.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

duminică, 22 septembrie 2013

Solarienii și mișcările actuale de trezire planetară (3)

Aral: Vor fi trei direcții de acțiune. Pe de-o parte se va avea în vedere o intensificare a contactelor la nivel personal. Aceasta presupune realizarea de contacte telepatice cu câteva milioane de oameni în următorii 8-10 ani. Deja sunt monitorizate câteva zeci de milioane de persoane, din toate categoriile, toate rasele, toate condițiile sociale, toate vârstele, toate culturile lumii.
RR: Cine îi monitorizează?
Aral: În principal noi, solarienii.
RR: În ce constă această monitorizare?
Aral: Se fac observații în ce privește evoluția unor parametri ai copurilor subtile, în special asupra corpurilor energetic, mental și cauzal.
RR: De ce nu aveți în vedere și celelalte corpuri, mă refer la corpul fizic și la cel emoțional? Foarte mulți ar avea nevoie de intervenții pe aceste corpuri, mă refer la vindecarea unor boli și la eliberarea unor blocaje emoționale.
Aral: Pentru că acestea sunt în zona efectelor. Noi suntem interesați de cauze.
RR: Îmi poți da amănunte în această privință? Ce anume urmăriți la aceste corpuri? Să luăm pentru început cazul corpului energetic.
Aral: Se au în vedere reacțiile la noile schimbări vibraționale. Corpul energetic este supus unor influențe puternice. Energiile planetei îi amplifică potențialul și totodată îl obligă la interacțiunea cu energiile mediului. Acum vă aflați în situația când centri energetici se pot deschide fără a face un efort mare. Acest lucru se întâmplă doar în anumite perioade de timp, când planeta intră în zone energetice speciale, cum este și cea numită de voi centura fotonică. Deschiderea lor presupune atât amplificarea unor mecanisme deja existente din corpului energetic cât și formarea de noi circuite energetice.
RR: Este posibil ca centura fotonică să ajute și corpul mental? Adică mă refer la eliberarea unor blocaje mentale, sau la modificarea unor tipare rigide de gândire și reacție.
Aral: Nu vă așteptați la minuni din exterior. Acestea vă vor obliga să acționați în sensul revenirii la normalitate, la armonie, la legile universale. Dacă nu veți face eforturi în această direcție lucrurile nu vor fi plăcute pentru voi. Mulți vor avansa, dar prețul plătit va fi mare.
RR: Doar veți monitoriza sau veți și ajuta cumva? Dacă da, în ce va consta ajutorul?
Aral: Vor putea fi ajutați doar cei care își asumă responsabilitatea asupra propriei vieți, care depun eforturi pentru a evolua și, bineînțeles, numai în cazul în care vor cere acest lucru. Noi nu putem interveni în liberul vostru arbitru. Pentru cei care ne cer ajutorul, și obervăm că aspirația lor pentru evoluție nu este de fațadă, îi putem ajuta să înțeleagă mai ușor de ce se află în situația în care se află, care ar fi opțiunile pe care le au, care ar fi noile direcții de acțiune precum și multe altele.
RR: Cum va ști cineva că se află printre cei monitorizați?
Aral: Va observa un punct de lumină din când în când.
RR: Mulți chiar au senzația că sunt urmăriți.
Aral: Nu de la noi vine această senzație. Noi nu avem nevoie decât de câteva miimi de secundă pentru a vă evalua toți parametri corpurilor subtili. Nu stăm mai mult în preajma voastră. Când observăm că cineva are potențial, și lucrează pentru a-l valorifica și îmbunătăți, stăm puțin mai mult.
RR: Interveniți și în visele oamenilor?
Aral: În vise ajung mesajele care nu au putut fi decodificate de către conștient, dar care trebuiesc cunoscute. Aceasta este treaba ghizilor tereștri și a sinelui vostru superior.
RR: Putem simți și alte senzații, cum ar fi mirosuri speciale, senzații de adiere, ori senzații de rece sau cald?
Aral: Și acestea sunt semne de la ghizii voștri tereștri. Va transmit că sunteți într-o dispoziție mai bună de a primi mesaje, sau de a vă deschide pentru diverse intervenții pe corpurile subtile.
RR: Adică este îndeajuns să stăm întinși, relaxați și cu mintea și inima deschise?
Aral: Exact!
RR: Ce urmăriți la corpul cauzal?
Aral: Armonizarea celor patru forțe de dinamizare a energiilor sufletești: dorințele, aspirațiile, programul evolutiv și sistemul de reglaj karmic.
RR: Presupun că ar ajuta dacă am avea mai puține dorințe și ne-am concentra mai mult spre aspirații - către evoluție, depășirea propriei condiții, apropierea de divinitate.
Aral: Nu neapărat. Trebuie să deslușiți foarte clar ce vreți de la voi și de la viață. Neglijându-vă anumite dorințe s-ar putea să vă faceți mai mult rău decât bine. Ascultați-vă corpul! Ascultați-vă inima! Nu neglijați ceea ce vă șoptesc!
RR: Spuneai de trei direcții de acțiune. Care ar fi a doua?
Aral: Vom acționa prin intermediul sufletelor colective. Urmează o perioadă destul de propice pentru formarea unor entități colective care sunt în rezonanță cu legile universale. Rolul nostru este de a întări și armoniza legăturile între toți cei care formează entitatea colectivă astfel încât să se manifeste viziunea comună și nu orgoliul unei persoane, armonia și nu dizarmonia.
RR: Referitor la dinamica grupurilor, experiența a demonstrat că o entitate colectivă nu poate rezista dacă nu este condusă de cineva. Cunosc cazul câtorva grupuri, care deși inițial se doreau a avea un caracter spiritual, nu au rezistat din cauza orgoliilor unora. Deși la început aspirațiile comune au însuflețit grupul, în timp s-a dovedit că interesele personale au primat în defavoarea viziunii. Puteți interveni cumva pentru a elimina această problemă?
Aral: Formarea și distrugerea unor astfel de grupuri este normală într-o primă fază. Este vorba de acțiunea celor patru mecanisme ale corpului cauzal. Chiar dacă un grup s-a destrămat va rămâne lecția acestei destrămări. Dacă aspirațiile celor ce au format grupul sunt autentice atunci vor căuta să formeze un nou grup, care va fi mai armonios și mai bine închegat. Nu vor mai fi sprijinite entitățile colective care au un sistem piramidal de conducere ci grupurile care vor avea un caracter compact.
RR: Vom vedea dacă astfel de grupuri pot rezista în noua energie.
Aral: Nu doar vor rezista ci se vor dezvolta și prospera într-un timp scurt. Câmpul energetic al unui astfel de grup va permite schimbul energetic și informațional nu doar la nivel subconștient ci chiar la nivel conștient.
RR: Poate un astfel de grup să faciliteze contactul telepatic între membri?
Aral: Mai mult decât atât, fiecare se va putea folosi de capacitățile celorlalți, indiferent de poziția geografică, indiferent de vîrstă, indiferent de categoria socială sau de altă condiție.
RR: Asta ar fi cu adevărat ceva ieșit din comun. Voi veți contribui la formarea acestor conexiuni?
Aral: Primii pași trebuiesc făcuți de voi. Apoi, într-o primă fază, le vom ajuta să se stabilizeze. Aceste conexiuni ale grupului sunt facilitate și de către noile condiții vibraționale. Important este ca grupul să nu fie animat de către asa-zisi lideri, să nu fie o conducere de tip piramidal. În a doua fază, după ce vor fi făcuți anumiți pași, vom realiza conexiuni speciale între un colectiv și diverse alte entități energetice, începând de la cele terestre și până la cele extraterestre.
RR: Îmi pare fascinant ceea ce spui!
Aral: Îți voi transmite mai multe despre dinamica acestor grupuri la timpul cuvenit.
RR: Sunt convins că sunt mult mai multe de spus despre formarea și dezvoltarea unor astfel de grupuri. Spuneai că sunt trei direcții de acțiune. Care ar fi a treia?
Aral: Contactul cu entitățile care au în programul lor evolutiv misiunea de a determina schimbări majore în societățile în care s-au întrupat.
RR: Veți face și contacte directe?
Aral: Nu este cazul nostru deoarece viețuim pe un strat energetic mult superior vouă. Contactele directe vor fi făcute de către alte civilizații, care sunt apropiate vouă.
RR: Eu, de exemplu, de aproape doi ani am stabilit un prim contact cu o civilizație din confederația pleiadienilor. Încă mai lucrăm pentru o comunicare mai eficientă. Alții au contacte cu siriusienii, alții cu arcturienii, alții cu cei din rasa gri. Vrei să spui că unii dintre noi chiar vom fi contactați la nivel fizic?
Aral: Vor fi și astfel de contacte dar nu veți fi conștienți de acest lucru. Pleiadienii, de exemplu, sunt foarte asemănători cu voi din punct de vedere fizic. Vor fi situații când va fi necesară prezența lor în apropiere. Astfel de contacte se vor face numai cu cei care își asumă responsabilitatea asupra unor schimbări în societate, deci cu cei care se implică în diverse activități precum administrație, știință și tehnologie, economie, justiție, politică.
RR: Eu am primit informația că unii dintre ei sunt descoperiți încă din primii ani și apoi sunt atent monitorizați și îndrumați? Sunt clarvăzători care spun că unii copii ar fi cumva „însemnați”, că ar avea „fire” de legătură către cer. Este adevărat?
Aral: Da, este adevărat! Aceste entități au nevoie de o pregătire specială încă din fragedă copilărie. Există și conexiuni cu o rețea specială de sateliți.
RR: Se spune că ar fi mulți la număr, mai ales în Statele Unite. Este și cazul nostru, mai ales că suntem situați într-un centru energetic important (e vorba de anahata planetară)?
Aral: Bineînțeles! Nu odată ți s-a spus acest lucru. Nu sunteți cu nimic mai prejos de nimeni. Dar nici mai presus, nu uitați acest lucru!
RR: Apropo de zona românească, poți să ne comunici care ar fi dinamica în următoarea perioadă de timp. Mă refer la perioada imediat următoare, de până la 5 ani. Eu simt o nouă turnură, parcă am intrat într-o nouă fază. Este adevărat ce simt sau doar sunt impresionat de mișcările sociale generate de amenințarea cu exploatarea de la Roșia Montană?

