.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 21 mai 2014

Zamolxe

Zilele trecute, având în vedere dezastrul de proporții din zona balcanică (în special în Serbia și Bosnia), unde a avut loc un fel de mic potop biblic, am încercat să mă conectez mai profund la Geea și să aflu dacă acest lucru s-a datorat cumva și intervenției omului sau este vorba doar de un fenomen normal, natural. Având în vedere faptul că asemenea inundații nu au mai avut loc în aceste zone de mai bine de 100 de ani, întrebările mele (și nu cred că sunt doar ale mele) au căutat un răspuns mai puțin convențional. Pe de altă parte, simt că nici teritoriul nostru nu este ferit de asemenea fenomene și că putem avea și noi parte de ele.
Dorind astfel să aflu mai multe răspunsuri, m-am conectat la Mama Geea, cu care am o relație foarte specială de mai multă vreme. De fiecare dată când mă conectez la Geea, simt o combinație unică de forță, delicatețe, prospețime, abundență și frumusețe. Senzația este deosebită și îmi acoperă întreg sistemul senzorial, mergând de la cel fizic și până la cei mai subtili senzori ai corpului spiritual, unde stările și sentimentele sunt deosebit de fine și greu de transpus în cuvinte. Cine are o relație specială cu Geea știe cu siguranță despre ce vorbesc...
Spre mirarea mea, în foarte scurt timp și-a făcut apariția Zamolxe. I-am simțit vibrația mult mai ”aproape”, iar asta mi-a trezit un sentiment aparte. Mi-am dat seama că avea să-mi transmită ceva și că voi avea parte de anumite răspunsuri.
Remer Ra: Te simt mai aproape decât de obicei. Au trecut câteva săptămâni de la ultima ta transmisie. Mă bucur enorm să te simt mai aproape. Vibrația ta mă atinge într-un fel... unic.
Zamolxe: Întrebările tale sunt și întrebările multor oameni. Trebuie să faci anumite precizări.
Remer Ra: Ce se întâmplă cu Geea? Este cumva revoltată pe noi, pe acțiunile noastre? S-a săturat să mai fie agresată de noi, oamenii?
Zamolxe: Geea nu este supărată pe oameni! Geea nu se poate supăra pe copilașii ei, însă nu se poate opune proceselor de transformări profunde din această perioadă. Ați fost sfătuiți, și apoi avertizați, să faceți ordine în mințile și sufletele voastre, iar apoi în viețile voastre, în relațiile cu exteriorul! Nu uitați că trăiți într-un mediu energetic special, unde totul coexistă, de la cele mai mici viețuitoare și până la cele mai complexe fenomene. Totul este interconectat și există un răspuns mult mai rapid la tot ceea ce gândiți, vorbiți și faceți! Tot ceea ce nu este în acord cu legile universale, cu armonia divină, va avea un răspuns pe măsură. Elementele vor acționa din ce în ce mai puternic, atât în plan personal cât și în plan social.
Remer Ra: Adică revărsările de ape sunt pentru ”spălarea” noastră?
Zamolxe: Nu neapărat a voastră. Toți cei care au gânduri de ură, supărare, îngrijorare, frică, neîncredere, invidie, răutate, le transmit nu doar către propriile organe și către cei din jur, dar și către mediu, impregnând pământul, apa, regnul vegetal, animal și elemental. Apar interferențe inclusiv cu straturile energetice mai subtile ale Geei.
Remer Ra: Înțeleg acum! Geea trebuie să se curețe de mizeriile informaționale și energetice lăsate de oameni. Nu o murdărim doar fizic ci și energetic și informațional iar ea, pur și simplu, simte nevoie să-și mai facă un duș.
Zamolxe: Și nu lucrează doar cu apa ci cu toate elementele.
Remer Ra: Mă ia cu tremur doar când mă gândesc că s-ar putea ”scutura” în orice moment. Se știe că un cutremur mare poate avea loc în orice moment. Legat de purificarea cu elementele, ne putem aștepta și la alte asemenea manifestări în următoarea perioadă?
Zamolxe: Da, Geea poate acționa prin toate elementele; prin apă, aer, pământ și foc.
Remer Ra: Asta înseamnă nu doar inundații ci și vijelii, cutremure, alunecări de teren, caniculă, secetă. Putem face ceva în această privință? Spuneai că totul este mult mai compact acum și că există o puternică interconectivitate între toate sistemele de pe Geea.
Zamolxe: În primul rând, trebuie să înțelegeți că Geea nu are în vedere pedepsirea voastră! În structura ei, Geea are mecanisme energo-informaționale subtile care lucrează într-un mod oarecum automat. La fel cum voi nu sunteți conștienți de dinamica sistemului vostru imunitar, tot așa, Geea are mecanisme subtile complexe de luptă și regenerare. Ea nu poate schimba legile universale și nici nu poate bloca aceste mecanisme subtile de apărare.
Remer Ra: Deci, dacă vom avea în vedere ”curățenia generală” pe toate planurile, adică pe relația trup-minte-suflet, aceste manifestări nu vor mai avea loc?
Zamolxe: Vor avea loc dar nu veți mai interfera cu ele Schimbări mari și profunde au loc peste tot, inclusiv în structurile energetice ale Geei, dar dacă apar interferențe cu voi înseamnă că există o anumită rezonanță și atunci vă afectează.
Remer Ra: Se pare că apa este elementul care acționează cel mai puternic, cel puțin în zona noastră geografică. De ce?
Zamolxe: Apa este un foarte bun dizolvant al energiilor emoționale negative sau care sunt în incompatibilitate cu Geea. Acolo unde s-a impregnat multă ură, ranchiună, invidie, răutate și alte asemenea, apa va lucra mai mult.
Remer Ra: Inundațiile catastrofale din Serbia și Bosnia s-ar putea astfel explica. Cu mai puțin de o generație în urmă, acolo a fost o mare descătușare a urii. Cu toții știm despre ororile războiului civil de la sfârșitul secolului trecut. Având în vedere faptul că pe noi ne paște în orice moment un mare cutremur, ce anume am putea face pentru a atenua acest pericol?
Zamolxe: Forțele telurice sunt mult prea puternice pentru a putea fi controlate de voi. Ele își vor urma dinamica în conformitate cu legile Universului dar voi puteți alege să nu fiți în rezonanță cu manifestările lor. Asta înseamnă că trebuie să vă eliberați de tipare vechi de gândire, de rigiditate, de nepăsare, indolență, încăpățânare, îndărătnicie. Cine scapă de toate acestea, nu va avea de suferit de pe urma unui cutremur, chiar dacă este foarte puternic. Universul vă va proteja și, la momentul respectiv, atunci când pământul se va descătușa, voi veți fi într-un loc ferit.
Remer Ra: Este bine de avut în vedere acest fapt. Când acționează focul? Întreb asta deoarece este prognozată o vară destul de fierbinte. Se știe că focul este cel bun purificator dar și cel mai eficient ”alchimist”.
Zamolxe: Focul acționează acolo unde apa dă greș, unde rezistența la schimbare este foarte mare și unde trebuiesc făcute transformări profunde. Începând cu acest an, se va intensifica și focul pământului, aceasta însemnând o creștere a dinamicii fluxurilor magmatice.
Remer Ra: Din ce cauză apar interferențe neplăcute cu elementul aer? Parcă sunt tot mai dese vijeliile, furtunile.
Zamolxe: În acest caz, interferențele apar datorită faptului că există oscilații și multe temeri în viața voastră. Asumați-vă responsabilitatea asupra propriei vieți, luați decizii și acționați!
Remer Ra: Îți mulțumesc pentru tot!
Zamolxe: Voi reveni cu vești mai îmbucurătoare!


