.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 27 decembrie 2013

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (4)



O surpriză aparte pentru mine a fost entitatea numită Zaryiena (am scris cu y și i pentru a nu se confunda cu alte nume). Este vorba de o entitate pleiadiană feminină, a cărei energie mi s-a părut a fi, oarecum paradoxal, o combinație de putere și gingășie. De altfel, mi-am dat seama cine sunt conducătorii din civilizația sistemului Alyhon – mi-a fost clar că e  vorba de un sistem matriarhal.
Deși am vrut de câteva ori să intervin în timpul transmisiei, recunosc că nu am avut această putere. Conexiunea energetică a fost foarte puternică astfel că voința mea a fost cumva anihilată. Însă nu am simțit niciun fel de impunere ci doar o voință fermă, combinată cu o senzație de protecție.

Zaryiena: Eu sunt Zaryiena, din sistemul Alyhon, parte a Confederației Pleiadiene. Sunt comandantul unui echipaj format din 72 membri. Baza noastră de operațiuni se află în apropierea planetei Mercur. Aici sunt și alte echipaje ale Confederației Pleiadiene care au rolul de a monitoriza intrările și ieșirile din sistemul vostru solar. Toate operațiunile noastre sunt supervizate de către solarieni!
Planeta noastră, Alyhon, este parte a Confederației Pleiadiene de circa 120.000 de ani. Membrii acestui echipaj cunosc foarte bine vibrațiile planetei voastre, acest lucru datorându-se faptului că în urmă cu circa 70.000 de ani, cu toții au făcut parte din populația Atlantidei. Aproape toți atlanții – dintre cei care au învățat lecțiile acestei planete, s-au întrupat ulterior pe diferite planete din cadrul Confederației Pleiadiene.
În primul rând, vreau să vă spun că nu am venit aici pentru a forța schimbarea voastră! Nu suntem aici pentru a vă impune reguli sau principii de viață! Nu suntem aici pentru a profita de slaba voastră dezvoltare tehnologică și spirituală! Nu suntem aici pentru a vă acuza că vibrațiile voastre negative pătrund și agresează alte sisteme solare din confederația noastră – vă înțelegem, deocamdată! Nu suntem aici pentru pentru a vă impune o nouă cultură!
Am venit aici ca urmare a apelurilor voastre disperate!  Am venit cu cele mai bune intenții! Suntem aici pentru a asista populația planetei voastre la marea transformare! Și, mai ales, suntem aici pentru că sunteți frații noștri și nu vom mai permite niciunei puteri să vă mai folosească în experimente umilitoare!
Știm că pe Terra se derulează un experiment de convergență a trei curente spirituale, cu scopul de a evita un război de proporții în viitor și știm că voi ați uitat cu totul de acest lucru! Știm că Atlantida a fost, de asemenea, un experiment eșuat, care a avut același scop!
Nu mai putem permite continuarea acestui experiment odios! Planeta a intrat în sfera înalt vibrațională a Confederației Pleiadiene astfel că multe suflete din această mare familie se vor întrupa aici. Deja sunt întrupate pe planeta voastră mai multe milioane de suflete din multe alte sisteme solare!
Asistăm la acest spectacol grotesc de multe generații! Creatorii acestui experiment sunt o facțiune a lyranilor și o civilizație reptiliană foarte avansată din punct de vedere tehnologic, care a venit din celălalt braț al galaxiei. Deși suntem și noi, ca și voi de altfel, urmași ai lyranilor, nu mai suntem de acord cu acest experiment. Este un experiment eșuat din aproape toate punctele de vedere! Conducerea Confederației Pleiadiane a permis efectuarea experimentului în apropierea frontierelor ei din simplul motiv că și voi ați dorit-o.
Puteți continua experimentul dacă doriți, dar nu pe această planetă! Nu aici! Putem pregăti pentru acest lucru chiar și trei planete, cu absolut tot ceea ce vă trebuie. Dar dincolo de frontierele sferei noastre vibraționale!
Trebuie să înțelegeți că nu mai putem permite continuarea acestui experiment! Omenirea trebuia să intre pregătită în primul strat al sferei înalt vibraționale însă nu este nici de pe departe pregătită! Dacă am fi lăsat lucrurile să se desfășoare conform planului inițial, atunci ați fi intrat într-o spirală a negativității din care nu mai puteați ieși! Și așa, lucrurile nu stau deloc bine!
Dar acum să revenim la problemele stringente cu care vă confruntați. Putem spune că vă cunoaștem destul de bine, având în vedere faptul că vă studiem de mai bine de 200 de ani. Știm care sunt problemele cu care vă confruntați, știm care vă sunt neajunsurile, temerile, slăbiciunile! Vă putem ajuta pe toate planurile cu condiția să dați dovadă de echilibru, maturitate, altruism și bun simț!
Pentru cei care dau dovadă de responsabilitate în ceea ce privește propria lor viață, îi vom ajuta să meargă mai departe cu condiția de a-i ajuta și pe cei din jurul lor. Vom avea în vedere acordarea unor daruri de ordin spiritual și energetic unor anumite persoane, însă trebuie să aveți în vedere faptul că orice dar va trebui să treacă prin patru etape: a primi cu bucurie, a folosi cu pricepere, a mări cu înțelepciune și a dărui mai departe!
După cum ți s-a transmis în mesajul anterior, începând cu a doua parte a lunii februarie a anului viitor vom începe să transmitem energii și vibrații către un anumit număr de persoane. Acest lucru va fi făcut prin intermediul rețelei noastre de sateliți. De altfel, dinamica viitoarei noastre colaborări va avea în vedere trezirea, schimbarea, procesul de creație și implicarea voastră în dinamica societății.
Fără doar și poate, trezirea implică o anume conștientizare a misiunii voastre pe această planetă. Ea determină activarea unor forțe interioare uriașe, a unor energii impresionante, care trebuiesc ulterior administrate și folosite pentru binele și folosul tuturor. Fiecare suflet pleiadian întrupat pe pământ are inserat în subconștient un program evolutiv special. Acesta are în vedere schimbarea și progresul societății în care v-ați întrupat!
Trezirea implică refacerea legăturii dintre individualitatea voastră, programul vostru evolutiv și sinele vostru divin. Pentru a nu se ajunge la confuzii nedorite este bine să vă întrebați sufletul dacă sunteți cu adevărat un pleiadian care a venit să facă ceva pe acest pământ sau sunteți un suflet extraterestru venit pe Terra pentru a învăța o anumită lecție. Dacă atunci când refaceți legătura dintre conștient, programul evolutiv și sinele vostru divin rezultă o explozie de lumină, grație, energie, bucurie și chiar amintiri vii, atunci înseamnă că sunteți venit cu treabă pe această planetă. Cu multă treabă!
Pentru cei care încă oscilează, care nu-și dau seama ce se întâmplă cu ei sau care este rolul lor în această lume, le recomand să facă următorul exercițiu:
Vizualizați că în interiorul vostru, în zona mediană a plexului cardiac, se află o sferă de lumină cristalină de mărimea pumnului. Îndreptați-vă atenția și privirea interioară spre această sferă și încercați să-i conștientizați prezenta, luminozitatea, forța, consistența. Respirați adânc și ritmic, timp de 2-3 minute, având atenția concentrată pe această sferă. Veți alimenta astfel sfera cu energia voastră vitală. După aceea, în timpul inspirului, veți ridica sfera până în zona creștetului și apoi, în timpul expirului, o veți aduce înapoi în plexul cardiac.
Veți face cel puțin 20 de curse inimă-minte cu sfera cristalină, după care o veți expulza către Cosmos, direct din creștetul capului, în timpul ultimului expir.
Acest exercițiu va fi făcut timp de 3 săptămâni, în fiecare zi, începând cu a doua săptămână a lunii ianuarie. În prima săptămână, veți face acest exercițiu în timpul dimineții, în a doua îl veți face după-amiaza iar în a treia săptămână veți face exercițiul în timpul serii. Toate cele 21 de sfere vor fi captate și analizate de către rețeaua noastră de sateliți.  Apoi se va realiza un profil energetic și spiritual pentru fiecare în parte și se vor avea în vedere o serie de răspunsuri.

(va urma)

Din păcate, transmisia s-a întrerupt fără a reuși să intervin cu o întrebare. M-ar fi interesat în mod deosebit aceste răspunsuri. De ce avem nevoie de aceste sfere energetice? Cum vom ști că suntem conectați la rețeaua de sateliți? Sferele energetice ne pot ajuta să ne conștientizăm rolul pe această planetă? Există un risc în ceea ce privește acest exercițiu? Am scris acestea cu speranța că la următoarele transmisii să primesc răspunsurile dorite.
Trebuie să mai spun că în ultimele minute ale transmisiei am simțit o energie aparte, de o forță ieșită din comun. Parcă am fost cumva conectat la această rețea de sateliți și i-am simțit energia. O energie puternică, feminină. Un fel de foc rece, dar care are puterea de a purifica și transforma!

 Fie ca noul an sa va aduca lumina, armonie, iubire, prosperitate si multe impliniri!

LA MULTI ANI!

70 de comentarii:

  1. Buna dimineata.

    Multumesc Remer Ra pentru aceasta postare.Mi se pare deosebit de interesanta,din punctul meu de vedere si tot pentru mine, ceva mai explicita referitor la ceea ce transmite si ne determina sa intelegem.
    Mi-ar place ca acele completari sa apara inaintea perioadei in care ni se recomanda sa facem acel exercitiu de vizualizare.
    Zile bune in continuare si iubire multa in urmatoarele perioade de mari transformari.Avem mare nevoie de aceasta iubire,Sefora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acele completari vor fi facute inainte de exercitiul preliminar.
      Multumesc pentru gandurile de bine! La fel va doresc si eu!

