.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 30 august 2016

Vortexul Carpatic (9)



Remer Ra: Cum ar trebui să abordăm această nouă realitate?
Ral: La modul responsabil! Ieșiți din starea de lâncezeală, de așteptare! Observăm cum mulți lucrători în lumină au adoptat această atitudine. Nu așteptați să vi se schimbe viața printr-o intervenție salvatoare din exterior, pentru că așa ceva nu se va întâmpla! Vom continua să vă repetăm faptul că așa cum nimeni nu poate iubi și ierta în locul vostru, tot așa, nimeni nu poate schimba lucrurile în locul vostru! Dați dovadă de curaj și priviți-vă așa cum sunteți! Descoperiți-vă atuurile dar recunoașteți-vă și slăbiciunile! Veți fi ajutați în măsura în care dovediți că meritați ajutorul! Ajutorul îl veți primi doar atunci când începeți să schimbați lucrurile. Asta presupune a lucra la rădăcina, la cauză! Nu îl puteți primi atunci când aveți de gând să lucrați cu voi, nici când încercați! Scoateți aceste cuvinte din vocabularul vostru: voi încerca, am de gând, voi face! Schimbarea are loc în prezent!
Remer Ra: În ce situație ne putem aștepta la ajutor?
Ral: Nu așteptați ajutor! Chiar și gândul la un ajutor din exterior vă poate devia destul de mult de la calea voastră! Ajutorul îl veți primi atunci când ați început deja lucrul cu voi și cu cei din jurul vostru! Puneți-vă următoarea întrebare: ce am de făcut în ceea ce privește viața mea și a celor din jurul meu?” Puneți-vă această întrebare de foarte multe ori într-o zi, timp de mai multe zile! Veți pune energie în ea și atunci va pătrunde în cele mai adânci straturi ale ființei voastre, după care va veni și răspunsul sub forma unei intuiții! Sau poate chiar a unei viziuni mai ample în ceea ce vă privește!
Remer Ra: Simt o ușoară apăsare în răspunsurile primite!
Ral: Pentru că trăiți vremuri tulburi iar lucrurile nu arată bine din multe puncte de vedere. Dacă nu vă redescoperiți puterea interioară, există pericolul să vă pierdeți în următoarea perioadă de timp! Începând cu toamna acestui an, și mai cu seamă din primăvara anului viitor, se va intra într-o nouă fază de transformări! Ne așteptăm la schimbări din punct de vedere social, economic, militar!
Remer Ra: Nu prea îmi sună bine! Evit să fac asemenea presupuneri tocmai pentru că există pericolul să investim în ele! Axioma ”unde îmi este gândul, acolo îmi este și energia” lucrează! Chiar foarte bine!
Ral: Dar deja ați lucrat la aceste schimbări! Mulți ani ați investit energie în temerile voastre! S-a investit multă energie în nedreptate, în războaie, în crize economice, în tulburări sociale, în abuzuri de orice fel!
Remer Ra: Vrei să spui că vom avea parte de toate acestea în următoarea perioadă de timp?
Ral: Vreau să spun că deja aveți parte de toate acestea! Vrem să deschideți ochii! Deja vă aflați într-un coșmar!
Remer Ra: Mă refeream la pericolul de acutizare, de globalizare a conflictelor!
Ral: Oricine poate observa care este tendința!
Remer Ra: Am înțeles asta! Știu că există două forțe care determină evoluția. Prima ar fi asumarea unei căi spirituale, iar acest lucru ar implica responsabilitate, muncă, perseverență și dezvoltare conștientă pe toate planurile. A doua ar fi... suferința! Dacă unii aleg să evolueze prin suferință, este treaba lor! Suntem noi responsabili de asta?
Ral: Poate că sunteți!
Remer Ra: Cum așa?
Ral: Observați un conflict! Oricare dintre sutele care au loc acum pe planeta voastră! Nu contează că este un conflict militar, economic, ideologic. Priviți deci un conflict, iar dacă observați că dați dreptate unei părți, atunci sunteți deja implicat! Dacă intervine chiar și o mică parte de judecată, atunci aveți partea voastră de ”investiție” în acel conflict!
Remer Ra: Oamenii au afinități și este normal să țină partea cuiva!
Ral: Când două părți sunt implicate într-un oarecare conflict, atunci amândouă sunt vinovate de suferințele generate de acel conflict! Cât timp veți susține o parte, datorită atașamentelor și afinităților, atunci sunteți implicat subtil în conflict!
Remer Ra: Nu cred că soluția ar fi să închidem ochii și să ne prefacem că nu există! Dacă nu ținem partea cuiva, ne mai rămâne doar să-i îndemnăm să se abțină de la conflict și să se așeze la negocieri. Partea asta este un clișeu atât de folosit în diplomație încât stârnește ironii.
Ral: Legile Universale spun că acela care inițiază un conflict, va fi obligat să-l stingă! Cel care alimentează un conflict, va fi obligat să investească în stingerea și reglarea consecințelor! Dacă ați ținut partea cuiva, în orice fel conflict, sunteți nevoiți să acționați pentru rezolvarea lui!
Remer Ra: Dar asta nu implică riscul de a alimenta și mai mult conflictul? Atâta vreme cât suntem în spațiul acesta 3D, adică atașați de etichete și de anumite valori materiale, riscăm să facem mai mult rău decât bine.
Ral: Riscul este mult mai mic decât dacă ați ignora răul deja făcut!
Remer Ra: Ce putem face în această direcție?
Ral: Puteți folosi o tehnică foarte simplă prin care să trimiteți cele mai înalte gânduri și sentimente către zonele aflate în conflict.
Remer Ra: Am mai lucrat astfel și anul trecut, la cererea pleiadienilor. Am folosit rețeaua pleiadiană pentru a trimite lumină și iubire către zonele afectate de război sau alte probleme grave.
Ral: În curând vei relua legătura cu Oryen și veți continua cu această tehnică, dar într-un fel mai elaborat. Toți cei care vor participa la ea vor fi recompensați pe măsură! Și nu va fi nevoie să treacă o perioadă mai lungă de timp.
Remer Ra: Deși e bine ca ajutorul lor să nu fie motivat de o anume recompensă.
Ral: Dar este o motivație bună! Observăm că încă aveți nevoie să fiți împinși de la spate!
Remer Ra: Adică trebuie să determini cumva mișcarea energiei! Dai ceva și apoi vei primi... Abia aștept să vedem despre ce este vorba.
Ral: Noi ne vom reîntâlni peste puțin timp! Rămâi cu bine, prieten drag!
Remer Ra: Îți mulțumesc pentru tot! 

