.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 6 ianuarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (5)



La sfârșitul postării anterioare am spus că mi-a fost aproape imposibil să pun întrebări către Zaryiena, datorită faptului că voința și energia ei erau foarte puternice iar eu păream că sunt doar un simplu observator-scrib. Aceste întrebări aveau în vedere următoarele: De ce avem nevoie de aceste sfere energetice? Cum vom ști că suntem conectați la rețeaua de sateliți? Sferele energetice pot ajuta să ne conștientizăm rolul pe această planetă? Există un risc în ceea ce privește acest exercițiu?
La următoare conexiune, am avut parte de același flux puternic de energie, astfel că voința mea s-a modelat după cum a dorit Zaryiena, insă am remarcat că a ținut cont de ceea ce îmi dorisem.

Zaryiena: Întrebările tale sunt legitime, astfel că le vom da curs în cele ce urmează.
Sferele cristaline sunt asemenea unor mici probe de laborator care conțin o anumită cantitate de energie și informație. Ele vor copia o parte din profilul vostru energetic precum și din structura voastră informațională. Cu ajutorul acestor sfere putem să ne facem o idee despre viața voastră, despre dinamica ei de ansamblu și despre aspectul motivațional din spatele acțiunilor voastre. De asemenea, datele primite ne vor arăta cum să vă ajutăm atunci când este cazul. Noi nu vom iniția niciun fel de acțiune, nici nu vă vom forța să faceți ceva; se exclude deci orice fel de manipulare. Legile universale interzic acest lucru! Acest ajutor trebuie privit ca pe o formă de completare pentru ajutorul pe care vi-l dați singuri. Nu este cazul să vă puneți speranțe prea mari în ajutorul nostru precum nu este cazul să vă faceți griji că s-ar putea să nu vă puteți duce misiunea la capăt.
După cele trei săptămâni, vor fi inițiate o serie de transmisii prin intermediul rețelei de sateliți. Tot ce aveți de făcut este să fiți deschiși acestui flux de energie și informație. Transmisiile vor avea loc în fiecare vineri și marți, la intervalele 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30. În fiecare săptămână vor fi avute în vedere anumite teme. Instrucțiunile specifice vor fi trimise prin intermediul acestui translator (cred că se referea la mine - RR).
Cu zece minute înaintea fiecărei transmisii, veți avea în vedere relaxarea totală – mentală, emoțională și fizică, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara), și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis pentru voi. Prin acest centru energetic vă conectați la energiile sistemului vostru solar. Tot prin el, rețeaua de sateliți va transmite energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara, cuprinzând 10.000 de petale energetice!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
Dacă vă poziționați cu fața spre est atunci raza argintie ar părea că este foarte ușor înclinată spre dreapta. Este vorba de poziția unuia dintre sateliții de cristal, care se află puțin la sud de voi. Acest satelit are în vedere o arie mai mare de lucru, cuprinzând zona sud-est europeană și acoperind toată aria centrului energetic planetar Anahata.

La scurt timp, s-a întrerupt transmisia Zaryienei însă foarte repede am simțit vibrația lui Oryen. Energia lui nu este la fel de puternică dar îmi oferă o mai mare senzație de libertate. În plus, în timp ce primeam energie și informație de la Zaryiena am simțit o durere ușor ascuțită în zona creștetului. Evident că am început cu întrebările.
Remer Ra: Mă bucur să îți simt din nou vibrația! Mă simt mai în largul meu când sunt conectat cu tine. Am simțit că, în timpul ce eram conectat la Zaryiena, am avut parte de o deschidere puternică a centrului energetic de deasupra Sahasrarei. Îmi poți da mai multe amănunte?
Oryen: Nu a fost vorba de o deschidere energetică ci de formarea unei conexiuni. Acest centru energetic se deschide în momentul când vă conectați la conștiința sistemului solar, când câmpul vostru energetic se conectează la toate planetele din acest sistem. De altfel, te sfătuiesc să te conectezi zilnic la una dintre planete. Prima dată te vei conecta cu Geea; vei avea în vedere conexiunea cu toate elementele – pământ, apă, aer, foc. Vei simți din plin conexiunea cu Geea, cu energia și corpul ei vital. Vei dansa alături de ea în jurul Soarelui. Apoi te vei conecta la planetele sistemului solar. Vei simți ce va simți și Geea. Începi cu explorarea planetelor solide – Marte, Venus, Mercur și satelitul vostru, apoi vei continua cu cele gazoase – Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun. În tot acest timp îți vei menține atenția în zona de deasupra centrului energetic al creștetului.
Remer Ra: Am o senzație aparte în timp ce îmi transmiți aceste date. Parcă aș mai fi făcut acest lucru.
Oryen: Ai făcut-o foarte des în vremea Atlantidei. Odată ce ai simțit gustul subtil al fiecărei planete, nu vei mai putea pierde acea vibrație. Se va păstra dincolo de vieți.
Remer Ra: Există vreun risc? Mă refer la conexiunea cu rețeaua de sateliți.
Oryen: Nu există absolut niciun fel de risc, de nicio natură! Nu trebuie să vă faceți griji legat de această conexiune!
Remer Ra: Se tot zvonește că ar exista fel de fel de extratereștrii negativi care survolează și acționează în jurul planetei noastre. Ce poți să-mi spui de acest lucru?
Oryen: Nu există echipaje extraterestre care să acționeze în sens negativ. Nu mai există de zeci de ani! Toate intrările și ieșirile din acest sistem solar au fost monitorizate de noi de câteva sute de ani iar de la începutul anilor 80, ai secolului trecut, sunt controlate de către noi.
Remer Ra: Și totuși, mulți mediumi au simțit influența negativă a unor entități extraterestre.
Oryen: O fac fac prin intermediul câmpului informațional al sistemului solar. Acesta poate fi accesat din oricare parte a galaxiei. Este vorba doar de agresiuni informaționale! Este bine să cunoașteți acest amănunt.
 Remer Ra: Cum vom putea verifica dacă ne-am conectat la rețeaua de sateliți?
Oryen: Este destul de dificil de observat acest lucru într-o primă etapă. Când vă veți dezvolta abilitatea de recepție și emisie, o să vă fie mult mai ușor să interacționați cu rețeaua de sateliți. Pentru început, este îndeajuns să vă impuneți starea de recepție energetică și informațională. Este un act de voință! Vă fixați atenția asupra centrului energetic situat deasupra Sahasrarei și apoi intrați în starea de recepție prin intenție; aceasta este un act de voință exprimat clar la nivel interior!
Remer Ra: Zaryiena spunea că este exclusă orice fel de interferență nedorită, deci nu există niciun risc.
Oryen: Nu există niciun risc! Există o modalitate simplă de a verifica: înainte de a face orice, întrebați-vă inima dacă merită să vă implicați sau nu. Nu treceți niciodată peste îndemnul inimii. Cel mult, conexiunea la rețeaua de sateliți poate să nu vă fie de folos.
Remer Ra: Există un număr limitat de persoane care se pot conecta la rețea?
Oryen: Rețeaua de sateliți poate acoperi toată populația planetei. Singura limitare este a voastră!
Remer Ra: Spuneați de posibilitatea oferirii unor daruri spirituale și energetice. Poți fi mai explicit?
Oryen: Acestea vor fi destinate persoanelor care vor să se implice în schimbările din societate. Cei care au deja planuri și se implică în acest sens pot cere ajutor. Pot cere susținere energetică - e vorba de primirea de ”pachete” de energii; pot cere atragerea unor evenimente, conexiunea cu persoane care au aceleași preocupări, formarea unor conjuncturi favorabile. De asemenea, pot amplifica materializarea unor gânduri-proiecte.
Remer Ra: Când recomanzi să se înceapă efectuarea acestor exerciții cu sferele energetice?
Oryen: Începând cu 6 ianuarie.
Remer Ra: Și ar trebui să dureze trei săptămâni.
Oryen: Corect!
Remer Ra: Vom lucra cu aceeași sferă sau va trebui să formăm câte o sferă în fiecare zi.
Oryen: Veți lucra cu câte o sferă în fiecare zi. Ea va fi formată de către sinele vostru divin. Sferele energetice nu pot rezista mult timp dacă nu sunt realimentate cu energie.
Remer Ra: Iar prima transmisie?
Oryen: Va fi în ziua de marți, 18 februarie, ora 20:20 si apoi la ora 22:10.

(va urma)

212 comentarii:

  1. MULȚUMESC, SUNT PE FAZĂ :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata!

    Multumim Remer Ra!
    Incepem asadar practica de creare a sferelor si vedem ce se intampla pe parcurs.
    Ready, set, go! ;)

    O zi senina tuturor!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehehe, se complica actiunea. Oare de ce sunt lucrurile asa de imbarligate, cu sfere legate la sateliti, procedee de lansare, procedee de receptie si alte complicaciuni ? Nu era mai simplu sa faca o scanare si sa ajute apoi in mod direct pe cei care doresc asta ? Mai ales ca-s multe suflete, pleiadieni sau nu, care sunt pe frecventele respective, dar nu citesc blogul asta.

    Oricum, pentru cei care iubesc complicaciunile sau pentru cei carora le place sa dea de lucru mintii este un joc frumos. La fel si pentru cei care inca mai cred ca trebuie sa se chinuie un pic si sa munceasca pentru a obtine ceva, orice ar fi. Iar eu, desi uneori carcotas pe aici, recunosc ca inca fac parte din categoriile respective. Drept pentru care am "lansat la apa" azi de dimineata prima sticla cu mesaj in interior. Adica sfera. Sau perla. Sau cum vreti sa-i spuneti. Sa vedem cine o pescuieste si ce imi va raspunde.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic complicat. Aici nu este vorba de "salvarea umanitatii" ci de un experiment facut in colaborare cu un numar limitat de oameni, care au ceva in comun. Daca acest experiment va reusi si se vor crea anumite conexiuni, atunci se va merge mai departe. Sunt avute in vedere sute sau poate mii de astfel de experimente in toata lumea, in urmatorii ani. Nu toate au in vedere asemenea tehnici de lucru.
      Daca mintea iti spune ca sunt multe complicaciuni, nu te obliga nimeni sa participi. Poti considera asta ca fiind o meditatie (ca multe altele in care sunt angrenate persoane din toata lumea) de conectare la diverse energii si entitati.

      Ștergere
    2. Dap, ma bag la sfere, ca inca iubesc complicaciunile. Altfel as fi fost la nivel de maestru deja: vad lucrul gata facut si el devine instant realitate. Ecuatia "minte+inima+timp=realitate" inca mai are o componenta de timp destul de mare la mine, care sa compenseze "lipsurile" pe celelate doua elemente... :)

      Ștergere
  4. 1.Trebuie musai vizualizate sferele ? pentru că mintea unora, inclusiv a mea, pare incapabilă deocamdată să vizualizeze ceva...
    2.De asemenea, mintea sau ființa mea deocamdată nu e capabilă să se liniștească de tot, complet, pentru a recepta transmisii telepatice sau energetice din exterior.În acest caz sînt pe dinafară ?
    3. Mi-a plăcut mult cartea ta despre Atlantida, mai ales ce ai scris despre crearea operelor de artă în acele vremuri !
    arbatel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati... Poate ca sunteti pregatit! Daca nu, inseamna ca nu e vremea, inca.

      Ștergere
    2. Bună Arbatel ! Nu există om care să nu-şi poată imagina (vizualiza) ceva, fiindcă în acest caz, nu ţi s-ar fi împlinit nici un proiect mental (chiar şi cel mai mic). Totul pleacă de la imaginaţie şi se perfecţionează cu exerciţiu dar şi cu ridicarea nivelului vibraţional.
      Aş putea să te ajut, dacă aş intra în posesia structurii tale energetice de bază. În acest scop, am nevoie de data ta de naştere (an-lună-zi) dar, cea reală, în cazul în care s-a strecurat vreo greşeală în certificatul de naştere (mi-o poţi trimite privat prin mesageria facebook şi îţi răspund tot acolo).

      Ștergere
  5. La multi ani! Tuturor, de ori unde sunteti. Draga Dan, am o mica intrebare. Pentru cei care simt ca sunt din pleiade si care simt ca au misiune, nu neaparat cu exactitate, le este necesar ex. cu bila?
    Multumesc
    Dorin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestia nu au nevoie de aceasta tehnica. Eventual, se pot conecta pentru a simti o vibratie familiara sau pentru sustinere (desi nu au nevoie).

      Ștergere
  6. La nivelul de constiinta si constientizare pe care il am acum, pot sa va spun ca in perceptia mea evolutia (spiritual-energetica) nu se primeste cadou. Adica necesita un efort, o implicare din partea noastra, nazuinta, straduinta, disciplina, vointa, minte si inima deschisa.
    Bineinteles ca putem cere asistenta si ajutor din partea altor entitati mai evoluate si il putem si primi, dar nu stand si nefacand nimic. Dumnezeu nu vine sa imi rezolve mie problemele in timp ce eu stau si ma dau pe internet. Daca Dumnezeu vede ca eu ma straduiesc sa inteleg, citesc, fac meditatie, ma rog, ajut alti oameni, fac tot ce pot pentru a aduce ceva evolutiv in mine si in aceasta lume, ma va ajuta : imi trimite o infuzie de energie, imi trimite un maestru, imi trimite ganduri corecte, ingeri, intelegere, ajung la oamenii potriviti, etc.
    Exercitiul de creare a sferelor de lumina este o chestiune de 5-10 minute intr-o zi.
    Noua lume nu se va crea de la sine, ci prin participarea noastra constienta si responsabila. Imi pare rau daca dezamagesc, dar lucrurile nu se intampla asa pur-si-simplu. Cei care si-au asumat rolul potrivnic, se implica mult mai mult si nu stau sa cugete prea mult la asta.
    Sunt suflete evoluate care s-au incarnat pe aceasta planeta de multe ori ca "sa se antreneze" pentru a putea participa la aceasta transformare de acum si au trecut prin tot felul de experiente mai putin placute; au trait vieti intregi intr-o vibratie care era sub nivelul lor si totul pentru a putea participa la acest proces.
    Si asta pentru ca sistemul trebuie schimbat din interior, nu din exterior. Nu va veni nimeni sa ne impuna un Nou Pamant, ci noi trebuie sa il cream cu tot ceea ce avem la indemana (resurse interne, externe, realitatea concreta, constintele pe care le detinem si le accesam), si cu asistenta multor entitati de lumina, a divinitatii.

    Si cateva "ponturi" pentru acest exercitiu:
    1. Imi pregatesc spatiul ca pentru meditatie, pun muzica de meditat, adica folosesc elementele practice cu care creierul meu a asociat deja starea de meditatie. E o conditionare clasica simpla.
    2. Inainte de a incepe, ma asez in pozitia de meditat, cu palmele unite in dreptul chakrei inimii (plexul cardiac), ochii inchisi - aceasta practica va centreaza repede si usor in interior. Spun 3 rugaciuni (care sunt pe sufletul meu).
    3. Stabilesc intentia clar si simplu, cer asistenta ingerilor si a Sinelui Divin pe parcursul intregului demers. Eu ii rog pe ingeri si pe ghizii mei spirituali inclusiv sa ma ajute sa intru in starea de meditatie cand am dificultati cu asta.
    4. Apoi urmeaza exercitiul propriu zis.
    5. Pentru a va fi mai usor sa va imaginati, creati dinainte un scenariu mental pentru asta. Cautati imagini cu sfere de lumina pe internet sau si mai simplu. Va imaginati o minge de plastic incolor transparent de marimea pumnului, pe care o umpleti mental cu lumina si pe masura ce se umple, membrana mingii se dizolva in lumina si ramaneti doar cu sfera. Apoi plasati sfera in interior si vizualitati corpul ca si cand ar fi altcineva in exterior. Vedeti (mental) cum aceasta sfera este ridicata si coborata si la final expulzata. Crearea unui scenariu mental inainte de a face exercitiul propriu-zis va va ajuta sa faceti asta mult mai usor in timpul exercitiului.
    Sper ca au fost utile observatiile mele! :)

    Si din practica de astazi, pot sa va spun ca sfera creata de mine azi a avut si proprietati cinetice. Am simtit clar o miscare de rotire in jurul axei proprii (perpendiculara pe sol) de la stang la dreapta, cu o viteza constanta. Aceasta miscare era mai pregnanta, dar am simtit si o miscare subtila, parca la alt nivel energetic, tot o miscare de rotire dar in jurul unei axe perpendiculare pe prima axa care dadea rotirea stanga-dreapta. Adica sfera avea o rotire stanga-dreapta si rotire sus-jos simultan.
    Asta am perceput energetic. Interesant, nu?! :)
    De aceea imi place tot timpul sa exprimentez, mi se pare totul fascinant! :)

    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, multumim. Apreciez foarte mult comentariile tale... :)

      Ștergere
  7. Anca, iti multumesc pentru mesaj. A fost ca completare foarte bine venita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine v-am regăsit !
    Mă găsesc într-un fel de stare de exaltare.
    Am citit cu nesaţ informaţiile de mai sus, mai ales că intrasem să vă pun la curent cu ceea ce am simţit/văzut astăzi în timpul şi la finalul exerciţiului.
    Mulţumesc Zaryiena ! Mulţumesc Oryen ! Mulţumesc Remer Ra ! Pur şi simplu VĂ IUBESC !
    M-am trezit astăzi ceva mai târziu (era către ora 10). M-am dat jos din pat, cu gândul să aplic practicile obişnuite de după somn, dar, parcă ceva m-a ţintuit la marginea patului (eu sunt ATENTĂ la tot ceea ce simt) şi întrebându-mă ce anume mă ţine acolo ( mai ales că eu nu rămân niciodată în pat după ce m-am trezit, ci pe-ndelete dar imediat totuşi, mă dau jos din pat , înalţ braţele către Cer şi aduc mulţumiri şi binecuvântări Lui Dumnezeu şi Ghizilor şi Protectorilor mei, apoi strâng patul şi îmi mut cartierul general în baie şi apoi la locul meu de meditaţie în faţa cafelei)...
    Mi-am amintit imediat că trebuie să fac exerciţiul şi tocmai mi-am dat seama că ar putea fi cam târziu.
    Am rămas la marginea patului, în poziţia şezut, cu tălpile pe covor, cu ochii deschişi (aşa cum îmi fac toate meditaţiile) , mi-am îndreptat coloana, palmele le-am pus pe genunchi deschise în sus (am făcut asta automat, de parcă cineva mă ghida) , am intrat în sfera care parcă mă aştepta şi care a zbughit-o în sus.
    Nu ştiu câte curse am făcut, fiindcă viteza a fost uluitoare, dar la un moment dat, deasupra capului la 10-15 cm deaupra capului a apărut un triunghi de Lumină galben-auriu-strălucitor, a cărui colţuri (unghiuri) erau rotunjite şi care fără să-mi dau seama, mi-a "furat" sfera . Spun că nu mi-am dat seama, fiindcă în dreapta triunghiului, la aceeaşi înălţime a apărut ca o entitate de lumină albă cu tentă către violet (cam aşa cum este culoarea chakrei 7), cu o formă variabilă , dar care simţeam/ştiam că este sferică şi că nu o puteam vedea în întregul ei. Această formă de lumină a apărut la câteva secunde după triunghi, apoi a dispărut, iar eu mi-am dat seama că îmi pierdusem sfera, că eram înafara ei şi o căutam ca să continui "cursele" însă n-o mai găseam nicicum. Mi-aminteam că pierdusem contactul cu sfera la nivelul chakrei 7, atunci când am văzut triunghiul de lumină, şi am coborât s-o caut în jos, iar dacă n-am găsit-o , am încercat s-o creez din nou, fără să reuşesc.
    În acel moment, Atenţia mi-a fost atrasă deasupra creştetului unde triunghiul de lumină dispăruse dar forma aceea de lumină alb-violetă din dreapta lui a apărut din nou preţ de câteva zecimi de secundă. Am gândit atunci, că acea formă este o entitate care voia să-mi spun să nu mai caut sfera, căci a fost aspirată în triunghi. Când am gândit aşa, forma aceea s-a stins încet , până a dispărut.
    Când am terminat cu exerciţiul, mi-am dat seama că, în timpul lui închisesem ochii, ceea ce, aşa cum vă spuneam mai sus, nu se întâmplă niciodată în timpul vreunei meditaţii.
    Nu am simţit nici-o durere, sau altă tulburare . De fapt, nici nu prea am avut vreme pentru astfel de lucruri, fiindcă totul s-a întâmplat foarte repede. Însă de-atunci simt această stare zburdalnică, ceea ce vă doresc şi vouă !
    p.s. n-am avut vreme să vă citesc comentariile, fiind aşa grăbită să vă împărtăşesc din bucuria mea, dar abia aştept să le citesc.
    Fiţi binecuvântaţi cu toţiiiiiiiii ... !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesant! Este posibil sa ai o conexiune puternica cu arcturienii! Ei prefera sa transmita informatii si energii prin triunghiuri de lumina!

      Ștergere
    2. WOW ! Şi de ce mi-ar fi "furat" domniile lor "sfera mea cu poveşti" ? Căci n-am simţit atunci nici o infuzie de informaţii, ci, am pierdut sfera care nu mai era nicăieri, fiindcă mi-a distras Atenţia , "Doamna în alb-violet" (aşa am simţit acum , că era o entitate feminină).
      Apoi, triunghiul mă cam defineşte pe mine şi rezonez foarte bine cu el. Ceea ce este important de ştiut, este că, aseară am tot aşteptat postarea cu mesajul Zaryienei fiindcă mă gândeam că, trebuie să mai fie informaţii importante înainte de a face exerciţiul. Însă dacă am văzut că nu apar am închis calculatorul şi am hotărât să fac exerciţiul lăsându-mă ghidată, iar postarea dv. de astăzi am citit-o pe la 14-15, deci nu mă putea influenţa.
      Cât despre Arcturieni, HABAR N-AM! Însă eu am foarte multe mesaje nedescifrate încă , aşa că sunt dispusă să accept şi varianta aceasta .
      Acum , carevasăzică..., unde-o fi sfera mea ? prin ce emisfere o umbla mititica ? Puteţi să îmi daţi vreo idee... cât de mică... ?

      Ștergere
  9. Dati-mi voie sa va spun ceva. Tot din perceptia mea actuala. Care este in continua evolutie. :)
    Daca sunteti acum si aici pe aceasta planeta care trece printr-un proces de evolutie inedit al carui rezultat nu se cunoaste, este pentru ca Dumnezeu (Tatal Divin, Creatorul Divin, Sursa intregii existente) a crezut ca puteti contribui cu ceva la acest proces. Fiecare va contribui in functie de posibilitatile energetice si de cunoastere pe care le are la momentul respectiv. Tatal Divin nu ne cere mai mult decat putem face, dar apreciaza intotdeauna straduinta noastra.
    Daca fiecare dintre noi, ar deveni cea mai buna versiune a sa, care poate fi la momentul de acum. Fiecare sa faca ceea ce poate mai bine la nivel la care este, intreaga planeta ar evolua atat de frumos si natural.
    Do the best you can from the level you are at now!
    Daca in fiecare moment de Acum, am fi in cea mai buna versiune de manifestare posibila, nu ar fi atat de minunat?!
    Daca sunteti Aici si Acum, inseamna ca Dumnezeu Tatal/Creatorul Divin are incredere in voi. Daca Dumnezeu are incredere in voi, voi de ce nu ati avea incredere in voi ca puteti contribui cu ceva?!
    Fiecare de la nivelul la care este. Si atunci am evolua toti impreuna, ne-am sprijini si accepta reciproc, am intelege ca nici unul nu este mai prejos sau mai putin important. Suntem doar in etape diferite ale evolutiei noastre.

    Perceptia mea actuala nu am primit-o in dar, ci vine dupa ani intregi in care am incercat sa inteleg, sa cunosc, sa experimentez, sa imi dau seama cum stau lucrurile de fapt.
    Pana pe la 25 de ani, am crezut ca Dumnezeu este un concept abstract, iar Iisus o poveste frumoasa.
    Nu imi este rusine sa o spun, acela era nivelul meu de intelegere de atunci.
    Acum am 30 de ani si mi se pare ca intreaga existenta este un miracol.
    Nici acum nu inteleg inca multe lucruri in general si in particular, dar acum am o relatie personala cu divinitatea si am invatat din experienta ca atat timp cat ma straduiesc sa inteleg, sa caut, e doar o chestiune de timp pana ajung la rezultate.
    Urmaream pe TED Talks o discutie despre ce ii caracterizeaza pe cei care au succes, care reusesc in ceea ce isi propun. Si cea mai intalnita calitate este perseverenta. J.K. Rowling a fost la 13 edituri pana a gasit una dispusa sa publice Stapanul Inelelor - care a devenit bestseller. Si nu a renuntat. 13 esecuri inainte de reusita. Cu siguranta ca a crezut in ea, in munca ei. Asadar, credeti in voi si perseverati!
    Nu reusiti sa creati sferele, mai incercati! Daca tot nu reusiti, lasati aceasta metoda in stand-by si lucrati cu voi. Nu va iese meditatia, incercati rugaciunea, QiGong, ReiKi, yoga, etc. Acestea sunt doar metode, nu sunt scopul. Sunt atatea drumuri care duc in varful muntelui, atatea poteci. Trebuie sa o gasiti pe cea care va este cea mai la indemana si sa perseverati! Niciuna nu este gresita. Atata timp cat evoluati, invatati lectiile, sunteti pe drumul "cel bun". Nu exista bun-rau, ci doar evolutiv si involutiv (care tot evolutiv devine in final). Unele lectii se invata mai facil, altele mai dificil, dar nu renuntati niciodata! Renuntand la asta, renuntati la voi insiva!
    Capul sus, inima senina si sa infaptuim in armonie Noul Pamant!

    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  10. Un vis entuziasmant

    De remarcat din capul locului că am fost și sînt total inapt pentru serviciul militar !Ieri m-am visat soldat și batalionului nostru i s-a ordonat să meargă la granița cu rușii și să păzim strașnic granița! Comandanții noștri urmau să ne verifice din aer cît de eficienți sîntem, numai că n-au mai avut timp să se înalțe, fiindcă imediat deasupra noastră, la doi-trei metri, a apărut ceva ce aducea mai întîi cu o energie scînteietoare care vibra sau pulsa ritmic. Am știut instantaneu ce este acel ceva și am strigat tare către ceilalți : Un ozene ! Este un ozene !
    Într-adevăr, obiectul zburător s-a materializat aproape în totalitate, păstrînd totuși cumva și aspectul de energie pulsatilă translucidă, ceea ce sugera că nu era materializat pe deplin. Cred acum că s-a dorit să ni se înfățișeze sub această formă semi-materială pentru a ne convinge și mai abitir de proveniența sa extraterestră, deoarece în mod evident nici un aparat zburător terestru nu putea să aibă o asemenea consistență, nici măcar cele mai secrete farfurii zburătoare ale Ocultei malefice !
    Și în timp ce eu unul făceam semne din mînă plin de entuziasm către acel ozene, el s-a oprit deasupra comandanților, adică la vreun metru și pentru scurt timp a părut că îi radiografiază – ceea ce am și spus cu voce tare ! – spre a vedea care le sînt sentimentele și intențiile. Această radiografiere s-a repetat la alte cîteva grupuri de soldați prin opriri scurte, la mică distanță, apoi au mai apărut de nicăieri sau de oriunde alte cîteva ozeneuri, patru sau cinci, nu știu exact, pentru că nu asta era grija mea atunci ! Eu cel din vis dădeam din mîini cu multă frenezie, dorind intens să fiu luat la bordul uneia dintre ele, dar n-oi fi meritat poate !!
    În final a venit spre noi un comandant rus însoțit de cîțiva soldați, cu o figură tare supărată, în mod evident pentru că extratereștrii ne vizitaseră pe noi, ci nu pe ei, și a spus ceva ce n-am înțeles unui comandant de-al nostru...
    Ar fi interesant de știut dacă, după ce voi posta acest vis pe internet, va confirma vreun om veridicitatea lui, mă refer la vreun cadru al armatei...Aș fi foarte încîntat să fi fost o viziune reală, dar chiar dacă nu s-a petrecut în plan fizic, pe mine oricum mă bucură acest vis destul de tare, pentru că am avut rareori vise cu ozeneuri și ÎMI DORESC FOARTE MULT NU NUMAI SĂ LE VĂD ÎN PLAN FIZIC, CI CHIAR SĂ FIU LUAT ÎN NAVELE LOR ȘI DUS ÎN LUMEA LOR ÎNTRU VINDECARE TRUPEASCĂ ȘI SUFLETEASCĂ !
    arbatel

    RăspundețiȘtergere
  11. Da. Exercitiul e superb. Am vazut azi dimineata multe astfel de sfere ridicandu-se spre acelasi loc acolo sus. Mi s-a parut ca sferele aveau chipuri diferite. Pastrau clar amprenta fiecarei persoane care le-a trimis. Sper sa ajungem sa ne si cunoastem, noi cei care ne dorim si ne asumam aceasta misiune. Dora

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Seara,
    Pot sa incep de maine meditatia??
    Maricica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nicio problema! Poti incepe de maine.

      Ștergere
    2. Buna Dan,
      Buna ziua suflete frumoase,
      Perceptia mea vis a vis de "Conexiunea Carpatica 4 si 5":
      Zaryiena nu este ok, se contrazice singura. Intai ne spune ca de 200 de ani ne urmaresc evolutia, stiu totul despre noi, apoi trebuie sa trimitem aceste sfere catre satelitii lor pentru a ne cunoaste mai bine. Nu este in regula. Pleiadienii nu sunt singurii care ne monitorizeaza si am impresia, din relatarile ei ca ceva s-a intamplat "acolo sus". Nu mai suporta sa ne vada in acest experiment "umilitor"!!! Pai asta este planul divin, trebuia s-o luam de la zero chiar daca asta implica umilinta. Subliniez, este perceptia mea. Totdeauna fac ce-mi spune inima, iar acum inima zice ca nu este OK aceasta Zaryiena. Multumesc.

      Ștergere
    3. Nu e vorba de nicio contradictie! Una e sa cunosti o societate in ansamblul ei (traditii, cultura, dinamica, aspiratii) si alta e sa cunosti anumiti indivizi. Ma mir ca ai pus intrebarea asta.

      Da, pleiadienii nu sunt singurii care ne privesc.

      Umilinta nu are treaba cu divinitatea. Ti-ar place sa-ti vezi copilul cersind de mancare cu lacrimi in ochi, pareri de rau, in genunchi?

      Ștergere
    4. umilinta la sensul cel mai profund reprezinta recunostinta si supunerea ego-ului in fata Maretiei Divine...

      Ștergere
  13. Bun RR, in mesajul anterior era o fraza a Z:''Asistăm la acest spectacol grotesc de multe generații! Creatorii acestui experiment sunt o facțiune a lyranilor și o civilizație reptiliană foarte avansată din punct de vedere tehnologic.'' In acest mesaj cu nr 5 apare alta a lui O :''Nu există echipaje extraterestre care să acționeze în sens negativ. Nu mai există de zeci de ani! Toate intrările și ieșirile din acest sistem solar au fost monitorizate de noi de câteva sute de ani iar de la începutul anilor 80, ai secolului trecut, sunt controlate de către noi.''.

    Ar fi linistitor sa stim ca totul este sub control si etc, bine..dar este vorba de o nanotehnologie implantata de cei cu experimentul, prin vaccinari cred. Sau metoda ''capusa''.
    Acum Irod actioneaza diferit de acum 2000 de ani; El&friend stiu ca se nasc copii din sisteme solare superioare ca vibratie, vaccinarea fiind o metoda de a-i scoate din ''functiune'' de a le mai acorda lor timp in privinta experimentului si de a-i incetinii pe amicii de care primesti informatii.

    De ce intreb asta: in urma cu 2-3 ani, brusc a pornit o avalansa de mesaje de la cineva care spune ceva similar, ca inundam sistemul nostru solar cu energia noastra toxica, etc..Acum citindu-te pe tine inteleg de ce nu puteam interveni cu intrebari, doar receptionam, insa daca-i chemam ii simteam inalti de 3 m si foarte buni, in aparitiile lor chipul le era placut, barbatul nu avea par pe fatza dar se identifca masculinitatea, iar fata ii semana avea par scurt ochi gri si uniforma neagra..Stiam ca eram un fel de interfata prin care ei receptionau ce se intampla aici, cum simtim, gandim,etc ca si cum ar fi dorit sa inteleaga probleme lumii noastre...
    Au fost o serie de receptionari ca apoi sa se intrerupa brusc; incercand sa reiau legatura primeam raspuns dar vag, prin vise, ca si cum exista un bruiaj. Recent recitind mesajele tale mi-am amintit de ei si mi-am zis sa reincerc o ''discutie'' planificand sa intreb de ce s-a intrerupt legatura. Am adormit si am sa traduc mesajul: aveam o capusa pe mana stanga, capusa avea elice neagra, intelegeam ca e vorba de o nanotehnologie.La trezire mi-am amintit ca in urma cu 2 ani, ma trezisem cu o umflatura pe brat ca si cum ma muscase ceva, era ca un mic musuroi, nu ma durea, nu era rosu, dar parca era ceva acolo si nu m-am lasat pana nu l-am zgandarit si-mi amintesc ca s-a vindecat foarte greu. Cand am facut legatura intre vis si aceea intamplare m-a dus la gandul ca poate am primit un ''cadou'' de la concurenta lor nevazuta care se ocupa cu asta.
    Legat de acel eveniment pot spune doar: civilizatie veche existenta pe Terra printre oameni, se pot face nevazuti, au grupari oculte printre noi, cheama strabunii lor din celalat brat al galaxiei.
    Acum cand scriu cred mai primesc ceva info sa fac legatura de ce s-a intamplat asta.
    Ok, am inteles: posibil sa fie o nanotehnologie de blocaj/bruiaj, eu i-am rugat sa ma ajute sa o scoata, daca ea exista; eu inteleg ca ei nu vor ca sa ne speriem sa gandim doar pozitiv si ca prin acest exercitiu ne vor analiza la fiecare ''fisa personala'' , totusi ar fi bine sa fim atentionati ce putem face, ce putem evita ca sa ne mentinem intr-un anume fel/stare/frecventa.
    multumesc

    p.s - Fa-ti si o pagina pe Facebook, in caz ca ceva se va intampla cu website-ul tau.



