.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 28 februarie 2014

2014 Portalul pleiadian – Transmisii (2)

Zaryiena: Bine v-am regăsit, dragilor! Felicitări tuturor celor care au participat la primele noastre transmisii! Curajul și hotărârea voastră sunt demne de toată lauda.
Știm că nu vă este ușor! Știm că mulți dintre voi ați vrea să lăsați totul și să plecați cât mai departe de această planetă; știm că ați vrea să lăsați neîncrederea, haosul, nepăsarea și egoismul care pare să guverneze această lume. Vă spunem acum cu hotărâre: lucrurile nu vor mai continua astfel pentru multă vreme! Precum v-am mai transmis, acest an este unul al curățeniei generale, este un an cu putere, este un an care va desface ceea ce trebuie desfăcut și va uni ceea ce trebuie unit. Este anul care va aduce multe clarificări; este anul care va scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în voi dar și ceea ce s-a acumulat în sens negativ. Veți dezvolta ceea ce este mai bun și frumos și veți elibera negativitatea, dizarmonia, haosul!
Precum fiecare poate observa, schimbările sunt mult mai rapide decât în trecut. De la începutul solstițiului de iarnă, s-a intrat într-o nouă vibrație a benzii energetice (centura fotonică – RR) iar acest lucru aduce schimbări mari, chiar bruște și dureroase dacă există rezistență. Și nu este vorba doar de schimbări la nivel personal ci și la nivel social. Vor fi afectate grupuri, companii diverse, structuri guvernamentale și nonguvernamentale, medii și structuri politice, administrative și instituționale. Va fi din ce în ce mai puțin loc pentru compromisuri! Va fi din ce în ce mai puțin loc pentru fărădelege! Va fi din ce în ce mai puțin loc pentru lâncezeală, lene, oscilație.
Aceste vremuri vă cer să fiți mult mai responsabili, atât cu voi înșivă cât și cu ceilalți. Energia planetei este mult mai mare prin urmare și materializarea este mai rapidă. Faceți ordine în mintea și sufletul vostru! O minte dezordonată nu poate aduce decât dezordine în viața de toate zilele. Faceți pace cu trecutul vostru și priviți cu seninătate spre viitor!
Transmisiile noastre nu vor produce minuni și nici nu vor face treaba în locul vostru. Noi suntem asemenea unor grădinari. Ne vom asigura că aveți condițiile necesare pentru a crește frumos și armonios dar nu vom forța creșterea voastră. Cu toate acestea, unii dintre voi au capacitatea de a evolua foarte rapid, precum o spun poveștile voastre. Da, unii pot evolua într-un an cât alții în zece. Nu este nimic spectaculos și nici ieșit din comun. Totul începe cu autodisciplina! Zecile de mii de gânduri pe care le aveți zilnic, vă consumă inutil energia. Foarte puțini oameni își dau seama de potențialul lor uriaș, de ceea ce pot face cu energia de care dispun.
Nu așteptați să intervină cineva în efectele voastre, pentru că nu se va întâmpla acest lucru. Să nu vă așteptați ca instituțiile voastre politice, guvernamentale și administrative să vă facă viața mai ușoară și mai frumoasă! Nimeni din exterior nu va putea face acest lucru! Tot ceea ce trăiți este creația voastră! Când veți înțelege cu adevărat acest lucru, totul se va schimba!
Am hotărât să continuăm transmisiile până în luna iunie, după care le vom relua începând cu a doua parte a lunii septembrie. Pentru unii dintre voi, va fi o perioadă importantă, în care vor avea loc transformări mari, pe toate planurile. Va fi o perioadă în care lucrurile se vor reașeza, atât la interior cât și la exterior. Poate că vor fi momente când nu vă va fi ușor dar trebuie să înțelegeți că totul este spre binele vostru! Trebuie să înțelegeți că orice experiență neplăcută, de orice natură, nu apare la întâmplare ci pentru a vă învăța ceva sau pentru a vă atenționa că undeva încălcați legile universale. Cereți ajutorul sinelui vostru divin și veți vedea că nu vă va dezamăgi!
Pentru cei porniți pe calea iubirii și armoniei, vor vedea că noile vibrații le vor deschide mult mai larg ochii minții și ai sufletului. Vor vedea lumina și bucuria peste tot în jurul lor. Vor descoperi prieteni minunați nu doar în cer ci și pe pământ, în regnurile așa-zis inferioare. Vor auzi cuvintele copacilor, șușotirea pietrelor; vor simți mângâierea vântului și atingerea fină a pământului pe care calcă. Unii vor simți nevoia de a părăsi zonele aglomerate și a se stabili în cele liniștite, din mediul rural, pentru a fi mai aproape de armonia și frumusețea naturii.

Următoarele patru transmisii (4, 7, 11, 14 martie - RR) vor avea în vedere amplificarea proceselor de vindecare pe latura emoțională și energetică. La prima transmisie (între 20:20 și 20:40) se va avea în vedere vindecarea emoțională iar la cea de-a doua (între 22:10 și 22:30) se va avea în vedere echilibrarea energetică. Aceasta va aduce implicit amplificarea vindecării la nivel fizic a diverselor afecțiuni.
Pentru prima transmisie, veți avea în vedere vindecarea a două evenimente din trecut, care v-au afectat latura emoțională. Pentru purificarea fiecărui eveniment, se vor aloca zece minute! Veți reface toată scena care v-a lăsat urme în minte și suflet. Nu veți omite niciun amănunt; veți avea în vedere toate personajele, mediul ambiant și dinamica evenimentelor. Iertați totul și astfel veți face primul pas în a vă elibera de toată încărcătura negativă! Transmisia vă va ajuta să treceți peste acest eveniment și să vă curățați sufletul. Se va lucra cu lumina și sunetul.
Prima dată va lucra dușul sonic; veți simți ca și când ați fi în mijlocul unor cascade de mari dimensiuni. După circa 2 minute, veți avea în vedere dușul de lumină. Acesta se va simți asemenea unei ploi de lumină aurie. Atât dușul sonic cât și cel de lumină vor acoperi în totalitate scena care v-a rănit sufletul în trecut.
La cea de-a doua transmisie (22:10 – 22:30), se va avea în vedere echilibrarea și vindecarea energetică. Aceasta se va face prin infuzarea cu lumină și energie a tuturor zonelor cu probleme din corpul vostru fizic.
Cu zece minute înainte de această transmisie, veți purta o mică discuție cu corpul vostru fizic. Îi veți cere iertare pentru toate abuzurile la care l-ați supus și îi veți spune că îl veți iubi și respecta de acum înainte! Fără a reface legătura de prietenie cu corpul vostru, nu se va putea produce vindecarea!
Lumina și energia vor fi infuzate tot prin intermediul centrului energetic aflat deasupra creștetului. Instrumentul principal de lucru va fi intenția.
Se vor avea în vedere două afecțiuni, astfel că veți aloca circa 10 minute pentru fiecare afecțiune în parte. Dacă nu aveți nicio afecțiune, puteți să lucrați pentru armonizarea și întărirea unor organe sau sisteme organice.

Notă: De fiecare dată, se va respecta procedura de creare a sferei. Veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa, printr-un simplu act de voință, la circa 10 cm deasupra creștetului.

(va urma)

114 comentarii:

  1. Am avut o presimtire ca urmatoarele sesiuni vor fi pentru vindecari. Abia asteptam asta. Mii de multumiri :))
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc tuturor fiintelor implicate in acest proces de transformare! Fie ca lumina sa strabata intunericul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult!
    Asteptam un nou mesaj, iata-l ca a sosit!
    Asteptam cu drag transmisiunile din martie!
    Sa ne fie de folos tuturor! :)
    Multumesc mult dle Remer Ra! Si tuturor!
    Lumina si iubire!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  4. radio.bzi.ro/...15/primavara-antonio-vivaldi-824.htm
    Am pus sufletului snur
    Si dau lumii inconjur,
    Ca sa duc la fiecare,
    Cate o raza de soare !
    Sper sa nu va plictisesc
    Iar de primiti,va multumesc !
    Fie ca transmisia Zaryienei sa inaugureze PRIMAVARA VESNICA a TERREI noastre !Pentru Remer Ra si toti cei care i se alatura :
    Cu mintea-ncerc sa va scanez,
    Cu sufletul va-mbratisez,
    Cu trupul fac o plecaciune:
    NU E VIATA O MINUNE ?
    Vine primavaraaaaa !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani Perseida !
      Foarte frumoasa urarea cu ocazia venirii primaverii.Sa traiesti in Lumina si Iubire,Sefora

      Ștergere
  5. ... ”Vor descoperi prieteni minunați nu doar în cer ci și pe pământ, în regnurile așa-zis inferioare. ” ... Pe moment mi-a căzut tot optimismul :(, dar mi-am amintit rapid că deja m-am obișnuit cu formula asta și e ok și așa :)... Io stau la țară :)... deci, toate sunt cum zice Zaryiena, și așa este, și este ok :)
    Imagini și culori de vis și la următoarele întâlniri (și nu numai :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. S-aveţi o primăvară vie, regeneratoare în toate şi pe toate planurile !
    Lăsaţi în urmă "gheţurile", stagnarea, crisparea, rigiditatea, "hainele" prea multe şi prea grele sub care vă ascundeţi o inimă înflăcărată, pură, curată şi zâmbetul ei... !
    A venit vremea PROSPEŢIMII ; timpul în care mugurii gingaşi străpung scoarţa tare!
    Realitatea este că, nu mugurii sunt puternici în străpungeri, ci scoarţa se dă la o parte, ascultându-şi impulsul interior şi îşi face loc SIEŞI să capete o formă proaspătă (e ca în Lume - oamenii ce par scorţoşi, au, în realitate, o inimă caldă, blândă şi iubitoare de care s-au rătăcit; dacă îi ajuţi să-şi afle această frumuseţe fără de seamăn, devin dintr-o dată o explozie de culoare şi mireasmă).
    Să uităm de scoarţa aspră pe care ne-am aşezat-o la exterior (chipurile ca să ne protejăm) şi să permitem în mod CONŞTIENT , să răsară mugurii Sinelui nostru Creator şi să-şi manifeste în cel mai minunat chip, FRUMUSEŢEA NATURALĂ.
    Mesajul Zaryenei, m-a umplut de emoţie şi l-am primit ca "Mărţişor".
    Uitaţi de singurătate !
    NU suntem singuri.
    N-am fost NICIODATĂ SINGURI!
    SUNTEM IUBIŢI, VEGHEAŢI, PROTEJAŢI, AJUTAŢI ÎN TOATE CELE !
    Trebuie doar, să învăţăm a primi.
    GATA CU "TROCUL" - "îmi dai, dacă-ţi dau ; îţi dau dacă-mi dai" ! GATA!
    Nimeni n-are ceva al lui.
    Toate vin din TOT şi se-ntorc în TOT după ce au primit "amprenta" noastră; după ce şi-au împlinit misiunea în noi înşine.
    Toate sunt ale NOASTRE.
    Sunt din belşug pentru TOŢI şi mai rămâne şi rest.
    Nu trebuie să ne luptăm pentru nimic ; TREBUIE DOAR SĂ ÎNVĂŢĂM A PRIMI.
    E suficient să învăţăm A PRIMI şi DĂRUIREA va curge firesc din PREAPLINUL nostru. Fiindcă nimeni nu-şi poate duce "preaplinul, fără ca el să se reverse. Cel care încearcă asta, va rămâne fără nimic, fiindcă se va rătăci de Sinele său; se va separa de el... şi-atunci, la ce bun să ai, dacă nu te bucuri de ce ai (ego-ul nu cunoaşte bucuria plinătăţii - el se limitează în lăcomie, avariţie... şi mai ales se teme de ... pierdere şi devine zgârcit ).
    Hai să REGENERĂM odată cu Primăvara, în toate planurile noastre; de la fiecare atom, fiecare celulă şi până în ÎNTREGUL nostru... şi abia atunci va fi PRIMĂVARĂ DEPLINĂ.
    "Şcoala Pleiadiană" continuă ; am primit următorul mesaj - "Sângele este de departe mai important, decât ceea ce crede Omul !". La întrebarea mea "de ce ?", am primit un răspuns, dar mi s-a spus - "să nu scrii despre asta" (despre răspuns).
    Când m-am trezit, mi-am amintit doar mesajul şi avertizarea, dar am uitat explicaţia pe care am cerut-o.
    M-am gândit că mesajul cu privire la sânge, are rolul de Atenţionare, ca să ne preţuim sângele şi să-l ţinem curat. Este ştiut că primăvara avem nişte plante care îl curăţă şi îl regenerează, aşa că, am gândit că deocamdată, acesta este rolul mesajului.
    Aşadar, nu rataţi urzicile.
    Iubiţii noştri fraţi, prieteni, mesageri, protectori, vindecători, vă mulţumim din toată fiinţa şi vă suntem profund recunoscători !
    Remer Ra, Dumnezeu ne-a binecuvântat, atunci când ni te-a dăruit nouă.
    Vă mulţumim pentru tot ce ştim că faceţi, dar mai ales pentru ceea ce nu ştim (cuvintele par sărace, dar sunt încărcate de recunoştinţa noastră)!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani tuturor cu ocazia inceputului de primavara.
    Pentru toate doamnele ce comenteaza pe aici le doresc o primavara incarcata de multe,multe flori.
    Cu iubire,Sefora

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu fiecare postare, vibratia si energia care se simte este tot mai apropiata de cea a Pleiadienilor! :)
    Felicitari dle Remer Ra!
    Asta arata ce mult ati progresat. :)

    Postarea aceasta imi da o stare foarte buna, cred ca am citit-o de vreo 4-5 ori in ultimele 24 de ore.

    Iar paragraful acesta e muzica pentru sufletul meu:
    "Pentru cei porniți pe calea iubirii și armoniei, vor vedea că noile vibrații le vor deschide mult mai larg ochii minții și ai sufletului. Vor vedea lumina și bucuria peste tot în jurul lor. Vor descoperi prieteni minunați nu doar în cer ci și pe pământ, în regnurile așa-zis inferioare. Vor auzi cuvintele copacilor, șușotirea pietrelor; vor simți mângâierea vântului și atingerea fină a pământului pe care calcă. Unii vor simți nevoia de a părăsi zonele aglomerate și a se stabili în cele liniștite, din mediul rural, pentru a fi mai aproape de armonia și frumusețea naturii."

    Intuiesc o adevarata magie in tot ce ne inconjoara, iar simturile mele inca nu sunt suficient de ascutite pentru a percepe totul. Asa ca paragraful de mai sus ma bucura enorm.
    Abia astept transmisiunile viitoare. Cu siguranta voi participa la toate!

    Multumesc mult din toata inima!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  9. Deja toate zilele au ajuns festive, nu mai contează ”a cui este” :) (sau da?)

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate pentru mine, intru pentru prima data pe acest site, desi am citit mesaje din diverse alte surse, de aceea nu stiu cum pot participa la transmisiile viitoare.
    Va rog, ma puteti ajuta cu un sfat?

    Victoria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi postarile "Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică" (2-5) si vei afla mai multe amanunte. In principiu, va trebui sa lucrati cu o sfera energetica, timp de 21 zile.

      Ștergere
  11. multumim!! Nu am cuvinte pt starea d e minunatie pe care o avem tot mai mult.Abia astept urmatoarele transmisii!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma simt minunat, mai ales acum ca tocmai vizionam pe youtube documentarul omului de stiinta italian Corrado Malanga (Sa constientizam, are 25 de parti/episoade) si mai ales episodul 5 l-am vazut de 2 ori ca nu-mi venea sa cred...
    iar episodul 4 descrierile intalnirlor ET seamana izbitor cu ce spun unele persoane in relatarile lor cu ET, doar ca fatzada ce ramane in constient e putin diferita de cum a fost in realitate, adica unii vad lumina acolo unde nu e.. Impresionant !
    Acum ca am citit aceste transmisii precum si cele de pe galactis.net chiar o sa revad acest documentar. ca nu-mi vine sa cred ce traiesc si mai ales ce simt de la o vreme.

    revin
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg Mihai la ce te referi, si eu ''ma-m simtit'' bine vazand cateva din acele episoade , nu le-am vazut pe toate inca, caci mai am de digerat aceste informatii ce m-au lasat masca. Dar recunosc simptomele asupra mea, cateva....si acum ma duce gandul ca atunci cand Zaryena spunea ca ne-a tolerat experimentele dar sfatuia sa incetam (sau ceva de acets gen) nu se adresa oamenilor ci dispozitivle pe care unii le avem implantate, la parazitii ce unii ii au in loburile cerebrale si alte feluri de parazitari...dispozitivle astea le au implantat in noi, unii militari le aud fiind ei insasi coordonatorii proiectelor vechi de furt energetic uman, ok au dat asta la schimb pe tehnologie altfel cum ar fi evoluat SUA atat tehnologic? doar ca ei nu au respectat termenul s-au extins peste tot, de fapt de mii de ani sunt aici sa paraziteze...acum le vin astialaltii de hac...masiva industrie a tehnologie axata doar pe cercetari biomedicale si cosmos arata ca ei cautau posibilitati ori de a ramane aici in corpurile umane ori de gasi alta planeta convenabila...de ce? pt ca energia asta noua se pare ca nu mai lasa manifestarea lor aici, pe Terra.
      Singurul ajutor pe care il putem da noi celor benefici ce vor sa ne ajute este Constientizarea....restul poate face Sufletul, parte din noi cautata de unii.

      Ștergere
  13. Bună dimineaţa şi bună să ne facem viaţa!
    Întrebare: La toate cele patru sesiuni de transmisii (4, 7, 11, 14 martie - RR) se va lucra pe aceleaşi două evenimente din trecut care ne-au afectat latura emoțională şi pe aceleaşi afecţiuni sau organe ori sisteme alese în prima sesiune (4 martie)? Sau la fiecare dintre sesiuni se vor avea în vedere alte două evenimente din trecut şi alte două afecţiuni sau organe ori sisteme?
    :) Bucurie-n tot ce facem să avem cu toţii!
    A.H.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vor avea în vedere evenimente diferite din trecut.
      Daca unele afectiuni sunt serioase, atunci se lucreaza doar pe ele. Depinde ce simti...

      Ștergere
    2. Îţi mulţumesc mult, mult!
      Şi-o îmbrăţişare cât ecuatorul!

      Ștergere
  14. Remer,cat de importanta este procedura cu sferele ? Se pot folosi si alte metode de intrare in rezonanta ?
    In 97'simteam,,unda '' fara sa fie nevoie de metode de rezonanta;era suficient sa ma linistesc la ora respectiva ,te invaluia pur si simplu,trebuia doar sa astepti ! E drept ca transmisia dura doar cateva secunde (cel putin asa o percepeam eu - nu mai mult de 1 min,ca totalitate a manifestarilor percepute de mine,cu varf de sarcina pe cateva secunde, secunde in care eram infuzat cu o Bucurie indescriptibila aflata mult deasupra trairilor omenesti , a confortului sau disconfortului cotidian ; deveneai altceva si trebuia sa te tii tare-tare sa nu te dizolvi in toata imensitatea aceea incredibila..La transmisiile Zaryienei nu am simtit nimic,absolut nimic deosebit , si,de data asta,stiam de transmisie ,spre deosebire de 97' cand habar nu aveam de existenta acelei transmisii ,nici ora,nici tema,nici nimic-nimic,pur si simplu am dat peste ea ...sau ea peste mine ! Care poate fi explicatia acestei diferente ?

    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Metoda aceasta mi s-a transmis... asa am scris. Or fi si altele, nu neg! Nu stiu la ce te-ai conectat in '97.

