.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 16 octombrie 2015

Portalul pleiadian – 2015 Transmisiile de toamnă (3)

Oryen: Bine v-am regăsit, dragi prieteni pământeni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Simt că vibrația transmisiei a revenit la parametri normali. Energia este mai blândă ca data trecută... deși nu aș zice că lucrurile s-au mai potolit în lume.
Oryen: E vorba de adaptarea receptorului tău la noile vibrații (se referă la structura energoinformațională prin care primesc informațiile, și care se află undeva între conștient și supraconștient).
Remer Ra: De când am ”vorbit” ultima oară, multe locuri de pe planeta noastră au devenit mai fierbinți!
Oryen: Situația din lume este cea pe care o știți, pentru că fie ați creat-o, fie ați lăsat-o să se manifeste astfel!
Remer Ra: În timp ce lucram cu tehnica de infuzare, am simțit nevoia să trimit mai multă lumină către zona de sud și cea sud-estică, adică în locurile unde sunt probleme cu refugiații. Au mai fost persoane care mi-au spus același lucru. Mi-am dat seama că rolul nostru poate fi benefic, că putem ajuta, măcar cu puțin...
Oryen: Ajutați cu mult mai mult decât credeți! Așa cum o sursă de lumină poate fi văzută de la o distanță considerabilă, la fel de benefică, pentru ceilalți, poate fi o persoană care devine o sursă de pace, iubire și armonie.
Remer Ra: Am observat că noua energie tinde să rupă aproape toate barierele sociale. Ba chiar are forța să zguduie din temelii puterea dispusă în sistem piramidal – cea de până acum, iar o singură persoană poate deveni o cauză, un vector de dinamizare, sau chiar de evoluție, pentru grupul din care face parte. Lucrurile se precipită din ce în ce mai mult! Problema este că nu se știe cum poate fi controlată această dinamică. Ce poți să-mi spui despre acest aspect?
Oryen: Controlul presupune fie perpetuarea vechiului sistem de valori, fie implementarea unui nou sistem piramidal de putere. Observăm aceeași teamă de libertate la voi. V-ați obișnuit prea mult cu ”lanțurile”. Chiar aveți nevoie de lanțuri?
Remer Ra: Depinde și de gradul de libertate pe care îl avem. Unii nu știu ce să facă cu libertatea. Simt că se pierd fără îndrumare... Vorba clasicului: ”să se revizuiască, dar să nu se schimbe nimic”! Pe de altă parte, într-un teren necunoscut, ai nevoie de susținere, de sprijin, de... lumină!
Oryen: Atenție la capcanele pe care vi le întinde vechiul sistem de valori bazat pe puterea dispusă piramidal. Unii dintre liderii celor mai puternice state ale lumii, vă dau de înțeles că lumea în care trăiți devine, pe zi ce trece, asemenea unui ocean care pare să fie din ce în ce mai tulbure, iar pentru asta ați avea nevoie de un ”vas” sigur, precum și de un ”echipaj” pe măsură. Ideea periculoasă pe care ei o avansează, într-o formă mai blândă dar și mai șireată, este că e de preferat să vă lăsați conduși de un căpitan ”competent” decât de către o masă așa-zis amorfă, fără direcție. Este un atac subtil la sistemul democratic! În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Atenție la războiul informațional care va fi din ce în ce mai dur! El se va desfășura pe toate fronturile!
Remer Ra: Dacă ar fi să continuăm cu aceeași metaforă, într-adevăr, dacă ești pe un vas aflat într-o mare tulbure, cei mai mulți oameni preferă un căpitan bun, sigur pe el, alături de un echipaj pe măsură, decât varianta ”democratică”, adică vasul să fie condus prin votul turiștilor!
Oryen: Atenție la acest tip de mesaj! Popoarele care au avut o istorie tumultoasă, presărată cu multă durere, supunere la alte puteri, violență internă, război, sărăcie, prind foarte ușor această idee, chiar dacă este transmisă în felurite forme. Dinamica socială în spațiul de conștiență 3D diferă de la țară la țară; ea este modelată de tradiții, de structura spirituală a populației respective dar și de viziunea liderilor.
(Spațiul de conștiență 3D are sistemul de valori bazat pe dualitate iar egoul este primordial. În spațiul de conștiență 3D contează valorile materiale, etichetele, funcțiile, pârghiile de putere. Vectorii motivaționali, atât la nivel personal cât și social, au în vedere cele cinci ”nestemate” ale pământului:
1 – bogăția (finanțe, terenuri, acțiuni etc.)
2 – puterea (financiară, politică, administrativă, militară)
3 – faima (dorința de a fi cunoscut și de a rămâne în memoria umanității)
4 – plăcerea (în funcție de specificul fiecărei culturi)
5 – cunoașterea (legată de cele de mai sus, adică modalitățile de a obține mai multă bogăție, putere, plăcere, faimă)