*****

27 de comentarii:

  1. Mulţumim Zamolxe ! Te iubim !
    Mulţumim Mama Geea şi Iartă-ne ! Te iubim !
    Mulţumim Remer Ra ! Te iubim !
    Eu nu sunt adeptul răspândirii informaţiilor care provoacă tulburare pe toate planurile, dar de data aceasta, TREBUIE SĂ ALEGEM : ORI NE LĂSĂM CUPRINŞI DE FRICĂ ŞI DE EVENIMENTE, ORI NE SCHIMBĂM DIN TEMELII (aşa cum ne învaţă Zamolxe) ŞI NE PUNEM SUB SCUTUL UNIVERSULUI, LĂSÂNDU-NE ÎN GRIJA SA.
    Să medităm adânc, dară !
    Responsabilitatea nu este numai a fiecăruia pentru el, ci şi pentru cei de lângă noi şi din jurul nostru.
    Trebuie să lăsăm prostiile ego-ului la o parte şi să facem LUCRAREA pentru care suntem aici, fiindcă REGRETELE şi MUSTRĂRILE CONŞTIINŢEI n-au reparat niciodată trecutul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Zamolxe ! Multumim Remer Ra! Mesaj foarte clar si pe intelesul tuturor.E bine sa- l publicam si republicam , sa nu poata spune nimeni ca nu a stiut. Lumina si Iubire tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce noroc pe noi cu atatea oi care se cred Io. Cei din casta IO sunt cei ce nu-i privesc pe ceilalti de sus, nu se considera alesi, nu au ifose si nici snobi nu sunt. Tot citesc si ma mir...De ce sa faci channeling, cand poti vedea cu ochii tai, in plan fizic, cum merg lucrurile? Avem inundatii, copii abuzati sexual?( sa nu-mi spuneti ca este karma lor, va rog, pentru ca nu vom mai rupe niciodata lanturile karmice, daca repetam precum papagalii: karma, karma...Asta inseamna spalare pe maini, nepasare, nesimtire poleita intr-un cuvant pomps).Avem batrani umiliti, tara jefuita? Avem de toate, dar suntem orbi si facem chenneling ca sa ne dezorbim. Daca tot aveti comentatori atat de saltareti si zurlii si veseli, de ce sa ne mai intristam pentru copiii Maestri, care au venit sa ne invete ascensiunea, dar nu le vedeti ochii inlacrimati, pentru ca sunteti prea plini de gargaunii din mintile voastre ce s-au deprins sa nu faca un pas, fara a intreba pe Sfantul Channeling cel Mijlociu ce trebuie facut. Am vazut pe blog niste doamne ce saltaresc si ciripesc prin multe grupuri. Lenuta Onofras si Lucia Dobrea, ati terminat de crosetat matricea Romaniei din acel grup dement matriceanoiiromanii si v-ati extins? Din croseta voastra si a amicilor dusi cu pluta pe Bistrita a iesit aceasta nebunie pe care o vedeti cu ochii vostri. Aveti obrazul gros. Niste doamne ar fi tacut acum, nu s-ar mai fi extins, ca virusul varicelei. Ascensiunea trebuia sa mearga normal, dar cu piese ce se cred rotunde, adica Io...greu la deal cu oile slabe. Nu am nimic cu cei ce fac channeling. Sunt sigura ca este si acesta un Har, dar...am ramas atat de putini cei ce adoptam animale, facem economii ca sa ajutam copii sarmani si...ne expunem spunand lucrurilor pe nume. Cu hainute si jucarii cersite de la copiii bogatilor si donate copiilor saraci, Romania nu va fi Gradina Maicii Domnului, pentru ca ne umilim proprii copii. Da, cei din casta Io nu spun copilul meu, ci copiii nostri. Noi nu spunem ca suntem alesi, pentru ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu. Ceea ce ne separa pe unii de altii este nivelul de constiinta pe care am ajuns. Nu pot ajunge prea sus, cu jucarii cersite. Toti copiii au drepturi egale, dar daca n-ati fi fost atat de lasi, Romania avea resurse suficiente ca sa ii hraneasca pe toti. Dar, nu-i nimic...Voi sa va simtiti bine, sa va jucati, desi sunteti spirite batrane care se copilaresc cu nesimtire. De patru ani, de cand am trecut si eu prin matriceasonatilor, tot spun: nu ne va fi bine si nu vom ascensiona, atata timp cat in tara asta plang copii, sunt abuzati sexual, iar in grupuri se foloseste magia. Prin channeling, oamenii cu vibratie joasa nu deschid portaluri catre Cer, ci spre lumile joase. Entitatile ce va sufla diverse prostii nu sunt de Lumina. Cu Lenu si Luci printre voi( si altii, dar pe ele le cunosc bine), acest blog isi va scadea vibratia cat ai zice peste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi cer iertare de la oamenii cu bun simt si cu adevarat ai Luminii, nu generalizez, dar m-am saturat sa vad aceleasi persoane peste tot, dandu-se piese rotunde. Noi toti ar fi trebuit sa reintregim un puzzle. Daca nu ar fi fost piesele rotunde ce ne-au scos din grupuri, acest puzzle s-ar fi completat de la sine, din oamenii Luminii, iar copilasii Romaniei nu ar mai fi trebuit sa planga si sa sufere, vazandu-si parintii plecati cu sorcova. Lucia Dobrea este una dintre persoanele care isi inchipuie ca un iluminat trebuie sa rada zeflemitor,( asa cum obisnuieste, cand vorbeste in particular si rade de "netreziti"), cand copiii sufera. Nu,un OM al lui Dumnezeu sufera la una cu TOT, pentru ca are si inima, nu doar pantece si creieras. Cei ce nu si-au invatat lectiile numite: PRIETENIE si IUBIRE, ar fi preferabil sa treaca la treaba grabnic, in plan fizic si sa-si repare greselile. Exista niste persoane( nu am dovezi, dar simt ca Lucica stie cine...) care au avut rolul de a trage cu urechea la ce se vorbeste prin grupuri, de a sparge parole si a citi conversatiile private. Intrebati-o cui ne-a vandut, inainte de a va vinde si pe voi. Mai este si Ioan Constantin, masonul care se crede Iisus, banuiesc, pentru ca altfel nu-mi explic de unde atatea ifose de sfant. Ce sa mai spun? Miroase urat Romania, de atata sfintenie...
    Doamne, apara Romania de "prieteni", ca de dusmani o apara Dumnezeu. N-ar apara-o, dar sunt acesti copilasi cristal, curcubeu, indigo..Daca n-ar fi fost ei, ar fi fost vai si amar de noi, pentru ca, priun channeling si vizualizari de bazaconii deasupra capului, ati ciuruit egregorul Romaniei. Practic, ati jefuit astralul de informatie, fara sa mai puneti nimic la loc. Conexiunea la Sursa se face cu inima. Cei ce pretind ca primesc informatie curata, dar rad cand le spui ca sufera copiii sunt niste impostori.

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/tara-prostilor.html

    Nu trebuie sa faci channeling ca sa intelegi de ce sunt inundatii. Culegem ce-am semanat. Este legea Universului, atunci cand ai iesit de sub protectia lui Dumnezeu, te rogi la toate bazaconiile si nu acumulezi credit karmic. Legea Iubirii nu functioneaza in lumea lui Lucifer, 3D.

