.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 4 mai 2016

Vortexul Carpatic (4)



Remer Ra: Ce se poate face în privința lucrătorului în lumină pasiv? I se poate însufleți într-un anume fel voința și curajul de a acționa?
Ral: Da, se poate, dar va trebui să se lucreze pe doua planuri! Primul are în vedere lucrul cu interiorul, adică cu sine, în timp ce al doilea plan are în vedere lucrul cu exteriorul!
Lucrul cu sine implică cultivarea celor 15 principii/valori zamolxiene timp de 6-12 luni (virtuți – iubirea, voința, curajul, răbdarea, modestia; obiective – pacea, dreptatea, adevărul, unitatea, progresul; disciplina – ascultarea, învățarea, hărnicia, perseverența, cumpătarea).
Remer Ra: Și eu spun, ori de câte ori am ocazia, că implementarea și cultivarea lor sunt cele mai importante! Acestea stau la baza dezvoltării spirituale sănătoase, pentru că totul pleacă de aici și totul se va întoarce aici! Cu acestea rămânem după ce părăsim corpul fizic!
Despre al doilea plan ce poți să-mi spui? Cum se va lucra?
Ral: Al doilea plan are în vedere lucrul cu energia de grup! Aceasta implică aderarea la diverse grupuri care au în vedere răspândirea luminii pe planeta voastră. Grupurile spirituale mici vor forma baza noii spiritualități de pe Geea, iar energia lor va fi susținută de către ierarhiile spirituale planetare, solarieni, ființele de lumină din alte spații vibraționale, precum și de către numeroasele echipaje extraterestre care sunt implicate în noile transformări vibraționale!
Remer Ra: Presupun că vechile religii nu vor mai avea susținere...
Ral: Presupui bine! Ele au un alt fundament!
Remer Ra: Toate religiile s-au dezvoltat pe vechea energie, care susținea dezvoltarea pe orizontală! Aproape toată lumea observă că noua spiritualitate are în vedere dezvoltarea pe verticală, unde cultivarea valorilor spirituale reprezintă un fel de hrană sufletească, fără de care omul nu poate trăi! Sau nu poate trăi frumos!
Ral: Veți simți din plin susținerea energetică de care au parte grupurile spirituale care s-au desprins de valorile materiale, de etichete, de personaje, de doctrine dualiste și exclusiviste! Și este doar începutul! Noile grupuri astfel închegate vor forma un câmp energetic foarte puternic, care nu doar că va determina schimbul rapid de informații și energii, dar va impulsiona, dezvolta și rafina inclusiv virtuțile, calitățile sufletești!
Remer Ra: Ce se va întâmpla cu vechile religii și culte, formate și susținute de vechea energie? Vor dispărea?
Ral: Unele se vor dezintegra, în timp ce altele se vor reforma și vor supraviețui! Cele care încă mai cred că pot controla oamenii prin frică și vină, vor dispărea în neantul istoriei. Cele care se adaptează la noua paradigmă energo-vibrațională, vor supraviețui și chiar vor crește!
Remer Ra: Energia de grup în spațiul de conștiență 3D este destul de imprevizibilă. Din diversele experiențe făcute de-a lungul timpului, s-a putut observa că energia de grup poate scoate la suprafață ceea ce este mai rău din oameni. Presupun că acest lucru nu mai este valabil în spațiul de conștiență următor, adică 4D, pentru că aici sunt alte valori.
Ral: În așa numitul spațiu de conștiență 4D, sunt amplificate valorile spirituale, adică ceea ce este mai bun din voi! Prin urmare, voința și curajul vor fi impulsionate, amplificate, rafinate! Și nu doar acestea, ci toate valorile spirituale! De aceea vă spun: căutați grupuri cu care rezonați la nivel mental și spiritual! Atât energia cât și bunurile voastre spirituale vor crește substanțial! Veți fi susținuți atât de către grup cât și din spațiile înalt vibraționale!
Remer Ra: Se poate simți și susținerea Mamei Geea, elementelor, a speciilor din rasele așa-zis inferioare! Eu, și nu numai eu, am simțit din plin susținerea lor energetică și materială!
