.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 13 iunie 2016

Vortexul Carpatic (6)



Remer Ra: Urmează să discutăm despre dinamica economică din următoarea perioadă. Sunt absolut convins că și aici vor fi schimbări destul de importante.
Ral: Dinamica economică ar fi continuat la fel, cu toate fluctuațiile ei ciclice, dacă nu ar interveni alți factori. Trebuie să vă așteptați la schimbări importante în sfera economicului. Chiar acum, se negociază intens formarea de noi alianțe, unele la vedere, altele în ascuns, pentru a influența sau chiar manipula piețele de capital, prețurile unor materii prime, alianțele diverse, urmând apoi a se forma adevărate cartele economice, cu puteri transnaționale.
Remer Ra: Aș crede că acestea s-au format de mai mult timp.
Ral: Acum vorbim de un alt nivel! E vorba de o formă de război economic mai avansat, care ar căuta să subjuge chiar și națiunile puternice! Ei consideră că doar așa vor putea fi evitate marile conflicte pentru materii prime din viitor.
Remer Ra: Ei? Cine sunt ei?
Ral: Se consideră elita lumii, deoarece au adunat foarte mulți oameni care au reușit în toate domeniile! Într-un anume fel, chiar sunt! Problema lor este că nu consideră democrația ca fiind eficientă în luarea marilor decizii! Mai ales când e vorba de decizii care implică dinamici uriașe de capital pe termen lung. Aceștia consideră că doar aceia care oferă valoare unei societăți au dreptul de a decide dinamica societății.
Remer Ra: Pare a fi un fel de meritocrație! Mulți ar considera acest lucru un lucru pozitiv. De ce nu o fac la vedere? De ce nu își fac cunoscută poziția?
Ral: Consideră că cei mai mulți oameni nu sunt în stare să înțeleagă noile dinamici sociale și economice și ar putea fi ușor manipulați de către taberele diverse. În acest caz, s-ar ajunge la conflicte militare foarte ușor. De aceea nu doresc să respecte jocul democratic al votului. Pe de altă parte, vor să-și consolideze puterea prin crearea și apoi rezolvarea unor crize economice bine planificate! Vor fi afectate entități economice, și chiar statale, din cauza deciziilor lor! Dacă s-ar face la vedere, ar fi oarecum legal. Dar în spatele ușilor, ei decid cine câștigă și cine pierde! Nici nu au instrumentele de evaluare corecte, nici nu înțeleg pe deplin implicațiile pe termen lung!
Remer Ra: Adică nici nu va trebui să alegem varianta cea mai puțin rea, ci ni se va impune una.
Ral: Această stare nu va dura mult pentru că economia mondială va fi lovită chiar în inima ei! Alianțele adverse și tehnologiile inovatoare vor zgudui din temelii foarte multe sectoare economice.
Remer Ra: Tehnologii inovatoare existau de mai multă vreme, dar s-a considerat că folosirea lor ar implica apariția a zeci de milioane de șomeri și pierderi uriașe unor companii foarte puternice. Acestea sunt motivații foarte puternice pentru oprirea lor. Cel puțin pentru o perioadă convenabilă de timp, necesară acomodării la noile realități!
Ral: Nu poți ascunde pentru mult timp noile tehnologii! Trăiți o perioadă deosebit de dinamică și tulbure, în care o națiune puternică se poate prăbuși într-o singură generație, iar una slabă se poate ridica la fel de repede! Cei care au un oarecare grad de viziune și pot percepe dinamica lucrurilor în spațiu-timp, observă acest lucru destul de clar!
Pe de altă parte, noua energie determină și ea schimbări în zona economicului. Mai exact, în zona motivațiilor! Oamenii nu vor mai fi motivați să-și mărească avuția materială deoarece nu se vor mai identifica cu ea, pur și simplu! Se vor identifica mai mult cu sufletul decât cu trupul! Ți-am mai spus și în trecut că, în mai puțin de două generații, una din trei persoane va fi motivată doar de actul de a crea!
Remer Ra: Da, îmi aduc aminte! Mi-ai spus că va apărea ”homo culturalis” – aceștia nu se vor simți împliniți decât dacă vor crea, vor manifesta frumosul și armonia prin artă! Iar dacă nu vor avea toate condițiile pentru a se manifesta, vor dărâma efectiv societatea! Și mi-ai mai spus că pentru a se evita acest lucru, va trebui să se implementeze trei forme de securitate – alimentară, energetică, locativă! Sincer, nu cred că o anumită teorie i-ar motiva pe puternicii zilei să ia asemenea decizii! Teoriile nu prea îi schimbă pe oameni!
Ral: Nimeni nu se așteaptă la schimbări majore doar de dragul unor teorii! De mai mulți ani, națiunile mari experimentează, pe arii relativ izolate, tot felul de proiecte inovatoare în zona socială, economică, administrativă. Acestea nu sunt cunoscute. Ți-am mai spus că va fi și o luptă a viziunilor!
Remer Ra: Știu foarte bine că aceste jocuri sunt ale puternicilor momentului. Noi nu aflăm printre ei, cel puțin în acest moment al istoriei. Sunt pericole în ceea ce ne privește?
Ral: Voi aveți o anumită formă de protecție din partea entităților de lumină! Dar această protecție există până la o anumită limită! Trebuie să fiți o societate curată, din toate punctele de vedere!
Remer Ra: Am început acest proces de câțiva ani, iar rezultatele sunt promițătoare! Sau așa par a fi! Dar de ce protecția există până la o anumită limită?
Ral: Nu putem interveni peste deciziile voastre! Și nici nu ar indicat! La un anumit nivel, anumite greșeli pot fi înțelese doar suportând consecințele. Altminteri, le-ați repeta la nesfârșit!
Remer Ra: Spuneai odată că noile suflete luminate care se vor întrupa în aceste locuri vor aduce schimbări importante din toate punctele de vedere. Spuneai de noi tehnologii, de forme revoluționare de terapie, de noi forme de organizare socio-administrativă, de noi curente de gândire, o nouă viziune... Sună foarte promițător și foarte tentant să rămâi aici! De unde știm că aceste suflete nu vor pleca? Spun asta pentru că în ultimii 25 de ani au plecat din țară prea mulți oameni de valoare.
Ral: Dacă nu au condiții pentru a se manifesta aici, mulți vor pleca! Ți-am mai spus că nu au nevoie de condiții excepționale, nici de fonduri nelimitate, ci doar de un climat social, economic și politic sănătos. Sunt asemenea unor semințe care, dacă au condiții, se vor dezvolta și își vor manifesta potențialul. Chiar dacă tentațiile din alte părți vor fi mai mari, ei vor avea o legătură foarte puternică cu aceste locuri. Vortexul de aici este și un ”pasaj de trecere” către lumile din spațiile înalt vibraționale, astfel că aici se pot accesa mai ușor energii din aceste locuri. Se va crea un fel de dependență, dar în sens pozitiv. Energia de aici va fi un fel de hrană pentru minte și suflet. Chiar dacă unii vor pleca, nu își vor găsi liniștea și împlinirea decât în aceste locuri! Oricât de tentante ar fi ofertele altora.
Remer Ra: Chiar dacă vor fi tentați de ”hrana” subtilă a altor vortexuri? Pentru că sunt și în altă parte asemenea ”pasaje de trecere” în alte spații.
Ral: Nu întâmplător te întrupezi într-o zonă anume!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:

