.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

vineri, 27 mai 2016

Vortexul Carpatic (5)



Remer Ra: Ce se va întâmpla cu celelalte entități grup? Cum ar trebui să se adapteze acestea la noua energie? Mă refer la entitățile economice, administrative, politice etc.!
Ral: Și aici schimbările vor fi semnificative! Noua paradigmă vibrațională determină schimbări uriașe în cadrul energiilor de grup! După cum știi, sunt cinci structuri care determină dinamica pe orizontală a unei societăți și alte cinci, care determină dinamica ei pe verticală! Două dintre ele se regăsesc în ambele!
Remer Ra: Prefer să le numesc ”animatori societali” și ”animatori evolutivi”!
Notă! În cadrul animatorilor societali intră administrația centrală (președinte, puterea executivă, puterea legislativă), administrația locală (primăriile, consiliile locale și județene), structurile de forță (armată, servicii secrete, poliție, jandarmerie, sistemul juridic, structuri de pază și protecție), economia (serviciile, industria, agricultura, turismul), spiritualitatea instituționalizată (religiile, credințele, cultele religioase diverse recunoscute).
În cadrul animatorilor evolutivi (sau civilizaționali) intră educația (la toate nivelurile), cultura (artele plastice, muzica, literatura, arta dramatică), știința și cercetarea (inclusiv sănătatea), politica, spiritualitatea.
Ral: Indiferent cum le-ai numi, în noua energie va trebui să țineți cont mai mult de structurile evolutive! Națiunile care nu țin cont de ele, riscă să dispară în 100-150 de ani.
Remer Ra: Poate chiar mai devreme! În cazul nostru, dacă raportul mortalitate/natalitate se menține ca acum, și dacă migrația spre țările occidentale continuă în același ritm, ne vom înjumătăți până la sfârșitul secolului! Iar noi vom deveni minoritari... Sunt studii bazate pe dinamica actuală, nu presupuneri! Crezi că investind masiv în cele cinci structuri evolutive, vom avea șanse mai mari de a trece peste transformările spectaculoase din acest secol?
Ral: Îti înțeleg foarte bine îngrijorarea, dar trebuie să ai în vedere că în noua energie nu contează prea mult valorile spațiului de conștiență 3D. Divinitatea, Universul și Legile Sale, favorizează apariția și evoluția societăților care facilitează și oferă valori spirituale!
Remer Ra: În realitate, lucrurile arată puțin altfel. Națiunile își vor apăra valorile în care cred! Chiar cu propria existență! Dacă nu se va declanșa o schimbare majoră în conștiința oamenilor, un fel de revoluție, va învinge cel mai puternic, mai numeros, mai bogat! Așa a fost și în trecut!
Ral: Depinde cum privești lucrurile. Unui imperiu îi este dat să existe, ba chiar să prospere, atât timp cât oferă celui cucerit un plus de valoare, atât din punct de vedere statal cât și din punct de vedere spiritual! Aceste legi au funcționat tot timpul, chiar și la începuturile 3D! Oamenii nu își dau viața pentru valori iluzorii! A trecut vremea evoluției pe orizontală! În noua paradigmă vibrațională, entități mari de grup pot dispărea în scurt timp fără a fi nevoie de războaie!
