.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 12 noiembrie 2015

Portalul pleiadian – 2015 Transmisiile de toamnă (4)

Oryen: Bine v-am regăsit, dragi prieteni!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Abia așteptam să ne ”reauzim” și mai ales să-ți simt vibrația! Are un efect reconfortant asupra mea. Mai ales acum, când se simt tot felul de tensiuni în egregorul românesc, de la furie și revoltă până la dezamăgire și resemnare. Știu că nu ajut cu nimic dacă intru și eu în acest melanj vibrațional, dar nu e chiar ușor să rămâi detașat. Aveam nevoie de o infuzie de energii celeste...
Oryen: S-au întâmplat destul de multe evenimente în aceste ultime patru săptămâni în zona voastră și este cumva normal ca vibrația câmpului colectiv românesc să fie puțin zdruncinată. Pe de altă parte, nici nu este recomandat să rămâi total detașat deoarece schimbarea societății pleacă de la fiecare individ! Fiecare dintre voi poate fi un vector de schimbare! Toți sunteți importanți! Nu așteptați să apară un lider important, pentru că veți fi dezamăgiți! Fiți voi liderul! Începeți cu voi! Întotdeauna schimbarea pornește din interior!
Între furie și revoltă, pe de-o parte, și dezamăgire și resemnare, pe de altă parte, ar fi indicat să alegeți furia și revolta. Asta nu înseamnă că este cea mai bună alegere dar cum cei mai mulți dintre voi încă vă bălăciți în spațiul de conștiență 3D, furia și revolta pot alimenta anumite forțe de schimbare. Este important să nu vă lăsați doborâți, să nu vă complaceți într-o stare care nu rezonează cu sufletul vostru! Furia ascunde o forță care poate fi folosită într-un mod pozitiv, în sensul de a dinamiza lucrurile! Observați-o, însă nu trebuie să o lăsați să se manifeste haotic! În acest caz, ea poate fi chiar o sursă de energie! Furia multora dintre voi nu este oarbă, distructivă, ci este mai degrabă o forță care vă spune că sunteți viu și că nu mai sunteți de acord cu adevărurile și viziunea altora! Corupția, lăcomia, nepăsarea, precum și multe altele, au dus la o tragedie! Șocul evenimentului petrecut în urmă cu câteva zile a zdruncinat foarte multe suflete! Această furie s-a coagulat apoi într-o mișcare de revoltă și în foarte scurt timp au căzut capete importante din societate. S-a văzut deci cum lucrează puterea grupului!
Remer Ra: Da, se pare că puterea grupului este atât de mare încât dă mici fiori chiar și Cerului! Când am citit prima dată Biblia, am remarcat imediat un verset referitor la Turnul Babel:
Si oamenii au mai zis: "Haidem! să ne zidim o cetate şi un turn al cărui vârf să atingă cerul, şi să ne facem un nume, ca să nu fim împrăştiaţi pe toată faţa pământului."
Şi Domnul a zis: "Iată, ei sunt un singur popor, şi toţi au aceeaşi limbă; şi iată de ce s-au apucat; acum nimic nu i-ar împiedica să facă tot ce şi-au pus în gând.
Haidem! să Ne pogorâm şi să le încurcăm acolo limba, ca să nu-şi mai înţeleagă vorba unii altora.
Mult timp m-am gândit la puterea fantastică a grupului! În combinație cu puterea care unește, poate determina schimbări uriașe, din absolut toate punctele de vedere. Aproape tot ceea ce vedem în jurul nostru este rezultatul puterii grupului. Un singur om, oricât de capabil ar fi, nu este în stare să facă o banală bucată de plastic, pentru care ar fi nevoie de zeci de procedee care implică tehnologii diverse. Toate aceste sunt produsul interacțiunii grupurilor!
”Zeii” știau cu siguranță care ar fi potențialul omului și mai ales al grupului! Grupurile nu pot fi înfrânte decât dezbinându-le din interior sau folosind alte grupuri. Pentru a genera o schimbare într-o societate, nu e nevoie de grupuri mari ci de grupuri care știu ce vor și care mai au și curajul de a se manifesta! Iar în țara noastră, grupuri relativ mici au schimbat guverne alese de milioane de oameni. Într-un fel, ar fi de bine dar, într-un alt fel, mă sperie că nu se respectă jocul democratic.
Oryen: Nu este nimic de speriat! Realitatea nu e formată din teorii ci din fapte! Realitatea aparține acelora care știu ce vor și care acționează; ea nu este a acelora care preferă să dea altora puterea lor! Nu vreau să înțelegeți că jocul democratic al votului nu ar fi foarte important dar, din ceea ce observăm noi, cei mai mulți dintre voi nu participă la acest joc în deplină cunoștință de cauză! Dacă nu știi să alegi pentru tine, atunci nu știi să alegi nici oamenii potriviți pentru exercițiul puterii! Jocul democratic este esențial, dar nu vă bazați doar pe asta! Marile decizii ale vieții pot fi luate numai de voi!
Remer Ra: Sunt întru totul de acord, dar un mic impuls ajută câteodată! Data trecută mi-ai transmis că va urma o pauză mai mare, de aproape un an... Nu am scris despre asta; am crezut că este o informație pe care nu am recepționat-o bine. Acum simt că așa va fi, chiar fără să-mi transmiți asta.
Oryen: Da, vom face o pauză de zece luni!
Remer Ra: Recunosc, simt un fel de strângere de inimă.
Oryen: Nu trebuie să simți astfel! Vom continua ceea ce am început în urmă cu aproape doi ani. Lucrarea pe care o vom face împreună cu voi este puțin mai complexă Am deschis mai multe astfel de cercuri, în multe locuri de pe planeta voastră minunată! Am putut observa foarte multe lucruri în acești ultimi doi ani! Nu uitați că rețeaua va fi funcțională în orice moment, așa că nu vă bazați pe transmisiile noastre! Cei care au capacități mai bune de recepție/transmisie, pot avea acces la foarte multe informații, precum și la energii dintre cele mai diverse. De asemenea, ei pot contribui la evoluția întregii umanități. Nu uitați că fiecare om poate fi un vector de schimbare pentru întregul grup, dar mai întâi trebuie să se schimbe pe sine! Rețeaua este astfel calibrată încât să se deschidă mai mult către cei care pot și vor mai mult! Rețeaua va recunoaște fiecare tipar psiho-energo-informațional indiferent de numărul celor conectați în acel moment. Ea va lucra atât individual cât și cu grupurile! Este programată să facă foarte multe conexiuni complexe și, atunci când este cazul, dacă ceva sau cineva va atinge un anumit ”nivel de atenție”, vor fi alertați veghetorii rețelei și intervenția poate fi mai complexă! Dar acest lucru depinde numai și numai de voi!
 Remer Ra: Am observat că mulți oameni simt nevoia unui impuls pentru a lucra. Parcă ar trebui puțini împinși de la spate. Am observat că acest lucru este cumva în firea noastră... Asta dacă nu apar situații mai delicate, sau chiar de criză, care impun o oarecare mobilizare interioară. Revenind la subiect, care ar fi tema următoarelor transmisii?
Oryen: Veți lucra pentru manifestarea sinelui vostru înalt și pentru manifestarea sinelui înalt al țării voastre! Așadar, nu vor fi subiecte noi! Vă recomand ca la prima transmisie să lucrați cu voi iar la cea de-a doua cu România.
Remer Ra: Simt că se vor întâmpla multe lucruri în următoarele zece luni! Ce poți să-mi spui despre asta?
Oryen: Viitorul nu este ceva ”scris” dinainte și respectat întocmai! Viitorul este rezultanta gândurilor, cuvintelor, și mai ales a faptelor voastre din prezent! Puteți schimba viitorul chiar acum! Alegeți sau vor alege alții pentru voi! Dacă nu veți face nimic... da, se vor întâmpla multe în următoare zece luni! Atât în țara voastră cât și în lume!
Remer Ra: Deci vom trăi vremuri interesante!
Oryen: Ați ales să experimentați vremuri interesante!
Remer Ra: La revedere, prieten drag!
Oryen: La revedere, dragilor!

*******
Notă!
Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme de sănătate, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.

