.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

sâmbătă, 27 iulie 2013

UJP 2016-2100 Programul de evolutie si trezire planetara (1)

Despre măreaţa civilizaţie atlantă am scris pe larg în cartea Chemarea atlanţilor. A fost o civilizaţie care s-a întins pe mai bine de 200.000 de ani...
În urmă cu circa 90.000 de ani în Atlantida a izbucnit un război devastator, care aproape că a anihilat populaţia atlantă şi lemuriană. Când izbucnise acel război societatea atlantă era cu circa 200-300 de ani mai avansată decât este lumea în ziua de azi; vorbim atât din punct de vedere tehnologic cât şi din punct de vedere administrativ, social etc. Cauzele războiului au rămas obscure.
În acel război s-au folosit unităţi de luptă hibride formate din organisme vii modificate genetic şi sisteme electromecanice automate. Acestea erau extrem de performante, având posibilitatea de a se autoadapta, şi chiar îmbunătăţi. La scurt timp, ajunseseră să fie scăpate de sub control. Pare un scenariu de film de tip Terminator, însă ghizii m-au asigurat că timpurile acelea au fost deosebit de cumplite.
Dată fiind situaţia extrem de gravă, unii dintre preoţii atlanţi au încercat să găsească soluţii. Au reuşit să contacteze o civilizaţie din familia pleiadiană (Constelaţia Pleiade), aceştia fiind urmaşi ai marii familii lyrane (la fel ca pământenii). Pleiadienii au fost de acord să elimine unităţile hibride de luptă cu condiţia ca la baza viitoarei civilizaţii să fie principiile spirituale şi nu cele materiale, iar societatea să fie împărţită pe caste, acestea urmând să fie autonome şi autoguvernante.
Lucrurile au revenit, încetul cu încetul, la normalitate...
Mai târziu, după ce s-au cicatrizat câteva răni, preoţii atlanţi au descoperit că, deşi cauzele războiului erau date de anumite diferenţe de viziune între atlanţi şi lemurieni, a mai existat un factor extrem de important. Acel factor nu îşi avea originea pe pământ!
Au căutat să afle şi mai multe amănunte... Au aflat că în galaxia noastră s-au dezvoltat două curente spirituale extrem de puternice. Ambele curente aveau civilizaţii deosebit de înfloritoare, de puternice, de avansate din punct de vedere tehnologic, şi chiar spiritual. Planeta noastră se afla (şi încă se află) undeva la graniţa de influenţă ale acestor curente. Au mai observat şi că matricea noastră energo-informaţională era în aşa fel creată încât putea susţine cele două curente evolutive. Ba mai mult, au descoperit că grila energetică planetară (formată din reţele de energie vital-telurică, elementală, electromagnetică) avea o dinamică cu totul specială faţă de alte planete locuite.
Aceste descoperiri au creat stupoare între elitele atlante. Au căutat răspunsuri... Nu le-au primit, deşi au contactat mai multe civilizaţii avansate. În cele din urmă au hotărât să facă schimbări în matricea energo-informaţională umană. Era un lucru extrem de dificil şi de riscant, dar era singura posibilitate pentru ca omul să nu mai fie influenţat de cele două curente evolutive.
După mulţi ani de încercări, de teste, dintre care unele se soldau cu grave eşecuri, au reuşit să facă modificările necesare. Cu toate acestea şi-au dat seama că nu puteau sta la nesfârşit departe de cele două influenţe străine planetei. Au hotărât că niciodată nu va mai fi un război de o asemenea anvergură între supravieţuitori şi că vor căuta neîncetat soluţii.
Unele civilizaţii avansate le-au sugerat atlanţilor că ar trebui să îmbrăţişeze ideea că rolul lor a fi acela de a armoniza cele două curente evolutive, chiar cu riscurile apariţiei unor alte conflicte sau al stagnării din punct de vedere evolutiv. Acest lucru nu a convenit celor mai mulţi atlanţi. A fost momentul când casta preoţilor atlanţi s-a împărţit în două. Cei care au ales armonizarea dintre cele două curente evolutive - numiţi Fiii legii lui Unu, şi cei care nu au fost de acord – cunoscuţi ca Fiii lui Belial. Belial a fost primul lor lider.
În unele medii ezoterice se spune că Belial ar fi fost personificarea răului! Lucrurile nu au stat chiar aşa! Fiii lui Belial doreau ca evoluţia omului să nu fie condiţionată de interese străine planetei. Nici vorbă de personificarea binelui şi răului după cum au sugerat unii dintre autori, ci era vorba de dinamici diferite legate de direcţiile de evoluţie. Fiii lui Belial îşi luaseră rolul de exploratori, de căutători înspre alte zări ale cunoaşterii. Nu doreau cu niciun chip să participe la convergenţa şi armonizarea celor două curente spirituale, deoarece ştiau că aceasta ar fi însemnat stagnare evolutivă sau chiar regres. Ei credeau că sunt un fel de subiecţi pentru experimentele unor civilizaţii foarte avansate. Ştiau însă şi faptul că Legile Universale le permit să lucreze cu liberul arbitru, şi că nimeni nu le poate lua acel drept, indiferent de situaţie. Fiii lui Belial credeau că accesarea unor „spaţii cauzale superioare” i-ar putea ajuta să elimine influenţa celor două curente evolutive.
În scurt timp, fiind extrem de puternic motivaţi de găsirea unor soluţii, Fiii lui Belial ajunseseră să depăşească în cunoaştere atât casta Fiiilor lui Unu cât şi casta oamenilor de ştiinţă. Laboratoarele lor erau cele mai performante din acea vreme. Făceau experimente cu uriaşele energiile telurice, electromagnetice, şi chiar cu energiile solare. Dezvoltaseră teorii despre spaţiile multidimensionale, despre legile şi puterile acestora, şi chiar au reuşit să transpună în practică unele dintre aceste teorii.
În urmă cu circa 70.000 de ani s-a întâmplat ceva grav în acea societate. O civilizaţie extrem de avansată din punct de vedere tehnologic, venită din celălalt braţ al galaxiei, a reuşit să manipuleze o bună parte a preoţilor din grupul Fiii lui Belial. Acestora li s-au dat date incomplete despre fizica spaţiilor multidimensionale şi astfel, în decursul unui experiment de convergenţă a energiilor telurice cu cele solare, s-a creat un fel de scurt-circuit uriaş. Rezultatul a fost distrugerea reţelei energo-informaţionale planetare şi, implicit, s-au degradat şi structurile energo-informaţionale umane.
Cu ocazia acelor distrugeri, planeta a avut un fel de „deschidere” la nivelul spaţiilor subtile, astfel că cei mai mulţi dintre membrii acelei civilizaţii extraterestre au hotărât să se întrupeze pe pământ.  Aceştia doreau să realizeze armonizarea celor două curente evolutive cu orice chip. Dacă s-ar fi reuşit acest lucru, o bună parte din civilizaţiile care evoluau în spaţiul 3D şi 4D (din galaxia noastră) ar fi evitat conflicte de proporţii.
Dinamicile subtile ale celor două curente evolutive sunt extrem de dificil de explicat în cuvinte. Gândiţi-vă că, în timpul celui de-al doilea război mondial, atât Reichul german cât şi Uniunea Sovietică erau dusmani de moarte, şi cu toate acestea societăţile erau asemănătoare (guvernare autoritară nedemocratică). Unde mai pui că civilizaţiile inteligente din galaxia noastră au grade diferite de percepţie, atât din punct de vedere senzorial cât şi din punct de vedere psiho-mental. Este vorba atât de construcţii diferite din punct de vedere anatomic cât şi de alte dinamici mentale şi emoţionale.
Revenind la infuzia de spirite noi, atlanţii i-au descoperit în scurt timp şi i-au renegat în masă. Cum noii veniţi aveau corpurile cauzale mult mai avansate, au reuşit chiar să îi depăşească pe atlanţi din cele mai multe puncte de vedere.
În urmă cu circa 37.000 de ani, atlanţii ajunseseră la concluzia că nu mai puteau face faţă noilor veniţi şi că exista riscul dispariţiei ca şi civilizaţie. Cei mai mulţi lideri atlanţi au hotărât să distrugă întreaga civilizaţie de pe pământ, cu riscul acumulării unei karme uriaşe.
Înainte de a-şi duce la îndeplinire planul au fost contactaţi de către lyrani (părinţii rasei umane) şi de către o altă civilizaţie foarte avansată, de care aparţinea cei noi veniţi. Atlanţilor li s-a permis să afle multe răspunsuri printre care faptul că civilizaţia lor este un experiment asumat. Fiecare suflet atlant îşi dăduse consimţământul pentru a participa la acest proiect de compatibilizare a celor două curente evolutive.
După multe negocieri, la care au participat şi Confederaţiile galactice, s-a hotărât ca programul de convergenţă evolutivă să fie reluat într-o nouă formă şi într-o nouă civilizaţie (cea de acum). Ba mai mult, urma să cuprindă întreaga planetă.
Pentru a se asigura că lucrurile nu vor lua o întorsătură nedorită, atlanţii au cerut arbitrajul fiinţelor energetice solare. Se ştia că fiinţele cele mai avansate din Univers sunt cele energetice, acestea desfăşurându-şi activitatea în zona stelelor. Au primit asigurarea din partea acestora că lucrurile vor decurge conform planului. Ba mai mult, un anumit număr de fiinţe solare se vor întrupa pe pământ, iar acestea vor fi cele care vor coordona programele evolutive viitoare. Alături de solarieni sunt întrupate şi un număr considerabil de suflete pleiadiene, arcturiene, andromedane, reptiliene (nu sunt toţi regresivi) etc.
Nu se ştie care este numărul exact de solarieni dar numărul total de entitati avansate (din civilizatii) diferite care s-au întrupat pe pământ pentru a participa la convergenţa celor două curente evolutive ar fi în jur de şase milioane. La acestea se adaugă câteva zeci de milioane de atlanţi şi noi veniţi – cei infiltraţi odată cu deschiderea cauzată de Fiii lui Belial.
Aşadar, începând cu circa 35.000 Î. Hr. a luat fiinţă Frăţia solarienilor (aceasta înseamnă de fapt Remer Ra). A fost o societate oarecum secretă, care avea în vedere respectarea planului întocmit de către Confederaţia Galactică.