Remer Ra: Sunt zone care au suferit mai mult pe timp de pace decât pe timp de război! Sunt și la noi câteva astfel de cazuri! S-a spus că economia a fost cauza prăbușirii acestor comunități! Dar știu că economia este efect, nu cauză! Nu poți avea o economie solidă fără a oameni bine pregătiți, deci fără o educație solidă! Ori la noi nici nu se respectă legea, care spune că educația trebuie să beneficieze de 6% din PIB. La fel și cultura... Nu există puteri statale care să nu fi fost puteri culturale înainte de asta. Educația și Cultura preced dezvoltarea economică! Un alt domeniu important este sănătatea. Și aici sunt multe hibe. Prea multe! Dacă toate acestea se cunosc, de ce nu se face nimic în direcția asta? Coroborat cu raportul mortalitate/natalitate de acum și cu ritmul migrației, viitorul nu arată foarte bine. Prea e totul făcut ”ca la carte”! Sunt și alții interesați de asta?
Ral: Marea problemă e la voi, nu la alții! De ce nu sunteți voi interesați? De ce nu faceți nimic în această direcție?
Remer Ra: Aș vrea să discutăm despre animatorii societali și evolutivi și, mai ales, despre evoluția lor în spațiul nostru. Ce poți să-mi spui despre administrația centrală? Cum va evolua ea în noua paradigmă vibrațională?
Ral: Nu sunt așteptări prea mari din această direcție. Realitatea a demonstrat că puterea centrală se mobilizează doar în situații limită. Oricum, știi bine că liderii voștri sunt proiecția voastră. Dacă vreți alți conducători, schimbați-vă! Deschideți-vă mințile și sufletele! Puneți valorile spirituale pe primul loc și atunci lucrurile vor reveni la normal, pentru că veți ști pe cine să alegeți! La fel și în ce privește administrația locală!
Remer Ra: Despre structurile forță și de apărare ce poți să-mi spui?
Ral: Puterea acestora va scădea treptat, constant, urmând ca până la jumătatea secolului să ajungă la jumătate din nivelul actual, iar la sfârșitul secolului la nicio o treime. Atât ca efective cât și ca influență. Iar obiectivul lor va fi mai mult de suport, orientare, sprijin, pentru oameni. Trebuie avut în vedere și faptul că energia de grup a structurilor de forță nu rezonează cu noua paradigmă vibrațională.
Nu vor mai fi războaie, pentru că vor dispărea grupurile de interese obscure care manipulau masele, dându-le impresia că apăra valori pentru care merită să-ți dai viața!
Nu vor mai fi infracțiuni, procese, închisori, structuri de pază și protecție, pentru că vor dispărea infracțiunile! În noua paradigmă vibrațională, răspunsul la gândurile, cuvintele și faptele voastre va deveni mult mai rapid! Toți vor înțelege că răul făcut altuia este răul făcut sieși!
Nu va mai fi sărăcie, pentru că planul pentru eradicare a sărăciei este deja întocmit și cele mai mari suflete întrupate pe Geea lucrează la implementarea lui! Până la sfârșitul secolului, cele trei programe de securitate vor fi implementate (alimentară, energetică, locativă - na)!
Nu vor mai fi boli, pentru că relația dintre trup, minte și suflet va fi armonioasă, iar despre cultivarea lor se va învăța încă din primii ani de școală! Trăind în armonie, nu ai cum să te îmbolnăvești!
Nu va mai fi suferință, pentru că ea este consecința lepădării de propria divinitate! Vă veți redescoperi propria divinitate!
Nu veți mai fi singuri, pentru că veți descoperi marea familie galactică din care vă trageți!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:


29 de comentarii:

  1. Vise,vise....Iudeo-masoneria,khazarii,jidanii si iezuitii conduc lumea si mult nu mai este pana la instaurarea New World Order,adica sclavia absoluta....Si nu putem scapa de ei.....PS.Peste 50(sau max. 100) de ani Romania nu va mai exista nici ca stat nici ca natiune....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper și vizualizez, Remer RA, ca întrebarea ta despre mortalitate/natalitate în zona României Mari, în următorii 7 ani - ani de mare importanță pentru revenirea la divinitate a tuturor românilor, să decadă de la sine. Românii dintotdeauna au iubit copiii... Majoritatea suntem și vom fi lucrători în LUMINĂ, vom VIZIUALIZA și aceste energii - energiile de creștere a natalității...!!! Totul depinde de noi și este în puterea noastră! Depinde ce probleme sociale vrem să rezolvăm. Vă mulțumesc și Vă iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. De data asta nu sunt de acord nici cu Ral si nici cu tine Remer ...ha ha ha ....Ia sa-ti zic eu cum vad lucrurile ...Mai intai...eeducatia. Dupa cum poate stii , omul are 2 emisfere cerebrale . Drepta si stinga . Partea dreapta e responsabila de creativitate , joc , inventiva , minciuna fantazie etc ....Partea stinga , in schimb , vine folosita pt a memoriza , invata , calcula . Este partea noastra mecanica , cu care fiecare dintre noi si-a format bagajul intelectual . Ar trebui sa va mai spun , ca copii pina la virsta de 4 ani folosesc numai emisferul drept . Stinga e necunoscuta pt ei . Dupa aceasta perioada , copilul vine invatat in modm fortat sa foloseasca NUMAI emisferul sting , emisfer util pt a memoriza , a invata sa faca bine un lucru , si o data invatat sa-l faca perfect ...Faptul e ca in jurul virstei de 14 ani , copilul nu mai stie cum sa treaca in emisferul drept . De aici si succesul ce-l au drogurile , alcoolul , in cit fac aceasta trecere in mod artificial . In arcul de timp dintre 4 si 14 ani ...munca e conclusa ! Vine ucisa partea ,creativa , jucausa , iubitoare . Pina cind educatorii nu vor alterna orele de studiu :o ora pt memorizare de notiuni , iar o alta pt joc , creativitate ...drogurile nu vor disparea , vor avea din ce in ce mai mult succes . De ce ? Pt ca raminind numai intr-o parte ....se creaza tensiune . Omul este nevrotic , bolnav ! Stinga trebuie sa o folosesti , si bine , la munca , cind faci cumparaturi , cind conduci masina ..ar o data ajuns acasa ...ar trebui sa treci in emisferul drept , sa te relaxezi , sa fi jucaus cu sotia , copii . Stinga e pt eficienta , iar dreapta pt relaxare . Omul asa cum e nu poate fi fericit . Ajunge acasa si se comporta mecanic . Aseaza compulsiv obiectele , ceasul , toate in mod perfect ....nu stie cum sa se realxeze , cum sa se distreze . Asa ca apeleaza la un ,, paharel "minim ! Omul ce traieste in emisferul sting ..nu cunoaste ce inseamna dragoste ..o confundamcu posesia ! Cind nevasta-l lasa , o ucide ...pt ca e un ....lucru . Trateaza fiintele vii ca si lucruri . Semeni , animale , crescatorii ....sunt lucruri , nu vaci vii , ce poate sufera ....Nu poate intelege . De asemenea , si cel ce sta numai in partea dreapta ...e un inadaptat pt societate . Nu are eficienta la munca , e prea visator , nerealist cu capul in nori . Orice extrema e daunatoare , cu toate ca daca ar fi sa aleg ....prefer lunaticul omului masina .. Deci ....omul asa cum e astazi .e bolnav . Are nevoie urgenta de a fi vindecat . Sistemul scolastic asa cum e el astazi este CRIMINAL . Intrebarea d"e un milion de dolari " ...este un caz ? Nu s-a stiut ? Chestiile astea cu emisferul ne invatau in anii 90 la jandarmi apropo de tehnici de interogatoriu . In ce parte anchetatul privea , insemna ca minte sau nu .(dreapta sa mintea , fugindu-i ochii in stinga creierul "muncea"spunea adevarul )Profesori SRI oviu Utile si pt noi in cazul unei capturari de catre inamic . Trebuia sa te compotti ca si cum anchetatorul tau ar fi controlat , stiut acest subiect . La nivel mic , dar eram instruiti . Asadar ....nu se stia ? Nu se stia ca procedind asa se distrug generatii intregi ? Eu cred ca se stie prea bine ...numai ca stapani acestei umanitati , nu vor omul sanatos , echilibrat . Un om crescut in mod sanatos nu poate fi robotizat , sclavizat . Sclavitatea astazi nu mai are lanturi de fier ...ci mai subtile ...Creaza necesitati absurde . Omul pt a satisface acele nevoi artificiale ...munceste , munceste din ce in ce mai mult , avind doar 2 zile libere la saptamina , iar cind le are nu stie cum sa se relaxeze . Asa ...sufera , e mereu din ce in ce mai obosit . Nu mare forta sa se rebeleze . E santajabil , perde si acel putin ce-l are . In concluzie ....eu cred ca pt a reusii o schimbare a omenirii , unde omul e alteuist , vesel plin de viata , mindru ca un leu ....trebuie sa scapam de cine a inrobit si a adus umanitatea la acest rezultat . Nu sunt politicii cei ce comanda , sunt doar marionete acestia .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scoala poate ajuta la dezvoltarea emisferei drepte prin promovarea sportului individual si de echipa (cultiva curajul, vointa, creativitatea, respectul fata de ceilalti, spontaneitatea, harnicia, tenacitatea), precum si prin atelierele de creatie artistica si tehnica.