Sinele (egregorul) înalt al țării implică acea Românie de care suntem mândri, în care am vrea să renaștem de mii de ori. Este vorba de ”țara grădină”, acea grădină a Maicii Domnului, acel picior de rai din cultura noastră, în care sufletul crește și se dezvoltă armonios în timpul întrupării. Este acea Românie cu oameni minunați, armonioși, frumoși la chip și la suflet, care își zâmbesc și se ajută între ei, care se simt chiar onorați de faptul că s-au născut aici. Este acea Românie care are conducători onești, capabili, harnici, care au în vedere misiunea grea pe care și-au asumat-o (și au jurat cu mâna pe Biblie), anume pentru ”propășirea spirituală și materială a țării”.
Sinele înalt al României presupune o Românie curată din toate punctele de vedere, unde oamenii sunt respectați indiferent de etichetă, avere, poziție socială.

Zilele de transmisii: 17, 20, 24, 27 (noiembrie) și 1, 4, 8, 11 (decembrie).
Orele: 20:20 – 20:40 (pentru sinele înalt personal) și 22:10 – 22:30 (pentru sinele înalt al României).


83 de comentarii:

  1. Mulțumim Oryen ! Mulțumim Remer Ra ! Fiți binecuvântați !
    Hmmm ! trebuie mult discernământ ca să-ți folosești energia furiei...
    Și DA - potrivit moment pentru accesarea și manifestarea Sinelui înalt. Doamne ajută !
    p.s. La transmisiile trecute, atunci când am lucrat pentru manifestarea Sinelui înalt, făceam echilibrarea pe chakre și culisam sfera. Acum facem la fel, sau e alt protocol ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Echilibrarea pe chakre este binevenita! Culisarea sferei este importanta pentru armonizarea inima-minte!

      Ștergere
    2. Ziua bună, oameni dragi!
      Mulțumesc pentru acest mesaj care a sosit ca o mângâiere!
      Pentru echilibrarea chakrelor, am primit o tehnică frumoasă și foarte puternică și acum simt ca v-o pot împărtăși.

      Se folosesc câte 7 lumânări pentru fiecare chakra în parte.
      Se aprinde câte o lumânare pe zi timp de 7 zile, pentru fiecare chakra în parte:

      7 lumânări / 7 zile - chakra 1 (Muladhara)
      7 lumânări / 7 zile - chakra 2 ( Swadhisthana)
      și așa mai departe...

      Se pot folosi lumânări colorate, respectiv:

      Roșu- Muladhara - centrul energetic 1
      Portocaliu - Svadhisthana - centrul energetic 2
      Galben - Manipura - centrul energetic 3
      Verde - Anahata - centrul energetic 4
      Albastru - Vishuddha - centrul energetic 5
      Indigo - Ajna - centrul energetic 6
      Violet - Sahashrara - centrul energetic 7
      Sau albe

      Lumânările sa fie subțiri astfel încât, arderea unei lumânări sa nu dureze mai mult de o zi.

      Atunci când o lumânare este aprinsă, este important ca ea să ardă până se consumă complet. Dacă în timpul arderii se întâmplă ca ea să se stingă, acea lumânare se aruncă și se folosește una nouă (este vorba de o curgere a energiei care odată întreruptă, se ia de la capăt, în cazul acesta, o nouă lumânare)

      Formula de consacrare a lumânărilor am primit-o astfel:

      "Dăruiesc aprinderea acestei lumânări și arderea acesteia pentru cel dintâi centru energetic al corpului meu Muladhara (aici rostiți cu credința și dragostea Sufletului, cui simțiți să dăruiți: Lui Dumnezeu, Îngerilor, Protectorilor, Ghizilor... Lăsați Sufletul să vorbească!) și accept prin lumina acesteia deschiderea, vindecarea și armonizarea primului centru energetic al corpului meu, Muladhara.
      Se aprinde lumânarea cu un chibrit, rostindu-se
      "Și așa este!"
      Fiecare centru energetic are nevoie de aceste 7 zile pentru deschidere, vindecare și armonizare(în unele cazuri mai mult și atunci procesul se reia).
      Ca o completare:
      Iubiți Lumânările înainte de-a le aprinde. Încărcați-le cu ce aveți mai frumos.
      Nu faceți această tehnică pentru toate chakrele în același timp, fiindcă energiile sunt foarte puternice.

      Numai bine tuturor!!

      Ștergere
  2. De ce ne "paraseste " Oryen pentru o perioada asa lunga de timp?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da este vremea sa apara oameni noi, sa se formeze noi grupuri. Acum mai mult ca oricand vor avea sustinerea oamenilor.
    E interesant cu toate au inceput in jurul lui 1.11.2015 si s-au sfarsit aproximativ in 11.11.2015. Ca si cand o poata magica s-ar fi deschis. Sper sa pasim cu demnitate si curaj prin ea si sa materializam cele mai minunate vise in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe curand Oryen!
    Pe curand Remer-Ra!
    Multumesc!
    M

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie pentru cei care vor "sa se joace" cu "energia furiei"! Cine vrea acest lucru, atunci "sa se joace frumos"(in zicerea unor semeni de-ai nostri), sa-si asume si sper ca s-a inteles faptul ca Cunoasterea amplifica rezultatele actiunilor noastre. Io cred ca "nimic nu-i intamplator", totu-i proniator". Scria, mai demult, dragul nostru RemerRa, asa:
    " Pentru a intelege si a lucra cu structura planurilor cauzale (inferioare) este nevoie de echilibru, detasare, experienta si mai ales responsabilitate".
    Asadar, dragilor, Intelepciunea sa primeze, mai cu seama ca, asa cum in societate exista Legi, exista asa-numitele "Legi ale Universului", iar una dintre acestea se refera la faptul ca " ceea ce semeni, aceea culegi", ceea ce trimiti(transmiti) se intoarce inapoi la tine si a urmasilor, urmasilor tai si a "neamului". Chiar daca suntem "una", totusi, sa nu uitam ca suntem"unici", nu suntem robotei si nici "clone".
    Sa ne reamintim ca intentiile, gandurile, cuvintele, actiunile(faptele) si sentimentele noastre sunt o "forma" de energie care se deplaseaza catre "subiectul vizat". Energia este universala, neutra si in echilibru si "rezultatele" sunt ca urmare a modului nostru de a o " folosi" o moduleaza in "forma" (pozitiva sau negativa), in armonie sau dizarmonie cu "tinta" ei, ducand la creatie sau la distrugere. Totul este intr-o continua transformare si orice "manifestare" (creatoare sau distructiva) se reflecta in corpul si in viata noastra, creand sau distrugand. Asa cum spune cine a scris la comentariul din 12. nov. 23:14, sa nu uitati de "discernamant" si, mai cu seama de "responsabilitate", de asumare.

    Toate cele bune,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara Remer,

    Cand ai ceva timp, poti explica putin mai detaliat despre urmatorul citat:
    "Între furie și revoltă, pe de-o parte, și dezamăgire și resemnare, pe de altă parte, ar fi indicat să alegeți furia și revolta. Asta nu înseamnă că este cea mai bună alegere dar cum cei mai mulți dintre voi încă vă bălăciți în spațiul de conștiență 3D, furia și revolta pot alimenta anumite forțe de schimbare. Este important să nu vă lăsați doborâți, să nu vă complaceți într-o stare care nu rezonează cu sufletul vostru!Furia ascunde o forță care poate fi folosită într-un mod pozitiv, în sensul de a dinamiza lucrurile! Observați-o, însă nu trebuie să o lăsați să se manifeste haotic!"

    Eu stiu din experienta ca, atunci cand iti observi furia ( dar atunci cand o observi cu adevarat, adica atunci cand nu se lipeste nici un pic din ea pe "penele" tale ) ea, in mod implicit, nu se mai poate manifesta haotic. E la vedere. De fapt, nici nu mai e furie, ci o energie clara pe care o folosesti ca sa exprimi ce ai in tine in deplin respect pentru cel pe care te-ai infuriat initial ( respect care contine si un grad de smerenie fata de el/ea ). Cand celalalt are un pic de deschidere, aceasta energie chiar ii face bine. Cand nu, asta este, tu nu suferi absolut nimic, nici macar o bataie de inima mai accelerata. Asta stiu pentru ca am trait-o. Nu o data.

    Numai ca am vazut ca foarte putini oameni pot face asa ceva, deocamdata. Eu pot vedea sau simti daca se lipeste "furia" de penele cuiva. Putini oameni au "grasime pe pene" contra furiei. Restul se "uda" cu ea, mai mult sau mai putin.

    Asa ca acel indemn mi se pare deplasat pentru romanul care nu lucra zilnic cu straturile sale de ego. Plus ca nu are nimic hristic in el. Din cauza ca, daca ai ajuns sa te "uzi" cu furia, nu mai ai smerenie. Deloc. Cele doua nu pot convietui. Si pe asta am trait-o. Nu o data.