-va urma-

59 de comentarii:

  1. Bine ai revenit. Să înțeleg că se deschide „parcul de distracții” pe 29?

    Alex ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare bine că ai revenit))) Aş vrea să te intreb cîte ceva despre Ramo, astral şi visele lucide, să le transmit pe email sau pot să le scriu aici?

    Apropo, ai putea dezvălui mai multă informaţie despre fiinţele energetice solariene?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre solarieni, dar si despre alte civilizatii, voi scrie in viitor. Nu pot da detalii in cateva randuri; sunt prea multe de spus. E absolut fascinant! Gandeste-te ca noi ne desfasuram activitatea pe un strat de cativa kilometri in jurul Geei; mai degraba cateva sute de metri daca nu luam in considerare stratul atmosferic (atunci cand zburam cu avionul). Si nici macar nu ne putem bucura de toata suprafata planetara, din considerente financiare in primul rand. Ei bine, astrul nostru are (si mi s-a repetat de mai multe ori) cateva sute de mii de straturi energetice, din zona miezului si pana aproape de jumatatea distantei dintre Soare si Mercur. Si pe fiecare strat exista activitati, evolutii, cu mult mai fascinante decat pe Geea.

      Ștergere
  3. Bine v-am regasit, si va multumesc pentru sustinere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă salut cu respect!
      Comparativ cu informaţiile din „Chemarea Atlanţilor” (care atlanţi: Fii Legii lui Unu sau Fii lui Belial?!), în această postare nu sunt multe informaţii noi. Ceea ce am simţit acum a fost un impuls de a fi de partea Fiilor lui Belial. Impulsul s-a dus, dar întrebările au rămas…
      Undeva, în Chemarea Atlanţilor, Zamolxe spune că este aproape inevitabil un conflict de proporţii în dimensiunile 3D şi 4D, între cele două curente evolutive din galaxia noastră peste aproximativ 3-4 milioane de ani tereştri. Dar cei din aceste curente evolutive nu sunt conştienţi de asta?! Oare fiinţe precum Zamolxe nu face parte din nici una dintre acestea? Sau fiinţele energetice solariene? Cei care i-au manipulat pe Fii lui Belial ca să îşi facă posibilă întruparea pe Pământ sunt şi ei din afara celor două curente evolutive? Sau sunt „rebeli” ai acestora? Conform aparenţelor, există cel puţin încă un curent evolutiv în acţiune, reprezentat de cei care vor armonizarea primelor două. Şi tot după aparenţe, conflictul civilizaţiilor este DEJA un fapt real. Şi nu recent… Se pare că este un conflict cu cel puţin trei părţi implicate.
      O altă chestiune care pe mine chiar mă irită, este noţiunea de „înţelegere a sufletului”. Încă nu cunosc legile care guvernează aceste aspecte, dar sunt chestiuni care nici bunul simţ nu mă ajută să le înţeleg. Poate deocamdată…
      De ce este necesar să „uităm” sau să pierdem legătura cu informaţiile sufletului? Dar dacă întradevăr aceste informaţii nu există?! Este limitat numărul de suflete în Univers? Nu cumva se şi creează altele noi? Iar acestea sunt manipulate către o anumită direcţie de evoluţie, prin crearea artificială a acestei noţiuni de „înţelegere anterioară” sau scop al încarnării?
      Răspunsul „Nu este momentul să ştii acum.” îl consider manipulare. Dacă nu ar fi timpul să aflăm o informaţie, nu s-ar fi născut întrebarea. Este adevărat şi faptul că un răspuns corect şi real este determinat de întrebarea potrivită.
      Oricum, aştept cu nerăbdare detalii ale Programului de evoluţie şi trezire planetară 2016-2100. Şi parafrazând, Program de evoluţie şi trezire personală există?!
      Cu stimă, Teofil.

