.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 15 ianuarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (6)



Zaryiena: Bine v-am regăsit, prieteni dragi! Mă adresez acum nu doar sufletelor pleiadiene, ci tuturor celor care cred, din toată ființa lor, că pe această planetă poate fi reinstaurată pacea, armonia și lumina divină! Mă adresez celor care cred în iubire și fraternitate, în respect pentru orice ființă vie, celor care cred în șanse egale pentru toți oamenii!
Fiecare dintre voi sunteți o proiecție a divinității pe acest pământ! Să nu uitați nicio clipă acest lucru! Niciodată! Nu vă pierdeți credința în forțele voastre chiar dacă totul pare că se prăbușește sub voi! Voi sunteți totul! De la voi a pornit totul și la voi se va întoarce totul!
Noi nu suntem cu nimic deasupra voastră precum nici voi nu sunteți mai prejos de nimeni! Ați ales să experimentați separarea, haosul, disperarea, necunoscutul, moartea și multe altele pentru că știați că aveți puterea de a face acest lucru. Ceea ce voi ați câștigat în această aventură de mii de vieți, departe de adevărata voastră casă, nu se va pierde! Cu toții vom avea de câștigat!
Cei mai mulți dintre voi ne priviți ca pe niște ființe extraordinare, ca pe niște ființe preaputernice, care pot face orice doresc. Nu este așa! Nu suntem mai magnifici decât voi și nici mai puternici! Chiar dacă avem un avans tehnologic și spiritual față de voi, trebuie să știți că noi nu suntem cu nimic mai presus de voi. Avantajul nostru este doar unul temporar, datorat unui cumul de factori. Și voi veți ajunge acolo, chiar în scurt timp! Cei mai mulți dintre voi ați fost alături de noi, timp de multe vieți, în foarte multe lumi minunate din această parte a galaxiei.
Începând cu acest nou ciclu solar, planeta voastră a intrat într-o nouă etapă de transformare! Va urma o epocă a marilor schimbări, o epocă în care veți depăși condiționările date de trup și veți intra în rândul oamenilor-înger. Și noi am trecut prin această transformare cu mult timp în urmă și știm că nu este o etapă ușoară. Și nouă ne-a fost greu să pășim într-o lume nouă, să abandonăm concepte și tradiții vechi, să ieșim dintr-o lume iluzorie, oarecum stabilă și ușor confortabilă. Am făcut-o până la urmă deoarece chemarea spiritului nu poate fi ignorată pentru mult timp. Focul interior este invincibil și nimic nu poate să-i stea împotrivă!
Treziți-vă oameni-înger! Treziți-vă din somnul egoului vostru! Aruncați măștile ignoranței și ale fricilor de tot felul! Redescoperiți cine sunteți cu adevărat! Lăsați focul interior să iasă la suprafață și să lumineze totul în jurul vostru! Dincolo de numele vostru, de profesia voastră, de atributele voastre, de măștile voastre, dincolo de forma voastră fizică, se află lumina vie. O veți găsi peste tot în Univers. Este lumina care și-a luat nenumărate forme și nenumărate măști. Este lumina care își experimentează propria creație!
Recunoașteți-vă divinitatea! Recunoașteți-vă puterea de creatori! Știți voi oare că tot ceea ce vă puteți imagina poate prinde viață? Știți voi oare că imaginea este sâmburele oricărei creații? Știți voi oare că singurul lucru care vă desparte de zei este credința în propriile puteri?
Omule, oare cât vei mai orbecăi în întuneric? Cât te vei mai complace în propria ignoranță? Nu te mai identifica cu corpul tău fizic! Acesta este doar un instrument și nu cel ce ești tu cu adevărat! Iluzia de entitate separată de Univers te-a pus în situația de a căuta putere în lumea efectelor. Oricât vei alerga în această lume, oricâte bogății vei aduna, oricâte iluzii vei vâna, nu vei putea găsi adevărata fericire! Fericirea nu o găsești în creație ci în creator! Ea este atributul viului!
Oprește-te o clipă din toată această alergătură! Închide ochii trupului și deschide-ți ochii sufletului! Ceea ce vezi este totul și nimicul! Universul este creația tuturor și aparține tuturor! Ieși din capcana trupului și a minții limitate de materie și formă!
Celor care se simt părăsiți și singuri: Nici nu știți cât de mult sunteți iubiți și câtă lumină se revarsă asupra voastră în orice moment! Deschideți-vă inima și veți simți că nu există singurătate! Căutați iubirea în inimile voastre și ea va atrage iubirea din alte inimi! Descoperiți comorile din suflet și veți vedea că adevărata voastră ființă este dincolo de trupul fizic!
Celor care se simt neputincioși: Treziți-vă corpul de lumină și prin el redescoperiți lumea! Treziți-vă corpul de lumină și prin el recreați lumea! Prin el veți dobândi puterea de a manifesta lumina, armonia, iubirea. Așadar, asta trebuie să faceți: să iubiți, să manifestați lumina sâmburelui divin din sufletul vostru și să aduceți armonie în trup, minte și suflet, precum și în ceea ce gândiți, vorbiți și făptuiți. Faceți acest lucru cât mai des cu putință și vă veți trezi corpul de lumină! Odată trezit acest corp, nu veți mai cunoaște tristețea, durerea, boala, singurătatea, restricțiile de tot felul, iar cărările se vor bătători în fața voastră văzând cu ochii!
Celor care se simt aruncați într-o lume străină: Știm că cei mai mulți dintre voi vă simțiți prizonieri în propriile trupuri pământene, știm că ați vrea să ieșiți din această carapace dură, știm că vă simțiți abandonați într-o lume necunoscută, neprimitoare, unde nu domnește legea și lumina ci fărădelegea și întunericul. Știm că unii vă considerați chiar pedepsiți pentru păcate pe care nu știți să le fi comis. Voi nu ați fost abandonați și nici nu sunteți pedepsiți! Ați ajuns aici pentru că aveți puterea de a schimba totul pe acest pământ! Ați ajuns aici pentru că ați dorit să-i ajutați pe acești frați, care se zbat în necunoaștere, ignoranță și întuneric! Ați ajuns aici pentru că nimeni altcineva nu a dorit s-o facă, deși strigătele lor de ajutor răzbat Universul de sute de ani!

Deși transmisia a durat puțin mai mult timp decât data trecută, pot spune că am simțit-o la fel de puternic. La scurt timp și-a făcut simțită prezența Oryen. Fiind mult mai liber în ”mișcare” atunci când sunt conectat cu el, i-am și adresat câteva întrebări.
Remer Ra: În mod clar, e o mare diferență față de ultima transmisie. Am simțit o altfel de vibrație, mult mai caldă, mai delicată, dar la fel de puternică. M-a făcut să mă simt mult mai relaxat. Ce anume a determinat această schimbare?
Oryen: Este vorba de recepția ta și de efectul ei asupra corpului tău reactiv. Data trecută a fost vorba nu de mesajul în sine ci mai mult de reacția ta la interacțiunea cu un câmp mental foarte puternic. Nu te neliniști căci lucrurile se vor regla de la sine la următoarele transmisii.
Remer Ra: Înseamnă că am interferat destul de mult cu transmisia. Am transferat o bună parte din agresivitatea mea în mesajul de la Zaryiena.
Oryen: Este oarecum normală această interferență. Mesajele Zaryienei au un puternic substrat energetic, care pătrund adânc în mintea și sufletul celui care citește. Interferențele tale nu sunt importante; pot fi doar sesizate de către cei care privesc superficial lucrurile. Prin urmare, nu ai de ce să te neliniștești! Interferențele nu pot avea rolul de cheie sau de portal. Din aceste mesaje, este asimilat doar ceea ce trebuie. Am luat în calcul toate variantele posibile.
Remer Ra: Ce poți să ne transmiți în legătură cu noul an? Știu că viitorul îl creăm noi înșine prin ceea ce gândim, vorbim și acționăm în prezent, dar mai sunt și condițiile exterioare și se știe că acestea pot determina schimbări sau chiar evoluții spectaculoase. Mă refer în principal la intervențiile voastre, ale ființelor spirituale, ale entităților de lumină, energetice, ale ghizilor etc. Am primit o „șoaptă„ că se vor deschide mai multe porți anul acesta. A fost o transmisie aproape sonoră. Entitatea care mi-a transmis această informație avea o vibrația oarecum asemănătoare cu cea a lui Zamolxe. Ce poți să-mi spui despre acestea?
Oryen: Este adevărat! Deja s-au deschis mai multe porți către lumea voastră și altele se vor deschide în perioada imediat următoare, dar acestea nu au un rol cauzal. Ele vă vor susține în demersurile voastre de a vă depăși propria condiție. Prin aceste porți vă veți conecta la energii diverse, la unele portaluri interdimensionale, la arhive din vechime, sau chiar la proiecții dintr-un viitor probabil.
Remer Ra: Cum le putem localiza? Mă refer la cele din zona noastră geografică.
Oryen: Ele trebuiesc privite ca niște spații subtile! Nu pot fi detectate de către aparatura voastră actuală. Doar cei care au vibrația apropiată lor le pot detecta și pot interacționa cu ele. Altfel nu se poate! Chiar dacă le-ați detecta, nu le puteți accesa dacă nu aveți cheia de acces! Toate aceste porți sunt păzite de către entități evoluate. Cheia de acces o primiți de la aceste entități.
Remer Ra: Ceva îmi spune că ele sunt situate în arcul carpatic, mai cu seamă în centrii Kogaiononului, adică în Rarău, Ceahlău, Bucegi, Retezat. O simt din toată ființa mea!
Oryen: Nu numai! Sunt și în zonele de deal și de câmpie.
Remer Ra: Ce trebuie să facem pentru a primi această cheie de acces? Ce reprezintă ea?
Oryen: Vei primi informații despre toate aceste lucruri de la entitatea divină pe care o numiți Zamolxe.
Remer Ra: Mi-a făcut de câteva ori scurte vizite dar nu mi-a mai transmis informații. Mi-e dor de vibrația sa. 
Oryen: Îl vei simți și auzi curând. Vom relua comunicările în prima parte a lunii următoare, când vei primi instrucțiunile legate de primele transmisii ale rețelei de sateliți.

88 de comentarii:

  1. Multumesc dle Remer Ra! :)
    De data aceasta forma lingvistica a mesajului se apropie mai mult de vibratia reala a transmisiunii, dar mai este putin pana acolo. Si oarecum "corespunde" mesajul cu vibratia pe care o simt eu subiectiv ca fiind a Pleiadienilor. De aceea ziceam ca tot ceea ce primim de la alte entitati trece prin filtrul propriu si ne poarta amprenta.
    Acest mi se pare un mesaj de empowerment, de incurajare, de acceptare, de iubire.
    Redarea mesajelor se apropie tot mai mult de vibratia lor.
    Multumesc inca o data!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc, deci totul e ok, zi bună și s-auzim de bine :)
    adriana

    RăspundețiȘtergere
  3. mult mai calda vibratia , placuta mangaietoare - cu adevarat feminina

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaa, totul e ok, am inteles :)
    Il asteptam pe zamolxe deci

    Petr

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumim Zaryena, Oryen şi Remer Ra !
    Astăzi e o zi specială ! De cel puţin o mie de ori specială !
    Am început-o cu Eminescu, încă de la ora 0, apoi am stat la sfat cu Îngerii, am călătorit împreună cu ei prin Împărăţie şi după aceea m-am întors să binecuvântez răsăritul.
    Mii de raze m-au întâmpinat; unele veneau de la soare, altele din univers, altele ţâşneau pur şi simplu de la pământ, din pământ şi de pe pământ ... de la ţărână, de la munţi, de la izvoare, de la copaci, de la animale, de la oameni... şi toate s-au adunat în inima mea, de unde au plecat într-un torus multicolor , care ştia singur care-i este menirea ...
    În această stare, mi-e dor de ţara din viziunile mele şi mi-e dor de Eminescu ...
    "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
    Tara mea de glorii, tara mea de dor?
    Bratele nervoase, arma de tarie,
    La trecutu-ti mare, mare viitor!
    Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul,
    Daca fiii-ti mindri aste le nutresc;
    Caci ramine stinca, desi moare valul,
    Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

    Vis de razbunare negru ca mormintul
    Spada ta de sânge dusman fumegind,
    Si deasupra idrei fluture ca vintul
    Visul tau de glorii falnic triumfind,
    Spuna lumii large steaguri tricolore,
    Spuna ce-i poporul mare, romanesc,
    Când s-aprinde sacru candida-i vilvoare,
    Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

    Ingerul iubirii, ingerul de pace,
    Pe altarul Vestei tainic surizind,
    Ce pe Marte-n glorii sa orbeasca-l face,
    Când cu lampa-i zboara lumea luminind,
    El pe sinu-ti vergin inca sa coboare,
    Guste fericirea raiului ceresc,
    Tu il stringe-n brate, tu îi fa altare,
    Dulce Romanie, asta ti-o doresc.

    Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
    Tinara mireasa, mama cu amor!
    Fiii tai traiasca numai în fratie
    Ca a noptii stele, ca a zilei zori,
    Viata în vecie, glorii, bucurie,
    Arme cu tarie, suflet romanesc,
    Vis de vitejie, fala si mindrie,
    Dulce Romanie, asta ti-o doresc! "

    Fii binecuvântat de-a pururi , Maestre !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i si multumim frumos, tuturor vazutelor si nevazutelor.
      (va spusesem si io, la randul meu, ca totul este in ordine)

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Re-aducere aminte...

      Rugăciunea către Maica Domnului

      Mihai Eminescu :

      "Crăiasă alegându-te
      Îngenunchem rugându-te,
      Înalţă-ne, ne mântuie
      Din valul ce ne bântuie;
      Fii scut de întărire
      Şi zid de mântuire,
      Privirea-ţi adorată
      Asupra-ne coboară,
      O, Maică prea curată
      Şi pururea fecioară,
      Marie!

      Noi, cei din mila Sfântului
      Umbră facem pământului,
      Rugămu-ne-ndurărilor,
      Luceafărului mărilor;
      Ascultă-a noastre plângeri,
      Regină peste îngeri,
      Din neguri te arată,
      Lumină dulce clară,
      O, Maică prea curată
      Şi pururea fecioară,
      Marie! "
      ( Rugăciune rostită -şi - de Papa Ioan Paul al II-lea în Piaţa Sfintei Catedrale din Roma)

      In /prin atenţie spre Sine, Mihail - înălţând ...atunci...gândurile (stările sufleteşti ) oamenilor din apropiere..Re-întrupaţi..

      In starea de Re-cunostinţă mă indrept cu atentia spre Sine, în a sa viaţă Christos fiinţează. Din a Sa pace El este prezentă în noi..

      Pacea Hristică este prin noi !

      Eu, Florentin...

      Ștergere
  6. Salut Remer,

    Va fi necesara deplasarea langa aceste porti?
    Se vor infiinta comunitati care se vor dedica utilizarii potentialului oferit de aceste porti?

    Daca aparatura nu e capabila sa le detecteze inseamna ca viitorul nu mai apartine progresului stintific si tehnologic ca pana acum. Intreaga stiinta se bazeaza pe observatie si experiment ori tipul asta de cunoastere nu permite tocmai aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca va fi necesara deplasarea la aceste porti.
      Nu stiu daca se vor infiinta comunitati langa ele. Eu simt ca da.

      Aparatura noastra nu le poate detecta... inca. Aceste porti au conexiuni cu realitatea, prin urmare sunt detectabile.