Ral: Totul vă susține în noua energie! Toate vă stau la dispoziție și vă susțin în demersul vostru evolutiv! Veți avea absolut tot ceea ce vă trebuie pentru a vă dezvolta spiritual! Dezvoltarea spirituală înseamnă împuternicire pe toate planurile!
Doar prin evoluție spirituală puteți ieși din lanțurile materiei, a bolilor, a neputințelor, a suferinței, a slăbiciunii, a nefericirilor de tot felul!
Doar prin evoluție spirituală puteți să vă redescoperiți adevărata putere!
Doar prin evoluție spirituală puteți să vă manifestați adevăratul potențial creator!
Doar prin evoluție spirituală puteți să vă redescoperiți propria divinitate!
Remer Ra: Adevărul e că nimic nu este mai reconfortant decât descoperi că totul îți este cu putință! Că Universul întreg te susține în toate cele!
Ral: Omul va fi pus în situația de a face o alegere! Este marea alegere a acestei vieți! Te adaptezi creației altora sau devii tu creatorul propriei tale vieți! În noua realitate vibrațională, nu poți simți împlinirea decât dacă te dezvolți din punct de vedere spiritual! Orice realizare materială va păli în comparație cu dezvoltarea spirituală!
Remer Ra: Unii ar spune că mai este acest mic impediment, și anume condițiile actuale exterioare!
Ral: Ți-am mai spus în trecut că asta e o altă mare greşeală pe care o fac cei mai mulţi oameni. Nu uitați că toate aceste condiţiile exterioare sunt, de asemenea, efecte! Trebuie să decideți ce vreți! Vreți să fiți creatorul propriei vieți sau vreți să vă adaptați la creațiile altora! Decizia determină condiţiile exterioare şi nu invers! După decizie urmează schimbarea de atitudine, de tipare mentale! Acestea vor impregna câmpul vostru energetic și vor determina procese de atracție, de rezonanță, sincronicitate. Urmează apoi să apară oportunitățile, conjuncturile favorabile!
Remer Ra: Și totul se va schimba...
Ral: Odată ce îți redescoperi puterea, nimic nu va mai fi la fel! Un nou Univers se va naște pentru voi! Pentru fiecare!
Remer Ra: Ce se va întâmpla cu celelalte entități grup? Cum ar trebui să se adapteze acestea la noua energie? Mă refer la entitățile economice și administrative, politice!
Ral: Și aici schimbările vor fi semnificative!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului!
Persoanele care doresc să participe la meditația de accesare energiei vortexului, dar nu se află nici sub banda energetică directoare, nici în orașele care formează octogonul ezoteric, vor lucra în felul următor
- Cei care sunt peste hotare, se vor poziționa cu fața spre România, vor urma protocolul de ridicare a vibrațiilor, vor întinde mâine în față (spre țară) și vor vizualiza că se află într-unul din orașele care formează octogonul. Orașul trebuie să fi fost vizitat de persoana care participă, altfel nu va face o bună priză energetică. Când s-a vizitat fizic un loc, rămâne o amprentă energo-informațională a zonei în aura persoanei. Este deci important să vizualizeze, în cât mai multe detalii, că se află în orașul vizat! Apoi, prin cea mai curată intenție, va trimite din energia și iubirea sa către țară prin intermediul palmelor și degetelor! Entitățile care veghează asupra țării vor prelua pachetul de iubire, lumină și energie și îl vor direcționa către spira octogonală.
- Cei care se află în alte orașe din țară și vor să participe la meditație, se vor poziționa cu fața spre orașul ales (este important ca orașul să fi fost vizitat în trup fizic), își vor întinde mâine spre oraș și apoi, prin cea mai curată intenție, vor trimite din energia, lumina și iubirea lor către respectivul oraș, tot prin intermediul palmelor și degetelor!
Mai multe amănunte găsiți aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html 