Remer Ra: Înțeleg de ce unele națiuni, chiar mari, preferă liderii autoritari în locul democrației autentice! Este explicabilă atitudinea poporului rus, care preferă un lider autoritar puternic, precum este explicabil și eșecul exportului de democrație de tip occidental în unele state arabe. Observ că noua energie pune la încercare democrația! În foarte multe democrații occidentale autoritățile sunt luate prin surprindere de noile și desele schimbări din sfera politică, militară, socială și economică a lumii, iar pe de altă parte se simte pericolul unor fracturi în societate din cauza pierderii unui anumit tip de confort. Însă, un sistem cu o conducere dominant autoritară pare să fie mai rapid în a lua decizii în situații de criză, iar pe de altă parte poate controla mai ușor derapajele unei democrații dominată de corupție, nesiguranță, sărăcie. În Est avem tendințe autocratice la nivel politic, militar, polițienesc, iar în Vest avem aceleași tendințe, dar la nivel administrativ, financiar, și ceva mai puțin polițienesc. Fiecare sistem are argumentele lui, mai mult sau mai puțin pertinente cu privire la unele ”derapaje așa zis necesare”. Lucrurile devin complicate atunci când vorbim de două sau mai multe tendințe care se dezvoltă pe un teren aparent democratic. Ce e de făcut în această situație?
Oryen: Lucrurile par puțin mai complicate din cauza faptului că pierdeți din vedere un aspect foarte important. Se încearcă inducerea ideii că haosul altora este și haosul vostru și că exteriorul domină interiorul! În toate aceste cazuri, instrumentul de lucru este vechi de când lumea – teama. Cei pe care tu i-ai inclus în prima categorie se folosesc de teama instaurării anarhiei, a fărădelegii la toate nivelurile societății, iar ceilalți se folosesc de teama de a pierde un anumit statut, de a pierde confortul și siguranța fizică! Printr-un sistem abil de manipulare, anumite autorități statale pot primi, de la populațiile pe care le reprezintă, mai multă putere în schimbul iluziei unei securității fizice și a unui trai mai bun în viitor. Tot pentru această iluzie, oamenii își dau din libertate și închid ochii la unele abuzuri! În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Se descompune un întreg sistem autoritar, indiferent de forma avută, și apare un sistem care are la bază alte valori decât cele materiale. Cei care sunt prinși în spațiul de conștiență 3D au toate motivele să se teamă, pentru că lumea se va schimba și nu va mai fi la fel! Cei care depășesc această sferă a spațiului de conștiență, vor construi noua societate!
Remer Ra: Totuși, nu putem nega faptul că suntem supuși la presiuni din ce în ce mai mari din exterior! Nu poți să te simți confortabil când casa vecinului este în flăcări! Coroborat cu bombardamentul informațional, lipsa unei perspective, nesiguranță materială și multe altele, lucrurile nu sunt tocmai în regulă.
Oryen: Adaptarea rău, la nesiguranță, la limitările economice, sociale, politice, vă fac să gândiți și să reacționați astfel.
Remer Ra: Soluția ar fi să... închidem ochii?
Oryen: V-am mai spus că, în lumea voastră, se întâmplă mult mai multe lucruri bune decât lucruri rele. De altfel, nici nu există lucruri rele! Sunt doar lecții care pot fi învățate mai ușor sau mai greu! Oamenii pot alege lecția iubirii sau lecția suferinței! Voi ce alegeți?
Pe de altă parte, nimeni nu vă cere să închideți ochii! Toată lumea observă ce se întâmplă în unele locuri de pe frumoasa voastră planetă. Dar cu ce ajută reacția voastră de îngrijorare, teamă, nesiguranță, neîncredere, respingere, agresivitate? Ba dimpotrivă, este ca și cum ați turna gaz peste foc! Alta ar trebui să fie reacția voastră; acolo unde există conflict, nesiguranță, sărăcie, teamă, voi ar trebui să trimiteți iubire, pace, mângâiere!
Schimbați-vă atitudinea reactivă cu privire la anumite evenimente! Eliminați judecățile de valoare! Nu intrați în amănunte! Nu încercați să înțelegeți ițele conflictelor! Lucrurile sunt destul de clare: acolo unde e suferință trebuie să lucrați cu iubire, pace și mângâiere. De acum înainte, oricând veți auzi, citi, vedea, știri despre nedreptate, conflict, sărăcie, nesiguranță, suferință, veți trimite lumină, iubire, armonie din toată inima voastră! Nu judecați! Nu luptați cu cel slab și nevoiaș! Nu trimiteți ură sau dispreț!
La următoarele transmisii, în prima parte (20:20 – 20:40), veți alege o țară, regiune, sau o zonă greu încercată! Rețeaua va fi calibrată pentru a emite în structurile energetice colective vibrații de iubire, mângâiere, pace, speranță. Vor fi câte cinci minute pentru fiecare din aceste stări! Fiți deschiși din plin să primiți aceste energii speciale, apoi le veți revărsa către câmpul energetic colectiv din zona aleasă. Veți sta cu fața spre respectiva zona geografică. După protocolul de acces și conectarea la rețea, veți redirecționa energia primită către locul ales. Veți aloca toate cele 20 de minute pentru aceeași zonă, timp în care veți fi cu palmele ridicate iar intenția va fi de retransmisie a energiei rețelei. Vizualizați fluxul vibrațional, sub forma unei lumini de culoare aurie, cum pătrunde prin coroană, străbate canalul central, apoi trece prin amândouă brațele, iar prin palme se va revărsa către exterior.  La transmisia de la 22:10 – 22:30 puteți alege  o altă zonă greu încercată!
Remer Ra: Îți mulțumesc!