      Ștergere
    2. 1. Civilizatiile care nu au depasit sfera de constienta specific spatiului 3D (care implica sisteme de referinta bazate pe dualitate) nu prea realizeaza ceea ce se intampla in dinamicile sociale decat cu foarte mare greutate, si numai dupa ceva suferinta.
      2. Fiintele din sferele superioare nu pot interfera in dinamicile evolutive ale celor din 3D (si chiar 4D) decat in anumite cazuri. Daca o lectie nu este invatata ea se va repeta pana va fi inteleasa. O interventie din afara n-ar insemna decat o amanare.
      3. E de inteles ca te irita "intelegerea" sufletului. Si te va mai irita atata vreme cat vei dori de intelegi sufletul. Sufletul se traieste, pur si simplu! Sufletul pare atat de simplu cand il experimentezi si este atat de complicat si istovitor atunci cand incerci sa-l intelegi!
      4. Nu exista program de trezire planetara fara ca mai intai sa existe trezire individuala.

      Ștergere
  4. 1. o mică întrebare de curiozitate mai mult legată de informațiile din "chemarea atlanților", poate e doar capul meu greu dar nu prea am priceput ce s-a întâmplat cu "creaturile"(întrupările elementalilor) care preluau descărcările negative ale atlanților... nu se puteau procrea și au murit ca specie? s-au pierdut prin păduri? aveau ei trupuri diferite de ale oamenilor, e posibil să fi fost încarnate în animale(care există și azi) de companie? asta referitor la trupul 3d, despre spiritul acestora aș întreba dacă acesta a evoluat sprea a se putea întrupa în trup uman ori s-au întors la matricea elementală împreună cu cunoștințele învățate, cum și-au continuat evoluția aceștia... au existat descărcări negative de la aceștia către atlanți din cauza că aceștia îi foloseau chiar si dupa ce nu mai era nevoie... prin durere înveți dar durerea și alienează... cine avea grijă ca așa ceva să nu se-ntâmple,(când doare, doare nu-ți vine să zici mulțam fain... mai târziu după ce trece șocul inițial vine mintea de pe urmă, dar trebuie să existe ceva care să asigure întârzierea în manifestare până la conștientizarea faptului că ai ales durerea ca să înveți) cine le "mângâia rana" ca durerea să se transforme în învățăură și nu în bici răzbunător... care e datoria noastră a urmașilor atlanților față de aceste "afaceri" neterminate ale atlanților... e vreo legătură între ceea ce numim noi vârcolaci ori vampiri și aceste "creaturi"(în film le vezi doar ca sălbatice dar puțin probabil să fie dracul atât de negru... ori numai negru :) )
    din întrebările mele transpiră proiecția ,adică am presupus că treburile în împărăția elementallor încarnate au funcținat după același tipar ca cel uman(începând de la bază:supraviețuire, reproducere...etc)

    2. aici am să întreb pentru că eu am memoria scurtă ori am fost mai greu de cap dar conflictul unul vs belial nu e același cu cele două curente de care se tot spune, acest conflict e usor de înțeles acceptarea convergenței vs rebeliune adolescentină ;) . Poate pe viitor mai dai detalii despre cele două curente în detaliu... pentru că amândouă se manifestă în viață nostră(pe planetă), eu bănuiesc că NU e vorba de occident vs orient (materialism vs spiritualitate) ci mai degrabă între două internalizarea a două idei (adică orient vs orient) care se bat cap în cap si probabil e mult mai complex decât drepturile/puteri/responsabilităti individuale vs ale grupului ori comunism vs capitalism, libertinism vs autoritarism, siguranță vs liberate ..
    După mine, convergența e intelgerea faptului că amândouă sunt au părți bune și părți rele și învățarea(prin experimentare, se pare) a când anume e bună o solutie și când anume cealaltă... treaba asta trebuie să o facem pt că... un trup e mai puternic si face mai multe cu două mâini... deci nu vor fi trei curente cum zicea d-l Pop ci două curente plus combinarea celor două curente care le va depăși pe amândouă (și le va înlocui presupun)... cine mai vrea să lucre numai cu o mână după ce a văzut cum e să lucre cu amândouă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Creaturile hibride au disparut relativ rapid din pdv fizic pentru ca nu aveau suport in bio-energetica Geei. Cand pierzi suportul bio-energetic planetar apar grave probleme, in primul rand cu sistemul reproductiv si imunitar. Au rezistat atata vreme cat au avut suportul atlantilor. Multi dintre ei au trecut de anumite bariere evolutive si s-au intrupat in oameni, cei drept mai primitivi.
      2. Lucrurile nu sunt atat de simple precum par la prima vedere. Teoria nu functioneaza in acest caz, e nevoie de practica, de experienta (pana in 3D) a celor doua curente. Imagineaza-ti ca versi doua flacoane de substante colorate foarte greu solubile intr-un izvor si vrei sa vezi cum se manifesta la cativa km departare. E aproape imposibil sa prevezi cum se vor comporta aceste substante la o asa distanta. Pana acolo sunt miliarde si miliarde de influente.
      Cele doua curente se pot manifesta atat in relatia vest-est cat si nord-sud, in propria natie, familie, chiar si in propria fiinta.

      Ștergere
  5. exsită acum curentul acesta de "awakening" de trezire, deși prea de multe ori am senzația de scuturare după ce m-am trezit (noa amu mai huo, zîi ce-ți trabă că-s treaz)... întrebarea mea e ce putem face noi amu, aici(în România), că mie tare mi se pare(cu gândirea mea de ardelea sprijinit în paru meu de oier) că se face mare tam-tam pe o nemica... tare văd pe o grămadă de domni și donșoare de pă la oraș, că se țopăie să-mi zică că aia nu-i bună, ba ailaltă, nu-ș ce haram de lege nu-i bine făcută... și se dau cu fundu-n baltă că televizia-i manipulare... da mie mi se cam rupe, că-s ocupat... fluier din frunză... oaia behăie, greierele mă-ngână, alghina tot la lucru prin flori si paserea ei... ce sus e ea pe cer...

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Influentele lui Uranus, Jupiter, precum si cea a miscarii de precesie. Voi detalia in urmatoarea postare.

      Ștergere
  7. Salutare,

    Ma bucur ca ai revenit cu postari.

    1.Am vazut in titlu perioada 2016-2100. Ce rol are perioada 2013-2016?
    2.De fapt programul de evolutie si trezire planetara inseamna armonizarea celor 2 curente evolutive?
    3.Nu stim care sunt cele 2 curente, nu stim fiecare din care face parte. Cum putem ajuta strict pe treaba asta? pe langa faptul ca ne traim vietile astea cu..serviciu...placeri..neplaceri, etc
    Merci,
    O zi excelenta!
    Florin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.Este o perioada de pregatire.
      2.Doar pana la un anumit nivel.
      3.Simplu, ajutandu-te pe tine din toate punctele de vedere. Intai pe tine, si apoi pe cei din jurul tau.