      Ștergere
    2. M-am gandit sa te intreb despre importanta procedurii cu sferele,pentru ca eu nu o folosesc,folosesc o secventa de simboluri pentru rezonanta cu subiectul si sursa transmisiei .Poate metoda sferelor e un fel de cod strict de intrare in receptie,poate in lipsa lui rezultatele sunt slabe...am zis sa aflu parerea ta.Greu de spus la ce am avut acces in '97 ,dar,in mod sigur,acel ceva poate schimba fata lumii !Initial am crezut ca a fost un Shakti...nu,a fost o transmisie,se petrecea la ore fixe.Interesant este ca simteam doar eu.Cand am adunat un grup de prieteni si am facut un cerc tinandu-de de mana la ora transmisiei...nimic ! Mie imi siroiau lacrimile pe obraz,trepidam mai sa-mi sara inima din piept,iar ei,stateau pe podea ,ce sa faca.... ?! Saracii de ei ,cred ca s-au si speriat/aveam un moment special in care oftam ca muribunzii...nu e usor sa tii de mana pe cineva care moare ! O doamna a zis la un moment dat ca a simtit ceva ,si era luminoasa la fata/ nu sunt sigur nici azi ca a simtit...acolo,acolo nu poti urca fara lacrimi;ma gandesc ca a zis doar din politete- eram tare intaratat,cineva trebuia sa spuna ceva ,nu ?!

      Zi buna !

      Marian

      Ștergere
    3. Marian, ai trăit o integrare în TOT (aşa cum spun unii, te-ai unit cu Universul).
      am zâmbit când am văzut că ai scris, că erai atent ca să nu te "dizolvi", fiindcă nu te poţi dizolva în ceea ce EŞTI TU ; TU ŞI TOTUL, SUNTEŢI ACELAŞI LUCRU (erai tot în tine).
      Am trăit şi eu asta şi e sublim ; parcă nu mai vrei nimic, nu-ţi mai trebuie nimic... ! Este vorba despre sentimentul de plinătate/împlinire.
      Mi-e mi s-a întâmplat spontan, de prima dată. Apoi tânjeam după acea stare şi aşa îmi explic, că o provocam (dar tot spontană părea). Însă eu mi-am păstrat totdeauna echilibru, fiindcă fusesem avertizată că, poţi aluneca foarte uşor când o iei pe Calea asta ( nu mai ştiu dacă am citit, am auzit sau , am visat asta ), aşa că nu m-am speriat şi nici măcar nu m-am minunat peste măsură, ci doar m-am bucurat de trăirile mele.
      Cât despre sferă, poate că ar trebui să creezi o relaţie cu această "formă geometrică" şi s-ar putea să descoperi lucruri surprinzătoare .
      Somn liniştit !

      Ștergere
    4. Multumesc Renna !Nu stiu ce am trait atunci,nu stiu cum se poate denumi,spre deosebire de tine eu nu pot sa-mi provoc starea aceea prin evocare,am incercat ,dar rezultatele seamana cu o umbra stearsa a ceva mult- mult mai cuprinzator .Poate ca Remer are dreptate,transmisiile au incetat dupa un timp ...a fost colosal,prima mea intalnire cu ceea ce este omul in straturile sale superioare,grozav ! Dincolo de momentele speciale ale transmisiei se prelingea peste mine ca o apa lina ,o fericire fara seaman care nu avea nicio explicatie,eram fericit fara motiv,eram fericit pur si simplu ! Ulterior,discutand cu un calugar despre acest gen de fericire,am aflat ca starea aceea este starea fireasca a omului eliberat de constrangerile materiei,de tare si traume-promisiunea lui Dumnezeu pentru oameni.Uneori imi trece prin minte ca e IMPARATIA despre care se spun atatea lucruri minunate,acolo am simtit pentru prima oara ce inseamna sa fii intreg,sa nu-ti lipseasca nimic,sa fii liber cu adevarat,sa fii pur si simplu...nu stiu,mi-e tare dor .
      Caut.Uneori imi vine sa scriu romane,alteori tasnesc poezii...

      Iubi-te-voi Doamne mereu,
      Asezat intre roua si cer
      Iti astern pod de flori,
      Curcubeu de culori,
      Eu sa urc,
      Iar Tu sa cobori,
      Sa traiesc implinit,sa iubesc,
      Si
      In taina,
      Nestiut de nimeni
      Sa sper.

      Ce nebunie - nu ?!- ce nebunie frumoasa ;sa descoperi in tine ceea ce ai cautat intotdeauna departe,tare departe !

      Marian

      Ștergere
    5. Ceea ce noi numim metaforă, este, de fapt, "limbajul" Spiritului.
      Şi ca să-ţi răspund (fiindcă tu ai să înţelegi că este doar un răspuns), am ales ceva din lucrările mele :
      "Am ţesut între noi cărări
      pe care ne plimbăm liberi
      şi oricâte zbateri ar avea fiecare
      se-ntoarce întotdeauna
      la cărările dintre noi
      pe cărările dintre noi
      vânturând fumuri
      care dispar nicăieri
      căci
      de fapt
      nici nu fuseseră fumuri
      erau doar cărările dintre noi
      pe care Iubirea
      umblă nestingherită
      ca un prunc
      care nu înţelege
      de ce-i trebuie veşminte
      ..................................
      orice-ar fi
      nu uita de cărările dintre noi
      ele sunt singurele drumuri
      care te conduc către casă
      unde tu te aştepţi pe tine
      cu masa plină de bunătăţi
      ..................................
      orice-ar fi
      nu uita..., să nu uiţi"
      (*L*)

      Ștergere
  15. Scuze de offtopic, Remer Ra.

    Am observat ca nu mai sunt comentariile la prima lege ( in tabul Legile lui Zamolxe de pe blog ). Nu stiu daca asa ai intentionat sau e doar o scapare, am vrut doar sa anunt.

    Am postat aici pentru ca acolo nu se mai poate posta.

    O saptamana luminoasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dle Remer Ra,
    Am o mica nelamurire.
    Am inteles ca trebuie respectata procedura de creare a sferei si plimbarea ei pe ruta Anahata-Sahasrara, dar nu imi dau seama daca trebuie sa facem si echilibrarea pe chakre, cu atentia pe fiecare chakra timp de max 1 minut inainte de crearea sferei.
    Plimbarea sferei pe ruta Anahata-Sahasrara va intari conexiunea inima-minte, conexiune de care avem nevoie pentru a crea din inima folosind si mintea. Este un exercitiu evolutiv. Imi place si il fac tot mai usor. Si echilibrare pe chakre mi se pare foarte eficienta. Eu foloseam in trecut incantatiile pentru fiecare chakra (lam, vam, ram, ... etc.) insa acestea energizeaza si nu-s prea potrivite seara cand imi fac eu meditatiile si conectarile. :)
    Daca avem de facut si echilibrare de 7 minute pe chakre, cand avem discutia cu corpul nostru? Facem echilibrare pe chakre si sfera apoi purtam discutia?! Purtam discutia si apoi facem echilibrarea si sfera?!
    Nu sunt sigura ca imi ajung toate sesiunile din luna martie pentru tot ce am de vindecat, dar Doamne-ajuta-ne! :)
    Multumesc anticipat pentru lamuriri!
    O zi senina tuturor!
    Si ne conectam diseara! :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar la prima sesiune (inainte de ora 20:20) se va face echilibrarea pe chakre. La cea de-a doua, inainte cu zece minute de transmisie (deci la ora 22), este indeajuns doar sa stam de vorba cu corpul nostru si sa-i spuneam cele 3 cuvinte "magice" (te iubesc, iarta-ma, iti multumesc)!

      Ștergere
  17. Îmmm... ce minune ! M-am uitat (pe mine) în transmisie şi am ieşit cu 5 minute mai târziu (dar n-aş fi ieşit nici atunci !)...
    În timp ce mă duşuiam pentru a doua traumă, am văzut ca un scaner care cobora încet în jos, făcând de mai multe ori acest lucru.
    La prima scanare, mi-am văzut capul de ... Lumină aurie (se distingea doar conturul, în rest era una cu Lumina în care mă scăldam). La a doua, M-am "Luminat până în dreptul Anahata. La a treia până la genunchi şi apoi după încă câteva (două-trei) m-am văzut pe de-a-ntregul de ... Lumină aurie.
    A fost şi "Doamna Violette" de câteva ori. În rest n-am văzut altceva (auzeam doar sunetul cascadei şi Lumina aurie în care m-am scăldat).
    Mulţumesc ! Mulţumesc ! Mulţumesc !
    p.s. asemenea trăiri, vreau în fiecare zi , dar sunt recunoscătoare pentru ceea ce primesc, atât cât primesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat ! Reconfortant ! Cald ! Şi superlativile ar putea continua...
      Vă mulţumesc din toată inima prieteni pleiadieni şi Remer Ra ! Pur şi simplu vă iubesc !
      Am avut în vedere o scolioză care nu ştiu când s-a instalat (deci am lucrat pe coloană, prima dată).
      M-am întins pentru prima oară, de când particip la transmisii (în general le fac şezând).
      M-a cuprins un soi de somnolenţă (acum mi-e atât de somn, cum nu mi-a fost de multă vreme, la ora asta).
      M-am văzut la ţară, pe uţiţa care ducea la casa unui unchi (frate cu tata). Era iarnă şi zăpada avea vreo 40 de cm. Unchiul avea casa la marginea satului, pe o colină (pe pământul bunicului meu).
      Îmi amintesc că , mergeam acolo uneori la săniuş (arar, fiindcă era cam departe).
      În această viziune, nu înţelegeam ce vârstă am, dar mi s-a transmis că aveam până în şapte ani. Nu-mi amintesc acel moment, dar am înţeles cumva, că atunci am căzut şi că atunci s-a produs ceva la coloană.
      Apoi, am văzut clar, foarte multe chipuri deasupra mea (adică, ca şi cum eu eram întinsă şi oamenii aceia se aplecau să mă privească) . Erau şi femei şi bărbaţi, dar nu le vedeam decât chipul : era un incaş, o tânără din exttremul orient (China, Japonia, Coreea, etc) şi alte câteva chipuri. Am văzut asta în două reprize.
      În a doua etapă (celelalte 10 minute), totul s-a petrecut într-o stare de Pace adâncă. Fără viziuni; doar nişte şoapte din care n-am înţeles nimic.
      Nu m-am "săturat"! Aş mai fi vrut, dar vă mulţumesc, fiindcă e MINUNAT !
      Pentru sceptici ; cei care cred că este "pură imaginaţie" , fără valoare, le adresez următorul mesaj : FACEŢI CEVA UTIL CU IMAGINAŢIA VOASTRĂ, FIINDCĂ TOT CE CONTEAZĂ, SUNT EFECTELE PE CARE LE ARE ASUPRA FIECĂRUIA (şi să nu credeţi că Omului i-a fost dată vreo funcţie/capacitate/facultate, de amorul artei ... ! )!
      Mi-aminte

      Ștergere
    2. Renna,ce,,stufoasa ,,esti,mama ce stufoasa,comentarii fluviu,parca ti-ai propus sa ne tragi pe toti de mot in sus ,si sa demonstrezi imposibilul...usor ca ne dai pe jos !Glumesc,e treaba ta cum alegi sa te manifesti,eu doar ma amuz - n- am mai vazut de mult atata energie,parca suntem in carusel !
      Vreau sa-ti spun ceva - scolioza se poate rezolva prin torsiuni de coloana,e o procedura din Osteoterapie.Doare putin dar face minuni.Din cate stiu eu primele rezultate apar in cateva zile.Dumnezeu cu tine .Acum ,ca tot ai ajuns la cauzele subtile,foarte probabil vei putea sa rezolvi si problema fizica.Numai sa nu te duci ca furtuna la Osteopat...sa intri usurel !

      Multa sanatate !
      Marian

      Ștergere
    3. "Stufoasă" ... (?L?)
      Ce să fac dacă lăsaţi afară doar ..."moţul" ?! V-apuc şi eu de unde pot, fiindcă NIMENI NU POATE FACE PREA MULŢI PAŞI ÎNAINTE , DE UNUL SINGUR .
      Cum ar fi, să te duci spoit în Lumină în faţa lui Dumnezeu şi când o să te-ntrebe "unde-i mă frac´tu Cutare?" ? ce-i spui ? îm?
      "Păi să vezi Doamne că lui (adică,lui "Cutare") i se mai vedea doar moţul, că era tot băgat în mocirlă şi eu n-aveam vreme să-l scot, că trebuia să evoluez. Şi iată-mă-s gata evoluat acili-şa." zici tu de colo.
      Şi Dumnezeu zice " Păi eşti incomplet. Ai venit la mine cu doar doi atomi din vârful nasului. Dar restul din tine unde-i ? Du-te fuguţa înapoi şi după încă o viaţă o să te aducă, strănepoţii lui Cutare pe tine aici sus."
      EU SUNT ÎN VOI ŞI VOI ÎN MINE; SEPARAREA E DOAR ILUZIE. E ca şi cum ai pleca la şcoală, lăsându-ţi acasă o parte a corpului (alege tu care să fie aia) ..., sau la dans , fără picioare (sigur că o vreme poţi dansa în mâini, dar eşti obligat să te opreşti la un moment dat , fiindcă nu eşti TOT/complet,acolo.).
      În concluzie, EVOLUŢIA înseamnă CONTINUITATE şi asta priveşte ÎNTREGUL; ei (evoluţiei) nu-i pasă de individ, căci nu cunoaşte aşa un termen.
      Ştii ? ai văzut doi oameni valsând ? Presupun că da. Valsul este o spirală amplă...
      Crezi că "Valsul" începe acolo unde dansatorii fac primii paşi şi se termină odată cu muzica? Aş ! Spirala continuă şi atinge (cel puţin ) tot universul, iar când se apropie de un punct de pe Terra, ea singură atrage doi dansatori care s-o manifeste în plan fizic, după care iarăşi ia Universul la valsat. He-hei! e grea "geografia" ... !
      Mulţam pentru gând (în ceea ce priveşte scolioza) ! Dar am văzut atâţia mecanici auto în cabinetele medicale, încât aştept un click, dacă tot e, să intru la "lucru mecanic" (de care mă cam feresc, aşteptând o ... metaforă, ceva...).

      Ștergere
    4. Aparent e ,,mecanica'',doar aparent .Coloana e Axa Vietii.Holistica.Curburile ,discurile ,nervii,cartilajele,vasele,functiile,au corespondent interior,totul e legat de tot.O vertebra,sau un grup,e legata de functionarea unui organ,organul de o glanda,glanda ...nu mai stiu de ce...parca de o Chakras,ajungem la nadis-uri,la Prana,Apana...ajungem la om in omenie,la destin poate/zic si eu/nu e chiar-chiar asa de simplu si direct,dar cand te ridici de acolo esti alt om,respiri parca alt aer...pe probate,am fost,am vazut,stiu cum e.M-am si indragostit. De metoda.A fost un timp cand...cum ii prindeam pe cate unii cum ii ,,trozneam'' de le sareau capacele/am vazut ca tu ai un obicei ciudat;cum ii prinzi pe cate unii cum ii ,,tabacesti'' de le merg fulgii/nu-i mai tabaci;indragosteste-te si tu si ,,trozneste-i''..e mult mai elegant/
      Nu-ti fa probleme cu ,,mecanicii auto'' /daca ceea ce ai ,,vazut'' tu la sanius e vazut bine nu fantezist,atunci e imposibil sa dai peste ei,o sa te indrume Ingerii.
      Si...am cam vrut sa spun..dar nu stiam cum sa spun ,nici acum nu stiu,dar o sa spun ;si nu te mai da mare ca ne tragi de mot,poti sa ai surprize de proportii aproape biblice...nimeni nu e doar ceea ce pare ca e ,sunt multi pe aici care sunt cu mult deasupra la mucosi ca mine si ca tine..pe cuvant/Nimeni nu stie cu cine vorbeste,nimeni nu stie cu ce misiune a venit celalalt,cate vieti de lucru pe brangi la cristalul din el ,are in spate...poate nu are viziuni,ca tine,nu vede aure,nu primeste mesaje/poate parea tantalau in esotericale...Stii ceva,m-am tot gandit la capacitatile tale,sunt convins ca.pe langa o parte de pura fictiune dupa care te conduci,e si ceva solid acolo,e mult grau..vreau sa te intreb ce crezi tu ca e Dar si ce crezi ca e ispita,care e diferenta dintre ele /

      Zi buna/

      Marian

      P.S.Ai evocat ,,dusurile''de la t/le-ai creat tu / Te intreb pentru ca eu nu le-am evocat si nu au venit...

      Ștergere
    5. Apreciez sinceritatea la Om , atunci când e sinceritate (aşa cum e la tine), dar, nu acord valoare REACŢIILOR care se nasc din frustrări (pe acestea din urmă le combat eu, fiindcă le SIMT).
      Chestia cu "moţul" am preluat-o de la tine (vezi comentariul tău de mai sus) şi tot în glumă, fiindcă simţul umorului este o caracteristică a omului cu un anumit grad de evoluţie)
      Ştiu că nu crezi că "mă dau mare" şi mai ştiu că n-ai găsit cuvintele potrivite, ca să-mi spui un lucru firesc, adică, că , fiindcă n-ai experimentat anumite lucruri despre care vorbesc, îţi este greu să înţelegi dacă ele sunt adevăr sau iluzie; o parte din tine ar vrea să fie adevăr, iar cealaltă se îndoieşte. Nu-i bai, fiindcă aceste lucruri se întâmplă firesc doar până la proba contrarie; natura noastră de fiinţe întrupate în materie coboară până acolo unde nevoia de probare pare a fi o necesitate. Dar nu e şi o spun tot din experienţă - DACĂ SIMŢI, CREZI; DACĂ NU, CAUŢI PROBE PALPABILE care oricum sunt iluzorii (câtă risipă de timp şi energie, nu?).
      Realitatea e că, ne este frică de experimente (oricum ai întoarce, frica provoacă toate neplăcerileşi mu-ulte rătăciri).
      Diferenţa dintre ficţiune şi viziune, stă în SIMŢIRE. Fiindcă, una e să creezi nişte scenarii din elemente compuse pe care le aduni meticulos ca să armonizeze între ele şi să creeze o structură artificială şi alta e să VEZI-SIMŢI-TRĂIEŞTI cu toată fiinţa, din mijlocul spaţiului respectiv , adică 3D (dacă ne raportăm la acest spaţiu, fiindcă mintea se agaţă tot de simbolurile pe care le are înregistrate 3D) .
      Când e ficţiune, eşti înafara acelui spaţiu, un fel de creator-spectator (2D). Când e viziune, eşti actorul principal şi din tine, prin tine şi în raport cu tine, se creează spaţiul acela de dinafara ta, cu toate elementele lui (adică tu eşti punctul din care ţâşnesc toate razele care creează cercul).
      Am peste 100 de kilograme de manuscrise în care mi-am descris "paşii" cu toate experienţele şi raţionamentele, etc. şi ca să înţelegă cineva din câteva cuvinte, cum am ajuns eu la anumite GÂNDURI-VIZIUNI-SIMŢIRI-TRĂIRI este mai greu, dacă persoana aceea este lipsită de cunoaştere şi mai ales experienţe TRĂITE.
      Ca să vezi că, ŞTIU că între noi sunt unii mai ÎNALŢI ca mine (deşi nu par) , am să-ţi spun că i-am descoperit îndrumându-i, dar am învăţat în timp să-i simt sau să-i descopăr printre cuvintele lor . Aceştia se împart în două categorii : unii cărora le lipsea doar un impuls ca să ţâşnească şi care acum îmi servesc ei, mie drept îndrumători ; şi alţii care se zbat cu provocări atât de adânci , exact pe măsura Înălţimii cu care ei au venit prin naşterea, în trup fizic (cu aceştia e greu de lucrat, fiindcă ego-ul le-a confiscat puterea şi o foloseşte în zona lui de manifestare; acestora le fac eu "duşuri reci").
      Câtă vreme, privim la noi înşine în mod separat, totdeauna vom privi eronat la ceea ce vine din locul pe care-l numim "înafara" noastră. Dar dacă ne percepem a fi UNA, atunci înţelegem că tot ce pare a veni din exterior, este de fapt un impuls din noi înşine.
      Chiar dacă sunt destui care interpretează greşit ceea ce scriu (aşa văd ei din zona în care se află), eu ŞTIU că sunt unii care nu trebuie decât să-şi amintească aceste lucruri (acestora li se pare că mă tolerează , însă meditează la ceea ce spun) şi mai sunt unii care le ştiu deja (aceştia, fie îmi întăresc spusele, fie tac - în funcţie de misiunea lor).
      voi continua

