.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

miercuri, 16 martie 2016

Vortexul Carpatic (1)

Următoarele postări vor avea ca subiect vortexul energetic care se află în partea de sud-est a Europei. L-am numit Vortexul Carpatic deoarece jumătate din aria sa de influență este legată de matricea energetică din zona carpatică. Începând cu luna mai a acestui an, acest vortex va face joncțiunea cu câmpul morfogenetic uman, iar acest lucru va determina o serie de implicații și transformări.
Entitatea care mă va ghida în tot acest timp este Ral. Despre Ral am scris în cartea Chemarea Atlanților. Este una din entităţile care coordonează activitatea matricei energo-informaţionale evolutive de pe Geea, și are un rol deosebit de important în trecerea umanității de la planul de conștiență așa numit 3D la cel 4D. Această matrice are în componența sa mai multe zone-focar de lumină, printre care și matricea carpatică. Aceasta va avea în rol extrem de important în noile dinamici spirituale planetare.
Spre deosebire de alte entități întâlnite în călătoriile astrale, Ral îmi părea a avea o fizionomie puțin mai în vârstă, în jur de 45 de ani, ceea ce era o noutate pentru mine. Majoritatea entităţilor cu care luasem contact în astral aveau figuri tinere. Senzorii mei astrali îl percepeau pe Ral ca fiind un bărbat între două vârste, prezentând o figură blândă, dar fermă în acelaşi timp. Aducea puțin cu figura unei zeități din panteonul grecesc. În urmă cu câțiva ani, Ral m-a ajutat să pătrund în Atlantida și să explorez o foarte mică parte din ea.
În ultima carte – Marile taine ale pământului românesc, am scris despre vortexul planetar din zona noastră geografică. Acest vortex este în realitate o chakră energetică planetară. Mai exact, este vorba chiar de una din chakrele de tip anahata a frumoasei noastre planete - Geea.
Pe de altă parte, în mediile ezoterice occidentale se cunoaște că acest centru este în zona Glastonbury-Stonehenge. Eram pus într-o situația contradictorie; una simțeam și alta aflasem. Mai târziu, prin comunicare subtilă cu Geea, am aflat că, spre deosebire de om, structura energetică a Geei este mult mai complexă, având mai multe chakre de același tip. Astfel, Geea are cel puțin patru chakre de tip Anahata. Omul are doar două (mai exact, sunt proiecții), una pe coloana vertebrală și altă în față, în partea opusă față de centrul median al corpului. Diferă și structura de bază a chakrei. Omul are un anumit număr de petale care, prin vibrația lor, determină curgerea spiralată a energiei universale și apoi este transformată și modulată de fiecare chakră în funcție de necesitățile energetice ale omului.
Un centru energetic planetar nu dispune de petale energetice. În loc de petale are câteva ”zone atractor”, care pe lângă rolul de magneți energetici, au și datoria de a transforma și modula energia universală. Curgerea energiei universale este tot spiralată (este o energie torsionică)! Mai exact, este vorba de o spirală de tip Fibonacci, dar dispusă tridimensional.
Partea interesantă este că pentru un anumit timp (de la sute la mii de ani), una dintre aceste chakre planetare se conectează la câmpurile morfogenetice ale regnurilor care viețuiesc pe pământ, prin urmare și asupra oamenilor. Iar acest lucru determină o serie de transformări, din mai toate punctele de vedere.
 Timp de câteva sute de ani, vortexul anglo-irlandez a fost anahata dominantă pentru câmpul morfogenetic uman. Adică ea a fost cea conectată la omenire și nu numai! Nu întâmplător Anglia a fost cel mai mare imperiu din istorie, iar limba engleză s-a impus aproape ca şi limbă universală. Nu întâmplător în Anglia a început şi Revoluţia industrială la sfârşitul secolului al XVIII–lea. De asemenea, tot ei sunt pionieri în foarte multe descoperiri din sfera tehnico-ştiinţifică. Chiar şi Irlanda, care a fost sub dominaţie britanică o perioadă îndelungată, şi are o populaţie relativ mică, a avut contribuţia ei, astfel că circa 20% dintre americani, canadieni, australieni, au origini irlandeze.





