.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 27 februarie 2015

Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (4)

Oryen: Bine v-am regăsit, prieteni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Aștept să-mi spui mai multe amănunte despre următoarea lună. Urmează o perioadă deosebit de importantă din această triadă (trezire-conștientizare-creație), și anume conștientizarea!
Oryen: Tot ce aveți de făcut este să conștientizați natura divină din voi! Sunteți divini nu doar prin construcție ci mai ales prin potențialul vostru! Vă credeți slabi, neajutorați, limitați, doar pentru că sunteți atașați de corpul fizic și de valorile materiale. El este doar un instrument prin care spiritul vostru se manifestă!
Remer Ra. Și totuși... depindem de el și de legile acestui plan! Chiar Iisus a spus că ”sufletul e plin de râvnă însă trupul e neputincios”.
Oryen: Trupul este limitat, într-adevăr, dar mintea și sufletul nu sunt! Știți cu toții care este instrumentul de creație: imaginația! Știți care este puterea cea mai mare: iubirea! Puteți crea orice imagine și puteți întocmi orice plan, după care îl veți împuternici cu forța sufletului, adică planul trebuie aprobat de către inimă!
Remer Ra: Știm și acest lucru! Și, totuși, parcă lipsește ceva! Știm că orice materializare respectă traseul informație-energie-materie. Știm că informația – să zicem un plan, trebuie ”împuternicit” de suflet, adică planul trebuie să placă sufletului. Știm și faptul că acolo unde ne este gândul, acolo ne este și energia și astfel planul adună energie, iar când se atinge o anumită masă critică de energie, planul începe să se materializeze. Și, totuși, nu funcționează la toată lumea! Aș zice că funcționează doar la unii!
Oryen: Pentru că nu treceți dincolo de ego! Și nu reușiți să treceți dincolo de ego pentru că nu conștientizați puterea divină creatoare din voi! Nu aveți încredere în această putere pentru că nu o conștientizați! Și nici nu veți avea încredere în ea până când nu o veți vedea la lucru!
Remer Ra: Acesta a fost și mesajul lui Iisus de acum două mii de ani! A coborât printre noi pentru a ne aminti de puterea noastră. A spus, printre altele, că ”ceea ce eu fac și voi puteți face, ba chiar mai multe decât am făcut eu”, dar și că ”Împărăția Cerului este înlăuntru vostru”. Nu observ deosebiri între mesajul vostru și cel al lui Iisus. Mai mult, sunt mii de mesaje de la diverși channeleri (persoane prin care se transmit informații de la entități din alte lumi sau dimensiuni - na) din întreaga lume care au același mesaj.
Oryen: Te așteptai la un alt adevăr?
Remer Ra: Am trei întrebări, mari și late:
1. Cum să facem să conștientizăm această putere divină creatoare din noi?
2. Cum aducem această putere în planul fizic?
3. Cum să o folosim pentru cel mai înalt bine al nostru și al celor din jurul nostru?
Oryen: Ca să puteți înțelege răspunsul la aceste întrebări, trebuie să vă deschideți sufletul! În primul rând, trebuie să conștientizați că aveți puterea de a alege. Știți bine că viața voastră actuală este suma alegerilor făcute în trecut. Dacă vreți ca viitorul să arate bine, trebuie să faceți alegerile acum! Vreți prosperitate? Alegeți prosperitatea! Vreți relații armonioase, bazate pe încredere, iubire, sinceritate? Alegeți-le! Vreți sănătate, armonie, bucurii la tot pasul? Alegeți-le!
Remer Ra: Oare este posibil ca toată lumea să trăiască în armonie, prosperitate și să aibă parte de bucurii la tot pasul?
Oryen: Nu pentru toată lumea, deocamdată! Dar în viitorul apropiat, da! Nu acum, pentru că alegerile au fost cele care au fost și acum trebuie să experimentați ceea ce ați creat.
Remer Ra: În momentul de față, care ar fi procentul celor pregătiți?
Oryen: Pregătiți ar fi cu toții dacă ar reuși să se elibereze de lanțurile blocajelor mentale și emoționale.
Remer Ra: Se știe că din cauza acestora lumea este împărțită în două tabere: cei care sunt controlați de exterior și cei care controlează exteriorul.
Oryen: Acesta este un punct de vedere specific sistemului de referință bazat pe dualitate! Un astfel de punct de vedere stimulează egoul și determină apariția conflictelor de tot felul! Înțelegeți odată că nu aveți nevoie de mare lucru pentru a fi fericiți!
Remer Ra: Nu cred că putem crea/materializa un plan dacă nu avem energie pentru a-l alimenta! Or asta presupune eliberarea de un întreg angrenaj de blocaje mentale, emoționale, de atașamente, de ”lanțurile” unor energii emoționale negative precum dorințe deșarte, frustrări, regrete, vină, ranchiună, invidie etc. Ca să nu mai vorbesc de frici! Toate acestea ne consumă energia! Nu există creatori care să nu fi făcut curat în minte și chiar în inimă. Din cauza haosului din minte și suflet nu mai avem energie pentru a da viață planului și proiectelor noastre!
Oryen: Este adevărat ce spui dar fericirea nu este condiționată de capacitatea de a materializa planuri și proiecte! Fericirea este starea naturală a omului! Într-o primă fază, este indicat să vă opriți din continua alergătura mentală și emoțională! Spuneți da celor ce sunt! Acceptați-vă și iubiți-vă așa cum sunteți! Abia apoi putem merge mai departe!
Remer Ra: Intrăm în luna martie. Care va fi tema transmisiilor?
Oryen: După ce ați parcurs protocolul, veți coborî mintea în inimă și veți spune cu glasul inimii aceleași idei forță. Față de data trecută, acum veți împuternici aceste idei și cu energie din exterior. Astfel, în timp ce lucrați cu prima afirmație (Am încrede în mine! Exprim lumina, iubirea și armonia în orice împrejurare!), veți aduce în minte imaginea unui peisaj din natură, care v-a impresionat în mod plăcut. Va fi un peisaj real, nu unul creat! Nu doar veți privi acel peisaj ci veți fi în interiorul lui! Alegeți peisajul care conține cât mai multe elemente, precum munte, arbori, lac, flori etc.
În timp ce lucrați cu a doua afirmație (Mă deschid din plin spre viață! Mă deschid din plin spre infinit!) veți aduce în mintea voastră Soarele! Poate fi imaginea Soarelui la răsărit, apus sau din timpul zilei.
În timp ce lucrați cu a treia afirmație (Trupul mintea și sufletul meu sunt în armonie deplină!), veți aduce în mintea voastră imaginea unui curcubeu, bineînțeles, văzut în trecut! Curcubeul este semnul legământului făcut de divinitate cu pământul și cu tot ce este pe pământ!
În timp ce lucrați cu a patra afirmație (Totul îmi este cu putință! Potențialul meu creator e infinit!) veți aduce în minte imaginea bolții cerești! Să fie una din cele mai frumoase bolte înstelate pe care ați văzut-o în viața voastră! Cu siguranță vă veți aminti...
Remer Ra: Vorbim de o împuternicire din trei direcții: propria energie, energia rețelei, energia Universului!
Oryen: Exact!
Remer Ra: Îți mulțumesc pentru tot!

Zilele de transmisii: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 martie
Programul va fi la fel ca la transmisiile anterioare, adică marțea și vinerea, între 20:20 și 20:40, și între 22:10 și 22:30.

Dacă nu dispuneți de timp, puteți aloca doar 10 minute protocolului (20:20 - 20:30 și 22:10 – 22:20) iar restul de 10 minute rămase (20:30 – 20:40 și 22:20 – 22:30) să fiți sub influența fluxului rețelei!

(va urma)

65 de comentarii:

  1. Frumos. Multumesc RemerRa, multumesc Oryen si tuturor celor care lucreaza pentru dezrobirea omului din capcanele intunericului si ale ignorantei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim !
    Oryen îmi întărește îndemnul meu obișnuit (câte cineva, uneori, încerca să-l ridiculizeze ; deh!) : „Fiți Divini, căci așa Sunteți !”
    Mă gândesc de mai multă vreme, cum să fac, ca să mă conectez la toate sursele de energie în permanență și cum să le fac să se unească în mine, într-o armonie perfectă, fără să-i las ego-ului vreo portiță de scăpare ( de câte ori îmi iese câte ceva, nu rămân fără reacții din cele mai surprinzătoare, dar și dure).
    În primă fază, am crezut că-mi convertisem energia pe care ego-ul o fabrică, o atrage și o consumă, într/o energie de vibrație mai înaltă. Dar el, vicleanul, tindea să devină un soi de ego spiritual. Mi/am dat seama, mai apoi, la vreme, fiindcă, fusesem avizată că, diavolul are o foarte exactă și completă cunoaștere spirituală ( să nu vă minunați că, pun semnul egal între diavol și ego ).
    Meditațiile ce urmează mă vor ajuta să/mi împlinesc măcar o parte din intenția mea și vor fi un foarte bun exercițiu care poate să se extindă .
    Recunoștință, frați pleiadieni și solarieni !
    Recunoștință Remer Ra !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Mă gândesc de mai multă vreme, cum să fac, ca să mă conectez la toate sursele de energie în permanență și cum să le fac să se unească în mine, într-o armonie perfectă, fără să-i las ego-ului vreo portiță de scăpare ( de câte ori îmi iese câte ceva, nu rămân fără reacții din cele mai surprinzătoare, dar și dure)."

