.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 10 februarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Transmisii (1)

Zaryiena: Bine v-am regăsit! În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au avut curajul să-și asume responsabilitatea asupra propriei vieți și au fost de acord să conlucreze cu toți cei care și-au pus viața în slujba luminii, pentru a readuce pacea, armonia și progresul pe această planetă. Nu puțini au fost cei care și-au manifestat intenția de a conlucra pe viitor. Sferele trimise de voi au creat conexiuni puternice în structura rețelei de sateliți și, pentru unii dintre voi, primele rezultate au și apărut deja.
Poate că ați remarcat anumite schimbări apărute în viața voastră. Cei mai mulți dintre voi ați redevenit studenți! Veți intra într-un proces accelerat de învățare-dezvățare iar acest lucru va presupune nu doar un efort conștient pe timpul zilei ci și unul pe timpul nopții. S-au deschis multe porți la nivelul subconștientului, prin urmare visele voastre vor deveni adevărate școli spirituale. În timpul somnului, veți merge în diferite locuri, veți întâlni diferiți oameni, veți fi puși în diverse situații și vi se vor activa anumite capacități. Totul, în timp ce... dormiți. Ziua, veți simți nevoia de a face curat în propria minte și de a elibera din suflet tot ce trebuie eliberat. Noaptea, va fi un minunat prilej de a învăța și de a cutreiera în multe locuri de pe planetă și, pentru unii, chiar dincolo de ea. Energia voastră va fi din ce în ce mai puternică și veți dori să o folosiți pentru cel mai înalt bine posibil.
Pentru cei mai mulți dintre voi, va urma o perioadă de adânci transformări. Suntem conștienți că primii voștri pași nu vor fi ușori. Veți fi asemenea unor copii care vor învăța să meargă fără a fi susținuți. Veți învăța abecedarul și primele semne ale unui limbaj universal – limbajul luminii, iubirii și al armoniei. Energiile acestui an vă vor susține în eforturile voastre de curățare și armonizare pe toate planurile dar și pentru stabilirea unor proiecte pe termen mediu și lung.
Unul din rolurile rețelei de sateliți va fi să creeze și să susțină un ”spațiu armonic” la nivelul vostru de manifestare. Cei care vor reuși să se elibereze de vechile tipare de gândire, care se vor elibera de balastul emoțional, acumulat timp de mulți ani, și care vor reuși să-și înlocuiască sistemul de valori bazat pe dualitate,  vor fi primii care vor accesa acest spațiu armonic. Acesta este zonă distinctă în câmpul energetic planetar, unde vă puteți conecta mult mai rapid cu Universul și cu lumile superioare! Nu trebuie să vă întrebați unde se află acest spațiu armonic ci cum să vă eliberați de vechiul sistem de valori, de vechile tipare de gândire.
Spațiul armonic este, în același timp, un spațiu de creație, un spațiu de iubire și un spațiu de manifestare, fiind în acord cu legile universale. El este accesat pe verticală și nu pe orizontală. Nu căutați acest spațiu pe nicio coordonată spațio-temporală ci pe una a continuumului și al unității spiritului. Spațiul armonic este asemenea unui strat al matricei universale! Imaginați-vă ca deasupra voastră, la câteva zeci de kilometri, se află o plasă energetică foarte fină iar anumite persoane pot accesa această plasă printr-o formă specială de racordare, ca și cum s-ar fi creat un canal de legătură. Conexiunea la spațiul armonic vă va facilita accesul la energii deosebite; vă va facilita contactul cu entități din spațiile pe care voi le considerați a fi divine și vă va ajuta să lucrați mai eficient și mai rapid cu manifestarea, creația!
Vom efectua o primă transmisie în data de 18 februarie, ora 20:20 și apoi la ora 22:10. Ambele vor dura timp de 20 de minute! În cursul primei transmisii, între 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea sinelui vostru înalt iar în timpul celei de-a doua transmisii, adică între 22:10 și 22:30, se va avea în vedere activarea programului evolutiv personal.
Următoarele trei transmisii (21, 25, 28 februarie), vor avea același scop! Se va respecta același orar, astfel că prima transmisie va fi la ora 20:20 iar a doua la ora 22:10. Toate transmisiile vor dura timp de 20 de minute!

*****
Transmisia Zaryienei s-a încheiat brusc dar pot spune că m-a marcat foarte puternic. Aș fi vrut să aflu mai multe despre acest ”spațiu armonic” dar nu mi s-au dat alte amănunte. Pot spune că l-am simțit cumva activ și chiar că aș fi foarte aproape de a-l accesa prin simpla intenție. Nici Oryen nu mi-a dat alte amănunte; mi-a spus că este îndeajuns ceea ce am primit, deocamdată. Mi s-a mai cerut să vă readuc aminte ce aveți de făcut înaintea transmisiilor din 18, 21, 25 și 28 februarie.
Așadar, înainte cu zece minute de începerea fiecărei transmisii, să aveți în vedere relaxarea totală, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis, seamănând cumva cu un boboc de floare. Așadar, prin acest centru energetic vă conectați la rețeaua de sateliți și veți primi energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara. La potențialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta însemnând capacitatea de a lucra, la nivel conștient, cu zece mii de modulații ale energiei universale!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
În partea a doua, aș vrea să vă spun câteva lucruri despre cele trei sine-uri.
Primul ”sine” este cel egotic și reprezintă ceea ce numim personalitate. Personalitatea este o entitate formată din multiple structuri energo-psihoinformaționale ce definesc conștientul unei persoane și cuprinde trăsăturile morale, intelectuale, relaționale, motivaționale etc. Personalitatea definește relația cu sine, cu mediul exterior, cu alte persoane, dar şi cu anumite idei, opinii, concepte. Sinele egotic este puternic atașat de corpul fizic, de ceea ce reprezentăm în societate: rasă, națiune, familie, putere, funcție, profesie, poziție socială, apartenență ideologică, religioasă etc.
Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme cu greutatea, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.
În timpul transmisiilor de la 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea acestui sine înalt.
În timpul transmisiilor de la 22:10 și 22:40, se va avea în vedere activarea programului nostru evolutiv. În timpul acestei transmisii trebuie să fim deschiși cu mintea și sufletul astfel ca programul evolutiv să poată fi decodificat de către conștient. Acest program are în vedere tot ceea ce avem de făcut în viața aceasta pentru a evolua în cel mai bun mod cu putință. El implică folosirea tuturor resurselor noastre într-un mod optim și pentru cel mai înalt bine (personal și colectiv).

(va urma)

164 de comentarii:

  1. Offf, cat am asteptat postarea asta! :)
    Cu mare-mare nerabdare de data asta. Mai am de lucru cu mine pana la inceperea transmisiilor, dar totul e in regula.
    Multumesc!

    The time has come!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc ! Mulţumesc ! Mulţumesc ! Să fiţi binecuvântaţi cu toţii !
    De pe la începutul lui Februarie am observat că în vis, fac nişte raţionamente ca în stare conştientă. Toate aceste lucruri se întâmplă spre dimineaţa (aşa cum am toate visele).
    Acest lucru mi-a atras Atenţia fiindcă de obicei visele mele sunt codificate (ca nişte ghicitori). Dar de-o vreme încoace (îi povesteam unei prietene) că am început să gândesc în vis aşa cum gândesc în stare de trezie. N-am insistat asupra aspectului, dar, în nici un caz , nu mi-a trecut prin minte că, eram la şcoală. Acum că ştiu asta, îmi promit mie să dorm mai mult, ca să beneficiez de toate Darurile.
    N-am emoţii cu privire la transmisiile care urmează, însă , parcă m-am încărcat cu mai multă responsabilitate.
    VREAU să fac TOT ceea ce am de făcut şi sunt RECUNOSCĂTOARE pentru orice sprijin pe care-l pot primi, pentru a-mi împlini misiunea.
    Nu mă tem de nici o intervenţie nedorită asupra structurii mele, ci, CRED că îmi vor fi activate funcţii pe care nu le conştientizasem încă, iar altele care sunt active vor fi potenţate.
    Acest lucru nu mă va schimba pe mine ci, mă va îmbogăţi într-o formă în care, voi avea capacităţile necesare să mă împlinesc.
    Nu ştiu de ce am scris toate acestea, dar cred că mi-au fost induse, iar când am început să scriu această frază, am simţit nişte pulsiuni uşor dureroase în urechea dreaptă (în două serii : prima vreo 5 pulsiuni rapide şi a doua 3, după care s-au oprit).
    Mulţumesc Zaryiena! Mulţumesc Remer Ra !

    RăspundețiȘtergere
  3. MĂ SIMT OARECUM ÎN ”GRAFIC” :), OBSERV CĂ DEJA SUNT ÎN NOUA ”NORMALITATE” :) MULȚAM FAIN DRAGI MESAGERI, ȘI O NOAPTE DIVINĂ TUTROR :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de cadoul primit in urma exercitiului cu probele de lumina, si din cauza ca nu ma priveste exclusiv doar pe mine am decis sa vi-l spun si voua: A inceput cu sentimentul ca am intrat in contact cu oameni cu care am avut si in alte vieti legaturi de sange, apoi am luat in seama actualele legaturi de sange- gandul facand inevitabilul salt la legaturile lor de sange din alte vieti, totul culminand cu sentimentul foarte placut si plini de fiori ca suntem cu totii din acelasi trib, aceeasi specie, si ca doar daca suntem prietenosi unul cu altul putem evolua; aceasta prietenie rasfrangandu-se mai ales la locul de munca ( de ex: pana si intr-o fabrica de serie daca managementul ar fi prietenos cu angajatii, acestora daca le-ar fi permis sa-si schimbe pozitia la diferite benzi prin colaborare/schimb cu ceilalti angajati- aceasta ar aduce beneficii sociale, angajatii devenind prieteni, iar mediul de lucru ar fi unul placut si creativ; si daca li s-ar acorda sansa, celor care doresc binenteles, sa aduca imbunatatiri lucrului pe care il presteaza - toate acestea nu ar putea decat sa fie benefice si inspre evolutia omenirii; si acesta e exemplul de la nivelul cel mai de "jos").
    Apoi mi-a aparut in imaginatie ceva colosal, ce parea a fi un ceas cu multe rotite, si ca eu , una din acele rotite incep si ma invart, angrenand in jurul meu celelalte rotite, care la randul lor invart alte rotite, si tot asa mai departe, intreg acel colos devenind miscare; deci prieteni ajutorul cel mai mare pe care-l putem oferii speciei noastre este exemplul propriei noastre vieti, ramanand pozitivi si prietenosi cu restul in orice situatie , cat de negativa ar fi ea- doar asa putem influenta cu adevarat pe altii, caci toti suntem curiosi si punem la incercare daca suntem cu adevarat ceea ce aratam a fi, iar dupa ce va incearca si voi ramaneti la fel de pozitivi o sa fiti uimiti cum isi schimba atitudinea.
    Va mai pot da si micul meu secret de a ramane pozitivi fata de orice provocare, si anume: Folosesc o mantra ce mi-a fost transmisa de un inger de femeie, ca altcumva nu pot sa-i spun- gen bunicuta vesnic senina : Ma intreb : unde imi este atentia? si aceasta zboara instantaneu deasupra capului- Eul suprem, loc in care nu puteti fi atinsi de nici un fel de negativitate.
    Deci prieteni-haideti sa ne bucuram cu totii de viata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am observat si eu ca in ultima vreme s-au intensificat noptile: visez mai mult si mai intens, dorm mai putin, alternez peste noapte intre vis si treaz etc. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Te salut, Dan.

    Poti, te rog, sa subliniezi care este al treilea sine ? Am inteles ca primii doi sunt sinele egotic si sinele inalt, dar nicidecum nu am inteles care este al treilea.:)

    Numai bine,
    Multumesc,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de sinele divin, scanteia divina din fiecare (Atman).

      Ștergere
    2. Draga Dan (Remer )

      Si eu am avut un vis,semnificativ si ,,peste rand ,, !S-au inversat, oarecum brusc,niste situatii care ,in vise repetitive,erau mereu pe acelasi calapod.Dar nu despre vis vreau sa vorbesc acum.De fapt nu am participat la transmisii(nici nu sunt sigur ca stiu cum se face ,poate imi explica cineva,rog !) doar ca,inainte de a merge la culcare,am privit Arborele,cu privirea cu care intrii intr-o stereograma,pret de cateva zeci de secunde,si am citit din articol si comentarii.Visul l-am legat de Arbore ...nu stiu de ce !Nu era despre el ,dar de acolo am simtit ca venea...!E complicat.
      Nu despre vis vreau sa vorbesc.Am o intrebare.Despre intrebare e vorba.Am vazut ca de multe ori raspunzi la intrebari sau cel putin pui o vorba buna, chiar daca subiectul nu e centrat cu tema postarilor tale.Am zis sa incerc,cine stie,si mi-am intrebat ingerii : E bine ?Am scris o pagina lunga despre ce voi povesti in randurile urmatoare,si ,la sfarsit am vazut ca e bine,m-am simtit si usurat si bucuros,si am zis ca asta e raspunsul ingerilor :Da!
      Deci...o intrebare.Fiecare purtam in noi cel putin un miracol si cel putin o intrebare.Una esentiala,incarcata la refuz.
      In urma cu 15 ani ,fara sa vreau,fara sa stiu,fara o pregatire speciala,am facut un salt brusc dincolo de cotidian,dincolo de ceea ce suntem obisnuiti sa traim ca oameni.Am inceput sa simt ,,campurile ,,energiile.Cu palmele.Nu era o iluzie,erau aproape fizice.Dupa cateva sedinte de bioterapie(aveam ceva probleme de sanatate)toate au inceput brusc sa arate altfel.Palmele mele radiau o putere de vindecare incredibil de mare,au existat cateva momente in care am stiut ca ma pot vindeca pe loc de boala de care sufeream.Era aproape si absolut inacceptabil...Se deschisese Cerul iar Pruncul din iesle gangurea fericit-se nascuse sa fie Imparat !
      Am alergat la bioterapeut ....(Nu stiu cat e caractere pot fi transmise pe comentariu,si nu stiu nici sa calculez...voi fragmenta !)

      Marian



      Ștergere
    3. Multumesc, Dan.

      Mai am doua intrebari si atat ... pentru azi!:)

      1. Sinele divin este inima, conducatorul, insufletitorul sinelui inalt?
      2. Pot echivala ( asa, din avion :) ) mantuirea crestina cu inceputul manifestarii sinelui divin in viata in trup ?

      Numai bine,
      Dragos

      Ștergere
    4. ...Am alergat la bioterapeut,un om de toata isprava,daruit de Dumnezu prin nastere,si de o probitate morala ireprosabila.Mi-a spus ca n-am stiut sa duc gandul pana la capat,ca,daca as fi stiut ma vindecam pe loc,si mi-a mai spus sa pun palmele pe mine intr-o succesiune de pozitii.Asa am facut.S-au petrecut lucruri...Am contactat un fel de transmisii.La ore fixe,fix in miezul zilei.Era suficient sa-mi ating pieptul cu palmele alaturate si in scurt timp intram intr-o Pace nesfarsita .Un spatiu inviolabil,total,rotund si plin,se oranduia in mine si in jurul meu ca un scut absolut impenetrabil.Inca de la primul contact,de la prima adiere,stiam fara sa inteleg de unde stiu cu atata exactitate,ca urma sa se petreaca ceva cu totul deosebit,esential si bun,si ca pentru asta Universul intreg se facea pavaza la capataiul meu - nu trebuia sa-mi fie frica,si nu-mi era frica de nimic,eram Copilul iubit al Creatorului,se nastea din Lumina un Prunc !....Am scris mult despre asta( Nu sunt lucruri obisnuite,te da peste cap,reactionezi cum nici nu gandesti ca ar fi posibil sa reactionezi )singur,pentru mine,cautand sa retraiesc,sa aflu,sa fiu,am gasit multe,felurite si frumoase expresii,dar acum imi trece prin minte doar una,una singura : Stiam,si inca si azi mai stiu,ca,daca in acele clipe as fi fost in pericol de moarte chiar,moartea nu s-ar fi putut atinge de mine cu nici un chip !
      Asta inseamna sa faci Pace ! Cu puterea Pacii a pazit Comosicus hotarele,cu ea ne-am nascut,e in sangele nostru !Stergeti-va lacrimile,nu suntem nimeni,trebuie doar sa ne aducem aminte.

      Marian

      Ștergere
    5. Pace !Era Pace.
      Apoi,ecranul clipocea scurt,perdelele se desfaceau la mijloc, si patrundeam deodata in iatacul celei mai curate fecioare cu care se poate desfata sufletul omenesc - din mijlocul Pacii ,si din pieptul meu,tasnea o Bucurie orbitoare,nepamanteana! Nu eram pregatit,bagajele mele ramasesera pe pamant,dar usa era descisa ,ce as fi putut sa-mi doresc mai mult ?!

      Marian

      Ștergere
    6. 1. Precum omul este si pamant si cer (materie si lumina), tot asa, sinele inalt este si creatia sinelui divin dar si creatia sinelui egotic. Mai degraba ai de lucru cu constientul (ratiunea si simtirea) decat cu revelarea sinelui divin.
      2. Depinde ce intelegi prin "mantuirea crestina"! Daca tu crezi ca cineva din exterior te poate mantui doar prin simpla punere a etichetei de "crestin credincios", atunci ma indoiesc ca te vei mantui de suferinta! N-ai sa gasesti un caz in lumea asta!

      Ștergere
    7. Remer,nu pot sa scriu ! Incepusem sa povestesc o experienta personala...nu pot sa scriu,nu din amintiri,nu asa se face !Nu-mi lipsesc cuvintele,le pot aranja sa sune binisor,numai ca ...ar suna din coada !Anumite lucruri pot fi aduse in fizic la adevarata lor valoare numai daca sunt ,,calde,, numai daca ,atunci cand scrii,esti in interiorul a ceea ce scrii.Nu pot sa urc ...voiam sa aduc o dovada de dincolo,un strop de mangaiere si certitudine,in marea de incertitudini care ne impresoara din toate partile.Imi pare rau ...
      Mi-am recitit comentariile.Nu e usor ,e un exercitiu foarte eficient,comentariile sunt o oglinda foarte fidela ,daca vrem sa ne vedem asa cum suntem cu adevarat ,nu asa cum credem noi ca suntem.E nevoie insa de curaj ca sa faci acest lucru,de mult curaj si sinceritate.Ce sa mai zic ...Dumnezeu e mare,iarta !Nu scuzele noatre le vrea,si nici condamnarea,ci indreptarea pacatosului.
      Acum,nu stiu daca mai e chiar nimerit ,dar am sa pun totusi intrebarea de care vorbeam

      Exista un,,camp,, foarte puternic,un fel de transmisie,care se propaga ca un val peste tot pamantul ,fix la miezul zilei,in fiecare zi.L-am receptionat cu ani in urma fara sa stiu ce e.Si azi ma mai pot,,cupla,, la frecventa lui,dar ceea ce simt azi e doar o umbra palida a ceea ce am simtit atunci pe parcursul a cca.doua saptamani.Am incercat sa-mi explic si toate cautarile mele m-au condus catre ideia naturii sale pamantene - e o compunere a energiilor tuturor rugaciunilor,si a altor tehnici,prin care se emite simultan pentru pace si armonie pe pamant.Se pare ca exista chiar un program cu astfel de emisii,program care are acoperire pe toate cele 24 h,cu centrare pe granitele dintre ele.
      Stii ceva,ai simtit,poti sa-mi spui ceva despre acest lucru ?


      Multumesc frumos,Remer !


      Marian

      Ștergere
    8. Sunt fel de fel de transmisii. Intre 1996 si 1998 am simtit si eu cateva astfel de emisii energetice (foarte puternice). Nu iti pot spune de unde si cine le transmitea; stiu ca ele aveau loc la ora 15 si 3 noaptea. Le-am simtit din plin la acea vreme. Dar au incetat dupa o anumita perioada.

      Ștergere
    9. La vremea respectiva mi-a cazut in mana ,,Viata Maestrilor ,,acolo se vorbeste despre ,de acolo mi-am luat eu explicatia,de asta m-am pronuntat asupra naturii lor pamantene.Poate nu au incetat ....Nu stiu de ce dar nu-mi intra in minte sub nicio forma ca au fost intrerupte...poate nu au fost intrerupte...intotdeauna,invariabil,am avut certitudinea ,cand nu m-am mai putut cupla,ca e ceva cu mine cand nu mai pot sa urc,ca ele au fost acolo mereu si vor fi totdeauna acolo,ca trebuie doar sa gasim cheia catre ele ...nu stiu,asta e ceea ce simt ,poate fi si proiectia dorintei mele la mijloc,dar, tot parca nu...tot mai aproape mi-e ideia ca sunt acolo,undeva.
      Poate intrebi,poate primesti un raspuns,poate iti vor da cheia...s-ar sfarsi cu multe nenorociri ,sunt prea multi oameni care plang,prea multa lume,trebuie sa se sfarseasca odata cu atata suferinta !

      Multumesc

      Ștergere
  7. foarte fain !
    am avut un vis puternic zi-noapte/dimineata, eram intr-o clasa unde ni se predau lectii, Putin imi era coleg si m-a invitat la el acasa intr-o localitate mica langa Bucuresti..oricat m-am straduit sa imi amintesc numele localitatii nu am reusit...doar ca profesoul imi spunea sa nu ma duc la Putin acasa ca nu este protocolar..
    Acum citind acest mesaj si stiind deja ca noi in timpul viselor facem calatorii in alte zone astrale de care apoi nu ne amintim, m-am amuzat putin c-ar putea fi adevarat si am fost in vreo clasa cu Putin al Rusiei.
    totusi visul trebuie sa aiba un sens, altfel nu mi se lasa sa-l retin...inca ma gandesc
    dar multumesc mult pentru transmisie si mult succes tuturor in Lumea Luminii !

    cornel.g.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună dimineaţa !
      Cornel, Rusia acordă de multă vreme, mare interes, ca să zic aşa..., realităţilor subtile şi prin aceasta oamenilor care şi-au trezit capacităţile "extra". Din păcate, aceste lucruri sunt speculate în scop de putere şi ele sunt "frumos aranjate" sub controlul direct al serviciilor secrete.
      Nu ştiu dacă ai fost (sau eşti coleg cu Putin), dar după părerea mea, ai fost avertizat să ai grijă în "slujba" cui te aşezi.
      Sunt sigură că dacă ai să tragi cu ochiul prin unghiul meu de vedere, tu ai să înţelegi chiar mai bine decât mine ceea ce vreau să spun, mai ales dacă meditezi asupra ultimei părţi a mesajului din vis - "doar ca profesoul (n.p. MAESTRUL) imi spunea sa nu ma duc la Putin acasa ca nu este protocolar.."

      Ștergere
    2. Renna,ia-ma-n brate !!! (Glumesc...nu te-apropia ca n-am scapat,te anunt eu cand vine vremea,pana atunci nu te indragosti prea tare )
      Voi vorbiti serios ?! Cum sa viseze cu Putin,frate ? E prea degajata discutia...Eu daca visam cu Putin tremura chilotii pe mine o saptamana,daca mai facea si ,,bau,, in somn ,ma....aaa...schimbam izmenele la cinci minute-la cinci minute,in realitate ! Da,cat sunt ele de indispensabile le faceam vrac fara sa mai ma intreb care cu care...

