.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 28 ianuarie 2014

Zamolxe



La ultima transmisie, Oryen mi-a confirmat că în zona noastră geografică sunt mai multe ”porți” speciale și fiecare dintre aceste porți are o cheie a ei. Aceste chei vor fi oferite celor care au lucrat în trecut pentru ridicarea spirituală a neamului care a locuit în aceste locuri dar vitregiile istoriei l-au făcut să dispară pentru o scurtă perioadă. Deci e vorba de vechii geto-daci. Am mai spus, cu alte ocazii, că acum s-au întrupat circa o jumătate de milion dintre ei, iar o altă jumătate de milion se va întrupa în următoarea perioadă.
Mulți dintre aceștia au lăsat comori deosebite în interiorul acestor pământuri și tot ei le vor scoate la suprafață. Este vorba nu doar de comori spirituale ci și de informații de mare valoare, precum și numeroase obiecte ”cu putere”, confecționate din lut, piatră, fier, aur, argint, precum și cristale semiprețioase.
Oryen a avut dreptate! După aproape doi ani, Zamolxe nu doar a „trecut să mă vadă„ așa cum a făcut-o de multe ori, ci a considerat că a sosit timpul pentru a fi revelate anumite informații importante.
Remer Ra: Mă bucur să te simt aproape de mine și să îți simt inconfundabila vibrație. Au trecut aproape doi ani.
Zamolxe: Ți s-au pus multe semințe în suflet și minte și trebuiau lăsate să-și dea primele lăstare.
Remer Ra: Da, s-au schimbat multe de la ultima noastră comunicare. Și simt că multe altele urmează... Sunt foarte curios de schimbările care vor avea loc, începând cu acest an, în zona noastră geografică. Cu foarte puțin timp în urmă, în timp ce eram profund relaxat, am primit o informație pe care am auzit-o aproape sonor: „Multe porți se vor deschide anul acesta!” Am crezut că ai fost chiar tu pentru că simțeam o vibrație asemănătoare dar apoi am realizat că nu ai fost acolo. Ce mesaj a fost acesta?
Zamolxe: Este mesajul unuia din entitățile care păzesc aceste porți. Ți-a fost transmis pentru că s-au trezit câteva suflete care pot primi chei de acces către ele.
Remer Ra: Ce reprezintă aceste chei?
Zamolxe: Este vorba de structuri informație-energie care vor putea deschide portaluri către alte planuri subtile. Câteva persoane vor primi aceste structuri, atât prin intermediul viselor cât și printr-o formă de implant informațional.
Remer Ra: Ce înseamnă asta?
Zamolxe: Cei care vor citi vor înțelege. Vor ști ce să facă și cum să facă. Aveau nevoie doar de aceste completări și de semnalul meu.
Remer Ra. Deci a sosit vremea pentru geto-dacii care s-au reîntrupat pe aceste meleaguri!
Zamolxe: Da, a sosit vremea! Ridicarea lor înseamnă ridicarea acestui popor. Puterea străbunilor este cu ei!
Remer Ra: Să sperăm că vom avea rezultate începând chiar cu acest an. Se pare că va fi un an special, și nu doar unul de curățenie pe relația trup-minte-suflet.
Zamolxe: Vor fi rezultate începând cu acest an. Vei mai primi informații legate de acest subiect.
Remer Ra: Oryen mi-a spus că aceste porți nu au un rol cauzal dar că ne vor susține în demersurile noastre de a ne depăși propria condiție. Mi-a mai transmis că prin aceste porți ne putem conecta la energii diverse, la unele portaluri interdimensionale, la arhive din vechime sau chiar la proiecții dintr-un viitor probabil.
Zamolxe: Așa este! Multă lumină și putere se află în pântecele acestui pământ! Sufletele din vechime s-au întors să continue ceea ce s-a întrerupt pentru o oarecare vreme. Vor regăsi locurile în care și-au lăsat puterea și apoi o vor scoate la suprafață.
Remer Ra: Și nu sunt puțini. Știu că circa 2000 geto-daci te-au cunoscut la modul fizic pe tine şi pe primii învăţători (decenei). Alţi circa 100.000 au primit seminţele zamolxianismului până la căderea Daciei. Presupun că cei care te-au cunoscut direct au primit ceva din vibrația ta și că ei vor avea un rol important în perioada următoare. Câți dintre acești 2000 de foști discipoli sunt întrupați acum?
Zamolxe: Puțin sub 200 dar numai o parte sunt conștienți de misiunea lor. Cei mai mulți sunt foarte tineri. Timpul lor va veni curând.
Remer Ra: Presupun că cei mai mulți vor dori să se întrupeze în aceeași perioadă cu tine. La fel și deceneii. Totuși, trebuie să fie pregătită  calea...
Zamolxe: Este adevărat! Totul se desfășoară conform planului! S-au întrupat cei care trebuiau să se întrupeze.
Remer Ra: În timp ce eram la Sfinx am primit informația că unul din decenei este deja în trup și că acum este doar un copilaș! Am încercat să-l localizez cumva, măcar să știu în ce zonă a țării este dar nu am reușit să aflu nimic.
Zamolxe: Așa este. Primul deceneu este în trup de puțini ani. Acum se află la loc tainic, hrănit fiind de laptele munților și spuma cerului. Deocamdată atât trebuie să știți!
Remer Ra. Este o veste extraordinară! Am simțit că acest Deceneu este la fel ca Arhanghelul Mihail, adică o unitate de conștiință divină din prima Rază Divină. Deja simt cum mă inundă bucuria. Aveam mare nevoie de această confirmare. Din ceea ce mi-ai spus, înțeleg că este aproape de proiecția vortexului anahatei planetare, într-o zonă de munte.
Zamolxe: Mai trebuie să știți că fiecare Deceneu are șapte moși și fiecare moș are un anumit număr de discipoli. Cei care au ca învățător un moș, îl vor visa și li se vor spune taine pe care doar ei le pot desluși. Li se vor arăta în vis acele locuri în care și-au lăsat puterile în vremurile de demult și apoi vor merge într-acolo pentru a le lua înapoi.
Remer Ra: Eu am avut flash-uri despre anumite locuri speciale, cu o mare încărcătură energetică, și am simți că am lăsat ceva în pământ. A fost ca și cum s-ar fi scurs din mâinile mele o forță deosebită.
Zamolxe: Așa își lăsau cei din vechime puterea în pământ. Când simțeau că a sosit vremea ca sufletele să-și părăsească trupurile, își lăsau puterea și lumina, adunate cu trudă în acea viață, în anumite locuri tainice. Puneau mâinile peste acel loc deosebit și cu o ultimă sforțare își lăsau o parte din structura subtilă a ființei lor.
Remer Ra: Și, totuși, nu pot localiza acel loc. Presupun că mai sunt și alții în situația mea.
Zamolxe: Vă veți descoperi locurile atunci când va veni vremea și când veți știi ce să faceți cu ceea ce ați lăsat în urmă. Până atunci, ele vor rămâne ascunse. Voi le-ați închis și tot voi le veți deschide. Când va veni vremea, fiecare își va descoperi unde e locul, va merge într-acolo și apoi își va pune mâinile deasupra. Transferul de vibrație se va face imediat. Nimeni nu va putea scoate ceea ce voi ați pus acolo!
Remer Ra: Mi se pare fascinant ceea ce-mi spui. Ce anume ar putea să conțină aceste structuri? Pot fi descărcate și informații sau numai energii?
Zamolxe: Este vorba de cu totul altceva decât o simplă energie sau informație. Este o structură foarte complexă, ca un fel de entitate adormită. Ea va fi ca o completare a conștiinței voastre actuale. Vă va deschide multe uși către comorile adunate în viețile trecute și pentru cei mai mulți va fi ca o regăsire, ca și cum o parte din ei s-a reîntors acasă. În trecut, acest lucru se numea regăsirea ”sufletului cel vechi”.
Remer Ra: Fiori stranii mă cuprind... Sunt foarte multe persoane care au un sentiment acut că nu sunt întregi. Alții simt că o perdea s-a pus peste conștiința lor. O simt foarte puternic în interior dar nici nu pot spune despre ce anume este vorba. Este posibil ca reîntâlnirea cu ”sufletul cel vechi” să fie cumva condiționată de ceva anume sau totul se va întâmpla atunci când va veni vremea?
Zamolxe: Dacă nu se atinge un anumit nivel de conștiință, nu se va putea accesa ”sufletul cel vechi”. El a fost ieșit din voi atunci când erați una în trup, minte și suflet cu trupul, mintea și sufletul locului. Întâi veți visa locul de mai multe ori și mai apoi îl veți căuta. Poate fi o grotă, poate fi o stâncă, o palmă simplă de pământ sau o piatră de râu.
Remer Ra: Îți mulțumesc pentru toate aceste informații.
******************

73 de comentarii:

  1. Multumesc! Cand citesc articolele tale simt o vibratie aparte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff ! Ce stare ... !!! s-a petrecut în mine, prin mine şi m-a condus într-un zbor pe deasupra Carpaţilor ...
    Am fost la "Pietrele Doamnei" , apoi în Bucegi şi nu ştiu ce căutam pe deasupra munţilor în zona Banatului.
    Aseară voiam să scriu despre ultima experienţă cu sfera, dar n-aveam start.
    Duminică seara am văzut un Dragon (capul şi gâtul) care era deasupra capului meu la câţiva cm, în dreapta . Avea o "faţă drăguţă", ca şi când ar fi fost desenat pentru copii, într-o poveste în imagini. Gura îi era deschisă şi luminată ca de un foc ce ardea în interior lui şi răzbătea înafară.
    Primul meu gând a fost "ce-i cu dragonul ăsta ?" şi mi-am "întors" "privirea" de la el, ca şi când nu-mi convenea ceea ce văd (probabil că aveam alte aşteptări). Apoi "privirea" mi-a fost din nou atrasă către el şi atunci am văzut în gura dragonului un cristal în formă de piramidă triunghiulară răsturnată , cu vârful către exterior şi luminată de focul acela din interior. Aceeaşi piramidă am văzut-o înainte de a vizualiza sfera (care s-a format în interiorul ei - a piramidei). Deci, când am început exerciţiul, mai întâi am văzut piramida triunghiulară care avea doar laturile luminate, iar ea era înclinată în unghi de 45° către nord .
    Toate acestea voiam să le scriu aseară, dar am avut o stare care parcă nu mă lăsa să scriu.
    În starea aceea, m-am gândit la Zamolxe şi la "laboratoarele de sub Bucegi". Am cerut îndrumare de la el, fiindcă în această săptămână, m-a preocupat mai mult ca de obicei, ceea ce ESTE sub Bucegi.
    Ştiu că numele meu (real) este un cod şi de aici au plecat mai toate căutările mele.
    Am simţit întotdeauna că am lăsat undeva o "comoară" fără să înţeleg, despre ce fel de "comoară" este vorba.
    M-am trezit de dimineaţă, simţind că se va întâmpla ceva ... deosebit ... şi un soi de nerăbdare m-a cuprins.
    Când am intrat aici şi am văzut titlul "Zamolxe", am început să plâng, fiindcă am ştiut că mi-a răspuns...
    În starea aceea de bucurie cuminte, n-am vrut să citesc , fiindcă voiam să trăiesc emoţia aceea şi să-i mulţumesc lui Zamolxe că mi-a răspuns. Practic, îmi era de-ajuns pentru moment, acest lucru (sau poate că era prea mult ). Aşa că am plecat din faţa calculatorului, ca să nu amestec stările, fiindcă acum ŞTIAM că urmează ceva important. M-am întors după cca 20 de minute şi am aspirat ... şi m-am lăsat aspirată în călătoria despre care spuneam la început. Acum , am nevoie să trăiesc aceste stări, deci voi lua o pauză, după care mă voi adânci din nou, în fiecare element din această postare.
    Mulţumesc şi te iubesc, Remer Ra !
    Mulţumesc şi te iubesc Zamolxe !
    Să fiţi binecuvântaţi de-a pururi !
    Amin !

