.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 29 aprilie 2022

Portalul pleiadian – 2022 Transmisiunile de primavara (1)

 

Remer Ra: Cu nerăbadare te așteptam, Oryen! Prea bine nu ne regăsești, după cum se observă foarte clar. La ultima transmisie, după criza sanitară, aveam perspective doar pentru o criză economică. Acum, după patru luni, avem un complex de crize majore – economică, energetică, socială, militară, umanitară, morală, sanitară. Prea multe s-au schimbat într-un timp foarte scurt. La cum arată lucrurile acum, perspectiva nu este deloc liniștitoare. Unde vom ajunge?

Oryen: Trăiți vremuri tumultoase, într-adevăr! Observăm îndeaproape tot ceea ce se întâmplă pe planetă. Toate zonele fierbinți, toate deciziile majore care au fost luate, sunt minuțios analizate de către echipajele care veghează această planetă. Suntem alături de voi și vom fi alături de voi. Pentru a nu scăpa lucrurile de sub control, s-a luat decizia de a se crea câteva baze de observație pe planetă. Nu vom lăsa lucrurile să ajungă până într-acolo încât planeta să aibă de suferit. Dar nici nu este indicat să vă bazați prea mult pe noi! În mecanismul cauză-efect, intervențiile trebuie să fie limitate. Ceea ce voi ați deschis, tot voi trebuie să închideți! Crizele de care vorbeai – se mai pot adăuga și altele, au tendința de a se extinde. Asta se poate observa foarte clar! Se poate limita însă un eventual dezastru.

Nu voi încerca să vă conving că toate aceste crize pleacă de la criza spirituală, pentru că de prea multe ori am repetat-o, ci voi insista pe recunoașterea puterii pe care o are fiecare dintre voi. Cine crede că nu poate face nimic în toate aceste situații, deja a pierdut, este o victimă! Niciun lider, niciun grup nu poate face nimic fără susținerea celor din jur, a oamenilor! Când renunțați la propria putere, atunci veți ajunge să gândiți și să simțiți ceea ce vor alții!

Remer Ra: Puterea omului de rând este limitată, voturile ”vorbesc” destul de rar, o dată la 4-5 ani. Ce altceva s-ar mai putea face?

Oryen: Înainte de a se manifesta un conflict militar, se manifestă deja conflictele subtile, în special cel informațional și cel energetic! Abia apoi urmează tensiuni în zona grosieră, în acest caz în sfera economicului și în dinamica socialului. Toate acestea au rolul de a modela gândirea și simțirea oamenilor. Fără aceste conflicte premergătoare, un conflict fizic nu poate da rezultatele scontate! Așadar, atenție la influențele de tot felul din exterior!

Remer Ra: Care este rolul acestor baze de care vorbeai?

Oryen: De a monitoriza și, atunci când este cazul, de a anihila orice pericol major la adresa ecosistemului planetar.

Remer Ra: Am o întrebare directă și aș vrea un răspuns la fel de direct. Se poate ajunge la folosirea armelor nucleare tactice?

Oryen: Cele tactice ar putea fi folosite, dar într-un număr limitat! Totuși, dacă se va ajunge acolo, vom interveni ferm, deoarece sunt și alte posibilități de a elibera bagajul karmic. Dar intervenția va fi și ea limitată!

Remer Ra: Cum veți interveni?

Oryen: La fel cum am intervenit și până acum. Am anihilat deja peste jumătate din arsenalul nuclear de pe planetă, lucrând cu câmpuri energetice specifice, care determină o formă severă de corodare a focoaselor. Am anunțat deja guvernele celor două puteri despre acțiunea noastră. Am mai făcut-o și în perioada Războiului Rece.

Remer Ra: De ce nu pe toate?

Oryen: Pentru că există liberul arbitru! Pentru că suferința ar putea fi ultima cale reală de schimbare a omului!

Remer Ra: Cine dorește un război la o asemenea scară?

Oryen: Ai fi surprins să știi cât de mulți oameni susțin un asemenea conflict!