      Marian

      Ștergere
    3. Multumesc Rennatosa, visul respectiv m-a amuzitat putin...cumva ulterior am inteles ca in acel spatiu unde avea loc cursul/scolarizararea eram toti egali, Putin era un elev ca toti ceilalti...Cel ce preda parea ca eu nu inteleg protocolul dar de fapt cred ca voia sa-mi spuna sa analizez mai bine intentia din spatele unei invitatii fie ea si de la cineva important si cred ca am inceput sa pricep unde bate. De 3-4 zile visele sunt clare, putin codate, insa fiecare ascunde un fel de mesaj...
      In general nu ma tem, nici macar de ''demoni'', am povestit episodul cu interactiunea in commenturile din articolul trecut, dar am si obiceiul sa vad egali toti oamenii, si mereu am fost asa, nu m-a impresionat nimeni, doar intelepciunea ma impresioneaza, dar pozitia sociala a cuiva ma lasa rece.
      Cat despre Rusia, nu o vad ca pe o amenintare dpdv spiritual...sunt ceilalti mult mai periculosi. Conexiunile lor spatiale sunt diferite, daca Rusia voia puterea lumii o puteau avea, dar ceva ii face sa stea in banca lor si eu cred ca ei sunt in contact cu un nivel astral superior americanilor. Mai cred ca Rusia va ajunge pe primul loc in lume dpdv spiritual, chiar daca nu pare, ei sunt foarte foarte credinciosi si ubitori de Dumnezeu...insa e posibil sa-si recruteze si oameni de la noi. Romanii au multe capacitati dar din pacate valoarea lor nu este recunoscuta, asta este ''soarta'' noastra.
      Dumnezeu si puterea Lui este mai presus de toate, nimic nu vine intamplator, azi te nasti dac maine arab, poimaine japonez, pana oamenirea nu va intelege acest ciclul al ''scolii'' terestre va tot tine cu dintii de proprietate, bani si natie.
      Planeta este o mare familie si va ajunge sa dea jos gardurile, abea atunci vom fi si noi mai mari, un pic adolescenti.
      cu drag
      cornel.g

      Ștergere
  8. hmmmm........se pare ca toti petrecem noptile prin "scoli"...:)) Eu am visat (desi am avut impresia ca sunt si treaza in acelasi timp) cum eram invatata sa formez si sa folosesc sferele de lumina; poate de unde mereu mi-am facut griji in privinta asta (ca tehnica mea nu e atat de reusita)?! Multumesc pentru tot ce faci RR!

    RăspundețiȘtergere
  9. Referitor la scolile din vis, am o intrebare pentru tine, Dan, si pentru voi, ceilalti "elevi":): stiti cumva ca asemenea "stagii" sa fi avut loc si inainte de aceasta "revigorare" planuita de pleiadieni acum?

    Intreb pentru ca, anul trecut, dupa ce am constientizat "fortat" ceva mai neplacut din mine, am avut serii intregi de vise foarte ... interesante. Redau doar unul:

    Eram intr-o sala de sport, in cerc, impreuna cu alti "colegi de antrenament", iar un barbat, tuns scurt, parul alb, suplu dar plin de forta, inalt, tip militar, foarte hotarat dar foarte vesel si relaxat, ne antrena in felul urmator: trecea pe la fiecare si cel "testat" trebuia sa intre intr-un vis, sa-si sunteze constienta - se vedea ca devenea mai fix, mai bleg, dar ramanea in picioare. Antrenorul incepea sa-l dezechilibreze usor - ba il lua pe soldul lui, ba il impingea usor, cam ca la karate cand ti se verifica stabilitatea pozitiei - iar cel "testat" trebuia sa nu reactioneze din subconstientul lui, sa nu se apere, doar sa-si tina echilibrul. Noi ceilalti observam la fiecare reactiile si incercam sa ne dam seama cam de ce a reactionat, daca o facea.

    Mi-a venit si mie randul. Stiu clar ca am intrat in starea de vis ( in al doilea nivel de vis, ca deja acest antrenament era un vis ), si eram intr-o bucatarie, dimineata, inainte de rasaritul soarelui, o lumina gri, si stateam, ma uitam la mobilier si asteptam sa rasara soarele. Ideea era sa nu las sa se "scuture" mobilierul, sa mentin emotia corespunzatoare diminetii si rasaritului, pentru ca stiam ca voi fi "scuturat" de antrenor. Numai ca am devenit atat de constient de faptul sunt intr-un vis din alt vis, ma minuna asa tare chestia asta incat ... m-am trezit!:)

    O zi faina,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au avut loc si inainte, cu siguranta! Acum sunt ceva mai dese si mai intense. Fii atent la simbolurile din vis: cerc, antrenor, aspecte fizice, aparare, suntare, rasarit, gri etc.

      Ștergere
  10. Salutare lume,
    intrebarea mea este: dupa ce am facut receptia ce facem cu bila? O trimitem in cosmos, o introducem in noi, o imprastiam in cele patru zari. Multumesc pt tot, Dan.
    Dorin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O "dizolvati" printr-un simplu act de vointa. Oricum s-ar fi dizolvat ea daca nu ati fi alimentat-o la modul constient.

      Ștergere
  11. Azinoapte am inteles ce inseamna ridicare constiintei.Am avut o stare noua prin care mintea a tacut si eu mi-am explorat trupul. O stare nemaipomenita si ma bucur ca o voi traii de acum tot timpul.Voi incerca sa particip si la trasmisiile din februarie. Doresc tuturor deschidere maxima spre viitor care este si va fi superb
    Cu drag si lumina OM

    RăspundețiȘtergere
  12. Excelentă întrebarea ta, Dragoş ! Şi minunat exerciţiul din vis! Mulţumim ! Să vedeţi că atât întrebarea, cât şi mesajul din vis, sunt legate între ele. Dar să le luăm pe rând :
    "Stagiile" , doar par nişte stagii fiindcă, de fapt, adevărata VIAŢĂ se desfăşoară la nivel subtil (acolo sunt toate TRĂIRILE noastre, nu ?) . Ceea ce manifestăm în exterior sunt doar reflexiile acestor trăiri.
    În realitate, noi suntem permanent ghidaţi, îndrumaţi, protejaţi de Fiinţe din planurile subtile, care au roluri foarte clar definite, în ceea ce ne priveşte. Practic, cred că somnul, printre celelalte funcţii benefice întreţinerii vieţii în trup material, are şi rolul de "şcoală" unde, după fiecare zi experimentată aici, pe pământ şi în trup material, mergem să dăm "extemporal" în faţa profesorului (sau profesorilor) la anumite discipline. Şi că în fiecare noapte ni se face o evaluare în urma căreia primim şi îndrumările dar şi lecţiile necesare.
    Deci, ca să răspund întrebării tale, eu cred că, încă de când am venit aici, suntem "şcoliţi" permanent. Doar că, simţurile noastre pe care le-am căpătat aici (văz, auz, pipăt, etc) sunt atât de vii (în acest plan) încât, ne-au acaparat ATENŢIA (sau măcar partea ei care nu doarme cu totul;doar moţăie) şi încet-încet am început a ne deprinde doar cu ele, lăsând în umbră simţurile noastre reale, până, pare a ni le fi pierdut cu totul. Dar, adevărul e că, fiindcă obişnuim să operăm cu mentalul inferior, informaţii cum sunt cele din planurile subtile inferioare nu-şi găsesc loc în acest plan, motiv pentru care nu reuşim să le conştientizăm (la acest nivel).
    Cât priveşte mesajul din visul tău, am simţit o duioşie când am înţeles ce modalitate au Maeştri noştri din planurile evoluate, să ne educe, fiindcă am simţit că se adresează ca unor copii inocenţi.
    Ia să vedeţi de ce !
    Am căpătat oarece experienţă în interpretarea viselor, nu că-mi place să fiu "ghicitor de vise" ci, fiindcă am fost determinată să-mi descifrez propriile vise.
    Fiecare vis are un punct central, marcat de un element. Elementele secundare, sunt create ca ajutor în crearea unui tablou de ansamblu, din care să iasă în evidenţă elementul central, fie prin contrast, fie, ca să putem înţelege cum se ajunge la esenţa mesajului.
    Aici, elementul central al mesajului este SCUTURATUL MOBILIERULUI. Avem ca elemente secundare ajutătoare : bucătăria, răsăritul soarelui şi antrenorul.
    Să le traducem pe fiecare :
    - Mobilierul este corpul fizic.
    - Scuturatul este vibraţia corpului fizic.
    - Bucătăria are rol de loc dotat în prepararea/procesarea HRANEI.
    - Soarele este cel care întreţine Viaţa pe Pământ.
    - Răsăritul este începutul unei noi zile, deci al unei noi ... atenţie ! ...VIEŢI. Dar este şi prima hrană a dimineţii care, hrăneşte şi trăieşte, deci simte/vibrează în noi, în acest plan fizic dar şi psiho-emoţional.
    - Antrenorul este stimulatorul care vine din exterior.
    În concluzie, mesajul din vis se traduce cam aşa : RĂMÂI CA O STÂNCĂ LA STIMULII CARE VIN DIN EXTERIOR ; VIBREAZĂ DOAR ÎN LUMINĂ ; HRĂNEŞTE-TE ŞI TRĂIEŞTE-O.
    ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ, PRIMA HRANĂ SĂ FIE CEA DIN LUMINA TA LĂUNTRICĂ, DE PRUNC NĂSCUT DIN LUMINĂ; CU EA SĂ TE ÎNCARCI ; LA EA SĂ-ŢI VIBREZE TOT CORPUL !
    Mesajul acesta mi se pare extrem de important, fiindcă ne atrage Atenţia asupra faptului că nu trebuie să ne supunem Corpul fizic la vibraţiilor de tot felul (fizice şi subtile) , fiindcă acestea provoacă mari dezechilibre (nu că n-am şti asta, dar suntem avertizaţi să luăm mai în serios treaba asta), ci, să primim ca hrană dar şi ca vibraţie (care mângâie, echilibrează-reechilibrează) razele Soarelui de la răsărit, dar nu oricum ci în stare de profundă meditaţie (deci în nemişcare, indiferent cine ne-ar scutura).
    Nu cred că mai este necesar să arăt legătura dintre întrebare şi mesajul din vis.
    Mulţumim Dragoş !
    p.s. în timp ce scriam, m-a furat un gând către "scuturăturile" pământului şi la "fracturarea hidraulică"

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey, multumesc, Renna. Cam asa am luat-o si eu ... :)

    Culmea ca, dupa o serie intreaga de nopti cu vise foarte interesante, vii, care raman intiparite in constient mai mult timp, vine o perioada plata, cand ma trezesc dimineata, nu tin minte mai nimic din visele de peste noapte si zic:"Iar nu s-a intamplat nimic interesant ...":) Si-mi spun:"Lasa ca-mi fac eu ziua interesanta, daca noaptea nu se intampla ceva deosebit" si incep sa fiu atent cum sa leg in viata de zi cu zi ceea ce deslusesc eu din visele trecute...:)

    O zi faina sa aveti,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata, Dan.

    Azi am, din nou, doua intrebari! :)

    1. "Spatiul armonic este asemenea unui strat al matricei universale! " -> Ce inseamna/ce intelegi tu prin matricea universala?

    2. "Pentru cei mai multi dintre voi, va urma o perioada de adânci transformari. Suntem constienti ca primii vostri pasi nu vor fi usori. Veti fi asemenea unor copii care vor învata sa mearga fara a fi sustinuti. Veti învata abecedarul si primele semne ale unui limbaj universal – limbajul luminii, iubirii si al armoniei." -> Noul Testament nu contine deja abecedarul si primele semne ale limbajului Iubirii ? Daca un om traieste cu Noul Testament in el, nu invata deja abecedarul, chiar din vibratiile Celui ce insufleteste Noul Testament ?

    Numai bine,
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Matricea universala este acel ceva (ca o plasa) care leaga divinitatea de toate cele vazute si nevazute! Asa mi-a venit sa scriu...
      2. Era vorba de "cei mai multi dintre noi". La cum arata lumea, e clar ca cei mai multi nu au invatat abecedarul luminii, iubirii si armoniei din Noul Testament. Prin urmare, daca cineva traieste cu Noul Testament in el (precum spui tu) nu mai are nevoie de un alt "abecedar".

      Ștergere
    2. Iti multumesc, Dan.

      Nu stiu cum s-a intamplat, dar citind raspunsul tau am inteles ce se ascundea in spatele deciziei mele de a nu participa la exercitiul cu sferele. Se ascundeau doua forme-gand personale:

      1. Oamenii au de mult timp toata invatatura despre Iubire in Noul Testament, asa ca orice ajutor din exterior e in plus. Trebuie doar aprofundata zilnic prin practica si gata!
      2. Nevoia de sfere personale in acest exercitiu este, de fapt, o mica slabiciune a celor ce ofera ajutorul, o nevoie a lor de ceva personal de-al nostru.

      Acum am inteles ca, intr-adevar, marea majoritate a oamenilor nu impartasesc deloc cu mine prima parte a punctului 1, ( deasi ea este perfect adevarata ) deci de ajutor este nevoie din orice parte vine, numai sa fie in sensul Iubirii. Iar cel mai echilibrat si neagresiv ajutor este cel in care se creeaza un teren comun undeva la "granita" vibrationala dintre cel ce da si cel ce primeste, astfel ca cel ce primeste trebuie sa iasa din sine si sa puna ceva in acel teren comun. Prin exercitiul cu sferele se ofera cateva caramizi pentru acel teren comun, ca o forma de ajutor al fiecaruia pentru toti oamenii, deoarece acel teren comun poate fi folosit de catre oricine.

      Acea "nevoie a lor de ceva personal de-al nostru" era o proiectie a egoului meu - incep sa stiu bine cand se intampla asta.

      Este foarte reconfortant sa fii un observator ... :) cred ca as putea deveni unul destul de bun ... :)


      Numai bine,
      Dragos

      Ștergere
    3. " Prin urmare, daca cineva traieste cu Noul Testament in el (precum spui tu) nu mai are nevoie de un alt "abecedar" "- remer ra.

      Da.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea
      (de marti dupa-amiaza sunt din nou in Romania, in Bistrita, bineinteles)

      Ștergere
    4. Matricea universala este structura lui Dumnezeu, este atat in Creatie, cat si in Creator. Este ca un program plaforma energie-vibratie-informatie pe care se organizeaza totul atat in manifestare, dar si ca potential. Matricea universala este baza a tot ce exista, dar si a ceea ce poate exista - potentialul nemanifest.
      Prin matricea universala intreaga existenta (materiala, eterica, fluidica, astrala, cauzala, etc.) este intr-o conexiune permanenta, astfel ca tot ceea ce se intampla intr-un punct este conectat cu intreg universul, cu cele mai indepartate galaxii si spatii dimensionale. Este o conexiune instantanee. Conectarea la matricea universala faciliteaza starea de constiinta prin care spatiul si timpul sunt "anulate" astfel ca poti accesa orice, de oricand. In aceasta stare de constiinta simti ca toata existenta este deja in tine. Este un sentiment particular, nu stiu cum sa il explic. Efectiv simti ca intreaga Creatie este continuta in tine si ca esti iremediabil legat de Viata prin iubire, prin starea primordiala a scanteii divine din noi care razbate umanul imbracat temporar pentru aceasta intrupare.

      Recent am inteles ca Noul Testament vorbeste despre stari de constiinta. A fost o mini-revelatie pentru mine. Trebuie sa mai studiez insa.
      Cei care traiesc in spiritul si invataturile Noului Testament devin iubire pura, unelte ale manifestarii divine aici pe pamant, in directa conectare cu energiile inalte ale Creatiei.
      A cunoaste invataturile Noului Testament nu inseamna neaparat ca le si aplicam.
      Atunci cand manifesti fara urma de indoiala atributele Creatorului, se poate spune ca Noul Testament reverbereaza (nu gasesc un cuvant mai bun in lb romana) in tot ceea ce esti si in tot ceea ce faci.
      Pace si iubire!
      Anca

      Ștergere
    5. Buna dimineata Anca si multumesc,

      Cand citesc asemenea raspunsuri, imi pare foarte bine ca am pus intrebarea! :)

      Am cautat o vreme echivalentul in vibratii al acelui "rasarit de soare" din visul meu. Vibratii, pe orice frecventa perceptibila de mine.

      Am gasit trei piese muzicale ( se pare ca pe sunet sunt mai stabil in perceptii decat pe alte domenii de frecvente ). Mi s-a parut ca si ordinea lor de ascultare este importanta.

      Pentru Dan si pentru voi toti:

      http://www.youtube.com/watch?v=V6zkGMbJ1L8
      http://www.youtube.com/watch?v=dcIB9W6Do2I
      http://www.youtube.com/watch?v=5GGdzRrjWdI

      Ramaneti in Pace!
      Dragos

      Ștergere
  15. Bine v-am regăsit !
    Şcoala din starea de vis continuă.
    Ieri dimineaţa, m-am trezit din somn cu următorul mesaj :
    "Elementele nu sunt importante, decât în măsura, în care ne influenţează."
    Întrebându-mă (tot în vis) despre înţelesul acestui mesaj , dar şi cine mi l-a transmis, mi-a apărut pentru o fracţiune de secundă, imaginea unei tinere doamne de cca 30 de ani (doar capul) care avea un "nimb" triunghiular în jurul capului, iar pe frunte, în punctul Ajna un semn grafic (ca un tatuaj) .
    N-am fost foarte Atentă la semnul grafic, fiindcă Atenţia mea era concentrată pe triunghiul din jurul capului dar şi pe trăsăturile foarte armonioase (dacă îmi este permis un asemenea grad de comparaţie) ale feţei.
    Totuşi, atât cât am putut observa, "tatuajul" era un fel de serpentină dublă, conturată grafic, cu un pigment mai închis decât pielea (ca o reprezentare a unui şarpe), în vreo trei (parcă) curbe şi jumătate (pe verticală) şi punctate atât în interiorul formei-bază cât şi înafara ei (adică ici-colo era câte un punct).
    Încercând să iau în calcul toate elementele atât cât le-am putut observa, mi-am dat seama că forma "tatuată" este şi ea foarte importantă şi atunci mi-am amintit două lucruri :
    1 - la primul exerciţiu cu sfera, am descoperit un triunghi luminos deasupra capului şi sfera mea a fost aspirată în el. Atunci, Remer Ra mi-a spus că este un simbol cu care lucrează Arcturienii. Acum apare din nou triunghiul luminos ca şi "nimb".
    2 - gândindu-mă la "serpentina" tatuată pe frunte, dar şi la tipul de frumuseţe armonioasă pe care îl avea Fiinţa pe care am văzut-o în vis, mi-am amintit că am citit undeva despre lucrarea "Analiza frumuseţii", scrisă pe la 1700 de un englez, pe nume William Hogarth în care el numea (citez din memorie) : " linia ondulată sau serpentina este linia de frumuseţe sau linia frumuseţii " (acest lucru mi-a rămas în memorie fiindcă rezonam cu această informaţie şi ştiu că am încercat să găsesc această carte fiindcă îmi doream s-o citesc, dar n-am găsit-o).
    Acest vis, vine parcă să întărească opinia lui Remer Ra, că ar trebui să privesc cumva către arcturieni.
    Am încercat să găsesc oarece informaţii şi am aflat atât de puţine, încât pot să spun doar că nu ştiu nimic despre ei.
    Atenţia mea este selectorul de informaţie cu care intru în contact şi eu o ascult. Dar, la tot ce am găsit până acum (transmisii, meditaţii, sau informaţii generale), n-am simţit nici un fel de rezonanţă.
    Întrebare : Remer Ra ştiţi vreun autor de carte, sau alte surse din care să mă pot documenta ?
    Mulţumesc !
    Weekend binecuvântat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna sursa esti chiar... tu! Asta mi-a venit sa-ti spun, asta am spus! Nu cred ca mai ai nevoie de surse exterioare; poate doar ca o confirmare.

      Ștergere
    2. Aveţi dreptate ! M-a furat peisajul !
      Căutând informaţii, mai rău m-au debusolat, fiindcă unii spun că arcturienii au piele verde, etc.
      Ori Fiinţa pe care am văzut-o eu, avea tenul alb.
      Acum, nu-i mai puţin adevărat că, habar n-am dacă este arcturiană. Dar m-am hotărât ! Am s-o întreb.
      În altă ordine de idei, am uitat să menţionez un lucru (atât atunci când am vorbit despre triunghiul luminos, din timpul exerciţiului cu sfera, cât şi astăzi) şi anume că, pe suprafaţa triunghiului luminos (din timpul exerciţiului cu sfera) era un fel de ideogramă pe care nu pot s-o redau (deşi sunt destul de familiarizată cu ideogramele chineze şi japoneze) fiindcă pur şi simplu nu i-am acordat Atenţie, la fel cum s-a întâmplat cu "tatuajul".
      Îmi vine să şi râd, căci întrebându-mă de ce n-oi fi fost Atentă la simboluri , de două ori cam în acelaşi fel, mi-a venit în minte ... ce credeţi ? tocmai mesajul pe care l-am primit ieri dimineaţă : "Elementele nu sunt importante, decât în măsura, în care ne influenţează."
      Ha-ha ! cerc închis !?!
      Totuşi, vreau să vă întreb - aţi întâlnit arcturieni ? aţi comunicat cu ei ?
      Mulţumesc !

      Ștergere
    3. Nu, n-am comunicat cu ei. Nu e usor de "prins" vibratia lor. Cu pleiadienii lucrez de peste doi ani (pentru imbunatatirea receptiei) si mai am destul de lucru!

      Ștergere
    4. Buna seara Rennatosa.
      Poate adresa de mai jos te ajuta cu ceva :
      Date: 2014-02-05
      Subject: „Nevoia de vindecare" - Arcturienii, prin David Miller (articol)

      Ștergere
    5. Imi pare rau ,adresa respectiva s-a sters sau...nu stiu sa explic de ce nu exista.Este vorba de "proxima-mundi.ro>"
      Poate sub forma aceasta o vei citi,cu dragoste Sefora

      Ștergere
    6. Bună seara ! Mulţumesc !
      Am citit cam tot ce-am găsit (inclusiv articolul pe care mi-l recomanzi şi care e cumva mai aproape de ceea ce simt eu), însă nu găsesc o rezonanţă deplină.
      Nu-i mai puţin adevărat că, eu am nişte mesaje mai vechi neexplicate încă, prin care mi s-a cerut să fac anumite lucruri, iar eu caut nişte fire/indicii care să conducă, către rezolvarea acestor lucruri.
      Nici nu ştiu încă, dacă indiciile pot fi pe o direcţie sau alta şi acesta este motivul pentru care am atâtea căutări.
      Am citit atâta, că nici nu mai ţin minte surse, titluri,sau autori. Dar, este adevărat că, cunoaşterea asimilată mi-a deschis acces către spaţii pe care nici nu le bănuiam existenţa.
      Până am citit "Legile lui Zamolxe", eram ca o arhivă în dezordine. După aceea am făcut ordine în interiorul meu, Graţie Lui Zamolxe şi lui Remer Ra !
      Dar după ordine, a trebuit să mă curg înafară, căci altfel, la ce bun acumularea de cunoştinţe (la care se mai adaugă şi procesarea care vine cu concluzii care îmi conţin amprenta, dar şi cu ceea ce era deja stocat în mine) ?
      Unii cred că fac pe deşteapta, dar eu îmi simt prea-plinul.
      Am scris despre visul în care mi s-a cerut să am grijă de "cheia" de la "comorile naţionale" (care cheie este "sentimentul naţional"). Credeţi că mi-e uşor să trăiesc cu această responsabilitate când văd câte lucruri ne separă ? Nu-i uşor să găseşti soluţii ca să-i uneşti pe oameni!
      Am făcut practică mediind între soţi, între membrii familiei (părinţi-copii, fraţi între ei) colegi, prieteni) sau pur şi simplu între oameni care au diverse dispute. Dar când trebuie să lucrezi cu grupuri mari de oameni (de toate felurile, credinţele, nivele de evoluţie, genuri, vârste, etc), mereu se găseşte câte un frustrat care iese ca păduchele şi iarăşi cade vibraţia în zona aceea (aţi văzut şi pe-aici diverse reacţii).
      Apoi când primeşti nişte indicaţii prin astfel de canale, zău că nu poţi să zici: "n-am chef!", "n-am timp" sau "nu vreau" !
      Acum, m-am gândit să aştept transmisiile Zaryenei căci, poate se mai aşează câte ceva. Dar tot nu m-am oprit din căutări (fiindcă mă "trage aţa" să caut - am nevoie de răspunsuri !).
      Mulţam, încă o dată !
      S-avem cu toţii o noapte limpede !