      Doar intrebari....

      Daca ai avea un "pian", ai vrea sa-i apesi toate clapele deodata, tot timpul, ba inca sa-i mai si "armonizezi" sunetele astfel create? Pornesti de la ideea ca "nu esti conectat"? Adica ii spui "subconstientului" in permanenta: "nu uita, ai gtija, ca "eu" nu sunt conectat" la ... mai nimic? Esti preocupat de "ego", adica... tii atentia mereu concentrata pe "el" si vrei sa il "elimini in acelasi timp"? Poate cineva sa innoate in larg, dar sa se si tina de mal? Ce il face sa nu dea drumul malului pentru a se avanta in ocean?

      "În primă fază, am crezut că-mi convertisem energia pe care ego-ul o fabrică, o atrage și o consumă, într/o energie de vibrație mai înaltă. Dar el, vicleanul, tindea să devină un soi de ego spiritual. Mi/am dat seama, mai apoi, la vreme, fiindcă, fusesem avizată că, diavolul are o foarte exactă și completă cunoaștere spirituală ( să nu vă minunați că, pun semnul egal între diavol și ego )."

      Este un camp de "lupta" in interior, in care "cineva" trage intr-o parte, iar "altcineva" in alta directie? "O casa invrajbita asupra ei insisi e sortita pieirii...", ai incredere in aceasta propozitie? "Egoul"... il consideri "dusman"/invadator/etc care trebuie starpit, alungat, umilit? Asta e ceea ce "in adanc", iti doresti? Mai sunt si alti "dusmani" in lume, fata de care ai asemenea sentimente, cati? La interior egoul versus spirit, la exterior prieteni contra dusmani? Mai e loc si de ..."pace"? Daca "Unicul" cuprinde tot, iar noi dorim unirea in Unul, calea e prin a elimina/respinge, sau a intelege cu consecinta de a accepta? Pasul urmator poate fi "a le gasi buna intrebuintare la toate"?

      Iertarea se refera numai la "datoriile de platit dusmanilor", sau si la "recunostinta fata de prieteni"? De ce e "nevoie" de "iertare"?

      https://www.youtube.com/watch?v=fca2oXLe9g4

      Ștergere
    2. Ego-ul pare sa fie legat intr-un fel intim de mintea generatoare de ganduri. Acesta se identifica cu gandurile, luandu-si atributul de generator, cand insasi ideea asta nu e decat un alt gand. Imi place ca ai pomenit de pace in tot ce pare a fi o lupta paradoxala. Pana la urma ego-ul se dovedeste a fi o treapta in evolutie. Armonia in care se desfasoara dezvoltarea universului presupune anumite evenimente care, privite din prisma noastra, omeneasca, pot fi interpretate uneori ca fiind rele. Aceste obstacole, consecinte ale propriilor actiuni (caci la un anumit nivel suntem co-creatori) au menirea de a ne slefui. Prin aducere la constiinta a faptului ca ce ni se intampla in viata sunt teste cu ''scop'' de evolutie, putem accepta cu bucurie prezentul, traindu-l.
      Numai bine!

      Ștergere
    3. „Ego-ul este ceea ce nu ești tu.” zice Zamolxe.
      Păi, dacă ego-ul nu este cine sunt eu, atunci cine/ce este ego-ul ?
      Eu zic așa : ego-ul este o structură energetică parazitară care ne trăiește viața.
      Restul sunt polemici.

      Ștergere
    4. Ideal este să poți obține o vibrație unică din împletirea tuturor sunetelor CHIAR în același timp. Oare... nu chiar așa se întâmplă în univers ? Nu sunt emise buchete din toate cele în fiecare clipă ?

      Ștergere
    5. Aceasta impletire simultana a tuturor sunetelor chiar se intampla, in fiecare moment, dar ... poti auzi fosnetul fiecarei frunze dintr-o padure?
      Si da, exista "o vibratie unica rezultanta" in Cosmos... Dar are mai multe componente asa cum si lumina alba e compusa din cele 7 culori. In infrarosu. Este o temperatura de 2.725 K cu frecventa de 160.2 Ghz(1.9 mm lungime de unda). Dar aceasta e ca o radiatie de fond, in tot spatiul... Practic se poate masura "vibratia unica a fiecarui corp ceresc sau sunetul lui specific". Iata cateva dintre ele:

      https://www.youtube.com/watch?v=-MmWeZHsQzs

      Ștergere
  3. DIVINITATEA SI CREDINTA ESTE MENIREA NOASTRA A DACILOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lipsa de frica-curajul! Rasul in fata mortii, spiritul de sacrificiu si apararea dreptatii, demnitatea, caciula (fasia de panza) pe cap, parul netaiat, barba netaiata! Simtul libertatii neingradite, intelepciunea. Continuitatea pastrarii datinilor si credintelor. Blandetea/blajini cu cei neajutorati, spiritul de a ajuta pe cei in nevoie. infioratori pentru dusmani! Getii, cei mai alesi dintre daci...

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=w7A-GMe3TOw
      https://sfinxredivivus.wordpress.com/tag/etnograful-adrian-bucurescu/

      Ostenii Pajurei, Razboinicii Vulturi, cu supranumele de Strajerii Sfantului Graal, sunt chiar bine reprezentati in cultura geto-dacilor(continuatori ai celei pelasgo-atlante ) . Pajura din herbul Tarii Romanesti si din Stema Romaniei sunt simbolul atlantei Kybele(Cibela), supranumita si "Fecioara cu Aripi de Pajura", ai Leukippei("Okyrhoe-Kibele; Matar Kubile"- "Vas Curat; Chip Frumos; Leoaica). Amazoanele aveau sa joace un rol important nu numai pe toata durata imperiului atlant, ci pana tarziu, pe vremea DACIEI si dintre ele se recrutau preotesele Soarelui si stiti deja ca la Atlanti Soarele era Zeita si Luna, Zeu. Preotesele Zeitei-Soare se mai numeau si SORNON" Sorine"(am mai scris mai demult cate ceva), dupa cum ne si sugereaza o cetate getica din sudul Munteniei. O cetate dacica din Banat se numea ZURO-BARA "Cele ce vegheaza Focul". Va mai spusesem ca Regina Leukippe a mutat capitala in zona care astazi poarta numele de Timis, ea dandu-i numele de THEMISKYRA si a devenit pe perioada anotimpului cald resedinta si a fiicei sale, care purta numele de Kleitho (in perioada anotimpului rece resedinta era la Aegyssus).

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  4. buna Remer Ra
    sa intelegem ca sfera n-o mai trecem (programam) prin glanda pineala? la a 20-a expiratie o trimitem spre retea, direct?
    multumesc
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Protocolul presupune inclusiv programarea sferei prin intermediul glandei pineale!

      Ștergere
  5. 2) "De ce sa aducem aceasta putere in planul fizic" daca dorim sa il transcedem? Pentru a ne inlantui si mai mult si a ne "stabili" in acest plan?
    3) Raspunsul e unic si simplu: "Eu nu am pacat pentru ca nu fac voia mea, ci voia Tatalui Meu care m-a trimis"... Pentru a o folosi cat mai bine, ar trebui mai intai sa cunoastem "care e mersul natural" al lucrurilor in acel moment, si a ne mula pe el. Greu, atata timp cat vointa/dorinta proprie ne calauzeste...
    Raspunsul vine tot din aceeasi sursa:
    a) mai intai se face o perioada de "curatire", post, tapas, un numar semnificativ de zile, daca se poate numarul trebuie inscris intr-o legitate sacra... Postul/tapas/sacrificiu trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa fie tinut in secret, sa nu fie inteles ca o corvoada ci sa i se patrunda semnificatia - o forma de meditatie, sa ii constientizam efectele, zi de zi, ce diferente au aparut in "interiorul" nostru. Ex de "posturi" fara a fi limitate numai la acestea: nemancarea, mancarea numai de un anumit fel, postul tacerii (mauna), postul abtinerii de a mai gandi rau, abstinenta, etc. Vom alege postul in functie de aspectele interioare pe care vrem sa le curatam si scopul pentru care e tinut.
    b) Nu vom folosi energia acumulata asumandu-ne rodul faptelor, ci ca simpli "conductori", noi nu facem nimic, doar se implinesc prin noi (smerenia) Amintiti-va: Iisus nu a infaptuit nicio minune vindecand "El" pe cineva, "Credinta ta, te-a vindecat"! De folos sa rostim mental: "Daruiesc roadele faptelor mele Unicului Creator".
    Binele general care se intampla in aceste vremuri e "trezirea". Sa ajutam sa trezim si sa fim treji!