      Ștergere
    6. TOT-UL. Este elementul pe care să-l avem permanent în minte orice-am face.
      Dacă eşti ancorat în TOT, ceea ce te traversează (cu ceea ce vii în contact ca şi informaţie) curge firesc şi merită TOATĂ ATENŢIA fiindcă nu din întâmplare vine. Dar dacă trăieşti în separare de TOT (dacă te izolezi ca într-o sferă unde îţi faci singur "legile") , informaţia (toată sau parţială) care vine din TOT sau din alte "sfere" (în care şi alţii se izolează) este de cele mai multe ori în opoziţie cu "legile" proprii şi asta poate părea un soi de ofensă.
      Am mai spus şi cu alte ocazii că, există o mare diferenţă între ACŢIUNE şi REACŢIUNE (n-am să explic diferenţa dintre aceste manifestări, presupunând că le cunoaşteţi ; dacă nu, le va veni rândul şi lor). Deci, atunci când te afli în opoziţie , dar la polul negativ. REACŢIONEZI. Dacă eşti poziţionat la polul pozitiv, ACŢIONEZI.
      Acţiunea şi reacţiunea ca şi manifestări, arată locul în care eşti (polul).
      Oamenii se pot afla în 3 poziţii generale : 1 - polul pozitiv; 2- polul negativ ; 3- "navetiştii" (care pendulează între cei doi poli).
      Polul pozitiv face parte din TOT, are şi deschide uşi către FIRESCUL care se manifestă în conformitate cu "Legile Universale" şi dacă luăm ca intrument "imaginea" lucrurilor, ea este percepută din poziţia "în picioare" - poziţie normală în asemenea condiţii.
      Polul negativ nu ţine cont de "legi" (el îşi face acum o lege, după care îşi face altă lege, aşa cum are chef sau interes "creatorul" aflat în acest spaţiu, motiv pentru care în acest spaţiu nu este ordine şi armonie niciodată, iar imaginea PARE că suferă modificări de poziţie. Aici Omul are percepţia asupra lucrurilor, răsturnată, ca şi cum ar sta în cap.
      Doi oameni aflaţi la poli diferiţi, o percepţii diametral-opuse asupra aceleiaşi imagini. Realitatea e că imaginile nu-şi schimbă nici forma, nici poziţia, ci doar Omul le percepe diferit, fiindcă el are libertatea de a alege să stea în picioare sau în cap.
      Această libertate de a alege (liberul arbitru) îi oferă Omului posibilitatea de a explora şi... (Atenţie!) EXTINDE spaţiul de la polul negativ, iar aceasta se numeşte ISPITĂ.
      Adică Omul este tentat să creeze/exploreze/extindă un spaţiu pe care vrea să-l sutragă de sub "Legile Universale" şi să-şi facă propriile reguli.
      Chiar dacă tu zici : "sunt convins ca.pe langa o parte de pura fictiune dupa care te conduci,e si ceva solid acolo,e mult grau", eu vin şi-ţi spun că sunt atât de RECUNOSCĂTOARE pentru faptul că Dumnezeu S-a INVESTIT în mine, încât nu L-aş irosi pe EL în "ficţiune". ESTE MULTĂ RESPONSABILITATE ÎN IUBIRE.
      Aşadar, acolo unde nu SIMT Adevărul, după cum superb spune Lucian Blaga în poezia "Fântânile" (este o poezie mai adâncă de cât orice fântână şi regret că nu mai am spaţiu s-o postez pe toată) : "Sapă numai, sapă, sapă, / până dai de stele-n apă" , aşa şi eu sap până găsesc (şi aici ghizii mei de deasupra sau întrupaţi, au meritul lor, fiindcă totdeauna îmi răspund întrebărilor, frământărilor). Şi niciodată nu emit păreri dacă, ele sunt reflexia unor jumătăţi de Adevăruri pe care le-am SIMŢIT. Ci, doar când VĂD-SIMT o structură, abia atunci vorbesc despre ea.
      Fiecare, dintre cei care citesc ceea ce scriu, are libertate să interpreteze din unghiul prin care priveşte. Dar, când văd că cineva se înţepeneşte în acel unghi şi începe a striga tare că el nu vede ce-i spun eu şi că bat câmpii, îl invit pe acela, mai mult sau mai puţin elegant (în funcţie de "limba" lui) la o călătorie de 360 de grade, în jurul acelui aspect. Însă el nu vrea să călătorească, ci doar vrea să strige... şi-atunci îi spun adevărul -anume că e bolnav de LENE (eu ştiind deja că va încerca iar să-mi sară în cap, dar fără succes, fiindcă unghiul lui a fost deja vizitat de mine şi mă aflu prea departe ca să mă poată atinge).
      Cât despre "duşuri" , te referi la duşurile din meditaţii, sau la "băile de Lumină" pe care le facem luna aceasta ?

      Ștergere
    7. ,,Cand te-ai urcat pe tigru e mai bine sa stai jos''...Joci pe cai mari,Renna,mari de tot/Daca ai crede in mine ,cel putin pe jumatate din cat cred eu in tine,te-as invita intr-o calatorie ,de data asta cu adevarat interioara.Viziunile,cat ar parea ele de interioare ,tot exterioare sunt/Si mesajele,si...sunt exterioare.Dupa parerea mea singura calatorie interioara care merita intr-adevar toata atentia noastra este spre izvorul care aduce in manifestare celelalte calatorii ,care le face posibile.Samburele.E un drum lung,plin de peripetii si spaime ingrozitoare,dar si de o frumusete fara egal/
      ,,In spatele unor usi omul asteapta sa straluceasca,nu merge mai departe''
      DAR este cand ai trecut de usa,ispita este pana la usa...Usa...ce e usa/
      Acum,sa nu pui la inima chiar tot ce spun eu - ti-am mai zis -nu sunt usa de biserica si nu zic litere de lege,ba ,uneori,chiar am apucaturi ciudate/Azi,de exemplu,m-am apucat sa strang rame ...cand ploua tare ies din pamant ,cauta refugiu pe cimentul incintei unde imi fac eu serviciul.Daca nu le strang sa le asez undeva sus pe iarba uscata,mor; suprafata betonata e e prea mare pentru puterile lor ,nu au nicio sansa,nu mai pot ajunge la pamant reavan/Si strangeam rame...reci,pustiite de alergare si framantari,si le simteam cum se bucura de caldura palmelor ,cumva parca imi multumeau,si ma gandeam ca ceva e tare in neregula cu lumea noastra,nu e firesc atata suferinta/ Unde am gresit,ce e de facut/Ma gandeam la Maestri,la Omraam,la...pe Omraam il iubesc cel mai tare.Toti ne-au vorbit de gesturi simple, de faptul ca tot ceea ce facem are corespondent in interior,si ma gandeam ce sunt ramele,ce fac,ce e pamantul,cum e sa fie afanat,ce e cu semintele...si ma gandeam asa,si mi-a aparut deodata Omraam..zice - Bai,gata ,da-o incolo...Le stransesem pe toate/
      Cred ca Blaga zicea sa lucram la personalitate.Se poate sa fi vorbit si despre efortul de creatie,momentul in care ajungi sa aduci forma exterioara la cristalin...o sa citesc poezia/


      LA MULTI ANI DE 8 MARTIE,tie si tuturor /

      Marian

      Ștergere
    8. Mulţumesc pentru urare, pentru recomandările şi informaţiile despre coloana vertebrale dar, şi pentru răspuns !
      Ca să-ţi răspund, trebuie s-o iau pe căprării:
      1- Cine-i tigrul aici ? că nu văd niciunul şi oricum, atunci când mă gândesc la animale, eu ştiu că reacţiile lor fioroase sunt reflexiile sentimentelor oamenilor care se află în preajma lor.
      Animalele, pe lângă celelalte programe, mai au unul pe care-l ignorăm - programul prin care ele, ne recunosc pe noi oamenii drept stăpâni ai lor şi prin care se supun nouă. Însă, ca să se întâmple acest lucru, întâi trebuie să conştientizăm noi acest lucru, apoi să dobândim starea necesară. Dar noi , oamenii, nu ştim ceea ce înseamnă a fi "stăpân", fiindcă am învăţat că stăpânul e cel care dispune şi abuzează de ceilalţi.
      2 - Eu nu "joc". Eu TRĂIESC !
      3 - "Căi mari" ? NU. Sunt doar Căile care mi se deschid şi nu le consider mari sau mici, fiindcă nu îmi mai este frică să păşesc dincolo de o uşă. De ce ? Fiindcă am renunţat a încerca să controlez eu totul şi astfel am dobândit ÎNCREDERE. În cine ? În mine.
      Încrederea în mine vine cu multe daruri, sub formă de unelte de "detecţie" - simţurile mele s-au dezvoltat în multe direcţii (nu în toate, dar nu mă opreşte nimeni să lucrez mai departe !).
      Eu nu mă simt STRĂINĂ în mine, ci SUNT ACASĂ. Admit că Sinele meu Înalt este esenţa a ceea ce EU SUNT şi este de sorginte DIVINĂ. Şi mai admit că, Sinele meu este ca o Floare de Lotus, a cărui petale TRĂIESC în diverse spaţii/planuri/dimensiuni, iar eu cea de aici , sunt doar ouna din aceste petale.
      Când am conştientizat asta, mi-a fost mult mai simplu să dau de Mine, cea din straturile superioare şi fiindcă am învăţat să mă IUBESC, contactele între MIne şi Mine s-au realizat şi mai uşor.
      Ascensiunea mea, este una care nu m-a supus unor la "tehnici" rigide cu nume în care rişti să-ţi rupi limba (şi nu numai) , ci toate îndrumările le-am primit în vis, o singură dată clar audiţie, scrieri automate şi lecţiile de viaţă de la firul ierbii.
      Lucrurile de care ţin cont permanent, sunt "Legile şi Principiile Universale" şi faptul că sunt o parte din TOT; Am conştiinţa a ceea ce înseamnă "DUMNEZEU EU SUNT" ; "EU SUNT PARTE A MINŢII UNIVERSALE".
      Unii cred că aceste lucruri nu contează, însă eu,pe deplin responsabilă vă spun că, ele au inimaginabile efecte.
      Eu am conştiinţa faptului că , "EU SUNT HRISTOS-FIUL UNIC AL LUI DUMNEZEU-UNA CU TATĂL". Încearcă să conştientizezi şi tu asta şi ai să-i simţi efectul. Desigur că, nu uit niciodată de ECHILIBRU. Fiindcă PUTEREA ESTE ÎN NOI, dar ea poate fi folosită de ego.
      Iată la ce ne este de folos Echilibrul.
      4 - "Spaimele" există doar până dai de tine şi ele sunt creaţia omului de sub stăpânirea ego-ului. Când m-am săturat să mă tem, am hotărât într-o zi "Cine este o amărâtă de frică, în comparaţie cu Spiritul meu care s-a născut din Dumnezeu". Atunci ştii ce s-a întâmplat, Spiritul meu mi-a Luminat câmpul mental (l-am vizualizat ca pe un lac limpede-cristalin) şi nu se mai vedea nici o umbră. Tot atunci am înţeles că, întunericul nu fuge niciunde, atunci când aprinzi Lumina, ci este înglobat în ea şi transformat în ceea ce a fost el la început - tot Lumină.
      DECI, ŢINE PERMANENT LUMINA APRINSĂ ŞI EA TRANSFORMĂ TOTUL.
      urmează...

      Ștergere
    9. 5 - Călătoria la care invit eu în comentariul de mai sus, nu este o călătorie interioară ci ea se aplică şi în plan fizic (în exterior).
      Spre exemplu, avem o problemă care necesită o rezolvare ; plasăm problema într-un punct şi începem a ne roti în jurul ei, în cel puţin 360 de grade (cât are cercul pe care-l descrie călătoria noastră în jurul acelui aspect). Numai aşa putem spune că, privind prin toate unghiurile de vedere, l-am aflat pe cel bun, adevărat, practic, etc.
      Dar dacă ne înţepenim într-un singur unghi şi avem pretenţia că este cel drept, atunci suntem departe de a avea cunoaştere.
      6 - Eşti prea scrupulos, după ce eşti impulsiv şi n-ai încredere în ceea ce afirmi. N-am ce să pun la inimă fiindcă îmi dau seama că te afli în realităţi paralele de unde arunci câte-o minge dar nereuşind să te desprinzi cu totul dintr-o realitate, atunci când treci în alta. Ceea ce-mi place mie foarte mult la tine, este fabuloasa ta capacitate de procesare a informaţiei şi gata - te iubesc şi-atât !
      7 - Râmele . Ca să vezi cât de denaturaţi suntem, atunci când privim lucrurile din unghiuri nepotrivite , şi spunem despre noi că suntem ciudaţi atunci când suntem normali, am să citez (din m,emorie" din lucrarea "Fauna României" (îţi sugerez s-o cauţi şi ai să te îndrăgosteşti de animale) a marelui profesor Ion Simionescu : "Râma (Lumbricus terrestris) este viermele cel mai cunoscut din toată lumea şi ea duce ponosul neamurilor lui stricătoare, fiind nesocotit, deşi este unul din ajutoarele cele mai de preţ chiar pentru răspândirea civilizaţiei omeneşti.
      râma este cea mai bună pildă din natură despre ceea ce înseamnă modestie, împlinire a datoriei fără să crâcnească, fără a aştepta recunoştinţă sau răsplată"
      Şi mai adaug eu despre Râmă, faptul că ea nu are conştiinţă individuală. Chiar dacă este ruptă în bucăţi, ea nu moare, ci trăieşte mai departe ca şi râmă împărţită în mai multe segmente (numai oamenii o percep ca şi "mai multe râme" dar de fapt ea îşi continuă lucrarea pe care o are, ca una singură, nu ca un grup, fiindcă ea n-are ego care să-i pretindă a se considera o râmă mai cu moţ în raport cu altele ).
      Râma este, deci, o mare lecţie pentru omenire şi iată că tu ai salvat această lecţie .
      Numai aceste câteva cuvinte despre acestă minune şi ar trebui să te facă să înţelegi nomalitatea gestului pe care l-ai făcut.
      Iată-te ! EŞTI MARE ,dar nu ştii (că tot îmi spuneai de unii care sunt mai mari ca noi )!
      Să fii binecuvântat!

      Ștergere
    10. Iată "Fântânile" lui Lucian Blaga şi-ai să vezi că n-are nici o treabă cu personalitatea (cu personalitatea facem altă confuzie, dar poate vom vorbi şi despre asta într-o zi când se va coace şi asta).
      "Sapă, frate, sapă, sapă,
      până când vei da de apă.
      Ctitor fii fântânilor, ce
      gura, inima ne-adapă.

      Prinde tu-n adânc izvoare -
      de subt strat stihie blândă.
      Să se-aleagă din argilă
      ochiuri lucii, de izbândă.

      Călători cu turme vie
      să se-aplece, să se mire
      de atâta adâncime
      şi de basmele din fire.

      Să se curme-n piept cuvântul,
      când s-arată că pământul
      stele şi-năuntru are -
      nu numai deasupra-n zare.

      Osteneşte-te-n amiază
      să aduni răsplată dreaptă.
      O privelişte de noapte
      negrăită te aşteaptă.

      Zodii sunt şi jos subt ţară,
      fă-le numai să răsară.
      Sapă numai, sapă, sapă,
      până dai de stele-n apă."
      p.s. Dacă te duci în adâncul "Fântânilor" lui Blaga, plecând în meditaţie de la poezia aceasta, poţi scrie uşor două-trei volume, în urma experienţelor trăite.

      Ștergere
    11. Ma dau batut.E posibil sa fie scrisa in mai multe ,,chei '',nu stiu cum se poate face lucrul asta ,dar sunt convins ca se poate face.Sau,cine stie,poate el a scris asa cum i-au venit cuvintele,iar noi vedem ce ne pricepem sa vedem.
      Si sa nu-mi mai dai citate despre ca rama e Limbricus nu stiu cum ,si ca e viermele nu stiu cum...cine zicea asta habar nu avea ce zice - sa se hotarasca /ori e ceva minunat, ori e Limbricus;una cu alta nu se pupa.Si,,,mai,Renna,mai,nu mai folosi cuvinte mari pentru ,,nebunii'' marunte,ne facem de bacanie ;nu salvez lectii pentru omenire,nu sunt mare...stiu eu foarte bine cate parale fac...s-a intamplat sa ma doara,se intampla destul de des,nu e semn de salvare,e semn ca trebuie facut ceva ,e o raspantie nu o implinire,ne plang sufletele/nu o da in cocolosire ca nu mai merge,nu sunt toate cu flori....Trebuie sa le facem ...iar eu ma bucur sa stiu ca si tu te-ai pornit.

      Dumnezeu cu noi !

      Marian

      Ștergere
    12. Iarăşi imaginea răsturnată din polul negativ ... ! Minimalizăm lucrurile IMPORTANTE şi le acordăm importanţă celor fără pic de valoare.
      Treci "graniţa", Marian, şi ai să vezi şi tu ceea ce văd eu ; şi chiar mai mult decât atât.

      Ștergere
    13. Trec,nu te grabi,astept doar sa-mi spui unde mergem ! Ma duci unde se vede si cum suntem si cum am putea sa fim ? Mai vreau sa-mi vad si toate greselile,mai vreau sa stiu si cauzele,si mai vreau sa stiu si pe unde scot acum camasa,si-l mai vreau si pe tata sa-mi traga o mama de bataie,si o mai vreau si pe mama sa ma mngaie pe crestet...si mai vreau si-o bere ! Uite-asa ! Astea se vad in ceea ce vezi tu ? Daca nu se vad...unde mergem ?!

      Marian

      Ștergere
    14. :))) tare simpatic Marian , ma gandeam la o "cheie", daca tot suntem bagati in poezie iata una care are multe "chei"

      Multe flori sunt, dar puţine
      Rod în lume o să poarte,
      Toate bat la poarta vieţii,
      Dar se scutur multe moarte.

      E uşor a scrie versuri
      Când nimic nu ai a spune,
      Înşirând cuvinte goale
      Ce din coadă au să sune.

      Dar când inima-ţi frământă
      Doruri vii şi patimi multe,
      Ş-a lor glasuri a ta minte
      Stă pe toate să le-asculte,

      Ca şi flori în poarta vieţii
      Bat la porţile gândirii,
      Toate cer intrare-n lume,
      Cer veştmintele vorbirii.

      Pentru-a tale proprii patimi,
      Pentru propria-ţi viaţă,
      Unde ai judecătorii,
      Ne'nduraţii ochi de gheaţă?

      Ah! atuncea ţi se pare
      Că pe cap îţi cade cerul:
      Unde vei găsi cuvântul
      Ce exprimă adevărul?