      Ștergere
  16. Intrebari:
    1. Cei care au multe blocaje, dar care doresc si vor sa evolueze spiritual, ar putea resimti disconfort la nivel fizic? Respectiv: senzatia ca nu mai incapi in corp, dureri peste tot, uriase dureri de cap cu zgomote rasunatoare, metalice (de cinel, ca si cum cineva ar lovi cele doua discuri metalice cu capul tau intre ele - ca la Tom si Jerry), transpiratie - la nivel de litri! -, alternata cu racirea de gheata a corpului (toate acestea, fara tuse sau/si nas infundat ori curgator) ?
    2. Remer Ra, vor mai fi asemenea sesiuni de trimitere sfere urmata de transmisii, precum aceasta care a inceput la 6 ianuarie ?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Toate acestea pot fi efecte ale purificarilor (daca dureaza o perioada scurta) dar pot fi si efecte ale dizarmoniei din corpurile subtile (energetic, emotional, mental).
      2. Se pot trimite sfere-sonda chiar de azi. Transmisiile vor continua o perioada mai lunga; cel putin asa mi s-a transmis.

      Ștergere
    2. Înţeleg că-ţi trebuie un fir de care să te-agăţi, ca să înţelegi ce e cu tine, dar şi ca să recapeţi Armonia în interiorul tău.
      Mai întâi, scapă de CONVINGEREA că ai blocaje, chiar dacă ele sunt, fiindcă astfel îţi programezi corpul să lase energiile să curgă firesc.
      Deci primul lucru pe care să-l faci este să-ţi imaginezi că eşti traversat(ă) de răuri liniştite , limpezi-cristaline care izvorăsc din creştetul capului şi curg în jos spălând totul în calea lor: interiorul cutiei craniene, ochii, urechile, nasul, gura, gâtul, umerii, braţele până în vârful degetelor, de unde se întorc la baza gâtului şi o iau în jos către torace, spălând toate organele, oasele, muşchii, piele şi pleacă mai departe în plămâni, stomac, ficat, bilă, splină , pancreas, intestine, vezică, rinichi, organe genitale, după care coboară prin picioare, ies cu toate mizeriile prin tălpi şi se duc în pământ.
      Fă-ţi această toaletă zilnic (dacă se poate chiar şi de două ori pe zi). dacă îţi vine mai uşor, fă asta în timp ce eşti sub duş (aşezându-ţi jetul de apă, chiar în creştet), gândind aşa : "Apa nu-mi spală doar exteriorul corpului meu fizic, ci şi toate celulele, organele, etc, dar şi mintea şi sufletul , de toate mizeriile". Adaptează tehnica asta, aşa cum îţi cade bine şi cu cuvintele care ţi se par potrivirte ţie, după care mulţumeştei APEI şi LUI DUMNEZEU.
      Atunci când simţi presiune, panică, agitaţie, etc., să-ţi spui ŢIE cu blândeţe dar ferm, aşa : "RĂMÂI ÎN PACE!" ; "FII LINIŞTE" ; "TU EŞTI ÎN PERFECTĂ ARMONIE". Apoi avansezi şi zici : EU SUNT PACE, LINIŞTE şi ARMONIE !
      Am făcut o mantră pentru echilibru care se face pe mers cadenţat (în casă, pe stradă, în parc, oriunde eşti). Este în versuri ca să poată fi reţinută uşor. Această mantră o poţi suprapune peste o melodie care îţi place şi o poţi spune în gând sau cu voce.
      Ea sună aşa :
      Sunt frumos (oasă)
      Sănătos (oasă)
      Am Putere
      Şi energie
      Încredere-n mine
      Şi mă simt bine.
      Joacă-te pe acestă mantră, iar atunci când mintea îţi este inundată cu gânduri negative, introdu imediat mantra şi ocupă timpul şi spaţiul mental cu ea.
      Ascultă Mozart (chiar dacă nu-ţi place muzica simfonică în general) zilnic în reprize de câte 15 minute (de câte ori poţi) fiindcă muzica lui demontează şi transformă tiparele negative, în ceea ce fusese ele la început, adică energie pozitivă care a fost coborâtă în vibraţie.
      Caută o imagine în nuanţe albastre (pe calculator de exemplu) şi dacă se poate să fie un joc de nuanţe albastre( de la albastru deschis, până la albastru-marin), fără alte forme, simboluri pe ea. Rămâi cu ochii pironiţi pe această imagine şi imaginează-ţi că ea îţi intră prin ochi şi îţi inundă tot corpul care se colorează cu totul în albastru (în ce nuanţe vrei tu) , în timp ce ai căştile pe urechi şi asculţi Mozart.
      urmează ...

      Ștergere
    3. partea 2
      Fă meditaţiile cu elemente ale lui Remer Ra şi încearcă să pleci în meditaţie chiar în timp ce citeşti, ca să nu-ţi scape nimic (pentru asta trebuie să-ţi foloseşti imaginaţia).
      Nu-i suficient să-ţi doreşti să evoluezi, trebuie să HOTĂRĂŞTI CĂ VREI şi să nu mai revii niciodată asupra acestei HOTĂRÂRI. Atunci când simţi că ai forţă să hotărăşti, o faci odată şi gata.
      Dăruieşte-te/deschide-te înafară, fiindcă de aceea nu mai încapi în corp.
      Vorbeşte despre problemele tale (dar Atenţie ! nu despre ale altora, de genul : "cutare a făcut şi eu am suferit") , frământările tale interioare, aşa cum ai făcut acum, fiindcă totdeauna este cineva care îţi va întinde o mână (ba chiar mai multe).
      Transpiraţiile sunt bune, fiindcă te curăţă. Dar hidratează-te bine (peste 2,5 litri pe zi)şi ajută ajută corpul în curăţarea lui prin "duşuri-meditaţii".
      Fă-ţi şi un control medical, fiindcă dacă vrei să rezolvi această problemă, e bine să foloseşti toate căile / instrumentele.
      Capul, e posibil să te doară tot de la tensiunile psihice, iar zgomotele să fie fricţiuni între diverse tipuri de energii (totuşi fă-ţi şi un control).
      Cheamă-l în fiecare seară, după rugăciune, pe Arhanghelul Rafael şi spuine-i atât : "Te rog să lucrezi la restabilirea stării mele de sănătate, astfel încât, să am permanent o sănătate perfectă!". Îi mulţumeşti şi te culci liniştit(ă) , gândindu-te că eşti pe cele mai bune mâini.
      Să-ţi fie cu folos şi s-auzim doar de Sănătate, Armonie, Linişte , Pace interioară şi de grabnică ÎNĂLŢARE ÎN SPIRIT ! Amin!

      Ștergere
    4. Multumesc mult, Remer Ra!
      Multumesc mult, Rennatosa Josai!

      Ștergere
    5. Renna,o zi buna sa ai !

      Tu ii ajuti pe toti,numai pe mine m-ai uitat !Si te-am rugat ! Chiar vreau sa invat despre ce poate sa insemne cand vad scris 3D,5D...ce este cu Cerurile- Cer 7,Cer 9...Ce sunt toate astea,sisteme de explicitare a unor realitati subtile,de explicare a structurii universului ? Sunt ceva in genul Arborelui S.,exista o teorie coerenta si unitara in ce le priveste ? Unde gasesc informatii,in ce lucrari,si,sigur, ma intereseaza un rezumat ,poti sa concentrezi ,ai o imagine de ansamblu ?
      Multumesc ! Nu ma uita si cu triadele,te rog !

      Marian

      Ștergere
    6. Marian, nu te-am uitat (că nu eşti uşor de uitat ; atâta bulibăşeală e în mintea ta !) !
      Am trecut şi eu pe unde eşti tu acum, dar am avut grijă mereu să-mi păstrez echilibrul ca să n-o iau pe "câmpii".
      Este foarte greu să-i explici cuiva nişte lucruri complexe în doar câteva cuvinte. Crede-mă că m-am tot gândit cum să fac asta , fiindcă eu am înţeles lucrurile acestea după mu-ulţi kilometri de informaţii studiate şi procesate în mine ! Aşa că te-am lăsat o vreme ca să văd dacă îţi trece prin cap să cauţi singur informaţiile acestea (pe net, spre exemplu). Desigur că, ar trebui să uiţi de comoditate şi să citeşti tot ce are legătură cu subiectul care te interesează. Însă, să fii pregătit, fiindcă în textele pe care le citeşti, vei întâlni şi informaţii care constituie "balast" şi/sau chiar sminteli. Dar să nu te opreşti până nu găseşti şi înţelegi ceea ce cauţi.
      Oricât aş vrea eu să-ţi explic în câteva cuvinte ceea ce vrei tu să cunoşti/înţelegi/asimilezi, nu se poate sau..., nu sunt eu capabilă de asta, încă. Totuşi îţi voi da un link sau două de la care să începi căutările (pentru că, să nu crezi că ai să găseşti totul acolo, dar e un punct din care să pleci într-o călătorie, cel puţin fascinantă).
      După ce citeşti despre subiectul care te interesează, abia atunci putem discuta împreună, cu scopul de a ne completa/îmbogăţi reciproc (deocamdată trebuie să înveţi alfabetul).
      Poate că exprimarea mea este deranjantă pentru tine, dar, nu-mi bat capul cu asta fiindcă eu ştiu că sunt foarte cinstită cu tine.
      Aşadar, link-urile :
      http://www.bucuria-cunoasterii.ro/dictionar/campuri-universice/
      http://www.bucuria-cunoasterii.ro/dictionar/campuri-universice-2/
      Să-ţi fie de folos, de ECHILIBRU şi ÎNĂLŢARE !

      Ștergere
    7. ,, Intr-o noapte,intr-o clipa
      Imi da unul o aripa.
      Nu l-am deslusit la fata,
      A pandit cand era ceata !
      Zice :,, 'Nfige-o subsuoara,
      Du-te dracului si zboara .....''

      Sorescu ----Despre cum era sa zbor !

      Multumesc pentru link-uri,Renna !Sa-mi zici ,,mucea'',mucea-n povesti,mucea-n versuri...sa fii cinstita pana la capat,ce atata ?!

      Marian

      Ștergere
    8. M-ai făcut să râd (deşi ... nu contează ; e vina lui Sorescu!) !
      Dacă eşti dezordonat şi impulsiv, tu avantaj ioc! ; noi avantaj ioc! ; Universul are de muncă !
      Însă, dacă îţi faci ordine şi înveţi RĂBDAREA, tu avantaj! ; noi avantaj! Universul valsează !
      Spor la treabă !

      Ștergere
    9. Io cred ca (si) Marian deja a dobandit Intelepciunea Rabdarii (daca putem sa spunem asa), asemenea tie si asemenea noua tuturor in timpul si momentul de aci, acum, vorba aia.
      Draga Rennatosa Josai, daca cumva ai o alta impresie atunci inseamna ca-i doar o impresie...
      In alta ordine de idei, pot sa spun doar ca totu-i mult mai simplu decat apare in mesajele tale( lectiile la care participi in visele experimentate de tine sunt doar ale tale si-ti sunt date intru reamintirea a ceea ce nu ai inteles sau nu ti-ai reamintit, asadar sunt doar pentru tine, sa fim bine intelesi si sa nu avem alte impresii...ca nu-i cazul ).

      Esti Cristiana(ca ne-ai prezentat link-urile acesteia)?!

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    10. Rennatosa Josai
      Iti multumesc din suflet pentru ajutorul pe care mi l-ai oferit. Functioneaza! Nu ma mai doare nimic si parca am mai multa energie, imi fac treburile mai repede, merg mai saltat pe strada - cu mantra ta in gand zicand. Iar dusul-meditatie, acesta e chiar ca un dus, are efectele unui dus fizic: esti mai curat si mai usor dupa. Si nu ma pun sa dorm inainte sa stau de vorba putin cu Arhanghelul Rafael.
      Multumesc tuturor celor de aici care au impartasit cu noi din experientele lor cu lansarea sferelor-sonda si acum impartasesc din experientele lor din timpul transmisiilor, ajutandu-ma pe mine si poate nu numai pe mine sa-mi dau seama si sa accept ca toate acestea nu sunt doar SFuri, ci ca chiar se petrec.
      Multumesc!

      Ștergere
    11. Lucia,mie mi-e draga Renna,seamana cu mine,cum sa nu-mi fie drag de mine ?! Daca am fi dispusi sa privim lucrurile intr-un alt registru am putea constata cu surprindere ca face o treaba extraordinara ! La nivel interior si-a asumat un rol pe care putine spirite sunt capabile sa si-l asume.Nu stii la ce ma refer,nu ?! Ei bine,e o oglinda foarte fidela pentru fiecare dintre noi.Nimeni nu scapa,indiferent cine se crede el.Cu mine,la inceput s-a codit putin- nu stiu de ce - dupa care...Uite,vrei sa vezi un dialog subconstient ?
      Citind printre randuri,si pe sarite,din schimburile de cuvinte dintre mine si Renna :

      - Pe toti ii ajuti,pe toti ii oglindesti ca sa se poata vedea asa cum sunt,ca sa stie ce au de schimbat in ei,pe mine de ce nu ma ajuti ?!
      (,,traducerea,, e din faza in care eu ii cer sa-mi explice despre dimensiuni paralele si Ceruri,si ce ii mai cer eu acolo )

      Ce zice Renna (tot printre randuri,tot pe sarite )

      -O sa te doara ,dar am sa fiu cinstita cu tine....si mi-a trantit o triada sa nu pot s-o duc -
      Nerabdator,dezordonat,impulsiv !

      Sa ma supar,sa-i zic vreo doua ? Ce rost are,cu Renna n-o scoti la cale,si,pe de alta parte,cine ii sopteste ii sopteste bine,la mine se nimereste in buna parte ! Deci ...totul e aranjat ca la carte,mai lipseste doar expresia : Uuuuuiiiitttteeeeeee lluummmeeeeeee,alt nebun !

      Cu drag,Marian

      Ștergere
    12. Dragă Lucia Dobrea ,
      Uneori reuşeşti să te ridici la înălţimea numelui tău dar, din păcate, nu reuşeşti să te păstrezi acolo...
      Încerci să mă atragi într-o dispută (ceea ce spune mult ... şi ar trebui să meditezi la asta )
      Dacă totul este atât de limpede, te invit să-l ajuţi tu pe Marian, cu un răspuns din doar câteva cuvinte (ce zici ? pare că ţie ţi-e ... uşor şi simplu).
      Despre visele şi lecţiile mele, ai dreptate doar până la un punct - NUMAI EU ŞTIU DACĂ ŞI CÂT ÎMI SUNT ADRESATE MIE ŞI CÂT SUNT MESAJE PENTRU CEILALŢI (am în vedere aici, scrierile automate). Tu în nici un caz nu poţi analiza asta, decât aşa... , ca din avion !
      Mă întrebi dacă sunt "Cristiana" ?
      Răspunsul meu este DA ! SUNT CRISTIANĂ, adică CREŞTINĂ.
      Cât despre link-urile cu pricina, măcar eu i-am dat lui Marian un fir de la care să înceapă, iar tu ai venit să-l tulburi, sugerând că eu am postat acele link-uri în scop cel puţin publicitar...
      Nu ţi-e teamă să semeni tulburare în câmpurile mentale ale celorlalţi ? Mie mi-ar fi ...!
      Înţeleg EXACT ce te deranjează în ceea ce mă priveşte, însă cum ţi-am spus, nu vreau să intru în dispută cu tine.
      Rămâi în Pace !
      p.s. Nu-ţi mai răspund decât dacă ai ceva POZITIV de spus; critica ţi-o adresezi ţie în cel mai intim dialog cu tine însuţi (toţi facem asta, deci nici tu nu eşti scutită)

      Ștergere
    13. Pentru "Anonim -19 februarie 2014, 10:03"
      Mă bucur din suflet că am putut să-ţi fiu de folos !
      Cu adevărat, CREDINŢA face minuni !
      Fie-ţi Viaţa, clipe de sărbătoare într-o succesiune continuă, în care bucuria manifestării Vieţii în trup, să-ţi fie respiraţie !
      Bucură-te şi dă-ne şi nouă din Bucuria ta! Fiindcă ...
      Eşti frumos (oasă)
      Sănătos(oasă)
      Ai Putere
      Şi energie
      Încredere-n tine
      Şi te simţi bine
      Să fii binecuvântat(ă) acum şi pururi! Amin !

      Ștergere
    14. Nici pe departe mesajul meu nu a fost asa cum l-ai perceput tu si anume "critica" la adresa ta. Daca asa l-ai perceput atunci cred ca ar fi cazul sa intelegi si chiar sa fii mai atenta , deoarece "tulburarea" de care zici aci iti apartine tot tie , daca asta simti sau percepi (ca vad ca zici ca "intelegi" ca ceva m-ar deranja pe mine in ceea ce te priveste- asta ar fi chiar culmea, nici la asta nu m-am gandit, asadar nu-mi apartine, fiind doar impresii de-ale tale). Din punctul meu de vedere lucrurile sunt mult mai simple si din cate observ io p-aci, cu atata teorie care arata cat de mult este potentat mentalul , uitandu-se faptul ca "Voia Divina se infaptuieste numai prin trairea in Suflet, nicidecum prin mental, prin descoperirea Chipului Sufletului, care este asemanare si reflexie a Spiritualului", a lui Dumnezeu asa cum frumos ne spun unii semeni de-ai nostri, intelepciune care-i benefic pentru fiecare din noi sa ne-o insusim. Si asa cum am mai spus-o si altadata si sper ca toti sa intelegem acest lucru , noi doar ne reamintim unii de la altii si asta atunci cand transmisia se face de la suflet la suflet pentru ca nimeni nu invata pe nimeni nimic, draga Cristiana, Rennatosa Josai , care ne tot spui tu p-aci ca noi mai intai sa "invatam alfabetul" "complexitatii"...si apoi mai ai ce discuta cu noi, cei care nu ne ridicam la inaltimea "vibratiei" tale...
      ( asadar si prin urmare, prin urmare si-asa DAR...Atlantii calatoreau cu Simplitate....mai departe fiecare ne-am reamintit cate ceva si , deci( ;) ), nu de la mental la mental, mai ales asa cum se prezinta Mentalul in lume cu proiectiile lui complicate, eronate).
      N-are nimeni nicio treaba cu tine, doar este o interpretare de-a ta, din punctul de vedere in care te afli, ca sa intelegi, sper ca intelegi. Pe la noi este o vorba faina din strabuni: "Mai simplut, ca-i mai dragut".

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    15. Renna,Lucia nu m-a tulburat !Ar fi fost mai bine sa nu-si piarda timpul cu noi,dar ...eu incerc sa invat din orice,poate ca si din interventia Luciei am ceva de invatat ! Si eu ,ca si tine,caut Pacea cu un dor ingrozitor de suportat,am alergat dupa ea peste tot ,am batut drumuri inspaimantatoare,si,azi,cu chiu cu vai,reusesc sa o vad cand si cand acolo unde a stat de fapt intotdeauna - sub straturile dense ale propriei mele personalitati.Fa pace cu Lucia,te rog !Nu suport conflictele ...promoveaza tu prima acel POZITIV,ia-mi o piatra de pe inima !

      Www.trilulilu.ro/muzica-diverse/mircea-rusu-band-nu-e-viata-inchisoare

      Marian

      Ștergere
  17. Am simtit o presiune pe crestet la transmisiunea de la 20.20. Cum pot verifica daca transmisiunea a avut ecou in mine, daca sunt pe calea cea buna?
    Cu drag,
    Florin Nae-Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar in timp poti verifica, in functie de cum va evolua viata ta...
      Nu te astepta la rezultate spectaculoase din primele incercari! Chiar si daca iei steroizi, trebuie sa lucrezi o perioada la sala de forta pentru a vedea schimbari clare in sistemul muscular.

      Ștergere
  18. Misiune-ndeplinită !
    În timpul pregătirii, când mă mutasem cu Atenţia pe chakra 7, am văzut o piramidă triunghiulară care se rotea în zona aceea. Era albă dar când recea cu câte o faţă prin partea stângă, acolo se umbrea.
    Apoi, după mai mult de 20 de curse (fiindcă număratul îmi distrăgea Atenţia) am dus sfera la 10 cm deasupra capului şi am aşezat-o între petalele puţin desfăcute al unui boboc de Lotus argintiu. Dar n-am putut să stau cu "ochii" doar pe sfera din boboc, fiindcă a apărut "Doamna în cel mai plăcut violet care mi-a fost dat să-l văd vreodată. Şi după ce s-a plimbat prin "faţa ochilor" mei în diverse zone (ba la stânga, ba central, ba la dreapta, ba sus, ba jos), s-a dilatat şi tot spaţiul pe care-l vedeam era violet, apoi a apărut litera "Z" într-o nuanţă galbenă pe acel fundal violet, după care cifra 7.
    Apoi spaţiul a căpătat mai multe nuanţe de violet (şi mai închise şi mai deschise, care creau mai multe forme pe care n-am reuşit să le desluşesc) după care s-a făcut galben auriu, aşa cum este lumina Soarelui într-o zi senină de vară.
    Pe urmă, am văzut o brăţară ca de aur care avea un cristal oval, cam cât o prună (din acele vinete).
    Am mai văzut un vârf de munte acoperit de zăpadă cam două treimi din el, dar forma lui, m-a mirat fiindcă era ca un con aproape perfect. Apoi am văzut nişte copaci încărcaţi de zăpadă (păreau brazi, dar nu sunt sigură).
    La un moment dat, am observat în stânga mea, dar de deasupra, ca un reflector cu lumină violet,dar a cărui sursă era alb-strălucitor, undeva sus. fascicolul acela de lumină a stat o vreme pe Ajna.
    După asta, Atenţia mea s-a mutat pe bobocul argintiu care, avea petalele, pe interior, parcă poleite ... cu cea mai strălucitoare lumină alb-auriu (dar nu erau luminate, ci parcă poleite). Însă sfera nu mai era acolo...; nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea, că n-am mai găsit-o. Când s-a terminat transmisia, am simţit că nu mai e nici o prezenţă, iar când am deschis ochii, era 20,40.
    La nivel fizic, n-am simţit nici o presiune în vârful capului, ci parcă, mai degrabă o presiune în zona chakrei a treia (partea din faţă), iar zona spatelui între chakrele 3 şi 4 (coloana şi muşchii paravertebrali), parcă zona aceea era înscrisă într-un dreptunghi pe verticală şi-mi era înţepenită aşa (după ce s-a terminat transmisia, senzaţia aceea a dispărut).
    Asta-i tot deocamdată.

    RăspundețiȘtergere
  19. După prima transmisie, la vrea 20-30 de minute, am simţit că sunt mai veselă şi mai ... uşoară.
    În timpul celei de-a doua, la început am simţit că îmi umblă cineva în păr, în partea dreaptă, deasupra urechii (eu port părul strâns în vârful capului, deci nu exista posibilitatea să îmi cadă sau, să se mişte vreo şuviţă), în două rânduri, la distanţă de vreo 30 de secunde. Şi acum mi-a rămas o senzaţie în acel loc, dar nu mai simt mişcare ,ci un fel de atingere într-un singur punct.
    De văzut, am văzut mai multe forme, dar fără să fie definite, cu excepţia unor grupuri de blocuri de locuit, pe care le priveam de undeva de sus şi a unor chipuri de oameni (de femei în general) care aveau o aură galben strălucitoare, dar, de doar 2-3mm , ca şi cum feţele lor erau conturate de acea lumină.
    A ! Am mai văzut nişte clădiri de piatră gălbuie şi nişte strâlpi laţi pe care erau sculptate nişte forme (pe care nu le-am desluşit) , iar la un moment dat, peste acestea, se lăsau nişte valuri ca de ceaţă sau ca nişte aburi tot gălbui, cam cum e huma galbenă cănd e uscată (era totul destul de confuz acolo)...
    Pe tot parcursul transmisiei, am avut palmele calde, dar nu-mi dădeam seama dacă emiteam sau receptam, iar când am conştientizat asta şi mi-am mutat Atenţia către palme, am văzut rădiind din ele o multitudine de firicele de lumină în diverse culori ca ale curcubeului. Apoi am simţit cum îmi ard tălpile.
    "Doamna" violet, avea multă treabă pe lângă mine, când colo, când colo.
    Din nou am simţit când am rămas singură şi când am deschis ochii (e curios fiindcă nu prea fac meditaţii cu ochii închişi, dar acum, aşa am făcut) era 22,30.
    Mulţumim fraţi pleiadieni !
    Mulţumim Zaryiena !
    Mulţumim Remer Ra !
    Să fiţi binecuvântaţi de-a pururi !
    S-avem cu toţii, o noapte cu vise limpezi şi revelatoare !
    Somn liniştit, sub protecţia Îngerilor !

