.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

joi, 31 martie 2016

Vortexul Carpatic (2)



Având în vedere faptul că în zona noastră geografică se manifestă o astfel de deschidere energetică de vibrație ridicată, ar fi păcat să nu ne folosim de ea! Problema este că această energie are un grad de vibrație mult prea înalt - nu orice fel de energie hrănește inima Geei, iar câmpul energetic colectiv al oamenilor are un grad de vibrație mult mai coborât. Prin urmare, este nevoie de o formă de captare și apoi realizată o coborâre în vibrație a acestei energii, pentru a fi folosită de către oameni.
Pentru realizarea joncțiunii dintre vortex și câmpul morfogenetic uman local, va trebui să există o conlucrare între noi și entitățile care veghează această zonă. Adică dacă facem noi un pas, fac și ei un pas! Nu merge altfel!
Tehnica pe care Ral mi-a propus-o este relatată mai jos. Ea presupune atât lucrul cu cele două tehnici precum și rezonanța și sincronicitatea!
În perioada următoare se va lucra doar pe traseul care cuprinde matricea carpatică (precum în figura de mai jos)! Tehnică de lucru este o combinație între fenomenul de inducție vibrațională și generarea de energie prin fenomenul de tip Merkaba! Spre deosebire de inducția electromagnetică, aici se va lucra cu o spiră octogonală, iar câmpul este unul vibrațional. Merkaba presupune rotirea in sens invers a două energii, generând astfel un câmp vibrațional-energetic!
Vortexul anahatei planetare, fiind o bandă energetică purtătoare de înalte vibraţii, poate avea, pe lângă rolul de protecţie şi purificare, şi altele, extrem de importante, pentru această zonă geografică. Ea poate hrăni cele mai înalte aspecte ale sufletului nostru, alimentează tot ce e mai bun și mai frumos în noi. Alimentează virtuțile, ajută la eliberarea de energii uzate, vindecă, armonizează, amplifică, potențează etc.
După cum se poate observa, „octogonul ezoteric” cuprinde în totalitate vortexul anahatei planetare din zona românească, precum şi cea mai mare parte din matricea carpatică. Nu degeaba anumite oraşe au fost luat fiinţă într-o anumită geometrie.
Deși în ultima carte am scris că ar fi indicat să fie angrenate câteva mii de persoane, pot afirma acum că nu este nevoie de o asemenea implicare! Vibrațiile au crescut suficient de mult astfel încât un singur om să poate forma un punct nodal în octogon! Important este ca aceia care doresc să participe la meditație-exercițiu să activeze în centrele din figura de mai jos, la unison. Pentru o mai bună sincronizare (și nu numai), se va lucra în fiecare zi de luni, între 21 și 21:15! Prima dată vom lucra pe 9 mai! Cei care vor dori să participe, vor trebui să-şi formeze intenţia pentru inducție și generare, apoi să lucreze conform protocolului.
Octogonul este simbolul sacru care facilitează echilibrul dintre cer şi pământ. Este simbolul abundenţei, echilibrului, al rozei vânturilor (patru direcţii cardinale şi patru intermediare), veşniciei (cifra 8 aşezată în plan orizontal este simbolul infinitului). De remarcat că octogonul s-a păstrat în tradițiile populare, puțin codificat, în foarte multe locuri – pătrat și cruce, pătrat și patru linii, cruce și patru puncte, steluță formată din opt linii, romb și cruce, romb și patru linii etc.
În ezoterism, numărul opt este numărul Christului Cosmic. La chinezi, este asociat cu Universul! La egipteni, era numărul care simbolizează armonia Universului! Chiar și prin simpla vizualizare a octogonului se poate facilita regenerarea, întregirea, renaşterea, diversitatea, prosperitatea, transformarea, conexiunea cu infinitul!