    In clip, nu e nevoie sa dati atentie cuvintelor. Simtiti expnsiunea, contopirea cu Universul si miracolele lui, fiti parte a acelor energii si miracole, fiti Universul !

    https://www.youtube.com/watch?v=gy_cWAPrRd8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „2) "De ce sa aducem aceasta putere in planul fizic" daca dorim sa il transcedem? Pentru a ne inlantui si mai mult si a ne "stabili" in acest plan?”
      Zamolxe zice cam așa : „ Iubirea este Puterea și chipul său este Lumina.” Ca urmare, te mai întrebi de ce să aducem Iubirea în acest plan ? De ce să ne manifestăm în „chipuri” Luminoase ?
      Cum am putea să ne înlănțuim înrădăcinându-ne în materie, dacă vom crește vibrația materiei ? Oare nu este materia o extensie a Spiritului, extensie ce servește drept navă creată dintr-un aluat compatibil cu cel al pământului ?
      Am venit aici și ne-am luat corpuri fizice. Bun ! Dar ce lăsăm aici !?!
      Eu am experimentat pe pielea mea, ridicarea vibrației corpului material ( operațiune care, DA - este dureroasă).
      Chiar în acest moment simt discrepanța dintre vibrația mea din planul de jos și celelalte forme neînălțate, așa cum simt și formele ce s-au ridicat deasupra vibrației mele .
      Pământul își ridică gradual vibrația, iar noi, ca și corpuri materiale (rupte din pământ) trebuie să mergem odată cu el. Căci, altfel ne deconectăm de la o sursă importantă de energie ce, întreține/hrănește/alimenteayă acest corp (vezi puzderia de boli grave).
      Noi ne exprimăm în cuvinte. Dar reflectă ele o realitate bazată pe experiență ?
      Iată doar câteva întrebări pe care să ni le punem, înaintea celor de mai sus !

      Ștergere
    2. "Pământul își ridică gradual vibrația, iar noi, ca și corpuri materiale (rupte din pământ) trebuie să mergem odată cu el. Căci, altfel ne deconectăm de la o sursă importantă de energie ce, întreține/hrănește/alimenteayă acest corp (vezi puzderia de boli grave)."....

      Poti "trage" de o planta, sa creasca mai repede? Dar daca pamantul e "fertilizat", da va creste... "Fertilizarea" se intampla in acest moment la nivel macrocosmic.. iar ce putem face e sa inlaturam din bariere pentru ca aceasta sa se manifeste cat mai deplin! Sa nu ne imaginam o clipa ca "suntem separati" de Pamant si ceva s-ar putea intampla la care noi nu am fi parte din proces! Noi "suntem" Pamantul, tot asa de mult ca aerul, apa, rocile, alte forme de viata, "atata timp cat traim pe acesta planeta". Daca am alege sa colonizam de ex Marte, am fi una cu Marte, iar pe parcursul unei calatorii intr-o nava spatiala (desi posibil ca sunt depasite ca vehicol de calatorie) am fi una cu acea nava!

      "Cum am putea să ne înlănțuim înrădăcinându-ne în materie, dacă vom crește vibrația materiei ? Oare nu este materia o extensie a Spiritului, extensie ce servește drept navă creată dintr-un aluat compatibil cu cel al pământului ?"

      Lucrurile se petrec putin mai ... discret. In echilibrul general in care info-energo-materie reprezinta transformari si stari tranzitorii, balanta celor 3 componente trebuie sa fie mereu in echilibru; nu are loc o preponderenta de-un fel sau altul. A "ridica vibratia materiei" e o chestie de perceptie: "noi" suntem cei care incepem sa percepem si alte vibratii ale materiei (evolutie spirituala), iar momentul in care atentia noastra e absorbita mai mult de acest aspect, o interpretam ca "ridicarea vibratiei materiei"... ! Cineva va spune ca acceasi perceptie o au si altii, dar asta poate fi doar o crestere "generalizata" de largire/ridicare a perceptiei = ceea ce se si intampla in prezent! Mai clar: un pian are multe clape dar sunetul se produce cand apasam una anume sau... cand rezoneaza o coarda cu un sunet exterior. Pamantul nu "isi ridica vibratia pentru ca materia si-a ridicat-o" ci toate erau acolo mereu, doar ca acuma au fost facute sa sune! :-)
      "Inlantuirea" prin "aducerea puterilor" (sidhis) in planul material apare cand "cream din propria voie" directii noi de transformare (existenta/destin) alternative celor rezultate din mersul natural al acestora. Partea "amuzanta" e ca ... si aceste actiuni ale noastre desi fac parte din "vointa Divina" (caci nimic nu exista inafara) exprima totusi o asumare egotica care se adauga la propria noastra karma! "Iubirea se Lumina" exista in absolut toate planurile, nu e nevoie sa "le aducem" de undeva (caci ele sunt materia prima/energia creatoare, pentru intreg Universul), noi doar "le activam", adica "le dam directie si scop" (si aici treb. inteles ca suntem simpli "executanti" in forma fizica) intr-un "exercitiu personal de evolutie" si nu ca o necesitate a Universului care oricum e in permanenta transformare!

      Cuvintele sunt doar "stimuli" si da, nimic nu inlocuieste practica...

      Ștergere
    3. Nu uita că, tu ești călător stelar, pe Terra !
      Ia de la Pământ, tot ce ți-a pregătit să-ți dăruiască și dă-i tot ce i-ai adus din stele !
      Fii Divin, căci așa Ești !
      Weekend frumos, tuturor !

      Ștergere
  6. „ dincolo de ferestre
    cerul coborât mai aproape
    scânteia mai aprins din stele
    ...
    ce să fie
    mă-ntreb
    ...
    Februarie ațipise
    alunecând în somnul de un an
    ...
    Martie
    își chemase puritatea
    din sacrificiul ghioceilor
    și le întorcea prin razele stelelor
    ...
    Luna
    își acoperise ochiul ce lăcrima
    cu o basma albastră
    ruptă dintr-un colț de cer
    ...
    cu celălalt ochi
    Luna
    împărțea mărțișoare de lumină
    celor ce așteptau la poarta viselor
    ...
    ghiocei de lumină
    făclii de veghe
    în mâini de îngeri
    deschideau porți
    stingând lacăte
    croiau cale
    primăverii
    ...
    bun venit Primăvară
    cântau în cor
    toți îngerii
    ...
    după un deal
    Soarele
    își pregătea razele
    pansament
    pentru rădăcinile ce-și pierduseră copii
    ...
    șuvoiaie de lacrimi
    așteptau
    să fie urcate la cer
    ...
    și îngerii cântau în cor
    bun venit Primăvară
    ...
    ecoul
    atinse pământul
    ridicând gene
    bun venit Primăvară ”
    (*L*)
    Să aveți o primăvară de basm !

    RăspundețiȘtergere
  7. Va salut din Richterswil/Elvetia si, bineinteles, tuturor un martisor muzical.
    https://www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U

    Cu drag,
    Lucia Dobrea
    (revin in Romania in 26 Aprilie)

    RăspundețiȘtergere
  8. Binecuvântată gazdă, o primăvară minunată !
    Iată și mărțișorul :
    https://www.youtube.com/watch?v=fbi7Y3m5Juw&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere
  9. Remer Ra , va rog sa-mi spuneti, putem participa la transmisiunile de acum pentru constientizare si daca nu am participat la cele pentru trezire.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate, dar va recomand sa lucrati separat cu reteaua (nu conteaza ora) pentru trezire.

      Ștergere
  10. Remer Ra poti te rog sa lamuresti un aspect. In cazul variantei reduse cu protocol de 10 min, in cazul transmisiei de la ora 22, afirmatiile se fac in intervalul 22:20-22:30 ?! Ca in paranteza e trecut cu 10 min mai tarziu.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. E pentru prima data cand ma simt mai puternica. Pana acum, in timp timpul transmisiilor, simteam doar o stare placuta, ca un fel de balsam sufletesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru dragele, frumoasele și bunele (și nu numai) și pentru ziua aceasta, LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI !
    https://www.youtube.com/watch?v=AO9x6hnM1Yg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos! Da, viata pe aceasta superba planeta Pamant este o splendoare.
      La Multi Ani!

      https://www.youtube.com/watch?v=uTHgNEzffAA

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  13. Ploi torențiale de binecuvântări, peste voi toți !
    „Mânca-v-ar Raiul!” cum zice unul dintre mentorii mei, drăguțul Părintele Ilie Cleopa .
    Săptămână luminoasă și-n interior și-n exterior !

    RăspundețiȘtergere
  14. E normal ce se intampla in Roamania cu atatea arestari? Mi se pare socant sa vezi ZILNIC oameni din conducerea Romaniei scosi in catuse de la DNA. Mi se pare ca sunt prea multi! Oare chiar atat de corupta e tara asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul face parte din procesul de purificare; se manifesta atat la nivel personal cat si la nivel social! Intr-adevar, Romania pare ca este, in momentul de fata, un fel de Colosseum al justitiei. Asta e...

      Ștergere
    2. și partea cu tancurile aduse ca să se joace unii de-a războiul ?

      Ștergere
    3. Fiti mai relaxati, dragilor dragi. Totul este in ordine.


      https://www.youtube.com/watch?v=rj4J6i_vw0w
      https://www.youtube.com/watch?v=10qLYy6hiFQ

      Din Elvetia, cu drag,
      Lucia Dobrea

      (ne revedem curand in Romania)

      Ștergere
    4. Nu va fi razboi, toate sunt in ordine. America si Israelul vor fi tot mai izolate si isi vor pierde puterea .
      Ce se intampla acum la noi cu toti "liderii" coruptiei e doar jumatate de "purificare". Urmeaza "tartorii ai mari", sforarii din umbra! Abia atunci putem vorbi de "a o lua de la capat"...