Notă: Atunci când simțiți nevoia de relaxare a mușchilor, puteți să lăsați brațele pentru 10-20 secunde.
În timpul transmisiei puteți sta în picioare, șezut turcește, sau să folosiți un taburet, scaun etc.
Zilele de transmisii: 20, 23, 27, 30 (octombrie) și 3, 6, 10, 13 (noiembrie).
Orele: 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30


(va urma)

59 de comentarii:

  1. IUBIRE, MANGAIERE, PACE, SPERANTA !
    Minunat!
    Sa se reverse peste TOT Pamantul!
    M

    RăspundețiȘtergere
  2. „Oamenii pot alege lecția iubirii sau lecția suferinței! Voi ce alegeți?”
    Mulțumesc Oryen ! Mulțumesc Remer Ra ! Binecuvântări !
    Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Democrația e un sistem înapoiat, depășit... și ca să nu spun vorbă mare în natură nu există democrație, fiecare-și are locul lui. Nimeni nu trebuiască să asculte pe un participant debitând de la tribună ce trebuie să facă feicare "ca să fie bine la toți". Fiecare are legea/locul înscris în sine, fiecare știe ce are defăcut fără acordul majorității democratice... legile naturii sunt înscrise și în oamenii...
    Însăși idea absurdă de a asculta părerea a o grămadă de oameni(pe fiecare în mod democratic) care să-mi spună mie... ce trebie să fac să fac ca să-mi fie mie bine(!?) ori ce trebuie să fac ca să fie (și) altora bine, ori credeți că eu mor să ies în fața a grămezi de oameni să le spun ce trebuie sa facă ca să le fie bine (de parcă eu îi știu pe fiecare).... ori idea de "hai să punem toți câte ceva" ca fiecare să aiba parte de un cât de mic bine... poate am să ies rece, dar...eu nu vreau să mă trag pe brânci pentru niște firmituri de "bine".... (șî în același timp "gurăii" care susțin idea democrației iau caimacu (altfel n-ar face-o).

    Eu mă pun pe-o banca sub un copac si mi-e bine, ori mă mut pe un scaun dacă stau în drum la altcineva, nu-mi trebuie pe nimeni să-mi țină umbrela, n-am nevoie de complimente și nici de "entertainment". E decizia mea, eu am ales să mă simt bine... să savurez o plimbare în parc, un dans într-o ploaie nechemată, un parfum de floare... Nu vreau sa mai aud ce TREBUIE 'EU' să fac pentru alții ca ei să se simtă bine, așa cum am făcut-o eu pot s-o facă și alții, e decizia fiecăruia... în nici un caz o impunere a majorității "democratice".

    Democrație e un alt nume dat fricii de singurătate si de propria neputință și ca să nu suferim de acestea le impunem altora să stea lângă noi, să facă parte din "democrația noastră".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ca sa mai pun ceva cu care sint de acord, nu cred in liber arbitru deci lucrurile vor merge cum au fost menite. Asa ca daca ti-a fost menit sa fi tiran, nu te preface ca esti Ghandi. Joaca ce ai de jucat ca pina la urma, nimic nu conteaza cu adevarat si destinul tot cum trebuie sa se desfasoare, sa va desfasura. Sinele mare care il bate pe ala mic e tot iluzie egotica.

      Ștergere
  4. eu așa i-am citit pe acești vectorii motivationali:
    bogătia - adunând voi avea mai mult decât tine și voi fi mai important ca tine
    putere - sunt deasupra ta pentru că pot să te domin
    faima - sunt mai important decț tine pentru că mă cunoaște mai multă lume
    placerea - am mai multe trofee deci sunt mai important ca tine;
    cunoașterea - sunt mai important decât tine pentru că știu mai multe

    Sa fi mulțumit de tine însuți, sau în echilibru cum se mai poate spune, transformă motivația în inspirație, curiozitate, mirare-magie... joacă
    bogătia - am atâtea lucrurti interesante de studiat
    puterea - ce interesantă mișcare apare dacă apăs chestia asta
    faima - mulți sunt atrasi de mine pentru că sunt ca mine
    cunoașterea - nu mă mai satur să experimentez și să învăț

    nu-ș de ce, dar eu cu asta am rămas din ce-am citit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am impresia ca nu vrea sa te inteleaga nimeni ....Sau le e frica sa inteleaga ...S

      Ștergere
    2. Esti bine, nu-ti fa griji. Asta-i parerea mea

      Ștergere
  5. Cum de a rezistat acest plan de constienta 3D?, nu se stie clar ca "a fi" inglobeaza/cuprinde si "a avea" ? si este adevaratul "a avea" nu iluzia de azi.. dar mai circula o vorba, ca trebuie sa inveti mai intai arta de a muri, de a pierde pentru a traii si a castiga.. trebuie sa dovedim acest plan!!, pentru noi si pentru toate civilizatile din trecutul indepartat, care si-au dat toata energia pentru noi acum, imi amintes ca in una din cartile lui Remer spunea ca ar fi fost o civilizatie cu mult mai infloritoare decat cea Atlanta, dar si ei au disparut sau stins, in mintea mea circula un "de ce" dar poate e un simplu dor :)

    O zi plina de traire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu unul tot am o problema cu criza asta a refugiatilor.
    Prea a aparut din neant si brusc toata media (tv, radio, ziare si chiar si pe facebook) discuta intens despre asta...
    N-am nimic cu bietii oameni necajiti si le vreau tot binele dar prea imi pare ca se doreste distragerea atentiei de la ceva mult mai grav.
    Eu unul la transmisiile astea am sa retrimit energia retele catre un taram foarte ravnit, taram calcat de toti talharii lumii, jefuit si pangarit inca de la inceputuri. Taram de basm si binecuvantat cu prezenta unei unitati de constiinta divina (care a fost aproape uitata prin insistenta
    invadatorilor) : Dacia (Tisa - Nistru - Marea Neagra - Dunare - Carpatii Padurosi).
    Nu sunt un melancolic al trecutului ci un visator al viitorului.

    Cu drag,
    Maru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii binecuvântat visătorule ! Iată că suntem doi !