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/tara-prostilor.html


    Acum, imi cer scuze daca am gresit si am suparat pe cineva. Piesele de puzzle nu se vor imbina niciodata, daca cineva nu va face ordine. Sper sa apara o persoana cu minte si inima, pentru ca daca se apuca de curatenie tot cei ce au stricat, va fi vai si amar de noi. Ne vom tot invarti in cerc, pretinzand ca ascensionam. Parca suntem intr-un carusel al nebunilor, prinsi intr-un circ de oameni batrani care se cred in parcul de distractii, uitand acasa copiii.

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/tara-prostilor.html

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/circul.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca esti draguta, Maria Dakhel!
      Ai aparut si aici cu acelasi discurs, care oricum este doar la adresa ta. Atat Lenuta Onofras , Lucia Dobrea , Ioan Muntean , Gicu Dan, Adrian Pop si multi altii pe care-i ponegresti si-i vorbesti (pe unde apuci) intr-un fel pe care niciunul dintre acestia nu s-au exprimat nicicand. Ei doar ti-au spus sa nu mai denigrezi ca doar pe tine te denigrezi, nicicum pe ei si stii foarte bine ca nu-ti reflecta nici comportamentul, nici vocabularul pe care-l folosesti de-atata vreme la adresa multora, asadar nu se regasesc in ceea ce-ai scris tu si stii foarte bine acest aspect.

      Din partea mea, de pe matriceanoiiromanii, iti doresc sa fii sanatoasa.

      Ștergere
    2. Draga mea,
      1 - Cei care fac channeling, fac fiindcă POT să facă.
      2- Cu Lucia (Dobre?!) certaţi-vă când vă intersectaţi la fântâna de pe uliţa şi nu în "casa" care te-a primit ca oaspete(nu ştiu cine e Lenuţa Onofras, dar dacă te referi la persoana care semnează "Lenutz", te înşeli asupra curăţeniei sale interioare).
      3 - A te identifica cu un grup (fie ea şi castă) înseamnă să te limitezi, în timp ce Universul ţi se desfăşoară la picioarele tale.
      4 - "Spune-mi ce vezi, ca să-ţi spun unde eşti" Maxi-Mele (*L*)
      5 - Am două întrebări (nu trebuie să răspunzi la ele, ci doar să meditezi) a) Ai copii ? şi b) ai făcut avorturi ?
      6 - România pe care o vezi tu, este România pe care o proiectezi pentru mâine (cum îi zice în link-ul acela ? "ţara proştilor" ?hmmm...). În timp ce proiecţiile noastre, sunt pentru România IDEALĂ.
      7- Masonii sunt nişte năpăstuiţi care au acceptat ochelari de cal. Dacă Ion Nu-ştiu-care, e mason, nu mă tem de el, dar am multă compasiune pentru familia lui.
      8 - De ce ţi-e atât de frică, nu te întreb, fiindcă înţeleg; ceea ce nu înţeleg este, de ce nu te ocupi de tine ca să scapi de frica asta şi te iroseşti (VORBIND) ?
      9 - te-au primit cei din "casta Io" cu o asemenea "capacitate" de a-ţi judeca semenii ? Dar cu buzunarele pline de etichete (mă rog! treaba voastră...)?
      Nu m-aş mira să nu înţelegi mare lucru din ceea ce am spus aici şi să consideri că e un afront, dar îmi asum asta...

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia, ce-ar fi ca sa citesti si altceva(de ex. : http://noulpamant.ro/articole/dezvoltare-umana/cuvantul-si-puterea-lui-vindecatoare/), ca sa-ti intelegi mai bine Ego-ul (ca zicea si Renna foarte bine, tocmai despre asta) si sa nu te mai caracterizezi in felul in care-ai facut-o aici (postari care-s destul de ciudate , la drept vorbind...).
      , nu numai ceea ce scrie in link-urile postate de tine