Discurile albastre reprezintă orașele care formează octogonul ezoteric: Bucuresți, Galați, Iași, Cernăuți (zona poate fi compensată de orașele Suceava și Rădăuţi), zonă din Ucraina (poate fi compensată de orașele Satu Mare, Baia Mare, Sighetul Marmaţiei), Oradea, Reșița, Craiova.
Locaţiile indicate cu pătrate galbene sunt pentru oraşele: Câmpulung Moldovenesc, Sf. Gheorghe, Braşov, Curtea de Argeş, Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Tg. Jiu, Câmpulung, Abrud, Brad. Alte locaţii relativ bune sunt: Vatra Dornei, Piatra Neamţ Bălan, Miercurea Ciuc, Rm. Vâlcea, Piteşti, Uricani.
Aceștia sunt cei aflaţi sub vortex; se vor poziţiona cu faţa îndreptată în direcţia de “curgere”. Cei din Câmpulung Moldovenesc vor avea faţa îndreptată spre Sud-Sud-Est; cei din Sf. Gheorghe, spre SSV; cei din Braşov, spre SV; cei din orașele de pe Valea Prahovei, spre SV; cei din Curtea de Argeş, spre VVS; cei din Tg. Jiu, spre NV; cei din Brad-Abrud, spre NE.
Pentru început, se va avea în vedere același protocol ca la transmisii:
1. Relaxare fizică, relaxare emoțională, detașare de cotidian.
2. Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur. Nu contează personajele, poate fi față de partenerul de viață, față de anumite persoane din tinerețe, față de frați, părinți etc.
3. Aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină - când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul. Adesea, aceste momente apar în timpul meditațiilor, în natură, în rugăciuni, sau pur și simplu...
4. Vizualizați că ați atins deja cel mai mare potenţial al vostru, adică ați materializat sinele înalt. După cum se știe, sinele înalt este potențialul cel mai mare pe care îl putem realiza în această viață, din toate punctele de vedere (trup, minte și suflet).
5. Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.
6. Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.
7. Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.
Alocați 30-60 secunde pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești șapte pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (tulburările minții și ale sufletului)!
Cei din orașele care formează octogonul, vor lucra cu următoarea tehnică:
- după protocol (ridicarea vibrațiilor) se vor poziționa în așa fel încât brațul stâng va fi în direcția orașului din stânga iar brațul drept către orașul din dreapta. Fața va fi deci spre interior! Pe inspir, se va capta lumina (energia, vibrația iubirii) trimisă de către cei din orașul aflat la stânga, se va amesteca cu lumina (energia, vibrația iubirii) din propria ființă (inimă) și apoi, prin expir, se va difuza către orașul din partea dreaptă (prin brațul drept).
Să luăm, de exemplu, orașul Galați. Poziționarea va fi spre VVN. Brațele vor fi ținute pe orizontal, la un unghi de circa 135 grade. Pe inspir, se va primi lumină (energie, iubire) prin brațul stâng (din București), iar pe expir (după ce va trece prin inimă, impregnându-se cu vibraţia de iubire a fiecăruia) prin braţul drept, se va trimite către Iași (celălalt punct al octogonului). Și tot asa... Se va forma un cerc de lumină care va înconjura matricea carpatică!
Cei aflaţi pe direcţia vortexului vor lucra în felul următor. Vor cere propriului sine divin să le ofere o sferă cristalină prin care vor capta energia benzii vortexului. Ea va fi primită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va fi de mărimea unei mingi de tenis! Apoi se va vizualiza sfera în zona centrală a plexului cardiac, timp de câteva zeci de secunde, după care o vor culisa pe direcția minte-inimă de 10-20 ori (ca la transmisii). Apoi o vor direcționa în mijlocul creierului (glanda pineală) și se va programa în felul următor: cu atenția îndreptată atât pe sferă, cât și pe chakrele Anahata și Ajna, se va spune, cu vocea interioară, cu putere, de 4-5 ori ”te duci în banda vortexului și îmi trimiți energia sa”. Apoi sfera este lăsată să se ridice în bandă!
După ce sfera a ajuns la bandă (fracțiuni de secundă), imediat va prelua energia vortexului și o va transmite către emitent. Se va capta energia benzii prin creştet (chakra Sahasrara), se va direcţiona spre inimă şi apoi prin braţe se va difuza în afară. Braţele vor fi ţinute lateral; se va forma o cruce între traseul vortexului şi braţe. Se va vizualiza o lumină aurie ieşind prin palme şi degete, asemenea unor puternice lanterne.
Vor fi două curente de energie care se vor roti în sens invers. Cei din orașele de sub bandă vor capta, şi apoi direcţiona înspre afara traseului, o mică parte din energia vortexului, iar cei din octogon (prin crearea unui flux energetic de direcţie contrară) o vor dispersa uniform spre spaţiul românesc (chiar şi dincolo de graniţele noastre).

(va urma)



84 de comentarii:

  1. Pot participa si cei novici in meditatie, sau mai mult ar incurca?
    Imi doresc mult sa particip insa nu vreau sa fac mai mult rau decat bine! Daca participarea oricui e dornic sa ajute e binevenita, va rog sa-mi spuneti, in cazul orasului Ramnicu Valcea dinspre ce punct (oras) se primeste lumina si catre care se directioneaza? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti sa participi! Tu esti sub vortex astfel ca vei lucra cu sfera si vei sta cu fata spre Tg. Jiu. Reciteste ultimele trei fraze ale postarii!

      Ștergere
    2. Buna,Maria. Eu sunt Corina si sunt tot din Valcea. Poate ne cunoastem si vorbim.

      Ștergere
  2. Minunat!
    Particip cu drag.

    Mihai, Busteni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua ,
    Eu sunt din Sibiu ,cum pot ajuta?
    Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi spune in postarea urmatoare cum pot participa cei care sunt in afara octogonului.

      Ștergere
    2. Buna! Sunt din Ploiesti. Eu cu cine votez? Cu vortexul, cu octogonul sau cu cei din afara ambelor? Am citit de cateva ori, plus raspunsuri si intrebari, dar tot nu m-am lamurit! Iertare! Asta seara voi participa indreptand iubire catre unul din orasele octogonului, dar poate pot ajuta mai mult!

      Multumesc!

      Ștergere
    3. Nu esti sub vortex si nici intr-unul din orasele care formeaza octogonul. In acest caz trimiti lumina si iubire catre unul din orasele octogonului.

      Ștergere
  4. Pentru orasele din afara octogonului ( sa zicem Turnu-Magurele, sau Fetesti ), ma gandesc ca vor lucra pe protocolul octogonului, nu al vortexului, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa vor lucra. Voi da mai multe amanunte la urmatoarea postare.

      Ștergere
  5. Servus, la toata lumea!

    Dragul nostru, RemerRa, din Stuttgart as putea sa particip si io?
    In Romania voi fi, din nou, incepand cu data de 20 mai.

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate lucra si din afara tarii. In postarea urmatoare voi da mai multe amanunte.

      Ștergere
    2. Ziua bună,Remer. Ziua bună tuturor.
      M-ar interesa cum se poate lucra din Spania, din Valencia, mai exact.
      Mulțumesc cu drag și cu apreciere.

      Ștergere
  6. DA , a venit momentul marii îmbrățișări.
    Nu pot să nu remarc ziua aleasă pentru începutul „marii îmbrățișări” - data de 9 mai a marcat evoluția României de trei ori, respectiv proclamarea independenţei de stat a României la 9 mai 1877, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial la 9 mai 1945 şi Ziua Europei.
    Mulțumim ! Binecuvântări tuturor !
    Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Practicantii crestini cum se pot implica, fără să apară contradictii doctrinare, conceptuale, de tehnică spirituală etc?