      Ștergere
  8. Bine ai revenit. Chiar zilele trecute am avut o plimbare pe la Sfinx pe care nu-l mai vazusem de ceva vreme. Sunt curios daca programul asta 2016-2100 seamana cu ce povestea si Sal Rachele in ultima lui carte. Ma intereseaza, evident, in special perioada urmatorilor 20 de ani. Ca restul, cum ziceai, vor beneficia de miliarde de influente... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamana pana la un anumit nivel. Eu consider ca pana la afarsitul secolului vom fi circa 15 miliarde de oameni. Da, e loc pentru toti, chiar daca nu pare a fi asa!

      Ștergere
    2. Poti sa scazi din cei 15 mil. de oameni cei care mor in accidente,batranete, etc. si logic nu cred ca asta este problema cea mai grea.Problema este alta.....

      Ștergere
    3. Putem linistit sa ajungem la 15 miliarde, dar asta e un simplu numar, irelevant din punctul meu de vedere. Iar la o adica se poate ajunge la el si prin scadere de la 7 miliarde in 2015 la 3 in 2030 si crestere la 15 in 2100. N-ar fi asta o problema, ca nu cantitatea locuitorilor de pe o planeta e relevanta, ci calitatea sufletelor care o populeaza. Dar hai sa nu anticipam asa departe, eu eram curios, dupa cum ziceam, de perioada 2013-2033 mai degraba cum crezi ca se va desfasura... ;)

      Ștergere
    4. O varianta in engleza a blogului va fi atunci cand voi avea mai multe materiale. Deocamdata am cateva traduceri ale unor capitole, facute de trei traducatori (multumiri lui Tiberiu Gorgan, Andreea Olaru, Catalina Pascal), insa am observat multe diferente. Probabil ca voi avea nevoie de parerea un vorbitor nativ de engleza. Nu stiu cat va mai dura.
      Despre perioada respectiva gasesti mai multe date aici:
      http://remerra.blogspot.ie/search/label/Transformari%20planetare%20in%20noua%20energie

      Ștergere
    5. Multumesc, am recitit articolul respectiv. Apoi am zis sa-l revad si pe cel despre Romania daca tot reciteam articole de la inceputul blogului. Iar acolo am dat peste pasajul legat de tehnologiile energetice, mai precis cele legate de hidrogen si oxigen. Asa ca m-am gandit sa-ti las acest link: http://www.flavian.ro/H2O/Galerie/

      Ștergere
  9. Ma bucur ca ai revenit. Scriai undeva ca abea prin 2014 revii cu noutati...Si nu am vrut sa cred asa ca m-am holbat destul de des sa vaz daca nu te razgandisi. Dupa cum se precipita acu evenimentele... :)
    Sam

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine v-am gasit! Chiar ma intrebam de ce nu ati mai postat nimic in ultima vreme. Am citit cartile dvs. si acum trec la recitire. Sunt informatii extraordinare. Citindu-le am experimentat felurite trairi. "Misterele scolii zamolxiene" mi-a provocat nostalgie, parca as fi fost acolo, de fapt toate sunt extraordinare. La un moment dat spuneati ceva de niste cursuri, ar fi interesant ca oamenii sa se intalneasca, sa creeze grupuri, curente... Astept in continuare informatii noi si va felicit pentru tot ce faceti...

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc pentru sustinere! Voi anunta pe blog cand voi face primele cursuri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca te-ai intors.... numai bine

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi m-am gandit la o interpretare a initialelor si uite ce am gasit:
    Urmareste Jonctiunea Planetara
    Parerea mea e ca totul trebuie redefinit, recalibrat, reinnoit...bine te regasesc remer ra :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, e mult de redefinit, recalibrat, reinnoit! Din fericire, multe se schimba de la sine, noi trebuie doar sa permitem...

      Ștergere
  14. Te salut din toata inima si ma bucur enorm ca te-ai intors.Pe scurt,ti-am citit toate cartile si mi-am dat seama cat de mult rezonez cu ceea ce spui.Ce m-a impresionat foarte mult este arborele dacic pe care entitatile solariene mi l-au prezentat intr-o fascinanta zi de mai in apropiere de Bucuresti si pe care nu l-am putut identifica decat in momentul aparitiei volumului *Marile taine ale pamantului romanesc*-pag.76. Despre acest lucru si despre altele legate de aceste fiinte si rolul lor in viata noastra as dori sa discutam pentru ca simt ca se vrea sa primesc mai multe informatii... Oricum am convingerea ferma ca trebuie neaparat sa urmez cursurile tale si astept cu nerabdare data stabilita, aceasta numai daca imi este ingaduit de catre marele Zamolxe si ghizii tai(pe care ii respect foarte mult). D-zeu sa te binecuvanteze pentru ceea ce faci si sa-ti dea putere sa ajuti cat mai multi romani sa se trezeasca si sa descopere ce au de facut in continuare! Si ce mai vreau sa mentionez este ca Prislopul te sustine sau mai bine-zis ne sustine.Deasupra mormantului lui Arsenie Boca dainuie *Circuitul sacru* care strabate muntii nostri pana in inima Ardealului. Si flacara arde... si cheama romanii... tot mai multi... si mai multi... Cu toata gratitudinea, Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu! Se simte multa caldura in cuvintele tale!

      Ștergere
  15. O surpriza placuta sa vad ca esti "back in bussiness".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai am putin si se termina anul de pauza! Credeam ca pauza va tine mai mult...

      Ștergere
  16. Buna Dan! Ma bucur ca ai revenit si as avea si eu o intrebare de ''limgvistica'' pentru tine. Am mai vazut intr-o carte niste invocatii sau mantre intr-o limba pe care autorul o descria ca fiind limba atlanta si de asemenea am mai observat particula ''ra'' si la alti oameni drept porecla si de asemenea este si numele zeului egiptean binecunoscut. Daca asa e as putea invata limba asta (vad ca e transpusa in alfabetul latin cu succes) de undeva? Numele ''Zamolxe'' ce provenienta are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc apecte legate de lingvistica atlanta. Zamolxe nu era un nume ci un titlu, insemna ceva de genul "invaluit cu putere".

      Ștergere
    2. Sau "Calea catre eliberare" ZA MOKSHA
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=705811726099157&set=a.705811716099158.1073741979.349283161752017&type=1&theater

      Ștergere
    3. Zamolxe titlu? Nu știu dacă "titlu" neaparat, s-ar putea nu zic nu, dar pe la tără se mai păstrează obiceiul de a da nume "poreclă" ori renume de exemplu ionu'cucului din deal, gheorghe-n zamă... depinde de mărimea orașului în care trăia, dacă era mare eramai degrabă un titlu, mai ceremonios, în timp ce la sat primești o zisă după boroboațele pe care le faci. drept să spun varianta cu titlu mă deranjează exact ca și în cazul preoților care sunt "preafericiți"... Plus că titlul de "prefericitul teoctist etc" dispare de cum creapă respectivul și ar dispărea pe veci dacă n-ar fi cineva care să-i preaia titlul și să-i asigure continuitatea... ceea ce în cazul lui Zamolxe nu s-a întâmplat(urmaș care să preia titlul)... numele ăsta mai degrabă a fost un "x cel viteaz" folosit când nu era de față. poate cineva să se închipuie spunând cuiva "Z cel învăluit de putere" mi-ar pute gura de la atâta lingușeală. Indiferent că a fost nume renume ori titlu important e mesajul lui care ar fi la fel de important și de-ar însemna "cel cu mintea dusă".