      Ștergere
  7. Urmaresc cu mare atentie postarile tale ... si empatizez cu tot ne transmiti. Te rog sa/mi spui daca ai vazut inelul imens din jurul lunii de aseara...simt ca e ceva magic...te rog sa imi dai niste indicii daca poti.... e foarte important pentru mine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic spectaculos sau magic... dar e frumos. E vorba de fenomenul de halou lunar, datorat reflexiei luminii Lunii de cristalele de gheata din norii de mare altitudine.

      Ștergere
  8. Energia "funciara" a Zaryienei este aceeasi in ambele transmisii. .Doar ca, de aceasta data, informatia este imbracata intr-o nota mai suava, prin care ni se re-aminteste una din "lectiile" esentiale ale tuturor speciilor. "FERICIREA NU O GASESTI IN CREATIE CI IN CREATOR" ...adica in IUBIREA PURA.
    Multumesc, Remer Ra, pentru rolul pe care ti l-ai asumat si astfel, inclusiv prin aportul tau, sa ajungem sa ne bucuram de toate aceste daruri care vin spre noi!
    Monica B

    RăspundețiȘtergere
  9. De luni am inceput sa nu mai meditez dupa-masa pentru a trimite acea minge spre spatiu , iar de atunci am inceput sa nu mai am visele pe care le aveam atunci cand trimiteam mingea de foc deasupra capului catre cer . De maine voi relua meditatia pentru a reavea acele vise in care informatiile curg , iar eu pot controla visul ( sa nu mai zic ca in acele vise primesc premonitii despre viitor , cum va fi si cum nu va fi daca nu voi lua parte la schimbari ) . Multumesc si la revedere


    ZaRadu

    RăspundețiȘtergere
  10. La exercitiul acesta cu sfera am observat sa este similar cu tehnicile predate in Taoism de Mantak Chia, iar acolo indicat este sa incepi prin armoniza corpul cu surasul interior, o stare de mica iubire ce o trimeti corpului tau. Practicand asta des dispare teama inoculata in diferite parti ale corpului.
    Am observat ceva la exercitul cu sfera, eu o fac in felul meu invatat cumva tot de la ''Ei''-sau cine o fi fost, de a pune iubire in ceea ce fac, apoi azi am pus si gandurile, precum un bulgare de nea rotit de sus in jus si iar sus am lasat sa se adune gandurile, eventualele incertitudini si solicitari.
    Nu pot spune ca am simtit chiar ca o sfera (uneori aveam senzatia ca da pe laturi si ca o pierd sau ca nu are forma concreta) dar ideea este ca numai la gandul prezentei lor gandul la contactul cu ei parca ceva se activeaza automat si simt intepaturi miscari pe crestet iar coloana vertebrala incepe se batzaie usor si in ritm accelerat in fatza si spate.
    Poate ca n-a disparut definitiv acel contact doar eu nu mai receptez ceva atat de clar ca atunci, eu ii vedeam in fatza mea.

    Cred acum as intelege mai bine chemarile catre natura, despre care am spus in comenturile din articolul trecut. Atunci apareau des obsesii de a pleca in natura, ca un dor de ceva nedeslusit.Pana la urma am urmat chemarea dar calculata ''cerebral'' sa am unde, sa am net, etc. Acolo am avut apoi structura unui proiect, nu stiu cat a contribuit la el eventuale sugestii din alte sfere, cat mintea mea si cat o dorinta arzatoare venita din sufletului meu, dar ideea proiectului era de a organiza o locatie departe de orase in natura, iar locul sa contina anumite elemente.
    Am gandit ca ar fi ideal dar in singuratate nu m-a vad 100% , fara oameni in jur, asa ca in timp se vor aduna cei ce rezoneaza cumva; am schitat planurile inclusiv organizarea administrativa care seamana cu ce spuneai tu Dan candva (forma de cerc in cerc), apoi am gandit: bun dar ne vom aduna acolo, ce vom face de restul (tehnologie, hrana,etc) ce vom face daca ne vor ''vana'' cei care ne doresc inapoi in sistem-societate si am avut o scurta receptie:'' va veti ridica atat de mult vibratia incat ei nu va vor vedea''.
    Am inteles foarte clar acest mesaj si mai mult de atat si cum se poate face asa ceva, cumva mental am ''stiut'' cum se poate modifica totul in jur inclusiv calitatea apei si mai mult de atat ca in cazul tehnologiei avem tot ce ne trebuie in interior.

    Am sa plasez un link, o marturisire citita demult da recitita astazi am observat cat de ''altfel'' inteleg expunerea, atat de mult incat sa pot pricepe si ce ''este'' acel personaj care a trait-o, si mai mult de atat am putut intelege intreaga scena relevata ceea ce nu s-a intamplat cu 2 ani in urma cand o mai citisem. Inteleg deci ca ceva se intampla cu reteaua noastra neuronala ca acumularea de informatie si cazna de a o descifra contribuie la extinderea perceptiei, la ''subtzierea'' voalului ce ne separa inca de perceptia Intregului.
    Printre altele expune si vederea multor lumi populate spunand ca nu suntem singuri in galaxie.
    Este clar ca multi dintre oamenii prezenti aici au venit intrupandu-se pentru a-i ajuta pe cei care striga prinsi in capcane mentale, tipare preluate care le deformeaza viata si sufletul. Lumea asta este un fel de treapta intre iad si lumina.
    Iisus spunea despre puterea credintei si increderea in Creator.Abea acum am inteles clar la ce se referea, este extraordinar ce prag depasesti cand dai drumul la teama.
    http://www.efemeride.ro/povestea-unei-experiente-in-preajma-mortii

    cu bine
    resh

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru mesaj, e o bucurie.
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine v-am regăsit !
    Am să postez astăzi, un mesaj al unuia dintre FRUMOŞII care se află sub îndrumarea mea, care este foarte serios şi îşi face temele cu sârguinţă :
    "Multumesc pentru conexiunea cu Remer Ra. Sambata am fost la cursul de nivel 1 predat de acesta. Multumesc pentru tot ce am primit!".
    Pe lângă faptul că acest mesaj îmi umple inima de bucurie, fiindcă îmi dau seama că eforturile mele nu se risipesc în van, aş vrea să vă spun că , lui Florin (că aşa îl cheamă) eu nu i-am spus niciodată să meargă la cursurile lui Remer Ra, iar el nu mi-a spus niciodată că intenţionează asta. Singurul lucru pe care-l fac, este, să le dau ca "temă" (bază de plecare) cel mai bun manual de dezvoltare personală - "Legile lui Zamolxe", Lucrare a lui Remer Ra. Cu asta vreau să spun că, rolul meu de îndrumător este acela, de a le arăta celorlalţi că au aripi să zboare. Dar zborul, direcţia şi-o aleg singuri.
    Sunt unii care mă acuză (autori de carte, "maeştri" şi simpatizanţi de-ai acestora), că eu îi fac reclamă lui Remer Ra. Dar : 1 - eu sunt împotriva publicităţii (de orice natură) şi asta este un lucru cunoscut; 2 - nu-l cunosc personal pe Remer Ra, deşi noi mai avem şi o altă legătură pe altă cale, tot la nivel de comunicare scrisă (nu ştiu dacă el face legătura între postura mea , cea de aici şi cealaltă postură, dar asta nu este important, acum) şi 3 - faptul că "Legile lui Zamolxe" m-a adunat de pe unde eram împrăştiată, această LUCRARE şi-a dovedit singură eficacitatea. Iar dacă eu vreau să fiu de ajutor altora, este firesc să fac această recomandare.
    Vreau să vă mulţumesc încă o dată Maestre, că m-aţi aşezat în matca mea !
    Vă mulţumesc, că mi-aţi primit unul dintre "boboci" la cursuri şi sunt onorată că el beneficiază de îndrumările dumneavoastră preţioase (repet : el a hotărât asta) !
    Am postat acest mesaj , fiindcă el nu-mi este adresat doar mie, ci şi dumneavoastră.
    Cât despre despre prezenta postare a dumneavoastră, ea m-a trimis în meditaţie, pe tema "distorsiunilor care au loc în câmpul emoţional al mesagerului, în momentul receptării unor informaţii" (o temă care mi se pare foarte importantă).
    Dar, deşi am înţeles ce anume s-a întâmplat(legat de interferenţe), mai am nevoie să simt mai larg, ca să pot explica acest fenomen (desigur că, în măsura în care această temă captează Atenţia, putem dezvolta o discuţie interactivă ).
    Cu bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Renatosa, nu sunt maestru si nici nu te-am asezat eu in matca ta! Cartea Legile lui Zamolxe (si nu numai) a fost scrisa prin mine, nu de mine. Poate ca ea a fost un catalizator, ca multe alte carti, dar meritul iti revine tie si tuturor celor care au fost in jurul tau (si care ti-au facut bine sau mai putin bine).
      Cursul nu are in vedere primirea de "indrumari" (desi sunt) ci infuzia si schimbul de energii, vibratii si, pentru unii, descatusari si aduceri aminte.

      Ștergere
    2. Ca de obicei , nu fac afirmaţii fără acoperire . Ştiu că sunteţi modest şi de la un anumit nivel acest lucru este natural, dar de multe ori, nu ne dăm seama de rolul nostru în evoluţia (sau involuţia ) celorlalţi. Sigur că aţi înţeles ce am vrut să spun , când am afirmat că "m-aţi aşezat în matca mea", fiindcă eu nu l-am întâlnit niciodată pe Zamolxe, ca să-mi explice ce şi cum trebuie să fac, cu un morman de informaţii fără cap şi fără coadă.
      "Legile lui Zamolxe" nu sunt numai un cod de legi care sunt explicate graţie lui Zamolxe . Maniera în care cartea, în general, este scrisă (amprenta dumneavoastră) face ca, ea să fie uşor de asimilat şi de înţeles (pentru cine este interesat, dar şi pe frecvenţa respectivă).
      Apoi , întrebările pe care le puneţi, felul în care sunt formulate , conţin amprenta dumneavoastră (sunt sigură că, de aceea aţi şi fost ales pentru asta). Fiindcă , un anume tip de întrebare , aduce după sine un anume tip de răspuns.
      Când citeşti un astfel de material , participi TRĂIND cu toată fiinţa. Asta face ca o carte să aibă valoare pentru cititor (căci altfel, maculatură am citit şi eu destulă la viaţa mea).
      Eu nu ştiu ce faceţi la cursuri, fiindcă n-am fost (nu încă) dar, sunt sigură că acolo se deschid nişte căi , pe care cursantul îndrăzneşte să păşească , având încredere în îndrumătorul lui (fiindcă nu simt să-l numesc altfel).
      De aceea, vă mulţumesc !

      Ștergere
    3. Evident ca nu-i faci reclama:)

      Mara

      Ștergere
    4. Nu se cheama reclama , se cheama Iubire. Principiul fundamental al Universului, al Vietii.

      Ștergere
    5. Oho ..., draga mea ! Cum ai strâns tu totul într-un singur cuvânt !
      Cu adevărat îţi spun că eşti mai mare ca mine ! Planul din care priveşti tu e mult deasupra nimicurilor cu care ne zbatem !
      Te recunosc, îţi recunosc şi mă simt recunoscătoare !
      Mulţumesc !

      Ștergere
  13. http://www.descopera.ro/dnews/11891638-cea-mai-curata-si-mai-intunecata-bolta-cereasca-de-pe-terra-a-fost-surprinsa-intr-o-filmare-extraordinara-video
    Pentru remer ra si toata ''gasca'' lui.Fara comentarii ! ! !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am urmarit aceasta inregistrare, e spectaculoasa.
      Sunt 2 minute si ceva de magie!
      Eu nu am vazut niciodata bolta instelata atat de clar desi de multe ori stau seara cu ochii-n luna si in stele.
      Recomand tuturor sa urmareasca clipul!
      Anca

      Ștergere
  14. Din articolele trecute inteleg ca Aral,Oryen si Zaryiena sunt ''mana in mana'', aceeasi grupa , acelasi proiect.
    <>

    Dan, de ce vom fi dezamagiti?

    multumesc
    dani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la intrebarea de mai sus, adaugasem un text din articolele tale..l-ai sters, insa ai vazut la care fraza m-am referit. Deci, ce stii despre aceea dezamagire? poate fi legata de faptul ca oamenii asteapta altceva de la ei sau ca primii care-si vor face aparitia fizic aici nu arata cum s-ar astepta multi?
      mersi

      Ștergere
    2. Eu nu pot sterge fraze din mesajele tale; poate ca programul nu ti-a acceptat copierea textului.
      Nu stiu ce asteapta oamenii de la ei. Eu stiu ca ei (pleiadienii, arcturienii, andromedanii etc.) asteapta ca semenii lor intrupati pe pamant sa-si faca treaba pentru care au venit.

      Te referi la faptul ca din punct de vedere fizic ar putea arata intr-un fel anume?

      Ștergere
    3. Pacat ca s-a pierdut textul, ''muncisem'' putin sa-l adun din cateva articole de ale tale, pe care recitindu-le acum le percep intelesuri care initial imi scapasera.
      Este vorba de o fraza in art.solarienii si miscarile de trezire 2.
      tu il intrebi pe Aral daca vor exista contacte directe vizibile, filmate, gen ambasade si el spune ca:''Totusi nu va faceti sperante desarte legate de aceste contacte. Multi vor fi dezagamiti intr-o prima parte.''

      La asta aveam un semn de intrebare, de ce dezamagire, oare pt ca ei ar arata fizic intr-un mod oarecum neasteptat sau ca nu vor fi primiti de oficiali ca pe colaboratori ci ca pe dusmani..nu stiu, gandeam oare la ce se refera... sau la faptul ca oamenii ar dori sa fie ''salvati'' de catre acestia, ca si cum ar veni se posteaza in guverne si treaba merge mai departe ca pana acum, se tiparesc bani de pensii, prostia reintra in confort stand mai departe la stiri si telenovele, se mentine sclavagismul si saracia, egoismul, uciderea Naturii si animalelor, rautate,invidia,etc,etc=factorii care acum ne situeaza la un nivel de ''evolutie'' subprimitiv.

      Recitind articolele tale am observat ca Aral anuntase iar Oryen detaliase instalarea retelei de sateliti, apoi apare Zaryiena si ca orice femeie ne ia la rost si ne spune ca deocamdata ne tolereaza, dar ca sunt anumite tehnici care pot activa si grabi contactul (odata cu asta se lucreaza si la dinamica interioara) iar cei ce vor sa se alature la imbunatatirea lucrurilor sa puna mana sa trimeata sferele.

      Ștergere
    4. Da, multi vor fi dezamagiti, pentru ca se asteapta sa le pice totul din cer. Ei bine, nu o sa se intample asa ceva. Nimeni nu vrea sa transforme Terra intr-un sanatoriu de bolnavi asistati!

      Zaryiena nu ne-a luat la rost pe noi ci pe cei care perpetueaza acest sistem.