      Ștergere
    2. Daca practicantii crestini simt ca tehnica nu se potriveste cu doctrina crestina, atunci sa se roage pentru binele tarii si al lucratorilor in lumina.

      Ștergere
    3. Creștinismul trebuie să înflorească.
      Universul nu stă în loc, împiedicându-se de doctrine, el se mișcă, se transformă...
      Doctrinele sunt limitări în mințile noastre.
      Dacă rezonezi la anumite lucruri, dă-ți voie să experimentezi, fără să simți vinovății.
      Indiferent de religia pe care o practici, CREDINȚA ÎN DUMNEZEU ESTE IMPORTANTĂ.
      Cu toții trebuie să fim recunoscători acestui pământ care ne-a primit aici și ne oferă darurile sale. Să lucrăm, dară, fiecare după priceperea și chemarea sa. Să-l iubim cu toată ființa și aceasta este o lucrare foarte importantă.

      Ștergere
  7. Nu vad nicio contradictie intre crestinism si tehnicile de mai sus. Poti fi mai concret, ce anume gasesti nepotrivit si in legatura cu ce pasaj din Biblie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mereu Hristos e o piatră de poticnire, nu-i aşa Dane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos este o „piatră de poticnire” DOAR pentru ego (sinele fals). Însă, pentru Sinele real, El este „piatra de zidire”/„piatra din capul unghiului”, sau fundația/temelia.
      Iisus a venit aici să-l întruchipeze pe Hristos în chip DESĂVÂRȘIT și să ni-l prezinte : „Eu Sunt Calea, Adevărul și Viața.”.
      „Eu Sunt Calea, Adevărul și Viața.”
      Pentru ce vă certați !? Sunt multe căi care conduc către Cale... Și toți simt (conștient sau incoștient) că, drumul pe care merg este bun. Pentru ce vă certați !? Fiecare are „banda” sa unică pe autostrada Divină
      Pace !

      Ștergere
  9. Sunt convins ca Iisus nu a fost o piatra de poticnire pentru nimeni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus nu, dar Hristos da!

      Ștergere
    2. Dar pentru cei care L-au rastgnit?

      A fi sau a nu fi "pe Cale"? Teama asta ii framanta pe multi "practicanti crestini" atunci cand intalnesc ceva ce "nu e cuprins in experienta biblica"... Doar ca mesajul lasat "este", si nu e vorba de o "copiere" la infinit a unui numar limitat de metode/exemple, de un "crestinism mort si stagnat la acel moment deacum 2000 de ani" ci de unul "viu", valabil pentru cei "ce-l practica"... De-aceea au fost lasate "Cele 10 porunci" - ca reper pentru toata infinitatea de posibilitati necuprinse in "exemplele tip"... Si cum sa intelegem "Vor veni altii care vor face minuni mai mari ca Mine"... dacat ca "nu exista limite in exprimarea adevarului" cu conditia "respectarii celor 10!"

      Doar ca pana si "cele 10" au fost denaturate in interpretare pe parcursul timpului si ar trebui "relamurite"...

      Ștergere
  10. Vreau sa va reamintesc (si io, din nou) faptul ca dacii divinizau cifra "8" si octogonul. Semnificatia ezoterica a acestora fiind ampla si dragul nostru RemerRa a (re)amintit. Sa subliniem, totusi, ca in credinta dacilor cifra "8", formata din "doi serpi inlantuiti", ii reprezinta pe cei doi "Zei"- gemenii divini Zalmoxis(Apollo si Artemis(Diana), "Mosul si Baba"."8" simbolizeaza desavarsirea(accesul la Imparatia Cerurilor), semnifica invierea, transcenderea lui "7". Nu intamplator Caduceul, cei doi serpi inlantuiti pe un arac de vie (si la pleiadeeni apare asa- cel putin asa se spune...), a devenit simbolul celebrului medic Asclepios (fiul lui Apollo), fiind imaginea ADN-ului, fara de care nu ar exista Viata. Si, va mai spusesem ca, "Carja Arhiereasca"(in crestinism- ortodoxia romaneasca) este formata din aceeasi doi "serpi"si "globul solar", simbolistica strabunilor pastrandu-se cu sfintenie. In sanscrita ( San Scritele=Scrierile Sfinte), "Kundalini" inseamna "Sarpe". Se pare(in zicerea unor semeni de-ai nostri) ca si Pleiadeenii se inchina Soarelui (Zeitei) Unii mai zic ca este posibil ca esenienii sa fi fost chiar daci. Strabunii nostri aveau legile Sacertdotale, care promovau credinta in viata vesnica si nemurire, sunt "Inteleptii Nemuritori din Carpati", desi au fost, atat in antichitate, cat si acum, destul de luati in deradere).
    Crestinismul(se regasesc multe concepte, traditii, ritualuri, sarbatori perpetuate din stravechimea poporului nostru) ne aduce acceptarea, iertarea si iubirea (iubiti pe toti, rugati-va pentru cei ce va prigonesc), iar omul are taria sa recunoasca ca dreptatea vine de la Dumnezeu si Harul care ne vindeca, care ne mantuieste, tot de la Dumnezeu. Asta deoarece Mantuitorul Iisus Hristos a iertat toate pacatele noastre trecute, prezente si viitoare, a luat crucea fiindca El o poate duce, tragandu-ne pe toti la El, inaltandu-ne.
    Indumnezeirea este Calea Regala a Crestinismului, prin excelenta!
    Asa cum a devenit sambata ziua eliberarii poporului evreu din Egipt, asa duminica a devenit ziua eliberarii,a invierii, zi de bucurie, zi de sarbatoare, de transcendere la viata vesnica, aratand ca omului i se redeschide accesul la Pomul Vietii, Duminica devenind ziua cand a inviat Hristos, "rastignirea" a fost inaltare,nu injosire, de-asta smerenia inalta.
    Esenta Crestinismului sta in Inviere si Euharistie, nu sta in Biblie, aceasta fiind doar suport de hartie al invataturilor revelate, traitoare, indumnezeitoare, iar crestinii recunosc nu numai caracterul imanent, ci si cel transcendent. Crestinismul este o Cale, ca si oricare alta Cale si daca cineva crede ca "baza, fundamentul si temelia" :)) nu-i aceeasi peste tot, atunci inseamna ca nu a inteles .

