.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 9 ianuarie 2012

Dinamici energetice in 2012Începând cu ultimele zile ale anului trecut, am simţit schimbări destul de puternice în dinamica energetică a pământului. La început am crezut că sunt efectele intrării în centura de energie înalt vibraţională (aşa-zisa centura fotonică), însă am observat că nu aveau un caracter specific, adică nu aveau tiparul cunoscut, şi nici o anume constanţă. Ba dimpotrivă, îmi părea că sunt creşteri şi descreşteri ale intensităţii acestor energii, cu precădere în anumite intervale.
Zilele trecute, în timp ce căutam răspunsuri cu privire al aceste oscilaţii energetice, am simţit foarte puternic prezenţa entităţii Ral (coordonatorul activităţilor din zona anahatei planetare - matricea carpatică). Mi-am dat seama că are răspunsuri la aceste întrebări. Am intrat destul de repede în conexiune cu el.
Eu: Zilele acestea am simţit destul de puternic o rearanjare a energiilor din matricea carpatică. Ce poţi să-mi spui despre asta?
Ral: Este vorba de activarea şi calibrarea unui grilaj energetic generat de cele patru module de lumină şi principalii centrii energetici ai matricei carpatice.
Eu: Din câte mi s-a transmis, în Romania sunt patru astfel de module. Totusi, am simtit ca schimbarea este şi la nivel global. Sau poate numai mi s-a părut...
Ral: Ai perceput corect. Nu numai în zona românească s-a format această reţea ci şi în alte părţi ale lumii. Ele formează o structură energetică globală. Însă, în câteva centre, printre care şi în zona matricei carpatice, s-au creat "pânze" energetice mai puternice.
(Notă: Aceste module de lumină sunt un fel de staţii de emisie-recepţie, amplasate în diferite zone ale lumii de către Confederaţia Marelui Soare Central - o confederaţie a celor mai vechi civilizaţii, aflată în miezul de stele al Galaxiei Calea Lactee. În ţara noastră sunt patru astfel de module, câte una pentru centrele Retezat, Bucegi, Ceahlău, Rarău).
Eu: Ce înseamnă pentru noi această activare?
Ral: Este ca o mână de ajutor întinsă pentru civilizaţia voastră. Vă poate ajuta din toate punctele de vedere. Acum ai simţit doar un prim efect.
Eu: Vor mai fi şi alte activări?
Ral: Vor fi în total şase creşteri ale câmpului energetic. Acest lucru înseamnă că până la începutul anului viitor vibraţia va creşte de 2,5-3 ori.
Eu: Cam mult pentru un singur an. Asta înseamnă că suntem puşi la "foc mare".
Ral: Oarecum. Se va forma un câmp energetic care va avea un rol de catalizator. Acest câmp poate afecta pe toata lumea, nu doar pe cei prinşi în procesul de evoluţie spirituală.
Eu: Nu ştiu ce să zic. La cum se prezintă situaţia social-economică a ţării noastre... nu cred că e un semn bun. Se vor amplifica procesele de purificare care, de obicei, înseamnă durere. O bună parte a populaţiei este prinsă în negativitate. Un asemenea câmp energetic poate determina probleme foarte mari. În linii mari este de bine, căci se vor elibera energii vechi, negative, dar din punct de vedere uman şi social... Nu se putea amâna această activare?
Ral: Acest câmp este cu totul diferit faţă de câmpurile electro-magnetice, sau de cele lunare, solare, vital-telurice, ori elementale. Dacă s-ar fi făcut o creştere doar pe aceste frecvenţe atunci purificarea ar fi presupus multă durere. Dar nu este cazul acum. Acest câmp este în aşa fel ajustat încât să vă ajute într-un mod optim. Este un câmp cu triplu rol. Un prim rol va fi acela de a vă amplifica energia internă pe segmentul mental si emotional, scoţând la suprafaţă aspectele contrare evoluţiei spirituale; un alt rol va fi acela de a determina o defazare temporală, adică veţi avea semnale clare despre ceea ce urmează să se întâmple cu voi înşivă în perioada următoare.
