.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 1 iulie 2020

Portalul pleiadian – Noi perspective (7)


Remer Ra: Bine ai revenit Oryen!
Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor!
Remer Ra: Am ajuns la corpul energetic, la etapa de împuternicire. Sunt foarte curios – și sunt convins că nu numai eu, cum anume ne putem cultiva corpul energetic.
Oryen: Informații despre cultivarea și împuternicirea corpului energetic găsiți la orice librărie, astfel că nu este un subiect necunoscut pentru mulți dintre voi. Trăim cu toții într-un Univers energetic și cu toate acestea mulți se plâng că nu au... energie. Și nu vorbim despre energia necesară pentru creație sau pentru procese complexe de evoluție, ci de energia vitală primară.
Remer Ra: Aici pare să fie un paradox. Cu toate că trăim într-o mare incomensurabilă de energie, de ce este dificil să o accesăm?
Oryen: Nicio energie nu este dificil de accesat, rețineți acest lucru! Există o paletă infinită de energii, iar omul are acces la toată energia Universului. De ce nu se întâmplă asta? Ne-am pus și noi întrebarea aceasta de mult timp. Aveți totul la picioarele voastre, toată energia Universului vă este accesibilă! În plus, mai aveți de partea voastră și o întreagă pleiadă de entități luminice, în trup sau în spirit, gata să vă ajute în tot ceea ce întreprindeți.
Remer Ra: O bună parte de timp din evoluția omului nu am știut acest lucru, anume că avem acces la orice fel de energie vrem. Am fost lăsați să evoluăm prin propriile forțe o bună perioadă de timp. Atunci când ești lăsat la voia întâmplării, nu poți accesa ceva despre care nu știi că există
Oryen: Jocul evoluției în planul 3D implică descoperirea lumii înconjurătoare prin simțurile fizice, astfel că ați avut acces, încă din fragedă pruncie, la un mic univers energetic. Cu toții ați văzut Soarele, Luna, stelele, ați admirat minunățiile naturii, ați auzit sau citit despre entități veghetoare atotputernice. Toate aceste sunt surse gigantice de energie.
Remer Ra. Revenim la vechiul dicton: unde îmi este atenția acolo îmi este și energia! Iar dacă o entitate este ”mai mare” decât mine din punct de vedere vibrațional, atunci voi primi energie.
Oryen: Și nu numai energie, ci și îndrumare, protecție, precum și iubire necondiționată. Și cu toate acestea, atenția voastră este îndreptată asupra aspectelor care sunt sub vibrația voastră: temeri, conflicte, abuzuri, bârfe, competiții fără sens, și multe altele asemenea. De aceea v-am spus că ne-a fost greu să vă înțelegem.
Remer Ra. Dacă punem în discuție egoul, poate că lucrurile s-ar putea explica, deși chiar și egoul are nevoie de energie. Mulți dintre cei care vor citi aceste rânduri știu câte ceva despre cum pot accesa diferite tipuri de energii, și cu toate acestea nu o fac decât arareori. Mi s-a confirmat de multe ori.
Oryen: Pentru că cei mai mulți încă sunt în stadiul de conștiență 3D, adică limitați la dimensiunea fizică. Prin urmare, vor crede în ceea ce văd, aud, simt, mai mult decât în ceea ce citesc sau în spusele vreunui înțelept. Omul crede mai mult în ceea ce experimentează decât în ceea ce i se oferă scriptic sau chiar verbal. Este de înțeles, deoarece experiența nu conține doar informație ci și energie și vibrație. Este de înțeles de ce majoritatea învățăturilor expuse în diferitele scripturi nu sunt luate prea mult în seamă.
Remer Ra: Nu rămâne atunci decât lungul drum al propriei experiențe, cu suferințe, sacrificii, efort titanic etc?
Oryen: Aveți nevoie de ghidaj, de aceea nu ați fost lăsați la voia întâmplării. Toate scripturile sunt asemenea unor hărți, dar nicio hartă nu vă duce la destinație. Nimeni nu vă va conecta sistemul energetic la o sursă de energie, precum o faceți voi cu un aparat electronic. Trebuie  să vreți! Vă plângeți că nu aveți energie dar nici nu o vreți. Asta ne este foarte greu să înțelegem.
Remer Ra: Aproape că m-a pufnit râsul. Nu cred că mi s-a mai întâmplat asta la vreo transmisie. Adică putem primi energie de la orice sursă, doar conectându-ne la ea prin intenție, printr-o simplă focusare a atenției. Și cu toate acestea preferăm să ne focusăm atenția pe aspecte lumești, consumatoare de energie vitală.
Oryen: Și asta este de înțeles până la un anumit punct. Dacă nu ai experimentat o anumită formă de energie, atunci nu poți fi interesat de ea. Dar atunci când ai experimentat-o, ai simțit-o, dar nu o mai dorești, atunci este o problemă care trece dincolo de înțelegere.
Remer Ra: Problema ar trebui să fie abordată cumva egotic, adică omul să înțeleagă că este în beneficiul lui să fie conectat la diverse surse de energie înalt vibrațională. Însă, cred că este ceva mai mult decât simpla conexiune mentală cu o oarecare sursă. Dacă ar simți beneficiul, sau măcar o conexiune ”palpabilă”, atunci cred că lucrurile ar reintra în normal, adică aceste conexiuni ar fi simțite ca niște veritabile surse de hrană.