(va urma)

49 de comentarii:

  1. Mai rautate, ati facut ca la Navy CSI, pe cand o fost mai interesant, ati bagat reclama sau s-a terminat episodul.... :) :) :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi trecut mai multe detalii acum dar am iesit din "priza". Voi relua comunicarea cu Aral peste cateva zile.

      Ștergere
  2. Wa ! nu-mi vine sa cred ! am ceva sa citesc ! iti multumesc mult .


    ZaRadu

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa te felicit ca stii sa pui intrebari, asta e un talent special pe care il ai si pt care te apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  4. De data asta am fost cumva dirijat in timpul comunicarii. Oricum, multumesc pentru compliment!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te ai oprit , intentionat ! Oare de ce?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe de-o parte m-a obosit transmisia, nu am simtit nevoia sa fortez nota; pe de alta parte am simtit o apasare din partea colectivului romanesc, de parca nu ar fi vrut sa continui, sa privesc realitatea in fata. Intr-un fel, e de inteles...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, cam asa stau lucrurile: colectivul romanesc nu doreste să avanseze. Parerea ta care este, ce doreste colectivul romanesc? si ce fac ceilalti, ei nu sunt in acest colectiv? atunci ei unde sunt? Poate cateva detalii ar prinde bine. Multam fain. Acelasi anonim.

      Ștergere
    2. Asa este, o buna parte nu doreste sa avanseze! Dar mai exista o parte... si acea parte conteaza!

      Ștergere
  7. In cazul in care iti doresti sa facilitezi munca entitatilor care vor incerca sa dea de tine telepatic, este vreun fel in care te-ai putea pregati/antrena? (inafara de meditatie si o glanda pineala curata)

    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este nevoie si de exersarea unor practici dar trebuie sa ai si o anumita deschidere. Pe de alta parte nu este un subiect care poate fi lamurit doar cu un simplu reply, fie el chiar lung.

