.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 17 decembrie 2014

Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (1)

Oryen: Bine vă regăsesc, frați pământeni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen. Au trecut aproape șapte săptămâni de la ultima transmisie. Am crezut că odată cu activarea rețelei de transmisii, vă veți retrage...
Oryen: Nu ne putem retrage! Avem o misiune de îndeplinit și nu vom da înapoi, indiferent de greutățile care apar în cale! Misiunea noastră este de a vă ajută să reveniți Acasă, la marea familie lyrană, din care facem și noi parte! Cele șapte săptămâni de aparentă pauză au fost chiar foarte intense! S-au făcut reglaje si conexiuni cu alte rețele, s-a lucrat pe continuumul spațiu-timp, s-a lucrat intens pentru grăbirea trezirii umanității.
Remer Ra: Când m-am conectat la rețea, am simțit o activitate destul de scăzută, în sensul că s-au făcut mult mai puține conectări decât atunci când exista un program dinainte stabilit. Este adevărat?
Oryen: Da, este adevărat, însă ne așteptam la acest lucru! Vom reveni cu transmisiile colective la începutul anului viitor.
Remer Ra: Asta e o veste bună! Se pare că încă nu suntem pregătiți pentru a fi lăsați ”singuri”. Dar a fost și o perioadă mai grea, de purificare intensă. Am observat acest lucru la foarte multe persoane. Ba mai mult, am avut o perioadă lungă fără bunul nostru Soare, ceea ce a facilitat și mai mult purificarea!
Oryen: Soarele și-a urmat tot timpul drumul. Geea a fost cea care v-a dat o mână de ajutor, ca să conștientizați soarele vostru interior. Nu știați că aveți un mic soare interior? Fiecare scânteie divină are micul lui soare și acesta este cel care coordonează toate câmpurile subtile, de la cel divin până la câmpul energetic primar.
Remer Ra: Ce poți să-mi spui despre noul an? Știu sigur că va continua purificarea dar simt că vor fi și noutăți. Cât privește purificarea, nu am crezut că la nivel social ea va fi atât de intensă. Nu credeam că societatea românească va găsi puterea și resursele de a se deparazita de corupți, mafioți, hoți, incompetenți, leneși, ignoranți!
Oryen: Purificarea va continua și în 2015, ba chiar mai intens decât până acum! Nu uitați că începând cu anul 2016 rolul vostru la trezirea umanității va fi deosebit de important.
Remer Ra: Știu că începând cu 2016 centrul energetic din această zonă, care este unul din centrii energetici de tip Anahata planetară, îl va înlocui pe cel anglo-irlandez, care este centrul Anahata dominant pentru umanitate în ultimele sute de ani. Asta înseamnă că omenirea va fi influențată de schimbările care au loc la noi. Dar mi s-a mai transmis că va fi o perioadă de tranziție de șapte ani, și abia din 2023 noi vom prelua rolul de înainte mergător în noua revoluție spirituală a umanității. Mai sunt 9 ani până atunci!
Oryen: Este adevărat dar procesul de purificare nu poate fi făcut atât de simplu și într-un timp scurt. Vorbim aici nu doar de schimbări de mentalitate, ci de o altă dinamică socială și de implementarea unor proiecte noi.
Remer Ra: Deci și în anul 2015 va domina purificarea?
Oryen: Va continua purificarea, atât la nivel personal cât și social, dar va domina schimbarea! Este anul triadei Trezire-Conștientizare-Creație!
Remer Ra: Mă bucur să observ o purificare și la nivel social. Aș spune că rezultatul surprinzător al alegerilor prezidențiale este un semn de trezire al conștientului colectiv românesc! Nu doar de trezire, dar și de conștientizare, pentru că a fost vorba și de o mobilizare extraordinară!
Oryen: A fost semnul pe care îl așteptam de ceva vreme!
Remer Ra: Îmi era teamă ca nu cumva acest rezultat să fie semnul dezolării generale, un semn că nu mai putem avea încredere în cei din neamul nostru. Ar fi fost un scenariu de coșmar pentru încrederea în propriile noastre forțe, în propriul viitor!