Trebuie să spun că acum a sosit momentul ca zona cuprinsă de vortexul balcanic să devină Anahata dominantă, iar în acest sens ţara noastră va avea rolul cel mai mare. Transferul nu se va întâmpla dintr-o dată, ci va fi o perioada de tranziție de circa 7 ani. Transferul total va fi deci în 2023. Până atunci, va trebui să pregătim bine calea!
 Deși acest vortex se întinde pe o arie destul de mare, adică vorbim de mai multe țări, în zona țării noastre el străpunge pământul; mai degrabă s-ar putea spune că este punctul unde Cerul sărută Geea. Acest spațiu este undeva în Apuseni, foarte aproape de locul unde se odihnește Arsenie Boca, adică Prislop. În spațiul astral, zona se vede ca fiind acoperită de o semisferă având lumină alb-albastră. Poate nu întâmplător Sfântul Ardealului a spus că este ”locul de unde se va aprinde țara”. 
Anahata din zona noastră geografică este dinamizată de către opt centrii atractori: Olimpus-Meteora-Ossa (Grecia), Medjugorje-Piramida din Visoko (Bosnia-Herțegovină), Ipoly-Bukk-Zempleni (Ungaria), Hoverla (Ucraina), Rarău (România), Ceahlău (România), Bucegi (România), Retezat (România).


Implicațiile sunt uriașe și au în vedere următoarele:
- România își va prelua rolul de ”înaintemergător” în revoluția spirituală planetară, adică va determina trecerea de la spațiul de conștiență numit 3D (bazat pe valori materiale) la cel 4D și 5D (bazat pe valori spirituale).
- Datorită faptului că viețuim într-o zonă dominată de o chakră planetară, adică există o conexiune directă între Cer și Pământ, aici se vor întrupa multe suflete din spațiile înalt vibraționale (deja s-au întrupat o parte).
- În această zonă vor apărea noi tehnologii, care vor avea în vedere lumina (fotonii), sunetul, vibrația, undele psi, gravitația, energiile elementale etc.
- În această zonă vor apărea noi forme de organizare și dezvoltare socială, fiind un exemplu pentru ceilalți.

(va urma)



38 de comentarii:

  1. Multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi, prin aducerea acestor informatii pretioase.Asteptam de ceva vreme o postare noua.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet! Abia astept urmatoarele postari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim ! Binecuvântări !
    Să ne dezpietrim inimile, dară...
    p.s. chiar mă întreba pe „unde” umbli de-atâta vreme

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim, asteptam de ceva timp o noua postare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da. Multumim!

    S-a descoperit o harta a planseului Oceanului Atlantic, pe care Charles Berlitz a aratat-o publicului care i-a citit cartea " Atlantis, al optulea continent". Mai arata el acolo si faptul ca exista si astazi un masiv muntos, care poarta denumirea de "Dacia", lucru care ne spune(pe langa o multitudine de alte dovezi (si) ale cercetatorilor si scriitorilor nostri, bineinteles si care sunt mai mult sau mai putin luate in considerare), destul de clar, ca civilizatia de pe actualul teritoriu al Romaniei, care purta(la un moment dat) numele de DACIA, este cea care a fost civilizatia pelasga, atlanta,daco-geta, hiperboreeana. Va spusesem, la un moment dat si faptul ca Regina ("Imparateasa Soarelui(Luminii)", Matca, Albina- unul din supranumele ei fiind L(e)ukippe), a creat prima confederatie din istorie, caruia ea i-a dat numele de "Atlantis"(legamantul,legatura, alianta, "pentru toti anii", "pentru totdeauna(vesnic)", "La Multi Ani"= "AT'L-AN-TIS"- devenind, apoi, ceea ce istoricii ne spun "Vatra Atlantilor"),fagaduindu-si reciproc ajutor, sustinere, calauzire...

