.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 11 decembrie 2013

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (2)

Oryen: Vă spun acum că nimeni nu va fi lăsat de izbeliște! Nimeni nu va fi lăsat în suferință, singurătate, sărăcie și amărăciune! Nu va mai dura mult până când viața voastră va cunoaște schimbarea! Pentru totdeauna! În curând, vom face primii pași în viața voastră!
Remer Ra: Ce veți face, mai exact?
Oryen: Am instalat o rețea de sateliți în jurul planetei iar în aceste momente se lucrează la calibrarea ei. Această rețea va lucra cu voi, pentru voi și pentru toți locuitorii pământului. Toți cei care faceți parte din Confederație și care v-ați întrupat pentru a ajuta această planetă, aveți o semnătură energetică unică, iar ea este cunoscută în rețeaua de sateliți. În curând, veți fi cu toții capabili să folosiți rețeaua în folosul vostru și al celorlalți. Veți fi capabili să captați și să lucrați cu energii mult mai puternice și mai subtile.
Tot ce vă cerem este să faceți un prim pas necesar, care constă în curățarea și armonizarea corpurilor voastre subtile. Noi nu putem face asta în locul vostru. Eliberați-vă de negativitate, eliberați-vă de trecutul dureros, eliberați-vă de amărăciune, supărare, vină, rușine, regrete! Eliberați-vă de ceea ce nu vă este necesar pentru a putea pune altceva în loc. Aruncați tot ceea ce nu vă folosește; schimbați tot ceea ce trebuie schimbat; renunțați la etichete și măști! Toate acestea ascund lumina care sunteți!
Remer Ra: Informația trimisă este extrem de interesantă iar energia din spatele ei este de-a dreptul fantastică. Recunosc că nu am mai simțit așa ceva până acum.
Oryen: Pentru că și tu ești venit de acolo, însă de ceva mai multă vreme!
Remer Ra: Nu neg acest lucru, am simțit-o de multe ori. Dar realitatea m-a făcut să fiu destul de circumspect când e vorba de alte civilizații. Întrebarea mea ar fi următoarea: cum va lucra această rețea de sateliți în favoarea noastră?
Oryen: Simplu, este un amplificator pentru gândurile și energiile emise de voi.
Remer Ra: Adică vrei să spui că vom avea o amplificare pe relația informație-energie-materie? Adică vom putea materializa mai rapid ceea ce manifestăm?
Oryen: Exact!
Remer Ra: Ce înseamnă acest lucru, mai exact? Se va înjumătăți timpul de manifestare?
Oryen: Într-o primă etapă am am calibrat rețeaua pentru o amplificare de trei ori a vibrațiilor. Apoi vibrațiile se vor amplifica pe multiplu de șapte.
Remer Ra: Să înțeleg că, într-o primă etapă, vom avea la dispoziție de trei ori mai multă energie?
Oryen: Da
Remer Ra: Nu știu ce să zic... Mai avem și energia primei benzi a centurii fotonice, care amplifică și ea evenimentele, atât pozitive cât și negative. La o privire de ansamblu asupra situației din această zonă lucrurile nu arată tocmai bine. Din câte știu și simt, avem și energia anahatei planetare (din zona noastră geografică) care amplifică și ea de 2-3 ori vibrațiile.
Oryen: Știm și despre acest lucru. Tocmai de aceea venim în ajutorul vostru, însă voi trebuie să faceți următorul pas.
Remer Ra: Dar fără a avea o oarecare disciplină mentală, această amplificare a energiilor poate fi în dezavantajul nostru. Știu că s-a mai încercat acest lucru în trecut iar rezultatele au fost chiar neplăcute. S-au făcut experimente în Statele Unite și în alte locuri din lume, unde s-a lucrat pe mici localități. S-au amplificat vibrațiile în acele zone iar rezultatele nu au fost satisfăcătoare. S-au făcut diverse observații; s-au amplificat atât aspectele pozitive cât și cele negative, iar per ansamblu se pare că dualitatea, egoismul și temerile au ieșit câștigătoare. Disciplina mentală și implementarea unor programe psihomentale pozitive nu sunt ușor de realizat.
Oryen: Știm despre aceste experimente însă acum lucrurile stau cu totul altfel. Am calibrat sateliții să lucreze în favoarea voastră.
Remer Ra: Îmi poți da mai multe detalii? Toți pleiadienii întrupați sunt conectați în mod automat la această rețea?
Oryen: Nu numai pleiadienii întrupați sunt conectați la rețeaua de sateliți ci și alte entități. În total, sunt în jur de 6 milioane și jumătate de entități. Toți aceștia au misiunea de a schimba din temelii civilizația voastră în următorii 50-70 ani. Pleiadienii nu depășesc 100 de mii de entități la nivel planetar, însă vor fi în prima linie a schimbărilor, alături de solarienii întrupați și atlanții rămași.
Remer Ra: Aș vrea să vorbim despre zona noastră geografică, despre pleiadienii întrupați aici. Prima mea întrebare este: cum știe cineva dacă este pleiadian sau nu? Știu că aici s-au întrupat și alte suflete extraterestre, dar acestea au venit pentru echilibrare sau pentru a învăța mai rapid anumite lecții de viață. Care ar fi semnele pleiadienilor?
Oryen: Sunt câteva caracteristici care îi diferențiază de ceilalți extratereștrii și pământeni:
  • Senzația foarte puternică de neapartenență la această lume. Stelele, alte planete, spațiul extraterestru reprezintă o atracție formidabilă pentru aceste entități.
  • Nevoia de singurătate, de izolare față de ceilalți. Aceasta este o formă de protecție; simt că trebuie să se protejeze față de un mediu vibrațional ostil.
  • Trăiesc cu speranța că viața lor este un vis urât și se așteaptă să fie cumva treziți.
  • Sentimentul că și-au pierdut familia, prietenii, locurile dragi. Adesea, pleiadienii au vise în care se văd în alte familii, în alte grupuri, alți prieteni, alte locuri.
  • Sentimentul că și-au pierdut anumite capacități deosebite sau senzația că și-au pierdut bagajele” cu care au venit pe Terra.
  • Nevoia de a fi în natură, de a privi stelele noaptea și cerul albastru în timpul zilei. Toate acestea reprezintă o formă de hrană subtilă.
  • Încă din copilărie trăiesc cu sentimentul acut că au ceva de făcut, că au de îndeplinit o misiune în aceste locuri. Sentimentul că sunt speciali nu este o formă de egoism ci este vorba de responsabilitate.
  • Nu simt niciun fel de apartenență la vreo formă de credință sau religie, partid politic sau altă organizație.
  • Prezintă a aversiune puternică față de nedreptate, minciună, manipulare de orice fel, inegalitate socială.
  • Au capacități subtile mai dezvoltate precum empatie, intuiție, recepție, emisie, înțelegerea fenomenelor.
  • Au corpul energetic mai dezvoltat decât al celorlalți oameni astfel că starea lor de spirit poate influența, pozitiv sau negativ, grupul terestru din care fac parte.
  • Au o mare capacitate de creație. Dacă nu reușesc să o manifeste în exterior, se retrag în lumi imaginare. Aceasta reprezintă o irosire a potențialului lor creator.
  • În perioada adultă pot experimenta 2-3 episoade de depresie existențială pe an. Acest lucru se întâmplă dacă nu își găsesc locul și rolul pe această planetă.
  • Au o nevoie constantă de evoluție spirituală precum și o foame teribilă de informații cu caracter spiritual. Sunt atrași de tot ce înseamnă frumos, armonie, progres, diversitate, artă, știință.
  • Au un puternic sentiment că ceva urmează să se întâmple pe această planetă, că evenimente de o importanță istorică vor avea loc în perioada următoare.