58 de comentarii:

  1. Dumnezeule mare,
    Merit eu asa onoare?
    Dar daca Tu mi-ai trimis,
    Primesc cu sufletul deschis!
    Vorbesc despre onoarea de a fi cu voi,alaturi de Remer Ra,asteptand cu sete ,de fiecare data,urmatorul mesaj ,care sa scoata Lumina din noi.N-am nici o indoiala ca multi simtiti asa.
    Dragii nostri,Ral si Remer,mult va multumesc!
    Cu voi alaturi simt ca traiesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim ! Bine-ai revenit Ral !
    Remer Ra, ploaie de binecuvântări !

    RăspundețiȘtergere
  3. Remer Ra, ar fi utilă o postare care să conțină cele două protocoale (atât pentru cei de pe vortex, cât și pentru cei de pe octogon), indicațiile necesare și harta României cu vortexul și octogonul trasate pe ea, atât pentru o orientare mai facilă, cât și pentru o preparare mai bună în vederea participării la meditații.
    Am în vedere o distribuire masivă a acestei postări.
    Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris in postarile anterioare!

      Ștergere
    2. si daca mai scriai o data , ce se intampla ?
      pierzi timpul tuturor, scriind ca ai mai scris....
      eu vreau sa aflu orasele care formeaza octogonul ezoteric, va rog frumos, nu de geaba...
      Monica Dragan

      Ștergere
    3. Discurile albastre reprezintă orașele care formează octogonul ezoteric: Bucuresți, Galați, Iași, Cernăuți (zona poate fi compensată de orașele Suceava și Rădăuţi), zonă din Ucraina (poate fi compensată de orașele Satu Mare, Baia Mare, Sighetul Marmaţiei), Oradea, Reșița, Craiova.
      Locaţiile indicate cu pătrate galbene sunt pentru oraşele: Câmpulung Moldovenesc, Sf. Gheorghe, Braşov, Curtea de Argeş, Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Tg. Jiu, Câmpulung, Abrud, Brad. Alte locaţii relativ bune sunt: Vatra Dornei, Piatra Neamţ Bălan, Miercurea Ciuc, Rm. Vâlcea, Piteşti, Uricani.
      Aceștia sunt cei aflaţi sub vortex; se vor poziţiona cu faţa îndreptată în direcţia de “curgere”. Cei din Câmpulung Moldovenesc vor avea faţa îndreptată spre Sud-Sud-Est; cei din Sf. Gheorghe, spre SSV; cei din Braşov, spre SV; cei din orașele de pe Valea Prahovei, spre SV; cei din Curtea de Argeş, spre VVS; cei din Tg. Jiu, spre NV; cei din Brad-Abrud, spre NE.

      Ștergere
  4. Remer Ra M.A. rog de tine ca sa vorbim sau ce facem in ... D'acia?!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Remer Ra, nu putem fi un grup sursa aici ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da.fain, dragul nostru, RemerRa!
    Prin urmare, blandetea (fiind o virtute cuprinzatoare), pe care avand-o cineva, cu adevarat "mosteneste pamantul", mai ales in intelesul ca este statornic in bine si in linistea ce izvoraste din binele facut, bineinteles. In felul acesta intelege" pamantul si elementele, elementalele s.a.m.d.,sale" Sfantul Maxim Marturisitorul, de la care ne-au ramas cuvintele: "Pamant" socotesc ca numeste "Domnul" (de ce nu, posibil sa zicem "Doamna", daca ar fi sa impartasim ideea dragului nostru, Ioan Paul al II-lea, care zicea ca "probabil" "Dumnezeu este "Doamna"...!) deprinderea si puterea intarita si cu desavarsire neclintita a neschimbatei statornicii a celor blanzi in bine. Ea este, intradevar, statornicita in ratiunea virtutii, ca intr-un oarecare pamant, asezat la mijlocul intregii lumi". Programul de viata (lucru="practica interioara continua") al crestinului, chemat sa implineasca (prin calea aleasa...) "poruncile lui Dumnezeu", cum spun Sfintii Parinti. Implinirea (de catre acestia si nu numai)cu statornicie a ceea ce apare ca "poruncile lui Dumnezeu" alcatuieste in sufletul crestinilor deprinderi in bine, pe care le numim "Virtuti", adica ceea ce aminteste aci dragul nostru, RemerRa: Lucrul cu sine implică cultivarea celor 15 principii/valori zamolxiene timp de 6-12 luni (virtuți – iubirea, voința, curajul, răbdarea, modestia; obiective – pacea, dreptatea, adevărul, unitatea, progresul; disciplina – ascultarea, învățarea, hărnicia, perseverența, cumpătarea).". Virtutile, toate la un loc, au ca rezultat "starea de dreptate", stare care-i confera omului demnitatea de a fi OM, demnitate care-l face pe om drept nu numai inaintea oamenilor, ci si inaintea lui Dumnezeu. In acest inteles, dragilor, cugetatorii de Dumnezeu au privit "dreptatea"(adevarata dreptate este inaintea lui Dumnezeu; o dreptate launtrica dusa pana la gandurile si simtirile cele mai adanci, care trebuiesc randuite in asa fel, ca atunci cand ar fi "scoase la iveala", ele sa faca cinste celui ce le poarta in "strafundul sufletului", cum se zice pe la noi, pe la taranoaiasan, mai prin nord) ca "implinire a tuturor poruncilor", ca si "cucernicie" si "virtute" si chiar ca "sfintenie".

    Cu drag, din Stuttgart,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  7. NAMASTE ! Iată a venit vremea ca să citim,învăţăm şi să lucrăm şi pentru ţara noastră că prea priveam prin uluca gardului către alţii. Mă refer la scrierile şi cărţile autorilor străini care prin anii 90 pînă mai încoace făceau furori în librării. Dar nu fac această afirmaţie spre ciuda altora ci PENTRU NOI CA ROMÂNI. Aşa cum americanii afirmă fără reţinere că sînt patrioţi şi îşi iubesc ţara,SĂ O FACEM ŞI NOI ŞI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ DÎND O MÎNĂ DE AJUTOR MAMEI PĂMÎNT. Şi mai bine ar fi dacă ne-am înţelege în LIMBA ROMÂNĂ lăsînd la o parte exbiţionismul şi aroganţa limbii engleze.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un mesaj important pentru cei patru piloni ai acestor transmisii!!!Patru gemeni, doi fiind din Lemuria (femeie și bărbat,iar ceilalți doi din Atlantida (femeie și bărbat).
    V-ați întâlnit, v-ați recunoscut, și ceea ce spun acum știți că este pentru voi!
    Armonizați-vă împreună!! Este important!! Armonizați-vă în iubire!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Servus!