    Doamne ajuta!

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.independent.co.uk/news/world/europe/amateur-metal-detector-finds-crucifix-which-may-change-historical-record-a6936301.html

      http://media.wild-about-travel.com/wp-content/uploads/2013/08/Ravenna-S.-Apollnare-Nuovo-The-Three-Wise-Men.jpg


      A se observa motivele "decorative" de pe vesmantul de pe crucifix (an 900-950dH) identice cu cele ale magilor daci, din "inchinarea magilor" Catedrala Ravena an 425dH. Ctucifixul gasit e "viking"... (dac!) Exact aceleasi decoratiuni de vesmant, gasite intr-o fresca dintr-un mormant tracic datat cca 1000iH din...Koreea!(nu mai am linkul respectiv...)

      Doar ca respectivul crucifix il infatiseaza stilizat pe.... dacul Iisus, imbracat cu vesmint cu decoratiuni traditionale dacice!
      :-)

      Ștergere
    2. Nu mai este un secret ca denumirea poetica a danemarcei in Evul Mediu, era DACIA, denumire data in onoarea strabunilor si intru readucere aminte din ce Imperiu faceau parte. Faptul ca au regina nu-i intamplator, ci chiar imbucurator(in opinia mea), incercand si reusind sa pastreze o anumita "randuiala" antica si preantica a sistemului matriarhal. ma bucur ca nu numai Danemarca a reusit sa pastreze "traditia".
      Mai vreau sa amintesc faptul ca multe din ideile teologice pagane ale lui Pitagora sunt preluate din Belagine si, asa cum afirma Fontes, Zamolxis a construit primul local de scoala cunoscut de istorie.
      Diodor din Sicilia spune ca: " La asa numitii geti, care se cred nemuritori, Zamolxis sustinea ca a intrat in legatura cu Zeita Hestia(Vesta in Imperiul Roman), de la care a primit "Legile Frumoase". Mentionez ca Belaginele sunt "codul de legi divino-umane, sursa a ceea ce numim "LEGEA STRAMOSEASCA" sau "Jus valachicum"("Lex Antiqua Valachorum"- fiind amintite pana tarziu in diferite documente istorice din Transilvania, Ungaria, Polonia, Tara Romaneasca si Moldova), asemenea legii lui Moise, caci si Zamolxis si Moise s-au format sub aspect cultural in aceeasi perioada.
      Legile Belagine cuprind indatoririle fata de unicul Dumnezeu si in aldoilea rand reglementeaza relatia de fratietate cu toti oamenii, adica: legi morale si sociale, "legea ospitalitatii", "legea indatoririlor fiecarui membru al comunitatii", "legea omeniei". Pastrandu-se mai mult pe cale orala, desi sursele spun foarte clar ca au fost scrise de catre Zamolxis, fiindu-i dictate de zeita Hestia (Vesta), ea fiind stapana si sursa lor. Sunt legi care vin din matriarhat, dinainte de Zalmoxis si Moise.
      Ca si evreii, poporul romanesc s-a manifestat mai mult in viata religioasa decat in viata politico-militara desi, nu au lipsit "valorile", ci nu au fost cultivate. Ceea ce este mai grav este faptul ca populatia traitoare pe aceste meleaguri, "taramuri binecuvantate" de Dumnezeu, a fost dusa in eroare si astfel multe s-au dat prea repede uitarii.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. ceea ce observ in istoria romana oficiala este ca mai mereu anumite nume nu corespund cu datele reale!asta se incearca in momentul de fata prin aducerea la lumina a unor informatii atat din trecutul apropiat cat si din trecutul indepartat!exista o anumita legatura intre ciclurile Karmice, destinul unor tari si radacinile trecutului comun!aceste legaturi sunt deavolate iar adevarul iese la suprafata!exista putina intelegere in ceea ce priveste motivul care sta la baza reinoirii si a aducerii pe tapet, adevarurile vechilor daci!unii au impresia ca acest lucru se face din nationalism iar altora li se hraneste instantaneu nationalismul cand aud de daci!Nationalismul nu are legatura cu dorinta romanului de a afla aceste adevaruri ci mai degraba cu o chemare a sufletului la adevar !Nationalismul apare ca un fel de compensare in momentul in care un neam uita cine este!Tocmai din nationalismul exacerbat a unor state am reusit sa macelarim istoria...uneori din frica alteori din motive serioase in a conserva adevaruri mult mai importante !Banuiala mea este ca dacii au avut o misiune in a conserva o anumita linie de sange iar aceasta se numea Vlahia!Forma de cerc a hartii daciei cumulat cu tipul de organizare (cea de stup)imi spune ca in mijlocul hartii existau vlahii inainte chiar si de daci!De fapt banuiesc ca Dacii sunt urmasii vlahilor si nu invers!Cu cat citesc mai mult de pe acest blog cu atat imi dau seama ca am dreptate!