      Ștergere
    5. Acest sistem il perpetueaza toti care contribuie la el prin consumul de carne, blanuri, pantofi din piele de animale, prin mofturile de a schimba mobilierul de lemn si de a consuma prosteste facand risipa de hartie solicitand deci taierea padurilor, prin taxele si impozitele care le platim din salarii catre un sistem ce actioneaza impotriva omului. Prin lipsa de curaj de a ne opune tiparelor deformate ce alimenteaza concurenta, egoismul, valoarea pozitiei sociale, corpuptia, etc tipare inoculate copiilor de parinti,scoala, societate: uite ce face cutare, nu esti ca X, sa ai note mari, sai ai multi bani, sa ajungi parlamentar, nu te baga tu sa schimbi lumea, etc..tipare ce deriva din a nu sti cine suntem si de ce suntem aici, ca exista viata dupa moarte si mai mult de atat.
      Facem parte din etapa schimbarii, urcam o noua treapta si cu siguranta greselile erau necesare, ceea ce vine insa prinde viata, materializand-se conform alegerilor noastre, unele lucruri sunt insa fixe, inevitabile, cum ar fi depasirea limitelor cunoasterii spatiului.

      Vanga in timpul vietii a mentionat ceva si voi transcrie un text:
      ,,Tine minte, peste 200 de ani omul va stabili contact cu fratii sai intru ratiune din alte lumi. Cea dintai, aparatura ungara va intercepta semnalele din cosmos..Iar adevarul despre acest cosmos trebuie cautat in vechile carti sfinte.
      Pana atunci lumea va trece prin multe catastrofe care vor schimba constiinta oamenilor, vor veni vremuri grele, oamenii se vor desparti pe grupuri dupa credinte. Va veni pe pamant cea mai veche invatatura. Nu va veni curand, Siria inca nu a cazut.'' (luna Mai 1979).

      Deci ramane sa constientizam ca traim vremuri de schimbare, despre ceva ce nici nu banuim in urma cu 10-20 de ani.Si dupa cum vedem si prin informatiile care le transmiti tu, invatatura veche a lui Zamolxe se face reauzita, practicata si inteleasa. Cu siguranta multe lucruri noi si interesante vom trai.

      Ștergere
    6. Sunt de acord cu dumneavoastra. Apropo de invataturi vechi am gasit ceva interesant aici referitor la Dacia Hiperboreana: http://www.scribd.com/doc/82476340/Carpatia-Pe-Urmele-Lui-Zalmoxe
      Am gasit multe din traditiile mostenite din Strabuni si am inteles de unde vin.

      Ștergere
  15. Particip la acest exercitiu trimetand bila in cosmos desi nu am perceptia exacta a formarii ei, uneori am senzatia ca ba o ia intr-o parte ba o pierd etc..in fine
    ideea e ca de cand am inceput am observat manfiestarile pe propriul corp, in jur, ca stare interioara.
    Am renuntat brusc la carne mi se face rau numai gandul ca as putea manca asa ceva, oricum nu cochetam cu ideea dar uneori mai mancam in anumite imprejurari,dupa Sarbatori am simtit o sila ca a trebuit sa particip la aceea festivitate care mi-a parut primitiva.

    Alte senzatii, programul de somn s-a schimbat, am senzatia unei amplificari energetice.Mi se materializeaza multe dorinte si ceva interesant pot trimete ''comunicari'' celor care-i cunosc.De ex:am gandit despre o persoana ca era neserioasa ca promisese ceva si asta nu-mi iesea din cap, tot gandeam cat de lipsita de bun simt este, fara coloana vertebrala, etc. A doua zi persoana ma suna si-si cere scuze si imi reproduce exact cuvintele care le-am gandit: stiu ca ma crezi fara bun simt, fara coloana vertebrala, ca nu mi-am respectat promisiunea etc.
    Am ramas masca dar n-am zis nimic.Apoi am remarcat si asta, cum ma gandeam la cineva de ex sa ma intalnesc cu o persoana sa ne plimba ma suna persoana si-mi propunea acelasi lucru.
    Ceva similar mi se intampla de mult dar atat de evident , de rapid si de exact inca nu mi se intamplase.
    Apoi mai sunt senzatiile pe corp,presiuni pe crestet, uneori am impresia ca o casca mi se aseaza pe cap si-mi tine creierul intr-o menghina, parca imi iese un ceva o energie din frunte, gatul imi pulseaza si simt ca mi se fac valuri de energie in obraj, pe inima am senzatia ca-mi creste ceva, uneori parca ar fi ceva acolo o chestie apoi parca e o minge, partea stanga este puternic amplificata energetic asta o simt clar. Apoi o alta ar fi capatul de jos al coloanei vertebrale pulseaza puternic si in acelasi timp incepe sa pulseze fruntea, poate sunt ceva reglari energetice....
    Problema ce nu o inteleg este ca mi se ''strica'' vederea, incep sa vad incetosat seara si ma trezesc cu ochii umflati de parca am baut..

    RăspundețiȘtergere
  16. Bine v-am regăsit !
    Tocmai mi-am terminat exerciţiul cu sfera. Nu ştiu de ce, m-am aşezat astăzi, cu faţa la nord-est (de obicei îl fac cu faţa la est).
    Coborând să-mi întâlnesc sfera, nu reuşeam s-o văd/simt, însă mi s-a "aprins" Ajna, dar nu în culoarea ei, ci în Lumina aceea albă, splendidă. Apoi a apărut şi sfera în galben-auriu.
    După ce s-a învârtit de 3 ori în jurul axei sale (câte o rotaţie pe fiecare inspir-expir), a ţâşnit în sus, iar când a coborât, trecând prin Ajna, dintr-o dată am văzut doar o secţiune a ei, care avea un centru galben strălucitor şi nişte raze (ca nişte spiţe) care atingeau linia cercului (n-am numărat spiţele, dar la distanţele în care erau dispuse, una faţă de cealaltă, nu puteau fi mai mult de 8-10, maxim 12 ). Linia cercului era foarte subţire şi de aceeaşi culoare, dar la exterior, avea, pe o distanţă cam de 10 ori mai lată,decât linia cercului, un fel de halou de un alb strălucitor.
    Până la finalul exerciţiului, am vizualizat sfera aşa, ca o roată. În tot acest timp Ajna a fost luminată.
    La final, când sfera-roată a plecat, arăta ca o cometă cu coadă de lumină alb gălbui şi urmărind-o, a descris un arc de cerc, cu plecare din nord-est în punctul nord, unde s-a oprit, contopindu-se cu o altă lumină ce părea ca o stea, nu mai mare ca o minge de tenis de câmp.
    Ceva , m-a făcut să-mi cobor privirea, pe linie dreaptă , plecând de la "steaua" aceea şi am văzut vârful unui munte care compus, practic, din două vârfuri aproape egale ca înălţime.
    Nu ştiu ce vârf o fi acela (şi ce înseamnă asta), dar am să-l caut fiindcă am un indiciu, prin punctul nord (căci dacă l-am văzut înseamnă că este şi dacă este am să-l găsesc ).
    Pace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Vârful" muntos pe care l-am văzut eu astăzi la finalul exerciţiului cu sfera, se află în Rarău şi se numeşte "Pietrele Doamnei".
      Deci "steaua" cu care s-a contopit sfera mea, este poziţionată în linie dreaptă, deasupra acestor creste.

      Ștergere
    2. Fain. Fusesem si io in 2007 in Muntii Rarau-Giumalau si deasemenea am urcat si pe "Pietrele Doamnei". Io-s o iubitoare a muntilor(si cred ca toti ) si cu ajutorul Bunului Dumnezeu am reusit sa calatoresc destul de mult "prin munti si vai"(am fost deja prin toti muntii Romaniei, si nu numai prin munti, bineinteles ca si in alte locuri binecuvantate) . Deasemenea pasii mi-au fost calauziti si in cateva zone din afara tarii importante ca si "amprenta energetica".
      (am scris asa pentru ca atat RemerRa, cat si alti semeni de-ai nostri, ati scris despre acestea)

      Cu drag,
      LuciaDobrea

      Ștergere
  17. Portile se deschid deasupra cetatilor dacice si a locurilor ce au fost utilizate de ei si de pelasgi in practici devotionale/spirituale. Ele sunt amplasate pe locuri energetice ale mamei Geea indicate de preotii daci si cei anterior acestora. Asta simt asta scriu. Dar clicul in sufletul si mintea mea il face gandul lui Remer ra...acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.
      Sa ne reamintim si faptul ca cel mai nobil tel al unui patriot este apararea Fiintei Nationale.

      Doamne ajuta!

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  18. Referitor la ultimul meu comentariu, unde aminteam despre "Pietrele Doamnei", am lansat atunci o întrebare (în mine) : ce legătură am eu cu "Pietrele Doamnei" ?
    Dintr-o dată, mi-am amintit că mai anul trecut îi sugeram d-lui M.R. Ungureanu să treacă în revistă informaţiile pe care ni le aduce gazda noastră, referitor la România (depre potenţialul României, economie, structura societăţii, etc). Apoi mi-am amintit de zona de protecţie - "Octogonul" şi despre Vortex, mai ales că văzusem o secţiune a sferei , care, cel mai probabil avea 8 spiţe .
    Pentru că nu-mi fixasem în minte cele două trasee, m-am dus repede să le revăd şi ... deloc întâmplător, constat că unul dintre locurile pe unde se ajunge la "Pietrele Doamnei", este oraşul Câmpul lung Moldovenesc. Ca urmare, este posibil să am vreun rol în crearea "lanţului" uman pe unul dintre trasee.
    Cum vă spuneam într-o postare mai veche, am intrat în mai multe grupuri ce păreau a fi mai dinamice, pe net, cu scop de mobilizare , ca să urnim pietroiul acesta care ne trage la fund, dar şi în încercarea de a afla oameni destoinici şi cu spirit civic, cu care să încercăm a crea o structură , care să nu aibă nici un amestec politic, dar care să ia atitudine, atunci când politicienii îşi dau cu stângu-n dreptu´ şi cu amândouă în popor.
    Ei bine ! am dat peste orgolii cât "casa scânteii" , peste satanişti sadea, peste tot felul de dezechilibraţi , violenţi şi însetaţi de sânge, ca să nu mai vorbim despre cei care se ciocnesc pe criterii de simpatii politice.
    Eu nu mă descurajez uşor, mai ales atunci când Cred în ceva. Şi pentru că în cercul meu sunt oameni valoroşi (oameni obişnuiţi, dar cu valori spirituale şi cărora nu le place să iasă în faţă pentru renume), dar pe care nu i-am putut nicicum mobiliza să iasă în stradă, am înţeles cumva că, ei sunt mai potriviţi să lucreze la protecţie-activare a circuitelor despre care vorbesc mai sus.
    În acest sens, am gândit să descopăr Oameni (suficienţi) în toate punctele marcate pe cele două trasee (chiar şi la Cernăuţi) , iar acest lucru să meargă în paralel cu celelate iniţiative ale mele, pentru "Proiectul România de mâine începe azi".
    Tot zilele acestea, mi-am amintit că unul dintre mesajele pe care le-am primit şi a rămas nedescifrat până acum arăta aşa:
    Eram în faţa unui altar (aşa cum este cel din Biserici) care are o uşă centrală şi două laterale. Altarul părea sculptat şi era auriu strălucitor. Toate uşile altarului erau închise. A venit un preot (i-am zis eu atunci) în veşminte strălucitoare, cu capul acoperit de o coroană înaltă la fel de strălucitoare şi care avea în mână o cheie mare al cărui cap frumos ornamentat era în formă de inimă.
    A deschis uşa din stânga, apoi a trecut la cea din dreapta. S-a întors şi s-a uitat la mine ca şi cum voia să mă întrebe dacă am înţeles. Eu eram nedumerită, iar el mi-a transmis : "să aveţi grijă de cheie !". Atunci, eu m-am uitat să văd unde este cheia aceea pe care zicea el că ne-a lăsat-o în grijă, dar cheia nu mai era şi mă întrebam, care cheie ...!? Apoi el care dădea să plece, s-a întors şi mi-a transmis aşa ."Aici sunt comorile voastre. Cheia este SENTIMENTUL NAŢIONAL. Dacă o pierdeţi, uşile se vor deschide singure şi vor intra toţi să vă fure comorile."
    Eu ştiu cum îmi vin răspunsurile şi ştiu că visul acesta are legătură cu mine, cu Pietrele Doamnei şi cu "cheia"
    Aşadar, întrebare : Remer Ra, avem nevoie de o pregătire specială, sau ne sunt suficiente instrucţiunile din carte ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aveti nevoie de o pregatire speciala! Sunt suficiente indrumarile din carte! Oricum, informatia va "cloci" in constient si subconstient pana in 2016, cand va trebui sa incepem sa lucram pentru infuzarea energiei cosmice. Asta inseamna ca informatiile vor ajunge acolo unde trebuie sa ajunga si se vor face conexiunile potrivite. Ar mai fi cateva instructiuni... dar le voi da la momentul potrivit.

      Ștergere
    2. Bună seara ! Mulţumesc ! Voi fi pe fază !
      Astăzi Sfera mea a fost tare năstruşnică ; s-a ţinut de ghiduşii.
      Mai întâi, că nu se arăta. Apoi, s-a vrut pe sine în altă formă şi altă culoare, adică ovoidală şi luminată alb-pur. Am dus-o în forma iniţială de două ori, dar de fiecare dată, a revenit într-o clipă, la forma ovoidală, aşa că am lăsat-o în pace.
      A făcut mai multe curse ca de obicei, dar viteza ei a fost mai scăzută.
      Când într-un final a plecat, stupoare ! s-a oprit la cca 30 de cm deasupra capului în parte a stângă.
      Am vrut s-o relansez, dar nu s-a mişcat de-acolo vreun minut (poate spre două). Apoi a început să urce tot cu viteză mică şi şerpuit aşa, parcă era un peşte care înoată.
      Am urmărit-o o vreme dar a dispărut undeva relativ repede (deci nu la înălţime prea mare).
      De mâine începe ultima săptămână, în care exerciţiul trebuie făcut seara (eu simt că ora 21 e foarte bună)
      Somn liniştit !
      S-aveţi în faţă o săptămână ca o minune !

      Ștergere
    3. Pana in 2016?!?! :(
      Si pana in 2016 ce mai facem?!
      Eu credeam ca am ramas in urma cu "pregatirile".
      Asadar, trebuie sa avem Rabdare (cu R mare).
      O seara buna!
      Anca

      Ștergere
    4. Da' cum de-l pomenesti aci doar pe MRU si pe ceilalti nu si de ce nu ne spui mai multe lucruri?!

