.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 13 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (2)



RR:  Am câteva motive să fiu îngrijorat! Acestea se bazează pe un experiment făcut cu puțin timp în urmă, când simțisem nevoia să fac un mic salt temporal. Mă interesa perioada de la jumătatea secolului, undeva în jurul anilor 2050-2060. Am vrut să aflu cumva dacă, plecând de la planul și condițiile de acum, programul UJP 2016-2100 se va desfășura așa cum trebuie. Vroiam să știu și dacă va fi bine pregătită calea pentru întruparea lui Zamolxe, plecând de la planul actual. Ceea ce am perceput m-a pus pe gânduri.
Aral: Nu trebuie să vă pună pe gânduri noul flux de suflete care se va întrupa pe Terra în următoarele sute de ani. Ba dimpotrivă! Aceștia vor ajuta omenirea să intre în marea familie a civilizațiilor din această galaxie.
RR: În saltul temporal de care spuneam am perceput același pământ, dar destul de clar diferențiat între două categorii de oameni. Pe de-o parte erau aceleași orașe ca acum, cu infrastructura și dinamica actuală, și pot spune că simțeam o vibrație ceva mai ridicată decât cea de acum. Pe de altă parte am perceput o altă lume, cu altfel de oameni, manifestând altfel de energii – cu vibrații mult mai ridicate. Aceștia își desfășurau activitatea în comunități mai mici, dar păreau să coexiste cumva cu ceilalți, din prima categorie. Păreau să lucreze împreună la aproape toate nivelurile, dar aveau și activități la care participau doar ei. Simțisem că în fiecare țară erau astfel de comunități. Nimic rău până acum doar că am observat dezvoltându-se un suflet colectiv care este total diferit față de sufletele colective pământene. Mi-a fost clar că acești noi veniți” vor aduce o nouă cultură, care va anihila aproape tot ce am obținut în ultimii 5-6 mii de ani. Și nu mă refer doar la mentalități negative, ci efectiv la tot ce înseamnă societatea umană de azi. Ca și cum s-ar șterge o tablă și s-ar rescrie totul.
Aral: Ai perceput o parte din dinamica socială a următorilor zeci de ani. Însă nu va exista niciun conflict între aceste generații.
RR: Nu am perceput niciun fel de conflict cu ceilalți doar că noile comunități păreau să crească cu o viteză incredibilă în timp ce vechea lume părea să se usuce” cumva. Nu vreau să spun că, față de noi, noua lume nu era mai frumoasă, mai pașnică, și net superioară din toate punctele de vedere. Vreau să spun că poate ar fi trebuit să fim lăsați în pace încă o perioadă, până am fi atins un anumit grad de maturitate.
Aral: Nu se pune problema în acest fel. Nu există „voi” și „ei”! Voi, adică cei deja întrupați pe pământ, sunteți din aceeași familie galactică cu cei care vor veni. Voi nu sunteți o civilizație diferită. Bruma voastră de cultură se bazează pe experiența dualității din ultimii 2-3 mii de ani. Voi ați pregătit într-o oarecare măsură calea celorlalți.
RR: Știu că saltul meu temporal poate avea o doză mare de subiectivism, dar as vrea sa-mi spui dacă vom fi ajutați să ne păstrăm identitatea.
Aral: Omenirea nu are încă formată o identitate clară. Pentru asta este nevoie de formarea unei conștiințe planetare, iar acest lucru nu se percepe doar cu mintea ci și cu sufletul.
RR: Eu aș spune că o avem.
Aral: Realitatea  a demonstrat contrariul. De exemplu, foarte puțini oameni din uniunea de state europene au conștiința că sunt europeni. Cei care se simt europeni reprezinta sub un procent din totalul populației. Tradițiile, religiile, istoria, limba, evoluțiile unor grupuri, vă țin legați de vechile energii.
RR: Acestea sunt cele care ne dau identitatea. Nimeni nu ne poate cere să renunțăm la ele.
Aral: Nimeni nu vă cere să renunțați la ele. Dar evoluția merge înainte. Nu vă fie teamă să dezvoltați o nouă cultură, bazată pe unitate și având la fundament valorile spirituale. Cele vechi vă pot duce la conflicte dar cele noi nu au cum să facă acest lucru. Cele noi aduc pacea, armonia, unitatea și progresul real, durabil.
RR: Este foarte dificil de făcut acest lucru. Toate tradițiile, religiile și evoluțiile unor grupuri au o puternică legătură cu petecul lor de pământ. Ceea ce se vrea a fi o conștiință planetară îmi pare mai mult o idee, sau poate un proiect. Primele au o bază în istorie, au un fundament în sufletul fiecăruia, pe când ideea formării unei conștiințe planetare îmi pare a necesita foarte mult timp. Ceea ce vreau să spun este că toate acestea se vor ofili cumva în viitor. Si vorbesc despre viitorul apropiat, cel de peste 50-60 ani. Ceea ce mă îngrijorează este faptul că nu am perceput niciun fel de rezistență, sau măcar un efort făcut pentru păstrarea a ceea ce am obținut în timp. Actualele orașe păreau un fel de azile de bătrâni, în care locatarii erau prea obosiți să mai facă ceva. Aceia sunt actuala generație tânără și foarte tânără, dar și cei care vor veni peste câțiva ani.
Aral: Va fi o parte care va alege și o astfel de viață. Nimeni nu le poate interzice acest lucru. Ei vor reprezenta vechea energie. Ei nu vor sa înțeleagă că sunt mai mult decât o tradiție, o istorie, o religie, o limbă, o cultură. Vor prefera să rămână închistați în valori care aparțin dualității și care sunt inferioare valorilor spirituale.
RR: Una e să înțelegi o teorie și alta e să simți efectiv că aparții unui grup, că trăiești într-o tradiție și cultură unică.
Aral: Fiecare ați trăit multe vieți, în diferite culturi, folosind diferite limbi, apărând diferite tradiții. Agățându-vă de una nu faceți decât să vă priponiți în vechea energie, în 3D. Cine va face un efort spiritual de bun simț va înțelege toate acestea și va lăsa deoparte copilăria tristă umanității pentru a merge cu încredere spre o tinerețe frumoasă, viguroasă și sănătoasă, în care pacea, armonia, unitatea și progresul vor fi la baza noii civilizații umane.
RR: Nu s-ar putea merge pe reformarea celor deja existente, sau măcar pe o formă de adaptare?
Aral: Foarte puține vor reuși acest lucru deoarece la baza lor se află valorile duale.
RR: Cum se face că, deși la baza spiritualității dacice au stat  valorile spirituale, această civilizație a dispărut? Și mai sunt și alte civilizații în această categorie.
Aral: Trebuie să faci o diferențiere aici. Dacă te referi la centrele spirituale care aveau ca scop recuperarea „repetenților” atlanți atunci știi bine cum au stat lucrurile. Marea masă a dacilor nu diferea de marea masă a romanilor, germanicilor, celților, egiptenilor sau perșilor. Aceștia au preferat valorile materiale, urmărind să obțină teritorii, putere, bogăție, influență. Dacă te întinzi prea mult în exterior, fără a avea un avans asemănător în interior, mai devreme sau mai târziu vei colapsa. S-a întâmplat cu marile civilizații din istoria voastră și se va mai întâmpla. Dizarmonia dintre interior și exterior nu ține cont de mărime.
RR: Acum câțiva ani mi s-a transmis că vom avea contacte directe cu civilizațiile extraterestre doar după ce actuala civilizație va atinge o oarecare maturitate, iar asta ar fi însemnat undeva între 100 și 200 de ani de acum înainte. Întrebarea mea este dacă odată cu infuzia mare de suflete din viitorul apropiat lucrurile s-ar putea schimba, adică vom avea contacte mai devreme.
Aral: În noile condiții sunt posibile contacte directe chiar peste câteva zeci de ani.
RR: Mă refer la contacte de masă, adică pot fi văzuți, filmați, având chiar misiuni de genul ambasadelor de azi.
Aral: Am înțeles la ce te referi. Totuși, nu vă faceți speranțe deșarte legate de aceste contacte. Mulți vor fi dezamăgiți într-o primă parte!
RR: Părerea mea, și a marii majorități, este că odată cu marele contact se va schimba total întreaga omenire. Vor fi zguduite din temelii anumite credințe dar sunt convins că putem trece relativ ușor peste asta. Am fi dezamăgiți doar dacă am observa alte intenții, cum ar fi de dominare, de exploatare. Eu știu, și simt că nu este cazul să ne îngrijorăm de așa ceva.
Aral: Contactele vor fi sporadice și, într-o primă etapă, doar la intervale rare.
RR: Există un plan de contact cu pământenii din partea civilizațiilor extraterestre? Mă refer la un plan care să aibă în vedere o dată anume de contact.
Aral: Există planuri de contact dar nu este specificată o dată. Se va urmări cu foarte mare atenție evoluția noilor suflete în trupuri umane.
RR: Știu că infuzia lor a început de ceva vreme.
Aral: Este adevărat, dar acum lucrurile se precipită! Sufletele evoluate întâmpină serioase probleme de adaptare, atât în privința compatibilității cu ADN-ul uman cât și cu dinamica societății umane.
RR: În mediile ezoterice se știe că aceștia manifestă ceea ce noi numim ADHD, autism, sindrom Asperger și altele asemănătoare. Mulți dintre ei manifestă reacții de acest gen datorită procesului de adapatare la noul ADN dar și ca reacție la câmpul colectiv dizarmonios (energetic și mental) al umanității. Alții manifestă boli grave încă din primele clipe ale vieții și sunt nevoiți să reînceapă procesul de întrupare.
Aral: Este un sacrificiu asumat. La fel cum un părinte își sacrifică chiar și viața pentru copilul său așa sunt și ei. Sacrificiul lor este din iubire pentru voi, dar și pentru vindecarea umanității.
RR: Legat de vindecarea umanității, dar și de noua infuzie de suflete, se vor intensifica influențele civilizațiilor din Confederația Galactică asupra acestui pământ? Dacă da, în ce vor consta acestea?
Aral: Vor fi trei direcții de acțiune. Pe de-o parte se va avea în vedere o intensificare a contactelor la nivel personal. Aceasta presupune realizarea de contacte telepatice cu câteva milioane de oameni în următorii 8-10 ani. Deja sunt monitorizate câteva zeci de milioane de persoane, din toate categoriile, toate rasele, toate condițiile sociale, toate vârstele, toate culturile lumii.
RR: Cine îi monitorizează?
Aral: În principal noi, solarienii.

(va urma)

15 comentarii:

  1. Citind intrebarile pe care le-ai pus, mi-a sunat ca si cum tu nu stiai deja de aceste planuri si cum va arata ''noua lume''.
    Avand in vedere situatia actuala din 4D/Umbra/Dualitatea, gradul de toxicitate emanat de omenire ce urmeaza sa aduca se manifeste ca si karma, nu existau decat 2 directii : distrugerea planetei (cu tot cu omenire) sau distrugerea omenirii pt a salva Terra; solutia gasita a fost infuzia de noi suflete,frati, ucenici de-ai nostri din lumea de unde ne vin sufletele.
    Orasele (sau ce va mai ramane din ele) vor fi abandonate in favoarea vietii in armonie cu Natura, dar nu va fi la inceput un proces facil pt ca omul va tinde sa ia dupa el confortul orasenesc,lacomia, lupta teritoriala...
    Sunt unul dintre cei 9 (din grupul meu) veniti sa pregateasca Calea si nu stiu tot , mi s-au lasat cateva franturi ca amintire...stiu doar ca multi vor veni deja in generatiile tinere si vor continua..insa mai sunt si cei care stiu asta si ''liberalizarea'' avorturilor nu este asa intamplatoare, doar ca lumile de lumina sunt extrem de multe si puternice pe langa acestia (ce au planurile lor).
    Noile generatii vin cu miez interior fortificat, nu se vor putea atinge de ei tiparele vechi ale societatii actuale si nici virusii ce vor fi lansati ca ultima incercare de a detine puterea. Cativa vor sti ce au de facut, altii se vor pierde pe drum; dar asa se intampla mereu, la fiecare ''vizita''.
    Oricum suntem in etapa de tranzit si suntem generatiile de tranzit, insa totul are sens.
    De fapt nu este mare valoare din ceea ce crezi tu ca se va pierde, vom fi un exemplu de ASA NU ! pt stra-stranepotii nostri !
    A ne identifica cu Romania sau cu dacii,limba sau alte obiecte arheologice inseamna sa ne intoarcem cu 5 secole in urma- nu are sens caci defapt taram trecutul ca se ne vindecam ranile de afi fost devalorizati, este vorba de Umbra si Oglinda,cine lupta pt daci nu o face pt daci si pt el pt suferintele emotionale proprii si isi gasesc o cauza in care sa o verse;
    Vor merge mai departe doar invataturile care au samanta focului etern si restul vor ramane in spate cu tot ce inseamna lacomie de aur, mancatul carnii, tv, bani,etc.
    Desigur ca pana atunci vor fi ''razboaie'' intre oamenii care dori sa ramana la lumea veche:bani, joburi, diplome,putere,etc, chiar si cei care vor sa faca comunitati vor fi haituiti de autoritati...dupa 100 de ani deja oamenirea va fi ajuns departe, orasele goale si toate materialele/blocurile/masinariile/etc vor fi descompuse, fiecare gram de materie se va reintoarce in pamantul de unde a venit, totul se va face cu puterea mental/emotionala-caci si corpurle vor avea o structura energetica diferita si asta deja se intampla la unii.Materialele folosite vor fi altele. Clima va fi diferita dupa marile miscari terestre, vegetatia, modelul de case in care va locui omul (albe si rotunde erau unele)dar pana atunci mai important este nu ce va veni ci ca fiecare individ sa-si vindece umbra/dualitatea inainte de a parasi acest plan, e f important, chiar foarte (pt sufletul sau si viitoarea destinatie).
    Numai ca noua lumea nu vine daca stam cu mainile in san asteptand trecerea timpului si ca altii sa faca ceva, sa repare unde am gresit noi sau sutrabunii. Noua lumea necesita a fi pregatita si cum se spune: fiecare sa fie schimbarea care o doreste in viitor.
    numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand comunic cu alte entitati, iar subiectul are in vedere diverse schimbari la nivel social, simt in mine vibratia colectiva a grupului, parca as fi vocea mediei societatii. Intotdeauna mi se intampla asta. Si eu ma mir de unele intrebari.

      Ștergere
    2. Bună seara, am și eu două întrebări, a treia nu știu dacă ar fi oportună
      1. cine sunt Solarienii? e o întrebare simplă, dar în spate înseamnă mult și de mult timp.
      2. Ce sunt învățăturile care au Focul etern?
      Totuși 3. de ce durează așa mult? pentru cine contează să dureze așa de mult? Este un puzzle modificat permanent de probabil o infinitate. Poate reușesc să înțeleg asta, dar repet DE CE DUREAZĂ AȘA MULT, pentru noi cei de aici?
      iar cu Dacii eu armonizez, văd totul integrat în Unul. Eu citesc multe, aș vrea să știu mult mai mult, este ceva din ființa mea. Fără daci și Zamolxe, nu citeam aici, nu eram aici. Încerc să ies din haosul și manipularea celorlalți. Deci are rost pentru mine!
      Mulțumesc, Lumina Solarienilor și a Focului Veșnic să fie cu noi!

      Ștergere
    3. 1. Am scris in postarea anterioara ce stiu despre ei. Voi scrie cand voi afla mai multe.
      2. Nu imi este clara intrebarea.
      3. Stiu ca atata vreme cat ne punem speranta in exterior (mai ales in alte civilizatii) lucrurile nu vor avansa. Pe de alta parte as zice ca se lucrurile se misca destul de rapid.

      Ștergere
    4. Multumesc. Mulțumesc Solarienilor, lui Zamolxe, Geei, Geto - Dacilor pentru că sunt Bunii mei pe pământul unde m-am născut. Lumină să fie și pentru cei treziți și pentru cei amortiti și mai ales pentru cei care orice ar fi, nu vor știi ceea ce e în spatele Luminii pe care o primesc sau de cei care fac totul pentru asta.