      Ștergere
    4. dragă maria-aurelia să ști că te înțeleg, întelg ce spui dincolo de cuvinte... nu cred că e prea deștept să le vorbești "lor", cei care știu mai bine, tac(!), pentru că vezi cum răspunzi...poate ar trebui să încetezi să vrei să mai schimbi oamenii, (nu tocmai asta încearcă ei să facă?) ca să nu devii ca ei, lasă oamenilor loc să fie diferiți, să fie așa cum vor, chiar dacă iese rău-e alegerea lor/lecția lor...
      poate... ar fi mai bine să nu mai judecăm pe alții(nu înainte de a ne "vedea" pe noi înșine), inundații, abuzuri, necazuri vor fi până la capătul lumii, ce poți tu să faci e să nu-ți ațintesti privirea spre alții acuzator, ia-ți boțul tau de humă și ți-l mestecă așa cum știi, împarte din el numai când cineva are nevoie și îti cere, pentru că vezi, nu toată lumea pricepe șî acceptă durerea ca pe o partea a vieții, cealaltă partea a medaliei, și nu-i medalie care să n-aibă două fețe...
      dacă vezi acesți oameni care nu-și încap în petec, tu... lasă loc de bună ziua, ca un om cu capul spart, care știe mai bine... pe omul aflat în durere nu-l înțepi, nu-l cerți, nu te dai atoateștiutor în fața lui, că dacă lovești omul aflat în negură nu faci decât să-i trezești demonii... partea asta n-o prea mai știu acești binevoitori hopa-mitică cu entuziasmul umflat forțat cu pompa, titirezi care fug de durere, negativ, ca dracu de tămâie...
      De câte ori ai fost vilat/ă de câte ori te-ai trezit în spital pentru că ai fost bătut chiar cu dreptatea-n mână, de câte ori ai simțit ascuțișul cuțiului în coaste, de câte ori ai vrut să omori pe cineva cu securea, de câte ori ai vrut să te omori pe tine, de câte ori ai zis "mi-ajunge, nu mai pot"... sunt oameni care nu ajung pe marginea prăpastiei, nu ajung să privescă cu drag în întunecimea adâncului, să vrea pelin ca să-și aline inima, să ajung să ceară... durerea, nebunia. De aceea își permit să fie bufanți, sfătoși, veseli. Ei miros doar un mizilic de neregulă și-s gata cu picioarele-n spinare... dar nu toată lumea e bun de picioare, nu toată lumea vrea să fugă de rău... nu toată lumea înțelege și acceptă negativul, nu-i pricep rostul... partea lor e să nu cunoască nici lumina pe de-antregul, cum e să atingi extazul luminii cu un bob de raouă pe care ei nici nu-l bagă-n seamă.
      Când te trezești din durere, te trezești mut, nu te mai dai deștept, pentru că știi că și tu cât ai fost de buricu pământului... ai cazut, căderea e inevitabilă, toată lumea ajunge acolo într-un fel sau altul.
      draga mea, nu oricine înțelege durerea și când cineva cere ajutorul, întreabă-te pe tine de ce o faci, de ce nu-i lași să... fie. De ce faci exact ca ei/ele? Îti înțeleg dezamăgirea, dar nu pricep de ce crezi că acest fel de manifestare are să ajute pe oricine... nu văd cum acest lucru te ridică, Pentru ce ai tu, eu nu știu leac, trebuie să-l cauți printre gândurile tale, pentru ce au ei/ele prescriu durere și nenorocire că astea te împing către înțelepcine.

      Ștergere
    5. sunt dintre aceia care nu pot decât dacă îi lauzi și le răspunzi numai cu frumosul, puțini din cei care pot vedea frumusețea dintr-o înjurătură de pe suflet, frumosul dintr-o reacție urâtă nefardată, nemanipulată să fie agreabilă și drăguță