      Ștergere
    2. In occident nu exista ,, ora de sport" .Cred ca nici la noi . E necesar un echilibru perfect Remer . De ex : cind in tv se da o notitie despre un omicidiu , ar trebuimcompensata imediat cu o alta pozitiva . E deajuns sa cauti un video la intimplare cu ,, real heroes " ,si ar fi suficient . Nu o fac . Cind sunt prevalente inf negative , de crime , violente etc , omul se deconecteaza unul cu altul . Nu are incredere ..".cine stie , poate e vre-un nebun ca acela de la stiri ,, . Vazind si partea cealalta , ar fi mai deschis sa accepte viata , condiviziunea .... Sistemul educational trebuie sters definitiv , si nici memoria sa nu mai ramina de el . Inutil , doar pt a te invata cum sa te relationezi cu altii . Ar trebui ca in primii ani , cursurile sa fie ,, usoare " , mai mult un joc . Educatori sa fie mai mult psicologi , sa descopere talentul fiecarui copil , iar apoi sa fie alimentat mai tirziu (14 ani) in clase , scoli cu toti ceilalti ce cultiva afeasi pasiune . De la 14 la 21 de ani . Asta ar trebui sa fie adefarata scoala . Pe subiecte ce le iubesti , te pasioneaza . Ar mai fi de spus , ca la aceasta virsta , de obicei copii urasc parinti . Conflictul intre generatii . Vor sa stea cu altii simili lor , ca preocupari , idealuri etc . Asa ar iesii toti preparati intr-adevar pt a-si da un aport serios comunitatii . Facind ceea cete entuziasma , si invatarea e diferita , nu un efort ci o placere . Omul nemaifiind robotizat , mecanicizat (pt a putea fi controlat de catre sistem) ar fi diferit totul in jurul nostru . Am molipsi cu frumusetea fiecaruia ...ambientul , aerul ....s-ar crea ,, paradisul pe pamint"Noi l-am crea ...zi de zi . Unde este o atmosfera placuta , devine o sarbatoare sa te duci la munca (o buna scuza pt a-ti intilni prietenii) . Si nu ar trebui sa se munceasca atit de mult . 4 h maxim . Se spune ca munca inobileaza omul . Eu as zice ca-l omoara , il inbatrineste , indobitoceste . Intri pe sistemul de supravietuire atunci cind e extrema . Ma uit la Berlusconi si-mi aduc aminte de bunica-miu mort cu 10 mai tinar ...E o utopie ce spun . E prea mult de facut .. Totusi ....asa au inceput toate , parind imposibile la inceput .

      Ștergere
  4. Concluzind . Nu va mai uitati la politicii vostri , pt a vedea care e mai bun ....e inutil . Intrebarea este ...ce se poate face ? Ce puteti voi sa faceti (eu sunt departe de 20 de ani) ? Unde sa puneti mina ca sa incepeti munca de vindecare a omului ? Cred ca unica solutie , e sa va ,, descoperiti" , sa va cautati intre voi , cei mai putin afectati . Cei ce sunt salvabili . De ce am ales acest blog pt a va comunica asta . Pt ca , vazind natura subiectelor tratate , e putin probabil safaceti parte din aceia mecanicizati in mod iremediabil . Din contra , multi stau pe partea dreapta , in mod obisnuit cred . Deci nu ar fi o problema . Stringeti-va , uniti aceste comunitati ale voastre...deveniti din ce in ce mai multi ....si .....invatatii pe ceilalti cum se face a iubii , a fi fericiti , increzatori unul in altul , cum sa abandoneze frica de necunoscut ....cu EXEMPLUL vostru . Faceti-i pe ceilalti sa va ...invidieze ,asa incit sa nasca inauntrul lor dorinta de a incerca , de a avea curaj in a se lasa ....dusi de curentul vietii ..fara frica . Daca intre voi se poate , de ce nu si la ei ? Niciodata veti reusi cu cuvintele . Sunt aer . Ar mai fi de spus , ca in eventualitatea acestui urias efort , veti fi priviti ca niste nebuni . Nu-i judecati , pt ca au dreptate privind din lumea lir ordonata . Ce inseamna dementa asta de a fi ca niste copii sanatosi plini de viata veseli ? Intr-o lume atit de dura , cum poti sa-ti permiti o asemenea slabiciune ? Voi aratati-le ca nu va pasa de ce piedeti , daca pretul este fericirea voastra . Toti vom muri , mai devreme sau mai tirziu ...conteaza CALITATEA experientelor incercate . Intre cele doua singuratati ...nasterea si moartea , acest spatiu trebuie umplut cu iubire , compasiune , altfel ...mai bine nimic
    PS....Nu va opriti la discurs in sine , daca suna frumos sau nu ceea ce
    am scris ! Pt ca ma refeream si la voi pe alocuri .......