      Interesant cum mai ales istoricii interpretează vechi obiceiuri străbune uitând că multe se mai păstrează încă dar sunt atât de între ochi noștri încât nu ne dăm seama că avem de-a face cu ceva rămas din timpurile vechi... îndiferent de cât a pătruns modernismul la sat mentalitatea țaranului a rămas cam tot peacolo... și să nu uităm că și Zamolxe a trăit printre țărani și chiar domnii din vremea aia erau mai țărănoși decât cel mai țăran, țăran din timpu nost. Zamolxe n-a fost un "domnișorel" de la oraș, cu vorba mieroasă, că la mentalitatea țăranului acesta n-ar fi cântărit nici cât un vânt de păduche, cel mai probabil a vorbit pe limba țaranului, limba pământului, țărânește (de la țărână)... interesant cât de mulți oameni ignoră acest aspect țărănos... iar chestia care se vorbește prea puțin sunt acele legi pe care Zamolxe nu ni le-a mai repetat pentru că le-am înțeles(ca: sabia nu taie capul ce se pleacă da nici lumina n-o vede, etc)... vorbele lui Zamolxe ee care și zamolxe le-a grăit, le găsești încă în noi, nu numai la sat ci chiar la oraș în zicători și basme... doar că nu le vezi așa pentru că ești prea obișnuit cu ele să-ți sară-n ochi. Vorbele lui zamolxe sunt cu greutate nu pentru că el le-ar fi inventat, ori pentru că i se zice "cel învălui în suflu" ci pentru că el a vorbit niște adevăruri universale... la fel de bine pot fi auzite și din gura unui prostovan dacă îți deschizi urechile inimii, la adevăr, le auzi. Lingvistică, mantre, particula ra... ști că vorbești despre niște țărani(de oameni mult mai simpli în vremurile alea decât suntem noi azi)?... limba atlantă folosește cam tot atât cât ți-ar folosi limba klingoniană... înafară de a te fandosi cu ea nu ți-ar folosi la nimic... poti să înveți latina dacă vrei să înveți o limbă moartă... atâta timp cât nu vorovești cuvântul drept, poti să vorbești și pleiadiana că tot aia e. scuze dacă am fost atât de.. drept în față, câteodată țarănoșenia mea mai iese la suprafață, să mă ierte fețele subțiri

      Ștergere
  17. a fost o surpriza sa vad ca ai reluat postarile si multumesc !
    are aceasta ''re/activare'' a ta cu energia ce vine de la 29 iulie incoace? pana iari am tot vazut verde in jur, daca clipeam vedeam scurt culoarea verde...daca ma lasam asa relaxat vedeam verde in dreapta si lila in stanga, imi parea ca luminile/culorile astea veneau dinspre soare.
    si mi este ceva ce doresc sa te intreb: este vorba de un sunet care-l aud, ca si cum as sta langa liniile de inalta tensiune..uneori il aud simplu, alteori daca am starea(o induc) specifica ridicarii vibratiei.Am tot cautat info despre acest sunet, nu este tinitus, e ceva ce nu pot decodifica sau nu stiu cum sa-l ''receptez'' corect..multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de un anumit grad de "deschidere", atat pe vizual cat si pe auditiv. Verdele, printre altele, inseamna si echilibru, deschidere la nivel sufletesc; este culoarea de baza a chakrei Anahata.

      Ștergere
  18. Am o nelamurire legata de acest fragment din textul tau:
    << În urmă cu circa 70.000 de ani s-a întâmplat ceva grav în acea societate. O civilizaţie extrem de avansată din punct de vedere tehnologic, venită din celălalt braţ al galaxiei, a reuşit să manipuleze o bună parte a preoţilor din grupul Fiii lui Belial. Acestora li s-au dat date incomplete despre fizica spaţiilor multidimensionale şi astfel, în decursul unui experiment de convergenţă a energiilor telurice cu cele solare, s-a creat un fel de scurt-circuit uriaş. Rezultatul a fost distrugerea reţelei energo-informaţionale planetare şi, implicit, s-au degradat şi structurile energo-informaţionale umane.
    Cu ocazia acelor distrugeri, planeta a avut un fel de „deschidere” la nivelul spaţiilor subtile, astfel că cei mai mulţi dintre membrii acelei civilizaţii extraterestre au hotărât să se întrupeze pe pământ. Aceştia doreau să realizeze armonizarea celor două curente evolutive cu orice chip. Dacă s-ar fi reuşit acest lucru, o bună parte din civilizaţiile care evoluau în spaţiul 3D şi 4D (din galaxia noastră) ar fi evitat conflicte de proporţii..
    [..]atlanţii i-au descoperit în scurt timp şi i-au renegat în masă. Cum noii veniţi aveau corpurile cauzale mult mai avansate, au reuşit chiar să îi depăşească pe atlanţi din cele mai multe puncte de vedere.
    În urmă cu circa 37.000 de ani, atlanţii ajunseseră la concluzia că nu mai puteau face faţă noilor veniţi şi că exista riscul dispariţiei ca şi civilizaţie. Cei mai mulţi lideri atlanţi au hotărât să distrugă întreaga civilizaţie de pe pământ, cu riscul acumulării unei karme uriaşe. >>

    Aceasta civilizatie avansata, care i-au ''pacalit'' pe preotii lui Belial si au degradat structura energo-informationala si au reusit sa se intrupeze aici, aveau sau nu intentii bune care-i vizau pe toti laolalta? se pare ca si ei doreau unirea celor 2 curente,in ce scop?..Ei sunt cei despre care vorbeste Thoth in scrierile sale, mentionand ca au venit din coltul galaxiei si puteau lua chip de om?ii numeste serpi, la fel si Bibila zice de un sarpe infiltrat in structura umana ..
    ei voiau cunoasterea pe care o aveau cei din zona curentuilor evolutivi superiori?
    din cauza lor s-a decis distrugerea lumii? de ce atlantii nu-i voiau?sunt ei inca pe aici infiltrati?as banui ca da.
    ar trebui sa ma ingrijoreze rasele care au ochi cu pupila de reptila?desi par ca ne ajuta...multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, despre ei vorbea Toth! Erau mai multe rase extraterestre pe acea nava, care facea si ea parte dintr-o alta nava uriasa, de tip planetoid. Vietuiau mai multe rase acolo, printre care si una de origine reptiliana, foarte avansata din punct de vedere tehnologic dar mai putin avansata din punct de vedere sufletesc. Acestia erau eficienti in tehnicile de inductie telepatica, precum si in manipulari genetice.
      Per ansamblu, ei doreau sa experimenteze convergenta celor doua curente evolutive, dar metodele alese erau destul de dure.
      Cand voi fi pregatit voi relua contactul cu respetiva nava, care acum se afla intr-o "nisa informationala de tip 4D".
      Da, cei mai multi dintre ei sunt aici, intrupati!