      Ștergere
    2. O visatorule...
      suntem MULTI !
      M

      Ștergere
  7. Cum nu este nimic doar negativ sau negru pe lume, să încercăm să vedem care este pozitivul, albul din noua migrație. Dacă are loc, numai contează că este dirijată, înseamnă că e de trebuință pentru devenirea lumii. Dacă conștiința noastră era la alt nivel, dacă mai marii împiedicau experiențele de pe tărâmul arab,probabil nu mai avea loc. Să fie oare și o formă de cunoaștere reciprocă...o cale dureroasă, e adevărat..dar totuși o amestecare culturală. Cred că mai este de meditat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă înclin înaintea ta Cerule, văzutelor și nevăzutelor tale, ghizilor și protectorilor spirituali, înaintea voastră, îngeri aurii. Vă mulțumesc pentru această lumină!
    Revărsați-vă prin noi pentru mai departe!
    Accept, iubesc, respect și prin mine curgeți înspre tot!
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate acestea sunt DARURI pentru fiecare dintre noi (participanții la transmisiuni). Fiindcă, „Nici un râu nu se revarsă peste maluri, până nu se umple el însuși.” Maxi-Mele (*L*)

    RăspundețiȘtergere
  10. Care este protocolul de acces și conectarea la rețea, despre care vorbeste Oryen la sfarsitul articolului ? Dati-mi un link de acces la materialul care detaliaza procedura. Sunt noua si doresc sa particip si eu. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine-ai venit ! Ai o vibrație cunoscută.
      Protocolul de acces :
      „La fiecare transmisie, veți avea în vedere protocol de accesare:
      - Vă veți așeza într-o poziție cât mai confortabilă, pe un scaun, fotoliu sau în șezut, având coloana vertebrală în poziție verticală. Pentru început, vă veți relaxa fiecare membru și fiecare parte a corpului, astfel încât să nu aveți niciun fel de deviere a atenției către propriul corp.
      - Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur; aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină - când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul.
      - Vizualizați că ați atins deja cel mai mare potenţial al vostru, adică ați materializat sinele înalt
      - Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.
      - Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.
      - Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.
      Alocați 1 minut pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești șapte pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (tulburările minții și ale sufletului)!
      Rămâneți apoi în această stare de înaltă vibrație câteva zeci de secunde, după care vă întoarceți atenția spre zona Anahatei (plexul cardiac). “Priviți” lumina din inima voastră. Lăsați-o să vă inunde toată ființa. În continuare, tot ce aveți de făcut este să cereți sinelui vostru divin (cu vocea caldă a inimii) o sferă cristalină, pentru a vă conecta la rețea! Ea vă este oferită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va avea un diametru de circa 6-8 cm (cam cât o minge de tenis de câmp)! Apoi veți relua tehnica sferei-probă, adică o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centri energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara), în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa în mijlocul creierului, ”îmbrățișând” glanda pineală. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Urmează apoi să o programați, adică să ”informați” sfera” pentru a se deplasa la rețea și să-i determinați clar care va fi scopul acelei transmisii! După programare veți expulza sfera afară, prin Sahasrara, printr-un simplu act de voință interioară. Ea va ajunge la rețea în foarte scurt timp și vă va trimite informații și energie pentru a vă ajuta în legătură cu scopul propus.
      Veți vizualiza o lumină aurie care pătrunde prin coroană, străbate canalul central, apoi trece prin amândouă brațele, iar prin palme se va revărsa către exterior. Alocați cinci minute pentru fiecare punct cardinal.
      Atunci când simțiți nevoia de relaxare a mușchilor, puteți să lăsați brațele pentru 10-20 secunde.
      Puteți sta în picioare în timpul transmisiei sau să folosiți un taburet.”

      Ștergere
  11. Multumesc, Remer ra ! L-am gasit intre timp, citind din postarile anterioare, ca doar nu era greu de rulat in jos spre materialele de dinainte, insa eram eu tare nerabdatoare sa aflu detalii. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  12. Săptămână binecuvântată !
    https://www.youtube.com/watch?v=cQHq7dhU-Gw

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru voi, câteva... gânduri !
    Weekend frumos !
    Vă iubesc !

    https://www.youtube.com/watch?v=GowkWS4LkwA
    Îi mulțumim și lui „Patrocle” pentru generozitatea sa !

    RăspundețiȘtergere
  14. Astazi am sosit in Romania si sunt deja acasa (in Bistrita), asa ca va imbratisez si io, la randul meu, din nou.
    Ma bucur sa va-ntalnesc si va transmit, tuturor, toate cele bune!

    https://www.youtube.com/channel/UCSVLOj8_qRMtYvzltm0MR3A
    https://www.youtube.com/user/NSM2012/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=bzRrCuXOCMg

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  15. Off topic, dar unii vor sa mute sfinxul !! din ce se aude pe media

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! am auzit si eu - cica vor sa-l mute din minte in inima..., doar ca nu-si mai gasesc inima... asa ca mai dureaza

