.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 27 ianuarie 2015

Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (3)

Oryen: Bine va regăsesc, prieteni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Așteptam cu nerăbdare un semn de la tine. Urma să-mi spui mai multe amănunte despre următoarele transmisii colective. Știu că ele au în vedere triada trezire-conștientizare-creație!
Oryen: Da, v-am spus că este cazul să reluați transmisiile colective iar temele următoare vor avea ca scop această triadă. În luna februarie veți lucra cu prima dintre ele – trezirea! Programul va fi la fel ca la transmisiile anterioare, adică marțea și vinerea, în intervalul 20:20 - 20:40 și 22:10 - 22:30.
Remer Ra: Iar temele vor avea în vedere doar trezirea?
Oryen:Trezirea implică nu doar a fi prezent – aici și acum, dar și trezirea Omului, adică a adevăratelor potențialități, atât a celor obținute în viețile anterioare cât și a celor care acum sunt în stare latentă!
Trezirea implică atât trupul, mintea și sufletul cât și gândul, cuvântul și fapta!
Trezirea are în vedere ruperea de iluzia creată de propria minte precum și de cea creată de societate.
Trezirea implică eliberarea de blocajele și tiparele mentale duale, agresive și rigide!
Trezirea implică funcționarea la parametri optimi pe trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă.
Trezirea implică eliberarea din crucea suferinței umane (se referă la pendularea cu mintea și sufletul între trecut și viitor și plăcere-durere).
Trezirea implică potențarea verbelor divine: sunt, știu, vreau, cred, pot!
Remer Ra: Am înțeles! În spatele acestui banal cuvânt, se ascunde un mic univers!
Oryen: Mai exact, este vorba trezirea corpului cauzal, care este primul strat al corpului spiritual! Aici se află potențialul vostru, zestrea voastră spirituală, obținută cu trudă, suferință și multe sacrificii în viețile anterioare! Aici veți descoperi și programul evolutiv, adică misiunea voastră din această viață!
Remer Ra. Știam asta, dar mai știam și faptul că nu poți accesa corpul cauzal dacă nu ai atins armonia pe corpurile subtile. Or asta implică neapărat să fi obținut pacea minții și a sufletului!
Oryen: Transmisiile din luna februarie vă pot ajuta să creați o conexiune cu corpul cauzal, chiar dacă mai aveți de lucru cu mintea și sufletul.
Remer Ra: Fără a exista riscul unor tulburări sau devieri ale informației cauzale? Știam că se poate ajunge în corpul cauzal și fără a găsi pacea minții și a sufletului dar că informația de acolo ar fi distorsionată de mintea și sufletul tulburat. Acestea pot corupe informația primită din cauzal, dându-i accente egotice, sau o poate ”îmbrăca” cu iluzii, speranțe deșarte etc.
Oryen: Dacă ați încerca să accesați singuri stratul cauzal fără să fi atins pacea minții și a sufletului, cu siguranță că informația și energia ar fi distorsionată, dar acum este vorba de altceva. Se lucrează în grup, deci contează avansul spiritual al fiecăruia dintre cei care participă la transmisie, precum și aportul energetic și informațional al rețelei. Va fi făcut un schimb de informații, energii și vibrații care va avea rol reglator între toți participanții!
Remer Ra: În cazul acesta, presupun că protocolul de acces ar fi obligatoriu! Trebuie să ne ridicăm neapărat vibrația, înainte de a ne conecta la fluxul rețelei.
Oryen: Da! Puteți aloca doar 10 minute protocolului (20:20 - 20:30 și 22:10 – 22:20) iar restul de 10 minute rămase (20:30 – 20:40 și 22:30 – 22:40) să fiți sub flux!
După ce ați parcurs protocolul, veți coborî mintea în inimă și apoi veți spune cu glasul inimii următoarele idei forță:
Am încrede în mine! Exprim lumina, iubirea și armonia în orice împrejurare!
Mă deschid din plin spre viață! Mă deschid din plin spre infinit!
Trupul mintea și sufletul meu sunt în armonie deplină!
Totul îmi este cu putință! Potențialul meu creator e infinit! 
Oryen: Acestea vor fi repetate timp de cel puțin zece minute. Voi reveni cu alte amănunte.
Remer Ra: Îți mulțumesc.