    RăspundețiȘtergere
  5. https://youtu.be/_0hIGAqpqwg

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii sunt nevoiti sa invete sa functioneze impreuna, sa se armonizeze unii cu altii si sa dizolve zidurile care au creat granite religioase, de gen, culoare etc. e un proces dureros pe cat se pare pentru romani. Din ce in ce se aud voci care vocifereaza si gasesc tot felul de explicatii conspirationiste la aceasta tendinta naturala de unificare. Invatam si ne invatam ca suntem unici ca natie insa facand asta punem un zid intre noi si "ceilalti". Vedem bubele altor popoare si ne credem superiori cand facem asta insa ne lipseste privirea in profunzime a miscarilor care au loc acum in Europa.
    Dintr-o perspectiva inalta totul se misca spre unificarea tuturor si depinde de fiecare cat de dureros sau nu este acest proces.
    Ca romani cred ca trebuie sa fim mai deschisi in a primi oameni din alte culturi si zone ale lumii la noi in tara. E un test de solidaritate si toleranta, un test in care sa invatam ca mai presus de a fi romani suntem cetateni ai lumii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveam vre-o 15 ani cand am plecat de acasa pentru a 2-a oara. Am plecat cu prietena mea Lary. In aventura noastra am ajuns intr-un sat pe langa Ploiesti unde ea stia o familie are ne-ar fi primit impreuna.
    Am ajuns la acea familie. Aveau o casa cu 2 etaje, camere curate si spatioase dar cum era frig afara se refugiasera toti in bucatarie, unde aveau caldura de la cuptor.
    La cateva case departare era o alta familie, cu doi copii, un baietel de vre-o 2 ani, handicapat mintal care era tinut intr-un pat toata ziua, in chema Laurentiu si avea cei mai minunati ochi ce i-am vazut. Celalalt copil al familiei, o fetita normala, era centrul atentiei si rasfatului.
    Asta am invatat la 15 ani ca e Romania, o casa mare in care toti sunt refugiati in bucatarie...o familie in care copii handicapati sunt tinuti izolati si pierduti in nepasare si in care cei sanatosi sunt iubiti...
    S-au schimbat multe de atunci? nu stiu...eu m-am schimbat...am plecat in tari straine ca sa nu mai inteleg ce se vorbeste langa mine si sa mi se para fiecare zambet o comoara...
    https://www.youtube.com/watch?v=Dh2Pj-U-ST8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo pt ca ai remarcat ochii acelui copil ...multi ar fi fosti atrasi de aparenta ....Asta este ceea ce trebuie sa cautam unul la altul . Acea privire ....indiferent ce ar costa . PS E bine ce spui cu unificarea ....dar depinde Cine o face .....pt ca sunt doua de posibilitati . O viata buna ....

      Ștergere
    2. Multumesc, am o viata buna, am construit-o frumos :)
      Ieri am avut o zi cu foarte multe emotii, de la luna plina ce tocmai a trecut ma simt mai altfel.

      Ștergere
  8. Nu mi plange Dana...totul va fi bine...indiferent de cum aleg unii sau altii sa faca si sa fie, indiferent de calea pe care o aleg...totul va fi bine...simti?

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm O sa fie bine :) e posibil sa nu mai fim singur mai devreme de 70ani gen 30 ? :P
    Multumim Ral, multumim Remer.