      Ștergere
    5. am citit de curand pe site-ul aim(active informative media) despre contactul lui Ricardo Gonzales in septembrie 2012 cu extraterestrii benefici("marii nordici")chiar accesul lui pe nava lor, se lucreaza la traducerea partiala a cartii lui Gonzales, ce parere ai, daca stii despre acest aspect, multumesc!

      Ștergere
    6. M-ai facut curios cu acest subiect. Deocamdata nu pot sa-ti spun nimic. Stiu doar ca sunt multi contactati. Vom vedea ce contine mesajul lui.

      Ștergere
    7. Ar mai fi si povestea Mariei Marin pe care o puteti gasi aici: http://spiritliber2013.blogspot.ro/2013/07/povestea-mea-partea-1.html

      Ștergere
  2. Multumesc pentru astfel de texte. Ceva se aprinde in mine la citirea lor. Cu siguranta este atinsa memoria ce pastreaza date de dinainte de aceasta intrupare.

    F.

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMESC TUTUROR si in special tie REMER RA pentru ca existi si ne transmiti cunoasterea ta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea: Suntem cu o spira mai sus. Asta este evolutia, iar noi suntem cea mai tanara dintre civilizatii...am mai trecut prin asemenea schimbari, dar cu cateva spire mai jos. Problema este obraznicia interventionistilor de dincolo de noi,care vor altceva, aceeasi miscare in cerc,pe aceeasi spira, ca urmare se va da un ajutor din cerul creatorilor.Din iubire.Si eu rezonez cu dacii. Nu am inteles de ce nu am privi si inapoi. Toate sunt legate asa cum sunt clipele unei vieti.Vad de unde am pornit, vad unde sunt, atunci voi vedea unde voi fi. Filozofic...un anume determinism...o anume karma...si incep sa inteleg ce se intampla cu noi sau asa cred.
    Cu respect...nu suntem mai jos dar...nici mai sus, spunea Aral. Oare? Sa nu conteze ce au facut unele natii pana acum? Sa nu conteze raul colectiv? Sa nu existe o justitie divina? Imperiile nu platesc? Crimele se prescriu? Hm. Ce este in mare este si in mic. Intotdeauna este un invatator,un spargator de gheata, un deschizator de drumuri...si pe urma altul, altul si tot asa.Cineva va trebui sa aplice niste legi sociale, cu totul noi si bazate pe legea noua si totodata atat de veche.Adica "nimic nou sub soare". Totusi sunt atat de necesare aceste articole, iar informatiile despre centrii energetici sunt fabuloase.
    MULTUMIM !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Daca imi permiteti, o posibila interpretare pt Focul Etern ar fi modul de percepere de catre noi a Duhului Sfant. De fapt, unul din aspectele pe care le ia. A se vedea Rugul Aprins, Cincizecimea ( limbi de foc deasupra Apostolilor) si legenda nasterii Sf. Ilie ( cand fiinte stralucitoare, imbracate in alb au venit si au hranit copilul cu limbi de foc).
    Iar Solarienii, oh, dragii de ei....probabil ca sunt cei care apar prin Biblie si sunt denumitii Fii ai lui Dumnezeu...adica sper sa fie ei. Oricum, noi oamenii suntem indisolubil legati de cultul soarelui. E o mare controversa si aici., Mie comunicarile astea mi-au confirmat multe teorii.
    Hikari

    RăspundețiȘtergere
  6. Din "greseala", dar nimic nu este intamplator am ajuns aici.
    Pentru toti care rezoneaza cu spiritual stramosilor nostri daci, pentru cei care inca nu au aflat (si eu am primit aceasta informative de o saptamana si doresc sa ajung) - pe 28 Noiembrie la apusul soarelui (asa am inteles) se formeaza piramida soarelui deasupra Sfinxului nostrum din Bucegi. Vin oameni de pe tot globul. S-au intamplat tot felul de lucruri benefice - vindecari, vizualizari, contacte.
    Alegeti dupa cum rezonati cu aceasta informative.
    Eu am rezonat si voi fi acolo, bineinteles daca Universul imi va permite.

    RăspundețiȘtergere