    RăspundețiȘtergere
  14. Salut Remer Ra!

    Am parcurs cu foarte mare interes seria de posturi "Portalul pleiadian – Conexiunea carpatica" si
    as avea cateva intrebari ce ma nelinistesc.
    Cum se face ca pleiadienii au hotarat in mod unilateral sa intrerupa un experiment de convergenta
    in care noi ne straduim de cateva sute de mii de ani?
    Care este pozitia lui Zalmoxe in legatura cu asta, el fiind un sustinator al proiectului?
    Si mai presus de toate, oare infuzia aceasta de suflete pleiadiene nu poate fi considerata ca o invazie
    de catre Geea?

    Multumesc din suflet,
    Ar Eth.

    PS: intrebarile si numele cu care am semnat mi-au venit in minte in urma experimentului cu sfera
    din dimineata asta, experiment care mie mi-se pare destul de periculos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să te întâlnesc Ar Eth, mai ales că eşti atât de aproape de noi !
      Iată că deşi este abia a doua zi de când a început exerciţiul cu sfera şi deja discutăm la nivel de conştiinţă care se extinde.
      De ce spun asta ? Fiindcă am învăţat să văd mesajul din spatele mesajului şi partea cea mai importantă a mesajului tău Ar Eth, se află în secţiunea "ps" de unde citez : "intrebarile si numele cu care am semnat mi-au venit in minte in urma experimentului cu sfera
      din dimineata asta". Ce-am văzut eu în spatele acestui mesaj ? Păi..., am descoperit faptul cu tu Ar Eth eşti parte a conştiinţei Pământului, fiindcă numele pe care ţi l-ai însuşit spontan înseamnă ... PĂMÂNT ..., adică EARTH.
      Apoi, poziţia Lui Zamolxe în ceea ce ne priveşte (cu tot ceea ce ni se întâmplă referitor la eventuale agresiuni extra... şi nu numai ) El a spus clar : "PESTE MINE NU TRECE NIMENI !" . De ce ne-am mai putea teme, când avem un asemenea scut ?
      Eu simt PROTECŢIA Lui şi nu sunt singura care simte asta. Sunt persoane care după ce au citit Lucrarea "Legile lui Zamolxe" au avut viziuni şi revelaţii , au primit îndrumări, iar eu personal am început să am episoade oratorice sau în scris, automate (într-un fel de semitranse).
      Deşi nu suntem aici şi acum decât câţiva, totuşi sunt între noi unii care cred , unii care ar vrea să creadă şi încearcă ..., iar alţii care nu cred. Cu cei care cred şi cu cei care nu cred, este în regulă, dar cei care au suspiciuni, ar trebui să se limpezească repede, astfel ca la sfârşitul acestui experiment (să-i zicem aşa) să nu aibă regrete (fiindcă regretele pe lângă faptul că au ele însele vibraţie joasă, dezvoltă o întreagă încrengătură de alte sentimente negative).
      Salutăm deci, VOCEA MAMEI GEEA şi îi transmitem toată iubirea şi recunoştinţa noastră dar şi îndemnul : "Mama Geea, te rog fii liniştită, căci copii tăi se trezesc , cresc , se maturizează , sub protecţia fratelui lor mai mare - ZAMOLXE care, te-a mai ales ca Mamă şi care se va întoarce la sânul tău !"

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspunsuri Remer Ra si Rennatosa Josai.
      In mesajul de mai sus vad eu esenta lucrurilor, citez:

      "Mama Geea, te rog fii liniştită, căci copii tăi se trezesc , cresc , se maturizează , sub protecţia fratelui lor mai mare - ZAMOLXE care, te-a mai ales ca Mamă şi care se va întoarce la sânul tău !"

      Asa simt si cred ca ar trebui sa evolueze lucrurile. Dar iata ca o grupare de pleiadieni a decis sa intervina si sa grabeasca lucrurile, inclinand balanta pe o anume directie din cele 3 directii evolutive de aici de pe Terra, stopand astfel o incercare de convergenta in care ne chinuim cu totii de cateva mii de ani. Si toate astea tocmai cand se pregateste revenirea lui Zalmoxe printre noi.

      Ar Eth.

      PS: Am sa continui experimentul cu sfera de cristal. Mi-a relevat lucruri interesante iar protectia lui Zalmoxe imi da liniste si siguranta.

      Ștergere
    3. Şi fiindcă văd că-ţi place jocul (pe care eu îl încurajez, fiindcă este o caracteristică a copilului care vine curat), ce-ar fi dacă mesajul tău, postat astăzi, este adresat chiar "grupării pleadiene" (aşa cum o numeşti tu) şi care, codificat - Ar Eth, ar însemna ... "Baza ! Baza ! Aici Pământul (Earth) ! Sunt pe recepţie !" ?!

      Ștergere
    4. Pai ar mai fi fost nevoie sa postez aici mesajul? L-ar fi primit o data cu sfera trimisa de mine de dimineata.
      Am simtit nevoie sa postez mesajul aici pur si simplu.
      Oricum trebuie sa privim cu optimism spre viitor. Nimic nu e la intamplare dar nici noi nu suntem ne-protejati. Totul va fi exact asa cum trebuie sa fie.

      Gandul bun si pace in suflete tuturor!

      Ar Eth.

      Ștergere
  15. Zamolxe nu a fost niciodata de partea experimentului! El este o unitate de constiinta divina care s-a intrupat (si se va intrupa iarasi) pentru a ne asista si impulsiona in drumul nostru evolutiv. Experimentul a fost si alegerea noastra. El este asemenea unui parinte care isi iubeste copilul indiferent de alegerile pe care le face.
    Nu este o invazie, ci mai mai degraba e un sacrificiu din partea lor! Ei au raspuns strigatului nostru de ajutor!
    Planeta nu este a noastra; o poti asemana cu o clasa de scoala unde vin si pleaca diverse entitati, la anumite intervale de timp - cicluri!
    Daca simti ca e periculos, stai deoparte! Simplu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce le trebuie aceste sfere (probe de laborator) ale noastre cand ei au capacitatea de a ne "citi" si stim bine asta multi dintre noi? Corpurile subtile ale noastre emit informatiile si energiile fiecaruia dintre noi. Asta este unul din semnele de intrebare. Al doilea este: de ce n-au raspuns si altii la strigatul nostru de ajutor?

      Ștergere
    2. Doar entitatile spirituale si energetice au capacitatea de "citi" oamenii din emisiile aurei dar ei nu pot interveni in 3D decat foarte foarte putin. Iarasi ma mir ca pui aceasta intrebare.

      Poate pentru ca au considerat ca este experimentul nostru si atunci ne-am asumat si suferinta! Insa, avand in vedere ca am inceput sa deranjam sistemul pleiadian prin emisiile noastre, acestia au considerat ca este cazul sa intervina.

      Ștergere
    3. Eu nu as avea nimic impotriva ajutorului in vederea grabirii evolutiei spirituale prin acei sateliti de cristal desi viitoarea intrupare a lui Zamolxe si a celorlalte unitati de constiinta ar fi de ajuns.
      Singura problema este cu catalogarea experimentului de convergenta ca fiind odios si exprimarea dorintei de intrerupere a lui. Asta mai degraba suna a strigat de batalie.
      Experimentul are ca scop convergenta curentelor evolutive pentru evitarea razboiului catastrofal.

      Ar Eth.

      Ștergere
    4. Mai am mult de "invatat", asta-i clar.
      Multumesc pentru raspunsuri.
      Un an binecuvantat !

      Ștergere
    5. Da, experimentul a avut un scop inalt, se dorea intelegerea si rezolvarea unui posibil viitor conflict. Am avut 6000 de ani la dispozitie pentru asta; se pare ca am esuat. Interesanta lectie de convergenta pe aceasta planeta: sunt peste 200 de natii, care vorbesc cateva mii de limbi; sunt zeci de religii si mii de factiuni si secte religioase.

      Ștergere
  16. Eu am fost una dintre persoanele care au strigat pentru ajutor. De ce? Experiment la stanga sau la dreapta, am vazut insa clar ca ne-am inpotmolit. Daca acesti extraterestrii au venit care de pe unde este probabil pentru a ne trage din mocirla in care stam cam fix.
    Sam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am cerut ajutor si nu imi e rusine sa spun ca uneori disperat :)..tot pleiadeana clara si convinsa si de demult stiu..idem despre mocirla..Dirona

      Ștergere
  17. Observ teama la cativa si fantezii la altii. Si una si alta sunt stari.
    De ce teama? ce se poate intampla? ce poate fi mai rau?asta m-am intrebat si eu in urma cu 2-3 ani cand le-am urmat indemnul si m-am refugiat in natura. Ce poate fi mai rau, m-am gandit ca poate ma mananca un reptilian, ok si? imi moare corpul si sufletul revine la reteaua grupului familiei de suflete, de unde am venit (pt cei ce nu stiu de unde vin sufletele si de ce hotaram sa venim aici recomand cartile dr-lui Michael Newton).

    De ce aceste sfere, cand ei ne ''monitorizeaza'' demult?incerc sa dau eu un raspuns.
    E vorba de implicare directa, prin acest exercitiu iti asumi responsabilitatea propriei vieti dar si participarea la schimbarea/imbunatatirea societatii, asta spune si mesajul, recititi-le.
    Veti primi mesaje,veti simti pe corpul vostru anumite schimbari, se va purifica toata coloana voastra energetica de chakre si veti simti asta diferit fiecare.
    Veti simti chiar cum corpul vostru sufera transformari.
    Conectarea la satelitii lor va determina anumite ''simptome'':veti auzi niste sunete fine (in vechime erau numite sunete sacre de catre anticii spirituali),chiar voci sau doar ganduri telepatice, veti primi mental pachete de informatii pe care le veti descarca in societate prin texte sau char manifestari directe.
    Veti fi indrumati ce sa citit ca sa intelegeti cum stau lucrurile, avand in vedere ca pe piata sunt destul fantezii si putine cu informatii reale.
    Pt cei ''altfel'' veti simti si vedea anumite lucruri, veti putea vindeca pe cei de langa voi, le veti putea ''citi'' emotiile, starile, veti intui cum sa-i ajutati, asta inseamna sa dai mai departe onoros fara a cere bani pe initieri crezand ca nu stiu ce forte si puteri ati primi, daca le folositi in scop de comert va vor fi luate.
    De la ei veti primi spirjin si protectie de a vi de anihila orice alte tehnologii implantate de societate sau programe trimese de unii,le veti simti ca pe niste valuri reci ce va traverseaza corpul, asta inseamna si refacerea stringurilor voastre energetice.

    Am sa ma semnez Resh, datorita unei litere care tot o am vazut-o in mesajele lor si pe care am gasit-o
    pe net in un vechii alfabet dac.
    Il admir pe RR ca s-a ocupat temeinic de aceste comunicari, eu m-am delasat, aveam dubii in a selecta ce era venit de la ei telepatic si ce era creat de mintea mea,as fi dorit sa-mi vorbeasca cineva face to face sa stiu clar ca mintea mea nu creaza fantezii, am invatat sa le separ dar o problema recenta este starea de iritare care-mi tot apare, reactii de ''alergie'' la ceea ce-mi pare imaturitate/prostie/rautate si stiam ca vor veni aceste energii odata cu intrarea in 4D, dar asta ne face sa ne cunoastem mai bine cotloane ale umbrii noastre despre care nu stiam nimic. Imi era teama ca as putea face ceva rau cuiva datorita fortei energetice capatate intre timp si am observat cata putere interioara trebuie sa ai sa nu folosesti ceea ce ai in a rani pe cineva emotional.
    cu bine
    Resh

    RăspundețiȘtergere
  18. Resh-mesaj 2 (n-am putut trimete tot mesajul asa ca l-am divizat)

    Si eu cand am simtit aceea latura a fermitatii lor am avut dubii, am cerut sa ma lase in pace, nu intelegeam ce vor de la mine si de ce nu aveam dreptul sa pun intrebari, de ce ma blocau. Dar am avut ani de analizat si de primit informatii intre timp, chiar ma ''certam'' cu ei: nu poti aparea asa in viata cuiva sa-l dai peste cap !
    le-am cerut sa ma lase in pace si au facut-o.Viata mea a fost bulversata datorita acestor ''comunicatii'' si sa nu pot vorbi cu nimeni despre asta, sa nu poti obitne raspunsuri nu a fost usor. Dar totodata am inteles aceasta fermitate, am simtit si energia lor de sustinere, bunatate si intelepciune.Noi credem ca trebuie sa fie blanzi buni iubtori, ei sunt, dar intr-o forma verticala, fara deformari si prefacatorii.Si asta vor sa ne spuna, sa avem coloana vertebrala, sa ne folosim ratiunea, sa fim noi insine, sa ne descoperim cine suntem.
    Nu este simplu, datorita densitatii materiei.
    Intr-un fel, ei sunt tot noi, mai greu sa explic, dar reteaua lumilor de la fizic pana la cel mai sublim energetic este imens de mare, imens.
    Daca veti citi cartile lui M.Newton veti intelege cum sunt pozitionate lumile, ca uneori ne intrupam pe alte planete, ca unii ne-am intrupat aici in timp ce altii s-au intrupat pe alte planete chiar Pleiade cu rol/scop/plan divin de a creste/ajuta aceasta lume.Este un mod de a intelege lumea ''divina'' si lumea extraterestra, suntem toti frati pe nivele diferite de materie.Crestem experimentand, cand gresim mergem in lumile numite de corectie (numit iad de religie).
    Scopul este intelegerea transformarii materiei, iar aici depasirea fricilor si mastilor sociale.
    Astfel ca,desi ne observa,participarea la exercitiu cu sfere ne face responsabili pt demersuri personale, vom primi mai clar informatii ce este util sa facem pt a participa la o sustinerea/formarea unei lumi altfel, daca asta vrem.
    Cei cu experimentul pot pleca in alte parti, de fapt ei vor sa-si continue jocul si au lansat in trecut mesaje despre faptul ca vor fi ''luati'' pe alte locatii.Zeii suntem noi, intrati intr-un joc agreat de noi inainte de intrupare, este o locatie de practica,depasirea fricilor, asumarea curajului.Nu va fi simplu
    pentru ca sistemul social pe care tot noi il sustinem si creat, va trebui infruntat si asta va presupune si riscuri.
    Trimitand acesle sfere te bagi in ceea ce spun ei, la un moment dat ne vor aduna undeva intr-o locatie, ne vor directiona acolo, vom primi tehnologie si informatii,sprijin pt a creea o noua societate, cu alt mod administrativ, va fi un exemplu pt ceilalti ca se poate altfel, fara bani, egoism si suferinta. Acesta este planul si va fi urmat indiferent cati participa, altfel mergem dpre extinctie si nu se doreste acest final.
    Pleiadienii sunt mai aproape de densitatea noastra fizica, foarte aproape si din acest motiv ei pot comunica mai bine cu noi, desigur ca totul este monitorizat de sus de cei din lumile ''mai intelepte''.
    In paralel avem ghizii nostri personali care ne sunt mereu aproape in viata fizica si viata astrala.Le puteti cere acordul,cei care puteti comunica subtil cu ei. Oricum ghizii personali ne observa
    teama este un tipar implantat de societate,suntem aici in a frange aceste tipare.
    Ramaneti responsabili si rationali, veti trece prin prisma mintii voastre tot ceea ce veti primi ca informatii
    de la ei sau ghizii vostri, apoi voi veti decide daca le manifestati sau nu.Aveti liber arbitru.
    Daca ati ajuns pe aceasta pagina nu e intamplator si daca veti continua trebuie sa stiti ca aveti de infruntat opiniile celorlalti, ironia, bataia de joc. Dar, cand ai trait ceva si stii ca este real nimic nu te mai poate deturna. Este o noua experienta, am mai trait altele si in alte vieti.Pe aceasta planeta una din lectiile importante este depasirea fricilor.

    cu bine
    Resh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In spatele acestor cuvinte, am simtit o energie deosebita. Ai trecut prin experiente inedite, care ar trebui impartasite.
      Chiar daca te-au lasat in pace (la insistentele tale) poti relua oricand aceste comunicari. Experienta ta poate ajuta multe persoane. Nu te gandi la tine ci la cei pe care ii poti ajuta.
      In timpul comunicarilor, tu ai avut parte de multe deschideri si ai primit anumite "seminte" care au dat rod in tot acest timp. Probabil ca stii asta...

      Ștergere
    2. Mulţam Resh !
      Ştii ! de când am început să avem astfel de deschideri, au apărut desigur şi confuziile. Însă confuziile nu apar, fiindcă se creează din cauza informaţiilor care curg din tine către tine ci, ele sunt provocate de tiparele pe care le-am asimilat aici şi care au fost cultivate mii de ani.
      Aceste tipare sunt adânc naturalizate şi se afişează în exterior , în tot locul, ca la ele acasă, iar acest lucru creează confuzia.
      Într-o primă etapă, ar fi indicat să ne aplecăm mai cu Atenţie asupra informaţiilor care curg pe circuitul intern, ca să vedem dacă suntem în acord cu ele . Fiindcă, atunci când ne parvin, noi le comparăm cu tiparele deja existente în mentalul... inferior (acolo unde ego-ul este stăpân )şi este evident că cele două tipuri de informaţii se află la poli diametral opuşi. Şi-atunci, ce facem ? Din comoditate (ca să nu-i zic lene), facem ce ne este nouă mai uşor şi ceea ce am făcut dintotdeauna... - mergem pe o cale bătătorită gata, chiar dacă ştim sigur că nu duce la rezultate pozitive, dintr-o inerţie păguboasă. Iar acest lucru îl facem nu numai din comoditate, ci şi dintr-o frică de schimbare.
      Mai există încă un element la care suntem repetenţi - DINAMICA.
      Mă uit peste comentarii şi nu îmi vine să cred că, deşi ne vine ajutor de "sus" , "moca" ..., noi tot am vrea să nu facem nimic ...; dar , nimic ! Astfel că oamenii găsesc tot felul de scuze, ca să nu mişte un pai, dar să primească totul.
      Dacă ne uităm la societatea noastră, ea funcţionează de-a-ndoaselea, în special , din motivul că refuzăm să ne implicăm ACTIV în funcţionarea ei, aşteptând totdeauna, "să facă alţii". Şi fiindcă toţi aşteptăm asta, iată că vin fraţii noştri dinafară să facă ei câte ceva..., dar noi tot nu vrem să facem nimic, ci, pentru o simplă evaluare, avem chiar pretenţia, ca ei să ne scaneze, eventual când noi dormim..., stăm la plajă, sau, picior peste picior la bar.
      De ce nu ne implicăm ACTIV? De ce ne sperie SCHIMBAREA ? Pentru că implică RESPONSABILITATE şi noi nu suntem dispuşi să ne-o asumăm... FIINDCĂ NU IUBIM ; nu ne iubim pe noi înşine... şi neavând această experienţă, nu-i putem iubi nici pe alţii.
      Deci frica, dragă Resh este efectul NEIUBIRII DE SINE.

      Ștergere
    3. Ai punctat fr frumos, Resh. Aici, in acest plan, suntem mereu provocati, dar si „antrenati „ sa depasim dualitatea-mereu avem de ales intre a iesi din frica si a intra in iubire. De aceea, avem si atatea „teme de casa”, teme care imbraca diferite forme de expresie(..de data aceasta este vorba de crearea de sfere) Oricum, se pare ca utilizarea cuvantului, a diferitelor conventii lingvistice atat de familiare noua aici, nu se aplica si in dimensiunile superioare. De aceea , avem de lucrat cu „sfere” acum.
      Iar daca suntem iubire ,in intentia de a fi conectati la sursa Creatorului..cu siguranta primim toate „input-urile” necesare de a ne infaptui planul sufletului in aceasta intrupare.
      Toate din cele mai bune va doresc!
      Monica

      Ștergere
  19. înțeleg ”inimaginabil” de bine ce se postează aici, am rezervele mele naturale, relative limite firești, dar mă bucur că am ocazia să corelez evoluția mea spirituală-emoțională-fizică și chiar mentală, cu repere ”vii”=persoane dintr-o zonă fizică (România) accesibilă (cel puțin teoretic :)). Azi am fost mai ”adormită” ca ieri, sfera creată a fost modestă, dar cum fac parte dintre cei ce mai degrabă ”știu” decât ”văd”, am apreciat măcar bunăvoința :). Am început un mic jurnal de 21 de zile; nu știu de ce, cred că de plăcere sau de plictiseală, sau de curiozitate :) Mulțam pt reamintiri (M.Newton & comp.!) Adriana D.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ca o mica adaugare, pentru persoanele care ar simti ceva negativ dupa ce trimit sfera : faceti-va protectie inainte. Se pot agata ba una, ba alta de campurile voastre, si de aici senzatia negativa post-trimitere.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua.
    Dragii mei,iata ce spune textul nr 4 postat de Remer:
    "Pentru cei care încă oscilează, care nu-și dau seama ce se întâmplă cu ei sau care este rolul lor în această lume, le recomand să facă următorul exercițiu:"
    si urmeaza , evident prezentarea exercitiului.
    Citind comentariile imediat dupa aparitia postarii 5 ,observ ca majoritatea celor care comenteaza par a "calatori deja cu ingerii prin galaxie" si ma intreb : cumva nu este clar pentru cine se recomanda exercitiul?sau toti care isi descriu experiente nemaipomenite in comentariile lor fac si ei parte din cei care inca oscileaza,inca nu -si cunosc rolul lor in aceasta lume si ,mai rau,nici nu-si dau seama ce se intampla?
    Eu nu ma consider o fiinta avansat spirituala,ci doar inaintez si eu pe cale asa cum inteleg si cum pot sa ma desfasor.Incercand sa evoluiez spiritual am inteles din mai multe surse ca se recomanda de catre cei mai intelepti ca noi sa nu ne grabim a ne impartasi experientele pentru ca se creaza multa confuzie si este stiut ca nici o experienta nu poate fi redata cu totala acuratete,aparand deformari din cauza ca ego-ul este acela ce-si dezvaluie experienta.Am inteles deasemenea ca ,pentru persoanele mai putin cunoscatoare in chestiuni spiritual-ezoterica,aflarea experientelor altora,cu fanteziile mai mult sau mai putin implicate,li se creaza anumite stari oarecum negative.Pentru ca fiecare din noi suntem fiinte umane la care manifestarea ego-ului este suficient de activa.
    Dupa parerea mea,lucrarile cu caracter spiritual sunt foarte sensibile si in acelasi timp foarte usor de a fi inflorite .Spun toate acestea ca simple observatii ale mele si nu recomand nimic.Fiecare face ce simte,spune ce simte, sau ce gandeste ca simte.
    Va doresc tuturor o buna capacitate de intelegere a acestor aspecte pur spirituale in care va implicati.Si in acest caz este vorba de o mare responsabilitate.
    O zi buna,Sefora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi...dragă Sefora, se pare că tu crezi că a evolua este să te aşezi în vârful unui munte şi să te înţepeneşti acolo ! Dar să ştii dragă, că evoluţia este continuă; nesfârşită. Ori eu n-am auzit pe nimeni de aici spunând că este mai evoluat decât Zaryiena sau Oryen.
      Dacă eu simt că mi-ar fi de folos o informaţie din spaţiile de deasupra, de la civilizaţii care activează în spaţii mult mai evoluate ca spaţiul terestru în care activez eu, şi că aceste informaţii (sau sprijinul direct) m-ar conduce pe o cale mai scurtă către împlinirea scopului meu, de ce ar trebui să "bănănăi "eu pe coclauri încă o vreme? numa´ aşa de frică să nu cârcoteşti tu ceva ?
      Dacă ego-ul tău scoate nişte colţi a invidie în legătură cu stările despre care povestim noi aici, îmi pare foarte rău să te anunţ, că nu ai ocazia de a contrazice nişte zei în carne şi oase, ceea ce îţi creează o mare dezamăgire.
      Apoi să ştii că, una dintre trăsăturile omului care se înalţă este modestia. De ce m-aş ruşina să apelez la tot ajutorul care îmi vine de sus ? ar trebui să am orgolii ? aşa vezi tu în tine ? Dacă da (şi ştiu că e aşa), atunci ego-ul e cel care vorbeşte şi nu tu.
      Apoi, comentariile noastre sunt confuze numai pentru cei care sunt confuzi în ei înşişi, dar ele sunt menite să-i încurajeze pe cei care simt câte ceva , nu înţeleg ceea ce simt, şi ei ajung să credă că au luat-o razna, ceea ce nu e adevărat (nouă de ei ne pasă şi nu de cârcotelile tale "savante").

      Ștergere
    2. Buna dimineata,
      Imi pare mie ca esti cam rautacioasa si pe mine nu ma incearca invidia pentru experientele dumitale,dar nici nu am sa ma exprim in termeni laudativi pentru ceea ce dezvalui aici ca simti si stii,pentru simplul motiv ca sunt experientele tale si nu ale mele.Apoi de unde stii dumneata ca eu as considera ca evolutia inseamna "a evolua este sa te asezi in varful unui munte si sa te intepenesti acolo "?
      Din comentariile citite aici,si cu precadere ale dumitale,nu mi s-a parut a razbate niscaiva urme de modestie si nu cred ca citindu-mi mie comentariile mele ai descoperit ca nu fac uz de modestie.Acele calificative pe care mi le atribui nu au o baza reala si gresesti considerandu-mi spusele "carcoteli savante".Repet:esti rautacioasa si ascunzi acest aspect foarte subtil in alte comentarii.
      Imi cer scuze domnului Remer si celorlati comentatori pentru ca am simtit nevoia sa-i raspund sus numitei comentatoare si pentru a mai avea acces la aceste postari eu incerc sa nu fac comentarii cu adresa precisa pentru ca sunt unii care incearca sa te raneasca emotional si eu nu am nevoie de acest gen de dileme.Daca recititi cu atentie comentariul meu puteti vedea ca am precizat ca sunt doar parerile mele si nu recomand nimic nimanui,fiecare face ce simte.
      Vreau sa mai adaug ca eu am respect pentru generatiile tinere despre care se spune ca ar veni in aceasta incarnare cu un fond genetic deosebit si inteleg ca unele din aceste persoane,chiar daca manifesta o inteligenta iesita din comun,pot claca usor daca nu sunt bine directionate.Spun aceasta pentru ca eu am o varsta ,cred,inaintata si o experienta de viata suficient de lunga sa cunosc ce inseamna bunul simt.Comentariul meu initial nu cred ca a fost lipsit de bun simt.
      O zi buna si ganduri frumoase tuturor,Sefora

      Ștergere
    3. Ciudată muzică a sferelor...!

      Ștergere
    4. Dragă Sefora tu zici aşa : "Daca recititi cu atentie comentariul meu puteti vedea ca am precizat ca sunt doar parerile mele si nu recomand nimic nimanui" .
      Păi ..., eu chiar ţi-am mai spus odată , ceva referitor la această atitudine a ta, prin care, vii şi arunci aici nişte cugetări ale tale cu tine, după care ne avertizezi să nu ne obosim a le lua în calcul, fiindcă nu eşti dispusă să auzi părerea noastră. Adică, vii aici şi zici : " mă copii , eu asta am de zis şi rămâne lege pentru toţi ! să n-aud nici un comentariu, că nu mă interesează părerea voastră, inferioară nivelului meu".
      Însă, tu doar vrei să pară ... aşa, mesajul tău, fiindcă eu nu ştiu cât de conştientă eşti tu, că ăsta este un strigăt de ajutor !
      Să nu te superi (ştiu că e inutil să spun asta, dar sunt sigură că vei medita la asta după ce îţi vor trece nervii pe mine) dar citind mesajele tale (toate) eu am văzut următoarea imagine : tu, te-ai închis pe tine într-un glob de sticlă unde, ai multe frământări, într-o lume supraîncărcată de tensiuni, toate provenind dintr-o teamă/neîncredere faţă de oameni. Deşi simţi că ai valoare, totuşi nu reuşeşti să ţi-o apreciezi, fiindcă eşti acaparată de această teamă care te-a cuprins cu totul şi care îţi consumă timpul şi energia. Eu văd că tu încerci să te descurci singură, fiindcă nu ai încredere în nimeni, dar acest lucru înseamnă de fapt, că n-ai încredere în tine. Însă uneori, ai curajul să ieşi afară din globul tău de sticlă, fiindcă ai ceva de spus celor de-afară , faţă de care vrei să induci un soi de superioritate, în scopul de a-ţi fi recunoscută, tocmai pentru a obţine o doză de stimă de sine ; deci ieşi din glob, arunci ceva către noi, apoi intri fuguţa trântind uşa după tine.
      Intervenţiile mele pe marginea comentariilor tale, te irită tocmai fiindcă ele îţi aduc rezultate contrare celor pe care le aştepţi. Însă le-am dat drumul fiindcă am considerat că te vor atenţiona asupra faptului că, Stima de Sine se obţine în relaţia ta cu tine şi n-are nici o legătură cu exteriorul.
      Mă aştept la REACŢIA ta, dar mi-o asum tocmai pentru că eu ştiu că scopul meu este unul bun şi deşi nimănui nu-i place să fie radiografiat public, totuşi trebuie să ne asumăm RESPONSABILITATEA, atunci când ieşim şi ne expunem .
      Îţi doresc să te descoperi pe tine, şi să te IUBEŞTI ! Că abia aştept să ne întâlnim aici, de pe poziţia celor a căror Stimă de Sine şi-o pot confirma ei înşişi !

      Ștergere
    5. Bun găsit Sefora
      Iți admir BUNUL SIMȚ de care dai dovadă, față de cea care semnează ”Rennatosa Josai”. Am vrut să-i răspund la un comentariu(al ei) unde am fost făcut, în fel și chip, dar Gazda noastră, nu a aprobat răspunsul meu și a fost ELIMINAT și comentariul susnumitei. De cine, a fost eliminat, nu știu .
      Cu permisiunea ta, am să comentez afirmația ei
      ”că a evolua este să te aşezi în vârful unui munte şi să te înţepeneşti acolo ! ”Deci cei care se ”așează” în vârful muntelui sunt niște, ce ?!? Oare, toți acei PUSTNICI, care-și duc CREDINȚA și MISIA, departe de ...lume, sunt , ce !!!
      Stimabilă domșoară(sau ce-oț fi) deci, după mintea ta evoluția este...continuă !!!
      În finalul comentariului, faci o afirmație cam...delicată. Crezi tu sau altcineva că poate fi obiectiv 100% cu aprecierea ”Stimă de Sine” ? Mă îndoiesc.
      Același
      kokorol

      Ștergere
    6. Buna ziua.
      Imi cer scuze ca abia acum am observat raspunsul dumitale si-ti multumesc pentru completare.
      Doamnei acesteia i-as fi raspuns pe larg asa cum face dumnea ei,dar eu sunt o persoana mai in varsta decat multi ce comenteaza pe aici si-mi dau seama cat de activ este Ego-ul multora ce se cred avansati spiritual.Eu nu contest capacitatile nimanui si nici priceperea sau larga cunostere a aspectelor spiritual-ezoterice a altora si aceasta ma determina pe mine sa fiu rezervata in a explica pe larg ceea ce inteleg din propriile mele cunostinte ,dar incerc sa inteleg cat mai mult din experienta altora.Aceasta doamna are un mod extrem de agresiv si arogant de a se face inteleasa....Este numai treaba dumnea ei.
      Suntem aici pentru a ne largi orizonturile si nu pentru a infiltra in constiinta comentatorilor sentimente negative.
      Sa auzim de bine,Sefora

      Ștergere
  22. Ca raspuns la ajutorul Zaryienei am să spun următorul lucru... din partea mea și din partea celor ca mine NU am să trimit sfere cristaline de lumină înspre nu-ș ce sateliți... dar am să trimit oarece cadou mental, o amforă, din lut, lut din cel cel frămânți cu mâna pe o rată învârtită din picior, arsă în cuptor și pictată de nepoței pe suprafață... iar în trânsa am să suflu din cântarea sufletului meu... niște cuvinte pe care o femeie rar le aude măcar în șoaptă. Că sarăcuța de ea tare-mi pare că de iubire n-a prea avut parte, si asta o zic dupa cetirea vorbelor ei... amenințari voalate, șantaj, mituire, limbaj nedemn de o femeie...
    atâta am de a-i mai zice... au mai venit și alții și au cerut pământ si apă, ei au plecat, noi am rămas... nu Pământul e în sfera voastră de influență, ci voi sunteți în sfera noastră de influență... iar când iți mușca din țărna noastră aici veți rămâne să plătiți pentru ERORILE VOASTRE
    sunteți puternici, aroganți dar naivi, credeți c-o să puteți schimba mersul vremii din sateliții voștri din cer?!?... nimic din ce e pe Pamântul ista nu s-o schimbat fără sărutul cel dulce al Geei
    Suntem copii țărnei, noi când murim nu fugim înspre astre, ne tragem în pământ, în trupul cald al seminței străbune... cu programele voastre aeriene ne împingeți de colo-ncoace, ca pe buruiana din lanul de grâu, ce-o scoateți din locul în care ea a crescut și o împingeți la margine de drum... că și de-acolo suflarea mea e cea care ține lanul în pârg... vai de voi va fi când ultima buruiană va vesteji, când fii și ficele Geei se vor retrage în pământ... lanul VOSTRU va usca iar suprafața se va pustii, apa se va otrăvii pentru voi... pentru c-ați nesocotit fii și ficele țărnei, sărutul matern al Geei cuprins în buruianul... nefolositor VOUĂ!
    Nu mă impresionează cu nimica noua ordine stelară, suflete aduse de vânt care se pun la folosirea acelorași instrumente folosite de cei care au fost dinaintea lor... vorba sfântă din străbuni e "aceași mărie, altă pălărie". Nimic nu se va face fără acordul Geei, a fiilorși ficelor aceiteia care prin frământarea țărnei sub picioare cheamă rodul din adâncul pântecului ei, la suprafață...
    Din partea mea atâta doară, o amforă de lut cu iubire celui ce-i lipsește, restu e... suflare de vânt.
    Schiopătând printre litere, un lup nebun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca ai fost 'cool'! Trebuia sa mai zici ca ai un ciomag frumos sculptat pe margini, primit de la batranii satului, cu care o sa le dai peste scafarlie la acesti 'nemernici' de dincolo de Luna.