    RăspundețiȘtergere
  10. Problema în ceea ce privește evoluția noastră și transformarea e bine pusă. După mine, e suficient să nu mai acceptăm la nivel interior, conceptual și ideologic (oricât de prost sună acest cuvânt) niciuna din rasturnarile de valori și realități prezentate de cei care se erijează în reprezentanții noștri și aceștia vor dispărea din viața publică și din funcțiile deținute ca prin magie. Suntem oricum într-o etapă în care greșelile capătă putere punitivă mult mai mare decât în urmă cu puțină vreme. Cine evoluează rămâne, cine nu... Vorba unui bine cunoscut actor: Hasta la vista, baby! În altă ordine de idei, schimbarea o poate produce fiecare în propria persoană și masa critică în colectivități mari. E timpul de lucrat cu inimă și cap.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru mine nevoia oamenilor de a se ridica, dezvolta, e oarecum vizibila .Eu zic ca lucrurile vor iesi bine, e doar ca inca se vad regresiie trecute si felul in care incearca sa dispara, e nevoie de putin timp pentru a se calma apele.Unii incearca sa se miste ,dar au lasat sa creasca prea multe buruieni prin jur, asa ca ceea ce e usor pentru unii e mai greu si dureros pentru altii, din cauza acelor buruieni pe care le vor vedea ca fiind adevarate blocaje, blocaje crescute si insamantate de catre ei.Trebuie sa stii sa fii selectiv si sa iti ingrijesti interiorul, sa il vezi ca pe o gradina, ea fiind una de natura eterna.Ai nevoie si de cativa copaci in diverse puncte interioare, ei nu prea dau voie buruienilor sa creasca, protejeaza impotriva furtunilor excesive si a secetei

    RăspundețiȘtergere
  12. Credeti ca putem face mai multe meditatii de grup precum cea de luni seara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din toamna revenim la meditatiile de marti si vineri. Deci vor fi trei zile cu meditatii.

      Ștergere
  13. Copii frumoși ai Mamei Geea, mari și mici, LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI !
    Lăsați-vă cuprinși de magia copilăriei : https://www.youtube.com/watch?v=6OcH5peSGZo

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/adewumi.ajibade1/videos/1175557222475586/

    RăspundețiȘtergere
  15. !Rog sa ne conectam la retea si sa transmitem ganduri bune si energie acestei mame din Finlada :) http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/cosmarul-doctorite-romance-finlanda-angajatii-statului-nordic-i-au-smuls-copii-brate-am-vrut-sa-i-apar-corpul-meu-mi-au-fost-rupte-coastele-1_574ed2d95ab6550cb8870769/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incredibil! Asa ceva nu-i permis si vreau sa va spun ca pe la noi, mai prin nord, pe la taranoaiasan avem o vorba din strabuni (si sunt multe astfel de intelepciuni ale Nemuritorilor din Carpati, cum imi place mie sa scriu de multa vreme, bineinteles), adica : " sa mnira lumea de ei ", in cazul acesta, ca de nu inceteaza acesti "factori de decizie" finlandezi cu aceasta practica, de nicio culoare", intr-o zicere mai noua...atunci "ii bai la shtrec".
      Io chiar sper ca vor inceta, asa ca o sa le transmit (si ) cantarile astea (ca sa ma fac inteleasa asa, ca si o glumita, " mai in gluma, mai in serios", vorba aia ;))..stiti ca folosesc din cand in gand (si) aceasta expresie..., asadar si prin urmare, atlantii calatoreau (si) pe mare...).

      https://www.youtube.com/watch?v=qTTAL58lb_Q
      https://www.youtube.com/watch?v=p4BX_sNuHns
      https://www.youtube.com/watch?v=6hlcSTyX0-Q

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  16. VORTEXUL DIN DÁCI & BALCANI care este: ANAHATA TER-REI! VORTEXUL DIN DÁCIA & BALCANI care este: ANAHATA TER-REI!: 07 - 08 - 2009 CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Vad cum se formeaza un imens VORTEX in care D'ACIA arata ca o Inima si TER-RA ca o Sfera Ambele incluse in ... VORTEX! MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC - VORTEXUL SACRU, www.youtube.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PARINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATALUI. După un îndelung timp, PARINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PARINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact : - Dar tu îl ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu Discul Său Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!
    http://www.slideshare.net/pepece…/15425776-teofilact-ligurda

    RăspundețiȘtergere
  18. BINE AI VENIT IN PARADIS!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=yLbZBSIbidM

    RăspundețiȘtergere
  19. hmm, legat de Religie, daca s-ar respecta, spre ex cele 10 porunci in totalitate, religia s-ar disipa, ar disparea, atentia spre interior ar fii alta... incredibila tactica care au avut-o.. oscilatia a fost arma lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://themindunleashed.org/2016/06/retired-bishop-explains-why-the-church-invented-hell.html

      Ștergere
  20. Buna domnule Remer,

    In mai toate postarile am observat acelasi pattern: de fiecare data cand dumneavoastra aduceti in discutie niste "factori exteriori" apare intotdeauna intrebarea: "Da' voi de ce nu faceti nimic?". Sincer, eu echivalez intrebarea asta cu situatia unui om care merge pe o poteca ( poteca e Romania ) pazita din 50 in 50m de niste cavaleri medievali ( care ar trebuie sa-l pazeasca pe om ), astia se organizeaza si ii pun in carca omului din ce in ce mai multe pietre, si, din afara potecii, niste nevazuti "frati din viitor" care au toata dorinta sa-l ajute pe bietul om si il contacteaza in acest sens, raspund la orice plangere a omului relativ la "cavaleri" cu eternul "fa si tu ceva".