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ați răscolit amintiri… din 21.12.2012 :), Am urcat la Sarmisegetusa în cetate pe versantul sudic, pe firul izvorului, ”la nimereală”, pt. că ”am greșit” drumul, cu tot gipiesul :). Eram cu 4 tineri, 1 băiat și 3 fete. Zăpada era relativ mare în unele zone, Aș fi renunțat la un moment dat când m-a luat cu leșin, dar ”copiii” au insistat că pot, m-au susținut cu încrederea lor, și am ajuns FIX la ora 1:10 (am pe undeva și pozele… cu ”ora de vîrf” :)). Au fost mai puțini oameni decât mă așteptam. Din alte 2 vizite ”recente”, dar înainte de trecerea în Noua Energie, de la Sarmis, am alte amintiri, întâmplări stranii, și explicații prin channelurile a 2 persoane diferite, și mai stranii, aparent neverosimile, greu de crezut. Oricum, fac tot ce pot să trăiesc în ”ACUM”, MOMENTUL și reântoarcerea în ACUM :). Iar despre Istorie, numai de bine :), ca și de Viitor, numai de bine :) Și mulțumesc, adriana

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt incercat zilele astea prin dureri fizice, impulsuri instinctuale, si mai am si reflexele mele cele vechi (furii, temeri, lasitati) ma supar dupa aceea si nu reusesc sa ma echilibrez ulterior decat partial. Inca e o picla intre mine si informatiile acestea pe care le citesc, le tot astept sa vina, sa "sparga" o anume conditionare remanenta, atavica... Cand o sa ajung sa imi fie dor de mine, Doamne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maxi-mele (*L*)

      O să-mi spuneţi că fluviul n-are Înălţime, dar eu vă spun că are ! Căci Înălţimea unui Fluviu vine din Pacea lui, în care, el are starea necesară să se exploreze pe Sine şi îşi conştientizează lăţimea, lungimea şi mai ales ... adâncimea ; şi mai cu seamă această adâncime îi arată fluviului, Înălţimea sa (care cuprinde în Sine totul).
      Nu te compara cu nimeni, fiindcă TU EŞTI UNIC !
      Nu aştepta să-ţi spargă nimeni uşa, ca să-ţi bage în casă nişte Daruri ! ŢINE UŞA DESCHISĂ !
      Pâcla pe care o vezi între tine şi informaţiile acestea este tocmai uşa pe care ai închis-o singur între tine şi ele.
      Să nu-ţi doreşti niciodată să ajungi să-ţi fie dor de tine ! Fiindcă aşa pui un mare obstacol între tine şi tine,
      Fii o PREZENŢĂ PERMANENTĂ în tine ... şi asta este deajuns!
      Rămâi în Pace şi-ai să-ţi vezi Măreţia/Înălţimea !

      Ștergere
    2. Este interesant că s-a şters tocmai maxima pe marginea căreia am făcut comentariul de mai sus ! O voi reda acum :
      Maxi-mele (*L*)
      "Un fluviu nu-şi poate vedea Înălţimea sa, dacă apele lui sunt învolburate."

      Ștergere
  5. Remer,te salut !
    Am mai intalnit informatia conform careia anumite structuri interioare pot fi ,,deschise,, atingand cu palmele anumite lucruri ,sau parcurgand intr-o anumita secventa un traseu energetic.Cuvintele sunau cam asa /E ca si cand ai da ,,enter,, ca si cand ai da o comanda se declanseaza un anumit program,energiile incastrate acolo apasa anumite taste,se formeaza un cifru care deschide o usa ,
    Ai putea,te rog,sa dezvolti ideia ?Te rog !
    In urma cu mai multi ani am primit ,,harta,,unui astfel de traseu si am fost sfatuit sa ating cu palmele peretii unei incinte foarte vechi...trebuia sa descopar nume scrijelite in piatra si sa le ating ! Am reusit sa parcurg traseul,dar incinta unde erau numele era pazita si nu am avut acces...Azi ,privind peste ani-sunt ceva ani-toate astea imi par aproape o poveste,le-am ratacit sirul si sensul ,a disparut miracolul din ele.La fiecare pas al traseului asteptam sa prind aripi,sa vad,sa simt,sa stiu,sa-mi aduc aminte...Nu s-a petrecut nimic din toate acestea,am ramas tot eu,cu tarele si calitatile mele,dar ceva tot am invatat ,ceva de care nu voi uita nicidata / Sa ma ating de viata cu recunostiinta si respect.Sa cred in miracole,dar sa nu le astept ...sa lucrez,sa lucrez...poate intr-o zi-cine stie ?- ceva va deschide poarta/poate o stanca,poate un drum,o cale, un om,doar Dumnezeu stie! Multumesc ! Vremuri bune !

    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca asta trebuia sa inveti: sa te atingi de viata cu recunostinta si respect. Iar pana sa apasarea pe "enter" trebuie lucrat la program (soft).

      Ștergere
    2. Da.A trebuit sa invat chiar mai mult decat recunostiinta si respect. Frecventele parcursului initiatic de care vorbeam ,s-
      u constutuit -habar nu am cum -intr-un fel de unitate noua de constiinta care m-a ajutat mult sa-mi definesc altfel lumea. Ceea ce am zis poate suna pompos sau deosebit,in realitate nu s-a petrecut nimic deosebit,extraordinar,doar ca priveam lumea cu alti ochi,si,ceea ce era cu adevarat extraordinar ,stiam de unde vine aceasta noua ,,vedere,,! Frecventele traseului erau in mine....crampeie de imgini,senzatii si sentimente ...nu stiu cum sa spun,si nu vreau sa spun vorbe mari !M-a crescut,,pelerinajul,, meu la vechile locuri sacre,m-a ajutat foarte mult intr-un proces de constiinta destul de lung si de anevoios.Am plecat la drumul acela nutrind sentimentul senzationalului,poate chiar cautand,,puteri,, si nu am descoperit decat o singura putere/puterea de a tresari,simplu,firesc,omeneste.Ce va fi dincolo de asta Dumnezu stie !Poate vom accesa portaluri,poate vom capata puteri...poate,poate...poate vom pune palmele si toate ranile omenirii se vor inchide.
      Da,pana la a apasa enter trebuie lucrat la soft...Inca nu stiu ,,enter,,dar am invatat sa tresar,si cand tresar ma trec ganduri ciudate/Mult nu poate sa mai fie !

      Marian

      Ștergere
  6. Eu nu zic decat, ioi...multam tare fain!
    Acu inteleg mai bine visul: mostenirea ta-i la munte. Cand timpul a sosit, drumurile se deschid.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumim, a adus multa bucurie...
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, asa-i, toate au timpul lor si toate la vremea lor, in ziceri strabune.
    Da, Zona Muntilor Carpati(Carpii fiind numele unui trib dacic care au dat numele lor muntilor nostri, Carpati) a fost, mai bine zis, este Centrul Confederatiei celor 10 tari atlante ale PanGeei de pe Terra. Deceneu, potrivit invataturilor Zamolxiene, a fost cel care a "introdus" asceza in pestera - initieri care vin din Matriarhat (Casta IO a reginei Pelasgilor si a Gotilor, fiind ulterior si Imparateasa Atlantilor). Credinta Solara in Nemurire specifica Hiperboreei ( Soarele era Zeita ) era chiar Invierea(ritualul celor 3 zile, in pestera- Bess-Terra, adica Casa Calugarilor Bessi, a pileatilor, pleistoi(ci)lor, a calugarilor-cavaleri protectori-cu ulterioarelor denumiri specifice zonelor...si vremurilor), inainte de-a ne-o readuce in memorie Mantuitorul tuturor(vazutelor si nevazutelor) Iisus Hristos.
    In muntii nostrii Altarele se faceau in locurile "inalte" ( Alt= Inaltime), insa sa nu se inteleaga cumva ca numai numai la munte...
    Altarul este locul sfant unde Hristos se afla prezent constant continuu sub Chipul Sfintei Impartasanii. Toate Lacasurile Sfinte(Bessericile- Bess(er)ica- casa calugarilor bessi zamolxieni- ica= casa(gr.), Basileos ica(gr. Casa Imparatului al carui Altar L-a sfintit) au fost ridicate in zonele altarelor(Alta(i)r-elor) strabunilor.

    Multumim RemerRa(s-a simtit cand a fost transmis mesajul "Zamolxe")!

    Cu drag, din Heidelberg,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  9. De la inceputul anului am vrut sa cred ca anu asta va fi unul mai deosebit decat 2013 pt mn care anu 2013 chiar a fost un pas mare pe traseul spiritual si nu numai......cum intuiam a inceput bine....pana acum imi faceam vara vacantele ca tot tanaru undeva intr-o statiune aglomerata distractii etc....ma gandeam eu ca m-am cam saturat de experimentat pe partea asta e timpul sa ma las calauzit de pasiune....si am zis ca voi investi in cel mai smecher cort si sac de dormit dintr-un renumit magazin de genu asta daca va merge bine treaba cu serviciul caruia nu prea ii dau imp foarte mare deoarece pe mine altele ma pasioneaza, asa deci am pornit google earth si m-am uitat in toate locurile pe unde am fost si stiu ca sunt locuri energetice si locuri de posibile piramide ca alea ma fascineaza pe mn piramidele....si am observat cva interesant in locurile unde delul sau muntele are nume de MAGURA ex:(Magura Ierii, vf.Magura (chuizbaia, maramures), ert sunt multe) din satelit seamana foarte bine cu piramide dealurile astea asemanatoare cu cele din BOSNIA de langa Vasko in unele sunt si pesteri gen MAGURA IERII e o pestera fix in dealul/piramida cu pricina.....la cateva locuri de astea am ajuns aproape din greseala sau fara sa planuiesc si din distractie pura .....am zis azi hai sa mergem undeva in natura sa gasim cva frumos, si mi-am luat prieteni si m-am lasat condus de spirit si am gasit si am trait chestii si imi vine sa imi pun palmele peste tot in locuri de astea. Deci decizia am luat-o pe langa o vizita la locurile astea ma gandeam sa fac si poze,eventual videouri, sa vb cu localnicii din zona sa vad ce stiu ei sigur sunt legende si povestioare....lucrand in turism ma gandeam la o promovare a locurilor,maj fiind langa sate ar fi benefic pt localnici sa aiba tranzit prin localitati s-ar dezvolta si altele, planul in mare era facut ramane sa vad cate zile si exact locurile, zona buzau si ceahlau vf toaca nu pot fi sterse de pe harta. Si intru azi si vad numele la ultima postare Zamolxe cred ca preferatul tuturor de aici :D numai cand te gandesti ca a vorbit cva stii ca e exact ce vrei sa auzi, si citesc si parca ne incurajeaza pe toti, adica eu m-am simtit sustinut in planul asta al meu acum nu am cerut rsp sau cva , asa m-am simtit. Asa ca go go go 2014! Multumesc Remer Ra ! Multumesc Zamolxe! Doamne ajuta ca planul astora de a ne otravi tara si de a ne vinde sa nu se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
  10. ... ”planul astora de a ne otravi tara si de a ne vinde sa nu se implineasca!” - păi, de la geamul meu, deja e prea târziu pt ”ei” :) dar e bine să nu domim prea profund și să nu plecăm prea departe, în caz că ”ei” mai au nevoie de replici când se mai gândesc la prostii :) Ție, vremuri bune (nu numai pt cort !) și drum bun prin țară :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-au trecut mii de ace mici prin corp cand am citit si inca nu mi-am revenit. Senzatii noi :) Simona

    RăspundețiȘtergere
  12. Divinitatea din mine saluta divinitatea din voi.
    Va trimit pace si iubire!
    Totul se desfasoara conform planului divin!
    "Inima noastra ca neam se va naste din inimile stramosilor nostri."
    Va pup!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc,multumesc,multumesc.
    Doamne, cata nevoie aveam de intalnirea cu Zamolxe. Mi-e dor de El de nu stiu cate vieti. Am primit confirmarea ca ceva deosebit se va petrece pe pamantul dacilor, iar dorinta ca formele piramidale din jurul meu sa"vorbeasca", se va implini.
    Stela

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte puternica impresia pe care mi-a lasat-o mesajul scris de tine, multumesc pentru el si pentru ca ai depus efortul de a-l transmite mai departe, sa fim in pace si sanatosi, caci pe urma ne regasim mult mai simplu.

    De catva timp simt ca relatiile mele cu cei din jur (si in general, intre oameni), mancarea si ceea ce fac (atitudinea, modul etc.) sunt oarecum gresite si percep o schimbare iminenta ca ar trebui sa aiba loc. Cumva sa devina in adevar, dreptate si lumina primare, ceva de genul asta. Ca si cum ma voi trezi dintr-un somn.