      Ștergere
    2. multumesc ! deci noii veniti de atunci, datorita carora s-a decis anihilarea tuturor sunt iar aici...se va repeta istoria?
      acum o intrebare delicata: aceste experimente de convergenta a celor 2 curente, practicate prin metode dure, ce simptomolige da, ce rezultate/efecte are asupra sutructurii umane? modifica ADN-ul? ce rezultate vor sa obtina?

      Ștergere
    3. Nu se va repeta istoria pentru ca planul de convergenta a esuat in proportie de peste 80% pe planeta noastra. De vina sunt si "jucatorii", adica noi, dar si "antrenorii... adica ei. Voi scrie un articol despre asta.
      Nu se va modifica ADN-ul.

      Ștergere
    4. Totul se transforma.
      Sinele e singura constanta.

      Ștergere
  19. multumesc, astept cu nerabdare articolul sa mai aflam ceva din ''jocul'' asta,sa inteleg ce efecte ar fi avut daca le-ar fi reusit convergenta.

    RăspundețiȘtergere
  20. si daca-mi spui ca acestia-mai putin evoluati sufleteste- care au dat informatii incomplete preotilor lui Belial, erau pe acelasi nava planetoid cu altii (mai buni, mai evoluati?), traiau cumva la un loc cu ceilalti dar separat fiecare rasa pe nava ei,
    si le-a venit ideea sa se incurce cu atlantii...stiau foarte bine ce fac, ce rezultate va avea folosirea unor informatii gresite? (banuiesc ca da)
    dar inteleg parca din randurile tale ca intentia lor de baza a fost una oarecum buna, de unire astfel o buna parte din civilizatiile care evoluau in 3D-4D ar fi evitat conflicte de proportii;deci suna ca si cum baietii astia aparent rai au avut intentii bune dorind sa evite conflictele de proportii...corect?ca aici am o nelamurire, cat de periculosi sunt tipii astia sa stim la ce ne asteptam de la ei si cum sa-i recunoastem (intrupati sau nu) dar si cum sa le dejucam planul daca asta ar fi un lucru ''bun'' :))
    (''astfel că cei mai mulţi dintre membrii acelei civilizaţii extraterestre au hotărât să se întrupeze pe pământ. Aceştia doreau să realizeze armonizarea celor două curente evolutive cu orice chip. Dacă s-ar fi reuşit acest lucru, o bună parte din civilizaţiile care evoluau în spaţiul 3D şi 4D (din galaxia noastră) ar fi evitat conflicte de proporţii.'')


    p.s.-cineva spune ca ''ambele tabere'' au aici interfete,intrupati in oameni, prin care fiecare tabara primeste info despre cum stau lucrurile pe Terra..hmmm, ar suna similar cu ce ai scris tu in aceste 2 articole, motiv pt care intreb: vor ei sa gaseasca o cale comuna de evolutie, impacand si capra si varza sau se da o ''lupta'' (in afara ca vor sa ajute planeta,unii) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nevoie sa-i recunosti.
      Lupta este doar in aparenta... De fapt, acum e lupta cu propriul ego.

      Ștergere
  21. Frumoase informatii... Insa, insa, insa... Tocmai cu asa ceva "te corupe" Corpul Mental! Ca sa te tina ocupat. Sa fie informatii cat mai senzationaliste, cat mai impesioniste, cat mai bengoase. Si evident sub 3% imediat practice. CE CONTEAZA CA ESTI ACELASI OM, atata timp cat ai mentalul ocupat si poti impresiona anturajul. Corect?
    Adevaratele informatii necesare in aceste momente sunt cele care te pot transforma mai mult sau mai putin. Nu cat de multe stii ci cat aplici conteaza. Rezultatul final. Bilantul.
    Asa si subsemnatul ar putea scrie, din akasha personala, un roman fluviu in vreo 20 de volume despre acele vremuri de glorie a civilizatiei umane. SI LA CE FOLOS ?? Pentru novoci as fi un fel de Isaac Asimov modern si pentru mine doar niste bani din dreptul de autor. Niste istorii New Age despre vremuri apuse.
    STII... DACA lucrurile ar merge cat-de-cat pozitiv, armonios, evolutiv, omului i-ar trebui circa 180-300 de ani pentru O EXPERIENTA COMPLETA in aceasta lume fizica. Chiar si matale si altii vor mai trebui sa plece si sa se reintoarca(reincarneze) cel putin inca o data in aceste momente ale Tranzitiei Planetare. Aceasta datorita uzurii-timp a corpului fizic. Chiar si Maestra-Yoga, Australianca Jas Jasmuheen cu practicile ei pranice si a lipsei alimentatiei se vede foarte clar pe YouTube, in inregisrarea de la prima venire in Romania si cele de acum, diferente ale corpului fizic. Sal Rachele spunea ca pana la Nivelul 6D (exclusiv), patina tipului isi spune cuvantul asupra fizicului.
    ASADAR, DE CE N-AI INTREBAT GHIZII DESPRE O POTENTIALA REZOLVARE A ACESTUI ASPECT ?? Si ti-ar conveni plecarea-venirea repetata in aceste momente de Transformari, in locul unei eventuale continuitati tempo-fizice ??? Iata deci o intrebare ce merita pusa Ghizilor tai. Personal, mdaa... personal, aceasta investigare a Akashei, despre vremurile demult apuse, o consider in acest moment un fel de Risipa-Cosmica de Capacitati. In locul unor alte Informatii, menite sa ajute omul sa se transforme acum. Sigur ca e interesanta si concluzia despre Lectia Civilizatiei de atunci, pentru a nu mai repeta niste greseli, dar cat de folositoare e strict in aceste momente?
    Siii...Mii de scuze daca am fost prea incisiv. Toate cele bune, Pace, Lumina si Armonie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca blogul tau contine informatii cu un grad mai mare de pragmatism? Sau care pot indruma spre linistea interioara mai rapid, si intr-un mod mai elegant?