La fiecare transmisie, veți avea în vedere următorul protocol de accesare:
1. Vă veți așeza într-o poziție cât mai confortabilă, pe un scaun, fotoliu sau în șezut, având coloana vertebrală în poziție verticală. Pentru început, vă veți relaxa fiecare membru și fiecare parte a corpului, astfel încât să nu aveți niciun fel de deviere a atenției către propriul corp.
2. Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur. Nu contează personajele, poate fi față de partenerul de viață, față de anumite persoane din tinerețe, față de frați, părinți etc.
3. Aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină - când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul. Adesea, aceste momente apar în timpul meditațiilor, în natură, în rugăciuni, sau pur și simplu...
4. Vizualizați că ați atins deja cel mai mare potenţial al vostru, adică ați materializat sinele înalt. După cum se știe, sinele înalt este potențialul cel mai mare pe care îl putem realiza în această viață, din toate punctele de vedere (trup, minte și suflet).
5. Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.
6. Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.
7. Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.
Alocați 1 minut pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești șapte pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (tulburările minții și ale sufletului)!
Rămâneți apoi în această stare de înaltă vibrație câteva zeci de secunde, după care vă întoarceți atenția spre zona Anahatei (plexul cardiac). “Priviți” lumina din inima voastră. Lăsați-o să vă inunde toată ființa. În continuare, tot ce aveți de făcut este să cereți sinelui vostru divin (cu vocea caldă a inimii) o sferă cristalină, pentru a vă conecta la rețea! Ea vă este oferită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va avea un diametru de circa 6-8 cm (cam cât o minge de tenis de câmp)! Apoi veți relua tehnica sferei-probă, adică o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centri energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara), în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa în mijlocul creierului, ”îmbrățișând” glanda pineală. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Urmează apoi să o programați, adică să ”informați” sfera” pentru a se deplasa la rețea și să-i determinați clar care va fi scopul acelei transmisii! În cazul lunii februarie: trezirea potențialului interior! După programare veți expulza sfera afară, prin Sahasrara, printr-un simplu act de voință interioară. Ea va ajunge la rețea în foarte scurt timp și vă va trimite informații și energie pentru a vă ajuta în legătură cu scopul propus. Veți vizualiza o lumină aurie care pătrunde prin coroană în ființa voastră.
Zilele de transmisii: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 februarie.
Orele: 20:20 – 20:40 și 22:10 – 22:30

(va urma)

66 de comentarii:

  1. Pam-pam ! Mulţumim Oryen ! Mulţumim Remer Ra !
    Da. M-am gândit eu că vine Liniştea după aşa o furtună...
    Ce bine că am învăţat alfabetul ! I-auzi :
    "Oryen:Trezirea implică nu doar a fi prezent – aici și acum, dar și trezirea Omului, adică a adevăratelor potențialități, atât a celor obținute în viețile anterioare cât și a celor care acum sunt în stare latentă!
    Trezirea implică atât trupul, mintea și sufletul cât și gândul, cuvântul și fapta!
    Trezirea are în vedere ruperea de iluzia creată de propria minte precum și de cea creată de societate.
    Trezirea implică eliberarea de blocajele și tiparele mentale duale, agresive și rigide!
    Trezirea implică funcționarea la parametri optimi pe trup-minte-suflet și gând-cuvânt-faptă.
    Trezirea implică eliberarea din crucea suferinței umane (se referă la pendularea cu mintea și sufletul între trecut și viitor și plăcere-durere).
    Trezirea implică potențarea verbelor divine: sunt, știu, vreau, cred, pot!"
    sau :
    "După ce ați parcurs protocolul, veți coborî mintea în inimă și apoi veți spune cu glasul inimii următoarele idei forță:
    Am încrede în mine! Exprim lumina, iubirea și armonia în orice împrejurare!
    Mă deschid din plin spre viață! Mă deschid din plin spre infinit!
    Trupul mintea și sufletul meu sunt în armonie deplină!
    Totul îmi este cu putință! Potențialul meu creator e infinit! "
    Deci e ca în "rugăciunea isihastă"
    Să purcedem la treabă şi s-avem folos maxim !
    Să fiţi binecuvântaţi toţi cei ce vă aplecaţi cu Iubire asupra Pământului cu tot ceea ce cuprinde el !

    RăspundețiȘtergere
  2. Remer Ra, aveţi disponibilitate să faceţi postările şi în alte limbi (italiană şi/sau engleză) ?
    De curând, o prietenă din Italia care-a vizitat Sfinxul şi care a simţit o conexiune şi-a manifestat dorinţa să participe la transmisii. Ori, întotdeauna, la traduceri/adaptări dintr-o limbă în alta se strecoară greşeli care. deşi nu par de importanţă, ele pot produce distorsiuni, dacă nu sunt făcute de autor.
    Dacă da, presupun că ora de participare la transmisii, se va adapta la ora României.
    Mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de implicarea altora... Orice poate participa la aceste transmisii. Da, se va tine cont de ora Romaniei.

      Ștergere
    2. Ma bucur ca cineva s-a gandit sa intrebe asta nu de alta, dar voi participa si io, fiind in Elvetia.
      Multumim!

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  3. Multumim Oryen, Multumim Remer Ra!!!
    Confederatia Galactica venim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. traducerea e f importanta,,am tradus ani de zile si era ca o transmisiune nu cu dictionarul..lumea era foarte bucuroasa de nuantele traducerii

    RăspundețiȘtergere
  5. Trezirea , are legatura cu anul 2016 cand v-a intra in actiune asa zisa "armata spirituala". ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2016 nu va intra in actiune ”armata spirituala” a lui Zamolxe ci va fi doar o predare de stafeta. Armata spirituala va fi pe deplin trezita in jurul anilor 2060 - 2080.