Eu: Ca o premoniţie?
Ral: Se poate spune şi aşa. Veţi dispune de o formă de predicţie personală.
Eu: Al treilea rol?
Ral: Al treilea rol este de analgezic psihic.
Eu: Vrei să spui că va fi o purificare mai rapidă, dar că nu va durea? E greu de crezut!
Ral: Se poate, dar va trebui să vă folosiţi mai mult corpul mental şi spiritual. Aşa cum am spus, unul dintre roluri va fi sa defazeze schimbarea. O veţi percepe în mental înainte de a se petrece. Vă veţi forma o zonă tampon în planul mental, şi acolo vor avea loc purificările. La nivel psihic veţi simţi doar o uşoară stare de moleşeală. Aveţi totuşi nevoie de câteva minute de meditaţie dimineaţa şi de alte câteva seara.
Eu: Ar fi ideal sa fie asa. Purificare fara durere! Totusi, cum vor fi învăţate lectiile? Eu ştiu că atunci când nu sunt înţelese lecţiile planetei, sau când ne abatem de la misiunea personală – propriile noastre programe evolutive, Legile Universale intervin din ce în ce mai dur, iar atunci durerea face parte din procesul de evoluţie spirituală. Realitatea a demonstrat-o!
Ral: Aşa se întâmplă când deviaţi de la misune. Tehnic vorbind, sunt menţinute blocajele emoţionale şi mentale.
Eu: Bun. Spui că acest câmp are şi rol de analgezic. Si daca nu sunt învăţate acele lecţii? Durerea este un instrument prin care se revine la respectarea Legilor Universale – cel mai dur şi mai neplăcut desigur, dar ajută pentru a ne dezvolta un bun sistem „senzorial” şi a determina acţiuni corective. Va fi ca o învârtire in cerc. Nu ar putea apărea riscul de dependenţă faţă de acest câmp energetic?
Ral: Tocmai de aceea ţi-am spus că va trebui să compensaţi pe planul mental şi spiritual. Va fi un experiment.
Eu: E ceva nou. Nu ştiu să se mai fi făcut aşa ceva în trecut.
Ral: Atlanţii foloseau astfel de tehnologii energetice.
Eu: Dar tehnologia respectivă era rodul efortului acelei civilizaţii, nu era vorba de o intervenţie directă a unor civilizaţii din afara planetei.
Ral: După cum ţi-am spus, este un experiment la limita legilor universale în ceea ce priveşte implicarea în sistemele evolutive închise, cum este cazul civilizaţiei umane de pe Geea.
Eu: Unii vor evolua mai rapid, dar alţii riscă să batul pasul pe loc. Dacă te purifici fără să înveţi lecţia „cum să nu te mai intoxici”, vei repeta greşelile.
Ral: E mult mai bine aşa decât să persiste sau chiar să se amplifce durerea. Dar este nevoie de participarea voastră directă. Noi vă dăm o mână de ajutor dar trebuie ca voi să săriţi pentru a o apuca. Nu putem interveni direct în mersul evoluţiei voastre.
Eu: Ce vrei să spui?
Ral: Persoanele mai evoluate pot accesa acest câmp fără un ajutor prea mare. Însă persoanele prinse cu totul în aspectele materiale ale vieţii au nevoie de un ajutor suplimentar.
Eu: Ce anume trebuie făcut?
Ral: Câmpul energetic generat de modulele de lumină are o frecvenţă de vibraţie mai ridicată decât câmpul mediu al populaţiei. Pentru ca şi cei care sunt prinşi în vibraţiile joase să poată face o joncţiune cu acest câmp, şi a-i ajuta, este nevoie de un alt câmp energetic, care să fie generat de un grup cu vibraţii mai înalte. În acest fel, se poate face o bună joncţiune între cele două câmpuri, şi toţi vor avea de câştigat.
Eu: De ce trebuie făcut astfel? De ce nu s-a ajustat câmpul generat de modulele de lumină?
Ral: Îţi repet: noi v-am întins o mână de ajutor... nu putem face în locul vostru, nu avem voie. S-ar crea o foarte periculoasă conexiune karmică. Chiar şi aşa, generarea acestui câmp presupune un risc asumat de către Confederaţia Galactică. Dacă se va constata că veţi profita de surplusul energetic generat de acest câmp pentru a vă satisface poftele egotice, atunci va fi dezactivat şi veţi fi nevoiţi să vă descurcaţi cu energetica naturală. Atunci veţi avea parte de mai multă durere pentru că sunteţi prea dependenţi de dualitate şi negativitate.
Eu: Spui deci că o masă critică trebuie să formeze un câmp energetic care să fie compatibil cu acest câmp special. Întrebarea mea este: ce putem face? Cum vom genera acest câmp?
Ral: Întâi aveţi nevoie de câteva instrucţiuni pentru ca cei care sunt implicaţi în procesul evoluţie spirituală să fie bine pregătiţi pentru acest rol. Momentul propice pentru a face joncţiunea dintre câmpuri este în perioada începutului solstiţiului de vară (21 Iunie) sau la începutul echinocţiului de toamnă (23 Septembrie). Până atunci este necesar ca acei oameni care vor genera câmpul energetic să fie cât de cât pregătiţi.
Eu: Aştept instrucţiunile. Spuneai că avem nevoie de câteva minute dimineaţa şi alte câteva seara.
Ral: Cel puţin. S-ar putea ca unii să aibe nevoie de până la 30 de minute. Va fi un mic efort din partea voastră, dar va merita cu siguranţă acest efort. Nu doar voi veţi câştiga ci şi apropiaţii voştri, în special persoanele care par a fi fără scăpare, adică prinse cu totul în păienjenişul dualităţii din spaţiul 3D.
În principal, este vorba de trei procese: primul este pentru amplificarea purificării, al doilea proces va avea în vedere echilibrarea şi calibrarea energetică, emoţională şi mentală, iar al treilea proces va avea în vedere generarea câmpului.
Eu: Să luăm primul proces. Cum vom realiza amplificarea purificării? Spui că va fi mai puţin dureros.
Ral: Va fi mult mai puţin dureros decât dacă s-ar realiza în condiţii normale. Veţi folosi exerciţii-meditaţii, atât pentru purificarea conştientului cât şi pentru purificarea inconştientului. Va fi o perioadă de pregătire de circa 12 săptămâni. Va trebui să faceţi trei tipuri de exerciţii-meditaţii pentru purificarea conştientului şi trei pentru purificarea inconştientului. Fiecare exerciţiu-meditaţie se va face timp de patru săptămâni.
Eu: Deci vor fi trei tipuri de meditaţii, fiecare făcut pe durata a patru săptămâni, care se vor practica dimineaţa. Acestea au rolul de-a face ordine pe zona conştientului. Seara se vor face alte trei tipuri de meditaţii, cu rol de purificare pe zona inconştientului. Nu ar trebui să fie nicio problemă. Care ar fi prima meditaţie, cea de dimineaţă, pentru purificarea conştientului?
Ral: Înainte de a începe perioada de meditaţie ar fi indicat să vă faceţi o mică „hartă” a corpului psiho-mental reactiv. Trebuie să ştiţi bine cu cine aveţi de-a face.
Eu: Te referi la „partea întunecată” din noi?
Ral: Exact la asta mă refer. Corpul psiho-mental reactiv este destul de complex şi s-a format pe parcusul multor ani.
Eu: Din câte mi s-a transmis în trecut, acest corp psiho-mental reactiv are o structură scheletală formată din două axe: trecut-viitor şi atracţie-respingere.
Ral: În linii mari aşa este, dar el este format din mai multe straturi. Trebuie să ţineţi cont de toate. Pe scurt, aceste straturi sunt:
va urma...

5 comentarii:

 1. Doresc sa va supun atentiei si discernamantului un mic comentariu pe care il am referitor la urmatorul fragment:

  "Eu: Bun. Spui că acest câmp are şi rol de analgezic. Si daca nu sunt învăţate acele lecţii? Durerea este un instrument prin care se revine la respectarea Legilor Universale – cel mai dur şi mai neplăcut desigur, dar ajută pentru a ne dezvolta un bun sistem „senzorial” şi a determina acţiuni corective. Va fi ca o învârtire in cerc. Nu ar putea apărea riscul de dependenţă faţă de acest câmp energetic?
  Ral: Tocmai de aceea ţi-am spus că va trebui să compensaţi pe planul mental şi spiritual. Va fi un experiment."

  Comentariul este urmatorul: eu cred ca in Romania exista o resursa puternica spirituala care, daca este folosita cu sinceritate si daruire, poate sa garanteze ca nu va aparea nici un risc de dependenta si va asigura compensarea necesara. Este vorba de Invatatura Hristica din Biserica Ortodoxa si cea Catolica.

  Nu ma refer neaparat la institutii, ci la acel filon viu si pur al Prezentei lui Hristos si al manifestarii Invataturii Sale. Acest filon este mereu prezent in Tainele Bisericii.

  Eu cred cu sinceritate ca unei fiinte umane ii este imposibil sa isi asume constient, atat cat poate, responsabilitatea de a merge pe Calea Iubirii, Calea Hristica, si in acelasi timp sa "se invarta in cerc". Atunci cand o fiinta umana pune mai presus de orice Iubirea, Iertarea si Recunostinta in gandurile, vorbele si faptele sale, si cand roaga Vointa Divina sa inlocuiasca vointa sa proprie in tot ce face zilnic, compensarea pe planurile mental si spiritual se face din necesitate, asa cum apa curge din necesitate printr-un canal sapat sub nivelul ei. Cel putin aceasta este credinta mea :) .

  Nu scriu acest comentariu ca si "contra" acelor exercitii zilnice de meditatie ( nici macar nu stiu, inca, despre ce este vorba in ele, si abia astept sa aflu :) ). Vreau doar sa semnalez o resursa deja existenta care ne poate ajuta sa "ne ajutam pe noi insine" si sa compensam "mana de ajutor" cu propria noastra investitie de timp, energie, credinta... Chiar cred ca Hristos a fost, este si va fi in Biserica ( indiferent de religie ) si, atunci cand oamenii chiar asculta de El, totul este posibil !!! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Meditatiile, tehnicile energetice, autodezvoltarea, si alte asemenea, nu sunt in contradictie cu invatatura lui Iisus Hristos. Ba dimpotriva, veti gasi numeroase exemple in Vechiul si Noul Testament ("Ceea ce fac eu si voi putei face, ba chiar mai bine decat am facut EU - Iisus).
  Pe de alta parte, bisericile - indiferent de eticheta (catolica, ortodoxa, protestanta, neoprotestanta) au adaugat, pe langa invataturile originale, alte invataturi si practici, dintre care unele sunt in contradictie cu Legile date de Dumnezeu (venerarea moastelor - interzisa de Biblie, venerarea chipurilor pictate, adica a icoanelor - interzisa de Biblie, inchinarea la oamenii bisericii - interzisa de Iisus Hristos,etc.)
  Inca din cele mai vechi timpuri s-a facut o alianta intre cei care pot controla trupul si cei care pot controla sufletul. Autoritatile centrale (guvern, administratie, armata, etc.) pot controla omul la exterior, iar bisericle o pot face la interior. Fiecare foloseste instrumente de constrangere, de frica, precum mai "vand" si vise sau promisiuni de tot felul.
  Daca autoritatile centrale au mai evoluat intre timp (datorita revolutiilor, stiintelor diverse, tehnologiilor informationale), bisericile au preferat sa ramana la vechile idei. Au preferat sa ramana si cu prorpiile dogme, traditii ancestrale, ba chiar au emis judecati de valoare (desi se spune clar in Biblie ca numai Dumnezeu judeca).
  Pentru a se satisface poftele egotice, bisericile au inventat multe grade (cred ca sunt mai multe ca in armata). Si-au luat demnumiri de "sfintia sa", "preasfintia sa", "fericit", inaltpreasfintia sa", "preafericit" si alte asemenea, desi Iisus spune ca numai Unul singur - Tatal, este sfant si bun...
  Totusi, pomul se cunoaste dupa roade... vorbim deci de fapte, nu de vorbe.
  Cel mai bine ar fi ca bisericile sa demonstreze ca se pot mantui pe sine si pe reprezentantii sai. Realitatea demonstreaza ca nu este asa.
  Priveste la orice sport de echipa! Daca echipa are rezultate slabe, atunci antrenorul schimba din jucatori, dar daca tot slab merge echipa... se mai schimba si antrenorii.
  De vorbe s-a cam saturat lumea...
  Nu-mi place sa judec, prefer sa observ. Si am observat ca varful muntelui poate fi atins urcand pe mai multe poteci. Nu exista doar una!
  Sa fii iubit(a)!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc pentru raspuns. Este drept ce ati scris. Institutiile bisericilor se automentin, deocamdata, ingradite si opace, au o dinamica redusa a adaptarii lor la realitatea in schimbare si, in consecinta, nu prea pot absorbi manifestarea Prezentei vii a lui Hristos in ele. Astfel ca le este greu sa urce spre varful muntelui pe propria lor carare!:) Aceste institutii sunt ca un om care nu se iubeste pe sine!:)

  Atata doar ca eu prefer sa includ si biserica in Iubirea mea de Viata si de Tot, Iubire pe care tot Divinitatea a pus-o in mine.

  Si fiind un om mai practic din fire ( mai nou :) ), astept cu incredere exercitiile ce trebuie sa le facem pentru a ne ajuta intre noi, asta deoarece am aplicat deja anumite abordari ale egoului ( corpului psiho-mental reactiv ) din "Legi", si mi-au folosit destul de mult in ultimul timp...

  RăspundețiȘtergere
 4. Ceea ce eu consider a fi cel mai important lucru si dincolo de orice practica si metoda este ridicarea nivelului de constiinta si constientizare. Atata timp cat scopul este acesta, eu personal sunt PENTRU interventii. Daca insa intentia de a le deschide oamenilor constiinta s-ar mterializa doar intr-un analgezic al indolentei si al durerilor implicite ale acesteia, as lua inapoi ceea ce le-am dat. Examenul de constiinta este ca orice alt examen. Daca nu il iei te intorci inapoi la scoala exact de unde ai plecat si repeti anul. Doar ca planeta nu va mai fi aceeasi pentru ca de data aceasta legea fundamentala nu va mai fi a planului 3D ci cel putin a unuia 4D.

  Iar din experienta mea de viata nu am putut sa nu observ cat de multe sanse da existenta ca examenele sa fie luate. Sa nu uitam ca traim in 2012, era informatiei, cand oricine doreste sa isi imbogateasca universul de cunoastere si de simtire are la dispozitie informatii de cea mai buna calitate si cursuri cat cuprinde, nu doar 1 metoda, ci 10. Intr-adevar, e greu, pentru ca inca se bajbaie, nu exista repere, nu exista o cultura si o educatie spirituala, falsele adevaruri sunt inca multe, insa lumina de la capatul tunelului se poate intrezari. Cu toate acestea, presupunand ca unii sunt inca atat de oribi si surzi incat nu pot vedea si nu pot auzi APROAPE NIMIC, vine acum si acest ajutor. Eu personal il primesc cu recunostinta si sunt impresionat de gestul oferirii lui. Totodata realismul meu interior imi spune ca rigorile si conditiile sub care este oferit vor trebui foarte atent monitorizate pentru ca de el sa beneficieze strict constiinta umana. Sunt convins ca multi oameni se vor ridica astfel asa cum nu au putut-o face pana acum in alte conditii, mult mai grele.

  Si una peste alta, chiar si numai citind despre faptul ca se intampla astfel de lucruri, multi ne simtitim dintr-o data incurajati sa facem pasi noi pe calea evolutiei, intuim ca nu suntem singuri, ca nu am fost niciodata, ne deschidem catre compasiunea si iubirea pe care intreg universul ni le ofera pentru a intelege ca se poate mult, mult mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ridicarea nivelului de constiinta este, fara indoiala, sinonima cu procesul de evolutie spirituala, si e cel mai important lucru in viata. Constienta tine de perceptie, de cunoastere - pe toate planurile. Constiinta este cumva trairea constientei... de fapt, e cu mult mai mult decat atat. Despre constienta se poate vorbi dar despre constiinta nu cred... e simtire, e ceva ce se traieste.

  Omul va primi atatea sanse cate are nevoie pentru a se trezi. Orbi si surzi au fost de cand lumea... Pacat ca doar suferinta si socurile ii trezesc la realitate.
  Evolutia este un joc care tine la infinit. Important este felul cum il joci!

  RăspundețiȘtergere