      Ștergere
    2. Nota: Acum mai multi ani ('90-2000) am trecut si eu prin faza aceasta cu "foamea" (relativ nepractica) de tot soiul de Informati care mai de care! Am avut si Lexicon de Sanscrita - si... Doame ce mandru eram! Apoi am ajuns la concluzia ca de fapt nu ai nevoie de toate acestea. E doar mahmureala Trezirii de dupa o "betie"-cosmica, bucuria primilor zori - a revenirii la Normal. Te simti grozav cand ai Mentalul incarcat de te miri ce. In fapt bati pasul pe loc.
      Am "muscat-o" si cu cei oarecum nepregatiti, plini de preconceptii religioase sau snobism intelectual. Si sa-i vezi ce combativi sunt! Tiii!!!
      Nu am blog (...am avut), particip al cateva grupuri de discutii pe Yahoo si uneori mai postez cate un comentariu, o parere, ca si aici.
      Verific pe cel interesat, daca e vorba doar de o pura curiozitate sau omul acela chiar are chef sa faca ceva cu sine. Vorbesc putin dar cat mai la subiect. Ma adresez unui nr. redus de prieteni si cunoscuti. Nu ma consider un Maestru pentru ceilalti, ci cel mult un Automaestru. E minunat cand nu depinzi de nimic' decat de propiul tau Eu-Superior(Atman,EU-SUNT,etc,etc), ce este in contact cat mai direct cu Sursa (Inteligenta Cosmica, Dumnezeu, etc).
      Sunt multe entitati Trezite si Iluminate, azi care-si pubica Calea si Informatiile-revelate. Pe unii ii apreciez sincer pe altii mai putin( niciodata cu ranchiuna, doar ca mai au inca de perfectionat niste aspecte. Uneori pot fi si eu in locul lor, nimeni nu se naste Invatat, e un proces continuu fara sfarsit... Niciodata nu poti avea dreptate mai mult de 80%, restul sunt Erori fie din necunoastere fie ca nu le-a venit vremea pentru a fi explicate sau revelate).

      Ștergere
    3. ma bag si eu in vorba, cu motiv insa: consider ca cei care trec prin aceste metamofroze, descoperiri, etc este necesar sa le expuna, nu putem pleca niciunde singuri, suntem legati si ne ''ajutam'' unii pe altii,chiar si dupa ce trecem dincolo in alte dimensiuni.
      Am citit multe bloguri si multe articole pe domeniu similar, la inceput ca si simpla curiozitate, apoi in cautare de raspunsuri referitor la ceea ce eu traiam/vedeam/simteam,etc,si nu erau doar simtiri ci viziuni, mesaje,trairi autentice,ascutirea unor simturi, total diferite de ale unui om normal; stiam ca nu am luat-o razna avand o cerebralitate peste medie, cautam insa raspunsuri.
      am observat apoi ca trairile, descoperirile sunt diferite si au legatura cu etapa prin care acel individ trece si directia spre care este ''chemat/impins''..insa sunt si multe lucruri comune si citind
      unele descrieri le recunoasteam printre ale mele,astfel mi-am dat atentie si deci m-au ajutat sa nu resping ceea ce traiam, am inceput apoi sa asez piesele.
      Putine sunt insa blogurile care nu fac terci informatia autentica primita cu cea existenta in corpul mental; astfel ca m-am oprit la cateva pe care urmaresc, printre care acesta; simturile amplificate intre timp mi-au fost de folos in aceasta selectie si de multe ori imi cmnfirma anumite teorii proprii, sau pot citi dincolo de randuri completand un tabolou care inca nu-si gasea piesa.
      Consider deci ca fiecare isi poate expune opinia, trairile, asumandu-si raspundurea, consecintele oricare ar fi ele, inainte de toate insa aceste expuneri le consider necesare pentru cei care vin din urma.

      Pe vremea ca incepusem sa simt puternic simptomele sau starile emotionale ale celor din jur, intrasem in alerta, ma temeam ca nu mai scap de ele,ca m-am molipsit energetic si nu le intelegeam rostul, pana am gasit pe cineva care explica aceste fenomene ca nu toate starile/gandurile/emotiile percepute sunt ale noastre,ca le percepem cat stam in zona unei persoane afectate asa m-am linistit, deci mi-a fost de folos aceea relatare. Acum stiu ca pot anticipa starile unor persoane din jur special pt a sti cum sa-i ajut, sa le fiu de folos pt ca ''stiu'' apoi clar de unde vin acele stari/simptome ale lor,plus ca pot ''emite ceva'' care sa diminueze acele neplaceri.

      Repet, consider utile aceste expuneri; cele utile, isi vor gasi cititorii, pe net e din plin-pt toata lumea, cine rezoneaza bine cine nu merge mai departe, fiecare intersectandu-se cu oglinda sau informatia de care are nevoie in acel moment..''crestem'' impreuna.

      Ștergere
    4. Bine v-am regasit dragilor , ce bine e Acasa ! Pace voua !

      Ștergere
  22. Sa nu uitati sa traiti...oameni buni.
    Bine ai revenit Dan.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Dan,
    Ma bucura enorm revenirea ta.
    Pe data de 11 august ma aflam cu fetele mele si cativa prieteni la Padina in Bucegi(eu sunt din Busteni). Pe la miezul noptii eram afara si am auzit niste clopotei pe pajistea de langa cabana. M-am dus am luat lanterna si mare mi-a fost mirarea sa vad patru cai si un manz. Erau imensi si foarte frumosi. Prima senzatie pe care am avut-o a fost ca sunt entitati care au venit sa ma vada si sa-mi transmita ceva. Au iesit cainii de la cabana, a iesit si cabanierul si intr-un final au plecat. Am chemat-o pe una din fete cu aparatul foto si am fotografiat pajistea in intuneric. Au aparut in poza o multime de entitati de lumina, Au venit si prietenii mei, au fotografiat si ei si acelasi lucru a iesit in poze. Am facut toti o meditatie tinindu-ne da mana si la un moment dat a aparut o ceata care ne-a invaluit simtind o iubire profunda, divina. A fost ceva extraordinar! Ne puteam vedea aura, eu ma jucam cu mainile si-mi vedeam proiectia verde a mainilor mele in miscare. La fel s-a intamplat si pe 21 august la ora 22:00.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am o intrebare referitoare la urmatoarele fraze:

    "Fiii lui Belial îşi luaseră rolul de exploratori, de căutători înspre alte zări ale cunoaşterii. Nu doreau cu niciun chip să participe la convergenţa şi armonizarea celor două curente spirituale, deoarece ştiau că aceasta ar fi însemnat stagnare evolutivă sau chiar regres."

    Cum poate sa conduca la regres sau stagnare armonizarea celor doua curente evolutive?

    Daca stii cum sa faci convergenta, atunci rezultatul va aduce un plus de armonie intregului ce inglobeaza cele doua curente evolutive. Daca nu stii cum sa o faci, dar te apuci de lucru, atunci fiinta ta se imbogateste cu inca o experienta a armoniei. Daca, in acest caz, ai un mentor bun, atunci experienta e benefica atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau, chiar daca mai e pana la rezultatul final.

    Deasemenea, "fericiti facatorii de pace, caci ei se vor chema fiii lui Dumnezeu"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Usor de spus cand stai intrun fotoliu si filosofezi cu burta plina. Dar cand formele cele mai inferioare ale acestor curente sunt conectate la instinctele primare atunci lucrurile devin mai complicate. Si apropo de acei facatori de pace de care pomeneai, chiar acum se dusmanesc intre ei "buni" crestini, care au acelasi Dumnezeu si acelasi mantuitor, daramite cand vorbim de culturi si civilizatii diferite.

      Ștergere
  25. Cu tot respectul pentru tine si pentru munca ta, Dan, nu pot sa nu observ ca aceasta postare dovedeste o oarecare neclaritate in gandire. O voi exprima cu toata iubirea mea pentru tine, dar voi mentine mai presus de asta iubirea mea pentru pace.