      Ștergere
    2. imi pare rau dar eu ii dau dreptate lui slepacusmiticus. energia Zaryienei este intradevar foarte puternica , dar eu personal nu am simtit prea multa iubire , in schimb foarte multa putere , o forta inimaginabila , dar lipsita de caldura .
      eu asta am simtit si interpretat de la nivelul meu actual . e posibil sa am dreptate sau e posibil ca nivelul meu sa fie mult prea mic si sa nu fiu capabil sa simt mai mult.
      pana atunci eu personal nu fac experimentul

      Ștergere
    3. Cei care stiu sa cante cu sufletul asa frumos ca tine, nu au nevoie de sfere, fiecare avem rolul nostru. Si Sefora are dreptate in felul ei, sunt multe trairi care nu pot fi scrise fara sa para mai rau ca SF, motiv pentru care multi nu le povestesc. Si pot sa o inteleg si pe Z. in exprimarea ei pentru ca am fost de "fata" cand printr-o fisura in portalele pe care eu le credeam sigure, au ajuns pe alte lumi, zguri de pe planeta noastra. Spectacolul a fost ingrozitor.

      Ștergere
    4. Măi Mitică, ţi-am spus că ai talent la scris şi că eşti tare dulce în exprimarea ta strămoşească !
      De ce nu te-apuci tu de scris, ca să nu se piardă aşa frumuseţe de slove... şi te iroseşti pe-aici într-un "război interstelar" ???

      Ștergere
    5. Ha ! Ha ! ce m-am distrat (de fapt am râs cu lacrimi) ! Păi ... nu cred că-i localizase pe ... "nemernici". Dar acum că are adresa ..., de ciomagul sculptat (chiar dacă o fi plin de carii) face el rost ...
      Ioiiii ... !!! să vezi ce goană nebună printre moşnegii satului ... , de se sperie babele şi fug de pe-acasă ( pe urma găinilor că ele fugiseră primele)..., scormonind printre vechituri şi pânze de păianjen ... (parcă-l şi văd ...!!!) plin de sudoare, praf şi cu pânze de păianjen prins în plete şi mustăţi ..., cu cămeşa ieşită din chimir şi ... opicile furioase din vârfuri ..., de se desfac nojiţele ..., târându-se alene după el ..., iar el ... , trimfător , cu ciomagul fluturând deasupra capului , ameninţând Luna care nici nu răsărise încă , ca să ştie încotro se ascunde "duşmanul stelar" ... ! ha! ha! ha! ce veselieeeeee ... !
      Mai vrem să ne viziteze Mitică , că mi-a plăcut (a schimbat radical registru )!
      Deh ! avem între noi şi un războinic stelar, ca să fie "tacâmul" complet
      PS. Încă mai râd şi îmi mai arde de glume, dar am treabă (vă las pe voi să râdeţi acum)

      Ștergere
  23. Locul I pe podium impartit de Resh si Lupul Schiop! Baieti (sau ce 'oti fi, chiar mi-ati bucurat sufletul!
    Si daca tot suntem la zidul de postat pareri iata:
    - nu imi plac pleiadienii. Nu stiu de ce ma sperie. Poate pt ca Semyaza era numele capeteniei ingerilor cazuti . Poate ca incearca sa isi gaseasca un loc in istoria umanitatii si parca nu il gasesc.
    - cred ca singurul ajutor real si total dezinteresat il putem primi numai de la Parintele nostru. Ori, cine ne-a creat ne citeste in direct oricand, oriunde si oricat de mult si nu are nevoie de sfere si exercitii.
    - nu ma pricep prea mult la chestii ezoterice, dar sa plimbi o sfera energetica prin toti centrii tai, sa o incarci cu energie si sa o trimiti spre o retea, intentiile fiind clar declarate mi se pare ...nu stiu cum sa spun....inselatorie e un cuvant poate prea dur...
    Stiu ca sunt gica contra cum imi spunea proprietara unui blog, dar...parca va duceti asa....dupa cantecul sirenelor....Si nu le trage de coada V. Roaita...

    RăspundețiȘtergere
  24. Am citit comentariile recente (cele de mai sus si m-am blocat pentru cateva momente nestiind daca sa mai postez sau nu). Eu vad lucrurile foarte simplu si clar si daca le percep intuitiv ca fiind in regula, nu imi mai pun atatea intrebari.
    Exista un liber arbitru stabilit divin pe care entitatile de lumina, entitatile evoluate il respecta. Orice entitate evoluata stie ca incalcarea liberului arbitru este pedepsita si evita sa isi creeze karma aiurea. De regula, adica in 99,999999999999...% din cazuri, ele nu vin in viata noastra neinvitate.
    Nici ingerii, nici maestrii spirituali, nici o entitate de lumina, nici Maica Domnului nu vor interveni decat daca viata noastra este pusa in pericol sau noi solicitam ajutorul. Iar uneori noi solicitam prezenta, asistenta, ajutorul lor la niveluri care nu tin de mintea constienta sau la momente pe care ni le-am asumat anterior (inainte de intrupare). Chiar daca pare ca o entitate de lumina sau o fiinta evoluata "a dat buzna in viata noastra", acest lucru nu este niciodata asa. Undeva pe parcursul nostru (poate inainte de intrupare sau in alta viata) noi am solicitat intr-un fel sau altul prezenta lor. Aceste interventii si conexiuni stabilite a se intampla inca dinainte de intrupare, au fost acceptate de noi si sunt trecute in planul nostru de viata. Nimeni nu da buzna peste noi.
    Faptul ca noi cream aceste sfere si le emitem cu intentia sa fie captate de Pleiadieni, inseamna implicit ca NE DAM ACORDUL ca ei sa ne acceseze informatiile. Oricand putem renunta la asta, oricand putem sa ne retragem acordul, oricand putem accepta, ignora sau refuza prezenta si asistenta lor.

    Pentru destul de mult timp am evitat sa vorbesc despre experientele mele energetice si/sau spirituale tocmai pentru ca suntem la niveluri de intelegere diferite. Si nici acum nu vorbesc despre unele foarte personale pentru ca majoritatea sunt sceptici si au o deschidere mai mica spre asa ceva.
    Am fost facuta public "troaca de porci" (pe un grup de fb in care sunt vreo 2000 de persoane) pentru ca am relatat o experienta avuta in timpul unei meditatii in care m-am conectat personal si direct cu Iisus. Eu nici macar nu am postat acolo, ci a distribuit cineva postarea mea facuta in grupul de meditatie. Nu este foarte amuzant, dar este un test, o experienta evolutiva. Eu imi asum ceea ce fac si ceea ce spun. Mi-am auzit si vorbe usturatoare de la oameni apropiati, de la amici si aluzii ironice. Dar asta nu ma impiedica sa imi continuu parcursul, ci sa fiu mult mult mai selectiva vizavi de cei cu care impartasesc experientele mele.
    Pana la urma fiecare experienta poate fi privita din orice perspectiva.
    Incercati sa percepti lucrurile cu inima! Nu cu mintea. Inima nu greseste niciodata.

    PS: Azi de dimineata mi-a fost greu efectiv sa creez sfera. M-am trezit direct cu o stare de rau si de oboseala, abia mi-am adunat energia si concentrarea sa o fac, o percepeam mult mai slab, avea acea rotatie stanga-dreapta in jurul axei proprii, dar la o viteza si amplitudine mult redusa. Este clar ca aceste sfere redau starea noastra energetica. Si pe baza lor se va face un profil energetic, care va contine de la minim la maxim de ce putem oferi in acest moment.
    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca "Saul"...vei gasi o explicatie(chiar 2) pentru viziunea cu lupul

      bird

      Ștergere
  25. Mi se pare ca ne scapa din vedere un lucru.
    Gaia/Geea a ales sa evolueze, este in momentul si spatiul energetic si vibrational oportun pentru asta, iar noi trebuie sa ne decidem daca tinem pasul cu ea sau parasim incinta. Si nu e nici o suparare in asta, nici un resentiment.
    Faptul ca anumite specii au ajuns la extinctie face parte tot din acest proces de evolutie. Eu am inteles ca noile vibratii nu mai suporta nici macar speciile de carnivore care omoara pentru a manca si supravietui. Pai atunci cum o sa ne suporte, sprijine vibrational pe noi care facem o asemenea debandada din punct de vedere ecologic?!
    Totul in Univers este calculat minutios matematic si fizic.
    Ori ne adaptam si integram noile energii, ne crestem vibratia si manifestam alta realitate, ori vom parasi aceasta planeta si ne vom continua evolutia pe altele mai potrivite cu ceea ce avem nevoie sa experimentam acum ca vibratie si lectii.
    E atat de simplu! Si ne mai miram ca altii isi "pierd rabdarea" cu noi.
    Tocmai de Geea/Gaia trebuie sa tinem cont. Ramanem cu ea mai departe sau nu?!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  26. Vedeti ce spune Ministrul Apararii din Canada despre extraterestrii, mai ales despre cei care sunt
    deja aici demult timp...Astfel ca te intreb RR, cand amicii nostri ne vorbesc de-ai lor printre noi se refera la cei intrupati sau teleportati?
    http://www.youtube.com/watch?v=Pg6VTzacb9I

    RăspundețiȘtergere
  27. mesaje de genul acesta aveti de mii de ani, ca n-ati vrut sa le observati pana acum...poate ca "asa a fost sa fie" si doar v-ati lasat purtati de curenti
    Pentru cei care nu simt aceasta sfera..."nu sunteti mai putin speciali"...mesajele nu va fac nici mai buni nici mai rai ci doar va arata o cale(ce.ar fi daca toti 7 miliarde am deveni mesageri s.atat?)... simtiti ca trebuie sa o urmati sau nu, va va spune inima...acolo stau inchise niste "mesaje" care depasesc cu mult imaginatia umana...deblocarea lor tine de vibratia "Iubire" fara margini, fara scop...la inceput mesajele au stat pe o tabla de piatra, dar am luat a lor inima de piatra(1 cod activ) si le.am dat una noua "de carne", mesajele sunt scrise pe o tabla care este o inima de carne...in mijlocul vostru a coborat Unul care v.a botezat cu Duhul(al 2-lea cod activ-exista si inainte de asta) nu cu apa (cum spune Ioan)...trebuie sa te nasti din nou, dar cum sa ma nasc eu din pantec de mama, caci eu sunt batran...n.ai inteles "trebuie sa te nasti din Duh"(lasati mortii sa.si planga mortii)...hraneste.te cu Trupul Meu, bea din Sangele Meu si vei primi o "inima de lumina"...al 3.lea cod activ in ADN..."poate" 144.000(cu toate ca milioane primesc mesajele, cativa vor fi cu adevarat demni sa faca pasul), cei cu "stea in frunte"...cine are urechi de auzit sa auda...restul o iau de la capat...
    Ca spuneti ca incerc sa ma dau mai rotund?(asta.s eu)...nu va opreste nimeni, va veti judeca singuri, aveti puterea asta numai ca frica si lipsa Iubirii nu va lasa sa o manifestati...
    Ca ma abat de la postarile de pe acest blog...este tot o opinie...v.o spun intr.o alta lumina..."intrerupatorul" este la voi si doar voi puteti sa.l declansati...pana atunci doar "oscilati"...veti intelege, de ce a fost ridicat Templul Lui la ceruri, dupa 3 zile si nu a ramas pe pamant, repet si "ati uitat ca voi sunteti templul si ca Duhul Lui locuieste in voi?"...atat avem voie sa spunem, cum si altii(tot noi) va trimit mesaje atat cat au voie...nu va ia nimeni de mana si va urca la ceruri, voi singuri urcati sau coborati..."mantuirea" nu este in ceruri, mantuirea este in voi..
    Al meu mesager "A. de neam din A." va transmite prin acest "basm"...."Pace Voua"!!!...cine n.a inteles...R.I.P.


    P.S.-si pentru ca redau aceleasi mesaje "plictisitoare" (de mii de ani), pe viitor promit ca am sa ma abtin, doar zambesc, va las pe voi sa mai scormoniti in afara voastra...eu m.am oprit...
    Va pup!-al vostru frate, copil al unui singur Spirit-Tata din energia caruia se hraneste Duhul, si al unei singure mame "Pamant" de la sanul careia se hraneste trupul si in tarana careia se va preface (fie ca vreti, fie ca nu vreti, cel putin pentru moment)

    bird


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai intalnit informatii despre cei 144.000 de Fii de Dumnezeu, care sunt Dumnezei-Oameni daca imi amintesc bine.
      Puteti sa ne dati mai multe detalii sau niste referinte pentru a putea studia mai mult ?!
      Multumesc!
      "Destinul nostru e colosal de inalt: indumnezeirea." - Parintele Arsenie Boca
      Anca

      Ștergere
  28. pentru cei cărora le place vorba mai poetică aceași revoltă, dar pe versuri:

    Voi cei de trei ori fericiți, prea sfinți
    Prea-nțelepțiți de vremuri, angelici și cuminți
    Veniți din ceruri nevăzute să ne certați c-avem dorinți
    Veniți, veniți, la noi în prag, ca să-nvățați cum să muriți

    Sunteți mai mulți, mai tari și negrăit mai vârstnici
    Aveți resurse si puteri, aveți cunoașterile-astrale de le antici
    Venitu-ați să-i luați țărâna celui uitat de vrei, de voi abandonat
    Veniți dară mușcați din trupul țărânos a celui ce-n iadul ăsta e cercat

    Aveți și sfaturimari și daruri lucitoare, neînțelese
    Din cunoștințe -nalte ne oferiți chiar pe alese
    C-am auzit... ne vreți pe brânci ca-un câine fluierat
    Voi n-auzit-ati glasul nostru? Noi suntem cei de nemișcat!

    Suntem din munți, din ape din vqntul de pe văi
    Suntem ciopliți din piatră. Cucernici popi, asprii călăi
    Suntem focul cel veșnic ce bate-n piept și arde-n minți
    Auzi-ați focul nostru? Suntem nemuritori și sfinți

    Că e blestem ori prea cucernică trezie
    Și noi am refuzat să ascultăm cu mintea aia, mai târzie,
    De zeci de ori ne-am revoltat și am păcătuit
    De zeci de ori am îngrășat pământul aurit

    Am scris cu sânge-n trupul nepătat al Geii
    Că nu mai vrem să fim nemuritori, ca zeii,
    Că e povară peste poate să tragem crugul vremii
    Că e povară... să fi Isus, crucificat... de stele mii

    Iar Gaia auzitu-ne-a jelirea amară
    Și ne-o învățat cum sa uităm afară
    Durerea măcinoasă-a nemuririi și... ne-a-nțărcat
    Și prin durerea facerii spălatu-ne-a si-n inocență ne-a îmbrăcat

    Tu cel venit din stele, tu cel ce-n țărnă n-ai fost botezat
    Preivește-n ochii noștri tineri, vechimea ce n-a fulgerat
    Primiți darul de taină, a celui ce nu moare, neatins, netulburat
    Primiți darul îmbrățișării fratelui trăznit, ce-o vreme v-a uitat...

    RăspundețiȘtergere
  29. recitind cele zise de mine reiese că am fost un pic cam dur la adresa stelarilor, intenția mea a fost de a îndrepta vorba proastă și a nu lăsa pe nici un om să-și plece fruntea în fața niciunui venetic rău de gură... și pentru a-mi îndrepta vorba aspră am să adaug că... am realizat că nu toți stelarii care vin la noi, vin ca să dea, sunt și vor fi destui dintre cei care vin ca să primescă, să fie vindecați... vor fi destule situații în care EI sunt cei care vor veni pentru AJUTORUL NOSTRU, acesta e doar unul din acele situații... poate că ei n-o știu încă, e vreme și pentru asta, timpul le cerne.
    Poate că "străinilor de aste meleaguri" nu le place jocul nostru, al oamenilor, dar ce te-ai ăștepta din partea Zariyenei, de meserie party-pooper :D , ei v-am mai înveselit? :)
    Ceea ce vreau eu să reamintesc cititorilor e faptul că iubirea e o pasăre cu două aripi, iar cine vine numai ca să dea se fură singur, dai și primești acesta e iubirea adevărată... iar cei care vin din stele nu vin numai pentru a preda (lecții, cunostințe, iubire etc) ci si ca să primească (lecții, cunoștințe, iubire)...
    RemerRa a vorbit despre monitorizarea solarienilor asupra noastră(în final)... dară monitorizarea e ambisens și noi îi monitorizăm pe ei, pe pleiadieni, pe arcturieni, siriusieni, solarieni etc si noi monitorizăm ființele din centrul galaxiei... nu știu cum unii oameni pot să uite că și noi la rândul nostru suntem grăunțe(ființe) de lumină și că suntem pe aceeași treaptă, pe același drum cu stelarii din toată galaxia, chiar și cu cei din alte galaxii, că suntem frați, fărâmă sfântă, toți, doar "haina" ce-am îmbrăcat-o să ieșim "afară", la joacă, ne e diferită...

    RăspundețiȘtergere
  30. Cam așa vine treaba cu Zaryiena Party-Pooper, ori poate doar mie mi s-a părut că ea prea vre să arunce apa din covată cu tot cu prunc... așa că m-am simțit dator să zic si eu vreo două, deși nu știu dacă știți, da nu-i pe bine să te iei în gură cu o muiere... și dacă de-amu încolo iți auzi că ma semnez în loc de șchiop cu olog... de acolo mi se trage ;) și nu tăma din faptul că m-am luat în gură cu ea cât că n-am lăsat-o sa aiba ea ultimul cuvânt!!! Mare păcat e la bărbați așa ceva, la noapte cred că m-a trimite să dorm în șură :'( ... :)

    RăspundețiȘtergere
  31. nu-ș ce ciomag ați văzut văzut în mâna me, da să știți ca nu-i tocmai așe, oarecine umblă cu ozeneul după mine iar ciomagul ista e de fapt coada demătură cu care cumătra a aruncat după mine, că mi-am pus pana-n clop și m-am dat "diștept"...
    cineva, mă privește cu mutră acră... așa că invitație la un pahar de palincă de maramu :) ... e loc destul de aterizat la mine în grădină, he he... măi Zarază să vezi cum după primul gât odioșenia jocului nost s-o mai îndulci, iar după al doilea gât ti-i îndulci de-i trage și-o învârtită d-aia bătrânească, în bătătura străchinei zburatoare...

    Iar pentru cei cărora l-i greu să ridice sferele cristaline, ori amforele de lut până în crugul ceriului poate e mai usor pentur voi să vâ închipuiți că sunteți chiar în fața "ei" și... privește-o așa cum trebuie privită o femeie ca să se simtă protejată și iubită, de ești bărbat, de ești femeie, privește-o cu privirea ce-o face să se simtă că ești bucurosă de oaspete, fă-o să se simtă ca acasă... poate e mai usor de înțeles că nu "forma de sferă" o ridici în sus ci simțământul, vibrația sufletului care sper că și la voi e iubire, că moaca acră nu se-ndreaptă cu bătaie, este? Ca bărbat, nu m-am putut rabda să las femeia sa spună o prostie... de parc-am fi toți :P ... și cum mi-am luat bota peste spinare, mă duc s-o duc napoi, ma încălecat pe coada mea de mătură și v-am spus povestea mea...
    PS are careva idee de vreo cometă mercur pământ? poate mă i-a vre-una cu "ia-ma nene" da, șșș nu-i zice-ți la Ponta că ăsta-i în stare să belescă de pe mine luna de pe cer, că n-am plătit taxe dus-întors :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrierile dvs sunt atat de "delicioase" incat daca Zareyia nu vrea sa aterizeze in batatura dvs, atunci mai mai ca m-as invita eu nepoftita. :))
      Dar nu pentru o palinca de Maramu, asta o combat usor cu o tuica din inima Ardealului, ci pentru o apa de ivzor si o dulce adapare din energiile locului. :)
      Sunteti extrem de simpatic. Fiti pe pace, buna noastra Z. nu da cu matura pe spinarea nimanui.
      Sedeti bland ca Tatal ne vegheaza! ;)

      Anca

      Ștergere
    2. da, măi ancuță, eu țineam doar să o spun pe aia dreaptă, că Dan, băiat finuț, obraz subțire vi-a spus numa cele de trebuință din "versiunea oficială" a poveștii... cine-ar putea-ocondamna pe fătucă, ca eu îs miștocar de fire... cel puțin când mă plictisesc și când zic că m-am dus în grădină să-mi proțăpesc nasu-n stele, să vorbesc cu aia de se plimbă cu pluta trans-galactică, ceea ce fac de fapt e că mă duc în grădină să mă piș cu ochi-n stele... cineva trebuia să se supere pe o folosire atât de neortodoxă a... antenei. Nu știu cum e cu grăsina voastă dar în ceea ce mă privește pe-a mea... nu figurează în locații de parcare în cartea intergalactică a locurilor de parcare... cineva, nu vă pun cine, o șters de supărarte, locatia respectivă, de-o rupt foaia(din toate cataloagele galactice) pe amândouă părțile (scuze pentru cel de pe ce-e parte c-o fo sters din pricina me). Vedeți voi, varianta oficială e cea spusă de Remer, că s-o dus, dupa Mercur, cu treburi de stat... ceea ce s-o întâmplat de fapt e că s-o supărat pă mine și s-o dus în dosu șuri să se bocească(ceea ce in termeni galactici e "după Mercur")... de fapt mie mi-o fo zisă că "se duce la mama" și... e acolo și-acuma, s-o apucat de curățenie, hufăind si pufăind si mormăind... da așa s-o aud si eu, cât-i de supărată. Amu eu ca un bărbat, pământean, ce mă aflu, tre s-o las să-i treacă focu ăl mai mare pe urmă să mă duc după ie să... mă ierte... cu ou și cu oțet!! și numa după ace' pică la mine-n brață să-mi plângă, că "ce om rău îs" și alte cele, da' pe alea nu vi le zâc... Pentru cei care nu știu cum arată un ozeneu am să vă povestesc să vă faceți o imagine despre cum arată cel puțin cel pe care eu îl cunosc... pe dianfară arată ca oricare altul, pen că... să fie ușor de curățat, n-are legătură cu legile fizicii, pe dinafară model aproape standard, că mai sunt echipaje care-l schimbă pe ici pe colo, la mașina de cusut, știți voi un volănel discret, o eșarfă cu personalitate... noaptea aceste obiecte sunt văzute ca fiind luminite verzi, pentru echipaje predominant masculine si roz pentru cele feminine... iar asta e metoda perfectă de camuflare, motivul major pentru care acestea sunt arar dibuite... îmi zice mie cine caută pe cer stele verzi, ori roz??? Noa amu pe dinăuntru, de obicei e foarte personalizat... n-am să vorbesc despre acele pe care nu le-am văzut decât de ăl în cauză... cel din Alyona... pentru cei care nu știu echipajul e în întregime feminin... ăsă că o grămadă de roz și roșu... binențeles că ele o să-ți zică că sunt miriade de nuanțe, care se schimbă în foncție de cum se simte locatara, da pentru mine se rezumă la cam astea două plus câteva nuanțe mai speciale cum ar fi cea de roșu închis bătând înspre maroniu cu vagi nuanțe de încruntătură... Remer vi-a descris senzația de "n-ai cuvânt în fața ei"... decât s-o aprobi, dacă-ți lasă loc de așa ceva... binențeles pereții au modele de floricele și inimioare, perdele la hublouri și pervaz interior cu vaze cu flori... acuma io n-am avut voie decât o odaie s-o cercetez din cauze de restricții da' șșș, să nu-i ziceți că m-am prins, e o țâră de gelozie la mijloc... de' femeile, iraționale! ca fizica cuantică, n-ai ce le face, pff... ioi, ioi, ioi fumeile astea, că dacă ele n-ar fi și universul ar fi mai ușor de priceput...
      Aista-i adevărul adevărat cu cele petrcute, să moară capra vecinului (pe nume phoenix) dacă vă mint!

      Ștergere
  32. cred ca una din lectiile acestor vremi este si acceptarea femeii pe aceeasi treapta cu barbatul. razboiul dintre sexe ar trebui stins, ne trage inapoi si nu ne lasa sa evoluam. cred ca foarte multi au ramas surprinsi ca o entitate feminina "ne spune ce sa facem", nu cred ca este intamplator! ma duce cu gandul ca aceasta situatie ne ajuta sa vedem in noi insine cel mai mare BLOCAJ, cel legat de FORME.
    iar in legatura cu iubirea.....iubirea nu asteapta fid-back,
    noi doar credem ca asa ar trebui,
    iubirea este DIVINA,
    iar cand o sa redevinim divini nu o sa mai fie loc de vorbe,
    pur si simplu vom sti, pur si simplu vom iubi......vom fi DIVINI!
    Pace tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  33. Va transmit si io, la randul meu, salutari si toate cele bune!

    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim Lucia ! Bine ai venit !
      M-am oprit să-ţi răspund la salut şi să-ţi spun că numele tău mi-a atras Atenţia .
      Tu îl cunoşti ca şi Lucia Dobrea eu l-am citit ca şi "Buna Lumină"

      Ștergere
  34. ca Anca, (și) azi dimineață am ”tras de păr” ceva ca o sferă :) deși eram ok, nu am insistat să mă ”concentrez” să fac ceva ”perfect” că știam că-i inutil. o să vină și ocazii mai bune :) Sefora, în opinia mea ai dreptate, ca Resh și încă 2-3 persoane, în legătură cu modestia și discreția, deci cred că mai postez de dragul schimbului de experiențe, așa cum sunt ele de personalizate :) vă mulțumesc și vă îmbrățișez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce e asa greu? Mie mi-a luat mai putin de doua minute sa trambalez sfera de la inima la minte si apoi s-o trimit in vazduh. Din cate am inteles, doar asta avem de facut in primele trei saptamani. De-abia din 18 feb. trebuie sa lucram, cam 10 minute inainte de transmisie, pentru fiecare ceakra, apoi sa facem iarasi sfera dar fara s-o trimitem la ei ci s-o tinem la 10 cm deasupra crestetului si apoi sa vedem care-i treaba timp de 20 minute cat tine transmisia. E simplu.
      Victor

      Ștergere
    2. Astazi nu m-am mai straduit prea tare sa vizualizez sfera de lumina, pentru ca imi e mult mai usor sa o simt. Eu sunt mai senzitiva si atunci m-am lasat in voia intuitiei. Cand am simtit-o pregatita in inima, am plimbat-o de 20 de ori si am expediat-o.
      Suplimentar i-am facut azi un program ca ea sa poata fi captata si "citita" (analizata) doar de Pleiadieni si celelalte entitati de lumina cu care ei colaboreaza si doar in scop benefic. Informatiile continute sa fie blocate pentru orice altcineva care incearca sa le acceseze. Uite-asa, sa fiu sigura ca este in siguranta expeditia! Daca isi baga cineva labutele in ea, se va arde. Energetic vorbind. ;)
      Victor, fiecare are unele trasaturi si caracteristici cu care opereaza mai usor, unii vizual, altii senzitiv, altii lucreaza mai usor cu elemente auditive. Va recomand sa utilizati ceea ce va este mai la indemana si mai facil. Oricum va purta vibratia voastra indiferent cum este creata aceasta sfera. Si cred ca poate fi o sfera de sunet, de lumina, de culori de emotii, de senzatii, etc. Orice creati va purta vibratia voastra.
      Fiti creativi si flexibili! :)
      O zi senina!
      Anca

      Ștergere
  35. Vedeti, de aia io ales Dumniezau pe romani sa faca munca speciala, ca-s loviti cu spalatoarea. Fac si dreg si tot mai au timp sa faca o gluma de care se prapadesc si extraterestrii de ras. :)
    Sam

    RăspundețiȘtergere
  36. Intr.o zi din padure se auzira niste voci...era fracezu...striga printr.o "portavoce"...vraciu tribului auzi...vocea ii zise "noi venim din Franta...nu va speriati, suntem fratii vostrii, si voi tot oameni sunteti, am venit sa va ajutam c.am observat ca va tot "chinuiti" cu obiceiurile voastre...vraciu sta putin si spuse "fugi ba ca noi nu suntem oameni, noi suntem regii animalelor"..."ba de nu ma crezi pe mine francezu, stai sa.ti vorbeasca englezu...da ma, sunteti oameni ca si noi, frati, am venit sa va invatam sa evoluati...nu fiti fraieri, noi venim dintr.o Uniune....Europeana asa.i spune, avem niste legi intre noi si nimeni nu va vrea raul...bine...mai sunt unii care vor sa va distruga pentru resurse, da noi nu.i lasam"...cazu pe ganduri vraciu si le transmise si celorlalti din trib cele auzite...toti uimiti...dupa cateva zile aparu si neamtu...asta paru mai dur asa...ce sa vezi, era o femeie "Angela" cica Merkel...hm...Angela, gandi vraciu....da parca simti asa o energie ciudata la asta...si Angela ii spuse acelasi lucru, ba chiar ca ne supravegheaza...si.i arunca vraciului un "telefon"..."ia ma d.aici si o sa te invat sa.l folosesti ca nu stau eu sa vin toata ziua p.aici...asta functioneaza prin niste sateliti, tot ce trebuie sa faci este sa suni pe la 8 seara si.o sa vorbim"...iti dau eu indicatii
    cum sa folosesti aparatu....Vraciu le povesti celorlalti da nu facu decat sa porneasca o zarva mare..."ba esti nebun, zise unu, pai ti.a dat o femeie aparatu asta sa te conectezi cu ea, pai tu esti nebun si crezi o femeie....pai astea trebuie sa creasca copiii s.atat si sa gateasca pentru trib, ce.ai?"...altu "ba, astia ne iau copacii, pieile, tot, vor sa ne distruga"...."nu ma zise vraciu, linistiti.va, au zis ca ne trimit tehnologie, ca ne imbraca, ne invata sa procuram hrana, au vazut ca am omorat toate animalele si cica n.o sa mai avem ce manca in curand...si uite ca nu mi.a lasat doar mie aparatu asta...cautati si voi in coliba voastra...cica a mai lasat prin cateva colibe".....ba...ce sa vezi...asa fu.se....s.acu asti.lalti nu stiau ce sa faca...se speriau de aparatele astea...ca daca le fura sufletu, daca apasa pe butonu care nu trebuie...hai totusi sa.i contactam p.astia cu aparatele astea, ca vad ca.s mai evoluati, poate ne invata ei mai usor, poate ne si ajuta....ba, da tare as vrea o arma d.aia ca a lor, pai ce sulitza ba, a tras asa catre copaci cand m.am dus cu sulitza sa.i atac....pffff...sti cum cadeau frunzele...mama mama...ba...da cica nu ne da inca armele alea ca nu stim sa le folosim...cica o sa tragem ca prostii unii in altii pana o sa ne omoram, ca cica ne sare "mustaru" repede...nush ce.a vrut sa spuna cu asta...da hai frate sa.i ascultam ca sigur pana la urma o sa ne dea o arma d.aia...si tot o sa fim mai tari decat tribu vecin....s.uite asa s.apucara sa "sune toti"...ba pe francezi, ba pe englezi, ba pe nemti(astia.s aia cu "capetenia" femeie)...si.au vorbit, si iar au vorbit...
    (va urma)...

    bird


    RăspundețiȘtergere
  37. continuare...
    Dar moartea nu le.a luat.o nimeni...doar au vorbit, fara sa inteleaga...unii s.au intors la vanat, altii la dansurile lor, unii se tatuau in continuare, isi ascuteau dintii, altii isi taiau buzele, asa stiau ei...sunt cativa care au iesit din jungla..s.au mutat la Londra, la Paris, la Berlin...si se mai intorc din cand in cand cu ceva cadouri pentru trib, le povestesc de cum e p.acolo...ca se plimba cu niste "nave", s.astia nu inteleg ce.s alea...ca au niste legi ale unei Uniuni Europene...cica asa se numeste...unii s.au intors la trib...cica nu s.au adaptat...altii care au ramas, cica nici p.acolo nu.i totu roz ca se mai razvratesc unii si altii si cica nu e totusi asa mare evolutia asta si ca mai e mult pana departe(cica asta ar fi ca un microcosmos in macrocosmos)...ce.o fi insemnand...
    Omul Acela...protectorul tribului...care tragea dintr.o pipa...auzind toate astea...spuse...."moartea nu v.o ia nimeni,...s.aia, si voi sunteti la fel...da ati uitat ca io seara de seara va strang si va citesc din Cartea asta Sfanta(scrisa de mana stramosilor vostri prin dictarea Noastra) care va spune ca degeaba va mutati de colo colo, daca nu va invatati lectia pe care o aveti de invatat aici, degeaba incerci sa dai pilea de tigru de pe tine pe una stralucitoare, ca n.o sa poti, o sa te manance pielea pana.ti ies bube...tu inca nu ai invatat sa te adaptezi la haina noua...nu va muta nimeni fortat si nici nu va cara d.aici....daca vreti sa va adaptati...aruncati sulitza din mana, nu pielea de pe voi...ca nu pielea face pe om...n.o sa poti sa.ti folosesti mainile atata timp cat ti sulita intr.una si scutu intr.alta...tot salbatic ai sa pari cu toate ca nu.ti dai seama...n.ai nevoie de sultita si nici de scut acolo, si nici de alta arma...ca voi nici "arma" nu stiti ce.nseamna...ai nevoie sa cunosti s.apoi sa demonstrezi ca ai inteles ceea ce in Carte scrie "Iubire-Pace-Armonie", incheie Omul Acela si cu un calm nemaivazut mai trase un fum din ceea ce satenii numeau "Pipa Pacii" si doar Omul Acela o putea folosi caci se zvonea ca este fermecata...cum a aparut Omul Acela in mijlocul tribului in urma cu 3 ani...tot asa s.a ridicat la cer...iar haina Lui nu era nici ca a francezului sau engezului si nici precum a neamtului...era una cum niciun om nu mai purtase... ....s.am incalecat pe.o sa...si v.am spus poveste.asa...

    bird

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cetăţene-universal înaripat (mai pe scurt bird), felicitări şi mulţumim !
      Excelentă paralelă (nu neapărat fidelă dar destul de aproape) ! Aceasta mă duce cu gândul la
      "Principiul corespondentei"
      “Ceea ce este sus, este ca si ceea ce este jos; ceea ce este jos, este ca si ceea ce este sus” Kybalion.

      Acest principiu implica adevarul ca este totdeauna un raport constant intre legile si fenomenele diferitelor planuri ale fiintei si vietii. Vechea axioma hermetica il explica in acesti termeni: “Ceea ce este sus este ca si ceea ce este jos; ceea ce este jos este ca si ceea ce este sus”. Intelegerea acestui principiu confera mijloace de a rezolva destule paradoxuri obscure si destule secrete ascunse ale Naturii. Exista planuri ale vietii pe care noi le ignoram complet, insa cind noi le aplicam principiul corespondentei, vom deveni capabili sa intelegem mai departe ca nu este posibil sa facem altfel. El se manifesta si se aplica peste tot in Univers, pe diferitele planuri ale Universului material, mental si spiritual; este o lege universala.
      Vechii hermetisti il considerau ca unul dintre instrumentele mentale cele mai importante, cu ajutorul caruia omul este capabil sa rastoarne victorios obstacolele care i se ridica in fata, in fata necunoscutului. Acestuia i-a fost posibil a se indeparta, a inlatura voalul lui Isis pina la punctul de a intrezari intr-o lumina o parte a figurii Zeitei. La fel cum cunoastem principiile geometriei si aceasta cunoastere permite astronomului asezat in laboratorul sau sa masoare distanta dintre astri si sa urmareasca miscarile lor, la fel cunoasterea principiul corespondentei permite omului sa deduca inteligent din necunoscut, cunoscutul. Studiind monada, el intelege arhanghelul."

      Ștergere
    2. super bird, m-am amuzat tare :))
      am citit printre randuri si iti dau dreptate

      r.

      Ștergere
  38. Am sa povestesc o parte din experiente..
    Nu ma pasiona subiectul ozneurilor si desi banuiam ca exista viata pe alte planete nu era domeniul meu de interes.Aveam o viata mondena, conducand ca manager afacerile uneia dintre cele mai importante, bogate si influente familii din Europa.

    In 2010 in urma uneri dureri si suferinte cumplite ale fizicului meu am cerut din tot sufletul meu ajutor, eram intr-o disperare maxima, stiam ca medicina imi ofera operatie si eu nu voiam asta, stiam ca trebuie sa existe altceva. In aceea noapte am simtit ca ''ceva este'' in jur. Am inceput sa aud in urechi ceva soapte, inchideam ochi si vedeam imagini, am crezut ca mintea mea creeaza asa ceva.
    A 2a zi eram intr-o forma perfecta, imi era teama sa ma misc ca nu cumva durerile sa apara, auzeam sunete, o muzica sublima, credeam ca vine de la vecini. Percepeam ca cineva ma ajutase, cineva din alte straturi dimensionale si ma bucuram enorm ca exista astfel de fiinte ! Am crezut ca D-zeu mi-a auzit cererea si-mi trimesese ingeri.
    Intr-o noapte m-am trezit auzind in pocnet puternic in interiorul sternului, am crezut ca mi-a crapat ceva dar nu ma durea nimic.Au fost tot felul de intamplari neobisnuite.

    Intr-o zi, am facut o meditatie, aveam in inima o incantare ca descoperisem aceasta lume incat emiteam o energie plina de sinceritate, iubire, inocenta, pura, ca un copil, cred ca asta a fost frecventa care a declansat ceea ce a urmat.Instinctiv am plasat aceea stare de bine, iubire, sinceritate deasupra capului meu fara sa stiu ca acolo este locul de conexiune,eu o trimeteam in sus la D-zeu, ingeri si care mai era pe acolo.La cateva minute am simtit puternic ca nu mai am crestet, ca mi se unise capul cu cerul asa a fost senzatia.Cred ca atunci m-am conectat la ''reteaua'' lor sau ce o fi. Eu atunci am crezut ca m-am conectat direct la D-zeu, asa am simtit aceea experienta.

    Dupa asta, prezenta lor a fost una uluitoare, inalti dar transparenti (initial) si puternici.M-am temut putin de energia puternica pe care o percepeam, nu cunosteam mai mult,nu intelegeam..dar simteam,stiam ca totul este ok. Mental am inteles ca trebuia sa termin cu acel loc de munca. Cei pt care lucram fac parte din Francmasonerie, (nu stiu daca asta era unul din motive, dar duceau munca de lamurire sa ma coopteze in gruparea din tara lor). Castigam bine si nu-mi convenea sa las un asa job caci in schimb nu mi se spusese ce sa fac.Traima intre 2 lumi, cea de business si acasa o alta.
    Nu primeam raspunsuri la asta (la ce job sa trec) si rar primeam raspunsuri la ceva.

    Apoi vedeam fragmente din viitor, oribile, era directia spre care ne indreptam acum,daca nu schimba ceva. Nu intelegeam.
    Am crezut ca unde locuiam eram in pericol, am schimbat casa si jobul...s-a dus. Am inceput sa simt energii pe mine pe corp, sa-mi vad energia din jur si la ceilalti, continuam sa primesc acele stari de bine asemuite cu iubirea. Intre timp lucram cu mine sa ma dezbar de obiceiuri proaste, sa-mi observ eventuala neiertare, tendinta de a judeca, critica, rautatea, egoismul, zgarcenia, etc.

    Apoi m-am deconectat; nu stiu nici acum exact ce s-a intamplat, am fost intr-o situatie de furie puternica, m-a prins cineva la inghesuiala si am simtit ca un val de furie urca din mine si ma arunca in aer,eu voind sa contracarez persoana care judeca vehement pe cineva. Nu stiu nici acum daca ''concurenta'' mi-a facut figura sau a fost asa sa mi se arate ce mai aveam in mine. Asa a disparut ''feeria'' si toate acele ''daruri''. Ma zbateam sa inteleg, nu avea cine sa-mi raspunda.

    Resh

    RăspundețiȘtergere
  39. partea doi

    Dupa ''deconectare'' au mai urmat transmisii dar diferite-pareau sa fie altii, directe, vizual, scurte, la obiect, ferme. Pe cei dinainte nu-i vedeam, ii simteam, pe astia ii vedem direct. Transmiteau direct in fatza mea, ma apuca pe oricunde eram, autobuz, baie, dormitor, ma simteam fara iesire din aceea situatie, aveam chiar si suspiciunea ca cineva imi face glume proaste. Daca pana atunci transmisiile fusesera suave si incantatoare acum erau directe, ferme fara drept de a pune intrebari, pareau sa fie altii. Am simtit ca am nevoie de timp sa diger aceste evenimente, intre timp viata mea se daduse peste cap in 1 an, fara job, fara casa, eram la mila celorlalti si veneau si astia de nu stiu unde (nu mi-au spus niciodata cine sunt de unde vin,nici nu puteam intreba). Eu insami ma intrebam daca nu cumva am luat-o razna si ce mi-a declansat asta. Am cerut sa ma lase in pace si am parasit orasul, cumva stiam ca urma sa vina un dezastru sau asa percepeam eu. Am cautat si cerut raspunsuri.
    Am inceput sa ma informez mai mult despre extraterestri si asa am dat de experientele altor si inclusiv de acest blog.
    Ultimele lor transmisii semanau cu astea: ne indreptam spre zona loc cu o enorma toxicitate, ei au aparatura sa o alchimizeze dar noi continuam sa o emitem, trebuie sa incetam sa sustinem aceste sisteme ce produc suferinta, altfel sunt obligati sa intervina.Au fost si altele, multe si tot felul de evenimente, n-am spatiu sa descriu as scrie un roman.
    Am ajuns, poate ca raspuns la intrebari si cautari, la o persoana cu capacitati de clarvedere din nastere. A fost singura persoana care mi-a putut da raspunsuri, insa nu m-au linistit ci mai degraba m-am alarmat. Spunea ca aceia sunt ''fratii'' mei, ca s-a diminuat momentan contactul dar vor reaparea, vor dori sa fac ceva pt ei, daca am inteles bine, sa transmita prin mine ca nu stiu ce dispozitiv e in mine. Asta m-a ingrijorat, deja ma imaginam vorbind pe alta voce (eventual metalica) si subiect de stiri la ora 5.

    Mesaje mai sunt, dar cumva asa mai dedeparte, la distanta. Rareori vin anumite mesaje sub forma de ordin: fa aia, du-te colo, etc, dar nu mai vad cine la transmite, doar aud vocea, clara. Stiu ca m-au ajutat in tot acest timp, ceva s-a tot schimbat in corpul meu si inca se schimba dar si constiiinta mea se eztinde astfel,capacitatea de a intelege lucrurile, nu stiu ce se intampla exact, nu pot controla eu, dar sigur ceva mai presus de mine stie ce se intampla. Si da, cum spui tu RR, ceva ''seminte'' au fost activate sau implantate.Uneori primesc un fel de ''pachete'' informationale care apoi se desfac in tot soiul de informatii, ma ajuta sa inteleg mai multe, despre multe lucruri. Un fel de ''scoala''.
    Eu nu stiu cine-ce sunt exact si nu vreau sa cad in fabulatie egotica, am uneori imagini pe care nu le inteleg inca, nu stiu de ce s-au intamplat astea, cred ca e de bine, uneori ma tem ca din prea mult perfectionism poate intarzi ceva ce trebuia facut acum (uneori ei manifestau graba in atentionarile lor ca si cum ACUM trebuiesc luate masuri). Pe ici pe colo am mai scris cate ceva, in ceea ce inseamna atentionare la raul pe care-l facem planetei si inclusiv noua.

    Nu ma tem de ce zice lumea, dar doresc ca la momentul in care voi expune ceva public sa stiu ce fac, sa am informatiile clare sa stiu ca nu sunt creatii ale mintii mele. Nu doresc sa transmit ceva ca si cum ar fi de acolo si personalitatea mea sa le adapteze dupa bunul ei plac, personalitatea mea este foarte puternica si uneori ma tem de energia pe care observ ca o are.
    Sper sa ma adun si sa fac bine ceea ce trebuie sa fac.

    cu bine
    Resh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Resh,
      Am simtit partial trairile tale. Imi pare rau ca a fost problematic si tulburator pentru tine!
      Nu pot sa iti spun decat ca simt compasiune.
      Am senzatia ca vei mai experimenta aceea "feerie", a fost ca un fel de aducere aminte a ceva trait anterior si ca un fel de "ti s-a dat sa gusti" din acele energii foarte placute ca sa fie un fel de motor de putere si motivatie pentru tine.
      Nu pot sa spun nimic altceva, nu gasesc cuvintele, dar "I can feel you."
      Anca

      Ștergere
    2. asa am inceput sa scriu si eu "bazaconiile mele", cumva aceeasi traire, fara contact vizual...am trait printre oameni "importanti"...dar aici in Romania, am vazut cum se face "politica"...cu de acum 7 ani se pregatea presedintele pentru 2014, am stat in spatele usilor inchise, le spuneam parintilor...x o sa fie presedinte si exista si un plan B... o parte din plan B...oamenii isi pierd speranta in politicieni si le creem un "independent"...in turul 2 iese x cu acel independent...castiga al nostru sau al nostru...nu dezvolt este suficient...am simtit aceasta sfera dar mult mai agresiv...smulsul scalpului mi.a dat senzatia de frica...am simtit doar 2 aripi imense care ma cuprindeau, dar nu erau ale mele...am mai continuat o perioada cu munca dar nu mai eram conectat, devenise un chin cu toate ca si la mine era ceva ravnit de multi, bani, masini scumpe, hoteluri si restaurante exclusiviste, vizite in alte tarii...nu ma mai atrageau...i.am "predat" jobul meu unei cunostinte....nu stiu daca am facut bine sau nu...dupa ce am trait acel eveniment am inteles f multe lucruri....elementele, apa, aer, pamant, foc, fizica, tesla, einstein, formule...nebunii...parte din "interviu cu un nebun" l.am scris la cateva luni dupa...blogul l.am facut dupa cativa ani...ceea ce am scris la "o viata un film" este doar o parte, nu pot reda totul...am inceput sa citesc "Biblia"...pana atunci nu m.a atras...imi parea o carte tare intortochiata...dar am invatat ca nu trebuie citita din scoarta in scoarta caci te baga intr.o mare ceata...pur si simplu am inceput sa caut cuvinte..."energie" n.am gasit..."curcubeu", mentionat de cateva ori...apoi am inteles aura omului si curcubeul care.l incojura in descriere din biblie (acleasi culori si in aura si in curcubeu)...am inceput sa scriu "bazaconii"...asa le vad unii...zic sa scri si tu la fel(stiu ca n.o vei lua ca pe un sfat)...chiar daca vei crede ca.ti vin din minte...cineva va intelege..nici eu nu stiu sa scriu...iar pana acum cativa ani cu greu ma puteai face sa pun mana pe o carte:)
      sunt atat de multe de spus...da, ma opresc

      bird

      Ștergere
    3. Resh (îmi place vibraţia numelui tău - o stea în cinci colţuri în plan orizontal , cu vârful spre Soare-răsare ... care stă să salte spre Înalt ... ! ), când am citit postarea ta de dinainte , am amuţit din gânduri, ca să-mi dau seama ce simt ... - o tristeţe cuminte ...! am vrut să scriu ceva, dar ... , parcă n-am îndrăznit să te tulbur ..., sau să mă tulbur pe mine ...
      Prezenţa voastră aici (a tuturor ) mă plimbă prin diferite stări ... , printre care fac slalom ... , dar nu-i bai că m-am obişnuit cu sportul acesta !
      Citind ceea ce-ai scris mai sus mi-am dat seama că ceea ce simţeam la mesajul anterior , nu era o "tristeţe cuminte", ci, o stare adânc ascunsă în mine (şi de care credeam că scăpasem ...) - un soi de oboseală ... pe care , am cărat-o ani de zile cu mine, hălăduind între două lumi dintre care nu reuşeam să înţeleg niciuna. Pe de-o parte era lumea din care voiam să fug fiindcă n-o simţeam a rezona cu mine (sau eu cu ea), iar pe alta, "lumea ghicitorilor" care-mi trimetea permanent mesaje ce păreau de nedescifrat . Când credeam că s-au terminat "ghicitorile", veneau altele ..., parcă mai grele ... ; ba m-am trezit că mă cheamă altfel decât mă obişnuisem - purtam numele unui zeu ... cu care, în vis mă simţeam bine ... , dar când mă trezeam , să te ţii confuzii ..., frământări ..., zbateri ..., procese care mă epuizau ... !
      La un moment dat n-am mai reuşit să descifrez mesajele ; parcă nici nu mai aveam putere ...
      Viaţa în trup nu era nici ea uşoară fiindcă aveam responsabilităţi , iar "ghicitorile" mergeau cu mine peste tot şi-mi tropăiau prin minte tot timpul . Simţeam o presiune, fiindcă la început mesajele veneau după ce le descifram pe cele anterioare , dar apoi, nu mi se mai acorda răgazul acesta - veneau unele după altele şi nici nu ştiam la care să mă concentrez mai întâi. Aşa am ajuns într-o stare de epuizare ...; o stare oboseală ...
      Într-o zi , m-am hotărât să le las o vreme la o parte, fiindcă mi-am dat seama că le priveam din interior, erau prea multe... şi mi-am zis că nu le pot înţelege dacă nu mă detaşez. Şi m-am detaşat.
      Apoi am înţeles că fiecare lucru are un timp al lui, chiar dacă uneori gândeam că ele au un rost şi că s-ar putea să le treacă vremea (aici alte temeri şi frământări) , totuşi am hotărât să aştept.
      Astăzi, multe dintre ele stau încă nedescifrate, dar , măcar nu mai trag de mine să le rezolv, ci ,mi-am acordat o vacanţă în care încerc să le aplic AICI şi ACUM pe cele care mi-au dat o anumită direcţie.
      Cu asta vreau să-ţi spun că te înţeleg, sunt alături de tine şi am vrut să ştii că nu eşti singurul care pendulează printre lumi (sunt sigură că mai sunt şi alţii) , iar dacă simţi că ai obosit, ia o vacanţă.

      Ștergere
    4. Resh,...de obicei nu prea citesc comentarile de pe blogul lui RR,dar articolele da.Acuma,nu stiu ce s-a intamplat,am simtit imboldul sa citesc comenturile...si am vazut ce ai scris.Te inteleg ce vrei sa spui,in toate afirmatiile facute de tine.Tot ceace pot sa zic este...AI INCREDERE IN TINE.Vreau sa zic ca atunci cand vei simti,fa ti un blog si scrie acolo ceace primesti de la Ei.Experientele tale,ii vor ajuta pe altii care sunt la inceput de drum sa beneficieze de experienta ta,de trairile tale.Esti un deschizator de drumuri..si altii vor merge pe drumul deschis de tine.Eu din ceace am simtit ,spun ca ai trairi autentice,adevarate.Cum zice si RR...daca vrem sa schimbam ceva...sa fim noi insine exemplu,restul va fi de la sine.Avem sansa sa ne schimbam noi realitatea,NOII,NU ALTII DIN AFARA NOASTRA(evident cu ajutorul lor)Intr-o zi....poate ne von intalni..cine poate sa stie!!!Doru

      Ștergere
    5. Multumesc celor ce ati citit si comentat ce am scris
      chiar am zambit putin incercand sa inteleg daca am fost atat de grav in exprimare incat
      sa declansez compasiune si n-as dori sa credeti ca mai am putin si cad in depresie :)
      Poate ca o nota a dat-o si faptul ca am scris repede si in rezumat apoi de aici fiecare asocieaza cuvintele si cu starile personale cum spune Rennatosa, dar am pus in cuvinte o stare de regeret ca nu am mai multe raspunsuri.
      De fel imi place sa elucidez lucrurile iar cele relatate sunt cateva secvente traite, mai sunt multe altele carora nu le-am gasit explicatii 100%. Cand intri pe un taram de care nu ai stiut, eu procedez cu clarificarile ca un copiL ce aia, de ce aia,etc. Astfel inteleg ''peisajul'' utilitatea, scopul.
      Nu resimt oboseala, sunt in ''vacanta'' de cca 4 ani, n-am obligatii de nici un fel, dar intre timp au aparut alte situatii, proiecte, planuri si unul din ele este sa ma stabilesc departe de ''civilizatie''.
      Un alt aspect care a aparut dupa acele venimente, era sensiblitatea de a percepe starile celor din jur, ceva groaznic cand eram in preajma celor ce parea sa fi adunat negativitatea intregii lumi. Acum ma gandesc ca din acest motiv ET nu pot fi printre noi liber, caci emisiile noastre ii pot destabiliza, otravi.
      In orase majoritatea se infecteaza de la energia celor din jur, ''otravitori''. Doar in natura ma simteam si ma simt bine, perfect.Nu am nici o teama de intuneric, umblam noaptea prin livada, agreeam intunericul bezna caci astfel puteam sa vad mai bine cerul pe care-l observam.
      O sa ma gandesc expunerea unor aticole pe un blog, pana atunci mi le voi aseza in scris, intre timp poate mai obtin si ceva raspunsuri.

      Intreba cineva ca am expus mesajele primite, le-am expus mai sus, am spus ca in mare parte erau pe aceiasi tema, raul pe care il facem planetei, prefacatoria si ura degajeaza emisii toxice in jur atmosfera avand vibratie joasa, poate pra joasa pentru ei.
      Restul informatiilor ma priveau personal in mare parte, multe le-am inteles la ceva timp dupa, altele inca au ramas neelucidate.
      Din acest motiv nu am expus pentru ca ar fi inseamnat sa incep cu articole ce puteau genera spaima, ori exact asta nu voiam sa generez mai multa toxicitate emotionala, facem rau planetei, animalelor, copiilor si oamenilor. Ucidem animale si taiem paduri, genereaza o enorma durere planetei de aici vom primi cele mai dure lectii si le vom merita, n-are rost sa le dezvolt cunoasteti deja aceste mesaje, oricum nu m-ar fi luat nimeni in seama asa ca am decis sa actionez diferit sa-i ajut pe oameni sa-si schimbe mentalitatile fara sa le spun ca asa mi-au zis extraterestrii, n-avea sens.

      cu bine
      resh

      Ștergere
  40. Viata noastra presupune o serie de evenimente, fiecare le traieste diferit de ceilalti si consider asta fantastic! Vad astfel frumusetea fiecaruia
    si nu stiu de ce , dar vazand asta, o stare de armonie ma cuprinde, de parca ar fi totul perfect !
    poate ca asta am eu acum de constatat, cat de frumosi suntem, asa cum suntem.

    dani

    RăspundețiȘtergere
  41. Salutare,

    Am fost indrumata catre blog-ul tau abia in aceasta seara; as vrea sa fac exercitiul, dar sunt cam in urma. Avand in vedere ca saptamana asta trebuie facut dimineata, am pierdut deja 3 zile. In plus, de miercurea viitoare voi calatori inapoi in Statele Unite; voi decala din nou exercitiul. Intrebarea mea este, daca nu sunt 21 de sfere, se va transmite suficienta informatie?

    Cu caldura,
    Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nicio problema daca incepi sa trimit sferele din 20 ianuarie sau 10 februarie. Din cate am inteles, vor fi transmisii timp de cel putin 3 luni (marti si vineri, intre 20:20-20:40 si 22:10-22:30).

      Ștergere
  42. poate scapi de agitatie daca ne oferi mai multa informatie legata de mesaj si mai putin de starile tale…
    inteleg ca e scarry situatia ta dar poate ajuta daca ai tine un blog si ai expune tot ce ti s-a spus intr-un mod mai detaliat.

    RăspundețiȘtergere
  43. Draga Resh, inca de la primele tale cuvinte, ti-am simtit vibratia si zbaterile tale existentiale convingandu-ma rapid sa va prezint si eu pe scurt unele din trairile mele legate de *cei de dupa val*. Indiferent de ce cred unii, eu citesc cu atentie fiecare comentariu si consider foarte interesant sa invatam unii de la altii, sa ne completam, iar cei care au ceva de marturisit sa o faca si astfel sa reusim sa intelegem cat mai multe necunoscute , sa ne invingem teama si orgoliile , sa fim demni fata de copiii si strabunii nostri, fata de trecut si viitor. Candva (acum vreo 4 ani in urma ) , un grup de entitati incearca sa-mi transmita prin intermediul fiului meu ( in varsta de 8 ani ) multe lucruri pe care atunci nu le-am inteles... Faceau referiri la mayasi, atlanti, lirani, pleiadieni, daci ,universuri paralele, *eternii cei fara de zile* etc. Sincer, notiuni cu totul si cu totul noi pentru mine la acea vreme Atunci cand *cineva* Iti spune ca* te monitorizeaza* si-ti vorbeste de sateliti speciali , iti mai si trimite o sfera mare , stralucitoare la fereastra, care clipeste pentru a-ti dovedi ceea ce spun ei , e normal sa ti se schimbe viata la 360 de grade. Si in plus, nici n-ai curajul sa spui nimanui. Acum stiu ca a reprezentat imboldul actiunilor mele ulterioare. Atunci am refuzat sa colaborez direct cu ei, considerandu-ma nepregatita, desi ei aveau o alta parere. Nimic nu e intamplator... Asa am ajuns la tine ,Remer ! Am tastat Atlantida pe calculator... nu stiam mai nimic despre ea. Doar ca era un mic continent scufundat in apele oceanului. si iata-ma fata in fata cu CHEMAREA ATLANTILOR. De aici trebuia sa incep... Da, dragii mei. Totul se leaga foarte frumos. Trebuie doar sa dam dovada de Responsabilitate , cum spunea si Rennatosa si de multa Intelepciune.Ei ne dau ,dar nu ne baga in traista. Fiecare trebuie sa priveasca in adancul sufletului si sa se intrebe daca vrea sa schimbe ceva in interiorul sau, in familia sa, in societatea sa , in zona sau tara in care traieste . Atunci vom intelege rolul acestor sfere. Avem nevoie de aceste pachete informationale ptr. demersurile noastre. Ar trebui sa le multumim ptr. sustinerea lor. Si mai cred ca a trecut vremea viselor si a imaginilor frumos colorate, iar Zaryiena tocmai asta vrea sa ne transmita, direct si fara menajamente. Am primit ceva concret. Avem ceva de facut ASTAZI SI MAINE SI IN FIECARE ZI ! NU mai taraganati lucrurile ! A sosit momentul. ACUM !!! Ei sunt alaturi de noi. Va imbratisez, E . S .

    RăspundețiȘtergere
  44. Hm, ma asteptam la unele reactii. Ma distreaza mesajele de genul "nu ne vindem tara" pana la "huoooo". Imi place si pozitia taranului fiert care maraie la stele aratandu-si branza si mamaliga dintre dinti.
    Imi vine in minte vorba lui Iisus 'Nu daţi cele sfinte câinilor şi nu aruncaţi perlele în faţa porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie.
    Cosmin P.

    RăspundețiȘtergere
  45. Resh, multumesc pentru cele scrise de tine, caci am primit confirmari foarte importante si anume de acea pocnitura nu am povestit la nimeni si nu am mai auzit pe nimeni vorbind de ea. Apoi explozii de energie in omoplati si in anumite chakre, ca si explozii de artificii.
    Altfel, cu sfera am lucrat acu cativa ani pana m-am plicti, apoi i-am dat porunca sa se plimbe singura cat pofteste pastrand canalul informational deschis. Ea lucra si acuma de una singura si se plimba de fiecare data cand are ceva de transmis. Eu nu mai am chef sa o tot plimb de colo colo.
    Sam

    RăspundețiȘtergere
  46. Pot sa va spun ca sunt cateva coincidente care mi-au atras atentia, printre care visul din copilarie al lui RR(si io am avut exact acelasi vis, in copilarie- primul vis din "Chemarea Atlantilor"-probabil ca a fost in acelasi timp- nu stiu exact, au trecut multi ani de-atunci, io acum am 53 si cu toate acestea acest vis si inca vreo cateva , nu le-am uitat, apoi multe lucruri mi le-am reamintit, ca fiecare dintre domniile voastre), apoi "legatura cu Pleiadele", apoi perceptiile "Sferelor" si mai ales "simtul" lucrarii intr-un ritm constant continuu, vorba aia (de vreo 10-12 ani si totusi sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am inteles, fe fapt, putine-am inteles ).

    Toate cele bune,

    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  47. MĂ BUCUR CĂ SUNT AICI :) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te bucuri şi mă bucur că eşti aici ! Bun venit !

      Ștergere
  48. Buna tuturor.....vreau sa imparasesc si eu experienta care mi-a deschis ochii sa zic asa si cum a fost pt mn, app la ce vorbea Resh am dat si eu peste fracmasonii aici in Romania...fiind un proaspat absolvent de facultate nu cu nush ce note mari nici o data nu mi-a placut sistemu de invatamant la noi da de gura parintilor una alta mai faci, eu fiind pasionat de mic de istorie,arheologie,paranormal nu a fost foarte greu sa imi atraga atentia.....in clasa 3,4 ma certam cu invatatoarea care nu credea ca exista extraterestii eu eram foarte revoltat si ii explicam ca ar fi risipa de spatiu si trebuie sa fim extra egoisti sa credem ca suntem doar noi....+ ca provenind dintr-o familie religioasa din maramures...aveam o gramada de intrebari, de ex: cine erau ceilalti oameni de care avea frica Cain dupa ce l-a omorat pe Abel daca au fost doar cain si abel...in fine nu intru in detalii....mai aveam o harta a lumii in clasa eu trasam linii dintre triunghiul Bermudelor si platoul Giza nici acum nu stiu de ce faceam asta eu intuiam o legatura.....copii radeau de mn , invatatoarea m-a mustrat ca de ce am mazgalit harta, experienta cu masonii a fost sucruta mi-am dat seama ca sunt sub nivelul marii o gramada de tineri (nevinovati) cu planuri de viitor marete maj din familii bune cu potential ajung membrii in loji de genu ...manipularea exista peste tot membri tineri manipulati de membrii batrani, membri batrani manipulati de membri din afara tariii...fiind vorba de bani cum lacomia e mare exista rivalitati si intre ei intre anumite loji din cate mi-am dat seama cred ca varfurile sunt cei ccare conduc lumea...(petrol,banci,energie,religie) am avut ocazia sa renunt eu fiind la stadiul de discutii etc....am trecut printr-o perioada nu foarte grea dar sentimental sufeream tocmai ce m-am desp de iubita mea pe care o iubeam de numa am fost distrus apoi au aparut astia....deci agitatie asa...eu aveam ale mele ....copil fiind am avut 2,3 iesiri in astral involuntare cateva vise ce s-au implinit nu le-am dat atentie atunci nestiind ce sunt...intr-o seara asta a fost acu 1 an sa zic asa....eram eu pe ganduri adorm si am un vis....din el imi amintesc doar 2 numere : 5:5.......ma trezesc cu ele inca in fata ochilor asa o voce interioara zicea 5 si 5 ....ce pana mea zic, apoi vad telefonul cu fata la cearceaf....si aceeasi voce interioara....daca e ora 5:05 tot e adevarat tot ce intuiesc eu ca fiind adevarat e:magie,dragoni,conspiratii,o chestie faina simt despre neamul nostru romanii cumva suntem mai mult decat ceea ce crede lumea.,deci cam chestii de genu ....ridic telefonu , ghiciti : 5:05 am ......am sarit din pat am aprins becu...m-am speriat atunci....deci pe bune....apoi am avut sa zic asa parte de un progres in domeniul asta....accelerat am fost prin munti pe la noi am vazut simtit chestii, ma las mai mult prada instinctului care rareori da gres....si cand da inseamna ca nu l-am ascultat eu prea bine....am avut vise cu extraterstii in copilarie care azi inca nush daca au fost vise sau ce au fost foarte reale...numai ca mie imi era frica de ei din cauza filmelor care m-au spalat pe creier am pierdut legatura...nici acum cred ca nu as fi in stare sa o refac....inca sunt la capitolul electro socuri si scapare de frici....
    Vreau sa ii multumesc lui Remer pt blogu acesta care efectiv l-am devorat si cartile ....m-au ajutat mult sa inteleg una alta....am mai postat cu anonim ....azi postesz cu numele meu mic, la povestea asta cu experimentu nush ce sa zic inca sunt neutru simt si eu o sfera in plex inca nu am trimis-o nicaieri...in schimb am trimis ganduri etc...fiecare cu metodele lui :D bafta tuturor si mai am un feeling ca noi suntem cumva printre primele linii....ale schimbarii sa zic asa....copii nostri nu trebuie sa se nasca in sistemul asta bolnav....si ilogic.....de alt fel daca te uiti la copiii de azi ei o sa aiba si mai putina rabdare decat noi ...daca noi suntem nonconformisti....ei sunt.....meganonconformisti si bine fac...O zi buna tuturor. VLAD din Marmau:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @VLAD din Maramu’

      Dacă cumva eşti din Baia Mare, m-am şi gândit că ar fi interesat să ne întâlnim să povestim. Fiind şi tu pe acest blog în mod consecvent, se pare că avem şi preocupări şi interese comune. Dacă eşti de acord şi este posibil, mă poţi contacta la teofil.pop@gmail.com

      Cu respect, Teofil

      Ștergere
  49. Bine v-am regăsit!
    Am intrat în fiecare zi cu gândul să vă spun ce-am văzut referitor la exerciţiul cu sfera dar, intrând în comentarii, am luat-o în alte direcţii.
    Luni, v-am povestit despre triunghiul de Lumină şi despre entitatea ("Doamna Alb-violet" aşa cum am numit-o ulterior) care aştepta la ... "poartă".
    Marţi, era doar "Doamna" dar avea altă culoare - un gri deschis către violet.
    Miercuri (ieri), nu mai era nimeni şi dintr-un impuls am plecat pe urmele sferei.
    Spaţiul prin care treceam cu viteză uluitoare era compus din puncte luminoase şi albastru închis către negru ( un fel de sare şi piper , fin). Nu am stat să-l observ bine, ci , doar cât îmi intra în câmpul vizual fiindcă eram concentrată pe sfera pe care o urmăream.
    Din locul în care eram, am zburat către est, într-un unghi de 45° faţă de pământ , iar undeva deasupra Japoniei , după aproximările mele (fiindcă îmi place geometria în spaţiu), a apărut la un moment dat o sferă ca de cristal cu incrustaţii în forme geometrice la exterior, care mi-a aspirat sfera, fără ca eu să observ vreo modificare la exteriorul ei (gen că, s-ar fi deschis vreo trapă, uşă, sau că, s-ar fi căscat vreun spaţiu care să permită intrarea sferei mele în interiorul acelei sfere); pur şi simplu, parcă sfera mea a făcut instantaneu, corp comun cu sfera aceea.
    Sfera de cristal, n-am văzut-o în întregime, ci, numai partea pe care puteam s-o observ din unghiul meu dar şi aceea era parţial luminată, astfel că, pot spune că mai degrabă am intuit-o, în funcţie de forma segmentului pe care l-am văzut, iar Lumina sferei era la fel ca şi când ai vedea un obiect de cristal în lumina zilei.
    Totuşi, eu n-am putut ajunge lângă ea, fiindcă nu mă putea ţine după sfera mea (ea având o viteză mult mai mare) şi raportat la dinstanţa pe care o apreciez între locul de emisie şi sfera de cristal, în momentul în care sfera mea a fost aspirată înăuntru eu eram cam pe la jumătatea distanţei. Din acel loc, sfera de cristal nu părea mai mare decât este o minge de fotbal (cca 30 cm).
    Astăzi , nu s-a întâmplat nimic deosebit - a plecat sfera şi bonjour .
    Ca o caracteristică comună a sferelor mele de fiecare zi, este un soi de nerăbdare de a pleca, asemeni câinelui crescut în casă, atunci când stăpânul se pregăteşte să-l scoată la plimbare - începe o agitaţie nebună , iar când se deschide uşa, ţâşneşte ca din puşcă ...
    S-aveţi Soare şi senin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel o percep si eu pe Zaryiena, intr-o atmosfera violeta.
      Interesanta deplasarea sferei tale catre satelitul de deasupra Japoniei. Poate vei avea conexiuni cu Japonia in viitorul apropiat...

      Ștergere
    2. Îmmm... ! îmi place asta ! Nu pot decât să fiu bucuroasă că o percepem la fel pe Zaryiena... !
      Fiindcă în sinea mea , deşi n-am îndrăznit să cred ... şi nici n-am îndrăznit să spun (ca să nu simtă ceilalţi c-aş fi privilegiată şi să nu cadă în capcana comparaţiei ) , am simţit că ea este ...
      Şi fiindcă am capacitatea de a citi mesajele din spatele cuvintelor , una din metodele pe care, am observat că o folosesc spontan , ca să fac acest lucru , este anagrama .
      Când am citit numele Zaryiena şi mai ales faptul că aţi specificat că de fapt se scrie cu un singur "y", din anumite motive eu cred că este vorba despre "y" şi nu despre "i", fiindcă numele acesta este o anagramare a numelui pe care-l port în această viaţă , aici pe Terra (deci avem aceeaşi vibraţie a numelui) .
      Deasemeni, nu este greu de observat şi faptul că, amândouă avem cam acelaşi temperament (pentru care , pentru unii..., pare ... arogant).
      Cât despre Japonia, dacă aţi citit un comentariu mai vechi al meu, am povestit despre un vis în care, ca să mă apăr de un agresor voiam să urc o scară , unde nu mi s-a permis accesul decât condiţionat ; condiţia fiind, să fac o anume poezie - o poezie japoneză (aşa am ajuns să studiez despre istoria şi cultura japoneză , cu care , am constatat că eram mai mult decât familiarizată). Deci conexiunile mele cu Japonia ţin mai degrabă de trecutul îndepărtat decât de viitorul apropiat , deşi nu exclud o reconectare (conştientă) la matricea acestei ţări, fiindcă am sentimente profunde şi tulburătoare faţă de locurile acelea (mai ales de insula Hokkaido care, ştiu că nu a fost din totdeauna un teritoriu japonez , dar asta e altă discuţie) .
      Stilul meu obişnuit de poezie a fost, în general, "haiku" de dinainte de a afla că există un astfel de stil; felul în care îmi aranjez părul în intimitatea casei mele este asemeni coafurilor clasice ale femeilor japoneze ; uneori mă trezesc călcând pământul (când merg) de parcă atât mi-ar permite kimono-ul , ca şi când nu m-aş îndura să pierd, vreo clipă , sau vreun petec din contactul cu pământul ; unii ,care mă cunosc îmi spun că am un aer... şi chiar trăsături ale feţei, asemeni japonezilor ; iar când văd contrucţiile clasice japoneze , grădinile, costumele tradiţionale şi chiar când îi aud vorbind, am un sentiment de ... "acasă".
      Basho a devenit poetul meu favorit - "dacă tu, nu eşti tu însuţi / cine ar putea fi, tu" ... sau ... "norii aduc odihnă / celor ce admiră Luna"
      Arigatogozaimashita ... , Remeru Ra ... !!! (asta înseamnă "vă mulţumeeeesc, Remer Raaaa !!! )

      Ștergere
  50. Anca, iti raspund aici pentru ca se pare ca n.ai vazut nici mesajul precedent pe care ti l.am lasat...pentru "viziunea" cu lupul cauta "Saul"...nu regele ci sfantul...de ce 144.000, n.am cum sa.ti raspund...nu stiu...ceea ce pot spune este ca Pamantul a intrat intr.un program de evolutie...nu acum ci de la formare...a trecut printr.un "potop" nu asa cum il vede mintea umana, acest potop il gasesti si in alte culturi-religii...potopul a trecut si peste atlanti...a sters ceva din trecut....ca au ramas cativa si au "migrat"...va dati voi cu parerea...o a doua schimbare se va face prin "foc" nu "apa"...apocalipsa nu inseamna sfarsitul lumii ci un nou inceput....pamantul nu a fost creat pentru a fi distrus...pamantul este o scoala, iar cei care nu vor promova se vor muta si.o vor lua de la capat, poate pe 1, 3, sau 10 astfel de planete...Pamantul isi va continua transformarea impreuna cu cei 144.000 de Fii ai Luminii care sunt singurii capabili sa se adapteze la noua vibratie...Cetatea Noul Ierusalim, daca citesti
    descrierea ai sa intelegi ce inseamna...o noua scoala in care vor putea intra doar cei "insemnati"..."cu stea in frunte"(al 3.lea ochi activ)...aici "scoala Pamant" isi incheie lectia...urmeaza o alta...am trecut prin niste etape...atlanti(semi-zei), indieni, egipteni, persi, greco-romani(aici s.a atins un maxim al materiei) se poate vedea in templele grecesti...in anul "0-33" s.a produs o mare schimbare prin nastere si coborarea in mormant(in straturile pamantului), noi o vedem ca pe o poveste, depaseste cu mult limita a 2 coduri active in ADN cat are omul la nivelul actual...ceea ce se intampla cu omul in moarte clinica, experientele "iad-rai" sunt explicatii doar pentru nivelul actual, cei ce se intorc cu astfel de povesti o fac pentru ca, creierul lor continua sa functioneze si transpun aceasta experienta pentru a fi inteleasa, dar lucrurile sunt mai complexe, atat a inteles omul sa picteze si pe peretii bisericilor pentru ca atat stie sa explice...limita omului este la nivel de intelegere-miscare, viteza
    a luminii...degeaba incearca unii sa depaseasca pe un accelerator aceasta viteza, pot invarti acea particula la nesfarsit...(prima parte)
    bird

    RăspundețiȘtergere
  51. partea 2
    ...Einstein, Tesla si altii foloseau cunostinte de marire a capacitatii creierului(intrau intr.o transa), creierul lor nu era nici mai mare nici mai dotat...ei mai stiau si ca...nu poate fi creat ceva ce depaseste aceasta limita...un elicopter nu poate exista pe pamant daca "altcineva nu proiecta pt noi acel "elicopter"....ca incearca cineva sa se joace cu focul "teleportarea"-experimentul Philadelphia, n.au decat sa incerce sa evadeze dar vor suporta consecintele...depasirea intelegerii limitate a omului se face prin conectarea cu Sinele Superior de la Sinele Inferior(copilul-pura manifestare a divinului din om)...o sa intelegeti asta prin pictura lui Michelangelo din Capela Sixtina(a copiilor este imparatia cerurilor)....de ce a ales Michelangelo sa picteze o capela ci nu un tablou din care sa se imbogateasca, de ce a stat ani chinuit pe o schela, zile intregi fara sa manance...veti intelege...spunea "nu mainile mele picteaza, mainile mele se afla in mainile lui Dumnezeu"...ca unii au inteles si profita prin frica de oameni si astfel ii tin captivi in limita lor...asta este...daca se intampla, se intampla pentru ca este ingaduit...nu este momentul...asta este o parte din intelegerea mea....veti intelege si voi cand veti invata sa cititi "semnele" care va poarta pe Cale...ca veti primi un GPS care va indruma mai usor...trebuie sa demonstram ca meritam...dar acest merit nu este de fatada...nu Iubesti pentru a primi ceva in schimb...Iubesti si traiesti in Pace si Armonie pentru ca asta este Starea Primordiala, stare pe care omul nu o are pe deplin si in caz de rastignire sigur si.ar folosi "puterea" pentru a iesi din cuie...sunt multe de spus...doar ca singuri va bagati mintea si implicit inima in ceata pentru ca voi cautati raspunsuri la intrebari care nu.si au rostul pe treapta pe care omul se afla...veti intelege, bolile, cancerul, si "odihna in Pace" cand veti invata sa va controlati voi mintea(gandurile) si nu invers(ceea ce tine de manipulare)...a cobora de pe o treapta superioara cu invataturi si a le folosi pentru manipulare...periculos...dar si asta a fost ingaduit, in trecut, numai ca experimentul nu se va mai repeta...acum omul oscileaza...dar au inceput sa "aprinda Lumina"...ca vor ajunge la 144.000 suficient cat sa sustina o noua etapa din evolutia Pamantului...om trai si.om vedea...nu decid eu asta si nici nu sunt stapan pe "intrerupatoarele" celorlalti..."aprindeti Lumina, hraniti.va cu ea si viata vesnica veti avea"-intelegeti?...dupa veti intra in "Limbajul Lumii" cum frumos numea Coelho in Alchimistul, veti intelege si Alchimia...daca am mereu retineri in a spune mai mult este pentru ca omul incepe sa ma "judece cu mintea" cand "Judecata Dreapta nu vine din greseli"...energia libera(Tesla) exista si va fi unita formula doar cand omul va intelge ca "se joaca cu focul" HARP, CERN, PHILADELPHIA...cati vor intelege...suficient 144.000? Nu stiu...pot raspunde doar la intrebarile al caror raspuns se afla pe o tabla care este "o inima de carne"...ca voi fi demn sa deslusesc mesaje care stau scrise in "Lumina"...nici asta nu stiu...ca ma ajuta cineva sa inteleg, asta stiu, eu l.am numit "nebunul din mine"...nebun pentru ca este cateodata de neinteles si prefer sa fie considerat "nebun"...dar acest nebun zambeste la randul lui cand vede "nebunia din jur", nu judeca, doar zambeste, nu arunca cu noroi pentru ca stie ca cel care arunca cu noroi este primul care se murdareste...acel "crede si nu cerceta" ascunde un mare adevar...ca se folosesc unii de el, asta este:)...unii cad in plasa, altii s.au lasat "pescuiti"...
    urmeaza...

    bird

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoase metaforele, dar din nou, citind mesajele de aici si de pe blog, percep tristete. Nu stiu de ce, nu stiu cum sa o explic. Pentru ca nici eu n-am ajuns inca sa pot intelege multe din lucruri. Reaminti. Ma rog. Imi aduci aminte de Krishnamurti. Unii il admira, eu il consider foarte trist. Nu stiu de ce. Poate explica el mai bine: http://wesannac.com/2014/01/07/musings-on-a-greater-personal-transformation-part-33/

      Ștergere
  52. ...nu.l puteti inchide pe Dumnezeu intre pereti(biserici)...legatura nu se face daca te duci la biserica si bagi o fisa pentru a te conecta cu Divinul...dar nu uita nici "cine arunca cu noroi este primul care se murdareste, cine ridica sabia de sabie va muri, cand primesti o palma intoarce si celalat obraz"....Poti?..."Voieste si vei putea"

    bird


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bird (refuz să-ţi scriu numele cu literă mică !) Nimeni , niciodată nu-l va putea închide pe Dumnezeu între pereţii Bisericii , fiindcă biserica este doar un simbol, iar pereţii Bisericii sunt compuşi din particule care simbolizează oamenii ca şi Spirite Divine, unite, închegate, structurate într-un întreg ..., ca urmare, Dumnezeu nu se poate închide pe el însuşi în Sine fiindcă El este peste tot în ceea ce ESTE.
      Tu zici : ".legatura nu se face daca te duci la biserica si bagi o fisa pentru a te conecta cu Divinul ". Dar eu pot să te contrazic, fiindcă dacă omul CREDE că aşa se conectează cu Dumnezeu, atunci conexiunea se va declanşa SIGUR.
      Fiindcă nu există o metodă anume de a te reconecta la Dumnezeu, ci, fiecare în funcţie de CREDINŢA lui (când mă refer la "credinţă" a nu se înţelege :religie, doctrină, dogmă), are infinite modalităţi de reconectare.

      Ștergere
    2. Stimate Bird,
      Va iubesc fara doar si poate. :)
      Felul cum scrieti mi se pare intrigant si provocator in sens pozitiv. In spatiu acela dintre propozitii, fragmente, intre ideile neterminate creierul meu face zeci de conexiuni instantaneu. Hmmm, e incitant pentru mintea mea sa perceapa ce comunicati de fapt.
      Si stiu ca redati ideile asa nu pentru ca nu ati putea sa duceti fraza pana la capat, ci pentru ca asta e viteza si felul cum sunt conectate lucrurile in interiorul dvs.
      Inteleg ca aveti un blog! Pai care este?! Sa il citesc si eu. Sa imi pun un pic mintea pe jar.
      Oare ati citit Scarlat Demetrescu "Din tainele lumii si ale Universului"?! Cred ca v-ar placea. La mine a ajuns recent cartea, am citit foarte putin si am trecut direct la partea a doua.
      O am in format electronic daca exista doritori. Am inteles ca pe hartie nu prea se mai gaseste. Se gaseste si pe internet si poate fi descarcata.

      Mai am o intrebare. Sunt inca semne pe care nu le pot interpreta, il ultimul timp, au revenit constant in atentia mea : imagini cu lupi, lotusi, si icoana Maicii Domnului cu stea in 8 colturi. Pana acum 2-3 saptamani nici nu cred ca am vazut vreodata aceasta icoana.
      Ce reprezinta steaua in 8 colturi?!
      Multumesc pentru bunavointa dvs. :)
      Anca



      Ștergere
    3. Anca, nu interpretez semne, intamplator am citit despre Saul-lup si miel, mi.am adus aminte de viziunea ta si am zis ca poate iti este de ajutor, nu ma ocup nici de numerologie, sau stiu eu ce alte stiinte:)....cat despre blog, daca ar fi trebuit sa.l descoperi, il descopereai daca urmareai mesajele, nu mai pot intra pe blog, nu stiu de ce...
      Renatossa, poti scrie bird cum vrei, nu este nume propriu sau ceva anume, poate doar o eliberare care a venit dintr.un pasaj "omul care se invinge pe sine se libereaza de constragerea care leaga toate fiintele", apoi semnul acela al pacii pe care.l folosesc...l.am vazut ca pe o pasare care sta intr.un cerc, am simtit Pacea, apoi pasarea a zburat libera(fara cerc-constrangere)... eliberare=non.atasament, o "nebunie" pe care am tot repetat.o..."lasati morti sa.si planga mortii"-poate cea mai grea bariera...cat despre biserica, plec de la principiul "cine arunca cu noroi este primul care se murdareste", deci nu arunc cu noroi, dar, de maine daca as putea as introduce un impozit forfetar pe biserici care sa mearga direct catre azilele de batrani si caminele de copii, sunt mii de biserici in tara asta...pe cele care nu au "enoriasi" le.as scuti (manastirile unde s.au retras pustnicii), in al doilea rand, odata conectat cu Dumnezeu, eu cred ca nimic nu te mai poate deconecta.... omul merge pe principiul "ce e azi, marti...lasa ca ma duc duminica la biserica si ma iarta", s.atunci?...pai iarta.ma Rennatosa, dar omul traieste ca in biserica doar duminica sau atunci cand are ceva de iertat, si.a pus palaria pe cap si luni o ia de la capat....eu traiesc ca in biserica si in afara ei...poti vorbi mai mult de deconectarea pe care o face decat de conectarea cu Dumnezeu...
      "cetatean inaripat"-in niciun caz, "cetateni" au fost facuti oamenii de catre romani...mai degraba...sihastru printre cetatenii "cu drepturi"...

      bird

      Ștergere
    4. Anca, steaua in opt colturi, se presupune ca fiind adevarata reprezentare a stelei Craciunului, nu cea in cinci colturi. M-am intalnit cu informatia, era detaliata, dar am uitat detaliile.
      Am intrat intr-o noua etapa de dezvoltare a constiintei, am inceput tiptil-tiptil sa comunicam unii cu ceilalti la nivel subtil, nu avem maestrii umani declarati, oficiali si poate ca e mai bine asa, in felul asta nu vom mai produce o clasa privilegiata in plus, langa celelalte. Totul e constiinta pura pe suport electro-magnetic, nu stiu unde sa incadrez "entitatile"...
      Uite, in timp ce scriam, in mintea mea a aparut o imagine a Maicii Domnului intr-o stea cu opt colturi, unele mai lungi, altele mai scurte. Am vazut icoana la biserica unde merg. Se numeste "Rugul Aprins". Nu stiu daca te ajuta ceea ce am spus.

      Ștergere
    5. Bird, TREZEŞTE-TE căci te-a furat ego-ul (aprecierile nu-ţi fac bine, fiindcă trezesc ego-ul!) !
      Iată cum îi judeci pe ceilalţi !
      Omul n-are voie să demoleze nimic din ceea ce nu este capabil a construi ; chiar şi-aşa trebuie să fie ATENT..., să facă asta în folosul tuturor ! Fiindcă "demolatul" contravine "principiului construcţiei" pe care se bazează CREAŢIA . "Demolatul" este polul negativ al Creaţiei.
      Nu în Biserici vezi tu nereguli, ci, în propriul tău "TEMPLU". Acolo nu te "apleci" (în toate sensurile) suficient ...
      Apoi, ATENŢIE la cuvinte ! Cuvântul "cetăţean" nici nu mai contează cine la inventat şi la ce l-a folosit, în ce sens, şi cum s-a denaturat de-a lungul timpului! Ceea ce contează este rădăcina din care se trage (acolo trebuie să privească un om, când foloseşte un cuvânt). Fiindcă tot ceea ce se naşte, vine dintr-o sămânţă. Iar ceea ce se naşte dintr-o sămânţă poate fi plimbat pe scara polarităţii , în spaţiul în care trăim noi oamenii, fiindcă avem "liber arbitru". Depinde ce alege fiecare, iar alegerile se fac în funcţie de cine conduce în interior - Ego-ul sau Sinele.
      Aşadar, pe lângă faptul că, unul din sensurile în care este folosit, în engleză, termenul "bird", înseamnă, fix "cetăţean" (asumă-ţi asta !), iar el derivă din rădăcina "cetate". Astfel că, a fi cetăţean, înseamnă, a fi parte a unei comunităţi care trăieşte într-o cetate. Iar cetatea este un spaţiu delimitat. Dar eu am îmbinat cele două sensuri ale cuvântului "bird" - "cetăţean" şi "pasăre" care împreună duc către următoarea viziune :
      Omul care s-a autolimitat într-un spaţiu, prin zidurile în care s-a înconjurat, ataşamentele şi etichetele pe care şi le-a pus în funcţie de spaţiul dintre zidurile pe care şi le-a construit de frică... şi care a ajuns să creadă că asta e totul. Însă dacă omul-cetăţean îşi aminteşte cine este el cu adevărat, îşi dă seama că el cunoaşte zborul, ceea ce înseamnă că, deşi trăieşte într-un spaţiu închis între nişte ziduri, totuşi el este posesorul unor aripi (asemeni păsării) cu care a uitat să zboare , dar că, dacă îşi reaminteşte zborul, zidurile îşi pierd utilitatea, nemaifiind un obstacol. Iată de ce te-am numit "cetăţean-înaripat" ! Fiindcă ai aflat că ai aripi.
      Apoi termenul "cetăţean" se poate extinde până la infinit, fiindcă el poate căpăta sens de la "parte a unui întreg" până la "parte din întreg", cu condiţia să conştientizeze că are aripi să zboare peste orice fel de ziduri, obstacole, limitări în toate sensurile. Şi când zic "cetăţean înaripat", zic, de fapt "cetăţean universal".
      Când mă aplec asupra unui lucru, nu o fac din plictiseală, ci, pentru că lucrul acela mă conduce în nişte călătorii minunate, unde mi se dezvăluie foarte multe înţelesuri folositoare. Aşa s-a întâmplat şi cu numele pe care ţi l-ai luat ; el m-a "furat" şi eu am plecat , fiindcă ştiam că nu umblu pe coclauri, ci, mi s-a dezvăluit că, omul trăieşte ca un cetăţean care nu mai conştientizează că are aripi să zboare oriunde, peste toate zidurile ce i se par de netrecut. Toate acestea şi multe altele mi le-au dezvăluit cele 4 litere pe care tu le-ai adunat ca să te reprezinte. Pentru asta am motive să-ţi mulţumesc !
      Dar nu este o întâmplare că ai ales acest nume, chiar dacă tu crezi că ai făcut o alegere conştientă, totuşi , o necesitate interioară l-a ales - necesitatea de a trăi în ARMONIE . Căci Sufletul tău este generos şi s-ar împărţi pe sine cu bucurie, însă n-ai reuşit să înţelegi că, în exterior, toţi oamenii te merită..., iar cei ce par a nu te merita , sunt doar atenţionări că în interiorul tău, nu domneşte Armonia.
      Aşa , dragă "cetăţene Universal" !

      Ștergere
    6. Stimate Bird,
      Lupul din meditatia mea era o entitate de vibratie ridicata care a venit sa imi comunice sau sa imi reveleze ceva. Din moment de mintea mea constienta a fost deconectata nu stiu despre ce e vorba. La momentul oportun voi afla daca e necesar.
      Eu cu simbolurile incercam doar sa va "provoc" sa mai faceti o scriere in stilul propriu.
      Nu ma pricep la simboluri, motiv pentru care o sa studiez acest domeniu. Si revin cu ce mai aflu si mai vad.
      Diseara ma delectez cu blogul dvs! Sic! :)
      Anca

      Ștergere
    7. Rennatosa(nu pot sa retin numele tau, nu stiu de ce si nici nu vreau explicatii), ma bucur ca.mi reamintesti ca sunt iin Templu mereu, am observat ca detii o cheie care poate deschide aceste temple, dar parca o faci cu "ranga" ci nu cu cheia, multumesc ca ai observat si "paiul din ochiul meu" cat despre TREZESTE.TE si ATASAMENT....lasati mortii sa.si planga mortii....care.s mortii si care.s vii din aceasta fraza?...am renuntat la scut si la sulita, poti lovi cat vrei....nu vreau sa spun ce simt si eu in mesajele tale, ma bucur doar ca ai expus un vis pe care l.ai avut in albastru inchis si negru....ma duc sa ma spal de noroi(inclusiv pe maini), mergi catre alt Templu, acum....observ ca te.ai "dezvaluit"...te deranjeaza ca spun omului....cum traiesti in biserica ar trebui sa traiseti si in afara ei?...nu.mi raspunde, pentru tine sunt R.I.P...n.ai ce.mi face, asa ca nu incerca nici sa ma dezgropi:)

      bird

      Ștergere
    8. Iată-te ! N-ai nevoie să-ţi mai spun eu sau alţii, fiindcă REACŢIUNEA VORBEŞTE SINGURĂ .

      Ștergere
    9. Josai, tot nu te potolesti,
      am observat ce ai tot raspuns celorlalti cum esti gata sa calaresti cate unul sa-i dai tu lectii si calea Adevarului tau (albastru-negru,spune multe).
      Te-ai mutata de pe Facebook aici..
      Am zis sa te las sa-ti faci numarul si sa nu intervin ''murdarind'' acest blog, am zis ca ai sa te dai singura de gol si in spectacol cum ajungi de fiecare data, doar ca tu continui acelasi circ peste tot fara sa poti vedea ''tabloul''.. In fiecare zi ai ocazia sa schimbi asta si sa iesi din propriul tau cerc vicios, daca doresti binenteles.
      Pe unde calatoresti virtual ai aceeasi atitudinea, tinzi sa vrei sa faci ''bine'' omului cu forta, sa-i iei datele de nastere sa-si spui tu nu stiu ce baza energetica neavand inca stiinta ca secventa energetica nu asa se obtine, dar nu conteaza tu insisti..desi la prima vedere s-ar putea crede ca vrei sa ajunti, aparent, esti un ''maestru'' fara adepti, insa dincolo de asta esti dracu gol cu pene si putin lucitor, un fel de gri intunecat care incepe sa straluceasca oleaca.
      Vanezi in altii acel dusman de temut pe care-l numesti Ego si il vezi acolo unde iti vezi de fapt oglinda propriului intuneric de care fugi; n-ai inteles nimic de la persoanele care pana acum te-au bagat totusi in seama raspunzandu-ti.
      Stiu ca suferi de nebagare in seama, crezi ca ceilalti nu-ti observa Superioritatea si nu intelegi de ce ei nu vin la tine sa te intrebe, sa-si ghidezi spre Calea cea corecta si Adevarata pe care doar tu o stii.
      Cu ghiarele ascunse sub zambetul tau fals, expui fantezi care sunt accesibile tuturor (daca s-ar ocupa de asta atunci cand se plictisesc), si din ungherul intunecos in care te uiti pe gaura cheii spre lume, ai ajuns si aici.
      Observand ca-ti lipseste putinul discernamant util sa faci diferenta intre un raspuns si o reactiune ti-as zice vre-o doua, dar mai degraba imi starnesti compasiune..

      Ștergere
    10. Nu stiu de unde vine asocierea acestei culori (ma refer la negru) cu negativul, cu raul!? Noi avem o perceptie cromatica foarte limitata, adica vedem doar ce este intre rosu si violet. Tehnic vorbind, e vorba de o banda a lungimii de unda cuprinsa intre 400 nm si 700 nm. Dincolo de aceste lungimi de unda, noi nu percepem decat... negru. De fapt, negrul este doar o granita subtire; dincolo de negru nu mai percepem nimic! De altfel, "intunecatul" Univers este plin de lumina, doar ca noi nu-l "vedem" pentru ca creierul nostru este setat sa perceapa doar spectrul dintre rosu si violet.

      Daniele, ai un stil agresiv de a-ti exprima dezacordul fata de o persoana. Iti eclipseaza o mare parte din delicatete.

      Ștergere
    11. Eu zic s-o iertăm pe madam´ Szabo care, a făcut o pasiune stranie pentru mine şi mă aleargă pe internet, unde, trage cu gloanţe oarbe (ea neştiind că-s oarbe) , încercând să-şi demonstreze că a făcut o descoperire "senzaţională" ... şi anume că ( fiind ´mneaei pasionată de psihologie ) ar fi găsit la mine o maladie pe care o tot caută de ceva vreme , care se numeşte "tulburare afectivă bipolară" .
      Fătuca asta este aşa de îndrăgostită de această maladie, încât mă caută peste tot. Dar am credinţa că o va descoperi într-o zi (cu ajutor specializat) chiar la ea însăşi şi că în ziua aceea, pasiunea ei arzătoare pentru mine se va stinge ca un foc de paie, aşa cum se stinge orice pasiune .
      Dacă privim unde a postat comentariul, ne dăm seama pe viu, cum funcţionează "Legea Atracţiei Universale" (deci intervenţia ei aduce un mare câştig), iar dacă luăm în calcul argumentele în baza cărora mă atacă (aşa crede ea, fiincă pentru mine este ca un bâzâit de ţânţar) ele sunt cele pe care ochiul ei, le vede cu partea de dinăuntru (ca să nu mai vorbim de celelalte naivităţi pe care le aduce în discuţie).
      Sunt din păcate şi oameni superficiali, care tratează evoluţia spirituală ca fiind un lucru la modă , cu care vor să iasă în evidenţă, intrând în competiţie ... (!?!?), aşa cum fac fetele de pe centură (iar ,mai nou se practică cam pe oriunde), atunci când îşi ridică fustiţele (şi aşa prea scurte) mai sus, ca să pară că au piciorele mai lungi, decât altele.
      În tot cazul , supărarea cea mare vine de acolo că, EU LUCREZ FĂRĂ ARGINŢI, iar "psihologii" fără har, nu-şi pot vinde clişeele/tiparele/şabloanele .
      Deasemeni, cine intră pe pagina mea, ştie că acolo este o pepinieră de îndrumători modeşti, dar care, au o inimă iubitoare, gata de a da o mână de ajutor oricând şi oricui ... , TOT FĂRĂ ARGINŢI ... şi cine cunoaşte ce semnifică simbolul "Regina Nopţii Galbenă" (îmi asum noaptea ca fiind tot neagră... deh !), poate verifica câţi astfel de îndrumători sau ridicat alături de mine.
      Nu mi-am propus să stric afacerile nimănui, dar nici nu pot lăsa oameni care nu au resurse, dar care vor să crească, să fie condiţionaţi , să plătească sume NESIMŢITE pe cursuri, seminarii, consultaţii , etc.
      Îmi pare rău, Remer Ra ! căci , deşi suntem musafiri aici,cu toţii, totuşi nu totdeauna găsim compatibilităţi între noi şi se iscă asemenea discuţii . Însă , aşa cum prea-adânc spunea Basho : "dacă tu, nu eşti tu însuţi / cine ar putea fi, tu ?" .
      p.s. Pentru cei care poate că n-au înţeles încă tâlcul acestei esenţe, răspunsul este - NIMENI. Dar e loc sub Soare pentru toţi . Chiar şi madam´ Szabo are locul ei , doar că trebuie să-l afle muncind şi nu încercând să confişte munca voluntară a altora. Fiindcă eu am HOTĂRÂT deja, să cresc un număr suficient de mare de ÎNDRUMĂTORI CARE LUCREAZĂ FĂRĂ ARGINŢI (dacă cineva dă ochii "pe bulgari" pentru asta, atunci înseamnă că este pe o Cale greşită ).

      Ștergere
    12. ”Nu puteți cuprinde, necuprinsul”..spune cineva,
      Pentru remer ra
      Dacă Daniele spune niște lucruri, probabil adevărate, față de rennatosa cu facebook-ul, aici pe acest blog, stimabila rennatosa ”se dă” la mai mulți...
      A mai primit reproșuri și de la o altă persoană, inclusiv, de la ...mine. Oare, este posibil ca toate aceste trei persoane, să...greșească !!!

      ”Rennatosa Josai4 ianuarie 2014, 18:19

      Acest comentariu a fost eliminat de autor.”
      2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (3)

      O întrebare directă pentru tine:
      Cine a șters comentariul rennatosei, la adresa mea...unde ”eram făcut, în fel și chip” de a trebuit să închizi... Puțin probabil, că cea care a ”creat” comentariul, de răspuns.
      Cu stimă
      Același
      kokorol

      Ștergere
    13. "Acest comentariu a fost eliminat de autor" - e vorba de autorul comentariului. Daca il stergeam eu, nu aparea nimic!

      Ștergere
    14. Buna dimineata.
      Imi permit sa adaug si eu cateva cuvinte.
      Eu nu sunt prea veche in comentarii pe acest blog si nici cont pe Facebook nu am,deci nu cunosc pe nici unul din acesti comentatori,doar ceia ce simt citindu-le comentariile si ceia ce simt eu stiu ca este adevarat.Da,si eu am simtit o energie negativa venind dinspre comentariile acestei doamne al carei nume nu ma obosesc sa-l retin pentru ca nu-mi spune nimic.
      Intr-unul din comentariile mele am spus ca lucrarile spirituale sunt extrem de sensibile si eu nu ma consider prea priceputa in astfel de lucrari,dar ceia ce simt citind anumite comentarii poarta amprenta respectivei persoane.Ce simt citind comentariile acestei doamne,indiferent cui ii sunt adresate nu-mi plac si observ ca nu sunt singura.Aceasta spune ceva....
      O duminica minunata pentru toti,Sefora

      Ștergere
    15. Kokorol, nu mă dezic niciodată de afirmaţiile pe care le fac . Dar pentru ca să nu vorbeşti tu în locul meu (fiindcă tu trebuie să rămâi în locul tău, aşa cum este firesc să fie) voi explica de ce am şters comentariul cu pricina.
      Când am intrat pe pagina aceea, am văzut ultimul mesaj al lui Remer Ra : "Mai bine inchid comentariile la aceasta postare decât sa continuati sa va aruncati sageti." şi mi-a fost RUŞINE, nu pentru ceea ce am spus despre tine << Căci tu nu ştii nimic despre MĂIESTRIE ... mucosule ... ! >>, ci, pentru starea pe care am simţit că i-o indusesem NOI ( şi prin participarea mea la acea discuţie) lui Remer Ra (stare pe care am trăit-o spontan şi nu mi-a plăcut) şi atunci, fiindcă nu puteam şterge numai pasajul acesta, am şters-o cu totul.
      Să vă fie limpede un lucru ! Eu nu mă cert cu voi, cei care rătăciţi prin tenebre, călăuziţi de EGO, ci, îi apăr pe cei care VOR să iasă la Lumină şi în faţa cărora voi aruncaţi capcane , fără să vă daţi seama că faceţi acest lucru...
      Şi ceea ce mă învredniceşte pe mine să fac acest lucru, este EXPERIENŢA. Fiindcă, cărările pe care voi, cei care mă contestaţi cu atâta înverşunare, le arătaţi celorlalţi ca fiind Căi spre Lumină, sunt cărări pe care eu le-am bătut în lung şi-n lat, până am înţeles că sunt rătăcitoare.
      Când intervin pe marginea vreunui comentariu, eu nu uit că am trecut pe-acolo şi cât am rătăcit..., dar, dacă am reuşit (cu greu, dar am reuşit) să ies deasupra , voi nu-mi puteţi cere mie să tac şi să-i las pe ceilalţi să intre în hăţişurile în care vă temeţi voi că veţi rămâne singuri, dacă ceilalţi vor reuşi să le ocolească.
      Experienţele pe care le-am trăit eu, le-am trăit cu folos şi nu mi-au fost puse în faţă de amorul artei, numa´ aşa că... este Dumnezeu vreun sadic şi m-a chinuit pe mine ; ele au avut tocmai rolul ca eu să le TRĂIESC, ca să le ÎNŢELEG şi pot explica altora.
      Atunci când voi veţi ieşi din labirintul prin care rătăciţi încă, veţi înţelege ceea ce spun. Dar până atunci, dacă voi vreţi să luaţi ceva bun din ceea ce spun , bine, dacă nu, măcar lăsaţi-i pe alţii, care n-au apucat încă să intre în aşa un labirint.
      De ce îmi pasă de alţii ? O să fiţi uimiţi probabil, să vă spun că, MI-AM AFLAT CALEA şi ÎMI CUNOSC MISIUNEA.
      Eu ştiu că ceea ce, de fapt, vă tulbură, este tocmai siguranţa mea. Asta vă scoate din minţi. Dar eu nu pot să renunţ la ceea ce constituie Adevărul meu, personal şi să mă las atrasă în rătăcirile voastre ... ! tocmai fiindcă m-am ridicat deasupra rătăcirilor.
      Eu ştiu că, dacă aş fi găsit pe cineva care să-mi fi făcut câte un duş rece pe vremea când rătăceam, n-aş mai fi pierdut atâta vreme...; dar n-am avut norocul vostru!
      Kokorol, MĂIESTRIA E GREA ! Aş putea să scriu cel puţin 7 volume despre asta şi despre ceea ce am îndurat eu ca să ajung la acest nivel (pe care este firesc, ca voi să nu-l recunoaşteţi, fiindcă nici nu ştiţi că există, dacă n-aţi ajuns la el) , dar m-am gândit să nu produc teamă... şi să descurajez pe cineva care ar putea crede că asta este singura cale prin care se poate evolua... şi-atunci prefer să le fiu sprijin celorlalţi.
      Ar trebui să vă fie ruşine , să vă aşezaţi de-a curmezişul celor care au şansa să-şi afle puterea interioară şi să-i abateţi din drumul lor! Dar fiindcă nu m-aştept să vă ruşinaţi şi nici să vă vedeţi de rătăcirile voastre în tăcere, uneori mă obligaţi să vă dau la o parte, chiar dacă trebuie să pun furtunul cu apă pe voi, fiindcă eu trebuie să-i protejez pe ceilalţi (eu nu ştiu cine sunt ceilalţi ca şi persoane, dar ei vin câte unul, câte unul).
      Puteţi să faceţi ce credeţi voi, căci eu MERG MAI DEPARTE PE CALEA MEA . Şi unde mă duce CALEA, acolo SUNT şi eu. E clar, sau trebuie să desenez ?

      Ștergere
    16. Sigur că spune ceva, dragă Sefora ; apleacă-te (în toate sensurile) asupra "Legii Atracţiei Universale" şi vezi cum funcţionează, apoi vezi ce-aveţi în comun, voi cei care sunteţi atât de vehemenţi împotriva mea (căci afirmaţiile mele nu vă înverşunează, pentru că ele spun ceva, ci doar pentru că nu le înţelegeţi) .
      Dar partea bună a intervenţiilor voastre este că (că este incontestabil, una) , voi ridicaţi nişte PROBLEME cu care se confruntă şi alţii care, n-au apucat să rătăcească aşa de mult, iar prin aceasta îmi CREAŢI mie deschideri să vorbesc despre aceste probleme, cu scopul de a fi evitate.
      Cât despre starea sănătăţii mele mentale şi în sprijinul celor afirmate mai sus, am să citez din R.W. Emerson care zice aşa : " Măsura EXACTĂ a sănătăţii mentale, constă în dispoziţia de a găsi ceva bun în toate"
      Vă doresc tuturor sănătatea mea mentală (deşi unii ar putea fi chiar speriaţi de urarea mea, fiindcă atunci când te afli în rătăcire, LIMPEZIMEA, pare ... o rătăcire - cine ştie ce spun , e binecuvântat ! ) !
      Fiţi Divini, că aşa Sunteţi !
      p.s. mai târziu voi reveni, cu ceea ce este cu adevărat important AICI şi ACUM, pe acest blog ..., şi anume, minunata experienţă pe care am trăit-o astăzi în timpul exerciţiului cu sfera (îi rog să fie Atenţi doar pe cei ce consideră că ceea ce vine de la mine, constituie sprijin şi încurajare pentru ei ).

      Ștergere
    17. Bună seara!
      Aştept cu interes (şi nerăbdare, recunosc) ultima ta experienţă cu sfera.
      Eu îţi mulţumesc pentru că împărţeşti cu noi.
      Aurora

      Ștergere
    18. "...şi mi-a fost RUŞINE, nu pentru ceea ce am spus despre tine << Căci tu nu ştii nimic despre MĂIESTRIE ... mucosule ... ! >>...”
      Folosirea unui asemenea vocabular, te descalifică, INDIFERENT ce vârstă, EXPERIENȚĂ, MĂIESTRIE, ai avea și posibil, să am dublul vârstelor...tale.
      ...”Ar trebui să vă fie ruşine , să vă aşezaţi de-a curmezişul celor care au şansa să-şi afle puterea interioară şi să-i abateţi din drumul lor! Dar fiindcă nu m-aştept să vă ruşinaţi şi nici să vă vedeţi de rătăcirile voastre în tăcere, uneori mă obligaţi să vă dau la o parte, chiar dacă trebuie să pun furtunul cu apă pe voi, fiindcă eu trebuie să-i protejez pe ceilalţi (eu nu ştiu cine sunt ceilalţi ca şi persoane, dar ei vin câte unul, câte unul).”...
      De ce să-mi fie rușine !!! Că-mi expun punctul de vedere ?
      Te crezi cumva, ALEASĂ !!! Să conduci destinele, altor oameni !!! Fără ca ei, SĂ O CEARĂ !!! Nu cumva, este o încălcare a LEGII LIBERULUI ARBITRU?
      Iar cu ”să vă dau la o parte”...când io, nu sunt așa agresiv ca tine și-mi expun părerea mea,las-o mai moale...TU, vei fi cea care CADE.
      Ești prea plină, de tine...
      A continua ”săgețile” cu tine(sau altcineva) este doar o pierdere IMENSĂ, de timp și energie.
      Io, prefer să rămân, acolo unde sunt...și să-mi urmez calea, printre cele 7 miliarde, de căi.
      ÎN TĂCERE.
      Același
      kokorol

      Ștergere
    19. Kokorol, ADEVARUL nu descalifica niciodata, fiindca el (adevarul), ESTE .
      Ceea ce PARE ...A FI, inafara ADEVARULUI, este ratacire.
      Fiecare OM este un ADEVAR, Dar cand OMUL coboara in manifestarile lui, pe scara polaritatii, el se desparte de Sine ..., deci de ADEVAR.
      Unul dintre reprosurile pe care mi le face madam' Szabo, este acela ca eu vanez ego-ul. Dar ea vine dintr-o zona in care ego-ul este considerat un fel de inger pazitor al corpului fizic, adica, considera ca ego-ul este de doua feluri : unul bun si unul rau. Si-atunci, ma intreb, cum se impaca madam' Szabo (fiindca tot a nimerit "sub umbrela lui Zamolxe"), cu afirmatia pe care El o face si prin care zice asa : "EGO-UL ESTE CINE NU ESTI TU" ???
      Si-atunci ce cauta un astfel de OM, aici, daca nu se cauta pe SINE ?
      Daca ma cred ALEASA ? Sigur ca sunt aleasa, asa cum si tu esti ales... si asa cum fiecare este ales, pentru ceva anume ; vad ca n-ai inteles nimic din poezia lui Basho (nici nu ai cum deocamdata, fiindca ego-ul tau e mare). Asta nu inseamna ca tu esti mai putin , O FIINTA DIVINA, ci inseamna ca te-ai ratacit de cine esti tu cu adevarat. Iisus zice asa ; "Nu este OM fara sa aiba pe HRISTOS in el" . Dar ca sa intelegi ce spune Iisus, trebuie sa intelegi CE..., CINE este HRISTOS !
      Apoi, Zamolxe intareste afirmatia Lui Iisus, spunand asa ; "Sunteti Fiinte Divine. Sunteti atat de Divini , incat va permiteti sa deveniti ANTI-DIVINI". Pai hai sa incercam a intelege talcul celor doua afirmatii care ne arata doua stari ale omului, aflate in cei doi poli diametral opusi - DIVIN - ANTIDIVIN. Ce ne releva asta ? Pai ne releva simplu, ca , starea Divina reprezinta Sinele, iar cea Anti-Divina reprezinta ego-ul. Cum se face ca mai sunt unii care cred ca ego-ul este bun si ca eu par a fi pornit o "vanatoare de vrajitoare" ?
      Dar mai este o problema care , trebuie destelenita - n-avem puterea a discerne ce este bine si ce nu este bine, fiindca ne raportam fiecare, la nevoile noastre, Nu-i nimic rau a ne lua in considerare nevoile, dar, trebuie sa intelegem ce anume naste o nevoie, ca sa stim cu serveste satisfacerea ei - Sinelui sau Ego-ului (fiindca satisfactia HRANESTE).
      Voi credeti ca eu vreau sa-mi satisfac superioritatea cand afirm cate ceva. Dar adevarul e ca nu am aici, spatiu in care sa-mi explic rationamentele ( de aceea activez pe facebook, ca nu costa nimic pe nimeni si oricine vrea are acces) si nici ego-ul vostru nu va lasa sa puneti intrebari, acolo unde nu intelegeti, fiindca el este interesat sa mai produca un conflict (cum va face si pe marginea acestui comentariu), fiindca e flamand si sta la panda sa mai fabrice putina papica .
      Cine vrea sa stie a citi, trebuie sa invete alfabetul.
      Zici ca oamenii nu-mi cer sa intervin ? Te inseli ! Uite ! tu prin atitudinea asta, tocmai asta ceri... - sa intervin. Insa , intre ceea ce vrei tu de la mine (aprobare sau provocare la a continua disputa) si ceea ce dau eu, e o diferenta ! Caci eu nu-ti raspund tie , ci vorbesc cu Sinele ..., al tau daca poate auzi din pricina galagiei mentale ... si mai ales al celorlati , carora le spun ca, afirmatiile tale sunt nascute din rataciri ; INTELEGI ?
      Nu sunt "plina de mine" , ci , sunt o PREZENTZA (dar tu nu stii INCA ce inseamna asta).
      Sa fie LUMINA!

      Ștergere
    20. Josai de unde ai scos-o pe asta ca te urmaresc pe net? dau de tine peste tot,
      chiar incepuse sa-mi fie dor ca disparusei de pe Facebook :)))
      glumesc desigur...daca asta ai inteles tu ca eu consider ego-ul este de doua feluri : unul bun si unul rau, inseamna ca n-ai citit niciodata cu atentie replay-urile mele.
      Si pt ca tot vorbeai de legea atractiei te-ai intrebat de ce mereu atragi asemenea observatii de la cei care isi aloca timp sa o faca?
      Fata de alti cititori care nu te-au mai ''cunoscut'' in afara acestui blog, am sa-ti reamintesc faptul ca te-am retinut in urma unor intamplari care au avut drept rezultat expunerile celor care inca sufera si ti-au cazut victime ''maestriei'' tale; te-ai oferit sa-i ajuti si i-ai atras int ceea ce pt ei au fost o capcana spirituala soldata cu suferinte. Eu scot un ''ac'' pt cojocul celor care lasa in urma astfel de victime, a celor care cred ca ei detin raspunsurie ca doar ei pot indruma si arata Calea ducandu-i spre disperare de dragul probabil vampirzarii ca ce altceva pot crede?
      Ca tine sunt multi.
      Iti place sa te simti superioara si din acest motiv le arati celorlalti ca cea mai corecta este ''calea'' ta? cum nu te aproba si vor sa fuga scoti coltii si te dai la ei.
      Ego-ul tau pare a fi propriul tau dusman pe care il vezi in altii si cand o iei razna incepi sa le sui ca sunt infectati, posedati, demonizati etc de-i bagi pe bietii slabi de inger in coltul tenebrelor de nu mai pot dormi noaptea de frica, insa inainte sa arati colii te prefaci, ai vorbe mieroase, vii cu texte capcana luate probabil din alte parti (ca tot vorbeai de furtul muncii altora) si initial unii tind sa creada ca vorbesti serios asa cum si eu am crezut initial pana te-am observat mai bine.

      Asa cum tu consideri ca-i ajuti pe altii asa am eu o atitudine sa le dau cu tifla acestor autointitulati maestri atotstiutori a toate si nu voi renunta la aceasta atitudine.Ma consider obligata sa iau aceasta atitudine in urma observarii efectelor unor fapte/actiuni ce produc siferinta, nu pot trece nepasatoare.
      Este inutil sa spun ca esti peste tot, observa doar aici cate reply-uri ai dat tuturor indrumandu-i ce si cum de parca le stii pe toate, este o tactica a ta de a-ti culege robii ce asteapta sa fie salvati.Iti poti expune parerile, trairile dar incearca sa ramai la limita bunului-simt, nu te considera Salvatorul lumii ca nu esti. Fiecare se salveaza pe sine, fiecare are propria cale si mod de a percepe lucrurile si de asta suntem aici sa ni le expunem fiecare in modul personal, unic, nu exista o Cale unica, exista mii.

      p.s. - nu ai tendinte de bipolaritate ci de schiofrenie paranoida..folosind termenii actuali din domeniul psihologic, dincolo de care am convingerea existentei altor cauze, vechi suferinte care s-au inclestat cerebral in ceea ce medicina numeste constelatie cerebrala, astfel ca ceea ce pt tine pot parea lumini, trairi, comunicari cu alte fiinte (rezultat al fugii de realitate) pentru altii sunt adevarate, ei chiar le traiesc asa ca lasa-i sa le expuna, analizeaza-le si invata ceva de la ei.Nu o lua personal ci analizeaza.

      Ștergere
    21. Madam Szabo´ dacă ai fi atât de limpede pe cât vrei să pari, ţi-ai da seama în ce fel te-ai expus.
      Dacă mi-aş pune mintea cu tine, mi-ai plăti toată viaţa daune pentru afirmaţiile pe care le-ai făcut (şi vreo două-trei generaţii după tine ) dacă nu mă crezi, consultă un avocat . Cum de nu ştii ce faci ,că tot îţi place ţie să faci pe avocatul ?.
      Şi dacă tot nu eşti lămurită cu fătuca aia care ţi s-a plâns ţie (şi mă mir că tu cu capacităţile tale, n-ai reuşit s-o scoţi din depresia în care am băgat-o eu) ea a crezut că eu sunt dispusă să-i ascult bârfele ieftine şi n-avea nici un chef de evoluţie.
      Ca să înţelegi cât eşti de superficială, îţi spun că puteai să-i ceri analiza pe care i-am făcut-o şi să mergi cu ea la orice numerolog în care ai tu încredere, ca să-i ceri părerea. Dar tu nu asta urmăreşti, ci, fiindcă eşti frustrată, încerci să te măsori cu mine ;este o idioţenie fiindcă eu nu mă măsor cu nimeni , pentru simplul motiv că suntem unici (ori nici la nivelul acesta de înţelegere n-ai ajuns ?)
      Şi-acum vezi-ţi de frustrările tale, fiindcă mai ai mult de tras până ai să ajungi tu, să înţelegi ceea ce spun eu.
      Totuşi ai grijă cum vorbeşti de aici înainte, fiindcă eu sunt cumsecade, dar ştiu să dau şi câte o lecţie acolo unde asta se impune ( pentru evoluţia ta, desigur). Deci înainte să vorbeşti, întreabă-ţi avocatul .Şi fii atentă că eu spun un lucru doar de trei ori, după care nu mă mai irosesc cu vorbitul, ci acţionez (chiar în instanţă dacă trebuie).
      p.s. este inutil să ştergi comentariul fiindcă l-am înregistrat.

      Ștergere
    22. Şi ca vezi că eşti cel puţin naivă şi să înţelegi mai bine cam ce fel de "probleme" avea fătuca aceea (nu este necesar şi nici etic să-i dau numele), iată o mostră şi să-mi spui tu mie (dacă nu cumva ţi-ar fi surâs aşa ceva), ce ai fi făcut în acest caz ? : "ma iubesti ca asa trebuie si ca iubesti pe toata lumea, EU mi-as dori sa simt ca ma iubesti pt ceea ce sunt"

      Ștergere
  53. solitudinea pare uneori singurătate :) - suntem cam ”unici”, singuri în unele etape ... m-a durut și pe mine ... și mă gândesc la o posibilă percepție a lui Flavian

    RăspundețiȘtergere
  54. Salut din nou!

    Va mai povestesc si eu ceva. Sunt in a patra zi a experimentului cu sfera de cristal (am inceput cu o
    zi mai tarziu) si observ ca in fiecare zi mi-se arata cate ceva.
    De exemplu astazi am asistat la un eveniment destul de grotesc. Stateam cu sora mea de suflet Zeita Diana in gara la Brasov la traditionala cafeluta :-).

    Dintr-o data, in urma unei mici neintelegeri probabil, o femeie undeva la 40 ani a inceput sa urle si
    sa injure pe vanzatoarea dintr-un butic. A facut-o in fel si chip si apoi a trecut si la un
    grup de taximetristi, injurand, blestemand si povestid cum lua ea gatul la politisti in tinerete.
    Desigur ca s-a intalnit si cu doi politisti spunandu-le ca le ia gatul...bineinteles ca au arestat-o.
    Partea interesanta este ca undeva in multime era un individ care imediat s-a aliat cu ea, fara sa o
    cunoasca, strigand si el la politisti dar care a fost redus la tacere de cativa amici de-ai lui.

    Mi-am dat seama astazi de nivelul de furie si nebunie ce mocneste in societatea umana.
    Am realizat ca poate interventia asta a Pleiadienilor este mai mult decat necesara...
    Poate ca nu mai exista solutie. Poate ca prea am luat-o din loc.

    Ar Eth.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Ar Eth ! Trăim într-un nor negativ la nivel planetar . Este o conjunctură special creată de nişte "pescari profesionişti" care tulbură apele ca să poată pescui (dar asta este altă discuţie).
      Nu este foarte greu să ne dăm seama de dimensiunea lucrurilor, dacă suntem ATENŢI şi nu ne mai simţim atât de mici şi neînsemnaţi. Dar chiar şi aşa mici cum ne-am simţi, atunci când apare o chestiune despre care am vrea să ştim, dar ea pare de necuprins, în loc să ne chinuim, să ne mărim pe noi înşine ca s-o putem cuprinde, sau în loc să ne lăsăm păgubaşi, e mai uşor să reducem la scară problema cu pricina. Fiindcă fiecare lucru mare, are un corespondent mic , aşa cum orice lucru mic are un corespondent mare (aşa spune Principiul corespondenţei iar eu îl întăresc fiindcă l-am aplicat) care funcţionează exact după aceleaşi principii . Astfel că o tensiune care a cuprins lumea întreagă, se rezolvă la fel, cu tensiunea care a cuprins o familie, sau cu tensiunile din interiorul omului. Între ele, nu-i nici o diferenţă, deşi aşa pare.
      Apoi Lumea este o oglindă gigantică, în care noi privim , ne vedem pe noi înşine cu toate manifestările noastre şi fiindcă nu ne convine să ne recunoaştem în ele, ridicăm degetul şi arătăm spre ceilalţi, ca să nu ne încărcăm cu vinovăţie,. Însă nu de vinovăţie trebuie să ne ocupăm noi, ci , de CURĂŢENIE INTERIOARĂ, fiind recunoscători în acelaşi timp, celor care ne arată mizeriile (pe care uneori nu le conştientizăm) în oglindă (sigur că mă aştept la reacţii ale unor ego-uri de pe-aici, însă tocmai faptul că ştiu ce e cu oglindirea în lume, arată că am conştientizat asta, în urma experimentării pe propria piele).
      În aceste condiţii, eu cred că pleiadienii nu ne pot face norul negativ să dispară, prin simplul fapt că el (norul) este parte din ceea ce suntem noi, adică este energia noastră coborâtă la vibraţie şi că, dacă cineva l-ar secţiona cu scopul de a ne scăpa de el, ar fi acelaşi lucru ca atunci când, unui om i s-ar amputa un picior prins de cangrenă. Deci am rămâne incompleţi.
      Ca atare eu cred că ei caută persoane (nici nu mai contează dacă sunt pleiadieni încarnaţi sau nu) care au datele necesare să potenţeze Lumina cu care să se transforme norul acesta întunecos, în ceea ce fusese el la început ... şi numai prin aceste persoane, ei să ajute la alchimizarea norului negativ , prin metode non-agresive şi/sau non-invazive.
      Un aspect pe care ar trebui să nu-l uitam niciodată, este acela că dacă ei nu ne-ar asista/ajuta, ar avea de dat socoteală. Însă nici nu se pune problema, fiindcă în spaţiile înalt vibraţionale, nici nu poţi avea acces, dacă ai încălca vreunul din principiile universale. Cei care se coboară la a încălca Legile universale, coboară cu totul... în spaţii cu vibraţie joasă (ca la noi, sau chiar mai jos).
      Oricum, fiecare dintre noi este Fiul unei alte Stele, venit într-un schimb de experienţă pe Pământ, în condiţii de vibraţie joasă (ce fel de experienţe, cred eu că facem noi aici, este obiectul unei alte discuţii).
      Deci nimeni n-ar trebui să se simtă ameninţat de către nimeni, fiindcă este limpede pentru mine că SUNTEM FIINŢE DE LUMINĂ şi că aici, doar am îmbrăcat nişte straturi care să armonizeze cu energia din zona asta, însă casa şi familia fiecăruia, este undeva într-o zonă compatibilă cu Corpul nostru de Lumină ; aici nefiind decât, Fiii adoptivi ai Mamei Geea.

      Ștergere
    2. Foarte frumos spus Rennatosa Josai!
      Ai punctat mai bine si mai complet ce vroiam sa zic :-).

      Daca declansarea asta de furie si grotesc la care am asistat eu astazi s-a produs la nivel micro atunci astfel de declansari se produc si la nivel macro. Iar asta probabil ca i-a speriat si pe Pleiadieni. Probabil ca la nivelul elitelor mondiale se pregateste ceva oribil!

      Pe de alta parte, daca asta se intampla in lumea mea inseamna ca se intampla si in mine. Si asta m-a speriat foarte tare. Am sa mai lucrez la aspectul asta.

      Ar Eth

      Ștergere
    3. Ar Eth, eşti MARE ! Dar ştii de ce eşti Mare? Fiindcă ştii să fii MIC; tu n-ai sărit în sus (adică ego-ul tău), când ţi-am spus că furia şi grotescul pe care le-ai văzut ca într-o oglindă, se află în tine, deşi spui că te-ai speriat . Însă asta nu e frică Ar Eth, ci, RESPONSABILITATE .
      Adică, ATENŢIA TA ESTE TREAZĂ , iar ea te-a propulsat într-un plan superior al mentalului (deasupra celui în care activează ego-ul) unde ajutat de Responsabilitate, care este un atribut al IUBIRII PURE ( "Iubirea este PUTEREA şi chipul său este LUMINA" zice Zamolxe ) te-ai aşezat în poziţia Observatorului LUCID ... care ţi-a "arătat" că într-un plan al mentalului tău inferior (cel mai probabil , în "inconştient") ai nişte acumulări negative care, fie sunt pe cale să se structureze şi să devină furie , fie, sunt deja structurate în ceea ce ai văzut tu în "oglindă", şi nu mai aşteaptă decât condiţii de manifestare, potrivite.
      Având Atenţia trează şi beneficiind de acea responsabilitate ce derivă din Iubire, dar şi luând în calcul ceea ce ne spune Zamolxe atunci când vorbeşte despre Iubire, nu trebuie decât să înţelegi că, indiferent ce ţi-ar arăta imaginea ta oglindită în Lume, TU AI PUTEREA de a alchimiza tot ce ai ca şi acumulări negative. Aşadar rămâi treaz, iubitor - deci responsabil şi păstrează-ţi poziţia de Observator care, are un ochi înauntru (ba chiar doi-trei) şi unul înafară (ba chiar doi-trei).
      La un moment dat zici aşa: "Probabil ca la nivelul elitelor mondiale se pregateste ceva oribil!"
      Întâi de toate, haideţi să nu creştem monştri din frica noastră !
      Apoi, dacă ei (monştrii) se nasc totuşi, în noi , haideţi să nu le dăm drumul pe stradă..., ca să nu umble liberi pe la alte uşi unde, să cerşească şi să se hrănească cu frica celorlalţi, ca să crească mai mari. Există şi-aşa... prea mulţi "răspândaci" de sămânţă de neghină, care caută "ogoare" nepăzite, sau, care sunt deja în slujba şi beneficiul ego-ului.
      "Oribilul" pe care-l bănuieşti tu, a se naşte din "pântecele" elitei mondiale, nu-i deloc mai mare decât ceea ce ai văzut tu în faţa ochilor tăi ("furia şi grotescul") , dar, el capătă putere prin răspândire/extindere/u-ni-for-mi-za-re (această uniformizare, este cea mai periculoasă, în opinia mea, fiindcă ea dă senzaţia de natural şi oamenii o preiau ca atare) în mentalul oamenilor.
      Devine astfel foarte important să înţelegem procesul prin care anumite lucruri ajung să se manifeste în realitatea fizică, tocmai pentru a-l putea demonta în sens invers.
      Astfel că, dacă "elita" îşi propune să ducă la îndeplinire un plan (oricât de oribil ar părea), nu poate face asta fără acceptul (conştient sau inconştient) al fiecăruia dintre noi. Dar, dacă suficient de mulţi dintre oameni purced la demontarea programului pe care l-au preluat şi întreţinut în mental, atunci proiectul "elitei" se va manifesta ca un "fîss" fără nici o rezonanţă.
      Şi... DA. Ai de lucru. Dar ai şi Puterea necesară . Succes maxim !

      Ștergere
  55. Buna RemerRa daca imi permiti sa iti pun si eu o intrebare - de ce tii poza aia cu ''vf omu'' (de ce partea asta?), si daca ai putea sa explici ce reprezinta ?! iti multumesc frumos ! sper sa nu te superi ca raman anonim . imi poti zice X !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poza de pe pagina principala a blogului nu reprezinta Vf. Omu ci Vf. Retezat!

      Ștergere
    2. Reformulez ca nu ai inteles intrebarea ! De ce tii poza de pe profil (vf omu ) nu cea de pe blog (stiu si eu ce este ca traiesc in ''romania'') si de ce cu partea stanga ? si daca ai putea sa explici ce reprezinta ?. Ca doar nu o tii asa la misto ai vazut tu ceva in acea poza . X

      Ștergere
    3. Nu am inteles intrebarea pentru ca nu ai formulat-o bine. Poza de pe profil nu reprezinta Vf. Omu ci Sfinxul. Da-i un search pe google la Vf. Omu si vezi cum arata! Vad ca scrii X (litera mare) dar numele tarii si al simbolurilor sacre le scrii cu litere mici.

      Ștergere
    4. Imi cer scuze ''sfinxul'' ( vf omu ). Te sfatuiesc eu acum pe tine sa dai search pe google si sa vezi cum arata . Nu stiu de ce am scris X ( cu litera mare ) si restu cu litere mici , probabil ca eu le dau viata acestor tarii si simbolurii .
      Reformulez intrebarile : de ce cu partea stanga ? si ce iti exprima ea(poza) , ce ai vazut in ea?
      Te rog acuma imi poti raspunde la intrebari ?
      x

      Ștergere
    5. Nu am nevoie de google caci stiu cum arata, din multe unghiuri. Prefer varianta aceasta, deocamdata. Din partea stanga imi arata o directie - este directia omului, in acest moment. Dintr-un alt unghi, este altfel si arata catre o alta directie. Depinde cine esti si ce vrei sa vezi!
      De ce te-au interesat pe tine aceste raspunsuri?

      Ștergere
    6. "X" , dă-mi voie să-ţi răspund la toate întrebările tale, începând cu - "Nu stiu de ce am scris X ( cu litera mare ) " . Păi ..., fiindcă TU... eşti o MARE necunoscută pentru TINE.
      Fiind TU.. în această stare, încerci să te agăţi de un fir (de oricare...; la întâmplare...) ca să începi o desţelenire a acestei Mari necunoscute care eşti Tu.
      Este foarte important să începi de undeva, însă trebuie să faci asta din interior, fiindcă dacă acolo sunt doar întrebări fără răspunsuri, n-ai să înţelegi nimic de pe-afară.
      Aşadar, începe să-ţi răspunzi la câte-o întrebare din interior şi acela să constituie ÎNCEPUTUL (apoi totul va curge de la sine).
      Şi ca să nu te mai frământe poziţia "Sfinxului" , ia-l (că e la liber) şi aşează-l cum îţi place ţie, "acasă" la tine , căci e posibil să vrea , să-ţi transmită un mesaj ; ia vezi tu ce-i cu el ... ! ... şi să ne spui şi nouă ce avea să-ţi spună ... (dacă se poate !)

      Ștergere
    7. Suflete frumoase, sunt convinsa ca multi dintre noi am avut experiente spirituale minunate. Asta nu inseamna ca experientele unuia sunt mai presus decat experientele altuia, asta nu inseamna ca vreunul dintre noi, cei ce comentam pe acest blog este mai intelept decat altul. NU. Asta inseamna ca suntem diferiti, unul fata de celalalt. Toti, absolut toti avem scanteia divina in noi. Copacii cresc unul langa altul si toti sunt frumosi iar padurea ce o formeaza este divina.
      Haideti sa incercam sa comunicam si sa ne ajutam unii pe altii. Va dati seama cat de frumoasa ar fi padurea creata de noi ?!
      Fiti binecuvantati in inima, gandire, sentimente, actiuni.

      Ștergere
  56. catre slepacusmiticus
    cred ca am surprins inconstient momentul mioritic si atat de romantic cand erai in gradina... cu ochii la stele.Este singurul motiv pentru care am visat azi noapte farfurii zburatoare roz. Mentionez ca am citit postarea ta abea azi dimineata.
    Ai de grija ca cand mergi noaptea scurt in gradina s-ar putea sa nu fii singur. Paranormalii astia! :) :) :)))))))
    Sam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ți bate capul Sam, n-o să uit să mă comport în fața unei doamne, la fel cum n-o s-o las să spună vorbă mare pre oameni... că doară ei le-au tras pre toate în spinare... și nu mi-e frică să infrunt dacă e nevoie, n-are cum, "eu sunt unu, și unde e unul suntem toți", iar unde se adună oamenii-lup nici vuietul Lupului Alb nu e departe... Nu mi-e frică pentru că încep străjerii să se trezească... nu știți cine sunt străjerii? Sunt războinici ce se trezesc din munți...
      Îmbrăcamintea fiecăruia e diferită și totuși cumva asemănătoare... unii sunt îmbrăcați țărănește cu opinci și clop, alții poartă port dac înveliți în pătură de lână și cușmă turtită pe făță cum era moda în vremea lor, alți... blană de urs pe spate, alții privirea de lup, mai sunt și alții cuprinzând metamorfozele animalelor pădurii, dar ceea ce pot să vă spun e că cel cu ochii și trăsăturile vulpii va fi cel care va păzii cu foc ceea ce voi numiți "granițe" și nu va lasa înăuntru nici pe cei plecați dintre noi pe alte meleaguri "la lucru" ci-i va țintui cape nește streini...
      Iară trecerea străjerilor va fi precedată de vânturi mari ce vor trezi amintirile padurilor care vor începe să grăiască povestea lor... ascultă pădurea. Ascultă soapta codrului și le vei auzi din timp apropierea... ei vor veni cu prăpăd, torente ne-mai-întâlnite, cu foc și trăsnete pe care cea mai avansată tehnologie nu-i va putea oprii, vârful suliței lor va izbi în special în locurile în care oamenii sau întors împotriva naturii și au nesocotit vocea pământului... scutul străjerilor rotund în margini, cu semnul Lupului Alb se va prăvălii mai ales peste orașele mari, ca să le farme, căci multă mizerie s-or adunat pre ele, iar ă padurea mult o avut de suferit de pe urma acestor așezări îmbuibate în leșia minții... iar mizeria iasta trebuie luată de puhoaie... pentru a face lor unei noi cetățui...
      dar nu vă fie teamă căci chiar înainte de întruparea celui de-i ziceți Zamolxe se vor trezii Moșii... lucrarea lor va fi aceea de a umbla pământul și munții și a bate cu toiagul în locuri numai de ei știute pentru a desfunda izvoarele de apă vie. Aste petrecute va fi pentru străjerii semnalul de a se întoarce la munte, pentru a se culca înapoi în stâncă.
      Cel prunc micuț va să fie spălat, la naștere, în apa adusă cu ulciorul de la un astfel de izvor, iar acesta se va face pentru ca pruncului să i se aprindă în inima acestuia să se aprindă drumul pe care îl va avea de bătut.

      Pentru cine a întrebat Sfinxul e capul unui adintre acești străjeri, el e
      dintre cei care au rămas "cu capul afară" să privescă pre cele făcut de rumâni...

      În timpul vieții acestui Zamolxe acesta se va (re)întâlni cu Lupul Alb și împreună vor pune prima piatră, piatra de temelie la cetățuia care... nu de ei va fi construită, ci de urmașii celor care au băut din apa vie, ei înșiși oameni cu stea în frunte...

      Acestea se vor întâmpla ori... aceste pământuri vor arde sub cenușă neagră și vor trece mii de ani până picior de ființă vie să poată pune piciorul pe aste meleaguri. Amin

      înainte de a încheia am să vă reamintesc ceea ce eu numesc legea numaru 15(vezi "legile creației"), care zice cam așe: pune mâna pe carte și învață diferentă dintre o metaforă și realitate, dintre o alegorie si ceva factual, între basm și proiecția acestuia în/din materie. Noa serustoc, Lupul șchiop!

      Ștergere
    2. Cam multe afirmații contradictorii...
      ”ceea ce voi numiți "granițe" și nu va lasa înăuntru nici pe cei plecați dintre noi pe alte meleaguri "la lucru" ci-i va țintui cape nește streini...”
      Afirmație greșită, singura...salvare, ar fi ”la lucru” =la furat...
      Aceste pământuri, NU VOR ARDE, NICIODATĂ.
      Același
      kokorol

      Ștergere
    3. ceea ce numim noi azi granite de fapt sunt niste garduri de sârma ghimpată... mai demult acestea erau doar o piatră de hotar, la care-ți bateai coconu la fund ca sa nu uite :) dar nu acestea sunt cele la care m-am referit, din dimensiunea inimii România nu are forma de pește delimitată de garduri și te asigur că România deja arde deja, arde pe dinăutru arde răutatea, nesimtirea, apaticii... dar sunt o seamă de oameni pe care acestă formă deflacără nu-i atinge, ei sunt aceia care lucră si nu mă refer specific la săpatul din hârleț ci la lucratul in interiorul propriei inimi, acei oameni care deja sunt în război cu propriile uitări... dar ce am zis e destul de greu de digerat asa că dam voie să deslușesc din msajul meu... străjerul cu ochii de vulpe e glasul tau cu care singur te minți... că afară "e mai bine", că la noi numai se fură, că nu se poate fără să furi... rușinea față de propria țară e lancea străjerului în pieptul tău, rușinea e cea cea care te face "străin" poți să zici în mod poetic, că străjerul te împinge înafară, dar tu ești acela, tu ești strajerul cu ochii de vulpe... dar mai sunt și alte simboluri în care m-am referit la lucruri concrete...poți să zici că e vorba de străjeri dar poate fi vorba și de schimbarile climaterice care unde vor lovi mai rău? acolo unde au fost taiate padurile și nu mai e cine să asoarbă apele, furtunile schimbarea bruscă de temprtură deteriorează culturile de plane din care rezulta foametea, ea e scutul care cade și sfarmă marile orașe... trezirea moșilor e o deductie logică pentru că e absolut normal ca in timpuri de necesitate maximă oamenii să devină... "inventivi"... n-or să fie moșii precum saruman ori gandalf, ori să fie oameni normali, cercetători ori pur si simplu oameni cu idei care să rezolve problemele imediate și pe cele de lunga durată(asta-i face mosi)... treaba lor si mai ales a celui care va impinge neamul mai departe e să facă legătura dintre inima și stiință... stinta sa slujească inimii... pot spune ca la celălat capat e ex american in care x cercetatori ce au descoperit vaccinul anticancer(sa zicem) l-au patentat și nimeni nu mai poate săl fabrice pe sute de ani fara să-i dea lui x taxă, asemenea hapsâni "vrednici sunt de pierzanie", cum zicea Arsenie Boca... tot la el apare si Ro înconjurată de flacări, te las pe tine să deslușești simbolurile focului. Am mai avut si alte chestii in timp ce scriam simbolurile, de care n-am pomenit,de ex sfinxul va crapa și va fi semn că străjerul sa trezit și umblă printre oameni, dar așa ceva mie mi se pare a fi năzăreală nelegată in realitate, ori a cărui inteles nu-l pot desface, ori, va curge din nou apă pe altarul soarelui las pe oricine să deslușeacă de unde ar putea apa să urce la deal si la fel de bine s-ar putea să nici nu fie vorba de Sarmisegetusa, dar astea is nazarelile mele... eu prefer să fiu concret, dar simboluri, că mă mânca talentu :) sunr și din cei ce înțeleag direct... mai pot a zice, pentru ca e relevant ca dinspre tara demostrațiile de prin orasele mari sunt... revoltele tremuricilor, in loc de o cafeluța "hai să mergem să scandăm"... asa pare taranului ce faceți voi, nu ca demonstratiile n-ar fi bune, dar îs lălâi, până si câinele cască a lehamite când trece pe lânga "demonstranti"..cei aia jos psd/pnl/pdl-ul, gazele de șist? Remer bine a zis, sunt anumite cuvinte care legate între ele dezleagă puteri, cuvinte de astea au fost auzite intr-o vreme și au facut ca strajerul de sub cetătuie, să deschidă un ochi ... aceste cuvinte sunt "Libertate", "noi nu plecam, noi nu murim, mai bine morți" cum crezi că pui pe labe cerberul cu două capete al autoritătilor(jandarmi etc)... adevărul e că nu teama de autorități ne ține lantul la gât ci propria frică de moarte, când de ia te lepezi.. dar să nu credeți că indrum "la bataie", nu e nevoie de violență, raul pe sine se consumă, unii doar au uitat că acea revoluție nu s-a încheiat, atâta doar că acum se dă(acolo unde trebuie) în interiorul oamenilor.

      Ștergere
    4. slepacusmiticus
      Între simbolistică și ...semiotică, parcă este o diferență...
      nu are rost să polemizăm pe semnificația unui cuvânt/idee,dar parcă A ARDE, are un înțeles, iar A PURIFICA, are alt înțeles...
      (de pe ...net !!!) Știți, pentru ce iau fost date omului, cuvintele ? Pentru a-și ascunde...gândurile.
      Prea amesteci ”toate, în totul” și așa că n-am timp de a ”naviga” prin frazele/ideile tale, să descopăr ce ai vrut tu, să spui....
      Io,am ales calea... TĂCERII.
      Succes TUTUROR
      Același...și totuși, altul,
      kokorol

      Ștergere
  57. Renasota, la 13.33 ai sarit la "templul" lui "X" (tot cu ranga)...la 13.03 ai incercat cu ranga la mine:)
    "aspiratorul" pe care.l folosesti tu crezand ca faci curat nu functioneaza in templul meu, templul meu nu este conectat la electricitate(energiile altora)...sarpele cel vechi a devenit balaur...se refera la mintea omului (la gand) care face ca limba sa arunce venin"cuvinte" (musca din mar, musca, musca)...s.asa a pornit omul roata yin and yang...cand ti.am spus R.I.P. la mine, insemna sa nu mai dai cu ranga ca n.ai cum sa.l trezesti:)...e mort..."bate si ti se va deschide" de catre cei care sunt pe aceeasi frecventa luminoasa cu tine(albastru inchis spre negru)... omul pe langa Lumina asta vie, mai tine aprins si.un felinar pe care scrie "atentie", dar sti de ce.l tine aprins?...nu pentru ca nu vede ci pentru a nu intra altii in el...asa ca pe viitor, unde vezi ca scrie "atentie", nu te mai avanta, in fata ta n.am sa ma aplec niciodata...
    mai sunt cativa p.aici care citesc si printre randuri:)...tu singura ti.ai ales sa studiezi aceste "nume" si "numere" care nu.ti mai dau Pace...viziunea mea pentru "bird" a fost alta...cat despre judecata, cum spui tu, sa.i lasam pe altii sa judece...nu.i nevoie...ne vom judeca singuri...nu.i mai impinge pe altii sa faca judecati...


    bird

    RăspundețiȘtergere
  58. Vreau sa va fac o marturisire. De cand am inceput sa citesc si sa mai postez cate un comentariu pe acest blog, am inceput sa ma privesc ca fiind oarecum "normala" intre "paranormali". :)))
    Am mai frecventat eu diverse cercuri de "spiritualo-energetici", dar nu m-am potrivit. Aici am senzatia ca ma potrivesc peisajului cumva.
    Adica suntem atat de diferiti, avem experiente si perceptii diferite, dar parca asta e doar ca sa fie combinatia mai interesanta, am senzatia unui egregor de grup pe care eu il percep cu vibratie pozitiva. Mai apare cate o interferenta si cate o "ciondaneala", dar nu le simt ca fiind serioase. Parca sunt mai asa de dragul artei.
    E asa placut sa "fit in" undeva. :)
    Asadar va multumesc pentru ca m-ati primit in randurile voastre! :)
    Va trimit iubire si seninatate din toata Anahata mea! :)

    Si ca sa mai destindem atmosfera, va mai povestesc cate ceva ce mi se pare relevant.
    In timpul unei meditatii de initiere pe cei 16 Inalti Ingeri (pe care noi ii denumim Arhangheli), am vazut mental doua imagini :
    1. o clepsidra rasturnata in pozitie orizontala, goala, nu avea nici un fir de nisip, chiar ma miram ca era atat de curata (si cea care sustinea cursul a vazut-o)
    2. o "bucata" de cer instelat, partial acoperita de un nor (care aducea cu forma tarii noastre - nici nu mi-am dat seama de asta eu), pe care am vazut ceva ca un simbol & / o litera, arata ca un E simplu de tipar, doar ca avea bratele mai lungi, egale, de culoare galben inchis luminos, cu orientare spatiala oblica. Nu inteleg de ce aceasta orientare oblica, cand mi-am amintit de el parca nu ma puteam hotari daca e un E sau un M, nu stiu de ce m-am gandit la M fiindca nu arata ca un M. Doar orientarea lui spatiala m-a facut sa oscilez.
    Interpretarile nu le-am primit eu, ci le-am discutat ulterior cu cea care a sustinut cursul si initierile.
    Am inteles ca acea clepsidra goala ar fi un semn ca "a expirat timpul".
    Iar acel E luminos, ar avea legatura cu Emmanuel - venirea lui Iisus din nou pe pamant.
    Nu stiu daca e interpretarea corecta, dar impartasesc aici experientele, din atatea minti luminate sigur vor aparea ipoteze noi si interesante sau macar amuzante. :)
    Asta se intampla pe la sfarsitul lui septembrie sau in octombrie 2013, nu mai stiu exact data cursului. :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. măi Ancuță, draga tatii
      toți suntem "paranormali", hihihi, câteodată para-trăzete alteori paratrăzniți, para-sfătoși lei-paralei ori para-lăudăroși... căci:
      în cercul nostru strâmt,
      talentul ne strufoacă
      Iar jocul nostru ce e sfânt
      E și blestem și joacă.//

      Pre unii cred că e blestem
      Piatra să n-o miști tu cu mintea...
      Și uită că-mplinim minunea care suntem
      Când brazda o intorcem cu palma//

      Uite, ca să te simți paranormală am să-ți repovestesc povestea celui mai bătrân dintre noi, căci de povestea lui e vorba... în tipul lui și-a făcut lucrare să învețe pe copii pamântului de a se hrăni cu cele ce nu se văd, cu mustul și dulceața din cele care nu pot fi vazute de ochi și nici atinse cu mâna... dară acesta a fost jocul lui potrivit pentru cele ce el le pregătea, pentru care avea neavoie de o mână de oameni deosebițî pentru o lucrare osebită... dară ca să faci o treabă mândră, draga me, nu trebuie să faci ce au făcut ei, că ei și-au jucat jocul lor pentru timpul lor... tu dară ai timpul tău si jocul tău... ascultă dară glasul meu... mustul dulce nu se află numai în cele nevăzute ci și-n cele văzute. Nevăzutul must se află și-n pită și-n slană, și-n măr și-n toate cele văzute... nevăzutul must se află și-n cele văzute și el e cel care te hrănește... să nu-ți fie scârbă să mănânci chiar un dărab de slană, dăl pe gât dacă-l jinduiești si mulțumește celui care ți-a pus mâncarea în față... mănâncă dară și slană(între noi fie vorba e mai sănătoasă ca linco ori alte margarine plastifiate), dăi un strop de vin aruncă o lingura de mămăligă, ori o coajă de pită cu un brus de brânză de oaie, și-un fir de ceapă din cel spart în pumn... pentru că nu e important cât de "para" ești, ce se pune în balanța sufletului tau e ce faci cu cele ce ți-s data... ridici piatra cu mintea ori cu mâna păcatul la fel de mare e... ș-apoi de ce-ai vrea să îmbrățișezi pe cineva paranormal când căldura brațelor e cea care împlineste miracolul... blândețea, bunătatea și iubirea unui om nu în puteri paranormale se cânțăreste... chiar fară aceste "matrapazlâcuri mentale" poți să mângâi un suflet abătut... i-a zimi cum ai prefera să-ți ștergă cineva lcrima de pe obraz, în mod paranormal, fără să te atingă ori drăgăstos cu mâna caldă? Eu mi-am raspuns la întrebarea asta... întreabă-te și tu puiule...

      Ștergere
    2. Spui tu ceva aci...
      (sa ne reamintim totusi ca "Inteleptii Nemuritori din Carpati"(adica Mosii si Babele) au inceput sa se dezmorteasca, cum frumos zice-on cantec fain al dragului nostru Tudor Gheorghe".
      Tudor Gheorghe - E primăvară, iarăşi primăvară!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (momentan sunt in Heidelberg(Germania), adica am venit aci inca inainte de Sfintele Sarbatori de Craciun si mai raman aci pana prin martie-aprilie, cred)

      Ștergere
    3. Atat de mult mi-a placut cum ati scris incat am citit de mai multe ori. :) Si mai citesc.
      Vorbele va sunt blande si mangaietoare.
      Incep cu intrebarea de final.
      Daca ar fi sa aleg cine imi sterge lacrima de pe obraz, acela ar fi Tatal Divin. Cea mai reala si mai autentica mangaiere de care am avut parte a venit de la entitati de lumina (ingeri, Maica Domnului, "sfinti", Iisus, etc.), nu prin oameni. Stiu ca e trist sa spun asta, dar asa a fost in aceasta intrupare.
      Si daca exista ceva care imi da putere si/sau motivatie sa fiu Acum si Aici aceasta este nazuinta mea spre divinitate. Iar aceste vorbe nu vin din carti, ci din suflet, din experienta mea in aceasta intrupare. Ma gandesc uneori la Mica Sirena care umbla pe uscat si suporta durerea pentru iubirea ei fata de print, iar atunci nu o sa umblu eu pe Pamant din iubire fata de Tatal Divin?!

      La nivel uman imi doresc o mana calda si paranormala. :) Glumesc.
      Am preluat perechea normal-paranormal fiindca a folosit Sam anterior acest cuvant. Nu cred in aceste dihotomii, dar uneori le folosesc pentru o deliciul exprimarii. Sunt doar experiente pe care ni le-am asumat inainte de intrupare, acum mai trebuie doar sa intelegem.
      Cred ca undeva la nivel interior ne dorim cu totii (sau majoritatea) sa fim acceptati si iubiti neconditionat. In momentul in care lucrurile care se intampla ti-o iau inainte si nu intelegi, te "trezesti" in niste experiente pe care nu poti sa le explici constient, nu ai cu cine sa comunici care sa inteleaga sau macar sa te asculte fara dezaprobare, neincredere, ironii, cuvinte urate si curiozitate nefireasca, mai ajungi si la niste "maestrii" si "vindecatori" care te privesc ciudat. Te mai face unul-altul "troaca de porci" public pentru ca ai avut curajul sa vorbesti despre asa ceva.
      Nu e tocmai amuzant. E chiar trist.
      Mult timp nu am avut cu cine sa relationez real, autentic, la nivel de suflet asa cum simt. Si decat sa relationez pentru a confirma asteptarile si schemele mentale ale celorlalti, am preferat sa imi vad de treaba mea. Am invatat in tot acest timp sa ascult si sa observ mai mult, dar sa ma exprim pe mine mai putin.
      Asa ca ma simt bine acum intre niste oameni al caror suflet eu il percep luminos. Manifestarile verbale ale celor care activeaza acum curent pe blog sunt destul de diferite, dar ele tin doar de experienta si felul cum si-au reprezentat lucrurile. Eu vad suflete de iubire si lumina care se bucura de intalnire. Toate "ciondanelile" astea provin din mintea noastra. Am senzatia ca sunt cateva persoane de pe blog care sunt prietene la nivel de suflet. Si totusi se ciondanesc. Nu toate, nu spun cine. Fiecare sa descopere. :)
      Pana la urma fiecare ne redescoperim pe noi insine in relationarea cu ceilalti.
      Va pup si va iubesc din suflet!
      Va multumesc pentru cuvintele de mangaiere! Sunt nepretuite!
      PS: Si m-ati prins la fix, vroiam sa intreb legat de consumul de carne. Parca ati stiut. ;)
      Anca


      Ștergere
    4. glasul meu poate fi si aspru și mângâietor... eu sunt cel care îl modelează... glasul blând trebuie păstrat pentru... cei mai mici ca tine, pentru ce-i care nu pot să se apere singuri, de tine, ori de altele încă și mai mari, mai e blând si cu cei care se dovedesc că pot si vor să-mi fie egali, dintre care cea mai dintâi... dar nu e treaba voastă ce vorbesc eu cu mândra me :) ... glasul aspru e pentru cei puternici, e datoria mea lupească să mârâi și să dau a musca la ei, nu de alta dar fiind mai mic, nu ajung decât pâna la înălțimea feselor lor, iar pupăturile ar fi... o pierdere pre ei.

      poate că am să spun o prostie dar... eu vad ajutorul celor dintre stele ca fiind... manipulare în felul dat acum, sub orice cuvânt ai ascunde acest aspect(asistență, raspuns la ajutor)... și asta pentru că nu există ajutor care să fie universal "benefic" pentru toată lumea.. suntem o mulțime de suflete... "sateliții" folosiți ori influențele pentru "trezirea luminii din noi" au să ne tragă ba intr-o parte ba-ntr-alta... Mai ales când ajutorul ăsta e pe ascunselea, nu știu cum sunteti voi dar nu-mi plac cei care spun "sunteți prea proști ca să pricepeți, așa că..." ori din aceia care își trimit sateliții "invizibili" să spionze înainte de a o face pe față, nu c-ar fi un secret ce fac în baie, dar prefer să nu fiu privit când... citesc ziarul, pe budă.

      era o vreme când erau aevea printre noi, ne vorbeau și ne-nvățau... ce făceau ei, era bine, pentru ei și pentru noi, dar și-au făcut bagajele is ne-au lăsat să ne descurcăm... de la ei ne-a rămas întipărit în minte conceptul de "autoritate", ei... știau mai multe, noi micuți și proști am păstrat obiceiul scoțând dintre noi pe câte unul mai cu freza-naltă... si aici e greșeala, că e nevoie de o autoritate care știe mai bine... iar asta nu e adevărat, de tine să asculți... iar când, câte-un glas, din cer, vine să ne certe pentru căte o meteahnă, n-am decât să le arunc înapoi... "e moștenirea voastră!"

      pentru mine cea mai buna varianta e să asculți de tine, chiar dacă mai greșești, chiar dacă mai o dai în bară, chiar dacă te împiedici și pici în nas... sunt unii preferă să fie ajutați de sufletele mari care numai din vârful degetelor te pot ridica și gata ești din nou la drum, fără să pierzi timpul... eu, dacă e să fiu ajutat, prefer să fiu ajutat de cei mici, cărora eu le-am întins, oarecedată, o mână de ajutor, chiar dacă acuma trag de mine fără a avea puterea de a mă ridică, abea având putere să se țină singuri pe picioarele lor mici... pentru mine timpul acesta nu e timp pierdut, chiar dacă am să ajung acasă mai târziu.

      vad ca mulți dintre voi au uitat sa fie lupi, iute vreți a vă gudura pe lângă cei puternici... și cu săru'mâna și CU PLECĂCIUNI... dară fiecare e altfel. Eu, decât poveștile astralilor le prefer pe cele ale copacilor padurii, copacii ăștia nu si-au luat tălpășița, au fost mereu lângă noi si sunt mai nepărtinitori decăt majoritatea stelarilor de care am aflat eu... poate doar așa sunt eu, dar prefer sa fiu lup singur și fomist în pădure decât aroma și frumusetile și... lucirea lanțurilor, prezentate de stelari

      Ștergere
  59. RR
    1) am 2-3 comentarii care nu au aparut, ti s.au parut agresive?
    2) mi.am intrebat inima, sincer, printr.o rugaciune, sa fac sau nu jocul cu sfera...raspunsul a fost unul sec...NU...de ce crezi?

    bird

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Poate ca au fost agresive; pe unele le-am sters pentru ca au aparut multi altii care au vrut sa posteze link-uri.
      2. E problema ta. Sincer, nu-mi bat capul cu asta.

      Ștergere
  60. Multe "vise" amestecate pe aici, incepand de la "oglindirea' unora cu altii...Nu pot sa nu ma intreb oare care o fi totusi imboldul nostru ca oameni de: a ne completa, contrazice,adauga, afirma, confirma,nega etc ,cele spuse de ceilalti,Probabil ca asta ne face oameni . Ce bine totusi ca suntem diferiti.:)
    subscriu si eu mai jos citand un antevorbitor .."Vreau sa va fac o marturisire. De cand am inceput sa citesc si sa mai postez cate un comentariu pe acest blog, am inceput sa ma privesc ca fiind oarecum "normala" intre "paranormali"..si inchei citatul spunand ca ma bucur enorm ca sunt aici printre voi si eu,chiar daca experientele mele nu se pot compara cu ale multora dintre voi.,totusi am avut si eu cateva trairi de-a lungul vietii mele care nu stiu daca se incadreaza la categoria "paranormal"dar undeva in zona aceea .. Cat despre exercitiul cu sfera, pot sa va impartasesc ca desi nu mi-am propus , mi se intampla ca in fiecare dimineata sa ma trezesc cu cate o expresie, un simbol pe care le-am pastrat in minte de-a lungul exercitiului cu sfera si i-am dat drumul odata cu ea... prima expresie care a fost in mintea mea in prima zi dupa ce m-am trezit a fost..., a doua zi ....apoi ....si restul le-am notat in continuare ca intr-un minijurnal al zilelor acestea .Senzatiile cu expresiile astea cu care ma trezesc sunt exact ca atunci cand ai o melodie in cap si nu mai poti "scapa "de ea.. poate oi fi visat frumos , nu ma mai intreb nimic(pana acum am visat frumos:)), le notez si pace ...
    Este pentru prima data cand fac un astfel de exercitiu..si asta pentru ca acest blog mi-a captat atentia intrun mod fantastic si pozitiv ,e din" filmul meu",ma simpt in lumea mea aici cum s-ar spune Astept fiecare dimineata pt a vedea ce-mi mai ofera "muzica sferelor" Merci Remer Ra
    Elena I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii pe Pace Elena I., că eşti... ACASĂ , dacă te simţi normală ! Nu este nimeni şi nimic para-normal ! Tot ce ESTE, este NORMAL. Ca să intrăm din nou în normalitate, trebuie să scăpăm de ... ambalajul acesta ... ar-ti-fi-ci-al .

      Ștergere
  61. unde este "liberul arbitru" remer?...l.ai uitat, ai inceput "joaca"(a 2-a repriza) fara el?(nu esti singurul care cunoaste energiile din mesaje)...te.ai pus sub un scut care se afla sub un alt scut(cu mult mai puternic)...sti despre ce vorbesc...
    Raspunde.mi si ma retrag, de maine daca mai intra altcineva cu pseudonimul "bird", n.am sa mai fiu eu si poti sterge linistit mesajele....
    Cat despre Fii adoptivi ai Mamei Pamant care au de platit niste "amenzi"...nimic de spus....numai ca exista un "numar" la care termenul "adoptiv" nu exista.....atunci se vor uni in evolutie cu Mama si Tatal prin Fiul...sa.i lasam pe oameni sa aleaga fara sa.i impingem catre judecati care vin din greseli...pe langa "liberul arbitru", exista si un "Observator"...nu sari peste el...
    Acum ma semnez...

    A. de neam din A...sti despre cine vorbesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca trimiti mesajele in timp ce esti conectat la blog (al tau), atunci nimeni nu se poate pune in locul tau.

      Ștergere
  62. nici pe blog n.am sa mai postez dupa ce publici mesaju anterior, nu vreau sa ma implic intr.un dialog blog-blog...te lasa sa.ti termini treaba:), poti lucra in liniste...asta doar pentru tine...nu e nevoie sa publici
    si eu stiu ce am de facut

    bird

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba poate ca este nevoie sa publice. Suntem multi care evoluam alaturi de el. Mult mai multi decat cei ce si posteaza aici. Mai multi decat stie chiar el.
      Razboaiele blog-blog tare nu-mi plac. Sunt razboaie de ego pur. Hai sa lasam ego-urile deoparte, mai ales ca unii sunt la un nivel destul de ridicat de constiinta, si sa lucram impreuna.

      Ar Eth.

      Ștergere
  63. sunt "unii" care trimit sfere, "unii" aprind Lumina si "unii" nici una nici alta...ai punctat bine la liberul arbitru..."trebuie sa.ti intrebi Inima"

    bird

    RăspundețiȘtergere
  64. Remer..ma intreb daca ni se poate transmite vreo tehnologie care sa fie f usor de realizat(sa nu implice costuri materiale mari in realizarea ei),ptr anihilarea sau macar cat de cat echilibrarea energiilor negative emise de pshicul oamenilor,de aparatele electromagnetice.Stiu ca exista orgonii,si ca au rezultate destul de bune,dar sunt convins ca poate exista si ceva mai bun ,care ni se poate da ptr a 'curata' atmosfera de negativitate.stiu ca ,marea parte a masei de negativitate este data de gandurile noastre negative...dar trebuie sa fie ceva care sa echilbreze aceste emisii negative.pana cand o sa avem acces la artefactele din subsolul patriei....mai e cale lunga pana acolo(oricum stiu ca ele isi fac datoria singure).Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista materiale, tehnologie, artefacte, sau alte asemenea, care sa anihileze gandurile negative. Negativitatea celorlalti te afecteaza tocmai pentru ca au gasit o rezonanta in tine. Intotdeauna vei gasi in tine (fie si in potentialitate) ceea ce te deranjeaza la altii. Ceilalti te reflecta in mare masura, chiar daca ti-e greu sa crezi asta.

      Ștergere
  65. Astăzi s-a împlinit numărul 7 al exerciţiului cu sfera, iar acest număr nu s-a dezis de calităţile sale.
    Înainte să mă trezesc, am primit următorul mesaj :
    Am primit o listă de culoare gri deschis (deh! iar m-aştept la cârcoteli în privinţa culorilor dar, nu-i bai !) în care erau înşiruite şi numerotate de jos în sus mai multe fraze. Atât cât am văzut eu din listă (căci simţeam că e mai mare), începea de la 1 şi vedeam până la 11. În dreptul cifrei 10 fraza era selectată cu un chenar ... albastru. În chenarul acela scria aşa : "Să faci o mantră la cea mai înaltă frecvenţă" .
    m-am trezit imediat cum am citit acest mesaj şi mi-am dat seama că, cea mai înaltă vibraţie are cuvântul "Dumnezeu". De altfel, eu ştiu o mantră care sună aşa : "Dumnezeu, Eu Sunt!" ( a se vedea "Vieţile Maeştrilor " de Spalding) dar n-o folosesc frecvent . Am înţeles că trebuie să fac această mantră şi fiindcă îi cunosc Puterea, vă sugerez s-o încercaţi.
    Am scris despre vis şi fiindcă am considerat că are legătură cu ceea ce am văzut în timpul celui de-al şaptelea exerciţiu cu sfera.
    După binecuvântări, am început exerciţiul . Mare mirare, când în locul sferei am văzut un ochi de Lumină auriu-deschis care a început să se rotească (în jurul axei sale) în zona chakrei 4, de parcă voia să nu piardă nimic din... vedere. Însă, de fapt el lumina totul în jur, iar în zona toracică, de la clavicule şi până la chakra 3, au apărut ca nişte siraguri (şapte la număr) , ca de diamante strălucitoare aşezate cam la distanţe de câte 5 cm una de alta (pe fiecare şirag) şi emiteau o lumină albă de-o curăţenie cum n-am mai văzut şi care scânteiau nişte raze ce luminau în jurul lor. Şiragurile erau inegale şi aşezate într-un fel de dezordine ordonată , dar nu ştiu câte steluţe-diamant avea fiecare, fiindcă treceam din surpriză în surpriză
    După ce ochiul luminos a provocat asta prin rotaţiile sale, a zbughit-o în sus, iar când a ajuns în zona celui de-al treilea ochi, acesta s-a aprins cu aceeaşi lumină albă pură, în formă de romb care emitea raze din cele patru vârfuri, mai înalte pe verticală şi mai scurte pe orizontală, dar şi pe cele patru laturi erau raze scurte care scânteiau. Astfel că raza de sus trecea de zona chakrei 7, iar cea de jos, depăşea chakra 5.
    Ochiul luminos a făcut câteva curse (nu ştiu câte, căci eu mă minunam ce miraj se desfăşura în faţa "ochilor" mei), după care, a ţâşnit în forma aceea (de ochi) şi dus a fost.
    De mâine, după amiază , pornim într-o altă etapă (intuitiv , cred că orele 14-15 sunt cele mai indicate; aşa simt eu).
    S-aveţi o seară în tihnă şi o minune de săptămână în faţă !

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna seara.
    Ai dreptate Remer Ra,dar in timp ce unii lucreaza cu ei insisi sa-si transforme eventualele negativitati in ganduri bune,de iubire,de intelegere,sunt altii care isi ascund negativitatile prin diferite metode,in cazul nostru printr-o manilulare verbala,sa te determine sa crezi ca esti mai rau decat poate te crezi.Tocmai de aceea spun uneori ca a incerca sa aplici o lucrare spiritual evolutiva cu altii,este o mare responsabilitate.Fiecare are munca lui proprie si nimeni nu este mai bun decat altul.Ca poate unul este mai cultivat decat altul ,aceasta cred,dar in ce priveste evolutia spirituala este dificil ca cineva sa-si aroge dreptul de a "invata" pe altul.
    O seara buna,Sefora

    RăspundețiȘtergere
  67. Remer Ra poti sa-mi spui de ce ai sters ceea ce am spus ca am simtit in cele trei zile de la inceputul exercitiului cu sfera?a fost ca sa ma protejezi,s-au sunt pe "langa caruta" cum ar veni?Am nevoie de o confirmare sau explcatie din partea ta ,pentru ca citind comentariile de la aceasta postare imi dau seama cate "pasiuni' ai provocat cu acest exercitiu cu sfera , cate energii s-au declansat.
    Suntem cu totii energie condensata si cu siguranta nici unul nu detinem adevarul suprem, doar ca uneori ceea ce experimentam ni se pare mult mai grozav, fantastic si dificil decat au parte altii si atunci ne simtim indreptatiti sa intervenim pt a arata care este calea. Se pare ca unora ne place sa fim "alpinisti"," taietori de frunze la caini","degustatori de vinuri"etc,depinde ce mai intalnim pe cale si s-ar putea sa ajungem tot acolo unde trebuie deoarece "calea"este de fapt darul care ni s-a dat -viata.
    Merci Remer ra pe curand
    Elena I

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi aduc aminte sa fi sters mesajul tau. Mai trimite-l data, poate ca n-a ajuns.

      Ștergere
  68. Buna seara tuturor!
    Si bune sa ne fie inimile! :)

    Am citit comentariile de mai sus si nu pot sa nu ma intreb noi de fapt ce cultivam?!
    Cultivam iubire, compasiune, acceptare, respect, incredere si responsabilitate?!
    Sau cultivam ego-ul, agresivitatea, nevoia de a avea dreptate, atacul, etc. ?!
    In orice fel de relatie/relationare, putem fi focusati pe aspectele care ne "tin impreuna" sau pe care care ne "pun impotriva". Incerc sa fiu cat mai simpla si accesibila in exprimare.
    S.N. Lazarev pune in opozitia iubirii (ca vibratie) nu ura, ci agresivitatea energetica. Aceasta agresivitate tine de ego, gelozie, ura, etc., dar si atasament. Atasamentele sunt o forma de agresivitate energetica, iar ele se pot manifesta in relatie cu oameni, animale, obiecte, idei, etc.
    Asadar noi ce cultivam aici?! Iubire sau agresivitate?!
    Stau si ma gandesc : Oare Creatorul Divin ce gandeste cand vede aceste dispute ale noastre fara noima?!
    In fiecare moment pe aceasta planeta sunt oameni care mor de foame, ingheata de frig, se moare din maladii "incurabile", se polueaza excesiv prin carburanti, plastic, etc., animale sunt omorate pentru blanuri, piele, fildes, colti, altele sunt tinute in captivitate pentru "disatractia" omului (ZOO, circuri, etc.), sunt caini, pisici, alte animale abandonate, pasari tinute in colivie, femei si copii abuzati, razboaie, intrigi, sotii care se cearta, copii care sufera din cauza lipsei de afectiune, oamenii care se autodistrug folosind alcoolul, drogurile si alte dependente, oameni care sunt abuzati emotional, oameni care poate povara multelor traume pe care le-au trait, oameni care lupta sa mai traiasca macar o zi pe aceasta planeta, oameni care sunt devalorizati, care nu au cunoscut inca lumina si iubirea care sunt, cicluri karmice duse la nesfarsit, lectii neinvatate, durere, suferinta, accidente, omoruri, otravim apele, exploatam haotic si indiferent de costurile de mediu resurse limitate, iar lista ororilor poate continua la nesfarsit. "Nebunia" asta nu mai poate continua.
    Si mai mult decat atat Gaia sufera. In ultima saptamana am facut cu niste amici conectari la inima Mamei Pamant. Dupa primele 2 zile am inceput sa simt o stare de suferinta subtila ca fiind a Mamei Pamant, e o suferinta pentru suferinta noastra, atat pentru ceea ce traim la nivel individual si colectiv, dar si pentru ceea ce facem naturii. Nu e o suferinta de vibratie joasa ca a noastra, e un alt fel de emotie.
    Si noi ne batem in orgolii si idei?!?
    Noi avem o perspectiva fragmentata, individuala si subiectiva modelata de nivelul de constiinta la care suntem, de ceea ce ne-am asumat pentru aceasta intrupare si de experienta.
    Nici unul dintre noi nu detine Adevarul Absolut.
    Fiecare experienta este evolutiva atata timp cat invatam ceva din ea si totul este ingaduit de Dumnezeu spre binele cel mai inalt al tuturor celor implicati.
    Fiti binecuvantati cu pace, seninatate si iubire!
    Anca




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca…
      Ştiu că nu ai nevoie de confirmări, dar ţin să-ţi spun că exact în aceşti termeni m-am gândit şi eu, citind comentariile de pe blog. Şi era cât pe ce să reacţionez… agresiv. În exprimare, evident. Dar am reuşit să mă abţin. Mă întreb totuşi, se vor recunoaşte cei care chiar trebuie să se gândească la ce ai spus?!
      Mulțumesc. Toate bune.
      Teofil

      Ștergere
    2. Nu stiu dle Teofil, dar stiu ca lumea este schimbata de ceea ce aducem noi aici in ea, in fiecare clipa, nu de ceea ce declaram. Nu sunt fan Coelho, dar el spune uneori niste lucruri atat de simplu si de franc. Citez "lumea este schimbata de comportamentul meu, nu de parerea mea".
      Asa este si in acest caz. Si eu as adauga si vibratia mea, a noastra a tuturor.
      Nu stiu, dar mie mi se pare totul aberant.
      Omoram rechini ca sa mancam supa de inotatoare de rechin, omoram ursi ca sa le facem poze si sa le punem blana in fata semineului, omoram mistreti ca sa le atarnam coltii pe perete, sunt oameni care au cate 3 masini (de preferinta 4x4), in timp ce milioane de copii merg pe jos la scoala zilnic, unii isi pun perdele de milioane cu cristale swarovski, in timp de sute de milioane de oameni sunt subnutriti, unii construiesc, altii distrug, unii daruiesc, altii acapareaza, unii salveaza, altii abuzeaza, ucid, s.a.m.d.
      Am senzatia ca lucrurile au ajuns mult mult prea departe. S-a dus jocul acesta al dualitatii dincolo de limitele suportabile. Pe Pamant gasesti de la sfinti de cer 10 pana la cei mai sadici criminali.
      Eu ma rog si cer ajutorul tuturor entitatilor de lumina pe care le cunosc.
      Cand ma asez la masa, multumesc pentru ceea ce am si ma rog "Maica Domnului, fa in asa fel sa aiba toti oamenii de pe planeta mancare si adapost, Tata Divin, ridica suferintele astea nesfarsite ale oamenilor si ajuta-ne Doamne pe toti ". Si ma rog ingerilor si familiei de lumina si confederatie galatice si sfintilor si maestrilor inaltati pentru toti oamenii sa isi invete lectiile si sa evolueze in cel mai armonios mod cu putinta.
      Lumea nu va fi salvata printr-un gest eroic al unei Superman sau Batman sau ceva similar. Nici Iisus nu va veni sa stearga totul cu buretele si sa ne salveze.
      Lumea este salvata in fiecare zi de ceea ce aducem noi in ea, ca vibratie, atitudine, comportament atat individual, cat si colectiv.
      E vremea sa lasam orgoliile si parerile diferite la o parte, e momentul pentru munca in echipa, nu pentru afirmare personala.
      Sa vorbim mai mult din inima, nu din minte!

      "Dacă păstrezi tăcerea, să fie din iubire; dacă strigi, să fie din iubire; dacă îndrepţi, îndreaptă din iubire; dacă ierţi, iartă din iubire.
      Rădăcina interioară să fie cea a iubirii, din această rădăcina nu poate ieşi decât bine."
      ~ Sf. Augustin

      Anca

      Ștergere
    3. Anca…
      Percep o contradicţie în ce spui tu. Pe de o parte te rogi ca să fim ajutaţi, pe de alta spui că nimeni nu va veni să şteargă cu buretele şi să ne ajute. Asta aşa este. Nimeni nu va face ceva în locul nostru, din ce avem noi de făcut. Aşa că modifică rugăciunea şi cere înţelegere şi înţelepciune pentru oameni. Cu toate că, în acest moment, este nevoie de modele, de exemple de urmat, iar astea sunt tot oameni. Cei care au experienţă şi înţelepciune nu se vor „lăuda” cu ea, ci vor dovedi-o în fapte şi comportament. Nu vor privi „în jos” cu dispreţ sau mândrie, nu vor folosi cuvinte înjositoare la adresa celorlalţi şi nici nu-i vor lua în râs pe cei cu alte păreri. Am bătut şaua…
      Cât despre lucrul în echipă, sunt total de acord. Prin definiţie, echipa acţionează spre un ţel comun. Dacă cuvântul „unire” are şi conotaţii peiorative, l-am putea înlocui cu „unison”. Criza mondială nu este o criză economico-financiară, ci una spirituală, a gândirii. Ca singur exemplu, vedeţi Gregg Braden ce spune. Dar mai sunt şi alţii. Cooperarea este opusul competiţiei. Cooperant poţi fi doar când ştii ce şi cine eşti şi nu ai nevoie să dovedești nimănui nimic. Numai aşa poţi acţiona pentru binele comun.
      Şi totuşi… iubirea. Da, când faci ceva din iubire, nu poate ieşi decât bine. Dar ce este ea?! S-a observat că noi oamenii, cu cât vorbim mai mult despre un lucru, cu atât avem mai puţin din el… Anca, te-ai oprit un pic să analizezi cu atenţie afirmaţia Sf. Augustin? Spune mereu… „din iubire”. Nu cumva înseamnă să fii… în EA? Fiindcă noi creăm iubirea, am putea spune că… iubirea e în noi şi noi suntem în iubire. Din punctul meu de vedere, noi nu trebuie să trimitem iubire nimănui şi niciunde, ci să o creăm în interior, apoi să facem orice şi să privim oriunde având în noi această stare. Pentru că iubirea va merge singură unde este nevoie de ea. Ştie drumul mai bine ca noi…

      Teofil

      Ștergere
    4. Buna dimineata,
      Domnule Teofil,scriu ca raspuns la comentariul dumitale pentru ca mi-a placut ce-ai scris si cum ai gandit,mai ales despre iubire.
      Da,trebuie sa ajungem fiecare din noi sa intelegem ca noi suntem Iubire,nimic altceva,doar ca nu am ajuns la acel nivel evolutiv care sa ne determine sa cunoastem aceasta din noi insine.Ca nu manifesatam iubire este din cauza veacurilor multe in care am confundat adevarata iubire cu atractia fizica,corporala sau trupeasca,cum se exprima religioasii.Din ce am inteles eu,trebuie mult citit,gandit ,meditat ca sa intelegem cu profunzime ce este adevarata iubire.Prima fiinta care mi-a deschis mie ochii despre aspectele existentei este filozoful britanic Paul Brunton.Acesta mi-a explicat mie,prin intermediul scrierilor lui [in special cele publicate post mortem] ca este indicat sa folosim mai degraba expresia compasiune decat dea de iubire.In conceptul lui, cuvantul compasiune cuprinde iubirea asociata cu intelegerea celui de langa tine,de langa noi.Pana nu ne vom intelege unii pe altii asa cum suntem,lasand la o parte orgolii desarte,nu va exista posibilitate de a transmite iubirea.Ai dreptate cand spui : iubeste si nu este nevoie sa mai faci ceva pentru a o raspandi,se va raspandi singura daca prea plinul fiintei tale,a noastre ,este inundata de iubire.Dar eu recunosc ca este destul de greu.Cum bine spune Remer intr-un raspuns,atata timp cat locuim intr-un trup fizic vom fi mereu in pericol de a uita de Iubirea ce se poate raspandi singura.
      Vreau sa mai adaug ca eu mi-am inceput un drum de intelegere spirituala citind,citind foarte mult si am intrat pe anumite bloguri cu conotatie spirituala in dorinta de a gasi fiinte pe care sa le descopar ca rezoneaza cu gandirea mea.Sincera sa fiu am descoperit mai degraba fiinte dispuse de a-mi combate cu superioritate ceia ce incercam sa spun.Deci am gasit mai degraba orgolii.
      O zi buna tie,si tuturor,Sefora

      Ștergere
    5. Multumim Teofil, frumos spus... :)

      Ștergere
  69. Buna seara.
    Doresc sa stiu daca se mai poate incepe exercitiul cu sfera de lumină cristalină.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  70. nu reușeam să coagulez o sferă, am chemat Sinele Meu Divin să mă ajute, zic: fie voia Ta :), și am crezut că voi reuși ”bine”, și așa a fost, doar că Sfera și-a tot schimbat structurile - ba era Terra, ba Stea, ba fluctua, ba era și nu era, am și uitat să mai număr ciclurile.... totuși, m-am bucurat de cele frumoase, cum au fost, și a trecut și azi, cu bune și rele :) Citind zilele astea ”Întâlnire în Pleiade”, am observat că simpatizez mult și cu siriusienii, și în general văd cam toate părțile mele (bune și rele :)!) în toate ”neamurile” bio sau extra :) cred că am un ADN ”universal” :). Numai bine tuturor, adriana

    RăspundețiȘtergere
  71. Ma gandesc daca nu ar fi bine sa acceptam comentariile, asa cum sint ele. Sa ne bucuram de ceea ce ne este de folos si sa ignoram ceea ce este de vibratie joasa, sa trimitem Iubire. Voi, care aveti atat experienta, spuneti ca sintem, fiecare, pe o anumita treapta a evolutie. Sa fie ingaduinta pentru toata lumea. Imi aduc acum aminte de ceea ce spunea Nicolae Steinhardt, cred ca era vorba despre cei care nu se puteau lasa de fumat si erau criticati de cei care reusisera. Spunea ceva de genul: Voi , cei care ati reusit sa va eliberati de acest viciu, fiti mai ingaduitori cu cei care nu au reusit inca.
    Multumesc celor care impartasiti trairile voastre minunate! Binecuvantari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  72. :))) Au inceput sa devina amuzante comentarille unora de pe acest blog ,(pentru unii -amuzant- cu ghilimele ,pentru altii fara).
    Remer ra , poti sa ne spui cam pe cand o sa postezi un nou articol cu care o sa ne captezi atentia, eu de abia astept ?
    multumesc O seara frumoasa tuturor
    Elena I

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e... La urmatoarele postari nu voi mai permite atacuri la persoana.
      Urmatoarea postare va fi miercuri dimineata.

      Ștergere
  73. Cu toate că nu mi-a cerut-o nimeni, am să vă împărtăşesc şi părerea mea despre exerciţiul cu sfera. Primul meu impuls a fost… NU. Mi se pare… „cusătură cu aţă albă”. Pentru cei care nu înţeleg această afirmaţie, Slepacusmiticus poate să o explice mai bine decât mine. Mulţumesc Bătrâne Lup.
    Ca şi Flavian, nu sunt adeptul dictonului „crede şi nu cerceta”. Şi el a făcut o remarcă foarte bună, întrebând de ce nu se face o scanare rapidă a noastră, pentru că există posibilitatea. Sau nu?!
    Faptul că sfera este creaţia unui om, şi nu oriunde, ci în inimă, face parte din energia lui vitală. Prin trimiterea ei nu ştiu unde, ne dăm de bunăvoie energia. E mai uşor pentru cine nu poate produce aşa ceva să o primească oferită benevol, decât să recurgă la vampirism energetic.
    Ce mi-a ridicat un mare semn de întrebare a fost atitudinea… Zaryienei. Nu a acceptat nicio întrebare din partea lui Remer Ra. Că apoi a răspuns la unele întrebări, a făcut-o din diplomaţie şi să nu intrăm la bănuieli. Din start a fost o atitudine de superioritate şi de pe o poziţie de putere. Ori este cunoscut faptul că puterea ţine de control şi este opusul iubirii. Mă mir că un bărbat, şi nu o femeie, a observat că din partea Zaryienei vine mai multă putere decât iubire. Ştie el care-i…Şi tot unele femei l-au luat în râs pe aici.
    Aşadar, părerea mea este că cei cărora nu le reuşeşte exercițiul nu au nici un motiv de îngrijorare. Să-l citez pe Zamolxe, al cărui cuvânt are cea mai mare greutate pentru mine: „Toate sunt aşa cum trebuie să fie!”
    Toate cele bune!

    Teofil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teofil, subscriu la mesajul tau. Am avut acelasi prim impuls initial. Ulterior am mai meditat asupra subiectului. Mi-am adus aminte de discutia de AICI. Si am zis ca mai bine incep prin a oferi. La cat am oferit pana acum, ce mai conteaza inca un pic de energie in plus ? Dupa cum se mai spune pe la noi, daca nu "risti" nu castigi. Hai ca urmeaza imediat ora pranzului si e timpul sa mai fac "cadou" o sfera. Care se va intoarce oricum la mine, intr-o forma sau alta, negresit... :)

      Ștergere
  74. Pai de scanat te scaneaza... dar mai este problema contactului, a vointei de schimbare si, mai ales, de implicare. Ar mai fi si aspectele motivationale, ritmurile interne, "banda" de frecvente a receptorului mental etc. Oare sunt ei obligati sa regleze transmisiile dupa toate frecventele (care sunt unice) oamenilor? Am eu dreptul sa intru peste casa ta daca nu ma inviti inauntru?
    Imi aminteste de o inundatie din Vaslui, cand jandarmii descarcau sacii de ciment (oferiti gratuit) din camioane iar satenii, cu berea in mana - cei mai multi in putere, faceau bascalie de ei si comentau vizavi de aspectul lor fizic.
    Treaba e simpla: cine vrea, participa! Cine nu, nu! Nu stiu daca e dupa vrute... e dupa simtite. Cred ca e pentru cei care simt un dor nedefinit dupa familia stelara.

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna dimineata.
    Pentru ca , in imaginatia mea comentam la diferite subiecte pentru a ne largi orizonturile si a ne impartasi anumite impresii,spun si eu cateva cuvinte despre transmisia Zaryienei.Este singurul mesaj care pe mine m-a determinat sa-l accept si sa consider ca se trece la o actiune,si nu doar a se transmite vorbe ,care sunt repetari auzite si din alte surse.Da,aceasta entitate este feminina si eu sunt femeie...sa zicem ca din aceasta cauza am simtit acceptarea.Dar exista un aspect despre care am mai pomenit intr-un comentariu si despre care mai adaug aici cateva cuvinte.Mie mi se pare limpede si lamuritor ca Zaryiena nu recomanda acest exercitiu oricui,ci doar acelora care in evolutia lui spirituala mai are oscilatii,nu-si poate clarifica sensul acestei existente sau doreste sa afle mai multe despre originea lui.Probabil ca multi,poate chiar toti dintre comentatorii de pe acest blog au nelamuriri,altfel nu-mi explic aceste discutii despre execut sau nu execut acest exercitiu.Subscriu si eu la ce spune Remer Ra,face acest exercitiu cine vrea,cine-l accepta cu inima deschisa.Cat despre vampirism energetic...eu cred ca se intampla asa ceva celui care se implica in anumite manifestari ce-l face pe respectivul sa fie nesigur de el.
    Cu dorinta ca aceste comentarii sa ne fie de folos va multumesc pentru intelegere,Sefora

    RăspundețiȘtergere
  76. Bună dimineaţa !
    Cine se teme de scanare şi de ce ?
    Vampirismul energetic nu poate avea loc decât pe orizontală .
    Mai periculos decât vampirismul energetic este autovampirismul (ca să nu mai fiu "acuzată" că mă dau superioară, cine nu înţelege ceea ce înseamnă autovampirism, să pună întrebări).
    Nu ne poate nimeni fura din energie , mai ales pe verticală, tocmai pentru faptul că acea energie nu ne aparţine. Este un DAR pe care-l primim şi pe care trebuie să-l lăsăm să curgă mai departe.
    Teama că ni se fură energia vine din faptul că refuzăm să-i dăm drumul să curgă mai departe şi prin asta oprim un circuit FIRESC. Această teamă dispare odată cu DĂRUIREA/GENEROZITATEA.
    Mă întorc la Zamolxe : "IUBIREA ESTE PUTEREA ŞI CHIPUL EI ESTE LUMINA".
    Ce vrea să însemne asta ?
    Vrea să însemne că noi SUNTEM... PRIN PUTEREA IUBIRII. De unde derivă că, dacă noi , întreaga noastră structură, n-am fi Iubire, atunci n-am FI.
    Dar ce este IUBIREA dincolo de PUTERE ca şi motor al CREAŢIEI ? Ea este cea mai pură energie.
    Zamolxe zice că Iubirea se vede cu ochiul liber. Cum adică? Păi, El zice că, chipul/forma în care putem percepe Iubirea este Lumina. Ca urmare, atunci când vedem Lumină, privim în Iubire.
    Dar Lumina are şi ea mai multe "forme". Începând de la Lumina Albă Pură (pe care eu am văzut-o în toată splendoarea ei, pentru prima oară , în a şaptea zi de exerciţiu cu sfera) din polul pozitiv, trecând prin materie (care este tot lumină) şi până la întuneric.
    Noi lucrăm cu această Iubire-Lumină, adică o manifestăm. Şi fiindcă Iubirea-Lumină este ca un ocean în care toate, sunt ţesute între ele (părţi componente din acest ocean), fiecare manifestare a noastră , oricât de mică, modifică structura oceanului la nivel vibraţional şi de-aici dinamica lui.
    În funcţie de acţiunile noastre asupra "materialului" care este Iubirea, noi îi dăm o anumită valoarea, calitate (aşa cum olarul i-o dă lutului)
    În această etapă în care ne aflăm noi toţi (adică lumea) ca şi entitate , luată împreună (sau separat) cu planeta, structura care se creează şi modifică permanent, în funcţie de influenţa gândirii noastre, calitatea Iubirii care suntem noi şi a tot ce este în jurul nostru, a ajuns la o limită nepermisă pe scara polarităţii şi ea influenţează IUBIREA ÎN ÎNTREGUL EI.
    Scanarea se face în scopul de a evalua 3 aspecte : 1 - calitatea Iubirii-Lumină-Energie care suntem noi, fiecare ; 2 - cum anume întreţinem sau distrugem această calitate (fiindcă fiecare dintre noi, influenţează acest lucru într-un mod unic) şi 3 - cum să fim ajutaţi (în funcţie de structura noastră unică) să obţinem prin manifestările noastre (de la gând şi până la acţiune) cea mai pură formă de Iubire-Lumină-Energie care poartă amprenta noastră, a fiecăruia.
    Toate acestea, cu scopul de a ridica nivelul vibraţional la nivel de planetă , pentru a echilibra balanţa (într-o primă fază, ca apoi să putem merge mai departe spre pozitiv) . E foarte simplu , dacă facem corespondenţe cu lucrurile obişnuite ;e ca atunci când , dacă s-a făcut frig în casă , dai drumul la căldură, sau, dacă s-a întunecat, aprinzi Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  77. Dincolo de ciocnirile de pe-aici şi făcând un pas în spate ca să observăm în ansamblu, putem observa o REALITATE care, este rezultatul unei "scanări" , cu nimic diferită de scanarea pe care vor să ne-o facă pleiadienii, doar că ei n-o pot evalua pe aceasta, fiindcă nu pot coborâ la o vibraţie atât de ... joasă ... (şi cu asta am răspuns celor care se întreabă , de ce nu ne fac ei o evaluare fără ca noi să facem ... nimic (!) ... ). Nouă ne este uşor s-o observăm (numai dacă VREM) din planul în care activăm ca şi fiinţe întrupate.
    Zicea cineva mai sus că, nu simte din partea Zaryenei Iubire dar că, simte Putere . Păi..., hai fuguţa înapoi la Zamolxe care zice "IUBIREA ESTE PUTEREA..." ... deci, ceea ce simte persoana respectivă, este manifestarea plenară a Iubirii, Zaryenei - FORŢA, SIGURANŢA, HOTĂRÂREA, PUTEREA, VOINŢA, DĂRUIREA, PROTECŢIA , RESPONSABILITATEA, FER-MI-TA-TEA ..., etc ; într-un cuvânt IUBIREA CU TOATE ATRIBUTELE EI.
    De ce vede prietenul nostru dintr-un unghi de percepţie negativ, această Putere ? Iarăşi este simplu - FIINDCĂ PRIVEŞTE DIN UNGHIUL ACELA !!! Dar dacă ar schimba "jdemii" de unghiuri, ar ajunge într-un final să PERCEAPĂ Iubirea Zaryenei... şi nu numai atât ... ! Şi-ar mai da seama prietenul nostru că, are o problemă cu percepţia asupra Puterii...
    Eu consider "Legile lui Zamolxe" (lucrare a gazdei noastre) cel-mai-bun-manual-de-dezvoltare-personală, iar pe cei care ÎMI CER să-i îndrum (fiindcă nu trag pe nimeni de mânecă , ci, cel mult întreb : vrei să te ajut? căci eu pot asta. ŞI POT.), în funcţie de abilităţile lor naturale (pe care eu le descopăr în matricea lor energetică) le dau ca "temă" să studieze aceste "legi". Dar mai înainte, ca să înţeleagă ce... şi cum sunt structuraţi, trebuie să STUDIEZE capitolul "Corpurile subtile" care este o "anatomie subtilă a fiinţei umane".
    De ce consider eu că această lucrare este cel mai bun manual de dezvoltare personală ( mi-am atras multe... antipatii < ca să mă exprim elegant> şi pe această temă) ? Fiindcă "legile" nu numai că, ne sunt "aduse la nas", toate într-un singur pachet, ci ne sunt şi explicate ... nu de către oricine, ci ..., chiar de către Zamolxe. Dar chiar şi-aşa , eu mă bazez pe simţurile mele , dar şi pe capacitatea mea de procesare a informaţiilor, şi fiindcă înţeleg foarte bine din ceea ce explică Zamolxe, trecut prin filtrele mele de gândire-procesare, îi pot ajuta pe ceilalţi să înţeleagă acolo unde nu pot pătrunde.
    Aceste legi sunt, în opinia mea, o formă largă (desfăşurată) a unui cod de principii care dau o conduită armonioasă unui om, şi anume codul celor "10 porunci" (vă rog să depăşiţi sfera joasă în care termenul "poruncă" vă poate atrage, iar pentru asta le puteţi numi "legi").
    Este atât de bună lucrarea aceasta, că nu există întrebare la care să nu-ţi asigure un răspuns, fie direct de la sursă , fie prin inducere a unor stări care te conduc la răspunsurile pe care le aveai în interior şi nu ştiai de ele.
    Dacă fiecare persoană (cel puţin de aici) s-ar apleca mai Atent la Lucrarea asta, pe lângă faptul că ar avea un câştig imens, prin deschiderile pe care le induce (chiar şi o simplă lecturare), toate discuţiile contradictorii de aici, ar dispărea ca un fum .
    Dar ceea ce este relevant acum, dacă privim structura creată aici, ea reflectă...( ATENŢIE !) structura societăţii româneşti (cel puţin)...
    Să medităm dară... !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Rennatosa Josai

      S-ar putea să te surprindă, dar… din momentul în care am citit „Legile lui Zamolxe”, această carte a devenit „Biblia” mea. Lectura ei mi-a provocat un foarte puternic sentiment de… reamintire! Perspectiva oferită, precum şi profunzimea ei nu am mai întâlnit-o în nici o carte de acest gen până atunci şi nici după aceea.
      Ca şi Isus, Zamolxe se exprimă de multe ori prin metafore, pilde. Ca să le pătrundem sensul, trebuie… simţite. Nu se pot înţelege raţional, cu mintea. Aşa şi cu expresia „Iubirea este cea dintâi putere şi chipul ei este lumina.” Pentru că aşa s-a exprimat Zamolxe. Vezi pagina 181, ultimul aliniat, din Legi. În exprimarea lui nu este accentuat cuvântul putere. În exprimarea ta este. Ori asta îi schimbă total sensul. Chiar tu recomandai într-o postare anterioară să fim atenţi la cuvinte. Din exprimarea ta se înţelege că iubire = putere. Nu este acelaşi lucru şi nu asta am înţeles eu că vrea să transmită Zamolxe. Una este puterea „din” iubire şi alta este iubirea de putere. Ultima o exclude pe prima… Altfel spus, iubirea de putere nu este iubirea de care vorbeşte Zamolxe.
      Toate cele bune.

      Teofil

      Ștergere
    2. Nu mie şi nici lui Zamolxe trebuie să-i ceri lămuriri ci , trebuie să schimbi unghiul de percepţie.
      N-ai citit cu ATENŢIE! Vezi ce-am mai scris despre PUTERE. Dar ca să înţelegi, mută-te din unghiul acela (este un lucru pe care nu pot să-l fac eu pentru tine, ci numai tu POŢI... dacă VREI) . Eu ţi-am atras doar ATENŢIA (iată că nu doarme! profită (tu)de acest lucru)

      Ștergere
  78. O să ziceţi că scriu mult. Dar scriu mult pentru că ŞTIU mult.
    "CUNOŞTE CĂ ŞTII" este deviza care mă călăuzeşte.
    Dar să ŞTIŢI că , faptul că ŞTII, nu face nici cât o ceapă degerată, dacă nu-i dai drumul să curgă ; dacă nu împarţi. Pentru că ŞTIINŢA aceasta nu-mi aparţine; EA NU ESTE A MEA. E vine de la CEL DE DEASUPRA MEA. Iar cel de deasupra mea, o primeşte de la CEL DE DEASUPRA LUI.
    Este o relaţie pe care trebuie să o simtă fiecare, fiindcă fiecare O ARE - EU-HRISTOS-DUMNEZEU.
    Adică , Eu ca Spirit (uitaţi de ego, fiindcă el este un virus; o anomalie care este posibilă în condiţiile perturbaţiilor vibraţionale joase) ce se manifestă în materie, SUNT în relaţie (ce tinde să evolueze PERMANENT) cu HRISTOS care se naşte (derivă) DIRECT din TATĂL.
    Aceasta este relaţia DIRECTĂ; IDEALĂ.Însă ea suferă diverse intervenţii pe parcursul (şi în funcţie de) evoluţie/involuţie, când primim AJUTOR de la Fiinţele/Entităţile ce sunt pregătite pentru fiecare nivel.
    Oricare ar fi condiţiile în care Omul se manifestă, el trebuie să aibă CLAR în minte acest IDEAL -EU-HRISTOS-DUMNEZEU, fiindcă mai devreme sau mai târziu, el se va DESĂVÂRŞI, tocmai pentru că aceasta este menirea lui - să ajungă într-o formă DESĂVÂRŞITĂ.
    Sunt unii care au înţeles asta parţial şi s-au cocoţat în vârf de munte şi strigă de-acolo la ceilalţi. Acestora le spun aşa : DAŢI-VĂ JOS DE-ACOLO! fiindcă locul în care trebuie să ne aplicăm cunoaşterea (să ne manifestăm) este jos, la firul ierbii ... dar şi pentru că, zona de sus, aparţine entităţilor care nu sunt închise într-un trup material... şi nu poţi fi "şi în căruţă şi în teleguţă" fiindcă rişti să ajungi "slugă la doi stăpâni" (devine aroganţă, cunoaşterea trâmbiţată de sus, iar aroganţa , ştim deja că se naşte din ego şi este întreţinută de acesta).
    O să zică unii, că şi eu fac asta...! dar acestora le răspund că unghiul din care mă privesc ei, este unul foarte strâmt, fiindcă nu mă cunosc... şi ei nu ştiu că eu adun bobiţele de aur din noroi, unde mă murdăresc zdravăn, apoi îmi cheltuiesc timpul şi energia (pe care alţii o irosesc în cluburi, baruri sau la bârfe, etc.) ca să mă curăţ (Remer Ra şi nu numai el, ştie ce înseamnă asta).
    Iată de ce am postat "mostra" aceea aseară, ca să înţelegeţi că ceea ce fac eu nu e uşor, dar, dacă din zece oameni, am ajutat numai unul să iasă SINGUR din hăţişurile ego-ului, nu am împlinire mai mare.
    Aş fi putut să scriu în cărţi şi pe bani, ceea ce ştiu, dar, ca o recunoştinţă a faptului că eu am primit (nu-i mai puţin adevărat că, a durat ceva vreme să învăţ ce înseamnă "a primi) tot ceea ce ştiu şi că n-am fost lăsată să zac în ignoranţa în care mă sufocam, las să curgă totul înafara mea, pentru cei cărora le e "foame" şi îmi asum faptul că, sunt unii care zic că "strugurii sunt acri".
    Deasemeni, caut ca limbajul meu să fie unul simplist din două motive : 1- Întoarcerea de la complex la simplu (de la care am plecat iniţial) şi 2 - am avut revelaţia faptului că, oamenii al căror limbaj s-a păstrat în simplitatea lui, chiar dacă par mai necultivaţi, înţeleg mai uşor esenţele, decât cei care înghesuie literele (cu vibraţiile lor cu tot)în structuri ce vor să fie recunoscute ca şi academice.
    Deşi sunt tentată să fac asta la fiecare comentariu, mă opresc totuşi de multe ori, din a-i mulţumi lui Remer Ra ( fiindcă s-a pus pe Sine în slujba oamenilor, îndurând multe , iar mie mi-a pus în faţă "Legile lui Zamolxe" care m-au ajutat să aşez pe căprării toată cunoaşterea acumulată de-a lungul a cca 20 de ani) fiindcă asta este atât de puţin... !!! MULŢUMESC , MESAGER DE AUR !

    RăspundețiȘtergere
  79. Uite cum e (că nu vreau să te las fără răspuns, dar trebuie să ies) - un cuvânt, capătă deja alte vibraţii dacă îl treci în altă limbă, fiindcă el capătă altă structură de sunete care au alte vibraţii !
    Acelaşi cuvânt, dacă îl iei cu tine pe scara evoluţiei, pe fiecare treaptă el capătă alte valenţe .
    Acum să nu te superi (că am fost şi eu pe-acolo) dar îl priveşti de dedesubt ! Ridică-te din ce în ce mai sus şi îl vei vedea în altă Lumină (nu trebuie să faci asta fiindcă aşa spun eu, ci, de dragul cunoaşterii) !

    RăspundețiȘtergere
  80. Rennatosa, ma alatur si eu celor care intai ti-au sugerat, apoi ti-au explicat, apoi te-au rugat... sa-ti faci blog, sa ne lasi sa mai putem si noi respira un pic pe aici... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, vezi ce vasăzică un unghi îngust !? Respiraţi frate că este din belşug ! Dar respiraţia completă se face în două etape inspir-expir ... acum eu mă prefac că nu ştiu pe care etapă vă sufocaţi voi... numai aşa de dragul vostru ... !!! Însă ... dacă aveţi curajul şi "vederea" limpede, mă tem că, deşi "inspiraţia" este izvor nesfârşit şi nu există risc pe latura asta, pe expiraţie e o problemă, fiindcă se creează un blocaj în interior sau nu aţi dat încă de izvorul acela nou (fiindcă cel vechi ... fierbe ca de obicei !)...
      Hmmm ! grea treabă ! Nu ?
      Dar vezi tu, Flavian, cum stă treaba ...!?
      Nu crezi că e treaba gazdei să hotărască cine-i calcă pragul ?
      Ce-ar fi, dacă acasă la tine , nişte musafiri ar sugera, explica, ruga... pe alţi musafiri, să plece de-acolo ...!?!
      Gândeşte înainte să vorbeşti .
      p.s. nu te obosi să răspunzi ! păstrează-ţi expirul pentru atunci când ai într-adevăr ceva de spus

      Ștergere
    2. Rennatosa…

      Nu răspund în locul lui Flavian, dar are dreptate.

      În ce te priveşte, te-ai autodescris impecabil şi deosebit de frumos când ai spus: „Cunoaşterea trâmbiţată de sus devine aroganţă, iar aroganţa, ştim deja că se naşte din ego şi este întreţinută de acesta.”
      Întrebare retorică: al cui ego îl vânezi?

      Din ce mi-ai răspuns mie, este evident că nu ai înţeles nimic din ce am vrut eu să spun. Poate nu m-am exprimat suficient de clar… Iar explicaţii nu am cerut nimănui.

      Dacă chiar eşti atât de… sus pe cât pretinzi, mă mir că nu ai observat un fenomen mai mult decât evident: când cineva dă sfaturi, primul om are nevoie de ele în cea mai mare măsură, ca să le aplice, este chiar cel care le dă. Un înţelept îşi spune părerea (dar numai când este cerută!) şi, mai mult, într-un mod în care nu-l face pe celălalt să se simtă inferior.
      Ce te îndreptăţeşte să-i spui „mucosule” la cel care semnează kokorol? Nu ştiu de ce Remer Ra a permis apariţia acelui comentariu.

      Întrebare pentru Dan: te-ai scăpat de Eduard, dar te-ai pricopsit cu Rennatosa. Ce nu ai vindecat?
      Iartă-mă. Mulţumesc.

      Teofil

      Ștergere
  81. Mai fratilor, sa fim relaxati si, bineinteles, atentie la neatentie. Totul este in ordine,

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...va recomand un documentar publicat de MisaTv: Cometa Ison. Evenimentul. adevarul despre ele.
      Se pare ca in comentariile voastre, lucrurile majore au devenit minore si lucrurile minore tind sa devina majore.
      Aveti mare grija prieteni dragi.
      Fiti binecuvantati.

      Ștergere
  82. Am sa scriu foarte concis si cat mai clar. Am sa folosesc termeni si exprimare tipica 3D.
    Le iau in ordine si daca ramane ceva in afara, imi cer scuze anticipat!
    Discutia care este aici mai sus este doar la nivel de minte, iar sa rulez la nivel mental pentru mine este obositor. In ultimele 2 zile am incercat sa explic unui om cu calm si foarte asertiv de ce nu ma intereseaza sa ma casatoresc cu el. Cine nu a inteles in primele 5 minute, nu va intelege nici in 5 ani. Asta e pe probate.
    Si pentru ca vorbim despre ceea ce unii numesc Limbaj Comun necesar in relationare.

    I s-a paruit cuiva amuzant ca am vorbit despre Batman, Superman si alti supereroi. Uneori mai urmaresc programele TV, cel putin asa pe sarite ca sa imi dau seama pe ce se marseaza. De ce?! Pentru ca tot ceea ce vedem la TV ne face programare mentala la nivel subconstient. Nu am putut sa nu observ in perioada vacantei de iarna o puzderie de filme cu supereroi care lupta pentru dreptate si salveaza lumea, orasul, situatia, etc. Uite asa se face programarea mentala! Simplu si facil. Iar aceste elemente intra in subconstientul colectiv, implicit ne "afecteaza" pe toti.
    La stiri numai dezastre, crime, accidente, etc. Emisiunile de "divertisment" majoritatea de indobitocire. La desene animate recunosc ca nu am facut o scanare, dar ultima data cand am verificat erau pline de agresivitate. Ce am mai sesizat, a fost un substrat energetic de joasa vibratie (ceva gen teama-anxietate) la niste seriale dintre cele mai urmarite. Substrat pe care serii anterioare nu l-au avut. Mda, manipulare energetica si programare mentala.
    Nu stiu de unde a aparut acest mit al supereroului care salveaza lumea, dar am stat si m-am gandit daca in povestile si basmele autohtone exista asa ceva. Si din cate imi amintesc eu avem niste "supereroi", dar devin asta in relatie cu sine. Adica ofera un model mai sanatos decat Bruce Willis. Sunt eroi care depasesc niste probe initiatice si oarecum se depasesc pe sine.
    O programare mentala a asumarii responsabilitatii ar fi mai utila, dar nu am vazut asa ceva.

    De ce aleg sa ma rog?! Simplu.
    Exista niste caracteristici in mine care ma ajuta sa manifest usor ce gandesc. Asadar uneori se materializeaza lucruri pe care le spun sau le gandesc in treacat, fara sa le dau importanta.
    Si testand aceste abilitati de manifestare, era cat pe-aci sa fac niste magarii mai mari decat mine.
    Am blocat o lectie de viata a unei cunostinte pentru ca are un hobby cu care nu sunt de acord (vanatul). Asta nici nu e asa grava, pana la urma mi-am dat seama si am sters toate programele legate de asta.
    Dar cea mai mare magarie a fost cand am cerut ceva pentru o persoana apropiata legat tot de o lectie de viata si a primit o infuzie atat de mare de energie incat a destabilizat-o total. Era 12 noaptea si stateam panicata realmente nestiind daca sa duc persoana respectiva la spital sau nu. Nu mai stiam cum sa retrag intentia facuta. Nu e de joaca.
    Si pentru ca nu pot sa stau asa fara sa fac nimic, ma rog pentru oameni, pentru planeta, pentru rezolvarea unor situatii, pentru prieteni, pentru mine, etc. Atunci cand ma rog, las intelepciunea divina, mintea universala sa se manifeste, nu mai fac programari din mintea mea umana cvasi-limitata, supusa erorii. Si implicit nu mai fac magarii.
    Am obtinut si rezultate extrem de pozitive cu aceste "organizari ale realitatii", dar am facut si magarii, chiar si cu mine. Au fost toate lectii.
    Am sa urmaresc in continuare discutiile, nu mai intervin.
    Procesarea asta la nivel de minte umana ma oboseste cand uzez prea mult de ea.
    Asteptam cu interes urmatoarea transmisiune!
    Avem luna plina, atentie ce emotii ies la suprafata.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  83. Rennatosa , esti superioara din toate punctele de vedere - tu le stii pe toate , si atunci cand le stii pe toate trebuie sa dai lectii celorlalti . cred ca ai invatat asta de la marii maestrii si in special de la Isus. el mergea din poarta in poarta si intreba " este vre un bolnav aici sau posedat ca am chef de niste vindecari

    RăspundețiȘtergere