      Ștergere
  16. Dragii nostri, frati dragi, doresc sa va reamintesc faptul ca suntem prezenti pe aceasta superba planeta, Pamant, pentru a ne bucura de viata cu intreaga noastra Fiinta. Cine crede ca splendida planeta Pamant este pusa la dispozitia noastra ca si cum ar fi un loc unde sa ne "scolam", sa ne 'disciplinam", sa ne 'corectam", este in eroare . Acestt lucru a fost indus mental , prin mesaje subliminale si alte o sumedenie de "practici scolare", tuturor generatiilor de catre cei care s-au facut, s-au declarat singuri stapanii lumii acesteia, deci a planetei Pamant. Nu, noi suntem creatia perfecta a lui Dumnezeu, planeta Pamant este unul dintre "locurile", "Raiurile", intregului Paradis Creat de catre Divinitate(si caruia Marii Maestri ai Orientului ii spuneau: "Floarea de Lotus a Intregului Paradis") si pus la dispozitia Omului pentru a trai in Iubire, prin Iubire, exprimati in Adevar, fiind si avand Pace si Liniste in Suflet, Fericire in Existenta. Nimic mai putin de acest nivel vibratoriu nu ar fi trebuit ca oamenii sa experimenteze, deoarece creatia a fost desemnata a fi una a Bucuriei si Fericirii, a Abundentei si Armoniei, fiind o Creatie Perfecta. Nu mai sugerati ca suntem aci "la scoala stapanilor".
    Acestea fiind spuse, va reamintesc faptul ca Intreaga Creatie va fi Restaurata.

    https://www.youtube.com/watch?v=DN23ibOjrSU

    Dragul nostru, Vasile Rudan(Jurnal Paranormal), a scris inca un articol demn de luat in seama:
    http://jurnalparanormal.ro/content/imperii-antice-prospere-%C8%99i-pa%C8%99nice-conduse-de-femei-despre-care-istoricii-nu-vorbesc

    Cu drag,
    Lucia Dobrea




    RăspundețiȘtergere
  17. "Se descompune un întreg sistem autoritar, indiferent de forma avută, și apare un sistem care are la bază alte valori decât cele materiale. Cei care sunt prinși în spațiul de conștiență 3D au toate motivele să se teamă, pentru că lumea se va schimba și nu va mai fi la fel! Cei care depășesc această sferă a spațiului de conștiență, vor construi noua societate!"(Oryen).

    Exemple ale descompunerii formelor autoritare, gasiti in link-urile de mai jos.
    Primariile, prin excelenta spatii ale constiintelor 3D, abunda de teama schimbarilor si a lipsei de putere. Prinsi la mijloc intre puterea poporului si autoritatea guvernului reprezentata de legi. Aceasta femeie de una singura isi face dreptate si descompune puterea iluzorie a primariei, o recompune din nou pentru ai servi ca cetatean si la final ii pune si pe altii sa faca la fel. E un inceput. De trezire in masa. Sunt foarte curios cat de viguros va fi acest avant. Si daca va apare peste tot.

    http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3653317
    http://www.activenews.ro/prima-pagina/Manifestul-de-la-Baiculesti-partea-a-II-a.-REACTIA-BOLSEVICA-a-primarului-si-raspunsul-revoltatilor-anti-taxe-4585

    RăspundețiȘtergere
  18. Fratilor, daca se adevereste treaba cu Sfinxul ca vor sa il mute si sa spurce zona de acolo cu cine stie ce manastiri si biserici noi si se poate cumpara terenul de langa Sfinx, trebuie sa facem ceva ca doar nu putem sa aspetam sa rezolve strajerii toate treburile noastre, bai deci astia deja se intrec ne lasa fara natura fara munti fara puntele noastre energetice, vor sa distruga simbolurile si pietrele mute care vorbesc, nu e destul ca au distrus istoria si o tara intreaga din 45 pana azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cum nu puteți înțelege că suntem provocați ca să spurcăm și să NE spurcăm cu propriile noastre REACȚII ???
      Și... cu care cădere zici tu că, mănăstirile și bisericile spurcă... !?!? CINE EȘTI TU... ca să categorisești astfel, o manifestare spirituală, oricare ar fi ea, numai fiindcă n-o înțelegi ???
      Să nu mai deschizi gura..., nu înainte de a gândi, ci înainte de a medita până simți cerul... în tine !!!
      Tu crezi că, cu astfel de REACȚII întărești Sfinxul acolo ? Aș !
      O să începem lupta cu pietre..., sau o să primim ceea ce reprezintă Sfinxul în inima noastră ; să permitem acelei energii să curgă prin noi, așa cum apa prin matca ei, sau sângele nostru prin vene ?
      Dacă..., s-a gândit cineva să mute vârful muntelui, acela/aceia vor să-l distrugă, nu să-l mute. Căci, ce s-ar întâmpla dacă ar muta mormântul lui Arsenie Boca ? Foarte simplu - s-ar schimba locul de pelerinaj.

      Ștergere
    2. Ei și ce ! dacă l-au ucis pe Iisus, noi nu mai credem în Hristos ? Aș zice că, dimpotrivă...

      Ștergere
    3. Prietene, de la 30 octombrie, o manastire sau o biserica nu ar trebui sa spurce nimic nici o data , iubesc manastirile le simt chiar imi plac , mai ales manastirea Pestera Ialomicioarei, dar... tu nu vezi ce fac astia cu BOR-u care a fost penetraat de masonerie de la vf. tu nu vezi ca se folosesc de biserica ca sa creeze scarba tot atintita asupra ei, poi imagineazati o biserica din beton langa sfinx care sa mai aiba si ceva moaste, nu judec, doaar nu ii vad rostu acolo decat de pura SPURCARE al unui loc sacru de milenii , se pot construii multe si cu bun gust, dar nu cu Daniel sef la BOR si altii. Voi chiar nu vedeti ca suntem atacati si cu tragedia asta, cusuta cu ata alba sirul evenimentelor, iarta-ma dar viata m-a invatat ca nu exista coincidente, se intensifica tot, poate e procesul de curatare , poate sunt atacurile mai pe fata, crede-ma ca sunt crestin ortodox ce ma mai duc la biserica si ma rog, dar azi bisericile nu se mai fac pt scopul care erau facute odata si unii preoti nici nu stiu sa defineasca HAR-ul . Iti place ce a facut mass media cu Arsenie Boca, iti place manelizarea sfintilor, a locurilor sacre si a tot ce are putere tocmai ca lumea sa nu se mai simta atrasa de ''magia'' . Eu unu m-am saturat sa vad cum ne distrug de dinauntru si cum incearca.