      Ștergere
  8. Referitor la paragraful:

    "Aral: Nu de la noi vine această senzație. Noi nu avem nevoie decât de câteva miimi de secundă pentru a vă evalua toți parametri corpurilor subtili. Nu stăm mai mult în preajma voastră. Când observăm că cineva are potențial, și lucrează pentru a-l valorifica și îmbunătăți, stăm puțin mai mult."

    M-a distrat enorm ( la modul frumos ) acel "stam putin mai mult". Mi-am inchipuit ca in loc de cateva milisecunde, sta cam trei zecimi de secunda, ceea ce inseamna de aprox 300 de ori mai mult ... Pai in trei zecimi de secunda e loc de un intreg stagiu de practica ... :)

    Si mai vreau sa confirm doua aspecte ( asta cu toata prudenta pe care o am fata de ceea ce scrii tu Dan ):

    1. acel punct de lumina exista - eu il cam vad aprox de doua ori pe saptamana. Intr-adevar e foarte scurt, si parca simt ca ar putea fi si mai scurt, dar nu l-as putea observa, asa ca se lungeste putin, ca sa stiu ca e acolo. Bineinteles ca eu sunt cam circumspect cu interpretarea oricarui fenomen ca o manifestare a lumii invizibile, asa ca deocamdata inca ma controlez sa vad daca nu are vreo cauza fiziologica de-a mea. Pana acum n-am gasit nimic.

    2. "Aral: Mai mult decât atât, fiecare se va putea folosi de capacitățile celorlalți, indiferent de poziția geografică, indiferent de vîrstă, indiferent de categoria socială sau de altă condiție."

    Vreau sa spun ca asta nu-i deloc ceva iesit din comun, eu posed la modul incipient acest tip de "empatie", am experimentat-o in cateva grupuri, dar vreau sa accentuez ca acest fenomen presupune un grad mare de responsabilitate interioara ( la care eu inca nu ma pot inalta stabil si constant ). Daca folosirea acestei capacitati nu se face in curatenie sufleteasca, in sinceritate, in smerenie si "udata" cu un ocean de iubire, rezultatele in viata personala nu sunt deloc placute. De asemenea, trebuie sa stii foarte bine "cat te tine cureaua", pentru ca sa nu "te fure valul" cand capeti acces la forte care te pot duce dincolo de limitele tale actuale. Ca si cand te urci pe motor, sau capeti o sabie in mana, daca nu iti stii foarte bine limitele, poti muri foarte usor, tu sau altcineva din jurul tau.

    De aceea un asemenea grup, ca sa functioneze sanatos, are nevoie de ceea ce eu numesc "duhovnic", adica un om cu mare cunoastere spirituala si in acelasi timp cu mult bun simt si smerenie, care sa dea semnale cand se fac "drifturi", dar fara sa judece. Nici unul din grupurile in care am fost nu au avut asa ceva, si toate s-au cam destramat din cauza diverselor fatete ale egoului ( cateodata al meu personal ). Adica nu s-au destramat, s-au ... schimbat in altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost funny si pentru mine. Partea interesanta este ca, pentru ei, un termen scurt ar inseamna o perioada de 500-1000 ani.
      1. E un semn ca esti in atentia lor.
      2. Asa este, e nevoie de responsabilitate. Degeaba are cineva acest gen de empatie daca nu are in vedere si ajutorarea celorlalti. S-a intamplat ceva in aceasta noua epoca energetica, anume ca s-a dezvoltat o forma de intuitie in fiecare om, indiferent de pregatirea lui. Omul simplu incepe sa simta daca cineva il poate ajuta sau nu, daca un grup rezoneaza cu el sau nu.
      Un duhovnic stie ca nu-i sta bine la conducere. Iar adevaratul lider, stimabile, sta intotdeauna in umbra!

      Ștergere
    2. Referitor la "duhovnic", mi-am pus si eu intrebarea cu guru, sau duhovnicul sau cum l-oi fi numit eu (eu cand vorbesc cu "cineva" vorbesc singura ca si cum as striga in fantana, ca nu stiu nume si nu recunosc "persoane", foarte rar). Raspunsul a fost: niciodata un ucenic care sta in jurul maestrului nu va ajunge la maiestria lui personala. Uita-te la luna, Smaranda, la ce sa-i foloseasca lunii propria stralucire daca soarele o scalda in lumina sa in chip minunat.

      Ștergere
    3. Parerea mea e ca nu este scopul, niciodata, ca ucenicul sa ajunga la maiestria personala a maestrului, ci la maiestria sa personala. Maestrul il ajuta la asta, pentru ca singur ucenicul nu ar putea, in timpul vietii, sa prinda elementele esentiale. Dar trairea elementelor esentiale e treaba ucenicului, nu a maestrului.

      Dar e doar parerea mea ...:), nu e adevarul absolut ... :)


      Dragos

      Ștergere
    4. Am impresia ca voi discutati mai mult de ashramuri aici. Sau de varianta lor crestina, adica manastirea in care staretul dicteaza cam tot ce misca. Exista si alt gen de comunitati. Pana la urma si un sat clasic tot o comunitate este. In zilele noastre s-a pierdut ce-i drept mult legatura dintre oameni. Dar cum erau satele de pe vremuri, in care se cunosteau unul pe altul, se ajutau la nevoie, impartaseau sarbatorile si necazurile, alea erau adevarate comunitati sustenabile. Chiar daca in ele focusul nu era dezvoltarea spirituala si auto-cunoasterea, relatiile dintre membri existau, erau reale si de obicei de la suflet la suflet.

      Eu cam asa imi imaginez viitoarele comunitati de care vorbeste remer ra. Bineinteles ca acestea vor avea ca avantaj cunostintele actuale si viitoare, atat legate de tehnologie, permacultura, cat si de spiritualitate. Adica iesim din dogme, din dat cu sapa de dimineata pana seara si taiat lemne cu joagarul. Dar ne reintegram in natura, invatam sa lucram cu ea si sa comunicam cu lumea vie din jurul nostru.

      Ștergere
    5. Buna seara, o rugăminte, simt că fuzionez cu traco -dacii-geții, nu stiu cum este cu atlantii, asta din trecut. Dar ar fi la nivel de mega galaxie să stiu cum se impletesc în noi cele spuse aici cu Solarii. In al doilea rand poate ne impartasiti cateva ceva despre perceptia pe care o aveti ca fiinte multidimensionale ACUM!!!
      Percepția noastra despre Solari difera, nu stiu cati admit totusi REAL ca Soarele este locuit si mai ales pe nivelele prezentate aici!!! Eu am aceasta perceptie. Ca fiinte sunt cele mai avansate? ca nivel de vibratie sau ne poti spune mai mult?
      Si inca ceva simt ca totul curge aici in armonie Zamolxe, Iisus Hristos ...Solarii.
      Mulțam fain!
      Anonimul care spunea că dureaza mult.

      Ștergere
    6. Multumesc, Flavian, pentru comentariu. Iti respect parerea si, in parte, o impartasesc.

      Vreau doar sa completez putin ( din cauza ca nu pot exprima bine de la inceput ceea ce vreau sa exprim ): nu m-am referit nici la ashramuri, nici la ascultarea gresit inteleasa, practicata in unele manastiri. "Staretul care dicteaza cam tot ce misca" este foarte diferit de "un om cu mare cunoastere spirituala si in acelasi timp cu mult bun simt si smerenie, care sa dea semnale cand se fac "drifturi", dar fara sa judece".

      Stiu, din experienta proprie, ca in aceasta lume, orice om este predispus ( de foarte mule ori pe zi ) sa derapeze de la Calea Iubirii, in multe feluri. Si daca e posibil la un om, la un grup probabilitatea si forta derapajului se mareste exponential. Am vazut intamplandu-se asta iar si iar ...De aceea, focul ce arde in "vatra" spirituala a grupului trebuie ingrijit activ si permanent. Si asta nu inseamna doar sa-l alimentezi cu "lemne" ...

      Ca membru al grupului, poti foarte usor sa pierzi capacitatea de a vedea acel foc, deoarece este subtil, fluid ...atunci cand nu mai iubesti cu adevarat oamenii ... Am vazut si am trait asta iar si iar...De aceea, un om care, mai presus de orice, sta in contact cu acel foc si il ingrijeste ( cateodata in pofida a ceea ce ar fi placut vreunui membru al grupului ) este de nepretuit pentru grup. El aduce Iubirea adevarata grupului si ofera, din timp, membrilor sai, oportunitatea de a nu mari "drifturile". De asemenea, aduce in mod activ vindecarea, acolo unde i se face loc.

      Ascultarea fata de un asemenea om este o dovada de mare inteligenta spirituala.

      Asemenea oameni exista, dar sunt rari. Eu inca il mai caut. Il voi gasi cand voi fi pregatit pentru el.

      Ștergere
    7. Multumesc si eu Dragos, Smaranda sau care din anonimi esti... :)

      Este intr-adevar, un ajutor sa ai o asemenea persoana in cadrul comunitatii. Cred ca ar putea face intr-adevar diferenta intre comunitatile clasice satesti de care vorbeam si o adevarata comunitate spirituala, care nu doar sa supravietuiasca intr-un cadru mai natural si sanatos, ci sa ofere sansa membrilor ei sa evolueze cu adevarat. Daca gasesti un asemenea suflet sau o asemenea comunitate as fi si eu curios sa-i intalnesc. Pana atunci, incerc sa merg inainte cu grupul pe care l-am format deja si sa vedem in ce directie ne va duce drumul... :)

      Ștergere
    8. Offff, iar am uitat ... :) Scuze :)


      Dragos

      Ștergere
  9. remer ra - multumim pentru lamuriri, chiar sunt interesat de subiectul grupurilor si comunitatilor, astept urmatorul episod sa vedem care sunt probabilitatile si posibilitatile pe melagurile noastre

    anonimii de mai sus - puneti si voi barem un pseudonim la finalul mesajului sa stim macar daca-i vorba de acelasi anonim sau de mai multi care-si dau cu parerea, ca unele informatii sunt interesante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooops, sorry, nici n-am observat ca nu am pus nici un nume pana acum, desi am mai postat si la alte articole ale lui Remer de pe acest blog. Eu sunt Dragos si sunt anonimul cu cele doua confirmari. Celalalt anonim nu stiu cine este.

      Nu mi-am pus numele pentru ca simteam ca e mai importanta energia care reiese din ceea ce postez, decat numele. Dar ai dreptate, are si numele rolul lui. :) Il voi folosi de acum - postarile trecute nu mai am cum sa le semnez .. :)

      Ștergere
  10. Scuza-ma Flavian, ultimul anonim eram eu Smaranda. Folosesc Anonim ca merge mai repede. Promit sa ma ameliorez.

    RăspundețiȘtergere
  11. Solarienii pot avea mai multe culori in functie de ce au de facut?
    Ei cand vin in preajma noastra cum se simt?
    Doar perceptia noastra este ca sunt niste puncte? ei in realitate se pot reduce la asta?
    Daca am da cu incetinitorul imaginea cum ar aparea in realitatea fizica si in cea energetica?




    RăspundețiȘtergere
  12. Da, ii putem percepe ca avand diverse culori.
    Nu stiu cum se simt cand se afla in preajma noastra, nici cum ar aparea in realitatea fizica si energetica daca as da cu incetinitorul imaginea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca tot vorbim despre soare...
    Anul trecut cred, sau...? Eram in bucatarie si-mi faceam eu trebile de gospodina repetenta, cand...ma aud strigata pe nume. N-am raspuns imediat ca am crezut ca delirez.De doua ori, de trei ori...O voce cumva feminina... No, intreb pana la urma ca cine esti si doresti. Ma chema soarele! He?! Inainte cu juma de ceas sa plec la lucru m-am asezat pe scaun sa plec sa vad despre ce e vorba. Dezlipirea a fost asa de rapida ca m-a surprins. In fractiuni de secunda am ajuns in fata soarelui, am sovait o secunda (nu parea sa fie chiar asa de mare cum il stiam de la tele) apoi m-am aruncat cu capul in jos simtind o consistenta ceva mai densa, asa cu ai innota intr-o budinca mai fluida. Cand am trecut de acest strat totul era asa ca un aer la noi dar aramiu la culoare si am aterizat pe un tron. Maini au inceput sa ma pieptene, sa ma incarce cu bijuterii si coroana si sceptru. Aha! Am stat cuminte si nu am zis nimic si daca nu am inteles mare lucru am dat sa plec. Dar eram legata de tron. Vreau sa spun ca am injurat, speriata si mi-am amintit ca sunt suverana si nici macar soarele nu ma poate tine ostateca. Am comentat eu ceva pe acolo apoi legaturile s-au desprins si a ramas doar lantul la gat. Indiferent cat m-am opintit n-am reusit sa scap de el. M-am hotarat sa las acel aspect legat acolo si sa revin dupa el altadata cand oi avea mai mult timp si am inteles despre ce e vorba. Imi luai zborul si mantaua exterioara a soarelui era asa de elastica dar de nepenetrat incat m-a aruncat inapoi. Cand ma uit la aspectul de pe tron, acesta, o femeie deosebit de frumoasa cu par lung pana la picioare, se uita in oglinda linistit si se pieptana. Cu toata disperarea, n-am reusit sa nu rad si sa-i spun: Na poftim, tara arde si baba se piaptana! Intr-un tarziu am inteles: cu multi aeoni de ani mi-am ascuns aspectul narcisist in soare ca sa pot experimenta fara el, caci cred ca era foarte puternic. Am ras, vorbind cu el, i-am spus ca il iubesc si il chem sa se reintegreze, ca nu avem nevoie de coroane si marire nici de bijuterii si frumuseti trecatoare. Soarele radea impreuna cu mine, binevoitor cu vocea lui feminina si calda. Am plecat in zbor catre "casa" dar m-a asteptat urmatoarea surpriza. Planeta era asa de mica, ca o puteam tine in palma. Am tras o frana de m-am cutremurat toata si m-a cuprins panica: daca planeta e asa de mica, cum am eu loc intr-un corp cu mult mai mic? O voce mi-a spus sa uit tot ce stiu despre dimensiune. I-am urmat sfatul si m-am lasat sa cad usor ca o pana pana am ajuns din nou in corp.
    Smaranda (sam)

    RăspundețiȘtergere
  14. M-am tot gandit la treaba asta cu luminile albe...de obicei vedeam albastre, stiu ca acele lumini albastre sunt ghizii sau suflete din grupul familial de ''acasa'' si uneori ii vad pe toti grupati..de 2 ani s-au adaugat albastrilor si albi...e un pic aparte/ciudat si descriu:
    prima data in urma unei invocari a Luminii, pe partea stanga am vazut ceva similar cu o stea cat palma dar mova-lila, apoi de atunci apareau uneori mici puncte albastre, unul sau mai multe dar mici...ma refer la partea stanga caci parea ca vad asta cu ochiul stang..acum 2 ani in urma citirii unui document despre arcturieni aveam o stare inalta de euforie si am vazut un punct alb luminos pe dreapta ca si cum l-am vazut cu ochiul drept..apoi punctele albe au aparut mai des, dar ciudat era ca le vedeam cu ochiul drept iar cu stangul le vad pe cele albastre..atunci, acum le vad doar pe cele albastre si rar pe cele albe.

    luminile astea nu le vad decat in anumite stari...iar de cateva luni am senzatia ca de sub ploapele de jos ies lumini uneori care se rotesc in jurul ochiului, mai ales cand ma conectez emotional la Lumina si imi ridic vibratia prin iubire...
    desigur ca am cercetat simptomologia fizica care oricum in caz de afectiuni organice stiu ca sunt date tot de corpurile subtile...insa mai e ceva, in acele momente aud un sunet, ca si cum trec pe sub firele de curent electric..un fel zumzet foarte fin...apoi cateva senzatii: pulseaza zona spatelui jos spre fund uneori parand ca urca spre gat, alteori pulseaza zona dorsala corespondenta inimii..de ceva timp simt o senzatie ca si cum pielea fruntii se misca singura,coboara-urca, si-mi da impulsuri electrice care coboara pe nas si se opresc la buza superioara, in interior sau pe crestet simt presiuni, valuri energetice,ca si cum emisferele cerebrale incerca sa se ajusteze, etc...chiar si acum simt ca si cum in centrul capului am un bec care palpaie..deja m-am obisnuit si nu ma mai gandesc;
    totusi este interesant ca de cate ori imi pulseaza sub zona fruntii la ceva minute suna telefonul sau vine cineva spre mine si-mi spune ceva...am asociat ulterior aceste impulsuri cu faptul ca cineva imi transmite ganduri in acel moment.
    Nu stiu daca acestea au legatura cu autoreglari ale corpurilor subtile, sau cu fotonii ce vin acum dinspre Alcyone sau cineva din exterior ajusteaza ceva...am mai avut parte de ''ajustari'' dar
    nu am stiut exact de la cine vin...si au dus catre zone ce pareau SF si..e o poveste lunga.
    1-Stii cumva daca astfel de ''ajustari'' pot fi si efectul cuiva conectat la corpul/rile tau/tale?
    2-Aral spune ca nu ei sunt cei care ne dau senzatia ca ne supravegheaza cineva, lor fiindu-le necesar f putin.ok, La cine face referire ca ar fi cu ochii pe noi (in afara de ei si ghizii personali)? te rog daca poti dezvolta acest subiect..cine cred ei ca ne supravegheaza sa zicem in sens speculativ?
    2-de multe ori Aral iti replica ca :''intrebare asta nu vine de la tine''. Ai lamurit la ce se referea?
    Exista posibilitatea ca ''altcineva'' sa te foloseasca ca interfata asistant/speculand o discute de acest gen? cred ca intelegi la ce ma refer.
    iti multumesc mult !
    cu bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Da, este posibil ca in acele momente sa fie cineva conectat la tine.
      2. Se referea la ghizii personali sau la entitati extraterestre. Dar pot fi si atacuri din partea altora, ori entitati energetice de tip larva, lipitoare, ciuperca, luate ca urmare a experientelor cu lumea energetica si astrala. Am trecut des prin asta... Din aceasta cauza nu dau tehnici de calatorie in astral, desi am primit zeci, sau poate sute, de cereri in acest sens.
      3. Acolo era vorba de Ral, nu de Aral. Ral este tot o entitate energetica, dar vine de undeva din miezul de stele batrane din centrul galactic. Intr-o viata anterioara, spre sfarsitul Atlantidei, m-am alaturat unei miscari de tip "contras", care nu dorea interventia Confederatiei Galactice. De acolo am avut cateva "softuri" pe corpul cauzal.

      Ștergere
    2. Ziua bună, ce să fie dacă nu simt că rezonez cu atlanții? Evident ținând cont nivelul meu de evoluție, împletită cu a celorlalți și a Universului. mulțumesc
      Anonimul de la 10.43

      Ștergere
  15. E interesanta asemanarea numelor Ral Aral.
    Asta spune ceva...
    In viata mea intr-un timp relativ scut s-a format ca o retea de persoane cu un anumit prenume.

    RăspundețiȘtergere
  16. ...si simboluri
    In viata mea apar cu insistenta soareci.
    In ultimii ani 2 am...omorat din neatentie un soricel, am salvat unul, unul cu care ma imprietenisem in mod special s-a urcat in pat cat dormeam si s-a sinucis strivit de coapsa mea.
    Am visat acum ani de zile multi sobolani care se urcau in pat peste mine (si asta fara sa fiu speriata).
    Iar acum am un soarece sub pat care are pui abia nascuti.
    Acum cateva seri am avut un vis in care am vorbit cu 2 soareci care imi spuneau ca nu au unde sa locuiasca in alta parte si ca e dificil pt ei. Erau f frumosi, cu blanita maro si aveau o tinuta f demna. Cred ca eu eram mai ravasita ca nu stiam ce sa le zic.
    Bine inteles ca e o mare dilema in care ma aflu.
    Ce facem cu soareciiii???

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu m-am ascuns sub pat...
    Smaranda in Soare....
    Frumoasa reprezentatie...

    RăspundețiȘtergere
  18. vreau sa spun , Armonia , ca si eu mai patesc ( in ultima vreme de cand am inceput sa cred ca nu tot se intampla in fata ochilor ) sa stiu cand ma suna cineva pe telefon sau sa primesc un mesaj , ma duc sa ma uit la telefon poate mi s-a parut ca am primit mesaj , si in clipa cand pun mana pe telefon , PAC , mesaj . cateodata este infiorator dar m-am obisnuit , chiar ma ajuta sa primesc anumite informatii .

    De cand citesc scrierile domnului Remer Ra , am inceput sa nu mai fiu asa plin de ura si suparare fata de ce se intampla pe meleagurile noastre plus alte suparari care-mi sunt ca o povara asupra sufletului meu . simt ca sunt capabil de foarte multe dar nu pot ! pur si simplu ceva ma blocheaza in a face bine . ma consider un om bun , cu suflet cald , dar cand vad ca oamenii de langa mine , de pe strada , sunt asa de ignoranti fata de ceea ce se intampla , si cu Rosia Montana , cu gunoaiele pe strazi , pe campuri , cu banii lor care ei cred ca pot face ceva in viata lor minuscula .
    simt ca ma sting in mine , flacara mea fiind foarte mica ca sa fie reaprinsa din nou , singur nu mai pot ajunge pe calea cea buna . am inceput sa nu mai am prieteni , ce zic eu aici , nu mai am nici macar un prieten adevarat , dar poate singuratatea ma poate ajuta intr-un anume fel spre bine . nu vreau sa spun mai multe deoarece tastatura laptopului nu poate percepe sentimentele mele pe care am incercat mai sus sa le exprim .

    Daca ar putea cineva sa imi dea cateva sugestii despre cum as putea sa vad binele , iar niste carti despre


    ZaRadu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru copilul ZaRadu
      http://www.youtube.com/watch?v=4IoSBsWZD2s

      Ștergere
    2. Buna, nu ai cum sa fii consolat, si eu sunt in aceeasi situatie, intalnesc in permanenta o masa mare absolut indiferenta care ,,nu vrea sa puna la inima,, cum spun ei, ceilalti care lupta cu Lumina, nici filmuletele cu Bashar nu cred se te ajute si mai sunt si baietii aia destepti care ne prelucreaza. Toti simt ca trebuie sa se indeparteze de noi, ii deranjam si poate or sa faca si mai mult. Daca vezi ultimele informatii de pe net si tv si de pe strada iti dai seama ca ei sunt colectivul si tu singularul.
      Aici nu inteleg, poate Remer Ra poate sa detalieze sau alticineva.
      Eu multumesc ca acum in momentul asta, pot sa comunic cu un alt copil. Bravo tie, si mie mi se spune tot copil. Te felicit si poate Remer Ra sau altii au niste informatii si pentru noi. Cert este ca maturii si sau cei din colectiv nu au cum sa stie ce se intampla cu noi. Si nu cred ca ne ajuta sa ii cercetam, ca sunt altii care o fac. Cred ca cel mai bine te-ai concentra, PENTRU CA POTI SA O FACI, pe transformarea ta și dacă gasești și Calea, atunci mulțumește.
      Să fii Luminat, Binecuvântat și noi la fel! Și mai așteptăm vești!
      Același anonim.

      Ștergere
    3. Exteriorul reprezinta atat oglinda ta, cat si partea care te completeaza. Daca nu gasesti ceva in afara ta inseamna ca nu ai cautat indeajuns in tine.

      Ștergere
    4. Radu, vad ca si dl RemerRa ofera cursuri. Bibliografie este mai mult decat suficienta. Inteleg de la cunostinte ca, Secretul lui Eckart Tolle ar fi foarte bun in acest sens, si pe youTube trebuie sa fie sub forma de documentar, etc.
      Merg pe drum de cam 15 ani, din experienta personala iata cateva puncte schitate:
      1. Cel mai mult m-a ajutat oglinda, dar a si durut foarte tare, la inceput. Mi-am luat fiecare persoana pe rand care ma ducea la disperare si am cautat sa vad ce ma enerveaza si apoi am cautat acelasi lucru in mine. La naiba... am gasit mai mult decat mi-a fost drag.
      2.Nu am putut sa vad stralucirea adevarata a luminii pana nu am recunoscut meritul si sacrificul intunericului.
      si 3. de ce ti-ar merge tie mai bine decat noua multora? :) :) :))))))
      Smaranda

      Ștergere
    5. cu videoclipul Bashar nu prea am inteles care era ideea acelui videoclip , dar vorbele pe care erau spuse eu le stiam deja si stiu cum sa fac fata la asa ceva , cu dubla realitate . pot sa spun ca visez mai multe clipe din ''diferite vieti '' dar in toate am observat ca sunt singur pe lume , trebuie sa ma protejez de ceilalti , iar afara este haos total , nimeni pe strada , unde a disparut lumea ? asta este o alta poveste , dar Anonim de la ora 10:43 cat despre ultimele informatii de pe net si tv , aceasta saptaman am petrecut-o stringind strugurii din vie , facind must si ajutand , iar acolo nu am avut internet dar am avut un televizor vechi si am vazut discutii despre Rosia Montana , .

      mi-am pierdut concentrarea , nu inteleg care e treaba cu copilul , poate am multe de invatat inca si nu mi-am dat seama de unele lucruri , dar eu sunt un razboinic nascut cu sabia in mana chit ca traiesc ziua asa cum o traiesc multi in orase . prefer informatia de pe strada , nu virtuala asa ca ma pregatesc sa vad daca sunt manifestii la universitate . La revedere

      ps : inca astept urmatoarea parte pe care ai scris-o acum aprox. o saptaman

      ZaRadu

      Ștergere
    6. Să fiți Binecuvântați. Ca multora altora și așa cum am scris, și mie îmi este cam....... dar am puterea de a vă transmite aceste Binecuvântări. Asta ca să fiu alături de Za Radu și Vă (cu majusculă) mulțumesc pentru tot ce scrieți și lui Remer Ra pentru găzduire și coordonare.
      Anonimul de la 10.43

      Ștergere
    7. @ ZaRadu

      Marele handicap al celor mai mulţi dintre noi este că nu ştim cine suntem…
      La întrebarea „Cine sunt eu?” ar trebui să răspundem în primul rând. Lipsa acestui răspuns este şi principala cauză a crizei cu care se confruntă acum umanitatea. Aşadar…
      1: Caută răspunsul la această întrebare. Pentru ajutor, „Căutarea Supraeului” de Paul Brunton sau „Conştienţa” de Anthony de Mello sunt două cărţi care pot fi utile. Dar atenţie, harta nu este acelaşi lucru cu teritoriul.
      2: Ce înseamnă pentru tine „binele”? Ai întrebat cum ai putea să-l vezi. Dacă nu poţi defini ceva, înseamnă că nu ştii ce vorbeşti. Sigur ai observat că ceea ce consideri tu bine, nu este acelaşi lucru şi pentru alţii. De aici şi cauza urii şi supărării cu care ţi-ai împovărat sufletul. Echilibrul presupune cooperarea contrariilor. Se vorbeşte mult de ieşirea din dualitate. Nu cumva transcenderea dualităţii înseamnă acceptarea şi echilibrarea contrariilor?!
      Pesimistul spune: mai rău nu se poate! Optimistul: se poate şi mai rău! Iar realistul spune: e bine aşa cum este, mergem mai departe.
      Pesimistul vede gaura covrigului, optimistul vede covrigul, iar realistul îl mănâncă.
      Pesimistul vede partea goală a paharului, optimistul pe cea plină, iar realistul… te-ai prins! Îl bea.
      Deci… fi realist!
      3: Şi pe net, dar şi cărţi, sunt foarte multe în care ai găsi informaţii deosebite. Multe dintre ele transmit aceeaşi informaţie, dar cu o exprimare diferită. Depinde de autor. De aceea e dificil să-ţi spună alţii cu ce autor ai rezona. Totuşi, am să-ţi spun ce cărţi m-au impresionat pe mine. Şi nu sunt singurele…
      Legile lui Zamolxe. Autor Remer Ra. O poţi citi şi pe acest blog (în cazul în care nu ai facut-o deja!).
      Dincolo de gândirea pozitivă. Autor Dr. Robert Anthony.
      Zero limite. Autor Joe Vitale.
      Profeţiile de la Celestine. Autor James Redfield.
      4: Singurătatea poate fi marele nostru prieten, care ne ajută să ne vindecăm relaţia cu noi înşine. Nu ar trebui să fie ceva care să ne sperie şi să o evităm. Totuşi, nu încurajez solitudinea totală. Adică izolarea de lume şi oameni. Dimpotrivă. Printre oameni avem „oglinda” de care vorbeşte Smaranda.

      Cu respect, Teofil

      Ștergere
  19. http://2blackjack1.wordpress.com/2013/09/27/marile-puteri-ale-lumii-se-pregatesc-pentru-un-dezastru-masurile-ciudate-din-ultimele-zile-video/#comment-40588
    solarienii nu se amesteca in asa ceva asta e bucataria interna a omenirii nu-i asa?
    Apreciez inventivitatea REMER RA, insa si oracolele aveau o limita, frumos povestit ,iese o carte ,ceva ceva informatii ai putea sa aduni daca nu ai scrie atitea pe net,mai multe capete incepatoare ar face cam cit un cimp energetic mediu... ca sursa de energie de propulsie... Foloseste-ti aripile maestre daca le ai si zboara singur cu tine pentru omenire nu vraji oamenii . RR frumos spui si daca chiar AI CEVA intra in meditatie si -n singuratate si fa ceva nu te risipi. Sau rolul tau e sa risipesti graunte,pentru ca mentor nu esti ,ci numai un magician. Alb -galbui cu .. ..ce vrei tu... ca de pui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce va trece la 60 milioane de kilometri de Terra este clar ca aceasta cometa (Ison) nu are de-a face cu "bucataria" noastra interna. Va trece, totusi, aproape de Soare.
      In rest... pari cam suparat pe viata. Deschide ochii, sunt multe lucruri frumoase in jurul tau!

      Ștergere
  20. Ce parere aveti despre Bashar?
    Multumesc,
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bashar este o entitate extraterestra care comunica cu americanul Daryl Anka, si apartine unei civilizatii hibride, dintre care o ramura ar apartine pamantenilor. Din cate am inteles entitatea Bashar transmite dintr-un viitor indepartat. Cat despre Daryl Anka, eu cred ca este cel mai bun medium!