      Critici voi, cu flori deşerte,
      Care roade n-aţi adus -
      E uşor a scrie versuri
      Când nimic nu aï de spus.
      (M.Eminescu)

      Dle Remer ra pe cand prevezi o noua postare ?Astept seara de maine cu nerabdare pentru ca urmare acestor transmisii cu siguranta am eliberat multa energie tulbure , ma simpt altfel, ,obosita si bucuroasa ca pot in sfarsit sa-i " vad" si sa fiu "vazuta" de semenii mei, Adica simpt ca s-a produs o schimbare in ceea ce priveste modul de comunicare la nivel subtil..., Asa ca nu doar ochii fizici ,ci si ochii interiori au inceput sa se deschida incetisor dar sigur....Sper sa vad tot ceea ce-mi este necesar si util in aceasta intrupare

      O seara fantastica tuturor... de pe acest blog pe care il urmaresc cu mult drag
      Elena I

      Ștergere
    15. 1 TU trebuie să simţi unde mergi, fiindcă vei "auzi chemarea". Dar , strada pe care eşti tu uneori, nu duce nicăieri. Însă nu trebuie să te DUCĂ cineva (cineva-ul ăla doar ţi-o arată).
      Cum să-ţi spun unde mergem, dacă uneori alegem direcţii diametral opuse (fiindcă tu vezi altceva în direcţia în care te-ndrepţi) ?
      2 Lasă-te să fii aşa cum eşti şi nu încerca să devii "ceva", sau "cineva". Fiindcă ceva sau cineva are nevoie de raportare la altceva şi la altcineva, dacă nu ştie cine este el.
      Primul lucru pe care îl face un om care vrea să înainteze pe o direcţie bună, este să se înscrie pe un drum. Apoi, să dea jos bagajele pe care le cară inutil, ca să facă loc Darurilor care îl aşteaptă pe drumul acela.
      3 Greşelile. Aşa cum cuvintele au mai multe forme care derivă din aceeaşi rădăcină, aşa e şi cu greşelile. O singură greşeală-rădăcină naşte/dezvoltă câtamai copacul de greşeli, cu multe braţe, frunze şi flori (şi el se tot dezvoltă). Totul e, să le găseşti rădăcinile. Dacă ai dat peste o rădăcină, o smulgi şi cade tot copacul, după care trebuie ai gijă să nu mai fi rămas vreun rest, din care să de-a vreun vlăstar...
      Orientativ, te duci la cele "zece porunci" şi vezi pe care le-ai încălcat ; te-ntorci înapoi în timp şi vezi pe unde găseşti un început semnificativ, apoi o iei pe fir şi ai să vezi că le-ai tot repetat.
      4 Ataşamentele.
      Lasă-l pe tata şi pe mama (şi pe mai ştiu eu cine), atunci când vrei să creşti, fiindcă acesta este un proces în care eşti implicat doar tu cu tine.
      5 Plăcerile.
      Câtă vreme sunt plăceri şi nu vicii sau obişnuinţe, nu uita nici o clipă că tu eşti doar Înger-întrupat şi nu Înger.
      Oamenii sunt Fiinţe de Lumină, din esenţa lor subtilă de cea mai curată formă şi până în planul grosier , la talpa care simte asprimea ţărânei.
      Cei care se cred evoluaţi şi se plasează suspendaţi pe un nor, încercând să-şi manifeste Viaţa în plan fizic, îşi creează o fisură serioasă între ei şi planul fizic, dar şi între celelalte planuri, fiindcă noi am venit să gustăm ţărână cu talpa piciorului şi nu să observăm ţărâna în stare de meditaţie sau prin viziuni şi revelaţii . "Dă-i Cezarului ce-i al Cezarului şi Lui Hristos , ce-i al Lui Hristos" zice Iisus.
      Eu pot să văd (câte ceva) în diferite planuri pentru că am învăţat să călătoresc prin ele, dar n-am uitat că în această trecere pe-aici am un corp în care să mă manifest şi de care trebuie să am grijă ( e adevărat că am învăţat asta mai târziu, dar acum că ştiu, nu mai pot face pe ignoranta) şi că misiunea mea este în acest plan.
      6 Unde mergem ? Fiecare acolo unde simte chemare. Însă, practic, nu plecăm nicăieri înafara noastră. Totul se petrece în noi înşine.
      Dacă vrei să înţelegi cam ce înseamnă să-ţi ridici vibraţia, imaginează-ţi că rămâi până în iulie, îmbrăcat cu hainele de iarnă şi vine unul şi zice " Măăăă ! tu nu simţi că-s patruj´ de grade afară ? ia-ţi şi tu o cămeşă de in ."
      Şi dacă faci un efort să-ţi iei o "cămeşă de in", ai să simţi că zbori, aşa de uşor te simţi... ; aşa şi cu evoluţia ... o iei încet şi mai dai jos câte-o haină care te îngreunează, până simţi că zbori (că dacă tot poţi să zbori, mai contează unde ...!? tot Cerul e-al tău şi te duci unde pofteşti !

      Ștergere
    16. Elena,tu esti si mai simpatica...vreti sa visez chei la noapte !?Azi am niste clape care nu merg ; nu stiu ce a vrut sa spuna Eminescu...

      Zi buna

      Ștergere
    17. Renna,nu o cocolosi ,nu e ca la carte ,nu e din carti,e pe bune...stii atat de multe ca mi-e imposibil sa cred ca nu ai inteles ce te intrebam eu ! Ai trecut prin iad ? Ti-ai vazut orgoliul,frica,neputinta,marsavia,ti-au curs regretele,te-au asaltat resentimentele,te-ai rupt si te-ai sfaramat pana la pierzanie cu ochii atintiti la cer cersind indurare ani si ani la rand,intr-un proces de constiinta infiorator ? Cand imi spui sa trec granita,sa adopt punctul tau de vedere,te faci Calauza ! Ce te califica ? Nu ce cursuri, nu ce realizari si succese ,nu ce simturi deschise,nu cate viziuni ; ce rani ? Urmele vindecarii in pasii tai prin lume ,si merg cu tine si-n gaura de sarpe.


      Marian

      Ștergere
    18. :)) tare asta cu clapele Marian.. nu te cunosc dar ai un umor fin. Sper ca nu te-am suparat cu cheile lui Eminescu ,dar asta am simti ca trebuie sa-ti spun ... poate ca de fapt nu aveam nici eu nimic a spune ,vorba poetului..... .
      Sa ai o zi super si toate clapele sa-ti mearga !:)
      Elena I

      Ștergere
    19. Marian, dacă asta te face să te simţi mai bine, am să-ţi spun că am patruzeci (şi ceva) de ani pământeni de răni, vreo 46 de ani de experienţe conştientizate, vreo 20 de ani de cercetări.
      Îţi mai spun o singură dată - EU NU VORBESC DIN CĂRŢI .
      Am văzut toate cele şi am şi scris (poate, chiar mai mult decât trebuia) , dar nu pot să mă ţin după tine cu toate poveştile mele, doar pentru că din când în când, ai tu nevoie de dovezi. Dacă nu aş fi trăit aceste lucruri, n-aş fi putut să te înţeleg, dar uneori tu nu vrei să fii înţeles, ci vrei să fii victimă.
      Nu te plâng, fiindcă ai putere. Iar eu, puterea asta o văd printr-o uşă pe care tu nu ştii c-o ai.
      Şi nu te iau nicăieri cu mine, că eşti o pacoste ! Iar dacă te hotărăşti vreodată să mă urmezi, te dau în judecată pentru hărţuire.
      Acum că ştii, poate că te-ai liniştit .
      Hai s-auzim că ai un weekend vesel !

      Ștergere
    20. Of.....Renatosa ,asta a fost cam sub centura...de unde atata agresivitate ?si de ce simti tu nevoia sa" tragi de urechi " pe care cum il apuci?De ce nu-ti faci si tu un blog, o adunare, asociatie ceva etc, in care sa-ti dai cu parerea si sa "ajuti "pe cine vrea sa te urmeze si care sa-ti adopte indicatiile pretioase dobandite bineinteles dupa o indelungata experienta de ani si ani de zile,.... doar ca ar trebui sa ai grija ca in jurul tau sunt oameni care s-ar putea sa nu mai aiba aceeasi parere cu tine , si atunci sa te tii frate la judecati....n-o sa-ti ajunga banii de procese , ca tot veni vorba de dat in judecata... ma rog poate te tine punga...
      In urma cu o seara cand am postat poezia lui Eminescu iti era adresata tie acuma imi dau seama perfect,bietul Marian nu a mai inteles nimic din atatea "chei" dar na ce sa-i faci"bate saua sa priceapa calul"....mi se pare mie sau nu ai nimic a spune , de fapt ai multe dar fara cap si coada,in toate postarile tale nu te poti abtine sa nu ne spui tuturor cate ai facut, cate ai scris, cata energie ai investit in ajutorarea oamenilor ,fratilor tai,Spune-ne si noua un blog, o carte scrisa de tine... eu chiar as fi curioasa sa vad ce simpt viz-a-vi de ceva creat de tine oare transmit aceeasi bucurie, cunoastere,ca ceea ce citim macar pe acest blog.....?
      Dle Remer ra ...uneori citind comentariile fluviu ale Renatosei , si faptul ca nu doar eu pana acum am perceput o agresiune in ceea ce scrie, nevoia ei de apune la punct diversi comentatori de pe aici..nu pot sa nu ma intreb de ce i-ai permis genul acesta de dialog /monolog ?Sa fie si ea o "cheie "?, ce-mi vine acum in cap e ca postarile Renatosei sunt exact opusul aceea ce se simpte citind postarile tale , ca si cum ar fi un alter ego.. na ca acuma chiar am zis-o...
      Si da cred ca o sa aleg sa nu-i mai citesc postarile ..
      Acuma citind ce am scris ma gandeam si eu oare ce ma determinat sa fac asta?inca nu sunt sigura , am o banuiala ,deci nu o sa sterg.. si astept sa mi-o iau pe cocoasa si eu :)
      In fond si la urma urmei pot si sa aleg sa citesc sau nu tot ce se scrie pe aici,
      O seara cat mai senina tuturor
      Elena I

      Ștergere
    21. Ce usa nu stiu eu ca am iar tu stii / ?Renna,sa nu te puna sfantu' sa ,,umblii noaptea'' ca am o pisica ce n-ai vazut si doarme pe mine...am o usa,hhhhmmmm,haida-de...poate vrei sa-ti scoata ochii,hhhmmm,cand se supara se umfla,cand se umfla ,se mareste,cand se mareste fugim cu toti de-acasa !

      Te imbratisez /

      Marian

      Ștergere
    22. Elena, îmi pare rău pentru tine, că n-ai simţul umorului ! Marian are. Şi eu şi el (şi ceilalţi) ştiu asta.
      Negativitate, agresivitatea, etc. , pe care le VEZI tu în postările mele, din tine pleacă aceste VEDERI.
      Eu spun limpede nişte lucruri. LIM-PE-DE. Unii apreciază, alţii nu.
      Cu care cădere mă inviţi tu să scriu în altă parte ??? Pe mine nu mă deranjează, dar ar trebui să te deranjeze pe tine, treaba asta.
      Dacă te deranjează (pe tine sau pe altcineva), vezi că ai acolo nişte "deranjuri". Dar e mai comod să arunci găina moartă în curtea vecinului ... ! Mai gândeşte-te !
      Ştii că există oo vorbă românească, care zice aşa : "Dacă îţi spun doi, că eşti beat, te duci să te culci". Dar stai ! nu te bucura, fiindcă aici lucrurile stau cam aşa : "dacă îţi spun doi că eşti beat" şi tu ştii SIGUR că nu pui gura pe alcool, poţi fi la fel de SIGUR că beţie este în mintea lor şi ... "cine se asemănă se adună".
      Sigur că o să te superi! Dar SUPĂRAREA ESTE CEVA EXISTENT ÎN TINE (eu doar am trezit-o).
      p.s. tu ai mai intrat pe aici şi sub alt nume, sau anonim.

      Ștergere
    23. :)) Renatosa, n-am simtul umorului zici...Tu vorbesti de simtul umorului ?Dovada ca esti agresiva e tocmai faptul ca nu te-ai putut abtine sa nu dai replica... adica cum sa n-ai ultimul cuvant?stii vorba aia, daca tot citam din marii clasici si vorbe de duh "Cel mai destept cedeaza"? La tine nu e cazul .. te si vad batand din picior .. eu vreau ,eu pot ,eu stiu si trebuie sa le arati si altora asta ,... imi vine sa scriu cu litere de tipar asa cum faci tu ca sa scoti in evidenta anumite puncte de vedere ...of ca ma prapadesc de ras Imi vine acuma in minte o scena din copilarie ... Stii cum se indoapa gastele la tara.. parca o vad pe bunicamea care prindea gastele , care saracele desi satule ... ea le mai vara vreo doi trei pumni de boabe ..iar ele saracile ce sa faca,stateau asa si inghiteau ce primeau.... Na cam asa ma simpt si eu acum si stau si inghit niste minunatii de-ti sta mintea in loc .Tu chiar vrei sa ne indopi cu forta...?Mi-am exprimat opinia fata de interventiile tale si singurul lucru pe care mi-l reprosez acum e faptul ca am intervenit in dialogul dintre altii doi de pe acest blog... nu stiu de ce mi-a venit asta.. pana la urma fiecare are dreptul la opinie atata timp cat nu face deranj prea mare.Si da am destula suparare in mine , sunt suparata pe oamenii care cred in general ca detin adevarul suprem , si mai vor sa-i convinga si pe altii ca albu-i ngru si invers
      Si apropo de betie , du-te si te culca pt ca nu doar doi ti-au spus asta...si de ce nu te duci tu sa te aduni cu cine te asemeni (citat din Renatosa de mai sus).Chiar imi place asta cu citatele.. cand n-ai nimic de spus citezi ce apuci.
      Si sigur ca nu m-am suparat, ...ma asteptam la o replica plina de inteligenata creatoare pe care eram sigura ca mi-o vei da...of mai mai
      Dar sa nu uitam de ce suntem pe aici, eu as vrea sa-mi cer scuze d-lui Remer ra care ne lasa sa ne mai dam si bobarnace unii la alti., pe blogul lui.. nu de alta doar asa ca sa ne trezim fiecare si sa vedem ce mai avem de vindecat.
      Intr-o singura privinta iti dau dreptate Renatosa... sa stii ca Marian chiar are un umor fantastic.
      Eu n-am pisica , in schimb am un caine de sa te fereasca sfantul...asa ca mare atentie pe unde sari gardul....:)))
      PS nu-mi amintesc sa fi scris ceva pe aici cu anunim...
      O seara de sambata asa cum ti-o doresti :)
      Elena I

      Ștergere
    24. Vorbeşti foarte clar despre tot ceea ce simţi, doar că-mi atribui mie totul .
      Nu-mi bat capul cu tine, fiindcă ai arătat scopul pentru care eşti aici. Altfel n-ai nici o legătură cu subiectul (cel puţin, nu încă).
      Şi cum să aştepţi replici inteligente de la mine, fiindcă orice aş spune, ţie ţi se pare un afront .
      Despre subiectul pe care-l comentăm aici, ai ceva de spus, că nu te-am remarcat (fiindcă tot vorbeşti despre " când nimic nu ai a spune")?
      Zici că ai acasă un căţel ? Mai bine îţi cauţi un bărbat. Iar în privinţa lui Marian, eu zic să te linişteşti, fiindcă nu sunt un pericol.
      Acum să încheiem bâlciul ăsta şi poate ne povesteşti experienţele tale din timpul transmisiunilor (care trebuie să fie interesante) şi să ne consultăm cum să facem ca să găsim cea mai bună metodă ca să ne folosim de Darurile pleiadienilor în scopul de a ne ajuta pe noi şi pe ceilalţi.

      Ștergere
    25. Renna,nu incheiem balciul deloc / Nu stiu ce crezi tu ca faci pe aici,unele sunt permise altele le permitem;toate bune mie tot draga imi esti,dar de incheiat balciul il incheiem cand vreau eu...Comanda la mine.Toate se sterg,toate se duc ,toate se iarta,dar u lucru l-ai facut pocit rau...Cere scuze Seforei /Bataranii sunt sacri,Renna,nu ne jucam cu puterea timpului,nu e permis.Cu Sefora nu ai voie ,ce e dincolo de 60 e darul lor pentru omenire,trebuie sa punem respect si sa pasim cu sfiala ,e pamant sacru .Dupa ce iti ceri scuze mai vorbim,pentru ca ai sa ne aduci aminte multe si poti face mult bine.

      Marian

      Ștergere
    26. Of cata frustrare Renatosa,, deja trecem la lucruri mai grele .. Si da nu ma asteptam la altceva ,Zici ca nu-ti mai bati capul cu mine ?... sa stii ca si tu ti-ai aratat scopul pentru care esti aici ...Mai am comentat si eu uneori pe aici cand simteam ca chiar am ceva de spus si nu asa ca tine ... dupa fiecare postare a cuiva hopa si Renatosa cu parerea.
      Si apropo de catel .. era o metafora pe care nu ai avut cum sa o intelegi, asa ca ai trecut la alt gen de atacuri mai subtile acolo la sentiment..Acuma haide de .. sa stii ca am si barbat(cred ca la tine-i problema daca tot ni le zicem asa pe sleau) am si copil si in general iubesc oamenii si animalele.
      Nu simpt nevoia sa am dreptate mereu.. insa mai gandestete.. ca asa cum tu poti fi o "cheie " pentru multi ,la fel si eu pot sa fiu una pentru tine .daca poti sa accepti
      Nu te obosi sa-mi mai raspunzi ca probabil nu ai inteles .. eu te asigur ca sunt perfect constienta acum ca am mai invatat o lectie...
      In ceea ce priveste darurile pleiadienilor...cum as putea sa-i ajut pe altii cand la mine buba-i cat casa... te invit sa-ti pui aceeasi intrebare.
      O duminica perfecta
      Elena I

      Ștergere
    27. Marian, avem vederi diferite atât despre "sacralitate" cât şi despre "bătrâneţe".
      În opinia mea, pe la 70 de ani, omul abia începe să se maturizeze (şi iar nu vorbesc din cărţi).
      N-am motive să-mi cer scuze Seforei (ai găsit tu nişte motive, dar n-au legătură cu mine ci cu nişte procese interioare ale tale, chiar dacă nu conştientizezi).
      Dacă ai să te uiţi în urmă pe la postări, printre comentarii şi ai să observi când sunt datate, vei observa nişte cicluri când energiile ating nişte apogeuri, în ambii poli.
      Nu te supăra Marian, eu chiar ştiu ce fac aici, şi nu reacţionez (la impulsuri), ci acţionez. Nu oricine mă poate înţelege, fiindcă nu mă poate cuprinde oricine (mi-au trebuit, mie, nişte ani ca să mă cuprind; cum ar putea să facă asta, cineva care nu mă cunoaşte?).
      Răspund la astfel de mesaje dintr-o anumită intenţie, dar ea se vede răsturnat din anumite unghiuri, însă comentariile noastre bune sau rele, sunt de fapt o radiografie a evoluţiei sau ... stagnării... pe care o avem noi în funcţie de intervenţiile pleiadienilor pe care , dacă suntem aici (interesaţi sau nu; sinceri sau nu; activi sau nu), înseamnă că le-am acceptat (ca să nu-ţi mai spun cum se vede România radiografiată aşa ...!!!).
      Apoi, dacă te uiţi peste comentariile mele, ai să vezi şi acolo nişte diferenţe.
      Eu comentez direct pe blog (nu fac comentarii elaborate; nu pot să le corectez, etc), iar uneori, fragmente sau sau comentarii întregi, sunt scrieri automate, în care nu intervin (informaţia curge val-vârtej şi eu abia dacă pot s-o urmăresc); nu modific nici o virgulă la acestea, chiar dacă uneori, după aceea văd nişte greşeli (ba o literă lipsă, ba o virgulă aiurea, etc).
      Există însă, un gen de persoane care, vizitează frecvent (din plictiseală) diverse bloguri şi se amescă în discuţii, deşi nu înţeleg nici cât negru sub unghie despre ce este vorba pe-acolo.
      Şi ce crezi că fac aceste persoane ?
      Mari amatoare de polemici, caută cu lumânarea să intre în conflicte, fie că au înmagazinată multă energie negativă şi vor să scape de ea, fie (şi aici ATENŢIE!) se alimentează pe orizontală (deci oricum se hrănesc negativ de obicei) şi nasc nişte conflicte din care încearcă să se alimenteze. PUNCT.
      Cât despre "bâlci", nu pot să-ţi dau comanda, fiindcă nu e la mine (du-te mai sus, să vezi cine încearcă la... provocare).
      La final de bâlci (eu hotărăsc pentru mine nu altcineva) un citat care ne trimite în meditaţie :
      " Să ne imaginăm că am avea cândva puterea, pentru o clipă, de a deschide porţile Raiului. Dacă pe toţi îi dorim în Rai, dar mai există cineva pe care nu l-am dori acolo, înseamnă ca mai avem de învăţat, de iertat, de iubit..." (Hrisostom Filipescu)