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

34 de comentarii:

  1. Toate,absolut toate conflictele semnificative ale lumii au fost,sunt si vor fi si de-acum incolo create, pregatite,finantate si conduse de catre iudeo-masonerie,khazari si jidani spre folosul lor si numai al lor.Si asta se intampla de mii si mii de ani,si nimeni nu stie si nu ne poate spune cat va mai dura.Nu poti sa nu fi parte a unui conflict decat daca te retragi definitiv intr-o pestera din pustietatea muntilor si poate nici acolo....Vor fi anumite schimbari geo-politice,militare,geo-strategice si de securitate,vor fi probabil si schimbari ale zonelor de influenta si chiar ale frontierelor si teritoriilor statelor pentru ca se va "redesena" distributia influentei marilor puteri pe harta globului terestru,si,bineinteles ca vor fi mari schimbari determinate de aparitia "in forta" a unor noi tehnologii si inventii.(Ele sunt tinute ascunse de catre "Elita" de mult timp)Dar SISTEMUL creat,promovat,intretinut,finantat si condus de iudeo-masonerie,khazari si jidani va ramane acelasi si va "lucra" si pe mai departe,mult,mult mai eficient dar tot pentru "Ei" spre a asigura numai si numai huzurul lor....Pentru detalii adresati-va Grupului BILDERBERG care a hoatarat soarta noastra in iunie anul acesta ,la ultima lui intrunire....Sau cititi-l pe Kissinger....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adu-ti aminte de vorbele lui Yoda: ”Teama te duce spre manie. Mania te duce spre ura. Ura te duce spre suferinta."

      Ștergere
    2. Asta e un troll care a fost usor dus de nas de vorbele altora.