Remer Ra: Mă tot roade o întrebare de ceva vreme. De ce ar risca atât de mult o țară ca Rusia? Poate risca totul...

Oryen: Întrebarea ta este parte a războiului informațional. Asemenea întrebări generează alte întrebări care formează conexiuni complicate ce pot duce la un complex se situații ce au în vedere o realitate impregnată de negativitate. Toate acestea duc la coruperea minții si sufletului unui om.

Remer Ra: Dar nu avem cum să nu ne punem unele întrebări? Avem nevoie de răspunsuri.

Oryen: Acum sunt tardive întrebările. Acum e vremea să alegeți unde vreți să ajungeți, ce vreți să gândiți, să simțiți și să faceți.

Remer Ra: Există posibilitatea de extindere a conflictului?

Oryen: Da, sunt șanse mari să se extindă.

Remer Ra: Țara noastră va fi implicată?

Oryen: Nu într-un conflict de genul celui în care este implicat vecinul vostru. Dar provocări vor fi!

Remer Ra: Revenind la criza economică, cât de mare va fi?

Oryen: Va cuprinde aproape totul! Acum se încearcă rezolvarea prin război a marii crize economice ce se arată la orizont! Nu doar că va eșua, dar chiar o va adânci!

Remer Ra: Încotro ne îndreptăm?

Oryen: Nu trebuie să ajungeți nicăieri. Trebuie să conștientizați că vechea paradigmă în care trăiți nu mai funcționează. V-ați ghidat după sistemul dual de valori (bine-rău, corect-incorect, prieten-dușman, bogat-sărac, credincios-necredincios, puternic-slab etc. – n.a.) și iată rezultatul! Sistemul dual de valori hrănește forța care divide, care produce suferință. ”Noi” și ”voi” trebuie să devină ”împreună”, altfel lumea va perpetua în suferință mulți ani. Găsiți și prețuiți lucrurile care vă sunt comune, care vă unesc. Refaceți giuvaerul care a fost spart în bucăți în trecut!

Remer Ra: Îmi pare o sarcină extrem de dificilă. Cum?

Oryen: Prin educație și autoeducație! Important este să începeți. Din primii ani de școală!

Remer Ra: Percep acum o vibrație... de parcă această generație ar fi pierdută.

Oryen: Mare parte din această generație este infestată de negativitate, astfel că trebuie să faceți eforturi pentru ca generațiile ce vor veni să nu mai treacă prin ceea ce treceți voi acum. Pe de altă parte, oportunitatea de evoluție spirituală este imensă în aceste vremuri. O parte a acestei generații se poate schimba fără suferință, dar cealaltă are nevoie de suferință.

Remer Ra: Presupun că partea celor care au nevoie de suferință este mai mare.

Oryen: Aș zice că e incomparabil mai mare.

Remer Ra: Din păcate, oamenii se schimbă doar atunci când suferă. Ați trecut și voi prin asemenea crize, mă refer la războaie?

Oryen: Avem și noi o istorie bogată în suferință. Încă sunt urme… deși a trecut foarte mult timp de atunci. S-a întâmplat când credeam că lumina sufletului a învins orice urmă de întuneric și egoism pe planetă. Nu s-au folosit arme de distrugere în masă, deși am avut și astfel de experiențe în trecut. Când nimeni nu se aștepta, un flux uriaș de plasmă din soarele nostru a lovit o bună parte din planetă. Am descoperit apoi că nu a fost un fenomen natural. S-a întâmplat din cauza unor semeni de-ai noștri. A fost tehnologia noastră… Da, am avut și noi parte de mișcări fundamentaliste, de viziuni total diferite, și de indivizi care erau în stare de orice pentru a le promova.

Remer Ra: Ați observat un fel de tipar în procesul evolutiv, care să implice suferință, la civilizațiile pe care le-ați observat? E neapărat nevoie să se întâmple ceva cumplit pentru ca omul să se schimbe?