      Ștergere
  6. Daca ma poate ajuta cineva,cand se considera ca ai atins pacea mintii si a sufletului?Eu nu cred ca am ajuns acolo.Va rog, oricine ma poate ajuta cu sfaturi,multumesc.Inca ceva, de cateva zile, uneori cand inchid ochii,chiar daca nu-mi propun sa meditez,vad o sabie albastru-turcoise(culoarea asta imi apare in multe contexte) cu varful in jos care se transforma intr-o cruce.Oare ce inseamna?
    Tina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "cand se considera ca ai atins pacea mintii si a sufletului?"
      Ca să-ţi răspund la frământarea ta, îţi voi cita nişte reflexii ale unui prieten :
      "Mă întreabă unii, cum am atins liniştea şi seninătatea. Acelora le răspund aşa : liniştea şi seninătatea, le-am dobândit fiindcă n-am trădat niciodată adevărul." - S.P.
      Pacea este o TRĂIRE. Atunci când ai dobândit-o, o SIMŢI.
      Fiecare simte/trăieşte în felul său. Dar Pacea se instalează dacă ţi-ai împăcat Conştiinţa, iar gândurile nu mai tropăie libere (de capul lor) prin mental (cu exerciţiu, vei învăţa să-ţi disciplinezi gândurile).
      Cât despre "sabie", acesta este un simbol. Iar simbolurile (în cazul tău, sabia, culoarea, crucea) cu care ne întâlnim, au semnificaţii personale (am învăţat asta de la Remer Ra şi am văzut că aşa este). Fii Atentă şi vei descoperi singură, semnificaţia !
      Ai încredere în Maestrul tău interior şi el îţi va releva toate răspunsurile !

      Ștergere
    2. "Daca ma poate ajuta cineva,cand se considera ca ai atins pacea mintii si a sufletului?"

      Raspunsul ar putea veni tot printr-o intrebare: Ce te face sa crezi ca mintea si sufletul nu iti sunt in pace? Asa cum stim ca nu sunt, tot asa stim si cand sunt...

      Intrebare: De ce cauti pacea si linistea sufletului si mintii? (Atentie, mintea e prin natura ei creata sa fie mereu activa, extrapoland ceea ce nu cunoastem in baza propriilor experiente si preferinte din trecut...) Deci, "ce doresti de fapt" si mai ales "de ce"?

      Ștergere
    3. Remer ra si altii spun ca nu este bine sa-ti deschizi corpul cauzal daca nu ai atins aceasta stare.Daca ma tot gandesc la asta,uneori am senzatia ca traiesc acea pace alteori nu.In urma straduntelor mele de a evolua pot sa spun ca macar am ajuns la nivelul acela ca nu mai am sentimente negative aproape deloc.Chiar si in momente in care cineva face un lucru mai putin bun de care te lovesti si tu si-ti vine un gand de genul"ce prost sau nesimtit mai e si asta",constat ca, gandul vine din obisnuinta dar nu este insotit de sentiment.Asta mi se pare important si cred ca e si asta un fel de pace.E interesant cand am astfel de ganduri si-mi dau seama ca ele vin din obisnuinta dar defapt nu ma identific cu ele, am senzatia ca suntem doua una veche si una noua.

      Ștergere
    4. " pacea pădurii
      ...
      nimeni n-o întreabă
      despre furtuna de ieri
      ...
      fiecare fuge
      dinaintea furtunii de mâine
      ...
      a pădurii pace
      între două furtuni
      este o stare de demnitate "
      (*L*)

      Ștergere
  7. Buna Remer, am o mica neclaritate : "Programul va fi la fel ca la transmisiile anterioare, adică marțea între 20:20 și 20:40, și vinerea între 22:10 și 22:30."
    La transmisiile anterioare erau doua conexiuni pe zi intre 20:20-20:40 si 22:10 si 22:30. Acum vom avea doar o conexiune pe zi ?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai știu pe cineva care la privit pe om în ochi si i-a promis că acuș, acuș va fi și se va-ntâmpla...., e aproape... au trecut 2000 de ani de-atunci. Numele lui era Isus.
    Cei drept lumea promisă, de lumină, i-a fost foarte aproape, n-o fo mult ș-o ajuns în ea, numa 33 de ani s-o frământat... să-i fie țărâna ușoară. Toți ajungem în acolo, nime nu scapă de Moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca vrei sa ne sugerezi(daca-mi permiteti sa-mi exprim un punct de vedere) despre faptul ca toti suntem chemati la "Moartea Eu-lui", la faptul ca "nimeni nu scapa de Moarte", adica ale unor Agregate Psihologice, ganduri negative, in general stari mental-psihologice care "mortifica", cum spunea cineva. Deci, numai prin "transformarile alchimice" este posibila transformarea in "noul om" sau "cea de-a doua nastere", cum se mai spune. De-asta "practica interioara continua" si bine-inteles, auto-observarea si auto-corectarea noastra este foarte importanta.

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Tot Iisus a zis: "Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa". Câţi au călcat pe Calea Sa ca să atingă Lumea paradisiacă, măi Miticusă !
      Iisus n-a promis nimic. El ne-a arătat doar, cine suntem de fapt. Şi-a mai zis aşa : "Toate cele câte vedeţi că fac eu şi voi le puteţi face ; chiar mai mult decât mine." Aşa că nu ne opreşte nimeni să mergem pe Calea Lui Iisus şi să facem ce-a făcut El. Dar, credem? vrem?
      Se cuvine să-l respectăm măcar, dacă nu simţim altfel în legătură cu El !

      Ștergere
    3. Dacule... nu murim , ne ducem numai la Zamolxe.