      Ștergere
    3. Mai fratilor suntem deja in plina restaurare a creatiei, asa ca io le-as sugera celor care au impresia ca "ne hotarasc ei soarta , ca sa tina cont, mai cu sama, de-o zicere din strabuni, care zice asa: "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" si sa aiba in vedere faptul ca, uneori, asa este.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    4. "In plina restaurare a creatie",om fi,nu zic nu,dar daca priviti in jurul Dvs. veti observa ca nu s-a "restaurat" nimic,sistemul este acelasi,ba chiar mai bine pus la punct si mult mai versatil si mincinos si "lucreaza" in favoarea acelorasi profitori dintotdeauna,jidanii,iudeo-masonii si khazarii.Restul sunt povesti....

      Ștergere
    5. Este doar o impresie de-a ta, ti-o respect, insa, da-mi voie sa nu prea fiu de acord cu ea.
      Este o munca pe care-o desfasuram si in plan subtil si urmeaza sa se "vada rezultatele" , chiar "recompensele" de care zicea Ral(in dialogul cu RemerRa), care sunt, chiar daca nu-s percepute de catre toata lumea, deocamdata...).

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    6. Lumea s-a schimbat deja! Suntem pe o alta linie temporara (multi dintre cei prezenti in acest nou univers)!
      https://www.youtube.com/watch?v=JLZiGGktkMo
      https://www.youtube.com/watch?v=VWQ7KXQ73xQ
      Etc...

      Ștergere
  2. OK, dar cum se leaga observatia de la inceput:

    "Nu așteptați niciun ajutor! Chiar și gândul la un ajutor din exterior vă poate devia destul de mult de la calea voastră!"

    cu cea de la sfarsit:

    "Remer Ra: Deși e bine ca ajutorul lor să nu fie motivat de o anume recompensă.
    Ral: Dar este o motivație bună! Observăm că încă aveți nevoie să fiți împinși de la spate!"

    Nu prea pusca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intai incepi lucrul cu tine si cu ceilalti si apoi vine ajutorul! Mai altfel spus, intai pui in pamant samanta si apoi vine rodul. Cei mai multi asteapta rodul ca mai apoi sa munceasca pamantul. Poate ca informatia primita trebuia sa treaca altfel prin ”filtrele mele traducatoare”... Sper ca mesajul sa fie corect inteles!

      Ștergere
    2. Nu mai cred in nimeni din afara, sfinti, extraterestrii, dumnezei, asa zisi ingeri sau care or mai fi.Ei isi urmaresc cu totii interesele lor in primul rind, sintem pacaliti si manipulati in stil mare Eu ma incred doar in mine, in sufletul, mintea si spiritul meu. Nu am nevoie si nu vreau asa zisul ajutor de la nimeni, Eu sint ceea ce sint si ma descurc si singur.

      Ștergere
    3. Domnule Emil,sunt intru-totul de acord ca Dvs. ca nu mai putem avea incredere in nimeni,dar cu o exceptie,una singura,Dumnezeu.Care se afla in mine,in tine,in toti....