      Ștergere
  6. Mulţumesc,mulţumesc, mulţumesc! Acum se leagă informaţiile despre Anahata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut remer, ce modificari va suporta corpul uman.?

    RăspundețiȘtergere
  8. De un sistem imunitar mai puternic pana la suportul pentru depasirea duratei de viata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vederam iti spune ceva? din informatiile gasite pe net este mentionat doar in cartile sacre indiene iar aceste carti isi au izvorul pe plaiurile noastre(stiu ca exista o legatura intre mostenirea atlanta ,daci si cultura hindusa)! cu acest ! caut informatii in urma unei viziuni in care am fost apelat de catre o finta numita Iisus cu acest nume! In timpul viziunii fratele meu a strigat dupa Iisus si a aparut o mica fiinta(pt mine parea un mic robotel care zbura) Ce mi sa parut curios a fost ca acel Iisus mi-a spus "Tu esti Vederam" iar eu i-am raspuns ca numele meu este "......" in acel moment robotelul parca sa infuriat si defectat ...sa rotit si a aruncat pe bratul meu cu un fel de energie electrica care se tinea ca scaiul de mine!
    Iti dau dreptate atunci cand spui ca nivelul nostru de intelegere in ceea ce priveste accesarea nivelelor superioare sau a realiatilor paralele multidimensionale depasesc intelegerea si logica omeneasca!Totusi stiu ca astfel de viziuni incearca sa iti redea un adevar sau o mica informatie care te va duce in cele din urma la un adevar mai inalt!In alta ordine de idei exista si entitati care incearca sa ne hraneasca cu informatii false si iluzii desarte!
    orice informatie referitor la nume, mi-ar pute fi de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vede+Ram
      Citeste cu inima deschisa Vedele (scrieri sacre) si vezi ce raspuns primesti din interior.
      Ram este o mantra foarte puternica! Foloseste-o!
      Poate chiar ar fi cazul sa o folosesti in timp ce citesti Vedele!

      Ștergere
    2. Interesant vis...Interesant nume "Vederam"! Esti numit cu mantra "manipurei" ca si cum ai percepe lumea prin chakra ta dominanta! Dar mai e o posibila interpretare: cel ce vede ramura, adica un nou inceput spre o noua directie... :-)

      Ștergere
    3. multumesc pt raspuns, foarte multe viziuni si imagini le am din perioada respectiva dar in ultima perioada au aparut amestecate de parca timpul se contopeste!ordinea datelor dispare si aici apare confuzia!Sunt foarte foarte multe conexiuni atat pe orizontala cat si pe verticala...Din cauza asta caut cat mai multa informatie pt a le pune cap la cap!
      Anonim nu stiam de o astfel de matra pt manipura iar despre ram am aflat ca semnifica si berbec sau miel!foarte multe nume de zei indieni au aceasta terminatie.