      Ștergere
    4. Nooo, mamă dragă, graiul meu e anume țărănos ca să nu se creadă că iau pe cineva cu subtilități. Verde-n față, prostovănește ca țăranu', asta văd, asta zâc!
      N-am grăit de moartea agregatelor mortificatoare, ci de faptul că atâta ai de trait, nu mai mult de 100 de ai... Atâta durează vizita, nu mai mult și după aia piei. Nici tu, nici eu n-om da cu tifla Morții când a veni după noi și crede-mă moartea întârzie, când conduce dricu nu pune picatură de bere-n gură. Și-n fața Morții ce-ai să zici, ce-ai durat în astă viață... "am stat în cur și-am duhănit(meditat)", aia-i nemnic! Văd mulți care fac mai degrabă stânga-nprejur și vor înapoi din lumea asta "3d"... mda, dincolo creația se face prin ceea ce aici i se spune imaginație, treaba e că aici în acest tip de realitate, trebuie să pui mâna să faci, poti să te conectezi cu cea mai înalta stare vibratorie, că tot țuruc meri, dacă nu pui mâna pe daltă să pui în piartră, dacă nu pui mâna pe teslă să scobești în lemn, pe coarnele plugului, pe acul de țesut... tu nu faci decât să fugi de greu în lumea de dincolo, lumea din poveste, a lui Greuceanu și a Sânzienei... Și Isus când o vorovit de... "regatu' lu pește". O vorbit fiind cu mintea "dusă dincolo", acolo unde nu există timp, degeaba aștepți șî 10 mil de ani că tot deajeaba.
      Nu-i greu să prinzi vibrația, să fugi dincolo, d-apoi... la asta ai init ai, să ai de unde te-ntoarceă? Nu-i greu să preinzi "transmisia", treaba e ca după aia s-o aduci aici n lumea asta 3d, iar pentru asta trebuie să cobori "din pod" vibrația și so faci să-ți curgă prin mâini, în unealtă în unghia cu care scobești pământul... dincolo e suficient să gândești și hop îi în fața ta. în schimb aici... tre musai să pui mâna... altfel te îmbeți cu apă chioară... și e nevoie. Lumea ce-o vezi dincolo tre să fie adusă aici, nu tu să evadezi/fugi din ea. Și dacă crezi că nu-i musai, ia seama că trăiești într-o lume în care a început să cumpere/vândă apa chiaoră(plată) la sticluță...
      M-am dus în natură și-am întrebat natura ce "știmbare" vine... s-o râs de mine, mi-o zâs amu-i-amu, numa ce-și schimbă lupu păru... M-o-ntrebat codru, unde-am văzut eu ceva în natură să se schimbe peste noapte și să nu mai respecte legile creației, unde-am văzut eu oameni care să-și schimbe năravu', 'șe... cum puști din dejăte.
      Stau sprijinit în botă și mă râd, tare sper că m-ai luat peste picior cu limbajul acesta mortificator de elevat, că eu văd treburile mult mai simplu... ai călcat in balegă, puți!!! Ș-apoi de mninos nu cu auto-observație scapi....
      Ș-uite așe nu scăpăm, toți perim când ne vine rându, cu tot "duhănitu'" nost. Nu-i om care să nu trebuia să se dezbrace de trup odată și-odată, ș-paoi să vezi cum mninos "transformările alchimice" de-ți rupe nasu și tre să dai cu oțet. Că moare "Eu"-ul, că nu moare, tot în pământ se-ntoarce trupul și tot ce poți să faci e să râzi în nasul cosașului, că nu-ti poate lua decât haina, nu și viața. Că-ntradevăr nu tu mori, tu ești veștnic (cu sau fără "eu"), dar să ști că n-am vorbit de moartea eu-lui ori a agregatelor...
      Când strigi la stele, bagă-ți picioarele până la jerunți în pamânt, ca rădăcini, c-alfel... te duci cu pluta... și e păcat, că e nevoie și de tine, si tu poți face ceva pentru lumea asta "3d"

      Șî pentru cine nu știe, "armata spirituală" exsită și acum, doar că li se zice jihadiști... ca să pricepeți care-s pericolele ce te pândesc când nu împământezi cum trabă, după legile 3d, mesajele ce le-ai prins "de dincolo"... hahaha anume am spus asta ca să tai ciocu cu-i o vre să-mi țină morală...vezi că s-ar putea să faci parte din războinicii care aprind rugul sub cei care spun ce văd, pământu se-nvârte în jurul soarelui... nu în jurul buricului tau...

      Da io am zâs vorbă proastă, așe ca omu prost, poftim de te ceartă cu mine, arată-mi cât te duce mintea cât de tare poți să țâpurtești alahu-akbar :) :) :)

      Ștergere
    5. Da nu-i vorba proasta, ca vorba e haina mintii fiecaruia si d-aia tot tacutu e desteptu! Da unu cu glagorie multa de i se zicea "E=mc2 ", o zis demult : "Universul (adica asta in care ne nevoim noi) nu e mai complex decat ne imaginam, ci mai complex decat ne putem imagina". Apoi tacu. Se-auzeau tziraind greierii dupa zicatura asta, ca daca ti-o trantea in fata "nasu jos si uitatura sa cate in tat in sus", si tot te roseai in obrajori de sfiala! Bre, "judecata inimii si nu a mintii, si Dumnezeu nu e Dumnezeul mortilor ci al celor vii" iti da ghies la ceva? Ce-o fi de n-ai pricepe, ca si bolovanii (aia de primeau predica in pustiu si de care Cineva spunea: daca Eu nu as vorbi, ar grai pietrele astea in locul meu) au mintea lor! Una-i una si doua is mai multe: mata incurcasi lumile adica susu si giosu da nu-i bai, ca n-o fost par ci numa vorba. Hai sa deslusim si poate ne-o fi de folos la toti....

