.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 1 octombrie 2020

Portalul pleiadian – Noi perspective (10)

 

Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen!

Oryen: Bine vă regăsesc, prieteni dragi!

Remer Ra: Am un sentiment aparte... Știu că va urma o pauză ceva mai lungă.

Oryen: Va fi doar o pauză de transmisii, însă procesul de redescoperire, manifestare și desăvârșire nu poate lua pauză.

Remer Ra: Am ajuns, în sfârșit, la împuternicirea corpului spiritual. Se știe că acest corp este cel mai important. Nu o dată am vorbit despre acest aspect și, totuși, este corpul cel mai puțin ”lucrat”, deși el determină tot ce ceea ce caută omul: sănătate, bucurii, prosperitate, putere, împlinire etc. Facem cum facem, tot la virtuți ajungem (iubirea, voința, curajul, răbdarea, modestia). Nu știu dacă se poate altfel. Problema e că ele se dobândesc greu, de cele mai multe ori.

Oryen: Nu este o regulă! Se pot dobândi mai greu sau mai ușor. De fapt, vorbim de cultivarea lor, căci fiecare le aveți, într-o formă sau alta. Dacă alegeți propria cale, atunci ele se pot cultiva mai greu, în funcție de nevoile și motivațiile voastre. Dacă alegeți să fiți ghidat de Divin, atunci se pot cultiva mult mai ușor.

Remer Ra: Le mai putem dobândi și prin grație divină!

Oryen: Sigur că da, dar acest lucru înseamnă a lăsa Divinul să vă ”ducă de mână”.

Remer Ra: Cum știm că suntem duși de ”Mâna” lui Dumnezeu?

Oryen: Nu este o vorba de ”a ști” ci de ”a simți”. Aici este problema la voi, că vreți să abordați problema spiritualului cu mentalul. A înțelege procesul de evoluție nu este la fel cu a trăi și experimenta procesul. Nu unealta îl folosește pe lucrător ci invers. Mentalul este doar o unealtă a spiritualului, rețineți acest lucru o dată pentru totdeauna! Pentru a menține o legătură puternică, cât de cât tangibilă cu Divinul, trebuie să manifestați cea mai mare calitate a Sa – iubirea necondiționată. La fel cum legea fundamentală în manifestare s-ar putea defini ca ”Unde vă este atenția, acolo vă este și energia”, legea fundamentală a evoluției s-ar putea defini ”Unde este iubirea, acolo este și Divinul”. Tot ceea ce este făcut din iubire este trainic, folositor, binecuvântat de Divin!

Remer Ra: Nu este chiar simplu să rămâi într-o stare permanentă de iubire... Viața este așa cum este, ne ține cu picioarele pe pământ. Cred că voi știți foarte bine aceste lucruri. Dacă ai sfaturi despre cum putem rămâne mereu cu inima deschisă, te rog să ni le împărtășești.

Oryen: Nimeni nu se așteaptă să faceți o schimbare bruscă și rapidă în cel mai scurt timp. Important este să începeți procesul, pas cu pas, minut cu minut, oră cu oră. Când începeți să prindeți ”gustul” divinului în manifestare, veți mări efortul de schimbare.

Vă recomand ca pentru început să adunați, într-un fel de cameră specială a inimii, toate momentele minunate din viața voastră. Adunați acolo cele mai frumoase clipe ale copilăriei, cele mai înălțătoare stări, cele mai deosebite momente de iubire, cele mai mari bucurii, cele mai mari satisfacții, cele mai notabile realizări ale voastre. Unii dintre voi vor avea mai multe astfel de momente, alții poate că vor avea mai puține. Important e să nu vă raportați la alții. Nu puneți nimic altceva care ar putea aduce ”umbră” în acea cameră.

Intrați în acea cameră în fiecare zi; savurați una, două sau mai multe amintiri deosebite din trecutul vostru. Cu cât v-a fost sufletul mai deschis, mai plin de iubire, cu atât ați fost mai aproape de Divin! Fiecare din acele momente trăite are o poartă către Divin. Nu trebuie să vă grăbiți să ”aranjați” acea cameră specială într-o singură zi. Începeți procesul ca o meditație simplă: vă relaxați corpul fizic, veți liniști mintea și emoționalul prin focusarea atenției pe procesul respirației, apoi vă lăsați conștientul să ”alunece” ușor spre spațiul sacru al inimii. Proiectați, vizualizați orice fel de cameră vreți, nu contează forma, mărimea, culoarea. Puteți încapsula momentele minunate ale vieții voastre în orice vă trece prin minte, în ecrane, tablouri, în imagini, casete speciale, pergamente etc. Intrați zilnic în acea cameră, măcar câteva minute. Dacă vă aduceți aminte de un alt moment minunat, aduceți-l acolo și prețuiți-l. Dacă veți trăi un astfel de moment în prezent, aduceți-l acolo. Dacă alegeți o formă tradițională, adică paralelipipedică, puteți alege ca fiecare perete să reprezinte un aspect al vieții voastre; pe un perete puteți transpune momentele minunate trăite în cadrul familiei, pe un altul ar fi reușitele din toate domeniile, altul ar putea reprezenta momentele minunate petrecute alături de alte persoane, iar pe celălalt perete puteți pune acele momente minunate când ați trăit clipe deosebite, de înălțare, când ați fost aproape de Divin, sau L-ați simțit în inima voastră.