      Ștergere
    4. Anonim 30 august 13:28, Ral se referă la „a nu avea așteptări” în general și mai ales a nu nepune speranțe în exterior; el se referă la a ne baza pe noi înșine, nu pe ceilalți.
      Apoi, știm cu toții că, orice emisie am face, ea produce efecte în general, efecte ce se răsfrâng asupra noastră : emisiile negative produc efecte negative, iar cele pozitive, vin cu... „recompense”. Nici nu era nevoie să ne spună Ral despre aceasta, fiindcă ar trebui să cunoaștem deja „Principiul cauzei și efectului” care zice așa :“Orice cauza are efectul sau; orice efect are cauza sa; totul se intimpla conform legii. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sint numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa legii”. Kybalion.
      Acest principiu implica faptul ca exista o cauza pentru orice efect produs si un efect pentru orice cauza. El explica ca totul se intimpla conform unei legi, ca niciodata nimic nu se intimpla accidental, neprevazut, ca hazardul nu exista si ca, pentru ca exista planuri diferite de cauza si efect, planul superior dominind totdeauna planul inferior, nimic nu poate scapa in intregime legii. Hermetistii cunosc pina la un punct arta si metodele de a se ridica deasupra planului obisnuit al cauzei si efectului. Ridicindu-se mental la un plan superior, ei devin cauza in loc de a fi efect. Multimile se lasa docil duse, ele asculta la tot ce le inconjoara, la vointele si dorintele celora care sint mai puternice decit ele, la hereditate, la sugestie si la toate cauzele exterioare care le dirijeaza ca pe simpli pioni pe drumul vietii. Maestrii din contra, ridicindu-se pe plan superior, domina sentimentele lor, caracterul lor, calitatile si puterile lor, tot asa de bine ca pe tot ce ii inconjoara. Ei devin stapini in loc de a fi pioni. Ei joaca jocul vietii in loc de a fi jucati si dirijati de vointa altora si de influente exterioare. Ei se servesc de principiu in loc de a fi instrumentul sau. Maestrii asculta de cauzalitatea planului superior insa ei comanda planul lor. Este in aceasta afirmatie o adevarata bogatie de cunostinte hermetice. Le intelege cine va putea.”
      O recompensă vine în conformitate cu această Lege, fie că o așteptăm, fie că nu. Dacă, chiar avem nevoie de o motivație, atunci ea există, așa cum, ar trebui să ne gândim bine atunci când vrem să facem rele, căci efectul de bumerang ne va ajunge din urmă.

      Ștergere
    5. Acest mesaj, draga anonim 31 august 2016, 17:45, "se pliaza" pe ceea ce discutam io la telefon cu o prietena si vreau sa-ti spun ca-i foarte in rezonanta. (nimic nu-i intamplator si faptul ca, in luna septembrie (din 7 sept.pana in 6 oct. ) voi fi in Germania, in apropiere cu granita cu Franta.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=qKIiBq7EepQ
      https://www.youtube.com/watch?v=qp2hBEBfDeU

      Ștergere
  3. Legat de CROP CIRCLE, am gasit investigatiile lui SNLazarev destul de interesante si clarificatoare. Redau un fragment scurt:

    Mi-a picat odată în faţa ochilor o revistă cu nişte fotografii ale unor cercuri ciudate care apar noaptea sau dimineaţa în zori pe câmpiile din Anglia. Fotografiile mi-au captat interesul. Am raţionat în felul următor: dacă aceste cercuri au fost trasate de cineva, înseamnă că s-a urmărit un scop bine determinat, influenţare informaţională a oamenilor. Trebuia descifrat modul în care ele îşi exercită influenţa asupra omului care le priveşte o bucată de vreme. Verific influenţa asupra parametrilor de bază, asupra structurii generale a biocâmpului, asupra biocâmpului informaţional, conform sistemului binar. Dintr-odată mi se revelează o imagine surprinzătoare. Cercurile exercită o influenţă pozitivă asupra oricărui om care le priveşte.

    Scurtă digresiune. Cu câtva timp în urmă, când eu şi asistenta mea adunam material privind purificarea karmei, aveam mereu contact cu o entitate de o mare importanţă, iar încălcarea legilor ei era pedepsită extrem de aspru. Eu încă nu ştiam ce fel de entitate era aceasta. După zile întregi de eforturi, am reuşit să dezleg enigma: era vorba de omenire în viitor. Am constatat că energia omenirii viitoare, la nivelul subtil, se deosebeşte radical de energia noastră.

