.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 30 mai 2019

Portalul pleiadian – 2019 Transmisiile de primăvară (2)


Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!
Oryen: Bine te regăsesc, prieten drag!
Remer Ra: Simt o energie aparte în ultimele zile. Nu pare să fie un flux anume, ca o infuzie din Înalt sau o deschidere planetară, ci mai degrabă ca o energie stabilizatoare. Dacă e așa, ce poți să-mi spui despre acest lucru.
Oryen: Da, se poate spune și așa, anume că este o energie a stabilității, a echilibrului. Este un fel de cocktail de energie planetară și solară, cu scopul de a echilibra ecosistemul planetar. Partea bună e că puteți să o folosiți și în beneficiul vostru.
Remer Ra: Asta era următoarea întrebare: cum o putem folosi pentru cel mai înalt bine al nostru?
Oryen: Această energie este și purtătoare de vibrație și informație, prin urmare o puteți folosi și pentru echilibrarea energiilor mentale și emoționale la niveluri mai profunde. Dar ca să poată fi folosită în mod optim, trebuie să o lăsați să se manifeste. Deși poate părea paradoxal, este mai greu să fie lăsată să lucreze. Oamenii sunt obișnuiți să folosească, să controleze, să manipuleze energia, decât să o lase să se manifeste pur și simplu. Deși e foarte simplu, pentru oameni pare să fie greu.
Remer Ra: Ar fi simplu dacă nu ar exista fluxurile interminabile de gânduri și emoțiile de toate felurile.
Oryen: Nu este vorba numai de asta, ci de a lăsa lucrurile să se așeze sau să se manifeste în voie.
Remer Ra: Rolul de observator este calea cea mai potrivită de a accesa aceste energii?
Oryen: Rolul de observator nu este atât de simplu pe cât pare. Dincolo de aparenta observație se află starea omului. Poți observa dar în același timp poți fi încordat. Putem spune că observatorul este format din mai multe straturi de conștiență. Primul strat este legat de simțurile fizice și emoționale, adică îți observi starea, dacă este tensionată sau nu. Pentru asta nu ai nevoie decât de puțin timp și dispoziție. Al doilea strat este mai delicat și presupune a-ți observa fundalul, substratul gândurilor și emoțiilor, dinamica și conexiunile lor. Acest fundal este reflexia fidelă a gândurilor și emoțiilor din ultimele luni. Pentru a folosi această energie, trebuie trecut de al doilea strat, de acest fundal. Sunt două modalități de a trece de acest strat. Prima ar fi o expansiune a conștienței pe axa spațio-temporală, adică o privire neutră asupra dinamicii mentale și emoționale a ultimelor luni, ca și cum ați privi o imagine largă formată din principalele evenimente generatoare de emoții și gânduri.
Remer Ra: Cam cum ar fi un timeline dintr-o enciclopedie?
Oryen: Doar că puțin mai complex, deoarece nu sunt avute în vedere doar câteva imagini ci un întreg complex de gânduri și emoții. Puteți reface în linii mari ultimele luni, cu fiecare eveniment important – cu emoțiile și gândurile aferente, apoi vă detașați de fluxul de amintiri și îl priviți ca pe un desfășurător. Această primă etapă nu este dificilă, cere doar o mică investiție de timp. Următoarea etapă e să priviți mai în profunzime un eveniment oarecare. Dacă nu există interferențe emoționale, e ușor! Această privire mai pătrunzătoare vă ajută să observați conexiunile și lanțurile cauză-efect.
Remer Ra: Pare a fi un exercițiu nu foarte ușor de făcut.
Oryen: Nu este nici greu, cere doar puțină concentrare și voință. Repet: puțină concentrare și voință!
Remer Ra: Nu e nevoie de o deschidere mai mare a simțurilor?
Oryen: Nu e nevoie de așa ceva. Oricum, fiecare om are capacitatea de a observa lucrurile mai în profunzime. De exemplu, să luăm un arbore. Primul strat al observatorului ar scoate în evidență aspectele grosiere, cum ar fi tipul de arbore, vârsta aproximativă, coronamentul, forma frunzelor, înălțimea și alte asemenea. Stratul al doilea ar vedea și frumusețea sa, echilibrul, dezvoltarea, conexiunea cu elementele pământului, cu Soarele, cu Divinul, și putem continua. Revenind la linia spațio-temporală, puteți vedea într-un eveniment conexiunea cu alte evenimente, cu felul vostru de a acționa, de a reacționa, cu gândurile și emoțiile voastre anterioare. Observați cum lucrează legile universale – rezonanța, sincronicitatea, vibrația, evoluția, entropia, corespondența, polaritatea, conexiunea cauză-efect și altele. Vă veți da seama că nimic nu este întâmplător, că totul și toate sunt un efect a ceea ce ați gândit și simțit. Toate au venit pentru că le-ați creat sau le-ați atras!
Remer Ra: Pare un exercițiu care cere timp, energie și focusare.
Oryen: Poate cere un oarecare efort din partea voastră, dar recompensele sunt mult mai mari.
Remer Ra: Care ar fi următoarea modalitate de a trece de al doilea strat.
Oryen: Cealaltă modalitate este aceea de a fi ghidat. Pare mai simplu, dar nu e chiar așa. E o modalitate mai potrivită și mai simplă pentru cei care au legături strânse cu spațiile înalt vibraționale, cu Divinitatea. Această legătură se formează atunci când rugăciunea trece la un alt nivel.
Remer Ra: Te referi la starea de rugăciune?
Oryen: Da, trebuie să se treacă dincolo chiar și de ceea ce se numește rugăciunea inimii. Prin acest tip de rugăciune, încă mai ești legat de sufletul inferior, de durere și neputință. Dincolo de ea, este starea de rugăciune, gratitudinea în stare pură!
Remer Ra: Prima modalitate pare mai degrabă o pătrundere prin minte, iar cea de-a doua prin inimă, suflet. Unora le este mai ușor prin minte, altora prin suflet.
Oryen: Amândouă căile trebuie urmate! Nu poate fi pace în minte fără a fi pace în suflet! Și invers!
Remer Ra: Rețeaua cum ne poate ajuta în acest sens?
Oryen: Rețeaua este un instrument, nu poate fi nici ghid și nici nu vă poate aduce claritate și pătrundere. Vă poate ajuta în acest proces ca suport, dar nu poate face treaba în locul vostru. Totuși, în următoarele trei săptămâni, în perioada de transmisii veți lucra la fel ca până acum: circa trei minute și jumătate vă focusați atenția pe imaginea și emoțiile specifice stării de sănătate și vitalitate a corpului fizic, apoi circa trei minute și jumătate pe imaginea și emoțiile stării de prosperitate, după care pe imaginea și emoțiile stării de iubire, rezonanță, înțelegere.
Remer Ra: Deci vom lucra în afara programului?
Oryen: Acest tip de energie se manifestă constant, astfel că veți putea lucra oricând doriți. Se va simți mai pregnant în următoarele trei luni, astfel că ar fi o pierdere să nu profitați de ea.
Remer Ra: Presupun că au mai fost astfel valuri și vor mai fi și în viitor.
Oryen: Da, au mai fost și vor mai fi și în viitor.
Remer Ra: Interesantă vibrația pe care am simțit-o la această transmisie. Ca o energie fină, delicată. Oryen, îți mulțumesc pentru toate aceste informații.
Oryen: Cu toată dragostea!