    Va imbratisez, cu drag, dragi prieteni! Astazi, in Germania, este ziua cand se sarbatoreste " Muttertag" , prin urmare io fiind in Stuttgart, iata ceva fain din partea mea:

    https://www.youtube.com/watch?v=cz9claowNu4

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  10. Alles liebe zum Muttertag!
    Si multumiri pentru Lumina mesajelor tale,Lucia!
    Cu imbratisari si emotie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara,
    Doresc sa particip la meditația de accesare a energiei vortexului de maine , 9 mai 2016 , dar nu cunosc orașele care formează octogonul ezoteric. Va rog sa le transmiteti tuturor care nu le cunosc, implicit si mie.Va multumesc si astept cu nerebdare.
    Monica Dragan, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasiti amanunte aici:
      http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

      Ștergere
  12. De o vreme oriunde intorc ochii vad frumusete. Cateodata ma gandesc daca nu cumva o iau complet razna :) caci tot ceea ce pana acum imi crea frica incep sa vad ca fiind inofensiv. Poate ca vremea care vine tocmai despre frumusete e legata, putinta de a vedea in fiecare colt al constiintei ceva frumos.
    Si iata ca s-a facut si 9 mai si urmeaza sa ne intalnim cu totii intr-o meditatie...nu pot spune decat FRUMOS!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Diseară ne îmbrățișăăăăămmmm... !!! Ha-ha-haaaa... !!! Craiova, te așteptăm... !!! Galați, venim către voi... !!! Împreună vom scrie cu Lumină: PROTECȚIE OCTOGONICĂ pentru poporul și pământul nostru.
    Salutăm Vortexul !!!
    Să fie PACE, LUMINĂ și BUNĂSTARE, în fiecare frate-român, în țara noastră, în toată lumea și pe întreaga planetă !!!
    Binecuvântată să fie Mama Geea cu tot ceea ce naște și crește ea !!!
    Triumfe Lumina !
    Slavă Ție Doamne !
    Amin ! Amin ! Amin !
    https://www.youtube.com/watch?v=hhZSzemWQyw

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc. Azi, 9 mai simt ca in mine s-a declansat ceva deosebit in legatura cu Vortexul Carpatic. Toate cartile referitoare la spatiul romanesc le-am citit de ceva timp, azi ele m-au atras in deosebi Misterele Scolii si Marile taine ale pamantului romanesc. De dimineata sunt una cu acest vortex iar Zamolxe impreuna cu alta entitate solara sunt langa mine.Traiesc activarea acestui vortex cu toata fiinta mea. Sunt deja una cu voi toti prin toata fiinta. Va multumesc la toti, multumesc Remer Ra. In aceasta seara sunt impreuna cu voi toti.
    Mihaela Palade

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine v-am regăsit !
    Vestul țării nu prea l-am simțit. La Craiova parcă n-a fost nimeni.
    La început Lumina era alb-strălucitor. Apoi, după cca 4-5 minute, am văzut o entitate aurie deasupra chakrei Ajna care, a stat preț de câteva secunde, parcă pentru a-mi aminti că fluxul de Lumină trebuie să fie auriu. Prin puterea intenției l-am transformat în centru inimii mele și l-am trimis așa mai departe. Dar dinspre Craiova fluxul era tot slab și alb strălucitor, preț de câteva minute. Apoi, m-a vizitat o entitate violetă care a rămas cu mine până aproape de final când, fluxul de Lumină a venit ca un șuvoi și de un auriu strălucitor aparte.
    A trebuit să-mi las mâinile preț de câteva secunde, în două reprize, căci mă dureau.
    N-am fost prea mulți, dar vă mulțumesc tuturor pentru îmbrățișarea din Lumină !
    Minunată gazdă, te iubesc !
    p.s. uitasem ce stare minunată îți dă protocolul (am să-l folosesc mai des ca și meditație pentru ridicarea vibrație).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru inceput a fost chiar bine! Sunt convins ca vom fi din ce in ce mai multi! Intr-adevar, intinderea bratelor este un mic supliciu... Puteti lasa bratele jos (timp de 10-15 secunde) ori de cate ori simtiti ca va 'ard' muschii!