      dintre acei care vor să atragă numai frumosul la ei și neagă lecțiile învățăte de la urât din durere, de la ură... de aceea nici nu pricep cât de departe poți merge cu puțin când acel puțîn e puțin din ceea ce-ai nevoie cel mai mult.
      credeți că e prea multă nenorocire? ba e prea puțină... puțini au suferit îndeajuns și să-și vadă propria prostie ce le curge prin cap... până ce na-i murit nu știi ce-i aia reînviere, până ce n-ai căzut, nu ști ce-i aia rădicare, fără rece, nu-i cald... nu doar de frumusețe/lumină e nevoie... de toate e nevoie.

      Ștergere
    6. Măi Miticus(ă), în primul rând mă bucur de revedere (~L*) !
      Ai o grămadă de calităţi : eşti carismatic, ai un limbaj al pământului (uneori neaoş), eşti cursiv, ai capacitate de analiză şi sinteză, eşti puternic ancorat în trăirile tale (deci PREZENT) şi mai ai o calitate deosebită, aceea de "Observator" (desigur mai sunt şi altele...).
      Ceea ce vreau eu să-ţi spun acum este că, tocmai bălăceala asta în dualitate, pe care ne obligăm pe noi înşine s-o înghiţim, ba mai găsim şi plăcere în ea, este cea care ne dă atâta de furcă.
      Eu nu contrazic absolut nimic din ceea ce ai scris mai sus, cum că n-ar putea fi un fel de percepţie, fiindcă am experimentat totul, cu excepţia faptului că, n-am transformat nimic în plăcere, numai aşa ... ca să mă autopăcălesc că, în toată iluzia asta este ceva demn de a fi trăit cu bucurie. Motiv pentru care, le-am dus pe toate cu mare greutate, dar m-am încăpăţânat să CRED că, este ceva mai mult decât atât, lucru care m-a ţinut în picioare, sau m-a ridicat acolo unde am căzut.
      Întorcându-mă la calităţile tale, cea mai preţioasă este capacitatea ta de Observator.
      Dacă ai să conştientizezi faptul că prin această calitate, ai de fapt, două aripi cu care poţi zbura, ai să ajungi să te plasezi pe tine "Observatorul", deasupra dualităţii.
      Observatorul pe care-l manifeşti tu acum, este doar o umbră a Observatorului real care, se află într-un plan superior; iar asta înseamnă că Observatorul care eşti tu cu adevărat, îţi trimite semnale că, ar trebui să-i dai şansa să se manifeste la capacitatea lui maximă.
      Acum, tu trăieşti şi observi lucrurile între cei doi poli, dansând cu ele şi îmbrăţişându-le. Dar când te întreabă cineva unde ţi-e casa şi-al cui eşti, tu alegi (din obişnuinţă) tot polul negativ, fiindcă nu îndrăzneşti zborul.
      Problema dualitatăţii se rezolvă cam aşa (din experienţa mea) :
      Imaginează-ţi o sferă (că tot lucrăm noi cu sfere)şi plasează-te în centrul ei. Apoi împarte-o în două; vei obţine două emisfere, din care una este negativă şi cealaltă pozitivă.
      Tu, fiind în interiorul sferei, vei fi atras de emisfera a cărei polaritate va fi aceeaşi cu a ta, şi aceea va fi "casa" ta. Şi deşi uneori polaritatea ta se schimbă , asta te ajută doar, să faci câte o incursiune în emisfera pozitivă, dar, te întoarci tot "acasă", fiindcă ţi-ai inventat "plăcere în chin". Însă vine iar "Observatorul" şi te cheamă în expediţie, poate-poate vei descoperi oarece plăceri şi în zona aceea (lucru care până la urmă se va întâmpla cu siguranţă).
      Ca să-ţi întâlneşti Observatorul care eşti tu cu adevărat şi să ieşi din dualitate, trebuie să ieşi din sferă şi din orice unghi ai privi-o, nu mai vezi cele două emisfere (negativ-pozitiv; bine-rău; dulce-amar, etc), ci, TOTUL DEVINE UNA - este o sferă care înglobează în ea, TOTUL, fără nici o separare.
      urmează ...