    Iti urez o seara frumoasa si o stare de bine ca aceasta pe care mi-ai provocat-o cu materialul de mai sus.

    dan

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara , dragii mei,
    vreau sa va spun ca ceva timp in urma,un ceas-doua poate,am simtit cum valuri de iubire ma cuprindea si ....dupa un timp relativ scurt in care am adormit,am gandit ca vreau sa va transmit si voua aceasta iubire ce ma inunda pe mine...Doar iubirea conteaza,vreau sa va spun ca doresc ca iubirea sa se raspandeasca intre noi toti oamneii acestei tari,acestei planete.
    Va iubesc si hai ca noi toti sa ne iubim,doar cu iubire vom depasi toate obstacolele ce ni s-ar aseza in cale...
    Cu iubire,Sefora

    RăspundețiȘtergere
  16. Zamolxe a fost mereu aici. Langa noi. Deasupra noastra. Printre noi. In sufletul nostru. In inima noastra. Ne.a lasat sa ne invatam lectiile. Pana la capat, ca orice invatator adevarat. Dar nu separat, nu rece ci alaturi de noi a lacrimat, a suferit, a oftat. Si ca sa nu ne pierdem ...am pierdut! Aparent. In adancuri a fost ascuns spiritul neamului dac...ei cred ca suntem adormiti. De fapt, ne.am odihnit un pic. Acum ne trezim.
    Multumesc pentru meditatia pe care ne.ai impartasit.o.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dan, faci o munca extraordinara. Multumesc !
    Abea acum pot pune cap la cap cate ceva din flashurile din trecut.
    As putea spune ca acum inteleg, dar stiu ca mai am multe de inteles.Din acest motiv nu am pus public trairile,mesajele,evenimentele traite , pentru ca nu aveam si inca nu am multe raspunsuri.

    Am totusi o nelamurire legat de ceea ce ti-a spus Oryen intr-un mesaj trecut...cand ai intrebat tu de eventualii ''malefici'', el a spus ca nu mai sunt de mult elemente ''rele'' prin zona Terrei dar ca pot fi agresiuni informationale, care vin din alte parti ale galaxiei. Poti spune ceva in acest sens?
    Iata de ce intreb:
    Anul trecut am avut anumite experiente neplacute , stranii. Am tot dat de persoane ce emitau puternic negativitate, am dat de o locatie (la cineva acasa) ce parea a fi un portal spre o lume negativa, cu toate ca am ajutat acele persoane ele emiteau puternic ura..straniu, impotriva mea ! poate au fost teste, poate imi trebuia verificata constiinta, nu stiu ce sa mai zic. Dar eu le trimeteam iubire, ma rugam pt ei insa cred ca e mai mult decat un test.
    Dat fiind experienta in trecut cu fiintele benefice despre care nu am sa scriu aici, s-au intercalat si niste ciudatenii care m-au deconectat de nu am mai putut vedea pe cei benefici (desi continuam sa-i aud si primesc si acum de la ei unele informatii). Informatiile primite au fost sa nu-mi fie teama deloc sa am curaj, dar cercetarile m-au condus a afla cate ceva despre masonerie ca si cum ar avea legatura cu treburile astea neplacute. Nu doresc sa sperii sau sa induc teama,din acest motiv nu voi da mai multe detalii.
    Am avut senzatia, am o teorie, ca ''cineva'' ii cauta pe cei care se ''conecteaza'' la cei benefici si cauta sa-i deconecteze. Eu continui sa nu bag in seama ''rautatile'' umane si sa ma rog pt oameni, sa emit iubire, insa m-am cam izolat de oameni si filtrele mele mi-au intarit cerebralitatea si selectez cu atentie tot ce vine spre mine,oameni,informatie.

    Observ ca omenirea se afla inca sub influenta unor tipare primitive, sa le zic asa, in care mai domneste egoismul, ura, dispretul,
    Stiu de la cei benefici ca va fi bine, ca va urma o perioada neplacuta legata de bani, mancare dar trebuie sa avem incredere in bine, sa observam ca ne putem descurca si hrani si altfel, ca este necesar sa ne decuplam de la actualul sistem sa nu mai sustinem suferinta,saracia,lasitatea,etc..sa ne mentinem pe iubire ca este o energie ce ne va duce spre activarea in ADN a unor puteri spirituale fantastice.
    Am observat ca atunci cand emit iubire ceva se activeaza in corp, pe coloana vertebrala, frunte si crestet si uneori ma si tem de forta asta care o simt in mine,ma tem ca m-as putea enerva vreodata si face cuiva rau cu ea.

    Oricum aceea fraza a lui Oryen legat de agresiunile energoinformationale si ca trebuie sa avem asta in vedere , mi-a atras atentia si ma tot gandesc ce voia sa spuna cu asta. Oare sunt memorii din trecut cand intre unele civilizatii au avut loc interactiuni neplacute?
    Multumesc
    Cornel.G.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a referit la faptul ca nu mai trebuie sa cautam raul in alte parti. Nu reptilienii sunt sursa negativitatii noastre, nici masoneria! Experimentam ceea ce am creat (in aceasta viata sau in alte vieti).

      Ștergere
    2. Cornel, FRICA ..., capătă multe chipuri ... ! Nădăjduiesc să înţelegi ce vreau să spun !
      Iar IUBIREA nu poate face NICIODATĂ rău, dacă nu începem a o analiza şi controla . Dealtfel acest lucru este imposibil. Şi dacă totuşi, ni se pare ... că IUBIREA ar putea face , cuiva, rău, ei bine ..., aceea este orice altceva, dar nu este IUBIRE.
      Când te urci în autobuz către o destinaţie anume, îţi concentrezi ATENŢIA asupra treburilor pe care le ai la acea destinaţie, sau pur şi simplu te relaxezi într-un fel personal. Dar niciodată nu te preocupă controlul asupra şoferului ...
      IUBIREA CONDUCE SINGURĂ, ÎNTR-O DIRECŢIE SIGURĂ (ea n-are nevoie de control)
      Cât despre contactul cu mediile, cu vibraţii joase, ar trebui să fie o chestiune, cel puţin. asumată. Căci dacă te apuci să faci curat în casă, este imposibil să nu te murdăreşti de praf.
      Apoi, accesul la sursele Înalt-vibraţionale, se face în condiţii specifice (adică după ce ai atins un anumit nivel de vibraţie). E ca atunci când, după ce ai terminat curăţenia în casă, nu pleci aşa, la întâlnirea cu "prinţesa inimii tale", ci, înainte te cureţi de praf .
      Ne-am obişnuit să ne complicăm, fiindcă nu păstrăm contactul permanent cu lucrurile simple; nu mai suntem ATENŢI la ele, fiindcă, considerăm că nu mai sunt de nasul nostru...

      Ștergere
    3. Dan inteleg ca ''raul'' nu trebuie cautat in exterior, dar sunt situatii pt care societatea nu ne-a pregatit si multe scrieri de specialitate dau raspunsuri diferite pt aceleasi subiecte. Starile conflictuale sau experientele proprii care nu plac pot fi pe latura cauzalitatii si pe buna dreptate.Dar exista locuri sau persoane cu care ceva nu este in ordine.
      De exempul in locatia mentionata in mesajul de mai sus, am intrat m-am asezat si pana persoana a facut un ceai am trait ceva...de pe podea s-a ridicat un fel de clei rece care inainta spre gleznele mele pe pulpe in sus...m-am ridicat brusc, n-am spus nimic ca nu ma temeam si nu voiam sa sperii persoana gazda dar m-am departat de acel loc ducandu-ma dupa ea la bucatarie si spunandu-i ca prefer sa discutam acolo. Alte ''receptii'' au fost ca anticipam starile persoanei, de ex cu 3-5 minute inainte se se manifeste simteam eu starea, e greu de explicat asta, adica am simtit cum m-a trecut un val puternic de ura ! era o emotie pe care eu nu o am si s-a manifestat brusc ! am tacut sa vad ce urmeaza si la cateva minute persoana din fatza mea se manifesta sub forma forma verbala agresiva, era clar ca aceea energie o atinsese, era aceiasi casa cu cleilul rece miscator..Gazda avea toate bolile din lume ca simptome dar fizic nu avea nimic,ca stare era disperata, cauta rezolvare in toate partile, pana la urma s-a internat la psihiatrie. Imi amintesc ca la fiecare 5 minute isi verifica tensiunea care ba ii crestea a ii scadea. Brusc am simtit ca-mi creste tensiunea si mie, am luat aparatul si aveam mai mult decat persoana aveam 18 am masurat iar aveam 22 am mai masurat odata deja dadea eroare. Am inceput sa-l invoc pe Iisus, mi-am zis ca acolo e vreo poarta/portal catre ceva, picioarele imi inghetasera, imi crestea pulsul, imi vajaia capul, mintea imi devenea neclara si cum nu era suficient ceva s-a izbit de mine puternic in zona inimii si am simtit cum s-a prelins apoi pe mine pana jos pe picioare... Cand fusesem la baie o voce zice: mai stai mult aici?
      Alta intamplare similara cu o persoana similara in alta parte, emitea energie toxica ca un furnal, intr-o inversunare de ura si dispret pt cineva anume...incercandu-i sa-i explic de atitudinea pozitiva necesar si decuplarea de la aceste ganduri, persoana si-a mutat aversiunea impotriva mea, iar am zis ca e cazul sa plec de acolo ceea ce am si facut.
      In cartile lui Chico Xavier am gasit ceva raspunsuri legat de lumile antidivine, din acest motiv te intrebasem de fraza lui Oryen crezand ca ne atentioneaza sa observam ceva si eu asa am perceput-o ca o atentionare, chiar spune ca este important sa tinem cont de ''asta''.
      cornel.g
      continuare:

      Ștergere
    4. partea 2
      Oricum aceste manifestari exista si ce am dat exemplu sunt maruntisuri fatza de ce am mai vazut si trait dar nu in scurt timp precum anul trecut, iar faptul ca exista astfel de portaluri prin care elementele astea caraghioase ajung si aici, trebuie sa aiba legatura cu istoria locului sau persoana care locuieste acolo. Asa cum exista portalurile benefice de lumina si iubire exista si cele spre ura si sa-i spunem ''intuneric'' si cred ca fiecare va alege de partea cui ramane, asa pot intelege ce voiau sa spuna ET prin ''Lumea voastra se va divide''. Tot de la ei inteleg ca exista un fel de ''grile'' informationale plasate de ''unii'' mai putin iubitori, in trecut... care cred eu nu devin prea dragastosi daca incerci sa le decuplezi ''sclavii'' cu a caror energie se hranesc. Interesant de amintit este ca aceste persoane tip ''sclav'' manifesta aparent o iubire, amabilitate, generozitate impresionanata ca apoi sa se repeada la tine ca ulii sa-si schimbe starea, unii o numesc bipolaritate...
      Nu ma tem de astfel de manifestari caci nimic nu-i mai puternic ca forta Luminii si iubirii autentice, dar nici nu ignor ca asa ceva se petrece si curios este ca pot sa simt aceste persoane care au legaturi ''acolo'' chiar daca nu le cunosc si doar le citesc textele...este ca si cum ei pot fi (sau devin) interfatze aici.
      Dupa ce am citit articolul tau cred ca am inteles utilitatea simbolurilor care le-am tot visat si cred ca au legatura cu ''inchiderea'' acestor ''portaluri rele'', mai ramane sa inteleg cum sa le folosesc, in ce directie sa la invart (mai intai cred ca trebuie sa le descopar si fizic)...interesant, pe masura ce scriu imi tot vin niste informatii legat de asta, cum nimic nu-i intamplator cred ca era necesar sa scriu despre acest subiect altfel nu ''imi pica fisa''.
      deci inca o data cu mii de multumiri
      cornel.g.

      Ștergere
    5. Nu neg existenta persoanelor care doresc raul altor persoane. Vorbim aici de rautatea oamenilor.