Oryen: Și nu numai. Puteți verifica, de exemplu, că dacă v-ați conecta doar o jumătate de oră la o sursă de energie înalt vibrațională, ați beneficia de energia și vibrația ei cel puțin de patru ori mai mult, adică veți avea minimum două ore de vitalitate crescută. Iar acest lucru are implicații benefice pe absolut toate planurile vieții, de la sănătate la evoluție.
Știu că vrei să explic pe îndelete cum să o faceți, ca unor copii, dar aceste lucruri trebuie redescoperite prin experimentare. Când am spus că veți avea parte de cel puțin patru ori din timpul investit, m-am referit doar la simpla conexiune mentală. Dacă luăm de exemplu Soarele, care este cea mai puternică entitate din sistemul vostru, doar simpla focusare a atenției asupra ei vă poate aduce o doză de energie vitală. Dacă vă deschideți și din punct de vedere vibrațional, adică lăsați Soarele să vă îmbrățișeze cu câmpul său, veți ajunge în scurt timp să-i simțiți nu doar energia, ci și iubirea necondiționată. Veți descoperi Sursa Divină care se manifesta mai plenar prin Soare. Se poate merge mai departe de atât, astfel că puteți începe să comunicați cu Soarele. Îi puteți cere să vă învețe cum să-i utilizați și mai eficient energia pe care o revarsă din abundență. Ceea ce vă va transmite, veți intui într-un timp relativ scurt. Vă poate ajuta să descoperiți și să eliminați blocajele voastre energetice, să descoperiți și apoi să eliberați blocajele mentale, să eliberați energia fricilor de tot felul, să eliberați energia furiei, a tristeții și feluritelor supărări, să eliberați legăturile care vă consumă energia vitală, mentală și sufletească. Să nu credeți că aveți nevoie de o pregătire specială pentru asta! Trebuie doar să vreți și să acordați puțin din timpul vostru, pentru beneficiul vostru.
Conectați-vă la un personaj divin, dați-i voie să vă îmbrățișeze, să vă ”hrănească”, să vă învețe. Planeta aceasta minunată este la dispoziția voastră, gata să vă hrănească toate corpurile, cu cea mai caldă bucurie!
Remer Ra: Poate că ar fi indicat, pentru început să se lucreze cu ”senzorii” energetici. Nu o dată mi s-a întâmplat să explic oarecum același lucru și să primesc răspunsuri de genul ”nu îmi pot potoli setea doar imaginându-mi că beau apă”. Adică nu simțeau mare lucru, poate doar o detașare de lumesc, dar fără a dispărea cu adevărat problemele reale cu care se confruntau.
Oryen: Nici nu poți pilota un avion dacă nu ai o pregătire în acest sens. Și care necesită timp. Sunt persoane care pot elibera energia unei frici printr-o sforțare interioară de moment, ca și cum toate miliardele de celule ar striga la unison ”afară cu tine!”, în timp ce alții au nevoie de ani întregi de terapie.
Omul se naște cu un sistem senzorial energetic, la fel cum se naște cu sistemul senzorial fizic (văz, auz, gust, miros, tactil – n.a.). Pentru că nu a fost folosit, el devine cumva latent, inactiv. Cu siguranță se va deschide dacă îl veți expune la sursele de energie înalt vibrațională. Dacă luați din timpul folosit pentru lucrurile neimportante sau chiar dăunătoare din viața voastră, și l-ați folosi pentru cele care vă sunt benefice cu adevărat, veți vedea că este cea mai bună investiție posibilă.
Pe de altă parte, câți își fac această evaluare zilnic? Câți veghează asupra minții și sufletului lor, pentru a vedea unde le merge ”investiția”? Câți își fac o evaluare la sfârșitul zilei, sau măcar la câteva zile?
Degeaba citiți o sumedenie de cărți despre mii și mii de centrii și meridiane energetice, dacă nu lucrați cu ele. Treziți-vă și redescoperiți-vă divinitatea! Sunteți una dintre cele mai grandioase creații ale Universului! Chiar aici și acum puteți accesa cele mai divine energii! Nimeni nu a învățat de meargă din prima; ați avut nevoie de mai multe săptămâni de încercări, de reușite, dar și de multe căzături. V-ați ridicat, apoi ați continuat... și în cele din urmă ați reușit!
Dacă veți reuși să stăpâniți energia, veți stăpâni corpul fizic! Cine are urechi de auzit, va auzi, și cine are ochi de văzut, va auzi! Cine va simți energia, o va stăpâni în cele din urmă dacă va dori acest lucru!
Cereți îndrumare sinelui vostru divin! Cereți îndrumare Divinității! Cereți îndrumare Universului!
Cereți-vă dreptul vostru divin și îl veți primi!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

4 comentarii:

  1. Drag Zalmoxe, drag părinte,
    O să merg tot înainte,
    Da, eu cred în tot ce-i bine -
    De la Tine, totul vine.
    ------------------------------
    Printre veacuri te strecori,
    Aripi vii ne dai, să zbori,
    Eu pe Tine te-am găsit-
    Sus pe Dealul cel vestit...
    --------------------------------------
    din Chișinău, cu iubire...TotAcela

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Foarte adevarat!
    Cu recunostinta,Monica

    RăspundețiȘtergere
  3. Si normal...o sa publici niste carti despre cultivarea si imputernicirea corpului energetic

    RăspundețiȘtergere