      Ștergere
    7. continuare
      Abia după ce ai reuşit să vezi asta, începe fascinanta călătorie de explorare a dualităţii, fiindcă întreaga scară de valori se schimbă radical; abia pentru asta ai nevoie de CURAJ, VOINŢĂ şi CREDINŢĂ. Fiindcă, atunci când te întorci în sferă, ca unul care ştie că TOTUL ESTE UNA, tu însuţi devii UNA cu sfera, iar atunci percepţia ta asupra dualităţii va fi dispărut, deşi în spaţiul 3D dualitatea există (Atenţie, n-am spus că ESTE!)
      Smiorcăielile, văicărelile, atacurile, invidiile, luptele şi chiar plăcerile descoperite în chinul şi constrângerile dualităţii, devin nişte mofturi ieftine, dacă ar suporta comparaţie cu experienţele pe care le trăieşti CONŞTIENT, RESPONSABIL şi DEZROBIT de ego .
      Nu vreau să intru în polemici, dar nu vreau să se simtă cineva încurajat că, e ok să te bălăceşti în dualitate.
      Dualitatea are rostul ei, dar, modul în care o percepem este greşit, iar această greşeală ne costă teribil.
      Sigur că fiecare are liber arbitru şi nici Dumnezeu nu încalcă ceea ce a hotărât să FIE, dar, vă rog să fiţi CONŞTIENŢI de faptul că, "liberul arbitru" nu este un instrument care să-ţi permite să ţii o planetă întreagă din evoluţia ei şi să nu dai socoteală pentru asta.
      Aşadar, "cine are urechi de auzit să audă şi cine are ochi de văzut să vadă!". Iar cine nu înţelege să întrebe sau să mediteze.
      În seara aceasta ne aşteaptă alt sac cu daruri, de la dragii noştri pleiadieni, binecuvântaţi să fie !

      Ștergere
  5. Buna ziua ,multumim pentru tot si va iubim ... Schimbare fara Jertfa pana in momentul de fata nu prea a fost ...in opinia mea asa dupa cum imi dicteaza intuitia ,in contextul noilor energii mi-ar placea sa cred ca pur si simplu s-ar produce o schimbare de vibratie asa ...ca si cum ne-am trezi dintr-o hibernare ...sa ne gasim cu totii puri,cristalini ,perfecti ...sa atingem Desavarsirea ...visez frumos pentru ca imi doresc de ceva vreme sa se intample si dupa cum simt se va indeplini mai devreme sau mai tarziu...sa ne vedem cu totii cu bine...cu Speranta si Credinta ca tot ceea ce ni se intampla este spre Binele nostru Suprem. Cu drag,Gina

    RăspundețiȘtergere
  6. "Fiti întelepti ca serpii", spune Mântuitorul, "si blânzi ca porumbeii", toate lucrurile in viata isi au rolul lor, Cand vom intelege ca atacindu-i pe ceilalti de fapt ne atacam pe noi insine ,v-a fi bine aici pe pamaint si intre oameni,Pana atunci o sa ne balacarim in mizeriile egoului, si ignorantei.Multe atacuri la persoana in ultimul timp,pe acet blog,Cei intelepti vor sti intodeauna cand e prea mult , O mana de fete, care inceraca sa demonstreze ceva si care vor sa-si demonstreze lor in primul rand adevaratul nivel spiritual, e bine sa constientizam ca una din principalele cauze pentru care Romania stagneaza in mizerie ,e propria mizerie interioara si care o proiectam asupra altora.
    Tuturor va doresc o curatenie de primavara interioara facuta cu muta ravna si multa multa lumina
    M. G