      Ștergere
  2. Hmm, amuzant.. experiment odios, spectacol grotesc si alte expresii de genul venite de la o fiinta care se presupune ca a depasit deja jocul dualitatii...? :)

    Altfel, exercitiul suna interesant, este a treia oara luna asta cand aud mentionata sfera respectiva (sau perla cum o numeau altii) semn ca e cazul sa o studiez mai cu atentie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subiect de dilema existentiala... nu-i asa?

      Poti s-o studiezi cat vrei, daca nu o simti... degeaba!

      Ștergere
    2. Hehe, ceva de genul, dar o pun pe seama faptului ca "experimentul" nostru a fost mai reusit decat realizeaza unii din exterior in acest moment... :)

      Frumos spus cu sfera. De studiat am studiat destul, e cazul sa mai si practic.

      Ștergere
    3. Flavian
      Şi eu m-am amuzat, dar numai ca să nu mă podidească plânsul…
      Găsesc interesantă observaţia ta, însă… omiţi faptul că Remer Ra a tradus mesajul. Aceste cuvinte şi expresii sunt ale lui şi nu cred că putem considera că au fost făcute de Zaryiena. Oricine le-ar fi făcut de fapt, deranjează pentru că exprimă ceva care nu ne convine.

      Nu vreau să se înţeleagă că îl acuz pe Remer Ra pentru folosirea acestor termeni.

      Şi totuşi, se pare că Fii lui Belial sau întors. Le doresc succes!!!

      Teofil

      Ștergere
    4. Flavius, tu nu prea te simti bine zilele astea, este? Multi au stari naspa in perioada sarbatorilor de iarna.

      Apropo de dualitate, am o intrebare pentru Remer. Acum cativa ani citisem ca pleiadienii raspund la agresiune cu agresiune. Unii mediumi chiar au relatat despre conflicte deschise cu anumiti reptilieni si ca ar fi avut lupte chiar si cu siriusienii. A mai fost un medium care a spus ca flotila lui Ashtan Sheran ar fi fost nimicita de pleiadieni pentru ca aveau planuri dubioase cu pamantenii. Am mai citit chiar ca flota lui Yahve ar fi fost eliminata de pleiadieni. Poti spune ceva despre asta?
      Cosmin P.

      Ștergere
    5. Da, o putem interpreta si ca o problema de "traducere". Eu insinuam ca daca tratam povestea ca un joc, cred ca este util de avut in vedere ca in afara terenului se afla atat fosti jucatori experimentati, antrenori, arbitri, dar si .. baieti de mingi, ca tot veni vorba de sfere. Acestia sunt foarte utili la buna desfasurare a "meciului", au o pozitie relaxata si poate o perspectiva mai buna de acolo de pe margine, dar de multe ori nu inteleg lucrurile la nivelul la care o fac cei implicati efectiv in joc. Inclusiv atunci cand vine vorba despre "binele" si "raul" pe care poate nu l-au cunoscut in modul in care am facut-o noi aici. Stii cum se zice despre cei care judeca de pe margine... ;)

      Ștergere
    6. Cosmin, cat timp ai un corp fizic nu poti scapa de 3D si de legile acestui plan. Nu ai cum! 3D inseamna, printre altele, evolutie in spatiu-timp a tuturor aspectelor cuantificabile. Deci nu poti scapa nici de dualitate. Important este cum te raportezi la realitatea 3D si care este sistemul tau de valori. Constiinta, in schimb, poate fi in 5D sau chiar in 12D.
      Daca nu tii cont de legile 3D si ai un corp fizic, poti fi anihilat. E valabil atat la nivel de persoana cat si la nivel de grup (populatie sau chiar natie)!

      Am auzit si eu de asa-zisul conflict dintre peliadieni si siriusieni, inclusiv cu Yahve, care ar fi fost o entitate siriusiana. Teoria cu eliminarea lui Ashtan Sheran si a flotei lui este falsa! Ashtan Sheran si flota lui lucreaza alaturi de plaiadieni pentru unitate si armonie in zona noastra galactica! Ashtar Sheran este destul de usor de contactat telepatic. Cei care au capacitati de comunicare pot privi imaginea sa (o gasiti pe net) si apoi pot initia contactul prin anahata.

      Ștergere
    7. Cosmin P.
      Cine a scris că pleiadienii răspund la agresivitate cu agresivitate? Poate unul la care i s-au pus beţe în roate de pleiadieni. Care i-a fost sursa de informare? Şi în fapt, ce-i nepotrivit în asta? Oare nu toţi învăţătorii spirituali au spus că vom culege ce semănăm?! Asta se aplică numai la nivelul nostru sau este o Lege Universală?
      Apoi, chiar Zaryiena spunea că o facțiune a lyranilor și o civilizație reptiliană au creat acest experiment, deja eşuat. Dacă vecinul tău face ceva care te afectează în mod direct la modul neplăcut, stai cu braţele încrucişate?! Aşa şi Confederaţia Pleiadiană. Dar să nu crezi că sunt purtătorul lor de cuvânt… Încerc să înțeleg unele informaţii. Reamintesc îndemnul lui Remer Ra: foloseşte mintea, dar nu singură, ci împreună cu inima. Observă ce „emoţie”, senzaţie îţi face o informaţie care o receptezi. Orice disconfort este un semn că nu e în regulă informaţia ori nu are legătură cu tine.

      Flavian
      Ai dreptate. Lucrurile se văd diferit, în funcţie de unde te afli. Dar mă tem că noi suntem cei cu perspectiva limitată. Sunt entităţi care ne observă de sute de ani… Dar noi?! Tu, de exemplu, ţi-ai observat viaţa din ultimii cinci ani în detaliu? Şi mă refer la tot ce s-a întâmplat cu tine. Gânduri, vorbe, fapte… Te rog să nu-mi răspunzi aici.
      Şi apropo de cuvinte… Marile „dureri” ale noastre, indiferent de nivel, individual sau social, au fost provocate de dualitatea bine-rău. De altfel, este specific dualităţii. Dacă tot nu putem ieşi spontan din dualitate, aş propune înlocuirea acestor cuvinte cu „util” şi „inutil”. Acestea determină un altfel de răspuns emoțional.
      Şi aş completa lista de înlocuiri: prost – neinformat, fraier – neatent, greu – interesant.
      Mai departe vă provoc să o completaţi voi…

      Teofil

      Ștergere
  3. am simtit aceasta sfera...cumva activata fara a face un exercitiu de care sa fiu constient...descrierea foc rece se potriveste foarte bine...a urcat si coborat de 5-6 ori...o simti puternic in zona plexului si a crestetului...se ridica atunci cand expiri si coboara cand inspiri...la nivelul crestetului presiunea era foarte mare, simti ca vrea sa iasa din corpul fizic, senzatia este ca iti smulge scalpul, nu este o senzatie foarte placuta...cumva simteam ca am controlul asupra ei prin respiratie...presiunea care o exercita asupra crestetului iti va lasa impresia ca este mai mare decat pumnul...se intampla asta acum 6-7 ani...eram pe autostrada, nu eram la volan...conducea un prieten...nu puteam sa.i descriu senzatia pentru ca nefiind constient de ce se intampla imi era cumva teama...nu puteam deschide ochii si lacrimam puternic...respiratia devenise foarte rara...n.am putut rezista foarte mult, i.am spus sa traga masina pe dreapta pentru ca simteam o puternica senzatie de voma...la 2-3 ore am facur o poza intr.un grup de 12 persoane...in poza apar inconjurat de o lumina alba, foarte stralucitoare...cu siguranta iti spun ca aceasta sfera exista in corpurile noastre...senzatia de parasire a corpului nu este chiar placuta...ai impresia ca "iti dai Duhul", asa ca trebuie cumva avut grija cu exercitiul asta...cand veti simti aceasta sfera va veti schimba total perceptia despre lume, oameni si viata in general...este acea lumina de care va tot spuneam ca trebuie sa o "vedeti" in fiecare om...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sau invers...urca atunci cand inspiri si coboara cand expiri...a trecut ceva timp...tot ce pot sa spun este ca aveam control asupra ei doar prin respiratie...cand presiunea pe crestet era de nesuportat ma opream din respirat...inversam procesul si o simteam cum coboara...am tot cautat anii astia explicatii dar nu am gasit o traire similara...chiar am crezut ca "imi dau Duhul"-pana acum:)

      Ștergere
  4. "Vizualizați că în interiorul vostru, în zona mediană a plexului cardiac, se află o sferă de lumină cristalină de mărimea pumnului."
    Am rămas pur şi simplu interzisă când am citit asta , fiindcă de pe la 21-22 de ani am simţit prezenţa acestei sfere , chiar mai mare puţin decât pumnul (cel puţin al meu). Multă vreme, simţeam cum va că trebuie s-o folosesc la ceva dar nu ştiam cum. Apoi am simţit că mă inspiră şi pe vremea aceea am gândit că acolo este sediul inspiraţiei Divine. Erau momente când simţeam că stă să explodeze... şi atunci mă apuca un fel de stare febrilă în care eram foarte creativă dar, într-un fel pe care nu-l puteam controla, ci, simţeam că mă duce (de fapt că mă împinge) cu viteză (ceea ce mă cam speria uneori) spre împlinirea câte unui lucru la care mă gândeam. trebuie să mai meditez la asta, fiindcă e prea proaspătă acum şi când voi avea un răspus limpede, vă spun care este acela. Mulţumesc Remer Ra ! Mulţumesc Zaryiena ! Să fiţi binecuvântaţi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sfera respectiva era un dar de la sinele tau divin!