      Ștergere
    5. Luptele, violențele, conflictele din exteriorul nostru, sunt doar efectele conflictelor noastre interioare.
      Când vom înțelege BINE acest lucru, vom începe, FIECARE, a lucra la instaurarea PĂCII INTERIOARE..., cu RĂBDARE, BLÂNDEȚE și mai ales VOINȚĂ, și abia mai apoi se vor vedea efectele acestor procese de la nivel interior, în exteriorul nostru. Căci, degeaba privim cu ochii și ne îndreptăm „arătătorul”, acuzând... exteriorul, dacă în interiorul nostru sunt adevărate furtuni.
      „Sforarii”... nu sunt altceva decât, CREAȚIA NOASTRĂ. În fiecare dintre noi trăiește câte un sforar (acesta se numește ego). Atunci când, sforarii din noi înșine ating o anumită intensitate (apogeu) în manifestarile lor, la nivel planetar începe a dospi un conflict care se comportă ca un punct de atracție, și prin ATENȚIA noastră îl alimentăm, făcându-l să crească și mai mult.
      Soluția în astfel de cazuri, începând de la conflictele de ordin interior și până la efectele lor (din exterior) este, SĂ TĂIEM CABLURILE DE ALIMENTARE, în primă fază, printr-un efort de VOINȚĂ și să stăruim a dobândi PACEA INTERIOARĂ.
      Mulți vor zice că, mica lor tulburare interioară n-are cum să iște un război. Dar vă întreb - dacă torni o picătură de gaz pe un tăciune care mocnește, acela se aprinde, au ba ? Și dacă toți punem câte o picătură... se adună acolo un ocean de gaz, numai bun să alimenteze un dezastru dintr-un biet tăciune ?
      Să nu așteptăm de la ceilalți, ca să avem condiții pentru „a o lua de la capăt”! Căci „capătul” e în noi înșine, în fiecare și în PUTEREA FIECĂRUIA.
      SĂ NU CĂUTĂM PACEA ÎN EXTERIOR - ACELA-I DOAR EFECT !
      Eu sunt PACEA. Tu ești PACEA. Noi suntem PACEA.
      Weekend în PACE !

      Ștergere
    6. Doar un cuvant as schimba: nu "efort de vointa" ci... "perseverenta".

      Ar fi de facut ca odata cu exersarea " (Totul îmi este cu putință! Potențialul meu creator e infinit!)" sa si folosim practic aceasta putere. Emitem fara efort, dar intens, vizualizand ca o mare agitata pe care o domolim cu palmele noastre, cu puterea campului nostru, cu iubire, intelegere compasiune vindecatoare.... Imaginam Ukraina sau orice alta zona a lumii, pe care o linistim, o facem sa-si revina asa cum natura inverzeste din griul iernii... Si mai ales, sa nu uitam nici de tara noastra! Ii strabatem cu gandul fiecare coltisor, il mangaiem si-l hranim cu iubire, bucurie, prosperitate.... Potentialul nostru e... INFINIT ! :-)

      Ștergere
    7. Admit. Doar că, A PUTEA, implică A VOI. Și să știi că sunt foarte mulți, cei a căror Voință dormitează. Aceștia nu-și pot accesa Puterea (care este IUBIRE), dacă n-au Voință.
      Totuși, ai dreptate dacă privim printr-un anume unghi, căci termenul „efort” sperie pe cel cu Voința slabă sau blocată. Și spre deosebire de alte capacități ale noastre, Voința se trezește mai mult cu „șocuri” și în salturi.
      Cât despre intervențiile noastre în zonele de conflict, a mai fost o discuție aici, când era conflictul în Gaza (mai... anul trecut), iar atunci, Remer Ra, ne-a avertizat că trebuie să fim Atenți atunci când facem astfel de intervenții, ca nu cumva să ne încărcăm cu energia aceea. Apoi, meditând eu la aceasta (deseori am fost în postură de mediator, dar și din alte experiențe), mi-am dat seama că, uneori m-am încărcat destul de urât, fără să conștientizez, iar efectele n-au fost din cele mai fericite.
      Eu cred în Puterea imaginației și mai nou, prefer doar să vizualizez o zonă, un grup de oameni, sau după caz, un om, cum este cuprins de o Lumină alb-gălbuie, caldă și transparentă (așa cum percep eu Pacea) care, vine de sus și se așterne peste pământ, cuprinzând totul în ea. Apoi totul devine Lumină alb-gălbui, cald și transparent, iar eu, am un sentiment de adâncă duioșie (ceva matern), sentiment căruia îi simt chiar și gustul.
      Desigur că, unii rezonează cu ce spui tu, alții cu ce spun eu, dar important este să fie cuiva de folos.
      Weekend frumos tuturor și Lumina alb-gălbuie, caldă și limpede, să cuprindă în brațele ei toată planeta Pământ !

      Ștergere
    8. "Nimic nu se face fara efort. Nimic de valoare nu se realizeaza cu efort"

      Vointa vine exersand-o. La inceput cu lucruri mici, ex: "aprind lumina in camera, daca vreau sa fluier, fluier.... diverse retineri "de la ceva",.... a spune "NU", cu toate presiunile existente pentru a "accepta", ceva inacceptabil.... a sesiza "vointa cosmica a momentului si a te alatura ei, in conditia momentului respectiv...etc. E un "proces si antrenament" nu un act unic, nu "un efort". Cu timpul vine ca o curgere lina. efortul fiind semnalul de "ceva gresit" prin opunere egotica, se opune mersului firesc al lucrurilor... Atentie, afirmatiile anterioare despre "a alege calea pacii, a fericirii, etc, sunt de cele mai multe ori "calea comoda", a "capului plecat sabia nu-l taie," a indiferentei si neimplicarii fata de suferinta exterioara... "Eu nu va aduc pacea, ci sabia" spune Emanuel (Iisus) "Cel ce scoate sabia, de sabie va pieri"... Acestea nu sunt "cai bune sau rele" ci variante, alegeri de viata... Poti trai in folosul tau si al altora, insemnand ca accepti "sa lupti" unde intalnesti nedreptate, sau sa accepti tot, sa integrezi tot in macroarmonia universala, fara a lasa o amprenta a trecerii tale fata de semeni sau locurile unde ai existat... Se poate asemana cu variantele Mahayana sau Hinayana ale budhismului indian...Ambele adevarate. Aici intervine "personalitatea fiecaruia": "Mai buna e legea ta chiar gresita, decat legea altuia, mai buna ca a ta" (Bhgvd. Gita). Un lucru e sigur: "a voi" sa-ti impui vointa asupra altora pentru a-i domina, incalca toate legile Universului acesta si ASTA atrage "o forta de raspuns contrar" de multe ori mai mare decat a impulsului initial!

      1/ "Cât despre intervențiile noastre în zonele de conflict, a mai fost o discuție aici, când era conflictul în Gaza (mai... anul trecut), iar atunci, Remer Ra, ne-a avertizat că trebuie să fim Atenți atunci când facem astfel de intervenții, ca nu cumva să ne încărcăm cu energia aceea."
      "Apoi, meditând eu la aceasta (deseori am fost în postură de mediator, dar și din alte experiențe), mi-am dat seama că, uneori m-am încărcat destul de urât, fără să conștientizez, iar efectele n-au fost din cele mai fericite."

      1/ - Nu se "mediteaza/constientizeaza/etc" starea de conflict a unei zone, sau "raul de acolo".! Se emana pozitiv, se vindeca, iubeste, armonizeaza, domoleste, etc acea zona. :"Eu nu am venit pentru cei buni, ci pemtru cei pacatosi/rai pentru a-i indrepta"... Daca va simtiti slabi, vulnerabili, etc in acel moment, in niciun caz nu faceti asa ceva. Tocmai de aceea am propus sa fie asociat cu constientizarea " puterii infinite de care dispunem" si nu a "puterii noastre individuale", limitate, (egotice....) Daca nu va exersati "asta", atunci veti exersa "cealalta". cale de mijloc nu exista...
      2/- Ne incarcam de bine, oridecateori ne concentram pe bine, ne incarcam de rau, oridecateori ne concentram pe rau. Multa grija.

      Nu e vorba de "puterea imaginatiei" ci de mijloace de a va aduce in starea in care sa va treziti energiile latente si a va conecta cu sursele infinite. Undeva, nu va mai fi nevoie de nicun fel de "imaginatie"... Atunci cand veti fi complet si permanent conectati fara limite la acele energii...

      E foarte bine "sa simti gustul" sentimentelor pozitive, foarte natural. Cineva spunea odata: cand esti intr-o dilema si nu stii care varianta sa o alegi, "manaca-le" pe amandoua si vezi care iti place mai mult! :-)

      Un AUM diafan si cald, o sfera de iubire iar in interiorul ei... Pamantul! Are atata nevoie de noi...

      https://www.youtube.com/watch?v=LbftHnxqUfk

      Ștergere
    9. N-ai fost Atent. Am meditat asupra atenționării lui Remer Ra, nu asupra conflictului. Apoi am conștientizat că Remer Ra avea dreptate.
      PUTEREA IMAGINAȚIEI... întăresc - e foarte mare și este nevoie de ea cu prisosință. Să nu cumva să uităm faptul că trăim în corpuri materiale și că avem ceva de făcut aici, pe pământ (am văzut mulți care au încercat zborul, l-au deprins, s-au înălțat, dar au uitat să mai coboare și pe la firul ierbii, acolo unde aveau misiunea de a o cosi ca să regenereze).