Oryen: Multe civilizații au făcut un salt evolutiv major doar după ce au trecut prin astfel de experiențe, dar s-au observat și evoluții spectaculoase fără a fi nevoie de suferință. Vă mai pot spune că civilizația voastră nu va ajunge la un grad mare de autodistrugere. E ceva ce v-ați programat în sufletul vostru, chiar și în genele voastre, înainte de a începe acest experiment pe pământ. Rolul vostru este unul cu totul special în viitor!

Remer Ra: Sunt forțe din afara planetei care ar lucra împotriva noastră?

Oryen: Cu certitudine, nu! Nu căutați cauzele în afara voastră.

Remer Ra: Avem scânteia divină în noi, dar ne manifestăm în trup de mamifer. Iar mamiferele sunt cele mai violente animale de pe planetă. Cum trecem de această situație fără suferință?

Oryen: Aceasta este misiunea voastră! Voi ați ales-o cu mult timp înainte. Primul pas este să recunoașteți puterea din voi, apoi să o manifestați în conformitate cu Legile Universale! Despre acești pasi vom mai vorbi.

Remer Ra: Abia aștept. Îți mulțumesc, Oryen!


Va urma




10 comentarii:

  1. AM STIUT
    De la arsurile alea
    Ca e ceva
    AM STIUT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Danule

    Ai dreptate cu suferinta
    De asta sunt asa cum sunt
    Stii
    Mai dura sa zic

    Da
    Nu invata altfel
    Nu se invata aici altfel
    Iar eu am sansa
    Sa nu “lovesc”
    Fizic
    Intelegi
    Ca ultima etapa
    Ci folosesc asa
    Un fel al meu
    Dinauntru
    Care
    Practic
    Le impune o chestie
    Stii
    Se lucreaza dinauntru
    Din sala
    Autoritatea
    Trebuie sa vina dinauntru intelegi
    Atunci
    Toate sunt in regula
    Si in exterior
    Va tr intotdeauna avuta in vedere o vigilenta extrema
    Si taxata prostia
    Altfel rabufnesc in afara
    Insa asta se face alternand starile
    Stii

    Ce imi zici
    Da
    Dece nu
    Am zis asta
    Hmmm
    Pui
    Asta e o constructie interioara
    Autoritatea
    Intelegi
    Nu o zic in afara
    Pt ca se creaza frica
    Intelegi
    Tr sa fie inauntru ca sa conteze intr un fel
    Altfel
    Are efect contrar
    De asta nu sustin
    Propagarea durerii ca solutie
    Insa
    Fireste
    Pot rectifica daca tr
    Opinia
    Hahaha
    Asta

    Orice manifestare in afara
    E de fapt
    O lipsa a disciplinei interioare
    A autoritatii

    Acum lucram la un astfel de camp
    Impreuna
    A crea autoritate
    Egregor ii zici
    Da
    Deci asta e
    O chestie energetica
    Entitate
    Care va acumula autoritatea
    Si o va folosi
    In crearea unei societati
    Pe alte baze

    Asta e partea super din discutia cu oryen
    Faptul
    Ca ne zice clar
    Ne indica
    Sa lucram energetic
    Si
    Nu va deveni fizic
    Intelegi pui
    Asta e tehnica

    Da
    Ce zici de ideile astea

    Cum se creaza o autoritate
    Hmmmm
    Cate rafturi si biblioteci
    Stau in
    Spatele
    Oricarei institutii
    Hmmm
    You see the picture

