aceea scriitorii greci ii numeau pe toti daco-getii, chiar pe toti tracii, uneori in deradere, "NEMURITORII".

    https://www.youtube.com/watch?v=ve3IkhAGIm4

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deosebit comentariul, din partea cuiva care cunoaste, intelege, simte. Ma intreb: daca ii admiram pe stramosi, ce ne opreste sa fim (ca) ei? Pentru ca acum nu suntem. Si pana nu iarasi vom fi, cum sa le patrundem tainele fara a le desacraliza ?
      Locuri sacre, ritualuri si ceremonii, sunt in fata noastra inca vii si cu putere neslabita, le putem intelege? Le putem insufleti, inloc de a le folosi?

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=RL91OU_t4gA

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. "Asta" ... e doar "unul" din cele ca s-au pierdut din "spiritul dacic"... Mai sunt si altele.

      https://georgevalah.wordpress.com/2014/06/09/de-rerum-naturae-arte-martiale-dacice/

      Ștergere
    4. Dragii mei, numai noi ne oprim (pe noi înșine) în a fi ceea ce suntem dintotdeauna.
      Scopul evoluției spirituale este să atingem acea vibrație care ne ajută să înlăturăm vălurile uitării - noi suntem strămoșii pe care-i căutăm în timpuri ce par atât de departe (timpul ce pare a ne despărți de noi înșine nu există).
      Săptămâna ce tocmai începe, să vă scalde-n binecuvântări !

      Ștergere
    5. A/22:10

      Mi-erea dor de un raspuns de acest fel... :-)
      Saptamana ce a inceput si cele ce vor urma, sa fim binecuvantati !

      Ștergere
    6. Cu dragă inimă, Geo !
      Este mare har a „îndulci” cuvintele (chiar dacă mierea... ) !
      Recunoștință ție !

      Ștergere
    7. Indulcirea cuvintelor vine din plinul inimii , mierea e doar ... mieroasa!

      Daca ai avea un blog, multi l-ar vizita sa se odihneasca ... :-)

      Recunostinta tie, acum doar am primit!

      Ștergere
  24. Ai putut sa redai din cap aceasta harta... Cum? Te pot intreba cum ai realizat-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă, fii Atentă la mesajul din postare ! Iată ce scrie Remer Ra :
      „ Această postare apare ca urmare a unui semnal primit cu puțin timp în urmă. În timpul unei simple meditații, mi-a apărut în minte imaginea unui agat roșu (varietate a cuarțului) care are ”imprimată” o hartă mai specială a României, și apoi a urmat un mesaj clar, hotărât. Aproape că am auzit în urechi acest mesaj: Prezintă harta și celorlalți! Sunt destui care vor înțelege ce anume conține!
      Am ajuns în proprietatea acestui agat printr-un concurs straniu de împrejurări, însă nu acest lucru este important. Important este mesajul pe care Geea îl transmite prin intermediul lui. ”
      Ai văzut prin ziare, reviste sau, la tv, după ce câte un „bade” a tăiat un lemn, că în despicătura aceea apărea imaginea Lui Iisus, a Maicii Domnului sau, câte o Cruce ? Ei bine, așa a apărut și harta asta pe un cristal !
      Deci, nu Remer Ra a făcut harta, ci, el doar a văzut-o cu ochiul minții într-o stare de meditație. Dar cristalul cu harta exista deja (așa cum îl vezi în poză), în posesia altcuiva.
      După această viziune, Universul a conspirat cumva și agatul (cistalul cu harta) a ajuns în mâinile lui Remer Ra, iar din mâinile sale, sub ochii noștri. Așa trebuia să se întâmple, iar acesta este un mesaj de la însuși pământul pe care-l călcăm zilnic cu picioarele.
      Să-mi spui dacă acum ai înțeles .
      p.s. Faptul că n-ai înțeles de la început, nu înseamnă că ești mai puțin importantă ca noi. Nuuu ...! Ci înseamnă că ești unde ai condiții de dezvoltare (adică, aici și împreună cu noi).
      Hai, înalță-te și zboară !
      La mai mare !

      Ștergere
    2. Mesajul ("Prezintă harta și celorlalți! Sunt destui care vor înțelege ce anume conține!") l-am primit dupa ce am achizitionat agatul. Poate ca trebuia sa fiu mai explicit. Anonimul de mai sus nu crede ca exista un astfel de cristal, ci ca harta a fost cumva prelucrata, prin programe de gen Photoshop.

      Ștergere
  25. Salut pe toata lumea . Mie imi pare un cap de lup sau parca de dragon cu botul spre mare, iar in partea de vest , un profil uman. Cu mult respect Remus.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am sesizat conexiunea cu Egiptul, privind piatra primeam informatii din zona aceea! Nimic nu e ceea ce pare, asta e senzatia mea referitoare la piatra. (Mira)

    RăspundețiȘtergere