      Ștergere
    28. Nu incerca sa dregi busuiocul Renatosa ... ca acuma incerci sa arunci tu gaina moarta in curtea vecinului ... Vad ca te-ai mai potolit... macar nu mai scrii cu litere de tipar, te abtii de la atatea citate, Se vede ca ai multa cunoastere ,dar o cunoastere teoretica din carti ... de acolo si nevoia de ai cita pe clasici, invatati .
      Eu continuu sa te intreb : Spune-ne o carte, o lucrare, un blog creat de tine , plecat din tine, din spiritul tau? Sunt curioasa daca in afara de a interveni dupa postarile altora, ai ceva cu adevarat sa ne spui???Nici eu nu am facut comentarii elaborate , nu le-am corectat si chiar ieri ma gandeam cum si de unde mi-au venit cuvintele in felul acela, eu de obicei sunt destul de introvertita si ma exprim mai greu asa ca , cu siguranta nu din plictiseala si nici ca nu am avut ceva de spus am facut-o.Nu sunt amatoare de polemici si nici nu o caut cu lumanarea(citat Renatosa)incearca sa vezi invers aceasta fraza si poate o sa te vezi un pic si pe tine... deocamdata ii vezi doar pe altii, si incerci sa manjesti ce apuci . esti puternica dintr-un anumit punct de vedere insa crede-ma ca si tu ai inmagazinata in tine multa energie negativa si vrei sa scapi de ea sau sa te hranesti cu ea ,altfel nu-mi explic de ce ai nevoie de atata atentie ... sunt doar cuvintele tale.
      Dupa ce si alti comentatori si-au exprimat dezaprobarea fata de ceea ce spui , si au mai incercat unii si altii sa te atentioneze ca un pic exagerezi se pare ca inca nu ai inteles....si ai aplicat metoda dura a pumnului in gura la oricine a incercat sa-ti spuna ceva si asta cu replici bine mestesugite ....
      Nu am vrut acest "balci " .Adica iei comanda de la Marian si mi-o dai mie ?? Asa-i?interesanta miscare !.... Am inteles ca e o provocare :)
      Si la final de balci eu nu o sa-ti dau un citat din altcineva spre meditatie ... iti spun doar atat; Ai grija ca mandria e capul tuturor relelor si daca nu lasi putin nasul mai jos s-ar putea sa te excluzi singura de ori unde si fata de oricine ...
      Indiferent daca o sa-mi mai raspunzi s-au nu .. pentru mine e suficient ... mi-am dat seama cu cine am de-a face, asa ca o sa citesc acest blog in continuare cu mult drag chiar daca tu spui ca unii nu inteleg nici cat e negru sub unghie despre ce e vorba pe acolo(iarasi dovada de aroganta)incercam si noi asa sontac- sontac sa ne tinem dupa unii mai evoluati pentru ca nu suntem cu totii pe aceelasi nivel de evolutie.
      Drum drept si multa lumina tuturor ,o saptamana cu multa pace.
      Elena I

      Ștergere
    29. Renna,e alegerea ta,si o respect la fel de mult pe cat tin la tine ;doar cateva cuvinte si ma retrag/Daca la tine capacitatea de a ,,citi'' printre randuri /si de a decela astfel emotii,sentimente ,laturi ale caracterului,inclinatii si porniri interioare,tare si traume,ba chiar si fragmente din subconstient/a pornit de la tehnica jurnalului,si la mine tot de acolo a pornit,dar nu am folosit instrumentul asta asa cum e indicat in carte;daca am scris zilnic,uneori si 10 ore sau mai mult pe zi,ani si ani la rand,am scris doar despre Dumnezeu,am scris cu dor,am scris versuri si frumuseti care si azi inca ma mai ingenunchiaza - nu-mi alegeam subiectul,el ma alegea pe mine si intotdeauna era cu Ingeri,iar faptul asta cred ca m-a salvat ca sa nu o iau razna.Cand am fost suficient de copt am inceput sa-mi citesc ,,negurile''interioare si am vazut clar ca pot sa fac acest lucru si cu ceilalti-mi-am dat seama ca ii pot avea la degetul mic ,ca ii pot juca pe degete dar a venit Ingerul si a spus ;NU,niciodata /Era constiinta mea ,semintele incoltite ale semanatorilor care au stiut sa puna in mine responsabilitate si respect.Mi-am dat seama la fel de bine ca ii si pot ajuta, dar am inteles repede ca acest lucru se poate face doar daca ti se cere expres;daca nu ti se cere nu ai voie sa spui direct;ai voie sa vorbesti cumva metaforic cu subanteles ,dar frumos si frumos si delicat pana la Dumnezeu.Doar gingasia e cheia acolo,si e o arta rara,foarte rara.Nu e de nasul nostru. Tot ce scrii vorbeste despre tine ,un text oarecare e ca o carte deschisa,o usa ...usa de care ziceai tu ca o am si nu stiu ,usa aceea era deschisa ,dar nu catre mine ci catre tine.Inca nu e ferecata.
      Renna,Renna draga,cu ce drept si in numele cui ai vorbit asa cu Elena / Acolo unde tu ai
      ai vazut toape si rapandule pornite la agatat,eu am vazut un om echilibrat , mergand prin viata cu credinta si convingere,hotarat sa recunoasca si sa admire tot ce e bun in noi.Mergi la pasajul care ti-a vorbit tie de rapandule,si citeste corect,citeste pentru ea.Si tot acolo eu am mai vazut trauma...cu ce drept,infigi si rasucesti cutitul in rana,in numele a a ce / A unei cunoasteri superioare/ Vrei sa o ajuti sa constientizeze / Ce / Sa se ridice/ Catre ce / Atata vreme cat esti langa ea Cerul ei e in cat ai transformat tu in tine Sa ma ierti,daca scriu asa repezit e doar pentru ca m-a durut.Doare.Nu am nimic imoptriva ta,doar ma doare/

      ,,Ingerii isi pastreaza locurile stravechi.
      Intoarce o piatra si vei intoarce o aripa.
      Chipurile instrainate nu pot vedea splendoarea lucrurilor ''

      Mergi cu Dumnezeu

      Marian

      Ștergere
    30. Elena ! Draga mea , de ce nu vrei tu să-ţi reciteşti postările, ca să vezi că tot ce ţi se pare că-mi "adresezi" mie, este de fapt un mesaj (de la Sinele tău) adresat ŢIE !?
      De pildă, să vedem cum ai intrat în acest dialog (te citez) : "ma simpt altfel, ,obosita si bucuroasa ca pot in sfarsit sa-i " vad" si sa fiu "vazuta" de semenii mei".
      Dacă eşti ATENTĂ, tu eşti cea care are NEVOIE de ATENŢIE. Acest lucru nu e rău, decât în măsura în care el înseamnă că, TU, ŢIE, nu-ţi acorzi suficientă Atenţie. Şi fiindcă o nevoie cere satisfacţie, iar noi am învăţat în mod GREŞIT, că nevoile noastre interioare îşi găsesc satisfacţie în exterior, avem această tendinţă de a o căuta acolo.
      Deasemeni mesajul legat de poezia lui Eminescu, îţi era destinat tot ţie , deşi acela era o încercare ca să mă provoci, iar eu am înţeles , dar te-am lăsat în PACE. Însă tu nu voiai Pace. Tu aveai o problemă cu mine. Şi-acum te rog să fii ATENTĂ ! TU ... ÎN TINE ... AVEAI (şi încă ai) o problemă cu mine ... , adică cu informaţiile care vin de la mine, iar asta este o chestiune ce ţine STRICT de interiorul tău (ştiu că nu-ţi cade bine, dar n-am să mă încarc eu cu minciuni, de "dragul" ego-ului tău; şi-apoi, când cineva crede că ajută, minţind, este într-o gravă eroare!).
      Deci nu voiai Pace.
      Eu am trecut pe unde eşti tu acum (şi nu e aroganţă) şi te-am înţeles repede. Dar mie nu-mi mai este de folos această experienţă, decât ca să-i ajut pe ceilalţi să se înţeleagă pe ei înşişi (să nu-mi zici că n-ai cerut asta, fiindcă mesajele tale şi prezenţa ta aici, asta cer ). Însă tu, nu te-ai întrebat de ce te simţi atât de deranjată de ceea ce spun eu ??? Fiindcă, dacă ţi-ai făcut o imagine în funcţie de reacţiile celorlalţi, iar te-ai raportat la exterior şi te-ai lăsat indusă în eroare (Atenţie la efectul de turmă!).
      Opiniile noastre TREBUIE SĂ FIE ÎN ACORD CU NOI ÎNŞINE (însă cu condiţia să ne cunoaştem BINE pe noi înşine).
      Cunoaşterea de Sine începe de la întrebarea "Cine sunt eu?" şi continuă cu călătoria în interiorul nostru (o călătorie unică, în scop de explorare)
      Mi-ai ridiculizat intenţia de a fi de ajutor celorlalţi, atunci când am scris despre mantra "Eu ştiu! Eu pot! Eu Sunt!", fiindcă nu ştii ce faci. Căci dacă ai şti, ai aplica-o şi ai vedea pe pielea ta, ce efecte uimitoare are.
      Tu ai o problemă, în special cu "Eu pot !". Căci dacă n-ai avea, ai fi în stare să-ţi acorzi ţie suficientă ATENŢIE, iar nevoia ta ar fi satisfăcută (ca să nu mai vorbim ce alte efecte are!) şi dialogul nostru ar fi fost cu totul altfel (dacă ar fi fost...).
      "Cel mai bun Maestru, este Maestrul tău lăuntric". Trec peste faptul că, iar o să zici că vin cu citate, dar prin asta vreau să spun că aşa este la fiecare dintre noi, deci şi tu ai un Maestru lăuntric (este chiar cel care-ţi trimite mesajele pe care tu crezi că mi le adresezi mie).
      TU care eşti Maestrul tău lăuntric, nu eşti mai prejos ca nimeni. Dar manifestările tale în planul fizic sunt cele ale ego-ului.
      Maestrul lăuntric şi ego-ul sunt în poziţii diametral opuse (la poli opuşi). Şi merită toată osteneala să dai de Maestrul tău lăuntric ca să-i predai conducerea asupra întregii tale Vieţi.
      Când am spus că "nu-mi bat capul cu tine", nu m-am referit la faptul că, tu, ca şi Fiinţă nu ai importanţă (orice om care a coborât la întrupare are importanţa lui, în ÎNTREGUL care suntem noi toţi), ci m-am referit la faptul că, nu eşti ÎNCĂ, pregătită să înţelegi ceea ce spun (lucruri care te deranjează, de altfel).
      În FINAL, am trei îndemnuri pentru tine :
      1- IUBEŞTE-TE !
      2 - PREŢUIEŞTE-TE !
      3 - ACORDĂ-ŢI TOATĂ ATENŢIA ŢIE (uitând de toţi ceilalţi , până te vei fi încărcat suficient, ca să poţi oferi din ATENŢIA ta şi altora) !
      p.s. Cât despre dovezile pe care mi le ceri (cărţi, blog-uri,etc.), trebuie să ştii că, eu nu trec printr-o întrupare ca să dovedesc ceva, cuiva. Sunt aici, ca să-mi fac misiunea mea.

      Ștergere
    31. Dragă Marian, dacă facem anestezie la fiecare curăţare, nu mai suntem CONŞTIENŢI şi facem din nou aceleaşi greşeli.
      Dacă eu am experimentat, eu ŞTIU CÂT doare. Dar, dacă suntem CONŞTIENŢI că răul nu este parte din noi şi VREM să-i dăm drumul să plece, sau să se spele, durerea nu mai este atât de mare.
      Durerea mare, este semn că nu VREM ca să-i dăm drumul acelui lucru. De ce nu-i dăm drumul? Fiindcă ne e frică de spaţiile goale pe care nu ştim cu ce să le umplem.
      Eu nu numai că am experimentat toate acestea, dar m-am învârtit şi în jurul lor, dintr-o sete de a înţelege ce este, cum este, cum funcţionează, din ce s-a născut şi de ce, cum s-a creat şi cum se demontează.
      Apoi am înţeles că tot ce era acolo era energie din mine, dar coborâtă sub vibraţia ei.
      Programul negativ se trimite la spălat în Lumina Albă Pură (care este peste tot,în noi şi în jurul nostru) căruia eu îi mai spun şi "Iubire necreată".
      Acolo are loc marea demontare (până la nivel de particulă), curăţare, apoi se trimite curată şi se alipeşte la emitentul ei. E nevoie de deschidere şi Credinţă pentru asta.
      Tu ai un procesor excelent şi ştiu că ,înţelegi că nu spun snoave şi ştiu că, simţi că toate acestea nu le pot emite dacă n-ar fi fost aievea.
      Cuţitul pe care tu îl simţi în rană, arată că ai o ... rană. Păi e mare lucru să conştientizezi asta, fiindcă jumătate, problema este rezolvată. Cealaltă jumătate, trebuie să te învârţi în jurul ei, fiindcă este important să înţelegi TU, răspunzându-ţi la toate întrebările pe care le-am enumerat mai sus.
      Ultimul lucru care mi se poate imputa, este că sunt Iresponsabilă (mă feresc să fac o greşeală atât de gravă). Dar nu pot să fiu de acord cu cineva care mă face iresponsabilă, doar fiindcă, mă priveşte : superficial, răutăcios, care nu poate să înţeleagă, sau care nu VREA.
      Uite! am să-ţi pun două întrebări :
      1 - Poţi să-i consideri iresponsabilitate sau agresivitate, unui medic , care te taie cu bisturiul, ca să-ţi salveze viaţa (chiar dacă tu nu ceri asta)?
      2 - Dacă un om a leşinat pe stradă şi nu-şi revine, mai stai să te gândeşti că se supără, în loc să dai două palme şi să arunci nişte apă rece pe el ?
      Aţi citit lucrările lui Remer Ra. Eu am curs lacrimi-râuri când am citit scena în care ţintuit sub un filon de Lumină şi faţă în faţă cu Iisus, a retrăit scena "înjurăturii" la adresa Lui.
      Conştiinţa este cea care gestionează totul şi ea este forul interior. Şi ea nu este blândă, ci face ce trebuie făcut, ca să ne înălţăm vibraţia şi să ajungem acolo unde trebuie.
      Eu ei îi dau socoteală.
      Şi de regulă tu eşti cinstit Marian ( sinceritatea ta este de apreciat) . De ce te tot agăţi de ce le-am spus altora, câtă vreme tu ştii că pe TINE te dor astea ? nu-ţi dai seama că vorbeşti de durerile tale ?
      Nu e uşor, dar dacă eu am reuşit, puteţi şi voi . Unii, sunteţi chiar mai puternici ca mine, chiar dacă nu conştientizaţi.
      Cât despre durere, ea este puternică şi în măsura în care o alimentezi.
      Tu ai citit ce am scris despre experienţa surorii mele, referitor la durere?
      Pentru cine crezi că am scris lucruri din intimitatea mea şi a cuiva care a plecat, dacă nu în folosul şi spre înţelesul celor care au o relaţie de ataşament cu durerea ?
      Aici ce este? IGNORANŢĂ sau INGRATITUDINE ?

      Ștergere
    32. Draga Renatoasa... hai ca incepi sa-mi devii simpatica.. apropo de efectul de turma pe care tocmai mi-l evocai in ultimul mesaj, sa sti ca am stat bine sa ma gandesc daca sa-ti mai raspund s-au nu.. si am zis nu ... probabil ca mai avem de discutat multe si asta pana ce Remer Ra poate o sa se plictiseasca si o sa-i puna punct ca deviem de la ceva fff important si nu acordam atentie la ce ne spune el pe aici
      Deci revin la efectul de turma .. pentru ca am observat si eu ca , cam toti cu care ai mai avut cate ceva de explicat/spus/tras de par/ de mot sau de ce mai prindeai , deci cam toti au renuntat , te-au lasat in plata domunului cu toata cunoasterea ta.Asa ca nu ma fa oaie ca suntem in aceeasi turma.. si vai de c..ul nostru. Atentie Renatosa ca e o metafora.. ca sa nu avem discutii ulterioare
      Spui ca ai experimentat cam tot ce au experimentat toti de pe aici!!!Tu chiar crezi tot ce spui??? Din ce filme vorbesti?Pe cine crezi tu ca speli pe creier pe aici?? Cu ce drept imi spui tu mie ca nu sunt INCA pregatita sa inteleg tot ce ne spui tu pe aici???Ce stii tu de viata fiecaruia ca sa emiti judecati de valoare despre un om despre care nu stii mai nimic?
      Nu m-am suparat pt ca eu spre deosebire de tine am bunul simt sa constientizez ca sunt noua pe cale si accept, vreau si imi doresc sa ajung sa ma cunosc, despre altii nici nu indraznesc sa spun nimic asa cum o faci tu. Te consideri un guru desavarsit ,care a ajuns la o anumita varsta si s-apuca cu forta sa le explice ca ce si cum sta treaba in lumea asta a psihicului uman, si daca vreunul misca-n front... ups tunurile pe el...adica ne spune Renatosa cum sta treaba cu cunoasterea Ma, poate esti psiholog... dar nici aceia n-au curaj sa faca asemenea afirmatii... Doamne fereste ca daca ajunge careva pe la tine iese afara si se intreaba "ma oare 2+2 chiar fac 4 sau mai adugam si valoarea adugata cum mi-a spus Renatosa."
      Stii ce spunea Einstein?? Spunea cam asa"daca nu poti explica unui copil de sase ani ceva atunci nici tu nu ai inteles" Eu poate am doar 6 ani pe calea cunoasterii.... dar tu Renatosa cati crezi ca ai?sunt multi pe aici cu o cunoastere colosala si care se abtin , se abtin stii de ce? pentru ca uneori cunoasterea inseamna si multa smerenie.
      Cand ti-am spus ca am un catel de sa te fereasca sfantul.. si sa ai grija pe unde sari gardul:)era tot o metafora.. vezi ca sari cate doua -trei garduri deodata si s-ar putea sa-ti rupi ceva doamne fereste.. Si ca sa facem o analiza gramaticala sau nu a textului sa vedem ce ai gasit tu de cuviinta sa-mi spui.... M-ai trimis sa-mi caut un barbat... :))))))of mai mai...
      La final am si eu trei indemnuri identice cu cele scrise de tine doar cu niste mici adaugari si sper ca nu o sa te superi fiindca am citat din nou din cele spuse de tine
      - IUBEŞTE-TE ! neuitand sa-i iubesti pe ceilalti
      2 - PREŢUIEŞTE-TE ! neuitand sa-i pretuiesti pe ceilalti
      3 - ACORDĂ-ŢI TOATĂ ATENŢIA ŢIE (uitând de toţi ceilalţi , până te vei fi încărcat suficient, ca să poţi oferi din ATENŢIA ta şi altora) la care eu spun:neuitand sa acorzi toata atentia, gingasia,tandretea,tuturor celor cu care intri in contact...
      Mesajele tale sunt pline de o energie rece, masculina , aspra asta e ceea ce vine printre randuri.
      PS:nu ma leg de varsta ta, chiar daca nici eu nu sunt o junioara in ani pamanteni, dar oare faci parte din vechea garda cum se zice? .. si care avea un slogan "cine nu-i cu noi e impotriva noastra"... adica cine nu zice ca mine sa stea potolit ca ii arat eu cum,,....Vezi ca vremurile s-au mai schimbat si cei mai tineri ca noi nu mai inghit galustile asa usor fara replica, asa ca vezi ce faci cu atentia.
      Iti doresc sa alegi doar ce-ti este util din ceea ce ti-am scris...
      O seara buna
      Elena I

      Ștergere
    33. Uite dragă! tu vrei să-ţi recunosc superioritatea (fiindcă nu vezi viaţa fără competiţii) .
      Ok ! Ţi-o recunosc ! Te simţi mai bine ? Buuuun!
      Acum că te-ai mai liniştit şi îţi par un pic mai simpatică, vreau să faci două alegeri spontane (să nu trişezi, căci te văd!).
      Spune-mi te rog, care termeni îi alegi între : "simt" şi "simpt" ; "caţă şi ţaţă". Dacă faci alegerile corecte, eu îmi scot pălăria "masculină" în faţa ta.