      Ștergere
    4. anonim ...cred ca ai dreptate pt ca acolo imi simt energia !simt energia kundalini urcand pana in a treia chakra si probabil inca se echilibreaza din punct de vedere karmic!intradevar chakra manipurei este cea care purifica chakrele inferioare pregatindule pt un nou inceput!oare cum de nu mi-am dat seama pana acum ?:)))

      Ștergere
    5. Fără să contest posibilele „traduceri” de mai sus, îți ofer o metodă prin care eu însumi o folosesc - metodă pe care am numit-o „oglinda”. Aceasta îmi așează dinaintea ochilor, imaginea din oglindă a cuvintelor pe care le primesc. Astfel că, „Vederam” devine MAREDEV.
      Plecând pe acest fir. Maredev devine Mare Dev, unde „Mare”, înțelegi ce vrea să zică, iar „Dev” devine Deva>Devas. Astfel că, ai ocazia să parcurgi o călătorie, cel puțin interesantă, dacă, pășești pe ușa aceasta care, iată ți s-a deschis.
      Eu n-aș sta pe gânduri, ci aș fugi numaidecât, atentă fiind la, informațiile pe care le întâlnesc și cu care rezonez. Prin rezonanță se trezesc multe alte informații stocate în noi înșine, despre noi înșine.
      Aș vrea să adaug că, NUMELE PE CARE LE AVEM SUNT, PRIMA MANTRĂ IMPORTANTĂ DE CARE SĂ ȚINEM SEAMA, FIECARE.
      Te salut Vederam/Mare-Deva !
      Semnează Avish/Shiva.

      Ștergere
    6. Varbul "a vedea" vine de la "VEDA" care inseamna: "cunoastere" senzoriala si suprasenzoriala(Myrtle Langlei- "Religii"- ed. D.K. Galimard- Buc. 2002). In latina verbul "au vazut" se citeste "vidimus", iar prezentul popular romanesc este "vedem". Versurile populare: " N-a sti nimeni ca m-am dus/ Numa m-or VEDEA ca nu-s", exprima magistral tema vederii celor nevazute. SAMA-VEDA inseamna "a socoti", "a baga de seama, vazand", "a lua aminte", iar SUDRA- rotacizat SURDA- este "auzirea" divinului glas fara a folosi urechea, prin contemplatie. KRISNA VEDA inseamna "veda neagra" de unde avem noi un riu: Crisu Negru, dar si tara numita "Crisana". Zeii MANI (cei frumosi)-"(KALI (frumosi)- MANI)" ne-au lasat numele unor munti transilvani: Calimanii (munti in care sunt "Apostolii neamului"(sau cei 12 Apostoli)..
      Deasemenea, Dacii se mai numeau si DAVI (stralucitori) si AVVI(Parinti) si DIOI(Divini)(credinta lor fiind in Zeita(cu diferite nume- functie de vremuri...si nu numai), pe care-o considerau o DAVA(DAVA inseamna in limba sanscrita : "stralucire"- SAN SCRITELE erau Scrierile Sfinte). Este de remarcat faptul ca Zeita cinstita in Ardeal din stravechime, avand si un munte sacru, numit Tzebeleisis(Cebeles, Gebeleisis, tebeles- azi Tibles) este infatisata in statuile sale din marmura alba "stralucitoare"( o DAVA), ca purtand pe cap o coroana cu sapte turnuri de cetate, simbol hieratic si heraldic al Transilvaniei. Stema Transilvaniei cu cele sapte "dave" ale "Arimilor"(Dacilor nordici sau "dacii hiperboreni"(alfabetul arimic, cat si cel latin fiind dialecte ale "pelasgilor divini" de la nord de Dunare- cum mai erau denumiti) din Ardealul numit "Tara lui Boreas"(un supranume fiind si acela de Hiperboreea), are ca tema turnurile de aparare ale DAVILOR PILEATI (polistai), "ziditori de orase"(cum ii denumea Iosif Flaviu in " Antichitati iudaice".
      Iata cat de frumos se zice p-aci, pe la noi: " A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi fost nu s-ar fi pomenit!"