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare ţi-i trufia! Crestinismul, ca doctrină, ca mistică si ca practică nu este "o cale ca oricare alta" ci insăşi Calea, Adevărul si Viaţa! Mai smereşte-te...

      Ștergere
    2. De ce pui etichete altora? Cine esti tu sa spui altora sa se smereasca? Cine ti-a dat puterea de a judeca?

      Ștergere
    3. Dragonul cu cap de lup, era doar stindardul de lupta al dacilor... Mai existau si altele, inclusiv unul regal si ezoteric si acela cuprindea sarpele dragon dar cu alt cap si in alta ipostaza! Ideea sarpelui dragon avea semnificatii mult mai ancestrale si surprinzatoare decat suntem poate pregatiti a le accepta... :-)

      Ștergere
    4. @Anonim 05.04 15:55:

      Sper sa-ti fie de folos urmatoarele:

      - Crestinismul, ca doctrina, mistica si practica este ceea ce esti si faci TU, un pamantean; e doar calea TA.
      - Calea, Adevarul si Viata este ceea ce este si face HRISTOS, care nu-i doar pamantean.

      Tu nu esti Hristos! Calea ta e o cale ca oricare alta, adica e ca si calea mea, a altora ... Putem sa stam unul langa altul in biserica, la aceeasi Sfanta Liturghie, si sa avem cai foarte diferite, din cauza experientelor de viata foarte diferite. Dar caile noastre, asa diferite cum sunt, au ca rezultat trairea ( mai devreme sau mai tarziu ) a Vietii si a Adevarului.

      Crestinismul nu inseamna Biblia, Scrierile Sfintilor Parinti sau Filocalia, pentru ca TU, cand vei ajunge la Judecata, nu vei avea Biblia cu tine, ci doar ceea ce ai trait TU. Daca ai fi un Sfant Parinte, ai avea cu tine la judecata Scrierile, pentru ca le-ai trait, dar cum nu esti un Sfant Parinte, vei avea doar ceea ce ai trait. Nu neg totusi ca acestea toate sunt niste indicatoare care te pot ajuta mult pe calea ta, care este unica.

      Daca intelegi aceste diferente, si vei munci sa vezi cine-i acel TU, vei trai o pace in care trufia oricui vrei tu va deveni ceva nesemnificativ, iar fericirea de a te smeri tu insuti o va depasi cu mult pe aceea de a cere altora sa se smereasca...

      Ramai in pace,
      DD

      Ștergere
    5. Desi o inteleg pe DD, il inteleg si pe "Anonim 5 aprilie 2016, 15:55" si bunele intentii din spatele comentului sau care au atras tirul contra argumentelor din toate partile! Nu vad acolo "critica cu ura" ci indemn ... In rest, toti putem gresi.

      - "- Crestinismul, ca doctrina, mistica si practica este ceea ce esti si faci TU, un pamantean; e doar calea TA"
      Corect, insa nu e vorba de "un adevar local" (pamantesc) ci "universal" aplicabil in multe spatii si dimensiuni! Daca el se refera la "Cale" mulata pe "caractere/trairi omenesti" si nu ET (de ex), "caramizile de trasaturi de caracter" sunt si ele universale, la fel ca si "elementele din Tabelul Mendeleev"! Deci ...

      -"Calea, Adevarul si Viata este ceea ce este si face HRISTOS, care nu-i doar pamantean"
      Din nou adevarat dar.... "Eu am reusit, asa puteti si voi" nu exista nicio diferenta potentiala, e "egalitate perfecta" care ne spune: "Eu ca voi si voi ca Mine"... nu Eu cu toate puterile si cohorte de ingeri care Ma vor prinde daca voi cadea de pe vreo stanca ... si voi, singuri, cu toate greutatile agatate de maini si picioare!

      Dar oare noi, suntem doar pamanteni?



      Ștergere
  11. Buna ziua,gazda primitoare!
    Buna ziua,dragi -voi frati!
    Am "vazut"aicea soare,
    Si simt c-o sa m- acceptati.
    Nu vreau ca sa fac deranj,
    Insa...am un mic "bagaj"
    Si as vrea sa-l las la voi,
    Ca-n alta parte e... "noroi".
    Poate ziceti:nu-i pe tema!
    Stiu eu ca nu-i o problema,
    Ca sa faceti conectare...
    Mesajul e de la Soare.
    A,as mai avea inc-o stire:
    Ma bucur pentru primire
    Si cu mult drag va urmaresc!
    Nu vreau nimic,va multumesc!


    Eu,am facut asta vara,
    O alergie solara.
    Si aflandu-ma la tara,
    La “locuinta de vara”,
    Am pus scara sa ma sui,
    Sa-l intreb pe…Dumnealui,
    De ce-asa tare parleste?
    La pamanteni nu se gandeste?
    Doar doua trepte am urcat,
    Si va voi spune ce-am aflat.