    RăspundețiȘtergere
  20. Prima transmisiune a fost interesanta si puternica. Am simtit cum lucreaza pe ceakre si pe unele organe. La a doua am simtit pentru cateva secunde o durere ascutita in partea dreapta a capului dar a incetat repede. Dupa aia m-am tot gandit la un plan pe care l-am facut acum cateva saptamani si apoi mi-au venit in minte doi fosti colegi de scoala. Oare vom avea ceva de facut impreuna in viitor?
    George

    RăspundețiȘtergere
  21. Salut...
    Ma asteptam la nimic sau la altceva dar mi-a fost prezentat un simbol ce semnifica putere hristica dupa ce am facut o promisiune in mod intuitiv. Mentionez ca nu e o cruce.

    Abia dupa ceva timp am inteles logica a ceea ce am vazut senzatie care am mai avut-o doar la filmele incarcate de simboluri.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe timpul transmisie 1 am avut vise cu ochii deschisi si vis constient in somn adanc. Am vazut aspecte ale sinelui inalt si imi aparea in viata sociala prin diverse persoane. Au aparut apoi aspecte naturale si cosmice. Mi se spunea cine sunt, ce fac eu in univers, cum fac si cand sunt chemat sa fac. Un plus de energie nervoasa ma trezi. In transmisia 2 a fost total energetic. Nu prea am vazut ceva poate prea voalat prea pe fuga dar am simtit cand a inceput o presiune frontala, o alungire a mintii, un fel de distorsiuni de presiuni musculare si senzatii de energie. Multe vibratii. Nu stiu ce am inteles. Doar un fel de forta. Ma asteptam sa fie altfel dar a fost placut ca in facultate. Oare exista un standard al mrsajelor transmise? Un mesaj originar obiectiv? Sergiu din cluj

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna seara!
    Feedback scurt si rapid.
    Transmisia 1
    Am simtit o infuzie puternica de energie, cu cinetica proprie, am simtit cum "lucra" pe anumite chakre atat la cele principale, dar si unele "secundare". Am vazut violet luminos de forma unor "pete" care isi modificau pozitia si forma. Apoi m-am vazut mental in interiorul unui munte de zapada, foarte alb, foarte curat, totul era pur. Nu am vazut exteriorul muntelui de zapada decat pe o latura a sa si foarte scurt. M-am vazut aproape instantaneu in interior, am vazut o iesire facuta in acest perete, ca o gaura mai mare de forma rotunda, era ca un hol de intrare si din acel hol erau doua galerii circulare, una la stanga, una la dreapta, parea a urma linia peretelui exterior a muntelui de zapada. Am luat-o la stanga si dupa ce am parcurs doar putin, am intalnit doi ursi polari, extrem de albi, mama si pui, care mergeau spre iesire. Ne-am salutat din privire, iar eu ma miram de prezenta lor acolo, dupa care sa ma gandesc ca de fapt era normal, doar eram undeva pe un taram de zapada si gheata. Atat, dupa acest episod mintea constienta a fost deconectata si nu mai stiu nimic.
    Infuzia de energie a fost atat de puternica si impactul atat de mare incat "m-am trezit" la vreo 20-25 de minute dupa terminarea ei insa aveam o moleseala si o somnolenta de nu puteam sa imi tin ochii deschisi. Am facut un efort sa ma ridic din pat.

    Transmisia 2
    A avut un efect revigorant, nu am avut decat niste senzatii foarte slabe la nivelul corpului fizic, in zona fruntii si chakrei 6 mai mult. Si tot asa am simtit la nivelul coloanei vertebrale in dreptul chakrei 3 un fel de disconfort cu cvasi-durere. Am ramas cu o stare buna si fizic si mental, cu mintea limpede si senina.
    Dar simt ca am nevoie de odihna pentru corpul fizic, deoarece energia continua sa lucreze.

    Si inca ceva, la transmisia 1 am avut senzatie de frig, iar la 2 corpul fizic s-a incalzit, treptat si placut.

    Cam atat.

    O noapte odihnitoare tuturor!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ma bucur ca sunt aici si pot sa impartasesc cu voi aceasta experienta.
      La transmisia de la 20>20 presiunea a fost foarte mare in zona capului, in special pe chakra coroanei, am vazut triunghiuri de lumina, piramide de lumina, unele in altele, care tot dansau si se pierdeau in departare. M-am perceput ca leganandu-ma in sensul unei spirale in timp ce prin chakra coroanei patrundea o coloana de lumina tot intr-o miscare de spirala. Coloana am simtit-o foarte fierbinte in timpul ambelor transmisiuni. Si acum in ceafa mai am o usoara “arsura”, dar placuta.
      La transmisiunea de la 22>10 presiunea a fost in intreg corpul, pe care l-am simtit vibrand puternic. De data aceasta am vazut forme rotunde - sfere de lumina, cercuri si paralelipipide si cuburi colorate. Culoarea predominanta in jurul meu era violet. Am avut de asemenea si imaginea unui munte, de fapt a unei cararui de munte, cu multi copaci verzi si frumosi, cu o natura linistita, calda si primitoare. Imaginea de la munte a fost foarte reala.
      Pe perioada ambelor transmisiuni m-am simtit protejata, linistita si m-am perceput inconjurata de o multime de entitati care se tot miscau si isi “faceau treaba”. Am simtit si grupul, pe cei care am participat, cu emotie si iubire. Multumesc.

      Ștergere
  24. Am simtit oarecum puternic transmisiile de aseara. Am avut o nopate cam grea, m-am trezit de doua ori iar dimineata a fost cam apasata. Dar de pe la 12 simt o stare deosebit de placuta, un fel de fior placut imi strabate tot corpul. Sincer, nu credeam ca va avea efect chiar de la inceput. Voi continua si in saptamanile urmatoare. Am simtit si eu conexiunea la grup. Multumesc pleiadieni! Multumesc Remer!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am avut ceva senzatii la prima meditatie, usoara apasare pe crestet. Am repetat formarea sferei de 3 ori la fiecare transmisie. Asa mi-a venit sa fac, simteam ca prima sfera isi pierdea din energie dupa un timp si simteam nevoia sa o realimentez. La a doua meditatie a fost simplut, eram asa relaxat ca aproape atipeam. Am terminat cu exercitiul chakrelor si al sferelor argintii, apoi m-am lasat usor sa alunec la somn. Am avut niste vise ciudate peste noapte, m-am trezit cam greu dimineata, desi am dormit de la 22.30 la 7.00 peste 8 ore. Repetam peste 3 zile si asteptam efectele in luna martie. Se anunta oricum o luna interesanta, cu anuntul lui Courtney Brown, alinierea energiei adusa de Ison, evenimentul lui Cobra, caderi de burse, energii libere, echinoctiu si alte cele... :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Pe parcursul acestei perioade am realizat ca ei de fapt ne ajuta sa ne reconectam la Sinele nostru; astfel de exersari au tot fost comunicate de-a lungu vremilor si unii le-au transpus in scoli evenite ulterior complicate (de mintea umana) si scumpe...
    In plus, datorita sferei trimese, ei ajuta la observarea nivelului de toxicitate si pozitivitate al fiecaruia, ajutand acolo unde exista fluide magnetice toxice provenite din evenimente dureroase anterioare,personal si ajuta la anihilarea acestora..
    Un alt avantaj este constientizarea faptului ca exista si alte fiinte in alte spatii dimensionale, cu cat aceasta informatie ia amploare cu atat valul ce desparte lumile se diminueaza....astfel vom simti mult mai rapid prezenta lor.
    Aseara conectarea cu sinele, e ceva obisnuit pt mine, reactiile energetice au fost aceleasi ca la obisnuitele mele conectari, apoi am atipit si m-am trezit la 22:35...visasem ceva si nu am reusit sa-mi amintesc, am mers la bucatarie si am stat pe ganduri am simtit brusc o prezenta placuta langa mine, starea indusa era placuta, mi s-au incins mainile, talpile si am simtit ca intru intr-o stare de pace si senintate adanca si am simtit sa ma conectez la Divinitate multumindu-i pentru tot...ce a urmat are legatura cu ce am de facut in perioada urmatoare, iar mesajele ce au urmat au fost clar, o calatorie in x loc al planetei...ma gandisem de cca 1 an la aceasta calatorie dar uitasem de ea...acum am constientizat-o foarte bine si am inteles cumva de ce trebuie sa ajung acolo; intrebandu-ma de ce n-as putea obtine aceleasi informatii de pe teritoriul Romaniei, din cunoasterea dacica-zamolxiana, raspunsul a fost cumva ca aceea cunoastere&practica s-a pierdut demult pe acest teritoriu si trebuie sa o iau de acolo, x loc.
    interesanta treaba...atat de clara...

    multumesc tuturor
    resh

    RăspundețiȘtergere
  27. Fiecare chakra a noastra este conectata la fiecare lume/nivel al dimensiunilor aferente planetei Terra...pt a intelege cum sta treaba cu dimensiunile recomand cartea Alchimia celor 9 dimensiuni, foarte clara si la obiect.La ex 1 fluxul a fost clar si am simtit si mental vazut culorile foecarui centru, am simtit cum se purifica si stralucea fiecare, ultima (muladhara) a mers mai greu.... la ex 2 am adormit nu mai stiu nimic, cred ca am visat ceva.

    cu bine
    cornel.g.

    RăspundețiȘtergere
  28. Absolut minunat!
    Sa va povestesc si eu cum au fost transmisiunile.

    La a doua (22:10) ba nu mai aveam stare ba incepeam
    sa adorm...imi apareau diversi colegi de munca, nu prea mi-a iesit.
    Dar la prima, dupa tot exercitiul cu chakrele si sfera am simtit
    presiune in crestet. Dupa un timp am inceput sa vizualizez cea de-a opta
    chakra de forma unui lotus argintiu deschizandu-se usor
    si apoi a inceput viziunea.

    Se facea ca era un munte imens, cu cativa copaci spre baza, de o forma
    piramidala iar undeva la baza lui era un mic templu, o camera micuta
    cu o flacara mare in centru si deasupra ei ceva de gen cap de berbec
    din aur iar in fundul camerei erau doua statui ale lui Buddha din aur
    si intre ele intrarea in munte.

    Prima camera din munte era imensa iar pe pereti erau rafturi cu scroll-uri
    ca niste pergamente. Am luat unul si cand l-am deschis parea ceva digital,
    a aparut o planeta ca Terra dar inconjurata de nori portocalii.
    Nori imensi.

    Apoi a aparut si o persoana, am zis eu ca-i Zeryiena care m-a condus in
    urmatoarea camera. Erau mii de colidoare, tot muntele era impanzit de camere.
    In cea de-a doua camera era un cristal imens circular si pe el au aparut
    tot felul de simboluri micute intr-un fel de ierarhie.

    Si a parcurs ea ierarhia aia pana a ajuns la o increngatura care avea omul la capat.
    Era ca o enciclopedie a tuturor vietatilor din Univers.

    Dupa asta am rugat-o sa-mi spuna cum e cu cristalul ce produce caldura
    (asta cu cristalul imi venise mie mai demult).
    Si mi-a aratat un cristal rosu-sangeriu si apoi a facut din ceva 3 sunete
    foarte rezonante si ascutite si mi-a spus ca asa se porneste iar apoi 2 sunete
    mai joase pentru a-l opri.

    I-am multumit si am iesit din meditatie la 20:42 ceea ce m-a surprins pentru ca
    imi parea ca am stat mult mai mult.

    Cred ca era Akasha, biblioteca universala.

    Mihai (Ar Eth).

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna seara Va impartasesc si eu cele simtite ieri seara.La transmisia nr1 senzatia unei puternice infuzii cu energie , intreaga coloana vertebrala si crestetul capului cuprinse de vibratii asemanatoare curentului electric, flasuri in diverse culori si imaginea foarte clara si frumoasa a unui con transparent inconjurat de sus pana jos de o spirala in culorile curcubeului ..la a doua transmisie cred ca am fost mai putin receptiva , cateva flasuri si atat...dimineata la trezire cam apasatoare . Si inca ceva,incepand din ianuarie cand am facut exercitiile cu sfera si pana alataieri am avut senzatii puternice in zona stomacului, a plexului solar , niste emotii extrem de interesante , asemanatoare unor fluturi care se zbat acolo si isi fac loc sa iasa(stiu ca pare amuzant dar asta a fost)..as vrea sa cred ca s-a produs o echilibrare in zona aceea pentru ca de ieri au incetat brusc acele senzatii :)Am simtit si grupul si conexiunea cu ei prin intermediul acestei transmisii..., astept sa vad ce urmeaza si cu ocazia aceasta mi-am dat seama ca pot fi mult mai atenta cu tot ceea ce-mi transmite propriul corp fizic si nu numai ..va multumesc tuturor, o seara buna
    Elena I

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna sa va fie inima dragii mei. Sunt doar eu euforic si intregit? Nu am inteles (inca) unele imagini pe care le-am vazut, dar senzatia de astazi din trup, suflet si minte e minunata. Ma simt intregit ca fiinta. Ca o descriere a experientei (si din ce imi mai aduc aminte) ar fi ca am vazut sfera argintie cum se desface ca o floare de anghinare si explodeaza de lumina, lumina ce a curs la o perdea de scantei si lumina peste mine. Cand m-am gandit la partea mentala a fiintei am vazut de sub sfera cu creste un cerc de lumina din care a coborat valuri laptoase alb-albastrii spre fiinta mea. La un moment dat am vazut cum din sfera iese un dragon cu nuante rosiatice. La cea de a 2-a transmisie m-am vazut (sper sa nu fie doar dorinta-proiectia mea) in viitor ca un batran asemanator cu mosii de pe vremea demult apusa. Va multumesc dragii mei ca suntem impreuna in sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna dimineata tuturor! Eu, personal, am ratat transmisiile pentru ca am adormit, iar desteptatorul nu l-am auzit deloc (traiesc intr-o zona cu diferenta de fus orar mare). In schimb, somnul meu a fost agitat, tot corpul meu era inundat de tot felul de senzatii si la un moment dat am simtit o intepatura atat de puternica, incat m-a trezit din somn. M-am uitat la ceas, insa mai aveam inca o ora pana la transmisii. Am adormit. Insa, a doua zi, gandul ca am ratat transmisiile nu m-a parasit, asa ca am hotarat totusi sa incerc sa "captez" energia acelor transmisii, pe care mi le-am inchipuit ca inca existand undeva in memoria din jurul Pamantului. Am chemat-o pe Zaryiana si i-am transmis telepatic intentia mea si am urmat toti pasii atat pentru ex.1, cat si pentru ex.2 la un interval mai scurt de 2 ore intre ele. Exercitiul cu chakrele a fost foarte intens; mi-am simtit fiecare chakra in parte (ca o caldura) si apoi un flux de energie si caldura pe coloana. In crestetul capului am simtit cel mai bine energia, iar tot corpul meu experimenta tot felul de dureri, intepaturi, infuzii de energie. Viziunile mele au fost destul de palide si greu de descifrat, cred ca la un moment dat am zarit si chipul Zaryianei. Am visat mult, insa nu imi aduc aminte decat fragmente.In concluzie, eu cred ca a functionat....:)) L.

    RăspundețiȘtergere
  32. @L,nu cred ca e nevoie sa stai noaptea asteptand transmisia,din cate stiu eu,ora transmisiei se calculeaza dupa ora locala indiferent de fusul orar .Deci,20.20_20.40/22.10_22.30 ,la ora locala a fusului orar pe care locuiesti.La fel se intampla si cand se trece de la ora de iarna la cea de vara,ora oficiala din locul unde te afli este ora la care se face receptia transmisiei.Probabil o sa ne lamureasca Remer mai bine.
    Succes !

    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de ora locala! Mi s-a transmis clar ca vor fi doua transmisii martea si doua vinerea (intre 20:20 si 20:40 si apoi intre 22:10 si 22:30).

      Ștergere
    2. Da, sunt, se-ntampla si pot si io, la randul meu, sa confirm ca apar simboluri, culori, trairi, aspecte ale lucrurilor vazute si nevazute, sa zicem asa. Dragilor, spunea cineva ca nu poate obtine "informatiile" care-i sunt necesare de pe teritoriul Romaniei, dar io si cred ca nu numai io, va reamintesc zicerea "atentie la neatentie". Noi, oriunde ne-am afla, putem contempla pana in stravechime strabunii, adica "mosii si babele - Nemuritorii din Carpati" .

      Totu-i in ordine (oriunde ne-am afla) si io zic sa ascultam ...
      Io acum ascult muzica ;)...unor sfere, posibil un piculet diferite , dar in rezonanta, cu siguranta, asa ca relaxare totala din partea mea, vorba aia.

      http://www.youtube.com/watch?v=AYFYWKgkyZM

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Eu am facut postarea avand toata convingerea ca a functionat si asa. Nu-mi ramane de facut decat sa experimentez cea de a doua transmisie, cea de vineri, si sa fac o comparatie. Dat fiind ca e inceput de weekend, o sa imi fie mai usor.....e vorba totusi de 2 respectiv 4 dimineata. C'est la vie....:)) Namaste! L.

      .....si totusi, eu cred ca cel mai mult conteaza intentia!

      Ștergere
    4. Of cors... intentia si mai ales inima sunt baza. Timpul e o iluzie relativa... da' trebe sa-i dai de lucru mintii cu orare fixe si ritualuri bine stabilite, ca sa fie si ea impacata si sa coopereze mai usor... :)

      Ștergere
    5. Oare intentia, inima si energia vor face ca soarele sa rasara la 2 noaptea?
      George

      Ștergere
    6. Omul este o Fiinţă multidimensională.
      Ceea ce conştientizăm noi aici (când ne gândim fiecare la el însuşi), în acest spaţiu şi la acest nivel, este doar o parte din noi înşine ca şi Conştiinţă.
      Celelalte părţi ale noastre (care nu sunt despărţite de noi, aşa cum noi nu suntem separaţi de Conştiinţa Universală, din care fac parte toate Fiinţele multidimensionale), TRĂIESC, fie în alte dimensiuni, fie parţial, în aceeaşi dimensiune cu noi, cei conştienţi de aici.
      Imaginaţi-vă o floare de Lotus (spre exemplu) ; această floare are una, două sau trei petale (sau chiar mai multe) care trăiesc întrupate şi se percep fiecare ca individualităţi din pricina percepţiei de separare pe care o creează materia, dar restul sunt în planuri subtile. Însă toate aceste petale, împreună, chiar dacă nu le percepem pe toane (la nivel fizic), formează o floare de Lotus.
      Practic, Sinele - EU SUNT, trăieşte în mai multe planuri dimensionale, împărţite fiecare în mai multe realităţi paralele (cel puţin în planurile inferioare- 3D, 4D).
      Fiind foarte greu de cuprins cu mintea, la nivelul la care suntem noi acum, Fiinţa multidimensională pare a fi împrăştiantă în imensitatea Universului sau chiar mai departe. Însă, dacă , conştientizăm că EU înseamnă NOI şi începem a-l simţi pe NOI, atunci NOI redevine EU şi atunci devine lesne de înţeles că în EU-NOI sunt legături directe, deschise şi fireşti, şi că există o trecere facilă de la o parte a Sinelui (dintr-o dimensiune), la alta dacă învăţăm să citim "harta" pe care ne-o pune în faţă "Ghidul Legilor Universale, dar şi dacă urmăm traseele indicate pe hartă.
      Ca urmare, momentul pe care-l traversăm noi acum, împreună cu Mama Geea, este unul în care nu trebuie decât să ne unim cu o altă parte a Sinelui nostru care, în timp ce noi experimentăm în 3D, el experimentează în 4D, 5D, unde se pregăteşte să ne primească pentru a ne reuni.
      La nivel fizic, noi nu vom pleca nicăieri de aici, dar dacă ne vom ridica vibraţia respectând Legile universale şi indicaţiile care vin de la Fiinţele din planurile superioare (printre care, sunt sigur şi parţile din noi în acele planuri), vom reuşi să fim asimilaţi sau să asimilăm (să ne unim) cu ceea ce suntem noi în acel plan şi aşa ne ridicăm în acea dimensiune .
      Uneori ghizii noştri, sunt tocmai cei care reprezintă "părţi" de Conştiinţă alea noastre.
      Îmi vine să cred că, misiunea noastră universală este foarte importantă şi că ceea ce numim noi evoluţie, nu este altceva decât, demersul firesc de a ne folosi unele capacităţile dintr-un plan sau altul , în funcţie de ceea ce avem de făcut la un moment dat.
      Pleiadienii, ne ajută acum să facem paşii necesari, pentru a ne uni cu ceea ce suntem noi în dimensiunile superioare.
      Dacă noi VREM să ne unim cu Sinele nostru din planul superior, bine. Dacă nu, putem rămâne la nivelul la care am trăit şi până acum, deşi, se va rupe cumva legătura firească dintre Om şi Mama Geea, fiindcă ea a hotărât că VREA să ascensioneze: Şi tot ea va oferi spaţiu pentru cei ascensionaţi.
      George, crezi că Soarele stă în loc de timp ?
      Când în planul acesta tu dormi, nu este posibil să treci într-un plan (pe la două noaptea) în care Soarele răsare ?

      Ștergere
    7. Personal merg pe formula :

      Realitate = gand (imaginatie, cuvant) + iubire (inima, suflet) + timp

      Cu cat gandul sau iubirea sunt mai puternice, cu atat timpul de manifestare devine mai scurt. Daca ambele sunt suficient de mari, timpul scade la zero, la fel ca in cazul marilor maestrii. Iar pentru ei, da, soarele poate rasari si la 2 noaptea. Sau mai bine zis, relizeaza ca timpul este o iluzie si ca pot avea rasaritul in orice moment... :)

      Ca exemple, avem genii tip Einstein pe de o parte, oameni cu suflet mare gen Arsenie Boca pe de alta parte, iar in final fiinte precum Isus sau Zamolxe care nu mai au parti, pentru ca devin una cu totul.

      Ștergere
  33. George,ai mare dreptate-nu face !E nevoie si de noi acolo.E nevoie de multa luciditate si discernamant,de truda multa,si ,mai ales,de curatenie in toti pasii nostri prin viata.Daca ne sterge cineva geamul pe interior ca sa putem vedea inauntru,indiferent cate vedem tot afara suntem ! Indiferent ce simtim ,daca nu ne intoarcem mereu si mereu cu iubire si sudoare asupra partii din noi cu care simtim ...geaba,a fost un ajutor nesperat,dar l-am transformat in iluzie !Transmisiile,emisiile,receptiile,acordajele si initierile,nu ne pot cara in spate,dar ,in conditiile in care cadrul de sustinere este real,se dovedesc aproape intotdeauna a fi exact certitudinea de care avem atata nevoie : Nu umblam dupa cai verzi pe pereti !

    Marian

    RăspundețiȘtergere
  34. @Marian. Eu ma refeream la altceva, ca asa cum soarele nu rasare la 2 noaptea nici transmisiile nu sunt facute dupa pofta si lejeritatea unora.
    @Flavian. Unii dintre cei mai mari oameni ai istoriei au afirmat ca daca spui apa de mii de ori, sau vizualizezi de 1 milion de ori o cisterna de apa, nu vei scapa de sete. Visarea sau imaginatia este buna dar nu este suficienta!
    George

    RăspundețiȘtergere
  35. George,ca sa vezi...am crezut ca te-ai legat de antenute ! Nostima situatie !
    Seara buna sa ai !

    Marian

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună seara ! Remer ra, am ajuns târziu acasă şi am ratat prima transmisie. Pot intra în a doua, sau sar peste ea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da! Prima transmisie alimenteaza/activeaza sinele inalt, in timp ce a doua transmisie are in vedere constientizarea programului evolutiv.

      Ștergere
    2. Mulţumesc ! Am să cer 2 în 1 (dacă se poate).