    <>
    (http://www.lazarevsn.ro/diagnosticarea-cercurilor-din-lanurile-de-grau/)
    Ergius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain.
      Stim cu totii, deja, ca in mitofolclorul romanesc Ielele au mai multe denumiri, printre care: Dansele, Domnitele, Dragaicele, Fetele, Frumoasele, Irodesele, Minunatele, Nemilostivele, Rusaliile, Sfintele, Soimancele, Vilvele, Zanele, Sanzaienele, Luminoasele, Fermele, Inspaimantatoarele si chiar (Nebunele, Fioroasele, insa aceste epitete, mai putin luminoase au fost date din neintelegere sau distorsionare ale unor informatii primite din plan subtil, ceea ce si astazi se intampla cu multi care, oarecum "ies din tipare" si, care automat sunt "etichetati" ca si "bolnavi cu capul", sa nu folosesc alt cuvant (gen. schizofrenic), pe care cu totii l-am auzit spus, mai cu seama de catre cei care se considera "treziti", unor semeni de-ai nostri, care au indraznit, la un moment dat, sa le prezinte un alt punct de vedere,o idee care putea contrazice sau nuanta -asta cu "trezitul" este folosita de multi "adepti new age").
      Bun, ce vroiam io sa spun cu Ielele este ca , din cate-am citit, acestea se intalnesc numai o data pe an si, de fiecare data, se prind in hora si canta, iar cantecul lor este de o frumusete cereasca. Cei ce le-au vazut hora, fara sa fie zariti de ele, spun ca e minunata: intai , \ielele se insira in rand, apoi se rotesc in fel de fel de forme si jocuri, incat iti incanta ochii, de departe se vad ca niste luminite prin aer, si nu mai stii pe care sa o admiri mai mult. Iar cand vine ceasul sa se desparta, cand si-au terminat opera si mesajul care trebuia transmis, se invartesc asa de iute, de parca se vede un cerc de foc. Locul unde au dantuit Ielele se cunoaste dimineata, caci acolo ramane un rotogol mare , cu iarba sau grau, sau ce-o mai fi , modificate, uneori chiar cu aspect de "arsura", ramane un "model-mesaj".
      Aceasta mentiune ne trimite la misterioasele cercuri "Crop Circle". Semn ca acest "fenomen", neelucidat nici pana in prezent, a fost cunoscut, din stravechime, pus intotdeauna pe seama unor fiinte supranaturale.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Nu stiu daca cineva din Romania studiaza fenomenul si la noi, dar am gasit ca in 2006 au aparut 6 cercuri in satul Fantan din Brasov
      http://desecretizari.blogspot.ro/2012/06/sase-cercuri-in-lanul-de-grau.html

      Ștergere
  4. Mulțumim Ral ! Mulțumim Remer Ra !
    Din doar câteva rânduri, am desprins o grămadă de înțelesuri...
    Mai întâi că, tot nu ne dăm seama că, dacă ne temem de manipulare investim în puterea ei; dacă ne temem în conflict (de orice parte ne-am așeza), întărim conflictul; printr-o simplă privire asupra negativului și implicându-ne emoțional..., dezvoltăm/extindem negativul... SĂ NU UITĂM CĂ SUNTEM CREATORI ! Că lucrăm cu „material” negativ, că lucrăm cu material pozitiv, noi CREĂM PERMANENT. Lucrând permanent, extindem în planul subtil „proiectul” și în baza sa, în plan material apare „lucrarea”... SUNTEM ARHITECȚII REALITĂȚII NOASTRE, DAR ȘI CONSTRUCTORII.
    Chiar dacă altcineva pune sămânța, mai important devine cel care-i creează condiții de dezvoltare (îi toarnă apă la rădăcină)...
    Înțelegeți care-i greșeala noastră ? Noi îi lăsăm... pe alții să selecteze semințe negative, să le semene și apoi ne supunem acestui lucru, acceptând să fim cei cu „cofa”. DE CE ACCEPTĂM SĂ LE UDĂM SEMINȚELE ? DE CE !!! Oare nu suntem mai vinovați decât ei ? Ei încearcă, noi ne supunem. NOI...NE SUPUNEM !! DE CE ??? Din nevoia de a avea un stăpân. DE UNDE AVEM ACEASTĂ NEVOIE DE A FI STĂPÂNIȚI ? Este o nevoie interioară. ACEEA DE A TRĂI... SUB PROPRIUL STĂPÂN - SINELE NOSTRU ÎNALT... Avem această nevoie de A NE SIMȚI STĂPÂNI PE NOI ÎNȘINE...
    NU înafara noastră trebuie să căutăm pe stăpânul nostru de drept, ci în interior... De aceea trebuie să ne întoarcem în noi înșine, pentru orice problemă am avea - EU AM DATORIA SACRĂ FAȚĂ DE MINE SĂ MĂ HRĂNESC, SĂ MĂ ÎNTREȚIN, SĂ MĂ CRESC... ÎN MINE ESTE SĂMÂNȚA CEA BUNĂ PE CARE EU TREBUIE S-O DEZVOLT... , ÎN MI-NE !!
    Pot să privesc înafara mea tot ce poftesc ! DAR FĂRĂ SĂ MĂ IMPLIC EMOȚIONAL. Trebuie să privesc exteriorul ca pe o oglindă care îmi arată ce am bun și frumos în mine și ce nereguli sunt în mine... ȘI SĂ MĂ ÎNTORC LA LUCRAREA MEA INTERIOARĂ - ceea ce este bun trebuie să ud, iar ceea ce este rău , SĂ SMULG DIN RĂDĂCINĂ. Iată cum trebuie privit exteriorul - CA UN OBSERVATOR - dacă simt și cea mai mică implicare emoțională, mă întorc smerit la mine și la lucrarea mea interioară... ! Stingând în mine pârjolul, îl sting și înafară ; crescând în mine grădini cu flori, le cresc / înmulțesc pe cele dinafară...
    „Voi sunteți ființe Divine. Voi sunteți creatori.” zice Zamolxe. SĂ NU UITĂM ASTA !
    Haideți să ne întoarcem în trupul nostru ACUM și să ne apucăm de grădinărit ! Eu grădinăresc tot timpul. Doamne, și ce de pălămidă și pir mai am de smuls din rădăcini !!! Iată de ce n-am vreme să mă uit la bilderbergi
    p.s. începusemun tip de comentariu, dar am curs altfel (așa trebuia)