Remer Ra: Sunt destul de multe persoane care prezintă mai mult de jumătate din aceste semne. Cred că suma e mult mai mare de câteva mii.
Oryen: Este adevărat că mulți pot avea majoritatea acestor semne dar pleiadienii le simt la o mult mai mare intensitate. Ele nu sunt reacții ca urmare a unor ratări sau pierderi ci sunt sentimente constante, care se manifestă indiferent dacă entitatea în cauză este fericită sau nu.
Remer Ra: Pentru prima dată aud că veți face mai mult decât să fiți verbal alături de ei. Ai spus că în curând veți interveni în viața lor. Ce înseamnă acest lucru? Cum anume îi veți ajuta?
Oryen: Precum am spus, vor fi ajutați prin rețeaua de sateliți. Vor simți un flux puternic de energie încă din a doua parte a lunii februarie a anului viitor. Această energie va genera un câmp energetic colectiv care va facilita schimbul de energii, informații, precum și schimbul de vibrații între toți pleiadienii întrupați.
Remer Ra: Seamănă cu ceea ce mi s-a cerut să fac în prima parte a cursului, anume să fiu deschis și să lucrez pentru crearea unui mic câmp energetic colectiv între toți cei prezenți, pentru a facilita toate aceste schimburi. Dacă acest lucru s-ar realiza la o scară atât de mare consider că ar fi un lucru deosebit. Energiile pot fi impresionante, atât prin cantitate cât mai ales prin calitate.
Oryen: În plus, vor înțelege nu doar că nu sunt singuri sau abandonați dar vor descoperi că sunt o mare familie chiar aici, pe această planetă.

(va urma)

47 de comentarii:

  1. Buna dimineata,

    Am doua intrebari:
    1. satelitii sunt materiali ? Eu cred ca nu, ca altfel NORAD-ul ( si altii ca ei ) nu prea ar sta cu mainile in san ... :)
    2. care este diferenta intre schimbul de energii, informatii, si schimbul de vibratii ?

    Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satelitii sunt materiali, avand la baza tehnologii bazate pe cristale.
      Norad se foloseste de radare, deci nu are capacitate de detectie inafara ionosferei.
      Oricum, tot ce pot face acesti oameni este sa prosteasca marea masa. Nu se pot lua la tranta cu alte civilizatii. Au incercat si au patit-o. Dar acesti lideri stiu ca Terra este un sistem evolutiv inchis iar legile universale interzic altor civilizatii sa interfereze la modul fizic cu noi pana cand nu atingem un anumit nivel de evolutie.

      E vorba de transfer, de infuzie de energie. Cand vorbim de vibratii, vorbim de stari sufletesti. Informatiile sunt transmise la modul telepatic (cei care au capacitatea de receptie).

      Ștergere
  2. Daca recunosti (pleiadini sau poate alte rase) instantaneu sau macar intelegi ca sablonul lor e complet diferit de restul si asta ii face foarte vulnerabili si te simti cumva motivat sa ii ajuti aia ce specie mai e?!

    Starea e ca simti ca nu esti din aceeasi specie cu ei dar exista valori comune foarte mari si neintelese....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de atitudinea naturala, fireasca a unei fiinte care vrea sa ajute alta fiinta cand aceasta sufera sau are nevoie de ajutor. Nu conteaza specia!

      Asa este, legile universale si valorile spirituale sunt comune tuturor speciilor!

      Ștergere
  3. Hehehe ultimele 2 posturi ale tale m-au condus spre o carte mesaje din pleiade a postat cineva aici linkul, cartea e ca o manusa pt mn personal si exact cu ceea ce scrii tu eu consideram unele feelinguri ca trebuie sa fac cva mai maret sau se pregateste cva si eu trebuie sa "imi dau drumul " le consideram un pic egoisme nevrand sa par diferit fata de altii, dar chiar sunt, natura e a 2-a casa , pe munti ,plaje sau oriunde altundeva efectiv imi gasesc linistea si zburd ca un ied ....deci va salut oficial....oameni, pleiadieni, si ce iti mai fi bine ne-am REGASIT.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunate Mesager şi Frate mai mare, de când te-aşteptam ... ! Am venit aici ca să-nvăţ DORUL . Căci nicăieri în lume n-aş fi putut experimenta starea pe care DORUL ţi-o dă . Încă învăţ ceea ce am de făcut . În acest scop am deschis toate uşile . Bucuria pe care am simţit-o încă de când te-am regăsit, abia acum o înţeleg . Ştiam că te iubesc dar nu-mi dădeam seama că-mi era DOR. Hrana care-mi curgea de la tine mă creştea în chipul cel mai minunat pe care-l simţisem vreodată. Foamea cu care caut încă o postare îmi arată că nu m-am săturat încă. Aspir fiecare cuvânt şi mă-nalţ. Ştiu că nu e uşor lucru ceea ce faci şi mă simt săracă-n recunoştinţă, dar te iubesc din toată fiinţa mea ! Îţi mulţumesc, că EŞTI (şi cu aceasta cred că mă recunoşti, chiar dacă sunt aici sub pseudonim ) ! Să fii binecuvântat acum şi pururi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vii de "acolo" inseamna ca ai ceva de facut! Acum, dorul e un lux (desi e greu).