      Ștergere
    10. " Am meditat asupra atenționării lui Remer Ra, nu asupra conflictului" Adica asupra sentimentului de "frica/teama", nu "al conflictului"! Frica activeaza tot negativul.
      Daca e nevoie de imaginatie, foloseste-o, toti o folosim.

      Duminica placuta!

      https://www.youtube.com/watch?v=WGTxqhSN8bE

      Ștergere
    11. Știu care necesități te fac să continui (am fost și eu pe-acolo). Ai acumulat oarece cunoaștere, fără s-o procesezi suficient și fără s-o experimentezi PE TINE. Acum aștepți confirmări ale teoriilor tale. Dar, confirmările REALE nu vin dinafara noastră, ci din alchimia internă.
      Totuși, n-am motive să mai mă tem pentru lucruri care s-au întâmplat deja ( și am făcut destule lucruri ca un ignorant).
      Aici nu vorbim despre a-ți fi frică să faci ceva, sau altceva, ci despre responsabilitate gen - sunt eu pregătit/inițiat să fac cutare lucru.
      Ia încearcă tu, să intri într-un alt corp, chiar și cu un scop nobil (acela de a-l vindeca) și vezi ce efecte are asupra ta ... ! Dar nu te sfătuiesc, căci, pe o parte invadezi o zonă care nu-ți aparține, pe alta, riști să încalci Voia Lui Dumnezeu, iar pe alta, rămâi complet descoperit în planul tău material („când pisica nu-i acasă...”)
      Când iubim, putem face multe greșeli. Dar, asta nu înseamnă că nu putem participa la procesul de vindecare al celor dragi, ci că, lucrarea de vindecare a oricărei alte persoane, trebuie să se petreacă din noi înșine în noi înșine și rămânând în propria zonă materială de manifestare. Așa e și cu zonele de conflict - și acolo este nevoie tot de vindecare. Iar vindecarea acelei zone, se face tot în interiorul nostru. Căci Lumina alb-gălbuie, caldă și limpede care vine de sus, curge prin mine ca printr-un canal, mă umple și apoi se revarsă în exterior făcându-mă una cu zona pe care INTENȚIONEZ și VREAU (care implică imagine/viziune și emoție/trăire) să se vindece.
      Prin aceasta, eu nu vindec acea zonă, ci vindec în mine dezechilibrul care a alimentat vreodată, alimentează, sau, poate alimenta acel conflict. Fiindcă, orice dezechilibru din Ființa unitară care este Lumea, este creat cu participarea directă sau indirectă, conștientă sau inconștientă, a unei părți importante din „celulele-Om” care o compun (și mergând la polul celălalt, reechilibrarea se dobândește tot cu participarea lor )
      Te rog..., hai să nu vorbim... vorbe !

      Ștergere
    12. Interesant... deci asa as fi putut fi, daca as fi continuat pe calea asta... Acum "pretul celor pierdute" incepe sa aibe justificare...

      Nu e nevoie sa intri in corpul altcuiva, nici nu e permis fara voia aceluia, ar fi ca un viol, dar mult mai grav! Daca vrei sa vindeci, e suficient sa ... "lasi sa se faca" si lucrurile se intampla dupa cursul firesc... Cum sa "incalci voia lui Dumnezeu" cand "tu" nimic nu faci, ci toate se fac de catre EL ?! Din nou, interesanta "tehnica" ta, si nu e cale gresita cea care te scoate la liman, dar se poate si altfel, simplu, direct.... "M-am jucat" si eu in trecut, vindecand, scotand din infarct oameni, etc, uneori era nevoie, alta solutie nu exista in acele locuri. Am trecut si prin "pretul" rezonarii cu acele afectiuni fizice pana la aproape a nu mai putea merge cu un mijloc de transport in comun, pentru ca "simteam" bolile celor din jur... Astea sunt etape de inceput...

      Din nou, interesant si admirabil cum iti echilibrezi interiorul pentru a vindeca in exterior... Dar exista si alte cai, nelegand persoana/corpul tau de al celuilalt pentru a se face vindecarea. Tu vindeci ca in medicina orientala: tratezi dezechilibrele energetice, F bine! Nu uita: informatie-energie-materie... Dacii tratau "sufletul" apoi energia la urma trupul! Cling! ;-)

      Si ca sa nu "vorbim vorbe", subiectul acesta e inchis.

      O seara fermecatoare!

      https://www.youtube.com/watch?v=Eg_Y_nS3tBU

      Ștergere
    13. Revin, apoi chiar "tac" :-D
      https://www.youtube.com/watch?v=GUbEgg6GklU

      Ștergere
  15. „Soarele s-a ascuns
    după Lună
    mi-e mai frig
    în fiecare celulă
    voi învăța a iubi Soarele
    mai cu spor
    și să-mi aprind
    Soarele interior”
    (*L*)
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/inlantuire-rara-de-fenomene-astronomice-in-ziua-eclipsei-din-20-martie-la-ce-ore-va-putea-fi-vizibila-in-marile-orase.html
    imagini live

    RăspundețiȘtergere
  16. Remer Ra aș dori o adresă de email pentru o scurtă comunicare, sau dacă mă vei contacta chiar tu ar fi chiar mai bine!
    Mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am inteles zilele acestea ceva foarte important: fara vointa ,e foarte greu a avea credinta.
    insa vointa de unde vine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vointa este un "bun" spiritual, o virtute. Ea poate fi obtinuta in alta viata (ramane in genomul spiritual de-a lungul intruparilor), insa poate fi cultivata, rafinata, amplificata si in aceasta viata. O anume vointa poate veni si de la ego si minte dar nu este foarte puternica. Adevarata vointa izvoraste din inima! Oricum ar fi, credinta se bazeaza pe fapte... altfel vorbim de credulitate!
      Toate virtutile se cultiva prin experienta! Ele nu pot fi invatate!

      Ștergere
    2. "Vointa" e nesemnificativa in orice efort spiritual dintr-un motiv simplu: consuma energie, "oboseste" si e net inferioara unei legi mult mai puternice, fundamentala, cea "a schimbarii"! Intreg Universul functioneaza nu pe principiul "consumului" ci al "transformarii". "Credinta", mai intai trebuie sa ti-o "definesti" pentru a o intelege. Pentru asta trebuie sa stergi cu buretele toate "definitiile" auzite in orice imprejurari, majoritatea fiind false, chiar intentionat Falsificate. In momentul in care se realizeaza asta, mai departe lucrurile se petrec invers: nu tu esti cel care "faci efort pentru a avansa spre ceea ce crezi" ci "esti atras cu putere" dr ADEVARUL credintei! Perseverenta, rabdarea, indurarea, iti sunt noile tale "instrumente" care sa te ajute... :-)

      https://www.youtube.com/watch?v=quLy_3WCyGc

      Ștergere
    3. Dap, credinta se bazeaza pe fapte! O stiu din propria mea experienta. Ai nevoie de rezultate pentru a avea incredere in tine, altfel e doar trancaneala fara rost. Iar faptele implica efort, vointa!

      Ștergere
    4. Iată că întrebarea pe care ai pus-o, ai pus-o tocmai fiindcă ai VOIT să obții un răspuns. Aceasta înseamnă că ai o VOINȚĂ manifestă.
      În opinia și din experiența mea, voința este un DAR cu care suntem înzestrați; ea este parte a Voinței Universale.
      Noi, entitățile întrupate, ne naștem cu voință liberă, sau cu voință îngrădită.
      Voința liberă se manifestă în două direcții generale (negativ și pozitiv), funcție de alegerile noastre, fiind strâns legată de liberul arbitru și ea servește scopurilor noastre.
      Voința îngrădită (slabă sau blocată) are implicații karmice. Dar și o voință liberă poate fi supusă încercărilor de îngrădire.
      Iată, o simplă informație ca cea de mai sus „"Vointa" e nesemnificativa in orice efort spiritual dintr-un motiv simplu: consuma energie, "oboseste" si e net inferioara unei legi mult mai puternice, fundamentala, cea "a schimbarii"!”, poate fi o încercare (conștientă sau nu) de îngrădire a voinței. Dar, (vorbesc tot din experiență, ca unul care am „norocul” să mă fi născut cu o voință puternică) trebuie să știi că nu există proces evolutiv în care să nu fie implicată VOINȚA.
      De asemeni, voința, este cea care stă ca o stâncă în fața manipulării, a degradării, etc. Dar, precum spune Remer Ra mai sus, trebuie să-i simți calitatea voinței. Fiindcă , de exemplu, „a fi Gigi-contra”, deși implică voința, aceea are o vibrație joasă și nu poate curge din Voința Universală.
      Cât despre Credință, ești periculos de aproape, în a CREDE că, „e foarte greu a avea credinta”.
      Ca urmare, apelează la VOINȚĂ și fă toți pașii necesari pentru a te cunoaște pe tine. Pe măsură ce te vei cunoaște/recunoaște pe tine, vei dobândi ÎNCREDERE în tine și în același timp vei avea revelația faptului că Dumnezeu te locuiește. De aici începe DEPLINA ÎNCREDERE sau CREDINȚA.
      Nădăjduiesc să mă fi făcut înțeleasă și să-ți fie de folos (oricum nu-ți trebuie decât o frântură de impuls)!