      Ștergere
    4. Dacă te-ai săturat, mai bea apă că trece.
      Lasă-i pe ei să facă ce au de făcut și noi să facem ce avem de făcut. Dar nu așa... judecându-i și cârtind pe la colțuri.
      Și... prietene, hai să-ți spun un secret: ei nu pot face nimic cu Biserica, fiindcă, BISERICA SUNTEM NOI. Iar Sfinxul este așa de obișnuit cu Biserica... !! Știi de ce ? Fiindcă, NOI-BISERICA ne ducem la el în fiecare zi și-l îmbrățișăm.
      Hai, fii cu...minte liniștită !

      Ștergere
    5. „Oryen: V-am mai spus că, în lumea voastră, se întâmplă mult mai multe lucruri bune decât lucruri rele. De altfel, nici nu există lucruri rele! Sunt doar lecții care pot fi învățate mai ușor sau mai greu! Oamenii pot alege lecția iubirii sau lecția suferinței! Voi ce alegeți?
      Pe de altă parte, nimeni nu vă cere să închideți ochii! Toată lumea observă ce se întâmplă în unele locuri de pe frumoasa voastră planetă. Dar cu ce ajută reacția voastră de îngrijorare, teamă, nesiguranță, neîncredere, respingere, agresivitate? Ba dimpotrivă, este ca și cum ați turna gaz peste foc! Alta ar trebui să fie reacția voastră; acolo unde există conflict, nesiguranță, sărăcie, teamă, voi ar trebui să trimiteți iubire, pace, mângâiere!
      Schimbați-vă atitudinea reactivă cu privire la anumite evenimente! Eliminați judecățile de valoare! Nu intrați în amănunte! Nu încercați să înțelegeți ițele conflictelor! Lucrurile sunt destul de clare: acolo unde e suferință trebuie să lucrați cu iubire, pace și mângâiere. De acum înainte, oricând veți auzi, citi, vedea, știri despre nedreptate, conflict, sărăcie, nesiguranță, suferință, veți trimite lumină, iubire, armonie din toată inima voastră! Nu judecați! Nu luptați cu cel slab și nevoiaș! Nu trimiteți ură sau dispreț!”

      Ștergere
    6. L-am descoperit dincolo de o fereastră - el mirat că eram acolo, eu mirată că era acolo. M-am oprit o clipă să mă odihnesc în ochii lui și mi-am zis: „ Omul acesta e mult mai frumos în realitate !”. Văzusem pesemne și gândurile înșirate mai jos...
      http://www.expunere.com/mesajul-lui-tudor-chirila-pentru-tineri-indemnati-sa-se-trezeasca-la-realitate.html

      Ștergere
  19. Noi alegem daca ii lasam sau nu....

    https://www.youtube.com/watch?v=ZkiMEJqc9_M

    RăspundețiȘtergere
  20. „mulțumesc
    Octombrie
    ...
    te-ai așezat covor de frunze
    sub tălpile mele
    celeste
    de-atâtea ori
    ...
    te-am strivit
    uneori
    fără să știu că ești
    și tu n-ai plâns
    ...
    mai vii la anul
    la întâlnire
    ...
    sau
    cu ochi lungi
    de sus
    îți voi duce dorul
    ... ”
    (*L*)
    https://www.youtube.com/watch?v=sApvlN2pmVs

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt impresionata de modul solidar si plin de iubire in care au reactionat romanii azi in cazul tragediei din clubul Colectiv.Se pare ca acum, azi,noi romanii am ales forta care uneste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Karma colectivă pe de-o parte (și nu oricum - prin foc... uf !), iar pe alta, s-a stârnit un val de compasiune care ridică semnificativ vibrația (din păcate a început și aruncatul cu pietre).
      Dumnezeu să-i odihnească pe cei urcați la tatăl, iar celorlalți, însănătoșire grabnică ! Amin !

      Ștergere
    2. Da, chiar zicea cineva ca anul 2015 va "rezolva" tot ceea ce tine de karma (individuala, familiala, colectiva, universala).

      Ștergere
  22. Tragedia a creat un feedback destul de puternic, ma refer la raspunsul celorlalte state... ce se intampla in romania afecteaza tot !!

    iar pentru cei care au parasit planul fizic.. o perioada de 7ani in planurile inalt vibrationale, o noua cale, o noua viata in planul experimental-fizic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca Papa Ioan Paul al II-lea a spus ca simte o binecuvantare ca are posibilitatea de-a saruta pamantul din Gradina Maicii Domnului, atunci cand a coborat din avionul care l-a adus in Romania, spune totul despre o anumita protectie, de care se bucura aceste taramuri binecuvantate. Ceea ce i s-a "lucrat" poporului geto-dac, de catre "unele state", cu acordul, chiar tacit, al "celorlalte state" si chiar si a poporului nostru(din pacate), este din ce in ce mai evident ca nu se mai poate continua asa si ca acesti tineri au hotarat sa se jertfeasca pentru a se stopa "fenomenul secularizarii", care se manifesta din ce in ce mai pregnant in toate "statele". Au conlucrat cu "focul", trairea acelor tineri, atunci cand au cantat si dansat fiind in aliniament total cu " gandul, cuvantul si fapta"(folosind si "gesticularile", folosindu-se si de anumite "simboluri"), deci "manifestare instantanee" a acelui "grup traitor". Legile Nescrise Cosmice au actionat instant : " Gand , Cuvant, Fapta "- in aliniament total- cum zicea cineva). Noi toti ii musai sa intelegem cum de au ales asa sa transmita mesaje, atat aici, cat si "dincolo"! Dumnezeu sa-i odihneasca!