      Ștergere
    34. Chiar imi devii simpatica Renatosa... dar nu pentru ca zici ca-mi recunosti superioritatea... nu ma consider superioara fata de nimeni ,nu indraznesc ,dar asta cu superioritatea a plecat din tine ,recunoaste ca cu toti cu care te-ai paruit pe aici sau prin alte parti te-au lasat sa te bucuri la cat de bine argumentata esti ,deci cine are nevoie de competitie?O fi buna si competitia la ceva ,dar in nici un caz nu sunt un potential pericol pentru tine ,s-ar putea sa fiu o oglinda ,dar nu un pericol, stai linistita . Uitate putin in jurul tau si vezi ca vremurile se schimba....fii mai relaxata,priveste-i pe ceilalti de la acelasi nivel, nu te mai lua atata in serios...si fii cu inima si mintea treaza...
      O sa-ti raspund cu drag la tot ce vrei daca imi spui tu prima de ce ai ales tocmai aceste cuvinte:"simt" si "simpt"si "caţă şi ţaţă" :)))) .
      Casca bine ochii ca eu deja te-am vazut asa ca stai cuminte ....:))
      O zi buna sa ai
      Elena I

      Ștergere
    35. Renna,te rog,doar cateva cuvinte si nu te mai deranjez cu interventiile mele...te rog/
      Ai spus undeva ca eu sunt cinstit de regula si sinceritatea mea este de apreciat.Eu sunt cinstit intotdeauna ,Renna,si sunt sincer mereu.In tot ce am scris aici nu am mintit nimic si nu mint.Am spus intotdeauna lucrurilor pe nume,si am vorbit mereu,,in clar'' .Nu am ganduri ascunse,nu am intentii rele si nu voi intra in conflict cu nimeni pentru nimic - nu-mi convine ceva ,ma retrag si cu asta gata.Pace si iubire.Doar de cateva dati am considerat ca e necesar sa folosesc subtilitatile limbajului ,si asta pentru ca nu stiam ce e cu tine . Sa ma ierti.Am vrut sa te ajut sa-ti constientizezi orgoliul si stiam ca nu pot sa-ti spun direct,in mintea mea consideram ca o interventie directa te putea da peste cap. Stiu exact cat de ingrozitor este sa fii singur intr-un astfel de moment in care realizezi brusc faptul ca nu esti buricul pamantului,si am zis sa fiu cu tine.Am vazut ca ai primit atatea lovituri directe de la altii ,ti-au spus in fata,incat ma ingrozeam de momentul in care vei constientiza realitatea.Spre surprinderea mea acum aflu ca tu le faci intentionat si perfect constient...Ce sa mai cred / E o lume cu prea multe ascunzisuri aici , e prea intortocheata si alambicata cararea ca sa ma poata face sa raman,adevarul pe care il caut eu e foarte simplu si se defineste cu un singur cuvant care e mereu pe buzele tuturor.Nu puteam sa plec fara sa-ti spun aceste cateva lucruri,te stimez prea mult ca sa nu-ti spun tot.Seara trecuta ,pe murgul serii,am primit un ,,mesaj'' de la tine, din toate comentariile tale a rabufnit ceva in mintea mea s-a conturat un film al lucrurilor,dar si asta e tot in coada de peste,nu e ,,in clar '' si nu-mi place asa.
      Tot respectul,Renna,toata stima si admiratia.Multumesc frumos,Renna,indiferent cine esti in jocurile vietii,ti-am trimis un gand bun si voi pastra intotdeauna un gand bun pentru tine.In rest,Dumnezeu sa ne ajute,sper ca nu am deranjat prea tare .

      Marian

      Ștergere
    36. He..., hee..., aşa o vedeam şi eu pe Rennatosa Josai, la început şi o bună bucată de vreme după, exact cum o vezi tu o vedeam. Mă 'nervam şi eu că ea comenta la fiecare, nu credeam nici eu că ea chiar din ea le spune, o percepeam - ca şi tine - agresivă foarte, mă iritau rău de tot sublinierile ei cu majuscule... Şi tânjeam să ştiu cum ştie ea, să văd cum vede ea, să simt cum simte ea. Râvneam, oare, cu ardoare? Invidiam? Mi-e ruşine să mă gândesc şi să-mi amintesc trăirile acelea şi tot amân să-mi răspund, aşa că nu ştiu clar răspunsul. Dar, pe nesimţite, nici eu nu ştiu cum, am început să n-o mai percep cum mai sus spuneam. Să mă fi schimbat eu oare?! Să se fi schimbat ea oare?! Acum citesc cu mai mare atenţie tot ce se scrie pe aici (şi pe aiurea, de altfel), că m-a 'nebunit cu ATENŢIA aceea a ei cu majuscule băgată în ochii mei! Şi, da, mă interesează ce scrie Rennatosa Josai aici. Căreia îi mulţumesc pentru că scrie şi împarte cu noi. Şi-ţi mulţumesc şi ţie, Elena, precum şi celor care mai combat aici, pentru că mi-ai amintit mie pe mine şi ai grăbit astfel momentul cel amânat în care să mă studiez mai cu atenţie. Îţi mulţumesc! Iartă-mă dacă te-am supărat cu cuvintele acestea ale mele! Te îmbrăţişez! Pe toţi vă îmbrăţişez!
      A.H.

      Ștergere
    37. Când avem norocul să găsim "mese" întinse peste tot, pe unde umblăm (că ´nainte vreme eu n-aveam norocul ăsta ) şi ne hotărâm aşa de la depărtare să ne-nfruptăm cu ceva de-ale gurii (dacă tot e gratis), dar găsim printre bucate şi niscaiva "pelin", ne-mpărţim în două tabere: unii se simt jigniţi, ba chiar violentaţi, fiindcă ei se gândesc, că pelinul e amar (ăştia sunt ignoranţii); dar alţii, mulţumesc plini de recunoştinţă, că n-a trebuit să alerge ei să caute , să recolteze şi să aducă pelinul cu ei acasă, fiindcă ei văd LEACUL din pelin, chiar dacă trebuie să-i suporte gustul amar (ăştia sunt înţelepţii).
      Un răspuns bun la toate întrebările care s-au născut şi se vor mai naşte despre mine, se regăseşte în Lucrarea Maestrului Spalding , "Vieţile Maeştrilor" într-un fragment în care este descrisă întâlnirea dintre guvernatorul unei provincii, Iisus şi Buddha, la agapa dată de guvernator în cinstea mai multor oaspeţi.
      N-am să dau numărul paginii, fiindcă eu nu-mi încarc memoria cu aşa ceva, dar chiar dacă l-aş şti, tot nu l-aş oferi, ca să determin pe cei interesaţi, să citească, sau să recitească această Lucrare.
      Marian, n-am pic de orgoliu, căci dacă aveam nu mă coboram atât de jos, sau măcar ascundeam asta.
      Atunci când te ridici din ghearele ego-ului, te simţi uşor ca un fulg şi nu mai vrei niciodată să-i simţi vibraţia apăsătoare şi puturoasă. Dar înainte să cobor la întrupare, mi-am asumat această misiune, care poate părea ingrată dacă vezi doar tirurile îndreptate asupra ta. Însă dacă ai şti tu ce sentimente înălţătoare trăiesc eu, când văd cum răsare din umbra ego-ului câte un înger şi ştiu că am dat o mână de ajutor! Şi dac-ai şti ce înseamnă sentimentul "lucrului împlinit"... !!!
      Eu nu caut pe nimeni dinadins pentru Lucrarea mea. Dar am învăţat că, Căile mele şi ale celor care au nevoie de mine (chiar dacă ei nu ştiu) se intersectează în anumite condiţii, şi le recunosc după anumite semne (crede-mă că nu m-am înşelat niciodată !).
      A.H. îţi mulţumesc, nu numai pentru cuvintele tale de apreciere, dar mai cu seamă, pentru faptul că ai ÎNDRĂZNIT să te ridici deasupra atmosferei create, şi de-acolo de deasupra, ai cules ceea ce ţi-a trebuit ţie, fiidncă ai putut să VEZI.
      Pentru mine asta înseamnă că nu m-am irosit .
      Un singur cuvânt din râurile care curg din şi prin mine, dacă îi este sprijin şi/sau ajutor de îndrăzneală, visare, nădejde sau înălţare, unui singur om dintr-o mie, înseamnă că eu şi omul acela ne căutam rătăcind printre cei o mie.
      Ne aşteaptă o seară foarte importantă, fiindcă ne vom demonstra fiecare sieşi, capacitatea de a dărui şi altruismul.
      Cine crede că pleiadienii nu ştiu ce fac, sau că-şi pierd vremea jucânduse cu "bila luminoasă" se înşeală.
      Noi suntem aici (chiar dacă avem vederi diferite) cu un scop Înalt.
      Să ne ajute Dumnezeu să-l împlinim ! Amin !

      Ștergere
    38. Şi A.H., am uitat să-ţi spun ceva important.
      Când începi să te transformi, de fapt, să redevii ceea ce EŞTI TU, este o perioadă de confuzie de care n-ai cum să scapi. Atunci ai tot felul de sentimente contradictorii, că-ţi vine să-ţi iei câmpii ...!
      TOATĂ SCARA DE VALORI SE FACE PRAF, ca mai apoi să înceapă să se reaşeze în matca ei.
      Şi eu le-am avut pe toate, doar că nici nu aveam cu cine vorbi despre asta, dar n-am îndrăznit să emit judecăţi de valoare, decât după ce m-am dumirit cu mine, despre ce este vorba.
      Eu am tăcut 20 de ani, fiindcă nu-mi era clar şi n-aş fi îndrăznit nici în ruptul capului, să mă trezesc vorbind , chit că mintea mea clocotea de gânduri care mai de care.
      Apreciez la tine, faptul că, ţi-ar arătat sentimentele numai după ce te-ai lămurit. ASTA SPUNE FOARTE MULT DESPRE TINE !
      Apoi, mai apreciez faptul că ai avut curajul să vorbeşti despre problemele tale şi să pui întrebări. Asta înseamnă că VREI să creşti (şi nu-ţi pierzi timpul de amorul artei).
      Nu-ţi bate capul cu sentimentele pe care le-ai avut, fiindcă investeşti energetic în ele şi le hrăneşti. Pentru asta este o metodă dintr-o bucată şi este foarte eficientă - IARTĂ-TE ! la modul cel mai sincer cu putinţă, fiindcă nu este comoară mai de preţ pe lume, ca tine însuţi.
      Numai după ce vei simţi această alchimie internă, vei învăţa să-i ierţi şi pe ceilalţi (şi acest lucru este valabil pentru orice emisie ai face; pentru orice fel de manifestare).
      TOTUL SE EXPERIMENTEAZĂ ÎNTRE TINE ŞI TINE şi abia apoi, în deplină CONŞTIENŢĂ se curge către exterior.
      S-auzim de înflorire şi înălţare !

      Ștergere
    39. Renatosa trecand peste faptul ca ai evitat sa mai raspunzi direct la ultima provocare cu care m-ai incercat , si care a fost destul de urata si tu stii bine la ce ma refer... ai raspuns voalat agtandu-te de raspunsurile celorlati..si-i pacat . Nu te juca cu focul si cu energiile pe care crezi ca le stapanesti ca-i foarte periculos
      Eu am vazut in tine oglinda mea perfecta, eu inca sunt acolo in mal si noroi , prin tine am vazut ce zace si in mine ,.. te intreb, tu ai vazut oglinda mea in tine?Incerc si eu sa ies la lumina care dupa mine este doar adevarul , fara sminteli , fara ascuzisuri.
      Multumesc, iarta-ma, te iubesc... din toata inima mea si cu toata credinta mea. Daca poti sa spui si tu acelasi cuvinte cu toata credinta si puterea cu care ai fost inzestrata te-ai castigat tu pe tine.. daca nu e pierderea ta, Esti o bibleoteca vie, si cunoasterea pe care o ai
      o poti impartasii si celor cu suflete curate si care te admira.
      De acum iti doresc drum drept si multa iubire sincera fata de cei cu care intri in contact .O sa depinda doar de tine daca prin cunoastere ta mai incerci pe ici pe colo sa pui pe bigudiuri mintile celor care sunt puri si curati.
      Cu multa apreciere fata de Renatosa cea adevarata
      Elena I
      Multumesc Remer ra, multumesc pleiadieni!!

      Ștergere
    40. Baird T. Spalding, Vieţile Maeştrilor - Uimitoare învăţături şi întâmplări din Tibet. În ediţia a 2-a, scena întâlnirii dintre guvernator, Isus şi Buddha se află la pagina 225. Dar nu asta am vrut, de fapt, să spun, ci că este o scriere luminătoare pentru mine, la momentul la care mă găsesc. Eu o recitesc acum.
      Îţi mulţumesc Rennatosa Josai! Mult! Şi te îmbrăţişez. Pe toţi vă îmbrăţişez!
      A.H.

      Ștergere
  18. La mine prima sesiune a fost cam dureroasa, atat psiho-emotional, cat si fizic. Nu m-am simtit mai bine dupa. Din contra, activarea evenimentelor traumatice m-a cam tulburat...
    La a doua transmisie a fost foarte fain, mi-am ales sistemul nervos (central si vegetativ) pentru primele 10 min si sistemul endocrin pentru a doua parte.
    La sistemul nervos infuzia energetica a fost foarte puternica.
    In rest, nimic deosebit.
    Efectele se vad in timp, nu imediat. Cel putin in cazul meu.
    O noapte odihnitoare tuturor!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle Remer Ra,
      Am o intrebare.
      La urmatoarea sesiune de transmisiuni, pot sa lucrez pe aceleasi doua evenimente la capitolul vindecare emotionala?! Eu am senzatia ca nu au fost curatate&vindecate complet. Imi dau seama dupa starea mea, avand in vedere ceea ce am visat noaptea trecuta si ce mi s-a activat la nivelul corpului fizic (durere in zona chakrei 4).
      S-a eliberat multa energie de vibratie joasa fiindca imi simt rinichii "storsi de energie" - acesta e unul dintre efectele secundare imediate si tranzitorii cand lucrez pe evenimente majore. Stiu din experienta anterioara ca atunci cand e o "cantitate" foarte mare de emotie de vibratie joasa se poate elibera doar treptat, altfel se produc niste destabilizari energetice de toata frumusetea.
      Multumesc pentru raspuns si recomandari!
      O zi senina!
      Anca

      Ștergere
    2. Bineinteles! Daca este vorba de traume puternice, atunci e nevoie de mai multe sesiuni de vindecare/eliberare.

      Ștergere
    3. Multumesc! :)
      O sa lucrez pe cele majore pana cand simt ca sunt vindecate. Asta va decongestiona terenul si cele minore vor fi mai usor de procesat.
      Intre sesiuni trimit iubire cauzelor subtile care au generat aceste experiente, asta ma ajuta in procesul de vindecare.
      Iar azi am primit ajutor de la prietenii mei din ceruri :) si ma simt mult mai bine. :)
      Anca

      Ștergere
  19. Toata ziua de ieri a fost dedicata vindecarii. Aceste transmisii influentiaza evenimentele probabile si asa ti le aranjeaza incat treci prin diverse experiente care te trezesc si impresioneaza. De dimineata ma tras politia pe dreapta pt neacordare de prioritate si dupa multa morala mia dat actele inapoi fara amenda. Asa ceva mai rar. Sa lucrat la frica mea de a fi prins. Toata ziua am avut un sentiment de amestecat de vina spasire smerenie si bucurie ca scapasem de amenda. In timpul meditatiei am simtit o rabdare mare. Totusi astazi nu mai resimt vibratia de ieri si cred ca transmisiile acestea au loc toata ziua. Mi sau intamplat mult mai multe si ziua mi sa parut mult mai lunga ca de obicei. O conexiune atat de puternica nu am resimtit in primele transmisii dar cel putin aceasta pentru vindecare ma marcat. Poate fiecare promeste ce are nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua, Remer,
    Pentru meditatia de vindecare Zaryiena spune:"veți avea în vedere vindecarea a două evenimente din trecut, care v-au afectat latura emoțională...Veți reface toată scena care v-a lăsat urme în minte și suflet. Nu veți omite niciun amănunt; veți avea în vedere toate personajele, mediul ambiant și dinamica evenimentelor...!" Foarte multi dintre noi, daca nu aproape toti, avem multe astfel de evenimente din trecut, mai exact, din alte vieti care au lasat rani, traume, suferinte etc in sufletele noastre. Ca sa le putem vindeca ar trebui sa intram in akasha, sa vizualizam scenele in amanunt, asa cum spune Zaryiena, ca apoi sa trecem la vindecare. Problema este pentru cei care nu pot vizualiza aceste scene din trecut. Ce facem? Nu toti sunt clarvazatori, dar totusi toti au nevoie de vindecare... Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici este vorba strict de evenimentele din aceasta viata! Nu trebuie sa intri in akasha pentru asta. Pentru evenimentele din alte vieti, functioneaza de minune rugaciunea si conexiunea la fiintele din sferele superioare!

      Ștergere
    2. Da! Da. E şi întrebarea mea.
      Mulţumesc!
      Vă îmbrăţişez! [Se iţeşte aşaaa... o bucurie în mine... (Fără motiv concret.)]
      A.H.