      Ștergere
    5. @anonim 18:55
      organismul uman e programat(una dintre programări/legi) să urmeze plăcutul și deci să se îndepăteze de neplacut (placut-neplacut nu întotdeauna sunt stimuli care să aparțină trupului fizic)

      organismul uman, omul, vrea să fie în ceea ce e plăcut. Plăcutul poate fi atins prim foarte multe metode și sunt foarte multe feluri de "plăcut".... câteodată plăcutul pe care-l simțim nu e suficient și deci decidem printr-o ecuatie internă personală, să ajungem la acest nou sau diferit, rezultat "plăcut".

      voință este capacitatea de a urma(un scop) drumul stabilit - accesa, aloca resurse interne și de a menține alimentarea acțiunii ce duce la împlinirea scopului - în ciuda schimbarilor ori luând în calcul (feedback) evenimentele(cauzate, sau reactive din partea sistemului asupra căruia se acționează și care vrea să-și mențină echilibrul) care pot schimba parametrii inițiali ai ecuației inclusiv sistemul de alimentare (motivația) al împlinirii acestui scop.

      Ex. jogging. la început e mai greu să te miști, energia e acolo, dar e folosită în inerție/(conservare fizică). Pe masură ce faci chestia asta zilnic îți înveți trupul și mintea si pe tine, să aloci resurse acolo unde e nevoie ca să poți alerga, iar acestă acțiune devine tot mai ușoară, nu pentru că ai mai multă energie ci pentru că energia pe care o ai e mobilizată mai rapid pe o singură direcție... nu mai consumi energie cu factori perturbatori, ci o aliniezi pe directia stabilită, în ciuda neplăcerilor prin care treci.

      Voința se învață prin experimentare, se întărește prin urmarea unor scopuri din ce în ce mai greu de realizat. Se călește prin "trecerea prin foc"(obstacole de dificultate crescândă) și se înnobilează prin răbdare.

      Voința e un atribut nepolarizat, neutru, poate fi folosit la împlinirea de scopuri pozitive ori negative.

      @anomim 20:39
      1.Vointa e nesimnificativa numai într-un sistem non-karmic. Voința e rezultatul unei ecuații cauzale.
      Numai pentru cineva care a depășit dimensiunea "timp", în interiorul căruia funcționează, acesta este un non-parametru.
      placut insuficient(desechilibru)->decizie->Motivație->voință->placut/situație dorită(echilibru)

      2.Nimic nu se consumă, totul se transformă. Chiar și acest fel de a gândi e tot un fel de a gândi în interorul unui sistem temporal. Totul e perfect, e un fel de a gândi. Transformarea e parte a perfecțiunii. Nimic nu se pierde nimic nu se consumă totul se transformă. Perfect e și "înainte" și "după" starea de perfecțiune nu se schimbă, e atemporală, nu poate fi atinsă decât ieșind din constrângerile temporale... de aceea, zic eu, ne-murirea nu ține de voință ori de credință(care sunt parametri unui sistem cauzal, care necesită schimbarea pentru a fi perfect)...

      Ștergere
    6. Eu sunt înCREDințat că e greu să ai CREDință. ha ha ha :D
      100% din tine crede... doar că în faptul de a nu crede (o prostie) și bine faci. Inima îs sonștiința să-ți fie mereu sfetnci ;)

      Ștergere
    7. Daca exista un "Gica contra" aceasta e posibil numai daca si de cealalta parte e un alt "Gigi contra". Adevar banal, mai ales ca nu e contradictie goala ci argumentare. Unii pot avea orgolii ranite - tema zilei, dar cei mai multi, cei tacuti, cantaresc si gasesc ceea ce e "miez" dincolo de coaja... Ei sunt castigatorii si pentru ei am deschis/intretinut subiectul...

      Nu am nevoie de "confirmari" cum nici cei ce au raspuns nu le cauta. Doar am deschis "un cerc" pentri a-i afla "diametrul"... Iar cei "tacuti dar cu ochi deschisi" sa isi creasca aripi largi, vor avea nevoie de ele...

      https://www.youtube.com/watch?v=duwbMYMMHlw

      PS Sper sa nu fie sters commentul ca cel anterior lui. Multumesc.

      Ștergere
    8. In general, sterg mesajele agresive si cele cu substrat inselator, menit sa induca teama, neincredere, agresivitate. Le sterg si pe cele care declanseaza dezbateri inutile, dar placute celor care se hranesc din "puterea care desparte"! Mai sterg si mesajele care contin link-uri catre site-uri fundamentaliste (crestine), fascistoide, comunistoide. Am mai sters si mesaje care contin link-uri catre subiecte sau teme off topic (reclame mascate, site-uri comerciale, muzica populara, folk, ultranationalista etc).

      Ștergere
    9. Sterg doar mesajele insultatoare. Restul de orice natura, sunt buna ocazie sa le folosesc demontand ce e fals, tendentios, pentru ca cititorii sa STIE si sa RECUNOASCA slabiciunile acestora. Nu exista "dezbateri inutile", pentru ca nu "eu" le apreciez sau am nevoie de ele. "Puterea care desparte" nu exista, cand "toate sunt dozate corect", ca intr-o "procedura medicala".( De altfel "s-a vazut": a fost "unitate" nu dezbinare in grup!)
      E diferenta de "cultura" (in sens fizic! :-D), intre "plantele de sera" si cele "crescute in camp, soare, ploaie, vant, furtuna".

      Apoi....chiar voiam "sa va cunosc"! :-D

      O saptamana spornica!










      Ștergere
    10. PACE ! Vino cu PACE și ești mai mult decât bun venit !
      Adâncește-te și verifică-ți INTENȚIA cu care-ai venit.
      Cum-cum, noi am învățat, sau ne-am șlefuit, aici, capacitatea de a ne simți unii pe alții, sub medierea, îndrumarea și căldura lui Remer Ra.
      Nici nouă nu ne vine să credem, dar ne iubim unii pe alții. Așa cum suntem fiecare. De aceea apărăm ceea ce avem.
      Uite, faci observații ironice referitor la „puterea care desparte” de care amintește Remer Ra, dar vii și zici : „ E diferenta de "cultura" (in sens fizic! :-D), intre "plantele de sera" si cele "crescute in camp, soare, ploaie, vant, furtuna". ”
      Noi nu avem diferențe între noi, ci ne completăm reciproc - SUNTEM UNICI, FIECARE. Ai uitat asta ?
      Apoi vezi ce faci cu „judecarea”.
      Ai o problemă de atitudine, chiar dacă vrei să pari drăguț.
      Tu cauți ceva aici. Dacă ți-am spus că, confirmări, te-ai supărat. Dar dincolo de ceea ce caută ego-ul, mai cauți și altceva (Sinele tău caută).
      Te rog să te liniștești, fiindcă și tu aduci informații prețioase (mai pus serios la treabă, chiar dacă, doar pentru a face o vizită prin unghiurile tale de vedere) ! Dar, coboară între noi, dacă aroganța îți permite. Dacă nu, noi am învățat, sau suntem în curs de învățare a unei alte virtuți - RĂBDAREA.
      Alt aspect benefic este că, ni te-ai așezat în față ca o oglindă. Și dacă nu-mi place ceea ce văd, mai trag câte o privire în mine, ca să văd ce rădăcini n-au fost smulse (și care acum dau lăstari).
      Dar, RESPECTĂ REGULILE CASEI, prin aceasta respecți gazda și implicit pe tine însuți (și eu am călcat pe bec, dar am hotărât să mai cresc de-atunci).
      Remer Ra e bun și LIMPEDE. Iar uneori limpezimea aceasta ustură. Dar noi, îl iubim și gata !
      Ne-ai fi, tare mult, de folos dacă, ne-ai explica care sunt metodele prin care ai atins niște nivele și dacă ne-ai „povesti” din experiențele tale (dar fără să ai vreo așteptare), sau cum decurg procesele tale interioare.
      Reamintesc ce spune Zamolxe : „Ego-ul este cine nu ești tu.” Deci te-așteptăm pe TINE.
      Binecuvântări !

      Ștergere
    11. "Oglinda" era exact si intentia mea... Toti avem nevoie de asta din cand in cand, iar ocaziile in care sa fii totusi in siguranta sunt rare, asa cred. Ego avem toti, fara exceptie, problema e sa nu il exacerbam, altfel, in doze minime e chiar necesar pentru a fi adaptati in acest plan fizic.Amintiti-va de acele cazuri "patologice" in care cineva "nu simte durerea" si are corpul plin de rani primejduindu-si viata!

      Ce "caut" aici...

      Ciudat, nu am venind cautand. Sunt obisnuit sa "ofer", iar daca se iveste ceva de "primit" as fi destul de stangaci ... Dar si eu am primit "ENORM" din partea celor de pe blogul meu, le-am simtit caldura, sustinerea simpla, din inima, ceva ce nu se poate descrie in cuvinte si nici rasplati in vreun fel... De-aceea il inteleg pe Remer Ra, si pe voi...

      Ceva in genul "Portalul Pleidian..." am inceput acum un an, era in vremea cand oamenii erau batuti la Pungesti, umiliti, cand "asa nu se mai putea"! "Seria" de sedinte (trezirea puterilor latente ale noastre si ale natiei, redescoperirea sacralitatii din noi si din obiciuirile noastre vechi dacice, dar si mai recente, sentimentul de coeziune/fratie dintre noi, si redescoperirea vechi intelepciuni din aceste locuri, calmarea situatiilor de conflict, etc) de a durat cam 2 luni (cicluri saptamanale) iar efectele m-au uimit si pe mine: imediat situatia de la Pungesti a incetat, a inceput o perioada de transformari in cei din jur si in tara, care inca si azi o resimt ca benefica! Blogul mi-a fost atacat, clipuri, imagini sterse, altele disparute si de neinlocuit etc, asta inafara de atacuri resimtite personal in planul fizic... Toate astea au fost "confirmari" ca planul negativ a fost "zdruncinat zdravan" si ca ce se facuse era pe drumul cel bun!