Oryen: A fost un semn de trezire, al doilea după cel de purificare față de elementele incompatibile cu un stat de drept. Vom continua să susținem aceste demersuri, și multe altele. Îi vom ajuta, și nu doar la nivel subtil, pe toți cei care se implică în transformările sociale din această perioadă!
Remer Ra: Ar fi minunat să știm că lucrurile evoluează, atât la nivel instituțional cât și de masă. Dar știu că mai sunt mulți pași de făcut... Cu o floare nu se face primăvară, dar este un început!
Oryen: Oricum ar fi, nu vă bazați pe exterior!
Remer Ra: Știu că adevărata schimbare vine din interior, dar exteriorul poate fi un factor important în toate aceste transformări interioare. Mediul ajută foarte mult, și este plăcut să știi că trăiești într-o societate bazată pe principii sănătoase, cu oameni curați, competenți, și care sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au!
Oryen: Societatea este oglinda voastră! Aveți conducătorii pe care îi meritați! Trăiți în societatea pe care ați construit-o! Ați început să faceți primii pași – trezirea conștientului colectiv și mobilizarea împotriva corupției, a necinstei. Următorul pas ar fi să identificați oamenii competenți și apoi să-i susțineți, să-i mobilizați! Nu aveți nevoie de mijloacele mass-media clasice pentru a vă face auzită părerea. Acum aveți la dispoziție instrumente mult mai ieftine (cred ca se referea la rețelele sociale de pe rețeaua de internet) și care nu sunt controlate de către puternicii zilei!
Remer Ra: Mi-ai spus că se vor relua transmisiile colective. Poți să-mi dai mai multe amănunte?
Oryen: Spuneam că anul viitor va continua purificarea dar va începe și un nou proces. La acest proces vor participa toți cei care au trecut cu bine de purificare, adică aceia care au atins un oarecare grad de armonie pe relația trup-minte-suflet, precum și pe relația gând-cuvânt-faptă.
Remer Ra: Presupun că următorul proces este cel menționat la început: trezire – conștientizare – creație!
Oryen: Da, acesta este următorul proces! Trebuie să știți că rețeaua a fost calibrată pentru a susține șase câmpuri subtile, de diferite grade de vibrație. Primul câmp susține purificarea, fiind destinat să-i ajute pe cei care sunt încă în acest proces de purificare. Al doilea câmp susține trezirea, fiind destinat să-i ajute pe cei care încă mai caută în exterior! Al treilea câmp susține conștientizarea, rolul său fiind acela de a vă ajuta să conștientizați capacitățile, puterile, toate instrumentele de care dispuneți! Al patrulea câmp are rolul de a vă susține în procesul de creație, de transformare, atât la nivel personal cât și la nivel colectiv.
Remer Ra: Acesta e o veste bună! Este îmbucurător să știm că suntem ajutați.
 Oryen: Cine va reuși să treacă de aceste patru câmpuri subtile, va putea accesa câmpul armonic și apoi la cel luminic!
Remer Ra: Deci rețeaua susține șase câmpuri subtile de înaltă frecvență, delimitate cumva în trepte de vibrație
Oryen: Exact! Mai trebuie spus că s-a făcut interconectarea cu toate celelalte rețele de transmisii planetare și, într-un timp relativ scurt, se vor realiza conexiuni chiar și cu alte planete.
Remer Ra: Asta e încă o veste bună! Revin la cele șase câmpuri; presupun că fiecare câmp are rolul său bine stabilit și că accesarea unui câmp de vibrație superioară se poate face doar dacă se trece de câmpul de vibrație mai joasă.
Oryen: Corect! Nu puteți accesa câmpul care susține conștientizarea dacă nu ați trecut de anumite trepte de purificare la nivel de trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă! Și nici nu este de dorit aceste lucru!
Remer Ra: Protocolul de accesare a rețelei rămâne cel stabilit la transmisia anterioară?
Oryen: Da. Este cel mai potrivit protocol! Veți primi mai multe amănunte în scurt timp. Începând cu prima parte a anului viitor, veți relua transmisiile colective iar temele vor avea în vedere triada trezire – conștientizare – creație!
Remer Ra: Abia aștept! Îți mulțumesc, Oryen!