(va urma)



Perioada de transmisii: 31 mai, 4, 7, 11, 14, 18 iunie
Orele: 20:20 – 20:30 și 22:10 – 22:20
Protocolul de ridicare a vibrațiilor va fi făcut cu cinci minute înainte (20:15 respectiv 22:05)! Amănunte aici:

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:




4 comentarii:

  1. Este ceea ce am mai postat si eu, citind alte postari ale celor care-au inteles ce inseamna " treptele rugaciunii inimii"!
    Am postat de mule ori asta si nu numai aci, insa au fost putini cae-au citit asta, fiindca asistam de-o buna bucata de vreme la fenomenul respingerii a tot ceea cde vine pe filiera crestin-ortodoxa! Ineresant este faptul ca sunt multi care resping ideea ca si crestinii sunt in acelasi Adevar ca si ei! Respingand asta, automat cad, deoarece Scara implica si coborarea...

    S-auzim numa' de bine!

    Iata informatia:
    https://www.elixir.ro/isihasmul-rugaciunea-inimii.37.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugaciunea inimii este insuficienta fara actiune. Cand inima iti plange fața de suferinta din jur, inclusiv a naturii, daca nu si treci la treabă inseamna ca esti fariseu. Eu nu resping nicio religie. Cu atat mai mult ortodoxia. Religiile sunt utile. Intrebarea e cum sunt religiosii? Am vazut preoti ortodocsi ce pretind ca animalele nu au suflet. Un destept propunea hranirea ursilor cu maidanezi. Pasamite i se urcase crestinismul fierbinte la creier si se credea Dumnezeu ce imparte dreptatea. Natura e leaganul nostru. Spurcat de indiferenta oamenilor. Cand e vb de reparat, unii vor doar la placinte inainte. Multi tin lectii pe net. Putin manifesta Iubirea.

      Ștergere
    2. 16:03, esti aceeasi care dai lectii pe net, chiar daca postezi sub anonimat. Tot ceea ce scrii te caracteriozeaza in totalitate, desi incerci sa-ti proiectezi starea sui situatia, in care te gasesti de cativa ani buni (iti atrag atentia ca stiu exact cine esti...), asupra altora, tocmai asupra celor pe care i-ai jignit si i-ai "stampilat" dupa cum ti-a venit la gura, sa nu zic altcumva.
      Vezi-ti de practica interioara continua si nu mai da lectii, ca nu esti in masura asta. Spr sa incetezi, macar acum!

      Ștergere
  2. Mulțumim, Oryen! Mulțumim, Remer Ra ! Să fiți binecuvântați !
    Să ne bucurăm, dară !

    RăspundețiȘtergere