      Zis-a demumult un fat din Tara Frantujilor: "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma", si si mai demult un alt flacau din Tara Pindarilor "Nu poti sa te scalzi de doua ori din acelasi rau"... Ce va sa zica, daca io acu si io peste 10 minute, nu ma ud in aceeasi apa? Adica sa fi curs aia veche si veni una noua? Da nu se zice si ca "io de acu 10 minute nu mai sunt acelasi cu cel de amu? Sau...is? Pai da, ca asta trebe sa te prinzi tu singur ma...
      Hai sa zic o snoava:
      Unu sa dusa la padure la lemne si-acolo nu-s cum facu si se dete cu sacurea de-si taie un chicior! Incepu sa urle si veni fracsu: "Ghio, tu est ma, ce patisi" ? Io sunt, da Imi taiai cicioru ma, zise si slobozi o sudalma! Du-ma repede la spital ma, ca altfel chier! Acolo, ii oplosi ciotu ramas si pleca omu acasa in carja. Nu trecu mult si lu Ghio ii alunaca carja si-si franse si picioru ramas. Fracsu il intreba : "Ghio, tiu esti ma, ce patisa iara?" "Tot io sunt, da-mi betegii si cicioru ista!" Apoi tot ase de ramase Ghio si cu o mana lipsa, de-l intreba iara : "Ghio, tu esti ma, ce facusi? Si Ghio raspundea mereu: "Io mi-s..."
      Amu, poate unu sa zica: "bine bre, da cicioru ala taiatu, l-o arsu, s-o facut lesh, da restu era om viu...
      Vezi matale, nu numa ca era viu, da era... "tot Ghio" si nu ii venea a zice "amu is numa Ghi, sau o farama, tot unu ramasese, doar "betegit" la trup.

      S-acu vin io si te intreb: daca ii ceva in tine de nu sa miceste, oricat ai ciunti din trup, de nu-l taie securea si nici ca-i pasa de boala si "transformari", ce-o hi ala si cum sa-i vii de hac?

      No, amu sa ma deslusesti tu pa mine!

      Ștergere
    6. Mulţam de pilde !
      Ha-ha ! dar nu-i de râs ...
      Adevărat că, dacă ar fi rămas Ghio şi fără limbă, el ar fi răspuns la întrebarea lui "fracsu" iac-aşe : îmhî !
      "Ala" se numeşte ego şi este intrusul care a pus gheara pe NAVA (trupul fizic) în care venise Spiritul să facă frumos prin dimensiunea a treia. Ego-ul a ocupat computerul de bord (mintea) şi de-acolo manipulează nava.
      "Pentru ego, nu este importantă securitatea navei, fiindcă în jurământul său de soldat al ego-ului planetar, el a acceptat misiunea de a împiedica orice fiinţă dintr-o dimensiune superioară să acţioneze pe Terra. Aşadar, dacă trebuie, ego-ul distruge nava, ca stăpânul ei de drept să se întoarcă de unde a venit." din lucrările mele (*L*)
      Cum să-i vii de hac ego-ului ? Păi, întâia lecţie ne-o dă stăpânul navei - ce face el, în timp ce ego-ul se joacă la computerul de bord ? Hai să vedem...

      Ștergere
    7. Ar fi putut sa fie si chiar este de multe ori, acel "nimica" de-i zicem "ego"... Doar ca el se hraneste nu numai din falsa identificare/separare de UNUL zicandu-si ca "exista si un al doilea" si e numai o chestiune de timp si dibacie, pana il va concura "luandu-i locul", dar si din atribuirea/insusirea roadelor actiunilor, cu care se acopera pentru a capata forma. Aceasta e vanitatea (vine de la van-goliciune) opusa smereniei (a nu se confunda sau substitui niciodata cu "umilinta" - tot forma egotica!) (smerenie = smerti (lb slavo-dacice) a omora - a-ti omora egoul, to smear engl. = a defaima, a-i lua faima cuiva - cuv dacic(celt) ), aducatoare de "karma" , (car, a cara, incarcatura - dacic) ... E adevarat ca egoul nu il poti taia cu securea, dar prin cunoastere(adevarata) si compasiune, da. Cel putin asa spunea Printul Siddhartha, cunoscut si ca Govinda, sau Gautama Buddha... (govinda= arhaism romanesc= persoana plina de respect/respectabila, buddha/buddhi= intelect/intelept skrt des intalnit cu acelasi inteles in toponimele noastre, cuvant dacic bu/bo/ba=spirit/suflet, da= a da - adica a-ti darui timpul lucrurilor apartinand spiritului)...
      Egoul poate fi ranit, hranit, slabit, topit... Pana la urma doar o chestiune unde iti e indreotata "atentia".... "Distrugerea voluntara" a egoului e plina de suferinta, si fara rezultat! Va apare o reactie contrara pe masura in care terenul de lupta e in interior! "O casa invrajbita asupra ei insisi e sortita pieririi"... Ce e de facut? E o arta migaloasa, in care a iubi, a intelege, a fi deschis, a fi liber, a te implini, a...etc sunt mijloace, niciodata scopuri in sine. Toate bune, niciuna singura pana la capat de drum... impletirea tuturor dupa caz si timp... Aici discutia e lunga, si mai multi poate ar avea de spus din experientele lor...