    Aud vesti venind dinspre Soare
    Ce-avertizeaza:pericolu-i mare,
    Caci Astrul parleste!Distrusa-ti ozonul!
    Ati distrus multe,sa tineti blazonul!
    Faceti ceva sa ramana suflarea!
    Opriti defrisarea,opriti poluarea!
    Nu-i prima data cand auziti asa veste,
    Dar nici nu va pasa ca timpul chiar este,
    Sa dati socoteala pentru tot ce-ati facut
    Cu-aceasta minune-planeta Pamant!
    Va plangeti cand prea mult ploua,
    Cand caldura-i prea mare!
    Nimic nu va convine voua
    Si calcati totu-n picioare!
    Va plangeti intr-una,nimic nu e bine!
    De raul din lume de vina e…cine?
    Voi-pamantenii-gasiti resemnarea
    Dand vina pe Cer.Puneti intrebarea:
    Doamne ,din ce esti Tu alcatuit,
    De-nduri atatea…neclintit?


    Cerul raspunde deschis si senin:
    Doar din IUBIRE,din FOCUL DIVIN
    Ce nu parjoleste,El chiar va da viata!
    Treziti-va ,deci,priviti-l in fata,
    Lasati-l sa vina…,sa curga suvoi…,
    Sa arda trecutul-tot raul din voi!


    Va spun cu tarie,nu doar va soptesc:
    Planeta Pamant ,eu chiar o iubesc!!!
    O clipa de credeti ca suntem ca frati,
    Va rog,va implor,si altora dati
    Vestea ca…IUBIREA din NOI-LUMINA DIVINA
    Salveaza Pamantul,ne scapa de “vina”!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Emotia ce ma cuprinde
    Atunci cand intru-aici,pe blog,
    Este ceva ce ma destinde.
    De e nevoie pun zalog.
    Si nu am alta garantie
    Decat iubirea,sa se stie!
    Stiu ca primiti si multumesc!
    Asa continui sa iubesc.
    Si cand se-ntampla primavara,
    Va rog sa credeti,dau pe-afara!
    Aceeasi stare va doresc
    La toti,desi nu va-ntalnesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim ! Tu ploaie de stele, mare figură ești ! Și noi te iubim !
      p.s Mulțumim și pentru mesajul de la Soare !

      Ștergere
    2. Intelegerea informatiei vine odata cu transformarea interioara. Toti care citim cele scrise pe aici putem usor observa ca se aduc informatii pretioase si destul de bine documentate. Cei care posteaza doar ca sa combata anumite persoane ii stim deja si, chiar daca, prin unele comentarii, s-au adus aceleasi informatii vis-a-vis de Cale, totusi, doar cand a postat Lucia a aparut comentariul destul de tendentios, punandui-se "etichete". Asa cum zice si remerra, nu suntem in masura de-a judeca pe cineva si intotdeauna sa ne uitam in ograda proprie, adica, munca este in noi insine, parca asa spuneti toti de aici si nu numai de aici. Toata lumea a inteles, sper, macar faptul ca orice "eticheta" si "judecata" se va reflecta doar in cei care o pun. Vreau sa mai adaug faptul ca atunci cand cineva ne blameaza, ne eticheteaza, ne judeca, ne jigneste, cunoastem deja ca aceste manifestari ale celor care mai au aceste "practici", pur si simplu, nu mai poate atinge pe cineva, fiindca in functie de experiente, de Cale(cum frumos zicea cineva aici),suntem si percepem, totusi, diferit de ceea ce se scrie sau se spune despre o persoana(uneori cineva se manifesta brutal doar fiindca altcineva i-a spus ca "cutare" sau "cutare" si-a exprimat, pe undeva, un alt punct de vedere, o alta perceptie si astfel a fost etichetata intr-un anumit fel si s-au preluat informatii distorsionate si fiecare, la randul nostru am experimentat (si) asa ceva).
      Asadar, sa fim fiecare pe Calea lui si sa muncim cu noi insine, mai ales ca toate drumurile(Caile) duc in(spre)Dumnezeu, mai devreme sau mai tarziu, in functie de cum stam cu "practica interioara continua", cum zicea Patanjali.

      Pace voua!

      Ștergere
  13. Dragul meu anonim,
    Ce citesc este sublim!
    Nici gand sa cred ca tu ma minti,
    Prin tot ce spui chiar ma alinti!
    Te rog,primeste-acesta veste:
    Te-mbratisez ca-ntr-o poveste!
    Este mult,este putin...?
    Alegerea iti apartine.
    Eu spun ce simt,nu te previn
    Si...crede-ma,e atat de bine!!!
    Voi reveni caci e Lumina,
    Iar eu am multa voie buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perseida draga mea,
      Esti o minunata stea
      Si eu vreau a te-mbratisa,
      Sa intru-n povestea ta,
      A noastra,a tuturor
      Ghidati fiind de REMER RA,
      Sa ajutam cu toata iubirea,forta si taria
      Romania si pe draga noastra TERRA

      Ștergere
    2. Fire de praf noi suntem,
      Da' nu-i rau ca ne jucam,
      De-a stelele ,de-a Lumina...
      Pentru Remer toata stima,
      Ca pan-ajungem Acasa ,
      In "gradina"lui ne lasa!