      Ștergere
  37. marți am cam rasolit exercițiile, s-au suprapus cu alt program fain dar le-am intercalat cumva... ok...
    azi... s-au adunat ( adică am adunat !) mai (prea) multe informații, din mai multe surse (de aici și alte...) și... am avut și multe trăiri = prea multe și prea dificil de descris... Oricum, este bine așa cum este, din ce în ce mai bine :) mă bucur pentru pentru noi toți și doresc să avem o noaptea divină (și un weekend la fel) :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Transmisiile le simt destul de puternic, poate un pic cam dure, dar dupa 15-20 minute am o stare minunata, sunt calma, centrata. Recunosc ca nu ma aseptam la cine stie ce, credeam ca prin aceste transmisii primim o mica hrana energetica dar acum consider ca sunt mai mult decat atat. Imi doresc ca aceste transmisii sa continue. Cu ocazia asta ma si reintalnesc cu mine insami. Traiesc stari deosebite! Va multumesc!
    Deea

    RăspundețiȘtergere
  39. Hmmm! s-au întâmplat cel puţin lucruri interesante... !
    Mai întâi că, la transmisie (a doua , căci pe prima am ratat-o), a participat şi o prietenă care, n-a făcut exerciţiile cu sfera şi nici la primele transmisii n-a participat. Şi deşi are destul de puţină cunoaştere, totuşi eu simt că are un potenţial spiritual mare.
    După ce i-am explicat repede ce avem de făcut înaintea trasmisiei, ne-am aşezat una lângă alta, la ... treabă.
    La final, când am întrebat-o ce-a simţit, am constatat că, ni s-au întâmplat două lucruri asemănătoare : 1- am călătorit amândouă pe sub ape unde ea a văzut o sirenă argintie şi eu trei piramide triunghiular regulate ( cu feţele laterale în formă de triunghiuri isoscele) care mi s-a "spus" că erau de cristal dar, erau de un alb aproape mat; şi 2 - la amândouă ni s-a deschis chakra 8 (bobocul de Lotus de la 10 cm deasupra capului unde aşezasem sfera) , la ea căpătând culoarea roz, iar la mine argintie dar, era mare în diametru, cam cât diametrul capului.
    De la început, s-a lucreat iar pe chakrele 3 şi 4 în zona din spate, apoi pe chakra 2-faţă, iar în zona chakrei 7, aveam sezaţia că îmi umblă cineva în păr.
    Cred că vreo 10 minute, n-am văzut decât un amestec de culori şi forme nedefinite, apoi mi-am dat seama că, călătoresc prin nişte spaţii, fiindcă vedeam imaginile care treceau pe lângă mine, aşa cum se văd formele din apropiere unui tren care călătoreşte în viteză, atunci când priveşti pe fereastra acestuia.
    Apoi, a apărul "Doamna" violet şi după ce a trebăluit ceva pe-acolo în grabă, am văzut nite copaci (cred că erau Fagi) care aveau zăpadă pe frunze, după care, parcă plutind am văzut mai multe segvenţe de pădure.
    Dintr-o dată eram sub ape şi vedeam vegetaţie marină, dar şi din cea de la suprafaţa pământului , apoi am văzut piramidele.
    Din sferă, la un moment dat, a ţâşnit un filon de Lumină cu un diametru cam jumătate cât sfera, care s-a dus către înalt , iar apoi s-a extins şi către pământ.
    Nu mai ştiu exact în care moment, am văzut cel mai frumos cer albastru-azur.
    Remer Ra, ce e cu chakra a 8-a? Vă rog să-mi spuneţi dacă ea este centrul energetic al celui de-al optulea corp .
    Întreb acest lucru, fiindcă la un moment dat, după ce am visat că fusesem lovită cu o săgeată în chakra inimii (în spate), am visat (în două vise separate) că, ajunsesem la cel de-al optulea corp şi că primisem "Botezul Îngerilor".
    Mulţumesc !
    Somn liniştit ! Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a transmis ca aceasta chakra nu este a opta ci a zecea. Mai sunt doua chakre mai jos de Muladhara, fiecare avand cate doua petale, iar prin ele ne conectam la cele patru forte fundamentale (gravitatie, electromagnetism, fortele de atractie slabe si tari). Prin chakra 10 (care are 10.000 petale) ne conectam cu sistemul solar (fara Soare); prin chakra 11 (care are 100.000 de petale) ne conectam la cele cele 100.000 de straturi ale Soarelui; prin chakra 12 (1000.000 petale) ne conectam la galaxia Calea Lactee.

      Ștergere
    2. Impresionant ! Tot ce se întâmplă aici, tot ce spuneţi aici, impresionant !

      Ștergere
  40. Am vazut si eu o fiinta bleu, in prima transmisie de la 20:20, ieri (21.02) s-a transformat din bleu in violet sub ochii mei, am vazut lumina rosie care intra prin argintiu si il luimina foarte frumos, mi s-a deschis bobocul, destul de mult, au aparut petale si urmeaza unele mai mici sa creasca (sau asa mi s-a parut mie), am vazut parca mai multe fiinte lucrand asupra unui pupitru pe care urmareau ceva ... ce sa zic, niste transformari s-au simtit. La transmisia de la 22:10 n-am mai avut senzatia ingrozitoare de somn de data trecuta, chiar am reusit sa si vad cate ceva, dar inca nu apare clar ce urmeaza sa fac. Deci merg inainte. Multumiri :)

    RăspundețiȘtergere
  41. am uitat sa spun ceva, care mi se pare mie important: la transmisiile de ieri, 21.02., mi s-a parut ca timpul trece ingrozitor de greu, ca si cum ar fi fost vorba de cel putin 1 ora. mai pregnanta a fost acea senzatie la transmisia de la 20:20

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua.
    Vreau sa fac si eu un comentariu referitor la aceste asa zise transmisiuni si sa precizez ca nu intentionez,pur si simplu,sa va dezumflu,doar sa strecor o unda de veridicitate in ceea ce spuneti ca simtiti ca urmare a acestor meditatii.
    Ori si cine a citit cate ceva din invataturile anumitor mistici renumiti trebuie sa-si fi dat seama ca ceea ce tot descrieti domniile voastre ca vedeti sau simtiti in timpul acestor meditatii,sunt doar produsul imaginatiei puternice ale mintilor voastre si nici de cum ceva ce vi s-ar transmite de la anumite civilizatii extraterestre.Daca s-ar presupune ca am primi ceva transmisiuni extraterestre ar fi sub forma unui val energetic,vital si nu sub forma de imagini de tot felul.Si dumneata Rennatosa faci foarte mult rau dand impresia altora ca primesti aceste transmisiuni cu totul depsebite ca fiind pentru o persoana superior evoluata.N-ai decat sa te superi si sa replici,cum ai mai facut-o si in alte dati,dar tot ce descrii ca vezi este rodul imaginatiiei bogate ale mintii dumitale hranita de Ego-ul dumitale ca ai fi superioara prin ceva.Poate chiar esti,nu stiu,dar ceea ce descrii nu sunt transmisiuni din alte lumi.Este imaginatia mintii dumitale si ai face un mare bine sa nu mai creiezi impresia pentru unii ca primesti transmisiuni importante.Repet,personal cred ca transmisiunile daca au loc sunt doar sub forma energetica ,de vitalitate.
    Si daca printre cei ce citesc aceste comentarii se afla careva destul de intelept si evoluat spiritual ar face bine sa atentioneze ca nu este bine sa fie lasati oamenii sa se imbete cu apa obisnuita,pentru ca-si blocheaza adevarata evolutie.
    Imi cer scuze daca careva este nemultumit de cuvintele mele,dar am simtit nevoia sa spun ca va cam lasati amagiti de imaginatia mintii.
    Sa auzim de bine, Sefora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefora de ce ne cerţi tu pe noi că spunem ceea ce VEDEM, considerând că este doar o imaginaţie superficială ? Oare nu fiindcă n-ai avut niciodată o VIZIUNE şi nu ştii să faci diferenţă între imaginaţie şi viziune? Şi dacă tu nu ştii ce este o viziune, chiar este necesar să-ţi dai în "stambă" ?
      De câte ori ai o stare negativă, încerci s-o verşi asupra tuturor , crezând că ai să scapi de ea?
      Nu draga mea. Atunci când manifeşti negativul, atragi şi mai mult negativ.
      Am să te rog să te prefaci că nu mă vezi şi să nu-mi mai citeşti comentariile, doar ca să-l manifeşti pe "Gigi-contra"!
      În rest, fiecare este liber să VADĂ ceea ce vrea . Cine eşti tu să te aşezi împotrivă (aceasta este o întrebare pe care să ţi-o pui ţie în intimitate, deci nu necesită răspuns) ???
      S-AUZIM şi să VEDEM tot ce ne este de folos şi să le mulţumim tuturor celor care ne-au creat această ŞANSĂ ( lui Remer Ra şi Entităţilor pleiadiene) !
      p.s. Sefora, îţi spun cu prietenie că, atunci când n-ai nimic de spus, mai bine taci, căci TĂCEREA îţi aduce mult mai multe beneficii .

      Ștergere
    2. Iti spun si eu : "daca taceai intelept ramaneai."

      Ștergere
    3. Sefora,zi buna sa ai !

      De ce consideri ca transmisiile nu pot fi decat sub forma energetica,de vitalitate ?


      Marian

      Ștergere
    4. Sefora, noi două suntem femei care au ajuns la o anumită vârstă şi se presupune că ar trebui să fi dobândit în urma experienţelor fiecăruia, o anumită experienţă.
      Acum, ne aflăm într-un dialog public, la care este liber să participe cine doreşte şi prin aceasta se înţelege că sunt chiar şi copii pe-aici (când mă refer la copii, mă gândesc şi la cei care au vârste mai fragede, dar şi la cei care sunt mai mici din punct de vedere spiritual).
      Eu personal sunt mamă şi bunică, dar şi îndrumător spiritual pentru cei care sunt pe un nivel de evoluţie mai mic ca al meu. Acest fapt mă determină FIRESC să fiu şi responsabilă în afirmaţiile mele, dar să şi cresc în continuare fiindcă, cei care au nevoie de mine se şi bazează pe experienţa mea.
      Ceea ce vreau să spun este că, nu mă complac într-un soi de autosuficienţă, învârtindu-mă în cercul creat de aceasta, ci cresc mai departe, cu ajutorul celor care sunt deasupra mea (semeni de-ai mei sau fiinţe din alte dimensiuni) sau, îmi arată unghiuri de vedere diferite (dar pe care le-au "vizitat"), unghiuri în care , mă aşez înainte de a spune ceea ce văd de-acolo. Acolo unde nu pot avea acces (în unghiurile acelea), caut căi de acces, până le găsesc, apoi privesc prin ele , meditez şi abia apoi vorbesc despre ceea ce gândesc-văd-simt.
      Dialogul nostru, dacă eu m-aş lăsa influenţată de tine, ar ajunge să semene cu vorbăria goală a două ţaţe (lucru ruşinos la vârsta şi "pretenţiile" pe care le are fiecare de la ea însăşi ).
      Mesajul de deasupra, ţi l-am transmis cu scopul de a te invita să ne arăţi că ştii să faci diferenţa dintre IMAGINAŢIE şi VIZIUNE, însă tu n-ai văzut decât ceea ce ai în interiorul tău, adică "lupta", "atacul" ; PENTRU CE ?!? Care-i scopul ? Dar folosul ?
      Partea bună a intervenţiei tale şi folosul ei este că, deşi ţi-am creat condiţii să explici tu (fiindcă pretinzi că ştii) care este diferenţa între"imaginaţie" şi "viziune" , mă determină să lămuresc eu acest lucru (care este simplu doar dacă l-ai experimentat).
      Ca urmare, simpla IMAGINAŢIE este produsul GÂNDULUI, iar VIZIUNEA este IMAGINEA CARE APARE ÎN LIPSA GÂNDULUI, atunci când câmpul mental este curat ca un lac cristalin, iar apa acestui lac nu vibrează sub nici un impuls (adică, atunci când mintea este ca un cristal lichid în totală nemişcare).
      Dacă tu Sefora ai experimenta măcar o singură dată această stare, vei tânji mereu s-o repeţi, iar atitudinea ta n-ar mai fi a unei femei plină de frustrări, doar pentru că are o anumită vârstă .
      Cu asta nu te jignesc, ci îţi spun AŞA CUM STAU LUCRURILE şi le VĂD PRIN LIMPEZIMEA CRISTALULUI CARE ESTE MENTALUL MEU.
      p.s. Dacă are cineva completări la explicaţia oferită de mine , în ceea ce priveşte diferenţa dintre imaginaţie şi viziune, vă invit să le aduceţi, fiindcă uitându-mă peste comentarii, sunt unii care nu sunt siguri că ceeea ce au văzut sunt viziuni şi nu imaginaţie.
      Mai avem câteva transmisii şi ar fi bine să avem maxim folos în urma lor .

      Ștergere
    5. Buna dimineata.
      Atitudinea de lupta o determini dumneata Rennatosa,nu eu.Dumneata ai vazut in ceea ce am atras eu atentia ca va cert.Tot ce spune careva ce vine in contradictie cu felul dumitale de a prezenta lucrurile apare in comentariile dumitale ca o lupta.Pentru ce m-as lupta?Pentru suprematie?La ce?Poate ar trebui sa gandesti un pic inainte de a te grabi sa lamuresti chiar si pe cei care nu-ti cer lamuririle.
      In ce privesc viziunile si imaginatiile poti sa le numesti cum vrei,sa le explici cum vrei,tot produs al mintii sunt.Iar cand ti-ai golit mintea de ganduri....mai informeaza-te,poate gresesti inchipuindu-ti ca atunci apar viziuni sau imaginatii.
      Nu pretind ca sunt o cunoscatoare in ale spiritualitatii,vorbesc si eu din ce am inteles,dar un lucru am inteles eu clar, ca persoana care nu este iluminata si se da drept consilier spiritual se face vinovat de inselaciune,ceea ce se considera a fi un pacat.Din punctul meu de vedere poti sa te consideri ce vrei si cum vrei.Inceteaza sa crezi ca cineva ce are ceva de adaugat la ce citeste pe aici ,vrea neaparat sa se lupte sau ar fi un "Gica contra".Ce este rau sa ai o alta parere?Daca te ocupi sa consiliezi , si culmea,spiritual,ar trebui sa fii deschisa la pareri contrarii,pentru ca asa inteleg eu ca evoluiezi.Foarte multi intelepti mistici de renume spun ca intelegerile vin de la dubii.
      Pentru Marian...
      din citirile mele am inteles ca toate imaginatiile si viziunile sunt produs al mintii omului.Chiar si cei cu moarte clinica sau cu experiente in afara trupului,reintorsi vor povesti ceea ce au experimentat tot prin felul cum interpreteaza mintea .De aici concluzia este ca daca vom primi ceva transmisiuni de la alte entitati,pot fi numai energetic ,simtindu-se printr-o stare de bine a fiintei respective.Ulterior acestor transmisiuni energetice pot aparea si viziuni sau inflori imaginatiile,dar ca urmare a mintii respectivului.
      Dar,ca si mai inainte,repet,nu pretind ca lucrurile se petrec exact cum spun eu.Pot gresi in intelegeri,imi permit sa fiu deschisa si sa inteleg mult mai bine.Eu recomand tuturor sa citeasca mult,foarte mult,orice.Din orice se poate invata multe daca vrei si esti deschis.Dar am mai inteles citind, ca intelegerile nu apar daca nu te-ai adus pe tine insuti la nivelul evoluat de constiinta care sa prelucreze acele informatii .Parerea me este ca simti,simti atunci cand intelegi corect.Si am mai inteles ca ceea ce simti ininteriorul tau ca este adevarat atunci sa fii convins ca asa este.De aici poti concluziona ca fiecare are adevarul lui in inima lui,dar se porneste de la dubii...
      O zi plina de iubire si intelegeri,dragii mei,Sefora

      Ștergere
    6. Tu pornesti de la dubii,Sefora,eu vreau sa-ti povestesc de incredere ! Urneste munti si vindeca destine ! Tie pot sa-ti spun direct : Crediteaza ! Investeste in fiecare ...ai sa vezi ,intr-o zi va fi soare,inima omului se deschide cum se deschid petalele,doar trebuie sa stai pe langa el cu acceptarea,cu incurajarea si sustinerea ta ,ce te costa un gand bun intotdeauna,indiferent de conjunctura exterioara ...? Apoi vorbim de transmisii,am sesizat ceva in cele spuse de tine...interesant; eu,sincer sa fiu parca ma aflu in vata ,intr-un film mut,pe fiecare transmisie lucreaza doar ecranul mental ,atat ! Si sunt un bun receptor pe emotional,ca sa nu mai vorbesc de energetic ,de vital...nu stiu,e de urmarit !

      Multumesc mult,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire !


      Marian

      Ștergere
    7. Marian,a avea dubii nu exclude increderea.Pana ajungi sa ai incredere in anumite informatii , pentru ca eu despre informatii si cunostinte vorbesc, este chiar indicat sa ai dubii si nu sa te increzi orbeste pe orice fel de informatie.Dubiile te vor determina sa cauti mai mult,sa afli,sa progresezi.Cand ai terminat cu dubiile vine si increderea.
      In ce privesc aceste transmisiuni,de unde concluzionati ca eu nu m-as bucura sau nu as avea bucuriile mele referitoare la aceste transmisii?Nu-mi amintesc sa va fi dat ceva informatii despre ce simt eu referitor la ele.
      O zi buna,Sefora

      Ștergere
    8. Eu tot de la incredere pornesc si in cazul informatiilor !Apoi verific.Daca nu se verifica raman cu increderea...de ce sa raman cu dubiile,nu ?! Glumesc !
      Nu am concluzionat ca ai ceva impotriva transmisiilor,ca nu te bucuri,m-am exprimat gresit acolo,a iesit un ghiveci !Nu mai stiu ce-am vrut sa spun...lasa-le asa ,sa se lamureasca singure!

      Seara buna !

      Marian

      Ștergere
    9. Cred că mă îndrăgostesc de Marian. Este aproape eu.

      Ștergere
    10. Sa-mi trimiti poza ! Ar fi un lucru tare curios....
      Zambesc !

      Marian

      Ștergere
    11. De ce, frate, să-ţi trimit poza?! Doar mă vezi, cum şi eu te văz.
      Zâmbesc!

      Ștergere
  43. Feedback
    In timpul transmisiei de la 20:20 am avut o stare de constiinta de vibratie inalta, foarte placuta, asa cum simteam in cele mai reusite meditatii. Si asta fara sa intru in meditatie. A fost deosebit. De fiecare data cand mintea constienta incepea sa gandeasca ceva, aveam o tresarire atat de puternica a mainii drepte incat aveam senzatia ca efectiv mana se mutase cu cativa cm mai departe de pozitia anterioara. Erau ca niste semnale sa imi mentin atentia la chakra situata deasupra capului.
    Am stiut cand s-a incheiat transmisia.

    La transmisia de la 22:10 am eliberat mintea de ganduri si am asteptat, prima imagine : un egiptean desenat pe o stanca. S-a mentinut imaginea cateva zeci de secunde cred, apoi mi s-a dus gandul la un anumit curs pe care ar trebui sa il fac si ca trebuie sa contactez pe cineva din Romania care are legaturi cu acest subiect.
    Apoi gandul mi-a ajuns la atlanti.
    Asadar am primit doua directii clare. :)

    Referitor la celelalte chakre, nu stiu exact care e numerotarea lor corecta, si probabil ca e mai putin importanta, important e sa stim despre ce vorbim cand ne referim la ele.
    Redau mai jos niste informatii culese din cartea "Kundalini - Trezirea puterii personale" de Cyndi Dale.

    Chakra a 8-a
    Culoare: neagra, puterea de miscare, forta din spatele schimbarii
    Localizare: deasupra capului
    Legatura corporala: glanda timus
    Atribut: Capacitati samanice printre care capacitatea de a calatori cu sufletul pe alte planete si dimensiuni, cat si in alte aspecte ale timpului
    Tema (probleme de viata) : Karma, eliberarea din bratele trecutului, dezvoltarea imaginatiei, vizitarea altor planete si dimensiuni, legatura cu mortii sau cu oamenii din viitor

    Chakra a 9-a
    Culoare: aurie, aduce armonie si putere divina intr-o situatie anume
    Localizare: la un brat deasupra capului
    Legatura corporala: diafragma
    Atribut: Echilibrare, capacitatea de a simti nevoile lumii si de a conjura puterile divine necesare aducerii pacii pe pamant; de asemenea poate "citi" genele sufletului propriu si al altora, simboluri care fac persoana unica
    Tema (probleme de viata) : Armonie, accesare puterilor si darurilor ascunse in suflet; poate accesa darul siddhi care dezvaluie scopul sufletului si permite servirea lumii.

    Chakra a 10-a
    Culoare: maro, spirit practic si inradacinare
    Localizare: la 25 de cm sub pamant
    Legatura corporala: oase
    Atribut: Legatura cu natura, capacitatea de a percepe nevoile regatului natural, de a tamadui cu ajutorul naturii si de a comunica cu fapturile din natura
    Tema (probleme de viata) : Inradacinare, legaturi ancestrale cu pamantul

    Chakra a 11-a
    Culoare: trandafirie, pune in miscare forte naturale si supranaturale
    Localizare: in jurul trupului, al palmelor si al talpilor
    Legatura corporala: tesut conector
    Atribut: Poate conjura si conduce forte naturale si supranaturale, de la vant la puteri ale altor planete
    Tema (probleme de viata) : Conducere prin interconectivitate

    Chakra a 12-a
    Culoare : transparenta
    Localizare: in jurul intregului camp auric
    Legatura corporala: 32 de puncte de conectie corporala
    Atribut: unic pentru fiecare persoana
    Tema (probleme de viata): Aceasta chakra reprezinta calea noastra personala si darurile spirituale personale care ne ajuta sa ne indeplinim misiunea personala superioara
    Aceste informatii au fost culese de catre autoare din literatura indiana. Nu cunosc care este veridicitatea lor.

    Exista mai multe informatii referitor la sistemul de chakre uman. In alte relatari am gasit cifra de 108 chakre in total, dintre care 13 principale, iar celelalte secundare.

    Sper sa fie utila redarea de mai sus!

    O zi binecuvantata!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  44. Glanda Timus este corespondentul Anahatei!!! Diafragma tine de plexul solar asa ca mai degraba ar fi Manipura. Oasele sunt energetic legate de Muladara si nu de o chakra superioara! Nu stiu cine e tanti Cindy dar nu am auzit de vreo chakra de culoare neagra!!? Si mail ales deasupra capului!!! Prefer argintiul. Nu spun din auzite ci din multe carti citite pe tema asta, plus vreo 40 de initieri diverse, cursuri etc.
    Maia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cunosc veridicitatea acestor informatii, am redat doar ceva citit.
      Sunt mai multe variante de explicatii a sistemului de chakre uman, eu nu am de unde sa stiu care este cel real, cel putin la nivel constient si la nivelul de cunoastere pe care il am acum, nu stiu.
      In cartile citite de mine erau prezentate doar cele 7 chakre principale din corp, nu si cele din exteriorul corpului fizic.
      M-as bucura sa fie redat sistemul de chakre actual, real si cu corespondetele aferente!
      Pareri sunt multe, iar unele sunt vechi de cateva mii de ani si din cate am inteles eu si sistemul de chakre se modifica pe masura ce asimilam noile energii.
      Poate primim mai multe informatii de la prietenii nostri stelari.

      Multumesc pentru feedback!