      Ștergere
    6. @ Cornel.G
      Citindu-ţi comentariile, primul impuls a fost să-ţi recomand cartea „Zero limite” de Joe Vitale. Unul din mesajele cărţii este despre efectele Legii Atracţiei. Nu detaliez aici, pentru că o face mai bine cartea. Totuşi, am să fac o observaţie personală. Este o vorbă… cei patru evanghelişti au fost doar trei: Luca şi Matei. Parafrazând, din cele patru cuvinte care se recomandă în cartea Zero limite să le folosim frecvent (respectiv: iartă-mă, îmi pare rău, mulţumesc, te iubesc), eu recomand folosirea doar a trei: iartă-mă şi mulţumesc! Şi iată de ce. Iertarea o înţeleg ca detaşarea, desprinderea de orice ataşamente ori legături, indiferent de cine sau de ce ar fi făcute acestea. Prin iertare se realizează o eliberare. Şi în primul rând al celui care iartă. Apoi, mulţumirea determină starea de recunoştinţă. Dar cel mai important lucru, atât iertarea, cât şi mulţumirea, să fie TRĂITE! Aceste două noţiuni pot fi trăite şi simţite autentic doar din starea de iubire. Pentru că dacă nu le trăim, ci doar le rostim, este egal cu zero şi nu… zero limite. Şi aşa cum spunea şi Zamolxe, iubirea este o trăire. Folosind un cuvânt pentru a o exprima, îi îngrădim şi limităm manifestarea. Sunt civilizaţii în Univers care nu au un cuvânt pentru iubire. Doar o trăiesc…
      Despre anticiparea stărilor altor persoane…, te rog să mă ierţi, dar posibilitatea ca tocmai tu să le fi determinat ai analizat-o?
      Şi de curiozitate, dacă tot poţi afla dintr-un text ce legături şi unde are autorul textului, te rog să-mi spui şi mie. Aici mă refer exclusiv la mine.
      Teofil

      Ștergere
    7. Teofil, cunosc cartea, am citit-o cu ani in urma si i-am retinut sfaturile chiar am practicat si mi-a rezolvat situatii incredibile. Ulterior din aceasta carte au aparut formatorii de Hiponopono dar metoda descrisa in carte cred eu este mult mai eficienta. Multi insa nu constientizeaza ca tot ce este in jur este viu, are enorm de multe forme si chiar si un scaun are froma lui energetica, dar este alt subiect fata de ceea ce am dorit sa spun cu cele relatate.Chiar si in aceste cazuri am folosit inclusiv aceast tehnica, gandind ca poate are legatura cu mine.Ca aveam sau nu legatura energetica, sau doar ca m-am interesectat sa constientizez ca ele exista (deoarece le ignoram) sau poate pt ca am ceva de facut in privinta asta prin acele simboluri geometrice ce le tot vad in piatra, voi gasi raspunsuri.
      Nu putem nega ca exista locatii si persoane incarcate toxic asa cum exista panuri dimensionale pline de aceasta incarcatura despre care vorbesc toti cei care au adus aici informatii din zona astrala. Vrand nevrand suntem toti legati de aceste lumi prin toate fiintele oriunde ar exista ele, iar in unele in care nu corespunzi nu rezonezi nu te simti bine, nu poti ramane. Exista fiinte si lumi care nu cunosc iubire si nici nu sunt interesati sa o cunoasca, ei cred ca aceasta emotie il depersonalizeaza pe om, fieare cu conceptia lui.
      Perceptia starilor celorlati s-a accentuat in urma unor intamplari, sa zicem neobisnuite, insa subiectul este mult mai profund si nu le-am declansat eu pt ca eu nu simt asa ceva,mai degraba a fost o prezenta care emitea asa ceva, era o prezenta in casa acelei persoane,avea o viata de cosmar aceea persoana si nu voia sa se mute din casa aia. Desi am tot discutat cumva am reusit sa o conving dar greu insa fara sa-i spun cele simtite. Abea recent s-a mutat si cand am fost la ea in vizita nu am mai simtit la fel, deci cred ca e vorba de aceea locatie nu de persoana in sine, ea era o victima sau nu stiu ce legatura are.Unii spun de suflete dezincarnate care nu au parasit locul si devin furiosi pe oricine sta acolo si ca acestea te pot urmari energetic. Cine stie, le aflam pe toate la timpul potrivit.
      cornel g.

      Ștergere
    8. Cornel, nimic nu apare intamplator si totul este legat de experientele si lectiile pe care Sufletul le are de invatat. Desi cred sau nu in extraterestrii, multi oameni nu stiu cum stau lucrurile dupa moartea fizica. Multi nu stiu ca in jurul Terrei exista lumi diferite ca vibratie. Dincolo de aceste lumi exista altele si mai rarefiate. De acolo ei pot privi aici cum privesti tu pe o colina dar noi nu-i putem vedea datorita densitatii. Cei bine intentionati au chiar posibilitatea sa materializeze orice, Ozn-uri sau alte forme de manifestare, deoarece planul de ajutorarea a omenirii terestre a inceput de foarte mult timp la initiativa unui grup ce face parte dintr-o lume eterica vecina cu Terra.Astfel tot mai multi mediumi/channeleri au fost cei care au venit aici cu aceste capacitati , avand deja anterior stabilit, raspndirea multor informatii despre lumile de langa noi. Exista insa si lumi mai putin placute la vedere. In functie de tipul de emotie trait in timpul vietii corpul psiho-emotional ne trage catre un anumit tip de lume.
      De exemplu, o persoana ucisa ca sa-i luata casa, daca a fost prea atasata de bunuri va ramane in zona casei obsedat de a-i teroriza pe locatari...candva va obosi si va renunta, poate va cere ajutor si va fi recuperat de acolo de cei benefici care-l vor vindeca si trimete la reincarnare aici sau lumi similare sa-si continue invatatura.
      Daca tu ei perceptiile extrasenzoriale ascutite, posibil ca tu sa fi simtit o astfel de prezenta, nu stii in ce conditii au obtinut acei proprietari aceea casa sau istoricul ei.
      Istoria Terrei este foarte incarcata de crime, ura, razbunare, imbecilitate, dorinte de putere si control materialism, obsesii sexuale, si alte deviatii mentale. Sufletul le cara dupa el in toate vietile pana le rezolva. Lumile terestre sufera mereu o distrugere daca nu atinge o forma evolutiva spirituala si doar tehnologica cum a fost cazul Atlantidei si lumilor dinaintea ei. Recent in lume a aparut ramura noua in psihologie numita prihologie transpersonala care ia in serios aceste bagaje ''karmice'' spre a trata anomaliile psihice. Tot ce nu a iertat persoana intr-o viata va cara dupa el ca suflet oriunde merge si la un moment dat va gasi rezolvare.
      In Grecia Antica se stiau bine aceste lucruri apoi omenirea a pierdut informatia odata cu preluarea puterii de catre Biserica ce a facut mult rau spunand ca din Iad nu se poate iesi, iar in Rai merg cei ce platesc cotizatiile.
      Poate ca e cazul sa observi mai bine acele persoane si sa-i indrumi catre psihologi care au depasit gardurile psihologiei clasice si pot fi ajutati, desgur pot fi si legaturi karmice ale acelei persoane, suflete care le urmaresc sa se razbune. Daca ele sunt persoane care au rautate interioara automat au stringuri (cabluri) catre lumile inferioare si poate le poti ajuta sa rupa acele legaturi.
      Caci daca avem traume nevindecate automat dupa moarte ne trezim in locurile cu care rezonam,insa se poate iesi daca ne schimbam modul de a gandi, practicam iubirea si iertarea abandonand orgoliul; este foarte important ca oamenii sa stie asta, dar oficial nu se spune nimic la tv, ba dimpotriva li se accentueaza starea prin prezentarea de stiri violente, filme horror, jocuri pc cu crime,etc.
      Din lumile cu densitate rarefiata, sublima, vin ceea ce numim ''extraterestrii''.
      cu drag D.S.

      Ștergere
    9. Daniele, mi-a placut mult raspunsul tau. Foarte logic, argumentat, studiat. Felicitari !! Un zambet.

      Ștergere
    10. Draga Daniele,Biserica este una ,calitatea slujitorilor este altceva ! Cei mai multi dintre noi purtam numele unor sfinti,nume care au in ele lumina,si ,iarasi, majoritatea ne-am legat destinele -femeie si barbat-sub Poarta Imparatiei,sub semnul Binelui,Adevarului,Frumosului,pentru o viata intreaga ! Cine ne-a botezat,cine ne-a cununat,si in numele cui ? La Botez ,,vazatorii,, vad cum se sparge aura si se pune in camp un Inger de lumina,la Cununie,la Liturghie,la Maslu... Nu Traditia/ Datina trebuie schimbata,nu Biserica si Religia,nu Obiceiurile ,ci obiceiul prost personal.Imi iubesc Biserica,iubesc popii care imi dau cu agheazma prin casa de sarbatori /crezi ca ma intereseaza,,micimea ,,sau ,,marimea,, lor ?! E o sarbatoare ,viata e o sarbatoare ,in inima noastra purtam universul ....si Biserica,si popii...sunt in noi,nu in exterior !

      Marian

      Ștergere
    11. Draga Marian,

      Desi sunt de acord cu aproape tot mesajul tau, simt nevoia sa subliniez o usora ... incorectitudine!:) Si anume: traditia, datina, obiceiurile, biserica trebuie schimbate, iar motivul este ca nu sunt in acord cu legile spiritului. Dau doar cateva argumente:

      - "vazatorii" de care spui tu nu sunt vazuti cu ochi buni de biserica actuala ... decat daca se incadreaza in sistem. Altfel, ei sunt discreditati de catre biserica sau tinuti la distanta. Aceasta este contra legilor spirituale.
      - aura, precum si fenomenele asociate ei, si, de fapt, structura subtila a fiintei umane, nu sunt vazute cu ochi buni de biserica. Invataturile despre asta nu sunt transmise in cadrul bisericii, oamenii fiind descurajati de la asemenea studii. Asta este contra legilor spirituale.
      - chiar in ritualul Liturghiei exista anumite aspecte care sunt contra legilor spirituale. Un exemplu:"Cu frica de Dumnezeu, cu credinta si cu dragoste sa va apropiati..." Frica de Dumnezeu este un atribut al intunericului, nu al Luminii.

      Nu doresc sa polemizez cu tine, sunt intru totul de acord cu mesajul tau, in afara de aceste aspecte. Desi nu port nume de sfant :) iubesc biserica cu toata naivitatea, copilaria si acceptarea sufletului meu, dar puterea adevarului din sufletul si spiritul meu nu poate fi modelata dupa o matrice care nu corespunde vietii.

      O iubesc cam asa cum zicea si Anca, ca pe o mama care e cam in urma cu ce se mai intampla prin lume...:) si a carei viata are, cateodata, sclipiri din adevarata Viata.

      Ramai in Pace!
      Dragos

      Ștergere
    12. Draga Dragos, dupa umila mea parere, este benefic sa ne gandim doar la ceea ce mai avem de echilibrat noi inlauntrul nostru. Asadar si prin urmare, prin urmare si asa Dar (din Dar...ca sa mai si glumim )...ATLANTII calatoreau chiar si pe mare, chiar si " cu capul in nori si cu picioarele pe pamant"(si nu numai " :)), deci ;) nu-i cazul de-a avea tu (sau oricine dintre noi) treaba cu rugaciunile, meditatiile si modalitatea sau ritualurile din Biserica, Ashram, Templu, Sinagoga, Locuri si Spatii Sacre, s.a.m.d.si cu atat mai mult cu si ce sau cum
      sunt "slujitorii" acestor Lacasuri Sfinte si Caile alese de acestia. Daca tu ai impresia ca ai o intelegere care nu se regaseste pe calea celor care frecventeaza aceste locasuri , atunci inseamna ca nu ai inteles nimic pana la aceasta data.


      Ștergere
    13. Dragos,am stat si m-am gandit...hai ,totusi-in cateva cuvinte-sa lamurim cum stau lucrurile cu frica de Dumnezeu !
      Deci / Cum s-a ajuns la frica de Dumnezeu,de unde vine ea ?
      De la olteni,evident ,ei pun bostane si,,Frica pazeste bostanul ,, !Numai oltenii puteau fi implicati aici,nu ?!
      Nu se alegeau cu nimic si-au prins niste frici si le-au pus sa pazeasca bostanul.
      Prima data frica pe care au prins-o ei ,si au dus-o la capul locului ,era o simpla frica,cum s-a transformat ea in frica de Dumnezeu ?!
      Au ramas fara lemne !
      Erau asa de saraci pe timpuri ca nu aveau dupa ce bea apa, si beau vin,si-au dat lemnele pe vin si au ramas fara lemne.Au dat chiar si parul de care legau cateaua.Cand sa lege frica la capul bostanului nu mai aveau de ce s- o lege !Au stat,s-au scarpinat in cap,s-au crucit,s-au sucit -de ce legam noi asta acum,vere ?! In sfarsit...si-a trecut un popa cu caciula pe cap ,cu antiriu,si nu mai stiu ce avea pe el,si le-a zis /
      - Mai crestinilor,mai,legati frica de Dumnezeu !
      Si-au legat frica de Dumnezeu,si-au vazut ca frica de Dumnezeu e un principiu bun,nu o frica chioara,si-au zis/Nu da pasarea din mana pe cea de pe gard !Destepti oltenii !
      Ce e ,,bostanul,, Dragos ?

      Marian

      Ștergere
    14. Multumesc frumos!:)

      Iti doresc sa te bucuri de aceasta zi si de tot ceea ce Dumnezeu a pus in tine si in jurul tau!:):)

      Numai bine,
      Dragos

      Ștergere
    15. Unde pleci ca n-am fact nimic ?! Draaaagggosss ....Oooffffff,tineretul din ziua de azi !
      Era o vorba /Cine se opreste oboseste ,, nu te eschiva ca sa nu pierzi ! Nu mi-ai raspuns la intrebare.Incearca.Nu baga prea mult in seama tonul meu,e doar pentru destinderea atmosferei,e cea mai fericita cale,si ,pe de alta parte ,poti sa ai toata increderea ca nu ma tin de sotii - doar nu te-am intrebat cine-a omorat maimuta,te-am intrebat /Ce e ,,bostanul,,ce poate sa semnifice el in povestea cu oltenii ?