      Ștergere
  21. Din ce in ce mai interesant mi se pare tot ce ne comunici ! Se potriveste ca o manusa pentru ce traiesc eu de vreo 2 ani jumatate incoace. Spuneam intr-o interventie anterioara ca as dori sa dezvolti subiectul cu entitatile solare ca sa pot intelege si eu si altii de pe acest blog cat mai multe lucruri despre ei si-ti multumesc.Acum 2 ani am trait un moment sublim a carui explicatie din partea unui maestru cunoscut de mine nu m-a multumit deloc.Simteam,stiam 100% ca mi s-a comunicat ceva. Si voiam sa aflu ce. Au inceput cautarile,carti,bloguri reviste... Deci, sa incep povestea mea... Intr-o dimineata de primavara cu un cer innorat, ma aflam intr-un tren ce plecase din Bucuresti si se indrepta catre Ardeal...Facusem niste analize medicale baiatului meu care dormea linistit acum,intins pe bancheta din fata mea. Citeam intamplator (sau poate nu) din Misterele Scolii Zamolxiene si la un moment dat, privirea mi-a fost atrasa de soarele care aparuse dintre nori. Si nu mica mi-a fost surpriza cand am vazut * iesind din el* trei forme ovale ce s-au deplasat,marindu-se in acelasi timp,in directia trenului si , nu doar atat...Dintr-odata, ca la un semnal,s-au divizat fiecare in alte doua, apoi in 4 ,6 ,8, 10......parca erau molecule chimice legate intre ele cu zeci , sute , mii de fire ce au impanzit tot cerul intr-un spectacol unic. Dispareau...apoi totul se relua... Am retinut *o formula* , care , mai tarziu , am descoperit ,uluita, ca era arborele sefirotic( despre care nu stiam nimic la vremea aceea). Dar, nu eram multumita, nu rezonam cu el, eu vazusem mult mai mult...,iar tarziu, dupa mule cautari, mi-a aparut imaginea Arborelui sacru dacic prezentat de tine ,Remer. Era acel *impaienjenis* ametitor care voia sa-mi transmita ceva... si nu numai... La un moment dat, la fereastra trenului s-au apropiat trei entitati in forma de ...comete!!!! cu o coada stravezie ,abia perceptibila si un cap lunguiet care aveau asezati de o parte si de alta cate 2 sau 3 ochi mari si rotunzi. Vreau sa spun ca tot corpul lor era de un alb straveziu vaporos, iar privirea aceea pe care am simtit-o,nu pot sa descriu cata iubire degaja...nu mi-a fost teama deloc....Din nou plecau spre bolta cereasca si din nou aceleasi *explozii* de sfere de lumina ghidate parca de sageti care strapungeau trenul, calea ferata pamantul , cerul ,totul...Inchideam ochii, ii deschideam, acelasi spectacol. Totul era extraordinar!!! Apoi, doi dintre *prietenii* mei au revenit la fereastra,incadrand-o si, parca dorind sa-mi spuna ceva. Iata ce s-a intamplat; incheietura mainii mele stangi a inceput sa arda tare si, privind-o, am inmarmurit ; in jurul ei se afla cea mai frumoasa bratara de stele pe care mi-as fi imaginat-o vreodata. Mii de culori sclipitoare, nepamantene, straluceau intr-un joc de lumini inimaginabil. Apoi, aceasta s-a desfacut usor si s-a format un fel de diadema ce s-a intins catre inima baietelului meu, ca un pod peste timp... parca eram doar eu , el si diadema...Si-acum parca am in fata ochilor acel *pod de stelute* si traiesc momentele acelea de uimire ,bucurie, fericire! M-am uitat pe fereastra i-am vazut din nou pe *prietenii* mei si nu m-am putut abtine , soptindu-le *va iubesc mult*! Si, atunci, tot spectacolul acela a disparut dintr-odata, iar din soare ce credeti ca a aparut acum????

    RăspundețiȘtergere
  22. O inima verde care crestea, crestea , transformandu-se apoi intr-o inima mare rosie care pulsa...Totul parea cat se poate de real si de clar. Tu ce crezi?? Comunicasem cu ei, nu-i asa? In afara de sentimentul de iubire care s-a manifestat reciproc, ce crezi ca s-a intamplat atunci acolo? Cine erau acele ENTITATI si ce au facut prin intermediul acelei *diademe de stele*? Si in alta ordine de idei , ce legatura pot avea eu cu arborele dacic? Ajuta-ma sa inteleg mai mult, te rog. Cu toata gratitudinea, E.S.

    RăspundețiȘtergere
  23. Da, ati comunicat cu acele entitati, si pot spune ca a fost chiar mai mult decat atat. S-a realizat si o conexiune sufleteasca, ba chiar si o infuzie energetica. De regula, la primele contacte, comunicarea are loc prin intermediul unor simboluri. Entitatile superioare au capacitatea de a percepe campul nostru energetic in cele mai mici detalii, si stiu cum pot transmite diverse date catre subconstient. Stiu doar ca acele simboluri reprezinta un limbaj codat pe care il veti decodifica la timpul potrivit. Este un mesaj adresat dumneavostra si consider ca nu este bine sa cereti parerea altora deoarece ar putea altera mesajul. Cereti sinelui vostru superior, de mai multe ori, sa va ajute sa decodificati acest mesaj. Poate ca se va intampla la un moment dat in viata, sau la un eveniment etc.
    S-a realizat atunci si o "marcare" pe corpul energetic (senzatia de arsura si "bratara de stele"). Este foarte probabil ca sunteti avuta in vedere pentru a intreprinde ceva anume in viitor. Ceva mai mult decat simple comunicari.
    S-ar putea sa va ajute ca captarea energiei... Incercati, experimentati, poate ca va ajuta la diverse tratamente.

    RăspundețiȘtergere
  24. Remer ra, si eu am vazut in ultima vreme de cateva ori un punct mic luminos dar dureza extrem de putin.Pana sa citesc aici nu i-am dat importanta dar totusi acelasi gand imi revenea de fiecare data,oare cum poate fi atat de stralucitor dar atat de mic.Oare sunt ei,daca poti sa-mi spui,la ce indicii ar trebui sa mai fiu atenta.

    RăspundețiȘtergere