      Ștergere
    2. Bon, pai in cazul asta de ce sa o trimitem in cosmos ? N-ar fi mai util sa o deschidem, sa-i aflam continutul si sa beneficiem de el ? Il loc sa renuntam la cadoul ce l-am primit si sa asteptam "raspunsuri" din alte parti ? :)

      Ștergere
    3. Nu te obliga nimeni s-o faci! Experimenteaza! Poate ca in cazul tau nu este nevoie de "alte parti". Si nu e cadou... sfera este creatia ta! De fapt, este darul sinelui tau divin.

      Ștergere
    4. Buna ziua.
      Flavian,poate iti arde de gluma....sau nu ai citit cu atentie mesajul acelei entitati feminine.Este necesar sa o trimitem [ sfera] in cosmos dupa ce a fost alimentata cu energia vitala ce apartine celui ce executa exercitiul sau meditatia si prin expulzarea sferei in cosmos,acele entitati ne poate citi fondul nostru sufletesc ,provenienta si alte date personale pentru a putea sa ne ajute in clarificarea situatiei noastre pe aceasta planeta si a ne intelege rostul sau misiunea ce o avem.
      Imi cer scuze daca ai ai inteles si doar glumeai,pentru ca nu vreau sa ma declar aici atotstiutoare.
      Sa auzim de bine,Sefora

      Ștergere
    5. Sefora, am citit cu atentie mesajul, chiar am comentat mai sus asupra unor expresii folosite in acel mesaj si care imi puneau niste semne de intrebare. Nu imi arde de gluma si era o simpla intrebare, pentru ca nu ma ghidez in general dupa principiul crede si nu cerceta. Am citit destule carti si articole pe teme spirituale cat sa invat sa nu iau nimic de-a buna pana ce nu trec prin filtrul propriu, oricat de bine intentionata ar parea o entitate sau persoana care transmite mesajul ei.

      Remer ra cred ca a inteles ceea ce voiam sa spun. Uite, ca exemplu, mie mi s-ar parea mult mai logic ca dupa ce energizez sfera mea sa o vizualizez deschizandu-se si radiind atat asupra mea, cat si in cosmos, informatia cuprinsa in interior. Astfel, sa pot sa beneficiez si eu, dar si altii de cadoul respectiv, in loc sa o trimit de la mine inca sigilata. Nah, asta imi vine mie sa fac, cu logica si simtirea mea de acum, dar daca crezi ca preferi varianta sugerata de Zaryiena, vorba lui remer ra: Experimenteaza! Fa cum doresti... :)

      Ștergere
    6. Bine v-am regăsit ! Am promis să mă întorc cu lămuriri despre sfera de lumină (aşa cum o simt eu), mai ales fiindcă mai avem doar câteva zile până să începem exerciţiul şi poate că sunt unii care nu reuşesc s-o creeze şi/sau s-o vizualizeze.
      Înainte să conştientizez că aveam în piept o sferă de lumină, am avut o senzaţie de prea-plin ; ceva care trebuia dăruit..., revărsat . Pe vremea aceea scriam poezii (uneori mai mult, alteori mai puţin; în dependenţă de muză). Însă poeziile mele erau triste... pesimiste.
      Prea-plinul acela se revărsa în scris. Chiar dacă nu mă topeam după poeziile mele, nu mă puteam opri din scris (ajunsesem să merg la serviciu cu hârtie şi pix la îndemână ca să mă pot curge înafară de câte ori simţeam nevoia) . În momentele în care aveam stări bune şi mă găsea muza, scriam epigrame . Epigramele erau foarte reuşite şi chiar le aşezasem frumos pe toate într-un caiet studenţesc. Într-o zi nefastă m-am hotărât să mă grozăvesc cu ele în faţa unor prieteni cu care jucam "wisth" din când în când, iar cineva dintre ei mi l-a aruncat în soba care încălzea camera (nu ştiu nici acum cine a făcut asta) şi au ajuns cenuşă (deh! mândria se plăteşte).
      Nu ştiu care a fost monentul în care am simţit sfera, însă ştiu sigur că am spus despre ea câtorva persoane care , nu se mai minunau de ideile mele, considerându-mă cel puţin excentrică. Sfera a locuit , practic permanent în pieptul meu (o simţeam acolo ), iar uneori, era (ca să zic aşa) mai activă. În acele momente, ea mă conducea pe mine, nemaifiind doar un locuitor în lumea corpului meu ci , şeful. M-am gândit mult dacă să vă spun sau nu, dar, vorbeam cu ea. Eu îi spuneam ce vreau şi ea mă forţa să acţionez aproape fără nici o logică şi cu o viteză nebună (lucru care nu-mi plăcea foarte tare, fiindcă îmi place să fac totul pe-ndelete). Aşa , de exemplu , în hotelul în care lucram , s-a renovat o aripă şi s-a montat acolo un lambriu care mi-a plăcut f. mult. Eu eram administrator şi toată ziua mi-o petrecem printre muncitori să supraveghez lucrările .Căscam ochii şi mă minunam cât de frumos este lambriul acela şi îl vedeam pe peretele din holul casei mele. Sfera stătea să explodeze şi mă apucase aşa o febră că vreau lambriu din acela dar n-aveam bani nici de lambriu şi nici de montaj . Îmi neglijam celelalte treburi ca să stau pe-acolo. La finalul lucrării, inginerul care se ocupase de lucrare m-a întrebat dacă nu mai am vreun loc în care să monteze câţiva metri de lambriu care-i rămăsese şi fără să stau pe gânduri am răspuns "Ba da. La mine acasă. Dar n-am bani să-l plătesc şi nici de montaj". El a zâmbit şi a spus că lambriul era plătit de hotel şi montajul era cadou. Apoi, tot sfera m-a împins să zugrăvesc toată casa (că dacă tot aveam lambriu nou... !) deşi n-aveam bani de zugrăveală. Am găsit o echipă care a venit cu material cu tot, au zugrăvit casa, iar în penultima zi eu tot nu aveam bani, dar sfera mi-a "spus" să nu-mi fac griji. În noaptea aceea, pe la două-trei dimineaţa, m-am trezit că sună cineva la uşă. Habar nu aveam cât e ceasul şi m-am dus să deschid, crezând că este dimineaţă şi au venit zugravii. Când colo, la uşă erau nişte prieteni armeni care, se întorceau din America şi s-au oprit să mă vadă.
      urmează...

      Ștergere
    7. Acum cred că înţelegeţi cum am plătit eu zugravii - în valută ! Dar eu habar n-aveam că prietenii mei trebuie să vină în România, căci nu vorbisem cu ei de mai bine de şase luni (de fapt au spus că nici ei nu ştiau, căci se opriseră în Italia şi de-acolo , într-un impuls, au hotărât să vină la mine, în loc să plece în Armenia).
      Tot sfera, mi-a spus (e un fel de a spune că mi-a spus, dar eu comunicam cu ea) că stomacul are un creier. Toată lumea mă întreba cum îmi menţin greutatea, iar eu le spuneam că-mi folosesc creierul stomacului . Ce mai ! toţi ziceau că-s cam dusă ...! Însă eu chiar vorbeam cu stomacul meu şi vedeam că mă ascultă.
      De când începusem să simt prea-plinul, apoi să conştientizez sfera, viaţa mea era altfel ; se schimbase. Acum , dacă mă gândesc, într-o primă fază începusem să scriu mult şi straniu, foarte repede(poezie în prima etapă şi în stări de pesimism , apoi epigrame cu grămada în perioada în care starea psiho-emoţională generală începuse să mi se schimbeîn mai bine). Aşa se face că m-am cronometrat într-o zi în care am scris 12 strofe cu rimă încrucişată în 8 minute (nici până astăzi n-am schimbat nici o virgulă din poezia aceea, fiindcă a ieşit într-o formă perfectă , în opinia mea).
      Gândindu-mă acum la perioada aceea, îmi dau seama că sfera, îmi stimula creativitatea fiindcă declanşase un program de curăţare la nivel psiho-mental şi emoţional şi practic, prin scris, eu dădeam afară toate acumulările negative de până atunci, iar pe măsură ce mă curăţam, izvora din mine epigrama care avea cu totul altă vibraţie , mai ales că nu era de nuanţă ironică ci, avea un umor dulce-inocent.
      Contactul cu sfera (de fapt parcă dispăruse dar, am şi uitat cu totul de ea) l-am pierdut în urma unui vis în care mă alerga cineva (necunoscut) de care îmi era frică şi tot alergând am ajuns într-un rond de unde pornea o scară largă şi cu multe trepte de piatră , pe unde am crezut eu că o să scap de individul acela. Vrând să urc pe scară, m-a oprit o doamnă care stătea la o masă la, baza scării şi mi-a spus că nu pot urca pe-acolo până nu fac o anumită poezie. M-am gândit atunci că nu ştiam să fac ceea ce îmi ceruse ea şi am fugit mai departe, fiindcă individul care mă urmărea se apropia. Apoi am intrat pe o alee care ducea către o intrare largă într-un bloc, iar individul fiindcă şi-a dat seama că mă scapă, avea un fel de instrument cu săgeţi metalice în care sufla şi mi-a trimis o astfel de săgeată care mi s-a înfipt în coloana vertebrală, chiar unde este chakra Anahata, a inimii. M-am trezit din somn cu durere în acel loc şi doi ani, locul acela a îngheţat la propriu pe o suprafaţă la fel de mare, cam cât de mare era sfera pe care o simţeam în piept, în fix acelaşi loc pe care-l simţeam acum îngheţat, dar în spate. Atunci n-am conştientizat că sfera nu mai era, însă mă preocupa ceea ce se întâmplase în vis, la fel de tare ca şi când s-ar fi întâmplat în realitatea fizică. Pata de gheaţă din spate, n-a cedat la nici un fel de tratament medicamentos, dar a dispărut ca şi cum n-ar fi fost, în ziua în care am făcut poezia pe care doamna din capul scării mi-o ceruse.
      urmează ...