    Bineinteles, nu pun la indoiala valoarea sfatului: privirea in mine insumi si faptuirea conform acestei priviri am practicat-o si o voi practica intotdeauna, fara sa-mi spuna acesti "frati" ca trebuie s-o fac.

    Dar ajung sa traiesc anumite zile cam ca un autist, adica refugiat in lumea mea, ca sa nu vad si simt minciuna si hotia din jurul meu ( de diverse facturi ). Cand ies din autism, imi caut semenii, sa vedem ce putem face sa fie mai bine pe Pamant si in Romania. Ii gasesc greu ( nu-s asa multi ), si legatura cu ei e bruiata. In aceste conditii, cine ma ajuta cu" baga mare in continuare" nu e fratele meu. O fi vreun antrenor sau ofiter superior, dar frate nu e. Frate a fost si e Iisus Hristos, care a trait aici si a mers pana la capat. Frate imi e cate un sfant, care si el a trait pe aici ... care imediat imi trimite macar o unda de alinare ( daca nu mai mult ), numa sa inchid ochii, sa respir linistit si sa imi fac semnul crucii.

    Nu vreau sa se inteleaga ca ma plang, ba chiar implinirea pe care o simt cand imi iese bine cate ceva sterge orice suferinte anterioare, cu toata incarcatura lor, si ma insenineaza complet. Dar "fratia" se vede altfel de aici decat de acolo ...Fata de fiinta care, in conditiile de acum din Romania, ma intreaba:"De ce nu faceți nimic în această direcție?", nu pot simti decat prudenta. Ceva nu se pupa cu ce stiu eu ca sunt fratii mei.

    Nu va critic, domnule Remer, doar dau un semnal ca, fara Iubire, comunicarile spirituale devin un fel de ... talk-show: unii spun ca "suntem niste zei si avem toata puterea din Univers", altii ca "Iisus s-a reintors plin de tristete in Opal si intreg Opalul l-a blestemat pe Lucifer", ma rog, tot felul de idei...Cu Iubire, comunicarea spirituala e simpla:"Ce te doare, frate?" si apoi pui mana pe rana si se inchide...Sau doar pui mana, fara sa mai intrebi ...Pentru a spala ranile fiintei Romaniei, e nevoie ca acea iubire traita, ca nimeni altul, de Iisus, sa ajunga "os si carne" in fiecare intrupat de pe-aici... Si asta nu se face cu "da tu de ce nu faci nimic?". Se face cu minte si cu mana blanda, priceputa, care, prin tot ce face, arata ca avem acelasi Tata Ceresc... o mana care, daca poate, imi da piatra din cale la o parte ( pusa intentionat de vreun "cavaler" ), nu ma lasa sa ma impiedic si apoi ma ia la rost ca "n-am facut nimic"....

    Deocamdata vad ca asemenea fiinte evoluate ezita sa intervina in "creatia mea" de frica Legilor Spirituale, si ma indeamna pe mine sa fac ceva. Apropos: Romania de azi e creatia mea ... Va dati seama cata minciuna si hotie am in mine, de am creat asa o tara ... Curios de ce nu ma simt in largul meu traind in propria mea creatie...Ma rog...

    Ei bine, eu merg sa lucru cu fratii mei adevarati, intrupati, carora nu le e frica sa ma ajute pentru ca Iubirea din ei a eliminat frica. Poate ca nu vom curata decat un metru patrat din Romania, dar e ceva diferit de zero....Daca aceste fiinte evoluate ne vor ajuta, sunt binevenite, dar nu prea stau sa le ascult "analizele"... Asa sunt eu, copil mai rebel ... :)

    Si va doresc multa sanatate, Iubire, pace si putere de munca.

    RăspundețiȘtergere