      Ștergere
    8. Pacat ca am uitat cine suntem, cine am fost si ce vom deveni.
      Timpul e scurt intr-o viata de om
      .Mai greu dar nu imposibil sa ne amintim.
      Sa fim recunoscatori celor care in fiecare zi ne aduc aminte cat de pretioase sunt clipele fiecarei secunda si al fiecarui minut.

      Ștergere
    9. "Era o vreme când mă simţeam cam înaintea timpului (mai târziu am înţeles că eram înafara şi nu înaintea timpului).
      Ideile mele nu se potriveau nicicum cu ale celorlalţi şi eram considerată cam fantezistă.
      Fără să ştiu prea bine ce însemna fantezia, dar şi fără să-mi dau seama prea bine că eu mă bazam pe simţire/trăire, totuşi comparaţia cu ceilalţi nu-mi dădea un confort cât de mic, fiindcă pe o parte nu mă puteam manifestam după voia mea, iar pe cealaltă era greu să mă smulg comparaţiei cu semenii.
      Era destul de greu pentru mine, iar "lumea" în care căzusem din Cer (atunci, nu ştiam din care stea, iar acum nu mai contează) se arăta cam anapoda.
      În acelaşi timp, iubeam mediul în care încercam să trăiesc şi nu puteam. Iar suferinţa cea mai mare era că, nu puteam găsi o modalitate de a uni cele două lumi (cea interioară şi cea exterioară) - asta mă frământa foarte.
      Când am obosit de frământări şi fiindcă simţeam că comparaţia mă urmăreşte peste tot, am "fugit"... ; am fugit departe la marginea lumii, ca să pot iubi lumea şi să mă împac pe mine...
      La marginea lumii, mi-am îmbogăţit lumea interioară cu tot ce era frumos din cea exterioară - acolo puteam iubi în voie, orice simţeam că pot iubi.
      Pe drumul acesta mă îmbolnăvisem şi de ego. Fiindcă el era o creaţie pe care o acceptasem tot încercând să unesc lumile. Şi cu cât voiam să-mi îmbogăţesc mai mult lumea mea, cu atât mai mult îmi dădea el de furcă.
      Habar n-aveam ce crescusem la sân...! Şi nu văzusem că aveam acolo o putere aşa de mare...; nu ştiam când se întâmplase toate acestea ...
      Prima dată, am vrut să-l dau afară. Dar nu m-am priceput la asta. Apoi l-am ferecat în mine, încercând să-i mai preiau din "atribuţii"
      Într-o stare de semi-asceză., am stat ani în şir faţă în faţă cu ego-ul meu. Când conducea el, când conduceam eu...
      S-au construit multe şi s-au dărâmat multe în acest timp.
      Şi dacă am văzut că ego-ul nu-şi ia niciodată vacanţă, am învăţat de la el, că nici eu nu trebuie să-mi permit vacanţe... până am descoperit rugăciunea şi mai apoi meditaţia ... " din lucrările mele (*L*)

      Ștergere
    10. A/ 22:07

      Pacat ca am uitat...
      Poate e bine ca uitam, ca un fel de iertare fata de noi si lume...

      Cine am fost, suntem si vom fi, e neschimbat, doar infatisarile se schimba, ca apa in vase diferite. Si dupa forma fiecarui vas, ne valurim, si daca vasul e inchis sa nu se verse, apa lui e intunecata, iar cel fara capac imprastie picaturi, sclipeste in Soare, se risipeste ... nu se pierde.

      Clipele pline sunt pretioase...
      Clipele goale.

      Ștergere
    11. A/12:58

      Suntem liberi...! Avem timp, cat infinitul...! Nimic nu ne e strain sau prea departe...!
      Unde sa fugi, cand oriunde esti tu, la tine? De ce sa te separi, cand toate iti sunt parte, si inca prea putine fata de celelalte ce esti?
      Ego? Ce joaca, lasata sa zambim...
      Azi voi fi...
      Vrabiuta din pom, maine, Pomul. Ieri... da, pot sa fiu si ieri...

      Ștergere
  9. Ca un lotus care s-a nascut din apa, a crescut in apa, traieste in apa, asa si eu m-am nascut in lume, am crescut in lume ,dar traiesc deasupra lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi ... e refugiu sau înălţare ?

      Ștergere
    2. Fain. Lotusul poate sa reprezinte Fiinta noastra care-si ia " Cunoasterea din Cer, fiind pe Pamant"(cum frumos spunea cineva, undeva-candva), adica o semnificatie(rezonanta) pentru acea vorba din Strabuni: "Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant".
      Multumim!
      https://www.youtube.com/watch?v=L9IYwb9XYbQ

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Depinde ce intelege fiecare prin refugiu sau inaltare...