    Cred ca termenul "furie" se refera la un defazaj interior intre ce vezi si ce stii ca ar trebui sa fie, conflict care, da, genereaza un tip de energie. Asta inca nu e furie. Devine furie daca "ce stii ca ar trebui sa fie" se mareste si ocupa tot ecranul constiintei, iar "ce vezi" trebuie eradicat ca sa poti scapa de defazajul acela. Chestia cu maritul si cu eradicarea o face mintea, daca nu esti atent si o lasi sa-ti "fure" energia generata de defazaj.

    Ori, daca nu lucri zilnic cu straturile egoului, "furtul" e garantat. Am trait si vazut asta de mii de ori. Si daca lucri, te fura, dar mai ai sanse sa eviti cate ceva, dar daca nu lucri ...

    Parerea mea ( pur personala si fara pretentie de adevar absolut ) e ca pentru oamenii care nu lucra zilnic cu egoul, intre cele doua variante prezentate ( care mi se par ca doi dracusori, si sa fii pus sa alegi intre doi dracusori ... e cam degeaba, tot prost iese ) e mai indicat sa aleaga cea de-a treia - cerul - adica smerenia. Nici furia, nici dezamagirea. Cel putin Iisus Hristos asa m-a invatat.

    Si pentru cei care lucra, tot smerenia e la baza, dar ei, lucrand, isi dau cu smerenie pe "pene" si nu se mai lipeste asa usor furia ( sau dezamagirea ) de ei.

    Eu nu am scris ca sa critic ceva, doar sa subliniez niste nuante, despre care nu sustin ca-s absolute ( dar la care eu personal tin mult in practica mea ). De asta te rog, draga Remer, sa completezi tu cum vrei. Si te mai rog sa ai o seara frumoasa ... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Discernământ, responsabilitate, asumare, datorii sper că nu va mirați că unii fug de voi, poi nu sunteți deloc "fun", știți ce, sunt sătul de atâtea obligații, mă duc să arunc niște petarde în buda fetelor ;)
    dacă iei bucuria de a trăi din trai, atunci degeaba trăiești, chiar dacă respecți toate normele, nu ești mai mult decât un bolovan care dictează vrabiei cum să-și ducă viața.
    Legile universului n-au nevoie să le porți grija, ele se împlinesc indiferent de vrerea/dorința/planurile ta/tale, singurele legi care au nevoie de "organe de ordine" pentru a fi urmate sunt legi create de om, aceste există și în cartea legilor universale... la capitolul "bullshit"
    PS: Pt Oryen... da che duci mă?... noa călătorie sprâncenătă și să te-npiedeci să dai în nas... numa di ceă che duci.
    Si-am pus si ps numa să văd câți se siktirează de la o asemenea ofensă ne-mai-auzită, camioanie! Chit că aceeași indivizi s-ar haladi pe youtube să vadă videoclipul respectiv. Șî cine n-ar vre sa vadă extraterestru cu curu-n sus pe niște efecte sonore și muzică corespunzătoare :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt momente care sunt parca suspendate in spatiu timp de cand cu atentatele din Paris. Ceva imi spune sa fac o imagine de ansamblu si sa gasesc legatura cu drama de la noi, din Colectiv...insa nu vreau...e un scenariu care nu vreau sa fie real...si neincrederea si suspiciunea asta, dificultatea de a intelege si vedea adevarul in tot hatisul asta e frustrant...

    RăspundețiȘtergere
  9. salut!
    doresc sa fac o dedicatie muzicala tuturor celor de pe blog,
    tuturor celor care au nevoie de o mica motivatie.
    http://www.trilulilu.ro/randi-visator-official-video-2015-by-famous-produc#ref=cauta
    pentru toti cei VISATORI !

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ,
    Va rog frumos ,imi puteti da detalii despre cum se face exact echilibrarea pe chakre ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Metoda cea mai simpla este de a-ti focaliza atentia asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Vizualizezi un mic soare rosu stralucind puternic in chakra 1 timp de circa 1 minut. Apoi vizualizezi un mic soare portocaliu stralucind puternic in chakra 2 timp de 1 minut. Continui pana la chakra Sahasrara (7).

      Ștergere
    2. Caută și folosește metoda care ți se potrivește!
      Fiecare chakra are corespondent care poate fi înțeles de orișicine. De exemplu un atribut al chakrei muladhara e împământarea. Dacă-ți faci probleme de unde-o să locuiești, ce-o să mănânci... astea sunt deranjamente ale acestei chakre. Pentru câteva momente(cât meditezi) închipuieți că totul sa rezolvat, și locuința și păpica... dacă reușești să-ți faci sa dispară grijile zilei de mâine se zice că ți-ai echilibrat (unul dintre atribute) chakra muladhara.(se poate și energiza chakra dar asta e altă poveste pentru că energizarea e mai periculoasă fiind un dezechilibru asumat, cu scop).
      Nici macar nu trebuie să-ți închipui o zonă anumea trupului ci să-ți focalizaezi atenția pe simțirea care face ca să dispară grijile respective, dar e bine s-o faci(proiecție) tocmai pentru a nu pierde contactul cu realitatea/trupul (împământare!!!)...
      Echilibrarea "chakrelor" înseamnă eliberarea de grijile si frământările personale pe un anumit domeniu.
      Unii o fac prin tehnici orientale cu chakre, kundalini și meditații, alții prin rugăciuni (rugăciunea de multe ori e pt energizare, dar sunt rug. și pentru echilibrare), alții se-mbată ca să-și dea drumul la limbă și să se elibereze gărgăunul cel frământă ;)
      Echilibrarea e un fel de a reveni la normal(la liniște interioară), acolo unde grija, gândurile nu mai intervin în mintea ta scormonindu-te.
      Energizarea înseamnă să treci dincolo de liniște, în euforie, extaz și e f periculoasă pentru că are aceleași efecte "de mișcare"(nepolarizată necontrolabilă) asemenea dezechilibrelor "negative".
      Cele zise sunt tocmai pentru a exprima părerea mea, "secretele" divinității nu sunt/n-au fost ascunse vestului, și aici au fost explorate, dintr-o altă perspectivă...

      Simțirea e adevăratul tău cuvânt, nu zgomotul ce-l scoți pe gură! Lucră cu simțirea ta, cu ce simți tu(!) nu trupul tău și frământările acestuia.