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    5. Bună dimineaţa !
      Iată cum nu suntem Atenţi că lăsăm lucruri mărunte, cum ar fi simpatiile pe criterii politice, să ne ducă la separare ... !
      Cel puţin într-unul din mesajele mele de aici, am afirmat că eu caut OAMENI , cu care să încercăm să mişcăm lucrurile din loc, iar MRU nu este decât este unul dintre ei.
      Apoi, eu spun ceea ce consider că am de spus şi nimic altceva.
      Criteriile mele de evaluare sunt unele în care EU am încredere şi nu este neapărat necesar ca altcineva să-mi împărtăşească aceasta.
      Atunci când cineva îmi cunoaşte punctele de vedere în ansamblu şi dacă ele sunt considerate preponderent pozitive, chiar dacă ridic o problemă cu care o persoană nu este de acord, persoana aceea, măcar, îmi cercetează unghiul din care privesc problema, fără să mai caute argumentele mele . Fiindcă fiecare, trebuie să vadă/simtă/ştie singur cum stau lucrurile.
      Sunt situaţii (dese din păcate) în care constatăm că vederile noastre sunt înguste, superficiale , sau chiar non-valori. Dar acest lucru trebuie făcut în cea mai adâncă intimitate a noastră, fiindcă dacă o facem lansându-ne într-o dispută cu altă persoană, ego-ul nostru vrea TOTDEAUNA să aibă dreptate.
      Ca urmare, nu îmi voi explica (mai mult decât am explicat mai sus) faptul că l-am amintit pe MRU, fiindcă acest lucru este unul care ţine de adânca mea intimitate, de simţurile şi vederile MELE ŞI NUMAI ALE MELE. Iar dacă cineva vede ca mine, atunci , suntem împreună fără să ne fi propus asta, deci în mod NATURAL.
      Dar dacă cineva nu are vederi ca ale mele, are de ales : fie încearcă să privească mai Atent, sau, încearcă şi unghiul meu de vedere, fie se aşează la polul opus , în deplin acord cu el însuşi (deci cu propria Conştiinţă împăcată).
      Cel mai rău lucru pe care îl fac oamenii cu păreri diferite, este că ei se agaţă de ele ca să între în competiţii " care pe care". Experienţa a dovedit că această luptă surdă nu aduce nici un câştig nimănui.
      Întreba cineva pe aici, "ce-o să facem noi până în 2016" , referitor la LUCRAREA pe care o avem de făcut atunci, "pentru infuzarea energiei cosmice".
      Hă-hă-hă ... ! Ia uitaţi-vă câtă treabă avem, fiecare, la evoluţia noastră proprie ... ! fiindcă noi, încă nu suntem în stare să ne conectăm la "Binele comun". De ce ? Fiindcă în noi înşine, este încă, dezordine... !
      Mi-au sărit unii în cap, fiindcă am afirmat într-un comentariu, că eu am descoperit o Cale mai scurtă de evoluţie . Iată, v-o supun Atenţiei, ca s-o judecaţi singuri (dar înainte de asta, trebuie să ştiţi că anumite informaţii, doar curg prin mine ; vin de deasupra mea, însă primul care meditează asupra lor, sunt eu însumi, că de aceea am minte, care este parte a Minţii Universale) :
      Dacă Omul ar fi Atent la ceea ce simte la nivel fizic şi ar îndrăzni să creadă că ..., ÎNTOTDEAUNA există ceva mult mai Înalt decât ceea ce simte el ... şi-ar deschide nişte uşi către această Înălţime. Iată , aceasta este calea scurtă şi ea implică cel puţin, principiile "polarităţii şi corespondenţei".
      Să fie Pace şi Unitate în TOT şi în TOATE !

      Ștergere
    6. Da, este destul de clar.
      Din punctul meu de vedere, spun din nou doar sa fim atenti la acest "EU" pe care ni-l spui p-aci. Io prefer "Noi" si asa m-am si exprimat intotdeauna, draga noastra, Rennatosa Josai.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    7. Iata cum nu suntem ATENTI si vedem doar ego celorlalti mare cat Casa Scanteii !
      Pai noii presedinti ar avea si ei nevoie la curte de niscai babe descantatoare in ghioc.

      Ca sa poti forma un grup este necesar sa ai stofa de lider...de alfa si NN in Pesti sau Berbec...nu doar gura bogata si fantezii.
      Faptul ca nu-ti observi propria-ti rautate si o tot ataci pe altora, suna interesant...zilnic esti aici pe blog sa vezi daca a mai scris cineva, crezi ca nu stiu asta? Interesant ca stilul ti-l pastrezi si cand circuli eteric ceea ce ma face sa cred ca este o caracteristica a corpului tau astral si nu dobandita pe Terra...deci aici e vorba de stratul de provenienta si cine stie... castiga..
      Ai pus tentaculele aici, nu gluma.

      ;)

      Ștergere
    8. Iarăşi vrei să strici atmosfera şi mă mir că nu-ţi dai seama că efectele pe care le descriai într-un comentariu anterior ar putea să-ţi vină din această atitudine a ta (de fapt ştiu că aici se află cauza, în cea mai mare parte).
      Păi..., cum se face că ştii că sunt zilnic aici, dacă tu nu faci acelaşi lucru ? Îţi "dai în bobi" (că tot aminteşti de "babe descântătoare") ???
      Dacă aş fi pus tentaculele tu n-ai mai fi avut loc aici; nu crezi ?
      Îţi aminteşti că tu ai fost de la început cea care m-ai atacat ? Sau memoria ta refuză să înregistreze aceste lucruri, fiindcă ego-ul nu vrea să ştie despre Conştiinţă ?
      Ţi-am mai spus şi văd că nu ţi-a intrat în cap -VEZI-ŢI DE ALE TALE, căci nu e cazul să te simţi eclipsată de mine ! Sau n-ai altceva mai bun de făcut ?
      Termină cu atacurile dacă îţi pasă vreun pic de ceilalţi şi de eforturile Omului acestuia care ne-a pus la dispoziţie un spaţiu în care să ne dumirim ce e cu noi !
      Dacă nu poţi altfel, fă-te că nu mă vezi , fiindcă eu nu mă împiedic uşor, atunci când am ceva de făcut !
      Ba îţi doresc să ai echilibrul şi tăria mea , aşa cum doresc tuturor, căci dacă n-am mai fi atât de frustraţi, lucrurile ar merge mai uşor pentru toţi !
      p.s. şi vezi, te rog, că poate găseşti un dram de ruşine, înainte să-ţi pui poalele în cap, ca să te împiedice să faci acest lucru, mai de fiecare dată (am înţeles că vrei toată Atenţia, dar trebuie s-o şi meriţi ! deocamdată ...!!! )!
      Pacea cu tine !

      Ștergere
    9. Măi oameni buni ! Laura Dobre ! EU (căci vorbesc în numele meu) am considerat că atunci când aţi intrat în contact cu informaţiile pe care le primim aici prin intermediul şi cu ajutorul lui Remer Ra, NOI..., avem deja învăţat "alfabetul".
      Dar, văd că nici nu ştiţi a face diferenţa între EU şi EGO !!!
      Să mă iertaţi, că vă spun, dar n-am să încep a scrie aici despre această diferenţă, fiindcă nu sunteţi dispuşi a învăţa (mă refer la cei care nu ştiu acest lucru , pe care-l consider elementar, la acest nivel)! Iar eu n-am de gând a mă irosi în direcţii în care , cunoaşterea pe care am dobândit-o, este transformată în gloanţe (fie ele şi frumos ambalate) împotriva mea .
      Vă rog , nu vă mai obosiţi a arunca "ghiulele", fiindcă nu suntem pe un câmp de bătălie ! Aici trebuie să privim totul prin prisma Iubirii, fiindcă nu suntem decât ca fraţii care se cresc unii pe alţii sub OCHIUL TATĂLUI (trebuie să fim conştienţi de acest lucru şi să procedăm în consecinţă, ca să dormim liniştiţi noaptea;altfel ... !).
      În ce mă priveşte, EU (căci vorbesc despre sinele meu, indiferent cine-ce vede) FAC CE AM DE FĂCUT, CU TĂRIA UNEI STÂNCI DE GRANIT (dacă cineva are ceva de spus, să se ridice la tăria mea, fiindcă iată... SE POATE !). Limpede ?

      Ștergere
  19. bună seara tuturor
    sfera mea este din ce în ce mai independentă :) asta este acum, așa vrea Sinele Meu Divin și e ok și așa. Apoi, o noapte Divină și s-auzim de bine

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte interesante miscari pe corp resimt de o saptamana de cand fac acest exercitiu
    si de aseara foarte mult in piept parca mi-ar creste sternul, la gat parca imi forfota ceva invizibil, ochii..nu pot descrie e ceva cu ei mi se umfla pleoapele, fruntea parca scoate aer si-mi e amortita pielea uneori..ceafa pare ca trec prin ea adieri si baza coloanei vertebrale sustine toata aceasta ''discoteca''.
    Iar visele sunt foarte intense si pline de mister deocamdata , nu inteleg peisajul.
    dar intens e ceva pe zona gatului fata si laterale o linie care se uneste cu sternul, o line de ..'foc''.
    si mai e ceva...senzatia ca din spate, zona coastelor iese ceva, ca o depresurizare..iar pe gambe uneori de la genunchi in jos dar pe lateral simt 2 chestii ca si cum as avea 2 coloane ondulate, sau 2 fasii ondulate care merg spre glezna dar mersul este in forma identica, pleaca de la genunchi si apoi fac o mica curba, nu stiu sa descriu, e interesant ca le simt in acelasi timp de parca as avea niste ornamente calde pe laturile acelea , zic calde ca asa le simt.
    de crestet nu mai zic, e o forfota continua, mananc mult mi s-a dereglat somnul , uneori mainile si pivcioarele se incalzesc brusc, mai mult mainile podul palmelor si degetele mici.
    astea trebuie sa aiba legatura cu tehnica pe care o fac cu multa bucurie, credinta si pozitivitate.

    inca nu stiu ce este dar ceva se trezeste in mine si sigur voi afla candva
    insa e interesant
    multumesc Remerra.

    Cornel G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca s-a intamplat asa repede sa ai efecte, atunci e posibil sa fi avut deja conexiuni anterioare
      adica nu esti chiar nou in ''bransa''
      :)

      Ștergere
    2. Nu-s noi pentru mine acest tip de informatii (anatomia energetica, ET, fizica cuantica,etc) dar nici nu am ce expune deocamdata mai mult de cele deja spuse. Este ceva in trecut o intamplare, dar nu am avut niciodata raspunsuri clare si sper ca vor veni.

      Cornel.g.

      Ștergere
  21. Remer Ra , avem o problemă serioasă care se extinde cu repeziciune şi avem nevoie de sprijin şi îndrumare pentru rezolvarea ei.
    S-a creat în rândul oamenilor, un soi de "psihoză" , referitor la alimentele modificate genetic.
    Efectele sunt diferite în funcţie de persoană dar, ele ating extrema ÎNFOMETĂRII, la propriu (ştiu asta din dialogurile pe care le am cu oamenii , deci de la sursă).
    Realitatea stă cam aşa : pe de o parte , informaţiile despre modificarea genetică a alimentelor şi despre efectele lor nocive, este ca un bombardament zilnic; pe alta, vin cei care promovează alimentaţia vegană, fără menajamente şi o prealabilă pregătire psiho-emoţională (fiindcă ating latura psiho-emoţională, arătând cu violenţă, chiar, că UCIDEM animale şi le mâncăm, ceea ce dezvoltă puternice sentimente de vinovăţie şi ştim ce dezastre provoacă acestea), iar pe altă parte sunt cei care promovează alimentaţia vegană, afişând (tot fără menajamente) diete, formule de nutriţie care au costuri uriaşe în raport cu puterea de cumpărare a omului obişnuit.
    Am constat că, dintre cei care sunt atinşi de acest fenomen (cei care reacţionează extrem la această realitate), au găsit evoluţia Spirituală ca singurul refugiu , din nişte considerente cel puţin deplasate, conducându-se după ... speranţa ... că, corpul fizic se poate hrăni doar cu ... IUBIRE.
    Oamenii aceştia , dintr-o spaimă că se vor îmbolnăvi (cel puţin) dacă mănâncă alimente modificate genetic şi afându-se în imposibilitatea de a-şi procura hrană vegană (aşa cum "scrie la carte"), aleg să se înfometeze (fiindcă nici nu văd că există o cale de mijloc) , încercând să se caţere pe zidurile Spiritualităţii ca să obţină necesarul de energie din Iubirea la care ei încearcă să se conecteze.
    Între timp, ei ajung nişte umbre (din punct de vedere fizic) care abia au energie să se mişte dintr-un loc în altul, iar faptul că, înfometându-se , stomacul lor se strânge (în dimensiuni) din ce în ce mai mult , şi atunci când chiar simt foame, nu pot mânca decât câteva îmbucături şi simt starea de saţietate. Din această cauză au ajuns să creadă, că au atins un nivel la care Iubirea îi hrăneşte într-atât, că nu mai au nevoie de hrană.
    Eu am început să postez despre acest subiect, în scop de Atenţionare, dar o fac ca un novice , bazându-mă doar pe experienţele mele limitate şi pe puterea mea de a înţelege.
    Am cerut îndrumare de la ghizii mei şi cred că prima dintre îndrumări este prezenta cerere de ajutor , adresată dumneavoastră.
    Eu cred că este necesar, un material care să cuprindă un set de îndrumări, pentru toţi cei care trebuie să înveţe să se adapteze la realităţile exterioare (în general), să-şi îmbunătăţească RELAŢIA CU ALIMENTAŢIA, dar şi să-şi întărească încrederea în propriul sistem de auto-reglare a corpului fizic care se simte agresat/ameninţat.
    Desigur că, ar fi necesar un soi de manual pentru aceasta (căci, deşi sunt destule ... "manuale", aşa cum am mai spus, ele sunt create fără menajamente, ca şi cum omului i-ar fi la îndemână totul şi nu trebuie decât să aplice), dar acesta poate fi un proiect care mai durează, însă acum, este urgent să răspândim setul de îndrumări, care să aibă scopul de a începe demontarea din mental, a programului acestuia distructiv.
    Am Credinţa că am bătut la uşa care trebuie (cel puţin pentru început) ! Mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca alimentatia este un aspect foarte important al vietii noastre dar, deocamdata, nu am in vedere (nu am timp) acest subiect. Oricum, am observat ca sunt destule informatii pe net despre alimentatie. Daca doresti sa impartasesti din experienta ta... orice informatie este binevenita.

      Ștergere
    2. Am sa scriu eu cate ceva despre alimentatie din experienta proprie si din ceea ce am citit. Este o tema care m-a preocupat la un moment dat si am reusit sa ajung si la niste concluzii personale, insa nu am timp astazi.
      Promit sa revin cu informatii atunci cand am timp sa scriu mai detaliat.
      O noapte buna si un somn odihnitor tuturor!
      Anca

      Ștergere
    3. Astept cu interes parerile tale, Anca.
      Cu drag, Claudia.

      Ștergere
    4. despre alimentație(vegană au ba) am sa mai adaug atât, (din punctul meu de vedere), acesta e un REZULTAT al treptei de spiritualitate pe care te afli... dacă mănânci sau nu carne nu are importanță, pentru ca dieta ta e dată de credințele tale interne... n-ai mânca carne de om, este?, e din cauză că acestă carne n-are "gust bun"... deci cum mănânci e directă rezultantă a unor credințe, nu neaparat a ceva ce ai experimentat... când credința ta internă îți va zice că e "îhh" să mănânci carne nici n-o vei lua în considerare ca "aliment", cum nici carnea de om nu e. Nu postești, (ori îți oferi recunoștința pentru burta plină) ca să fi un om mai bun, treaba e invers, ești om bun... postești(ca să-ți areți recunoștința)... Degeaba te forțezi la o dietă vegană dacă, trupul îți cere altceva(ispita e mare)... dieta nu te face om mai bun, dar adevăr este și că dacă ești om bun vai avea o anumită dietă(nu neaparat care să exprime veganismul, ci care să arate recunoștința sufletului față de preaplinul ce ți-este oferit)... uni oameni se mint că vor fi mai altfel, mai buni, dacă vor fi vegani, adevărul e că te lipsești de "atâta" mâncare nu ca să postești ci pentru că iubirea din sine(iubirea divină) te hranește și deci nu ai nevoie de atâta mâncare... unii se forțează să postească ca să pară ca acești oameni, e lăudabil să vrei să fi 'mai bun', dar umblând la efecte nu poți schimba cauzele acestora, asta e!
      Postitul pe care-l făcea Zamolxe cu discipolii avea un scop anumit... nu flămânzirea... sunt oameni în lume care mor de foame și nu mor "iluminați", ci doar flămânzi. Z a folosit aceste metode cu un anumit scop, sigur nu de dragu de a stabilii "dieta perfectă", ci după vederea mea, ca să-i invețe să se asculte (cum sunt sub biciul cerințelor trupului, adică "la greu", la un greu controlabil), să trezească în ei lumina chiar sub nasul egoului (acesta nu dispare ci alături de vocea trupului devin cei care îți urmează îndemnurile/comenzile și nu invers cum era "înainte" când trupul îți zice de ce are nevoie pentru "a supraviețui")... D
      Dacă vrei să faci o dietă de dragul de a o face, să pari mai "spiritual", te minți pe tine însuți și în același timp alimentezi egoul (mândria, bat-o vina), egoul are nevoie de motive de "a se da mare, căramidă-n piept", "tu ști cine mi-s, ce pot face eu" astea sunt cuvintele egoului adresate altora sau chiar ție însuți

      înainte de ați schimba dieta, schimbăți credințele, obișnuințele, năravurile, vorbele proaste, păzeșteți gândurile... dieta se va schimba ca o consecință, un REZULTAT al felului tău de a fi...