      Marian

      Ștergere
    16. Maxi-Mele (*L*)
      "Spune-mi ce vezi,ca să-ţi spun unde eşti."
      Biserica este un simbol; ea reprezintă UNITATEA NOASTRĂ.
      Simbolurile se citesc cu ochii celui de-al şaptelea Cer.
      Hopa-sus, copii !

      Ștergere
    17. Daniele, multumesc. Da, banuiesc sa fie o legatura,intre casa si persoana. Ori casa era ''bantuita'' de un suflet rau si razbunator ori persoana prin atitudinea ei create adevarate poduri catre lumile inferioare.
      Asta pt ca desi persoana avea casa plina de icoane si merge la Biserica, facea masluri si sfintiri, ceea ce am trait acolo m-a facut sa gandesc ca are legatura cu veninul ei interior...adica initial eu am simtit emotie de ura care ma inconjura ca apoi la 1-2 minute sa vad transformarea in fata mea, m-a privit cu o ura demonica...
      La ceva timp tot nu-mi dadea pace treaba asta si m-am concentrat pe ea sa pot ''vedea'' ceva , si in viziune mi-a aparut ea care lovea peste fatza un copil mic de cca 4-5 ani, cu o mare ura/dispret...are o fiica,de 18 ani si am sunat-o pe doamna sa o intreb ce face si am discutat despre relatia ei cu copilul fara sa-i spun ce am ''vazut''..
      Ce mi-a spus m-a lasat mut: isi ura copilul, nu voise niciodata copii dar sotul insistase , astfel ca de cate ori prindea ocazia mai ales cand era mica, o batea cu sete, nejustificat, se razbuna pe ea, nu putea sa suporte iubirea ce o vedea manifestata de tata asupra copilului. Sotul ei a murit in mod misterios acum ceva ani. Fiica are probleme de adaptare, cand se supara se incuie in baie si se taie cu lama pe degete..mi-a spus ca ea noaptea vorbeste uneori cu un spirit care se afla in casa si ca acest spirit i-a spus ca el este unul rau si mama ei e ingrijorata...nu mai stiam ce sa cred, oricum n-am abandonat aceste fiinte si din cand in cand le mai sun sa vad ce mai fac.
      I-am cam explicat ce inseamna credinta, ca nu a arata lumii ce credincios esti si nici a repeta rugaciunile ca pe poezii nu ajuta ci simtirea iubirii, iertarea,etc.
      Citind cartile mediumilor Xavier/Swedenburg, inteleg ca lumea noastra este una intermediara intre ''iad'' si lumile astrale,si ca exista lighioane pe care nu le vedem si mai bine ca nu le vedem care colcaie acolo unde sunt vibratii joase..deci daca o casa in case s-a perpetuat ura, violenta, suferinta, mai are si persoane care fac la fel, casa devine portal...sau casa e deja portal si e deja puternica si oricine locuieste acolo este infectat..
      Dar locuri ca astea nu pot fi ''vindecate'' asa simplu de oricine. Odata imi amintesc ca pe langa zecii de preoti care-i chema anual, chemase unul, mi-a placut mult tipul, era citit, stia de toate,ezoterism, etc...l-am admirat nespus, l-am si simtit care are puteri mari..a facut ce avea de facut dar cand l-a rechemat n-am mai voit sa vina desi doamna platise regeste, 200 ron pt vizita.
      Aceasta doamna , si spun acest episod sa fie invatare de minte pt multi, a tot mers pe la tot felul de personaje foarte bine cunoscute in lumea spiritual/ezoterica care ba i-au spus ca are un mort spanzurat in casa, ultima VIP i-a spus sa taie o gaina neagra si cu gaina siorind de sange sa faca inconjurul casei sa spuna nu stiu ce rugaciune.
      Am ramas la ca dentist, era si Saptamana Mare..mi-am adunat mintile si i-am spus ca D-zeu si Iisus nu au nevoie de gaina, ca numai spiritele negre cer sacrificii si ca deja Terra este intesata de sacrificiile luciferienilor care provoaca razboaie, cresc copii pt transplanturi, cresc animale spre a fi mancate. Am salvat gaina.
      Simt lumina dintr-un om dar si intunericul din el si asta m-a facut sa decid sa parasesc orasul, pare ca lighioanele negre ce se hranesc cu ura si egoism, se inmultesc pe fondul crizei financiare sau sunt atrase in orase de aceste emotii. Numai la tv cata ura se propaga de peste 8 ani nu ma mir ca corpul mental-emotional al oamenilor este incarcat cu tot felul de deformari, psihoze, ura demonica.

      cornel.g

      Ștergere
    18. Cornel G,
      Am sa exprim o scurta parere referitor la subiectul expus de tine cu casa-portal de vibratie joasa.
      Adica asa intentionez acum sa fie scurta, vedem pana la final cat este.
      Da, fiecare loc are o anumita vibratie in mod natural data de campurile electro-magnetice, de istoria locului, de energiile perpetuate acolo. Nu stiu daca sunt neaparat niste portaluri catre lumile de vibratie joasa (denumite si anticeruri) sau doar ocazii de manifestare a acestora.
      In aceasta lume nimic nu este intamplator, totul se petrece pe principiul rezonantei, al sincronicitatii. Iar daca un om ajunge sa locuiasca intr-o casa cu vibratie joasa, acest lucru este ingaduit de Dumnezeu fie ca forma de plata karmica, fie pentru ca rezoneaza cu acel loc, fie pentru ca are o misiune acolo, etc. Aceste locuri de vibratie joasa pot avea niste entitati de vibratie joasa care locuiesc acolo. Pun stapanire pe acel loc si ii afecteaza pe toti cei care locuiesc acolo. Insa faptul ca persoana respectiva avea acea ura nu poate fi cauzat doar de locul in sine sau de acele entitati, ci trebuie sa existe o rezonanta interioara in acel om. Locul si/sau entitatile au potentat probabil ura si manifestarea ei, dar ceva exista deja in persoana respectiva. Aceste entitati care pun stapanire pe o casa, un loc pot fi acolo deoarece in acel loc s-a savarsit o incalcare grava a legilor divine, a legilor iubirii. De exemplu au fost in acea casa omoruri, sinucidere, etc. Mai sunt cazuri in care anumite persoane care aveau un atasament mare fata de o casa sau care au ingropat acolo aur sau alte obiecte pretioase, leaga niste entitati de vibratie joasa ca sa "apere" locul.
      Aceste case stapanite de entitati de vibratie joasa exista, dar se pot dezlega si curata. Depinde insa de puterea celui care se incumeta la asta. Cu cat mai puternice in intuneric sunt aceste entitati de vibratie joasa, cu atat mai puternic in lumina trebuie sa fie cel care face dezlegarea si curatarea lor. Atunci cand un om (preot, calugar, Reikist, shaman, etc.) face o sarcina de acest fel, trebuie sa fie suficient de puternic pentru asta, fiindca cei deranjati "vin peste el". Daca nu are suficienta lumina, putere si credinta, poate avea neplaceri (boli, pierderi de animale, de bani, etc.). Cei de vibratie joasa se razbuna si te "prind" acolo unde esti mai slab.
      Stiu un caz cu o astfel de casa, am simtit aceste entitati, le-am simtit puterea, le-am vazut in visele mele, stiu ce pot face. Insa depinde foarte mult de curatenia sufleteasca a celui care le percepe si de puterea lui in lumina. Mie nu mi-au putut induce ura pentru ca nu exista ura in mine. Insa "te agata" acolo unde ai hibe. Daca ai trufie, vor potenta asta. Daca ai invidie, potenteaza asta. Daca esti avar, devii si mai avar si asa mai departe. Se "prind" de ceva ce exista deja si il potenteaza, ideea este sa perpetueze o stare de vibratie joasa si sa indeparteze omul de lumina.
      In plus, se hranesc cu energia persoanelor in cauza, in timp le devitalizeaza, le dezumanizeaza, le indeparteaza tot mai mult de lumina.
      (partea 1)
      Anca

      Ștergere
    19. (partea 2)
      Este foarte bine ca s-a mutat doamna de acolo, insa asta nu i-a indepartat ura din suflet.
      Daca mi-ar cere cineva sfatul, atunci i-as spune sa stea departe de astfel de locuri. E important sa ai incredere in tine ca poti face fata oricarei situatii, insa lucrurile sunt ceva mai complexe de atat.
      Iar in situatia aceea cum ai simtit acel clei rece care se urca pe picioarele tale, poti folosi Crucea lui Andrei, simbol de protectie. Adica imediat se fac picioarele crucis ca un X si se invoca prezenta ingerilor, lui Mihail pentru protectie.
      Eu fac asta frecvent, cand merg intr-un loc si nu ma simt confortabil vibrational, rog ingerii sa curete energetic locul si sa ridice vibratia. :) Functioneaza.
      La case de genul cu entitati de acest fel, e cel mai bine sa stai departe si sa ii lasi pe altii care pot sa se ocupe de asta. Si eu m-am crezut viteaza si era sa o patesc. Mai rau decat atat, pot sa o pateasca alte persoane apropiate.

      Iar felul cum spui ca simti emotia si gandurile celuilalt mi se intampla si mie.
      Eram la un moment dat in compania unui domn puternic energetic (insa pe intuneric) si stiam ce gandeste. Efectiv gandurile lui se reflectau in mintea mea ca intr-o oglinda. Cu ocazia asta am aflat si ce intentii avea in legatura cu mine si am stiut sa stau departe si sa imi fac protectie.
      Important este sa iti dai seama cand devii o oglinda in care se reflecta gandurile si emotiile altora si sa cureti energia lor din campurile tale. E important asta ca o practica uzuala: sa eliberam din campurile noastre energia proiectata si preluata de la ceilalti. Se face usor, prin intentie.
      Cat despre ritualul cu gaina neagra, este un element specific "vrajitoarelor de etnie rroma". Nici vorba de dezlegare. Doar pentru ca spune o rugaciune cand face acest ritual, nu inseamna ca e o forma de curatare prin lumina. Rugaciunile se pot folosi si pentru a lega si pentru a dezlega. E ca si folosirea cutitului, poti ucide cu el, dar poti si sa tai paine. E vorba de intentia si energia asociata rugaciunii, ritualului, postului si de directionarea energiei. Este de fapt un mini-program info-energetic.
      Imi cer scuze pentru postarea intarziata, dar nu am citit comentariile de la acest articol decat azi.
      Ah, si daca imi zice cineva ca aceste entitati sunt proiectiile mele, va anunt ca sunt mai reale decat se poate.

      Pace si iubire!
      O duminica binecuvantata!

      Anca

      Ștergere
    20. @cornel g,in biserica unei manastiri o calugarita ghid turuia continuu despre cat de urati si rai sunt aia intunecati,despre ce rau ne fac ei noua,ca sa ne ferim,ca nu stiu ce...negru,negru !Nu stiu ce-o apucase,n-am fost acolo,mi-a spus un prieten.La un moment dat, prietenul meu nu a mai putut rabda si cand a prins-o fara aer i-a zis imediat /
      - Dar,loc de Dumnezeu,loc de Dumnezeu mai lasam in biserica asta daca pomenim doar de intuneric ?!
      Avea dreptate sa zica,se speriase lumea,nu ?!Nu mai stiau oamenii unde sunt.
      Si nu mai stiu ce s-a intamplat daca nu am fost acolo...cred ca au inceput sa vorbeasca despre ce se vorbeste la biserica.Oricum,nu s-a suparat nimeni,au schimbat subiectul si gata....
      Stii cum se iese cel mai rapid dintr-o rezonanta nenorocita,cum inchizi imediat cel mai negru portal - ca si astea e si nu e intotdeauna,uneori ma gandesc ca le mai pun unii si la fenta, ca sa ne incerce de minte ?Deci /prinzi aripi ,asa il sfarmi ! Zambesti.Zambetul e de la Dumnezeu,lasi loc.Daca vrei un motiv ,nu am,dar mai taie - Doamne iarta-ma - la popi,e prea mare aglomeratia si nu-mi iese socoteala la bani !!!
      Uite-asa ! Nu stiu ce mi-a venit...Sa ne fie de bine !