      Cercetand, am aflat lucruri care nu gandeam sa le aflu, despre daci, despre cei de dinaintea lor, despre Emanuel-Iisus si "ce a fost atunci, acolo" despre alte culturi pe care acum le vedem ca "straine" si care de fapt ne apartin in egala masura...

      Ce doresc...

      E sa punem umarul si sa facem aici un colt de RAI, asa cum merita aceste locuri... Si daca acum un an, cativa (caci nu imi fac iluzii!) "neinitiati dintr-un grup eterogen", care au participat efectiv la sedintele de atunci, am reusit sa "schimbam" ceva in bine , atunci aici unde deja exista o "selectie", se poate schimba un continent sau ..."mai multe"! :-)

      Asa gandesc, altceva nu-mi trebuie.

      Daca indiferent de motive nu puteti participa sau aveti altele de facut, nu e suparare, un gand bun pentru voi se gaseste intotdeauna...



      Ștergere
    12. Copil, nu ești prea dumirit în legătură cu ego-ul.
      Dacă nu-l crezi pe Zamolxe când spune că „ego-ul este cine NU ești tu”, atunci mergi repede de-l caută pe Jon Peniel și vezi ce zice în „Fiii Legii Lui Unul și învățăturile pierdute ale Atlantidei”. Căci altfel, te-ndrepți cu pași repezi către un ego spiritual (un ego tare viclean și care-ți vă da de furcă teribil).
      Astăzi, gândindu-mă la tine, mi-a venit în minte o poezie a lui Basho (unul dintre cei mai mari poeți ai Japoniei) : „ Dacă tu nu ești tu însuți, cine ar putea fi tu ?”
      Zici că ești stângaci în legătură cu „a primi” ? Păi, știi ce spune asta despre tine ? Că nu știi să oferi. Cel mult, dăruiești, dar ai oarece așteptări. Ori, dacă ai așteptări în urma procesului de dăruire, aceea nu mai este dăruire, ci troc (te rog să nu vii să te aperi, câtă vreme ai ego la purtător, căci îți vorbesc doar în urma experimentării și cu cele mai bune intenții !).
      Sigur că nu vreau să te ofensez ! Dar, dacă nu trăiești pe pielea ta toate experiențele, nu cunoști procesele respective și nu le-nțelegi.
      Ca urmare, începe să-nveți „a primi”. Căci stângăcia vine de-acolo că, Conștiința ta nu e prea împăcată și acesta este un posibil semnal de la ea.
      Mai poate fi încă o cauză, iar aceasta ține de tiparul mental cum-că NU meriți. Sau poate fi o combinată a celor două.
      Te felicit pentru ce ai făcut pentru pungeșteni ! Am chiar motive să-ți mulțumesc, fiindcă, în felul tău, te-ai alăturat nouă, celor care am lucrat în alte moduri (meditații, rugăciuni și chiar în timpul transmisiunilor cu pleiadienii), nu numai pentru zona aceea, ci și pentru Roșia Montană și pentru țară în general.
      Orice am face, SUNTEM FRAȚI. În țara asta, pe planeta asta, în universul acesta și până la Dumnezeu. Noi trebuie să lucrăm împreună, căci SUNTEM O SINGURĂ FIINȚĂ.
      Într-o discuție de mai înainte, tocmai ne-am contrat pe tema avertizării pe care ne-a dat-o Remer Ra, cum-că, nu e bine să lucrăm așa... după ureche. Iar faptul că, acum un an erați neinițiați, anul acesta n-ați devenit brusc inițiați, dacă nu aveți un ghid/maestru/îndrumător.
      Și dacă vi se pare că ați reușit singuri să mișcați o piatră, trebuie să știți că sunt multe grupuri în România care, în mod independent, lucrează pe aceleași scopuri, fără să știe unul de celălalt (dar asta n-are nici o importanță, câtă vreme suntem mai mulți care activăm).
      Ai citit aici pe blog despre „Vortex” și despre „Octogonul ezoteric” ? Ia vezi tu despre ce e vorba, căci eu nu cred în întâmplări (eu tot simt că Sinele tău caută aici, altceva decât ego-ul tău).
      Ridică-ți „dorința” la rang de aspirație, iar Raiul de aici, de la noi, ni se va dezvălui singur, dacă noi vom munci la deschiderea ochilor noștri potriviți !
      Seara în tihnă !

      Ștergere
    13. Basho
      A aparut la noi alaturi de Issa si Osho in colectia de haikuri.

      "Tot ce pot sa-ti ofer in coliba mea
      E ca tzantzarii sunt mici:"

      Cand am spus "neinitiati" ma refeream la marea majoritate ce viziteaza blogul.

      E absolut normal sa fie multi care au lucrat/lucreaza in acelasi scop. Nu eu am facut ceva pentru Pungesti ci toti care au participat,

      Ai grija cu tonul sfaturilor tale: fiecare isi uraste cel mai mult propriile defecte .

      Cam toate le-ai inteles pe dos.

      Noapte buna.

      Ștergere
  18. Revin si completez: aceasta "atractie" spre Adevarul fundamental nu vine dintr-o practica sau alte vieti, este dintotdeauna in interiorul fiintei noastre, in substanta ei de la inceput! Atata doar ca cele prin care am trecut au acoperit-o mai mult sau mai putin, dar NICIODATA nu in intregime ascunsa! Tocmai pentru ca face parte din noi...

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim 22:38 Multumesc .
    Imi este testata vointa in foarte multe moduri de cativa ani pot sa spun, si pe mai multe planuri , din punct de vedere fizic , psihic emotional si am pus aceasta intrebare fiindca oarecum intuiam ca in felul acesta imi e testata si credinta .Deci o sa am DEPLINA ÎNCREDERE in Vointa si CREDINȚA cu siguranta o sa ramana aproape de mine.
    As mai putea adauga poate si "Faca-se voia Ta"
    multumesc tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BINEEEE... ! FACĂ-SE VOIA TA, DOAMNE! Aceasta-i conexiune directă la VOINȚA DIVINĂ (Universală) ! Dar să nu disperi dacă, dinamica, va alterna cu inerția. Căci se vor înregistra niște salturi. Să ai răbdare cu tine. Și atunci când vine starea de inerție, să-ți folosești imaginația și să-ți continui drumul/proiectul la nivel vizual (în nici un caz să nu-l întrerupi pe toate planurile).
      Dacă ți-e greu să te urnești fizic, simțind că n-ai energie (avânt), fii Atentă la relațiile cu părinții (ambii, sau unul dintre ei) și cu rudele apropiate (frați, bunici).
      Dacă nu te simți bine în corpul tău și/sau pe pământ, învață să fii practică, umblă în contact cu natura, fizic (desculț în iarbă sau pe pământ, ia copacii în brațe, ascultă cum crește iarba, iubește tot pământul, natura, cu ochii, cu nasul/mirosul, LUCREAZĂ PĂMÂNTUL CU MÂINILE) , sau prin meditații (du-te aici pe blog, la „meditații cu elemente”), ca să stabilești o legătură mamă-fiică cu Mama Geea.
      Dacă simți că intuiția nu funcționează, acordă-ți LIBERTATE ție și prin tine, celorlalți, renunță la gelozie, posesivism (nu ține animale captive, dar nici relații cu orice preț), deschide-te comunicării oral sau scris (cred că ți-ar prinde bine tehnica jurnalului scris la persoana a treia), afacerilor comerciale (chiar începând de la făcutul pieței).
      Aceste 3 aspecte vor ajuta la deblocarea sau potențarea (după cum e cazul la tine) voinței.
      Să-ți fi cu folos maxim!