      Ștergere
  21. Nu imi este adresata mie intrebarea, dar m-am gandit sa mentionez ce m-a ajutat pe mine, desi cred ca am mai mentionat metoda asta in trecut.
    Pentru evenimente atat din alte vieti, cat si din aceasta, o metoda foarte simpla si eficienta este sa trimitem iubire pentru a vindeca acel eveniment, dar si cauzele subtile care au dus la manifestarea lui.
    Puteti ruga ingerii, fiintele de lumina, orice entitate benefica sa va sustina in directionarea de iubire catre acel eveniment (si cauzele subtile) pana la vindecarea lui completa, in mod perfect. De obicei mentionez ca transferul de iubire va continua pana la vindecarea completa chiar daca eu nu il mai sustin constient.
    Si cand fac meditatii de eliberare a unor emotii de vibratie joasa, alternez eliberarea acestora cu a-mi trimite mie iubire, astfel procedeul devine mai bland, mai putin dureros si mai putin destabilizant.
    Lumina curata, dar iubirea vindeca bland si restabileste echilibrul perfect.
    Am testat asta pe cont propriu si functioneaza rapid, usor si eficient.
    Noi percem timpul ca fiind linear, dar de fapt putem accesa orice eveniment de oricand, iar ceea ce vindecam in prezent, afecteaza in mod evolutiv ceea ce noi numim trecut si viitor.
    De obicei evenimentele din alte vieti care necesita vindecare se activeaza in aceasta. Un exemplu simplu: aveam o teama de apa fara sa fi avut vreun incident legat de asta in aceasta intrupare; cand am fost in Grecia mi s-a activat aceasta teama la nivelul dramatic si acut, cand ma apropiat de apa, simteam o teama puternica, chiar panica, aveam senzatie de ameteala, de slabiciune, etc. Atunci am putut accesa toate emotiile legate de acest element. Inca nu l-am vindecat complet.
    Ce am mai observat tot in cazul meu (dar si altor cateva persoane cunoscute) este ca am perpetuat niste paternuri din alte vieti. Desi se spune ca in relatia "victima-agresor" de obicei isi schimba rolurile in urmatoarea intrupare, stiu cateva cazuri care au avut acces la informatii din alte vieti, in care victima a tot perpetuat aceasta ipostaza. Ceea ce a ramas nerezolvat din alte intrupari, versiuni ale noastre se va reflecta mai devreme sau mai tarziu in aceasta.
    Toate celelalte intrupari (mie imi place mai mult notiunea de versiuni) ale noastre sunt conectate la aceasta tot timpul, dincolo de timp. In consecinta, ceea ce vindecam acum si aici duce la vindecarea celorlate versiuni ale noastre in care am avut experiente similare si/sau care au aceleasi cauze subtile. De aceea mi se pare important sa specificam ca dorim vindecarea cauzelor subtile din toate versiunile si intruparile noastre.
    Tot ce facem acum are un impact asupra a tot ceea ce suntem in toate versiunile noastre : prezente, trecute, viitoare, potentiale, nemanifestate.
    In speranta ca a fost utila relatarea de mai sus, o zi buna tuturor! :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  22. Da, Rugaciune-ai sfanta. Apoi, sa ne reamintim ca exista mai multe modalitati de revitalizare si reglare energetica, una dintre ele fiind Meditatia.
    Adevarul in general are o anumita simplitate, o anumita proportie, o anumita frumusete si alegerea frumosului, a simetriei si a armoniei proportiilor tine de capacitatea noastra de-a ne mira, de-a fi contemplativi in actiune. Uimirea fiind si cognitie si emotie, este benefic sa gasim ragazul sa ne uimim de extraordinara Creatie, de muzica sferelor ("Sfera" fiind prezenta constant inca din timpuri demult apuse in "practica interioara continua" a fiecaruia dintre noi, chiar daca poate aparea ca si o "noutate" pentru unii semeni de-ai nostri- noi totusi suntem sfere si nu cuburi...), de proportile armonioase ( a legilor nescrise cosmice , a legilor sufletului curat, a unui ritm) prezente in absolut tot, o exprimare a frumosului constant continuu, fiind de natura metaforica.
    Oliver Shanti & Friends - Sacred Mountain
    http://www.youtube.com/watch?v=S9hnQClAIpA#t=0

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oliver Shanti suna foarte bine. Chiar nu stiam ce sa mai ascult.
      Multumesc pentru recomandare!
      Intr-adevar avem stocate in noi tiparele perfecte, perfecta noastra expresie de sine.
      O zi senina!
      Anca

      Ștergere
    2. Ideea este ca Rugaciunea-i intradevar sfanta si io doar am simtit sa comunicam si sa te imbratisez, nu era ca si o "recomandare" ( din cate se observa, io postez si muzica pe care-o ascult, cu drag...si dor). Din experienta mea pot sa spun ca tot ceea ce ne "misca" Sufletul si ne "umple" Inima de bucurie, ne transpune in starea in care transmisia informatiei se face de la suflet la suflet, de la inima la inima, sa zicem asa. Fiecare din noi avem un "barometru" interior si doar ascultandu-ne calauzirea interioara(care-i foarte clara, doar ca de multe ori se afla chiar in lumina neatentiei noastre)nu mai repetam aceleasi si aceleasi "experiente".
      Si ca sa folosesc o glumita, toate pleaca de la mintea si inima noastra si pe urma vine Vasilie, Gheo, Ion si Maria...din afara ;).

      Iata o cantare faina, de pe la noi, de la taranoaiasan
      Cantec nemuritor - Valeria Peter Predescu_clip8.wmv
      http://www.youtube.com/watch?v=GQjGCKXOYWw

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Draga mea Lucia,
      Eu am luat ca recomandare doar muzica. :)
      Rugaciunea este un instrument evolutiv foarte eficient si pentru mine. Este o vorbire cu Dumnezeu. Eu ma rog din toata inima si ma rog si pentru alte persoane, pentru oameni in general, pentru copii, pentru animale, pentru planeta, pentru tara. Este inaltator.
      Anca

      Ștergere
  23. Pentru Marian
    Iti multumesc mult pentru urarea de 8 Martie.
    Usile. Hm , da, usile. Usile, usile, deschideti usile! :)
    Fiecare usa se deschide abea dupa ce ai invatat o lectie, dupa ce ai devenit lectia insasi? Abea atunci se deschide o usa, apoi alta lectie, alta usa si atunci cand ai trecut de ultima ai vrea sa te intorci inapoi si sa strigi: Am gasit!, dar nu te mai aude nimeni? :)
    Cu drag
    Sam

    RăspundețiȘtergere
  24. Va multumesc pentru tot cea ce faceti pentru noi impreuna cu fratii nostri :)
    Am cautat in comentariile ambelor transmisii dar nu am reusit sa gasesc un raspuns la intrebarile mele: se poate cumva sa ne conectam la o alta ora sau in alta zi dupa o anumita transmisie? Sau alta zi dar aceleasi ore stabilite sau chiar repetarea lucrarii in alte zile?
    Multumesc, Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata, nu! Dar va veni vremea cand ne vom conecta la retea oricand vom dori!

      Ștergere
  25. Ganduri si impresii.
    Dupa transmisiunile de marti, m-am gandit eu asa retroactiv ca nu am luat o decizie buna privind sistemele din corp pe care le-am ales pentru sesiunea de la 22.10 si ca ar fi fost mai bine daca as fi corelat evenimentele emotionale procesate cu chakrele/partile din corp implicate. Astfel se poate evita activarea unor "afectiuni" legate de asta.
    Tot ca observatie, am o concluzie partiala care se refera la faptul ca acolo unde este afectiunea / deficitul mai mare, acolo se simte energia mai puternic. De aceea data trecuta am simtit puternic pe sistemul nervos si aproape nesemnificativ (ca si perceptie subiectiva) pe sistemul endocrin. Sistemul nervos avea un deficit mult mai mare decat cel endocrin.
    Miercuri mi-am setat intentia sa prind o bucatica de cer senin instelat (fusese innorat toata ziua si plouase in prima parte) si asa a si fost. La fel cum faceam in mod obisnuit, ma asez frumos in locul unde am vizibilitatea mai buna, ma conectez la Gaia, la ceruri si de obicei mi se activeaza chakrele din talpi si din palme gradual. Insa de data asta imi simteam toata mana ca si cand ar fi fost un "burete" care absorbea energie rapid si usor din tot ce era in jurul meu. Ca si cand mainile mele ar fi "chemat" aceste energii la ele. Aceasta absorbtie a energiilor din mediu a durat aprox. 10 minute, dupa care am simtit incarcarea uzuala pe care o faceam de la stele. E ceva nou si interesant. Abia astept sa vad ce se mai activeaza din abilitati!
    Astazi am reusit sa finalizez cu succes una dintre cele doua traume pe care am lucrat si la transmisiunea de marti. Dar pe aceasta trauma am lucrat intens si in perioada sarbatorilor de iarna. Asadar mi-am propus sa lucrez la eliberarea emotiilor inainte de transmisiuni ca sa pot folosi eficient timpul si in timpul sesiunilor doar sa finalizez vindecarile. :)
    Multumesc tuturor!
    Sper ca toata lumea sa beneficieze maxim de aceasta oportunitate evolutiva!
    Noapte buna si cer instelat! :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  26. Astăzi am avut o altfel de stare care a început de noaptea trecută când, pentru prima oară după aproape 5 luni de când sora mea a urcat la Ceruri, mi-a venit în vis.
    A fost un vis plin de încărcături emoţionale, care mai de care.
    Mai întâi mi-a arătat că are un corp nou şi avea (chipul i-a rămas acelaşi). Apoi mi-a arătat cum se călătoreşte în plan fizic pe distanţe lungi, aproape instantaneu.
    A vrut să mergem la spitalul unde a fost internată, ca să le arate bolnavilor că ea trăieşte şi că are un corp nou. M-am dus cu ea acolo, dar, acolo am constatat că ea mersese pentru mine, ca să mi se facă o curăţare. Această curăţare am simţit-o în plan fizic, motiv pentru care m-am trezit astă noapte cu oarece dureri, iar astăzi n-am prea reuşit să fiu "în boii mei".
    Astă seară, la prima transmisie, una dintre traumele emoţionale pe care am lucrat a fost cea legată de suferinţa (de vreun an) şi decesul ei. Cred că legat de aceasta am simţit o altfel de energie (n-am înţeles încă bine, de aceea nu mă lansez în ipoteze).
    Interesant este că, "Doamna Violette" a apărut doar în timpul echilibrărilor pe chakre (în timpul celor 10 minute de pregătire) şi apoi doar în etapa pregătitoare de la cea de-a doua transmisie (când stam la taifas cu corpul meu).
    Apoi, la cea de-a doua transmisie, am lucrat în primele zece minute pe sistemul curăţat începând cu noaptea trecută , după care am trecut la coloana vertebrală.
    După cca două minute, ar putea părea că am adormit, fiindcă nu-mi mai amintesc nimic. Dar când m-am "trezit", adică am deschis ochii , în mod conştient m-am uitat la ceas, simţind că ar cam trebui să ies, fiindcă nu mai simţeam nici o prezenţă şi nici o vibraţie. Ceasul arăta "şi 25" şi m-am gândit că mai am 5 minute. Dar nu mai simţeam că sunt conectată şi am încercat să-mi amintesc unde rămăsesem... ; totul era gol.
    Am încercat să mă conectez, convinsă că mai am cinci minute, dar n-a mers.
    "Asta e!", mi-am zis şi m-am dat jos la marginea patului, cu gândul că nici n-am apucat să mulţumesc.
    Când privirea mi s-a oprit pe ceas, era "şi 28" dar ora 23, nu 22.
    Trecuse o oră. Unde am fost? că n-am avut sentimentul că am dormit şi nici că ar fi trecut mai mult de zece minute.
    Nu-mi amintesc nimic, dar, stupoare! când m-am ridicat din pat, am constatat că nu mă mai doare coloana...
    Mi-am pipăit coloana, iar curbura (în "C" ) nu mai e atât de amplă (abia dacă e sesizabilă).
    Nu-mi rămâne decât să văd cum mă simt zilele următoare.
    Orice-ar fi fost, oriunde-aş fi fost, chiar dacă ar trebui să nu-mi amintesc (mă gândesc că o fi fost dureros...!?), fiindcă n-am apucat să le mulţumesc prietenilor noştri, o fac acum - Mulţumesc prieteni !
    La mulţi ani, tuturor celor care sunt, au visat, sau sunt în devenire, Mame !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, la fel am patit si eu la a doua transmisie, am iesit mai devreme cu vreo 6 minute si am decis sa intru din nou dar nu am mai stat in lotus cum stau de obicei ci m-am intins in pat...si am adormit :-)

      Mihai (Ar Eth).

      Ștergere
    2. Renna,vorbim de o cifoza,sau de o scolioza ?

      Marian

      Ștergere
    3. Mulţam pentru gând, Marian ! E (dar pe cale de dispariţie) scolioză.
      Ca să înţelegi puţin de ce evit încă să acţionez mecanic asupra ei, este faptul că ea s-a adâncit odată cu momentul în care muşchii paravertebrali s-au contractact (din cauze care nu ţin de natura fizică) şi-mi ţin rigidă partea de sus a coloanei.
      Coloana s-a curbat (de fapt curbura s-a adâncit) în zona inferioară , după ce presiunea în urma efortului fizic s-a distribuit altfel.
      Această zonă este guvernată de Saturn (la mine) care înseamnă printre altele că, sunt un "copil-bătrân" (cine înţelege ce vrea să însemne asta) şi trebuie să mă manifest ca atare ;e o lecţie. Dacă îmi învăţ lecţia, totul va dispărea ca un fum.
      Practic, primul lucru pe care să-l obţin, ţine de decontractarea muşchilor (la ultima transmisie, n-am realizat din primul moment dar, simt o uşoară relaxare a lor şi de acolo şi presiunea mai slabă în zona de curbură) şi abia apoi mă ocup strict de ceea ce a mai rămas din "c", care era "C".
      Eu am făcut sport şi nu m-am dat înapoi nici de la efort fizic, dar nu m-a supărat decât arareori şi nu la modul serios, până nu mi s-au contractat muşchii.
      Mulţam încă o dată !

      Ștergere
  27. salutari tuturor!
    intrebare - cum putem sti daca ne-am vindecat de un eveniment dureros (emotional)? pote doar am reusit sa uitam de el ?. sau poate ca vindecarea inseamna sa poti uita ? cum poti sti daca ai iertat sau doar ai uitat?
    ai iertat daca nu te mai doare?
    cum sa intelegem vindecarea emotionala ?
    Isabel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Privesti evenimentul cu detasare (chiar umor)!

      Ștergere
    2. Eu simt ca am vindecat complet un eveniment si/sau o relatie dureroasa atunci cand pot sa le privesc cu calm, cu compasiune, cu intelegere, cu pace si sa simt asta in intreaga mea fiinta, fara nici o disonanta la nivel fizic. Atunci cand poti trece prin amintirile legate de un eveniment fara sa mai retraiesti si emotiile asociate lui, e un semn al vindecarii.
      La fel cand poti simti recunostinta pentru ca a fost o oportunitate evolutiva.
      De obicei cand un eveniment nu este complet vindecat, el este inca pastrat in memoria celulara si stocat in chakra aferenta lui, iar accesarea lui activeaza disconfort la nivel fizic.
      Chiar daca la nivel mental ai senzatia ca l-ai vindecat, totusi in corpul tau se activeaza la nivel celular acesta emotii.
      Eu am constientizat nu de mult timp ca imi era foarte greu sa iert anumiti oameni (desi la nivel mental eram convinsa ca i-am iertat) pentru ca nu eliberasem incarcatura emotionala, ci o purtam in mine ca pe o povara. Si odata ce am inceput sa eliberez aceste emotii si sentimente reziduale, mi-a fost din ce in ce mai usor sa iert si sa simt pace atunci cand accesez acele evenimente si/sau relatii care au fost traumatizante.
      A vindeca nu inseamna sa uiti, ci sa accepti, sa eliberezi, sa integrezi evenimentul in istoria de viata, si in final sa vezi care sunt "darurile" pe care ti le-a adus. Sunt experiente atat de crunte incat poate ca am prefera sa le uitam, dar orice eveniment are si efecte evolutive in viata noastra.
      Sunt evenimente pe care nu le-as putea privi cu umor nici peste 2000 de intrupari. Insa compasiunea, pacea si recunostinta mi se par semne certe ale vindecarii. Si lipsa unei reactii fiziologice.

      Cu nesfarsita pace si iubire,
      Anca

      Ștergere
    3. Emoţiile se văd pe faţă.
      Ştiu o metodă simplă prin care te verifici emoţional, în legătură cu un aspect sau altul - privitul în oglindă.
      Ca să afli dacă ai iertat pe cineva (spre exemplu) gândeşte-te la persoana aceea, sau vorbeşte despre ea şi/sau, despre supărarea pe care , ATENŢIE ! nu ţi-a creat-o, ci ţi-a stârnit-o, în timp ce te priveşti în oglindă.
      Dacă ai făcut şi cea mai mică grimasă, înseamnă că n-ai iertat-o.
      Mai este o metodă, dar ea implică să ai o relaţie bună cu sunetul.
      Atunci când vorbeşti despre ceva care doare/deranjează, vocea proprie, capătă inflexiuni, tonalităţi şi intensităţi diferite, faţă de vocea de fiecare zi.
      Apoi, atât pulsul, cât şi respiraţia, sunt alte două indicii.
      Pentru cei care n-au de obicei prea multă energie (de la pământ), asemenea amintiri , consumă rapid o cantitate mare din această energie şi se instalează o stare de oboseală care poate duce chiar la somnolenţă, sau la stări de leşin (spre deosebire de cei care au energie din abundenţă şi care pot face adevărate crize de nervi, chiar şi după 20 de ani)
      Cât despre umor, sunt situaţii când, mai ales în copilărie, oamenii suferă adevărate traume, în urma unor porecle atribuite de ceilalţi, sau în perioada pubertăţii când organismul este în plin proces major de transformare şi este extrem de sensibil la observaţiile celorlaţi, asupra efectelor vizibile ale acestui proces, iar acestea, desigur, fiecare le priveşte cu umor la un moment dat, semn că a iertat.
      Câţi dintre noi, nu spunem despre întâmplări din trecut (care ne-au făcut să suferim la vremea aceea), "ce prostuţ eram", "ce naiv", "ce căscat", sau mai ştiu eu cum, auto-ironizându-ne sau cu duioşie ?
      p.s. Coloana mea e bine. Voi mai lucra pe ea, dar trebuie să mă axez în principal pe muşchii paravertebrali.
      Să aveţi o minune de săptămână !

      Ștergere
    4. Rennatosa, ai dreptate la partea cu umorul. Cred ca pot fi anumite situatii sau chiar lucruri pe care le-am spus sau facut noi si putem sa le privim cu umor. Dar umorul, din punctul meu de vedere, tine de minte, iar compasiunea de inima. Asa cum zice Osho, compasiunea este suprema inflorire a iubirii.
      Nu voi ajunge sa procesez acum evenimente din aceasta categorie. Am altele mult mai greu de procesat si eliberat.
      Sunt sigura insa ca moartea unor persoane dragi nu as putea sa o privesc cu umor sau abuzurile de orice fel, violenta, catastrofele naturale, anii petrecuti prin spitale si la usa medicilor, etc.
      Mai am inca de lucru cu mine.
      Abia astept sa trec si eu la oase sa vad ce efecte minunate se manifesta!
      O zi senina!
      Anca

      Ștergere
    5. Umorul, draga mea Anca, curge chiar din Spirit (şi vorbim aici de adevăratul umor).
      Hai să ne gândim dacă mintea ne face să râdem . Răspuns negativ.
      Umorul spontan de unde ţâşneşte ? Tot din Spirit. El este un simţ (mintea n-are simţuri ; ea doar procesează informaţie , dar lucrează cu "materialul clientului")
      Pentru bagajele dramatice pe care le cărăm cu noi, este indicată DETAŞAREA. Dar ştii care e culmea ? Nu prea vrem să scăpăm de ele... !!!
      Ca să putem obţine detaşarea, ne putem folosi poziţia "observatorului"(care e mai uşor de obţinut).
      O eliberare eficace se obţine şi prin tehnica "jurnalului", scris la persoana a treia, care te plasează înafara evenimentelor dar îţi oferă şi posibilitatea să descoperi elemente cărora nu le dădeai importanţă atunci când, implicată emoţional, nu puteai fi obiectivă.
      Respect efortul pe care îl depui tu în direcţia creşterii tale, printr-o VOINŢĂ care se simte dar, se simte şi cum îţi impui un fel de "disciplină de fier".
      Desigur că, fiecare-şi cunoaşte potenţialul (atunci când are o cunoaştere de nivelul tău) dar, dintr-o stare de relaxare (care se bazează pe încrederea în sine), lucrurile nu mai par atât de grele şi de netrecut.
      Eu am practicat o mantră (pe care o mai practic din când în când, atunci când simt că "slăbesc" în putere) şi care sună aşa : " EU ŞTIU - EU POT - EU SUNT !". Această mantră îşi face treaba (experimentat pe mine), în sensul că : "eu ştiu" deschide căile directe către cunoaşterea de care ai TU nevoie ; "eu pot" îţi activează potenţialul ; iar "eu sunt" îţi activează conexiunile cu toate părţile tale care nu sunt încă, explorate şi conştientizate şi îţi dă sentimentul de structură completă (care îţi aduce şi o extraordinară încredere în tine ) dar ai acces şi la informaţii de tot felul (prin mesaje, viziuni, etc) , pe care nu le găseşti în altă parte (în exterior).
      Tot "eu sunt" te conectează gradual la structurile de grup, şi pe măsură ce conştiinţa se extinde, "eu sunt" devine "noi suntem" care este acelaşi cu "eu sunt", de unde informaţiile curg firesc, ca râurile în albiile lor, din toate părţile, iar tu, te curgi firesc către ceilalţi, prin interior, fără să ocoleşti pe-afară, unde rişti să găseşti uşi închise.
      Suntem nişte fiinţe fabuloase !
      Senin şi Soare, dinăuntru către afară !