      Ștergere
  14. BUNA seara dragii miei şi BINE ne-am regasit!Cât este de minunat sa vibram la UNISON...TARE AS VREA CA SI EU DE LA TORINO SA MA POT ALATURA VOUA!!!CUM SA FAC DRAGA REMERRA? VA IUBESC SI MI-E DOR DE VOI TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  15. NOUL si VECHIUL MESIA = MARELE AVATAR CHRISTOS(TRIMISUL)
    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/…/romaniaramania-centru…
    NOUL si VECHIUL MESIA = MARELE AVATAR CHRISTOS(TRIMISUL)

    ROMANIA: ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre
    1.- Reapariţia lui Cristos, Marele Avatar .Material bazat pe extrase din cartea "Reapariţia lui Cristos" Scrisă de Alice A. Bailey si Maestrul Tibetan DJWHAL…
    ROMANIAESOTERICA.BLOGSPOT.COM|DE EM

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru parerile voastre inalt vibrationale,si nu va suparati pe cei care inca "dorm somnul de veci"! Acolo unde se aprinde o scanteie, o emotie palpaie,iar cea mai frecventa reactie este de a lansa cuvinte jicnitoare.
    Fiti oameni de valuare renuntand la judecati de valuare!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. "Cel mai mult uram la altii cand intalnim propriile defecte"... spunea cineva. Vehementa si nevoia judecarii acestora vine din dorinta interioara de a ni le depasi, din aceasta nereusita bazata pe aplecarea in afara si nu inspre interior...
    Atunci cand venim in lume cu "pachetul harazit de ursitoare" avem tendinta - de multe ori creata de presiunea/opinia sociala, de a ne corecta ceea ce consideram defecte... Efectul imediat e crearea de conflicte interioare, dezechilibre, sentimenete de culpabilitate, etc... Grav!

    Sa incepem prin a considera ca absolut toate ne-au fost date pentru a fi folosite in implinirea destinului nostru, asa cum ex Harap Alb, avea nevoie de Flamanzila, Gerila, Stramba Lemne, aripa de albina, etc... Apoi sa intelegen adevarata natura a lor si polaritatea fiecareia:
    cumpatare-zgarcenie, prevedere-lipsa de curaj, intelepciune-smecherie, spirit de observatie critic in exterior - intoleranta, etc... Cu blandete si acceptare, invaluiti-le pe toate in iubire, ca pe niste copii jucausi... Inspirati profund, expirati calm, rostiti in gand: "Eu sunt". Inspirati si expirati din nou...

    Weekend placut! :-)

    RăspundețiȘtergere
  18. Trebuie ascultata melodia asta .. inteligent facuta :)

    Un weekend frumos!!


    https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I&list=PLnLsR3REW3eI_Q2CTIdvEeO_HYOcCw7y7

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.activenews.ro/stiri-social/Formatia-Taxi-alaturi-de-alte-33-de-persoane-a-compus-o-melodie-impotriva-Catedralei-Mantuirii-Neamului-131993

      http://www.romaniatv.net/grigore-lese-vrea-sa-fie-scos-din-videoclipul-trupei-taxi-despre-smerenie-nu-am-stiut-ca-este-impotriva-catredalei_285674.html

      http://www.evz.ro/reactii-la-clipul-taxi-ne-declaram-crestini-luptam-impotriva-catedralei-neamului-dar-suntem-de-acord-cu-constructia-unei-moschei-ne-sabotam-neamul-tu-ce-parere-ai.html

      Ștergere
    2. Unii îl găsesc pe Dumnezeu în locuri mici, alții în locuri mari, alții nu-l găsesc deloc, alții peste tot. Dar mai sunt unii care, deși se laudă că-l caută și se plâng că nu-l găsesc, de fapt, nu-l caută deloc.

      Ștergere
    3. Si eu,ca orice pamantean
      Care nu traieste-n van,
      Ma-ntreb de ce religia face
      Atata "zarva",cui ii place?
      Multa vreme-am fost confuza,
      Ma simteam precum o spuza.
      Dar de la o vreme-ncoace,
      Parca lumina se face.
      De cate ori vorba vine,
      Despre religie(credinta),doctrine,
      Mintea-mi parca se seteaza,
      Doar pe ceea ce urmeaza:

      "Religia-o fraza de dansii inventata
      Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug,
      Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata,
      Dupa ce amar muncirati mizeri viata toata,
      Ati mai purta osanda ca vita de la plug?" Mihai E minescu-"Imparat si proletar"

      Stie careva-din "lume",
      Ce-a vrut Eminescu-a spune?
      Sigur ca mi-ar face bine
      Un raspuns,de la oricine.
      Va multumesc la "mari" si "mici",
      Pentru ce faceti aici!

      Ștergere
    4. linkul este sters :/

      Ștergere
  19. Asta spun eu inimi mele ,din ce in ce mai des si ea ma asculta din ce in ce mai mult.
    Astazi se opreste la fereasta voastra.
    Va rog,cand aveti timp,cautati in cutiile voastre postale.Nu cele de la intrarea in bloc sau in curte,intelegeti voi ce spun.Tocmai am expediat-la fiecare-cate o "doza" din starea mea de bine si n-am facut-o oricum ci...cu confirmare de primire.:)Multumesc,Remer Ra,pentru fereastra deschisa!


    https://www.youtube.com/watch?v=_P6XuVgt9YY&nohtml5=False

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara! Din Tg.Jiu spre ce oraș ma îndrept?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spre directia benzii, adica spre Retezat (Nord Vest)! Orasul ar fi Uricani!

      Ștergere
    2. esti genial(a) <3

      Ștergere
  21. UNU
    Epistola dupa Romani cap. 14
    13. Să nu ne mai judecăm dar unii pe alţii. Ci mai bine judecaţi să nu faceţi nimic care să fie pentru fratele vostru o piatră de poticnire sau un prilej de păcătuire.
    14. Eu ştiu şi sunt încredinţat în Domnul Iisus că nimic nu este necurat în sine şi că un lucru nu este necurat decât pentru cel ce crede că este necurat.

    DOI
    Numai lumina poate cunoaste lumina, numai Dumnezeu il poate cunoaste pe Dumnezeu (KRISHNA)

    TREI
    Doua trestii beau din acelaşi râu. Una e goală pe dinăuntru, cealaltă e trestie de zahăr (Jalaludin Rumi, maestru Sufi)

    V.R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)

      https://www.youtube.com/watch?v=-znz8fG6Fas&nohtml5=False

      Ștergere
  22. draga Remer eu imi doresc mult,foarte mult sa particip si eu Dar o sa fiu din 6 mai in Italia,regiunea Marche,centrala, pe partea marii Adriatice.abia astept postarea urmatoare pentru noi cei din afara tarii.pace si iubire
    Adriana Diana O.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu nu particip la transmisii,
    Nu am atata-"ncarcatura",
    Insa nici n-astept permisii,
    Sa iubesc fara masura.
    In context as intreba:
    Foloseste la ceva,draga Remer Ra?