(va urma) 

45 de comentarii:

  1. Ce bine :)
    Chiar daca e uneori debusolant iar alteori atipic, procesul de curatare/purificare a fost in ultima vreme (2-3 saptamani pentru mine) destul de intens, cu provocari interesante din partea vechilor structuri capatate de cine stie cand. Un timp parca nici energia n-a mai fost cea pe care stiam ca o pot accesa din exterior si am avut surpriza sa vad in interior mai mult decat alte dati.

    Multumesc pentru tot ajutorul, cat de mic sau mare, cat de stiut sau nestiut. Multumesc tuturor celor care au lucrat pentru asta si le sunt recunoscator. Simt ca urmeaza o noua familie sa se construiasca aici si ca relatiile dintre oameni evolueaza catre ceva ce multi inca habar n-au ca pot fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru mine ultimele saptamani au fost foarte grele. Nu stiu daca si din lipsa soarelui, dar ultimele zile m-au rascolit din toate partile. Abia astept anul nou si mai ales transmisiile colective. Ma simteam tare bine dupa ele chiar daca imi era greu sa ma mobilizez pentru cele 20 de minute. Mi-au dat seama ca dupa aceste luni, nu mai sunt atat de depresiva ca in trecut si ca ma simt mult mai bine sufleteste.
    M.B.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine v-am regăsit !
    Iată că, tăcerile spun mai mult decât cuvintele !
    Transmisiunile individuale au mai multe "pretenţii" decât cele colective (dacă aceasta suportă comparaţie).
    În ce mă priveşte, m-am conectat de la foarte puţin spre deloc. Dar "activităţile" mele de la nivel interior au căpătat o intensitate mai mare.
    La început nu înţelegeam ce nu e în regulă. Apoi , apele au început să se limpezească.
    Din punctul meu de vedere, şi pentru mine, uşa intrării în conexiunile acestea a fost pregătirea dinaintea transmisiilor (cei 7 paşi) ; ca să intru în transmisiuni, aveam nevoie să simt limpede stările respective. În acest sens, am observat că, cu cât trăiam mai limpede şi mai intens, cu aceeaşi măsură, sau chiar mai mult, creşteau şi provocările exterioare ; obstacole, bruiaje de tot felul, etc., doar ca să mă împiedic...
    În prima fază , m-am încrâncenat să le fac faţă. Apoi mi-am dat seama că încrâncenarea îmi scădea vibraţia.
    Am renunţat la încrâncenare, deşi tot mă irita ideea că o aglomerare de factori externi mă împiedicau să mă bucur de transmisiunile acestea pe care le-am aşteptat ca pe "Moş Crăciun".
    Aşa de bine erau organizate obstacolele încât, cu greu m-ar fi convins cineva că nu exista o "regie" în spate.
    În fine, m-am hotărât să las lucrurile să curgă şi să fiu Atentă la ceea ce-mi scăpa, atunci când eu nu voiam decât să am Pace ca să intru în transmisii. Aşa mi-am dat seama că în primă fază s-a acţionat cumva asupra mea, ca să nu le pot face. Apoi, fiindcă eram prea încăpăţânată, s-a acţionat în mediul meu de contact şi s-a reuşit. Aşa se face că, m-am trezit cu responsabilităţi de dimineaţa până seara, ceea ce nu-mi lăsa deloc spaţiu pentru mine.
    Fiindcă pentru mine, "a face meditaţie" nu e neapărat o chestie programată, ci o chestiune de trăire/prezenţă permanentă, am îndrăznit conexiuni în diverse momente ale zilei, împărţindu-mi Atenţia între responsabilităţile mele şi direcţia dictată de voinţa de a mă conecta. Şi am reuşit întrucâtva pentru o vreme, în sensul că, puteam să cer ajutor şi îndrumare prietenilor pleiadieni şi chiar îi simţeam aproape.
    Răspunsul a căzut ca din Cer - o prietenă mi-a trimis o carte (n-am să spun despre ce carte e vorba până nu o termin şi nu o procesez, ca să nu ameţesc pe nimeni, dar este vorba despre învăţăturile atlanţilor). Cartea aceasta, imediat după câteva pagini, avea să-mi releve faptul că, am o problemă cu "a iubi" şi că, dat fiind faptul că, în mine este adânc înrădăcinată ideea "lucrurilor bine făcute" şi în forma lor ideală, exerciţiile dinaintea transmisiunilor nu erau în totală armonie cu rădăcinile din mine.
    Aşadar, m-am oprit să mă şcolesc până scot cea mai înaltă formă de iubire din mine şi abia apoi îndrăznesc să mă întâlnesc cu iubiţii noştri fraţi pleiadieni.
    Poate că, veţi spune că se poate intra în transmisiuni şi cu o formă mai puţin perfectă de Iubire... ; poate că aveţi dreptate, dar, gândiţi-vă ce forţă teribilă, chiar din mine, a concertat o hoardă de obstacole, ca să nu intru în transmisiuni aşa, cu sandalele pline de praf... N-am cum să n-o iau în seamă...!
    Aşadar, am fost tăcută, fiindcă acum tac şi învăţ.
    Mulţumesc prieteni, fraţi şi ghizi pleiadieni !
    Mulţumesc Oryen !
    Mulţumesc Remer Ra !
    Mă înclin !
    (chiar) RJ