      Ștergere
  20. Stim deja cu totii ca totusi "Calea Inimii" ne este specifica, este caracteristica acestei zone, unde este si Romania(adica in partea central-estica , dupa cum spun unii semeni de-ai nostri cand vorbesc despre "zona". Putem foarte bine sa abordam, sa preluam , chiar sa exersam atat"Calea Vointei" , cat si "Calea Mentala", insa, este benefic a ne reaminti "Calea Inimii", adica " cea care renunta la tot ceea ce tine de "logica si legitate" si merge prin suflet la intuitie"(cum frumos spune draga noastra Anna Petran, caruia-i multumesc pentru scrierile ei, pentru experientele si intelegerile ei si care m-au ajutat foarte mult in experientele avute de mine). Calea Inimii Este o Cale simpla si frumoasa, mai ales ca il avem pe Mantuitorul Iisus Hristos, care ne-a reamintit, a demonstrat intregii lumi, tocmai importanta "daruirii de sine", cand Eu-l renunta in favoarea celorlalti, lumea exterioara fiind "abordata" cu Sufletul, cu Inima, bazandu-se pe Credinta (Increderea) in Dumnezeu si pe "cultivarea" iubirii la nivelul centrului energetic al inimii, deci, "Calea Iubirii".
    Asadar, dragilor, Calea Vointei este cea pe care-o experimenteaza de multa vreme chinezii, japonezii, partea asiatica a omenirii, in general, iar Calea Mentala a intelegerii este o cale specifica partii occidentale a omenirii. Este in regula totu si daca vrem sa intelegem cum traiesc oamenii din acele zone, fiind un lucru benefic intelegerii modului cum gandesc si simt cei care vietuiesc in zonele respective si toate experientele avute de catre fiecare din noi, chiar si cele mai "complicate"(tot ceea ce-i complicat ne indeparteaza de noi si ne "duce in "extreme" si apoi doar prin "dureri" si "suferinte" reusim sa ne regasim, cand am fi putut foarte bine sa nu ajungem la "complicatii", la a experimenta dizarmonios, nefericit "spiritul de sacrificiu"(cea mai cunoscuta expresie fiind aceea ca "ce sa fac, am copii si trebuie sa ma sacrific pentru ei..." ), sa zic asa, toate ne-au fost necesare(la momentul respectiv, tocmai pentru ca noi le-am generat, intru intelegerea lucrurilor, dar, mai ales, pentru a constientiza rostul si rolul unor persoane din viata noastra, repetarea anumitor experiente ca urmare a anumitei atitudini a noastra, s.a.m.d.). Din experientele mele pot sa va spun ca am avut o perioada cand mi se repetau, parca la "indigo", aceleasi experiente si io nu invatam nimic din ele, nu intelegeam ca atitudinea mea era mai putin armonioasa, ca atentia mea era mai putin inspre interior, ca imi puneam intrebari si asteptam ca mintea care le-a generat sa-mi raspunda si natural ca raspunsurile erau cele ale cui pusese intrebarea, ale mintii mele "duse la(alt) film" si apoi fugeam "mancand pamantul" de raspunsul primit. Uitasem ca Inima are propia ei inteligenta si ca sufletul ne raspunde foarte clar si ne face sa constientizam "directia de urmat".

    https://www.youtube.com/watch?v=YgDZ4tJET00

    Toate cele bune si Doamne ajuta!

    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iată un paragraf cel puțin interesant din Lucrarea „Despre originile și destinul omului” a lui Edgar Cayce:
      „Este reprodusă mai jos traducerea aproximativă a câtorva paragrafe din Lectura nr. 364-13, lectură dată pentru fiului său Hugh Lynn Cayce în ziua de 17 noiembrie 1932.
      Întrebarea: „Este corect că au fost stabilite de la început locurile pentru cele cinci rase?”
      Răspunsul: „Aşa cum găsim, acestea au fost astfel: Cea din Gobi, galbenă. Cea albă – mai degrabă în Carpaţi decât în India, cu toate că nu este alegerea lor. Cea roşie, desigur în Atlantida şi America. Brună în Anzi. Neagră în câmpia şi zona Sudanului sau Africa.”
      Întrebarea: „Unde se afla regiunea Carpaţi?”
      Răspunsul: „Aarat.”
      Întrebarea: „Unde se află locaţia? Este aceasta pe hartă astăzi?”
      Răspunsul: „Partea de sud a Europei şi Rusiei, Persia şi acest ţinut. Munţii Caucaz.”
      Întrebarea: „De ce a fost ales numărul cinci pentru proiecţia celor cinci rase?”
      Răspunsul: „Acest lucru, aşa cum îl găsim noi, înseamnă acel element care îl reprezintă pe om în forma sa fizică, precum şi atributele pentru ca acesta să devină conştient DE esenţial sau spiritual pe calea sa către conştiinţa fizică.
      În ceea ce priveşte simţurile; ca şi simţuri CE PROVIN din diferitele forţe, acestea i-au fost date omului pentru completarea activităţilor din domeniului în care se găseşte el însuşi. Pentru certitudine, acest lucru poate fi extins.
      Aceasta trebuie avut în vedere în relaţie cu faptul existenţei promisiunii că El va veni din nou. Poate orice grupare în parte să gândească pentru ea însăşi ca şi cum ar fi un singur om, El va apărea ca la început şi aşa va fi pentru totdeauna, pentru ca omul să fie conştient şi să recunoască faptul că nu trebuie să fie răstignit numai de dorinţele sale carnale, ci şi de toate elementele care se fac PENTRU conştientizarea manifestărilor spirituale în planul material!”
      Întrebarea: „Apariţia celor cinci rase s-a produs simultan?”
      Răspunsul: „S-a întâmplat în acelaşi timp.”
      Întrebarea: „Descrieţi suprafaţa Pământului în perioada apariţiei celor cinci proiecţii.”
      Răspunsul: „Aceasta a fost dată. La început, sau ceea ce este cunoscut sub denumirea de începutul ori Caucaz şi Carpaţi, sau Grădina Edenului, ţinut care se află acum mai mult în deşert, cu toate că este mult munte şi se desfăşoară multe în ţinuturile de acolo. Porţiuni ale nordului extrem au devenit după aceea porţiuni sudice, sau porţiuni polare care s-au transformat după aceea ocupând regiunile tropicale şi semi-tropicale; deci, este greu de discernut sau de relatat schimbările. Nilul se vărsa în Oceanul Atlantic. Ceea ce este acum Sahara, era un ţinut locuit şi foarte fertil. Ceea ce este acum parte centrală a acestei ţări (America), bazinul Mississippi, era totul ocean, numai platoul exista, regiuni care sunt acum părţi din Nevada, Utah şi Arizona au format ceea ce cunoaştem acum ca Statele Unite. De-a lungul Atlanticului se formau părţile exterioare sau ţinuturile joase ale Atlantidei. Apoi, Anzii sau coasta Pacificului a Americii de Sud, a ocupat porţiunea extremă de vest a Lemuriei. Urali şi de asemenea regiunile nordice erau transformate într-un tărâm tropical. Părţi din deşertul mongol erau atunci teren fertil. Acestea
      îţi vor permite să-ţi faci un ANUMIT concept despre starea în care se prezenta Pământul în acel timp. Apoi, despre transformarea oceanelor, ele nu mai poartă denumirile lor, şi totuşi, de unde vine numele lor? Care este legenda, şi chiar, care este numele lor?”
      ...
      urmează

      Ștergere
    2. „Aceste cinci locuri ocupate în lume, reprezintă cele cinci simţuri care urmează să fie cucerite înainte de a fi atinsă din nou perfecţiunea. Erau în acel timp 133 de milioane de suflete pe Pământ. Rasa albă se afla în Iran, zona Caucazului de-a lungul Mării Negre şi în Munţii Carpaţi din Europa Centrală (n. tr. Din lecturi se înţelege faptul că pe atunci Munţii Caucaz şi Munţii Carpaţi formau un singur lanţ muntos, iar Marea Neagră nu avea forma şi dimensiunile actuale). Rasa galbenă a fost în ceea ce mai târziu a devenit Deşertul Gobi din Asia de Est. Rasa neagră a fost în Sudan şi partea de sus a vestului Africii. Rasa brună în Anzi şi Lemuria, continentul situat ulterior în zona Oceanului Pacific. Rasa roşie a fost în Atlantida şi America.” ”
      Apoi, maestru Anatol Basarab zice cam așa :
      „ Lumea este împărțită în 3 zone: orientul este zona spirituală, occidentul este zona materială, iar zona în care este România și Rusia, este zona MĂSURI ÎNTRE MATERIAL ȘI SPIRITUAL.”
      Păi, dacă așa stau lucrurile, să te ții RESPONSABILITATE taică...!!!
      Ei și-acum să vedem de unde derivă responsabilitatea, dacă nu, din Iubire !
      Dar, canalul Iubirii care este ?
      Inima.
      Dar Voința Divină ?
      Eu îmi permit să tac..., căci Remer Ra zice: „ Adevarata vointa izvoraste din inima! ”
      Ca urmare, toate virtuțile, capacitățile noastre, curg prin același canal, nu laolaltă cu iubirea, ci ca derivate din Iubire.
      Dar inima..., inima-i cea de carne pe care am învățat-o anatomic ?
      Aș ! zice Maestru interior, inima-i flacăra ce arde continuu ; inima și Iubirea sunt același lucru - uneia sau celeilalte i se mai spune și Viață (*o*)

      Ștergere
  21. Remer, apropo de portalul pleiadian, mă întreb, oare cealaltă tabără" ce zice... știu că nu exista tabere, doar că mă întreb... cum ar arăta o perspectiva mai largă.
    Până în prezent, mie cel puțin, mi se pare că s-a batut monedă numai pe o parte și de aceea multe mesaje spun și cer cam acelasi lucru (de parcă n-ar fi și alte perspective), din pricina asta mie nu prea mi se pare că așa ceva e o perspectivă în care ti se respectă liberul albitru(decizia asupra propriului destin)... atâta timp cât primești informații trunchiate, neverificabile ori din trecut ori din viitor... și mai ales cum ramâne cu cea mai importantă parte în acestă ecuatie pe care ne preocupă pe noi, adică noi... un portal al oamenilor de azi, povestea lor, efortul lor, realizările lor, în fine
    e posibil un portal care sa ne zică perspectiva ambelor curente, mie mi se pare că portalul pleiadian are un bias despre care aceștia dau prea puține detalii...
    ... just asking

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa gasesti o alta tabara, cu siguranta vei da de ea. Dar se vor isca intrebari si acolo...

      Ștergere