    RăspundețiȘtergere
  5. Subscriu, Anonim 13/27!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=p4Gotl9vRGs o sa las asta aici

    RăspundețiȘtergere
  7. poate redescoperiti si noi intelesul pe care il are Dumnezeu :P https://www.youtube.com/watch?v=p4Gotl9vRGs ( 10 = 0 dimensional vorbind)

    RăspundețiȘtergere
  8. meditatie pentru pace si armonie
    https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/09/adama-modul-lemurian-de-crea-armonie.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Implicarea emoțională este o punte de rezonanță cu entitățile aflate ân nelumină,care se hrănesc cu energiile propriilor noastre slăbiciuni.Ân momentul ân care se conștientizează cauza de manifestare a implicării emoționale și își corectează comportamentul,fără a mai repetă greșeala,omul se poate elibera de povara care și_a creat_o.Cel care nu conștientizează nu este pe calea cunoasterii de sine,este ân suferința,nedovedind asumarea lecțiilor de viață necesare evolutiei ân acord cu vointa divina.Astfel,recompensele pot fi ân sensul alegerilor făcute de fiecare ân parte,ân lumină sau ân suferința.

    RăspundețiȘtergere
  10. A-ți asuma calea spirituală, chemarea, "luându-te de mânuță" pentru a fi cu tine însuți, "întâlnindu-te" cu tine însuți, privindu-te, acceptandu-te cu lumina și lipsa ei, au la bază o intenție, iar această intenție poartă cu ea o vibrație,o rezonanță care cheamă exact aceeași vibrație și rezonanță. Absolut tot ce emitem în vremurile astea, primesc răspuns într-un mod RAPID, RAPID! Musai să CREĂM CONȘTIENT!!
    Anul viitor, este un an deosebit, un an al marilor începuturi. Și pentru că trăim vremuri SPIRITUALE, într-un mod cât de cât constient, ceea ce este normal deoarece, omul ESTE o ființă SPIRITUALĂ! se vor produce purificări profunde la nivel de intenții, pentru că de la intenție pleacă totul. Și ca să fiu mai clară, dacă intenția cuiva este de a face cat mai mulți bani folosindu-se de inițierile spirituale primite (de la om la om și cele primite direct din Cerul Tată) nu va mai avea succes, Pur și Simplu! Multe afaceri ridicate pe SPIRITUALETATE, vor cădea efectiv!! SPIRITUALITATEA este ORIZONTALITATE pentru ca TOTUL să devină VERTICALITATE!