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-aţi lipsit ! Dar când sunt în prefaceri, eu tac. Şi-acum , sunt în mari prefaceri. Iar exerciţiul "tăcerii" l-am experimentat mai bine de două decenii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te salut, Remer.

    Desi in trecut au fost dizarmonii intre noi, vreau sa-ti spun ca anumite lucruri bune de la tine imi folosesc si acum.
    Iti doresc echilibru, intelepciune si caldura ... din aceea buna.

    Dumnezeu cu tine!
    Alga

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei hai, recunoaşte că ai mai crescut şi tu...!

      Ștergere
  6. Abia astept transmisiile colective. Ma simt incarcata cu o caldura aparte de fiecare data cand citesc postarile. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu chiar acum simt un proces foarte intens de purificare .... un nivel de sinceritate al perceptiei pe care nu-l stiam ca exista

    RăspundețiȘtergere
  8. Si pentru mine, ultimele trei saptamani au fost intense, cred ca e prima data cand privesc cu adevarat in interior. Am observat de asemenea ca timpul trece foarte repede, tot cam de la sfarsitul lui noiembrie il percep cam de doua ori mai 'rapid', pur si simplu nu mai am vreme sa fac tot ce faceam inainte. Nu am mai perceput niciodata o astfel de schimbare, ma intreb daca e pur subiectiv, sau are legatura cu dinamicile spirituale curente?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei, am un mesaj pentru voi, legat de sosirea sărbătorilor:
    Nu toţi vă permiteţi să vă cumpăraţi tot ce sclipeşte şi ce, prin comparaţie cu alţii, v-aţi lăsa tentaţi să vă luaţi de prin magazine. Dar să ştiţi că, nu inima cere aceasta.
    Cel care trăieşte prin comparaţie, este ego-ul. Aşadar, nu uitaţi că o sărbătoare ca aceasta are în spate o semnificaţie ce ţine de împlinirea spirituală a Omului !
    Naşterea unui Spirit aşa de Înalt ca Iisus este o sărbătoare a Sufletului... şi numai prin Suflet, a trupului. Ca urmare, asiguraţi-vă că, trăiţi, întâi de toate, sufleteşte... şi numai în urma acestei stări, lăsaţi-vă trupul să se manifeste în perfectă armonie cu Sufletul.
    Încercaţi, mai degrabă, a înţelege ceea ce a însemnat naşterea lui Iisus pentru omenire, şi numai dintr-o astfel de stare, manifestaţi-vă în planul fizic.
    Nu alergaţi, nu cheltuiţi bani, timp şi energie, încercând să găsiţi cel mai frumos brad, fiindcă nu faceţi altceva decât să vă faceţi părtaşi la UCIDEREA pădurii!
    Pentru a vă bucura de simbolistica bradului, există brazi artificiali foarte frumoşi pe care, îi puteţi decora frumos, în funcţie de creativitatea fiecăruia.
    Nu vă cheltuiţi bani, timp şi energie la cumpărături de alimente (şi în special cărnuri), mai mult decât mâncaţi într-o zi obişnuită, sau, într-o zi în care aveţi invitaţi la masă. Deci, nu vă ghiftuiţi !
    Păstraţi (mai ales într-o zi cu o asemenea semnificaţie) MĂSURA, între spiritual şi material.
    Faceţi-vă, mai degrabă, daruri cu încărcătură energetică pozitivă, decât daruri costisitoare, mari şi/sau nefolositoare (pentru cei/cel căruia vreţi să le dăruiţi).
    Păstraţi o atitudine înalt-pozitivă şi prindeţi-i şi pe cei care nu reuşesc asta, în bucuria trăirilor voastre.
    Nu cumva să întâmpinaţi Crăciunul, plin de frustrări cum-că, voi n-aţi putut pleca pe... te miri unde, sau, n-aveţi nu ştiu ce ţinute...
    Bucuraţi-vă de locul în care sunteţi şi daţi-i culoare şi strălucire, prin simpla voastră prezenţă.
    Amintiţi-vă că voi sunteţi Lumina Divină pe pământ şi nu uitaţi că, Iisus s-a născut ca să amintească acest lucru oamenilor.
    Vă urez tuturor, sărbători binecuvântate şi scăldate în Lumina Divină !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va salut si io, cu drag, din Stuttgart(revin in Romania dupa Boboteaza).
      Sarbatori fericite si La Multi Ani, tuturor !
      https://www.youtube.com/watch?v=SAp4CTg6_wc
      https://www.youtube.com/watch?v=0wWb1BsyjHc