    RăspundețiȘtergere
  24. Un fel de...transmisie.

    Liliac cu cinci petale,
    Adu-ne clipe astrale!
    Liliac parfum sublim,
    Adu-ne iubirea-n san!

    "Orice durere sa-nceteze
    Si poezia sa vorbeasca."

    https://www.youtube.com/watch?v=TMbKE-mmBLY&list=RDTMbKE-mmBLY&nohtml5=False#t=27

    RăspundețiȘtergere
  25. Dragilor, va transmit, din Stuttgart, salutari si toate cele bune!
    Revin in Romania in 20 mai,asa ca, pana atunci iata, din partea mea un cantec exceptional si, bineinteles, ca si un Motto al Okinawei: "Miscare pana in ultima zi".
    Cu incredere, ca totul se repune pe fagasul menit a fi (pentru noi toti), va imbratisez!

    https://www.youtube.com/watch?v=Mz7xVbze6Yk

    A voastra surioara,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  26. Contactul cu alte civilizatii se petrece deja. Eu am avut multe experiente cu astfel de fiinte si de cateva ori le-am recunoscut ca fiind extraterestre in viata mea de zi cu zi.
    Stiu ca am fost si pe navele lor si ca materialul meu genetic a fost folosit in crearea de copii hibrizi.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu particip din Tg.Jiu.Iubire si lumina!Dana P.

    RăspundețiȘtergere
  28. Pace si Iubire voua oameni, cu spirite inalte, evoluate si chiar cu ele mai putin evoluate !
    Cer permisiunea de a ma adresa voua tuturor ....mai cu seama celor ce fac controverse...sa stiti un singur lucru, toti suntem fii Dumnezeului Tata, Parintele lumini si toti ne vom regasii si intalnii unii cu altii "mai devreme s-au mai tarziu" important este sa facem ceea ce ne este "dat" sa facem ! Sa impartim peste tot "Dragostea si Iubirea" ceea ce si noi am primit la randul nostru de la Dumnezeul Dumnezeilor, Tatal Parintele Lumini Vesnice !!!
    Pace si Iubire va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  29. Pt Bv pot fi in poiana si pot pe 30 mai ? cum pozitionez bratele?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti lucra din Poiana! Te vei pozitiona cu fata spre SV, bratele vor fi tinute lateral. Fiind sub banda, vei lucra si cu sfera!

      Ștergere
  30. Bun gasit, RemerRa

    La care civilizatii extraterestre te referi in paragraful nr 7: "Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie."

    Din ce stiu (afirmatiile domnului profesor Iordanescu), pe Terra se afla peste 83 de civilizatii extraterestre; cunosti ceva mai concret; poti face o recenzie a lor?
    Poti aduce lumina la acest capitol, eventual cu un articol mai detaliat, vazand ca sunt goluri de informatii autentice la acest capitol?

    Multumesc anticipat, ganduri bune
    Dana



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intentia sa fie de realizare a contactului cu entitatile extraterestre benefice! Simplu!
      Cred ca poti vedea mai multe in filmuletul de mai jos.
      https://www.youtube.com/watch?v=T2Fsn0B3ti8
      Pe de alta parte, ma indoiesc ca poate face careva o recenzie a civilizatiilor care viziteaza planeta noastra.