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=GBmc4u8p-7g

    RăspundețiȘtergere
  12. http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/o-palm-meritat-dat-colii-actuale-rom-ne-de-istorie

    RăspundețiȘtergere
  13. Am constatat ca, in viata cotidiana, inca am niste reflexe puternice in "a tine partea" datorita afinitatilor si atasamentelor, ceea ce in final aduce suferinta si niste lectii invatate, dar nu total si, in plus, platite scump. Mi-am dat seama ca aceste reflexe isi au sediul in niste structuri subtile relativ inferioare ale fiintei mele ( zona astral-mental ), si ca pot lucra si cu alte structuri, superioare acestora. Nu se pune problema sa renunt la afinitati ( imi place de astralul si de mentalul meu ), ci sa le echilibrez cu cicluri complete ce folosesc "cromozomi" din structurile superioare. Cred ca despre asta vorbeste si Ral: implicarea subtila intr-un fenomen dual ( conflict ) se rezolva prin mentinerea contactului empatic ( caci ne ajuta la conectare ), si prin echilibrarea lui din Sine.

    Vreau sa lucrez prin conectarea vibrationala cu reteaua pleiadiana, dar nu am mai facut asta in trecut. Recompensa mea nu va fi nu stiu ce "cadou" de la solarieni, ci faptul ca voi intelege cum se intampla acea echilibrare in fiinta mea.

    Intrebare: Ce trebuie sa fac pentru pregatirea conectarii cu reteaua ? Trebuie sa parcurg acel protocol de 21 de zile ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Puterea grupului :)

    https://www.youtube.com/watch?v=cL-2hC6q-Fw

    RăspundețiȘtergere
  15. Remer, grija mare cu afirmatiile facute! A fi nepasator la ceea ce se intampla in jurul tau, indiferent ca asta inseamna abuzurile savarsite impotriva regnului animal sau un razboi nedrept purtat de un agresor contra unei victime, nu te atesta si nu te califica la nivel de merite spirituale pentru o viata mai buna in acest plan si dincolo de el. Implementarea la nivel de interior si exterior a unui sistem de valori bazat pe COMPASIUNE si ARMONIE in locul celui in functiune activand prin CONTROL si SUPREMATIE reprezinta cheia unei iesiri mai timpurii sau mai tarzii din acest impas in care am ajuns cu oculta mondiala. Problema ocultei este cat se poate de serioasa. Si mult mai complexa decat poate parea la prima vedere. Desi multe materiale s-au scris pe acest subiect, putine ating fondul problemelor si reusesc sa surprinda imaginea de ansamblu. Din acest motiv am inceput sa adun chiar eu piesele acestui puzzle si sa le pun cap la cap cu ceva timp in urma. Dupa un efort deloc mic, a rezultat acest manual pentru problema ocultei: http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/societatile-secrete-sistemul-de-minciuna-planetara-solutii.htm

    In plus m-am hotarat sa fac si o versiune pentru printare. Ea poate fi descarcata de la urmatoarea adresa: https://www.scribd.com/document/323612254/Societatile-Secrete-Sistemul-de-minciuna-planetara-Ce-avem-de-facut

    Pentru oricine este sincer interesat de aceste lucruri, cred ca materialul in cauza este un bun reper pentru actiuni ulterioare menite sa trateze si a rezolve aceasta mare problema!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de nepasare, ci de a ignora raul deja facut, acel rau nu ne mai ajuta cu nimic, raul deja facut alimenteaza grija zilei de maine etc iar asta nu ne face bine deloc.

      Ștergere
  16. Ignoranta nu este o virtute. Azi, ca si ieri, ca si maine mereu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i. Doar ca este "o moda" sa se dea "ignor". Noi speram, totusi, ca "nepasarea" sa se transforme in "altruism". Stiti ca "speranta moare ultima".

      Din Germania, va transmit toate cele bune!(revin in Romania in 10 Oct.)

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. una e sa stii de raul facut, una e sa pui emotie in el, a ignora in sensul de a nu te lasa pacalit de terenul de joaca al EGO-ului. Raul facut este in trecut, ce te agata de el este doar EGO ul. trecutul si viitorul e mort. unul nu a murit, altul nu sa nascut.

      Ștergere