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu mine nu are cum sa se certe , io-i spusesem foarte elegant sa inceteze a mai folosi cuvinte de ocara la adresa dragei noastre Lenu, de pe matrice, fiindca nu-i cazul, asadar nimeni dintre noi nu si-a proiectat"propria mizerie interioara", cum ii spune M. G. Ei, de atunci a inceput sa ne denigreze(de fapt nu a realizat faptul ca orice eticheta pusa cuiva, se reflecta doar in cel care-o spune) pe mai toti, asa ca nu i s-a mai raspuns in niciun fel, niciunul dintre noi niciodata nu ne-am exprimat asa si deci, asa cum am mai spus si mai sus, din partea noastra, de pe matriceanoiiromanii, ii dorim si-i transmitem toate cele bune, asemenea si pentru Renna si Remer si tuturor.

    Alexandru Pugna - Din Bistrita Nasaud
    http://www.youtube.com/watch?v=fptj8EEbE-A

    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  8. - FRECVENŢA DE REZONANŢĂ SCHUMANN A MAMEI PĂMÂNT (TERRA – GEEA) : 14,4 Hz.

    - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP FIZIC : aprox. 4,5 D.

    - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL MAMEI PĂMÂNT ÎN CORP ASTRAL : 5,5 D.

    - PROCENTUL DE LUMINĂ (faţă de întuneric) PE PĂMÂNT : 46 %.

    - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ AL UMANITĂŢII : aprox. 3,6 D.

    - VIBRAŢIA COMPOZITĂ A UMANITĂŢII (combină Frecvenţa Schumann a Pământului cu Nivelul de Conştiinţă al Umanităţii şi alţi parametri – după scala mediumului SAL RACHELE) : aprox. 3,6 D.


    - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ ÎN SPAŢIUL ROMÂNESC : aprox. 3,8 D.

    - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ ÎN SPAŢIUL SCANDINAV (Ţările Nordice) : aprox. 4,1 D.

    - NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ ÎN ZONA TIBET : aprox. 4,2 D.

    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/parametrii-pamantului-si-ai-umanitatii.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Valorile prezentate mai sus prin ce metoda au fost obtinute ?
    Le mai confirma cineva/prin alta metoda ?

    Puteti sa prezinti evolutia acestor valori incepind cu anul 2000 si pina in trezent ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Confirm din cercetari personale cele transmise de Zamolxe.
    Pentru nori grei de ploaie si furtuna:
    Cu iubire va incarc
    Cu lumina va descarc,
    Ploaie buna si curata
    De cer binecuvantata.

    Sam

    RăspundețiȘtergere
  11. Salutare!
    Totul este atat de simplu si noi facem sa fie atat de complicat. Noi oamenii, toti suntem constiinta. Nimeni nu este mai presus decat altul, nimeni nu este mai frumos, mai urat, mai destept decat altul. Este ALTFEL decat altul. Inca nu ne iubim neconditionat asa cum o face Geea.
    N-am mai scris de mult aici, dar vreau sa va spun din experientele mele, nu citate, nu copy-paste, ca intr-adevar conexiunea cu Geea si la mine este puternica. Cand intru in padure, Geea imi recunoaste pasii si atunci cand ma conectez la ea, asa cum spune si Remer, este greu de descris in cuvinte ceea ce simt, dar, in clipele urmatoare copacii imi vorbesc miscandu-si crengile intr-un fel anume ca eu sa inteleg, animalele si pasarile incep sa-mi iasa in cale ( mistreti, parsi, bufnita, ursi) iar un corb sau mai multi, de fiecare data ma insoteste prin padure. Este extraordinar ce poate sa-mi ofere Geea!
    La o simpla meditatie langa un izvor, conectata fiind la Geea, cu urechea stanga auzeam zgomotul fiecarei cascade iar cu urechea dreapta auzeam valurile marii. Apa imi vorbea intr-o linie melodica nemaipomenita. Da, apa imi vorbea in modul cel mai frumos posibil, copacii la fel, animalele la fel, nu simteam in exprimarea lor ura, mandrie, frustrare ci numai iubire, inteligenta, liniste.
    E atat de greu sa vorbim si noi la fel?!
    Conectati-va cat mai mult la Geea si atunci gandurile, exprimarea si actiunile noastre vor fi ca ale ei. Pure.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim Zamolxe pentru iubirea ta
    Multumim Reme Ra munca si iubirea cu care ne transmiti acel ceva care se spune ca numai daca numesti "iubire" deja o ingradesti :)
    Forta sa fie cu noi toti!!!, ( provine dintr un film, dar are reflexii din ce a fost odata)