      Ștergere
  11. remember
    „Remer Ra: Aș vrea să vorbim despre zona noastră geografică, despre pleiadienii întrupați aici. Prima mea întrebare este: cum știe cineva dacă este pleiadian sau nu? Știu că aici s-au întrupat și alte suflete extraterestre, dar acestea au venit pentru echilibrare sau pentru a învăța mai rapid anumite lecții de viață. Care ar fi semnele pleiadienilor?
    Oryen: Sunt câteva caracteristici care îi diferențiază de ceilalți extratereștrii și pământeni:
    Senzația foarte puternică de neapartenență la această lume. Stelele, alte planete, spațiul extraterestru reprezintă o atracție formidabilă pentru aceste entități.
    Nevoia de singurătate, de izolare față de ceilalți. Aceasta este o formă de protecție; simt că trebuie să se protejeze față de un mediu vibrațional ostil.
    Trăiesc cu speranța că viața lor este un vis urât și se așteaptă să fie cumva treziți.
    Sentimentul că și-au pierdut familia, prietenii, locurile dragi. Adesea, pleiadienii au vise în care se văd în alte familii, în alte grupuri, alți prieteni, alte locuri.
    Sentimentul că și-au pierdut anumite capacități deosebite sau senzația că și-au pierdut “bagajele” cu care au venit pe Terra.
    Nevoia de a fi în natură, de a privi stelele noaptea și cerul albastru în timpul zilei. Toate acestea reprezintă o formă de hrană subtilă.
    Încă din copilărie trăiesc cu sentimentul acut că au ceva de făcut, că au de îndeplinit o misiune în aceste locuri. Sentimentul că sunt speciali nu este o formă de egoism ci este vorba de responsabilitate.
    Nu simt niciun fel de apartenență la vreo formă de credință sau religie, partid politic sau altă organizație.
    Prezintă a aversiune puternică față de nedreptate, minciună, manipulare de orice fel, inegalitate socială.
    Au capacități subtile mai dezvoltate precum empatie, intuiție, recepție, emisie, înțelegerea fenomenelor.
    Au corpul energetic mai dezvoltat decât al celorlalți oameni astfel că starea lor de spirit poate influența, pozitiv sau negativ, grupul terestru din care fac parte.
    Au o mare capacitate de creație. Dacă nu reușesc să o manifeste în exterior, se retrag în lumi imaginare. Aceasta reprezintă o irosire a potențialului lor creator.
    În perioada adultă pot experimenta 2-3 episoade de depresie existențială pe an. Acest lucru se întâmplă dacă nu își găsesc locul și rolul pe această planetă.
    Au o nevoie constantă de evoluție spirituală precum și o foame teribilă de informații cu caracter spiritual. Sunt atrași de tot ce înseamnă frumos, armonie, progres, diversitate, artă, știință.
    Au un puternic sentiment că ceva urmează să se întâmple pe această planetă, că evenimente de o importanță istorică vor avea loc în perioada următoare.” Portalul pleiadian - conexiunea carpatică 2 (11 dec 2013)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ma regasesc in aceasta descriere, dar nu stiu ce sa zic.Imi aduc aminte de cand eram copil, ca desi imi iubeam parintii, uneori simteam ca si cum ei nu erau chiar parintii mei(de exemplu ma gandram:oare de ce ma duce mama asta cu ea peste tot).Foloseam foarte des in mintea mea aceasta exprimare"mama asta"ca si cum nu ar fi fost mama mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. AZI si Zi de Zi Rugaciunea lui Solomon catre Dumnezeu pentru REdobandirea intelepciunii, care este de folos pentru fiecare OM
    Eu azi cred ca, prin GRATIE DIVINA se fac drepte cararile celor de pe pamant si oamenii invata ceea ce este placut inaintea Lui, si prin intelepciune cunosc MÂNTUIREA si acceseaza DESĂVÂRȘIREA.
    l. "Dumnezeule al parintilor si Doamne al milei, Cel care ai facut toate cu cuvantul Tau,
    2. Si cu intelepciunea Ta ai randuit pe om ca sa stapaneasca peste zidirile cele facute de Tine,
    3. Si sa carmuiasca lumea cu cuviinta si cu dreptate si cu suflet drept sa faca judecata,
    4. Da-mi mie intelepciunea care sta aproape de scaunul Tau si evita sa ma lepezi dintre slujitorii Tai.
    5. Caci robul Tau sunt eu si fiul roabei Tale, om slab si cu viata scurta si putin destoinic sa inteleg judecata si legile.
    6. Caci, chiar cand ar fi cineva desavarsit intre fiii oamenilor, de-i va lipsi intelepciunea cea de la Tine, ca nimica toata se va socoti.
    7. Tu m-ai ales pe mine mai dinainte ca sa stapanesc poporul Tau si sa judec pe fiii si pe fiicele Tale.
    8. Tu mi-ai poruncit sa zidesc templul in muntele Tau cel sfant si un jertfelnic in cetatea in care locuiesti, dupa chipul cortului celui sfant, pe care l-ai pregatit dintru inceput.
    9. Cu Tine este intelepciunea care stie faptele Tale si care era de fata cand ai facut lumea si care stie ce este placut inaintea ochilor Tai si ce este drept, potrivit poruncilor Tale.
    10. Trimite aceasta intelepciune, din sfintele Tale ceruri, de langa tronul slavei Tale, ca sa ma ajute in ostenelile mele si ca sa cunosc ce este bineplacut inaintea Ta,
    11. Fiindca intelepciunea toate le stie si le intelege si ma va povatui intelepteste in lucrarile mele si prin slava sa ma va pazi.
    12. Si astfel, faptele mele Iti vor fi placute si voi evita sa judec poporul Tau si voi fi vrednic de tronul tatalui meu.
    13. Cu adevarat, ce om poate sa cunoasca sfatul lui Dumnezeu sau cine poate sa patrunda vointa lui Dumnezeu?
    14. Gandurile muritorilor sunt sovaielnice si cugetarile noastre sunt cu greseala.
    15. Caci trupul cel putrezitor ingreuiaza sufletul si locuinta cea pamanteasca impovareaza mintea cea plina de grija.
    16. Cu greu ne dam seama despre cele ce sunt pe pamant si cu osteneala gasim cele ce sunt chiar in mana noastra; atunci, cine a putut sa patrunda cele ce sunt in ceruri?
    17. Cine a cunoscut vointa Ta, daca Tu nu i-ai dat intelepciune si daca nu i-ai trimis de sus Duhul Tau cel Sfant? "
    Astfel, se fac drepte cararile celor de pe pamant si oamenii invata ceea ce este placut inaintea Ta, si prin intelepciune cunosc MÂNTUIREA. Amin. Amin. Amin

    RăspundețiȘtergere
  14. Un gând: Dacă islamiștii din Paris sunt foștii cavaleri templieri? Vineri 13? Nu cred...pleacă de aici gândule.
    Alt gând: Conștiința noastră colectivă fluctuantă nu ne-a putut apăra de atacul asupra Colectiv-ului și ... instaurarea/aruncarea unei noi plase asupra noastră. Prin manipularea furiei...dar poate și a generării ei...Ptiu, pleacă de aici gândule.
    Încă un gând: Nu vor reuși...în final, dar vor avea victorii de etapă pe care noi le vom facilita să se manifeste prin ritualuri. Da...din cauza neimplicării. Hmm, astea chiar le putem împiedica...
    Și cum putem să-i iubim pe cei de lângă noi când noi nu ne iubim?!

    RăspundețiȘtergere
  15. „Noi tragem acum linia noastră în nisip


    Mesaj de la Saint Germain
    20 Noiembrie – 11 Decembrie 2015

    Prea iubiți Oameni ai Lumii

    Sunt multe schimbări care au loc în acest moment. Deși poate părea că lumea este doar la un pas de a fi preluată de haos și de forțele sale, să știți că lucrurile nu sunt așa cum par, pentru că la orizont se arată un nou răsărit. Vă cerem să nu vă clătinați în susținerea propriei voastre Lumini și în invocarea Luminii pentru lumea în care trăiți și pentru toți locuitorii ei. După cum știți, noi lucrăm alături de voi pe căi energetice și astfel, împreună, luăm poziție și tragem o linie în nisip.

    În timp ce vă rugați și invocați, vedeți Pământul scăldat în Lumina Violet, Lumina Violet a transmutării. Mențineți această viziune cât de mult puteți de fiecare dată când faceți acest lucru. Legiunile Luminii care lucrează cu mine au pătruns deja în atmosfera Pământului cu această energie și va fi de un imens ajutor dacă fiecare dintre voi poate ancora această Lumină în miezul cristalin al Pământului în timpul vizualizărilor voastre, pentru ca Lumina Violet să înceapă să lucreze din interiorul Pământului și să-și radieze Lumina în cercuri concentrice din ce în ce mai mari până când acestea ating suprafața planetei voastre și pătrund în atmosferă.

    Eu, Saint Germain, voi trimite Lumina Violet și voi învălui întreaga planetă în ea la orele voastre de vârf după fusul vostru orar, după cum urmează 6:00 a.m.; 9:00 a.m.; 12:00 amiaza; 3:00 p.m.; 6:00 p.m.; 9:00 p.m. și 12:00 noaptea în fiecare zi în următoarele trei săptămâni. Alegeți ca o dată sau de mai multe ori să vă alăturați mie și Legiunilor Luminii care sunt în serviciul acestei cauze. Tărâmul Maeștrilor Ascensionați mi s-a alăturat în acest efort astfel încât avem întreaga Echipă a Cerului lucrând să transmute haosul care și-a arătat chipul în lumea voastră.

    Vă rog să vă alăturați nouă ca și lucrători la sol pe Pământ ridicându-vă pentru Pământ și toți locuitorii lui. Împreună, vom elimina energiile care împiedică Pământul și omenirea să-și ia locul de drept în Univers. La finalul vizualizării voastre, indiferent când vă alăturați nouă, chemați Lumina, Iubirea și energia Mamei Divine să intre in inima fiecărei persoane de pe planetă și să aprindă scânteia divină din ei.

    Vă sunt recunoscător pentru atenția voastră în această chestiune. Mulțumesc!

    Eu Sunt Saint Germain.”