      Anca

      Ștergere
  45. Universul este fantastic şi de fiecare dată mi-a răspuns, chiar dacă a trebuit uneori să aştept destul de mult.
    De astă dată , aveam două întrebări, una legată de întrebarea lui Marian în ceea ce priveşte "dimensiunile" şi cealaltă legată de "corpul al optulea şi de chakra 8".
    Pentru întrebarea lui Marian, fiindcă ea a fost pusă cu claritate şi cu sinceritate, dar şi fiincă eu mi-am dorit sincer şi clar să pot să-i ofer o cale spre un răspuns care să-l limpezească, căutând eu să mă limpezesc cu privire la corpul al optulea şi la chakra 8 (fiindcă era un mesaj mai vechi, primit în vis), dau peste o informaţie 2 în 1, adică, conţine răspunsuri pentru ambele întrebări (dar şi pentru multe altele).
    Trebuie să vă spun că, am cerut îndrumare încă de Vineri seară, atât de la Zamolxe, cât şi de la Entităţile solariene, pleiadiene şi arcturiene. Ca urmare, nu ştiu cine m-a ghidat la pagina cu pricina, de aceea le mulţumesc tuturor !
    Textul este lung, dar foarte folositor pentru oricine, fiindcă găsim acolo lucruri de larg interes pentru perioada aceasta , într-o comunicare a Arhanghelului Ariel.
    Am citit totul cu o emoţie deosebită şi am rezonat puternic la toată informaţia de acolo, tocmai pentru că am trăit multe dintre stările descrise acolo şi mi-am dat seama cam pe unde mă aflu. Acesta este motivul pentru care voi posta, cu voia lui Remer Ra, link-ul care conduce acolo pe oricine îl trage aţa : http://www.desavarsirespirituala.ro/?page_id=23
    Tot pe acea pagină, este o descriere a chakrelor (22 la număr).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Renna,draga,multumesc !Nu m-ai uitat,nu te-am uitat nici eu.Poate nu voi fi intotdeauna de partea ta ,cand va fi timpul am sa-ti spun unele lucruri,dar acum sunt de partea ta total. Stiu cum e sa tii in mana carbuni incinsi -te ard,trebuie sa-i dai mai departe,apreciez sincer eforturile tale prin care impartasesti din cunoasterea ta,si,indiferent cine si cu ce va fi impotriva ta,sunt alaturi de tine.Ne ridicam greu,sunt straturi si straturi care stau deasupra omului,de multe ori e greu sa vedem si sa percepem corect realitatea care ne inconjoara...in mine ai un prieten,sincer ! Multumesc ! Vreau sa te rog ceva,la fel cum te-am rugat si cu Lucia (Multumesc ! ) te rog si cu Sefora ,Iarta,si uita,si lasa de la tine ,si apreciaza...poate e la fel de batrana ca noi,poate are si ea momente in care nu-i e usor,e greu pe lume si un cuvant bland poate face uneori minuni,pune blandete,pune mangaiere,spune-i ceva care sa aline,altfel toate zbaterile noastre cu energii si chakras-uri ,si transmisii,si...se vor dovedi intr-o zi ca au fost simple rataciri,si ratacirile astea dor ingrozitor,musca si sfasie cum nu-ti poti inchipui !Te rog !

      Marian

      Ștergere
    2. Draga Marian,esti un dulce....Rennatosa nu are ce-mi ierta si uita.Nu-mi amintesc sa o fi jignit personal cu ceva.Daca dumea ei s-o fi simtit asa cum spui,este numai afacerea dansei.
      Referitor la comentariile de pe aici,poti fi de acord sau nu cu parerile ce se dezvaluie aici.Si aici adaug,ca si in cazul dubiilor,facem cate un comentariu pentru a ne imbogati baza de cunostinte si nu pentru a ne simti superiori sau inferiori unul altuia.Pentru ca am ocazia acum am sa va intreb : "cine si ce indica nivelul evolutiv al constiintei cuiva?"Poate cineva din cei ce comenteaza aici sa declare ca-i mai evoluat decat altul?Care sunt criteriile ce ar indica nivelul superior de evolutie al cuiva?
      Si ca sa nu ai ...dubii...cand vorbesti de batranete,daca te referi la anii traiti in aceasta viata de la nastere pana in prezent,atunci afla ca am 69 de ani.Dar daca te referi la evaluarea sufletului , sa fim seriosi Marian ,nimeni in trup fizic nu are de unde sa cunoasca ce varsta are sufletul lui.Poti doar sa-ti inchipui,dar eu personal evit sa fac aprecieri despre ceea ce nu cunosc si lumea invizibila despre care ne permitem sa discutam,mai mult sau mai putin cu autoritate, ramane un mister totdeauna deschis spre cunoastere.
      Sa aveti cu totii ganduri bune si frumoase,Sefora

      Ștergere
    3. Sefora,multi ani fericiti,e grozav ca te avem printre noi ! Toate lucrurile acestea,cunoastere,esoteric,exoteric...au un moment al lor in care palesc in fata bogatiei anilor ! Printre criteriile acelea de care ai amintit tu se numara si anii,varsta-sigur nu intotdeauna-intotdeauna,dar acum da !Multumesc !

      Marian

      Ștergere
    4. Am mai spus odată şi mai spun doar o dată : "Spune-mi ce vezi, ca să-ţi spun pe unde eşti." [ Maxi-Mele (*L*) ]
      Marian, mulţumesc că mă iubeşti ! Şi eu te iubesc ! Iubesc totul de altfel, chiar dacă nu pare . Unele lucruri nu pot fi văzute, decât de la acelaşi nivel cu vibraţiile pe care le emană ele.
      Spune-mi te rog , dacă atunci când intri în curtea unui om, vezi ce are el în podul casei ?
      Dar în ochii lui vezi ?
      Dar în cuvintele lui vezi ?
      Căci dacă îi priveştii ochii unui om, şi/sau dacă vorbeşti cu el, e mai uşor să vezi ceea ce crede el că ascunde în minte sau în suflet, decât ceea ce are în pod.
      Dar ştii de ce un om poate ascunde mai degrabă, ceva , în pod, decât ceea ce crede că ar putea să ascundă în minte sau în suflet ?
      Fiindcă atunci când te duci la cineva acasă, nu eşti invitat în pod... şi podul n-are ochi şi nici nu vorbeşte despre el, ci stă acolo cu ale lui. Dar în ochii sau în cuvintele omului, poţi să vezi ca-n palmă - numai să te pricepi să faci asta.
      Dar să vezi ce năstruşnicie, că de la o vreme, podul ... şi-a deschis şi ochii şi gura... şi a început să spună tot felul de poveşti cum-că ..., chiar dacă el stă acolo cuminte de-atâtea veacuri, în el a fost tot timpul o activitate intensă... !
      Când aud câte unii aşa grozăvie, zic : "hai fugi de-aici ! poate-n pivniţă să se întâmple câte-de-astea... dar, în pod ... !? nici vorbă să fie posibil ... !". Şi deşi "mor" de curiozitate, tot nu au curajul să urce într-un pod atât de ... ciudat, ca să vadă cu ochii lor . De ce ? Din două motive : 1 - le e frică de înălţime ; 2 - le e frică de schimbare.
      Dar cum să-şi recunoască ei frica, fiindcă ego-ul lor nu permite asta ? Şi-atunci ce fac, ca să scape de frică ? Încearcă să desfiinţeze podul , strigând în gura mare pe unde se poate : "NU EXISTĂ POD ! NORMAL SAU CIUDAT, EL NU EXISTĂ !" Şi fac asta încercând să se convingă pe ei înşişi.
      Dar rămâne acolo undeva o urmă de îndoială - "dar dacă..." ; îndoiala macină... şi când te macină îndoiala trebuie să faci ceva... ! Şi ce faci ? Cauţi nişte amatori de senzaţional şi te duci să le povesteşti despre marea taină a podului pe care vrei să le-o împarţi ... , iar când auditoriul creşte şi te-ai săturat tu singur să tot repeţi o poveste, te alături unora care "înghit" mai uşor astfel de informaţii şi te amesteci în discuţiile lor ca să mai ciuguleşti câte ceva, că deh! îţi trebuie material de difuzare.
      Numai că uneori, uiţi în care grup te afli şi te trezeşti vorbind, fiindcă deja te-ai obişnuit să faci asta. Iar în cele mai multe cazuri, eşti,fie pe lângă subiect, fie Gigi-contra, fiindcă n-ai ce spune, de fapt.
      Însă frica rămâne acolo.
      Dacă un om nu este hotărât să admită că există şi alte adevăruri decât cele pe care le acceptă în spaţiul lui limitat, poţi să te faci preş, căci el te calcă cu plăcere .
      ATENŢIE ! Nu faptul că te laşi călcat de cineva în picioare, este un rău, ci faptul că aceluia care te calcă, îi face plăcere să facă acest lucru. ATUNCI EŞTI MAI VINOVAT DECÂT CELĂLALT.
      Iisus, a spus aşa : "Nu daţi mărgăritare la porci ." Am meditat ani în şir la asta. Şi DA. Într-un târziu am înţeles - porcii mănâncă lături ... cu plăcere ; mărgăritarele doar petrec o vreme în maţele lor şi ies nedigerate ...
      Şi dragă Marian, sentimentele au mare greutate. Iar cele negative sunt tare puturoase..., dar, cel mai urât dintre ele este INVIDIA.
      Invidia este precum puroiul verde vâscos şi este cel mai urât dintre sentimente, fiindcă el nu se naşte dintr-o motivaţie ... ; este GRATUIT ... şi greu de găsit leac pentru asta.
      Şi-acum să ne întoarcem la subiectul pentru care suntem aici şi să rămânem centraţi pe el, fiindcă de aceea suntem aici.
      În această idee, de-abia aştept ziua de mâine să mă întâlnesc cu prietenii noştri din straturile NOASTRE superioare şi apoi să ne împărtăşim această experienţă.
      Somn liniştit !

      Ștergere
    5. Ha-ha,Renna,m-am prins ce-ai facut ! Sssmmmmecherila...ai gasit bresa,stii ca la nivel de relationare omul e ca o piramida cu 15 nivele.Ai urcat cel mai sus pe scara,ai atras rezonanta pe ultimul nivel/acceptarea,m-ai acceptat asa cum sunt si dintr-un foc ai ajuns direct la inima mea !Hopa-sus,copii,direct in cer !
      Fa-le figura si celorlalti,Renna,fa-le figura,asta da schimbare,asa da,asa se schimba lumea,schimband atitudinea noastra interioara inainte de a lua o initiativa oarecare in ce ii priveste pe ceilaltii ! Grozava lectie ,intotdeauna a fost grozava lectia asta,dar si doare ...daca nu ai pe cineva langa tine e groaznic !
      Cat depre ,,margaritare,,...mai Renna,mai,zau asa,ce ti-a venit cu matele !? Si eu am inteles tot ce ai inteles tu din expresia respectiva/ ca sa ne tinem gura,sa nu trambitam pe la toate colturile ,pentru ca se disipa in subconstientul colectiv si isi pierde puterea de manifestare in fizic /dar,cu mate ,mai...ma nadusesti !

      Zi buna ,cu toata dragostea !

      Marian

      Ștergere
    6. din lucrările mele (*L*)
      "Un Maestru avea 3 discipoli: doi orăseni cultivaţi şi un ţăran căruia îi muriseră părinţii şi moştenise o casă bătrânească şi o bucată de pământ , pe care o cultiva an de an.
      După o perioadă de pregătire, într-o zi le-a spus .
      - Acum sunteţi pregătiţi să mergeţi să vă căutaţi Calea. Ne întâlnim peste o lună, aici.
      - Singuri ? Unde s-o căutăm ? Cine o să ne-o arate ? a zis panicat unul dintre orăşeni.
      - Nu singuri ; veţi fi ajutaţi de Maestrul vostru lăuntric.
      - A, da ! Maestrul lăuntric ..., zise orăşeanul. Şi duşi au fost.
      Peste o lună, cei trei discipoli erau în faţa Maestrului.
      - Ei, v-aţi găsit Calea ?
      - Nu ! ziseră în cor cei doi orăşeni.
      Ţăranul stătea cu capul plecat şi nu răspunse nimic, de parcă nu auzise întrebarea.
      Maestrul, îl privi cu coada ochiului şi continuă :
      - Şi pe unde aţi umblat s-o căutaţi ?
      Unul dintre orăşeni spuse că făcuse mai multe călătorii de iniţiere, prin munţi, pe la Mormântul Sfânt, prin Tibet ... şi-i turui gura vreo juma´ de oră, apoi spuse că i se pare că n-a găsit nici Calea şi că nu crede că are un Maestru lăuntric suficient de pregătit să-l ghideze.
      Celălalt orăşean, zise că citise tot ce-i căzuse în mână, fusese la cursuri şi seminarii, învăţă şi alte tehnici de meditaţii, dar că, nici el nu-şi aflase Maestrul lăuntric. Ca urmare, s-a întors la Maestrul său, ca să-l ghideze el, în continuare, spre a-şi găsi Calea, fiindcă este tare greu.
      - Bine ! zise Maestrul şi începu să se învârtă pe lângă ei. Când trecu pe lângă ţăran, îl întrebă, mângâindu-l pe creştet :
      - Tu unde ai fost ?
      - Eu ? zise ţăranul tresărind ; am ... fost la ... seceriş ...
      - La seceriş şi-atât , o lună întreagă ? Ai un ogor atât de mare ?
      - Ogorul nu-i atât de mare dar, recolta a fost foarte bogată, iar eu îmi îngrijesc ogorul şi cultura cu mâinile mele şi asta îmi ia mai mult timp.
      - Acum sunt mijloace mecanizate, care lucrează destul de repede ; de ce lucrezi cu mâinile tale ?
      - Pentru că mijloacele mecanizate, distrug seminţele.
      -Şi de ce nu-ţi alegi doar o parcelă din care să recoltezi manual sămânţa, iar pe cealaltă s-o lucrezi mecanizat ?
      - Fiindcă, obţin mai multă recoltă decât îmi trebuie să mă hrănesc şi să opresc sămânţă pentru la anul şi ce-mi rămâne o dau altora să-şi semene şi ei ogoarele, ca să obţină şi ei recolte bune. Apoi, fiindcă n-am destule vase în care să depozitez sămânţa, trebuie să caut oameni care să vrea s-o ia şi acest lucru îmi ia foarte mult timp.
      - Carevasăzică, tu n-ai avut timp să-ţi cauţi Calea, nu fiindcă ai fost ocupat o lună cu recoltatul , ci ca să scapi de sămânţa care îţi prisosea.
      - Da. Recoltatul l-am terminat într-o săptămână dar, a durat mult să găsesc oameni care să-mi ia sămânţa.
      - Poate că o vinzi prea scump şi oamenii neavând bani, pierzi timpul aşa.
      - A, nu ! că n-o vând, o dăruiesc.
      - Şi nu găseşti amatori ?
      - Ba, amatori sunt ; unii chiar şi de la oraş. Dar, ei nu-mi iau sămânţa ca s-o semene pe ogoarele lor, ci s-o vândă ...
      - Şi ce-ţi pasă ţie ce fac ei cu sămânţa ta, dacă tu tot n-ai ce să faci cu ea ?
      - Păi, îmi pasă fiindcă e lucrată cu mâinile mele şi aşa cum mă bucur eu de recolta mea, vreau să se bucure şi alţii de recolta lor, şi-atunci eu mă mai bucur încă o dată, pentru bucuria lor !
      De aceea, eu dăruiesc din sămânţa mea, doar celor care ştiu s-o înmulţească.
      Te rog iartă-mă Maestre, că n-am avut vreme să umblu după Calea mea şi după Maestrul meu lăuntric, dar nu puteam lăsa sămânţa să se risipească, pe câmp, nerecoltată, sau prin pieţele agricole !
      - Fiule, nici nu trebuia să pleci pe undeva în căutarea Maestrului interior şi nici a Căii tale, fiindcă Maestrul tău lăuntric stă chiar acum în faţa mea şi Calea ta este "Calea semănătorului". Acum du-te pe Calea ta . Să fii binecuvântat! "

      p.s. Când Spalding a fost întrebat " Sunt mulţi Maeştri în America?" , el a răspuns " Să tot fie 150 de milioane".

      Ștergere
    7. Măi Marian, să ştii că , comentariile tale au rolul de a mă trimite în meditaţie , mai de fiecare dată. Pentru asta, MULŢUMESC !
      Uite ! tu mai întrebat ceva şi eu ţi-am răspuns mai alambicat fiindcă ştiu că "duci". Însă nu-ţi ascund că, te-am lăsat să "năduşeşti" şi tu puţin (cum altfel s-ar purta unul cu pretenţii de îndrumător !? (*_~) ).
      Carevasăzică, ce-i cu maţele ? Păi chiar aşa - da´ ce au maţele, frate... ?... ele nu sunt parte a corpului fizic...?... sau sunt mai greu de acceptat...?
      Ete problemă ! NU ACCEPTĂM LATURILE NOASTRE MAI PUŢIN CURATE ... ŞI NE SCAPĂ DIN VEDERE SCOPUL EXISTENŢEI ŞI UTILITATEA LOR... (presupun că acum meditezi la asta ;doar presupun...) ; aşa facem şi cu negativul pe care-l manifestăm.
      Păi hai să vedem cine este negativul acesta buclucaş ! El este PROFESORUL care ne învaţă POZITIVUL (acum să nu-nţelegem că trebuie să manifestăm negativul, ca să vedem pozitivul !). De ce? Fiindcă este "imaginea" răsturnată a pozitivului. Cum asta ?
      Hai să ne folosim puţin imaginaţia şi să luăm în calcul principiul corespondenţei dar şi cel al polarităţii . Aşadar, să ne imaginăm că spaţiul în care trăim în plan fizic este un culoar mărginit de o scară gradată care este măsurată de la minus infinit , la plus infinit, cu punct central zero (aşa ca un termometru, doar că, Mercurul, suntem noi, fiecare; şi fiecare are termometrul său, căci nu există doi într-un temometru). Această scară ne arată totdeauna pe unde ne aflăm, după ce, naşterea se produce la un nivel de la zero la plus infinit.
      Când începem să procesăm/manifestăm existenţa în acest plan (material), noi evoluăm (de la nivelul în care ne-am născut) spre plus infinit, sau involuăm către zero şi mai jos de zero.
      Când coborâm sub zero, imaginile de deasupra lui zero (aceleaşi imagini) se văd răsturnat ( fiindcă eu ştiu asta, de aceea pot înţelege ceea ce "vede" un om şi de unde vede). Aici, intervine "principiul corespondenţei "cum e sus, e şi jos..." , doar că sub zero, e ca şi cum ai sta cu susul în jos şi ai privi din acel unghi (de câte ori n-ai auzit " s-a-ntors lumea cu susu-n jos"?) Dar dacă ştii citi o imagine răsturnată, ea este cel mai bun indicator, pentru ceea ce reprezintă polul ei pozitiv şi atunci, nu mai trebuie să înveţi decât, cum se face ca să te întorci de-asupra lui zero (în linii simple, procesul de urcare, este inversul coborârii - simplu ! nu?), însă cu două condiţii : 1- să ACCEPŢI că eşti la un nivel de unde ai o percepţie răsturnată ; şi 2 - să VREI să te-ntorci în picioare .
      Atunci când lucrez cu oamenii, primul lucru pe care încercăm să-l facem (fiindcă este o lucrare în echipă) este să acceptăm (cu argumente) că percepţia aceea este răsturnată (şi aici este partea dificilă). Dacă Omul învaţă să accepte treapta pe care este, trecerea deasupra lui zero este facilă, fiindcă Omul se aşează (cu eforturi) "în picioare" , într-un spaţiu în care poziţia normală este cu "fundul în sus". Iar acesta este marele salt.
      După saltul acesta, lucrul cu voinţa este mai facil, fiindcă omul înţelege singur unde este şi vede singur că imaginile sunt răsturnate.
      Maţele.
      Ele sunt sondele care extrag cele necesare corpului din ceea ce le dăm noi la lucru.
      Lucrează ca nişte mineri, în condiţii grele şi la vibraţii mai joase, dar ele n-au capacitatea nici să recunoască şi nici să proceseze "mărgăritarele". Fiindcă mărgăritarele au Vibraţii mai înalte înalte ... şi nu numai atât ; ca să reziste "mărgăritarele" în aşa un mediu , ele se protejează pe ele însele, astfel că, nici n-ar putea fi procesate (digerate), cu mijloace atât de modeste.
      În concluzie, "Nu ESTE Om, fără să FIE HRISTOS în el" aşa zice Iisus. Dar Hristos nu coboară cu "mărgăritarele Sale în mocirlă, dacă Omul alege să trăiască acolo, ci stă la nivelul său, şi aşteaptă să-i ducă înapoi TATĂLUI, pe "fiul său rătăcitor".

      Ștergere
    8. Renna,nu-mi zi de meditatii pe mate de porc ,transpir ! Glumesc,am glumit si prima data cand am amintit de lucrul asta.Lumea noastra este atat de lipsita de culoare...daca nu vom aduce din noi gesturi senine,inocente,care sa ne insenineze,daca nu vom fi veseli,zambitori ,degajati,optimisti,daca vom uita sa glumim fara rautate,nu vad cum vom putea schimba ceva in noi si in exterior ! Mai bine pufos si cu coada decat comunist ...
      La transmisiile din 25 mi-au aparut imagini curioase,un soi de tentacule,un soi de valatuci laptosi care luau forme urate ,asta se petrecea cumva la periferia transmisiei,transmisia era in centru, isi vedea linistita de treaba ei! Ce crezi ca poate fi cu nazdravaniile alea ?

      Marian

      Ștergere
    9. Dacă ne gândim că totul este energie, putem înţelege că erau nişte mizerii ascunse pe-acolo şi care în starea aceea le puteai vedea.
      Ai văzut şi tu sporturile alea aberante în care nişte oameni se întrec, care trage după el nişte camioane ? Da? Bun. Acum înţelege că nu poţi urca prea multe trepte dacă eşti legat în corzi şi tragi după tine un avion din ăla.
      tentaculele erau nişte legături cu o greutate care nu te lasă să zburzi pe unde vrei.
      În nişte postări ceva mai vechi, prietenii noştri de deasupra, ne-au transmis prin Remer Ra să facem CURĂŢENIE GENERALĂ. Dar cei mai mulţi facem curat în jurul nostru (dacă..., o facem şi pe asta) decât în noi înşine.
      Bagă-te cu totul în "maşina de spălat tipare negative" căci eşti legat de nişte greutăţi pe care te căzneşti să le cari cu tine.
      Fă "meditaţiile cu elemente". Sunt excelente, reconfortante, iar decorul e de vis !
      Hai să ne-ntâlnim în Senin !

      Ștergere
  46. blogul asta seamana cu cel al lui Tom Kenyon, un pic mai fara stil....aceleasi transmisii cam goale de continut practic....aceleasi combinatii intre "antreprenoriat" spiritual, autosugestie, placebo si multa fantezie....si liota de cititori care vor sa cada maine din pat in alta dimensiune, uitand ca nu stiu deocamdata sa fie decat oameni...un pic ridicol, un pic tragic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest blog este, printre altele, o oglinda! Sfatul meu ar fi sa te iubesti mai mult!

      Ștergere
    2. Şi ... tu ţi-ai propus să pari un pic altfel ... !? Eşti liber să fii cine crezi că eşti ! Nu cred că te reţine cineva.

      Ștergere
    3. Cristian,da,este si un pic ridicol,un pic mai fara stil,un pic tragic,dar ,daca poate fi si un pic adevarat ?!Numai un pic daca este si tot merita.Trecand dincolo de ceea ce ,evident,se poate reprosa ,eu vad o speranta,mica-mica,dar ea exista,de ce sa-i dam cu piciorul ?!Nu-l cunosc pe Remer,pare o persoana de treaba,pana la proba contrarie eu am zis sa experimentez...cine stie,setea e asa de mare ! Nu ma calauzesc dupa impresii,uneori,cand indiciul interior e cert,se mai intampla sa ma calauzesc si dupa impresii,dar aici ...ai dreptate,e debusolant ! In cazul transmisiilor,de exemplu,ma asteptam la instructiuni clare - ce este,cu ce lucreaza,semne,exemple,posibilitati de verificare...la mijloc sunt vieti,destine,oameni,e o responasbilitate imensa...nu pot decat sa fiu alaturi de autorul blogului,indiferent de ce cred eu ca ar trebui facut intr-un fel sau altul,cine face demersuri de acest gen nu are o sarcina usoara,trebuie sa-i acordam credibilitate ,apoi sa verificam in viata de zi cu zi unde ne duc pasii indicati.Nu stiu...pe cuvant,am un mare respect,chiar daca nu pot elimina total nici posibilitatea unei cacialmale!E complicat! Intram aici,deodata,intr-o lume cu alte repere,lucrurile se invart altfel,iar noi,majoritatea,nu avem inca dezvoltate mecanisme interioare de control...cred ca ai dreptate,e nevoie de o doza de scepticism...complicat,complicat ! Imi ramane doar increderea,la ea nu pot sa renunt fara sa am in fata un desfasurator clar care sa-mi indice ca ma insel.Astept ! Din fericire stiu si ce sa astept : Daca transmisiile curente nu vor trezi in viata mea abilitatile si inclinatiile interioare care asteapta sa fie folosite...stii,cineva spunea ca pe un meserias il poti cunoaste dupa sculele pe care le foloseste...asa e si cu mesajul nostru pentru lumea aceasta ,cu Sinele Divin,cu programul nostru evolutiv.Transmisiile ar trebui sa curete niste cai interioare,sa indeparteze ceea ce blocheaza exprimarea potentialului interior de lumina. Vreau sa vad uneltele,daca nu apar uneltele,cred ca ma retrag.Oricum ar fi ,rau nu poate nimeni sa-mi faca,nu ma cert cu nimeni,nu caut puteri,nu visez mariri,nu vin sa daram,nu vin sa ingrop...doar caut !Uneori ratacesc.Daca si acum am ratacit ,o sa fie scuzabil,am atins cu dragoste ,si de un prostanac indragostit nu se leaga nimeni ! ,,Mihaela,dragostea mea,am invins...''...Viata e minunata,Cristian,minunata,devine aspra si dura doar cand uitam ca suntem cu toti copii...