      Sa lasam lumina sa curga in noapte
      Linistita
      Tacuta
      Aproape,departe
      Iubirile toate
      Despletite
      Si neurgisite
      Sa-si teasa covorul
      Prin ganduri si vorbe si fapte
      Curate
      Si sa ne sfinteasca
      Sa ne tarnoseasca
      Turle de biserici
      Sa ne logodeasca
      In stelele,albastre cu visele noastre
      Fie-n veci sa fim iertati de pacate
      Lasand ca iubirea sa curga in noapte
      Si sa ne intalnim
      La un strop de vin
      Fara de venin
      Omul
      Curat,luminos si sublim



      Marian

      Ștergere
    21. Draga Marian,

      In primul rand iti nultumesc pentru bucuria si speranta din mesajele tale!

      Referitor la frica de Dumnezeu, nu inteleg absolut nimic ce-i cu bostanul :), dar stiu bine un singur lucru: ca daca eu, in mine, nu voi mai avea deloc frica de Dumnezeu, ea va dispare, incetisor, dar sigur, din exteriorul meu. Nu prin cine stie ce revolutii sau cataclisme sociale, ci prin schimbarea inceata, dar sigura, a oamenilor - fie ei preoti, conducatori, educatori...

      De stiut, stiu. De facut, mai ramane inca ...:)

      Ramai in Pace!
      Dragos

      Ștergere
    22. Asa te grabesti sa afirmi ca nu intelegi absolut nimic ce-i cu bostanul ,incat s-ar putea crede ca ,in mod inexplicabil, cum te uitai tu asa la bostan,asta a inceput deodata sa se comporte foarte ciudat ...!
      De fapt nu te-ai gandit la semnificatie,da ? Nu te intereseaza subiectul.
      Sa le lasam asa.

      Ștergere
    23. Dragos,de fapt,nu prea putem s-o lasam asa!Nu imediat.Daca tot ne-am pus pe vorba hai sa folosim treaba asta.Nu mult,cat sa ne prinda bine !
      Tu ai citit mult,se cunoaste,ai auzit multe ,ai primit multa informatie,cu ajutorul unui filtru eficient poti fi destul de aproape sa faci un salt pe care putini reusesc sa-l faca-deocamdata.Felicitari !
      Ai auzit,cred,si despre faptul ca religia a fost propovaduita intai prin frica de Dumnezeu,apoi prin iubire,iar azi suntem chemati sa intelegem religia prin rezonanta.Grozav !Se termina cu frica de Dumnezeu,crestem in iubire,si ajungem la rezonanta.Sa ne ajute Dumnezeu sa corelam principiile cu nivelul societatii,altufelu ...
      Unde mergem ?! Ce facem cu ceilalti ?! Societatea,in cea mai mare parte nu a invatat corect nici frica,pana la iubire,pana la rezonanta....Nu e nimic de facut ?! Se schimba erele,vine centura fotonica,vine...Lasa-le sa vina,sa vina ele,daca s-au hotarat sa vina nu au nevoie de ajutorul nostru.Am citit ca nu putem fi in fata societatii mai mult decat cu un pas,poate doi.Cred ca e adevarat.Ca angajament.Nimeni nu poate sa traga de mot pe nimeni.Pana sa ajungem la individualitate,suntem un tot.Daca nu intelegem asta ne-am ars ! Ce e aia/Trebuie schimbata religia,traditiile...!Nici sa nu ne treaca prin minte,ca sa nu mai spun ca e total contraproductiv sa batem toba !E periculos.Religia se schimba singura,nu e treaba noastra sa o schimbam,si nici sa dam de-a dura idei de acest gen,treaba noastra e sa ne schimbam noi,fiecare.
      Acum,Dragos,sa ma ierti,dar te-ai cam repezit ca murga-n ham la notiunea de ,,schimbare,, ! Nu prea are neam legatura cu exteriorul,e ceva interior-interior .Cand se ajunge la schimbari exterioare nu se ajunge prin mine sau prin tine,asa cum suntem acum,noi nu avem nici dreptul sa vorbim despre schimbari sociale - daca zguduim peretii scoatem usa din tatani si ne cade in cap ! E o tusa foarte foarte fina aici,sunt multe pacaleli si pacalile ne pot costa scump de tot.
      Stii ce face murga ?
      Rupe hamul,nu mai trage nimic dupa ea,topaie,zice ca e libertate,viseaza herghelii...Fara responsabilitate ?! Libertate ? Poate la cai...!
      Poti sa te superi pe mine ca ti-am zis anumite lucruri,nu are importanta,important este ca o sa-ti prinda bine,nu e cu rautate.
      Succes ,mult succes !
      Ramai in pace si mergi incet-incet - se strang randurile,daca o sa fie treaba si pentru mine sau tine,obositi nu prea au ce sa faca cu noi !

      Ștergere
    24. Marian ? Cred că tu eşti (că EŞTI !).
      "religia a fost propovaduita intai prin frica de Dumnezeu,apoi prin iubire,iar azi suntem chemati sa intelegem religia prin rezonanta." CÂT ECHILIBRU ! CÂTĂ PUTERE DE SINTEZĂ ! CÂTĂ LIMPEZIME ! MULŢUMIM !
      Ce mă face să scot nişte exclamaţii ?
      Păi, iată cum ai cuprins în câteva rânduri, cel puţin 6 din cele 7 "Principii hermetice" :
      1 - Principiul mentalismului - “Totul este spirit; Universul este mental” . Ceea ce înseamnă că tot ceea ce percepem A FI, este creaţia noastră mentală, de care nu ne putem dezice.
      2 - Principiul corespondenţei - “Ceea ce este sus, este ca si ceea ce este jos; ceea ce este jos, este ca si ceea ce este sus”. Ceea ce ne ajută să străpungem "nevăzutul", dacă suntem capabili să vedem în jurul nostru (din păcate, se poartă la scară mare, "ochelarii de cal"!)
      3 - Principiul vibraţiei - “Nimic nu sta, totul se misca, totul vibreaza”. Ceea ce înseamnă că nimic nu este bătut în cuie, ci, prin vibraţie/mişcare , totul se transformă ; asta mai înseamnă că, ceea ce nu prea ne place, este păstrat în mentalul nostru la vibraţie joasă ... şi ca să-i vedem altă faţă, depinde de noi ca să-i intensificăm vibraţia (numai să VREM).
      4 - Principiul polarităţii - “Totul este dublu; orice lucru are doi poli; totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sint decit neadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate”. Acest principiu este foarte important, fiindcă el ne arată în ce parte a scării (polarităţii) ne aflăm cu percepţia (tot de noi depinde, să ne ridicăm sau să coborâm la diferite grade/unghiuri de percepţie).
      5 - Principiul ritmului - “Totul se scurge inlauntru sau inafara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza, apoi degenereaza; balansul pendulei se manifesta in totul: masura oscilatiei sale la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei de la stinga. Ritmul este constant.” Ceea ce înseamnă că, atunci când urci pe curba ritmului, trebuie să dobândeşti capacităţi de neutralizare a efectelor produse la "coborârea" firească ; eşti ca în faţa unui examen - ca să-l treci, trebuie să te pregăteşti înainte. Nu te lupta cu ceea ce ESTE , dacă asta ţi se pare a fi rău, ci, pregăteşte-te, fie să neutralizezi efectele, fie să transformi răul în bine, ridicându-i vibraţia, începând chiar din tine; FII ALCHIMIST.
      6 - Principiul cauzei şi efectului -
      “Orice cauza are efectul sau; orice efect are cauza sa; totul se intimpla conform legii. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sint numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa legii” . Ceea ce înseamnă că, ar trebui să fim mai RESPONSABILI atunci când facem emisii, fiindcă ele declanşează procese imense (care nouă ne scapă). Şi fiindcă nu putem urmări aceste procese, este mai mult ca posibil că noi (oricare), prin emisiile noastre să fi participat la crearea unor realităţi care nu ne plac. Iar când ne trezim cu ele în faţă, REACŢIONĂM..., atacându-le. Dar atacul, poate foarte bine să fie o încercare de disculpare a faptului că, în mod inconştient, am participat la crearea lucrului care nu ne este pe plac.
      În final vreau să spun că, religia a fost propovăduită în funcţie de gradul de CONŞTIINŢĂ al adepţilor.
      Iată ! Astăzi trăiesc oameni cu un grad de conştiinţă mai înalt şi ei au alte unghiuri de percepţie asupra religiei. Dar ei nu distrug ceea ce nu sunt capabili a construi, ci, ÎMBOGĂŢESC/TRANSFORMĂ/ALCHIMIZEAZĂ totul (începând din ei înşişi).

      Ștergere
    25. Renna,ai cam tras spuza pe turta ta !Poti chiar sa te amagesti singura in visele tale,si risti sa-ti cada dragostea pe lemnul testului.Eu te iubesc pe tine ,dar tu nu vrei sa ma stii pe mine asa cum sunt azi...Ti-ar trebui veacuri ,ti-ar rupe stanci.. .Cred,imi place sa cred, ca Remer stie -de asta si stau pe aici-daca si pe el l-au pacalit,m-am ars.Nimic nu e ce pare,doar miezul il mai am.Asta n-au sa poata sa-mi ia nicidata,chit ca nu ei mi-au luat ,ci eu le-am dat-din neatentie,din prostie,din...i-am poftit la masa si au venit.Stai departe ! Esti prea mica pentru un razboi asa de mare,si mi-esti prea draga in inima mea ! Nu te lasa inselata.Cand am sa fiu eu cu adevarat ai sa vezi pe pagina doar versuri,fluturi, o usa si-o campie.Stai catinel,au tabarat dracii pe mine,si eu am tabarat pe Dragos....nu e tocmai corect ce am facut,Dragos e un suflet la care eu plang,nu cred ca a fost chiar nimerit sa-i atrag atentia !Stie singur ce are de facut,pe mine doar m-a luat apa...se mai intampla !
      Despre Biserica si Religie ,cred ca intuitia ta e corecta.Unitate,continuitate,prin valori si modele catre moral,etic,si ,zic eu ,catre Anahata,poate chiar mai sus de Tiferet,in centru Frumusetea,hrana sufletelor.Frica pazeste bostanul,bostanul e recolta,natura umana superioara/zice sa ne punem tarele la treaba.Ce zicea si Omraam,ce zicea si Osho,si cine a mai zis ,ca nu stiu ,dar sigur au zis multi-Ai Nostrii au sintetizat .....si m-a luat cu isterie: Pe ce sa dam cristalele ?! Sa-mi vand bunicii ?! ...
      Oofffff,iar biserica se pazeste singura,nu are nevoie de noi,doar ne ajuta.Zicatorile stau paza pe ADN...na ,c-am zis si eu ....nu sunt sigur,dar cum putem traduce ?! Mostenim intelepciunea inaintasilor,de ce sa-i dam cu flit ?!
      Da....
      Cer 7 ?Pare foarte sus (De fapt nu prea stiu ce e,la fel cum nu stiu la ce sa umblu cand aud de 3D,4D...de triade/daca ai putea sa-mi explici,in cateva cuvinte,te rog !)sus de tot,in fond cred ca la mijloc sta o carenta in sistemul educatinal,respectivele notiuni nu cred ca au nevoie de stari extinse de constienta ca sa fie decriptate,pot fi transmise prin viu grai si pot fi intelese la nivel intelectual obisnuit .
      Pana ma curat de draci,stai departe de mine,nu merita sa-mi acorzi atentie,poti sa-mi porti un gand bun,si sa te rogi.Si eu o fac pentru tine !


      Marian

      Ștergere
    26. Renna ,stai putin !Am facut o boacana si nu pot sa adorm asa in noaptea asta !
      Ideia cu frica-iubire-rezonanta ,nu este a mea,si nici cuvintele! Bine ca mi-am amintit sa specific...vai mintea mea!Sunt ale unei persoane de exceptie,careia ii voi fi recunoscator toata viata pentru tot ce mi-a daruit ,si inca daruieste si azi cu toata inima.Deci,am uitat sa pun ghilimele...
      Draga de tine,sa nu fi crezut ca sunt cine stie ce ! Iarta-ma !Multumesc pentru ,,Principii ",mi-a palcut cum le-ai conturat.Inca nu am aprofundat notiuni din metafizica si cred ca o sa-mi foloseasca sinteza facuta de tine.Daca ma hotarasc sa aprofundez.Multumesc! Am uitat sa te intreb daca esti fata ,si ti-am zis deja ,,draga de tine ,!Uituc mai sunt !

      Noapte buna !


