.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 30 martie 2015

Portalul pleiadian – 2015 Noile transmisii (5)

Oryen: Bine va regăsesc, prieteni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Simt o nouă vibrație în mesajul tău. O vibrație caldă, ca îmbrățișarea unui prieten pe care l-aș fi reîntâlnit după foarte mult timp. Aș vrea ca toți aceia care știu și simt că au trecut prin Atlantida să perceapă această vibrație din spatele mesajului.
Oryen: Pot simți mai mult decât atât!
Remer Ra: Zilele trecute am avut parte de mai multe flash-uri din vremea de glorie a Atlantidei... Parcă te-am văzut-simțit cumva. Erai acolo! Eram mai multe persoane și pregăteam ceva... Erau domuri imense, o construcție cu o geometrie bizară, și mii de raze multicolore. Se lucra cu tehnologii ale luminii și cu sunete. Într-un mesaj de anul trecut, Zariyena spunea că echipajul ei este format din pleiadieni care au avut mai multe vieți anterioare în Atlantida. Erai printre ei...
Oryen: Așa este! Mulți atlanți, dintre cei care au învățat lecția Geei, s-au întrupat apoi în Confederația Pleiadiană. Va veni și rândul multora dintre voi! Dar mai sunt multe de făcut pe pământ, iar acum e vremea lor.
Remer Ra: Da, știu! Am lucrat pentru trezire și conștientizare, iar acum urmează luna creației. Avem o temă anume de creație?
Oryen: Voi alegeți ce vreți să creați!
Remer Ra: Se știe foarte bine ce vor oamenii. Mai demult, s-a făcut un top al dorințelor și rezultatul a fost cât se poate de previzibil. Într-o proporție covârșitoare, oamenii vor sănătate, relații armonioase cu cei dragi și cu cei din jur, precum și abundență materială. Nu aș zice că acestea sunt dorințe egotice, ci mai degrabă necesități.
Oryen: Lucrați pentru a vă îndeplini aceste necesități. Lucrați pentru sănătate, pentru armonizarea relațiilor și pentru manifestarea abundenței în viața voastră! Vă recomand să lucrați la unison cu fiecare aspect în parte.
Remer Ra: Consider că ar fi indicat ca în prima săptămână să lucrăm pentru sănătate și armonie pe trup-minte-suflet. Pe lângă mobilizarea propriilor forțe interioare și energia rețelei pleiadiene, ne poate ajuta foarte mult și câmpul energetic colectiv format din cei care participă la aceste transmisii. Schimbul de informații, energii și vibrații, facilitat de acest câmp, poate fi de un real ajutor, amplificând vindecarea și armonizarea. La fel ar fi și în ceea ce privește relațiile și abundența materială.
Oryen: Așa să fie!
Remer Ra: Observ că în luna aprilie avem opt zile de transmisii. Mă gândeam că am putea aloca trei zile, adică 6 transmisii (o zi are două transmisii: 20:20 - 20:40 și 22:10 - 22:30), pentru fiecare aspect în parte. Dar pentru asta ar trebui să includem și ziua de 1 mai în programul de transmisii colective.
Oryen: Va fi și ea inclusă!
Remer Ra: Așadar, în zilele de 3, 7 și 10 aprilie se va lucra pentru sănătate și armonie pe trup-minte-suflet; în zilele de 14, 17 și 21 aprilie se va lucra pentru vindecarea și armonizarea relațiilor; în zilele de 24, 28 (aprilie) și 1 mai se va lucra pentru atragerea abundenței în viața noastră. Care ar fi sfaturile pentru primul obiectiv?