      Doamne ajuta !

      Marian

      Ștergere
    4. Simt si eu nevoia sa raspund aici.
      De cand am inceput exercitiul cu sferele m-am schimbat complet. Dubii aveam desigur, chiar le-am si postat pe unul din articole. Am fost destul de dur impotriva exercitiilor.
      Si totusi le-am facut. 21 zile. In astea 3 saptamani foarte multe s-au intamplat.
      S-a ivit si am si participat la o initiere in Munay Ki care a fost absolut minunata (cu o sumedenie de patanii pana sa ajung acolo care s-au rezolvat miraculos - de exemplu am stat 2 ore in Gara la Chitila pentru ca inghetase macazul, am intarziat o ora jumatate la initiere dar oamenii m-au asteptat; ningea teribil si nu mai aveam cu ce sa ajung seara la apartamentul unei prietene la care aranjasem sa dorm si oamenii m-au lasat sa dorm in casa lor...).
      Am renuntat la carne. Pur si simplu si aproape de necrezut. Pe multi colegi / prieteni i-am uluit...sa vezi un vegetarian la 100 kg care nu demult savura carnea mai ceva ca dulciurile...
      Am renuntat la alcool (oricum nu beam decat ocazional dar acum nu-mi mai trebuie deloc).
      Poate pare ridicol si tragic pentru tine dar pentru mine e miraculos!

      Mihai (Ar Eth).

      Ștergere
  47. Ei, lasa ca discernamantu-i "prezent" la toti si daca-i permitem sa-si faca treaba asa cum se cuvine, iti dai seama ca desi apare multa literatura New Age, mai ales in mesajele noastre si nu numai(este plin net-ul, site-urile, blog-urile...), atunci nu-i nicio problema si intelegi utilitatea unor "informatii" transmise...
    Sa fim totusi constienti ca ...;) "toti suntem putin luati" (vorba cantecului lui Florian Pitis- ca si o glumita ) si mai ales sa nu uitam ceea ce ne invata Inteleptii tuturor popoarelor :
    " Cea mai valoroasa calitate a omului este acel bun simt de a sti ce Nu trebuie sa creada."

    (io am o stare de bine citind p-aci si mai ales, fiind destul de relaxata, simt imediat...cam la cate-i ceasu' , vorba aia ;) si percep oricum functie de cum stau io cu "practica interioara continua").

    Cu drag,
    Lucia Dobrea


    RăspundețiȘtergere
  48. Citesc, citesc sa aflu daca printre cei care de buna voie (subliniez, de buna voie) au ales sa participe la transmisii sunt prezente lucruri pe care le percep si eu. Da, sunt. La unii de-aici. Eu ma consider unul care nu vede lucruri, nu aude glasuri, nu ... Dar odata ce respect cerintele minime (sa ma concentrez asupra unui punct, sa fac o anume activitate etc.) si vad ca si alti oameni "prezinta" simptome ca ale mele, incep sa ma intreb. Si astept sa vad ce se intampla, dar mai ales stau cu ochii atintiti pe mine insumi, pentru ca doar eu stiu cum am fost si cum ma transform, doar eu stiu ce si cat am muncit ca sa fac un anume lucru, ca sa capat anumite compentente. In viata fizica, pe car toti o consideram ca fiiind reala, daca ma duc la sala mai mult ca altii, voi putea ridica greutati care pot ajunge la masa corporala a unora dintre semenii nostri. Lucru care i-ar lasa muti de uimire pe respectivii, ca de. ei nu pot s-o faca. De aceea ma intreb daca locul dezbaterilor il putem pastra strict orientat catre ce se intampla, caracterizati mai degraba de curiozitate decat ed niste validari pe care unii le au, altii nu, unii le vad, altii nu. Mie mi-a spus odata cineva, un ghid spiritual in carne si oase, un om, un preot: fa tu, lasa-i pe altii. Si ii multumesc, ca mi-a atras atentia ca oamenii sunt diferiti, ca ei pot sa aleaga diferit. Si incerc sa fac asta, sa nu ma mai deranjeze ceea ce fac ceilalti, dar pe de alta parte, in mod firesc, imi doresc sa colaboram constructiv. Daca nu e treaba mea si simte cineva ca intru peste el/ea, imi cer scuze, dar cel mai bine n-ar fi oare sa ne uitam la noi, ppovestind despre noi? Da, intreb cand altii simt diferit, caut sa aflu de ce, dar chiar si culorile sunt percepute de ochii nostri i n mod diferit, de la om la om. Atunci de n-am percepe diferit si in interior? Rosul pe care il vad eu poate avea alta nuanta decat rosul vazut de altcineva, griul poate fi numit si cenusiu... Parerea mea este ca mai bine ne ajutam reciproc. Unii pur si simplu pot mai mult decat altiii, asa a fost mereu, asa va fi mereu, din motive obiective care tin de optiuni personale. Cand s-a pus intrebarea care din noi e cel mai mare, raspunsul a fost "acela dintre voi care vrea sa fie cel mai mare sa fie mai mic decat toti".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte la obiect spus ,domnule anonim.Iti multumesc,Sefora

      Ștergere
    2. Frumos,ce frumos !!! Uite ca nu ma pot abtine...va mai trece un timp,dar va veni !E in noi in fiecare.Putere inseamna sa aduci blandete,sa mangai,sa intelegi cum e sa fii mama pentru tot ce atingi ,putere inseamna sa-si plece capul in palma ta orice rau nutrind caldura mangaierilor fara de care stelele,universul,lumea ar ramane reci,orfane si uitate de Dumnezeu !Asta e Puterea,asta e cartea castigatoare ,catre asta sa mergem ! Zic si eu...acum,sigur ,pe langa Centura Fotonica,lucrul asta pare total lipsit de importanta,dar...daca asta nu e ,atunci Centura Fotonica e doar o pacaleala nenorocita !

      Marian

      Ștergere
  49. O cugetare a lui Blaise Pascal ar putea servi la conceptualizarea acestor ultime dezbateri:

    „Să zicem: poate Dumnezeu există, poate nu există... Să cântărim câştigul sau paguba pe care le-am avea dacă spunem că Dumnezeu există. Sunt două posibilităţi: dacă câştigi, câştigi totul, dacă pierzi, nu pierzi nimic. Deci nu mai şovăi, pariază că El există!”

    Toate cele bune!
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  50. Servus dragilor!

    Io zic sa fim fericiti, sa fim recunoscatori, sa multumim si sa ne bucuram, de datinile si traditiile poporului nostru, intre care si aceasta frumoasa Sarbatoare a Dragostei, "Dragobetele". Venind din vremuri imemorabile, aceasta ZESTRE, bagajul sau continutul mitic ajuns pana la noi din Ancestralitate ( ca ereditate sau ca si o zestre stramoaseasca), prin Traditii, ramane parte constitutiva, integranta si liant consolidator al Culturii Nationale , nu element supra-adaugat (superstitie), neintegrat, nefolositor sau parazit, ci dimpotriva este : Perla a Coroanei, Blazon de Noblete si de Neam a poporului vietuitor, traitor al acestor Taramuri Nemuritoare, Meleaguri Binecuvantate, "Tara Dorului", "Gradina Maicii Domnului".
    Din partea mea, de DRAGOBETE, pentru toti atlantii (chiar pentru toti ;) si am nadejde ca se-nteleg "neste treburi"), iata aceste cantari cantate intr-un mod atat de fain, de catre fratii nostri dragi:
    Regasire - Adrian Paunescu
    http://www.youtube.com/watch?v=gxMrsxs8Qow#t=51
    ((Yanni - Amazing Grace(piano) )

    Intre nouri si-ntre mare...(Mihai Eminescu) - recita Adrian Pintea
    http://www.youtube.com/watch?v=Nnn3WK5e00M


    Toate cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele, dupa cum faina-i zicera strabunilor!

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  51. Toate informatiile trebuie trecute prin filtrul inimii, adevarul nu trebuie dovedit, el exista indiferent de opiniile fiintelor umane, nu va consumati energia luptand, exprimati-va iubirea in orice loc in orice moment. Numao prin iubire puteti sa va ridicati nivelul energetic pentru a ajunge in dimensiuni superioare. Iubire si Lumina tuturor.
    Imanuelle

    RăspundețiȘtergere
  52. Măi-măi-măi ! Să vedeţi ...
    Îmi fac eu echilibrarea, iar după ce am culisat sfera, când s-o aşez în bobocul de Lotus, el se desface şi prinde sfera în el, aşa cum ai prinde o minge între palmele ridicate deasupra capului.
    Apoi, am simţit un altfel de ritm cardiac (nu pot să explic cum altfel, dar altfel). După asta, am început să-mi simt pulsul prin diverse zone ale corpului, dar mai cu seamă la braţe.
    Mi-am văzut palmele energetic (de culoare alb-gălbui), apoi am simţit că mă umplu şi că circulă ceva prin braţe, la ceafă şi mai ales, parcă mi s-a umplut stomacul cu ceva .
    Am început să simt ca un fel de strat energetic la suprafaţa pielii, iar hainele le simţeam ca de carton.
    Din timp în timp, apărea "Doamna Violette" (am simţit de data trecută s-o numesc aşa, şi cu literă mare) şi trebăluia în jurul meu.
    La un moment dat am văzut o formă energetică din linii de lumină albă, care îşi schimba forma, şi căpăta diverse nuanţe pe anumite segvenţe, de parcă se juca cu mine. Instantaneu am început să zâmbesc, iar globii mei oculari au început să se mişte cu viteză în direcţiile în care se mişca această formă, de parcă intraseră în joc, timp în care zâmbeam continuu. Această formă s-a transformat într-o flacără preţ de câteva fracţiuni de secundă, apoi şi-a creat ca nişte petale, s-a mai zbenguit de colo, colo, iar atunci un gând limpede şi-a făcut loc în mentalul meu " aşa sunt eu" ( şi mă refeream la veselie/ghiduşie).
    Din "senin" a apârut un filon de lumină violet-deschis, care venea de undeva de sus, din faţa mea şi uitându-mă să văd de unde vine, am observat că "curgea" în spirală dintr-un nor alb-violet, mai exact din mijlocul acestui nor, unde era un nucleu de lumină concentrată într-o sferă. După ce am văzut de unde vine filonul acesta, norul s-a mutat deasupra capului (de parcă a vrut să-mi arate sursa ) şi de-acolo m-a învăluit cu totul. Toate bune şi frumoase dar hainele mele parcă au devenit mai aspre.
    De câteva ori, în timpul transmisiei, am simţit că sunt mutată în diverse direcţii, din corpul meu, la distanţe de până în 2-3 cm, raportându-ne la mediana corpului. Atunci am fost Atentă, nu cumva să ies din corp, fiindcă, aşa simt eu, că trebuie să rămân mereu în corp. Singurele "abateri de la asta se întâmplă uneori spontan, când, am senzaţia că privesc de deasupra capului (e o senzaţie că sunt mai înaltă de cât sunt în plan fizic), iar călătoriile pe care le fac prin diverse spaţii, se întâmplă cu totul altfel de cât ştiu că o fac cei care ies din corp - eu călătoresc cu simţurile, care, parcă se extind (poate voi scrie vreodată despre asta, fiindcă este cel puţin interesant să simţi că privirea pleacă unde vrea ea).
    În concluzie, astăzi am simţit "alimentarea" până în plan fizic.
    Aştept transmisia următoare .
    p.s. astăzi, am avut un dram de bun simţ, şi la începutul transmisiei, mi-am amintit că niciodată nu m-am gândit să-i salut pe prietenii noştri pleiadieni şi i-am salutat şi le-am mulţumit în numele tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă cineva mai are dubii, să vă luaţi gândul...
      În a doua transmisie am văzut puţine lucruri : un cristal cu foarte multe feţe, toate triunghiulare, o piramidă (tot triunghiulară) de lumină, într-o poiană pe un platou împădurit, un ochi, iar sfera mea, s-a transformat tot în piramidă triunghiulară şi de câteva ori, din înalt parcă punea cineva pe mine căte un reflector.
      Deci viziuni puţine dar multe senzaţii : presiune puternică în cap, senzaţia că îmi umblă cineva în păr pe partea stângă a capului dar în spate, simţeam cum curge energia prin şi pe lângă coloana vertebrală şi de la un moment au început să-mi ardă palmele, iar în ultimile minute am simţit cum din tălpi (mai ales dreapta) curgea un filon de energie (mai fierbinte ca în palme) către pământ.
      presiunea din cap, rareori m-a "slăbit", astfel că n-a fost foarte confortabil. Însă pe parcursul vieţii în trup, am avut neplăceri cu mult peste astea.
      "Doamna Violette" a apărut tot în ultimile minute de doar câteva ori, însă am avut o senzaţie stranie, că astăzi (în a doua transmisie, mai ales) a lucrat altcineva (sau şi altcineva) cu noi.
      După transmisie, am căscat mult şi m-a apucat un sooooomn care nu mi-a trecut nici până acum.
      Să ne fie de Înălţare !
      Mulţumim prieteni, pleiadieni ! Mulţumim Remer Ra ! Să fiţi binecuvântaţi de-a pururi !
      Somn liniştit tuturor !

      Ștergere
  53. Azi a fost altfel! La inceput am simtit mici junghiuri in amandoua partile ale capului dar apoi lucrurile s-au linistit si m-am simtit minunat! Multumesc!
    Maia

    RăspundețiȘtergere
  54. Un feedback si mai scurt.
    Transmisia 1 : am avut aceeasi stare de inalta constiinta, am si uitat de sfera si de toate. Si in timpul acestei transmisii, am primit un mesaj care este "noi va ajutam cu totul". Acest mesaj s-a mentinut cateva secunde sau zeci de secunde (nu am deloc notiunea timpului in meditatii si conectari) si parca era undeva la limita superioara a acelei minunate stari.
    Transmisia 2 : s-au reluat niste imagini, locuri si entitati primite si in meditatiile cu ingerul Raziel : Sarmisegetusa, 3 feluri de entitati extraterestre, cu 2 dintre ele parea ca stateam de vorba - habar nu am cine sunt, iar a 3-a am "vazut-o" doar iesind dintr-un rau, forma umanoida, dar foarte mare, cu pielea acoperita de solzi de reptila si parca avea un singur ochi in centrul fruntii, nu i-am vazut clar fata nici atunci, nici acum.
    Am avut inclusiv ganduri de a cumpara anumite obiecte unor persoane, ceva cu simboluri si cristale - ma mai gandisem la asta, dar nu am facut-o. Interesant!

    Le-am trimis iubire Pleiadienilor si le-am multumit.

    O noapte odihnitoare!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Confirm si eu mesajul asta, l-am primit si eu aseara.
      "Noi suntem aici sa va ajutam. Tot raul din lume poate sa dispara, trebuie doar sa vreti!"

      Mihai.

      Ștergere
    2. Aseara eram cam somnoroasa la momentul cand am postat si am intrat azi sa verific ce am scris.
      Vreau sa fac o corectura. Mesajul era "noi va SPRIJINIM cu totul". Stiu ca am observat (fara sa ma mir) ca a fost folosit verbul "a sprijini", nu "a ajuta".
      Imi cer scuze pentru neconcordanta din prima postare.
      Anca

      Ștergere
  55. Dragi Suflete,
    Va multumesc pentru ca v.ati gandit sa va exprimati recunostinta si pentru noi! Eu am ratat prima transmisie. La a doua, am simtit "niste lucruri", ca si data trecuta. Nici data trecuta, nici aseara, nu am putut sta linistita in timpul transmisiei de la ora 22,10. Ma dureau "toste cele": brate, picioare, spate, imi venea sa ma scarpin, nu puteam sta locului decat cateva clipe. Cand ma ridicam in picioare, cautand o pozitie mai buna, incepeam sa o iau la stanga, la dreapta, mai mult in fata/spate, apoi ma asezam iar si stateam cat putean, apoi iar ma ridicam in picioare... Cam asa a decurs pentru mine a doua meditatie. Daca simtiti sa.mi transmiteti ceva, va rog sa o faceti, o sa primesc cu bucurie ce vine de la voi. Va multumesc! Lenuta.

    RăspundețiȘtergere
  56. Salutar, mai pana ieri nu am stat la transmisii la ore fixe nush de ce dar ieri venind de la birou am venit cu gandu sa ma adancesc intr-o meditatie pregatitoare pentru transmisia de la 20:20, eu am avut o adeverata poveste cu orele repetateive de ex: 05:05 , 12:12 etc citiind commenturile am vaz cva interesant la RENNATOSA ce am patit si eu, deci pe la 6 eram deja relaxat etc, am inceput sa simt flowuri de energie exact ca si cum ti-ar umbla cineva in par mai ales in partea din spate la ceafa si in frunte si lateral deci cam peste tot, dar foarte puternic am simtit la brate mai ales la cel stang simteam ca si cum cineva m-ar strange de brat partea superioara la biceps era o senzatie interesanta dar am stat linistiti cu gandul sa isi faca treaba ....si la un moment dat am vazut si eu fata doamnei Violet tot asa intr-o lumina violet cred ca avea par lung apoi se tot misca si aparea si disparea in mai multe forme nu puteam sa imi dau seama . Dupa meditateie am adormit cu gandul sa ma trezesc inainte de transmisie ....da vezi m-am trezit la ora 21:00 si a 2-a transmisie nu am mai prins-o a trebuit sa plec, am inceput sa citesc pe un site unde zicea ca e posibil ca noi GETO-DACII sa fim stramosii directi ai Pleiadenilor poate ei au fost zeii din antichitate poate ei au fost : SARMIS-MITHRA,HESTA ,ATIS,APOLLON,URAN,SATURN si toti astia au fost zeii pelasgilor popr pastoral solarian si azi daca mergi la tara au oamenii soare pe "SURE" SURA= locul unde stau animalele si fanul. As vre RemeRa sa imi spui daca este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna tuturor. A fost si aseara. Din punctul meu de vedere mai putin emotionant decat la primele transmisiuni. Acum am fost parca (si noi si ei) ceva mai „seriosi”, (si noi) ceva mai „asumati”.
    Transmisia 1. Am perceput clar inceputul transmisiei, de la o stare normala, linistita, de asteptare, la vibratii puternice in corp si in jur. Freamate in jurul capului, puternice, presiune in chakra de deasupra coroanei, sfera cand era cand disparea. Rozul luminos al chakrei l-am perceput mai bine de data asta. Erau si ceva petale deschise. N-am mai vazut coloana de lumina dar am simtit-o cum coboara pe coloana mea vertebrala. Am avut ceva „junghiuri” prin coaste si picioare, pe partea stanga. Au fost lumini multe şi colorate si dansatoare. M-am perceput ca fiind pozitionata un pic mai spre dreapta fata de cum stiam ca stau. Spre final am inceput sa nu mai simt partea stanga a corpului, in special capul. Simteam ca „exist” doar pe dreapta.
    Transmisia 2. Nu am prea avut stare (ca si lenutz), am simtit nevoia sa deschid ochii, sa vad cat este ceasul, sa-mi caut alta pozitie. La un moment dat am perceput o raza de lumina multicolora (ca un curcubeu, cum se desface lumina intr-o prisma) cum coboara spre mine si patrunde in crestet in unghi de 45 de grade din dreapta mea. Venea dinspre sud. Pozitia mea era cu fata spre est-sud si raza de lumina intra pe diagonala din partea mea dreapta. In fine. A fost un pic ciudat. Aaa...si am perceput o sfera undeva sus in dreapta mea, era de culoare mai inchisa dar cu margine luminoasa. Sfera parea doar ca „observa” procesul. N-am stat pana la 10>30, am simtit nevoia sa inchei mai devreme cu cateva minute.
    Multumim Remer, multumim Suflete dragi.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu patesc la fel. Inca din prima zi de transmisiuni, la transmisiunea a doua, de la 22:10 parca nu am stare, sunt ba agitat, ba ma doare cate ceva, ba ma intind in pat, ba ma ridic, s.a.m.d.
      Am pus asta pe seama oboselii de peste zi (fac naveta la munca, stau cam 12 ore pe drum, job destul de stresant). Cu toate astea transmisiunea de la 20:20 este intotdeauna absolut fabuloasa.
      Vazand mai multe persoane cu "probleme" la a doua transmisiune ma intreb daca nu o exista vreo explicatie pentru asta totusi. Remer?

      Multumesc,
      Mihai.

      Ștergere
    2. A doua transmisie ajuta la revelarea programului evolutiv. Asta inseamna asumarea responsabilitatii asupra propriei vieti. Ar trebui sa fie o problema doar pentru cei care prefera sa le spuna altii ce sa faca.