      Ștergere
  10. Măi Miticusă, mesajul tău "prostovănesc" este o încântare, în sensul că, el m-a dus la buza pământului unde-am văzut cum se naşte din rădăcini, iarba şi m-am uitat la ea cum creşte.
    Apoi, limbajul este unul care sparge barierele Atenţiei şi intră direct în subconştient, pe de-o parte din fericire, dar pe alta, din păcate, fiindcă uneori aluneci în extreme.
    În ansamblu, îndemnul tău este, la echilibru şi împământare, ceea ce este un lucru bun. Însă, pericolul este acolo unde nu oricine are capacitatea de a selecta informaţia periculoasă dintr-un pachet şi de a permite doar elementelor benefice să intre în subconştient.
    Tu îl mai judeci încă o dată pe Iisus. Aşa consideri tu, că e cazul, dat fiind faptul că, nu te-ai aşezat niciodată în locul Său (nu că n-ai fi putut, după cum chiar El spune : "Toate cele câte vedeţi că fac eu şi voi le puteţi face ; chiar mai mult decât mine.").
    Iisus, chiar ştia să folosească şi dalta şi ciocanul ( şi asta chiar din fragedă pruncie) dar, El n-a avut nevoie să cioplească prea mult în piatră cu dalta, căci a văzut că poate face asta cu puterile Sale mentale. Şi-atunci, s-a lăsat de dăltuit şi s-a apucat de şlefuit puterile Sale interioare.
    După ce a lucrat din greu ca să-şi şlefuiască abilităţile din planurile care nu se văd cu ochiul fizic, a venit să ne vorbească despre diferenţa dintre MUNCA FIZICĂ şi CREAŢIE . Fiindcă el asta a înţeles - că Omul a venit să se manifeste aici ca şi CREATOR, NU MUNCITOR. El avea dreptate, fiindcă munca te face slugă, iar Creaţia te face Zeu.
    În punctul în care ne aflăm noi acum, în care MUNCA a ajuns să ne stăpânească, lucrurile au ajuns la un nivel peste care nu se mai poate trece, el fiind o extremă periculoasă pentru Pământ şi Univers. Motiv pentru care, trebuie să ne întoarcem la scopul pentru care a venit Omul pe pământ. Întoarcerea este cel puţin egală ca măsură, în dificultatea ei, cu drumul parcurs până aici, drum ce a curs către degenerare.
    Unde mai pui că, pe drumul către degenerare, Omul s-a reinventat pe Sine, ajungând în momentul de faţă (de ce să nu-i spunem pe nume?), un monstru. Deci Omul a coborât pe pământ, Zeu şi s-a transformat în demon.
    Când Iisus vorbeşte despre "Regatu lu peşte", El vorbeşte despre PROIECTUL INIŢIAL AL LUI DUMNEZEU, atunci când a CREAT OM, ca să fie stăpân peste această planetă.
    Dumnezeu a VOIT să facă din planeta asta un regat paradisiac - acesta a fost VOINŢA SA. Şi l-a trimis pe Om, să se veselească aici.
    Faptul că ne-a dat "liber arbitru", arată pe o parte că, SUNTEM UNITĂŢI DE CONŞTIINŢĂ DIN CONŞTIINŢA DIVINĂ şi ne putem manifesta VOIA, aceeaşi cu VOIA LUI DUMNEZEU, iar pe alta că, putem încălca VOINŢA DIVINĂ, creând propriile noastre proiecte aici pe planeta aceasta. Doar că, ceea ce n-a înţeles Omul este că, atunci când te depărtezi de Voia Lui Dumnezeu, lucrurile nu pot să meargă decât către iluzie, cu marele risc, ca Omul însuşi să sufere cea mai mare transformare/degradare.
    Este ştiut că, planeta aceasta cu tot ceea ce naşte din ea, atunci când ajunge într-un punct critic de degradare, se scutură de tot răul adus de Om şi prin Om, aruncând din spinarea ei, totul.
    Acum noi suntem într-un astfel de punct - Mama Geea, cea care era proiectată pentru a naşte din ea Grădina Raiului (unde Spiritele ar fi venit la odihnă şi veselie, după diverse misiuni prin Univers şi Galaxie), este pe punctul de a ajunge iad.
    urmează

    RăspundețiȘtergere
  11. continuare
    Ca să salveze Pământul de la iad, dar, ca să ne salveze şi pe noi Oamenii, Dumnezeu ne trimite ajutoare şi în Răbdarea Lui Cea Mare, ne oferă încă o şansă să facem drumul înapoi către NATURA NOASTRĂ FIREASCĂ, CEA DE FII AI LUI; DE FIINŢE DIVINE. Între aceste ajutoare, sunt Conştiinţe întrupate şi Conştiinţe fără de trup care, au acceptat o misiune atât de grea.
    Este alegerea noastră - să-i sfidăm, sau, măcar să încercăm să primim paiul înecatului.
    Ştim că Iisus asta a făcut - a venit să ne-arate Calea. N-a mers întru totul, dar a fost un pas. Acum avem şansa altui pas. Eu îndrăznesc ! Voi ?
    Despre "armate", nici mie nu-mi sună bine. Dar, înţeleg că aşa traduce mentalul nostru, o infuzie de Lumină care va îngloba şi alchimiza măcar o parte a întunericului ; avem nişte şabloane înrădăcinate în mental.
    "Lupta" ? este doar a ego-ului care încearcă să se smulgă din ghearele "morţii" (despre moartea ego-ului, vorbea Lucia), moarte ce n-are legăturâ cu NAVA (care ne asigură transportul prin 3D) - trupul fizic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru cei la care cauzalul nu este inca suficient trezit,cat de mult din protocolul de acces ajuta la ridicarea vibratiei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, protocolul ii ajuta foarte mult pe cei care nu si-au 'deschis' corpul cauzal.