      Ștergere
  16. Pentru mine experienta a continuat si dupa cele 15 minute, am simtit energia din palme multa vreme activa ca mai apoi sa simt cum chakra inimii se activeaza din motive misterioase. Am stat asa pana acum cand m-am decis sa scriu despre asta.
    Va multumesc si va imbratisez pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,draga noastra, Dana Pamfil, asa a si fost, pot sa confirm ca (si) io am mai "prelungit"... Imbratisari tuturor (si) din partea mea!

      A fost o splendoare aceasta meditatie/rugaciune! Doamne ajuta in continuare! Culorile descrise de anonim (21:29) asa au aparut si chiar pot sa spun ca, in general, peste tot in natura, culorile-s din ce in ce mai frumoase, mai "radiante", mai "cristaline", de fapt sunt o splendoare!

      Cu drag, din Stuttgart, a voastra surioara,
      Lucia Dobrea


      Ștergere
    2. Si eu am simtit puternic cum circula energia prin palme ( pline de furnicaturi ).A fost minunat! Si va fi din ce in ce mai minunat! S-a simtit puternic energia si iubirea! Va multumesc !

      Ștergere
  17. dragii mei,
    chiar daca m-au durut un pic bratele,le-am lasat jos pentru cateva secunde,dar de aici din Italia experienta a fost minunata,nu am mai simtit niciodata o energie asa puternica in jurul meu,cuvintele sunt mult prea sarace pentru a exprima ceea ce am simtit;si eu cred ca se vor unii si altii cu noi..iubirea,dulcea iubire ne va calauzi si vom simti indemnul de a ne manifesta tot mai larg caci inima nu ne va insela niciodata.
    Remer,multumesc.te iubesc nespus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Iti multumesc si eu pentru gandurile din inima!

      Ștergere
  18. Am fost si eu alaturi de voi aseara, din Oltenita Calarasi. Am crezut ca e ceva in neregula ca m-au durut bratele dar vad ca este normal. La un moment dat imi simteam palmele bulgari de energie.
    Multumesc !
    Doina Popov

    RăspundețiȘtergere
  19. A fost minunat - m-am simtit ca dupa initiere-octogonul l-am vizualizat foarte puternic in jurul orei 21,10 iar spirala marcata ca un teren de joc unde o echipa isi desfasoara jocul.
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  20. "Cheile Butii" va imbratiseaza cu mult drag pe toti!!! Impreuna suntem o mare forta care va schimba tara din temelii. Sa avem incredere, sa ne mobilizam din ce in ce mai multi astfel incat planul divin sa se desfasoare in bune conditii. DRUM DREPT SI LUMINA va dorim din toata inima!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt din Iasi. Vreau sa particip si eu la aceasta meditatie. Multumesc Remer Ra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te așteptăm cu drag ! Tu fiind din Iași, energia octogonului va trece prin inima și mâinile tale. Iată indicațiile necesare : http://remerra.blogspot.ro/2016_03_01_archive.html
      Dacă mai ai întrebări, se vor găsi aici și răspunsurile.

      Ștergere
  23. Ceva frumos se intampla cu mine de cand am facut meditatia luni. Un sens al apartenentei si un anumit echilibru in plus se manifesta in viata mea. Nu intamplator luni parca toate s-au aranjat ca sa particip la acest eveniment.
    Va transmit tuturor toate gandurile mele alese si la buna revedere pe calea viselor.
    Multumesc Remer ra pentru minunatul sens ce cu atata caldura l-ai deschis pentru noi toti.
    Salutari tuturor!
    Cu drag!






















    RăspundețiȘtergere
  24. Bine v-am regăsit !
    De data asta am simțit că suntem mai mulți. Dar la Craiova iar parcă nu era nimeni.
    În primele câteva minute fluxul a fost mai slab. Apoi a venit ca un șuvoi care, trecea prin mine cu viteză mare, independent de respirația mea. O vreme, cred că nici n-am mai respirat. În acele momente și-a făcut apariția, pentru câteva secunde, o entitate de un verde superb. Șuvoiul de lumină aurie abunda, iar eu am văzut vortexul - ca un râu de lumină albă strălucitoare care radia până departe - am început din nou să respir și am realizat că respiram acea energie care radia de la vortex. După câteva respirații, aproape că am sărit în picioare... Parcă aveam cinci metri...; nu știu cum, dar simțeam că sunt foarte înaltă... Priveam vortexul ca în palmă, continuând să-i respir energia. În același timp, lumina octogonului intra prin stânga mea, făcea o buclă în centrul inimii, apoi pleca mai departe.
    Am rămas în picioare până la final, timp în care, simțeam impulsuri puternice în bărbie. Am rămas încă, cu senzația că sunt mai înaltă...
    Am trăit multe experiențe în viața mea. Intense și diverse. Am experimentat multe și în transmisiuni..., dar la cinci metri deasupra mea, n-am reușit să mă ridic vreodată. Doamne, câte mai avem de învățat și experimentat...!! Nu știm nimic încă...
    Mulțumesc Remer Ra !
    Vă mulțumesc vouă, tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  25. Din Strasbourg am sustinut cu toata Iubirea mea Octogonul Romanesc, transmitand spre Bucuresti. Valuri de caldura si lumina curgeau din inima prin palme contopindu-se in fluxurile de Iubire intalnite!
    Cu toata Iubirea M.