    1. Nu ai raspuns la intrebare. Ai aratat doar partea goala a paharului. Daca nu vrei sa raspunzi este foarte OK, dar daca vrei sa raspunzi, chiar sunt curios, pentru ca as afla ceva nou. Chiar nu stiu cum munca pentru pace poate conduce la stagnare sau regres.
    2. Daca un om mai neexperimentat priveste doar din exterior, poate spune ca activitatea de channeling inseamna doar "sa stai undeva, cu ochii inchisi sau in gol, si sa scrii SF-uri". Deja unii din vizitatorii blogului tau s-au exprimat in directia asta ... :) Bineinteles ca, daca privesti cu alti ochi ( daca-i ai ), lucrurile se pot vedea foarte diferit ... :)
    Asa si cu mica mini-meditatie pe care am scris-o. O poti trimite in derizoriu spunand ca-i "filozofie cu burta plina" si este foarte bun si acest lucru. Oare aceasta expresie descrie in intregime continutul si, mai ales, sensul a ceea ce am scris ?
    3. Tu ii mentionezi pe cei ce se numesc crestini, dar nu se comporta crestineste, si pui semnul "apropo" intre ei si facatorii de pace amintiti de Iisus. Cred ca este o mica scapare aici ... :) Acei adevarati si fericiti facatori de pace exista, si nu sunt cei pe care-i mentionezi tu. Voi mentiona numai un anumit tip de pace adus de adevaratii facatori de pace, si anume pacea intre structurile fiintei umane, adusa de taumaturgi. Este adevarat ca actul vindecarii apartine bolnavului, intotdeauna, dar este necesar si un "lant" de fiinte aducatoare de vindecare, deoarece bolnavul este intr-o situatie cand nu mai poate singur sa acceseze vindecarea ( din pacate ). Acesti taumaturgi aduc vindecarea bolnavilor, unii chiar si dupa moartea trupului lor. Eu la acesti facatori de pace ma refeream, si chiar nu inteleg ce stagnare sau regres au suferit ei facand ce-au facut.
    4. Bineinteles ca daca "formele cele mai inferioare ale acestor curente sunt conectate la instinctele primare atunci lucrurile devin mai complicate", dar nu vad unde este aici stagnarea sau regresul. Este doar mai complicat. O solutie testata de mii de ani la acest "mai complicat" este, bineinteles, deconectarea de instinctele primare. Daca nu faceau asta, acei taumaturgi de care pomeneam mai sus nu reuseau sa faca ce-au facut. Iar faptul ca au facut ce-au facut dovedeste ca deconectarea lor a fost reala si reusita. Bineinteles ca este mai complicat, ca este o munca titanica, care dureaza si dupa moartea fizica ... Bineinteles ca, atunci cand tocmai credeai ca ai ajuns la un rezultat, afli ca era doar o etapa, si trebuie sa rezisti la asta ... Dar, din nou, nu vad stagnarea sau regresul.

    Deci, ramane totusi o mica intrebare :) "Cum poate sa conduca la regres sau stagnare armonizarea celor doua curente evolutive?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am raspuns indirect la intrebare. Unde este armonizarea cultelor crestine? Este foarte simplu de armonizat cele doua culte (au acelasi Dumnezeu, Mantuitor, legi etc.) dar cand vorbim de culturi si civilizatii diferite, lucrurile devin foarte complicate. In plus, nu poate fi facut un plan. Gandeste-te ca niste orbi ar incerca sa deseneze harta unor regiuni doar experimentand cu ajutorul celorlalte simturi (pipaind, mirosind, ascultand, gustand) in timp ce au parte de alunecari, lovituri, cazaturi, rataciri etc. Alt grup de orbi incropesc o alta harta. Cand se intalnesc trebuie sa se puna de acord cu hartile. Fiecare grup il acuza pe celalalt de eroare, inselare, manipulare etc.
      Nu e dupa cum spui, ca daca AI STI cum sa face armonizarea nu ar mai fi nicio problema si totul e armonie. Problema este ca NU SE STIE CUM.

      Pierzi in vedere doua aspecte. Una este sa incerci experimentul de armonizare si alta este sa fii sigur ca el va reusi. Fiii lui Belial au spus stop acestui experiment dupa ce s-a experimentat un razboi care a dus la decimarea Atlantidei.

      Incearca sa pui si ceva suflet in ceea ce scrii. E prea multa ratiune si prea putine simtire. Nu am nimic impotriva dar asta duce la suferianta. Intotdeauna!

      Ștergere
  26. Iti multumesc mult pentru raspuns. Ai dreptate cand spui sa pun mai mult suflet. Voi incerca! Si voi medita la raspunsul tau!

    Siguranta reusitei o are doar Dumnezeu, pentru ca doar El are viziunea completa. Participantii la reusita ( adica noi, oamenii :) ) au doar o viziune limitata. Dupa cum spuneai, sunt orbi, mai mult sau mai putin ... De aceea este necesara credinta, ca sa suplineasca orbirea si sa putem merge inainte...

    Si ca sa inchei intr-o cheie mai relaxata, descriu pe scurt o experienta traita de mine relativ la "orbi": eram intr-un team-building cu multi colegi de lucru, eram legati la ochi, toti, ne insirasem unul dupa altul de-a lungul unei franghii si tema era sa formam un patrat perfect desenat, intr-o poienita. Totul era contra timp ( 20 min ). Tin minte ca primele 10 minute a fost un haos general. Deoarece nu erau obisnuiti sa fie "orbi", colegii mei gandeau cu glas tare, toti, in acelasi timp. Dupa care unul a luat "conducerea" si a incercat sa faca patratul punandu-ne pe fiecare "la locul lui". Bineinteles ca nu a iesit un patrat bun. Si mai tin minte ca mi-am dat seama de solutie din primele 5 minute, am tot incercat sa o exprim, dar nu m-a auzit nimeni, din cauza haosului. A fost un exercitiu plin de invataminte ... :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Salut Remer,

    Am inteles ca acea civilizatie reptiliana de pe nava care sa scrificat pentru a infuza sufeltele pe Geea, este o civilizatie foarte avansata tehnologic dar nu prea sufleteste..mi se pare de necrezut!! eu credeam ca evolutia tehnologica e in concordanta cu evolutia sufleteasca, adica acea evolutie sufleteasca este aceea care tine un suport stabil pentru evolutia tehnologica, altfel ar aparea dezechilibre... sau poate asa este dinamica acelui curent evolutiv.. nu stiu, insa am inteles ca ei aleg unele metode de evolutie mai dure.. si cred ca sunt acele grupari din umbra civilizatiei noastre, avand inteligenta de a manipula,conduce etc prin a stimula o evolutie/armonizare mai dura. mereu m-am gandit la ei, cum de au inteligenta dar lipseste inteleptciunea(iubirea), cum de par extrem de Egotici dar foarte inteligenti, cum de au rezistat. nu le inteleg viziunea.., o armonizare ar fii sa invatam unii de la alti. dar suntem nerabdatori.

    RăspundețiȘtergere