Oryen: După ce parcurgeți protocolul, lăsați energia rețelei să vă impregneze tot corpul. Intrați într-o stare de recepție totală și apoi impregnați cu energie și lumină toate organele și sistemele voastre anatomice, începând de la cap și până la vârful degetelor de la picioare. Continuați apoi să umpleți aura voastră cu această energie, până când simțiți că s-a format un cocon în jurul vostru. Mai stați cel puțin două minute sub fluxul energetic al rețelei, după care vă conectați la coconul energetic. Simțiți-l, conștientizați-i aura, luminozitatea cristalină! Este un cocon energetic special, care are atât proprietăți vindecătoare cât de amplificare a unor capacități fizice și energetice.
Remer Ra: Deci poate fi folosit și pentru amplificarea unor capacități fizice? De exemplu, s-ar putea cumva îmbunătăți performanțele sportive?
Oryen: Da, coconul ajută nu doar pentru vindecare și armonizare, dar și pentru dezvoltare și amplificare. Când folosiți coconul pentru vindecare, comunicați cu organele afectate. Ca și cum ați vorbi cu o persoană dragă vouă. Trimiteți iubire către acel organ și direcționați prin intenție o parte din energia coconului.
Remer Ra: Coconul poate dezvolta și aura?
Oryen: Coconul nu va rezista prea mult! El va fi consistent cam tot atâta timp cât ați lucrat la formarea sa. Dacă ați alocat cinci minute pentru formarea coconului, tot atât timp va lucra, după care se va consuma. El nu va lucra singur, ci va trebui să-i direcționați voi energia.
Remer Ra: Cum putem lucra cu energia rețelei pentru mintea și sufletul vostru?
Oryen: Veți direcționa fluxul către emisfera stângă și apoi către emisfera dreaptă. Pentru un efect mai bun, în timp ce fluxul lucrează pe emisfera stângă, puteți folosi o formulă de autosugestie.
Remer Ra: Ce părere ai de formula ”mă eliberez de toate blocajele și tiparele mentale agresive, rigide, pasive și regresive”?
Oryen: Este perfectă! Important e să rezonați cu respectiva formulă.
Remer Ra: Iar în timp ce fluxul lucrează pe emisfera dreaptă, am putea folosi oricare din formulele folosite până acum: ”Am încrede în mine! Exprim lumina, iubirea și armonia în orice împrejurare! Mă deschid din plin spre viață! Mă deschid din plin spre infinit!Trupul mintea și sufletul meu sunt în armonie deplină!Totul îmi este cu putință! Potențialul meu creator e infinit!
Oryen: Sunt cele mai potrivite!
Remer Ra: Despre a doua perioadă (14, 17, 21 aprilie) ce sfaturi ne dai?
Oryen: Aduceți-i în mintea și sufletul vostru pe toți cei cu care nu aveți relații armonioase și stați împreună sub fluxul de lumină și energie. Mulțumiți fiecărei persoane în parte, pentru că v-a ajutat să conștientizați o anumită lecție, apoi îmbrățișați-o. Conectați-vă la punctul sacru al inimii voastre și apoi la punctul sacru al inimii celeilalte persoane. Lăsați ca spiritele să comunice în limbajul lor de lumină și iubire.
Remer Ra: Cei pot face aceia care nu au parte de iubire? Mă refer la cei singuri.
Oryen: Iubirea se alătură iubirii, deci se va folosi limbajul inimii. Aceștia vor trebui să-și cheme partenerul strigându-i cu vocea inimii. Vor coborî in punctul sacru al inimii și vor crea o sferă de lumină și iubire! Vor pune în acea sferă cât mai multă iubire și apoi o vor trimite afară cu ”misiunea” să caute și să atragă în viața lor inima cea mai potrivită. Vor face asta cel puțin două cicluri lunare, adică 56 zile. În fiecare zi se vor gândi câteva minute la sfera respectivă și la misiunea ei, de cel puțin trei ori.
Remer Ra: Despre a treia perioadă (24, 28 aprilie, 1 mai) ce sfaturi ne dai?
Oryen: Îți voi transmite mai multe amănunte înainte cu câteva zile.
Remer Ra: Îți mulțumesc!