    Marlene Swetlishoff/ Tsu-tana (Soo-tam-ah) Păstrătoare a Simfoniilor Grației

    SURSA ARTICOL
    http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.de/2015/11/noi-tragem-acum-linia-noastra-in-nisip.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Slavă Ție, Dumnezeule, pentru toate, în veci ! Amin !
    https://www.youtube.com/watch?v=hhZSzemWQyw
    Vă iubesc !
    Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
  17. Voi ce parere aveti despre acest articol, din ziarul Ziua?
    http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/cel-mai-tare-articol-scris-vreodata-sa-intelegem-exact-in-ce-lume-traim-isis-si-apocalipsa-video-346375

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aș zice că, mai bine să ne îndreptăm Atenția asupra naturii ... Aveți vreo floare de apartament ? Uitați-vă cum crește (e o adevărată meditație)...

      Ștergere
  18. Am gasit niste fotografii foarte interesante surprinse in Pestera Pluto din Muntii Shasta din California, USA.
    Imediat mi-a venit in minte daca nu cumva si la noi se gasesc asemenea locuri pline de entitati de lumina si daca da unde anume. Zonele cu energie ridicata sunt populate neaparat de astfel de entitati? Ce este indicat atunci cand ajungem in astfel de locuri?
    Astfel de entitati de lumina se pot expanda ajungand mari ca oamenii?
    Lista de intrebari este foarte lunga de vreme ce nu stiu mare lucru, in afara de ce pot imagina, despre fenomenul asta si despre eventualele fiinte de lumina ce il produc.

    http://www.vortexmaps.com/plutos-cave-shasta.php

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. La noi am surprins asa ceva la pestera Scarisoara. Mai putine sfere am gasit in pestera Ialomicioara si la Sinca Veche. Nu le vezi cu ochiul liber, ci apar doar in fotografii. Si nu intotdeauna. Am vazut fotografii facute la Scarisoara si nu prezentau nici o sfera.

      Ștergere
  19. O fapta buna

    http://www.angel.org.ro/mod_ajuta_acum-8-1-ro-CASA-pentru-8-COPII

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi si minunati ani Romania mea draga!
    Te iubesc fetita frumoasa!
    La multi ani meleaguri de vis, la multi ani tuturor celor ce te locuiesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna dimineata Dan,

    Voiam doar sa te salut ... :)
    Mai voiam sa-ti spun ca am recitit primele articole de pe blog si a fost o lectura foarte interesanta ... in lumina celor ce s-au intamplat anul acesta. M-a ajutat la constientizarea vectorilor dinamici ai schimbarii ( cam ca un jurnal ). Si presupun ca 2016 va fi si mai interesant ...

    Si mai voiam sa te intreb daca "micul ghid de evolutie" face cumva pasi spre existenta ... :)

    Numai bine,
    DD

    RăspundețiȘtergere
  22. Că tot lucrăm pentru manifestarea Sinelui înalt ...
    https://www.youtube.com/watch?v=2V1evvV2nOA

    „țara nu-i doar o bucată
    de pământ
    țara-i un ogor
    plin de viață
    semințele se culcă
    lângă inima mamei lor
    ridicând capul la cer
    a floare
    cuibărindu-se adânc
    în sufletul pământului
    să-și tragă sevă
    alocuri
    se naște pădurea
    casă pentru spiritele ei
    alocuri
    lanuri de grâne
    alocuri
    țâșnesc izvoare
    coborâtoare din cer
    alocuri grădini cu flori
    raiul albinelor
    alocuri
    pajiști cu iarbă grasă
    direct din care izvorăște laptele
    alocuri
    iazuri
    patria peștilor jucăuși
    alocuri
    ...
    și peste toate e el
    îngerul îmbrăcat în trup
    el este stăpânul
    el maestrul
    și peste el veghează doar cerul
    ...
    aceasta-i o țară
    o țară nu-i doar o bucată
    de pământ
    ea e o ființă vie
    ...
    are și inimă
    și suflet are
    ...
    o țară-i toate inimile la un loc
    toate sufletele la un loc
    toate pietrele
    toți copacii
    toate izvoarele
    toate animalele
    toți oamenii
    tot
    toți și toate
    o țară e un organism viu
    ca tine
    ca mine
    și ca tot ce este
    ...
    iar ziua tării este în fiecare zi
    ea renaște în fiecare zi
    ...
    la mulți ani
    în fiecare zi
    la mulți ani
    țara mea
    la mulți ani
    maica mea
    la mulți ani
    făptură a Lui
    Dumnezeu
    să te binecuvânteze”
    (*L*)

    RăspundețiȘtergere
  23. Prieteni, asa cum am mai reamintit si mai demult (si) p-aci, tuturor acestor practici de trecere de la o stare initiatica la alta, dragul nostru, Ovidiu, exilatul din Pontul Euxin, folosind un termen elenistic, le-a zis " METAMORFOSIS", adica : "Transformari", "Transfigurari", "Transsubstantieri".

    Sa fiti fericiti si un calduros La Multi Ani!

    https://www.youtube.com/watch?v=veokJxwFHm4
    https://www.youtube.com/watch?v=6MajsSgDCBo

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  24. Se cade să binecuvântăm această zi și din cauza faptului că azi prăznuim plecarea „acasă” a unui Spirit înalt, așa cum a fost Sfântul Ierarh Nicolae.
    Tot cu acest prilej urez tuturor celor care-i poartă numele (și prin el toată încărcătura simbolică), „LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI”!

    RăspundețiȘtergere
  25. DACA ATI DRAGUTII DE VOI CA SFANTUL NICOLAE SE PRAZNUIESTE IN CERURI DEABIA IN 19 DECEMBRIE,FIINDCA ACOLO SE TIN SARBATORILE DUPA RANDUIALA VECHE,CITITI CUVANTUL LUI DUMNEZEU PE NOUL IERUSALIM.RO.SI VETI AVEA MULTE RASPUNSURI.MULTUMESC FRUMOS,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu contează când aduci cinstire cuiva, mai ales dacă acela a fost (sau este) un Spirit înalt. Și nu cred că în Ceruri..., data contează - ÎN CER E VEȘNIC SĂRBĂTOARE. Important este, să ne manifestăm RECUNOȘTINȚA.

      Ștergere
  26. Astăzi este (încă) praznicul Sfântului Prooroc Daniel.
    Pentru cei care nu-i cunosc faptele, pot cerceta la link-ul de mai jos :
    http://www.crestinortodox.ro/…/sfantul-proroc-daniil-cei-tr…
    Numele Daniel are o încărcătură aparte.
    LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI, tuturor ce poartă prin numele lor sămânța „tribului lui Dan” !

    RăspundețiȘtergere
  27. Craciun Fericit in Lumina Inceputurilor!
    Cu Sanatate, Bucurii, Belsug in case si Lumina in Inimi!
    La Multi Ani tuturor!
    M

    RăspundețiȘtergere
  28. Craciun Fericit Dane, tie si tuturor celor ce cu inspiratie se dezvaluie sau vin spre dezvaluiri in aest blog!

    Craciun Binecuvntat "Anonim" care te simt frate si ne zambesti din bunatatea ta...

    Craciun Fericit Lucia, sa ne mai spui din multele ce sunt de spus...

    Craciun Fericit necunoscuti nestiuti, cautatori de limpezire, iubire...

    https://youtu.be/hckcxsevziw?list=PLp5nVXEKsCMFKqZleKMck9XZ7KXSy4lrS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „ s-a așezat o pace ... ,
      că gândurile par a fi încremenit .
      aș !
      toate , făceau baie
      în Lumină .
      Hristos
      se naște
      atunci când inima-i pregătită
      să-L primească .
      Și inimile bat
      Acum
      la unison .
      Mare Lumină peste pământ ! ”
      (*L*)

      Mulțumim pentru urări !
      Fie ca Lumina să ne îmbăieze cu totul !
      Crăciunul cu bucurie !

      Ștergere
    2. Da. Multumesc!

      Craciun fericit!

      https://www.youtube.com/watch?v=I8Q6bTKrrSM

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  29. Sarbatori fericite, tuturor, si sa fiti sanatosi si bucurosi!

    https://www.youtube.com/watch?v=Z8UCTPZ8jDg

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  30. Craciun fericit si linistit tuturor!
    Sarbatori binecuvantate!

    Maru.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mulțumim pentru urări ! Mă bucur să vă revăd „acasă” !
    Harul Sfânt al Lui Dumnezeu peste noi toți !
    Binecuvântată gazdă, te iubim !

    „vouă
    bobi de rouă!”
    (*L*)
    https://www.youtube.com/watch?v=PrLoWt2tfqg

    RăspundețiȘtergere
  32. Servus!

    Readuc intru reamintire concluzia cercetatoarei M. Gimbutes de la Institutul de Arheologie al Universitatii California(" Civilizatie si cultura". Vestigii preistorice in sud-estul european". Ed. Meridiane, Buc. 1989 ): " Romania (de azi) este vatra a ceea ce am numit-o VECHEA EUROPA, o entitate culturala cuprinzand mii de ani(i.e.n., conform dovezilor de necontestat existente de multa vreme, desi piedicile in a se recunoaste pe plan intern si internationalau fost si sunt din ce in ce mai "dure", chiar si in plan "subtil"...), axata pe o socieetate matriarhala, teocratica, pasnica, iubitoare si creatoare de arta, care a precedat societatile indo-europenizate patriarhale de luptatori( din epocile care-au urmat) si ca civilizatia straveche din Romania precede cu cateva milenii celei sumeriene. Asa vom intelege de ce in DACIA s-au dezvoltat: Filozofia, Etica, Fizica, Matematica, Logica, Botanica, Stiintele practice, Medicina, Legile Naturii, Biologia, Astronomia, Astrologia, s-au transcris legi scrise de Hermes Trismegistus, care se pastreaza pana astazi sub numele de BELAGINES".
    Am scris (si) acestea pentru ca: " Uitarea ucide-n nemiloasele-i gheare/ Mii de ani de NEUITARE!!!"(intr-o zicere...)

    https://www.youtube.com/watch?v=N-yfdnzCg-w

    Doamne ajuta!
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna Dan,

    Sa ai sanatate in 2016 si sa se implineasca tot binele din tine!

    Cand ai ceva timp, imi poti spune pe scurt cum vezi tu semnificatia spirituala a periheliului planetei noastre ( care, in 2016, e in 3 ian la 1 dimineata ) ?

    Eu stiu doar ca semnifica apropierea maxima de energiile solare, dar la nivel interior. Este o perioada de "insamantare" a vietii personale. Contrastul dintre ce am facut pana acum ( ce corespunde simbolic grajdului saracacios din Bethleem sau naturii exterioare aparent inactive, invinse de iarna ) si potentialitatea sinelui interior stralucitor, solar ( ce corespunde simbolic pruncului sau sperantei de renastere a naturii ) creeaza o diferenta de potential interior. Ea ne da "degetele" cu care putem "insamanta" noile intentii pentru urmatorul an. Exista chiar o practica ( in antroposofie ) de a medita la anumite subiecte in fiecare seara din 25 dec pana in 6 ian., fiecare seara proiectandu-se holografic in fiecare din cele 12 luni ce urmeaza...e un anumit tip de ciclicitate.


    Numai bine,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru urare! Iti doresc un an nou plin de lumina!

      Nu pot spune mai multe lucruri despre semnificatia spirituala a periheliului decat ai spus tu. Nu uita ca astrele predispun, insa omul dispune.

      Ștergere
  34. La Multi Ani, tuturor ! Fie ca Anul Nou sa aduca, tuturor, impliniri pe calea frumoasa aleasa de suflet, calea Iubirii, Intelepciunii si Adevarului !

    https://www.youtube.com/watch?v=uqgFcklcpPs

    https://www.youtube.com/watch?v=Zy35IQjjAeI

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  35. Pentru 2016 vă urez să realizați împlinirea prin Sinele înalt !
    La mulți ani în Lumină !

    RăspundețiȘtergere
  36. La mulți ani, Daniel !
    https://www.youtube.com/watch?v=ZbWa5BjmvrI

    RăspundețiȘtergere
  37. Aho,aho,copii si frati,
    Stati putin,nu mai manati,
    Langa mine v-adunati
    Si cuvantu'mi-ascultati!
    N-aveti nimic contra, sper,
    Ca sa mergem la Remer!
    Am vazut ca e Lumina
    Si-nauntru ,lume buna!
    Am vazut ca vin pe-aici,
    Pamanteni cu..."licurici"!
    Sa-i uram cum se cuvine ,
    Pentru Anul care vine!
    Sa ramana in Lumina
    Si ce vede sa ne spuna!
    Anu'-ntreg l-am urmarit,
    Sa vorbesc n-am prea-ndraznit!
    Si la toti ce-ati fost pe-aici,
    De sunteti mari sau sunteti mici,
    Va multumesc,neaparat,
    Fiindca multe-am invatat!
    Acu'-ndraznesc a va ruga,
    S-ascultati simtirea mea!

    Trageti brazda,mai, fartati!
    Brazd-adanca sa arati!
    "Radacini" sa dezgropati!
    Ca sa afle lumea,toata,
    Ca ce-a fost aici,odata,
    Este timpul sa re-nvie!
    Dar eu cred ca lumea stie!
    Altfel...spuneti-mi, voi frati,
    De ce suntem noi "curtati"?
    De gresesc,mi-oti arata,
    Fiinca vreau a ma-ndrepta!
    Ia,pocniti din bici,flacai
    Si sunati din zurgalai,mai!
    Haaai,haaai!...

    Dragii mei flacai voinici,
    Dupa ce pocniti din bici,
    Adunati vreascuri uscate,
    Din padurile taiate
    Si-atatati un Foc,de graba,
    Ca o s-avem multa treaba!
    Strangeti-va-n jurul lui
    Si dati drumul dorului!
    Dorului ce-si are leac.
    Doar in spiritual de dac!
    Nu plecati de langa Foc,
    Prindeti-va de mijloc
    Si dati roata noaptea-ntreaga,
    Rau de bine sa se-aleaga!
    Mai puneti vreascuri uscate,
    Ca sa scapam de pacate!
    Cand Focu’ o-ncepe-a geme,
    Vom scapa si de blesteme!
    Iar in zorii diminetii,
    De-ti simti scanteia vietii,
    Atunci, sa stiti,dragi feciori,
    Ca suntem nemuritori,mai!
    Haaai,haaai!...

    Chiar daca va fi sa ninga,
    Focul,va rog,nu se stinga!
    Caci cand Focul va fi stins,
    Neamul nostru va fi-nvins!
    Asta... zic Doamne,fereste!
    Fiinca neamul se trezeste!
    Inca o brazda mai arati,
    Iubire sa semanati!
    Si cand s-o face de coasa,
    Sa se-ntoarca neamu'-acasa!
    Neamul nostru ratacit,
    S-a lasat ademenit!
    A lasat copii,parinti
    Si-a plecat dupa arginti!
    Cat or fi de sclipitori,
    Cand aicea zac comori?
    Cand s-o-ntoarce neamu-acasa,
    Tara ii va fi mireasa!
    Si nunta poate-o sa tie,
    De ce nu,o vesnicie!
    Mai faceti roata,un rand,
    Ca sa vad neamu' razand,mai!
    Haaai,haaai!...

    Multumesc ca m-ati primit,
    Plugusoru'-ati auzit!
    Fara sa astept ceva,
    Va dau pretuirea mea!


    LA ANU' SI...LA MULTA LUMINA!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim pentru urare
      La anul și la mai mare !

      Mi-nu-nat !!! Pe unde-ai stat ascunsă pân-acum ? Te mai așteptăm !
      La mulți ani binecuvântați !

      Ștergere
    2. Am sa iti raspund in vers:
      Aici am fost,in Univers!
      Aici am fost si voi ramane,
      Pana cand Soarele apune!
      Dar pan-atunci... mult mai este!
      Primi-vom ,oare,vreo veste?
      Multumesc pentru simtire,
      Din cat am,trimit iubire!
      Sper sa vin mai des pe-aici!
      Multumesc,dragi LICURICI!
      Multumesc celor cu care,
      Remer are comunicare!
      Cu mintea-ncerc sa va scanez,
      Cu sufletul va-mbratisez,
      Cu trupul fac o plecaciune:
      Suntem cu totii...o minune!

      Ștergere
    3. Mulțumesc, Minune !
      Te-am sa-vu-rat !

      Ștergere
  38. La multi multi ani cu sanatate si fericire!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=s0aECSRkqCU

    RăspundețiȘtergere
  39. „ Acolo unde se termină povara (împovărarea), începe Darul/Harul.” Maxi-Mele (*L*)
    Fericiți toți cei care, și-au împărtășit numele lor, cu cel al Sfântului Ioan Botezătorul.
    Tuturor purtătorilor de nume „Ioan” și a derivatelor sale, „LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI !”.
    p.s. Vă rog (în special pe sărbătoriții de astăzi), să vă faceți un Dar special, și să ascultați predica Părintelui Calistrat, despre Sfântul Ioan Botezătorul, deschizând link-ul de mai jos:
    https://www.youtube.com/watch?v=ahDF-IfYEVg

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi-e dor de voi ! Vouă nu ?
    https://www.youtube.com/watch?v=m2H_ausReQk

    RăspundețiȘtergere
  41. Servus tuturor vazutelor, cat si nevazutelor!
    Dragilor, calea frumoasa. intradevar, este calea care merge prin suflet la intuitie(unde intelepciunea este la ea acasa, in zicerea unor semeni de-ai nostri) si mai poarta denumirea de Calea Inimii (si va spun, de fapt chiar confirm, din proprie experienta). Fiind o cale simpla, natural ca lumea este abordata cu sufletul, cu inima (unde, de cele mai multe ori, se renunta la logica si legitate si este specifica zonei est-europene a lumii). Adresandu-se corpului sufletesc al sufletului, se bazeaza pe cultivarea iubirii la nivelul centrului energetic al inimii (si asta-i foarte clar, asa cum este foarte clar si ca raspunsurile adevarate doar inima ni le da- Mantuitorul Iisus Hristos asta ne-a reamintit), asiaticii spunandu-i "chakra inimii". Aceasta cale a inimii ne este caracteristica, din mosi-stramosi, cum se zice pe la noi, mai prin nord, mai pe la taranoaiasan, cum imi place mie sa spun, de multa vreme. Asa-i ca-i fain! doar sa lasam inima sa vorbeasca si sa urmam intuitia... Da, este un mod de a fi.
    Din partea mea, tuturor, o cantare faina si va invit la "hora".

    https://www.youtube.com/watch?v=E5Mu6jynJ_g

    Toate cele bune si o seara sublima, tuturor!

    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=DBhB9gRnIHE
      https://www.youtube.com/watch?v=Fww-C8QWSPw

      :-)

      Ștergere
  42. S-au mai rărit postările. Pentru cine se plicti' și are chef de citit ceva am scris o poveste încare apare Zamolxe, cel putin unul din personaje e el, nu vă spun care... de dragul vostru sper că e mai buna decât îmi închipui eu că nu prea le am cu penița, cine știe...

    https://slepacusmiticus.wordpress.com/2016/01/26/povestea-timpului-circular/

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna Remer,

    Mai demult, intr-o postare din "Portalul pleiadian", tu ai intrebat despre informatie->energie->materie si influenta reciproca spatiu-><-timp. Acolo ti s-a transmis ca spatiul este informatie condensata si ca timpul este cheia pentru a crea folosind I->E->M. Poti detalia putin cam cum este cu "cheita" asta ? Are legatura cu mentinerea in timp a intentiei, si cu ridicarea prin observare deasupra oscilatiilor emotionale si a cauzelor lor mentale ?

    Ca daca e asa, atunci cand apare o oscilatie emotionala, nu inseamna decat ca au aparut niste "variante de viitor" multiple: unele care apropie de intentie si unele care indeparteaza. Daca mentin intentia stand in starea de observator ( deci deasupra oscilatiilor ) atunci rezonez cu acele variante care apropie de intentie, sunt in synchro cu ele - asta ar fi creatia. Deci energia lor se manifesta, datorita rezonantei, si daca am destula rabdare sa raman asa, energia coboara in materie - asta ar fi materializarea. Asta e navigarea prin sincronicitate ?

    Si daca e asa, atunci intentia, observarea( ascultarea ) si rabdarea sunt cele mai importante, fara ele n-ai busola. Iar puritatea intentiei e o forta uriasa...trebuie sa fie numai din binele cel mai inalt, cum spui tu...ca altfel ...

    Pace tie,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, informatia genereaza energie si energia genereaza materie! Se poate spune ca gandurile noastre sunt investitia noastra pentru ca orice gand are si energie. Cu cat pastrezi planul nealterat (informatia) mai mult timp cu atat acumuleaza mai multa energie. La un moment dat se formeaza o masa critica de energie si atunci se fac tot felul de conexiuni in exterior, cu oameni, situatii, oportunitati, conjuncturi etc. Acestea iti favorizeaza materializarea planului. Intri asadar in zona rezonantelor si a sincronicitatilor.

      Ștergere
    2. Cum se poate schimba o astfel de materializare? Daca sa presupunem ca ai avut o stare care nu ti-a placut si ai programat din acea stare.

      Ștergere
    3. Dacă ții apa la temperaturi sub zero grade, ea va deveni solidă. Dacă vrei să redevină lichidă, ridică temperatura. Și dacă o vrei gazoasă, pune-o la fiert.
      Primul lucru pe care să-l faci atunci când ai conștientizat că ai făcut o emisie negativă (nu contează când ai făcut emisia; nu te lăsa prinsă în capcana timpului) este, SĂ TE IERȚI. În momentul în care te-ai iertat, ai oprit alimentarea cu energie. Și chiar dacă lucrul acela s-a materializat, încet-încet el se va usca precum o plantă căreia nu-i mai pui apă. Între timp, du-te la polul pozitiv și fă emisii de-acolo, astfel ca, din cauza atașamentelor să nu simți senzația de gol care se creează atunci când renunți la ceva/cineva.
      Să-ți fie cu folos !

      Ștergere
  44. Multumesc pentru intrebare si raspuns. Multumesc ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  45. Bine formulata intrebarea :-)

    RăspundețiȘtergere
  46. Si nu i-ai spus ca "masa critica" de fapt ... nu e masa ci "densitate critica" care apare la intersectia ... eee, dar aici povestea se "complica" si devine cu-adevarat interesanta atat dpdv matematic in formula "adevaratei teorii a relativitatii" cat si metafizic in intelegerea structurii Universului... :-)

    RăspundețiȘtergere
  47. In anul 2007 am fost la Bucuresti pentru a participa la o "lucrare planetara" impreuna cu draga noastra Jonette Crowley si, asa cum spunea ea ca nu trebuia sa stim ce facem (sau cum) pentru ca un lucreu sa se-ntample(sa implinim), toti, la finalul exceptionalei meditatii rugaciune, am avut o stare in care ni s-a transmis ca "intelegerea si nu cunoasterea, era importanta", ceea ce ne-a spus si Jonette ca a inteles, de-asta am citat-o. cu drag si readucere intru amintire. Va transmit si io, la randul meu, toate cele bune si intalniri minunate, mai cu seama ca se apropie Sarbatoarea de Dragobete. Iata si cantece dragi :
    https://www.youtube.com/watch?v=0u0YciEIkic
    https://www.youtube.com/watch?v=dOwCs5UjyLE
    https://www.youtube.com/watch?v=3b4A5qMcFgk
    https://www.youtube.com/watch?v=YPNs0CwlM-w

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunoasterea urmeaza intelegerii...

      Iubirea precede adevarata cunoastere...

      Falsa cunoastere, cunoasterea superficiala, e fructul curiozitatii...

      Peste toate... atotcuprinzatoare, acceptarea.

      :-)

      Ștergere
    2. O pilda gasita de mine intr-o carte ( Taijiquan- in anul 2006) m-a ajutat pe mine foarte mult si mi-a adus intelegerea(in niciun caz "superficiala", ci chiar "naturala"), as putea sa spun, instantaneu :-)). (am mai scris pe undeva, mai demult, despre acest aspect)

      " O furnica aflata pe podea la piciorul mesei, are o anumita perspectiva dar cand se urca pe masa, privelistea care se desfasoara in fata ochilor este cu totul alta. De la nivelul furnicii vezi ceva dar de la nivelul mesei vezi total diferit. Totusi, si atunci va exista ceva si mai sus de acest nivel, dar deja ai o alta perspectiva. Depinde unde te situezi atunci cand privesti. Un elefant poate fi "patru stalpi puternici", "o trompa moale" sau, "o fiinta plina de forta si sensibilitate". Intelegerea este alta, iar intelegerea inseamna intelepciune.
      Un om intelept este in armonie cu tot ceea ce-l inconjoara deoarece intelege ca ceea ce este in jurul lui este si in interiorul lui. El este un microunivers intr-un macrounivers. Asa cum fiecare celula se armonizeaza in trupul nostru, fiecare fiinta se armonizeaza in univers. Armonia interioara duce la armonia cu intregul univers. Aceasta se numeste disciplina spirituala."
      Asadar, dragilor dragi, pe masura ce vibratia energetica a corpurilor noastre fizice devine "mai inalta" (cum zicea cineva), aceasta tinde mereu sa rezoneze cu acelasi gen de vibratii din univers. Oamenii cu care interactionam sunt cei pe care noua noastra vibratie ii atrage si, cred ca toti avem experienta mirarii(fiind din ce in ce mai uimiti, intr-un mod placut, bineinteles) intalnind oameni din ce in ce "mai curati la suflet si mai luminosi, mai autentici"(ca sa parafrazez prietenii, pe care i-am intalnit in Bucuresti, la Conferinta dragului nostru "Tobias").

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Oo... dintotdeauna realitatea nemanifestata e superioara celei manifestate, asa cum "intelegerea" cuprinde tot si toate, cu mult mai mult decat "stiinta" limitata la cate ceva din putin, si acelea fragmentar adevarate... Si cu toate acestea fiinta umana mesterit zamislita "sa citeasca liniar informatia", o citeste in multe feluri: constient bit cu bit, sau... vultureste-subconstient, percepand-o prin toata fiinta alegand totusi din necuprinsul acesteia ceea ce ochiul spiritului cauta...

      "Intelegerea inseamna intelepciune" sau... "intelepciunea e necesitea inteleasa"- (K Marx)! Dincolo de meandrele buclate ale mintii intelepte si mult deasupra ei, e demnitatea... Ea trece de logica si necesitate si innobileaza mizeria suferintei si numai acolo poate exista cu-adevarat, fara a fi trufie, orgoliu...
      "In armonie cu tot ceea ce-l inconjoara"...! A fost Iisus "in armonie" cu zarafii, marii preoti Anna, Khaifa si toti platitii care ii tipau rastignirea? Sau cu Irod, caruia nu i-a adresat niciun cuvant(pentru ca-l omorase pe Ioan ...) desi acesta abia astepta sa il auda vorbind? Si desi poti"accepta" tot ceea ce te inconjoara... sa ne pastram "armonia" numai pentru ceea ce e demn...

      Imi place Tai Chi Chuan - (forma imperfecta facuta public de maestrul Yang, pentru a ascunde de imparatul Qing adevarata putere a Tai Chi-ului practicat numai in familia sa!), promovand armonia dintre miscarea trupului, a energiei in interiorul si exteriorul acestuia, cu controlul suflului- cheia armonizarii... Dar zilele astea am (re)descoperit adevarata spiritualitate a vechilor protodaci... fara egal peste timpuri, atunci si acum... :-)







      https://www.youtube.com/watch?v=-DYQ7cLhQZk&feature=youtu.be

      Ștergere
    4. Scria un prieten drag "un suflet individual este capabil sa formeze o matrice de energie comuna cu alte suflete in scopul de a trai experienta energiilor combinate ale grupului. Intelepciunea este un aspect foarte diferit de Cunoastere. Putem avea o multime de date despre o multime de lucruri dar sa nu manifestam prea multa Intelepciune. Cunoasterea este liniara in vreme ce Intelepciunea este neliniara. Cunoasterea este obtinuta gradual si empiric in vreme ce Intelepciunea se manifesta spontan si instantaneu."
      Strabunii nostri ne-au lasat (si) acasta vorba: " Si Intelepciunea are vremea ei!"
      Toti Maestri cu care am interactionat(atat in fizic cat si in subtil-cum zicea cineva)mi-au transmis cateva invataturi vitale, una dintre acestea zice asa: " intr-o anumita etapa, odata ce transformarea interioara se manifesta, este deja intelegerea ca noi nu putem face chiar ceea ce vrem."
      Sarbatorile poporului nostru vin din ancestralitate si noi putem contempla pana in stravechime pe "Inteleptii Nemuritori din Carpati", "Stralucitorii", care ne transmit(mai in gluma, mai in serios) ca sfintenia nu este doar a bea apa, noi fiind veniti aci (si) sa "traim Viata". Asadar si prin urmare, prin urmare si-asa Dar...pelasgii_ atlantii_geto-dacii hiperboreeni, calatoreau "cu capul in nouri si cu picioarele pe pamant" uniti "in cuget si-n simtire", bucurosi si linistiti, avand pace si liniste in suflet, fericire in existenta, traind, constant continuu,in iubire, prin iubire exprimati in Adevar.

      De Dragobete sa ne imbratisam de drag, cantand si dansand:

      https://www.youtube.com/watch?v=1nL2PPBusjM
      https://www.youtube.com/watch?v=g9eLJ4iX18I
      https://www.youtube.com/watch?v=qh65LGkSXu8

      Cu drag,a voastra surioara,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=cp48xvqSehY :-)

      Ștergere
  48. Vor mai fi postari pana in luna septembrie?

    RăspundețiȘtergere
  49. Primăvara ca-n basme, tuturor !
    https://www.youtube.com/watch?v=7if5JmkHiwE

    RăspundețiȘtergere
  50. Stimate Remer,
    Ati putea, va rog, sa-mi spuneti care este echivalentul in religia ortodoxa a "sinelui superior" sau daca exista acest echivalent?
    As dori sa pot explica asta multora care nu pot gandi decat in termeni religiosi si sa-i ii ajut sa inteleaga sau sa "vada" mai clar esenta lucrurilor. Sa le ofer si o alta perspectiva...
    Toate explicatiile, replicile dumneavoastra mi-au "rezonat" deplin in sufletul meu! chiar daca Oryen mi-e strain si nu stiu unde sa-l incadrez!
    Va multumesc,
    Cu stima,
    G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu spunea chiar Iisus ca imparatia Cerurilor este inlauntrul nostru? Iar imparatie fara 'imparat' nu cred ca gasesti!

      Ștergere
    2. Salve G,

      Imi permit sa completez raspunsul gazdei cu inca ceva, in speranta ca poate te ajuta.

      Nu poti oferi o alta perspectiva ( mai ales celor care gandesc doar in termeni religiosi ) decat prin exemplul personal. Prin viata ta. Nu prin discutii, argumente, analogii, comparatii ... unde doar pierzi energie si nu prea construiesti mare lucru.

      Incearca sa stai linistit undeva si sa te gandesti la toate momentele din viata ta cand ai fost la maximul de iubire, bunatate, energie si sincronicitate cu viata din jurul tau. Si cand stiai ca ti-ai gasit locul sufletului tau in Creatie. Apoi integreaza toate acele momente intr-o singura intrebare:"Cine a fost acel "eu" care s-a manifestat atunci?". Studiaza si dinamica acelor momente in viata ta: a crescut calitatea iubirii/smereniei de la un moment la altul ? Studiaza ce a declansat fiecare din aceste momente... Asa inveti, usor, limbajul Sinelui...

      In plus, cred ca ar fi mai bine sa gasesti echivalentul religiei ortodoxe in Sinele tau decat invers ... :) Facand asta, vei ajuta religia de fiecare data cand participi la ea ...

      Pace tie,
      DD

      Ștergere
    3. Raspunsul dat de Remer e concis. As sugera sa se mediteze la intelesul notiunii de "Fiul Omului": ce face si ce nu ca cineva in devenire sa se purifice (si de ce anume impuritati) pana a se putea identifica cu aceasta "Fiinta"! Odata definite obiectivul si obstacolele, "calea" devine vizibila... Restul e munca si har... :-)

      Ștergere
    4. Multumesc mult pentru raspuns DD!....si Anonim daca e alta persoana...;)
      Multumesc mult Remer pentru tot!

      Ștergere
  51. In acest an mi-am ales ca "Baba" a mea*:)) laughing, dintre celelalte "Babe", tocmai ziua de 8 Martie, Ziua Femeii. Asadar si prin urmare, prin urmare si-asa "dar", doresc tuturor ca aceasta zi sa fie una a armoniei, iubirii, dragostei, compasiunii, bucuriei, intelepciunii si gratitudinei!
    Si asa cum spunea, la un moment dat, un prieten de-al nostru: " ceea ce aflam nou, se dovedeste nu pierdut, ci incifrat", am sa reamintesc si io faptul ca pastrarea "Sfintelor Traditii" este esentiala , deoarece mesajul lor, vesnic, a fost si este Dragostea, Nadejdea, Speranta si ideea de Comuniune.

    https://www.youtube.com/watch?v=KxgydYKcomA
    https://www.youtube.com/watch?v=V2sDxteyLe8

    Cu multumire, recunostinta, apreciere si cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  52. LA MULȚI ANI, pentru toate Mamele din lume !
    https://www.youtube.com/watch?v=UNmT7UswM7E

    RăspundețiȘtergere