      Ștergere
  13. Offtopic.
    O carte foarte interesanta despre venirea lui Iisus din perspectiva lui Ioan.
    https://www.sendspace.com/file/jynzsb

    RăspundețiȘtergere
  14. Un film clasic despre geometria sacra.
    https://www.youtube.com/watch?v=kuiZyG7kGfY

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine v-am regasit!
    Sa fie un 2015 magnific si evolutiv!
    (nu am postat nimic in acest an pe blog pana acum)
    M-am intors in echipa.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine-ai revenit Anca !
      Mă bucur să fim din nou împreună !
      2015 să-ţi fie plin de trepte facile !

      Ștergere
  16. Aseara in Iasi a fost o luna plina care, din punctul meu de vedere era foarte interesanta. Pe afara era o lumina violet. Atunci cand priveam imprejur ochiul se manifesta ca si cum era intuneric, iar lumina slaba, dar cand priveam un obiect apropiat puteam sa vad ca violetul reflectat avea o saturatie destul de mare. Am cautat pe google referinte corelate cu ce-am observat aseara, dar nu am gasit mai nimic. E ceva de spus referitor la eveniment?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai fost singura care ai văzut asta, poate că a fost un Dar, sau un mesaj pentru tine. Bucură-te de spectacolul vizual !

      Ștergere
  17. Eepaaa... !!! să purcedem la treabă !
    Să fie cu folos !
    Succes maxim !

    RăspundețiȘtergere
  18. Am fost aici şi acum, Vă mulşumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamnă Dina, salut prezenţa dumneavoastră aici !
      Poate că nu vă daţi seama, dar este foarte important că ne sunteţi alături !
      Vă rog să vă întindeţi aripile către Cernăuţi ! Avem nevoie de contacte acolo, fiindcă este o zonă cheie pentru realizarea "octogonului" (consultaţi lista postărilor pe acest blog, citiţi despre octogonul ezoteric şi veţi înţelege).

      Ștergere
    2. http://remerra.blogspot.ro/search/label/Octogonul%20ezoteric

      Ștergere
  19. mmm...! ce bunuţ ! Mi-era dor de stările astea ! Mulţumesc ! Mulţumesc ! Mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
  20. de ce este atat de important planul cauzal?si ce legatura exista intre acesta si rasa atlanta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 -Informează-te despre planurile/corpurile subtile ale fiinţei umane şi vei înţelege ce este planul cauzal (găseşti primele informaţii în capitolul "Corpurile subtile" din "Legile Lui Zamolxe", lucrare a gazdei noastre, pe care-o găseşti postată aici, pe blog).
      2 - Nu te împrăştia căutând conexiuni cu rasa atlantă, până nu înţelegi cine/ce eşti tu, din ce eşti compus, cum funcţionezi şi care este rostul existenţei tale. Căci niciodată nu vei putea descoperi legăturile dintre două elemente, dacă nu-l cunoşti măcar pe unul. Ori, tu (care eşti unul dintre elemente) eşti o necunoscută pentru tine, iar rasa atlantă, altă necunoscută.
      Totdeauna, în orice explorare, punctul de plecare eşti TU (pleacă de la tine; din tine). Deci explorează-te pe tine întâi (şi poate vei descoperi atlanţii chiar în tine).
      Să ai spor !

      Ștergere
  21. Se implineste un an si o luna, de cand am pornit asta in tara... Sau asemanator, in fapt la fel...
    Efectul a fost peste asteptari! :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru cei care sunt in afara tarii,trebuie respectata ora Romaniei pentru a participa?

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună dimineaţa !
    Am avut o stare excelentă după meditaţii ! Am dormit ca un pui !
    Dacă credem că transmisiunile acestea îşi fac treaba doar în cele două episoade a câte douăzeci de minute, ne înşelăm. Efectele s-au întins peste noapte.
    În stare de vis, am văzut ce tensiuni oribile am eliberat din zona renală.
    Încă o dată, MULŢUMESC !

    RăspundețiȘtergere
  24. Remer, te rog sa imi spui daca ne mai putem conecta la retea la orele fixe ca si pana acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles! Reteaua lucreaza in orice moment.Te poti conecta si la alte ore, nu neaparat fixe, dar este recomandat astfel deoarece se formeaza un camp energetic colectiv intre cei care participa la ore fixe.

      Ștergere
  25. Dragilor, dragi, iata inca cateva informatii foarte importante pentru intreaga lume:

    http://www.formula-as.ro/2007/770/mica-enciclopedie-as-27/barbara-deppert-lippitz-8004
    http://www.formula-as.ro/2005/688/societate-37/fratii-nostri-din-alpi-6424
    http://www.descopera.org/hiperboreea/

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  26. S-a simtit aseara ca ati lucrat: frumos camp spiritualizat! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, comuniunea complementaritatii. O splendoare, intradevar.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. E interesant cum omuletii gri, ne cunosc atat de bine...

      Ștergere
    3. "omuleţii" violet... !

      Ștergere
    4. Si ei... ;-)

      Ștergere
  27. De ce spuneti asta despre omuletii gri si violet, ati interactionat cu ei?Daca da,mie mi s-ar parea foarte interesant sa povestiti.

    RăspundețiȘtergere
  28. Vreau ca fiu sigur ca orice persoana din acest grup este constient de faptul ca voi insiva sunteti entitatile despre care vorbiti .... sunt aspecte ale voastre materializate in acesta realitate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a tercut gandul asta...chiar aseara :)

      Ștergere
  29. S-a simtit aseara ca ati lucrat: frumos camp de limpezire.... :-)

    RăspundețiȘtergere