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  10. Dragii mei, bucuraţi-vă de Crăciun, indiferent de practicile voastre spirituale, fiindcă, se cade să celebrăm naşterea unui Spirit atât de Înalt precum este Iisus.
    Din mesajele pe care le primesc, ştiu că, unii dintre voi aveţi confuzii (unii , mai mici, alţii, de-a dreptul colosale) cu privire la tradiţiile creştine, în raport cu practicile spirituale "noi".
    Dragilor, nu trebuie să vă rupeţi de religia pe care-aţi ales s-o practicaţi înaintea acestei întrupări, ci s-o îmbogăţiţi prin cunoaştere-simţire-trăire ; e ca atunci când pleci în străinătate ca să câştigi o leafă mai bună şi te întorci acasă mai bogat, ca să oferi familiei tale un trai mai bun (fără nici o diferenţă între situaţii).
    Totuşi dacă vreodată veţi face o altă alegere, aceasta trebuie să fie în deplin acord cu Conştiinţa voastră (fără să aveţi mustrări).
    Vă urez să petreceţi Crăciunul în Pace şi de ce nu, BUCURAŢI-VĂ, oriunde-aţi fi !
    Crăciun binecuvântat !
    p.s. darul meu pentru voi : https://www.youtube.com/watch?v=qRC9x65gNDU

    RăspundețiȘtergere
  11. Un Craciun in Lumina, La Multi Ani, Sarbatori fericite tuturor !
    Cu Speranta, Bucurii, Pace, Armonie si multe impliniri !

    Mariana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim, dragă Mariana ! Toate binecuvântările să se întoarcă la tine, înmulţite ! Sărbători binecuvântate în casa şi familia ta !

      Ștergere
    2. Iti multumesc.
      Binecuvantarile si Bucuriile Luminii de Craciun sa ne cuprinda in marea Iubire !
      Pace pe Pamant si-n inimile noastre !

      Ștergere
  12. Pentru căldura acestui spaţiu
    Pentru stările înălţătoare trăite aici
    Pentru sentimentul de "acasă"
    Pentru ne iubiţi şi pentru că vă iubim, recunoştinţă adâncă !
    Crăciun fericit, Remer Ra !
    Darul meu pentru un Om minunat : https://www.youtube.com/watch?v=M6kv3wYgOh0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu pentru gandurile frumoase! Craciun fericit!