(va urma)


36 de comentarii:

  1. Fain.
    Ma bucur (si) pentru acest mesaj. Sunt in rezonanta si ma bucur (din nou) de aceasta reamintire intru (re)gasire. Totul este in ordine.

    Va salut, din nou, pe toti si va transmit toate cele bune, de data asta din Romania(sunt deja prezenta aci de vineri dupa-amiaza).

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumina Bunatatii, bine ai revenit! Trei sunt lucrurile de facut: "Iubiti-va apropiatii" (Cu drag), Bucurati-va (Ma bucur), "Fi-ti treji" ((Sunt in rezonanta...). Rasplata e "implinirea" (Totul este in ordine).
      E frumos ca ne-ai reamintit :-)

      Tot cu drag ...

      Ștergere
  2. Daruri, Daruri, Daruri...
    Mulțumim Oryen ! Mulțumim Remer Ra ! Fiți binecuvântați !

    RăspundețiȘtergere
  3. Fermecatoarea Atlantida, cu casele ei rotunde vopsite in albastru, cu intelegerea si armonia dintre oameni si plante, a te hrani cu ele fara a le omora, cu statuia imensa a zeului din varful dealului...

    Multumim Oryen si te vom multumi, e inceput de primavara, vremea semanatului... :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. citiri zilnice despre situatia planetara si Eveniment http://heavenletter2000.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Mà eliberez de orice legatura creata in inocenta care dauneaza exprimarii libere à intregului meu potential creator in cea mai deplina armonie si iubire.
    Ma eliberez de frica de a fi eu insami, pura cum Dumnezeu m-à créat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii pregatita, "societatea" te va uri pentru asta! Dar... "merita pretul" :-)

      Ștergere
    2. EU SUNT „societatea” ! Deci, voi învăța a mă iubi pe mine.
      Trăiesc conștient... în fiecare clipă a Vieții mele, cu fiecare vibrație... !

      Ștergere
    3. Nu e de "invatat" ci de descoperit, pentru ca nimic nu e repetabil...

      M-ai facut ... curios! :-)

      Ștergere
    4. Ridică-ți vibrația (curiozitatea este o manifestare a ego-ului).
      Aici, în acest spațiu (pe Pământ) suntem la școală. Învățând, cunoscând, te descoperi pe tine

      Ștergere
    5. Ceea ce invoci, va fi cu tine...
      Egoul nu e nici mai bun nici mai rau decat trupul fizic, doar in alta forma. Tot un instrument al cunoasterii. Nimic inutil nu exista in Creatie. Un instrument e folositor cand il folosesti si il lasi cand termini treaba. Repetabil dupa voie. Ce e de renuntat e "dependenta". Dependenta de ego e opusul controlului. Depemdenta e inlantuire. Libertatea e de a folosi ORICE fara teama "asa cum cum Dumnezeu m-à créat". Asa e LIBERTATE.
      Ridica-ti vibratia si mai sus... dincolo de separerea intre bine si rau...

      Ștergere
    6. Nu intru în polemici inutile. Depinde de unde privești. Dacă tu găsești ceva de folos ție, prin ego..., te privește. Dar n-ai dreptul să-i influențezi negativ și pe ceilalți (e o chestiune a TA, internă) !

      Ștergere
    7. Faci ce vrei. Nu depinde nimic de unde privesti ci de cat poti sa pricepi. Nici tu n-ai dreptul sa influentezi negativ si sa-ti consideri propriile idei drept autoritate de vreun fel. Gresesti, e problema numai a TA nu o imprastia si altora! Fiecare are dreptul sa aleaga ceea ce vrea, nu sa i se impuna "libertatea ta atata cat e" .

      Ștergere
    8. Pentru cei ce citesc aceste "polemici inutile":

      Nimic nu se poate realiza "prin forta" (vointa, etc). Cu cat cineva se va " lupta"mai mult cu "egoul" sau alte aspecte pe care vrea sa le "corecteze", cu atat "reactia acestora va fi mai puternica (v cazul anonim anterior), pentru ca dandu-le atentie, le dam energie! E ca un caine care alearga sa-si muste "coada"!
      E bine sa se porneasca de la cateva premize:
      - Fiecare venim in lume cu un "pachet" de virtuti si "slabiciuni" (sau noi le consideram asa) Nu e intamplator si nici gresit. Este exact "compozitia perfecta si unica" pentru evolutia noastra individuala. Tot ce avem de facut e sa "NE FOLOSIM DE TOATE" la momentul potrivit iar rezultatele vor intrece orice asteptari! "Calea" nu e conflictul interior perpetuu ci "armonia" si pacea cu noi insine. Accepta-te asa cum esti, altfel cum ai putea "sa te iubesti"? Evolutia nu consta in "a ne lupta cu defectele interioare pentru a le corecta", ci a le intelege, accepta si chiar FOLOSI, in evolutie. Asa ele nu mai sunt "defecte" ci mijloace ca oricare altele lucrand in folosul nostru. Iar in cursul timpului vom constata ca defectele, "egoul", etc s-au topit fara efort...

      Stiu ca unii vor intelege, atii nu. E normal. Asa e de cand lumea, de cand semintele cadeau pe pietre sau ogor sau erau mancate de pasari, de cand "cei ce aveau urechi de auzit" auzeau..." iar altii nu. Timp "potrivit" e pentru fiecare si nimic nu e "iminent" sau "ultimatum".

      Feriti-va insa intotdeauna de "cei ce pun presiune" sau va forteaza sa acceptati ceva, sa faceti ceva sub amenintare de orice fel! Un sfat.

      O seara linistita.

      Ștergere
    9. Sa intelegem ca incepe distractia :)) ?

      Ștergere
    10. Si PS la: "Aici, în acest spațiu (pe Pământ) suntem la școală"
      Oriunde si in orice spatiu "suntem la scoala"! Toti! :))

      "Distractia".... e cel mai potrivit cuvant, multam ca l-ai gasit! Asa treb sa fie, nu incrancenare, nu cu nuiaua peste deste "altadata sa scrii frumos", etc! Sa evoluam veseli, destinsi, bucurandu-ne unii de altii si cand unul schioapata sa il sprijinim, iar cand unul "gaseste" - sa impartim...

      Shiva Nataraja..... a creat Universul "dansand"! Mereu ma intrebam ce va sa zica "asta"?
      Dansati, cantati, bucurati-va cand creati, iubiti! Altfel lumea noastra va fi si mai mohorata...

      Pietrele de rau, nu apa le rotunjeste... Apa doar le misca le rostogoleste si pietrele se rotunjesc ele intre ele... Apa apoi le slefuieste, ca o mangaiere, dupa asprimea loviturilor indurate...

      Fiti fericiti, va iubesc!

      Ștergere
    11. Am scris "distractie"pentru ca a fost o vreme in care si eu m-am lasat dusa de valurile starnite de astfel de polemici....mari consumatoare de energie.
      Cand pentru unii inseamna foarte mult sa aiba doar o parere despre un subiect , pentru altii aceeasi parere trebuie sa fie ultimul cuvant. ...
      Conteaza foarte mult cum sunt spuse lucrurile.
      EU SUNT e totuna cu SUNTEM ..dar e mai greu cateodata sa intelegem
      o zi frumoasa

      Ștergere
    12. Dragilor, "pana una, alta", adica vorba aia" una-i una, alta-i alta"*:)) laughing, io zic sa ne permitem sa ascultam muzica si sa dansam .
      https://www.youtube.com/watch?v=86_nuRRybtg
      https://www.youtube.com/watch?v=KxgydYKcomA

      Cu drag,
      Lucia Dobrea



      Ștergere
  6. Salut,

    Pentru cei singuri, meditatia la care se refera Oryen trebuie facuta in timp ce esti conectat la retea ?

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragii mei, avem astăzi trei prilejuri pentru care să sărbătorim înălțându-ne inimile până la cer:
    - Paștele, la cei de rit catolic. Pentru ei, salutul meu de astăzi este vestirea „HRISTOS A ÎNVIAT!”, iar urarea, „PAȘTE FERICIT!”
    - Sărbătoarea Floriilor ( Intrarea Domnului în Ierusalim, pentru ultima oară înaintea morții și Învierii Sale), pentru cei de rit ortodox. Pentru aceștia, „SĂRBĂTOARE BINECUVÂNTATĂ!”
    - Onomastica celor cu nume de flori. Tuturor acestora, „ LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI!”
    Încercând să vă prind pe toți într-o singură postare, am adunat într-un buchet frumos, oameni de rituri religioase diferite, oameni cu nume diferite, dar care, nu sunt cu nimic diferiți unii de ceilalți - toți fiind născuți în Hristos și prin Hristos, din Tatăl.
    Binecuvintează Tată pe Fii Tăi, Lumină din Lumina Ta, ce se manifestă prin Om, pe Pământ !
    Binecuvântat să fii Tu, Doamne,Tată și Creatorule, împreună cu întreaga Ta Creație, acum și pururea și-n vecii vecilor ! Amin ! Amin ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=Z3b-A-Ig-54

      Ștergere
    2. Adevarat a Inviat!
      Lumina si Pacea sa cuprinda intraga Cratie!
      Sarbatori fericite tuturor!
      M

      Ștergere
  8. Lasă ego-ul să părăsească, comanda și pregătește-te să-L primești pe Hristos !
    Paște binecuvântat, dragii mei !

    RăspundețiȘtergere
  9. Hristos a înviat ! Paște binecuvântat, tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  10. Paste binecuvantat si fericit Remer si tuturor vizitatorilor blogului!

    Ne-am ospatat, am baut vin, ne-am veselit si ne vom mai ... Dar maine e zi de Trezire si meditatie la orele cunoscute. Nimic nu poate inlocui asta si nimic nu o poate opri, decat propria sovaiala si slabiciune. Sunt "praguri" in evolutia spiritului, e de asteptat, asa cum a le depasi e examenul fiecaruia din noi. Examenele se pica sau se trec, iar cei picati se cheama "trantiti", ceilalti merg mai departe. Cu cat mai sus, cu-atat mai putini rezista... Cand Hillary a cucerit Everestul a fost intrebat: "de ce a trebuit sa-l urci? Pentru ca exista."

    Hristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarat a inviat! Paste fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat !

      Acum am sosit, din nou, in Bistrita. Incepand de vineri am fost in Cluj, la fiica mea cea mare ( acolo locuieste ea si familia ei - va spusesem ca am si doi nepotei : Andrei si Sara). De Inviere am fost la Catedrala Mitropolitana din Cluj, a fost fain !

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  12. Remer ra, eu n-am participat la aceste meditatii doar in toamna in doua zile,pot sa particip la cele de acum sau e nevoie de ceva pregatiri?In general, e problema daca facem intreruperi?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai lucrat cu sfera proba inainte, nu ar trebui sa fie nicio problema. Daca nu, iti recomand sa o faci.

      Ștergere
  13. N-am lucrat cu sfera proba,deci,trebuie sa aman meditatiile pana fac exercitiile cu sfera,sau le fac in paralel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa lucrezi in paralel. Au fost persoane care s-au conectat bine fara sa fi parcurs protocolul.

      Ștergere
  14. Remer ra, azi am inceput exercitiul cu sfera si sper ca mi-a iesit asa cum trebuie pentru ca nu stiu de ce dar am avut foarte mari emotii.Am simtit in piept ca un fel de spasare si pulsatie care iradia spre gat si poate si o usoara senzatie de caldura.Totul a durat foarte putin si este foarte nou pentru mine, n-am mai avut senzatia asta in piept niciodata,iar emotiile astea puternice...si acum sunt putin ametita, poate ma poti ajuta sa inteleg ce s-a intamplat.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mici blocaje, plus ceva emotii. Oarecum normal la inceput. Continua!

      Ștergere