.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 2 aprilie 2012

MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU (5)


Zona românească

Deşi Retezatul este locul cel mai special (datorită piramidei energetice), iar Sarmizegetusa Regia pilonul central (datorită conexiunilor făcute cu piramida din Retezat şi a matricei energetice complexe), întregul traseu energetic este de fapt mult căutatul Kogaionon!
Foarte mulţi oameni de cultură, dacologi, ezoterişti etc., au căutat acest loc sacru al strămoşilor geto-daci, şi nu odată s-au iscat polemici aprinse. Iată că, într-un fel, cu toţii au avut dreptate. Kogaiononul este întregul lanţ carpatic! Niciun punct nu are întâietate în faţa celuilalt. Toate sunt la fel de importante, atât pentru bunul mers al dinamicii energetice planetare, cât şi pentru viitoare transformări sociale.
Fiecare punct de pe acest traseu energetic este sacru!


 
Zona Rarău este al patrulea punct principal şi primul din zona ţării noastre. Este şi locul de unde se face o „infuzie” vibraţională, astfel că Rarăul poate fi considerat ca fiind locul unde se pot atinge cele mai înalte stări de conştiinţă. De-asupra zonei Rarăului se află un alt vortex (tunel multidimensional) prin care se fac infuzii vibraţionale. Acest vortex este conectat la astrul solar, activitatea subtilă din acest loc fiind coordonată de entităţi energetice solare.
Structura Rarău - Giumalău este constituită din roci cristaline. Şisturile cristaline sunt compuse din şisturi cloritice, sericitice, cuarţite, porfiroide, calcare cristaline şi gnaisuri oculare. Structurile cristaline sunt suportul ideal pentru susţinerea unor vortexuri locale.


Prin centrul Rarău se pot accesa mult mai uşor energiile celeste, în special energiile solare, lunare şi planetare (ale planetelor din sistemul nostru solar). Acestea au un rol important atât în ceea ce priveşte dinamica conştientului cât şi în dinamica supraconştientului şi subconştientului.

Puncte de referinţă: Rarău–Pietrele Doamnei (foto)–Giumalău.

Acţiuni benefice:

1. De purificare – este o zonă care ajută la purificarea pe toate planurile. Se va simţi chiar din primele momente cum corpurile fizic, eteric, emoţional, şi mental, prezintă o puternică detensionare pe fundal. Este un loc execelent pentru eliberarea de energii emoţionale negative, precum şi pentru schimbarea tiparelor mentale rigide. Cei care cer ajutor în acest sens, îl pot primi de la fiinţele energetice care vizitează acest loc (într-un număr mult mai mare decât în alte centre).

2. De energizare – ca urmare a acţiunii vortexului solar, este unul dintre zonele cu cele mai puternice vibraţii de pe pământ (nu doar din România). Aici se pot încărca „bateriile” atât cu energii solare, lunare şi elementale, cât şi cu energii celeste, din alte spaţii dimensionale (graţie vortexului). De asemenea, subelementul „foc celest” este foarte abundent în această zonă. Prin intermediul acestui subelement pot accesa energii ale constelaţiilor zodiacale, ale altor stele (Sirius, Vega, Pleiade...).

3. De comunicare – graţie prezenţei vibraţiilor foarte înalte, sunt facilitate comuncările telepatice cu entităţi înalt vibraţionale. Cei aflaţi în zonă pot cere ghizi spirituali pentru propria lor evoluţie spirituală. Entităţile energetice solare îi vor depista foarte rapid pe cei care sunt sinceri în demersul lor, şi vor răspunde cererii. Entităţile energetice solare sunt cei mai buni ghizi cu putinţă; sunt fiinţele cele mai evoluate din sistemul nostru solar. De altfel, mi s-a transmis că sunt un anumit număr (nu multe) de fiinţe solare întrupate în ţara noastră. Mult mai mulţi sunt cei care au ales Calea Solarienilor. Despre Calea Solarienilor voi vorbi într-o altă lucrare, este vorba de aproximativ 18-20 milioane de entitati (răspândiţi acum pe intregul pământ), care au ales o cale spirituală revelată de fiinţele solare, cu puţin timp înaintea distrugerii Atlantidei.