      Ștergere
  13. Craciun fericit familie draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite pline de binecuvantari si iubire va doresc tuturor !

      Ștergere
    2. Minunată alăturare de cuvinte : "Familie" şi dragă" ! Şi într-un spaţiu ca acesta care, plin de suişuri şi coborâşuri; de frământări, dospeli şi revelaţii ; în care suntem navetişti între cei doi poli, tu, ai venit ca o boare în plină vară şi ne-ai adunat pe toţi, la un loc, sub vibraţia ta - "familie dragă"..., alături de încărcătura lui "Crăciun" şi al lui "fericit". Tare îţi mulţumim ! Fii binecuvântat Suflete, cu toate fericirile ! Crăciun binecuvântat în casa şi familia ta !

      Ștergere
  14. Fratilor, cu voia lui Remer Ra, as vrea sa va postez un link cu un filmulet de 5 minute in care un nene citeste in limba daca de pe o placuta de plumb (din cele de la Sinaia). As fi curios ce parere aveti : https://www.youtube.com/watch?v=yCMND5NngTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţam ! Cred că totul ni se relevă nouă, la momentul potrivit (şi oricând e un moment potrivit "DACĂ"..., avem deschiderea necesară)

      Ștergere
  15. îmmm... !!! îmi place ! ne adunăm toţi în jurul brăduţului... Cine să fie "brăduţul"... !? Remer Ra, aveţi vreo idee în acest sens ? (~L*)
    Bună dimineaţa tuturor ! Bucuraţi-vă de sărbătoare, căci Iisus se bucură împreună cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as lasa bradutul in padure si m-as cocota in arborele vietii... dacic!
      Sarbatori fericite!

      Ștergere
    2. Subscriu.
      "Brăduţul" era (şi este) o metaforă. Aţi auzit, desigur, expresia "eşti ca un copac, pentru mine" ...
      Cât despre invitaţia la căţărat în copaci, desigur că "arborele vieţii dacic" e plin cu roade. Aşa că, hai să vedem care-ajunge primul în vârf (~L*) !

      Ștergere
  16. Cărările noastre se împletesc pe aceeaşi Cale...
    Mulţumesc tuturor celor cu care am împărţit Calea, până aici !
    Mulţumim 2014, pentru seminţele Spirituale cu care ai venit !
    Hambarele noastre sunt pline.
    Păşim pe ogorul lui 2015, la semănat.
    La mulţi ani, binecuvântaţi, semănători de sămânţă Divină !
    Binecuvântaţi să fie cei care, de-acolo de sus, ne iubesc, îndrumă şi veghează !
    Binecuvântaţi toţi cei întrupaţi, Spirite alese, ne iubesc, îndrumă şi veghează !
    Vă iubim şi suntem recunoscători !
    La mulţi ani, Remer Ra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani, cu lumina, armonie, iubire, belsug, sanatate si toate cele bune si frumoase!

      Ștergere
    2. Primesc !
      Mulţumesc !
      Vă iubesc !

      Ștergere
  17. Bună dimineaţa, 2015 !
    Bună dimineaţa, dragii mei !

    "Sorcova, vesela !
    Iată-mă-s la uşa ta !
    Anul nou care-a venit,
    M-a trezit la răsărit,
    Să iau pentru fiecare
    Câte-o rază de la Soare.
    Şi fiindcă vă iubesc
    Iată, vi le dăruiesc !
    S-aveţi tot anul, Lumină,
    Roade bune în grădină,
    Pace-n Suflet, sănătate,
    Iubire şi unitate !
    Legea ritmului să ştiţi,
    Să trăiţi şi să-nfloriţi !
    Să rămâneţi tinerei,
    Sclipitori ca nişte zei !
    Cât veţi trăi pe pământ,
    Vă-nsoţească Duhul Sfânt !
    El vă va croi cărarea
    Să vă săvârşiţi Lucrarea.
    Împreună tot mereu,
    Cu voia Lui Dumnezeu !
    Asta-i Calea. Asta-i Viaţa.
    An nou, bună dimineaţa! "
    (*L*)

    La mulţi ani binecuvântaţi, tuturor !
    La mulţi ani binecuvântaţi, Remer Ra ! Mulţumesc ! Mă-nclin ! Vă iubesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani frumosi, minunati, binecuvantati, luminati!!!