      Ștergere
    6. deci sa scoatem totul de sub pres si
      sa facem curatenie si sa nu mai spunem ca am uitat :))
      Va multumesc tuturor pentru raspuns!

      Isabel

      Ștergere
  28. Mi-am rugat un prieten sa ma ,, priveasca,, pe perioada exercitilor si pentru mine functioneaza perfect.MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  29. Bun gasit suflete minunate ! Cum e prima oara ca postez vreau sa aduc multumirile mele lui Zamolxe,
    Zaryiena,Oryen ,pleiadienilor si nu in ultimul rand lui Remer Ra ! Doresc sa impartasesc cu voi ca am inceput sa vorbesc cu corpul meu fizic ,sa-i cer iertare pentru toate greselile mele , in fiecare zi ,la orice ora si mai ales inainte de a adormi ,nu doar inainte de a doua transmisie . Simt si vad rezultate care ma umplu de bucurie ,pentru ca inainte de asta simteam o oarecare rezistenta. Acum procesul e mult mai bland si mai usor de realizat . Bineinteles ca si la exercitiile cu sfera si celelalte transmisii am simtit efecte benefice fantastice . Pe zi ce trece ma simt mai libera si mai fericita .
    Cu infinita Iubire,
    Marcela.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ma simt onorata si binecuvantata ca sint aici! Va multumesc pentru modul minunat in care imi atingeti viata!

    RăspundețiȘtergere
  31. Este o intelepciune pe care-o gasim atat in religie si, mai cu seama(din cate-am citit ), in filosofiile orientale si care ne spune ca "finalul" drumului nu conteaza mai mult decat drumul in sine, Calea pe care mergi. Daca ne gandim tot timpul la ce vom gasi la "capat" si ignoram tot ceea ce ne iese in cale, indiferent ce vom gasi in final vom fi nemultumiti. Si, pe de alta parte, avalansa informationala la care suntem supusi, ne determina la un moment dat sa selectam totusi cam ceea ce este potrivit pentru noi si sa fim mai atenti la darurile vietii. Asa ca, ne putem bucura inca de acum de "Viata Vesnica" " savurand " frumusetea naturii, admirand, ascultand sursurul apei, cantecul pasarilor, muzica si darurile ei, cantecul si dansul s.a.m.d. si indiferent ce vom gasi la "capatul drumului" vom fi plini de bucurie si multumire, vom fi uimiti(intr-un mod placut, bineinteles ;) ).
    Chris Rea - Smile
    http://www.youtube.com/watch?v=zclPNSoO7xA

    Ne mai relaxam , ne mai (re)amintim si transformarea interioara ne aduce intelegerea lucrurilor care ne-au fost, ne sunt si ne vor fi necesare pentru a constientiza anumite aspecte din viata noastra(mai ales ca noi le-am generat).

    Oamenii cu experiente comune , mai devreme sau mai tarziu, gasesc o cale sa le si realizeze.

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  32. Bine v-am regăsit !
    Am avut în vedere două traume, din care una am reluat-o (am lucrat pe ea şi data trecută).
    Această traumă a s-a desfăşurat pe parcursul cca unui an şi practic a fost un cumul de traume care s-au succedat şi care în final au atins un apogeu.
    Astăzi, am intrat sub cascada de sunet şi am înşirat sub ea, evenimentele în cerc, cu mine în centrul cercului. Astfel am reuşit să le plasez pe toate sub duşul sonic. Apoi şi sub duşul de Lumină aurie, pe care eu îl vizualizez căzând în valuri.
    La sfârşitul celor prime 10 minute, aş mai fi stat sub duşuri cu această traumă, dar am trecut la a doua , hotărând că data viitoare o voi relua pe prima, fiindcă simt că mai am de lucru cu ea.
    La a doua traumă, după câteva minute, am început să mă deplasez în sus cu o viteză uluitoare (parcă eram aspirată), ca printr-un tunel (dar nu era ,propriu-zis, un tunel) , iar în jur erau ca nişte nori de Lumină de la alb la auriu, în diverse tonuri şi forme.
    La un moment dat, norii de Lumină au dispărut şi am văzut cerul albastru (dar ca atunci când e înnoptat ) şi am văzut cifra 2 mare şi luminată, apoi a dispărut şi am văzut ca o puzderie de stele mici şi adunate la un loc într-o formă nedefinită, dar grupul de steluţe avea lumină intermitentă.
    După ce a dispărut şi aceasta, am văzut o stea (lumină) roşie.
    Apoi mi-am dat seama că plecasem de sub cascadă şi când m-am întors, m-am văzut pe mine ca şi când mă priveam dinafară şi de la o oarecare distanţă, eram sub cascadă şi întreg corpul meu era de Lumină aurie.
    "Doamna Violette" , a fost în preajma mea doar la început, dar după ce mi-am vizualizat corpul de Lumină sub cascadă, am sesizat că în preajma mea, a mai apărut o entitate alb-aurie.
    Pe finalul transmisiunii, după ce mi-am vizualizat corpul de Lumină, am încercat să readuc sub cascadă cea de-a doua traumă , dar mi-a apărut prima.
    Am ţinut-o pe prima (cred că vreun minut-două) şi abia apoi am reuşit s-o aduc pe a doua.
    Când am simţit că s-a terminat transmisia, după ce am mulţumit, când m-am uitat la ceas, iar trecuseră cinci minute mai mult (era 20:45).
    Starea de confort m-a însoţit pe toată perioada şi chiar dacă uneori a trebuit să gândesc, gândurile nu mi-au creat tulburări şi nu mi-au distras Atenţia (de parcă erau din program).
    Mulţumesc prieteni pleiadieni ! Mulţumesc Remer Ra! Să fiţi binecuvântaţi de-a pururi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc din nou !
      N-am cerut, dar mă gândesc să-i rog pe prietenii noştri să prelungim terapia.
      Ce spuneţi Remer Ra, mediaţi pentru noi acest lucru (am în vedere, dacă s-o putea)?
      E minunat dar şi necesar !
      Somn liniştit !

      Ștergere
    2. Vor mai fi transmisii pentru vindecari (pe emotional si energetic-fizic) in a doua parte a lunii aprilie.

      Ștergere
    3. Îmmm ! Grozavă veste ! Mulţumim din nou ! Senin şi Soare pentru fiecare şi pentru noi toţi !

      Ștergere
  33. In timpul primei sesiuni de azi am lucrat pe doua traume.
    Desi am lucrat anterior pe moartea tatalui meu, astazi am simtit nevoia sa evoc mai multe evenimente din relatia cu el si sa vindec aceasta relatie cu totul.
    Rennatosa, exact asa m-am vazut si eu in centrul unei cascade imense, iar imaginile evenimentelor evocate se roteau in jurul meu si erau curatate concomitent. Eu dusul de lumina nu il vad foarte bine la nivel mental, insa il simt la nivel energetic. Stiu ca atunci cand reusesc sa il simt este un semn al finalizarii acelei portiuni de vindecat. Daca nu am eliberat complet emotiile legate de un eveniment/ o relatie, atunci nu simt dusul de lumina.
    Asa, si partea frumoasa este ca la final in timpul dusului de lumina, am avut la nivel mental urmatorul scenariu : era totul complet alb, iar in acel alb nesfarsit l-am vazut pe tatal meu, imbracat si el complet in alb (pantaloni, tricou, incaltaminte - toate super albe), venind spre mine. In cativa pasi am fost fata in fata, eu eram de inaltimea lui (desi in realitate am inaltimea mai mica decat o avea el) si l-am imbratisat inima pe inima. Am simtit atunci sa ii spun ceva si am spus "Imi pare rau! Iarta-ma! Multumesc! Te iubesc!". De mai multe ori, nu stiu exact de cate. Am simtit pace, seninatate, compasiune.
    A fost ceva minunat! Incredibil!

    In timpul sesiunii de vindecare emotionala am avut ganduri si eu insa fara sa ma indeparteze de la scenariu. Am simtit ca trebuie sa scriu urmatoarele.
    "Chiar daca este dificil si neplacut sa evocati aceste evenimente, sa stiti ca nu sunteti niciodata singuri. Stim ca multi dintre voi ar vrea sa nu mai treaca prin aceste emotii, dar acest proces este necesar pentru eliberarea si vindecarea lor completa. Regretam ca trebuie sa treceti in aceleasi suferinte din nou, dar este necesar si suntem alaturi de voi."
    La primul eveniment invocat azi, am avut parte de o activare atat de puternica a emotiilor stocate in mine incat am avut o stare fizica neplacuta, sfasietoare, simteam cum ma doare toata zona de la chakra inimii pana sus aproape de chakra gatului. Parca se cascase un hau in mine, un hau de durere si neputinta. Vroiam doar sa se termine odata si sa nu mai simt asta. Era atat de coplesitor incat am simtit cum mi se schimba expresia fetei in functie de ce traiam, nu mai puteam nici sa imi tin capul sus.
    Vreau sa va spun insa sa fiti curajosi! Indrazniti sa scoateti afara cele mai adanci traume, cele mai dureroase, cele mai inspaimantatoare sentimente avute vreodata. Am ales sa lucrez pe cele mai dureroase evenimente fiindca stiu ca asta va produce un salt imens si toate celelalte se vor vindeca mult mai usor.
    Imi pare rau ca trebuie sa trec prin ele si simt ca mai sunt persoane care trec din nou prin "valea intunericului" a emotiilor de joasa vibratie in drumul spre vindecare, dar vreau sa va spun ca sunteti pe drumul cel bun si ca merita tot efortul.
    Daca nu eliberam aceste emotii, ele vor ramane stocate in corpurile noastre, la nivel celular, si le vom purta in noi pana le vindecam; fiecare generatie noua de celule primeste "mostenire" memoria celulara de la celulele anterioare, inclusiv traumele si ranile noastre nevindecate. E ca si cand am umbla tot timpul cu cativa saci de balast pe noi. E normal sa ne fie ingreunat mersul si sa ne simtim obositi. In ultimul timp am ajuns sa constientizez acest balast emotional in campurile mele si in special in corpul fizic. De aceea lucrez cu atata ardoare la eliberarea lui. E iritant si obositor sa il simt continuu.
    Imi doresc sa beneficieze cat mai multe persoane de aceasta oportunitate evolutiva fantastica!

    (partea 1 )
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai simtit sa scrii asta pentru ca a fost o... transmisie. Scrie, ori de cate ori simti!

      Ștergere
  34. (partea a 2-a)

    Cu fiecare eveniment pe care il vindecam, se vindeca si lumea, intregul univers se vindeca cate putin odata cu noi. Si nu suntem niciodata singuri, suntem inconjurati de fiinte de lumina si iubire care ne sustin si ne hranesc campurile pentru a trece prin acest proces cat mai usor cu putinta.
    Insa cei care au avut parte de multa durere si dizarmonie, au mai multe de eliberat. E firesc sa fie asa. Rezultatul va fi insa spectaculos daca angajamentul este sincer si dorinta de vindecare profunda. Fiecare va obtine rezultatele pe masura implicarii in acest proces si a deschiderii spre schimbare.
    Nu va temeti caci sunteti mereu incojurati cu multa iubire!

    PS: Nu stiu cate dintre gandurile de mai sus sunt ale mele, dar cred ca nu sunt toate.
    Am pus mainile pe tastatura si cuvintele au curs pur si simplu. Am scris in forma in care mi-au aparut in campul mental. O parte din mesaje le-am primit in timpul sesiunii de vindecare emotionala, o parte imi sunt active si acum in campul mental. Simt continuu mesajul central "nu va temeti, sunteti mereu inconjurati cu iubire". Si simt compasiune si o prezenta feminina. :)

    Cu drag,
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aseara mai trebuia sa scriu o idee, in continuare la ceea ce am expus, dar mi-am amintit dupa ce postasem si am lasat-o asa. Inca o mai am in campul mental.
      "Doar asa puteti fi liberi!" Adica doar prin eliberarea emotiilor ramase in noi.
      Si pentru ca nu am scris-o, mi-a ramas in minte pana acum.
      Orice fac tot la gandul acesta ajung.
      Asa ca il scriu acum, altfel o sa raman cu el in campul mental pana livrez mesajul. :)
      Doar asa puteti fi liberi!
      PS: Cred ca a fost Zaryiena.
      Anca

      Ștergere
  35. Am curatat mai multe evenimente negative aseara, nu doar doua, si chiar s-a lucrat foarte bine! Poate ca nu au fost traume in adevaratul sens dar a functionat. Prima data, adica martea trecuta, a fost mai rau. Eu credeam ca am trecut de un eveniment cumplit, dar daca a durut din nou inseamna ca nu l-am vindecat si ca a mai ramas o incarcatura de emotie negativa ascunsa in suflet.
    La a doua transmisie, am simtit energia foarte puternic, ca de obicei.
    Am o intrebare. Dupa aceste sedinte, noaptea este mai dificila, am vise mai ciudate, oarecum grele iar dimineata ma simt greoaie la prima ora. Dupa circa o ora ma simt absolut fantastic, plina de viata si energie. E normal?
    Maia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este normal sa ai o noapte mai grea iar dimineata sa te simti putin mai incarcata. Procesul de vindecare continua si in somn.

      Ștergere
  36. La mine prima saptamana de transmisiuni din februarie a fost dificila, ma simteam atat de obosita incat abia imi faceam sarcinile zilnice. Spre seara imi reveneam, mai ales daca ieseam afara si ma incarcam. Insa dimineata ma trezeam "rupta de oboseala". Visam lucruri si contexte mai ciudate, lucruri din trecut. Am avut o idee care s-a repetat de vreo 4 ori in vise cu scenariu asemanator pana am inteles clar mesajul.
    Si la sesiunile din martie am ceva turbulente, stare de oboseala in ziua imediat dupa si activarea unor probleme la nivel fizic - de ex durere in zona chakrei inimii.
    Parerea mea este ca atat timp cat mai exista o durere emotionala sau o reactie fiziologica, evenimentul nu este vindecat complet.
    Eu am un eveniment pe care lucrez de fiecare data cate 10 minute si inca nu e vindecat. Nici nu am constientizat cata suferinta si cate emotii erau acumulate. Aseara a fost atat de puternica eliberarea de emotii de vibratie joasa incat la un moment dat am crezut ca lesin, dar nu m-am oprit. A fost neplacut, insa am rezistat, iar dupa transmisiune mi-am revenit destul de repede.
    Stiu, simt ca merita tot efortul acesta. :)
    Am observat ca imi simt mai puternice chakrele Ajna si Sahasrara si obtin mai usor informatii, totul se materializeaza mai repede, mai facil, fara efort.
    Iar chestia cu "aspirat" energia din mediu cu mainile e foarte tare! :)
    Mi s-a accentuat si capacitatea de a "citi" campurile altor oameni si am o mai mare claritate si siguranta in perceptie.
    Stateam de vorba cu sora mea si nu stiu (constient) de ce am inceput sa imi balansez bratul stang intr-o miscare de rotatie in sensul invers acelor de ceasornic, timp de aprox. 2 minute, perpendicular pe sol, pana s-a oprit "singur". Apoi am apropia palmele, m-am asezat langa sora mea si i-am spus sa imi dea picioarele si am incarcat-o cu energie prin talpi. Avea picioarele obosite, dar nu a zis nimic. Nici eu nu m-am gandit, ci pur si simplu am simtit sa fac asta. Am stiut ca trebuie sa fac asta. Ulterior mi-am dat seama ca prin acea miscare a bratului m-am incarcat cu energie sau am dislocat niste energie pentru asta. Si am stiut cand trebuie sa iau mainile. Pur si simplu.
    Adica avem semne clare ale unei evolutii, iar timpul e destul de scurt.
    Abia astept sa vad ce se mai activeaza, ce se mai manifesta!
    O zi senina!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  37. Îmmm! ce bine a fost ! Iarăşi aş mai fi stat.
    Aşa cum hotărâsem, am mai lucrat pe trauma aceea care cumulează mai multe traume pe care le-am desfăşurat în cerc.
    Am simţit valuri de energie (rece !?) care mă curăţau, până la exterior, că-mi îngheţaseră picioarele. Apoi, în trei reprize am simţit că, eram aspirat în sus dar şi la nivel fizic simţeam asta. Înaintea fiecărei reprize, era un du-te vino în jurul meu, unde "Doamna Violette" dar şi entitatea aurie de data trecută făceau ceva repede-repede.
    Am mai văzut o siluetă umană (sau umanoidă) de culoare argintie care, stătea în dreapta şi parcă supraveghea totul, apoi s-a făcut un canal de lumină prin care se scurgea ceva ca un lichid cred că era incolor dar nu-mi dau seama pentru că lumina de la tunel se reflecta în el.
    Apoi a fost o activitate care a durat 3-4 minute (cred) în zona Ajna la nivel exterior.
    În timpul acesta am simţit nevoia să-mi cer iertare, de câteva ori, dar am făcut-o într-un fel în care ştiu sigur că n-am simţit-o niciodată aşa.
    La un moment dat, am auzit un fel de gong care a bătut de 6 ori, dar care se auzea şi de aproape şi de departe (nu ştiu cum să explic asta) , ceea ce m-a făcut să deschid ochii şi să mă uit la ceas - trecuseră vreo 3 minute peste primele 10.
    Am trecut la trauma 2 şi acolo altă activitate intensă în jurul meu (cele două entităţi dar fără silueta argintie), apoi, parcă ieşeam de sub un pasaj şi vedeam blocuri de locuinţe, seara (luminile erau aprinse în apartamente) şi copaci. Am mers aşa cum eram întinsă o vreme, după care am auzit nişte şoapte care aveau aceeaşi tonalitate ca şi sunetul gongului şi parcă ajungeau la mine (de fapt parcă vizualizam) într-un fel ondulatoriu, ca pe o undă pe care-o intuiam.
    În concluzie, astă seară parcă s-a lucrat mai mult pe corpul fizic decât pe cel emoţional, dar eu mi-am aşezat toată încrederea în faţa lor.
    Mulţumesc dragii mei ! Mulţumesc Remer Ra !
    p.s. un aspect pe care l-am uitat data trecută şi pe care l-am simţit şi acum, este că, palmele mi s.-au încălzit şi de la un moment dat , parcă ţineam în ele nişte sfere calde care păreau a avea şi o oarecare greutate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Episodul doi
      Aceeaşi energie rece.. Multă Pace.
      Am lucrat pe cele două probleme, iar la final, le-am trecut în revistă pe toate.
      Nu ştiu ce-i cu gongul acela, căci iar l-am auzit între cele două reprize de zece minute, iar când am deschis ochii depăşisem timpul cu 5 minute
      Când a am lucrat pe coloană şi muşchii paravertebrali, Lumina şi-a schimbat culoarea - cobora ca un semicerc, era galben-lămâi spre verde , iar pe linia semicercului , foarte fin erau luminile curcubeului.
      După ce semicercul m-a traversat din cap până în picioare, mi-am vizualizat iar corpul de Lumină pentru câteva secunde.
      Mulţumesc ! Mulţumesc ! Mulţumesc !
      Weekend în Pace şi Armonie !

      Ștergere