      Ștergere
    3. Mihai, noi primim o infuzie de IUBIRE PURĂ.
      Responsabilitatea este parte componentă a Iubirii.
      Noi am învăţat unii de la alţii, să fugim de responsabilităţi şi ca regulă, chiar dacă am făcut câte ceva la viaţa noastră, ori am fost obligaţi de conjunctură, ori ne-am lăsat duşi de val, dar de cele mai multe ori, ca să facem ceva, am căpătat acest foarte rău obicei, să ne folosim de alţii. În acest fel, nu prea avem experienţă în "asumarea responsabilităţii", fiindcă am perceput-o ca pe o povară.
      Dacă am da drumul Iubirii să curgă în noi până ne umple fiecare atom , fiecare celulă, ea până la urmă va curge înafara noastră, cuprinzând totul şi fiecare ne-am transforma în râuri de Iubire care atunci când vor avea suficient debit şi vor izvorâ din suficienţi oameni, Lumea va fi cuprinsă într-un ocean de Iubire, aşa cum este ea proiectată la nivel subtil.
      Ca urmare, IUBEŞTE-TE PÂNĂ TE UMPLI ŞI-APOI DĂ-I DRUMUL AFARĂ ; Fă-te fluviu al Iubirii, iar responsabilităţile pe care să ţi le asumi, le vei simţi ca pe cele mai naturale lucruri, fiindcă ele nu vor mai fi apăsătoare, ci vor aduce imense bucurii şi satisfacţii.
      Efectele transmisiilor, nu sunt diferite de efectele intervenţiilor chirurgicale (de după anestezie) decât că au intensitate mult mai mică.
      Un prieten care este medic, mi-a spus aşa într-o zi : " Mă, corpul uman este foarte deştept - lui nu-i scapă nimic. Dacă eşti obişnuit să bei un pahar de apă în fiecare dimineaţă pe stomacul gol şi de la un moment dat, din diverse motive, nu-i mai dai, începi să te simţi rău. Sau invers, dacă te-ai hotărât să începi să bei dimineaţa apă, de cum te-ai trezit , primele câteva zile te simţi rău.
      De ce ? Fiindcă, celulele de care noi ne batem joc în fiecare zi, fie otrâvindu-le cu diverse lucruri nepotrivite (de la gânduri şi până la ceea ce băgăm în gură), au memorie şi procesează cu ajutorul ei. Iar atunci când îţi schimbi obişnuinţele, celulele reacţionează, că ele trebuie să identifice elementul cu care au intrat în contact şi trebuie să-şi schimbe pentru asta, tot programul lor obişnuit.
      Fii atentă mă ! că , corpul uman este ca un univers în care trăiesc mai multe lumi. Aceste lumi sunt reprezentate de grupuri de celule cu specializări diferite, chiar dacă noi le numim pe toate celule şi ne imagină că sunt nişte chestii acolo care se nasc, trăiesc, se înmulţesc şi mor, iar nouă nu ne pasă de ele decât după ce ne îmbolnăvim (şi nici atunci, de multe ori) "
      Cam aşa zice prietenul meu, iar eu am înţeles că aşa este, fiindcă am fost Atentă şi am simţit asta.
      De aceea, tulburările (oarecare), sunt fireşti, mai ales dacă cineva s-a apucat de treaba asta în joacă, de curiozitate, fără deschidere , etc.
      Zice Remer Ra, colo la indicaţii , că trebuie să primim infuziile pleiadienilor cu mintea şi sufletul deschise. Mai pe scurt într-o stare de ACCEPTARE şi de ASUMARE.
      Poate că pe-aici e vreo bubă cu agitaţia...
      Cât despre oboseală, este firesc s-o simţim, dar să ştiţi că este o sursă inepuizabilă de energie la care să ne contactăm permanent şi aceea este DĂRUIREA ÎN IUBIRE.
      Dăruirea se face prin toate simţurile :
      - cu privirea - mângâind cerul, florile, copacii, animalele, plantele, oamenii, creaţiile noastre, sau uitându-ne în oglindă, mulţumindu-i Creatorului pentru aceste daruri şi iată că am dăruit recunoştinţă şi cu gândul sau cu cuvântul.
      - adresând cuvinte frumoase (binecuvântări) celorlalţi (facebook-ul este o adevărată terapie pentru asta şi nu numai) - ţie, celorlalţi membri ai familiei, colegilor, vecinilor, oamenilor de pe stardă, etc.
      - cu mâinile , în tot ceea ce atingeţi ... ; etc.
      Folosiţi-vă toate simţurile, bucuraţi-vă de ceea ce simţiţi şi BINECUVÂNTAŢI. Iar oboseala va fugi ca iepurele de puşcă .
      Seara în tihnă ! Să fiţi binecuvântaţi !

      Ștergere
    4. Multumesc Remer si Rennatosa pentru raspunsuri.

      Mihai

      Ștergere
  58. Am o intrebare-nelamurire.
    In afara de manifestarile din timpul transmisiunilor, aveti alte manifestari in corpul fizic?!
    Eu am o stare de oboseala crunta, inclusiv cu durere musculara in tot corpul, cu scaderea capacitatii cognitive de procesare, cu somnolenta, cefalee difuza, dureri oculare.
    S-a manifestat dupa prima transmisiune de saptamana trecuta cand abia m-am ridicat din pat si ulterior s-a accentuat constant. In fiecare dimineata ma trezeam mai obosita decat in ziua precedenta. Abia in weekend mi-am mai revenit.
    Dupa transmisiunile de ieri, nu am simtit acea stare de oboseala, insa astazi m-am trezit intr-o stare de parca muncesc de o saptamana fara sa dorm deloc.
    Aveti vreo idee de ce se intampla asta?!?
    Mai are cineva asemenea manifestari?!
    Multumesc pentru raspunsuri!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se lucreaza puternic pe latura inconstienta. Este vorba, in principal, de purificari si echilibrari. Acestea consuma o mare cantitate de energie.

      Ștergere
    2. Am observat ca visele au devenit foarte vii si consumatoare. Am senzatia ca in vis prelucram anumite traume nevindecate, emotii neexprimate, temeri nedepasite.
      Seara cand ma pun la somn sunt relativ ok, iar dimineata ma trezesc ultra-obosita.

      De exemplu, in noaptea trecuta am visat ca eram undeva intr-o casa si era apa pana la brau, ca si cand ar fi fost inundatii. Apa nu era murdara, ci limpede. In incaperea in care eram, erau 3 bebelusi infasati asa cum se tineau mai demult copiii, asezati pe ceva mobilier mai sus decat nivelul apei si inca un barbat necunoscut. Unul dintre copii a "cazut" in apa desi nu stiu cum avand in vedere ca nici nu puteau sa se miste. A cazut aproape de mine. Barbatul era mai departe, dar eu ma asteptam sa intre el sub apa ca sa il scoata, insa nu schita nici un gest, ci se uita la mine ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
      Mi-am dat seama ca daca nu il scot eu repede, va muri. Asa ca m-am lasat sub apa si l-am scos.
      Adica am fost nevoita sa imi depasesc teama de apa. Si daca nu am avut aceasta ocazie in viata reala, am avut-o in vis. Si e o teama care vine dintr-o viata anterioara in care am cazut de la inaltime in apa si am murit inecata, mi s-a activat anul trecut in concediu.
      Asadar cred ca este vorba despre a procesa toate aceste lucruri pe care e necesar sa le depasim pentru a putea evolua cu sufletul liber si luminos.
      Ma asteptam sa se "inflameze" lucrurile care trebuie curatate, depasite, vindecate. :)
      Cand e senin, ma incarc frumos de la stele si imi revin, doar ca in ultimele zile a fost mai mult innorat.
      Multumesc pentru tot!
      O seara linistita!
      Anca

      Ștergere
    3. Anca,tu iti faci protectie inainte de transmisii ? Consacrarea rezultatelor lui Dumnezeu,o rugaciune,o lumanare aprinsa.Transmisiile vin cu protectie pe grup,dar pot fi si interferente ...e si noapte !Eu nu am simtit sa se lucreze negativ pe mine,nu am starii deosebit de benefice,dar nici nu da cu mine de pamant.Nu suntem un grup in sensul obisnuit,pentru Remer poate fi foarte dificil sa asigure o protectie unor persoane pe care nu le stie,sigur a instituit un paravan de protectie peste toti participantii,dar e greu de presupus ca putut face asta pentru fiecare in parte.Desigur,e posibil sa fie si cum spune Remer,dar dureaza cam de mult timp...

      Marian

      Ștergere
  59. Eu nu am văzut nimic, nu am primit niciun mesaj. Am simţit durere mai jos puţin de moalele capului - spre spate, tensiune şi furnicături pe tot creştetul capului, durere deasupra ambilor ochi - la dreptul destul de tare. La sfârşitul intervalului transmisiei 2, la o mişcare a capului, am constatat cu surprindere cum un şiroi de apă o ia la vale din ochiul drept, în timp ce ochiul stâng a lăcrimat mai puţin. Mă întreb de ce oare s-a întâmplat aşa ceva.
    Precizez că nu am făcut cele douăzeci şi una sfere-sondă şi nici nu m-am încumetat la vreo transmisie până aseară, când, luându-mi inima-n dinţi, am hotărât că mai bine să-mi pară rău că m-am încumetat decât că nu.
    Din păcate, nu am putut participa decât la cea de a doua transmisie, deşi pe cele de la 20,20 mi le-am dorit cel puţin la fel de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Anonim" de la 20:06, ai o energie care-mi pare cunoscută.
      Îmi permit o glumă - există mai multe cristale la nivelul capului (asta nu e o glumă, ci ce urmează) şi lacrimile sunt confirmările că toate cristalele tale sunt la locul lor (~_*).
      Acum vorbind serios, lacrimile sunt eliberări de tensiuni, sau reacţii ale purificărilor. N-ai plâns niciodată în biserică, la slujbă ?
      Te felicit pentru VOINŢĂ şi CURAJ !
      Vino mai departe alături de noi. Te îmbrăţişez (simţi?)!

      Ștergere
    2. :) Simt.
      Sunt anonimul căruia i-ai acordat ajutor nu de multă vreme (duşuri interioare, mantra săltăreaţă, prietenia Arhanghelului Rafael), ajutor pentru care îţi mulţumesc în fiecare zi şi acuma iară.
      Ultima biserică pe care am frecventat-o vreo doi ani în urmă cu mulţişori ani a fost cea a adventiştilor de ziua a şaptea. Şi tocmai din cauza plânsului am renunţat: plâns scuturat, cu hohote, de neoprit.
      Sunt mereu aici, cu ochii cât cepele! Şi cu Mozart, cum altfel!? Şi mă bucur de tot ce văd, aud şi simt aici, să ştii! Şi prin căsuţa ta sunt multe minunate minunăţii!
      Vă îmbrăţişez pe toţi! :)
      A.H. (nu dădea!)

      Ștergere
    3. A.H.aaaa... ! carevasăzică tu erai .
      Te asociez cu floarea de Iasomie şi aproape că-mi miroşi aşa.
      Ai o vibraţie aparte; un soi de inocenţă. Să n-o pierzi pentru nimic în lume, fiindcă de la nivelul ăsta îţi va fi uşor să faci un salt semnificativ.
      Apreciază-te mai mult şi acordă-ţi mai mult timp. Fă un pas înapoi şi priveşte-te Atent.
      Iubeşte-te aşa cum eşti şi nu te mai sfii să te manifeşti aşa cum simţi (chiar dacă unora li se va părea ciudat).
      Mă bucur că te regăseşti în simţirile/trăirile noastre!
      Hopa-sus, copii !Cerul e doar la doi-trei paşi de inimă (totul e să învăţăm a locui în inima noastră, căci de-acolo încep toate călătoriile care contează) ...
      Somn liniştit !

      Ștergere
  60. Off-off, mai-mai, nimic de comentat, mai fratilor, da' io sper, asa cum spunea si Sefora, sa nu exagerati .
    In rest, s-auzim de bine, aveti grija de sufletul vostru.

    "La buna vedere" si ramane cum am stabilit cu unii dintre membrii echipei, bineinteles!

    Toate cele bune, RemerRa!



    RăspundețiȘtergere
  61. As vrea mentionez cateva lucruri in speranta ca vor fi utile si pentru cei care le citesc.
    Orice curatare energetica, emotionala, este dublata de o curatare a corpului fizic. Toxinele mentale si emotionale au corespondent in corpul fizic, asadar in acesta perioada ar fi de ajutor cateva lucruri:
    - miscare fizica moderata - exercitii usoare, bicicleta, plimbari toate in aer liber, in locuri linistite, in natura, langa apa daca e posibil
    - exercitii de respiratie
    - o dieta cat mai lejera care sa respecte regulile de combinare a alimentelor
    - evitarea elementelor de vibratie joasa : cafea, tutun, alcool
    - cat mai multe cruditati (autohtone de preferinta)
    - multa apa - de buna calitate
    - odihna
    Orice consumati, binecuvantati si consumati cu recunostinta!
    La mine "intamplator" inceperea programului de transmisii se suprapune cu o cura de detoxifiere cu argila (albastra de Raciu - e mai eficienta decat Algo), asa ca e numai bine.

    PS: Eu inainte de transmisii, de meditatii, de Reiki, de orice terapie sau practica energetica, beau apa.

    Lumina si iubire!

    O noapte binecuvantata!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  62. Mergand pe principiul "noi va sprijinim cu totul" aseara am facut un mic experiment.
    I-am rugat pe Pleiadieni sa imi trimita Iubire!
    Vibratia lor e placuta si imi era dor sa o simt.
    Insa am primit imediat un mix format dintr-o vibratie placuta, dar si o alta transmisie care era tintita pe mental si avea rolul de a-mi genera o stare de panica-groaza. Mi-am dat seama repede si am afirmat: "accept contactul doar cu entitatile care vor binele meu cel mai inalt si fac voia divina". Punct. Si cu asta acea energie de vibratie joasa actionand la nivel mental s-a volatilizat.
    Oare ce o fi fost asta ?!?! ... ?!?! ... ?!?! ...
    Am ramas nedumerita.
    Cine poate interfera?! Am citit recent ca in spatiul 4D ar fi niste entitati de vibratie joasa care cu asta se ocupa, cu a determina stari de vibratie joasa (frica, teama, groaza, neincredere, agresivitate, etc.) actionand in principal la nivel mental, dar putand prelua energie si direct de pe anumite chakre.
    Le-am simtit influenta incepand cu perioada Craciunului cand efectiv am inceput sa am niste imagini mentale cel putin aiurea, care nu erau ale mele. De ex. cand ma apropiam sa ma joc cu oricare din cainii ce fac parte din familie, la nivel mental aveam o imagine a acelui caine insa intr-o forma care iti inspira groaza, cu o dantura imensa, colti supradimensionati si maraindu-se la mine ca pentru a musca.
    Mi-am dat seama ca nu sunt reale si nu sunt ale mele.

    Are cineva vreo idee?!?!

    Eu oricum ii expediez repede, dar sunt curioasa oare despre ce e vorba cu adevarat.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când ne conectăm cu Fiinţele din dimensiunile superioare, în primul rând, gândul trebuie să ne fie LIMPEDE. Apoi, creează la nivel mental, un tunel de Lumină între tine şi ei, şi HOTĂRĂŞTE că prin acel tunel nu au acces alte fiinţe decât cele cu care ai întâlnire.
      Însă, imaginile pe care spui că le vezi, nu vin dinafară, ci tu te afli sub limita zero a polarităţii, unde se pot "arăta" asemenea "creaţii" (dacă nu intri într-un cartier rău famat, nu poţi şti exact care-i situaţia acolo).
      Înainte de a mă conecta la spaţii cu vibraţii mai înalte, întâi de toate, eu îmi caut/chem partea din Sinele meu care atinge vibraţiile acelea, sau chiar trăieşte în spaţiile acelea şi acesta devine ghid şi protector al meu) .
      Nu pot să explic "tehnic" cum fac lucrurile acestea, dar ştiu sigur că nu mi-e teamă de necunoscut, fiindcă am înţeles că nu există necunoscut, ci doar UITARE. Iar eu ACCEPT că am uitat multe lucruri şi sunt DISPUSĂ să-mi amintesc.
      Apoi, am ÎNCREDERE atunci când fac ceva şi nu fac nimic dacă n-am încredere. Dar am mult exerciţiu, în sensul că indiferent ce am de făcut, EU SUNT ACOLO CU TOTUL. Adică am învăţat şi ceea ce este PREZENŢA.
      Nu amestec niciodată lucrurile nici măcar în situaţii de criză (atunci le aşez rapid în funcţie de PRIORITĂŢI), şi fac totul pe-ndelete, fiindcă IUBESC TOT CE ATING CU FIECARE DINTRE SIMŢURI .
      Nu mă tem de interferenţe cu Fiinţe negative (teama este natura lor şi ele se tem de mine fiindcă nu le dau ATENŢIE şi refuz să le hrănesc) şi am grijă să nu existe ceva în mentalul meu, care să le atragă/cheme/deschidă uşa.
      Când cineva are astfel de experienţe, este avertizat că are elemente negative care trebuiesc curăţate.
      Apoi acele fiinţe trebuie trimise la "curăţătorie" în Lumina Albă Pură (îi învăţ pe cei cu care lucrez, să le bage ca la maşina de spălat şi funcţionează). Dar acest lucru se face din poziţia "observatorului" şi nu de pe acelaşi nivel cu ele.
      În Lumina Albă Pură totul este demontat până la nivel de particulă, curăţat şi trimis înapoi la emitent fiindcă face parte din el (ex. un blestem se întoarce ca o binecuvântare).
      Asigură-te că nu ai ascunse în memorie nişte lucruri negative, apoi HOTĂRĂŞTE că, VREI să fii curată de toată negativitatea şi nu te mai îndoi niciodată de asta.
      Experienţa mi-a arătat că cele mai multe rătăciri ale oamenilor care evoluează vine de acolo că, ei amestecă diverse tehnici, credinţe, sau îngurgitează informaţii nonstop, fără să-i permită subconştientului să aibă o vreme să le ordoneze şi îşi obosesc şi mentalul conştient , mai ales dacă n-au capacitatea să proceseze un volum mare de informaţii.
      În asemenea situaţii, somnul trebuie să fie obligatoriu între orele 22,30 şi 3,00.
      N-ai simţi nimic din stările acelea negative, dacă ele n-ar exista în tine. Dar şi-aşa, dacă apar, îmbracă-le în Lumină Albă Pură.
      Ştiu că tratezi evoluţia cu multă seriozitate şi eşti riguroasă, de aceea, vezi ce ţi se potriveşte din ceea ce am expus mai sus.
      Cale Luminată şi mental cristalin !

      Ștergere
    2. Buna Anca,

      Poate iti foloseste ceea ce fac eu.

      Orice frica apare dintr-o anume separare, adica mi-e frica de ceva, care este separat de Totul, si care imi ocupa tot ecranul constient.

      Atunci, primul pas ar fi sa accept Totul, adica sa elimin separarea din mine. Sa accept, neascultand de reflexele care imi striga ca e de neconceput sa accept asa ceva. Inconjor totul, inclusiv obiectul fricii mele, cu acceptarea mea totala, chiar il impregnez cu ea ..:) Asta e foarte util ca sa iert obiectul fricii mele. Aceasta acceptare permite Totului sa fie.

      Al doilea pas este sa-mi dau seama ca, fiindu-mi frica, mi-am pierdut smerenia. Smerenia este atitudinea de recunoastere a locului meu in Tot, si implicit recunoasterea locului obiectului fricii mele in Tot. Prin frica, separare, neacceptare, am pierdut aceasta recunoastere. E ca si cand as fi deschis poarta cetatii oricarui vantura-lume, nemaiavand nici protectie, nici cenzura ( discernamant ). E imperios sa ma opresc din orice as face si sa ma recalibrez pe locul meu real din Tot, adica sa-mi recapat smerenia, deoarece smerenia este singura aparare a cugetului meu. Momentul cand se recapata smerenia e imposibil de ratat, e ca si cand am capatat o gura de apa proaspata, combinata cu o gura de aer curat de padure de brazi.

      Al treilea pas e sa-mi dau seama ca nu ma mai iubesc. Neacceptand ceva din afara mea, si in plus pierzandu-mi calarea cu locul meu din Creatie, nu am acceptat ceva din mine, deci m-am autosabotat. Acceptandu-ma, iubindu-ma, ini permit sa fiu. Adica imi recapat fortele de a "ma descurca" intr-un Tot caruia i-am permis sa fie in primul pas.

      Astfel, am schimbat unghiul de vedere din "chestia asta este atat incontrolabila, cat si cu final nefericit" in "eu am toata puterea de a-mi trai viata mai departe, asa cum aleg, permitandu-i chestiei sa traiasca asa cum alege".

      Ultimul pas, care da forta acestei schimbari, este conexiunea prin rugaciune cu Hristos. Imi ocup pentru moment tot ecranul constient cu ceea ce inseamna Hristos si calea Sa pentru mine. Nu ce inseamna in biserica, nu ce inseamna in esoterism, ci ce inseamna pentru mine, in termenii mei. Sunt sincer, naiv si plin de credinta - ca un copil. Dar ma iau fara menajamente la bani marunti.

      De ce conexiunea? Pentru ca pe fundalul ei capata un sens atat alegerile mele, cat si ale "chestiei". Fara un fundal pe care sa se proiecteze, alegerile nu au sens. Ce inseamna rosu fara un fundal de o alta culoare? Poate insemna ca este singura culoare de pe lume - un nonsens lipsit de smerenie...:)
      Hristos este Invatatorul suprem al planetei noastre, deoarece Invatatura sa este completa pentru aceasta planeta si pentru noi. Trebuie doar insusita prin practica. Aceasta Invatatura este un fundal foarte obiectiv si foarte calat pe Legile Universale. Deci este foarte bun pentru a obtine un sens real al meu si al lumii.

      Bineinteles ca, daca frica nu trece chiar din prima, ma apuc sa folosesc ceva de genul "Legea 34" - Legile lui Zamolxe, fara ca vreodata sa renunt la toti pasii ce i-am spus mai sus!

      Lumina si Iubire!

      Ștergere
  63. ... și-o să fie și mai bine :) dragilor, și o noapte mai divină ca alta, și o zi divină, și un weekend divin :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i.
      Week end fain, tuturor !

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  64. Bine v-am găsit !
    Sunt într-o stare de aleasă bucurie.
    Mi-am început echilibrarea zâmbind şi am zâmbit aproape pe tot parcursul transmisiei. Fiindcă astăzi, pot să spun că, am făcut o balie de Lumină (albă-strălucitoare şi pe rând, din cele mai frumoase nuanţe de orange, verde, galben-auriu şi violet.
    Am avut un singur moment de tristeţe când, a apărut "Doamna Violette" (nu pentru prima oară în timpul transmisiei; ba chiar a fost mai prezentă astăzi) în mai multe nuanţe violet combinate atât de fin, că , cu greu desluşeam geometriile pe care nuanţele (fiecare) le desenau. Deci a venit aşa frumoasă, a stat aşa şi parcă s-a uitat la mine cu un fel de ochi, ca un nucleu central, apoi mi-a transmis următorul gând "sora mea". Atunci m-am întristat, fiindcă mi-am amntit de sora pe care am pierdut-o nu de multă vreme, dar, am realizat că totuşi zâmbeam şi nu ştiu cum îmi vedea zâmbetul dinafară (de parcă mă uitam la mine), însă zâmbetul nu era al meu, ci al surorii mele.
    Tristeţea a venit cu nişte valuri ca de ceaţă cenuşii, iar când am înţeles, m-am redresat imediat şi când a dispărut ceaţa, a apărut "Doamna Violette" văzându-şi maii departe de treabă pe lângă mine.
    Viziuni puţine. Am văzut un asfinţit de soare (după ce el coborâse sub linia orizontului) de la marginea unui câmp plat, iar în stânga era un munte, pe platoul căruia vedea 3 piramide ( una mai mare în mijloc, iar celelalte două, la stânga şi la dreapta ei, însă fiecare avea câte o lumină în vârf.
    Am mai vâzut un vulcan din care ieşeau flăcări şi-atât. Per total, a fost foarte reconfortant cu excepţia că, am simţit că-mi umblă cineva sub piele , în partea dreaptă a bărbiei , puţină durere pe coloană şi în călcâiul drept.
    Şi ce eram să uit, când făceam băile de lumină, globii mei oculari parcă erau nuşte ştergătoare de parbriz, mişcându-se stânga-dreapta, dar ..., nu ştiu dacă se mişcau la nivel fizic sau doar aşa aveam eu impresia (nu ştiu cum se face, dar nu sunt sigură de asta !).
    Am simţit din toată fiinţa să le spun prietenilor pleiadieni "vă iubesc" , ceea ce am şi făcut.
    Aştept cea de-a doua transmisie şi mă bucur că ele vor continua .
    Mulţumim Remer Ra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La a doua transmisie, a fost mai neclar în imagini; mulţi copaci, nişte căsuţe a căror acoperişuri aveau streaşinile până aproape de pământ (foarte drăguţe de altfel), nişte castele de piatră pe stânci, "capul lui Venus" din profil, răsturnat printre pietre, iar apoi, am călătorit pe sub ape unde, era vegetaţie şi stânci.
      Pe la mijlocul transmisiei, a venit "Doamna Violette" şi s-a aşezat în faţa mea, invitându-mă parcă să mă uit în ... ea. Aţintindu-mi Atenţia asupra ei, am plecat printr-un fel de tunel ca de aburi, care aveau nuanţe din ce in ce mai spre alb (din violet) şi am ajuns ca în faţa unui zid (tot ca de abur), iar undeva în partea stângă am observat o deschizătură ca de uşă în faţă căreia stătea o fiinţă albă, ceva care avea aripi ; o făptură care nu era nici umană dar nici pasăre, ci ceva între...
      Această făptură, a intrat în spaţiul acela, apoi au apărut încă două-trei, care au făcut acelaşi lucru.
      Apoi m-am trezit din nou, pe rând : sub apă, printre copaci, mi-a apărut o altă căsuţă, alt castel şi în partea a doua a transmisiei, am avut impresia că am fost lăsată singură (în sensul că nu mai simţeam altă prezenţă).
      Abia la final, a venit din nou "Doamna Violette", aşa, doar ca să ne luăm "la revedere", mă gândesc eu acum.
      S-aveţi un weekend de vis ! O primăvară frumoasă şi somn liniştit în această noapte !

      Ștergere