      Ștergere
    5. Mulţumesc tuturor pentru intervenţiile voastre (la final se va întregi un tablou din care oricine îşi poate lua ceea ce i se potriveşte) !
      Foarte importantă, este ATITUDINEA pe care o avem pentru "Masă" .
      Iată câteva recomandări din experienţa mea:
      pregătirea mesei
      - meniul se stabileşte în piaţă , unde cumperi ceea ce îţi "face cu ochiul", dar, nu alimente la care salivezi, fiindcă salivatul abundent este o reacţie de respingere a organismului, faţă de alimentul cu pricina.
      -învăţaţi să vă cunoaşteţi corpul, descifraţi-i limbajul şi mai ales ASCULTAŢI-L.
      - cantitatea de produse nu trebuie să fie mai mare decât necesarul pentru maxim 3 zile (fiindcă măcar o dată la 3 zile trebuie să laşi corpul să-ţi spună ce-i trebuie , deci trebuie să mergi în piaţă unde te afli în faţa unui tablou complet cu o gamă mare de alimente), dar şi pentru a consuma alimente cât mai proaspete (dacă vă alimentaţi cu carne, totdeauna stabiliţi meniul în funcţie de legumele care vă atrag şi carnea o cumpăraţi în funcţie de acestea)
      - prepararea mesei se face în stare de bucurie sau, măcar de acceptare (nu gătiţi niciodată fiindcă trebuie, nici pentru voi , nici pentru ceilalţi, fiincă o condimentaţi cu energie negativă).
      - învăţaţi să aranjaţi masa aspectuos/decorativ/armonios (ca pentru sărbătoare) chiar dacă mâncaţi doar cartofi copţi , fiindcă primul organ cu care ne hrănim este ochiul (uneori în proporţie, de chiar, 50%) ; faţa de masă şi tacâmurile, trebuie să fie cele care vă plac cel mai mult, astfel ca, să faceţi din voi înşivă cei mai preţioşi "invitaţi la masă" (asta vă întăreşte stima de Sine)
      poziţia la masă:
      - poziţia la masă, este totdeauna în şezut (pe scaun sau turceşte).
      - masa, nu trebuie să fie la o distanţă mai mare de 20-30 cm mai jos faţă de gură, iar dacă acest lucru se întâmplă, nu vă aplecaţi către ea, ci aduceţi lingura la gură şi nu invers (coloana trebuie să rămână dreaptă-relax)
      - nu începeţi masa înainte de a face o rugăciune de mulţumire şi o binecuvântare, pentru ceea ce urmează să introduceţi în corpul vostru.
      - nu mâncaţi niciodată întinşi pe spate, decât dacă sunteţi bolnavi şi nu vă puteţi ridica măcar la 45° (în acest caz, cea mai potrivită hrană este cea complet lichefiată , gen : supe, supe-creme, sucuri , etc., care se beau cu paiul).
      - nu mâncaţi stând în picioare şi nici mergând.
      - faceţi din "masa" voastră un ritual, căci trupul vostru se va pregăti în acest sens, iar alimentele vor fi altfel procesate (veţi observa în timp, cât de ascultător este trupul material).
      - nu mâncaţi ceea ce nu vă place şi nici cu teamă că vă îmbolnăviţi (dacă vă aflaţi într-o altfel de situaţie, gândiţi-vă că ţineţi post , până veţi putea mânca ceva plăcut , căci totdeauna există ceva care v-ar place să mâncaţi ; TOTDEAUNA).
      - dacă trebuie să ţineţi regim (din motive de boală şi numai din aceste motive), imaginaţi-vă că nu există hrană mai bună pe pământ pentru sănătatea corpului, ca ceea ce aveţi în farfurie.
      - dacă trebuie să slăbiţi, respectaţi regulile de mai sus şi mâncaţi cât vreţi, ce vreţi şi când vreţi, dar FĂRĂ PIC DE TEAMĂ (când ai binecuvântat mâncarea, ea nu poate avea efecte nocive, dar dacă ţi-e teamă că te îngraşi de fapt asta programezi).
      - mâncaţi în tăcere sau cel mult, purtaţi o conversaţie uşoară şi plăcută (în nici un caz nu vă certaţi, nu citiţi, nu învăţaţi şi în general, nu vă ocupaţi de altceva decât de "masă")
      Acestea sunt doar câteva recomandări şi oricare dintre voi poate veni cu completări, însă vă rog să reţineţi că, "MASA" TREBUIE SĂ FACĂ PARTE DIN TIMPUL PE CARE FIECARE ŞI-L ACORDĂ SIEŞI .
      p.s. voi reveni cu o relatare despre mecanismul de auto-reglare a corpului (tot din experienţa mea)

      Ștergere
    6. Frumos spus slepacus, multumim... :)

      Ștergere
  22. ;) Draga noastra, Rennatosa Josai, cred c-a sosit vremea sa ne readucem aminte ceea ce spunea un intelept necunoscut si am sa scriu aceasta zicere, intru reamintire pentru ca, de fapt si de drept...si de stang , totodata,;) nimeni nu invata pe nimeni nimic, ci doar fiecare din noi ne reamintim, in timp optim, bineinteles si destul de clar...si limpede.
    " Oamenii petrec foarte multa vreme conjugand trei verbe: a vrea, a avea si a face. Noi am uitat insa ca verbul "a fi" este sursa si fantana vietii."

    Asadar sa fim mai atenti la ceea ce nu suntem atenti si nu care cumva sa uitam (si)de autocritica, ca nu cumva sa ajungem sa ne fortificam prea mult EU-l, care automat duce la extrema.

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  23. Alimentația:
    Şi un bătrân, stăpânul unui han, zise: „Vorbeşte-ne despre Mâncare şi Băutură.”
    Iar el dădu răspuns:
    „O, dacă ați putea trăi din aroma pământului şi, asemenea plantelor, să vă îndestulați cu lumină! Dar dacă trebuie să ucideți pentru a mânca şi să furați mieilor şi iezilor laptele de la mamele lor pentru a vă potoli setea, atunci faceți din acestea un act de sfințenie.
    Şi fie-vă masa un altar pe care cei puri şi nevinovați din păduri şi câmpii sunt jertfiți, pentru tot ce este mai pur şi încă mai nevinovat din om.
    Atunci când ucideți o vietate şoptiți-i în cugetul vostru:
    „Aceeaşi putere care te dă morții, mă va ucide şi pe mine, şi eu, la rândul meu, voi fi devorat... Fiindcă legea care te dă mâinilor mele, mă va da apoi unor mâini şi mai puternice... Sângele tău, ca şi sângele meu, nu este decât vlaga care hrăneşte arborele cerului”.
    Când, cu gura însetată, muşcați dintr-un măr, spuneți-i în cugetul vostru :
    „Semințele tale vor trăi în trupul meu şi mâine mugurii tăi vor înflori în inima mea.
    Şi împreună ne vom veseli în toate anotimpurile”.
    Toamna, când culegeți viile şi vă stoarceți mustul strugurilor, să ziceți în sinea voastră:
    „Şi eu, la fel, sunt o vie şi rodul meu va fi cules şi stors
    Şi ca şi vinul cel nou voi fi depus în vasele veşniciei.”
    Iar în iarnă, când veți pitroci vinul, să tresalte în inima voastră un cântec pentru fiecare cupă.
    Şi să aveți în fiecare melodie câte un gând, pentru zilele toamnei, pentru vie şi pentru teascuri."

    Kahil Gibran - Profetul

    Acestea fiind zise eu invit pe oricine se oferă, să se dovedească, măcar cât picătură în ocean... prin post, ajun, post negru :) , doar apă! Pe trei zile, nu-i mare brânză, dar pentru cei ce n-au făcut-o și se mai dau și tari în gură e o modalitate de a-și deosebi gura trupului, de "gura" proprie (mie și nimănui n-au ce dovedi, decât ceea ce învață pentru ei înșiși). Să ridice mâna cine vrea :) . Nu faceți așa ceva dacă aveți un serviciu (unde trebuie să și lucrați, hehe), după chiar prima zi pot apărea amețeli și lipsa de putere, în timpul ispitelor vor fi puternice vei auzi vorba trupului, justificările pe care el ți-o oferă... Ca sa ieși din puterea cărni trebuie să diferențiezi vocea cărni de voacea ta, acesta e scopul experimentului, și indiferent cât de bine ai înteles(mental) scopul exercițiului tot trebuie să-l duci până la capăt. De ajutor poate fi un duș rece(așa cum vine de la robinet), iar pentru terminare să ai pregătite câteva mere... 3-4,5(dc-s mai imici), mai mult nu vei putea pentru prima masă, după aia ce vrei, ai trecut. Ex acesta e ca să te înțelegi pe tine, nu ca să ai cu ce te dai mare(3 zile nu-i lucru mare) și zic eu că e foarte bine să-ți auzi vocea trupului și să înțelegi ce are trupul de spus despre alimentății... inainte de a te da mare... alimentantist. Înainte de a da sfaturi altora e bine să te treci pe tine prin furci :)... Poate mai pe urmă o-m face și de 7 zile, dacă vă dovediți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cine vrea...poate face cu mine(72ore) pe zilele de 24-25-26... Am mai făcut acestă dietă in forma 2+1 adică Duminică(19) am început ceva ce vroiam sa fie o zi fără mâncare trecută prin foc(mere gulie, morcovi-cruzi), dar pentru că între timp m-am pus s ă recitesc "Misterele șc Z" m-am tot întrebat dacă aș putea să-mi împing "postul" pe 3 zile ceea ce am și făcut. pentru prima zi 2 mere, următoarele 2 zile numai apă... și nu se moare pot a zice. Pntru cine nu poate 3 să facă 2 ori măcar o zi... nu de alta decât măcar să vezi de câte ori nu te vei surprinde ieșind din cameră pe direcția bucătăriei... prima oară cănd am încercat am mâncat jumătate măr înainte de a-mi aminti că postesc... trupul poate fi atât de perfid, când nu ești atent... experimentul acesta e tocmai pentru cei care vod să vadă practic de ce-s în stare, că una e sa ști teoretic, practica te... odată ajungi să te simți de parcă tu ești acel ceva care locuiește în interiorul trupului, iar trupul stă agățat ori lipit de tine ca pe un umeraș, iar puterea acestei lipeli e dată de... mâncarea fizică; cum adică sunt puternic numai dacă mi-e burta plină? adică trupul îmi dictează mie ce pot și ce nu pot... și alte și alte întrebări... odată te faci filozof. Nu trebuie să-ți faci trupul să "se supună" ci să fai vocea cărnii să se dea din cale la o parte temporar... pentru că e numai 3 zile, iar după aceea poți să mănânci ce vrei.
      Cine are probleme cu stomacul(ulcer), să facă altecele, de exemplu poate fi legat la ochi ori pentru cei care au limbariță, leucoplast pe gură... fiind un introvertit așa ceva nu prea însenă o provocare prea mare... ar fi chiar o plăcere... dar sunt și alte exerciții "mai dure" pe care nu le sfătuiesc la nime din moment ce eu nu le-am făcut. Socul termic, de exemplu, acu că e frig și (aproximativ) iarnă(e următorul pe lista mea), ia o îmbrăcăminte normală modestă în care peste zi nu pici de frig...dar noaptea ți se face cocoșelul microscopic, ei bine încercă acestă îmbracăminte pe o noapte, fără somn să te încălzești, fără exerciții fizice majore ori tehnici de respirație, trebuie să te incălzești pe dinăuntru ori pur si simplu să-ți poruncești să nu simți frigul... "simțirea trebuie să urmeze voinței" cam asta e ideea generală... Ideea e să te asculți pe tine însuți, să-ți auzi motivațiile interne, îmbrobodelile instinctului de conservare... pe acestea trebuie sa le calmezi, ca să nu-ți dicteze ele viața și capacitățile
      Propunerea mea e una practică, că una e să înțelegi mental alta e să o faci când ispita si perfidia vocii cărnii e MARE. Recomandare mea e să nu va uitați la tv pe timpul exercițiului... ca să treacă timpul mai repede, pentru că scopul ex e tocmai acela de a sta la o vorbă cu tine însuți...

      Ștergere
    2. Ha,ha,ha,slepacus,gata cu ,,glumele,,,nu ? S-a dat militaria jos din pod !Acum e acum,sa vedem pe unde scoatem camasa ...eu am mai incercat ,dar doar pe durata unei zile,fara apa,fara hrana.Noaptea mi-a fost cel mai greu,e prea multa energie,trepidez.Daca nu am pe cineva sa ma sustina in subtil nu m-as prea baga la trei zile.Daca-ti las un semn poti sa ma sustii ?

      Marian

      Ștergere
    3. Îmi pare rău Marian, dar trebuie s-o faci pe cont propriu, pe picioarele tale, singurul ajutor e cunoștința faptului că nu ești singur în treaba asta...și nu renunța la apă decât dacă e a 10-15 tură de 3zile, scopul nu e călirea trupului, nici măcar controlul trupului energetic, ceea ce tu zici că e "trepidație", e doar trupul energetic, care încearca să compenseze dezechilibrul "fizic", lasă-l pe acesta să-și facă treaba, acest exerițiu e pentru "păzirea gândurilor", observarea miscărilor energetice e doar... dacă tot n-ai ce face toată ziulica :)
      Dar ca să revin ex acesta nu e ca să-ți călești corpul, la primele încercari e vorba de calirea voinței, dar din moment ce trupul se obisnuieste la un asemenea stres poți să te concentrezi și la alte scopuri concomitent cu lungirea lui... pentru că nu calirea vointei e scopul ci faptul de a învăta să comunici cu propriul trup, să-ți simți lipitura sufletului de corp și la o adică fără să o rupi să o desfaci si săo relegi după vrere dar nici asta nu e scopul final ci acela al pazirii gândurilor... sub stress imens, ispite gândurile se vor schimba sub influența instinctelor de conservare... tocmai aicea e secretul, să-ți convingi sursa generatoare de gânduri (pe tine însuți) să nu lucreze împotriva ta ci în cooperare cu tine... singur ego-ul ar vrea "sa poruncească" sinelui divin(și creator) ce anume să genereze... De aceea e foarte important să șți de ce vrei s-o faci, ce-ai să faci cu ce obții??? Mulți spun că au o voință de stâncă, când de fapt ceea ce spun e că sunt încăpățânați ca măgarul... dar și măgarului dacă-i pui morcovul sub nas...
      Pentru a va face o imagine si mai bună am să mă exprim printr-un alt exemplu, din cel "dur"(aveți grijă nu faceți asa ceva fara măsură... și Z a început întâi cu o zi de post... apoi a adăugat mai multe)...
      e iarnă acum, gândițivă așa exact acum să vă băgați sub o cascadă dintr-asta de la munte, RECE... exercițiul e să stai toată noaptea fără ca a doua zi să răcești(ori să crăpi), fără să dârdâi... Am menționat acest exercițiu tocmai pentru a întelege că nu e vorba de călirea trupului... asta o faci în primele încercări(1-2 minute sub duș). E vorba de faptul de gândurile pe care le ai timp ce faci exercițiu... dar cum am spus... trebuie să-ți fie extrem de clar scopul pentru care trezești lumina din tine... pentru ca nelegată de un scop anume, te poate "sufoca", te poți dezlega de trup să fi dus cu pluta tot restul vieții...
      Repet exercițiul acesta nu e flămânzirea, am făcut așa ceva suficient în studenție și-n militarie(hehe)... gândiți-va clar care e scopul vostru, ce vreți să faceți , de ce-ul e foarte important... aveți 3 zile sa meditați la "de ce"-ul vostru .