      Imbratisari, tuturor!

      Lucia Dobrea

      Ștergere
  23. Cred că ar fi potrivit să trimitem Lumină către toți cei rămași în suferință (răniți fizic, și/sau psiho-emoțional), în urma incendiului din București.
    A mai fost un incendiu la Brașov, la o fabrică de pâine. Remer Ra, e elementul foc în dezechilibru, în acest moment, în trupul românesc ? Dacă da, ce putem face ca să evităm alte evenimente de gen?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ar fi potrivit sa trimitem Lumina catre toti cei ramasi in suferinta! Si nu numai lor...
      Cat priveste problema 'trupului romanesc', mai degraba avem de lucrat la nepasare, coruptie, rautate, iresponsabilitate, ignoranta, lene, capra vecinului etc.

      Ștergere
  24. Lucram, lucram... Dar faptul ca urmatorul guvern va fi tot corupt ne pune in aceeasi situatie de a protesta pana ne va fi lehaminte si vom pleca acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copii, trebuie să ne schimbăm noi. Căci dacă nu ne schimbăm, putem să schimbăm guverne zilnic și tot n-am face mare treabă...

      Ștergere
  25. In experienta noastra pe pamant de acum,sa zicem ca avem acces la dimensiunile 3 si 4, dar cei mai multi dintre noi nu pot iesi asa usor din obiceiurile gandurilor ,simturilor, faptelor 3D
    .A 3-a dimensiune nu prea ne ofera nici o posibilitate de alegere.Nu ne alegem gandurile, sentimentele, si actiunile noastre chiar in fiecare moment, aceasta ar fi o caracteristica pentru 4D şi 5D), reactionam la credintele inconstiente a persoanelor si situatiilor care apar in jurul nostru....si atunci care ar fi solutia?? sa asteptam... sa asteptam...., sa experimentam tot ce se poate, sa fim mai mult sau mai putin detasati (mai greu e atunci cand te afli in mijlocul evenimentelor si trebuie sa actionezi sau sa ...accepti fara sa REactionezi) .....Sa fim atenti la toate semele si semnalele pe care le primim.
    In ultimile 3-4 saptamani am perceput o imensa tristete apasatoare ... o incarcatura extraordinara si cred ca starea asta nu m-a afectat doar pe mine....nu ma asteptam ca aceea stare sa se materializeze in felul in care s-a materializat....
    Nu ne ramane dacat sa ne punem la treaba...sa lucram cu grija,cu delicatete si rabdare.
    Si sa nu uitam ca ceea ce afecteaza pe unul ,de fapt ne afecteaza pe toti si intreagul nostru spatiu romanesc
    Sa fiti binecuvantati fratilor

    RăspundețiȘtergere
  26. Totul e un teatru in 3D, pus la cale de elita globala la comanda intunericului. Noul Califat American ne are pe harta sa. Primavara araba a ajuns la noi in acest fel. http://www.geocurrents.info/wp-content/uploads/2014/09/Hizb-ut-Tahir-Caliphate-Map.png
    Afacere corporatista. Am fost vanduti elitei bancare si romania va face parte din noul imperiu care se cladeste sub ochii nostrii.
    Nu mai avem scapare in 3D. Nimeni nu poate face nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tot te consideri fara scapare, fa totusi ceva inainte: doneaza niste sange. Ma bucur daca deja ai facut-o.

      Ștergere
  27. Seara în tihnă !
    Vă iubesc !
    Pentru voi toți !
    https://www.youtube.com/watch?v=hhZSzemWQyw
    p.s. rezumați-vă la a asculta mesajul - fiecare cuvânt e la locul lui

    RăspundețiȘtergere
  28. Fraților, va aduc iluminarea! De curând am fost inițiat de un bucureștean în adevărul despre necazurile României... omul mi-a venit cu multe argumente așa că nu se poate decât că are dreptate. Dacă vreți să vă educați teceți pe la articolul meu(google it) "Nu de lideri mai buni avem nevoie", săriți peste articol(citiți pe propria răspundere), treceți direct la comentariile lui "cdx"... iluminare curată... de cum am terminat de citit, am crezut că mă crăcănez de râs, și m-a cuprins rușinea... nu-i tare mândru să râzi de oarecine. Ziceți-mi voi bine-i c-am râs, ori trebuia să plâng... orișicum mâine-oi ave' febră inghinală că azi m-am crăcănat de râs de-am făcut spagatu'... noa zi bună, că iluminarea e inevitabilă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-ți de bine la... șpagat (că cine știe când... și la ce ți-o folosi !) !
      Cât despre iluminare, ai fost norocos să dai peste un bucureștean, că altfel, dacă dădeai peste un tibetan, nu cred că ieșeai până acum din bazinul cu apă rece (~L*)

      Ștergere
    2. Eu anume am atras atenția la respectivele deducții intelectuale... nu doar în joacă ci ca să vedeți și voi cum arată un "superior". Aroganță crasă nu-i așa?!? Dați-mi voie să vă întreb, cum credeți că păreți (voi, cei ce vă simțiți) când vă autointitulati arieni, daci, spiriualiști(new-age-iști n-am habar cum se auto intitulează fiecare), cahnneleri... Arieni perfecți, daci care-ați descoperit gaura la covrig, copii de diferite chetroaie ori culori, tibetani ultra-meditatori...
      Dar să știți că e la fel de mare păcatul în a considera/revera pe... "dl. altcineva" ca fiind net superior (dacă e tibetan e clar superior! right)... nici măcar când vb de Isus ori Budha, Lao Tze ori Zamolxe... aceștia nu-ți sunt superiori, iar tu nu ești nimănui inferior... și nimeni altcineva nu e de vină dacă tu din puterea/energia ta le acorzi aceste "poziții de cinste", ori te bagi pe tine în cofă pentru "păcate ancestrale"...
      Părerea mea... în "Cer", nu există poziții de cinste, nici păcate moștenite, nu există salvatori, nici nevolnici inferiori în putere... și să vă zic o vorbă, la fel stau lucrurile și pe Pământ, doar că ne acoperim ochii în aroganțe și deducții savante...