      Ștergere
  5. Multumim, incep sa se lege cu multe din lucruri, cometa/nava ISON si revenirea acesteia, evenimentul care e prognozat cam tot in aceasta perioada... o sa fie un 2014 interesant... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Remer Ra!
    De la postarea anterioara urmaresc blogul cu mare nerabdare sa vad ce mai postezi.
    Postarile despre Pleiadieni imi aduc mare bucurie.
    Urmeaza intr-adevar vremuri marete, iar miza este cel putin una galatica, si de fapt universal-creatoare.
    Cand am citit Chemarea atlantilor, am avut o senzatie particulara, simteam cum eu intru in mine (energetic). Ceva mai greu de explicat in cuvinte.
    Va imbratisez cu drag!
    Astept cu nerbardare momentul in care ne vom uni energiile pentru a deveni arhitectii noi lumi!
    Cu nesfarsita iubire si pace,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  7. Verificand lista, normal ca ma incadrez si eu la vreo 12 din cele 15 caracteristici. Dar inclin sa spun ca respectivele caracteristici se aplica la majoritatea celor treziti spiritual. Iar celor care au avut si incarnari in afara Terrei cu atat mai mult. Acuma ca or fi sau nu neaparat din pleiade, ramane de vazut si este probabil mai putin important. Ideea este sa ajungem pe frecventa energetica necesara ca sa putem beneficia de ajutorul respectiv... ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. ZaRadu :

    Nu-mi vine sa cred ceea ce ai scris ! Cand am inceput sa citesc cele 15 caracteristici , a doua , a treia si a patra mi-am zis ca nu e adevarat! Deoarrece nu trec bine 2-3 saptamani si sa nu am un vis in care Eu sa fiu langa niste oameni pe care nu ii cunosc si sa ii inteleg si sa ma inteleg foarte bine . stiu ca am o misiune dar inca nu mi-am dat seama care este . am o sete de cunostinte spirituale pe care nu o pot implini . sper sa fie adevar caracteristicile pt ca ma definesc foarte usor , ca o oglinda . pacat ca trebuie sa visez ca sa scap de aceasta lume cruda si plina de "bube " imi pare rau ca am avut ganduri violente fata de anumite rase de oameni dar asta nu sunt eu . as vrea sa ma trezrsc din acest viz urat , sa scap de vicii dar nu pot. Singur nu pot , ma izoleZ zi de zi de oamenii de langa mine dar ei nu ma pot ajuta . oare e cineva acolo sus care sa ma ghideze spre lumina ? Aceasta intrebare nu voi gasi raspuns in urmatorul timp dar rabd si astept . cat despre anul 2014 presimt ca vor fi mari minciuni din lartea celor care "conduc" aceasta planeta spre moartea ei . nu este inca tarziu sa vatreziti din Matrix

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înainte de a intra în subiect , trebuie să menţionez că, mă simt aici ca un copil protejat , sub o imensă umbrelă a lui Zamolxe . O fi o necesitate interioară sau nu , nici nu-mi pasă ce anume îmi dă această stare câtă vreme o pot trăi, pentru că este minunată !
      Dragă, ZaRadu, trecând peste comentarii mi-a sărit în ochi "numele" tău şi mi-a venit spontan să te numesc Raza Du (nu ştiu acum ce înseamnă asta, dar ştiu că Raza poate fi interpretat ca şi Rasa. Rasa Du ? nu ştiu ce ar putea însemna, sau nu încă...). Am să-ţi spun cam ce-mi trece mie prin cap de-o vreme încoace, apropos de vise. Aşadar , mă gândesc de-o vreme că, de fapt, adevărata realitate este starea de vis, iar ceea ce ni se pare nouă a fi realitate, este de fapt, vis...; un vis care ar trebui să fie lucid, dar care, arareori este aşa. Dac-ar fi să mă raportez la visele pe care le am eu uneori, mai că-mi vine să cred că am dreptate să gândesc aşa. Aşadar, visele tale pot fi realitatea ta (numai tu poţi simţi dacă este aşa, sau nu). Dacă lucrurile ar sta aşa, şi ceea ce numim noi, realitate este un vis, păi atunci te invit la visarea lucidă, în care îţi poţi construi visul tău, aşa cum doreşti. Însă, dezbracă-te de orice sentimente de vinovăţie, cum-că ai urât pe cineva vreodată şi dacă ai urât alte rase, gândeşte-te ce norocos eşti că te-ai născut în România, unde trăiesc atâtea naţionalităţi şi că ai şansa să-ţi repari greşeala, începând să fii tolerant faţă de ei , atât de tolerant încât să-i poţi accepta şi iubi , într-o zi, ca pe fraţi. Mai zici că ai o sete de cunoaştere a spiritualităţii "pe care nu o poţi împlini" (?). Păi dacă-i aşa, setea se potoleşte cu râuri de informaţie care există peste tot. În acest sens te întreb : tu ai citit cărţile gazdei noastre, Remer Ra ? pentru că sunt ca nişte porturi ce se deschid către un ocean nesfârşit de cunoaştere. Apoi, scapă de gândurile astea negative ; tu te auzi ce spui ? iată : "aceasta lume cruda si plina de "bube "" sau, "cat despre anul 2014 presimt ca vor fi mari minciuni din lartea celor care "conduc" aceasta planeta spre moartea ei ". Eu consider că "presimţirile" astea morbide sunt rezultatul unei gândiri de tip negativ. Dacă te simţi singur şi ai nevoie de ajutor, te invit să mă cauţi pe facebook, unde îmi ofer experienţa şi ajutorul (absolut gratuit) şi unde s-a creat o comunitate minunată, într-un mod absolut liber şi pe baza "Legii atracţiei". Te aşteptăm să fii împreună cu noi şi să ne îmbogăţim unii pe alţii (pentru moment, asta pot să fac pt tine ). Să fii binecuvântat !

      Ștergere
  9. Remer Ra,
    As dori sa spun cateva lucruri si am o rugaminte.
    Pot sa spun din proprie experienta ca energia Pleiadienilor e foarte placuta, are o anumita vibratie, clar nu se poate defini folosind cuvinte. In vara acestui an am urmarit fimuletele de pe youtube postate de&cu Nora Harold si Wendy Kennedy, ambele lucreaza cu Pleiadienii, dar si alte entitati de lumina. Atunci imi era usor sa le simt energia exterior, acum le simt energia in inima. Le-am cerut ajutorul de cateva ori si l-am primit. Efectiv au lucrat energetic asupra corpurilor mele si m-au ajutat sa sustin frecventa iubirii atunci cand am cerut asta. Au fost alaturi de mine mai mult decat verbal, insa interventia lor se face in niste limite. Nu stiu daca sunt una dintre fiintele intrupate din Pleiade, dar m-au ajutat. Asta e ideea.
    Cine poate urmari engleza usor, poate cauta pe youtube si pe facebook informatii si inregistrari cu Nora si Wendy.

    Si rugamintea este de fapt o intrebare. Cum putem face sa ne protejam energetic, sa fim mai adaptati aici?!
    Incepand cu 2012 lucrurile au devenit foarte intense pentru mine. Efectiv am ajuns sa simt vibratia oamenilor, energia lor cand treceau pe langa mine si nu este tocmai placut. Majoritatea oamenilor au o vibratie destul de joasa. Senzatiile erau atat de puternice incat le percepeam ca pe o agresiune inclusiv in corpul fizic. Acum s-au mai echilibrat lucrurile, dar am dificultati in a sta printre oameni.
    Mi-ar placea tare mult sa fiu mai adaptata la viata aici. :)
    Niste sfaturi practice ar fi extrem de utile.
    Exista o solutie pe care o stiu, sa mentin si sa emit pe frecventa iubirii continuu, insa nu imi reuseste tot timpul.
    Multumesc!
    Sa fim asadar Iubire!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, nu te poti mentine pe frecventa iubirii tot timpul, dar te ajuta mult daca reusesti sa accesezi cat mai des zona sacra a inimii si sa fii cat mai echilibrata pe relatia trup-minte-suflet (implica si relatia gand-cuvant-fapta). Nu te vor ajuta tehnicile energetice, gen invaluirea cu lumina, protectia cu simboluri sau altea asemenea. Iar izolarea nu este o solutie.

      Ștergere
    2. Dragă Anca, dacă experienţa mea te poate ajuta, îţi voi spune că eu am avut în urmă cu mai mulţi ani cam aceleaşi senzaţii pe care le simţi tu între oameni. Dar fiindcă simţeam o sete nebună de cunoaştere căutam, citeam, asimilam, experimentam, cădeam şi iar mă ridicam, iar contactul cu lumea exterioară îl acceptam ca pe un rău necesar . Pe măsură ce trecea timpul, observam (fără să ştiu ce fac) tot ceea ce se întâmpla cu mine şi mai ales în mine, dar din interiorul meu. Apoi, m-am luminat dintr-o dată în momentul în care am citit într-una din cărţile Părintelui Cleopa, ceva despre ATENŢIE . El zicea acolo aşa : "Atenţia este străjerul de la poarta inimii". Aşadar, am înţeles că ATENŢIA este una din capacităţile foarte importante ale omului şi mi-am dat seama că tot ea mă aşeza şi în poziţia de observator , deci mă ajuta să mă detaşez emoţional de ceea ce trăiam şi simţeam. Aşa am început să-i acord mai multă ATENŢIE, ATENŢIEI. Acum pot să-ţi spun că nu mai VREAU să fac nimic fără ea, pentru că am constatat că are o mulţime de funcţii : "străjer la poarta inimii" care nu permite gândurilor negative să ajungă sentimente ; selector de gânduri în câmpul mental , care identifică , semnalează şi respinge gândurile negative (pe care mai târziu am învăţat să le schimb polaritatea); arhivar , care aşează(grupează) gândurile pe "căprării" (şi asta ma învăţat să fac după ce am citit cartea gazdei noastre, "Legile lui Zamolxe" unde în capitolul "Corpurile subtile" este descrisă "anatomia subtilă a fiinţei umane" care merită STUDIATĂ) ; ghid , care te conduce pe căi protejate ; maestru care te îndrumă semnalându-ţi atât derapajele proprii cât şi ale celorlalţi; şi multe alte funcţii pe care le vei descoperi singură dacă vei ţine cont de ea. Mai vreau să adaug că ATENŢIA se împarte în mai multe funcţii în acelaşi timp. Apoi faptul că preiei din energia negativă a oamenilor, vine din un contact defectuos cu energiile de la pământ şi/sau din neiubire de Sine şi implicit de semeni. Întorcându-mă la ATENŢIE , Iisus spunea "Nu dormiţi, privegheaţi !" ; eu cred că se referea tot la ATENŢIE . Să-ţi fie cu folos !

      Ștergere
    3. Salut tuturor
      Pentru Anca
      Poți încerca crearea unei oglinzi de jur-împrejur....cu luciul în afară...toate amănuntele, aș fi dorit să le dau în particular....celui care le cere,așa că fiecare poate dezvolta ideea. Să fiți fericiți,cât trăiți, pe acest pământ.
      Un kokorol

      Ștergere
  10. Doresc doar sa te ajut, Anca.

    1. Incearca sa nu mai judeci oamenii. Eu am o experienta vasta in asta :) si este o mare frana. Invat sa nu mai judec oamenii ( inca mai am de invatat la asta :) ), si barierele dintre mine si ei se dizolva aproape zilnic!:)

    Incearca sa mergi la radacina din tine a agresiunii provocate de empatie. Vei gasi niste judecati, care sunt provocate de anumite frici. Adu fricile in lumina, caci nu le place asta. Va ramane doar empatia, nestirbita, dar nemurdarita de judecata, ci doar inconjurata de apa limpede a unui izvor de liniste albastra!:)


    2. Incearca sa iubesti "cu filtru" :) Pentru mine, Hristos este invatatorul suprem al planetei noastre, iar pe cand era Iisus Hristos, ne-a spus "sa ne iubim unii pe altii asa cum ne-a iubit El". Deci nu cum ne vine noua!:) Incearca sa intelegi cum ne-a iubit ( si ne iubeste ) El.

    Eu, pana acum, am inteles doar ca manifestarile egoului din om nu merita iubite, chiar deloc, deoarece sunt doar o pierdere de timp, sunt efemere si nu aduc deloc lumina, ci doar intaresc barierele. Dar mai am inca de invatat despre iubire ... :) Totusi, am vazut pe viu ca, daca filtrez ce nu merita din iubirea mea, am mai mult timp si energie pentru iubirea adevarata, iubirea pentru vesnicia din om si nu pentru efemerul din el. Si asta e foarte reconfortant!:)

    Si fii atenta in acest aspect mai ales cu cei dragi tie din apropierea ta sufleteasca!


    In incheiere, un mesaj fain de la o cititoare a acestui blog, Dana, pe care il consider foarte adevarat:) :

    Mie imi plac oamenii.
    Milioane de oameni de toate culorile.
    Pe pamant nu e vreme sa te plictisesti.


    Ramai in Pace!
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  11. Uau, multumesc din inima pentru raspunsuri! :)
    Multumesc tuturor Remer Ra, Rennatosa Josai si Dragos!
    Ai dreptate Remer Ra, tehnicile cu invaluit in lumina, creat scuturi energetice, simboluri Reiki, invocat ingeri nu ma ajuta. Am testat deja toate astea.
    Povestea este mai lunga si ceva mai complexa. Cred ca ne-ar trebui cateva seri de povesti la gura sobei ca sa expun toate experientele placute si mai putin placute pe care le-am avut in aceasta intrupare. Dar am ales sa vin aici din iubire pentru oameni si am ales senzitivitatea pentru a-mi creste compasiunea.
    Referitor la agresivitate, pot sa spun ca pana in urma cu cativa ani eram un monument de agresivitate, intoleranta, neiubire, orgoliu, cu standarde extrem de ridicate referitor si la mine si la ceilalti. Dar am cazut atat de jos incat a trebuit sa ma reconstruiesc de la capat, sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt. Am pierdut pe rand toate lucrurile si abilitatile prin care ma defineam ca om din perspectiva ego-ului evident. Si toate astea ca sa redescopar iubirea si conectarea la divinitate. Si ca sa mai platesc din karma. ;)
    Simt energia oamenilor, a locurilor, a cartilor, filmelor, entitatilor de lumina/de intuneric, etc. Simt energia oamenilor si in scris, chiar daca nu i-am intalnit niciodata. Tot ceea ce la nivel uman este etichetat ca "emotie negativa" se resimte neplacut in corpurile mele, inclusiv in cel fizic. Poate ca am folosit eu gresit termenul agresivitate in acest context.
    Exista si o componenta de agresivitate energetica, dar ea nu vine de la oameni, ci de la entitatile mai putin prietenoase care ii paraziteaza. Una dintre persoanele care a incercat sa ma ajute (fara succes!), a vazut efectiv cum aceste entitati de vibratie joasa se hranesc din campurile mele. E un aspect in planul divin legat de asta, nu detaliez. Dar mult timp nu am inteles.
    Pot sa tolerez cand simt emotiile negative ale celorlalti oameni, dar cu entitatile neprietenoase nu ma prea impac. Ma destabilizeaza energetic.
    Lucrurile sunt mai complexe si pe masura ce se mai reveleaza niste piese si le asez in puzzle, imaginea nu doar se clarifica, dar se si modifica.
    Lucrurile sunt mult mult mai interesante decat mi-as fi imaginat vreodata.
    Totul este experienta si fiecare dintre noi am trecut in evolutia noastra prin atatea ipostaze, de la cersetor la rege, de la victima la calau, incat cred ca orice judecata de valoare este un nonsens.
    Va multumesc din suflet si va transmit iubire!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Anca, am citit cu ATENŢIE mesajul tău şi aş vrea să descifrez o parte care, mi-e limpede că nu ţi-e limpede . Tu zici aşa : "am cazut atat de jos incat ...". Întâi de toate află că nu ai căzut jos ci, SUS. Adică ceea ce ţi s-a părut a fi o cădere, a fost Înălţare. Pentru că sfera ego-ului are vibraţie joasă din pricina faptului că ego-ul este o structură energetică parazitară care, fură din energia pozitivă cu care suntem alimentaţi natural, pe care o coboară în polul negativ şi cu care se hrăneşte. Această structură pe care noi o confundăm cu EU-l, reprezintă suma tuturor programelor negative implementate în mental şi ea este generatoarea tuturor manifestărilor negative şi aşa cum zice Zamolxe : "EGO-UL ESTE CINE NU EŞTI TU". Deci, atunci când ţi s-a părut că ai căzut, de fapt , ego-ul te consumase în aşa o măsură, încât te-ai ridicat ca din apă ca să inspiri o gură de aer, pentru că erai secătuită de energie. Dar de-asupra apei, unde ai ţâşnit după energie, n-aveai nici un program proiectat de dinainte ca să te aştepte gata materializat, motiv pentru care n-ai găsit nimic altceva decât, un teren fertil pe care ar fi trebuit să te apuci de însămânţare, însă n-ai conştientizat asta. Asta trebuie să faci acum; pentru tine a venit vremea însămânţării pe nivelul de deasupra apei, căci altfel, iei o doză de energie şi te întorci la ceea ce ştiai tu mai bine şi ţi se confiscă energia care iar se transformă în energie negativă. Ţine-te deasupra apei, deci ! Apoi zici aşa :"Exista si o componenta de agresivitate energetica, dar ea nu vine de la oameni, ci de la entitatile mai putin prietenoase care ii paraziteaza. Una dintre persoanele care a incercat sa ma ajute (fara succes!), a vazut efectiv cum aceste entitati de vibratie joasa se hranesc din campurile mele." Trebuie să ştii că "entităţile" care te consumă energetic, nu sunt unele care vin de pe nu ştiu unde, ci sunt creaţiile gândurilor, sentimentelor, emoţiilor, cuvintelor şi faptelor tale (deci efecte ale manifestărilor tale negative), care cu timpul au crescut (prin repetiţie şi atracţie) şi acum se comportă ca nişte entităţi independente, dar ele sunt ataşate permanent de corpul energetic al Creatorului lor, pentru că fac parte din Sine. Ca să înţelegi mai bine, imaginează-ţi că nu arunci niciodată din casă gunoiul menajer , iar în această situaţie rişti să nu mai ai loc în casa ta, fiindcă ai transformat-o în groapă de gunoi, în care acesta devine stăpân. Exact aşa, şi cu efectele manifestărilor negative; dacă nu sunt curăţate, ele au şanse mari să te stăpânească cu totul, încât cea care Eşti tu cu adevărat, nu mai ai loc în propriul tău corp. Îţi sugerez "Meditaţiile cu elemente" ale gazdei noastre Remer Ra, care sunt o minune ! Să-ţi fie cu folos !

      Ștergere
    2. Va multumesc pentru tot ceea ce imi transmiteti si daruiti!
      Exista anumite forme gand care imi scad vibratia, ma mai enervez si eu uneori, dar exista si aceste entitati. Lucru confirmat din mai multe surse.
      Dupa discutiile avute aici pe blog, mi-am dat seama ca e mai util sa ma imprietenesc cu entitatile neprietenoase si sa vad ce anume isi doresc. Ceea ce am si facut ieri.
      Asa cum simt energia Maicii Domnului, a ingerilor de lumina, a sfintilor, etc., la fel simt si energia acestor entitati de vibratie mai joasa. Mai real de atat nu cred ca se poate. :)
      Este foarte probabil sa avem experiente si perceptii diferite in functie de ceea ce ne-am asumat pentru aceasta intrupare.
      Inca o data, va multumesc pentru tot!
      Namaste!
      Anca

      Ștergere
  12. Si inca o mica precizare.
    Pleiadienii sunt prezenti aici ca sa ne asiste, nu sa ne ajute. Nuanta si semnificatia e diferita. De aceea nu intervin decat in niste limite foarte clare.
    Asta e perceptia mea.
    Cine doreste ajutor, poate sa il ceara ingerilor, Maicii Domnului, lui Iisus, altor maestrii inaltati si entitati de lumina.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este! Ne asista, nu ne duc in brate! La fel si cei enumerati de tine...
      Ajutorul il gasesti in tine, se numeste Sinele Divin. Precum spunea si Iisus "imparatia Cerurilor este inlauntrul vostru".

      Ștergere
  13. Oaaau!Cat de SF pare totul!!Nu stiu cum am intrat pe aici,dar mi-ar placea sa cred ca este adevarat si ca nu vorbesc niste oameni doar din imaginatia lor.
    Sunt convinsa ca exista mai mult de cat pot eu vedea,eu de multe ori ma simt norocoasa mi s-a spus de multe ori,iar alteori nu.Sincer ma simt foarte confuza!Nu stiu ce sa cred...poate ca am din pacate prea mult timp liber .Sa nu va suparati pe mine ca sunt asa confuza si sceptica...

    RăspundețiȘtergere
  14. Exista vreun sens pentru faptul ca cel mai pregnant sentiment cand citesc asta e durerea si deznadejndea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar trebui sa simti asta! Poate ca de altundeva vine acest sentiment pe care il simti. Poate ca mesajul l-a declansat cumva. Nu mi-ar placea sa stiu ca mesajele mele ii pot intrista pe unii oameni.

      Ștergere
    2. Ai dreptate e doar un declansator articolul. O simt ca o reactie penteu faptul ca imi e frica sa cred ca ceea ce simteam eu cand eram mic ar putea fi real .... mi -am suprimat foarte tare acele trairi doar pentru a ma putea adapta la ceeea ce credeam ca e normal ... .
      As vrea ca munca ta Dan sa ajunga in mainstream ! E mult prea Importanta !

      Ștergere
    3. Adaptarea a fost un pas necesar... Nu regreta nimic din ceea ce ai facut! Toate au rolul lor!
      Munca mea nu este mai importanta decat munca ta! Sau munca altora!

      Ștergere
    4. Am momente cat percep procesul partial holistic si sunt bucuros sunt si bucuros ca nu mi-au reusit anumite lucruri... desi cateodata mi se pare o responsabilotate prea mare sa traiesc inca nu mi-am pierdut speranta ... mai ales ca recent simt ca viata din mine e speranta e viitor pozitiv , bucurie neconditionata si am momente cand simt cu adevarat ca se pot schimba lucrurile.... si stiu si cum si ma entuziasmez asa de tare incat simt ca pentru asta traiesc si sustin neconditionat orice incercare de a ridica vibratia Romaniei ! Deja cunosc persoane care o fac ! Este posibil Proiectul Romania de Maine !

      Ștergere
  15. Mă bucur nespus că sunt acum aici :). Urmăresc de mai mult timp postările și mă simt foarte bine în acest spațiu, cu acest anturaj. Mă identific ușor cu pleadeenii dar și cu siriusienii :) și în general simt că va fi bine încurând, chiar dacă sunt dezamăgită oarecum că încurândul se tot amână :(. Vă îmbrățișez cu drag și ... pe curând :) io sunt adriana

    RăspundețiȘtergere
  16. Comentariile contra vad ca nu le publicati sau sa incercati sa dati un raspuns.Ce sa inteleg ca sunteti doar niste simpli oameni care se cred extraterestrii sau mai stiu eu ce?

    RăspundețiȘtergere
  17. Forțele de Lumina au nevoie de 144.000 de semnături ca o expresie colectivă a voinței noastre libere, care le va da lumina verde pentru punerea în aplicare a urmatoarei faze a planului lor. Puteți semna petiția aici:
    http://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna la toata lumea,
    am vazut o sesiune de intrebari si raspunsuri a lui DrunvaloM si a fost acolo ceva care m-a miscat in mod deosebit, e o chestiune pe care o ridica un baiat, in minutul 23:00
    http://www.youtube.com/watch?v=HJlvxvCSulA
    Intru mai incolo, daca sunteti si voi, sa vorbim despre asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut acum cativa ani o experienta interesanta pe cand ma aflam intr-un magazin de produse congelate, am trait sentimentul ca sunt intr-un film si ca e absurd sa vrei sa mananci filmul. De atunci am avut tot felul de trairi, ca o defragmentare a tuturor celor prin care am trecut pana acum.
      Am observat ca toti oamenii se afla intr-un anumit stadiu de integrare, absolut toti si din stiinta mea vom ajunge cu toti sa formam cu constiinta noastra treaza un fel de forma geometrica a carei reflectie in intreg universul va permite metamorfozarea si integrarea intregii vieti.

      a propos de comentariul anonimului de la 12.33, 144 este un numar fibonacci si am deasemenea certitudinea urmatoare: daca punem 2 oglinzi fata in fata se vor reflecta in fiecare si vor da impresia infinitului, a unui drum, tunel etc (am inteles ca oamenii de stiinta au observat o distorsiune la reflectia celor mai mici imagini). prin umare numerele fibonacci ar putea fi o asemenea manifestare a constintei noastre in oglinzi.

      Cand stau si ma uit intr-un punct fix vad langa punctul pe care il aleg in exterior un alt punct, suspendat, care apare la o oarecare distanta, e un punct de lumina dar e negru. Intotdeauna am stiut ca trebuie sa ajung sa vad prin punctul asta pt ca este centrul meu.

      Subiectul asta poate parea rupt de discutia voastra cu extraterestrii, sau nu...depinde de unde privim :)

      Ștergere
  19. Suflete dragi, daca este posibil, va rog sa detaliati cele de mai jos:
    - "echilibrata pe relatia trup-minte-suflet (implica si relatia gand-cuvant-fapta)"
    -" (atentia )semnalează şi respinge gândurile negative (pe care mai târziu am învăţat să le schimb polaritatea);"
    - Incearca sa iubesti "cu filtru" .
    Va multumesc! Lenuta.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Lenuţa ! Salut voinţa ta de a căuta să înţelegi ! Mintea este traversată zilnic de un număr inimaginabil de mare, de gânduri , iar mare parte dintre ele nici nu sunt conştientizate , pentru că au o viteză foarte mare. Dacă spune cineva că poate urmări fluxul gândurilor care ne traversează, dacă noi permitem ca ele să treacă , ca prin "Gara de Nord", ei bine , acela minte. De aceea este foarte important să le permitem accesul , montând un filtru prin care să treacă doar categorii de gânduri pozitive, iar pentru ca aceasta să se întâmple, ATENŢIA trebuie să fie TREAZĂ, căci ea este de fapt acest filtru. Dar ca să putem menţine Atenţia trează avem nevoie de VOINŢĂ. Apoi sunt perioadele de meditaţie când, trebuie să-i poruncim minţii să tacă, ca să poată primi mesajele ce curg în starea respectivă, sau pur şi simplu, doar ca să se odihnească. Şi ca să mă întorc la Atenţie (observi că o scriu cu literă mare, pentru că este un Dar pe care-l preţuiesc foarte mult), atunci când apare în mentalul meu un gând negativ ( fie că ţâşneşte din inconştient, fie că este rezultatul procesării unor informaţii existente în subconştient, în conştient, sau se naşte ca reacţie la ceva care vine din exterior), Atenţia mi-l transferă în conştient , astfel că eu, iau act de prezenţa lui şi implicând voinţa îmi zic : NU VREAU SĂ GÂNDESC ASTA sau NU TE RECUNOSC , NU EŞTI AL MEU şi alte formule pe care le-am folosit până în urmă cu ceva timp, însă, le mai folosesc uneori şi acum doar dacă nu pot să mă ocup de ele în momentul în care apar. Dar atunci când am vreme, mă ocup pe rând de fiecare şi mă străduiesc să aflu unde şi care este cauza pentru care s-au născut, apoi după ce o identific, constat că în interiorul meu e ceva nerezolvat încă şi că el (gândul) fie a fost atras, fie s-a născut ca manifestare a acelei probleme. Concret, atunci când ai un gând de suspiciune pentru cineva, înseamnă că-ţi lipseşte încrederea în persoana aceea, dar aici adevărul este doar pe jumătate căci, atunci când eşti neîncrezător în oameni, starea de neîncredere începe din tine şi abia apoi se REFLECTĂ în ceilalţi. Când ai înţeles că nu ai încredere în tine, ai aflat deja sursa suspiciunii şi ştii deja de unde s-a născut gândul, astfel că, ajungând la cauză, nu te mai preocupă efectele , ci, începi să lucrezi în scopul recăpătării încrederii în Sinele tău. Pe măsură ce faci paşi în această direcţie, gândul "suspicios" începe să capete polaritate pozitivă, aşa cum creşte mercurul în termometru, plecând de la zero , în sus, până ce el se transformă în gând "încrezător" în oameni , pentru că tu deja vei fi dobândit încredere în tine. Aş vrea să mai adaug că, trebuie să păstrăm ATENŢIA trează în gestionarea gândurilor noastre, pentru că, ele (gândurile) sunt deseori potenţate de imaginaţie şi de emoţie, astfel că pot deveni foarte puternice, iar dacă sunt negative, efectele lor sunt din cele mai nefericite. Îţi mulţumesc, că mi-ai cerut clarificări, astfel că mi-ai dat minunata ocazie de a fi de ajutor !

      Ștergere
    2. Draga mea, pentru că nu ţi-a răspuns încă, nimeni la nelămurirea pe care o ai în legătură cu "relatia trup-minte-suflet (implica si relatia gand-cuvant-fapta)", am să încerc să-ţi arăt, aşa cum simt eu lucrurile , atât spre a-ţi veni în ajutor, dar şi dintr-o necesitate de a-mi întări această chestiune (pentru că ÎNTOTDEAUNA , cel care oferă, este primul beneficiar a ceea ce oferă). Aşadar, ca să limpezesc puţin lucrurile, aş spune că, există o relaţie directă între triunghiul "trup-minte-suflet" şi triunghiul "gand-cuvant-fapta" , şi ca să se înţeleagă mai bine, aş schimba puţin ordinea termenilor în triunghiul "trup-minte-suflet", astfel că cele trei elemente arată în ordinea următoare : "minte-suflet-trup", iar triunghiul "gand-cuvant-fapta" rămâne în ordinea în care l-am găsit. Dacă suntem ATENŢI, ce observăm acum ? Păi observăm că, dacă suprapunem cele două triunghiuri , fiecărui vârf din primul triunghi care reprezintă câte un element, îi corespunde câte un vârf din cel de-al doilea triunghi (reprezentat şi el de câte un element) şi dacă notăm fiecare vârf din cele două triunghiuri cu litere A, B şi C, obţinem următoarea schemă : vârfului "A" al primului triunghi îi corespunde MINTEA şi vârfului "A" din cel de-al doilea triunghi îi corespunde GÂNDUL ; vârfului "B" din primul triunghi îi corespunde SUFLETUL şi vârfului "B" al celui de-al doilea îi corespunde CUVÂNTUL ; vârfului "C" din primul triunghi îi corespunde TRUPUL şi vârfului "C" din cel de-al doilea triunghi îi corespunde FAPTA. Privind schema din acest punct de vedere, observăm că există o relaţie strânsă între cele două elemente , notate cu aceeaşi ale literă în fiecare triunghi. Astfel că observăm că lucrează împreună : MINTEA şi GÂNDUL ; SUFLETUL şi CUVÂNTUL (cel puţin aşa ar trebui) ; TRUPUL şi FAPTA . Ca urmare, se obţine din fuziunea celor două triunghiuri , unul singur care, are în vârful "A" relaţia MINTE-GÂND; în vârful "B" relaţia SUFLET-CUVÂNT , iar în vârful "C" relaţia TRUP-FAPTĂ. Aşadar, ca să obţinem armonizarea celor trei părţi ale fiinţei umane : MINTE-SUFLET-TRUP, presupune armonizarea celor trei instrumente prin care se manifestă fiecare : Mintea prin Gânduri; Sufletul prin Cuvinte şi Trupul prin Fapte. Cum se face asta ? Păi, plecăm din Minte , unde avem grijă ca, Gândul emis să fie în acord cu Sufletul care, emite Cuvântul (cel care este forma-sunet a gândului ), apoi prin Cuvânt se declanşează acţiunea, Fapta, cu ajutorul dar şi cu acceptul Trupului (în dependenţă de capacităţile sale). Atunci când Fapta este rezultatul Cuvântului care, rezultă din Gând, cele trei elemente generatoare, creatoare şi interdependente, aflate într-un proces de Creaţie/Materializare, dobândesc o Armonie perfectă. Aşa simt/văd eu lucrurile şi dacă gazda noastră consideră că am lămurit bine aceasta, îmi va posta comentariul (cu ceva adăugiri dacă mie îmi scapă ceva) . Încă o dată, mulţumesc, Lenuţa, pentru observaţiile ridicate ! Să fiţi binecuvântaţi cu toţii şi să aveţi o săptămână plină de împliniri pe toate planurile!

      Ștergere
  20. Forme, forme: religia, semnul crucii, merkaba, scrieri sfinte, îngenunchiat, poziția lotus, mandale, piramide, cristale, rugăciunea, dedublarea... toate astea nu sunt decât forme, condiționări, roto-mobil ori cârje de care te folosești atunci când esti mic, ai piciorul rupt... de cârja te folosești până când ți se vindecă piciorul, de rotomobil până înveti a merge... aceste forme devin adevărate obstacole dacă le folosești după ce nu mia ai nevoie de ele, adevărate obstacole care te țin legat de pământ atunci când tu ai putea alerga pe câmpii de lumină...

    până și folosirea trupului e o cârjă(și din faptul că sunt în trup se poate ghici cât de "avansat" sunt, bogda-proste cu ochi!)... Sunt dintre cei care cred că trupul ne condiționează... și treaba stă exact pe dos tu ești cel care se manifestă si se exprimă în "fizic" prin intermediul trupului... nu trupul îmbatrânește ci tu-l faci să îmbătrânească, nu trupul putrezeste ci tu dezbracându-l îl dezintegrezi din tine si-l integrezi inapoi in trupul Geei... poți să-i zici putrefacție, ori poti sa-i spui lege divină pământul se întoarce în pamânt... o faci ca să-ți reamintești de legea divină: ce vine de la Sursă, se întoarce la Sursă; ce vine din Lumină E lumină...

    S-a întrebat cineva de ce RemerRa trebuie să facă salturi "în cercuri", ori să fie curățat și energizat în piramidă? Acestea sunt condiționări ale mediumului, el doar în felul acesta își permite sie însuși să facă și să vadă chestii care în mod noral "nu poate" sa le facă... Entitatea divină a carui parte e Zamolxe nu trebuie să facă salturi prin cercuri, ori sa treacă prin portaluri temporale... astea toate sunt condiționările mediumului imprimate în perioada atlantă... Chiar dacă nu ești dintre atlanti și piramidele "te lasă rece" nu înseamnă că nu poți vorbi cu Divinitatea(întoarce la Sursa Divină)... tocmai de aceste condiționări trebuie să ne dezbracăm așa cum ne dezbracăm de trup...