      Ștergere
    4. Multumesc ,slepacus,e grozav ca pot vorbi cu tine ,sunt lucruri importante si nu le gasesti pe toate drumurile ! Momentan raman la postul de 36 de ore...cu apa/fara sustinere nu ma incumet,m-am incarcat prea mult,e prea brusc,asa simt.
      Multumesc ! Cand si cand poate am sa te mai intreb cate ceva,daca nu e cu suparare.

      Marian

      Ștergere
    5. dacă vrei sa mă întrebi pe mine personal, iar blogul lui Rr nu are nimic de câștigat, mai bine să mă întrebi pe Facebook (același nick), trebuie să înțelegi că eu "nu te susțin" cu motiv, nu din răutate ori lene :) , pentru că însăși faptul ca TU ȘTI că eu mă pun într-un colț(chiar dac ă n-o fac) și-ți trimit susținere energetică ori alt fel de ajutor îți strică... tu și oricine în aceeași postură, trebuie să-și găsească susținerea din interior, si dupa cum probabil ai observat eu si oricine altcineva... chiar și cineva important cum ar fi Z ... noi ne aflăm în "exteriorul" tău... tu trebuie să-ți trezești singur maestrul interior, motivațiile să fie scoase din interiorul tău, numai astfel "reușita" e reușită :) . Nu postul ca atare e important ci ceea ce el reprezintă... sunt destui din cei care pot posti luni întregi, dar o fac ei din motivul cel bun, le e lor de folos, e zâmbetul întipărit pe sufletul lor când fac asta, simt ei curățirea interioară care are loc(nu e vorba de curățirea mațelor)? dacă îți zic eu ce si cum îți vor mai veni ție tot felul de întrebări... personale, dileme fascinante... cum adică "suntem tari, da stăi un ic să îmbuc de daouă ori și-ți arăt eu" ce fel de putere e aia care e dependentă de circuitul digestiv, probabil nu e vorba de adevărata tărie... dar care e adevărata tărie... eu nu pot să-ți bag astfel de întrebări în cap, plus ca astea-s întrebările mele, ție... dar numai tu îi fi stiind de ele... multe, multe zile de post/curățire(de vocile cărnii, impulsurile ei) trebuie să parcurgi ca să ajungi să te poți hrăni cu doar un stop de rouă, vezi tu apa e cu intenție lăsată de mine acolo, la început ea subțiază acidul clorhiric si sângele, dar pe măsură ce trupul va începe să tacă, sa se dea de-o parte, vei începe să auzi apa... vorbind, o vei simți hrănindu-te cu lumina dintr-însa... te las pe tine să descoperi ce se află la capătul... curcubeului :) numai pe propriile picioare poți ajunge acolo, trebuie să-ți descoperi propriul drum pentru că e drumul pe care te ghidezi după repere personale, interne, pe care nimeni nu ti le poate lua

      Ștergere
    6. Inteleg,slepacus.Situatia e un pic mai deosebita...am oaresce probleme de sanatate si nu stiu daca e nimerit sa ma arunc cu capul inainte in lucruri fata de care nu am feedback.Mi-ar trebui niste capacitati interioare care sa ma ajute sa sesizez campurile...si nu le am !In conditiile astea nu ma pot angaja la eforturi deosebite decat sub supraveghere competenta.Asta e ! Multumesc mult.

      Marian

      Ștergere
  24. Buna ziua.
    Se poate scrie mult despre dieta si dorinta de a urma o dieta sanatoasa , dar precum spune Slepa...una este a voi si alta a si infaptui.
    Eu pot sa vorbesc din experienta proprie pentru ca....ma joc si eu cu vointa mea si ispita sa nu mai ating carne de loc.Cand am hotarat sa nu mai mananc carne am hotarat intr-un moment de entuziasm si,va spun sincer ,mi-a reusit si mi-a reusit pret de cativa ani buni.In acelasi timp am mai citit cate ceva despre o dieta fara carne si am inteles ca organismului ii trebuie 7 ani sa elimine toate toxinele hranirii cu carne.Am fost extrem de impresionata sa realizez ce mult ii trebuie organismului sa se curete.Dar ulterior am inteles ca am reusit sa nu ma mai ating de carne ani multi fara suferinta datorita faptului ca pe atunci numai apartineam mentalului colectiv din care faceam parte prin nastere.Cine nu crede sau nu cunoaste forta mentalului colectiv,influienta lui,il rog sa se mai documenteze si eventual sa practice.Si apoi,renuntasem la carne,dar continuam sa manac branzeturi,lactate si oua.Proteine animale.Eram incantata ca nu simteam nevoia sa mai pun in gura carne.Asa au trecut ani si....m-am trezit dupa un numar de ani din nou in atmosfera menatalului colectiv din care fac parte prin nastere.Si au revenit poftele de a gusta un pic,un picut de carne,in special afumaturi sau mezeluri.Hi,hi hi...Nu este usor sa comanzi trupului sa nu mai doreasca si ai nevoie de o vointa puternica.Cine incearca dintr-odata sa devina vegan....hm,poate incerca dar este greu.Eu nu contest ca vor fi unii asa de puternici sa reuseasca a deveni imediat vegani si nici nu gandesc ca ar minti careva [ ca se mint pe ei insisi ],dar din punctul meu de vedere este foarte greu sa devii vegan fara a trece prin ciclurile anterioare de vegetarian care consuma lactate si oua,apoi vegetarian care elimina lactatele si ouale.
    In ce priveste postul....si aceasta am incercat si entuziasmul de a deveni o fiinta oarecum spirituala in gandire si actiune ,m-a ajutat sa reusesc cel mai mult un post de 3 zile.Numai apa.Si nu moare nimeni daca tine post,dar am inceput cu ozi,apoi doua si cand am reusit trei zile,am fost uimita cum organismul meu nu se resimtea deloc.Ba din contra,eram foarte puternica si nu aveam varsta de 30-40 de ani,ci ma apropiam cu usurinta de anii 60.Invatatorul meu spiritual,filozoful britanic Paul Brunton,nu mai recomanda sa postezi spre anii 60,daca in anii anteriori nu a fost o practica obisnuita.
    Dar de la a posti 2-3 zile,la a ajunge sa te hranesti cu Iubire , este cale lunga.Puteti incerca.Eu incerc...si nu reusesc.Ce reusesc cel mai bine este de a ma amagi...Reusesc perioade scurte sa elimin lactate,oua dar revin la a manca carne de peste...Sunt pe parcursul incercarii de a nu mai manca hrana solida ,dar mi se pare dificil pentru ca eu am fost o mare mancatoare de paine si lactate.Puteam sa ma hranesc doar cu o bucata de paine si simteam ca-mi este de ajuns.De cand ma "joc" cu vointa de a manca numai hrana lichida,organismul meu imi face numai feste.Nu renunt,dar este greu.
    Va doresc o mare putere de a va realiza intentiile sanatoase.Sa auzim de bine,Sefora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mai important să fi om bun decât vegan :)

      Ștergere
    2. un mic exercițiu pentru tine ori pentru cei care le e greu să renunte la carne... e un pic cam scump dar... te duci la piațu de animale și cumperi o rață, ori altă pasere ori un iepuraș, îl tii lună îi dai de mâncare și-i vorbesi și-l privesti în ochi, în fieare zi... după aceea îl tai și-l gătești... dacă n-ai probleme de conștiință în a mânca respectiva carne nu ești încă în situația în care renunțatul la carne să îți fie de folos (poți s-o faci, ca dietă, în acest caz numai acesta e folosul)... si mai sunt și chestii fiziologice pe care le simți de exemplu furnicături puternice în mâini... de genu-l acela pe care-l simți când ești îndrăgostit, nu i-ai spus, ești lângă ea și urmează sa faci o trăznaie ca "din întâmplare" să-i atingi mâna, doar bagajul emoțional e diferit, ca o greutate, ușurată doar de ruga în genul celeia lui Kahil... eu zic asta din proprie experiență, fiind "bărbatul" casei, cam eu trebuie să pun mâna... o vecină ne trimisese o rață(băi ce ochi mari au rațele în comparație cu găinile) ca s-o taiem, serviciu pe care nu-l poți refuza... dacă mai demult foloseam cuțitul, dar din cauza acestei slăbiciuni a mea riscam să scap cuțitul la mijlocul operației de decapitare și să fac paserea să se chinuie, așa că securea, e si mai rapid. Normal că pot controla astfel de reacții, că doar îs bărbat, asta nu înseamnă că nu simți furnicăturile... dacă vrei să renunti la carne, începe prin ați omorâ singur/ă mâncarea, privește-i capul în cadere, acela e capul tău, privește animalul în ochi până i se însticloșează, tocmai ai stins o stea de pe cer, o stea pe care n-ai puterea de a o reaprinde...dacă mă întrebati cum să fie ușor să renunți la carne așa să faci și pe fiecare copan ce-l vei musca întreba-l "undei viața care-a curs prin tine, cine te-a stors de viață cu de-a forța, de-a rămas numai durerea, pentru cine viața ta a fost curmată... ce plată voi avea eu de plătit pentru fiecare muscătură... pentru îmbuibarea și neasțietatea brihanului ce nu-l stăpânesc..."

      Ștergere
    3. și ca să termin într-o notă mai vie am să vorbesc despre grâu, ca simbol al mâncării fizice. e mult mia ușor dacă te gândești la acesta ca un recipient, capsulă care conține de zece ori mai multă lumină... nu materia te hrănește ci câtă lumină decizi tu să iei din acel bob.... șa cum corpul nu e decât o mică parte din ceva mult mai mare așa e și cu planta, doar o mică parte din ea e vizibilă... materia însăși e înveliș divin vizibil spectrului nostru îngust de percepție vizuală, audibilă, tactilă... care deși îngust conține de la strictul-necesar la mia mult- decât-necesar pentru a ne ilumina drumul si sa nea jungă și pentru joacă...
      va veni și ea vremea când un singur bob de grâu va fi suficient pentru a te hrăni toată viața, chit că vei trăii mii de ani... și pe urmă chiar și mia puțin, când vei începe să simți că bobul de grâu e o amprentă de vibratie... și va fi suficient sa te duci în lanul de grâu și să te lași să vibrezi ca o coardă sub cântul de diapazon al lanului, iar acest cânt va fi la fel de sățios ca și cum ai fi mâncat un lan întreg de grâu, pentru că ai să te umpli de sațietate la fel cum se umple acest mic bob, recipient de lumina divină... fiecare plantă e o amprentă vibratorie iar între un val îs celălalt al vibrației vei simți sațietatea specifică, lumina pe care o poartă, fiecare obiect-materie vibrează

      Ștergere
    4. Buna dimineata.
      Da,este mai important sa fii om bun decat vegan,dar cum totul este interconectat ,o hranire sanatoasa,fara carne,contribuie mult la a fi un om bun.Eu am inceput sa gandesc serios sa nu mai consum carne si chiar am inceput sa practic aceasta,pentru ca am inteles exact necesitatea de a nu mai consuma carne.Si cand ,citindu-l pe Paul Brunton,am inteles ca fiecare animal sacrificat pentru hrana omului stie,simte,cunoaste momentul sacrificarii si prin urmare,noi ,odata cu carnea,vom ingurgita si toata gama de emotii prin care trece acel animal,mi-am dat seama ca trebuie sa nu mai consum carne si nici o altfel de proteina animala.Dar am realizat si dificultatea unei hotarari bruste,asa ca acum sunt ...pe cale.Hi hi hi...Inteleg ca se poate sa traiesti si numai cu Lumina,cu Iubire,dar sa-ti vina timpul.
      Ce am inteles deasemenea este gandirea gresita ca trebuie sa supravietuim.Nu avem nevoie sa supravietuim pentru ca noi deja existam si hranind trupul cu gandul la supravietuire nu vom reusi prea usor sa-i dam posibilitatea de a-l hrani sanatos,conform unei cai spirituale.Dar fiecare face cum simte si ce puteri are,cata intelegere are pentru o viata sanatoasa din punct de vedere spiritual.
      Multumesc pentru schimbul de pareri.O zi buna,Sefora

      Ștergere
  25. Un PS la comentariul meu de la ora 12:06 .
    Vreau sa fac o corectura de exprimare.Nu cred ca am folosit corect expresia "posteaza".Corect este ,in contextul de mai sus , "sa tii post ".
    Imi cer scuze pentru exprimarea incorecta.
    Va multumesc pentru intelegere si atentie.Sefora

    RăspundețiȘtergere
  26. Si iata ca suntem in 24 Ianuarie 2013, Ziua Unirii, asa ca sa cantam si sa jucam cu totii uniti in cuget si-n simtire, Hora Unirii, Hora Fratiei, intru reamintirea Comuniunilor din Gradina Fraternitatii.

    Hora Unirii

    http://www.youtube.com/watch?v=sJsJYUpbhIs

    Hai să dăm mână cu mână
    Cei cu inima română,
    Să-nvârtim hora frăţiei
    Pe pământul României!

    Iarba rea din holde piară!
    Piară duşmănia-n ţară!
    Între noi să nu mai fie
    Decât flori şi armonie!

    Măi muntene, măi vecine
    Vină să te prinzi cu mine
    Şi la viaţă cu unire
    Şi la moarte cu-nfrăţire!

    Unde-i unul nu-i putere
    La nevoi şi la durere
    Unde-s doi puterea creşte
    Şi duşmanul nu sporeşte!

    Amândoi suntem de-o mamă
    De-o făptură şi de-o samă,
    Ca doi brazi într-o tulpină
    Ca doi ochi într-o lumină.

    Amândoi avem un nume,
    Amândoi o soartă-n lume.
    Eu ţi-s frate, tu mi-eşti frate,
    În noi doi un suflet bate!

    Vin la Milcov cu grăbire
    Să-l secăm dintr-o sorbire,
    Ca să treacă drumul mare
    Peste-a noastre vechi hotare,

    Şi să vadă Sfântul Soare
    Într-o zi de sărbătoare
    Hora noastră cea frăţească
    Pe câmpia românească!

