.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 8 mai 2019

Portalul pleiadian – 2019 Transmisiile de primăvară (1)


Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine v-am regăsit, dragii mei!
Remer Ra: Savurez cu drag vibrația pe care o emiți. Îmi era dor mesajele tale, de optimismul și răbdarea ta. Cum ne regăsești după atâtea luni?
Oryen: Noi nu am fost și nici nu suntem departe de voi. Ne bucurăm de fiecare mic pas pe care îl faceți în regăsirea de sine, în redescoperirea măreției voastre, a potențialului pe care îl aveți. Dacă ați ști cât de minunați sunteți!
Remer Ra: Mă bucur să aud asta. Viața de aici, de pe pământ, pare să fie la fel, pentru mulți oameni. Poate că nu conștientizăm prea bine pașii pe care îi facem.
Oryen: ”Curățenia generală” este pe sfârșite pentru mulți dintre voi. Urmează să vă puneți lucrurile în ordine, să vă stabiliți prioritățile și să vă puneți la unison trupul, mintea și sufletul pentru a vă construi viitorul. Mai sunt lucruri de eliberat din trecut și de înfruntat unele frici, dar vedem că nici acestea nu sunt un pas prea mare pentru voi. Chiar dacă pare că stagnați, vă asigurăm nu este deloc așa.
Remer Ra: Simt că ai câteva vești importante pentru noi. Spuneai data trecută de o nouă ”deschidere” spre sfârșitul primăverii.
Oryen: Așa este. În primul rând, trebuie să aveți în vedere că urmează o nouă perioadă de împuternicire, atât la nivel personal, cât și la nivel de grup. Este o perioadă excelentă pentru a vindeca și armoniza relațiile, pentru consolida grupurile din care faceți parte, dar și pentru a dezvolta capacitățile și talentele native. Energiile acestei luni vă ajută și să cerneți oscilațiile de la nivel mental, să găsiți soluții la diverse probleme, să întocmiți planuri, proiecte pentru o perioadă mai lungă de timp. Dar câștigul cel mai mare poate fi acela de a scoate la suprafață capacitățile latente, obținute cu trudă și pasiune în alte vieți.
Oryen: Acestea ies la suprafață, pur și simplu?
Remer Ra: Da, pot ieși la suprafață, pur și simplu! Există însă o singură condiție, anume de a nu vă pierde echilibrul interior. Acest echilibru se pierde atunci când vă agățați de exterior, când așteptați să se întâmple ceva, în loc să fiți voi întâmplarea. Observăm că mulți oameni încă oscilează între puterea de a crea, de a manifesta și nevoia de a se întâmpla ceva din exterior.
Remer Ra: Se observă și o nevoie mai mare de a căuta bucuriile spirituale în loc de cele lumești?
Oryen: Căutările celor mai mulți oameni sunt încă aceleași - sănătate, prosperitate și relații armonioase, dar mulți dintre voi au înțeles cum stau lucrurile și încep să acționeze în consecință. În loc să-și caute sănătatea prin spitale, au descoperit-o într-o viață armonioasă, echilibrată. La fel stau lucrurile și cu prosperitatea; ea este o consecință a echilibrului gând-cuvânt-faptă cu cele trei virtuți fundamentale (voința, curajul și răbdarea - n.a.). Relațiile armonioase sunt o reflexie a relației cu voi. Cheia, dragilor, este numai la voi! A fost, este și va fi la voi!
Remer Ra: Nu o dată s-a întâmplat să ne căutăm cheia, fizic vorbind, iar ea să fie în mână. Am pățit-o și eu în trecut... Cam așa stau lucrurile?
Oryen: Bună comparația. Da, cam așa stau lucrurile! Planul fizic este oglinda a ceea ce se întâmplă în interior. Nu este nicio problemă că vă doriți aceleași lucruri – sănătate, prosperitate și relații armonioase, însă e important cum le obțineți: respectând Legea sau încălcând-o!
Remer Ra: Spuneai că energia următoarelor săptămâni ne poate ajuta să ne descoperim potențialul, să scoatem la suprafață capacități latente. Să luăm de exemplu capacitatea înnăscută de autovindecare. Cum o putem amplifica? Cum putem lucra cu rețeaua în acest sens?
Oryen: Lucrul cu rețeaua vă poate amplifica o anume capacitate pe o aveți sau de a scoate la suprafață una pe care nu ați descoperit-o încă. Dar și aici, cheia este la voi! Nu trebuie doar să gândiți despre sănătate, prosperitate sau relații armonioase, ci și să le simțiți. Concentrați-vă pe emoția sănătății, a vitalității, a prospețimii, a puterii. Înainte de a regăsi sănătatea în corp, vindecați-vă mintea și sufletul. Nu poți avea un corp sănătos dacă mintea și sufletul suferă. Observați-vă gândurile și emoțiile, zilnic, oră de oră dacă este nevoie!
Remer Ra: Spui că dacă în timpul celor zece minute de lucru cu rețeaua, pe lângă vizualizarea imaginii noastre de oameni sănătoși, prosperi și având relații armonioase, ar trebui să le și simțim. Când ești bolnav e destul de dificil să simți sănătatea, adică echilibrul, liniștea corpului, vitalitatea.
Oryen: Fiecare om are puncte de reper în trecut. Au fost momente când au simțiti puterea și vitalitatea corpului. Conectați-vă la acele momente! La fel când vine vorba de a simți prosperitatea. Fiecare om a avut parte de momentele sale de abundență și de relații armonioase. Dacă nu ar fi avut, atunci nu ar fi suferit. Oamenii suferă mai mult când pierd ceea ce au avut decât atunci când doresc ceea ce nu au avut.
Remer Ra: Cu tot sprijinul rețelei, cele zece minute îmi par foarte puține.
Oryen: Rețeaua vă poate ajuta să vă treziți, să realizați în ce parte merge investiția voastră de gânduri și emoții! Pentru că totul pleacă de aici, de la gândurile și emoțiile voastre. Urmează apoi, din oră în oră dacă e cazul, să verificați dacă investiți în sănătate, prosperitate și relații armonioase.
Remer Ra: Așadar, ne focusăm circa trei minute și jumătate pe imaginea și emoțiile specifice stării de sănătate și vitalitate a corpului fizic, apoi circa trei minute și jumătate pe imaginea și emoțiile stării de prosperitate, după care pe imaginea și emoțiile stării de iubire, rezonanță, înțelegere?
Oryen: Exact! Iar dacă există un ”gol” de emoție specifică, vă puteți conecta la momentele din trecut când le-ați simțit.
Remer Ra: Iar pentru a amplifica o anume capacitate?
Oryen: Simțiți-o amplificată, dezvoltată! Gândiți în stil mare și simțiți la fel! Veți ajunge să credeți în voi, că totul vă este cu putință! Nici nu vă imaginați cât de măreți sunteți! Noi vedem potențialul vostru, îl simțim și ne bucurăm de creșterea voastră. Abia așteptăm să deveniți total independenți, ca să putem colabora la propriu.
Remer Ra: Simt încărcătura care însoțește mesajul tău și sper din toată inima să o simtă cât mai mulți oameni.
Oryen: E doar începutul! La următoarele transmisii, ne vom axa pe blocajele mentale și emoționale legate de cele trei aspecte.
Remer Ra: Îți mulțumesc în numele tuturor!