      Ștergere
  31. NAMASTE ! Am citit opiniile ,expozeele,luările de atitudine...ce mai...nu-mi permit să vin cu alte paie pe foc ci tuturor celor care vizitaţi acest site plin de învăţăminte de mare ajutor vă sugerez să-mi vizitaţi pagina mea de socializare,LUMINAR NANDO,acolo veţi găsi cîteva dispozitive MaGrav construite de mine -eu fiind şi membru al GRUPULUI DE STUDII KESHE ROMÂNIA.Nu o spun cu intenţia laudei de sine ci pentru a vă informa că fiecare dintre Dumneavoastră poate construi cu preţuri foarte mici aceste "CREIOANE,CUPE,BRĂŢĂRI,PLASTURI DE SĂNĂTATE cu CO2,device=dispozitive de REDUCERE A CONSUMULUI DE ENERGIE ÎN CASĂ şi fooarte muulte alte aplicaţii care au scopul şi realizează o bună stare de sănătate,bună dispoziţie,ekilibrează fluxul de energie pe ceakre,AMPLIFICĂ MAFS-urile (cîmpul magneto gravitaţional al propriului corp,ADUCÎND O PERFECTĂ STARE DE ARMONIE ŞI EKILIBRU CU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR. Dar cel mai bine aR FI SĂ VĂ SUGEREZ CA PENTRU A LUCRA CU ENERGIILE CARE SÎNT PREZENTATE ÎN ACEST ARTICOL ,VIZITAŢI site-ul domnuluzi Merhan Tavakoli Keshe unde găsiţi absolut tot ceea ce vă interesează,atît ca info.teoretică,cît şi modul practic de construcţie a acestor instrumente-amplificatoare de energie. Pe Grupul de studii Keshe România aveţi şi traducerile făcute la conferinţele şi seminariile domnului Keshe. Vă mulţumesc,MĂ BUCUR ENORM SĂ VĂ POT FI DE FOLOS. Hai să lăsăm istoria cu anemozităţile, conflictele de idei şi opinii dintre noi şi să fim la rîndul nostru DE AJUTOR CELOR ÎN SUFERINŢĂ-eu ofer aceste dispozitive FREE ENERGIE tuturor celor care mi le cer şi îi şi învăţ cum singuri să şi-le construiască după indicaţiile miilor de filmuleţe de pe you tube dar şi din cărţile domnului Keshe. Acest al 3lea val de energie vă va fi de mai mare folos dacă cu ajutorul amplificatoarelor de energie -DISP. MaGrav- le folosiţi personal sau pe cei în suferinţă . ÎN LUMINĂ-LUMINAR NANDO sau GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  32. NAMASTE ! Cu permisiunea lui REMER RA-dacă mi se permite să fiu mai la subiec pentru prietena noastră Dana H : În ultimii 25 de ani multe edituri s-au aplecat asupra traducerii unor cărţi cu un profund impact asupra celor care au mintea deschisă şi inimă cuprinsă în SFERA TUTUROR POSIBILITĂŢILOR şiaş enumera aici aportul substanţial al editurii FOR YOU a doamnei MOnica VIşan,editura Proxima mundi,editura Herald etc. Eu dispun de cărţi de o însemnată valoare deoarece ele îşi derulează povestea în ETERNUL A.C.U.M. ŞI CEEA CE ASTĂZI SE ÎNTÎMPLĂ ÎN BENZILE DE TIMP TERESTRU EU ERAM INFORMAT ÎN URMĂ CU 20 DE ANI TEREŞTRI DE LA "MESAGERII INTERGALACTICI" în al lor "MESAJ PENTRU ROMÂNIA" UNDE Ashtar Sheran şi alte cîteva zeci de civilizaţii AVERTIZAU încă de pe atunci despre RIDICAREA VIBRAŢIONALĂ A TERREI ÎN 5D , despre marile extincţii,despre ceea ce DOMNUL NOSTRU ISUS SANANDA numea în biblie "intrarea secerătorului în lan şi alegerea grîului de neghină. Dar pentru a fi mai succint e vorba de ENTITĂŢI DE LUMINĂ DIN MAREA CONFEDERAŢIE INTERGALACTICĂîn care sînt prezente civilizaţii fooarte avansate în tehnologie,societate,mentalitatea lui TOT ÎN 1 şi 1ÎN TOT,cum ar fi ARCTURIENII DE PE PLANETA ARCTURUS,PLEIADIENII din constelaţia pleiadelor,SIRIUSIENII A şi B ,VENUSIENII,ORIONIENII BENEFICI -că sînt şi cei reptiluizi,grii sau cenuşii.Cei din ANTARES,....şi muulte alte civilizaţii venite în acest colţ de galacsie la apelul disperat al MAMEI PĂMÎNT. vĂ SUGEREZ SITE-URI spirituale ADMINISTRATE DE FIINŢE DE LUMINĂ aşa cum ar fi "NOUL UNIVERS CRISTALIN" al domnului MarYan, "ADEVĂRUL NE VA ELIBERA" al domnului Mariu Sumedrea....şi de acolo veţi descoperi singuri şi alte site-uri spirituale de o covîrşitoare importanţă pentru cei care chiar vor să facă ceva pentru semenii lor. Şi o simplă informaţie e valoroasă celui debusolat pe apele tulburi ale realităţilor aşa cum sînt sugerate de media oficială. Vă mulţumesc pentru răbdare şi CER IERTARE lui REMER RA dacă mi-am permis a veni cu adăugiri care cred că nu au ofensat pe nimeni. NAMASTE !

    RăspundețiȘtergere
  33. Si eu din Italia, Roma cum sa meditez cu voi? Ce trebuie sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  34. Dupa ridicarea vibratiilor (parcurgerea protocolului) te asezi cu fata spre Romania (est) si apoi trimiti lumina si iubire prin amandoua palmele.

    RăspundețiȘtergere
  35. Deci intai protocolul de ridicare a vibratiilor si apoi pe inspir iau energia dinspre Iasi si pe expir o trimit pe directia Baia-Mare, nu? Aici Suceava!

    RăspundețiȘtergere
  36. in Buzau . . . ce putem face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trimiti lumina catre oricare din orasele care formeaza octogonul.

      Ștergere
  37. Vortexul asta nu a aparat Romania de la distrugere. Ne va da padurile inapoi?

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumesc Remer Ra pentru multitudinea de informatii deosebite. Oricine ai fi, intentia este colosala. Sper ca efortul tau sa ridice ceata spirituala de pe ochii multora din cei 80% adormiti ai acestor locuri. Am fost un adormit, dar ...abia am deschis ochii. Mai am mult pana sa reusesc sa vad adevarul. Macar bine ca sa intamplat si acum. Dumnezeu sa te binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Remer Ra,
    As dori sa particip si eu la aceasta actiune. Este posibil sa fiu acceptata?

    RăspundețiȘtergere
  40. Vreau sa particip la toate actiunile.
    Am facut comanda la un tambur shamanic care urmeaza sa vina la inceputul lunii si as putea sa cant inainte de fiecare participare. As putea crea chestii foarte frumoase si benefice.
    Astept totusi confirmarea.

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna remer ra! Acum a ajuns la mine aceasta informație, am citit cu atentie, precizez ca locuiesc în Miercurea Ciuc, iar acum ma aflul tot pe linia vortexului, la Voslabeni. Te intreb daca pot sa fiu acceptat în meditatia descrisa in articol.

    Cu drag,
    Bogdan Colceriu

    RăspundețiȘtergere
  42. Bună seara! Acum am aflat despre lucrul cu vortexul carpatic. Îmi doresc să particip și să contribui și eu cu ce pot. Îmi este permis?

    RăspundețiȘtergere
  43. Bună seara,bine v am găsit,sunt din tg jiu și doresc sa particip și eu la meditatie..va mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere