.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 19 decembrie 2013

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (3)

Oryen: În plus, vor înțelege nu doar că nu sunt singuri sau abandonați ci vor descoperi că sunt o mare familie chiar aici, pe această planetă.
 Remer Ra: Care este rolul pleiadienilor în aceste vremuri de mare schimbare?
Oryen: Pleiadienii au venit pe pământ pentru a schimba din temelii societatea voastră. Ei sunt în spatele tuturor schimbărilor benefice de pe planeta voastră. Datorită vibrațiilor lor deosebite, ei vor aduce progresul și armonia oriunde vor merge, în orice domeniu vor alege să lucreze, în orice vor face și întreprinde. Influența lor se va simți în artă, cultură, știință, tehnologie și până la organizarea socială și administrativă. Ei nu au venit pentru a experimenta vibrația planetei ci pentru a răspunde chemării voastre, pentru a readuce legea și armonia în societatea voastră, pentru a vă readuce aminte de divinitatea care sunteți fiecare.
Recunoașteți-vă divinitatea! Ați uitat de ea pentru că ați intrat într-un joc al dualității, al fricii, al morții, al limitărilor de orice fel. Este un joc macabru din care nimeni nu iese câștigător. Ați ales să experimentați un joc al extremelor, ați coborât într-o dimensiune a disperării și a fatalității. Ați uitat de unde veniți și nici nu știți încotro să mergeți! E timpul să vă opriți o clipă și să vă întrebați dacă știți ce se întâmplă cu voi înșivă. E timpul să vă întrebați care este rolul vostru pe acest pământ! E timpul să vă întrebați ce lăsați în urma voastră pe acest pământ!
Remer Ra: Deci să înțeleg că s-a terminat cu experimentul de convergență a celor două programe evolutive galactice?
Oryen: Este experimentul vostru, deci este decizia voastră! Noi nu putem decide în locul vostru. Dacă vreți să suferiți, noi nu vă putem opri. Și nu sunt două ci trei programe evolutive galactice! Totuși, trebuie să țineți cont că, odată cu intrarea sistemului vostru solar în sfera înalt vibrațională (e vorba de centura fotonică – n.a.), planeta voastră a intrat în zona de influență a Confederației Pleiadiene. Este o confederație formată din peste trei mii de planete, cu civilizații care au bază principii spirituale solide, care manifestă pacea, lumina, armonia și care vor să se cultive pe mai departe. Negativitatea pe care o manifestați poate infesta straturile energetice subtile ale altor planete din relativa voastră apropiere. Chiar dacă nu vă dați seama de acest lucru, trebuie să înțelegeți că acesta înseamnă agresivitate! Iar lucrurile nu pot continua astfel!
Remer Ra: Și dacă lucrurile nu se vor schimba ci, dimpotrivă, se vor înrăutăți?
Oryen: Atunci probabilitatea ca situația de pe planeta voastră să se înrăutățească devine tot mai mare. Vorbim de izbucnirea unor epidemii de războaie locale, de pandemii, de foamete, de crize socio-economice multe mai severe față de ce se întâmplă acum, de lupta între corporații, de conflicte dure între clasele sociale și așa mai departe. Mai puteți oscila astfel până spre 2020 – 2025, după care totul o va lua razna dacă nu vă schimbați.
Remer Ra: Simt până în cele mai profunde fibre ale ființei mele faptul că populația planetei noastre dorește schimbarea, dorește să trăiască într-o lume bazată pe lumină, iubire, înțelegere, armonie. Nu cred că voi nu observați acest lucru! Dacă v-aș întreba de ce nu ne arătați câteva semne clare ale existenței voastre fizice probabil că ați răspunde că nu aveți voie să interveniți în cultura noastră pentru că așa spun legile voastre...
Oryen: Trebuie să înțelegeți că nu putem interveni în efectele voastre. Nu avem cum să o facem! Tot ceea ce trăiți este rezultatul muncii voastre de creație! Este efectul gândurilor, energiilor și faptelor voastre din trecut. Nu puteți evita acest lucru! Dacă am interveni atunci v-am face rău prin simplul fapt că v-am amâna efectul. Lecțiile nu se pot învăța decât experimentându-le.
Remer Ra: Știm asta! Degeaba citim mii și mii de cărți că nu ne prea ajută.
Oryen: Trebuie să porniți în aventura vieții, a experienței!
Remer Ra: Fiecare vrea acest lucru! Cei mai mulți vor să-și schimbe viața. Problema este CUM?
Oryen: Vreți să vă schimbați viața? Nu vă place cum arată viața voastră? Vreți altceva? E simplu: schimbați cauzele! Vreți să eliminați cauzele actualelor efecte? E simplu: smulgeți rădăcinile dizarmoniilor din minte și suflet. Faceți ordine în interiorul vostru! Eliminați balastul gândurilor negative, elaborați noi planuri și credeți în ele!
Cu toate că cei mai mulți știu aceste lucruri observăm că încă vă agățați de trecut, încă vă agățați de ceilalți oameni, de oportunități din exterior, de mila sau munca altora.
Omului îi este dat să trăiască din ce a creat! Dar iată că că omul este un zeu care și-a aruncat uneltele de creație!
Remer Ra: Pentru că sunt unii dintre noi care au găsit afară tot ceea ce ne dorim. Nu sunt mulți, ce-i drept, dar sunt ușor de identificat. Iluzia că găsim totul afară e foarte puternică și hipnotizează majoritatea oamenilor.
Oryen: Nu puteți schimba lucrurile lucrând la exterior, la fel cum nu puteți schimba imaginea proiectată pe un perete decât din proiector. Adevărata imagine este în proiector nu în afara proiectorului! Lumina, scânteia divină, este aceeași în fiecare! Degeaba aveți scânteia divină dacă o acoperiți cu tot felul de iluzii. De aceea vă spun: creați ceea ce vreți să vi se întâmple și apoi credeți în reușita voastră.
Remer Ra: Este o variație al aceluiași subiect numit ”legea atracției”.
Oryen: Legea atracției este una iar legea creației este alta! Degeaba atrageți evenimentele dacă nu aveți curajul să interveniți!
Remer Ra: Deci revenim la adevărurile simple ale înțelepților din antichitate, care spun că omul este fericit când atinge echilibrul interior și își exprimă potențialul creator; când vorbim de armonie pe relația trup-minte-suflet, gând-cuvânt-faptă!
Oryen: Acestea sunt adevăruri universale, care nu depind de vremuri, culturi, gradul de dezvoltare tehnologică, medii socio-politice sau alte asemenea.
Remer Ra: Dar avem o problemă cu legea atracției și cu legea creației! De ce nu funcționează la toată lumea? Mulți au întocmit planuri, au creat alte proiecte pentru schimbare... Degeaba, nu s-a întâmplat nimic! Viața lor a rămas la fel, ba chiar s-au ”îmbogățit” cu frustrări.
 Oryen: Pentru că nu știu ce vor! Pentru că proiectele lor nu au legătură cu realitatea! Pentru că nu au răbdare! Pentru că își schimbă proiectele de pe o zi pe alta! Trebuie să înțelegeți că toți oamenii sunt creatori! Voi sunteți într-un continuu proces de creație! Gândurile voastre reprezintă procesul de creație! Noi nu înțelegem de ce sunteți frustrați de creația voastră? Dacă nu vă convine ce ați creat, atunci de ce continuați să creați evenimentele care vă aduc nefericire și frustrare? Dacă în creațiile voastre mentale nu aveți elemente care să implice realitatea obiectivă atunci veți cunoaște frustrarea și izolarea.
Remer Ra: Aș vrea să lăsăm teoria... Simt că pierd vibrația aceea deosebită și chiar nu vreau asta.
Oryen: Atunci de ce te agăți de ea? Revino în starea de detașare și apoi întră în cea de recepție!
Remer Ra: Așa am să fac. Revin la pleiadieni. Spune-mi, te rog, ce ar trebui să facă aceștia? Care ar trebui să fie primii lor pași?
Oryen: În primul rând, ar trebui să recunoască că sunt ceea ce sunt!
În al doilea rând, ar trebui să se întrebe ce vor să schimbe în viața lor!
În al treilea rând, ar trebui să se întrebe ce anume ar dori să creeze în viața lor!
În al patrulea rând, ar trebui să se întrebe ce ar trebui să facă pentru cei din jurul lor!
Așadar, vor avea în vedere următoarele
trezirea – schimbarea – creația – implicarea
Remer Ra: Toți pleiadienii au ceva de făcut?
Oryen: Niciun pleiadian nu a venit pentru a experimenta sau evolua singur pe această planetă. Fiecare pleiadian ar trebui să înțeleagă că, prin felul său de a gândi, vorbi și acționa, va influența cel puțin 1000 de oameni.
Remer Ra: Mi se pare o responsabilitate foarte mare. E greu să pui 1000 de oameni în cârca unui om, fie el suflet venit din Confederația Pleiadiană!
Oryen: Am spus cel puțin o mie de oameni! Nu este chiar atât de greu pe cât pare! Schimbarea unui om simplu angrenează alți zece oameni, prin simpla manifestare a legii rezonanței! Schimbarea unui om, care are multe vieți la activ și care are un program evolutiv care are în vedere implicarea în schimbările din societate, va influența cel puțin 100 de oameni. Pleiadienii, solarienii întrupați și atlanții rămași pot influența chiar mii de oameni. Fiecare!

(va urma)

119 comentarii:

  1. Buna ziua.
    Citesc frecvent ceea ce postezi si comentariile respective.Nu intervin cu un comentariu de cele mai multe ori pentru ca am un sentiment de nemultumire ,de contradictie a ceea ce simt si ceea ce citesc,in comentarii.Aseara am citit ultimele comentarii din postarea anterioara si ceea ce am gasit postat acum,imi da indemnul sa spun si eu ceva.
    Dorim cu totii o schimbare,o mare schimbare in vietile noastre si inteleg ceea ce spune Oryen referitor la faptul ca nu se observa nimic,desi multi inearca sa creeze conditii pentru a li se schimba viata.Dar la modul general nu se observa pentru ca ,Oryen are dreptate,prea multi se agata de trecut perpetuand la nesfarsit scenarii vechi de mii de ani.In lumea crestina se sarbatoreste craciunul.Aceasta sarbatoare este strans legata de biblie,de Noul Testament,de nasterea lui Iisus Hristos.Majoritatea care citesc postarile de aici,care comenteaza ,au pretentia,cel putin asa observa eu,ca sunt spirituali,ca au depasit faza credintei vechi de 2000 de ani si totusi continua sa apeleze cu referiri la acest Nou Testament,care este dovedit ca evanghliile existente in cuprins au fost scrise mult dupa ,ceea ce stim ,ca ar fi fost moartea lui Iisus Hristos.Deci cu o marja imensa de neautenticitate.In plus,se cunoaste ca ceea ce circula ca invataturi ale lui Iisus,sunt invataturi antice,cu mult mai vechi decat le atribuie crestinatatea actuala.Readucerea permanenta,an de an ,repatarea la nesfarsit a acestor evenimente,despre care se stie sigur ca nici macar nu sunt adevarate [se recunoaste ca Iisus nu s-a nascut in decembrie ] ,consider eu,ca este un factor ce impiedica evolutia umanitatii,impiedica aparitia acelor schimbari mult dorite.Pentru care motiv ne tot agatam de viata acestui Iisus , viata care este inca controversata ? In plus ,mai este si un Mesia al evreilor.Pe acest blog,dumneata Remer Ra readuci in constientul fiecarui roman existenta unor invataturi cu mult mai vechi,invataturile lui Zamolxe,strans conectat cu existenta continua a noastra pe aceste pamanturi.Atunci de ce oare ,cei care va considerati pe un nou drum spiritual,va intoarceti in urma agatandu-va de niste concepte care nu apartin neamului nostru Dac?
    Va intrebati sau considerati ca nu se schimba nimic in vietile noastre.Oryen,cel putin din cele ce ne spune Remer Ra, repeta ca este cazul sa trecem la hotarari evidente pentru scimbari.Iata chiar fraza lui:"Cu toate că cei mai mulți știu aceste lucruri observăm că încă vă agățați de trecut, încă vă agățați de ceilalți oameni, de oportunități din exterior, de mila sau munca altora."Ce pot eu spune mai mult decat o spune Remer Ra,prin cuvintele lui Oryen?Cati din cei ce comenteaza aici sunt ocupati pana peste cap cu traditiile crestin-ortodoxe ce ne implementeaza an de an niste concepte ce apartin unui alt popor?Concepte despre care orice om educat,cultivat si pe un adevarat drum spiritual poate spune ca impiedica evolutia constiintei,mersul spre o alta faza de dezvoltare a constiintei.Nu ne ajunge 2000 de ani de cand tot repetam aceleasi....iertati-ma,va rog,dar asta este parerea mea,repatam aceleasi aberatii?
    O zi buna va doresc ,ganduri cat mai frumoase sa aveti pentru armonia lumii,Sefora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ne agăţăm de învăţăturile din trecut ? Am să-ţi răspund eu, Sefora . Te rog să te gândeşti dacă poţi (în plan fizic) să construieşti un bloc începând de la etajul 27 ... în sus ! Apoi spune-mi cum de ştii tu să scrii şi să citeşti ? Nu cumva pentru că cineva într-un trecut îndepărtat a făcut alfabetul ? Mai spune-mi te rog, de ce florile, copacii , cresc ancoraţi din câte o rădăcină şi nu răsar aşa de pe la doi metri de-asupra pământului. Tu de ce te-ai născut dintr-o mamă, pe care a născut-o o mamă, care şi ea a fost născută de altă mamă, etc. Apoi dacă eşti ATENT şi citeşti destul, observi că sunt nişte cicluri în istoria lumii, în ceea ce priveşte accesul la informaţie ; informaţia apare o vreme apoi, este cu bună ştiinţă ascunsă o altă vreme în care oamenii ajung mai rău ca dobitoacele şi când acest lucru atinge un anumit grad, apare câte un Iniţiat , Luminat , care trebuie să trezească mulţimea care doarme, în loc să-şi facă misiunea pt care a venit aici. Acest lucru îl poţi observa şi acum , când suntem în pragul trezirii din somnul ignoranţei (acest lucru a mai fost şi altă dată pe Terra şi posibil va mai fi). Iisus a fost cel care a venit să ni-l prezinte pe Fiul Lui Dumnezeu, Hristos. Şi prin asta trebuie să înţelegem că El ne-a spus LIMPEDE că nu este mai presus ca noi ci, doar modul lui de gândire şi percepţie este diferit de al oamenilor care dorm, ceea ce înseamnă că în fiecare om, trăieşte Hristos, ca esenţă a Fiinţei umane. Este cale lungă ca să simţi şi să trăieşti aceste adevăruri dar, dacă eşti serios şi disciplinat, te pui pe citit şi ai să simţi asta în chiar interiorul tău. De ce sărbătorim Crăciunul? 1 - ca Să-l cinstim pe Cel care S-a Dăruit pe Sine , ca să înţelegem noi că nu suntem nişte dobitoace fără importanţă , şi 2 - ca să ne amintim măcar o dată de două ori pe an , că SUNTEM FIINŢE DIVINE. Dacă mai ai nevoie de lămuriri, suntem pe-aici. Pace, Lumină şi Unitate !

      Ștergere
    2. Buna ziua.
      Multumesc ca te-ai straduit sa-mi raspunzi si pentru ca la finalul raspunsului adaugi ca esti pe aici daca mai am nevoie de lamuriri,iti spun ca nu am nevoie de lamuriri pentru ca nu am cerut lamuriri.Am adresat doar cateva intrebari celor care se mira ca nu apare schimbarea mult dorita si mi-am exprimat parerea personala referitor la una din cauzele pentru care parem a ne afla intr-o stagnare,desi parerea unor entitati este ca ne aflam de fapt in haos.
      Inteleg dintr-o fraza ce-ti apartine ca...consiliezi oameni.Foarte frumos !Daca aceasta inclinatie te-a indemnat sa-mi spui ca esti valabila in caz ca mai am nevoie de lamuriri,imi pare rau sa repet,nu am nevoie de lamuriri pentru ca,la fel ca dumneata pentru a intelege anumite aspecte ale vietii si eu folosesc foarte mult informatiile culese din carti si apoi observandu-ma si pe mine insami,dand atentia ,in masura in care pot,la gandurile,emotiile si actiunile mele.In alte cuvine,constientizandu-ma ori de cate ori imi amintesc ca am datoria fata de esenta mea divina sa fiu ATENTA la mine insami. Asta nu inseamna ca nu sunt deschisa la a mai invata si din alte surse.Dar intrucat raspunsul dumitale la intrebarile mele nu ma satisfac,aratandu-mi o parte a gandirii dumitale ce nu corespunde cu a mea,zic eu ca nu picam pe aceasi vibratie.Cand am afirmat ca ne agatam de trecut eu nu m-am referit la mersul firesc al Naturii,ci la actiunile omului.Actiunile omului sunt cele care se repeta la nesfarsit impiedicand constiinta sa avanseze.Actiunile si anumite practici religioase ce nu mai au loc in spatiul temporal al viitorului nostru.
      Dar fiecare are voie sa faca ce si cum vrea.
      Va doresc tuturor zile bune in continuare,Sefora

      Ștergere
    3. Îţi place baletul cu... cuvintele ! asta nu-i chiar rău dacă ai avea ceva de scris şi te-ai apuca de aşa o activitate. Dar ce facem cu întrebarea de mai jos !?
      "Atunci de ce oare ,cei care va considerati pe un nou drum spiritual,va intoarceti in urma agatandu-va de niste concepte care nu apartin neamului nostru Dac? " Să înţeleg că întrebarea asta ţi-o adresai tot ţie, într-un dialog cu Sinele...! Nu-i nici asta prea rău, doar că de obicei se face în intimitate (a ! nu că m-aş mira...)

      Ștergere
    4. Buna dimineata.
      Nu este nimic rau cu traditiile neamului din care faci parte.Ceea ce inteleg ca multi intelepti si ganditori incearca sa ne spuna este ca a se pastra din traditii ce este bun pentru continuitate,dar a se sterge din memoria neamului toate practicile degenerate prin interventia dogmelor crestine,pentru ca aceste dogme crestine nu au nimic de a face cu invataturile neamului din care facem parte.Ba mai mult,sunt evidente ca invataturile vechi,sanatoase au fost astfel prelucrate si atribuite unor figuri impuse de crestinatate.
      Si daca citesti precum spui,poate ti-a picat in mana ceva din scrierile semnate Osho care,alaturi si de alti contemporani, face o declaratie oarecum socanta,dar care este un adevar si in conceptia mea, crestinatatea este cea mai mare nenorocire a umanitatii.
      Restul este destul de complex ca sa-l aprofundam aici.Asa ca ,daca invataturile lui Zamolxe pot fi reactualizate,atunci este mai bine sa ne conducem viata dupa aceste invataturi.
      O zi minunata sa ai si ganduri pentru armonia lumii in care traim,Sefora

      Ștergere
    5. Orice om are o Cale a devenirii lui. Asta înseamnă că pe drumul desăvârşirii te mai şi împiedici, mai cazi, mai rătăceşti..., dar nu înseamnă că iei de bun tot ce spune un om, de la grădiniţă şi până la adânci bătrâneţi când mai uită uneori ... şi numele propriu.
      Iată de ce scriu eu ATENŢIA cu litere mari, fiindcă ea este cea care semnalează derapajele unora care, chiar dacă şi-au făcut un nume, totuşi rămân supuşi greşelii. Tot ATENŢIA este cea care te propulsează către LIMPEZIMEA SPIRITULUI . Nu-i de colea, când vrei să atingi nivelul de LIMPEZIME, să ai ca ajutor un sfetnic atât de credincios (fiindcă ATENŢIA, poate să facă o singură greşeală - să adoarmă - . Dar dacă e trează, nu este alt sfetnic mai credincios ca ea). Osho are mai multe derapaje. Dar asta nu anulează învăţăturile lui în general, însă nici nu trebuie luat ad litteram, căci de asta avem şi noi, cititorii (discipolii) minte. Văd că nu ştii nimic despre Creştinism. Ai citit "Jurnalul fericirii" de Steinhardt ? Nu pare (chiar deloc!). Sau poate n-ai înţeles-o. E o carte foarte grea. Eu am citit-o prima dată, pe vremea când eram (ca să zic aşa) "tufă de Veneţia" . Dar după ce am citit-o, mi-a fost ruşine că a trebuit să ne arate un evreu , ceea ce este Creştinismul şi în special Ortodoxia (aşa cum mi-e ruşine că, Limba Română este apărată cel mai tare în Republica Moldova, de un profesor de origine evreiască ). Apoi cartea asta a devenit pentru mine, una dintre cărţile de căpătâi, fiindcă citind-o, mi-am dat seama cât de ignorantă eram, numai dacă ţineam cont de numărul autorilor citaţi de Steinhardt în ea (ce să mai spun de experienţele pe care le-a trăit sau de Înălţimile Spirituale pe care le-a atins!). Mai vreau să adaug că prima lucrare sub numele "Istoria Religiilor" pe care am reuşit s-o găsesc pe la 17 ani, era scrisă de un comunist rus şi nu vreau să-mi amintesc ce sminteli erau scrise în cartea aceea (care a ajuns în foc, nu cumva să mai încapă şi în mâna altcuiva). Am amintit asta fiindcă ideile pe care le ai tu acum, se găseau şi pe-acolo (dar măcar autorul avea o scuză, că era supus cenzurii comuniste). În ceea ce priveşte istoria şi cultura noastră ca neam, chiar dacă eu ştiu că n-am aterizat în acest loc din întâmplare şi că port codul genetic al acestui pământ, eu nu pot face separare a acestei calităţi, de calitatea mea de Spirit Universal . Adevărul este ascuns prin toate religiile, pe bucăţele, iar acest lucru a fost făcut (în mare) din două motive :1- fiindcă oamenii n-aveau nivele de conştiinţă apte să asimileze Adevărul aşa cum arată el , şi 2 - fiindcă s-a abuzat de acest lucru (de la pct. 1) şi a fost ascuns şi mai bine, în scop de manipulare. Dacă am fi ATENŢI la emoţiile noastre, şi ele ne semnalează dacă o informaţie este sau nu, pozitiv-constructivă. Dar ego-urile noastre sunt mari şi nouă ne plac aşa măreţe cum sunt ele. Crăciun cu bucurie în toate casele !

      Ștergere
  2. Am asteptat cu nerabdare postarea.
    Multumesc! :)
    Insa cred ca lucrurile sunt ceva mai complexe si stiu din propriile experiente/experimente de atractie/creatie/manifestare din ultimii aproximativ 2 ani.
    Sunt constienta ca exista in noi programe asa-zis "negative" care mentin anumite legaturi karmice, dar acestea sunt cu un scop. Chiar daca Pleiadienii intrupati pe Pamant sunt deosebiti si setati pe armonie, pace, iubire, de-a lungul intruparilor si-au acumulat karma de platit. Mai mult de atat, unii dintre cei mai evoluati (indiferent de provenienta) si-au asumat sa plateasca din karma neamului, a familiei in care s-au intrupat. Din cate stiu eu, asta nu se poate sterge cu buretele.
    In afara de asta, unii dintre noi au anumite sarcini in planul divin si se pot misca in limitele date de aceste sarcini. Am avut un context clar in care am incercat sa schimb locatia si totul s-a materializat exact asa cum setasem intr-o intentie, fara timp alocat pentru asta. Iar cand sa pun lucrurile in aplicare, s-a intervenit energetic si nu am putut pleca. Am primit un mesaj clar de la divinitatea ca Dumnezeu-Creatorul Divin are alte planuri cu mine.
    Situatia este mai complexa decat pare.
    Cine nu e pregatit sa accepte vointa divina in ceea ce manifesta, va acumula intr-adevar multe frustrari si o senzatie acuta ca nu intelege ce se intampla, de ce un lucru se manifesta si altul nu.
    Nu suntem creatori autonomi, ci co-creatori ai realitatii. Conteaza si ceea ce manifesta cei din jur, dar si vointa divina, plus legaturile karmice (care nu sunt sterse cu buretele pur si simplu).
    De exemplu, eu pot sa resping entitatile care se alimenteaza cu lumina din campurile mele, dar nu asta e in planul divin.
    Astept cu drag urmatoarea comunicare! :)
    Fiti binecuvantat Remer Ra pentru tot aportul adus!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, lucrurile sunt mai complexe decat par la prima vedere. Dar si omul este o fiinta complexa, creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu! Treaba cu platirea karmei familei sau a neamului nu este chiar asa de simpla. Poti plati datoria cuiva dar nu poti invata lectia sa. Daca cineva trebuie sa sufere pentru ca altfel nu poate invata o anumita lectie, atunci asa va fi. Tu nu poti face nimic in acest sens. Daca interferezi, atunci nu vei face decat sa amani acea suferinta... Si mai adaugi una - suferinta ta, pentru ca ai intervenit acolo unde nu trebuia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiti ce cred ca ne lipseste noua cel mai acut?! Viziunea de ansamblu, "the big picture". Noi avem informatii fragmentare si o perspectiva limitata. Eu ii inteleg pe Pleiadieni, recomandarile lor sunt foarte senine si luminoase, dar in 3D sau (4-5D in devenire) lucrurile sunt un pic mai concrete. Si eu pot facem tot posibilul sa traiesc in armonie, dar cand sunt inconjurata de oameni plini de frustrari si blocaje, cu care am de reglat niste conturi karmice (indiferent ca sunt ale mele sau de pe neam), oameni care proiecteaza continuu propria lipsa de iubire, de respect, de dizarmonie, etc., va spun clar ca nu e atat de simplu.
      Nu stiu cand si de ce am ales sa platesc din karma de neam, pot sa va spun doar ca am platit o gramada si prin multe feluri de suferinte. De ce?! Fiindca era necesar conform planului divin sa fie curatat cat mai mult din karma de pe Pamant tocmai ca sa putem evolua cu totii. Cel putin aceasta e realitatea pe care eu o percep cu nivelul de constiinta la care sunt acum.
      Tot ce se intampla e ingaduit de divinitate pentru binele nostru cel mai inalt, inclusiv platile karmice facute pentru neam.
      S.N. Lazarev ii spune sistemul autoreglarii campurilor, a carui viteza de aplicare s-a marit foarte mult. Din cate stiu eu, un copil mosteneste aproximativ 80% din karma parintilor. Poti sa fii din orice constelatie, daca te-ai nascut intr-o familie, mostenesti karma lor in proportie foarte mare.
      Nu degeaba se spune ca un om care se mantuie isi mantuie tot neamul. Tocmai fiindca mostenim din karma de neam, trebuie sa o curatam ca sa putem evolua. Suntem legati energetic, nu pot exista intr-un neam fara ca asta sa ma influenteze. E simplu si logic.
      Mie imi sunt dragi Pleiadienii, dar noi suntem aici in alte energii, in alt context local si sub legile karmei, avand inca "facturi ale unor emotii si energii negative" de achitat.

      Si ca o completare, vreau sa mentionez o tehnica utila invata de la Pleiadieni, din comunicarile avute cu Nora Harold si Wendy Kennedy.
      De multe ori nu intelegem mecanismele care au dus la crearea si manifestarea unei situatii si decat sa consumam timp cautand resorturile si incercand sa intelegem, mai bine facem un lucru simplu. Transmitem iubire catre toate elementele care au cauzat aceasta situatie, emotie, etc. Putem face astfel de transmisiuni de iubire in trecut, prezent si viitor. Putem cere ajutorul Pleiadienilor, ingerilor, oricaror fiinte de lumina ca sa ne ajute sa mentinem frecventa iubirii, dar si a versiunilor noastre care sunt deja in armonie si iubire.
      Am testat si functioneaza, efectiv mi-am vindecat bucati din trecut folosind tehnica asta.
      Sper sa fie de folos!
      Anca

      Ștergere
    2. E o mare diferenta intre a te intrupa aici pentru propria ta evolutie sau a te intrupa pentru a schimba lucrurile (cum sunt pleiadienii si avatarii). Primii sunt influentati de energia de grup, in timp ce ceilalti au datoria de a schimba energia de grup, de a o dinamiza, schimba, alchimiza. Primii sunt sub "cupola" energetica colectiva, ceilalti sunt deasupra - vibrational vorbind.

      Ștergere
    3. Eu incerc doar sa inteleg :) , suntem cu totii in proces continuu de invatare si evolutie.
      Vedem ce se mai intampla si cum raspunde realitatea manifesta la "experimentele" noastre de creatie.
      Astept cu drag continuarea!
      Anca

      Ștergere
  4. Degeaba esti fara pereche, daca nu stii cand sa infloresti!:)

    Asa se termina filmul Ame Agaru.

    E un film foarte frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate că va părea că încerc să vă contrazic dar prin mica mea contribuție am să încerc doar să schimb unghiul de percepție, cu precizarea că ceea ce spun e doar părerea mea si că ce spun eu nu e scris în piatră...
    Fraților mei care cred, sau simt ori văd că treburile "sunt mai complexe" am să le zic că sunt complexe doar pentru ca încercă să cuprindă cu intelectul/mintea chestii care pentru ea sunt întradevăr mari, necunoscute, ne-explorate. DAR dacă privești în interior, ori privești din prisma inimii(ea chiar cuprinde tot, ea doar își reamintește), totul e SIMPLU. IUBEȘTE! Când ești în acestă vibrație totul e la locul lui, totul se mișcă în ritmul perfect... tu ca om trebuie să faci impăcarea/armonia(ta) dintre inimă si minte(cunoscut si necunoscut, vizibil si invizibil, creat și necreat).
    Nu există ceva care să nu poată fi cuprins cu inima, nu există ceva care să nu poata fi fost creat fără iubire, iar dacă a fost creat prin iubire a fost ÎN interiorul inimii, ergo inima e "mai mare"... mintea întradevăr e "mai mică", ea e cea care crește înspre... în timp ce inima e deja acolo...

    Poate am să par prost-crescut dar am să vorbesc (aparent)împotriva a ce a spus Oryen... "Pleiadienii... Ei sunt în spatele tuturor schimbărilor benefice", eu cu mintea mea ce-a proastă am să zic mai altfel... Nu doar pleiadienii stau în spatele (TUTUROR) schimbărilor benefice, ci NOI toți, frați legați sub același acoperiș/intenție... "pleiadian" e doar o etichetă, o diplomă onorifică pe un perete... schimbarea e a acelora ce și-o doresc și o împlinesc indiferent de etichetă, nume, apartenență vibratorie... contribuția benefică e a acelora care muncesc pentur ea, fiecare după puterile sale.

    Nu sunt doar pleiadieni în spațiul extra-pământean, sunt și arcturieni si sirusieni... fiecare cu felul lui de armonie... fiecare are părțile ei "mai" bune fața de cealaltă... la prima vedere pare complex cum să extragi din fiecare cei bun pentru umanitare, să înțelegi interdependențele și interrelatiile dintre acestea, dar dacă privești cu inima înspre acestea totul e ușor și simplu, cele frumoase se lipesc singure între ele, armonia se realizează singură nu trebuie s-o controlezi și dirijezi tu. Ai să te pierzi în propria necunoaștere dacă încerci să forțezi un bonsai să crescă așa cum crezi tu că i-ar fi mai bine... lasă-l liber și va crește în poziția cea mai favoravilă lui... Sunt unii care încearcă să ghjideze lumina, să ajungă la anumite rezultate și de aceea treaba e complexă...dar ia lasă-ți mintea să fie ghidată de curgerea luminii din tine și totul devine simplu, ușor de înțeles.
    Sunt nemultumit de cum am vorbit "împotriva" fratelui Oryen, dar sper că cei care îmi vor citi spusele pot trece dincolo de cuvinte, eu pun ușoare discrepanță doar pe sema cuvintelor uneori sucite... iar din faptul că și eu le-am țesut sucite să arăt faptul că mesajul poate fi citit printre rânduri în ciuda discrepanțelor... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, mai sunt si solarieni, siriusieni, arcturieni, entitati din alte sisteme solare. La care se adauga si avatarii, sufletele batrane ale planetei, care demult ar fi putut parasi planeta pentru a se intrupa in alte sisteme solare (mai bogate din punct de vedere vibrational) dar au ales sa ramana aici pentru a impinge omenirea de la spate.

      Ștergere
    2. Mon cher, iar eşti impulsiv (acum te iei la trântă şi cu Oryen) !
      Uite cum văd eu : Oryen vorbeşte doar în numele pleiadienilor , căci pentru asta are împuternicire . Nu peste tot în Univers este haosul de la noi, unde fiecare vorbeşte în numele celuilalt ... şi mai are şi pretenţia să i se acorde credit...

      Ștergere
    3. Tare mari îi vezi matale pe pleiadienii iștia... te-i fi sămălit că ei ori fi știind mai multe ca noiu?
      Ș-apoi ce se-ntâplmă cu pleiadienii când îmbracă trup de țărână? Când dau și ei cu nasu-n daravelile oamenilor? Cum se face că pentru curătare, nu e suficient 1-2 suflete pleiadiene încălțați în opinca Geei, deși sunt atât de prespălati în lumea lor? Odată întrupați încep și ei să se plângă, să cânte în cor cu oamenii doina răsucită sub greutatea pe care noi o purtăm mileniu peste mileniu... o tânguire în dulce-amăruiul grai al pământului, doina sufletului... lor le zic că amintirea casei dragi le-a fost lăsată, nu ca să evadeze din "casa de nebuni", ci ca să-și vadă misiunea, să vadă unde va duce munca lor, astă lume.

      Nu-i poți zice omului tot cei bun vine de la pleiadieni, pentru că implicit spui că restul, răul, e de la voi, oamenii, ca voi oamenii nu faceți nimica bun, așa ceva nu-i adevărat!!!... să nu lăsați pe nime să va ia lucrul(rău ori bun), să vă zîcă că lucru vost nu-i cu folos. Din el iți face treptele pe care veți urca pe scara Înălțării, scara descoperirii propriei ființe.

      Nici măcar pleiadienii nu pot interveni, nu pentru că am fi atât de mici, ci pentru că suntem atât de mari, atât de puternici în jocul nost, joc, nu haos. Oamenii vor bate pasul pe loc indiferent cine-i împinge de la spate până nu vor merge pe picioarele lor, pleiadienii sunt... compania (placută) de drum. Muncă hâtră-i să areți orbului lumina, să potolești setea de apă vie, cu povestea picăturii, să mângâi în cuvinte pe cel care nu te-aude de propriul plânset... cinste lor, celor care se pleacă pentru a se face punte peste hău întunecos... deși în talpile noastă și-n palmele ce le-ntindem pentru ajutor, am lăsat să creasc schini.

      Nu trebuie sa uitam faptul că pleiadienii si celeleate ajutoare sunt... în EXTERIOR, că atâta vreme cât așteptăm ajutorul, din afară, ca sa ne simțîm bine pe din-lontru... ceriu din care picură lumina nu-i afară, ci-nlăuntrul nostu și-n afară n-are să fie lumină până n-om lăsa lumina să se scurgă-n afară din noiu...
      Aș putea spune că într-un fel, pleiadieniii nu exista ,ei sunt doar scuza omului pentru a bea din ciutura de lumină...

      Ștergere
    4. Eşti tare în regionalisme, mon cher şi-mi place asta (dar să nu ţi-o iei în cap şi să te obrăzniceşti !) ! Însă am a-ţ zîşe fo două despre pleiadieni (sau despre alţii, că tot una-i!) . Ei nu vin aici că n-au de lucru; ci că, noi ridicăm toată ziua ochii la Cer şi plângem că nu mai putem şi că nu mai găsim soluţii. Şi Dumnezeu când vede aşa (deh! E Părinte...!), strigă la fratele mai mare şi zice < mă Gheo, du-te până la ăla micu şi vezi cei cu el.>. Sau, e ca atunci când ai o ţeavă fisurată la baie şi-i pătezi tavanul vecinului de dedesubt; te lasă omul o dată, de două ori, după care vine şi zice < mă vecine, dacă tu nu te pricepi, cheamă un instalator să-ţi repare ţeava, că îmi strici zugrăveala, miroase în baie a mucegai şi mai există şi riscul ca, atunci când tu dormi liniştit să bufnească apa şi să-mi strice toată casa !>. Înţelegi mon cher ? Noi nu suntem singuri în Univers . Prostiile noastre îi pot afecta şi pe alţii !
      Apoi, să nu ne imaginăm (ca de obicei) că vine cineva să ne facă, curat în curte! Dar dacă vine cineva, vine să ne-arate, fiindcă dovedim, fie că nu ştim, fie că nu suntem conştienţi cât rău face mizeria. Şi dacă vine pleiadianul (sau altul) el doar zice : < mă Gligor, nu mai lovi pământul cu duşmănie, doar pentru că urăşti a săpa porumbul, că-ţi iese mămăliga amară >. Ăsta-i rolul pleiadianului şi oricât de mari suntem noi (că suntem), ce folos, dacă am uitat asta !?
      Cât despre faptul că tu percepi pe fraţii noştri mai mari , în exterior, am să-ţi spun că eşti pe dinafară. Fiindcă ei nu sunt în exterior ci, chiar în interiorul nostru ; ei de-acolo şi tot acolo lucrează, fiindcă n-au percepţia duală interior-exterior. Apoi tot ceea ce trebuie să schimbăm noi şi la ce ne ajută ei, tot de natura interioară ţine căci acolo începe şi Viaţa şi Lumea. Mi-a plăcut asta :" Aș putea spune că într-un fel, pleiadieniii nu exista ,ei sunt doar scuza omului pentru a bea din ciutura de lumină..." Şi aş putea să-ţi spun că, ai putea să ai dreptate câtă vreme CREZI aşa. Dar nu CREZI asta, fiindcă altfel n-ai fi aici. Să admitem totuşi că ai putea să ai dreptate ; ce contează că omul s-ar folosi de o scuză, dacă asta l-ar conduce în Lumină !? căci "orice călătorie de o mie de mile începe cu primul pas"

      Ștergere
  6. ...Exteriorul este reflexia interiorului si Nimic nu e intamplator.. nu pot sa uit astea.
    Observ in viata creatile noastre cat si reflexile sub forma de dor puternic, fie in vise, fi in filme( in cele SF, istorioFantastice, ...cel putin asa obs) simt dorina puternica da a impartasii tot ce stiu sau am aflat, dar unii se misca mai greu si apare o incompadibilitate/nentelegere.. ajungem la vorba aia.. "te faci frate cu dracu pana treci puntea"
    Va multumesc pentru misiunea dvs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca nimeni nu este nou toti suntem vechi, spirite vechi, nici trupul nu este de origine pamanteana ci nepamanteana. NOI de acum sunte o incercare/ experiment pentru a face ceva mai bun, ceva foarte maret.

    RăspundețiȘtergere
  8. Provenienta noastra este relevanta pana la un punct.
    Conteaza mai mult ceea ce experimentam acum, aici, in acest context. Pana la urma suntem cu totii in asta impreuna, suntem toti participanti in acest proces de creare a noii realitati.
    Eu nu imi fac probleme pentru cei care sunt aici. Cine citeste aceste articole, ajunge aici cu un scop.
    Eu ma tem pentru ceilalti care nu se preocupa de asa ceva si sunt atat de prinsi de propriile lor drame si perspective asupra a ceea ce inseamna viata, incat nu vad dincolo de asta. Am incercat sa sprijin, sa asist cat de multe persoane sa isi deschida mintea mai mult, sa isi largeasca perceptia, dar nu merge, nu pot, nu sunt pregatiti, sunt prinsi in imaginea asta a singurei realitati materiale. Nu stiu ce sa zic!
    Eu cred ca vom contribui cu totii la o versiune imbunatatita a realitatii si pot sa va spun cu certitudine ca avem ajutor si asistenta divina. Nu suntem lasati aici sa facem fiecare ce vrem in mod aleator.
    Perspectiva a fi pentru sau impotriva ceva tine de mentalitatea duala in care nu mai cred.
    Eu cred ca fiecare are o perspectiva proprie in functie de ceea ce a experimentat si ceea ce cunoaste la un anumit moment. Pana la urma comunicarea de aici are un scop constructiv, de a impartasi opinii, experienta.
    Sa fim asadar Iubire!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne poti spune mai multe despre avatari,
    Dorin

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu sunt multe de spus despre ei. Se intrupeaza in anumite momente ale istoriei si unde considera ei de cuviinta. De regula, avatarii sunt in spatele (sau in chiar in fata) marilor evenimente. Fiind spirite "batrane" au puterea de a mobiliza mase mari de oameni; fac asta prin intermediul propriului camp energetic, pe care il maresc la vointa cat vor de mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pun si eu o intrebare, puerila poate, dar nu ma pot abtine :) De ce se metine acest mister: care de pe unde a venit? Eu cred ca ne-ar ajuta din multe puncte de vedere sa stim de pe unde am venit. Multumesc anticipat pentru raspuns, Simona :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degraba te-ar incurca! Daca te-ar fi ajutat, divinitatea ar fi facut in asa fel incat sa-ti amintesti!

      Ștergere
    2. Exista o vorba care circula pe internet, nu imi amintesc cine a spus-o. Tot ceea ce ai nevoie va ajunge la tine la momentul potrivit. De fapt in engleaza e "perfect time", adica momentul perfect, nu doar potrivit.
      Depinde foarte mult cum folosesti informatia pe care o primesti, ea poate sa iti dea un impuls de a creste ego-ul sau poate fi resimtita ca o mare responsabilitate si poate aparea autoblamarea pentru ceea ce crezi ca ai facut gresit sau pentru ceea ce crezi ca ar fi trebuit sa faci si nu ai facut, etc. Exista si un raspuns adaptativ, dar e necesara acceptarea neconditionata a propriei persoane.
      Eu primesc de cele mai multe ori imagini mentale insotite de emotii, senzatii si un fel de insight-uri pe care le traspun lingvistic referitor la ceea ce am cerut sa aflu sau uneori se intampla pur si simplu declansate de lucruri din lumea externa : o carte, o vizita intr-o tara straina, intalnesc un om etc.
      Inaltul Inger Raziel este cel care ne da acces la vietile anterioare si ne poate revela informatii referitor la ceea ce ne leaga karmic de aceasta viata, ori ceva ce am gresit in alte vieti sau ceva ce am inceput si trebuie sa continuam acum.
      Eu fac meditatie conectandu-ma la el, am o melodie particulara pentru asta, creata special pentru ingerul Raziel si imi setez intentia vizavi de ceea ce vreau sa aflu, insa mentionez la final "pentru binele meu cel mai inalt, daca este ingaduit de Tatal Divin si conform vointei divine sa obtin raspunsul la intrebare."
      Si pun intrebari simple si clare. De ex. "Care este legatura mea cu Pleiadienii?".
      Sau alteori il rog pe ingerul Raziel sa imi releve ceea ce considera el ca am nevoie sa stiu in acel moment sau spre ce trebuie sa imi indrept atentia conform planului divin.
      Sunt insa intrebari la care nu am primit nimic inca, cel putin nu la nivel constient. Unde nu e permis, accept cu seninatate si multumesc.
      Sper sa fie util!
      Anca

      Ștergere
    3. Multumesc Dan si Anca! Am primit eu in decursul anilor ceva informatii, mai multe, cei drept, in ultimul timp. Le-am primit in felurite feluri :) De exemplu, la intrebarea mea de mai sus mi s-a raspuns a doua zi: misterul se mentine pentru protectie. M-a ajutat mult ce am citit de-a lungul timpului (cam 95%). Ce frumos Anca din partea ta sa scri asa mult pentru mine. M-a impresionat gestul :)
      Am intalnit in ultimul timp oameni din toate colturile lumii. Sunt minunati! De exemplu eu obijnuiesc sa zic: azi ma intalnesc cu Ana brazilianca. De aceea sper sa apuc ziua cand voi spune: azi ma intalnesc cu Ana sirusianca :) Nu e un vis frumos? Dar continuarea visului e si mai frumoasa :))))

      Ștergere
  12. Draga Anca,

    "Cine nu e pregatit sa accepte vointa divina, va acumula multe frustrari" (Anca); "Daca cineva trebuie sa sufere pt. ca altfel nu poate invata o anumita lectie atunci asa va fi" (Remer), "Nimic nu e intamplator" (Anonim).
    Adevarul este in noi, si pluteste in fata ochilor nostri, pe acest blog. Asa este si in viata, este un fel de puzzle care se formeaza prin experientele noastre si a celor din jurul nostru. Nu mai cred ca ar trebui sa ne facem probleme pentru nimeni, caci cu cat ne incrancenam mai mult sa ajutam pe cineva si chiar si pe noi insine, cu atat blocam fluxul energetic si declic-urile si amanam inevitabilul: evolutia fiecaruia, impreuna sau separat, conform unei "asistente divine" de care spuneai, si la timpul potrivit pentru fiecare. Sincronicitatile exista. Totul este perfect in Univers si vom intelege acest lucru numai daca ne lasam ghidati de Legile Universului si nu de cele umane, cu Increderea/credinta si Iubirea de care ne vorbea si ne vorbeste inca Isus in inimile noastre. Sa privim, deci, in inimile noastre, "acolo e puterea" (Remer).
    Iubire si Binecuvantare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O postare senina. :) Asta simt eu in spatele cuvintelor. Asa este, totul este perfect in Univers. Multumesc de reminder!
      Nu imi prinde bine sa gandesc prea mult. :)))
      Insa incerc sa inteleg lucrurile care se intampla in aceasta intrupare, in prezent si nu prea reusesc.
      As vrea sa ma adaptez mai bine la mediul in care traim. Nu am fost atat de senzitiva intotdeauna. Empatica da, percepeam schemele psiho-mentale ale celorlalti, le simteam emotiile, dar nu simteam vibratia tuturor in mine, in corpul fizic.
      In urma cu doua zile, s-a apropiat de mine (la 30-40 cm) o persoana care a acumulat multa neiubire de sine. Am simtit ca si cand m-ar fi lovit ceva in zona chakrei inimii. Simt organic lucrurile astea. Nu-i prea amuzant... :)
      Dar cu siguranta exista un sens in asta si intr-o zi voi intelege.
      Cu nesfarsita pace si iubire,
      Anca

      Ștergere
    2. Va trece, Anca, ai incredere ca va trece!:)

      In toate cazurile astea de empatie organica, iarta cat poti de mult si detaseaza-te cat mai rapid. Vezi ca, in acelasi moment, pe planeta se intampla atat drame ( mai mari ca a ta ) cat si mari bucurii ( poate mai mari ca ale tale ). Uita-te la cer, pentru ca el apartine Pamantului in ansamblu si te va sprijini in detasarea ta. Si tine-te de ceea ce esti tu cu adevarat, abandonand ceea ce te defineste ca reactii ( fizice si de orice alt fel ) in acel moment.

      Si, speaking of "vreau sa inteleg lucrurile" ... vezi ca prea multa intelegere te duce unde nu vrei...Asta e, nu suntem ( inca ) destul de puri ca sa ne mentinem intelegerea pe caile benefice ... In Siddhartha, romanul lui Herman Hesse, Buddha ii spune lui Siddhartha:"Prietene, fereste-te de prea multa intelepciune!..." :)

      Ștergere
    3. Am citit mesajul de mai multe ori, nu atat pentru cuvintele lui, cat pentru energia din spatele lor : un mix de mai multe elemente : calm, un pic de seninatate, un pic de compasiune, un pic de intelegere, un pic de sprijin, un pic de zambet, respect, un pic de simt al echilibrului, un pic de bucurie.
      Aseman vibratia din postarile tale cu consistenta unei inghetate de vanilie usor topita, cand e asa moale si pufoasa, si atunci ii simti cel mai bine aroma.
      Asta nu e o drama. E neplacut, solicitant uneori, alteori frustrant, dar cu siguranta nu e o drama.
      Insa am nevoie sa fiu mai adaptata.
      Cum pot sa ajut oamenii daca nu sunt in stare nici macar sa stau printre ei?! Asta e marea mea tristete. Tatal Divin nu m-a trimis aici doar sa am un job, sa ma casatoresc si sa fac copii. Sa fim seriosi! Daca trebuie, fac si asta, dar noi suntem aici sa creem o noua realitate bazata pe iubire, acceptare neconditionata, echilibru, armonie, constienta unimii.
      Cred ca e necesar sa crestem nivelul de constiinta ca sa putem duce omenirea un pas mai departe decat e. Si inca un pas si inca un pas tot mai aproape de iubire si lumina.
      E posibil! Stiu ca e posibil, insa trebuie sa ne punem toata fiinta in spijinul acestui demers. Cat mai multi, cat mai profund si cat mai deplin! Si sa lucram in echipa.
      Munca aceasta fiecare pentru el are un rol, foarte important de altfel, dar e timpul actiunii, in special al actiunii in echipa, e timpul sa ne asumam responsabilitatea realitatii actuale si sa ne luam puterea inapoi.
      Cine crede ca poate trai in pace si liniste pe aceasta planeta atat timp cat nu e o pace globala, se inseala. Toate dislocarile de energie ne afecteaza. Eu le simt, se reflecta in corpurile mele. Cutremurele, inundatiile de pe zone mari, taifun, indiferent daca e in Japonia, Germania, Romania, Australia, etc. Tot ceea ce se intampla se reflecta in corpurile noastre. Chiar daca ne izolam stand departe fizic de asta, suntem interconectati cu tot ce se intampla.
      Va propun sa folositi mantra aum (sunetul primordial al creatiei), dar cantata/incantata. O sa simtiti conexiunea cu intreg universul.
      Nu exista separare reala. Suntem conectati cu totii, tot timpul la tot ce se intampla.
      Detasarea e doar pentru a vedea lucrurile de la nivelul constiintei, dar nu exista separare reala.
      Acum ma retrag in lumea mea de meditatie si citit, sa mai procesez ce se intampla energetic.
      Va pup si va iubesc! :)
      Anca

      Ștergere
    4. si cum poate fi pace globala atata timp cat nu traiesti la nivel de individ in pace, iubire si liniste? de ce urmaresti nelinistea din jurul tau? de ce nu mergi catre lumina si-ti indrepti atentia catre intuneric...de aici diferenta intre oameni, dincolo de asta suntem egali...viata este primita ca ceva brut iar omul prin liberul arbitru adauga detalii, numai ca ajunge sa se piarda in detalii...de mii de ani continuam cu aceleasi greseli...ridica privirea din pamant...iubirea este opusul nu numai al urii ci si al fricii...nu mai astepta ca lumea sa traiasca in pace si iubire pentru tine, traieste tu in pace si iubire pentru lume...atata timp cat traiesti aici tu esti lumea

      Ștergere
    5. "Nelinistea" din jur ne afecteaza indiferent daca suntem atenti la ea sau nu. Daca ii acordam mai putin spatiu, nu inseamna ca nu exista sau ca nu ne afecteaza. Nu exista separare reala.
      Eu nu astept ca oamenii sa traiasca in pace si liniste pentru mine, eu imi doresc ca ei sa traiasca in pace si liniste pentru ei.
      Iar privirea mea este indreptata catre oameni, animale, pasari, fiinte, entitati, univers, Viata, nu in pamant.
      Eu pot sa ma duc intr-un ashram si fac ceea ce imi place pentru tot restul vietii. And live happily ever after, dar nu pentru asta suntem aici acum.
      Pai exact asta presupune pacea globala, ca fiecare dintre noi sa fim la nivel de individ pace, armonie, iubire, echilibru - in interior si ca manifestare. Insa daca privesti cu atentie in jur, vei gasi foarte putini oameni care sa traiasca in echilibru. De aceea cred ca e necesar sa ridicam nivelul de constientizare, de intelegere ca nu mai repetam alte mii de aceleasi greseli. Nu mai avem mii de ani la dispozitie in aceasta versiune.
      Asta e o munca de facut fiecare cu el, dar oricand putem ajuta/sprijini/asista pe cine doreste asta.
      Pana la urma totul se rezuma la Iubire, la nivelul de constientizare si la relatia cu Sursa intregii existente. Insa pentru a schimba efectiv structurile practice de organizare, e nevoie de munca in echipa.
      Lumina si intunericul fac parte in aceeasi masura din Creatie. Faptul ca noi le vedem ca fiind opuse tine doar de mentalitatea duala, tipica in 3D. Lumina fiind buna, iar intunericul rau?! Le vad mai degraba ca fiind complementare decat opuse. E vorba de a experimenta o anumita vibratie sau alta.
      Anca

      Ștergere
    6. eu privesc in jur si caut sa descopar pacea, iubirea si armonia din fiecare Eu...detaliile din viata lor in face diferiti...credintele induse, obiceiurile, familia, mediul...nu toti au avut poate "norocul" sa evolueze altfel...daca ne-am opri din ai judeca pe semeni poate ca am face un pas important in evolutie...judecata vine din experienta, experienta vine din greseli iar greselile vin din interpretarea gresita asupra lucrurilor, asa ca hai sa iesim din cercul asta si pur si simplu sa iubim...sti ce frumos este sa vezi lumina din fiecare om?...ai sa primesti un zambet in schimb...

      Ștergere
  13. Una peste alta, sunt bucuros pentru tot ce se intampla, pentru toate schimbarile astea, parca se simte o forma de iubire veche, un dor frumos, ceva de nedescris. multumesc Remer cat si fiintelor de lumina si toti cei care vor sa aduca iubire in univers.
    App chiar azi 12.19.2013 in bucuresti, eram in masina si am auzit la radio, cum ca pe viitor nu s-ar mai da note la elevi, ci iar lasa sa isi urmeze fiecare calea,(nu am retinut exact cu a zis) ceva asemanator Atlantidei, ma bucurat asta, imi da incredere ca merge pe calea cea buna

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine v-am regăsit ! Iarăşi mulţumim gazdei nostre pentru comorile care ţâşnesc prin cuvinte ! Să fii binecuvântat Remer Ra , căci hrana cu care ne hrăneşti, o căutam dintotdeauna, fără să avem habar ce căutăm!
    Mă declar satisfăcută să constat că, gândurile şi ideile pe care le-am dobândit, mă zidesc şi mă conduc, au corespondenţe exstraplanetare (ceea ce nu-i de colea!).
    Este adevărat că mult am rătăcit şi că trebuie să fiu recunoscătoare Lui Dumnezeu că, a stat de veghe colea , chiar în inima mea, ca un FAR CĂLĂUZITOR , căruia îi simţeam prezenţa chiar şi atunci când mă târam pe jos, zdrelindu-mi genunchii ... şi deşi cu ochii îmi plângeam rănile, totuşi EL îmi ridica, capul ca să privesc şi să-mi proiectez CALE mai departe...!
    Consiliez (ca să zic aşa) oamenii, dar nu le vorbesc despre rănile pe care le-am îndurat ca să ajung astăzi la nivelul acesta, din două considerente : 1- ca să nu-i sperii şi prin asta să se descurajeze şi 2 - pentru că , consider că am suferit eu destul şi pentru ei, neavând altă îndrumare decât cărţile şi FARUL din inima mea. Ca să mă refer la acest FAR, el nu este un şablon care se foloseşte uneori , doar pentru că sună bine, ci , îl simţeam ca pe o forţă care mă împingea mai departe. Sigur că am gustat din multe dezamăgiri , care mă epuizau ; mă dezdănăjduiau dar, mă minunam şi eu câteodată când, pur şi simplu primeam un val de energie, mi se schimbau gândurile ca de la sine şi o luam de la capăt. Încercam de multe ori (uneori chiar mă încăpăţânam) să găsesc sprijin înafară, şi deşi uneori părea că l-am găsit, într-un final constatam că nu este solid ... căci totul se năruia. Am făcut multe astfel de încercări până să-mi dau seama că, PUTEREA DE A TRĂI, NU ESTE NICĂIERI AFARĂ, CI, EA VINE DIN INTERIOR. Şi am mai constatat că, tot ce încercam să construiesc înafara mea şi cu elementele din exterior, deşi era şi aceea tot o construcţie, îmi făcea rău, întorcându-se împotriva mea, iar lucrurile au ajuns până într-acolo că, încercând cu disperare să mă apropii de Dumnezeu, mă rugam LUI, noaptea, la fereastra deschisă, cu mâinile împreunate şi coatele pe pervaz, ca să fiu mai aproape de Cer (mă gândeam eu). Într-o seară în timpul unei astfel de rugăciuni, am simţit o forţă care mă împingea (la propriu) peste pervaz. La început am crezut că e doar o senzaţie dar, apoi acest lucru s-a repetat şi din această cauză am întrerup felul acesta de a mă ruga. De ce vă spun acest lucru ? Pentru că, uitându-mă peste comentarii, văd o preocupare prea mare, pentru karmă şi vampirizarea energetică.
    Despre vampirizare cred că am mai amintit aici (în alţi termeni) şi spuneam că toate entităţile care ne hăcuiesc energetic, sunt de fapt Creaţiile noastre negative care, sunt ataşate de corpurile noastre, aşa cum este copilul dependent de sânul mamei (şi mai târziu legat prin cordonul ombilicat energetic), sau sunt entităţi rătăcitoare pe care singuri le atragem printr-un mod de gândire negativ. Ca să mă întorc la ceea ce mi s-a întâmplat mie în noaptea aceea, vreau să vă spun că, am înţeles mai târziu faptul că, în momente de disperare, neaflându-mi corespondenţe şi rost pe pământ, mă gândeam uneori că, mai bine aş muri (şi nu vreţi să aflaţi ceea ce-mi trecea atunci, prin cap). În noaptea aceea, gândurile mele referitoare la moarte, adunate de-a lungul timpului, ajunseseră o structură suficient de puternică, că a încercat să se pună cu mine şi chiar să mă răpună. DAR FARUL ERA ACOLO şi mi-a spus : "DACĂ NU FACI FAŢĂ, ÎNCHIDE FEREASTRA" ceea ce am şi făcut.
    urmează...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...frica, păzește via. Dacă n-ai curaj, înseamnă că nu ai învățat...lecția. Și va trebui să repeți...exercițiul, pentru a rezolva problema...dac-o face altul, el va lua cununa cu ..lauri,cuvenită ție la finalul ...exercițiului. Atenție la ...idolatrie.
      un
      kokorol

      Ștergere
  15. partea a doua :
    Cât despre karmă, noi o interpretăm ca pe o datorie din altă viaţă.
    Să ne-ntoarcem în simplitate şi la amănuntele vieţii de zi cu zi, dar să ţinem cont şi de faptul că, "Legile Universale" se aplică în cele mai mici amănunte ... şi să luăm un exemplu banal : avem o datorie de 5000 de lei faţă de cineva şi nu putem nicicum s-o achităm dintr-o bucată, ba ne este greu şi în rate eşalonate. Ce-i de făcut ? Începem să dăruim bani ... puţin..., cât avem ; împărţim pâinea noastră unuia care este mai nevoiaş ca noi , înţelegându-i neputinţa lui, pentru că noi înşine o experimentăm. Ce se întâmplă în planul nevăzut al acestor gesturi ? Se declanşează un proces imens în care se implică... TOT UNIVERSUL ( i-auzi... !!!), la sfârşitul căruia , apare "ca din SENIN (din SENIN carevasăzică...) o oportunitate de câştig pe măsura datoriei pe care o avem şi chiar mai mare ca asta. O să ziceţi -"hai lasă-ne...!!!". Dar , o să ziceţi asta că nu v-am spus tot... ! şi anume că, atunci când dăruiţi din puţinul vostru, voi să ŞTIŢI care sunt efectele voastre, însă fără a le pretinde ci, doar să CREDEŢI în ele .
    Zice o vorbă românească : "Dar din Dar se face Rai" ; dar noi, o tot repetăm fără să vizualizăm ce este Raiul pe care-l pomenim ...!
    În "Legile lui Zamolxe" sunt descrise etapele procesului de materializare - "INTENŢIE (gând) - IMAGINE (vizualizare) - EMOŢIE (trăire, simţire , bucurie a lucrului împlinit), iar toate acestea (zic eu) conduc la CREDINŢA L.IMPEDE în împlinirea lucrului pe care l-aţi proiectat , apoi urmează materializarea , în modul cel mmai firesc cu putinţă, fără nici o sforţare. Aceste trei etape trebuie puse sub controlul ATENŢIEI şi urmărite pas cu pas şi tot ceea ce faceţi să fie sprijin pentru împlinirea scopului.
    În "Numerologia în viaţa fiecăruia" zice-aşa Maestrul Anatol Basarab :"Orice lucru, oricât de fantastic ar părea..., poate fi împlinit dacă, investim în el, suficient timp şi suficientă energie ", aici îmi permit să mai adaug eu, şi SUFICIENTĂ ATENŢIE.
    Dar să ne întoarcem la "datoria" karmică . Zamolxe spune că (citez din memorie ) : "karma se rezolvă şi prin generozitate". Adică exact ceea ce am descris mai sus. Şi ca să concluzionez, zic aşa : - Ai o datorie de împlinit, DĂRUIEŞTE-TE ŞI DĂRUIEŞTE , IAR DATORIA SE PLĂTEŞTE EA , PE SINE. Să fiţi binecuvântaţi ! şi să ştiţi că toate cele pe care le scriu aici, sunt scoase PRIN mine (căci vin de deasupra mea) chiar de către voi, motiv pentru care vă sunt RECUNOSCĂTOARE !

    RăspundețiȘtergere
  16. Intrebare legata de Misterele scolii Zamolxiene. Este descris acolo un set de exercitii pe care discipolii le faceau in nisip, sincronizand emisferele creierului, obosind mintea, crescand concentrarea, antrenand . Genul de exercitii despre care spuneau ca-s mai grele decat postul de hrana, care antreneaza vointa si corpul fizic. M-ar interesa daca se poate un astfel de tip de exercitii daca se pot face in cadrul unor ateliere organizate si daca poti da o descriere a lor mai larga, pe etape, cu amanunte. Sau daca cunosti pe cineva in tara care ofera astfel de cursuri. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc pe cineva care preda astfel de tehnici intr-un mod organizat. Dar nici nu cred ca este nevoie de asa ceva. Oricine le poate face fara a avea nevoie de un supraveghetor. Tehnicile prezentate in carte sunt relativ simple.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns. Cred ca ar fi foarte utila luarea in calcul a unor astfel de seminarii. Fara supraveghetor pot face partea legata de vointa, cu posturi prelungite, privare de comunicare sau vedere prin retragere in solitudine etc. Dar astea cu mintea si tehnologiile de tip "hemi-sync", desi fara sunet, mi se par mai greu si mai "nesigur" de facut de unul singur. Stiu ca sunt relativ simple, dar nu sunt descrise pe larg in text. Adica dimensiunile, numarul de repetari, tinta dorita. Plus ca era partea aia cu analiza desenelor care banuiesc ca este util daca-i facuta de cineva cu experienta.

      Citez: Zamolxe şi învăţătorii erau aproape de ei, urmărind cu foarte mare atenţie unde greşeşte fiecare, şi care sunt cauzele. Desenele erau întocmite de Zamolxe în aşa fel încât să lase descoperite problemele şi dezechilibrele legate de aspectele solare şi lunare (masculin–feminin, expansiune–contracţie, acţiune–reacţiune, oscilaţie–continuitate). Toate acestea se vedeau în felul cum desenele erau deformate când erau scrijelite pe lateral. Unele mici probleme ieşeau în evidenţă la primul exerciţiu iar alte probleme sau dezechilibre (mai subtile) ieşeau în evidenţă la al doilea exerciţiu.

      Ștergere
    3. Mai aveam o intrebare. Pe vremea atlantilor povesteai ca erau frecvente calatoriile, nimeni nu mai avea o casa in aderatul sens al "proprietatii" si oamenii erau foarte mobili. Sunt curios daca regula cu hrana ideala pentru corpul fizic este cea din zona in care erai nascut se aplica si atunci. Daca da, cum rezolvau asta ? Daca nu, de ce ? Multumesc.

      Ștergere
    4. Cartea a fost scrisa in stare de semitransa. Eu nu ma pot compara cu Zamolxe si cu invatatorii zamolxieni. Acum sunt vibratii mai inalte decat in acele vremuri si nu-si mai au rostul asemenea tehnici dificile.

      Vremurile erau diferite, oamenii erau diferiti! Pe vremea aceea se hraneau cu mai putine alimente solide. Vom ajunge si noi acolo.

      Ștergere
    5. Pai spuneai in episodul anterior: Dar fără a avea o oarecare disciplină mentală, această amplificare a energiilor poate fi în dezavantajul nostru. Știu că s-a mai încercat acest lucru în trecut iar rezultatele au fost chiar neplăcute.

      Deci cu atat mai utile mi se par astfel de exercitii pentru disciplinarea mintii in aceste momente cand au loc amplificarea energiilor mult mai tare decat pe vremea lui Zamolxe si discipolilor sai din Dacia.

      Multumesc pentru lamuririle legate de hrana. Sunt curios cand se va termina perioada intermediara si majoritatea oamenilor vor ajunge sa se hraneasca preponderent cu sucuri, sungazing sau chiar prana... ;)

      Ștergere
    6. Discipolii lui Zamolxe urmau sa devina intemetori de asezari (polistai) si initiati (asa-zisii kapnobatai-umblatorii pe nori). Intre acestia si cei care au o oarecare disciplina mentala e diferenta mare.

      Poti efectua acele exercitii din carte fara a fi in pericol. Daca vrei, poti cere ajutorul unor ghizi spirituali care sa te asiste. Vei intelege la nivel intuitiv ce e de facut.

      Ștergere
  17. Rennatosa Josai, esti minunata! Pot sa te iau acasa? Iubire si recunostinta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu este nevoie "să mă iei acasă", ci, să-ţi dai seama că ..., SUNTEM CU TOŢII ACASĂ . Când ajungi să TRĂIEŞTI această stare (starea de ACASĂ) înglobând în ea totul, îţi dai seama că, ceea ce ţi se pare a fi aşa de departe, este chiar colea, în interiorul tău, doar că, este ascuns sub un maldăr de bălării care trebuie curăţate. Dar, îţi mulţumesc pentru apreciere !

      Ștergere
  18. Remer imi place ca insisti "obraznic".... si ca pui toate intrebarile. Diferenta de la teorie la practica e mult mai mare decat diferenta de la practica la teorie.

    Problema majora a lipsei de efect e pentru ca nu exista suficienta energie de cheltuit din partea indivizilor luati separat pentru spargerea barierelor. Si la sfarsit e exact cum zici acumulezi frustrari in plus...pentru ca tot capitalul de energie si timp s-a dus pe apa sambetei.

    Daca privim schimbarile in domeniul tehnologiei sunt de-a dreptul fabuloase pentru ca banii au curs in mod unilateral in directia asta si cei implicati au avut motivatia de a cheltui procente mari din energia de care dispun.

    Cumva toti ne inghesuim pe niste de manifestare permise de sistem in timp ce marile probleme nici nu indraznim sa le vedem. Desi distrugem planeta in mod accelerat in urma progresului industrial calcam si mai tare pedala de acceleratie.

    Pana cand actualul sistem nu se va prabusi de la sine nu va exista o motivatie consistenta pentru reintoarcerea la unele intrebari de baza si cautarea unor noi raspunsuri... iar din perspectiva asta noi romanii suntem campioni... am demolat tot ce era cat de cat bun din trecut si acum suntem ca o coca pe care s-a pus ceva murdarie.... dar inca se mai poate face o paine buna... si mai ales una facuta dupa alte principii decat ce au facut altzii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemele nefunctionale se prabusesc de la sine (asta cere timp), fortat (e nevoie de implicare directa) sau sunt transformate (e nevoie de intelepciune si vointa). Oricum ai lua-o e nevoie de oameni... Totul pleaca de la individ. Degeaba vrei daca nu ai cu cine! Si cat timp ai... nu vrei!

      Ștergere
  19. Buna seara.
    Te rog frumos Remer Ra sa-mi spui si mie pentru care motiv nu ai postat comentariul meu din data de 19 dec,cam in jurul pranzului.?Si sa nu-mi spui ca nu l-ai primit pentru ca a mers totul perfect,s-a afisat ca comentariul meu va fi vizibil dupa aprobare?Ce ti s-a parut ca nu merita a fi afisat?Ce-am spus despre Iisus?Sau despre agatarea continua a romanilor de trecutul implementat de bisericile crestine?
    Nu am folosit un limbaj neadecvat si nici nu am adus vreo jignire cuiva.Este de neinteles de ce nu-mi postezi comentariile.Dar totusi,daca ma straduiesc reusesc sa gasesc motivul.Ceva nu functioneaza corect cu cele ce se scrie pe acest site.O seara buna,Sefora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era chiar primul mesaj! La fel ca data trecuta, primul dv. mesaj a fost pus in spam; probabil ca Google l-a considerat ca fiind o reclama - Sefora este si un cunoscut magazin de parfumuri.
      Eu ma uit rar in spam...

      Ștergere
  20. Am recitit articolul si vreau sa mentionez doua aspecte vizavi de care s-a aprins beculetul.

    1. Legea atractiei versus legea creatiei.
    Eu l-am urmarit intr-o vreme destul de consecvent pe Drunvalo Melchizedek. Are cateva carti scrise, pagina de facebook, se gasesc inregistrari pe youtube, are o "scoala" - The School of Remembering si o tehnica "Awakening the Illuminated Heart". Cartile se gasesc si traduse in limba romana.
    Drunvalo vorbeste despre activarea corpului de lumina, Mer-Ka-Ba si despre spatiul sacru al inimii.
    El spune ca atat timp cat creem cu mintea, ne supunem principiilor dualitatii. Daca atragem fericire, la fel de bine putem avea parte si de reversul acesteia - nefericire, daca atragem abundenta, la fel de bine putem avea parte si de lipsuri. Exact asa cum apare si in cartile dlui Remer Ra, tot ceea ce urca, va si cobori, ce creste, va scadea, etc.
    Insa atunci cand aplicam legea creatiei, vom face asta din inima, din spatiul sacru al inimii, sunt mai presus de legea atractiei, implicit nu ne mai supunem principiilor duale. Cand creem din inima, din iubire, totul se manifesta divin, lipsit de efort. Cand creem folosind mintea umana, aplicam de fapt legea atractiei si ne supunem principiilor duale.
    Diferenta e mare.

    2. Vizavi de materializarea versus nematerializarea planurilor si dorintelor noastre, intr-una din comunicarile Pleiadiene prin Wendy Kennedy, acestia au vrut sa sublinieze faptul ca atunci cand dorim sa manifestam ceva trebuie sa fim constienti de faptul ca trebuie sa existe o "vibrational match" (o potrivire vibrationala) intre ceea ce dorim sa manifestam si ceea ce suntem. Iar daca nu exista aceasta "potrivire vibrationala", se vor manifesta in viata noastra situatiile necesare sa ne ajute sa depasim, sa eliminam blocajele care stau in calea manifestarii a ceea ce ne dorim. Adica in prima faza putem trece prin situatii mai putin placute ca sa ajungem in final la ceea ce dorim sa manifestam.
    Mi se pare un aspect foarte important. Si este una dintre cauzele nemanifestarii.

    In final, va dau un link de unde puteti descarca multe carti in format electronic, inclusiv cateva ale lui Drunvalo ; e vorba despre subiecte de spiritualitate, psihologie, religie, relationare.
    http://audiospiritual.com/pdf/

    Sper sa fie utila postarea mea! :)

    Fiti binecuvantati!

    Cu nesfarsita seninatate azi,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  21. DRAGI ROMÂNI DE PRETUTINDENI, FRAŢILOR,
    Ca să nu ne mai cramponăm pe ideea că n-avem pe cine pune în locul politicienilor de astăzi, deschid astăzi o listă de PERSONALITĂŢI (ATENŢIE ! PERSOANE ŞI NU PARTIDE ) care să nu fie în nici un fel afiliate politic, pentru a crea o echipă care să ADMINISTREZE ŢARA .
    Pentru aceasta, această listă trebuie să circule şi să fie completată de voi toţi, cu personalităţi ale neamului acestuia frumos, pe care le consideraţi demne din toate punctele de vedere.
    După ce vom structura această listă , vom vedea care , unde, este potrivit într-o structură de conducere a Statului (după ce avem şi acordul personalităţilor respective ) .
    Să facem acest lucru, conştienţi şi responsabili pentru alegerile pe care le facem , căci nu vă cer aşa... o părere ci, vă cer să numiţi oameni pe care îi CUNOAŞTEŢI ŞI APRECIAŢI CA FIIND VALORI NAŢIONALE.
    Vă cer seriozitate maximă şi implicare !
    Vă mulţumesc !
    Voi începe eu lista , după cum urmează :
    1 - DAN PURIC
    2 - RADU MORARU ("Naşul")
    3 - MAIA MORGENSTERN
    p.s. putem face completări la această listă pe măsură ce mai indentificăm şi alte personalităţi , iar acolo unde numele nu ne spune încă nimic, vă rog să aduceţi date despre personalitatea respectivă, mai ales că, A VENIT VREMEA SĂ NE CUNOAŞTEM VALORILE UMANE NAŢIONALE (am deschis lista pe fb).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare din lista ta "administreaza" deja cate ceva.
      Parerea mea e ca oamenii apar la momentul potrivit.
      Cateodata ma gandesc la o situatie simpatica cu oamenii care sunt pe dusumea cu ochii inchisi tipand ca o sa cadaaaaa.
      Totul e deja aranjat, nu e nici o indoiala.
      Trebuie sa ajungem sa nu ne mai dorim nimic cu mintea ca acel ceva ce asteptam cu inima noastra sa se manifeste.
      Am auzit pe undeva spus un subtil adevar ca atunci cand construim cu mintea in realitate se va crea in acelasi timp si contrariul a ceea ce ne dorim...iar asta are implicatii profunde.
      La urma urmei ce e atata graba, nu va place linistea asta care se construieste?

      Ștergere
    2. Crezică oamenii îs problema aici... ei bine într-un fel ei sunt pentru că susțin un sistem care s-a dovedit prost. Puterea corupe și are să-i corupă chiar și pe cei mai buni de pe listă... Au fost si alții, mai pricepuți inclusiv în politică și cu porniri curate (la început)(fsn,cdr,pdl) și s-a ajuns aici! E cazul să nu mai sprijinim o soluție care susține AUTORITATEA, PUTEREA unui om peste un altul...
      fiecare om să fie stăpân peste propria viață...
      Personalități???... iarăși cultul personalității, când o să pricepeți că oricare ar fi omul la conducere acesta tot om e... în plus oamenii prezentați sunt actori plus un comentator tv, ce te face să crezi că ei se pricep la condus o țară??? Si eu pot să propun grămadă de oameni buni, țărani simpli cu cugetu curat, de la țară, dar asta nu-i face buni conducători... oamenii propuși or fi valori naționale nu zic ba, dar nu la condus oamenii... asta e!
      Intenția ta e bună, doar că sistem acesta ne-adus aici... dragă soruță, încearcă "idei de născare" un articol scris de mine prin care alduiesc desfacerea "puterii" și o pun în mâna oamenilor... poate vi și matale cu ceva asemănator( ce-am zis eu nu-i vecernie) și de ce nu poate cu ceva încă și mai bun... pentru că poți pune la vârf omu cel mai bine întenționat... că-s o grămadă de... alții-subalterni, și până ajunge cuvântu "de sus" la cei cetățenii "de jos" acesta trece prin gurile "sfinților" iar la tine tot osul ros ajunge

      Ștergere
    3. din pacate oamenii vror sa fie condusi , sa aiba cineva grija de ei , isi doresc schimbarea dar nu vror sa se schimbe , asteapta un salvator . din pacate

      Ștergere
    4. Tipic negativist mon cher ! Dar de ce nu îndrăzneşti tu, să priveşti mai departe ... ?
      În viziunea mea, mai întâi facem cu toţii nişte propuneri , întocmim (tacticos) o listă, ne punem de acord asupra ei (că nimic nu-i bătut în cuie ...), apoi cei asupra cărora am căzut de acord, trec printr-un examen (la propriu) îşi dovedesc (public) abilităţile şi abia apoi sunt ANGAJAŢI cu acte în regulă, cu contract, program şi fişa postului, ca orice angajat al unei companii (că în fond, o ţară, nu-i decât o companie mai mare, a cărei proprietar este POPORUL). În aceste condiţii, orice ocupant al unui post din administaţia ţării, îşi vede liniştit de munca lui, fără a fi distras de lupte politice şi alte obligaţii ce decurg din aceasta. Eu văd o ţară, fără partide politice (că asta duce la separare) şi fără parlament, ci condusă, după modelul oricărei afaceri, unde tot poporul lucrează în funcţie de TALENTUL fiecăruia, ca să obţinem maximă eficienţă. Constituţia şi Legile trebuie să fie de inspiraţie universală (iată avem şi un cod de Legi mai personalizat pe structura poporului român ca descendenţi ai dacilor ). Iar hotărârile importante să fie luate cu acordul tuturor printr-un sistem simplificat care să nu genereze costuri majore. Plecând de la o astfel de idee , în loc să tot căutăm "bube", mai bine am privi la părţile bune şi să punem fiecare umărul la construcţie şi dezvoltare . O astfel de idee mă urmăreşte de multă vreme, dar pentru că IDEALISMUL era atât de blamat, am lăsat-o undeva într-un colţ . Apoi citind lucrarea gazdei noastre, Remer Ra , "Chemarea Atlanţilor" , studiind "Legile lui Zamolxe" şi apoi postarea cu titlul "România în pragul unor transformări spirituale majore", am constatat că ideea mea nu este deplasată (chiar deloc) şi am început să meditez asupra ei, încercând s-o adaptez la condiţiile de azi şi de acum. Prima dată am vorbit despre acest lucru, cam prin luna septembrie, după ce au început protestele împotriva proiectului Roşia Montană, când am văzut că oamenii politici în care aveam cât de cât încredere, au TĂCUT. Le-am făcut scrisori deschise, le-am scris personal, am făcut comentarii pe paginile lor şi... IOC. Acum, citind mesajele lui Oryen şi fiindcă idee era deja coaptă, pur şi simplu am înţeles că este o Cale de dezvoltare a ei. Şi iată primul pas : V-O SUPUN ATENŢIEI (sigur că mi-am asumat şi părerile de amorul artei (ale unora) care se nasc din frustrări, dar... sunt hotărâtă să mă investesc pe mine în acest proiect, cu totul, de aceea am deschis o uşă...)

      Ștergere
    5. 1. Cătălin nu este negativist, ci… realist. Care este procentul din populaţie care îşi doreşte, acţionează şi devine liber întreprinzătoare?! La noi în România nu ştiu, dar occidentalii care au făcut astfel de sondaje au obţinut un rezultat relevant: maxim 5%. Aşadar, ceilalţi se mulțumesc cu un loc de muncă. Şi ce înseamnă să fii salariat? Să ai un şef, un conducător. Îmi permit să fiu şi cârcotaş: salariat = slugă. Nu ne-a plăcut termenul slugă sau sclav, l-am înlocuit cu… salariat. Nu vreau să provoc polemici, dar vreau să atrag atenţia asupra acestei atitudini. De salariat. Pe seama acesteia şi a faptului că majoritatea îşi doresc un loc de muncă se bazează propaganda deşănţată a guvernanţilor cu crearea de locuri de muncă. În fapt, nu-i nimic rău în asta, dar… pentru cine muncim?! Şi care sunt consecinţele asupra mediului?! Era combustibililor fosili (petrol, gaze!) a apus. Dar majoritatea nu este conştientă de acest fapt. Tehnologia non-agresivă pentru mediu există şi se va implementa. Atitudinea dependentă de un conducător se inoculează copiilor din şcoală. Spre profunda mea tristeţe, actualul sistem de învăţământ, mai mult dresează (în sensul propriu al termenului!) decât educă. Dar sunt veşti bune şi din direcţia asta că vor fi schimbări.
      2. O idee la care mă gândesc de multă vreme şi, din nou, mă bucur că… nu sunt singurul ”nebun” pe lumea asta, este desfiinţarea partidelor politice. Existenţa acestora creează dezbinare. Apoi, un fapt regretabil, nu există modalităţi de tragere la răspundere, direct de alegători, a celor care au fost aleşi. Nu eşti membru de partid, nu exişti… nici măcar ca şi părere. Democraţia reală se poate face numai cu aleşi independenți şi fără existenţa partidelor politice. Fapt care în prezent se poate realiza uşor. Fiecare oraş reşedinţă de judeţ are (cel puţin!) un post de televiziune, radio şi ziar local. Aşa ar fi folosite şi mijloacele media cu un scop util şi constructiv. În schimb, parlamentul îl văd necesar. Prin el s-ar realiza convergenţa naţională. În compunere, un parlamentar la 100.000 (o sută de mii) de locuitori. Aşadar, Rennatosa Josai, pune-mă pe tabelul susţinătorilor desfiinţării partidelor politice.

      Teofil

      Ștergere
    6. Ar fi util poate sa nu mai cuatam asa cum spuneau altii mai sus, nici conducatori si nici personalitati. Eventual leaderi, vizionari, visatori. Ideal unii noi, tineri, cu mintea deschisa si sufletul curat, netrecuti deja prin "rotile" sistemului si "murdariti" de acesta. Oameni cu O mare care sa inteleaga ca suntem toti una si care sa poata lasa la o parte dogmele si religia (vezi Puric), separatismul si extremismul (vezi Nashul), tristetea si negativismul (vezi Maia). Uite, de exemplu pe un tanar de ganul asta l-as vedea ca un astfel de ghid al viitoarelor generatii: Elekes Levente

      Ștergere
  22. Ce bine si fain, Dan Remer Ra, ca ne 'pregatesti/antrenezi' pentru portalul pleiadian... Se simt intens si se trezesc noi energii, apar alte intrebari si comentari si raspunsuri noi, de pe niveluri superioare de constiinta. Super de super!

    Multumesc Anca ca ai pomenit aici de Wendy Kennedy, despre care am auzit abia recent (chiar nu stiam ca in afara de carti are si materiale pe youtube - le voi urmari!).

    Pentru mine cel putin, informatiile din Pleiade transmise prin Remer Ra de catre Oryen sunt minunate si extrem de binevenite si se impletesc foarte bine, frumos si armonios, si cu cele transmise de Lauren Gorgo, pe care le urmaresc din 2011, cand mi-a fost semnalata (rapoartele ei 5D lunare sunt transmise prin newsletterele editurii For You, http://groups.yahoo.com/neo/groups/editura_foryou/search/messages?query=lauren%20gorgo)

    Si m-am bucurat sa citesc comentarii in care s-a pus punctul pe i, vorbindu-se despre creatia constienta din inima/unitate, care transcende creatia cauzala, din constiinta dualitatii, separarii etc. (am vazut pagini cu initiative bine intentionate pentru destinul sanatos al Romaniei, in care apareau si 'dragalase' comentarii inveninate de 'huo' si alte cele; sau, cati nu am vazut petitii formulate la modul "NU imptriva" sau "sa luptam 'impotriva".... what you resist persist/lucrurile impotriva carora lupti persista este, cum bine stim, o lege care functioneaza foarteee bine).

    Foarte frumos a citat un/o anonim/a, ca "Totul este perfect in Univers si vom intelege acest lucru numai daca ne lasam ghidati de Legile Universului si nu de cele umane, cu Increderea/credinta si Iubirea de care ne vorbea si ne vorbeste inca Isus in inimile noastre. Sa privim, deci, in inimile noastre, "acolo e puterea" (Remer).

    Sau... cum vi se pare afirmatia <<„trezirea omenirii”… „starea lumii”… „conditia planetei” nu e treaba noastra. Treaba noastra este Sinele nostru. Prioritatea noastra este Sinele nostru...>> (Lauren Gorgo, ThinkWithYourHeart.com)
    Aici e puterea noastra autentica, in Sinele nostru Divin, intrupat 100% in acest corp fizic din 3D. Cand o masa critica de oameni realizeaza acest potential si deziderat (de 2000 de ani, Iisus Christos ne-a transmis ca toate 'minunile' pe care le-a facut el le putem face si noi, ba chiar si mai mult, DACA... ), transformarile vor incepe sa curga cu viteza luminii sau, mai bine zis, cu viteza IUBIRII (Divine, universale), in plan colectiv, in valuri/unde ce reverbereaza - efectele campului cuantic creat de masa de suflete trezite de tot din somn...
    Cred ca toti cei de aici simtim ca noi traim (sau... varianta pesimista, pregatim) aceste vremuri de transformare, de trecere de la domnia egoului la domnia Sinelui (Divin, Superior, naturii noastre Divine), de la separare, la Unitate.
    Intr-un final, dupa ce renuntam la tot ceea nu ne reprezinta/suntem, nu mai putem fi altceva decat ceea ce suntem, cu adevarat:
    Lumina (e un fapt dovedit de Papp ca ADN-ul nostru emite lumina)
    si
    IUBIRE.

    Si un clip interesant, realizat de cei de la Academia pentru Stiinta Viitorului, care sper sa va mearga drept la inima (si ADN!) - http://www.youtube.com/watch?v=kbRQILY84j4

    Va las cu urarea sa traim un Craciun mai fericit ca oricare/toate de pana acum, in care IUBIREA, Lumina si mareeeea Bucurie a lui Christos sa ne umple inima, trilioanele de celule, intreaga fiinta, spre incantarea Parintilor Divini si a Maestrului nostru de suflet, Iisus Hristos (sau Maestrul vostru de suflet).

    Sa crestem frumos si sa cream constient, in Iubire si Lumina!

    Ana


    RăspundețiȘtergere
  23. Numai Lumina dar cu fratele ei Intunericul cum ramane?

    Draga Remer Ra te rog sa cercetezi serios posibilitatea ca in experientele tale sa se manifeste influente retrogade ale entitatilor luciferice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intunericul nu a fost niciodata fratele luminii! A fost, este si va ramane doar un instrument!

      Ștergere
    2. Este parerea ta si o respect dar pentru mine este o abordare superficiala in a defini Intunericul astfel. Iar Intunericul este fratele Luminii, Totul pleaca de la Unul si totul se va intoarce la Unul.

      Sa nu uiti de rugamintea mea.



      Ștergere
    3. Iată că iar ne cramponăm de cuvinte. Mintea în acţiune… :)
      Cu îngăduinţa domnului Dan, aş exprima o părere. Nu e nouă…
      Întunericul nu este nimic altceva decât… absenţa luminii. Expresia „lucrători întru lumină” este nefericit aleasă. Cei care se autointitulează aşa, îi rog să mă corecteze dacă greşesc. Aici lumina este folosită cu sensul de „cunoaştere”, „conştienţă”. Vezi urarea: „Să te pătrundă lumina cunoașterii!”. Când Zamolxe a spus că datul omului este să rodească „muguri de lumină” s-a referit la cunoaştere şi dezvoltare pe calea cunoaşterii şi dezvoltării conştienţei.
      Şi da, poate fi considerat şi instrument. Poate fi suportul pe care proiectam „lumina cunoaşterii”.

      Teofil

      Ștergere
    4. mulțumesc tuturor pentru informații

      Ștergere
    5. Tuturor,SĂRBĂTORILE DE SATURNALII, să vă găsească alături de cei dragi vouă,în cea mai plăcută atmosferă de familie.
      Salut tuturor
      Cuvintele "ucid" VIAȚA(expresia, probabil îmi aparține). Semiotica...bat-o vina. Cam multe comentarii pe nivelul 2(dual)-3. Definirea unei idei, cuvânt,lucru este extrem de ...delicată.
      Întunericul, probabil nu EXISTĂ, decât în 2-3,poate doar o bază(criteriu) de raportare a...luminii. dar în dimensiunile(densitățile) superioare, este...altceva,...fă pâine, fără...aluat. Deci Zamolxe ȘTIE, că OMULUI, îi este dată...CREAȚIA(parțial), pentru evoluția proprie și a ...Universului, cognoscibil. Sunt destule informații pe net(și în UNIVERS :), evident), problema este ...identificarea lor,selectarea, analizarea, organizarea și...punerea lor, în valoare. Respectând LEGITĂȚILE, poți realiza multe...fapte, bune...fără să ”creezi” realitatea opusă(contrariul). Realitatea(contrariul) este prezent în 2D-3D, dar dacă se creează cu INIMA, se depășește 3D și nu mai intervine...LEGEA COMPENSAȚIEI.
      Din păcate și pe aici a pătruns...religia(nu vă mai trimit la ...Eminescu) și se alterează frumusețe de spiritualitate.
      isus dacă, a existat cu adevărat, nu a făcut mare ...lucru, dar cei care manipulează...lumea cu ajutorul bibliei, sunt cei care au creat mizeria, în care ne scăldăm mare parte dintre noi.
      Luați o biblie și citiți-o ca un ...critic logic, veți vedea o imensă cantitate de informații care ÎNCALCĂ, cele mai elementare reguli ale bunului simț, nu mai zic de LEGITĂȚI.
      Bine ar fi(și frumos) ca moderatorul acestui blog, să nu amestece religia cu ...filozofia, lui Zamolxe...
      și un scurt fragment dintr-o povestioară:

      .....26. El le-a spus atunci: „Dacă un om i-ar spune
      lui Dumnezeu că cea mai mare dorinţă a lui este
      să-i ajute cu orice preţ, pe cei aflaţi în suferinţă,
      iar Dumnezeu i-ar explica ce trebuie să facă, ar
      trebui ca acel om să facă întocmai cum i-a spus
      Dumnezeu?''

      27. „Desigur învăţătorule! Au strigat cei mulţi.
      Ar trebui să sufere cu recunoştinţă în suflet chiar
      şi torturile iadului dacă Dumnezeu i-o cere!"

      28. „Nu contează deci care ar fi torturile, nici
      cât de grea ar fi sarcina?"

      29. „Onorat va fi acela care s-ar lăsa spânzurat,
      glorios va fi cel care s-ar lăsa răstignit pe un copac
      şi ars de viu, căci le-a răbdat pe toate din vrerea
      Domnului, au spus ei."

      30. „Şi ce aţi face, le-a răspuns învăţătorul, dacă
      Dumnezeu vi s-ar arăta şi v-ar spune:
      «Vă poruncesc să fiţi fericiţi pe acest pământ câte
      zile veţi mai avea». Ce aţi face atunci?"

      31. Şi mulţimea a tăcut năucită, o linişte deplină
      s-a lăsat pe pantele dealurilor şi de-a lungul văilor
      înţesate de oameni.

      32. Atunci învăţătorul a spus:
      „Pe cărarea către fericire vom găsi înţelepciunea
      pentru care am ales viaţa aceasta. Asta am învăţat
      astăzi şi am ales să vă las să vă vedeţi de drum."

      33. Şi şi-a văzut de drum prin mulţime, i-a părăsit
      şi a revenit la viaţa de zi cu zi, la cele obişnuite, la
      maşinile lui.....

      Aventurile unui mesia capricios(Cartea mesiașilor)
      Să fiți fericiți
      un
      kokorol

      Ștergere
    6. Buna ziua.
      In sfarsit intalnesc si eu un comentariu care,sa folosesc expresia lui Remer ,rezoneaza cu gandirea mea referitor la amestecul religiei traditionale in noile gandiri asupra spiritualitatii si a,cum spui dumneata, filozofiei lui Zamolxe.Multi din cei ce comenteaza aici sau pe alte site-uri cu conotatie spirituala,au un amestec de dogme crestin ortodoxe cu idei noi ale celor care au scris in ultimii ani despre Viata,Existenta,Dumnezeu si Iisus,de unde trag concluzia ca multi citesc doar pentru a se considera informati fara a-si apleca gandirea la profunzimile celor scrise de acesti ganditori sau intelepti.Spun aceasta pentru ca intelegerile mele se trag tot din citirea a nenumaratelor publicatii cu caracter spiritual ce abunda acum pe piata librariilor.
      Continuitatea oamenilor de a-si raporta credintele la cele scrise in biblie ma uimeste si-mi dau seama de imensa spalare a creierilor umane in cei 2000 de ani.Acum cand sunt nenumarate dovezi ca biblia este cea mai manipulata carte "sfanta" si apoi faptul ca,mai ales Vechiul testament,prezinta istoria poporului evreu dezvaluind existenta unui dumnezeu [folosesc scrierea cuvantului dumnezeu cu litera mica preluat de la Michael Telliger care face o distinctie ferma intre dumnezeu cu litara mica ,ca fiind dumnezeul evreilor si Dumnezeu cu litera mare care ar reprezenta in conceptia lui a Fiintei Supreme , Iubirea Infinita - cum imi place mie sa spun - sau Creatorul,cum obisnuiesc altii sa spuna ],a unui dumnezeu razbunator,crud,nemilos,cum nu am putut de mic copil sa accept ca ar exista asa ceva.Numai gandirea umana poate scorni existenta unui dumnezeu care sta cu ochii pe tine sa te pedepseasca pentru orice s-ar considera pacat.Apoi implementarea religiilor crestine a scenariului cu Iisus Hristos,si repetarea lui la nesfarsit cu obsesia credintei ca aceasta entitate s-ar fi intrupat pe pamant pentru spalarea pacatelor noastre,a umanitatii,mi se pare de-a dreptul absurd.Cine citeste cu atentie anumite lucrari filozofice ,spirituale,nu se poate sa nu priceapa intr-un final ca nu exista asa ceva.Nimeni nu moare spaland pe altcineva,pe altii, de grselile facute de-a lungul vietilor.Este cea mai mare si urata manipulare folosita de religii asupra omului.Sa induci veacuri la rand ideea ca cineva a venit sa moara pentru pacatele tale,este o imensa greseala care a determinat omenirea sa ajunga la criza spirituala actuala.Tocmai de aceea si eu sunt de parere ca nu ar mai trebui incurajat amestecul existentei lui Iisus cu filozofiile mult mai vechi care arata adevarata cale pentru a-ti gasi linistea sufleteasca si multumirea spirituala ,nevoie care se manifesta in oricine.Referitor la Iisus mai adaug ca,vorbind despre energii,ar trebui sa se faca o distinctie clara intre Iisus - omul - despre care inca se mai discuta daca a existat sau nu si energia Christica,care reprezinta cu totul altceva.
      O zi buna sa aveti,Sefora

      Ștergere
    7. Religia exploatează CREDINȚA, la sânge. Definiți, fiecare, cele două concepte.
      Nu mă așteptam la un comentariu pozitiv, apreciativ ci, la unul negativ.
      Mulțumesc Sefora și tuturor celor care au citit.
      Poate cuvântul ”filozofie” nu este cel mai potrivit ales. N-am avut altul la îndemână.
      Sunt destule filme și cărți pe internet (am mai spus-o) pe această temă religie-CREDINȚĂ-iisus-biserică.
      Iată câteva:
      http://www.youtube.com/watch?v=b6HUn647U6c
      http://www.youtube.com/watch?v=KMWxQcjEdcw
      http://www.youtube.com/watch?v=Nc47K-yOZv4
      http://www.youtube.com/watch?v=V-5LAe3sUgA
      http://www.youtube.com/watch?v=AG77wVuVZnE
      PRISMA DIN LIRA LYSSA ROYAL + KEITH PRIEST
      David Icke-Copiii Matricei
      Toni Victor Moldovan ”Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii”
      și multe altele....
      ADEVĂRUL este o confirmare a unui RĂSPUNS, la o ÎNTREBARE și se află întotdeauna în VIITOR, pentru că dacă ar fi în PREZENT, nu ar exista CLIPA(TIMPUL). Definiția probabil, îmi aparține.
      „Pe internet găsiți de la cea mai CREDIBILĂ MINCIUNĂ până la cel mai INCREDIBIL ADEVĂR ! Dar și RECIPROCA, ESTE VALABILĂ. Ce alegeți să faceți cu INFORMAȚIA depinde de capacitatea INTUIȚIEI voastre, de a selecta ADEVĂRUL de MINCIUNĂ și REALITATEA de MANIPULARE. (IO DIXIT)
      Religiile nu au nimic în comun cu Dumnezeu(afirmație făcută în public, cu mulți ani în urmă, iar Pavel Coruț, a pus-o în gura lui...Zamolxe!)
      ”TIMPUL la nivel de UNIVERS, NU EXISTĂ, deoarece nu are la ce se raporta”(Este o funcție, nu o dimensiune) și acestă afirmație a fost făcută publică, cu aceeași ocazie.
      Nu încercați să cuprindeți, NECUPRINSUL(nu-mi aparține :). )
      Fiecare, să înțeleagă cât poate și să ducă...la fel .
      Cei care ”conduc” lumea actuală, materialiști limitați(egoiști), nu vor accepta ca spiritualii(evoluționiști) să preia conducerea. Asta este lumea actuală, duală, în 3D.Grav. Criza care se prefigurează, va rupe, ce...vom vedea.
      Mulțumesc tuturor, pentru răbdare
      Să fiți fericiți
      același
      kokorol

      Ștergere
    8. Mesajul nu a fost aprobat pentru ca a fost pus in spam! Avand in vedere faptul ca ai multe link-uri si ai facut referire la autori si carti, Google a considerat ca este o reclama si ti-a trecut mesajul in spam. Eu nu ma uit in casuta de spam decat foarte rar.

      Ștergere
  24. Ati citit Conversatii cu Dumnezeu,de Neale Donald Walsh? Ce parere aveti de aceasta carte,de autor? Sincer mie mi-a placut foarte mult,mi-a adus liniste interioara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu recomand invataturile lui Neale Donald Walsh, Eckhart Tolle si alti "maestri spirituali" asemenea. Sunt mai greu de identificat in invataturile sale influentele fortelor oculte care se opun evolutiei dar poti incepe prin cercetarea vietii omului Neale Donald Walsh prin cercetarea oamenilor si organizatiilor care-i stau alaturi si il sustin si cu care se asociaza.

      Ștergere
    2. Le recomand cu caldura! Sunt autori extraordinari iar cartile lor aduc multe lamuriri si chiar pace sufleteasca.
      Andrei

      Ștergere
    3. Mare mirare, dacă n-ai dreptate.

      Pentru Andrei
      ...pacea ta, este ...războiul celorlalți. Deci, unde-i LEGEA LIBERULUI
      ARBITRU ?
      kokorol

      Ștergere
  25. Cramponare de cuvinte? Te asigur ca nu este cazul meu.

    Draga Remer Ra cuvintele urmatoare iti vor fi adresate tie. Nu esti primul si nici ultimul care a avut calatorii in "astral", care a intrat intr-un "Templu Divin" si care a intalnit diferite "entitati de lumina" ce s-au prezentat sub diferite nume si titluri, care ti-au efectuat diferite "initieri", "calibrari" sau "interventii", unele contrar vointei tale, entitati de lumina de la care primesti intreaga invatatura care nu de putine ori difera in continutul ei desi este primita si de alti oameni de la entitati ce poarta acelasi "nume", dar trebuie sa recunoastem ca intr-adevar au acelasi mesaj principal, si anume "Noua Era" care va veni.

    Daca vei cerceta aceste aspecte si vei avea vointa de a afla mai presus de orice adevarul vei cunoaste si vei identifica influentele entitatilor spirituale ce sunt la originea acestei iluzii ce porneste din interiorul tau, entitati ce sunt cunoscute in stiinta spirituala sub denumirea de entitati luciferice. Si atunci poate vei cunoaste si modul sublim, in care se folosesc de adevar pentru a oferi minciuna. Am vazut ca primul tau "ghid" s-a prezentat ca o entitate solariana, cum se face ca in toate invataturile pe care le-ai primit apare numai Iisus ca "maestru spiritual" dar nu se afirma nimic despre Christos, Logosul Solar. Despre Soarele Negru care are rolul Intelept oranduit de a se opune lui Christos inteleg de ce nu se afirma nimic. Intreaba-ti ghizii despre Christos si poate chiar ai bunavointa de a face publice cele primite.

    Iar daca despre Christos si Soarele Negru nu se afirma nimic cum se face ca in invataturile lor este prezentata numai importanta "misiunii spirituale" a tarii noastre, "trezirea" care are loc incetul cu incetul, la unison cu "trezirea globala", dar nu se prezinta absolut nimic privind actiunea oculta a diferite ordine si organizatii ce influenteaza si manipuleaza sufletele oamenilor, fratii tai? Miscarea de "desteptare nationala" promovata in contextul ultimelor evenimente din tara noastra, si nu numai, in care se folosesc, ca intotdeauna, in mod ocult, de cele mai pure aspiratii ale sufletului omenesc spre adevar si dreptate este un exemplu concret in acest sens. Iar oamenii ce sunt instrumente inconstiente sau constiente ale acestor ordine si organizatii, ce urmeaza impulsurile Soarelui Negru, ajung sa fie considerate "valori nationale", precum este cazul mai sus in comentarii, pentru unul dintre oamenii care este in spatele Nasul TV. Dar pot sa fii sigur ca si deceptia si suferinta care va urma celor care imbratiseaza iluzia ca adevar este Intelept oranduita.

    Sper sa ai intelepciunea de a nu-mi lua in nume rau cele afirmate, nu am nici cea mai mica intentie in acest sens. Iti trimit mailul meu daca vei simti impulsul de a comunica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu i-au in nume de rau ce spui... Daca nu rezonez cu anumite idei, pur si simplu nu merg mai departe, nu intru in discutii sterile. Stiu ca sunt multi altii care calatoresc in astral. Acum nu e o perioada propice pentru asta. Eu fac doi ani (in martie) de cand n-am mai iesit in astral. Nu cred in entitati luciferice... cred in efectele nefaste ale rautatilor de orice fel, nepasare, indolenta, coruptie, incompetenta etc. Am intalnit si entitati terifiante (la prima vedere), dar erau creatii ale oamenilor!

      Ștergere
    2. Bine v-am regăsit ! " Vaaaii ... ! dar ce-avem noi aicea... !? CRBL (ştiţi, nu ?)
      Ia să fiţi ATENŢI, ca să vedeţi în ce capcane cădem câte-odată !
      Vine câte un om care s-a Luminat mai înaintea noastră ... şi care dobândeşte/primeşte nişte învăţături (de la maeştri, iniţiaţi sau entităţi din planurile superioare). După ce îşi schimbă cu totul viaţa, programul, planurile în care trăia de obicei, trece prin tot felul de teste, examene, schimbări ( despre care , unii dintre noi ,n-am fi auzit în viaţa noastră, dacă omul acesta nu ne-ar fi povestit despre ele) ca să ne aducă mură-n gură , poveţe despre cum să ne scoatem gunoiul din "case", ca să mai respirăm câte o gură de aer curat... şi când auzim noi asemenea grozăvii, nici că mai auzim sfaturile care erau destinate nouă şi vieţii , aici pe pământ, că şi lăsăm casă, masă şi gunoi, ca să alergăm prin spaţiile de prin care ne-au fost aduse darurile ce ne erau destinate, ca să vedem dacă acolo e chiar aşa cum ni s-a povestit, sau începem să emitem pretenţii, cum-că ne-a spus nouă "cineva" că ... şi începem ai cere socoteală dăruitorului, despre partea de dar pe care, chipurile, n-a adus-o aşa cum ar fi trebuit, adică este incompletă ; că parcă liseşte din ea o bucată din... ăăă ... "soarele negru" (parcă-i zice) şi că..., cum adică ... l-a gă-sit a-colo pe Iisus fără Christos ? nu se poate şi gata !!!. Eu ştiiiiu că ego-urile vor trâmbiţa ! dar , să ne amintim un proverb românesc , care zice aşa : "nemulţumitului i se ia darul".
      Aşadar, dacă cei care vin aici nu sunt mulţumiţi (că nu rezonează nicicum ...şi basta!) cu informaţia existentă , să caute ´mnealor o Cale de ieşire-n astral (am auzit că e una pe la Ciorogârla ) , ca să se informeze de la sursă .
      Apoi, entităţile luciferiene, cele care sug, devorează, hăcuiesc oamenii , în opinia unora (şi vă rog pe cei care simţiţi energia din spatele cuvintelor, să observaţi setea, aproape plăcerea celor care pomenesc despre acestea) NU SUNT DECÂT CREAŢIILE OMULUI. Eu mă mir că mai pomeniţi de astfel de entităţi, aici pe acest blog, pentru că, dacă aţi fi citit măcar "Meditaţiile cu elemente" aţi fi observat acolo , cam ce trebuie să cureţe omul de pe el şi cum anume se creează gunoiul acela , de unde se naşte el.
      Dragilor, omul acesta s-a aşezat de voia lui bună, în slujba noastră . Este demn de respectul nostru şi... este ruşinos să veniţi aici, să-i puneţi întrebări ÎNAINTE DE A-I FI CITIT LUCRĂRILE ... ! dar să mai emiteţi şi pretenţii ! Primiţi ceea ce ne poate el oferi şi dacă rezonaţi, mulţumiţi-i respectuos şi-atât. Iar dacă aveţi întrebări, ele să derive dinn ceea ce ne dăruieşte el şi pe marginea informaţiilor pe care ni le pune la dispoziţie.
      Crăciun în Lumină !

      Ștergere
    3. Buna O
      Esti unul din putinii oameni care vorbesc despre lucrurile astea.
      Pare un joc in care polaritatile se schimba la fiecare nivel si din toate perspectivele.
      Maiestria este de a intelege transforma negativului in pozitiv si pozitivului in negativ si a manifesta asta in cel mai pur si curat mod posibil. Nu e vorba de a fi bun sau rau, pozitiv sau negativ ci de a fi tu insuti folosind toate uneltele aflate la indemana pentru a exprima asta,in modul cel mai aproape de ceea ce suntem, de adevarata noastra esenta.
      Bine inteles ca trebuie inlaturate multe miraje si iluzii. In Romania am observat de mult influente dintr-o singura directie parca toate, ca o orchestrare in masa. Si desi iubesc pamantul asta minunat in toata amploarea lui, nu consider Romania a fi mai speciala decat alte tari si simt afirmatia asta ca pe o nedreptate si ca pe ceva prefabricat. Si imi pun intrebarea ca cine si de ce ar incerca sa faca din tara noastra un anume teritoriu sfant. Sfant pentru cine? cine vrea sa ne inchinam si cui? Cati credinciosi sunt in Romania? etc…
      In fine intrebarile astea sunt intr-un fel retorice caci nu intentionez sa aflu ceea ce deja stiu.
      In incheiere as vrea sa povestesc o anumita atmosfera pe care am avut-o intr-un anumit vis…ma aflam in constiinta mea si eram intr-o atmosfera albastru inchis, un fel de luminos, puteam vedea tot, nu exista diferenta intre afara si inauntru...

      Remer ra spunea in textul de mai sus ca sunt 3 cai, si nimeni nu pus intrebarea care sa fie ele?...

      Ștergere
    4. Bună O
      Pentru Dana
      ”Frumoasă țara asta, păcat că este ...locuită” Oare cine a lansat această ”vorbă”!!! Nu cumva cei care propovăduiesc biblia(dar nu respectă, nicio poruncă din ea) și dau toți regii Evropei ! și care vroiau să înființeze statul israel(cel care-l înjură pe Dumnezeu) pe/în țara lui...Ștefan cel Mare, pe vremea domniei lui Cuza, care i-a ”sfătuit” să meargă la Ierusalim, deoarece acolo este, ”teritoriul sfânt” Pentru această ”sugestie„ Cuza a fost debarcat de o ”monstruoasă coaliție” aservită/cumpărată, de cei care populează toate băncile din lume.
      Lumină-n suflet, să aveți.
      kokorol

      Ștergere
  26. In legatura cu "Lumina si intunericul" entitati luciferice etc.. e intrat in latura dulitatii aici, a comparatiei, in a masca EFECTUL cu polaritatile dualitatii acel "rau" (iluzia)
    Da este un instrument.
    Intra in mina interiorului tau intunecat, intra acolo cu lumina , aflate!..Vei vedea ca te atrage, pentru cunoastere, pentru rezolvarea CAUZELOR.. da este unul din instrumentele trezirii noastre.

    Dragos.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ramane, peste toate, efortul lui Dan de a ne intermedia mesaje, unele din ele le cataloghez ca fiind extraordinare...ca si cum le stiai, le amusinai dar nu ajungeai la ele si brusc...printr.o gratie divina iti vine informatia. Se simte, dincolo de textele scrise, efortul neuronal al omului Dan de a ne impartasi informatiile despre daci. Apreciez enorm acest efort si multumesc, nu pentru prima data pe acest blogg, pentru aceste informatii, care mi.au ostoit setea de cunoastere si mi.au raspuns la o parte din intrebarile care ma framantau.
    Unele dintre comentarii par usor schizoide...ma scuzati, dar sa te ofusti poate fi o chestiune intelectuala doar daca ai ceva de spus/scris (e adevarat si ca oamenii cu inteligenta superioara sunt deseori schizoizi...).
    Fiecare are calea lui...si cartile care.l ajuta...si oamenii care.l inspira...si atunci importanta este cautarea, bunul simt si discernamantul in alegerile pe care le facem. De la o borna in colo nu mai are loc polemica ci doar dialogul.
    Sarbatori fericite, celor care le accepta si celor care nu...

    RăspundețiȘtergere
  28. In legatura cu existenta manipularii pomenita intr-un comentariu de mai sus sunt de acord... are tentacule atat de mari incat nu stii daca te-ai orientat bine in alegere...de asta uneori inaltarea romanilor prin urmarirea celor 15 precepte poate fi si ea deficitara.. esti harnic, ok, dar daca iti manifesti harnicia in cadrul unei parti care trage haturile in partea opusa a aspiratiilor tale si a dorintei tale spre un mai bine colectiv ?
    Apoi am vazut la mai toti tendinta de a nu ii face pe oameni sa inteleaga cu adevarat dominanta si manipularea crasa sub care se afla si cred totusi ca e mai bine sa constientizezi realmente, sa stii organic pe ce lume traiesti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singura Lume reală în care trăieşte un om, este lumea care începe în el însuşi (şi organic şi anorganic).
      "daca iti manifesti harnicia in cadrul unei parti care trage haturile in partea opusa a aspiratiilor tale si a dorintei tale spre un mai bine colectiv ?"
      Păi dacă trăim cu "spaima drobului de sare...", facem ce-am mai făcut, adică NIMIC !
      Este asta o soluţie spre mai bine ? Răspuns negativ, pt că se vede în ceea ce trăim acum.
      Şi-atunci, cât de greu este de înţeles că, E MOMENTUL CUNOAŞTERII DE SINE ŞI IMPLICIT A MISIUNII PERSONALE, A DEZVOLTĂRII PERSONALE ÎN DIRECŢIA ÎMPLINIRII DE SINE ŞI A CREDINŢEI ÎN BINE (căci fără CREDINŢĂ, nu se împlineşte nimic )? Apoi, fiecare trebuie să facă ce are de făcut . Lumea se schimbă în bine dacă fiecare schimbă în bine "Lumea care începe în el" (astea nu-s nişte cuvinte aruncate aiurea... ci, merită meditaţie adâncă ... ). Avem mu-ultă treabă !

      Ștergere
  29. Dan, sa ai sarbatori pline de senin si sa pastrezi intotdeauna lumina smereniei adevarate si a iubirii de oameni in tine si, daca poti, sa o mentii in cei din jurul tau ...

    Iti multumesc!
    Ramai in Pace!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de urare! Sa ai parte de tot ce iti doresti, alaturi de cei dragi!

      Ștergere
  30. Salut Dan, spuneai intr-un mesaj mai sus ca acum nu este o perioada propice pentru calatorii astrale. Poti sa explici de ce?

    In alta ordine de idei, ai scris in "Chemarea Atlantilor" ca la un moment dat, relatiile dintre atlanti si lemurieni erau tensionate si se risca un conflict, insa au intervenit pleiadienii si au inscenat defectiunea unei nave, astfel ca s-a realizat un contact direct, dupa cateva saptamani a urmat alt contact cu alta civilizatie. Aceste evenimente au zguduit toata populatia planetei indemnandu-i la unitate si a urmat o perioada de evolutie importanta. Intrebarea mea este pt tine si pt Oryen, nu ar putea ajuta si pe actuala civilizatie de pe Terra o astfel de interventie similara?

    Merci,
    Toate cele bune tuturor!
    Florin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astralul este de ceva vreme intr-o perioada de "reasezare" si exista riscul unor interferente energetice nedorite!

      Nu stiu daca s-ar potrivi cu situatia actuala. Mi-au transmis (de mai multe ori) ca vor stabili contactul oficial cand vom fi pregatiti.

      Ștergere
  31. Sarbatori fericite tuturor cu pace, lumina si iubire! Indiferent de credintele religioase.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite si tie! Sa ai parte de lumina, armonie, iubire, prosperitate si multe impliniri!

      Ștergere
  32. Dan, e normala pofta asta acuta de reflexii din trecut( mesajul din spatele unor filme in special cele SF)?
    cat si dezgustul tocmai accentuat fata de carne?( mentionez fac si sport si mereu ma cert cu antrenorul ca ma pune sa mananc carne, dar eu ma simt mult mai energic fara) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa te certi cu nimeni! Daca rezultatele sunt mai bune, atunci va accepta si antrenorul...

      Ștergere
  33. Personal, m-am convins de un lucru: nu poti sti ce este binele pana nu cunosti ce este raul (in sensul de a lua contact direct cu el, de a-l studia, de a-l intelege si apoi de alege sa nu-l manifesti)! Traim intr-un mediu dual si cred ca-i o conditie absolut necesara. In plus, atentia sinelui trebuie antrenata permanent pentru a fi pregatita sa "simta" subtilitatea mesajului dual, in formele sale cele mai abstracte, indiferent din ce parte vin.

    Si eu am avut/simtit cateva perceptii contradictorii in mesajele cartilor tale si in comunicari, dar si foarte multe elemente care m-au ajutat sa inteleg anumite parti din mine. De exemplu notiunea de convergenta a celor doua curente evolutive pe care o manifest/doresc/redescopar cu aceeasi ardoare de mai bine de 25 ani sub diverse forme. Se pare ca sunt un atlantean cu state vechi, care a contribuit (sau s-a opus) activ la crearea hibrizilor, care a inteles pe deplin enorma greseala facuta judecand numai dupa dorinta arzatoare care ma anima in aceasta existenta, de a transmuta in interiorul meu energia negativa, intr-una pozitiva si creatoare, de a ajuta neconditionat semenii sa inteleaga importanta acestei actiuni.

    Sunt multe cai de a invata aceasta transmutare. Fiecare religie exoterica are si partea sa ezoterica. Sufismul, isihasmul, hermetismul etc sunt numai cateva exemple care, de multa vreme, sunt pastratoarele modalitatilor practice de a transforma constient sinele si de a-i ridica vibratia. Poate planeta asta chiar este o scoala pentru ca anumite spirite sa invete practic ce reprezinta "aerul tare" al Unitatii galactice. Atlantii, oricat de evoluati spiritual erau, tot mai aveau pana a intelege pe deplin si efectiv, binele, in raport cu raul. Faptele vorbesc intotdeauna..
    Sau poate, planeta si-a depasit propriul ciclu de gazda pentru scoala si urmeaza sa revina in armonie, ca un fel de job asumat prin rotatie. Zic si eu...

    Treaptat am inteles ca gandirea rationala este doar o unealta specifica dualitatii, la idemana Sinelui/farului/intuitiei/inimii si ca lucrurile simple (dar esentiale - aici e munca noastra in a le afla) ne propulseaza in frecvente superioare spre Unitate.

    "Esenta lumanarii nu este ceara care lasa urme, ci lumina." Antoine de Saint Exupery

    Sarbatori cu bine!

    Remer Ra... keep walking! Numai ganduri bune :)

    Marius



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In timp, mi-am dat seama ca "binele" si "raul" sunt concepte relative. Binele unuia poate fi raul altuia; binele trupului poate fi raul sufletului si invers. Cand ajungi sa spui despre cineva ca este "rau" sau "bun", deja ai intrat intr-o zona foarte periculoasa.

      Ștergere
  34. Voi respecta intotdeauna modul in care un om isi exprima ideile in functie de natura sa interioara chiar daca acestea exprima in mod voalat sau direct judecati ce mi se adreseaza dar care de fapt arata mai mult despre cel care le emite. In primul rand, intregul meu demers nu a fost in sensul de a critica, ci numai in sensul constructiv. Din scrierile lui Remer Ra am cercetat fragmentele prezentate pe site cat si intreaga carte "Legile lui Zamolxe" prin urmare tot ceea ce am afirmat a fost ca urmare a acestui fapt.

    Privitor la conceptul de Iisus fara Christos acesta poate fi gasit la iezuiti iar pentru cei care vor cerceta invataturile si istoria iezuitilor, incepand cu simbolul ordinului iezuit, vor descoperi influenta Soarelui Negru cunoscut sub diferinte de-a lungul timpului, precum Sorath, Apophis, Typhon, iar ordinul iezuit este doar unul din curentele care urmeaza aceste impulsuri. In afara de a exprima in mod clar si hotarat faptul ca Soarele Negru reprezinta forta care se opune Intelept oranduit evolutiei este dificil de a exprima concis si rapid in ce consta aceasta influenta, dar daca ar fi sa sintetiz intr-un cuvant principala influenta a Soarelui Negru in evolutia apropiata a omenirii acesta este 'iluminism".

    Iluminismul intr-o forma sau alta se regaseste in invataturile si scopul mai mult sau mai putin declarat al mai multor ordine si organizatii, mai mult sau mai putin oculte, iar pe scurt ar putea fi definit ca un sistem global de invataturi in care este urmata numai Ratiunea. Cei care vor sa cerceteze mai pe larg in ce consta acest iluminism pot cerceta acest site: www.the-equinox.org ce prezinta invataturile uneia din societatile moderne "ezoterice", si anume Ordo Templi Orientis. Cei care vor un rezumat, desi si aici volumul de informatii este mare, pot cerceta acest site: http://armageddonconspiracy.co.uk ce prezinta oarecum mai direct principalele idei ale iluminismului, dar alaturi de extrem de multe informatii ce reprezinta puncte de vedere proprii.

    Si la noi in tara sunt prezente o varietate de organizatii si ordine ce urmaresc pregatirea societatii pentru urmatoarea "Era Noua", cea a iluminismului, precum sunt cei care sunt in spatele Nasul TV si a recentei miscari de "desteptare nationale", ce se folosesc in mod ocult, asa cum am mai spus, de cele mai pure aspiratii omenesti. Iluminismul va duce, pentru majoritatea oamenilor, la o societate umana bazata pe tehnologie in care concepte precum Dumnezeu si spirit vor fi considerate dereglari ale dezvoltarii normale si vor fi tratate ca atare.

    Privitor la entitatile luciferice numai ignoranta poate caracteriza aceste entitati asa cum au fost caracterizate mai sus. Ele sunt entitati spirituale care pot avea atat efect in sensul sprijinirii evolutiei cat si efect retrograd, contra evolutiei si datorita lor si altor entitati apartinand de alte Ierarhii Spirituale, omul le datoreaza evolutia sa de pina acum.

    Remer Ra mesajul meu nu s-a referit numai la calatoriile in astral, trebuie avute in vedere toate celelalte aspecte, si nu ti-am cerut sa crezi in ceva ci doar ti-am prezentat ceva cu rugamintea de a avea in vedere pentru a cerceta. Ma opresc acum, ai mailul meu pentru orice eventualitate.

    Recomand din adancul sufletului, tie cat si cititorilor tai, sa nu acceptati niciodata nimic fara a cerceta fie ca sursa este o entitate spirituala sau un om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu recomand cercetarea dar mai ales sa pui filtrul inimii. Sunt multe entitati ratacite, deosebit de inteligente, care pot zapaci mintea celui mai destept om de pe planeta. Prin urmare, daca simti o astfel de entitate aproape de tine, deschide-te la suflet si cere-i sa-ti transmita o vibratie inalta (iubire, pace adanca, o senzatia de "acasa", o stare inaltatoare). Daca simti una din aceste stari, atunci nu este o entitate ratacita, sau cum spui tu, luciferica (desi termenul de luciferic are legatura cu lumina). E mult mai simplu si nici nu pierzi timp si energie cu studiul.

      Ștergere
    2. Tocmai pentru că am înţeles triplul scop al intervenţiei, am menţionat subiectele de pe lângă subiect.
      Nu suntem interesaţi de "Soarele Negru" şi nici de "iluminism" după cum vezi (dacă citeşti ce scrie pe-aici) şi nici de puzderia de curente şi organizaţii din România.
      Fiecare este acolo unde doreşte să fie (inclusiv tu) şi face ceea ce are de făcut (inclusiv tu).
      Acum că ne-ai repetat recomandările, te asigur că le-am auzit cu toţii şi nu este necesar să le repeţi a treia oară, aşa că anunţă-i pe toţi ai "tăi" , că prin zona asta suntem cuminţi (deocamdată).
      Îţi mulţumim !

      Ștergere
  35. Remer Ra, poti sa-mi spui mai multe despre aceasta lumina luciferica? In ce consta, ce caracteristici are? Este malefica? Unde este intalnita? Vreau sa-mi lamuresc niste lucruri legat de ea de ceva timp si aici vad ca am intalnit vorbindu-se despre acest lucru. Multumesc, daca vei binevoi sa ma lamuresti! Fii binecuvantat! Si voi, toti cei ce cautati lumina adevarului!

    RăspundețiȘtergere
  36. Subscriu celor scrise de Dan, inima este cheia tuturor usilor din fata noastra. Celui care se promoveaza/semneaza cu un ochi - apropo, interesant simbolul, pentru un iluminati, ii scriu si eu ca aceste subiecte nu mai sunt de actualitate si numai din simplul motiv ca fiintele din spatele acestor organizatii sunt intr.un mare pericol de disolutie in acest plan. Acest fapt este reflectat si de transmisiile intermediate de Dan. Sa iti inchipui evolutia omenirii fara Dumnezeu este o mare ratacire...voia Lui cu privire la existenta asa numitului rau si a exponentilor acestuia se traduce, dupa parerea mea, in necesitatea existentei unor filtre, dese, pentru selectia spirituala a sufletelor. Vom scapa de ele in masura in care VREM! Cu adevarat. Si atunci intervine necesitatea...e nevoie de negativitate intr.o lume duala...transcenzi si scapi...daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
  37. Salut intervenţia ta Cristi şi vreau s-o reîntăresc printr-o altă observaţie !
    Ştim cu toţii că TOTUL este energie . De la materie şi până la Lumina Albă Pură, totul se manifestă ca şi energie, iar energia are tendinţa să evolueze, fie că tinde către polul negativ, fie că este direcţionată către polul pozitiv, programul ei este de dezvoltare.
    Spuneam într-o altă postare că ATENŢIA are multe funcţii, însă este şi ea, tot energie care curge într-o direcţie sau alta (în dependenţă de funcţiile ei). Dar ATENŢIA, reprezintă şi o investiţie energetică , în direcţia subiectului către care ea se centrează (sau este deturnată).
    Aşa se face că structurile egotice planetare, sunt disperate să ne atragă ATENŢIA (şi pentru asta sunt capabile de orice), fiindcă în acest fel , ele se alimentează conectându-se la noi prin ATENŢIA pe care noi, ca nişte gură-cască, le-o acordăm.
    Am semnalat în multe rânduri acest fapt, dar şi celor care privesc permanent în direcţia entităţilor negative (luciferice cum sunt numite pe-aici), le repet permanent că, atâta vreme cât le acordăm ATENŢIE (căci unii trăiesc de-o viaţă, în dependenţă de existenţa acestora), nu facem altceva decât să le hrănim cu suflul nostru energetic, astfel că, omul poate să ajungă din stăpân de drept peste tot ceea ce înseamnă el ca şi fiinţă, un fel de anexă a unei entităţi negative care s-a născut din creaţiile lui negative (gânduri, emoţii şi foarte puternice sunt SENTIMENTELE NEGATIVE, fiindcă ele au fost împuternicite de inimă, unde au scăpat nişte gânduri de aceeaşi teapă, atunci când ATENŢIA dormea)şi care nu are decât rolul de a o hrăni pe intrusa ce l-a cuprins cu totul. Nu este mai puţin adevărat că, există căi de comunicare , ca între toate structurile de aceeaşi vibraţie, şi că aceste entităţi, fac parte din astfel de reţele către care distribuie energie (sau primesc şi se îngraşă mai tare) după ce îl storc pe bietul om, până la epuizare. Cine nu mă crede, să-şi amintească, cât de obosit s-a simţit după un episod de furie.
    Ca să nu mai fim victimele acestor structuri egotice, dar nici să mai fim sclavii energetici ale unor sugative negative, trebuie să nu le mai acordăm nici un pic de ATENŢIE. Fiindcă în disperarea lor de a trăi, dezvolta şi stăpâni, ei trebuie să-şi creeze un mediu pentru acest lucru, iar mediul are nevoie de energie pt a fi întreţinut. DECI, GATA CU SCLAVIA ENERGETICĂ ! Tăiaţi canalul ATENŢIE, prin care aceştia ne storc Viaţa, iar ei se vor usca pe picioare, aşa ca vrejul de fasole.

    RăspundețiȘtergere
  38. Da, Rennatosa...adaug aici ca din pacate toate sentimentele/starile emotionale negative ce implica un suport energetic de o anumita vibratie, joasa in principiu, alimenteaza piramida de fiinte capusa. Pentru a obtine aceasta energie chiar te provoaca...si uite asa ajungem la necesitatea de a respecta regulile/legile spirituale. Fiind mai aproape de mine fac o trimitere doar la cele 10 porunci crestine sau, de ce nu, la cele 10 reguli yoghine yama/niyama. Si ca sa reliefez cat de implicati sunt in viata noastra prin tot felul de simboluri, ce nu sunt doar porti energetice ce functioneaza ca niste intrerupatoare de curent electric, reprezentanti ai unor gasti oculte au influentat, constient sau inconstient constructia unor orase intregi, stadioane si alte edificii unde oamenii degaja energie de joasa vibratie si sunt pline de rezonatori si multiplicatori. Multe din orasele americane, privite de sus seamana izbitor cu microcipurile...si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai dat peste un comentariu de-al meu în care am spus că o asemenea forţă mă împingea (la propriu ) peste fereastră la un moment dat, o să-ţi dai seama că nu vorbesc din cărţi, ştiind ce înseamnă aceasta, din proprie experienţă. Însă tot din proprie experienţă îţi spun că, aceste forţe pentru mine, nu mai există (căci ele nu pot FI, ci pot doar exista , artificial. A FI presupune a avea fundaţie, esenţă, dar cele care există, sunt în bătaia vântului şi sortite dezintegrării), fiindcă am înţeles că sunt creaţiile mele şi le-am desfiinţat, fie prin meditaţii de curăţare (şi foarte de folos sunt "Meditaţiile cu elemente" dintre care, eu am rezonat puternic şi cu mari efecte, la cele cu apă, care m-au condus până în Atlantida unde, am descărcat un potop de lacrimi), fie că le-am tăiat alimentarea cu energie, prin neacordarea niciunui pic de ATENŢIE. Şi dacă-mi păstrez o vibraţie constantă, măcar un puţin mai înaltă ca a lor, iar în mentalul meu nu mai e nici o fabrică de gânduri negative care să atragă şi alte vibraţii din jur, atunci am devenit un mediu steril pentru ele. Apoi când le întâlnesc pe undeva în jur, le "plesnesc" încercând să le-arăt celor care le răspândesc, faptul că le hrănesc, sau nu le bag în seamă. Iar când o persoană vine cu scop precis de a deschide canale din care să se hrănească, atunci ATENŢIA mea, imediat îmi arată, mesajul din spatele mesajului , şi îndepărtez persoana cu pricina. Simbolurile despre care vorbeşti, chiar dacă sunt cât un oraş, sau dacă sunt atrăgătoare, eu le golesc de conţinutul lor, şi le încarc cu ceea ce îmi place mie. În general , la simboluri eu privesc printr-o prismă care-mi tropăia de mică prin minte şi eu văd doar ce-mi place mie, fără să mă tem de vreo altă încărcătură, prin simplul fapt că ea pt mine , nu există (atunci când ne temem, de fapt le potenţăm şi activăm). Deci dragă Cristi, nu mai privi acolo unde nu-ţi place, însă în acelaşi timp, CREEAZĂ permanent şi cu IUBIRE o realitate care ţi-e dragă ţie. Merge, că ştiu eu !

      Ștergere
    2. Dacă tot spui un posibil adevăr în legătură cu reprezentanții găștilor conștienți(obligați) de însăși natura lor, să construiască receptoare de energie umană(ca hrană), pentru care ...civilizație extraterestră !!!, cum de mai amesteci ...cele zece porunci !!!! când ele sunt, de fapt primele impuneri ale celor ce ne ...hăcuiesc, de energie!!! EGOISMUL, se vede clar, din chiar prima poruncă...
      Păcat că remer ra și-a atins limita de mișcare prin neafișarea comentariului meu, cu privire la imaginea creată de alți oameni, care desființează biblia....și minciuna iisus...
      kokorol

      Ștergere
  39. wow, kokorol...sti, a aparut un articol frumos in financiarul.ro "de ce tipa oamenii"...e bun de citit:)...cat despre cele 10 porunci...daca nu erau "alea 10 porunci", nu mai erai nici tu, nici eu, acum in 2013...o sa intelegi, sper, candva...doar linisteste.te...mergi spre budism, taoism...cauta altceva daca te simti "pacalit" de crestinism...cauta prin misteriile egiptene, pe la mayasi, atlanti...ceva...poate gasesti ceva pe placul tau...daca o sa le studiezi pe toate o sa vezi ca una fara alta nu se poate...sunt niste piese(etape) dintr.un urias puzzle!!!-sincer...nu mai tipa frate, suntem langa tine...
    bird

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...cum de mă ”auziți” pe mine, țipând și nu vă ...vedeți, pe voi...atenți !!! Puzzle-le există doar în .... mintea limitată a...habotnicilor, care nu înțeleg nimic din existența, acestui...puzzle, numit....VIAȚĂ.
      Lângă mine, nu aveți cum să fiți...din niciun punct de vedere, chiar dacă sunt ușor de găsit, pentru că cei mai mulți,dintre voi, nu știți unde vă aflați.
      Același
      kokorol

      Ștergere
    2. kokorol, ce te face sa crezi ca esti mai inteligent?...faptul ca sunt eu mai prost?...daca asta iti da satisfactie...atunci prefer sa fiu eu prostul dar nu uita ca "stupid it's just a stupid look"...invata sa pui semnul egal kokorol...altfel nu.ti vei putea raspunde la multe intrebari pentru ca in inteligenta asta artificiala omul este limitat...sa presupunem ca ai o pusca in mana, pe teava introducem un electron in loc de cartus, in fata ta un zid pe care se afla 2 crapaturi paralele la o distanta de 10 cm una de cealalta si tragi...electronul va trece simultan prin ambele crapaturi fara sa se seapare....intrebarea care.i macina pe cei care studiaza fizica cuantica este..."poate fi un om in doua locuri in acelasi timp?....poate fi kokorol....omul este in 7 miliarde de locuri in acelasi timp....nu esti separat, esti conectat la o inteligenta superioara care iti va da toate raspunsurile de care ai nevoie (o sa contientizezi ca acei ingeri ai lui Drunvalo-unul verde stralucitor si altul violet viu, nu sunt doar ai lui, sunt in tine si in fiecare om, numai ca omul refuza sa.i observe)...un celebru proverb de pe meleagurile astea spune "Voieste si vei putea"...fratele tau "bird" iti trimite o mare imbratisate kokorol...nu.ti urez "sarbatori fericite" pentru ca stiu ca nu vrei sa te bucuri doar de sarbatori ci "Zile fericite" pentru ca vreau sa te bucuri de "VIATA" pe care crezi ca esti singurul care o intelege....Zile fericie, tuturor, Fratilor!!! Va pup!!!
      P.S.-daca nu invatati sa puneti egal, veti aduna pana va va da eroare!!!


      Ștergere
    3. Salut bird
      M-am amuzat foarte tare de răspunsul tău. Pe rând(nu toți odată):
      Unde ai văzut tu scris, că sunt mai inteligent , ca voi !!!
      Te-am jignit(înjosit) , cu ceva !?!
      Habar n-am de engleză( și sunt în...Londra) așa că nu știu, ce ai vrut să spui...
      Io, sper să nu am inteligență...artificială...aia parcă știe, doar de sarcină și lipsa ei...
      Presupunerea, nu are nicio valență cu...egalul.
      Ce au în ...comun Zamolxe, pușca și electronul ?
      De ce amesteci solidul, fluidul,energia,informația și cu ...cuantica! Ce vei obține ?
      Din păcate ”omul” nu poate fi ...decât într-un SINGUR loc,depinde cum definești, omul, dar SCÂNTEIA DIVINĂ din SINELE SUPERIOR(al omului), poate fi...ORIUNDE ÎN TIMP ȘI...SPAȚIU.
      Bună glumă cu ...înțelesul vieții, ai vrea tu :))))) să pun semnul egal între mine și...LOGOS.
      Diferența între egal și final, este...diferită !!! iar ”veți aduna” nu este obligatoriu să dea...eroare(moarte) poate da și...evoluție.
      La mulți ani bird, ție, familiei tale și tuturor de pe acest blog.
      Evident,aceste urări sunt adresate în special și lui remer ra (Dan) că datorită lui...existăm, pe acest blog.
      Să fiți fericiți, cât trăiți pe această ființă vie, respectându-i LEGITĂȚILE
      Același
      kokorol

      Ștergere
  40. Rennatosa, chiar nu ne contrazicem, ba mai mult sunt de acord cu tot ce ai scris. Doar reflectam la cat de subtil s.a actionat...pentru ca in prezent noile spirite incarnate pe mama Gaia/Geea nu mai pot fi pacalite, capacitatile transfizice ale lor devoaland la nivelul celui de.al treilea ochi minciuna/capcanele.
    Intradevar IUBIREA...
    Nu am vrut sa.l supar pe kokorol si nici acum nu vreau, dar nu vad contradictia. Asa cum scrie bird, fiecare are calea lui. Se pot aduce si sute de argumente pro biblie, sau cel putin pentru Noul Testament. Pot fi extraterestrii, intraterestrii dar si eterici, astrali...cei care ne.au capusat, nu am facut nici o referire si nici nu am sa o fac tocmai pentru a nu polemiza pe o tema foarte volatila ca sa.i spun asa. Vreau doar sa subliniez existenta unei realitati mai profunde, mai complexe decat perceptia comuna dar care este usor de descifrat de cei preocupati. Si inca o data, eu ma inclin in fata lui Dan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că mă poți supăra, dacă argumentezi afirmațiile tale ...sau le combați pe ale mele cu informații ADEVĂRATE, nu manipulatorii. Am un comentariu(f.dur) la adresa bibliei, dar gazda noastră nu îl aprobă...
      Ce este ...realitatea ? Nu cumva, acea informație vizibilă(cognoscibilă) pentru fiecare dintre noi !!!
      Câteva afirmații am făcut într-un comentariu care nu a apărut, încă.
      Să fii fericit și la mulți ani (tu și ai tăi), Cristi
      kokorol

      Ștergere
  41. aaa....am inteles acum ce ai vrut sa spui prin "langa mine nu aveti cum sa fiti"...pentru ca tu esti "in Londra"...scuza.ma kokorol:)...imi dau seama ca n.am ce sa.ti argumentez pentru ca ai ramas blocat in ideile unora care desfiinteaza biblia...ma intreb oare, ai citit vreodata biblia?...iti spun ca este scrisa pentru oameni simpli si cu inima curata, nu pentru o minte mai incretita...ca profita cineva de scrierile acelea si astfel te face pe tine sa te simti "pacalit", asta este, nu rezolvi nimic daca ridici sabia, poti rezolva ceva daca.ti cureti "inima"...cauta cuvantul "energie" in biblie si dupa ce o sa observi ca nu exista ai sa intelegi si acele "care de foc"(probabil aceleasi "care" de unde vin si mesajele catre Remer)...au coborat si ti.au lasat acele 10 porunci pentru a putea ajunge intr.un timp in care este posibila evolutia...daca vrei sa sari peste niste etape(esti nerabdator):)...n.ai decat....cauta raspunsuri si in evangheliile necanonizate...nimeni nu are voie sa intervina in liberul tau arbitru...de ce ai interveni tu cu un comentariu "foarte dur"....este lasat mult loc de interpretare...interpretare in 7 miliarde de moduri...mesajul este unul kokorol...este acelasi si la atlanti, si la indieni, la greci, romani, catolici ortodoxi sau orice alta religie, numai ca omul refuza sa.l observe...din dorinta de "a avea dreptate" intra in acest yin and yang si se invarte pana.l apuca ameteala...daca ar putea merge pe apa, kokorol, sunt sigur ca omul ar chema televiziunile sa arate cat de tare e, daca ar avea acea putere(pe care oricum o are, dar nu merita sa o manifeste), omul ar iesi din cuie daca ar fi rastignit, nu ar intoarce si celalalt obraz daca ar primi o palma....intelegi acum kokorol de ce nu merita altcineva sa fie rastignit?...intelegi acum de ce inca sunt ascuse acele legi ale "energiei libere", de ce omul este "limitat" la acele 2 coduri active in ADN?...pentru ca omul nu este demn de acele puteri si astfel zac "inchise" in el.... omul cauta "mantuirea" in ceruri cand mantuirea este in el...pilde gasesti in toate invataturile...nu doar in biblie...dar pe langa pilde, din cand in cand iti mai este lasat si un mesaj "limpede", ex. corinteni "ati uitat ca voi sunteti templul Lui si ca Duhul Lui locuieste in voi?"...daca era scrisa in 2000 poate ca acest Duh era
    scris "Energie"....demonteaza tu invataturile din biblie, citeste.o cu inima apoi fa comentarii (f. dure) daca mai simti nevoia de comentarii "dure"...omul isi da cu parerea, dar cand vine partea in care trebuie sa faca niste sacrificii, renunta foarte usor si se intoarce la parerile lui si ale celorlalti...cade intr.un "somn de moarte"...pune in miscare acest yin and yang si se rostogoleste catre o groapa...atat...nu esti separat de oameni kokorol, suntem uniti, doar mintea ne separa...mesajele sunt simple numai ca omului ii place sa le complice...doar gandirea ta te poate "pacali" sau se poate simti "pacalita", nimeni altcineva...cauti pe cineva care sa te ia de mana si sa se invarta in contradictii (eu sunt alb tu esti negru, ba nu, eu sunt negru tu esti alb)?...cauta, nu sunt eu acela. Intra intr.o camera in care nu exista lumina(bezna totala)...ai sa vezi peretii "negrii"...."aprinde Lumina"...daca ai sa.mi spui dupa, ca, erau albi si ca negrul nu este decat o nuanta "intunecata" a albului...poate am sa te cred...daca "aprinzi Lumina", o sa intelegi si acea "sabie de foc" "limba de foc", care iese din gura "ingerilor" pe care omul o detine dar nu este demn sa o foloseasca, poate decat cei 144.000 cu "stea in frunte" cum scrie in "apocalipsa"(revelatie)...asa imi vine cateodata kokorol sa transmit un mesaj, nu "din carti" ci "din inima"...si sper sa primesti acest mesaj cu "inima deschisa"...


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok,ok,ok...
      Am reușit să citesc comentariul tău. Dacă ar fi să răspund, mi-ar trebui o mulțime de ...coli. Dar sunt(eram) curios, să văd un mesaj de la careva,care să ne atragă...ATENȚIA, asupra derapajului de la mesajul(ele) de la început...
      Oare, trebuie să continuăm cu ...cine are dreptate și ...cine nu are dreptate, cu subiectele din biblie !!! Prea puține mesaje/întrebări, legate strict de subiectul acestui...blog.
      succes în transmiterea de mesaje ”din inimă” tuturor acelora, care doresc să le primească.
      Același
      kokorol

      Ștergere
  42. La multi ani kokorol ! Sa ai sanatate si succes, cu atat mai mult cu cat londonezii par sa faca o fixatie cu romanii si bulgarii. Greu de inteles de catre ei si altii ca a venit vremea ca vechii colonialisti sa fie colonializati. Cam asa se inchid cercurile.
    Nu inteleg de ce as fi eu mai manipulator decat tine? Despre Biblie nu mai scriu nimic pentru ca polemica poate fi infinita. Atat doar ca parintele Cleopa a scris ca Biblia are 7 straturi si trebuie dinti de otel sa o rumegi, cei de lapte sfaramandu.se.
    Cat despre energia psihica, ca sa o cataloghez conform psihologiei, ea exista neindoielnic, pot fi intrebati actorii, sportivii, care evolueaza in fata a mii de spectatori si capteaza energia respectiva, si atunci de ce nu ar putea fi canalizata de cei dornici. Gustave le Bonn a scris tomuri despre multimi si modul de actiune a lor, s.a.m.d.
    Care este legatura intre gastile oculte (gasca pentru ca exista o ierarhie clara si legitati specifice, vezi cei din City of London-astia chiar nu au de.a face cu Biblia, sau poate dar cu cea a lui aghiuta) si cele 10 porunci? Respecti cele 10 porunci, energia ta devine inalt vibrationala, banda de frecventa nu mai corespunde si astfel te despaduchezi. Pe scurt si simplificat dramatic.
    Nu vrei sa le citesti din Biblie, le gasesti in cele 5 reguli de conduita interna si 5 de conduita externa din yoga lui Patanjali. Sunt identice.Si s.ar mai putea continua si cu alte exemple din alte cai spirituale (legile lui Manu, etc.).
    Frumos scris bird.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii liniștit că ...Londonezi nu au nicio treabă...societatea, merge cu sau fără, unii sau alții. Chestia cu colo,este ...greșită. Nu am dovezi, doar o ”vorbă” zisă de unu de aici, la pretenul(prieteni,de vreo 30 ani) lui, românaș ...dacă ați știi voi cât ”am luat” eu, de la voi după ...90, nici 25 % nu veți reuși să luați, înapoi...
      Față de părintele Cleopa am și eu un comentariu de făcut, tot de un ...PĂRINTE: Arsenie Boca...
      Pe youtube
      Pr.Arsenie Boca- Sectele vor merge in iad cu Biblia in mana,
      http://www.youtube.com/watch?v=iz2_9PxLZ60
      Iar mă ”trimite-ți” la biblie !!! da ce ÎNVĂȚĂTURILE lui ,Zamolxis, nu sunt bune !?!
      și io, care credeam că ăst blog este pentru spiritualitatea lui Zamolxis când de fapt este aceeași mărie măgdălenă, dar cu alță...pălăriucă...băștinașă. Așa au pătruns, religiile străine, pe aste meleaguri...
      Nu vreau să le citesc din biblie, VREAU SĂ LE TRĂIESC, DIN ZALMOXIS.
      Ai ceva, împotrivă ?!?
      Același
      kokorol

      Ștergere
  43. Felicitări Bird ! Subscriu .
    "loko-rok" (că de-acolo se aude zdrăngănitul... metalik) , este în opinia lui, un iniţiat, fiindcă a avut şi el câteva ieşiri în astral (pe-acolo pe la Ciorogârla ; vă amintiţi de portalul acela ?) şi de-acolo mesajele "importante" care are să ni le transmită.
    Atitudinea lui calculată, ascunde în spate mai multă otravă decât vă imaginaţi .
    Nu oricine poate studia Biblia, fiindcă e Cartea în care este menţionat de cele mai multe ori, cuvântul cu cele mai înalte vibraţii care există - DUMNEZEU - ceea ce face ca ea să aibă o vibraţie înaltă , dar şi să reziste în timp, chiar dacă unii s-au străduit din răsputeri să ciuntească şi să denatureze sensul pe colo - pe colo. Iar pentru cei care au o vibraţie joasă, pur şi simplu, acest fapt, FRIGE (oare ştiţi voi cine strigă "mă arde!" când dă de nişte vibraţii înalte?).
    El doar pare un rătăcit, însă ştie exact în ce sferă funcţionează (că nu pot să spun trăieşte) .În acea sferă vrea să-i atragă şi pe alţii (din păcate a reuşit , cu unii).
    "Să fiţi deştepţi şi fără frică" (ştiţi voi..., zice "Mitică")

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu înțeleg de ce mi-ai anagramat numele, cu care semnez !!!
      Unde am scris ”că știu io” ”că am ieșit în astral și...” de ce atâta autosuficiență, la tine !
      S-ar părea că tocmai tu, cea care crezi că ai dreptul să dai ...lecții, te faci vinovată de un PĂCAT, al TRUFIEI....
      Nu cred că te-am jignit cu ceva..tot zici, p-aci, de Ciorogârla ai ceva, în comun, cu ea !?!
      Nu înțeleg, unde vezi tu ”otravă” la mine ?
      Și încă o chestiune:
      Caută să vorbești DOAR ÎN NUMELE TĂU. Nu am observat pe nicăieri, ca cineva de pe acest site(blog) să te fi ÎMPUTERNICIT, să vorbești în numele lui și al celorlalți(inclusiv, al meu). Asta este CLAR, o încălcare a LEGII LIBERULUI ARBITRU....
      Ți-am atras ATENȚIA, asupra idolatriei....nu pare că ai fi înțeles...nimic, din acea atenționare.
      Nu caut să atrag pe nimeni, NICĂIERI, pe când tu, cauți să izolezi pe unii de alții, pe acest blog.
      Pare, că-ți place să ”arunci cu ...noroi”
      Același
      kokorol

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  44. iarta.ma Kokorol, inteligenta ta depaseste cu mult gandirea mea simpla...nu incerc sa desfiintez postarile lui Remer, n.as avea ce cauta p.aici, sunt de acord cu ceea ce spune "Aral" "Oryen"...IUBESTE...si daca intelegi si "suntem o mare familie"....atunci mai poti ucide pe fratele pe care.l iubesti, il mai poti fura pe fratele pe care.l iubesti, mai poti ravni la ceea ce este a fratelui tau pe care.l iubesti...te mai poti teme de cele 10 porunci?...omul nu vrea sa iubeasca kokorol, de aici poruncile...intelegi oare?...vei intelege mesajele cand vei cunoaste iubirea adevarata, fara scop, fara sa astepti sa primesti ceva in schimb...
    Tesaloniceni 4:9 Cât despre dragostea frăţească, n-aveţi nevoie să vă scriem; căci voi singuri aţi fost învăţaţi de Dumnezeu să vă iubiţi unii pe alţii
    Petru 4:8 Mai presus de toate, să aveţi o dragoste fierbinte unii pentru alţii, căci dragostea acoperă o sumedenie de păcate.
    Comentez pentru ca mesajele pe care ti le adresez vor fi intelese de cineva care nu se lasa "macinat" de intrebari care nu.si au raspunsul...vibreaza cu Iubirea, Omule...nu te mai teme...interpretezi gresit si a 2-a venire a lui Isus si invierea mortilor....mort esti tu, Omule...ai sa intelegi asta prin "lasati mortii sa.si ingroape mortii"...trezeste.te omule din somnul cel de moarte...cheia este in tine...in inima ta...fa.o sa vibreze...sunt lucruri pe care nu trebuie sa le sti, pentru ca nu ai demonstrat ca meriti...ai uitat sa iubesti?...ai uitat care.ti e menirea?

    RăspundețiȘtergere
  45. Mai bine inchid comentariile la aceasta postare decat sa continuati sa va aruncati sageti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări.Mă bucur de acest lucru. Dacă mai sunt unii care o dau înainte cu...zeii străini, să meargă la...ei. Dacă, AICI,pe teritoriul Daciei este RESPONSABIL, ZAMOLXIS, mi se pare cea mai mare IMPIETATE, să aduci în discuții și să susții sus și tare, superioritatea unui zeu străin.
      Datorită vehemenței unora de pe acest blog, am fost la un pas de a renunța( o altă persoană am impresia că a renunțat, PĂCAT) să mai vizitez și să comentez, dar GAZDA noastră, a reușit să se ridice la nivelul cerut de RESPONSABILITATE și să pună ”piciorul în prag”.
      SĂ FII FERICIT, REMER RA, CÂT VEI TRĂI PE ACEST...COLȚ DE RAI și în ați îndeplini, MISIA.
      Cu stimă
      același
      kokorol

      Ștergere