      Marian

      Ștergere
    27. Hmmm...! Risc de inundaţii ...
      Când ai o Putere a gândului şi/sau a cuvântului, chiar dacă nişte lucruri par (sau chiar sunt) nişte "prezenţe", este indicat să nu faci nici o astfel de emisie afirmativă care să le întărească (acum nici nu e o perioadă bună să laşi furtunile să se dezlănţuie !).
      Da. Mă bucur să rămân mică, dar în echilibru.
      Primesc ce vine, cheltuiesc din ceea ce primesc cu discernământ şi mă investesc în latura pozitivă.
      Al şaptelea Cer = al şaptelea Corp (cititorul de simboluri) .
      Simbolurile nu sunt "noţiuni", ci Fiinţe vii.
      Ai grijă de tine ! Rămâi în PACE !
      p.s. "Zicatorile stau paza pe ADN". Îmi place asta ! Înţelepciunea este înscrisă în noi (cam aşa i-aş zice)

      Ștergere
    28. Prima parte a mesajului nu am inteles-o !Sau ceva nu ai inteles tu...cred ca suntem si pe maxim de luna plina,o sa ma uit. In mine ai un prieten.Toti au.Am pus amele in cui,si nu mi-as permite sa te fac mica in sens ca te desconsider sau ceva !Cand am zis ca esti prea mica nu m-am gandit ca pot sa-ti produc o rana ,imi cer scuze,a fost doar o exprimare mai putin fericita. Nu ,,micimea ,, ta am vrut sa scot in relief,nu fac lucruri de genul asta,am scos in relief greutatile mele !Interioare.In domeniul asta exista o stiinta speciala ,foarte speciala,ori noi,si eu si tu ,nu o avem,aici suntem ,,mici,,!Doar cineva aflat mult deasupra noastra are stiinta si putere sa faca anumite lucruri.Asta am vrut sa zic atunci cand am scris,,mica,,

      O zi buna ,Renna!

      Ștergere
    29. Mulţam, Marian !
      Păi, în prima parte a mesajului, voiam să spun două lucruri : 1 - că uneori te precipiţi şi 2 - că nu e bine să ne jucăm cu cuvintele, mai ales dacă ele sunt puternic negative, fiindcă le hrănim şi ele când ajung "mari" fac prăpăd (şi mai totdeauna ele sunt creaţiile noastre, sau pui crescuţi de noi).
      Apoi, nu-ţi bate capul, că nu mă simt rău că sunt mică, fiindcă a fi mic, presupune să ştii cum e să fii mare (şi "cu cât eşti mai mare, cu atât eşti mai mic").
      Dar aş fi preferat să-ţi cadă ochii pe ... "echilibru" , în loc să-ţi cadă pe "mică". Aşa că n-am de ce să te scuz.
      Cine este deasupra noastră, este totdeauna bucuros să ofere, însă primesc doar cei care au "ochi de văzut şi urechi de auzit".
      O seară binecuvântată !

      Ștergere
    30. http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/muzica-meditatie-deosebita-pilonul-central-2?ref=similare_jos

      Marian

      Ștergere
    31. Si,ai zis tu ,, ...primesc doar cei care au,,ochi de...,,da ! DA ! Multumesc ,mult,mult !

      Marian

      Ștergere
  18. Ptr Remer Ra, in legatura cu postarea din 31 ian, ora 17.59:
    "To be is to be perceived. And so to know thyself is only possible through the eyes of the other. The nature of our immortal lives is in the consequences of our words and deeds, that go on and are pushing themselves throughout all time. Our lives are not our own, from womb to tomb, we are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future."
    Sonmi 451 - Cloud Atlas - un film ca un test pt fiecare constiinta extinsa ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Te salut Remer Ra. Scriu pt prima data aici si desi ti-am citit cartile, pe aceasta adresa am intrat de curand. Mesajul de la Zamolxe despre activarea" portilor" are un puternic rasunet si l-am citit de nenumarate ori.Dorinta de a-ti scrie cateva cuvinte exista insa abia acum o fac dintr-un imbold puternic interior. Am aflat cu cateva ore in urma, unde am de ajuns. Ce am de luat de acolo inca nu stiu, aria respectiva este destul de mare. Mi se da inca timp si banuiesc ca voi mai primi informatii. Am simtit sa scriu pt a incuraja, pt a sti cei ce citesc ca se intampla, ca e adevarat, ca am revenit pe aceste meleaguri, ca aceste porti se vor deschide prin noi. Simt ca voi avea multe cautari in interior dar si bucuria de a ne sti impreuna ajuta si totul este mai usor.
    Multumesc Zamolxe, multumesc Remer Ra, va multumesc voua ca ati ales sa fiti aici si acum.
    Va imbratisez cu iubire
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu pentru gandurile de bine! Toate ni se vor face cunoscute noua, la vremea lor!

      Ștergere
  20. Cand esti mintea, deci o identitate, tot ceea ce cauti se afla in exterior. Cand esti in inima ceea ce cauti se afla in interior. Cand se dizolva totul, nu mai exista interior sau exterior, cautarea s-a sfarsit. E liniste, e simplu, dincolo de manifestare si asa zisa nevoie de puteri pentru un rol sau altul. Tocmai fiindca e exagerat de simplu, mintea nu accepta linistea ca fiind adevarul

    RăspundețiȘtergere
  21. Niste "presimtiri" :):) muzicale relativ la esenta articolului:

    "Abia atipesti pe umeri de noapte
    Si zorii te cheama din stelele coapte
    Si iarasi te-aduni dintre ape si vant
    Sa macini comoara acestui pamant."

    ( Semnal M - Moara )

    "Si-am sa merg fara sa stiu
    Dus de dorul meu tarziu.

    Si ma duc, si iar ma duc,
    Pana la izvor sub nuc,
    Si ma fac, si iar ma fac
    Lemn de brad si lemn de fag."

    ( Balada fulgerata de vant )


    O zi faina,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  22. Semnal M - Primăvară Românească
    http://www.youtube.com/watch?v=2Gos0flHrCI

    " Sufletul care s-a unit strans cu Virtutea se aseamana izvorului care se revarsa continuu; apa lui este curata, linistita, dulce, imbelsugata, buna, nevatamatoare." (intr-o zicere faina strabuna, a lui Epictet)

    Cu drag,
    Lucia

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.youtube.com/watch?v=qRLaAVVs0P4

    RăspundețiȘtergere
  24. Si uitasem ce vroiam sa postez de fapt. Am scris cate ceva la relatarile dlui Cornel G si am uitam de intrebare.

    Dle Remer Ra, oare avem ceva noutati?!
    Daca retin bine, in februarie ar trebui sa inceapa transmisiile.
    Le astept cu nerabdare! :)

    Toate bune tuturor!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, maine dupa amiaza va fi o noua postare. Prima transmisie va fi in 18 februarie (marti).

      Ștergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ceea ce se va intampla va elibera toata lumea nu doar DACIA STRABUNA .Cei alesi incep sa constientizeze .Sunt la inceput dar samanta care era in mine a incoltit acum a venit momentul sa creasca si sa rodeasca precum si sa lase alti vlastari si seminte pentru viitor

    RăspundețiȘtergere
  27. Pana incoltiti voi, ne taie astia toata padurea. Ma plimbam prin grupurile spirituale de pe net, crezandu-me printre prieteni. Trecusem printr-o purificare dura, ca sa pot primi informatia de la Maestrii copii veniti in valuri, in Romania, mai ales dupa anul 2000. Am facut Saltul si am renascut pe un nivel de constiinta superior. Am primit "cheile" si atat de multa informatie, ca nu mai stiam cum si unde s-o depozitez. Vazusem de sus cum veti fi toti ispititi si pacaliti, atrasi in jocul murdar al tradatorilor din grupurile spirituale, prin acre erau infiltrati multi masoni. Rolul acestora era sa traga cu urechea la ce se discuta si sa taie copacii ce tocmai incolteau. Mi-am dat seama ca n-am timp de pierdut si am inceput sa-i caut pe Oamenii lui Dumnezeu. Zamolxe este tot in Dumnezeu Unu, cu care eu lucrez. Nu ma rog la Zamolxe, pentru ac este ca si cum as rezona cu un prea mic fragment al "oglinzii", iar eu trebuia sa inteleg Intregul. Am pornit-o la pas prin grupuri, nou-nascuta, vesela si fericita, convinsa ca ma aflu printre Prieteni. Si-au inceput loviturile...Dure, inumane, incarcate de ura. Abia acum inteleg ce s-a petrecut. Infiltratii masoni s-au folosit de spiritele neevoluate din grupuri, mintindu-le ca sunt alesi, Io. De aici...a fost foarte simplu. Alesii si alesele nu mai aveau de facut altceva decat sa-mi distruga munca, sa-mi fure informatia si sa ma loveasca, atunci cand refuz sa tac. Munca mea era refacerea matricei energetice a Romaniei, distrusa de cei ce fac channeling, deschizamd portalurile spre lumile inferioare, de cei ce fac vizualizari in exces, de cei ce isi fac protectii in exces. M-au trecut "dincolo" nemernicii. Atat de tare m-au lovit. Nu mi-am dat seama de la inceput de unde vin loviturile. Acum, fiind la capatul calatoriei mele initiatice prin astralul Romaniei, am tras concluzia ca cel mai rau m-au lovit cei din grupul matriceanoiiromanii. Habarnu aveam ca acolo este un amestec de masoni, evrei, cabalisti, yoghini,,,blabla...Eu nu am nimic cu nimeni. ,esajul meu trebuia sa ajunga la romani, asa ca am vorbit. Am spus ce era de spus, am fost ceea ce trebuia sa fiu. Nu m-am poleit in hainele lui Zamolxe, ca sa-mi atrag "ucenici". Nici in hainele lui Hristos, pentru ca eu oricum ajut copii si orice fiinta aflata in suferinta. Nu m-am poleit nici in hainele lui Gandhi, unul dintre Modelele mele. Am facut ceea ce propovaduia Gandhi, adica i-am invatat pe oameni cum se pot Mantui singuri, am salvat animale, am aparat drepturile poporului meu. De unde ura matricienilor? Abia acum am inteles paienjenisul si de ce au vrut sa ma ucida. O sa redau un dialog cu unul care, ca si mine, a fost dat afara din grup. Pe mine m-au si palmuit. El a scapat mai usor, pentru ac nu era un pericol pentru sistemul Illuminati. Doar eu ii descifrasem codul. In urma cu vreo doi-trei ani, m-am visat levitand. Langa mine, in dreapta, era un spirit. Priveam amandoi, ganditori, spre pamant. I-am zis: "E nebunie pe pamant, Dad".
    Da, e nebunie si in Romania. Vorbiti prin somn si asteptati sa vina Dumnezeu, ori Zamolxa, ori altciuneva, sa va scape de tradatorii care ne-au redus la tacere pe noi, cei ce aveam Misiunea sfanta sa va unim, indiferent de religie si cale spirituala?
    Am observat ca si Lucia Dobrea isi plimba ifosele prin acest blog. Si despre ea este dialogul...Si despre voi, cei ce alimentati sistemul illuminati, nemaiterminand cu vorbitul, channelingul, caii verzi pe pereti si prajiturile ce va cad din cer mura-n gura.

    "

    RăspundețiȘtergere

  28. În data de 3 aprilie 2015, 11:02, dakhel maria a scris:
    Nu am cautat in urma, sa gasesc mail-ul in care mi-ai spus despre cineva din matrice, cu un nume mai ciudat, asa ca nu sunt sigura ca am retinut bine numele. Dakino? E ciudat...Astazi am iesit trista din casa. Zilele in care-mi platesc facturile sunt zile de jale, pentru mine. Mi-au iesit in cale semne care mi-au amintit de Dakino. Am inceput sa ma joc cu cuvintele, asa cum fac de obicei, ajungand la cuvantul zecchino, care inseamna ban de aur. Nu stiu ce simbolizeaza...
    E uimitor cum ne ingauresc buzunarele cei din mafia de peste tot. Matusa mea avea o vorba: "Este cu ghinion sa-ti fure cineva din casa". Atunci, nu i-am luat vorbele in seama. Acum, am inteles...Furtul, sub orice forma, inseamna vampirizare, secatuire.
    Oamenii saraci devin apatici, nu mai rad si cad in depresie. Saracii fac compromisuri, adica isi vand mai usor sufletele, indepartandu-se de Prototipul omului adamic, cu sufletul o sfera. Sfera devine din ce in ce mai neregulata si asta se vede in comportamentul din ce in ce mai animalic. Schimbarea noastra in bine sau rau incepe de la nivel de suflet, apoi se manifesta in corpul fizic.
    Judecand dupa modul tau de a aborda situatiile, esti destul de curat. Cinismul ma enerveaza la tine, logica impinsa pana la a te face nesuferit.
    Masoneria asa ceva isi doreste, sa fim apatici, ca sa ne poata ingropa mai repede si sa ramana vii doar cei competitivi.Asa fac masonii trierea noastra. Si nu este corecta. A aparut masoneria moderna, Rotary, care si-a pus o alta palarie, mai cu motz, peste tichia cu tzugui a masonilor batrani. De fapt, si-au dat seama ca mesajul lor nu mai prinde la tineri si au gasit o metoda ca sa-i atraga. Ii racoleaza din grupurile care au evoluat citind carti NLP si care au invatat sa reuseasca in afaceri. Acesti sunt si idealisti si fac volunariat. Dar...este cersetorie, in cea mai mare parte.
    de ce cersesc ei la noi, cand sefii lor sunt hotii bagati cu mainile pana la cot in toate structurile statului?