În cele din urmă, veți descoperi că acea cameră este sursa voastră de lumină și putere. Este spațiul vostru de echilibru și putere, un spațiu de refacere, regenerare și chiar de înălțare. Puteți face din cameră chiar templul vostru spiritual. În acel loc sacru al inimii voastre, rugăciunea va avea o putere specială. Mai mult decât atât, acolo puteți primi mult mai ușor ajutor din partea Divinului și al altor spirite din zonele înalt vibraționale.

Remer Ra: Acum înțeleg de am simțit o stare deosebit de plăcută cu puțin timp înainte de această transmisie. Cred că la nivel inconștient am simțit că îmi vei transmite aceste informați. Ideea de templu spiritual propriu circulă de multă vreme, dar acum înțeleg mult mai multe. Acea cameră va avea o vibrație foarte înaltă și conexiunea cu Divinitatea se poate face mult mai ușor.

Oryen: După o anumită perioadă, puteți proiecta o altă altă cameră specială în spațiul sacru al inimii. Ea poate fi camera de manifestare, care va cuprinde aspirațiile și proiectele voastre, pe toate planurile: familial, relațional, profesional, material, spiritual. Îndrăzniți să proiectați ceea ce vă doriți! Dacă alții au reușit, nu există niciun motiv ca voi să nu puteți reuși!

Remer Ra: După cât timp putem trece la proiectarea camerei de manifestare?

Oryen: Depinde de fiecare în parte; vorbim aici de zestrea spirituală a fiecăruia, de gradul de echilibru atins la nivel de trup-minte-spirit, gând-cuvânt-faptă, de gradul de ”deschidere” energetică, mentală și spirituală. Oricum ar fi, prima cameră – templul spiritual personal, vă va ajuta și în procesul de purificare mentală și emoțională, vă va energiza, echilibra și hrăni la nivel subtil. Fiecare va simți când este momentul de a proiecta camera de manifestare.

Remer Ra: Presupun că mai pot fi construite și alte camere...

Oryen: Da, puteți construi și alte camere. La un moment dat, va trebui să construiți o cameră specială destinată vindecării trecutului și înfruntării fricilor. Ea va fi o cameră a iertării, a învățării din suferința trecutului, o cameră a eliberărilor. Nu începeți cu ea, deși poate că ați dori acest lucru. Ea va fi proiectată atunci vă simțiți în stare să dezgropați rănile trecutului, când veți fi suficienți de puternici pentru a putea privi totul cu zâmbetul pe buze.

Remer Ra: Presupun că va fi ultima transmisie de anul acesta.

Oryen: Da, ne vom reconecta în primăvara anului viitor.

Remer Ra: Nu pot să nu te întreb de încercarea prin trece omenirea.

Oryen: Ați trecut voi prin multe alte încercări, mult mai grele. Cine își vede de propriul drum evolutiv, nu are de ce să se teamă!

Remer Ra: Îți mulțumesc din suflet, Oryen!


Notă!

Vă reamintesc ca în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:



5 comentarii:

  1. Mulțumim, Oryen ! Îți vom duce dorul... !
    Mulțumim, Remer Ra ! Te îmbrățișez cu drag !
    Octombrie binecuvântat !
    Hai să ne „redecorăm” inimile, dară ! Hai la drum nou, ca să ne-nnoim cu totul !
    Binecuvântări, tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  2. O Doamne!
    sper ca in aceasta perioada _ pana la reconectarea din primavara viitoare _
    sa reusim sa trecem cu bine peste tot ceea ce ne asteapta!
    pentru mine este clar ca nu vom avea un sfarsit de an / inceput de an usor!
    inca o data trebuie sa contientizam ca numai schimbarea si lupta noastra interioara NE POT AJUTA!!!
    sa ne revedem cu bine in primavara viitoare!! cati vom reusi !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Dan,

    Profit de faptul ca e liniste pe comentarii, ca sa te intreb despre protocolul de lucru de luni seara, daca a ramas la fel. Eu emit din Timisoara, si deci nefiind nici pe nodurile octogonului, nici pe traseul vortexului, sustin prin campul armonic un loc de pe octogon de la care detin amprente energetice ( adica unde am fost - eu am ales Craiova ). Este bine asa ?

    Pace tie,
    DD

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Dan, avem mare grija la cuvintele pe care le folosim. Te iubesc!
    https://youtu.be/uP9rY7HC8Nc

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. Nu stiu cum sunteti voi, eu simt ca am obosit tare tare. Ma straduiesc sa imi vad de calea mea, dar nu cumva asta ma izoleaza intr-o bula? De ce am ales sa fiu aici acum daca resping tot ce se intampla aici si acum? Am obosit si nu mai pot de atata frustrare.

    RăspundețiȘtergere