    Lupul Șchiop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevărat tot ceea ce spui , dar , de ce mesajul din spatele mesajului este atât de trist ?
      Hai să ne gândim ce înseamnă "paiul" pentru cel care este în pericol să se înece...
      Ştii cum văd eu toate aceste lucruri ("religia, semnul crucii, merkaba, scrieri sfinte, îngenunchiat, poziția lotus, mandale, piramide, cristale, rugăciunea, dedublarea " şi chiar trupul) ? Ele sunt parte a Fiinţei care sunt eu; ele m-au zidit pe mine...
      Şi dacă aş scoate vreuna dintre ele, e ca şi cum aş scoate o cărămidă dintr-un zid , iar zidul s-ar şubrezi încet încet.
      Mă încontrez cu unii care atacă Biseica (e posibil să fie şi aici cineva cu astfel de idei)...
      Tututror le spun următorul lucru : Dacă aş renega Biserica, ar fi ca şi cum mi-aş renega propria mamă, care n-are decât patru clase şi ea nu ştie să-mi rezolve ecuaţiile, iar în această situaţie, îmi iau o mamă mai cultivată şi pe asta ... dă-o-n colo ... !
      Eu gândesc aşa, dacă am un lucru care Pare a nu-mi mai folosi, îi dau altă "culoare" care să fie în armonia cu culoarea pe care am dobândit-o eu, fără să-i distrug esenţa, ci, doar să-l îmbogăţesc (căci ţin mult la "principiul construcţiei")
      Simt că tot ceea ce am experimentat este parte din ceea ce sunt eu. Chiar şi negativul pe care l-am manifestat, are la bază Lumina care mă compune pe mine dar, căreia eu i-am coborât vibraţia. N-am decât să-i ridic vibraţia la ceea ce a fost odată, la început şi el creşte odată cu mine.
      Aşadar, înainte de a crede în ceva sau altceva, trebuie să învăţăm a crede în noi înşine, căci doar prin noi înşine avem acces la ceea ce se află deasupra noastră.
      Cât despre salturile şi purificările prin care trebuie să treacă Remer Ra, totul devine uşor de înţeles, atunci când îţi dai seama că "Principiile, Legile Universale" nu se aplică numai la lucrurile atât de mari pe care mintea noastră nu îndrăzneşte să le cuprindă, ci , ele se aplică începând cu cele mai elementare (banale) lucruri. Ca urmare ca să facem o paralelă între ceea ce trebuie să treacă Remer Ra ca să aibă acces în sferele înalt-vibraţionale, este cam acelaşi lucru care i se întâmplă unui lemn ud care , trebuie să ardă şi să emită căldură (dar înţelegem asta , numai dacă suntem în stare să simţim ceea ce ar simţi lemnul ). O seară binecuvântată !

      Ștergere
    2. Nimeni nu te forțează să renunți la cârje... acolo unde e treistețe e și speranță...
      Multumesc pentru lectia pe care mi-ai dat-o, astfel pot să mă văd pe mine însumi când gândesc cu gândirea "exaltată"... văd cum ego-ul nu dispare nici în acestă formă "aeriană" de gândire, e doar mult mai subtilă... contratul nu dispare, eu știu și cunosc mai bine ca tine, proiecțile... păcat, crezusem că în acest fel de gândire scap de ele. Se pare că în felul acesta lupu-și schimbă numai părul... :P
      Pentru fiecare om care crede/se condiționează că trebuie să facă cevaînainte de a primi de sus oareceva, sfatul din bătrâni(indemnul nu e nascocit de mine :) ) e acesta: nu ai nevoie să faci nimic pentru a te regăsi în iubirea divină, ești perfect, scânteie divină

      Ștergere
    3. Frumosul-urâtul, binel-răul, speranța-tristețea sunt lecții-cârje. Tu le atragi în viața ta înaintea ochilor tăi. Ceea ce ai atras înspre tine e ceea ce-ți asigură învățarea lecției pentru care ai ales să te încarnezi aici și acum... vrei sau nu s-o-nveți, e alegerea ta!

      Ștergere
    4. După felul în care gândești îți vor fi si lectiile... gândește pozitiv(privește la pozitivul din tot ceea ce vezi) și vei avea parte de lecții pozitive din care să înveți, privește la ura, negativitatea tristețea și... pe acestea vei continua să le atragi în viața ta, ca să-ți fie învățători/cârje.... până când vei înțelege că tu ești Sursa, sursa creatoare a gândurilor tale, sursa creatoare a simțurilor de percepție cu care vei interpreta gândurile/creația... tu ești cel ce creaza TOT ul pentru tine... ești Dumnezeul vieții tale, tu ești creatorul vălului uitării, tu ești și înțeleptul si discipolul... tu ești ajutorul cu mâna întinsă spre tine și ajutorul din lipsa mâini întinse spre tine, tu ești cele mici, în cele mari... mijlocul tău e în același loc cu mijlocul celor mari... creatul și necreatul au ca trup aceeași flacără vie ca mișcător atât pentru cele mici cât și pentru cele mari...

      Ștergere
  21. Multumesc din suflet pentru raspunsurile pline de Iubire! Ce norocoasa ma simt! Recunosc, al doilea raspuns, la prima citire, m.a cam ametit.... Cu siguranta, o sa il rerecitesc, facand schema pe hartie!
    Cu Iubire si Recunostinta, Lenuta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna dimineata Lenutza,

    Cand am zis de iubirea "cu filtru", ma refeream la faptul ca omul are doua parti, grosso-modo: partea sa nemuritoare, vesnica, si partea sa muritoare, efemera. Asta sta la baza "filtrului". Si fecare din cele doua parti ale omului traieste in propria sa "lume", cu propriile sale legi. Iar cele doua lumi se intrepatrund.

    Cum Iubirea este chiar "substanta" caramizilor Creatiei, cele doua lumi sunt construite din Iubire, astfel ca cele doua parti ale omului trebuie sa iubeasca pentru a trai in cele doua lumi, pentru ca viata este un schimb. Atata ca iubirea muritoare, efemera, difera enorm de cea nemuritoare, vesnica. Iar viata care se traieste in lumea vesnica presupune manifestarea unei iubiri vesnice, si nu efemere.

    Omul are Creatia in el, astfel ca poate iubi vesnic sau efemer. Iar viata pe aceasta planeta presupune alegeri in fiecare clipa. Deci trebuie un filtru pentru a alege in fiecare clipa cum iubim: vesnic sau efemer.

    Este scris totul in invataturile lui Iisus Hristos. Acestea inseamna atat ceea ce e scris in Noul Testament, cat si ceea ce este in spatele cuvintelor: TRAIREA. Cand citesti, deschizi o usa, iar cand traiesti ce ai citit, treci dincolo de acea usa.

    Ramai in Pace!
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  23. Iti multumesc , Dragos! E putin cam greu pentru mine sa aleg in fiecare clipa cum sa iubesc. Tot ceea ce imi doresc este sa iubesc neconditionat in fiecare clipa. Dar, pana acolo, din pacate, am cale lunga! Astazi am avut o zi grea, am uitat ca nu este necesar sa am asteptari de la altii, ci doar de la mine si am emis niste pretentii. A fost o aroganta din partea mea. Nu vrei sa stii cum ma simt acum, dupa... Teoria este mult mai usoara....Am norocul caci colegele mele chiar ma iubesc! Multumesc Cerului!
    Multumesc din suflet si voua, Ingeri minunati!

    RăspundețiȘtergere