    Din Heidelberg, cu drag,
    Lucia

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi cer scuze pentru absenta mea din ultimul timp, dar am avut de trecut inca o "proba" si nu eram la un nivel vibrational prea stralucit, asa ca am stat in bancuta mea pana a trecut si asta.

    Discutiile despre dieta pot fi derulate din mai multe perspective si ar trebui vazute din mai multe unghiuri.
    Putem porni discutia de la chestiuni foarte pragmatice si de anatomie si pana la filosofie, insa voi reda ceea ce mi se pare mie relevant. Mentionez ca acesta e perspectiva mea actuala si ea poate fi supusa schimbarii.
    In primul rand evitati sa va puneti etichete. Daca ma intreaba cineva, "esti vegetariana?", eu zic "nu, dar nu mananc carne". Adica evit sa ma incadrez intr-o anumita categorie, de orice fel ar fi ea. Faptul ca va puneti o eticheta - de vegetarian(a) in acest caz, determina un fel de presiune la nivel mental sa va comportati conform acestei etichete (nevoia de coerenta), iar cand nu o veti face, veti simti un soi de auto-tradare. Nu e cazul de asa ceva.
    Ce pot sa va spun este ca daca luati o decizie doar la nivel mental de a renunta la consumul de carne si nu luati aceasta decizie cu toata fiinta, cel mai probabil mai aveti cate ceva de lamurit.
    Insasi ideea de "a renunta" are o conotatie usor neplacuta. Ideea este nu sa renuntam la anumite obiceiuri fiindca avem niste credinte (mentale), ci sa transcendem aceste obiceiuri. Sa simtim ca am parcurs o etapa, nu sa fim frustrati ca am renuntat la ceva ce ne face placere.
    Trebuie sa acceptam ca avem o tendinta "naturala" de a consuma proteina de origine animala. De ce?!
    Pai, intai pentru ca sunt mii de ani in care oamenii s-au hranit cu carne si o chestie scrisa adanc in codul genetic.
    Si apoi fiindca este foarte facil pentru organism sa metabolizeze structuri cat mai asemanatoare cu propriile structuri. Nu degeaba la romani cea mai buna leguma e porcul. Daca retin bine, intre ADN-ul uman si cel porcin este o diferenta foarte mica, daca nu cea mai mica dintre toate cele analizate de cercetatori. De aceea se si folosesc tesuturi de la porci pentru anumite interventii chirurgicale.
    Acestea fiind zise, sa trecem mai departe.
    Decizia de a consuma carne sau nu este o decizie care trebuie sa vina asa la nivelul global al fiintei voastre.
    Eu efectiv am simtit ca nu mai pot consuma carne. Ma asezam la masa si aveam ceva cu carne in farfurie si mi se facea greata. Nu era ceva indus mental. Asta simteam organic, ca nu pot manca. Au si fost cateva mici situatii care mi-au intarit aceasta senzatie de greata asociata cu consumul de carne. De unde deduc ca nu a fost intamplator. Nefiind foarte documentata am zis sa mai mananc peste cel putin o data pe saptamana pana ma lamuresc ce e mai bine. Oscilam intre ceea ce imi spunea mintea "rationala" si ceea ce simteam organic si intuitiv. Apoi am vazut un documentar foarte fain despre viata marina si erau o multime de pesti si ma minunam de frumusetea lor. Iar gandul automat a fost "bine ca ii privesc ce frumosi sunt, dar ii pun in farfurie." Si cu asta : adio peste!
    Ideea este ca lucrurile s-au derulat treptat si au fost mai multi factori.
    Incercam sa inteleg daca e "normal" sa mancam carne sau nu. Pana la urma intreaga planeta este un urias ecosistem. Atunci am inteles ca traiesc pe o planeta in care ne mancam noi intre noi si asta a fost un soc pentru mine. La aprox 29 de ani plangeam ca un copil ca traiesc pe o planeta in care ne mancam noi intre noi. Si nu ma refer la canibalism. Sunt insecte mai mici mancate de insecte mai mari, acestea sunt mancate de pasari, pasarile sunt mancate de pisica, de alte pasari, lupul mananca miel, leul antilope, chiar si lesurile animalelor care nu sunt mancate de animale tot hrana devin pt pasari, pt viermi, pentru bacterii, etc. Chiar si corpurile noastre fizice sunt mancate de alte forme de viata dupa deztrupare.
    (va urma)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  28. Am inteles (sau mi-am reamintit) undeva la un nivel foarte profund ca provenim toti din aceeasi Sursa Unica, ca suntem toti Viata, ca suntem toti un organism viu. Din punctul de vedere al Gaiei, al lui Dumnezeu, cu totii avem drepturi egale la viata aici pe pamant.
    Leul nu poate deveni ierbivor, asta e clar. El nu are de ales. Ori ucide si se hraneste, ori moare. Intervine instinctul de conservare, nu are de ales. Dar omul... omul poate alege. Are capacitatea sa aleaga.
    Nu sunt absurda, sunt convinsa ca daca as fi intr-o situatie in care as suferi de foame si nu as avea de ales, carnea fiind singura optiune ca sa supravietuiesc, probabil ca as manca. Instinctul de conservare este cred cel mai puternic program care ne este inscris pentru aceasta planeta. Asta nu inseamna ca o sa imi faca placere, dar probabil as manca pentru supravietuire.
    Cred ca aici este un element cheie : faptul ca produce placere consumul de carne (si nu numai).
    De aceea trebuie "lucrat" si la cognitii. Ce reprezinta mancarea? De ce mancam anumite lucruri? Mancam ca sa ne hranim sau mancam pentru placere?! Din pacate in ultimul timp, mancatul a devenit o supraevaluata sursa de placere. Si de regula cautam sursele de placere a simturilor cand avem nevoie sa ne umplem cu ceva pozitiv, placut. Eu mananc ciocolata pentru serotonina. Desi stiu ca nu e ok.
    Chiar daca multi nu ar recunoaste, am dezvoltat un fel de adictie de gusturile "nesanatos de bune". Nu e cu mult diferita de alte adictii, in linii mari se folosesc mecanisme psihice comune. In cazul alimentatiei e vorba de recompensa imediata, de placerea gustului, a senzatiilor. In plus senzatia de satietate ne da impresia ca suntem momentan "in siguranta" din punctul de vedere al conservarii. Daca nu ai mancare, mori de foame, nu?!?!
    Insa veti putea observa cu usurinta prin experienta ca majoritatea lucrurilor pe care le facem sunt chestie de obisnuita. Asa cum am fost invatati sa mancam carne cand eram copii si ne-am obisnuit, tot asa putem sa ne dezobisnuim.
    Eu nu condamn si nu judec pe nimeni. Exista persoane vegetariene convinse care ii blameaza pe “mancatorii de carne”. Asta e o forma de agresivitate si isi fac karma aiurea. Eu incerc sa accept si sa inteleg ca suntem toti in continua evolutie si fiecare are un moment potrivit ca sa inteleaga si sa experimenteze anumite lucruri. Iar alimentatia nu face exceptie de la asta. Mi se pare aberant sa blamez un alt om pentru consumul de carne. Consumul de carne este un comportament. Care ne poate spune mai multe lucruri, dar e doar un comportament, nu defineste omul in sine. Orice comportament se poate schimba.
    Pana la urma, a consuma carne sau nu la mine se rezuma la intelegerea ca provenim cu totii din aceea Sursa (de la amiba pana la om, civilizatiile extraterestre, entitati solariene, etc.) si la respectul pentru Viata.
    Pretuiesc Viata. Daca gasesc un paianjen in casa, nu il omor, ci il iau si il scot afara. Nu imi place, evident, dar nu am de ce sa il omor. De ce sa il omor?! Nu am nici un motiv sa il omor. Si mai mult de atat nu am nici un drept. Paianjenul este si el Viata. Nu ameninta propria existenta in nici un fel. Daca vad un vierme intr-un mar, nu imi fac scarba, ci ma gandesc cu mirare “Uuuuh, there’s Life”. Asa si zic in engleza, adica ceva de genul “uite, aici e Viata!”. Iar asta e minunat! Viata e pretutindeni. Cand ma mai streseaza cate o musca vara, nu o omor, ci ii spun ca o iubesc si pana la urma ma lasa in pace. Vorbesc foarte serios.
    Este principiul non-agresiunii. Este vorba de gradul de constientizare pe care il avem la un anumit moment al evolutiei noastre. Si aceasta non-agresiune se cultiva.
    Priviti in voi insiva, cultivati Iubirea, cultivati respectul pentru Viata, grija pentru voi insiva, sentimentul unitatii, al conectarii, al partii dintr-un intreg, iar apoi veti simti daca vreti sau nu sa mancati carne sau preferati frunzele! 

    In speranta ca relatarile mele au fost utile, va zic noapte buna!
    (va urma)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata Anca....si celorlalti.
      Mi-a placut mult ce ai scris,cum gandesti.In tot ce ai scris iti dau dreptate.
      Eu am renuntat sa manac carne pentru ca,pur si simplu,am inteles ca nu avem pentru ce consuma carnea altor animale.Nu spun "altor fiinte"pentru ca si legumele sunt tot fiinte.
      Am inteles profund ca de fapt nici nu este nevoie sa consumam asa multa hrana pe cat consumam. Dar precum spui,mancam carne de prea mult timp pentru ca acest obicei ,sau necesitate,cum se considera,sa-l stergem complet din modul nostru de viata.Am inteles ca pot lua hotararea mentala sa nu mai consum carne,dar trupul nu-mi da ascultare imediat.Asa am ramas la hotararea sa mai manac din cand in cand peste.Dar am fost nemultumita de mine.Eu mi-am spus altfel : "pestii nu ies din apa sa ne manance pe noi,dar noi intram dupa ei in apa pentru a-i consuma ".Dar sa stii ca,in ciuda intelegerii mele profunde , inca mai consum uneori peste.
      Pentru ca-mi dau seama ca si pentru sanatatea mea -aici adaug ca mi-am format o parere proprie referitor la anumite necesitati - este bine sa renunt la lactate,branzeturi si oua , le-am redus cat pot de mult,cautand sa renunt definitiv.Dar de la o hotarare mentala pana la o actiune practica ,realizez ce cale dificila este.De cand consider o cale spirituala mijlocul cel mai bun pentru evolutia constiintei si ca urmare citesc mult si ce consider eu ca-mi ajuta la intelegerile mele,mi-am dat seama ca nu avem nevoie sa consumam asa multa hrana,ba chiar exista posibilitatea de a trai cu Lumina.Doar ca evolutia unei astfel de constiinte este mult avansata.Si trebuie muncit mult pentru ca intelegerile sa ajunga la armonie cu trupul.Nimic fortat.Gandesc ca eu sunt in dezavantaj pentru ca am pornit pe aceste cai cam tarzior ca varsta - mai am nitel si fac 70 de ani - dar tot eu imi spun ca niciodata nu-i prea tarziu.
      Cum mai spuneam intr-alt comentariu,apreciez mult persoanele tinere care au inteles adevarata cale spre evolutie de timpuriu si pot profita din plin de aceste vremuri de infuzie cu Lumina,cu Iubire.
      O zi buna tie si celorlalti ,Sefora

      Ștergere
  29. Daca este o pacaleala, d.na Sefora, faptul ca ne trebuie o cale catre...da, catre ce ?...catre cine?...catre noi? Pai, noi insine suntem aici, acum. Conteaza varsta? Poate chiar mai usor este pentru un om nascut ceva mai devreme, pentru ca se reduc asa numitele necesitati...Si pentru ca niciodata nu stii cat mai ai in fata oricand poate fi prea tarziu, chiar si daca esti foarte tanar...dar nu stii cei cu tine pe Pamant. Oare trebuie sa fac ceva anume ca sa ajung undeva sau sa fiu cumva anume ca sa fii ajuns deja? Ce frumoasa este varsta de 70 de ani si ce norocosi sunt cei ce o ating! Si scriu asta cu mult respect. Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Cristi…
      Foarte frumos spus… Mulţumesc.
      Fiindcă de la tine le-am auzit prima dată şi îmi plac foarte mult expresiile, aş vrea să le folosesc. Dacă nu eşti de acord, te rog să-mi spui.
      Este vorba de:
      „Pentru că niciodată nu știi cât mai ai în faţă, oricând poate fi prea târziu…”
      şi
      „Oare trebuie SĂ FAC ceva anume ca să ajung undeva sau SĂ FIU cumva anume ca să fi ajuns deja?”
      Asta este forma în care vreau să le folosesc eu.

      Teofil

      Ștergere
    2. Multumesc frumos Cristi.Foarte frumoase cuvinte mi-ai adresat.Mi-ai creat o buna dispozitie minunata .
      Sa ai parte de bucurii,Sefora

      Ștergere
  30. În alimentație am avut un mare suport emoțional în Jasmuheen, chiar dacă n-am avut curajul să înfrunt ”dizgrația” familiei și a celor din jur renunțând total la mâncare :). Am avut noroc și cu fiica mea, care de micuță a refuzat lactatele și carnea. A fost dificil să gătesc pentru un soț carnivor și 2 vegetariene dar cu mici-mari compromisuri am ajuns să ne armonizăm de maniera că a ajuns și el în barca noastră :) (el,cu ceva felioare de salam și cîte-o sărmăluță din cînd în cînd, de sărbători :)). Concluzia mea, ca tânără de 60 de ani, e că merită să fi vegetarian că faci economie la banii de ”cărneturi&etc.”, de medicamente, și de haine, că nu te îngrași, rămâi constant pe ”normal” :)
    Iar de sferă... numai bine, a trecut și asta, nu de nota 10, bine că mâine o lansez ultima oară, poate și spre ”ușurarea comitetului de primire”, nu că m-ar fi obligat cineva să continui până la capăt exercițiul :) Sper să primim vești bune de la frații sau verișorii noștri pleadeeni :) adriana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spui Adriana.Chiar m-am amuzat de cuvintele tale.
      O seara buna tie si tuturor,Sefora

      Ștergere
  31. Dupa umila mea parere si din experienta mea, bineinteles, corpul nostru (daca-i permitem) are capacitatea sa se adapteze "noilor" frecvente energetice.
    Vreau sa va mai spun ca totul depinde de verticalitatea relatiei noastre cu Dumnezeu si faptul ca mancam sau nu carne, ca bem sau nu alcool, s.a.m.d. , tin de experientele sufletelului nostru si nu faptul ca suntem sau nu , omnivori, vegetarieni, carnivori, vegani, acest aspect fiind pe liniaritatea relatiei cu Dumnezeu.
    Io va doresc tuturor sa va bucurati de viata, ca toate se-ntampla atunci cand este cazul, fara nicio fortare, de niciun fel.