      Ștergere
    8. Deci, odată cu prea-plinul şi-apoi cu sfera începuse în interiorul meu un proces de curăţare, apoi am fost provocată să fac o poezie ce părea complicată (scuze ! nu pot să scriu despre ea, sau nu încă) iar acest lucru m-a împins către cercetare şi aşa a început evoluţia mea, etapă cu etapă, stimulate de , mesaj după mesaj, etc.
      Au trecut 20 de ani , timp în care eu am uitat cu totul de sfera aceea. Înţelegeţi aşadar, uimirea mea când, am descoperit-o aici.
      Am găsit-o repede şi am făcut deja un antrenament cu ea (din chakra 4 la chakra 7 şi înapoi) şi n-am simţit nici un fel de stare de rău, ci, parcă am întâlnit un vechi şi drag prieten. Am stat la taclale amândouă şi ceea ce am scris aici, îi aparţine ei.
      În timp ce scriam textul acesta, gândindu-mă cum să-i ajut pe cei care cred că nu vor reuşi să-şi creeze sau să vizualizeze sfera, să încerc să-i fac o descriere şi am încercat să văd cum se formează ea în interiorul meu, ca să descriu asta.
      Însă, sfera mi-a "spus" să scriu un pasaj dintr-o rugăciune a Lui Iisus , din cartea "Vieţile Maeştrilor" de Spalding şi să vă spun că "plimbarea” de la chakra 4, la 7 a sferei este o scanare, apoi a spus să nu vă temeţi, ci, s-aveţi încredere.
      Veţi înţelege imediat, de ce m-a pus să scriu pasajul din rugăciune, când îl veţi citi, fiindcă îl postez mai jos , dar înainte de asta, vă rog să mă iertaţi că m-am lungit (nu eu, ci Sfera) .
      Iată pasajul :
      "LUMINA
      În timp ce rămân singur în marea ta tăcere, Dumnezeule Tată al meu, o lumină pură mi se aprinde în piept şi umple cu mare ei strălucire fiecare atom al trupului meu. Viaţa, Iubirea, Forţa, Puritatea, Frumuseţea şi Perfecţiunea domină în mine cu toată puterea lor. În timp ce privesc în însăşi inima acestei Lumini, eu văd acolo o alta - lichidă, blândă, de un alb auriu şi de un clar strălucitor - care absoarbe, hrăneşte şi iradiază focul mângâietor al celei mai mari lumini. "
      Să fie cu folos şi Înălţare !

      Ștergere
  5. Sa oprit experimentul?.. dar ce spun fiintele de lumina, Zamolxe, Isus ?
    ce se va face cu curentele evolutive, cum se va aduce un echilibru fara a se ajunge la conflict?( sunt constient ca aste e o intrebare nu inca la vremea ei)

    Dragos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „… cum se va aduce un echilibru fără a se ajunge la conflict”

      Dragoş…, acum unde eşti?! Dacă trebuie adus echilibrul, înseamnă că nu-l ai. Dar nici în conflict nu eşti…

      Paradoxal?! Nu cred… Mai degrabă neînţelegere.

      Oriunde ne aflăm, consider că trebuie să acţionăm pentru obţinerea şi păstrarea echilibrului, decât pe evitarea conflictului. „De ce fugi, în spate duci!”

      Cum spunea cineva într-un comentariu la postarea anterioară: luptaţi pentru ceva şi nu împotriva a ceva!

      Teofil

      Ștergere
    2. multumesc pentru raspuns Teofil.
      Dragos

      Ștergere
  6. veti intelege cand veti simti acea sfera ca nu sunt nici mai destept, mai drept, mai luminat sau mai "inalt" decat voi...sunt egal...egali sunteti si voi...va veti "debloca"...veti intelege ca nu mai este nevoie sa despicam firul in patru, nu trebuie sa parcurgem toate cararile si sa sfarsim prin a nu parcurge niciuna...daca pana acum imi doream sa nu.mi mai doresc nimic...imi doresc sa simtiti acea sfera...sa intelegi mesajele...sa intelegeti ca nu trebuie sa "am dreptate" in ceea ce spun, sa intelegeti, dupa, ca a te gandi la "rezolvarea" propriei karme va deveni cea mai inalta forma de egoism...veti intelege "te iubesc" omule, pentru ca daca esti om ci nu mineral, vegetal, sau animal inseamna ca meriti si nu sunt cu nimic mai presus decat tine-Eu-Omul...esti o picatura intr.un ocean, acea picatura care se evapora iar in nori ajunge particula cea mai fina din acea picatura...daca oceanul iti pare murdar...mizeria iti apartine...dupa ce vei simti aceasta sfera, vei sti (impreuna cu celelalte picaturi) cum sa cureti oceanul...vei intelege Omule...vei intelege curentii care se misca prin acest ocean...vei da acest examen, si daca il vei trece, vei trece in clasa a 3-a (3 coduri active in ADN)...spor la teme(exercitiu)...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hm, dorul vechi incepe sa se bucure... vreau sa urez la toti cei care sunt constienti de toate astea, spor si curaj la exercitiu si inc-odata multumiri lui remer.
    App sa facem un spirit strict de gluma.. oare cum inviti o fata din pleiade la un suc? :) :)
    Dragos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, intreaba-l pe Billy Meier. El a avut norocul sa fie contactat (la nivel fizic) de o entitate feminina pleiadiana pe nume Semjase.
      http://galactic.no/rune/indexsemjase3.html

      Ștergere
    2. "oare cum inviti o fata din pleiade la un suc? :) :)
      Dragos.
      Asta se rezolvă uşor - îi trimiţi o invitaţie printr-o sferă . Adevărata problemă e, cum primeşti răspunsul şi/sau cum îl descifrezi ?

      Ștergere
    3. Dragos,
      Foarte simplu:
      1. Te centrezi in inima, adica intri pe frecventa iubirii.
      2. Lansezi o intentie clara si sincera.
      3. Primesti raspunsul. :p
      Tres simple! ;)

      Ștergere
  8. Remer ,cat am asteptat
    S-aud de matriarhat !
    Acum,ca am auzit,
    Parca mai m-am linistit.
    Din partea mea doar bucurii !
    Am facut multe ,sa stii !

    RăspundețiȘtergere
  9. Remer Ra,
    Am asteptat cu sufletul la gura aceasta postare.
    Ma bucur ca nu ai reusit sa pui nici o intrebare. :) O spun sincer si naiv, fara nici o urma de rautate. Transmisiunile Pleiadienilor au o vibratie specifica, insa atunci cand intervenim noi cu intrebari si nelamuririle noastre, oarecum ducem aceasta vibratie spre spectrul nostru vibrational.
    Tot ceea ce vine de la alte entitati de lumina, trece prin filtrul nostru personal, care este propriu si subiectiv, si ne poarta amprenta energetica.
    Ceea ce am citit si audiat venit de la Pleiadieni anterior prin alte canale a fost cu o vibratie puternica si placuta. Asa este si mesajul de mai sus.
    Prima reactie cand am citit articolul a fost : Iuhuuuuu ! In sfarsit!
    Let's get to work!
    Pot sa spun ceva?! Cred ca ne punem prea multe intrebari.
    Iar raspunsurile se afla deja in inima noastra. Cei care au chemarea simt in inima lor adevarul acestor mesaje si stiu ca la momentul oportun vor simti intuitiv ce au de facut.
    Trebuie doar sa fie centrati in inima, sa seteze intentii clare si sa receptioneze.
    In perceptia mea, acele sfere au cateva roluri
    1. Curata si intaresc conexiunea dintre chakra inimii si chakrele superioare - necesara in procesul creatiei.
    2. Se incarca cu amprenta noastra vibrationala. - care va fi analizata si in functie de rezultatul analizei, se vor face setarile de a ne fi permis accesul la retea, se vor stoca trasaturile noastre energetice pentru a sti fiecare ce poate aduce vibrational si practic in echipa, si ni se va da permis/interzis la retea.
    3. Ne conecteaza la reteaua de sateliti si la toti ceilalti pleiadieni intrupati, dar si din confederatie.
    4. Ne faciliteaza accesul la aceasta retea.
    Simplu, nu?! :)
    Asta e perceptia mea intuitiva la prima citire.
    Trust your heart! Always!

    Ceea ce simt eu energetic si vibrational, este ca felul cum stau lucrurile practic pe planeta a ramas in urma fata de energii si ca s-a facut o prelungire "artificiala" a situatiei in speranta ca multe suflete sa aleaga aceasta cale a armoniei. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat. Insa au fost multe entitati care au ales sa treaca in lumina. Ceea ce este un castig in planul divin.
    Ceea ce simt acum este ca suntem la limita schimbarii, suntem la limita intre ce a fost si ce va fi creat. Suntem pe muchie si s-a deschis o cale de lumina, nu toti vor putea pasi acum pe ea. Este un timp potrivit pentru fiecare.
    Cine nu se va adapta noilor energii va fi scos din aceasta realitate si se va intrupa in alte locuri pentru a-si putea invata lectiile.
    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  10. Scuze pentru ieșirea din context. E nevoie de mulți participanți la asta:
    http://georgevalah.wordpress.com/2013/12/28/apel-pentru-un-nou-inceput/

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Evident. În eternitate, nu există TIMP. Așa, că nu poți ...mișca.
      kokorol

      Ștergere
  12. jocul cu sfera are rol de energizare a ei si ''largire'' a canalului pe care coboara energia de la Sine la Suflet (parte din Sine); expulzarea ei inspre Cosmos are rol de conectare a ei la reteaua pleiadiana; ei analizeaza astfel ''semnatura' emitatorului analizeaza amprenta sufletului (nivelul de egoism) si cea mentala (capacitatea de suportare a detelor); in acest mod vor intelege cine este apt sa suporte transmisii sau cine are nevoie de ajustari.
    energia feminina este cea corecta; in trecut energia feminina a fost suprimata tocmai pt a nu da voie ca aceste transmisii sa intre aici, arderea pe rug a clarvaztoarelor, inserarea povestii din Biblie care sa dea vina pe femeia (cu marul) marginalizarea femeii in biserica, etc au venit din partea reptilienillor inflitrati in toate institutiile de conducere tocmai pt a mentine controlul.
    Barbatii care pot accesa ''cerurile'' sunt doar cei cu partea masculina si feminina din ei adusa la un echilibru perfect.
    Experimentul reptilienilor a esuat, a incarcat nociv 4D (ceea ce trebuie acum sa suportam ca efecte proprii generate de mentalitati cretine: sacrificii prin varsare de sange - asa zisele ritualuri satanice)
    si a dus toate exemplarele lor (asa zisii psihopati sunt ei lor) in varful piramidei de conducere a lumii.

    Exista in prezent multe exempare, rezultat al incrucisarii reptilienilor cu oamenii, unii vor trece pe calea ''cea buna'' altii nu. Ei sunt preponderent dezechilibrati de propriul lor corp reactiv, ei nu pot iubi ceilalti oameni, manifesta ura si sunt mereu pusi pe a ataca pe altii, nu inteleg compasiunea si nici rolul iubirii, manifesta egoism, tin sa-si impuna parerea si sa dea sfaturi atotstiutoare tuturor,vocea lor este putin pitigaiata (fie ca sunt femei sau barbati) mereu iritati de oricine e contra parerii lor; dar exista sanse ca multi dintre ei sa ramana mai departe pe planeta evoluand si suportand/integrand cu bine fluxul benefic, care inseamna evolutia spre a iubi Viata si toate formele ei de manifestare.

    Multumesc Dan

    RăspundețiȘtergere
  13. a pune intrebari de treapta a 4-a cand omul trebuie sa.si rezolve temele de pe treapta pe care se afla tin de nebunia colectiva pe care o urmam cateodata fara sa ne dam seama...sper sa simtiti aceasta sfera...prin simpla constientizare a prezentei ei va veti debloca un nivel pe care n.am cum sa.l explic...stiu doar ca n.o sa mai fiu un "nebun"...liberul arbitru va lasa alegerea "cersetor in Imparatia Cerului sau rege in lumea umbrelor"...lume a umbrelor in care veti inceta sa sapati dupa raspunsuri....veti intelege amestecarea versetelor din biblie sau "incurcate sunt caile Domnului"...veti intelege ca a blama o invatatura dintr.o anumita cultura este o alta nebunie....puteti intelege asta acum prin asemanarea perfecta dintre Legile lui Zamolxe si Lao Tzu...piramida pe care incearca omul sa urce si se calca in picioare cu fratele lui din teama de lipsuri sau dorinta de avutie este o umbra a adevaratei piramide pe care trebuue sa evoluam (frumoasa poza de la inceputul blogului)...sper ca trairea mea sa fie un impuls pentru cei care vor sa simta aceasta sfera...pentru mine impulsul este foarte puternic...pentru cei care vor sa devina regi in lumea umbrelor...multa bafta!!!...imi dau seama ca sunt catalogat un nebun pentru ca atunci cand incercam sa povestesc aceste trairi eram privit ca un ciudat....ce nu stiu oamenii este ca "stupid it's just a stupid look"...

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt femeie, chiar daca imi spun azi Sam. Spun acest lucru ca sa nu ma intelegeti gresit. Am rumegat cateva zile asupra celor de sus si...Matriarhat? Patriarhat? Nu mi se pare ca intr-o societate viitoare ca aceste forme sunt viabile. Ajunsi la suveranitate oamenii ar trebui sa inteleaga ca doar impreuna barbati si femei vom reusi ca specie sa ne mentinem. La fel ca si patriarhatul si matriarhatul face deosebire in functie de sexul unei persoane. Mi se pare foarte depasit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate , draga mea ! Cu toţii tindem către Armonie şi este firesc să fie aşa, pentru că, iată ce spune "Principiul genului " (Kybalion) :
      "Principiul genului

      “Este un gen in toate lucrurile; totul are principiile sale; masculin si feminin; genul se manifesta pe toate planurile”. Kybalion.

      Acest principiu implica adevarul ca genul exista peste tot; principiile masculin si feminin sint in actiune constant. Acesta-i adevarul nu numai pe plan fizic, ci si pe plan mental si chiar pe plan spiritual.
      Pe plan fizic, principiul se manifesta sub forma sexului, pe plan superior el ia forme mai elevate insa este mereu acelasi. Nici o creatie fizica, mentala sau spirituala nu este posibila fara el. Intelegerea legilor sale va arunca lumina asupra multor subiecte care in mod constant au uimit spiritul oamenilor.
      Principiul genului a lucrat intotdeauna pentru a crea si reinnoi. Orice lucru, orice individ, contine cele doua elemente: masculin si feminin sau chiar marele principiu. Orice element masculin are elementul sau feminin; orice principiu feminin are principiul sau masculin. Daca voiti sa intelegeti filozofia Creatiei si a Regenerarii Mentale si Spirituale, trebuie sa studiati si sa intelegeti acest principiu hermetic. El ascunde solutia unui mare numar de mistere ale vietii. Tinem sa va avertizam ca nu e nici o inrudire cu numeroasele teorii, fundamentale, periculoase si degradate, cu invataturile care sint raspindite sub titluri fanteziste si care nu sint decit o prostituare a marelui principiu natural al genului. Astfel de ramasite ale vechilor forme infamante ale cultului falusului tind sa distruga inteligenta, corpul si spiritul; filozofia hermetica s-a ridicat totdeauna cu indignare impotriva invataturilor degradante care conduc la destrabalare, la pasiuni necumpatate si la pervertirea principiilor naturii. Daca pe acestea le cautati, parasiti imediat aceasta carte. Hermetismul nu are nimic care poate sa va fie util in acest sens. Pentru aceia care sint puri (curati sufleteste) totul e pur; pentru acei care sint murdari, totul e murdar.

      Ștergere
  15. Mariusro: Sam sa stii ca si eu m-am gandit ca viitorul va fi o depasire a formei: barbat, femeie. La inceput a fost matriarhatul prin preotese, a venit Zamolxe si a fost trecerea la patriarhat care este si acum si am ajuns cum eram pe vremea preotesele ( in mare nu e bine ). Urmeaza ceva superior la ce a fost, nu cred ca putem sa revenim tot la matriarhat, sau chiar daca va fi matriarhat fondul va fi altul, principiul evolutie va fi respectat, nu vom fi lasati sa involuam ....

    RăspundețiȘtergere
  16. cei care rad ar trebui oare sa planga?...de ce sa trimit sfera in spatiu si sa n.o pastrez?...Flavian...in primul rand...pentru a trimite un "balon" in spatiu trebuie sa ai acel balon...pentru a.l inalta trebuie sa.l umflii...daca nu vrei sa.i dai drumu...atunci sufla in el in continuare dar ai grija sa nu.l spargi...vei sti ce trebuie sa faci cand vei simti acea sfera...daca meritam sa simtim acea sfera...exista picaturi din acest ocean care s.au inaltat deasupra oceanului, iti trimit aceste mesaje pentru ca au o imagine de ansamblu asupra oceanului...observa curentii care va poarta in ape murdare, curate, reci sau calde...este normal sa ti se faca "o analiza"...ca nu vrei "sa dai sange pentru analize" va fi decizia ta si doar a ta....dar, a primi informatii de pe o treapta superioara si a alege sa "decazi" cu aceste informatii pe piramida umbrei este un expriment facut in trecut si care se doreste a fi evitat...asa ca spor la intrebari care nu.si au raspunsul decat in interiorul tau...

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragii mei,va spun chiar frati,Ce pe Reme l-accesati,Daca nu-i cu suparare,As vrea sa fac o urare.
    Sa va fie viata plina/De iubire si lumina ! Nu lumina de la pom,Ci de LUMINA din OM , Care vine doar de sus. Stiu,veti crede ce am spus/Caci de-aia sunteti aici,Sunteti mari,nu sunteti mici. S-aveti in suflet
    primavara,Sa domneasca pacea-n tara/Si pe Terra sa domneasca,Neamul nostru sa renasca !S-aveti inima destinsa/Ca la cer poarta-i deschisa !Numai sa vreti sa intrati. Ce-oti gasi n-o sa uitati !Trageti brazda ,mai fartati,O scanteie semanati ! Pana-n zorii diminetii/Sa se-aprinda FOCUL VIETII !FOCUL SACRU,oameni buni,Ce-l avem de la strabuni ! Nu vreau sa va mai retin, Doar va spun, nu va previn :
    Ce-o mai fi om mai vedea,Sa tinem de Remer Ra ! Cu mintea-ncerc sa va scanez,Cu sufletul va-mbratisez,Cu trupul fac o plecaciune : Nu e viata o minune ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Perseida.
      Mi-ai facut o bucurie chiar de dimineata cu urarea ta.
      Iti doresc si eu sa te bucuri in urmatoarea perioada a vietii mai mult ca inainte si Lumina din tine ,Iubirea din tine sa se raspandeasca peste tot in jurul tau.

      Ștergere
    2. Buna sa va fie inima tuturor,
      permiteti-mi sa va doresc pentru anul care vine,dar si pentru tot ce va urma,zile bune cu multe bucurii si iubire.
      Remer Ra,iti doresc sanatate mintala,bucurie in suflet si putere sa faci ceea ce consideri ca ai datoria sa faci.
      Va iubesc,Sefora

      Ștergere
    3. Multumesc de urare! Va doresc si eu sa aveti parte de armonie, iubire, belsug, pace in suflet si multe impliniri!

      Ștergere
    4. Iti multumesc si eu, Perseida!

      Ștergere
  18. Ma intreb care-i faza cu exercitiul facut in perioade diferite ale zilei. De ce dimineata, apoi la pranz si ultima spre seara?
    Claus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claus,
      M-am gandit si eu la asta, dar nu stiu sigur. Mi-au rasarit in minte mai multe ipoteze, dar simt ca ele nu surprind in totalitate scopul.
      1. Ne este testata seriozitatea, implicarea si asumarea responsabilitatii.
      2. Energiile sunt diferite pe parcursul zilei. Atat energia noastra, cat si energia elementelor, in special cea a aerului. Cred ca in functie de momentul zilei sunt evidentiate anumite trasaturi, dar ne este relevata si rezistenta si vitalitatea.
      Si este o legatura si cu ciclul lunar, care iarasi scoate in fata in functie de perioada (primul patrar, luna plina, etc.) anumite trasaturi si energii.
      3. Pe de alta parte 3 saptamani sunt 21 de zile (3x7 zile), adica timp minim suficient pentru crearea a noi retele neuro-cognitive atat in planul mental, cat si biologic, care au clar si corespondent energetic.
      Dar simt ca e ceva mai mult de atat. E ceva ce nu pot percepe cu mintea constienta acum.
      Am senzatia ca in cele 3 saptamani vom avea parte de niste "teste" care vor aparea ca si situatii de viata si se va urmari si felul cum raspundem la ele. Cele 3 saptamani vor fi semnificative prin tot ceea ce facem, nu doar prin acele sfere create. Asta simt intuitiv.
      Vom trai si vom vedea. Mult nu mai e. :)
      Anca

      Ștergere
  19. Anca, iti multumesc mult pentru lamuriri. Frumos spus, si inca pe intelesul meu. Daca as fi putut face o analogie intre cele 3 saptamani si timpul in care se creaza o retea neuronala , acele 21 de zile (imi place tare mult Niculina Gheorghita- eu acolo am gasit informatia ) posibil, dar la celelalte doua variante nu m-as fi gandit deloc, sincer. Eu abia acum incep sa-mi pun intrebari, sunt lucruri pe care vreau sa le invat, sau sa mi le reamintesc... Apreciez mult raspunsul tau. Sunt incantat de tot ce am gasit pe acest website! Multumesc Remer Ra!
    Va doresc un an in pace si iubire! La multi ani, Anca si Remer Ra! La multi ani, tuturor! Claus

    RăspundețiȘtergere
  20. Un an nou fericit si luminos, tie Remer Ra si tuturor romanilor! Iti multumesc pentru informatii si pentru perseverenta ta de a ne deschide ochii si inima. Sper din tot sufletul ca acest an sa inspire cat mai multi oameni in a-si materializa gandurile si sentimentele prin actiune concreta; oricat de neinsemnata ar parea initiativa lor, ea va fi semnificativa si va batatori calea pentru cei care inca se mai indoiesc ca iubirea fata de semeni e considerata drept prostie si naivitate. Eu cred in oameni si in nevoia lor de a fi iubiti asa cum sunt. Eu cred in schimbare si in nevoia oamenilor de a trai liberi, fericiti, stiind ca se pot bizui pe comunitatea in care traiesc. Nu politicienii ne vor schimba viata, ci noi o putem face prin fortele noastre proprii. Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista. Avem tot ce ne trebuie sa devenim o natiune bogata. Deci, la treaba oameni buni! Avem mult de lucru!

    RăspundețiȘtergere
  21. Un an nou plin de putere, curaj si sanatate Remer si tuturor, cei de pe acest Blog, cat si oamenilor de pe acest pamanat superb.

    Dragos. ...... asteptam -5-

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani tuturor!
    Sa avem un 2014 bun din punct de vedere evolutiv! Sa fie totul pentru binele nostru cel mai inalt conform vointei divine!

    Claus, din ce am observat eu, orice situatie este utilizata la maximum de informatie, beneficii, lectii pentru toti cei implicati atat direct, cat si indirect.
    Asadar ma astept oricum sa fie lucrurile mai complexe decat le putem noi percepe cu mintea constienta. :)
    De cand practic consecvent meditatia, am reusit sa imi linistesc mintea (cel putin partial) si implicit am mult mai putine intrebari. Daca simt intuitiv in inima mea ca un lucru este in regula, ca este potrivit, ca ar trebui sa fac sau sa nu fac ceva, atunci tin cont de asta si nu imi mai pun intrebari.
    Faptul ca noi gandim tot timpul e un fel de "boala a mintii". Nu mai stiu cine a zis asta, dar nu pare a fi departe de realitate. In engleza e over-thinking termenul, dar nu stiu cum sa il traduc exact. Acesta tendinta de a gandi tot timpul nu e tocmai sanatoasa si nici foarte evolutiva. De fapt mintea nu face decat sa ne invarta in cerc desi ni se pare uneori ca ratacim pe nenumarate carari nebanuite de altii. :) Cele mai autentice raspunsuri la intrebarile mele le-am primit intuitiv pe calea inimii.
    Cand incep sa gandesc si sa problematizez lucrurile, sa despir firul in 4 sau in 40, nu ajung nicaieri.
    Cum imi urmez inima, totul are sens!

    Si in incheiere, vreau sa mentionez o parte dintr-un vis recent.
    Trebuia sa ma duc sa cumpar lapte de la o familie care are o mini-ferma. Imi amintesc clar ca in vis ma marim de ce trebuie sa ma duc eu dupa lapte fiindca eu nu fac asa ceva, si ma miram de cerul foarte instelat si luna mare si luminoasa care era deasupra mea. Cand am ajuns la oamenii respectivi, era o femeie de vreo 50-55 de ani imbracata in negru (nu era o persoana cunoscuta, dar aveam senzatia ca e in doliu), care nu m-a lasat sa intru pana nu scriu intr-un caiet mare despre ce se va intampla cum neamul romanesc in viitor.
    Mi-a aratat caietul si intr-adevar erau multe afirmatii acolo. Eu insa nu stiam ce sa scriu, chiar ma gandeam sa trec de ea cu forta ca sa ajung sa cumpar laptele.
    Apoi din interiorul meu (nu din minte, dincolo de ea) a venit un raspuns simplu si clar :
    "Inima noastra (ca neam) se va naste din inimile stramosilor nostri."
    Atat. Asta a fost tot. Cu siguranta si celelalte elemente ale visului au o semnificatie aparte, dar pe mine mesajul m-a marcat.

    Asadar este un mesaj puternic pentru noi toti. Piesele puzzle-ului vor fi din ce in ce mai clar asezate in imaginea de ansamblu si fiecare din noi contribuim la asta.

    In zilele de Craciun am simtit o puternica infuzie de energii cu vibratie inalta si am vazut intr-o conectare facuta afara sub cerul instelat, cum s-a deschis o cale de lumina. Cei care sunt pregatiti sa paseasca acum pe aceasta cale, vor simti chemarea in inima. Experienta nu era individuala, ci efectiv am simtit cum multe suflete sunt "atrase" in directia de lumina deschisa.

    Pe de alta parte cifra anului 2014 este 7. Tot o vibratie utila din punct de vedere evolutiv.

    Asadar ma astept la lucruri evolutive pentru 2014! Nu va fi neaparat usor si poate nu intotdeauna foarte placut, dar evolutia nu poate fi oprita, e un fenomen natural, iar peste vointa divina nu se trece. :)
    Semne bune anul are.

    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Anca,
      Nu stiu care este treaba cu visele cum se interpreteaza, dar cand am vazut mesajul ce l-ai primit, "Inima noastra (ca neam) se va naste din inimile stramosilor nostri."am simtit asa o forta si o bucurie in mine, nu am mai cunoscut asa sentiment, de bucurie (cel putin nu in ultimul timp), a rascolit ceva in mine, de m-am invartit in casa ca un nebun :)
      Am inceput si eu la meditatii, deocamdata sunt ghidate, si asa imi pot linisti si eu mintea (maimuta - cum am vazut ca este numita.).
      De sarbatori si eu am primit (ca mai toti) fluxuri puternice de energie, lumina, informatie, ce-o fi, insa stiu ca tot corpul meu tremura puternic de atunci cand stau linistit, mai ales fiind intins.
      Mi-ai bucurat inima prin acest mesaj. Iti multumesc mult!
      Cu stima, Claus

      Ștergere
    2. Preabunule Claus,
      Aceste mesaje primite in vis sau in timpul meditatiilor sunt percepute mult mai intens decat ceea ce citesc. Ieri am terminat de citit Marile Taine ale Pamantului Romanesc unde scrie clar ca s-au intrupat deja o jumatate de milion de suflete de daci si mai urmeaza inca aproximativ atatia.
      Toate informatiile converg.
      Iti recomand toate cartile lui Remer Ra, sunt un izvor de intelepciune, informatii, tehnici si cunoastere. Am inteles foarte multe citindu-le, atat la nivel individual, cat si general. Si am avut ci cateva experiente energetice in timpul lecturii. :)

      Ceea ce simt acum, si am vazut ca se vorbeste/scrie despre asta, este ca a venit momentul actiunii. Asta simt si eu. E timpul. Taberele s-au ales, jocurile sunt facute, mai urmeaza doar desfasurarea actiunii. Cei care si-au asumat rolurile potrivnice isi vor asuma asta in curand.

      Cand am scris intr-o postare anterioara ca s-a deschis o cale de lumina de Craciun, am vorbit foarte serios. Efectiv am vazut (mental) cum undeva la nivelul cerului, spre rasarit, erau doua usi de lemn sculptate, cu balamale din metal, care s-au deschis si a aparut de acolo o cale de lumina, bucurie. Efectiv corpul meu fizic a fost atras in directia aceea si m-am aplecat in fata fara sa vreau. Am fost nevoita sa pasesc, altfel riscam sa ma dezechilibrez si sa cad in nas. :)))
      M-am asezat din nou in pozitia in care eram initial, ochii inchisi, sub cerul instelat, stare meditativa, aceeasi experienta.
      Partea cea mai buna este ca am simtit/vazut mental cum si alte suflete erau atrase irezistibil si se indreptau spre Calea de Lumina (asa am botezat-o fiindca asta am vazut). Si se intampla asta cu repeziciune.
      Din tot ceea ce percep acum si am citit in ultimele doua zile, inteleg ca se trece la actiune!

      Mintea este un instrument foarte util, din pacate overthinking-ul este "nociv". Noi trebuie sa invatam sa ne folosim mintea, nu sa ne lasam folositi de ea. :)

      Cat despre vis, sunt sigura ca inclusiv faptul ca trebuia sa cumpar lapte are o semnificatie (eu nu cumpar lapte). Si ce m-a frapat in vis era cerul imens, instelat si daca imi amintesc bine era fix deasupra la 90 de grade o stea mare si foarte luminoasa, mult mai mare decat orice stea de pe cer, cam la un 1/5 din dimensiunea unei luni pline.

      Eu am incredere in Creatorul Divin si asta imi da o stare de seninatate si de calm interior. :)

      Doamne-ajuta-ne sa avem puterea de a ne indeplini misiunea pentru care suntem aici si sa ne reintalnim familia de lumina! In curand. :)

      Vremuri luminoase ne asteapta sa le infaptuim!
      Curaj tuturor! :)

      Anca

      Ștergere
    3. Draga Anca, am primit dela tine confirmarea ca de Craciun s-a "intamplat" ceva. Multumesc.
      Referitor la steaua aceea mare, daca cumva te-ai uitat la est, acolo in constelatia Gemenii se vede o stea foarte stralucitoare, care nu este stea ci planeta Jupiter. Cu un binoclu bun poti sa o vezi ceva mai bine.
      Sam

      Ștergere
    4. Draga Anca,

      Iti multumesc ca ai impartasit cu noi simtirile si trairile tale chiar daca, si cred ca nu
      gresesc, acestea s-au intamplat in astral. Inseamna ca in curand vor deveni realitate.
      As vrea si eu sa vad si sa simt ceeea ce simti tu, si daca nu se intampla asta , apropo eu
      nici ceeea ce visez nu-mi aduc aminte, sunt convins ca asa mi-am ales atunci cand am venit aici. Probabil ca ceea ce fac acolo (astral) , nu trebuie sa-mi amintesc deloc. Dar ma
      multumesc si cu ceea ce citesc. Astfel ca la recomandarea ta , am sa incep cu cartile
      scrise de Remer Ra. Vad ca se gasesc patru la numar, cu care ar trebui sa incep dintre
      acestea ( Chemarea, Legile, Marile taine, Misterele), sau ma ghidez dupa anii aparitiei?
      Pentru moment nu pot cumpara toate cartile odata, desi mi le-as dori. Te rog sa ma indrumi, in ordinea in care ar trebui sa le citesc pentru a nu avea nelamuriri.
      Mesajele ce ni le transmiti, sa stii ca si eu cred in ele, se vor implini curand, cu
      siguranta, pentru ca toti ne dorim acest lucru. Puterea e la cei multi!
      Chiar azi am terminat de citit, o carte de a lui Aryana Havah (Innuaki reptilianul din
      mine), si mi-a lamurit multe dilemele pe care le aveam. Pe la final spune despre Romania si rolul pe care-l va avea. Eram curios sa aflu mai mult si sfatul tau vine la momentul
      potrivit, banuiesc ca urmare a "cererii" mele.

      Multumesc pentru vestile bune!
      O zi binecuvantata! Cu stima, Claus.

      Ștergere
    5. Frumos vis Anca. Sa cumperi lapte, te invita poate sa te alimentezi cu alimentul Mamei Divine, Vaca Sacra... Sa o cauti in rugaciunile tale si sa o lasi sa te ghidezesi alimenteze. Frumos mesajul final ;)

      Ștergere
    6. Claus,
      Urmeaza-ti inima, intuitia!
      Eu am inceput cu Chemarea Atlantilor pe blog crezand ca e un articol. :) Apoi am citit cartea cu totul, apoi Legile si Misterele si am incheiat cu Marile Taine. Nu am o explicatie pentru asta. Asa s-a intamplat.
      Si imediat dupa Chemarea Atlantilor am citit Tablitele lui Thoth Atlantul, pe care vi le recomand tuturor.
      http://reikiroman.altervista.org/spiritualitate/thoth.html
      Cred ca nu a fost intamplator deoarece am avut o experienta energetica similara la ambele.
      Astazi m-am tot invartit pe langa mai multe carti si nu ma pot hotari ce sa citesc mai departe. Mi se par majoritatea cam seci. :)
      Eu imi amintesc de cele mai multe ori ce visez si de obicei in zilele cu insemnatate gen Craciun, Anul Nou, etc. visez sau primesc in meditatii lucruri semnificative la nivel general.
      Exista o diferenta biologica cred, cercetarile arata ca barbatii isi amintesc intr-o masura mica ceea ce viseaza, pe cand la femei e invers, majoritatea isi amintesc.
      Spor in toate!

      Sam, "steaua" aceea am vazut-o in vis, nu in realitate, si ma duce cu gandul ca semnifica faptul ca avem lumina si indrumare de Sus pentru ceea ce urmeaza sa se intample.

      Anca

      Ștergere
    7. Buna dimineata, Anca, suflet frumos!

      Asa am sa fac Anca. Daca nu este neaparat o ordine cronologica, si este dupa cum simti, le voi rasfoi putin la librarie, si atunci voi fi indrumat cu siguranta in alegerea mea. Multumesc de recomandare, inca nu am beneficiat de informatia din acea carte (Toth...).

      Multumesc de sfaturi si ajutor!
      O zi luminoasa precum este si sufletul tau!
      Cu stima, Claus.

      Ștergere
  23. Lansez oficial invitaţii la "Revelionul Zânelor Mărgeluţe" !
    La petrecere, Spiriduşii sunt acceptaţi în calitate de invitaţi speciali .
    Petrecerea va avea loc în "Sala de Lumină" a "Castelului de Cristal" la care se ajunge pe "Calea Evoluţiei".
    Ţinuta obligatorie (fără ego) !

    Anul 2014 este o scară în 365 de trepte.
    Fie ca, fiecare treaptă să fie încărcată cu daruri, astfel ca, fiecare zi a acestui an să vă întâmpine cu Pace, Bucurie, Sănătate, Lumină , Iubire, Abundenţă şi Protecţie !
    Fie ca Lumina să se strecoare în fiecare atom şi fiecare celulă a Fiinţei fabuloase care este fiecare dintre voi !
    Fiţi Divini, că aşa Sunteţi !
    La mulţi ani binecuvântaţi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa va fie casa sufletului plina de cele mai frumoase sentimente in acest an 2014!!!! LA MULTI ANI tuturor romanilor de pe acest blog, putere, munca si perseverenta in tot ce va planificati, sanatate si multa intelepciune sa va calauzeasca pasii oriunde veti merge!!! REMER, iti doresc din toata inima sa-ti implinesti misiunea pe acest pamant, sa fii sanatos, bun si increzator in noi , cei de langa tine sa fii alaturi de noi in continuare , caci te iubim mult!!! Multe bucurii si multe impliniri! LA MULTI ANI !!!
    E. S.

    RăspundețiȘtergere
  25. Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  26. Dle Remer Ra,
    As vrea sa va cer o parere.
    In timpul meditatiei din aceasta seara, am fost conectata la o entitate care s-a prezentat sub forma de lup. Nu era un lup alb, ci un lup normal cenusiu cu alb, dar avea o atitudine prietenoasa, ochii blanzi si intelepti. Si se apropia de mine cu grija sa nu ma tem de el. Nu am simtit teama, ci doar curiozitate si mirare.
    Este o meditatie de vibratie inalta, in care anterior m-am conectat cu Iisus si Satya Sai Baba. Sunt sigura ca era o entitate de vibratia inalta. Daca ar fi fost ceva in neregula, as fi simtit vibratia sau as fi avut cel putin teama.
    Eu fac meditatie zilnic, dar nu primesc tot timpul mesaje sau imagini, nici conectari la entitati in mod particular.
    Oare aveti idee cine ar putea fi?! E pura curiozitate. :)
    Multumesc!

    Si pana asteptam partea a 5-a a comunicarilor pleiadiene, va recomand un articol, care va va duce spre o carte, iar aceasta carte va fi insotita de niste mesaje pentru cateva persoane in special.
    http://tristar77.blogspot.ro/2013/12/piramida-luminii-celeste.html#comment-form
    Aceasta carte va fi disponibila incepand cu 18-19 ian si se va inmana personal in Bucuresti din cate stiu pana acum.
    Mai revin cu alte informatii cand le detin.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, frumos! Lupul care ti-a aparut in meditatie este o entitate foarte inteleapta, un pazitor de secrete din vechime, si te-a ales pe tine pentru ca ai capacitatea de a-i decodifica mesajele.
      Sfatul meu este sa continui cu meditatiile, sa urmezi acel lup oriunde te va duce (chiar si in interiorul muntilor - asa mi-a venit sa scriu acum) iar mai tarziu lucrurile se vor aranja de la sine.
      In mod normal, animalul aparut intr-o astfel de meditatie este totemul tau, animalul care iti poate oferi ocrotire, putere, inspiratie etc. Eu cred ca este ceva mai mult decat atat.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru lamuriri!
      Din pacate pentru curiozitatea noastra, nu stiu ce s-a intamplat mai departe. Din momentul in care lupul a ajuns langa mine nu mai stiu nimic. Mintea mea constienta a fost deconectata si a revenit dupa vreo 40 de minute. Cu siguranta in acest timp am primit ceva sau am fost undeva. Si cu siguranta ca la momentul potrivit voi afla daca e necesar.
      Mi se intampla asta destul de des in meditatie, efectiv mintea mea constienta e deconectata.
      In perioada cand v-am citit cartile, mi s-a intamplat de foarte multe ori sa ma ia o stare de moleseala, de somn fata de care cu greu ma puteam opune. Si eu chiar nu am probleme de acest gen, adica sunt cititor de cursa lunga, stau noaptea pana tarziu cu cititul si/sau meditatiile fara probleme. Si dormeam atat de profund desi era dupa-masa dupa ce ajungeam acasa de la serviciu. Si simteam ca se intampla ceva in timpul somnului, dar nu imi aminteam nimic. Imi dadeam seama doar fiindca simteam energetic o schimbare.
      Meditatie fac zilnic, cand sunt acasa, de exemplu cum a fost concediul pentru sarbatorile de iarna, fac meditatie de mai multe ori pe zi.
      Asadar vom vedea ce mai apare. :)
      Astept cu nerabdare urmatoarea comunicare si sa vedem ce primim dupa cele 3 saptamani de creat sfere.
      Mi-am dat seama citind Marile Taine ca una dintre cauzele pentru care nu ma pot detasa energetic de emotiile celorlalti este ca nu am curatat complet aceste emotii in mine. Asa ca lucrez la asta intens, cu asistenta divina bineinteles (nu m-as baga in asa ceva singura), si deja se resimt efectele. Multumesc! :)
      Anca

      Ștergere
    3. Buna draga mea,
      Am citit mesajul tau si taaare imi doresc sa fiu si eu printre cei care vor primii cartea insa stim cu totii ca nu exista coincidente,ca nimic NU-I intamplator asadar,daca va trebui sa ajunga una si in posesia mea,o voi avea negresit.
      Va doresc tie si tuturor un An Diferit:plin de Lumina,Iubire,Energie Pozitiva,Pace Interioara si Ajutor Divin!

      Ștergere
  27. Buna seara, dragi inimi! Vreau ajutor din partea voastra, pentru traducerea articolului: http://istoriagalactica.blogspot.co m.es/2013/12/de-ce-nu-mai- sunt-un-lucrator-al-luminii.html . Fiind la inceput de drum, sunt putin confuz in ceea ce priveste continutul. Nu am in intentie sa pornesc o polemica, ci doar sa lamuresc cu ajutorul vostru, dupa vibratie si amprenta, veridicitatea judecatii autorului. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorinacho, m-ai trimis la link-ul respectiv şi îţi mulţumesc.
      De ce îţi mulţumesc ? Fiindcă am mai descoperit o metodă prin care unii încearcă să capteze ATENŢIA noastră şi prin asta să ne aspire din energia cu care ei se hrănesc, îşi alimentează scopurile (sau în scop de tulburare, pur şi simplu).
      Mr Cameron Day, a creat această metodă în scop de publicitate (o publicitate ordinară). Dar cel mai rău e că, prin asta, ea provoacă mai mult haos în mintea celor care simţindu-se rătăciţi, caută să iasă la LUMINĂ. Însă pentru ´mnealui nu contează asta, ci, contează să se facă observat şi să câştige faimă şi probabil bani.
      Ceea ce spune el, scrie şi în biblie; Iisus spune aşa : "Mulţi Hristoşi mincinoşi, vor veni în numele meu". Dar cum Hristos este o stare de a FI, EL ESTE în structura fiecărui OM. Ca urmare, cel care slujeşte Binelui şi Luminii, face un pas către Hristos şi făcând omul acest lucru, Hristos face trei paşi către om. Hristos fiind în Om, El este cel care RECUNOAŞTE ADEVĂRUL şi nu poate fi înşelat de nici un fals, tocmai pentru că energiile de aceeaşi vibraţie se atrag şi se recunosc reciproc.
      Marea capcană a articolului cu pricina, întinsă de autorul ei, este că întârzie, sau chiar deturnează pe cel care vrea să ajungă la Sinele său. Mai mult decât asta, el vine şi sugerează (tot în scop publicitar şi/sau diversionist) : "Vă îndemn să dezbateţi aceste idei cu cei apropiaţi vouă şi să căutaţi căi prin care aţi fi putut fi manipulaţi de către falsa lumină în trecut. ". Cu alte cuvinte, el vrea să spună că nu este suficient să vă tulburaţi fiecare , ci, este chiar mai avantajos să faceţi dezbateri publice ca să-i faceţi gratuit publicitate, iar doza de energie pe care o investiţi în acest subiect, îi va servi ca structură la popularizarea numelui şi produselor care probabil le vinde, sau pur şi simplu pentru faimă.
      Mai îndeamnă undeva, la ..."suspiciune" ... !!! Aproape cu toţii ştim,ce vibraţie joasă are acest sentiment şi nici o persoană Luminată, nu ar îndruma pe nimeni la sentimente cu vibraţie joasă, mai ales, justificând că ar fi necesare în drumul către adevărata Lumină.
      Pentru tine personal, îţi sugerez să uiţi că ai citit aşa un material. Apoi :
      Fii bun cu tine şi cu ceilalţi.
      Iubeşte-te pe tine şi pe ceilalţi.
      Iartă-te pe tine şi pe ceilalţi.
      Nu te compara cu absolut nimeni (singura comparaţie s-o faci între tine cel de ieri şi tu cel de azi, ca să înţelegi că ai mai făcut un pas către tine, cel care eşti tu cu adevărat).
      Acordă-ţi mai mult timp pentru conversaţii de taină cu tine.
      Roagă-te.
      Meditează.
      Citeşte ceea ce este în rezonanţă cu tine şi nu ceea ce te sperie sau provoacă.
      Vorbeşte cu oameni care au aceleaşi preocupări ca şi tine şi deschide-te cu sinceritate (nu te teme că pari naiv, fiindcă fiecare am trecut pe-acolo!).
      Pune întrebări.
      Acestea sunt doar câteva recomandări dar, tu alege să faci ceea ce simţi.
      Drum drept şi Lumină !

      Ștergere
  28. Draga Sorinacho faptul ca cererea ta de ajutor nu a primit inca un raspuns ar trebui deja sa te ajute in cautarea ta. Nu este o scuza faptul ca adresa introdusa de tine a fost prezentata in mod eronat cea corecta fiind aceasta: http://istoriagalactica.blogspot.ro/2013/12/de-ce-nu-mai-sunt-un-lucrator-al-luminii.html

    In cadrul articolului predomina influentele invataturilor spirituale gnostice care au reinviat incepand cu secolul trecut si se regasesc in cadrul a diferite organizatii precum Lectorium Rosicrucianum pe care o gasesti si la noi in tara.

    Invatatura gnostica merita a fi cercetata dar asta nu inseamna ca totul in cadrul ei este conform adevarului, dimpotriva, dar in cazul nostru pot sa-ti spun ca mesajul principal al articolului este adevarat si ca entitatile spirituale de "lumina" nu sunt ceea ce par a fi si nici ceea ce se "simt" a fi. O entitate de "lumina" in sensul ca este o entitate spirituala care sprijina evolutia fiintei umane nu va anihila niciodata libertatea de vointa a unei alte fiinte.

    Daca mai ai nevoie de ajutor te rog sa spui si sa-ti actualizezi profilul de blog pentru a te contacta prin mail.

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc pentru explicatii! Se pare ca cel mai bun filtru este tot cel al inimii. Mediul este plin de manipulari si dezinformari, sau adevaruri injumatatite. Daca in societate nu exista interes, educatie si valorile sunt rasturnate, in momentul trezirii, e normal sa vrei totul clarificat cat mai repede. Va urmaresc in continuare, deoarece sunt dependent de frecventele astea!

    RăspundețiȘtergere