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa ma intorc la Dakino. Am senzatia ca tu si eu nu am fost in acelasi grup. Cand ma preumblam eu pe acolo, sefii erau Lenuta, Lucia, Scheul si Gicu Dan. Unde erau cabalistii despre care imi vorbesti tu? Taceau si ma priveau si ei urat si cu dispret, ca Scheul si amicele maleste-n fan, ori nu mai citeau ce se posteaza-n grup?
    O intrebare pentru tine si Dakino: voi nu ati observat ca acel grup este singurul in care nu poti citi postarile decat daca te inscrii? Am tot vrut sa citesc, pentru ca acum sunt mai odihnita si am mai mult timp, postarile cele vechi, de pe vremea cand nu eram in matrice. Sa inteleg mersul lucrurilor...Acolo nu este doar cenzura. Mai este ceva, o bariera energetica, asa cum folosesc reikieistii ca sa se protejeze. Barierele de acest tip nu te pot proteja, daca indivizii din grup sunt marlani, indiferenti, grandomani. Dimpotriva, sunt un fel de ziduri in spatele carora se ascund cei ce nu vor sa intelegem ce fac ei acolo. Din nefericire, cand pui o asemenea bariera, ii inchizi in interior pe toti cei ce sunt in grup. Ai noroc ca te-au data afara...Erai recalcitrant, ca si mine.

    RăspundețiȘtergere

  30. O sa incerc sa analizez ce ai spus tu.
    Nu te angaja in batalii, decat daca te asiguri ca acei omeni chiar merita.
    Oamenii care protesteaza doar pentru "foale" sunt cei ce te vor sfarteca pe tine si te vor trada, pentru ca sunt foarte usor de cumparat. Daca nu-i poti invata sa aiba spirit civic, nu le apara drepturile, pentru ca sunt animale carora le place sa arunce gunoaie si sa abandoneze animale si-si merita soarta. Cine nu evolueaza de buna voie, evolueaza prin suferinta. Observi? Este mereu "jocul" lumina intuneric, greu de descifrat. Nu stii unde este karma oamenilor su unde este lucratura masoneriei. De aceea nu vorbesc despre bani si sanatate, cu nimeni care are probleme. Pentru ca stiu ca nu asta conteaza, ci evolutia spirituala adevarata, aceea care porneste din inima, prima care trebuie schimbata. Atunci, mintea va deveni ceea ce trebuie sa fie, adica servitorul in inimii. Nu ne putem conecta la Dumnezeu cu mintea. Doar cu inima. Invata-i pe oameni sa se implice, sa fie civilizati si sa ajute si vor veni si banii, cand ii vom merita. Daca tu, care ai ajutat atatea animale nu esti un model pentru ei, inseamna ca nu te merita. Merita oameni ca Rica si ceilalti, care vand vorbe goale.
    Eu apar doar drepturile celor ce nu cuvanta si ale copiilor si tinerilor, pentru ca sunt prea fragezi ca sa inteleaga masinaria in care suntem toti prinsi.
    Cu oamenii-foale vorbesc doar atat cat sa le spun ca vremea si vremurile sunt asa cum sunt, pentru ca noi ne batem joc de tot ce este in jurul nostru si ca nu trebuie sa ne plangem ca n-avem bani, pentru ca facem compromisuri si Dumnezeu nu ajuta un popor care se comporta ca molustele.

    RăspundețiȘtergere
  31. Asta-i comentariul amicului:


    Dakini White e si acum membră in matrice dar nu se bagă...
    Modera unul din grupuri, nu mai stiu care...Descărca filme de pe torente şi le posta...
    Aşa ne-am imprietenit....

    Dakini mi-a luat apărarea cănd m-am certat cu Cecilia....Bigota ortodoxă care semnează Serafic Angel.... Cecilia a postat ceva despre Băsescu cum că nu e român; nici Ceauşescu nici Iliescu nu au fost....

    Nici Emil Constantinescu nu este etnic român; mama lui este evreică deci, conform regulilor evreieşti este evreu şi el, aşa cum este Vanghelie...După mama sunt amândoi evrei....

    Atunci am atacat postarea Ceciliei...Românii, cei care se consideră rasă pură, sunt şovini, rasişti şi de câte ori nu le convine ceva o dau pe naţionalism...

    Dakini mi-a luat apărarea...Mereu sărea în apărarea mea....Nu mai stiu cum o cheamă....Am numele ei....

    Ea este una dintre prietene. Alta este Mona, cea îndrăgostită de tradiţia, de cultura indiană, de yoga, de tantra... Şi Dakini face yoga şi practică tantra.....Sunt fete deosebite...

    Mona a fost băsistă şi pentru asta şi-a cam luat-o pe matrice...

    Maria Sim(i)onescu... o altă prietenă; în postările de pe matrice apare şi "i" ul pentru a face numele romanesc.... Şi ea e evreică.... Din păcate, intoleranţa celor din Cabala românească m-a făcut să ies din grup.... Cred că mă considerau evreu....Un timp!

    Mă împrietenesc cu fetele, repede...Şi cu Lenuţa am avut o relaţie bună; îmi plăcea blogul ei....
    Lucia este mason, unul foarte dur; ea m-a ameninţat urât şi, probabil, tot ea m-a scos din grup.... Nu ştiu!

    Primul grup pe care am scris a fost protest.ro.... Un grup născut din ideea de protest împotriva abuzurilor....Am fost la Roşia Montana şi am dormit în cort.... Când am văzut ce e acolo am trecut de partea guvernului...

    Codruţa Nedelcu, aşa o cheamî pe şefă, protestează şi împotriva energiei nucleare....
    Am protestat împotriva ocupaţiei evreieşti în Palestina....

    La un moment dat, grupul a devenit unul şovin, antimaghiar... Am ieşit şi am rupt relaţiile cu Codruţa....Brăila, Aleea cinematografului nr....

    Am scris, cu succes, pe grupul unuia Platon, din Cluj....Era în timpul asaltului PD ist asupra lui Tăriceanu....Platon a fost băsist dar mă susţinea pe grup.... Evicent, eu nu eram.... Şi unde mai pui că semnam cu numele meu....

    Mi-a oferit o pagină în "Lumea".... Habar n-am de ce am refuzat... Era în 2006....Probabil, n-aş mai fi rămas inginer....

    Pe ziare.com am scris, evident contra lui Băsescu. Marijuana mă numesc.....Dar n-am mai intrat de mult...

    Am făcut punctajul necesar scrierii de editoriale....Scriu mai bine decât Ioana Ene sau Leca....Şi aveam şi fani... Am făcut 20000 de puncte în câteva saptămâni.....Mi-a intrat şi primul articol, primul editorial....Alte vremuri!

    Eu nu cred că se poate schimba ceva....Eu sunt fan al tragediei elene...
    Destinul nu poate fi schimbat.... Oedip rege, Elektra, Antigona, Întoarcera la Micene....

    Mă întrebam la ce le foloseşte câinilor ajutorul meu....A trecut timp până să înţeleg că fac totul pentru mine şi că asta nu e rău!...

    Ca popor, eu nu iau în calcul poporul român....

    RăspundețiȘtergere
  32. Mai pun asta o data, ca sa cascati ochii...

    Lucia este mason, unul foarte dur; ea m-a ameninţat urât şi, probabil, tot ea m-a scos din grup.... Nu ştiu!

    RăspundețiȘtergere
  33. Asta este comentariul meu;

    Nici eu nu iau in calcul poporul roman ca intreg. O fac, din diplomatia omului care stie ca indivizii unei colectivitati au nevie sa se simta iubiti. Eu iubesc oamenii, in general, si stiu ca, daca vrei sa ajuti un popor sa se ridice in picioare, trebuie sa mergi uneori la ceea ce il reprezinta si-l face sa fie autentic. Romanii sunt autentici, dar au importat toate prostiile si kitsch-ul s-a generalizat. Dar...daca poporul refuza sa se ridice in picioare, n-ai ce-i face. Mai stiu ceva...Suntem foarte lucrati energetic si PSI, tocmai ca sa nu ne trezim, sa deschidem ochii mari si sa observam ca avem in tara tot ce ne trebuie, ca sa ne transformam dintr-o populatie in popor. Avem oamenii, dar le sunt uzurpate locurile de catre impostori, asa cum sunt si cei din grupuri. Acum inteleg si de ce mie nu mi-a luat nimeni apararea in matrice. Pentru ca eu vorbesc o limba unica pentru ei. Nu seman cu niciunii. Sunt mantuita, adica mi-am ars karma si nu mai vorbesc chiar limba omeneasca. Nu observi ca povestile mele sunt ritmate, curgatoare si se scriu singure?

    RăspundețiȘtergere
  34. ac ceea ce trebuie sa fac, va spun ceea ce trebuie sa va spun. Daca as fi ca ceilalti, te-as incuraja sa mergi in directia in care ai pornit. Dar nu sunt...Cei mai multi mergeti in directia gresita, pentru ca asa sunteti programati. Iti dai seama ca am si eu fricile mele. Nu toata ziua stau conectata la Cer, ca n-as rezista. Doar cand nu mai stiu ce sa fac si ma tem sa nu gresesc ies in astral.
    Deci Lucia este cea care m-a lovit atat de rau, incat mi-a spart protectia. Pierdeam fluidul si eram pe moarte. Ceream ajutorul la voi si Lucia-mi radea in nas, zicandu-mi: "Compasiune, multa compasiune, prietenii stiu de ce". Am crezut ca Lenuta m-a lovit. Poate amandoua, impreuna cu Ioan Constantin, masonul. Stii ce inseamna ce au facut ei? Crima impotriva unui om al lui Dumnezeu. Este ca si cum m-au ucis. Si tu taceai...Ti-a trebuit atata timp sa-mi spui ca Lucia e masoana? Inseamna ca esti ca ei si dintre ei si nu se merita sa-mi mai risipesc energia cu tine. Te comporti ca un caine care bea apa din doua vase. Unul cu otrava, al lor. Vii cu germenii otravii de la ei si-ti bagi botul in vasul meu cu informatie curata, murdarindu-mi apa. Si de aceea ma simt rau. Trebuie sa intrerup comunicarea si cu tine. Din indiferenta si cinism, ai stofa de tradator. Banuiam ca nu esti cinstit cu mine, dar, ca de obicei, crezand in Prietenie, am crezut ca o sa alegi corect si n-o sa ma vinzi si tu, pe cativa arginti. Somn usor...Am facut pentru tine cu mult mai mult decat meritai. Lucia imi sterge postarile din diverse locuri si cred ca tot ea a incurcat toata munca mea, de a reconstrui matricea. Am avertizat-o pe Lanuta ca Lucia e tradatoarea din grup si ca ne va vinde pe toti. Nu m-a ascultat..Asa cum ti-am spus deja, Lucia hahaia pentru ca era sustinuta de masonerie impotriva mea. Masonii sunt ai Intunericului, deci Lucia nu este io si aleasa cum pretinde. Nu-i o fericire sa fi alesul demonilor. Ii va iesi pe nas...Mai curand decat crede. Acum, ea se plimba, tradatoarea, eu jelesc ca-mi sunt facturile prea mari. Ele mi-au furat informatia din grupuri, pentru ca este valoroasa si cautata de masonerie, tot eu rabd si strang cureaua. Din moment ce ai stiut atatea si ai tacut, inseamna ca va asemanati. Pace voua, eu imi continui Calatoria. Singura, impreuna cu familia mea. Scapa cine poate.

    RăspundețiȘtergere
  35. Lucia este neagra. Foarte multi dintre cei ce m-au lovit sunt negri. Voi pentru cine lucrati? Cu cine mergeti? Eu merg cu Dumnezeu.

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/cucii.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Voi cascati ochii pe cer, iar pe noi ne-au macelarit deja cozile de topor infiltrate printre voi.

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/cozile-de-topor.html

    RăspundețiȘtergere