    Da
    Pune asta direct in
    Experienta umana
    Si
    Ai sa ai
    O autoritate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Cum se creeaza o autoritate”?! Autoritatea nu se creează, ea este. Imaginează-ți o scară... Pliiiină de trepte ale autorității. Cu cât îți crești vibrația, cu atât mai aproape ești de scară. Când ai ajuns la scară, ai serios de lucru cu tine ca să urci o treaptă. Și chiar dacă aproape o atingi, tot n-ai dobândit-o. De ce ? Simplu! N-ai cum s-o cuprinzi. Totuși, ești în autoritate împins de dinamica intenției, încă de la însămânțarea ei. Viața... !! Ea ne împinge mai departe! Dar noi vrem „ să ne întoarcem... la normalitate”, cică ! În loc să folosim curentul/forța care ne împinge în față pe post de aripi cu care să zburăm peste prăpăstii, noi ne încontrăm cu ea de pe buza prăpastiei - deh, avem liber arbitru!
      In fine, suntem fiecare pe cont propriu ! Nu că lumea n-ar fi sprijinită în întregul ei, dar fiecare percepe ajutorul într-o „lege” autocreată! Acceptă cineva că violența proprie materializată e una din zecile de mii de schije care ucide? Acceptă cineva că violența proprie poate deturna un cuțit de la misiunea sa sacră de a întreține viața într-un corp fizic, preparându-i masa, transformându-l în instrument care răpește viața din trupul pe care trebuia să-l hrănească ?
      Să mă întorc la autoritate - CONȘTIINȚA. Scara despre care vorbeam...
      Ce este omul !? O unitate de Conștiință. Spirale, spirale, spirale...

      Ștergere
    2. Hai sa vorbim atunci despre violenta
      Asa cu autoritatea privirii f patrunzatoare
      Violenta cred ca e ultima frontiera
      Monstrii se nasc din violenta imaginatiei
      Contra ei insesi
      Este o violenta sa ne taiem parul
      O violenta contra firului de par
      Doare
      Firul de par doare
      E violenta legata de durere
      Sau nu
      Exista violenta cu adevarat
      Si daca doare e ceva “rau”
      Din durerea mamei noastre ne am nascut
      Din durerea de masea se naste
      Zana maseluta
      E cumva autoritatea insasi legata de durere
      Stii firul de iarba care perforeaza cu deplina autoritate asfaltul
      O face printr un soi de durere interioara
      De a nu mai putea suporta starea de samanta
      E o violenta si o autoritate a vietii insesi
      De a se manifesta
      De a se cauta pe sine
      Exista cu adevarat violenta
      Sau regres sau progres
      Am reale dubii legate de asta
      Iti propun ceva
      Imagineaza ti ca
      Cuvantele violenta si durere nu ar exista
      Spune mi te ar mai durea firul de par sau maseaua sau firul de iarba
      Daca ar disparea cuvintele
      Scara aia
      Ar mai avea directie
      Sau ar mai fi o spirala
      Daca am desfiinta cuvintele
      Ce ar ramane din noi
      Crezi ca am disparea
      Hahaha
      Poate ca asta e ultima violenta a imaginatiei
      Si constiintei
      Sa creada ca fara cuvinte ar putea disparea

      Ștergere
  3. Mai aproape ca niciodată...! V-am simțiiit... !!! Bine ați venit !!! Mulțumiiim...!!! Deci, mesajul e clar și mereu același : „Opriți, fiecare, agresivitatea mentală la nivel mental, astfel încât ea să nu treacă în emoțional și de-acolo în plan fizic sub formă de explozibil în diverse variante !!!”, că asistență și ajutor, avem! Remer Ra, Oryen, frați pleiadieni, solarieni, recunoștință vouă !!! Să fiți binecuvântați, dragilor !!! Calde îmbrățișări !!! Vă iubim !!! p.s. Așteptăm cu interes îndrumări adecvate și asistența voastră !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hotărârea luată cu inima deschisă,

    Dizolvă negativitatea de alții prescrisă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulțumesc! E minunat faptul că ne împărtășiți revelațiile pe care le trăiți, precum și comunicările dumneavoastră telepatice cu ghidul spiritual. Trăim într-o realitate complexă, într-o imensă și perfectă pace divină plină de binecuvântare, încântare, bucurie, care se revarsă continuu de la Dumnezeu în sufletul nostru
    și care ne face să percepem existența în naturalețea ei și totodată într-o mare de coșmaruri și dezechilibre psiho-emotionale atât interioare cât și induse din exterior, crime, război, orori peste orori, abuzuri peste abuzuri etc. Doamne Ajută-ne să fim buni și înțelepți, blânzi și totodată fermi în a alege calea cea bună a iubirii

    RăspundețiȘtergere