    RăspundețiȘtergere
  13. Universul nu este constient de prezenta ta.Relaxeaza-te!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaiii... de ...lume... !!! am ajuns să acuzăm Universul de inconştienţă şi ignoranţă... ! Asta-i o afirmaţie demnă de spaţiul unidimensional.
      Totuşi afirmaţia asta are valoare prin contrast - IATĂ CEVASĂZICĂ O INIMĂ ÎMPIETRITĂ !
      TOT ceea ce SUNTEM şi TOT CEEA ce ESTE, fie că percepem sau nu, este parte din Univers ; NOI SUNTEM PARTE DIN UNIVERS ( ca să mă întorc la "principiul corespondenţei", a afirma că Universul nu este conştient de Om şi actele sale, e ca şi cum ai afirma că, mintea umană sănătoasă nu e conştientă că, corpul fizic are sau nu, un picior,o mână, etc.)
      Fiecare vibraţie/undă emisă de o clipire de pleapă, o expiraţie, un gest, o adiere de vânt ; orice zvâcnire..., modifică întreaga structură a Universului. Iar el (Universul), ca o FIINŢĂ cu o INTELIGENŢĂ SUPERIOARĂ, gestionează, încorporează, transformă - ia act de TOATE emisiile (pozitive sau negative).
      Am răspuns, nu pentru a intra în polemici cu... "anonimul", ci, ca nu cumva să se mai smintească şi altcineva. Fiindcă informaţia este "hrană"... şi nu vreau să se "otrăvească" cineva .

      Ștergere
  14. http://www.caplimpede.ro/scenariu-socant-romania-este-atacata-de-rusia-cu-arme-meteo/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ocupaţia favorită a "răspândacului" este să semene neghină pe ogoare nestăpânite CONŞTIENT.
      DUMNEZEU L-A AŞEZAT PE OM, STĂPÂN PESTE NATURĂ.
      Ruşii au învăţat asta şi au experienţă în mânuirea forţelor naturale. Dar..., credeţi că ei sunt supra-oameni !?? aş! sunt la fel de oameni ca şi noi..., doar că, lor nu le e lene să-şi folosească creierele din dotare. Ba mai mult, îşi folosesc forţa în sensul negativ.
      DE CE ? FIINDCĂ POT ŞI AU PE CINE EXPERIMENTA, câtă vreme noi..., în loc să învăţăm să vorbim vântului, norilor ; să ne conectăm la energiile pământului şi să le stăpânim, alegem poziţia "struţului", paralizaţi de frică.
      Şi-apoi, nu e suficient să-i fie unuia frică, că se şi apucă s-o vânture prin lume, ca să nu se simtă el, cel mai fricos om de pe planetă - las´ să mai sufere şi alţii !
      Vine furtuna ? Adună-te cu toţi boii acasă, rămâi în PACE... şi vorbeşte-i vântului, blând dar LIMPEDE, cerându-ţi IERTARE în numele tău şi al celorlalţi oameni, că l-ai provocat. Apoi spune-i să ia norii pe care i-a înghesuit deasupra capului tău şi să-i ducă la mama lor - Oceanul, de unde să intre într-un circuit normal şi armonios.
      După prima experienţă de acest fel după ce ai înţeles că natura ţi se supune, vei fi mai conştient şi mai responsabil cu privire la gândurile pe care emiţi, iar când unii vor să te atace "meteo", vei învăţa să-ţi pui scut.
      Acolo unde se vrea război, tu să proiectezi PACE.
      Acolo unde este furtună, tu să proiectezi SENIN.
      Acolo unde este tulburare, tu să proiectezi Armonie, fiindcă "tot făcutul, are şi desfăcut" (trebuie doar să găseşti "desfăcutul").

      Ștergere
  15. Cobra: Curăţare şi purificare şi un răspuns la creşterea prezenţei Luminii care vine din Soarele Central Galactic, pentru că planeta necesită să se alinieze cu noile frecvenţe adiţionale.

    Rob: Au şi ceva de-a face cu inundaţiile din Balcani, ştii ceva?
    Cobra: Din sursele mele, raţia de informaţie este că inundaţiile din Balcani este o parte a procesului de purificare planetară şi nu a fost rezultatul modificărilor vremii.

    http://istoriagalactica.blogspot.se/

    RăspundețiȘtergere
  16. Salutare as avea niste intrebari pt voi care puteti sa rsp. nush ce se intampla cu mn dar de 2 sapt simt tot felu de flowuri prin cap mai ales in urechi in spatele capului zona CRB-lului dar si in fata intre ochi si in frunte cand meditez se simte si mai tare ca si niste pulsatii habar nu am cum sa le descriu uneori parca am casti in urechi asa se simt desi nu am nimic + ca mai e si un tiuit in urechi cand meditez, ce poate fi cva blocaje ?? e cva defect cateodata devine sacaitor si habar nu am ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt blocaje! Ai parte de anumite deschideri si reglaje!

      Ștergere
  17. Va salut, dragilor!

    Intradevar, o seara faina si la buna vedere, intr-o zicere de pe la noi!

    (si cantari faine, no, io sper sa va incante in continuare...)
    Meditation Thais Opera Itzhak Perlman
    http://www.youtube.com/watch?v=6PfNnAs6C88
    RACHMANINOFF-RHAPSODY
    http://www.youtube.com/watch?v=RgtEUr_n9vM
    Air - Johann Sebastian Bach
    http://www.youtube.com/watch?v=rrVDATvUitA

    Totul este in ordine si orice impresie este doar o simpla impresie...simplu, asa-i.

    Cu drag,
    Lucia Dobrea


    RăspundețiȘtergere