    RăspundețiȘtergere
  26. Va multumesc si eu! Vom fi din ce in ce mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  27. Fain. In ultimele zile am resimtit niste dureri in zona pieptului(destul de puternice, chiar am crezut ca n-o sa pot sa pareticip la aceasta meditatie, transmisie si am intrat in rugaciuni si am si meditat, am admirat mult natura, etc. Am cerut ca prezenta Arhanhelului Rafael(cu care am o stransa legatura, sa zic asa si chiar l-am rugat sa-mi echilibreze pieptul prin culoarea verde-roz)si, totodata, am cerut prezenta si protectia (pentru noi toti cei prezenti in aceasta meditatie) Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, sa fie constant continuu, incepand de acum . Deasemenea lumina aurie a Divinului din noi si lumina alba (pura Christica) am invocat-o. A fost in ordine, totul si, daca lunea trecuta am fost indrumata sa transmit iubire si dragoste catre Vatra-Dornei, acum am fost indrumata sa transmit iubire si dragoste (din Stuttgart, bineinteles) catre Bucuresti si bine-a fost asa.

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  28. dragilor,fiti binecuvantati.energie,am simtit de data asta multa energie in corp si intre brate ca si cum as fi avut un curent el. in maini;initial am trimis cu toata forta mea energia simtita si iubirea mea catre tara(momentan eu ma aflu in Ancona,Italia)dar m-am imaginat ca fiind in Gradina publica din Galati,orasul unde am facut scoala si de care mi-e inca dor.ceea ce voiam sa spun sau sa cer un sfat ,este ca in timpul meditatiei am ramas blocata efectiv pana pe la 20.20 pe cuvintele''te iubesc Romania mea'',si nu mai puteam sa ma concentrez pe altceva pentru ca valuri de emotie si iubire ma inundau in continuu iar ochii ii simteam umezi.va rog frumos daca cineva poate sa-mi dea un sfat pentru data viitoare,daca a fost ceva gresit in transmisia mea sau nu.va imbratisez cu cea mai sincera iubire.Adriana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehei, dragă Adriana ... ! Te-ai dus departe de țară, ca să descoperi cât de mult o iubești.
      Dumnezeu te-a binecuvântat, trimițându-ți acea baie de iubire !
      Nu. N-ai făcut nimic greșit. Cu asemenea efecte, ai făcut totul exact cum trebuia să faci !
      Fii binecuvântată !

      Ștergere
  29. De aceasta data a fost mai multa lumina si chiar din centrul am vazut o coloana de lumina care a erupt catre cer-si in paranteza fie spus de luni seara s-a ameliorat si entorsa a carei durere m-a chinuit de la inceputul lunii aprilie-

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce se intampla daca fac meditatia in fata unei oglinzi? Casa in care stau e cam micuta si singurul loc in care ma pot retrage e in fata acestei oglinzi. M-am gandit sa pun o poza a Romaniei si a octogonului in fata oglinzii si sa fac asa meditatia.

    Abia astept diseara sa ne intalnim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza unde stai, dar fata si palmele sa fie indreptate spre Romania (adica spre Est)!

      Ștergere
  31. Ca sa fiu sincera nu stiu cat de eficiente sunt meditatiile mele insa ce imi place sunt pregatirile, curatenia, florile pe care am decis sa le pun langa poza Romaniei si parfumul cu care deja am dat...
    De ieri mi-am echilibrat sistemul de chakre, le simt cum se activeaza toate pe rand sau de-o data si valuri de emotii ma cuprind. Imi dau seama cat de importanta sunt si asta ma face fericita.
    As vrea sa va spun cat de mult va iubesc si va doresc tot ce e mai bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeasi Iubire ne uneste intre Frati si pentru Romania! Indiferent unde ne aflam suntem un Gand, un Suflet, o Simtire!
      Fie ca Pacea, Iubirea, Armonia sa inunde Romania si apoi din acest preaplin sa se reverse in valuri binefecatoare in intreaga lume! Asa sa Fie si asa Este! M

      Ștergere
  32. "Si s-a facut lumina"
    Spirala si octogonul s-au activat f.repede si totul a trecut intr-o alta dimensiune diafana.
    Multumesc tuturor