4. De conexiune – îndeosebi cu energiile planetare ale sistemului nostru solar. Intrarea în aşa-zisa „centură fotonică” determină nu numai o expansionare a corpului energetic uman dar şi a structurilor energetice ale planetelor (pot fi considerate şi acestea ca fiind entităţii vii). Asta înseamnă că sistemul nostru solar devine mult mai compact, iar contactele între entităţile de pe aceste planete vor deveni mult mai facile. Este vorba de contacte telepatice, şi chiar energetice, între oameni şi fiinţe energetico-fluide de pe planetele gazoase ale sistemului solar (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun).

Zona Ceahlău este al cincilea punct principal şi al doilea din zona României. Se spune că după muntele Athos, în zona Ceahlăului ar fi cea mai mare concentraţie de mănăstiri. Este considerat al doilea munte sfânt al creştinătăţii ortodoxe.
Unii autori îl consideră ca fiind Muntele Sfânt al dacilor.


 
Aici este locul unde elementele (pământ, apă, aer, foc) ating armonia desăvârşită. Este un loc deosebit de benefic pentru entităţile umane, având darul de a aduce liniştea şi echilibrul în toate corpurile subtile. Vizitarea acestui masiv muntos are un efect aproape „narcotic” asupra corpului psiho-emoţional, dând un puternic sentiment de „acasă”. Farmecul unic al Ceahlăului a mişcat sufletele multor scriitor români de valoare, precum Al. Vlahuţă, Calistrat Hogaş, Mihail Sadoveanu.

Puncte de referinţă: Vârful Toaca – Borsec.

Acţiune benefică:

1. Echilibrare (pe toate elementele)

2. Purificare (pe zona energetică, emoţională, mentală, spirituală).

Zona Ceahlău este extraordinar de potrivită pentru înfiinţarea unor centre de sănătate, care să folosească beneficiile elementelor. Fie că este vorba de vindecări, fie că este vorba de reechilibrări sau energizări, zona este una deosebit de benefică.


32 de comentarii:

  1. Mai mult decat pelerinajul prin orice alta tara, mi-ar placea sa merg prin toate aceste locuri din Romania si sa am experienta lor. De ele ma simt cu adavarat atras, restul (Athos, MedjuGorje, etc.) sunt doar cel mult o necesitate (in cazul in care ele chiar sunt neparat necesare).

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acum ceea ce spuneam..

    Comentariul care urmeaza mi se pare foarte important si asta nu din cazua vreunei viziuni profetice pe care as fi avut-o cu privire la derularea vreunor evenimente, ci pentru ca starea mea de spirit este una care imi cere in mod imperios in primul rand PENTRU MINE, si apoi si pentru lumea in care traiesc, sa fac aceasta REVIZIE.

    In primul rand vreau sa multumesc atat acelor indurmatori ai mei din ale caror invataturi am ales sa urmez ceva in ziua de azi, cat si acelora datorita carora am ales sa nu merg pe anumite cai dintre cele promovate si sustinute de ei. Ambele categorii de indrumatori mi-au intregit perspectiva asupra lucrurilor si mi-au ascutit perceptiile astfel incat eu azi sa pot alege intr-o mult mai buna cunostinta de cauza anumite traiectorii de viata si constiinta.

    Am ajuns sa scriu despre cele doua categorii de invatatori pentru ca, citind tot felul de lucrari in ultima perioada, am constatat cum tot mai mult suntem tentati sa cadem in zona unei dualitati exprimate la nivel fizic prin lupta, prin condamnare, prin considerente care fundamental se reduc la binarul dicton "jos ai vostri, sus ai nostri".

    Din categoria invatatorilor al caror rol in viata mea NU A FOST acela de a-i urma, ci de a-mi intregi perspectiva asupra diverselor aspecte contradictorii ale naturii umane, a fost si gruparea MISA.

    MISA a reusit sa trezeasca in mine o lectie importanta de viata, si anume aceea ca in momentul in care apare ceva care personal ma deranjeaza, cel mai intelept lucru este meditez la mecanisemele care alimenteaza deranjul, propria rezistenta psihologica si sa descopar lectia personala de viata si intelegere care se afla in spatele conflictului. Mi-am dat seama ca in momentul in care eu mi-am luat intelegerea de fundal din conflictul meu interior alimentat de contactul cu MISA, conflictul inceteaza si nimic din ceea ce face MISA nu ma mai poate afecta. Caci atunci cand un lucru exercita o influenta asupra spatiului mental-emotional al unei persoane (indiferent ca e placut sau neplacut), acel lucru in mod invariabil comporta o lectie de constiiinta/ constientizare pentru mine, cel influentatat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta observatie a adus cu ea o intelegere fina, a unor mecanisme rezistive pornind insasi de la credinta/conceptia mentala bazala ca "ceva este in neregula". Daca ceva este perceput ca fiind in neregula, atunci acel ceva va fi condamnat. Iar in acel moment incepe lupta, dualitatea, razboiul interior si exterior. In momentul in care "ceva este in neregula in afara", prin Legea Corespondentei, in mod automat si necesar, "ceva este in neregula in interior", caci proiectam in afara exact ceea ce suntem inauntru. Cum in afara te lupti ca sa combati, in mod automat si invariabil faci asta in propriul Univers, mental, emotional, spiritual. Acolo apreciezi ca ceva este in neregula cu propria persoana, cu propriul suflet, iar partea care este in neregula incerci sa o arunci, sa scapi de ea, sa o faci cumva sa dispara. Acest mecanism este de fapt caramida si fundamentul scindarii, al fragmentarii sufletului, al ruperii in bucati disparate, fiecare "inacceptabila" pentru cealalta, tragand una intr-o directie, alta in alta, si refuzand sa faca pace pentru a conlucra la "marea invatare". Eventual se mutileaza una pe cealalta si care din ele este mai puternica isi adjudeca rorul de invatator-judecator. Iar tot ceea ce judeca in interior, judeca si in exterior. Asa cum in antichitate un geniu militar observase ca teoria razboilui este "dezbina si stapaneste", acelasi rezultat il experimentam atunci cand traim in aceasta dualitate bine-rau, partea x contra partii y. Iar ceea ce se intampla atunci este ca, fiind ocupati cu razboiul, mult prea putina energie mai ramane pentru a ne mobiliza pe un drum evolutiv, al intelegerii si fundamentarii unei cai catre propria putere, libertate si seninatate.

    Cand insa omul a constientizat la nivel de experienta personala chiar aceasta scindare, cum arata si ce face ea, este foarte posibil ca reintregirea sufletului sa inceapa sa se produca odata cu iesirea din conflict si din dualitate. Atunci deabia se intampla sa se deschida un portal spiritual a carui substanta este chiar unitatea si seninatatea interioara, portal care va ramane deschis atat timp cat fiecare isi va putea mentine spatiul interior sub observatia atenta si nemijlocita a acestui nou tip de intelegere.

    Date fiind momentele de constientizare interioara, mi-am dat seama ca ceea ce a trezit in mine lupta si impotrivirea a fost intalnirea cu exact acelasi lucru care se intampla in interiorul meu dupa cum se intampla si in exterior, adica la nivel de MISA. Partea cea mai interesanta este ca acum, ceea ce ajunge la mine din directia MISA, desi este un indicator al scindarii si conflictului, nu mai declanseaza in mine conflict. E ca un fel de vedere interioara cu ochelari de protectie. Percept faptul ca MISA este acolo, in conflictual, dualitate, 3D, insa ajung sa iau contact cu aceasta zona fara a mai face parte din ea. In noua stare de intelegere pot observa diversiunea, jocul neiluminat, contradictiile si zdrumicaturile, fara insa a mai fi tras in ele, fara a ajunge sa ma afecteze sau sa inceapa sa faca parte din Universul meu. Ca atunci cand vizitezi un muzeu de istorie: nu retraiesti Evul Mediu si el pe tine, ci doar iei cunostinta de existenta lui si cam atat.

    Este pentru mine un prim pas pe drumul catre cocrearea unei realitati individuale conform perceptiei 4D, in care se naste adevarata libertate, atat la nivel de cauza (prin intelegerea mecanismelor cauzale), cat si la nivel de efect (prin influentarea planului cauzal).

    Per ansablu, pentru mine MISA e 3D, e scindare, e dualitate, e scandal si galagie. Personal nu am nevoie de profetiile lor si nici de catacombele conspiratiilor desconspirate si reconspirate in laboratoarele X sau Y. Adevaratii maestri nu fac galagie si, din cate am mai observat eu, cam la toti le place Soarele!

    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma opresc aici. Cred ca am spus cam tot ce aveam de spus acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am trecut prin MISA si recunosc ca si pentru mine a fost o etapa importanta. Recunosc si faptul ca la inceput m-au atras zvonurile!!! Stiti voi care. Dupa aproape un an mi-am dat seama ca este un fel de ghiveci nereusit. Faptul ca nu au o viziune pozitiva pe termen lung, si ca incearca sa-si mentina adeptii prin frici si ura - cutremure, masoni, reptilinei, iluminati - este ceea ce m-a scos din MISA.
    Dane, Dane, sau Remer... sa stii ca le cam dai apa la moara la misanei! Le arati care orase sunt potrivite, zone principale.... chiar ii faci sa-si deschida baze si prin tarile din jur. Sa nu te oftici cand vei observa ca se vor folosi de imaginile si informatiile tale. Eu ti-am spus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din ce oberv eu urmatoarele orase sunt in raza benzii energetice: Campulung Moldovenesc, Sfantu Gheorghe, Brasov, Curtea de Arges, Rm. Valcea, Tg. Jiu. Brad. Orasele Predeal, Sinaia, Busteni intra in aceasta categorie? Este important pentru mine.
    Anca L.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur ca da! Aceste orase (Sinaia, Busteni, Predeal, Azuga) sunt foarte aproape de zona Bucegi (discul rosu); din cauza asta nu le-am trecut. Toate oraselele si comunele din raza benzii (pe o raza 15-20 km, atat in interior cat si in exterior).
    Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca desenul indica proiectia in plan a benzii directoare. Aceasta inseamna ca trebuie facuta conexiunea cu banda prin intentie-imagine-emotie (simtire). Trebuie neaparat sa existe un "fir" de legatura.
    In zona Apuseni banda strapunge pamantul... acolo nu mai e nevoie de a se folosi tehnici speciale de accesare, ci doar de un oarecare echilibru trup-minte-inima.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cosmin, e o vorba: "...nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste." Treaba cu "nimereala" tine de compatibilitatea vibrationala. E ca si cheia de la yala... S-ar putea ca unii se se chinuie ani de zile sa "simta" vortexul. Treaba cu simtirea nu e usoara... Nu tine de mental. Mentalul este un instrument util dar numai prin simtire se realizeaza "inductia". Se poate si din aproape in aproape... Daca cei din MISa incearca sa acceseze... foarte bine; vortexul nu este proprietate cuiva, este al Geei si al nostru, al tuturora! Problema e ca da forteaza nota s-ar putea sa se "prajeasca"... Daca totusi reusesc si nu se prajesc atunci vor "fierbe" la "foc mare", caci toate temerile si blocajele le vor fi foarte mult amplificate. Ori vor fi "purificati" ori vor da inapoi.
    E greu sa-mi dau seama cum functioneaza "mecanismul de inductie" cand e vorba de grupuri!
    Eu nu pariez pe MISA, ci pe daci!

    RăspundețiȘtergere
  10. La o adica... poate chiar ar fi indicat! Generatia de suflete dacice este foarte tanara. Cei mai multi sunt copii... putini sunt lka varsta adolescentei. Cei batrani si-au luat doar rolul de "cercetasi"... Poate ca MISA va face pasi importanti... poate ca nu! Daca vor face pasi importanti, atunci se vor folosi dacii intrupati de acesti pasi. Pentru asta nu va fi nevoie de "inrolarea" in MISA ci doar de accesarea egregorului misan. Egregorul dacic va fi, fara indoiala, cel mai puternic si, prin urmare, va reprezenta animatorul societal din viitorul apropiat. El va putea accesa toate vibratiile celorlalte entitati egregor, deci si pe cel misan.
    Mie nu-mi este teama de nimic! Stiu ca asupra dinamicii spirituale din aceasta zona vegheaza entitati deosebit de puternice.

    RăspundețiȘtergere
  11. In cartea Chemarea Atlantilor ati spus ca va fi o crestere in multiplu de sapte. Sapte oameni porniti pe calea evolutiei spirituale vor atrage alti sapte. Cresterea ar fi cam asa: 7 atrag 49, apoi acestia atrag 343 si asa mai departe. Mi-am adus aminte ca anul trecut la MISA s-a facut o spirala cu 400 de oameni. Cred ca era prin luna august, la Costinesti. Asta nu a fost la vedere, ca acelea formate din 4-5000 de oameni. Daca aduni 7 cu 49 si 343 rezulta 399. Plus unu - care cred ca era Grieg - 400!!!
    Poate ca cei din MISA au mirosit ceva si s-au pus pe treaba.
    Domnule Remera Ra, este posibil ca aceasta spirala sa fie un fel de magnet pentru adepti? Credeti ca forma spiralei este importanta? Considerati ca pentru inductia energetica ar ajuta mai mult spirala Fibonacci decat cea tip "ghem" - cum era cea formata la Costinesti sau Herculane?
    Nu sunt adepta MISA dar nici nu-i urasc. Apreciez faptul ca sunteti echidistant si ca nu puneti pret pe 'ambalaj'.
    Va multumesc, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  12. Intreaba-i pe ei! Sunt curios daca iti vor raspunde. De ajutat... nu numai forma poate ajuta ci si altele. Forma este suportul pentru imagine (simbol), culoare, sunet... In ecuatie mai intra si rezonanta, convergenta, corespondenta, unitatea, ciclicitatea... Mai sunt si influentele astrologice, fortele ciclurilor terestre (anotimpuri), distributia elementala din zona etc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Te-ar deranja daca incercam un videoclip cu informatia de pe blog ? (ma refer la cele 5 articole)

    Textul insa trebuie usor schimbat pentru ca in clipuri nu e atata spatiu pentru text ca pe blog. Implicit informatia trebuie condensata si parte din argumente trebuie eliminate.

    Un exemplu il ai aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=_H8HiNApDD0

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa ma deranjeze? Ba dimpotriva!
    Chiar iti recunoscator pentru clipul cu legile.

    RăspundețiȘtergere
  15. interesant. cetatea albă de la Drobeta nu e. şi nici Şinca? sau Aluniş-Bozioru?
    zona Bucegi e generală sau se poate împărţi pentru că din câte am văzut şi simţit sun tenergii diferite acolo, la Sfinx, la Omu, la Ialomicioara...
    iarăşi nu văd Dobrogea...

    asta mie îmi spune că de fapt ţesătura asta complex-multidimensională e mai largă de fapt şi că ea oricum conţine structuri dinamice şi fixe - legate de o energetică a Geei pe care încă nu o înţelegem complet. dar ce e sigur e că cele mai puternice locuri ies la iveală cel mai uşor, "se simt".
    deja dacă e să vorbim de cine se racordează la vortex nu mai contează culoarea iniţială pentru că amplificarea duce ori direct în planul superior ori la ştergerea oricărei apartenenţe. viitorul e lumină.

    RăspundețiȘtergere
  16. Despre Sinca am spus in postarea anterioara (varful triunghiului Fibonacci cu unghiurile laterale de 36 grade). Intra in schema si curbura Buzaului (pai se putea fara?). Intre cele patru puncte principale sunt conexiuni de tip "raza"; in apropiere am perceput ca sunt niste module de lumina puse de o civilizatie din centrul galaxiei - mie imi pareau ca sunt fiinte din lumina. Aceste "raze" determina conexiuni energetice intre centre dar au si rolul de convergenta pentru energiile pamantesti (vital telurice, elementale, gravitationale, electromagnetice). Asadar, daca extinzi liniile dintre Rarau si Ceahlau si apoi cele dintre Retezat si Bucegi ele se intersecteaza in zona curburii Buzaului. Actiunea benefica este pe o raza destul de mare (cerc cu diametrul de 60-80 km).
    Daca extinzi liniile dintre Bucegi - Ceahlau si Retezat - Rarau intri pe o alta suprafata benefica (la fel de mare ca cea din Buzau). Acolo sunt cele mai multe, mai vizitate si mai frumoase manastiri din Romania. Nu este o intamplare...
    Chiar am o postare pregatita pentru aceste lucruri.
    Sunt multe conexiuni intre vortex si structurile subterane, elemente, zone de convergenta intre energiile ceresti si pamantesti...
    Toate la vremea lor. Harta energetica va fi descoperita pana la jumatatea secolului. Si nu numai in zona aceasta!
    Stiu ca multe localitati nu intra in schema aceasta... Nu toti primesc "prajitura" cum s-ar spune. Sunt oameni si oameni... unora le cade bine in aceste zone, altora nu! Sunt zone cu o puternica incarcatura energetica, dar sunt si zone calme. Fiecare loc are ceva special... depinde de structura subtila a fiecaruia si de programul evolutiv ales!
    Eu n-am sa dau prea multe amanunte. Sunt multe de facut... Sunt multi care umbla dupa verzi si uscate in loc sa-si vada de datorie! Sa puna mana pe o harta... sa cerceteze, sa experiemnteze, sa simta, sa descopere ceea ce mai este de descoperit... Apoi trebuie mers in multe zone... trebuie masurat, simtit, revelat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dan ,

      Cred ca ma inteles ceea ce am de facut , indiferent de rezultat eu voi incerca ! Fac asta deoarece cred eu ca e a 2-a oara cand primesc acest mesaj si totusi aveam atitudinea tipica "lasa frate sa se bage altii primii" si incerc sa fiu cu toata fiinta mea implicat in acest program evolutiv !
      Indiferent de cate ori poate voi renunta , voi face exact ca si pana acum : voi simti , voi zambi si ma voi intoarce !

      Iti multumesc !

      Ștergere
  17. Buna Dan ,

    Acesta e primul articol pe care eu l-am simtit high-voltage din acesta serie ! Mi s-a parut mie, sau chiar articolul in sine alaturi de ordinea pozelor reprezinta tot un fel de circuit vibrational de ascensiune ? Poate e cam fabuloasa exprimarea dar pentru mine e corecta si nu pot sa nu remarc faptul ca desfasurarea in articol a locatiilor se face tot in sensul invers a acelor de ceasornic similar directiilor din meditatia de purificare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tibi, depinde de structura subtila (cauzala), de corpul energo-informational... Unele informatii au rolul de "declansator" dar trebuie sa existe o rezonanta in interior. Pentru altii, indiferent cat de importante sau revelatoare sunt informatiile pe care le primesc, nu vor avea niciun rezultat. Le vor considera niste "coincidente", si atat... Sunt informatii care au o anumita incarcatura energetica! Pentru a le putea folosi nu este indeajuns sa intelegi ci trebuie sa simti acea informatie. Asta inseamna ca esti conectat la continuumul energetic planetar. Asta inseamna ca s-a mai "dresat" egoul si a lasat loc si celorlalte...
    Dar este numai inceputul! Drumul e lung... iar la inceput e cam greu! Cateodata, e chiar foarte greu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Da asa este , dar eu azi am realizat ca mie unul imi e greu deoarece operez cu anumite concepte care nu au nici o treaba cu realitatea ,aceste concepte se pot rescrie dar indiferent de cat va fi de greu totusi am momente cand pot accesa anumite diferente de potential care imi dau sperante si pastrandu-mi si amplificandu-mi sensul evolutiv trebuie sa scap de aburii traiului usor !.
      Si mai am o intrebare:
      -Dan, dar cum putem stimula acea rezonanta din interior ?
      Sper sa reusesc sa ma implic si eu mai mult si Iti multumesc Dan !

      Ștergere
  19. In apropierea traseului energetic Bucegi=Campulung-Curtea de Arges se afla unul dintre triunghiurile sacre ale dacilor :Schitul Cetatuia-Manastirea Namaiesti-Corbii de Piatra.Analizand felul in care m-am simtit in fiecare din aceste locuri am ajuns sa cred ca fiecare are un alt tip de energie:la Cetatuia este o energie de tip yang,fierbinte(dealul pe care se afla se cheama Sf.Ilie si atrage puternic fulgerele pe timp de furtuna),la Namaiesti nu am simtit nimic altceva decat pace,dar la Corbi energia era opusa celei de la Cetatuia.Acolo simti un soi de energie rece care iti intra prin piele ca acele si nu poti sta mai mult de 5 min inauntrul asezamantului.Dacii au avut cetati si locuri de rugaciune in aceste trei locatii,deci energetica lor este una deosebita si,cred eu ,ele sunt cumva complementare.Cam acelasi lucru cred ca se intampla si cu triunghiul format de Vf Omu-Sfinx Babele-pestera Ialomitei.Asta-i parerea mea ,poate ca din punct de vedere obiectiv lucrurile stau altfel.Nu sunt o extrasenzoriala ,mai degraba sunt "extraemotionala".Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  20. RADU CINAMAR face ceva descrieri referitor la rolul Multilor Bucegi.Se confirma informatiile publicate de el ?( detaliati )
    De ce in ultimul timp Vf Omul nu mai este recomadat a fi vizitat ?( dar restul zonei este ok)

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu prea am ce detalii sa-ti dau despre ce a scris un autor sau altul... Intreaba la editura care i-a publicat lucrarile. Poate ca ei stiu mai multe.
    O cunostinta mi-a spus ca a vorbit cu persoane din zona... cu localnici, ciobani, cabanieri. Nimeni n-a vazut miscari de trupe, camioane cu echipamente etc.
    Ceva de genul s-a vazut in defileul Vaii Jiului, dar acolo cica s-ar lucra la o hidrocentrala. Cineva spunea ca nu si-ar avea rostul o astfel de lucrare acolo. Ma rog...
    Cine ti-a spus ca Vf. Omu nu mai este recomandat a fi vizitat?
    E chiar foarte recomandat!

    RăspundețiȘtergere
  22. Manuel, citeam ieri din "Sufletul Neamului Romanesc", cartea e scrisa de cineva cu pseudonimul Romavia. Ulterior am recunoscut stilul MISA, sunt aproape sigur ca Romavia este un el sau o ea din MISA.

    Acolo se spune ca sub Sfinx si sub pestera Ialomicioara (cea care se gaseste la poalele celuilalt versant al Sfinxului - pe partea opusa statiunii Busteni) se afla uriase camere cu biblioteci si cristale cu continut informational de pe vremea Atlantidei, culmea administrate de clericii manastirii sau de alte personaje.

    Totul este acolo prezentat intr-un mod pe care eu l-am perceput bombastic si elitist, ceea ce mie imi pune la indoiala existenta reala a acestor lucruri, cel putin din punct de vedere al contactului cu oamenii. Iti aduc aminte ca imediat dupa 1989 a existat o carte best seller scrisa de Ion Tugui - "7 ani Apocaliptici" in care un asa numit conte Incapuciato sustinea ca fusese FIZIC in Shambala. A urmat si volumul 2 - "Iad contra Rai pe Frontul Cosmic". Stilul elitist si bombastic, multa vorba despre marele nimic, aventuri si fantasme erau prezente si acolo cum sunt si aici.

    Eu personal nu accept momeli din astea care undeva in subtil am senzatia ca pun accentul pe Pretul Sufletului Tau. Cat face? 3 cristiale? 2 Sanziene? 1 pestera? Povesti cu SRI - divizia ParaPsihologie? Promisiunea unor puteri paranormale? Tu doar spune-ne pretul si noi ne ocupam de restul !!

    Parerea mea este ca cine trebuie sa ajunga acolo si cei carora le-a sosit vremea unor accesari, o vor face, portile se vor deschide pentru ei. Ceilalti, mai au de mers la scoala.. trebuie sa studieze materiile de baza: curs de miraje, curs de impamantare, curs de regasire, curs de autodescoperire, curs despre legile Universului. Cam la asta se reduce totul. Eu imi fac treaba mea. Cand va fi momentul, voi fi cel cautat.

    Si cel mai important lucru din toate: eu unul in viata asta ma ofer disponibil doar in cantitati limitate si NIMENI nu ma poate avea PENTRU EL. Au incercat unii. Ma bucur ca au facut-o. In felul asta am ajuns sa inteleg fenomenul si sa iau aceasta hotarare.

    Succes la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Pentru mine si pentru familia mea de suflete din aceasta viata, oricare si oriunde ar fi ea..

    http://www.youtube.com/watch?v=p1aPBTlYgLk

    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  25. eu cred ca ar fi mai bine sa lasam comparatiile cu alte scoli ezoterice, si sa ne focalizam pe purificare personala.fara sa jignesc pe cineva, dar prefer sa ma bucur de articol,decat sa aud de misa, nisa, nasa si altele.

    RăspundețiȘtergere
  26. apropo de Rarau... am gasit o fotografie cu un posibil Sfinx pe http://www.romaniantouristguide.ro/informations/detailed-description/mountains/excursion-in-dornelor-mountains/sfinxul-mountain-rarau-2/ ...cine stie poate e ce cauta multi

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua,unde pot citi mai multe despre Calea Solarienilor,de care pomenesti in articol,ma intereseaza.Simt ca fac parte din ei ,si trebuie cumva sa canalizez niste informatii de la ei.Namaste

    RăspundețiȘtergere
  28. Despre Calea Solarienilor voi vorbi într-o altă lucrare, este vorba de aproximativ 18-20 milioane de entitati (răspândiţi acum pe intregul pământ), care au ales o cale spirituală revelată de fiinţele solare, cu puţin timp înaintea distrugerii Atlantidei.Am postat din text,ai reusit sa scrii undeva,ceva despre Calea Solarienilor,sa ma documentez si eu.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va trebui sa accesez o piramida eterica atlanta! Va mai trece un timp... Poate cativa ani!

      Ștergere