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    7. multumesc mult pt informatii !Am inceput sa deslusesc cate ceva !eu incerc sa o iau cu inceputul si anume de la ideea urmatoare :cu TOTii suntem unul!ma ajuta foarte mult in a nu cadea in capcanele egoului !dar in alta ordine de idei nu exclud nici ideea ca suntem divini !Divini suntem tot ceea ce suntem as putea spune !pe noi si pe egoul nostru ne poate duce in confuzie mai degraba ideea de mic si mare pt ca fara sa fii mic nu poti intelege ce inseamna a fi mare!undeva in trecutul nostru ne-am "anulat divinitatea" prin ideile astea doua!Nedivini nu putem fi niciodata!Divinitatea noastra nu poate fi anulata!(probabil singura noastra "calitate" pe care nu o putem anula)aici ne-am utilizat de un truc folosind ideile ca ceva poate fi mic sau mare , bun sau rau, cald sau rece, repede sau incet( punctul creierii timpului liniar) si totusi nici in felul asta nu am reusit sa creiem ceva "nedivin" ci mai degraba ideia de "mai divin si mai putin divin" ceea ce a dus la ideea de sus si jos(inaltare si transformare)!am amestecat atat de mult lucrurile si itele incat cuvantul divin a devenit mai putin important pana cand acest concept a fost aproape enstompat in constiinta noastra!Si totusi nu pe deplin pierdut!As putea spune ca noi suntem in cautarea propriei noastre divinitati !din pacate nu poti gasi ceva ce nu a fost niciodata pierdut!(aici mintea noastra ne joaca feste )revenirea la divin inseamna sa ajungem sa ne constientizam pe deplin divinitatea!Sper ca ceea ce am scris iti va redeschide si debloca noi calatorii catre propria ta divinitate!ITi multumesc pt interes si ajutor!

      Ștergere
    8. Avish/Shiva am tasta mare deva pe google si a iesit "Baia mare deva" o sa vad pe mai departe unde ma duce acest nume!
      Stiam ca multe din numele oraselor noastre sunt ceva mai mult decat simple nume!

      referitor la tehnica cu oglinda ....Mi-ai adus aminte din vremea cand eram foarte axiat sa castig la lotto si din cauza faptului ca eram interesat in directia asta ,visam mai mereu numere!La un moment dat am visat numerele dar din pacate erau in mirror si nu m-am gandit pe atunci la asa ceva pana cand au iesit numerele si mi-am dat seama ca erau in oglinda!asta era si un principiu vechi dacic acela de a scrie totul de jos in sus si de la stanga spre dreapta!



      Shiva(Fie lumina cu tine

      Ștergere
  10. cine nu-și dorește beneficiile unui sistem imunitar mai puternic si o viață mai lungă? Beneficii:
    -se prelungeste durata de muncă, pensia o pupi numai după ce nu-ți mai funcționează toate cele... sa te plimbi prin lume contemplându-ți regretele privind chestiile pe care nu ai apucat să le faci la timpul lor
    -asigurarea medicală... de plătit tot o plătești, dar ai să vezi oarece beneficii numai când îi pupa moaștele lu Sfântu-Așteptă
    -ai o viată de kkt, imaginează-ți că kktu s-a prelungit cu vreo două decenii
    -ai un trup mai puternic deci poți lucra mai mult de 10 ore pe zi, adio clasa a n-șpea surplus la salar pentru condiții dacă trupul se va repara singur, mai repede...
    -ți se pare că un film de-o oră întins pe trei ore(publicitate) e mult, stai să vezi cum o să fie când chiar o să fie suficient "timp" de... pierdut
    -pe et ai să-i vezi în carne si oase tot ca până acum, dacă-ți imaginezi/halucinație și binențeles că vina e a ta, ori a mediei spiritului general uman bla-bla... timp în care ei tot din umbre au să-și manevreze ițele păpușilor de paie, pe care "noi" i-am ales lideri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata mai lunga si sistem imunitar mai bun (protectie) inseamna... ca poti experimenta (face fata) la "incercari mai sofisticate" decat cele capabile a se produce intr-o viata scurta (next level rookie!)...Adica lasi "timpurile de kkt" pentru "kk-ciosi" si iti preocupi mintea si nu numai, cu subiecte mai demne de "capablitatile din dotare". ;-)

      Ștergere
  11. https://youtu.be/6onpV0u3ddM

    RăspundețiȘtergere
  12. Sărbători pascale binecuvântate, tuturor fraților noștri de rit catolic !

    RăspundețiȘtergere
  13. Începusem să disper. Sper că-i chiar așa cum spui și cum doream că va fi. Am început să cred că m-am înșelat.

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.dzr.org.ro/istoria-secreta-a-lui-zamolxe-zeul-s…/
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/
    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/…/romaniaramania-centru…
    "Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea LUI de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact : - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS este deja pe Pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este EL! Teofilact : - Dar tu Il ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe Pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu DISCUL SAU Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!"
    http://www.slideshare.net/pepece…/15425776-teofilact-ligurda
    http://vremuritulburi.com/…/icoana-care-se-curata-singura-…/

    RăspundețiȘtergere
  16. Didona(Eu sunt D.) asa este ca lumea este mica sau mare depinde de ... subiect?!?

    RăspundețiȘtergere
  17. SPIRITUL CREEAZA TOATE EXPERIENTELE, SUFLETUL LE EXPERIMENTEAZA SI LE TRAIESTE IAR CORPUL FIZIC LE PUNE IN PRACTICA SI INFAPTUIESTE.” PE SCURT: GANDUL, VORBA SI FAPTA UNUL SI ACELASI LUCRU SA FIE SI ESTE! SEMNEAZA: IO FIUL OMULUI

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.almeea.ro/structura-universului-spiritual-ce-fiinte-se-afla-in-opal-ultimul-nivel-al-spiritualitatii/

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule M.A, eu te-am recunoscut si pe alte siteuri chiar daca folosesti si alte semnaturi,si ma bucur de prezenta dumitale chiar daca uneori mai sari calul cu "supunerea de inchinaciune",catre noi ceilalti! Stii ca nu atragem realitatea pe care ne-o dorim, ci ceea ce suntem.Credinta noastra interioara reflecta lumea exterioara.

    Lumea este asa cum este;ori prea mare, ori prea mica, depinde de cum ne vedem noi in inerior!pentru mine doar ESTE!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  20. Didona IO ZAMLXIS vreau sa vad si sa aud de fapte, Fapte, FAPTE adevarate, curate si BINE placute MIE ca de vorbe, Vorbe, VORBE EU SUNT satul pana peste cap!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mulțumim ca exiști pentru noi și împreună cu noi

    RăspundețiȘtergere
  22. NAMASTE ! Intersante ;i demn de reţinut multe din info. primite de la FIINŢA DE LUMINĂ ! Nu aş intra în dialog/monolog/ dacă nu v-aş RUGA SĂ MEDIATIZAŢI PE TOATE CANALELE DE INFORMAŢIE POSIBILE ,NECESITATEA de a înceta m.a.s.a.c.r.a.r.e.a. m.i.e.l.u.l.u.i. INFORMAŢI ignoranţii că aceste fiinţe nu este nevoie să fie ucise doar pentru că simbolizează SÎNGELE lui ISUS. El niciodată nu a spus că omul să se hrănească cu carnea sau sîngele din sacrificiu şi suferinţa altor forme de viaţă.

    RăspundețiȘtergere