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am inteles nimic -ce doriti de fapt?-va deranjeaza lumina?
      Ok-sunt de acord sa sterg mesajul-
      Va doresc toate cele bune

      Ștergere
  33. Complimente pt articol . Minunat ....profund .
    Citind din comentarii ....ramin cu un gust un pic amar ....Cita exaltare , nebumie dorinta de se simtii importanti (uitind sau nestiind ca omul valoreaza doar pt ce ascunde inauntru si nicidecum pt parerea miltimii . Vad ...foame de aorobare a altrui . Trist) ancorati in ...."certitudinele "doctrinale , uitind sa deschida ochii si sa priveasca in jurul lor pt a descoperi Minunea vietii , lumina ce inconjoara tot ....Trist . Chestia e ...ca pt a ajunge cu un mesaj ce-i "injecteaza " cu lumina , pt a patrunde in ...zidurile inaltate de care se inconjoara prin invataturile lor eronate (pt ca nu se salveaza una de invatatura , in general) , trebuie sa vorbesti "pe lima lor " , prin cultul de la care au primit notiunile lor . In nici un alt afel nu poti ajunge la ei ....Nu inteleg (ca si cum ai vorbi o alta limba la propriu) si a-i si deranjeaza , incit te vad ca un intrus ce atenteaza la valorile lor . Deci ....e o munca complexa ....cine are rabdarea , si vointa ....Ma refer la orice cult , cuprins asa zisul New Ege . Toate gresesc in ceva ....Cine in a inspira frica , altii in prea mult optimism nerealist ....Viata intr-adevar o schimbam noi cu suma gindurilor si actiunilor , poi , noastre ,. Intr-adevar suntem creatori ....de acea sustin REALISMUL in a vedea lumina , fizic vorbind , in a lucra dupa miracolul ce-l vezi ....nu dupa o idee depresa sau super optimista ....pt ca ramine doar fantazie ....Cum zic trasnitii aia dempredicatori "Eu va iubesc !" Cuvinte ....cuvinte ori exaltari ce nu sunt realitatea ....Trebuie sa iubesti , sa simti emotia reala ....Voi condamna cu toate puterile mele aceasta ....falsitate . A gindii ca iubesti , nu e acelasi lucru cu a IUBI ! A-i consider acestia de la acelasi nivel cu un indocteinat , fara minima experienta personala in ale lumini ....Sunt la fel , in cit falsi ....Omul trebuie invatat in mod practic in a vadea lumina. Nu a "crede"ca o vede ci cum se face in a o simti real . Nu uitati oameni buni , ca psicologia spune , cu alte cuvinte , ca daca unul se gindeste ferm convins ca ursul Panda e un sfint , dupa a cincea zi de rugaciune ...focoasa , va vedea in somn , sau chiar da treaz ca iluzie , ursul ce coboara luminos , deasupra patului tau si te binecuvinteaza . Cretinata asta , dupa , a-i face sa se simta deosebiti , alesi ..Nimeni nu le explica ca e doar o iluzie provocata de superincalzirea creierului sau bolnav....Intorcindu-ma la tine Remer , nimeni nu stie de faci parte din categoria asta , de mai sus , sau e real contactul tau . Insa eu zic , atit cit conteaza parerea mea , ca ai enuntat adevaruri , deci nimic mai real de atit poate fi ! De obicei nu sunt de acord cu nimic din ce vad , consider toate manipulate (religi , curenti de gindire) , insa ce ai publicat este Superb ! Nu fac critic religios de meserie , sunt un simplu , dar am avut norocul , poate nu meritat , de a cunoaste intimplator , deci stiu sa deosebesc adevarul de fals (ex :daca incerci sa-i descri un elefant cuiva , cine l-a vazut , recunoaste imediat e de ajuns sa-i spui ca are trompa ....un altul ce a citit , ceva vag .....nu este usor pt el sa inteleaga de este elefant sau hipopotam ...ha ha ha ...) Concluzind acest lung monolog al meu .....a-ti urez curaj si .rabdare ...(adu-ti aminte de ce spuneam de limbajul de comunicare ) Complimenti inca o data !
    Ps e posibil sa fie multe greseli in text , dar a-l las asa fara a mai reciti (poate ca incercind sa intelegeti ce am scris pocit , sa memorati mai bine sensul ) Un salut pt toti ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine esti dumneata ca sa judeci ca fiind trista experienta si trairea altor oameni? Fiecare face ce simte in momentul respectiv pentru a se echilibra, nu e nimic gresit in asta. Inca suntem in joc. Daca doresti altceva esti oricand liber sa iesi si sa te intorci la Sursa acolo unde totul e deja perfect.