      Ștergere
  18. hei, am avut un vis ciudat, cică am primit o cărticică care era(va fi) următorul volum scris de "remer ra", și era ca trimisă de la Zamolxe. Subțirică ca "Misterele scolii zamolxiene" cu coperți negre, sau mai bine zis design alb/negru. pentru un moment chiar am văzut cartea fără coperta din față(ca o carte ruptă din care ai partea a doua) pentru că cartea era continuare a legilor zamolxiene... cam până la 85! So decrypt that dream whisperers...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi o continuare a legilor zamolxiene... dar nu va fi urmatoarea carte.

      Ștergere
  19. Azinoapte in jurul orei 3:08 am vazut cum a explodat un meteorit. Aparent s-a intamplat si s-a vazut de pe tot teritoriul Romaniei. Ce ne puteti spune despre acesta? Am o senzatie stranie vis-a-vis de acest incident. Au sosit ajutoare?

    RăspundețiȘtergere
  20. Salutare tuturor, Remer ce stii de fenomenul din 07 ianuarie oara 03:05 cica meteorit, nush ce sa zic.... parca nu ma satisface explicatia asta :D.

    RăspundețiȘtergere
  21. A fost o "combinata", adica un meteorit de care s-a atasat un sistem energoinformational. Acesta ar fi fost programat sa patrunda in campul energetic colectiv romanesc (egregor) si sa faca "modificari". Sper sa primesc mai multe informatii in urmatoarele zile. Interesant e ca nu am reusit sa adorm pana in jurul orei 4; am fost la munte, dar nu am vazut nicio dara de lumina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspunsul pe care l-am primit eu a fost : " Un mare Spirit a intrat în materie ". La întrebarea mea "cine? ", n-am mai primit răspuns.

      Ștergere
  22. Iar eu am simţit cutremur, la 07 ianuarie, ora 00:55, cutremur despre care nu s-a pomenit nimic pe net. Citeam, n-am visat deci.
    A.H.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Senzatia de cutremur poate fi data si de lipsa impamantarii. Daca mintea si sufletul zabovesc mai mult timp in alte spatii decat pe pamant, senzatia de cutremur sau de fuga a pamantului de sub picioare poate fi simtita chiar la nivel fizic.

      Ștergere
    2. e valabil și pentru amețeli? mi s-a întâmplat așa: aveam în față o persoană care vorbește mult (deși simpatică, atunci voiam să mă concentrez pe altceva) și pentru că nu aveam de ales mi-am zis: din momentul ăsta vreau să te accept și să mă bucur de prezent. m-a prins brusc amețeala și am părăsit camera. episodul m-a lăsat nedumerită, mă gândesc că am puține momente de prezență și de-aia mi se -ntâmplă așa? sunt absorbită prea mult de gânduri:) mulțumesc. ligia

      Ștergere
  23. interesant, în noaptea aceea m-am trezit în jurul orei 4 după ce visasem un om care făcea călătorii în timp să echilibreze nu știu ce energii.eram undeva de unde aveam viziune asupra orașului. am înțeles că e mult de muncă, însă omul nu părea să dramatizeze, ca și cum asta era treaba lui și basta. eu eram foarte mirată că chiar există meseria asta oficial și chiar se poate face:) ligia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io calatoream, veneam din Germania.
      Asadar si prin urmare,atlantii calatoreau..., de miercuri sunt din nou prezenta in Romania si ma bucur (si) pentru acest lucru.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  24. "răsăriţi ca nişte sori
    şi din inimi vă ţâşnească
    raze blânde, colorate
    vesele să se-nfrăţească
    cu-ale lor mândre surate
    ce ţâşnesc de după nori"
    (*L*)
    Weekend frumos şi... Soareee... !!!

    RăspundețiȘtergere