    Cu drga, din Heidelberg,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  32. Voi continua aici discutiile despre dieta si alimentatie, fiindca mai avem o cale de parcurs pe tema asta.
    S.N. Lazarev spune ca a urmarit de-a lungul carierei sale, foarte multi oameni si a incercat sa vada de ce unii se imbolnavesc si altii nu. A ajuns la concluzia ca nu conteaza varsta, stilul de viata, alimentatia, ci BUNATATEA SUFLETULUI. Aceasta curatenie a sufletului, aceasta stare de Iubire era cea care ii apara de boli si alte experiente mai putin placute.
    Pe de alta parte se vorbeste despre o protectie divina in fata bolilor, accidentelor, etc.
    Asadar o alimentatie vegetariana nu e neaparat cheia succesului, ci doar un aspect al intelegerii noastre. Importanta e Iubirea. Iar cand vorbesc despre Iubire, ma refer la acea iubire ca stare de a fi, la ceea ce suntem noi in cel mai profund si mai autentic mod. Noi suntem deja iubire. Trebuie doar sa depasim toate barierele pe care le-am construit in calea manifestarii ei, asa cum frumos spune Rumi.
    @Slepacus, va iubesc din suflet, dar ideea de a induce un sentiment de vinovatie legat de a omori animale pentru a le manca mi se pare involutiva. Vinovatia este un sentiment de vibratie joasa, un sentiment perfid care face pe oricine usor de manipulat si se poate ajunge la alte atitudini si mai agresive din punct de vedere energetic.
    O data ce ne crestem nivelul de constiinta, de intelegere, simtim iubire, simtim ca apartinem unui organism mai mare, vom inceta sa mai ranim alte forme de viata.
    Asta mi se pare calea naturala si evolutiva.
    Conform prognozelor privind evolutia iminenta, corpurile noastre energetice vor deveni din ce in ce mai puternice, va scadea nevoia de hrana in general, si in particular nevoia de proteina animala, de hrana preparata, de mancare nesanatoasa.
    Am citit un articol la un moment dat despre schimbarile prin care vor trece corpurile noastre pentru a se adapta noilor energii, erau trecute inclusiv date concrete de anatomie fizica, dar si energetica; acolo se explica frumos cum corpul nostru are capacitatea de a produce tot ceea ce are nevoie, inclusiv proteine. Yoghinii mananca fierturi de frunze, legume, orez si fructe. Mananca putin si nu diversificat. Mananca si gatit, dar si crud. Insa prin yoga si meditatie isi cresc forta corpului energetic si implicit este influentat corpul fizic.
    Lactatele sunt nesanatoase. Mai mananc totusi branzeturi. Imi plac cele de oaie. La cele de capra nu tolerez gustul. Si mananc oua. CAND SIMT NEVOIA. Uneori nu mananc poate luni de zile oua, alteori simt nevoia sa mananc zilnic (pt cateva zile). Imi ascult corpul. De obicei, daca simtiti nevoia sa mancati ceva, acel ceva va furnizeaza ceea ce ii lipseste corpului.
    ...
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  33. Ce recomand oricui este:
    - sa faca ceea ce simte, dar sa caute sa inteleaga de unde vin aceste simtaminte – adica sa se faca clar diferenta intre o nevoie reala a corpului, o adictie, o placere culinara, etc.
    - sa se documenteze pe tema alimentatiei, dar sa fie din cat mai multe surse
    - sa pastreze echilibrul – cand auziti de regimuri doar cu proteine, doar cu frunze, doar cu fructe, fugiti in directia opusa; regimurile doar cu sucuri si fructe sau frunze pot fi benefice pe termen scurt pentru detoxifiere, dar pe termen lung fac niste dezechilibre greu de corectat ; tineti minte : la stadiul cum suntem acum, corpul are nevoie de proteine (animala sau vegetala – la alegere); grasimi saturate si nesaturate (adica de toate, nu cadeti in extreme – orice extrema e nociva!) corpul are nevoie de ambele; glucide – incercati sa alegeti variantele cele mai sanatoase; cruditati – legume, zarzavaturi, frunze, fructe – toate sunt necesare, iar fructele ar trebui sa reprezinte cam o treime din portia zilnica de cruditati deoarece au multe zaharuri, chiar daca sunt naturale
    - recunoasteti nivelul la care sunteti ca intelegere si evolutie si trasati un traseu spre unde vreti sa ajungeti (e valabil pentru dieta, relatii, etc., evolutie); cunoasteti-va punctele mai slabe, dar si cele forte; e foarte important sa stiti de unde plecati si ce aveti cu voi la drum
    - cultivati auto-disciplina; cand e vorba de alimentatie, e necesara o anumita disciplina, dar nu cadeti in capcana auto-blamarii ; puteti incepe usor sa eliminati cate un aliment nociv – de ex zaharul alb sau cafeaua sau mancarea fast-food; incepeti cu ceea ce va e mai usor, asta va creste si respectul de sine si increderea ca puteti reusi, apoi trecand la elementele nocive din ce in ce mai dificil de eliminat din dieta
    - cautati alternative mai sanatoase la cele nocive, alegeti sa inlocuiti unele cu altele, asa nu mai aveti sentimentul ca ati renuntat la ceva ce va facea placere; eu nu mai pot tolera cafeaua, dar mi-am luat niste produse de “cafea vegetala” – unul solubil, dar si cicoare macinata Leroux, mentionez marca fiindca e singura al carei gust mi-a placut; cand mi-e pofta de o “cafea”, apelez la ele
    - faceti ceea ce puteti mai bine la nivelul la care sunteti in prezent; micile victorii in schimbarea alimentatiei aduc marile reusite
    - faceti detoxifiere periodic! alegeti ceva ce e potrivit, cat mai usor de aplicat si mai eficient; eu sunt mare bautoare de argila; evitati produsele scumpe, combinatiile dubioase, pastilele/ceaiurile de slabit, si “detoxifierile minune”; pe masura ce corpul se curata de toxine, veti simti tot mai putin nevoia de a consuma alimente nocive si in perspectiva chiar si proteina animala, in plus va veti simti din ce in ce mai bine

    Schimbarea dietei este un proces de durata, care necesita angajament, vointa, disciplina, informare si efort sustinut. Insa veti fi motivati de propriile victorii si de faptul ca va veti simti din ce in ce mai bine.

    Mai multe in episodul viitor. :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  34. Aşa cum am promis, vă voi relata din experienţele prin care am trecut şi care mi-au relevat faptul că, organismul uman are capacitate de apărare şi auto-reglare, chiar dacă noi nu le conştientizăm.
    În 2006, am făcut nişte alergii. Ele apăreau şi dispăreau în condiţii pe care nu reuşeam să le leg de vreo cauză anume. De fapt nici nu aveam vreo certitudine că ele sunt alergii, fiindcă lucram într-un loc în care responsabilitatea era foarte mare şi nu prea îmi puteam permite să lipsesc de la lucru, decât dacă "ardea". Ca urmare am tot amânat să merg la medic.
    Alergiile s-au manifestat precum am spus mai sus, până la sfârşitul lui 2008 când s-au instalat "ca la ele acasă". Nu mai aveam ce face şi a trebuit să merg la medic.
    Medicul a decis internare de urgenţă, considerând că sunt nişte alergii dar, mai avea o bănuială asupra căreia nu a vrut să se pronunţe înainte ca eu să fac un set de analize.
    Eu nu mi-am bătut capul cu bănuielile lui, fiindcă eram acolo ca să văd ce e cu mine, să rezolv problema repede şi să mă întorc la ale mele.
    Când i-am dus setul de rezultate de la laborator, pe lângă un şir de alergii la diverse, se certifica un diagnostic care pe el l-a albit la faţă, dar eu n-am avut nici un tremur.
    După părerea lui, trebuia urgent să intru într-un program special în care, practic se făceau teste pe oameni, fiindcă boala pe care o aveam făcea parte din categoria celor "cu origini necunoscute".
    Am refuzat categoric acest lucru, dar nu refuzam să mă supun experimentelor, ci, am HOTĂRÂT atunci , pe loc, CĂ EU NU AM BOALA CU PRICINA şi i-am spus medicului să-mi spună ce am de făcut împotriva alergiilor , spunându-i că " îmi ajung alergiile pe care le accept ( era şi greu să nu le accept pentru că erau vizibile la nivelul feţei, gâtului şi braţelor) şi de care vreau să mă ocup.
    El văzând atitudinea mea, a considerat că sunt în stare de şoc şi fiindcă ştia că veneam cu rezultatele, adusese în cabinet şi un psiholog, împreună cu care, a încercat să mă convingă că trebuie să fac un tratament, etc., fără să reuşească însă , să mă înduplece.
    Eu mai avusesem o experienţă asemănătoare pe la 20 de ani, când am refuzat o biopsie şi cu asta jignisem orgoliul profesional al unui medic care îşi făcuse un nume în România, motiv pentru care, în mod brutal m-a dat afară din cabinet şi din spital. Dar eu am plecat ca o ... floare, fără să am vreo grijă. Ignoranţă sau Credinţă, iată-mă-s aici , mamă şi bunică (şi numai atât) !
    În momentul în care am primit vestea despre acest , cel de-al doilea diagnostic grav, nu m-am gândit la primul, însă ştiu sigur , nu numai că nu m-am temut, ci, că în acel moment am demontat un program distructiv al cărui efecte se vedeau în analize.
    Printre alergii, se număra una, la o componentă a proteinei, deci eram, practic, alergică la mâncare şi acesta era lucrul care mă preocupa, fiindcă nu prea aveam ce să mănânc fără proteine.
    În fine, am făcut nişte vaccinuri fără efect, am mâncat (sau mai bine zis am flămânzit) vreo 6 luni, doar nişte fructe şi legume, după care am hotărât singură (căci n-am mai consultat niciodată vreun medic de specialitatea aceea) să ajustez dozele de medicamente la jumătate (fiindcă erau pe bază de hidrocortizon) şi am început să mănânc doar "ce-mi făcea cu ochiul din piaţă".
    În paralel făceam meditaţii de curăţare , inventate de mine. Dar ceea ce m-a scăpat cu totul de alergii (de toate şi într-un interval de cam un an) au fost "meditaţiile cu elemente" şi mai ales cele cu apă . Mulţumesc Remer Ra!
    Ca o concluzie a celor întâmplate , alergiile care au apărut (toate) au fost reacţii ale organismului la factorii care stimulau dezvoltarea bolii aceleia. Aşadar, fără ca eu să am habar, corpul meu avea grijă de el însuşi, fiindcă el ştia ce se petrece în interior (faptul că se creau premize pentru dezoltarea şi manifestarea unui program distructiv) iar când eu mă găseam în contact cu factori stimulatori, el dezvolta un program de apărare/respingere a acelor factori.
    Fiţi DIVINI, căci aşa SUNTEŢI !

    RăspundețiȘtergere
  35. Săptămâna aceasta am fost mai tăcută în ceea ce priveşte exerciţiile cu sfera. La începutul săptămânii , motivul a fost că, m-am confruntat cu situaţii, cu vibraţii foarte joase (nu fiindcă le atrag, aşa cum zic unii ci, tocmai pentru că nu refuz să mă implic în situaţii grele, atunci când este nevoie, deşi ştiu că este imposibil să nu preiau o parte din încărcătură), cauză pentru care am avut nevoie de o perioadă de curăţare.
    Luni, sfera mea, aproape că refuza să plece, dar a plecat.
    Marţi, aproape la fel.
    Miercuri, la început abia am reuşit s-o văd, iar când am văzut-o era ca un balon de săpun - transparentă şi cu jocul acela de culori pe anumite porţiuni. Când a plecat, a plecat plutind (aşa cum îi stă bine unui balon de săpun).Probabil că, forma de balon de săpun era un indiciu că eram curată.
    Joi, arăta bine (galben-auriu) şi după ce a făcut câteva curse, când a trecut prin dreptul Ajna, în partea ei dreaptă, a apărut "Doamna violet" într-o formă aproape perfectă de Crizantemă. După ce a plecat sfera, a plecat şi "Doamna".
    Vineri, sfera era ca o stea mare cu Lumină albă şi cu raze dese, iar după câteva curse, tot în dreptul Ajna, acolo unde apăruse "Doamna violet" cu o seară înainte, a apărut un cap de Lup , cu blană albă la bază cu smocuri gri-negru la extremităţi, cu ochii ca de pisică , cu globul ocular alb şi irisul care era în formă asta - () - şi rânjind.
    M-am mirat puţin de această apariţie şi imediat am ridicat mâinile care erau de Lumină albă şi i-am cuprins capul între palme, iar rânjetul s-a stins (ochii erau la fel) şi am simţit Pacea lui.
    Între timp, sfera mea nu ştiu ce a făcut, dar când m-am întors la ea, şi-a continuat cursele şi-apoi a plecat.
    Sâmbătă, sfera a apărut ca un Soare alb , de o strălucire minunată, a făcut câteva curse, apoi s-a transformat în Lună (avea chiar şi nişte umbre, exact ca Luna), apoi a redevenit Soare şi aşa a plecat, în spirală, lăsând în urma lui o dâră de Lumină albă, ca o panglică ce se ridica în spirală, până când a ajuns ca o steluţă care, s-a unit cu o altă steluţă ce parcă îl aştepta.
    Astăzi este ultima zi de exerciţiu. Aştept cu nerăbdare să văd, ce ma"văd" !
    S-aveţi o seară de basm şi o săptămână ca o minune, să se aştearnă la picioarele voastre !
    p.s. Mulţumesc pentru participarea voastră la dezbaterea subiectului despre alimentaţie şi relaţia noastră cu ea !
    Când am trecut peste comentarii, am văzut nişte flăcăruici vesele, în diverse nuanţe, la fel de vesele.
    Mi-aţi oferit un spectacol minunat şi vă mulţumesc iarăşi ! Dar Luminile acestor intervenţii ale voastre sunt nuanţele Dăruirii şi Generozităţii necondiţionate, ale fiecăruia dintre voi.
    Fiţi Divini, căci aşa Sunteţi !

    RăspundețiȘtergere
  36. Cu mare drag domnule Teofil Pop. A fost un gand care poate ca nici nu a fost al meu. Am scris ca ACUM Dan este factorul declansator, daca pot scrie asa fara sa.l supar. Sa.i multumim.
    Cu mult drag doamna Sefora. Ma bucur odata cu domnia voastra. Sarut mana.
    Cat despre alimentatie...dupa necesitati! Cine vrea sa cunoasca materia va manca carne, cine energia si lumina va manca vegetale vii si va respira adanc, abdominal. In ambele cazuri trebuie sa gandeasca frumos, sa vorbeasca frumos si sa faca fapte bune, cu toate ca pentru cei din prima categorie poate fi foarte greu, dar nu imposibil. Zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  37. Oamenii Îngeri
    poezie [ ]
    Poezie de gând
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    de Ştefănescu Romeo-Nicolae [ASiIiVro ]
    2010-07-28 | |

    Oamenii îngeri


    Suntem Lumini... trimise pe Pământ
    din infinit veniţi pe-un tainic gând...

    Suntem punţile dintre atâtea lumi
    lăsaţi... să revărsăm lumini...

    Suntem aleşi să locuim aici...din veşnicie
    să-i trezim pe oamenii cu frici mărunte...

    Suntem liberi să trăim ca oameni
    cu fericiri...iubiri...şi îndoieli...

    Suntem mergătorii de drum înainte
    pentru oamenii ce vor să redevină
    ce au fost...
    de dinainte...

    Suntem şi am fost lumini divine
    serafimii din cer...
    ne şineau drumurile
    toşi heruvimii...
    cu luminile... din ochii lor
    ne luminau urmele...
    şi atunci...
    ca şi acum...
    şi ieri...
    şi mâine...

    Vrem să stăm aici...
    pentru omenire...
    dar cu inima la cer
    la Tine...
    Cel ce ne-ai trimis
    cu luminile Tale sfinte
    ca să avem din nou
    toţi... ca şi Unul
    şi Unul ca toţi...
    reunite...
    spiritele...
    sufletele...

    Să avem din nou
    pentru
    eternitate...
    SUS LA TINE DOAMNE...
    INIMILE -
    TOATE.


    28.07.2010 Romeo – Nicolae + ASiIiVro

    RăspundețiȘtergere