      Ștergere
    2. Niciodata m-a interesat sa judec , adica sa critic ceva (pt ca inperfectiunea duce mereu la o modificare , evolutie ...fara asta , universul ar fi mai degraba ....mort) . Intentia mea este de a ....face omul sa se simta gol , pt o secunda . Iar in acea goliciune , la inceput tematori , ezitanti ....sa va vedeti asa cum sunteti , fara haine si masti ...superbi . In acel mic spatiu omul sa intuiasca ca niciodata a fost desprins de la sursa . De acolo vine si acolo se va intoarce ....dar insutit mai mult . In acel mic spatiu , as vrea ca omul sa-si dea seama ca hainile , mastile (personalitatile multiple) nu erau altceva decit tesuturi construite dinmcausa fricii , neincrederi si autoconvingeri sale ca ....este ceva gresit in el . Nimic mai fals ....doar mastile sunt urite ....De aia sunt un pic trist . Orice lucru mintea voastra construieste in jurul vostru e , mai mult sau mai putin ....urit ! Niciodata am fost separati ....noi . E doar o iluzie , ce ca cadea atunci cindmgasiti curajul de a redeveni copi , inocenti si bleguti , ca sa zic asa . Mintea e urita , incit mecanica . Mintea ce omul cunoaste (emisferul sting) . In origine ....era diferit , rugaciunile tale erau aceleasi ale ....muntilor , padurilor ....parea ca altcineva rosteste acele cuvinte in inima ta . Dar nu e nimic pierdut . In orice caz,....nu sunt un apacificator , ci un dezbinator , in micul meu . De doresti certete , nu ma asculta ...certete ale lumii . Visul meu ar fi sa ne unim toti in spirit ...dar este utopic acum ...cine stie ? Poate generatiile viitoare ...

      Ștergere
    3. Visul tau de unitate deja s-a implinit, suntem o unitate!!! mai ramane doar sa ne rezolvam conflictele interioare si sa ne vindecam ranile in aceasta bula a unitatii colective, sa facem pace cu noi insine...

      Ștergere
  34. Precizare . Pt a fi mai clar ...daca te adresezi unui buddhist , trebuie sa folosesti limbajul sau . Pt a transmite um concept , e necesarsa cunosti acea religie si sa te ajuti cu pilde din doctrina aceia , pt a comunica idea ta . La fel cu un crestin . Ceea ce tu vrei sa zici , o faci cu exeple din evanghelie . Altfel , vei fi respins ...nu vei putea comunica , nu t-i se va permite , incit esti percepit ca un intrus , deci un dusman ...E nebunesc sa incerci sa evangelizezi un musulman ! De aceea te lapideaza . Are o logica ...Totusi o poti face vorbind cu cuvintele profetului Mahomed . Doar asa vor asculta ceea ce tu ai de sous . Cred ca tocmai de aceea nu te bagi pe alte cai de comunicatie Remer ....cine vrea sa stie ce ai de zis intra pe blogul TAU . Deci inteleg" limba" TA . Corect , nu ?
    Dar ....adevarul va trebui transmis nu fanilor tai , pt da ei sunt ok asa ....ci altora . Care sunt in diferite niveluri de indocteinare ....Aici e problema ...Cine are entuziasm , si poate ....tine-ti cont de ce v-am scris deasupra . Altfel , nu va plingeti dupa ca a-ti fost atacati ...pt ca au dreptate din punctul lor de vedere . Va inbratisez ...

    RăspundețiȘtergere
  35. Ultimul lucru , promit . Cititi , ascultati ...Rumi oameni . Cititi si recititi ....Nu va obositi , si nu va opriti chiar de cunoaste-ti din memorie versurile ..mereu va fi ...o noua ...mireasma , sfumata vaga ....un nou gust ...nuanta a Lumini , sau iubiri cum vreti sa o numiti . Nu va obositi niciodata in a reasculta sau reciti acele versuri magice ... (nu treceti aceasta informatie prin filtrul a ceea ce stiti deja de el, incredeti-va de un perfect necunoscut ce sunt eu ...cititi-l ...aceti-o din nou ,si din nou .)

    RăspundețiȘtergere
  36. "Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta."
    Nicolae Iorga
    https://www.youtube.com/watch?v=h0O4rxBp858

    Doamne ajuta !

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  37. Bun gasit,

    Adineaori am simtit sa intru pe acest blog dupa o vreme. Ceva m-a chemat. Chiar azi, de Luna Noua.
    Si iata-ma-s si eu , din Italia sa particip la aceasta lucrare dimpreuna.
    Pentru sustinerea Octogonului sacru orarul este tot 21-21.15 in fiecare luni, sau se respecta ritmii fazelor lunare?

    Multumesc anticipat,
    Ganduri bune si multumesc pentru tot ce faci,
    Dana

    RăspundețiȘtergere