      Pământul si Cerul sunt același loc... diferența/ separarea dintre este tocmai acestă acoperire a ochilor... când renunți la separare/diferențe/aroganță Pământul e... Cer!... asta e părerea mea, voi, faceți și gândiți cum vreți... nu de alta dar în ochii mei nu-i rușine mai mare decât să arăți orbului un drum ce nu-l vede... să arăți cuiva un drum pe care singur trebuie să și-l arete... drumul pe care eu îl arăt e drumul meu, voi mergeți pe-al vostru... ei hai c-am fost destul de condescentent și superior-arogant pe ziua de azi :)

      Ștergere
    3. ... mai ales că, de fapt, nu-ți trebuia decât nițică atenție (acum că ți-ai primit porția, fugi de te culcă liniștit )...

      Ștergere
  29. Binecuvântați să fie Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil !
    La mulți ani binecuvântați, tuturor celor ce le poartă numele !
    https://astrodeva.wordpress.com/2013/11/08/arhanghelul-mihail-si-arhanghelul-gabriel/

    RăspundețiȘtergere
  30. O descoperire frumoasa de acum 390.000 ani in Jud. Constanta cu artefacte interesante.
    http://constanteanul.com/2015/comuna-pestera-asezarea-cu-o-istorie-de-390-000-de-ani/
    In articol jurnalistu spune ca erau daci. Chiar sa credem ca dacii erau atat de vechi si se denumeau tot daci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e posibil sa fie din unele civilizatii slab dezvoltate din perioada atlantidei sau chiar mai in trecut, daci, nu cred ca existau atunci :)

      Ștergere
  31. Dragilor, m-a sunta un prieten si mi-a spus ca pe site-ul de spiritualitate al dragului nostru, RemerRa, a aparut, din nou, aceeasi persoana, caruia-i place sa se exprime intr-un mod neadecvat, care se poate exprioma doar aducand injurii si jignind cam pe toata lumea, care, la un moment dat, i-a atras atentia ca nu-i benefica aceasta atitudine. Aceasta atitudine o are constant continuu nu numai la adresa mea. Trist, foarte trista aceasta atitudine a ei. Vreau sa precizez faptul ca io niciodata nu am avut o astfel de atitudine, nu am adus injurii, nu am jignit si nu-mi sta in fire un asemenea comportament, nu am un asemenea caracter.Io scriu, dialoghez, sunt impreuna cu alti semeni, ne respectam, chiar daca uneori suntem mai fermi, insa niciodata cu ase,menea atitudine si vorbe, etichete, folosite de catre aceasta persoana. Deasemenea, am participat la unele intalniri cu grupurile de spiritualitate cu care sunt in rezonanta, am vizitat, inca de mult, "toate punctele energetice" ale Marelui Imperiu al Daciei". Faptul ca se exprima in acest mod, ati observat cu totii ca nu-i prima data si nu se "abtine" nici cand este vorba despre alti semeni de-ai nostri si care au pareri diferite de ale ei. Pe mine nu ma reprezinta, nu simt rezonanta si sper sa inceteze si sa inteleaga ca pentru mine este "egal"(vorba germanilor) cum a ales sa se exprime si sa se manifeste. Faptul ca se exprima in acest mod o reprezinta in totalitate si orice ar spune, spune doar la adresa ei. Necunoasterea (sau cunoasterea distorsionata) a faptului ca "ceea ce semeni, aceea culegi, ceea ce "trimiti", "transmiti", "gandesti", "vorbesti" se intoarce inapoi la tine, nuabsolva pe nimeni de consecinte asa cum necunoasterea legilor sociale nu ne absolva de vina nerespectarii lor...atentie, tu, persoana", care mi te tot adresezi cu "injurii", care "jignesti", atat pe mine, cat si pe alti semeni (stii si tu ca toti cei pe care-i jignesti, deja ti-au spus ca sa incetezi cu aceasta atitudine vad ca, de ani de zile o tii tot asa, pe mine nu ma afecteaza "pozitia" ta, nu stiu daca pe unii dintre cei jigniti de tine, ii afecteaza sau nu si in ce masura-ti vor amplifica "energia bumerangului"...)!

    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Lucia ,
      Este pentru prima data cand scriu pe acest blog ,desi citesc si va urmaresc pe toti de ceva timp .Va multumesc tuturor ,dragii mei ;a-ti expune ideile si parerile atunci cand le-ai dobandit ca si fete ale Adevarului este ceva minunat ,este parte a iubirii de oameni .Continua sa scrii ,Lucia ,suntem multi cei care vom citi cu drag opiniile tale ,cat despre ceilalti ,nu-ti face griji ,va veni curand o vreme cand se vor schimba !
      Numai zile senine ,pace si armonie va doresc
      Corina

      Ștergere
    2. will the real Slim Shady please stand up

      Ștergere