(va urma)




Perioada de transmisii: 10, 14, 17, 21, 24, 28 mai
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

7 comentarii:

  1. Hei, hei heiiii... !!! Bine ai revenit, Oryen !!! Poate că n-ați fost departe, dar ne bucurăm să te „auzim” din nou...!!! Mulțumim ! Mulțumim, Remer Ra ! Multe daruri, ca de obicei, chiar la picioarele noastre, deși, uneori ne e lene să ne aplecăm după ele... Vă îmbrățișăm cu drag ! Să fiți binecuvântați!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt trista! Trebuia sa avem intalnirea de 40 de ani de la absolvirea liceului si nu s-a intrunit un numar acceptabil, pentru a putea sa sarbatorim la o pensiune in Maramures (organizatorii alesesera o locatie faina... si eu nu mai fusesem acolo, in acea zona, decat in trecere...)!

     Eu tocmai sosisem din Germania si am primit aceasta veste, care m-a socat! In fine, o sa ne intalnim candva, undeva, cu unii dintre colegi(inca nu s-a stabilit si sper sa nu fie in luna iunie, fiindca in acea luna sunt , din nou, in Stuttgart)...

     Asadar, pentru colegii mei de generatie si nu numai, chiar pentru toata lumea, o cantare faina, de pe vremea noastra, sa zicem asa:

    https://www.youtube.com/watch?v=gOXTdFbjtSg

    Sa fiti fericiti!

    

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E...lipsa de sincronicitate. Semn ca lumile incep sa se separe. Multi nu mai vibreaza cu Romania si sunt " expulzati" spre zone reci, cu vibratie joasă. După inimi...
      Dacă doar asta iti este tristețea, nu-i bai! Mai rău sa nu fie...
      Sunt f multe portaluri spre lumile inferioare deschise din exces de zel de cei ce s-au conectat la holograme, falsuri din astral. Aceste vortexuri ii inghit pe cei ce nu au lucrat pe Lumină.
      Cum se spune in Biblie, se separa grâul de neghină.
      Zamolxienii stiu foarte bine ca roata morii semnifică ciclul reincarnarii. Unii si-au invatat lectiile si pleaca spre zone din Univers unde ii asteapta noi si minunate lectii. Altii răman prin 3D, victimele propriilor constructii mentale sau prinsi in falsuri din astral: neghina.

      Ștergere
  3. Mulțumim pentru ajutor învățături și sprijin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fascinata! Am uitat de aceste meditatii si, pur si simplu am fost prinsa in ele! Simteam ca ma desprind de pe pamnant si ma intrebam, oare pe cine simt?! Apoi, cumva am primit (instant) indrumarea sa intru aci si am citit ca este zi de meditatii! Mai patesc asa cand se reunesc Yoghinii si fac spiralele acelea fascinante! Intotdeauna primesc raspunsul si vad ca ei s-au adunat si mi se-ntampla tot asa cand sunt rugaciuni profunde in biserici, in manastiri, in sinagogi, in grupuri de spiritualitate cu o anumita tema stringenta, sa zicem asa!
    Bun, acum vreau sa va intreb daca au fost ceva "lucrari" in lume, la nivelul centrilor energetici ai gatului, fiindca mai am si acum (a trecut deja, in mare parte) o raguseala si o tuse ciudata?!

    Cu multumire, recunostinta si apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi cum ati obtinut ceea ce aveti? Respectand Legea, sau incalcand-o? Legea Universului este Iubirea. Cand omul doar ia dar nu dă, incalca Legea si cade din programul Iubirii in cel al legii cauza-efect.

    RăspundețiȘtergere