24 de comentarii:

  1. In perioada 10-12 iunie 2016 s-a desfasurat la Dresda cea mai recenta intalnire a Grupului BILDERBERG.Atunci si acolo s-a "trasat" viitorul nostru,al tuturor,pe termen scurt.Pe termen mediu si lung puteti afla ce va fi "apeland" la "bunavointa" sefilor iudeo-masoneriei,khazarilor si iezuitilor care cunosc toate detaliile....

    RăspundețiȘtergere
  2. Un economist,pe numele lui Guy Standing a scris 2 carti despre noua clasa sociala "in ascensiune" a zilelor noastre,PRECARIATUL.Este vorba de oamenii cu slujbe sezoniere aflati la pragul saraciei sau undeva sub prag.Despre noua clasa sociala care-si mareste numarul membrilor pe zi ce trece - si nu numai in UE - s-a discutat si la intrunirea Grupului BILDERBERG din 10-12 iunie 2016.Ce s-a hotarat cu privire la aceasta clasa sociala PRECARIATUL nu stim, caci cei din Grup sunt foarte secretosi dar deciziile lor cu siguranta le vom trai......

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt rău, dar mi se pare mie sau Karma ăstora se cam tot amână ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Da. Mulțumim ! Insist asupra faptului că trebuie să lucrăm cu sârg fiecare cu sine (observ probleme adânci în plan personal, peste tot în jur). Apoi trebuie să învățăm cu adevărat a face proiecții pozitive, atât în plan personal, cât și la nivel de țară. Toate acestea ne vor întări ca și grupuri de lucru în tot ceea ce facem împreună ( alegerile care tocmai s-au încheiat sunt o radiografie fidelă a nivelului la care suntem ca și popor).
    Și da. Întăresc, din trăiri proprii, faptul că, există o forță care, pe unii, ne ține ca legați de acest pământ, iar pe alții care forțează aceasta, îi determină să sufere cumplit pe „afară”...
    Simt că, pământul... este cel care ne oferă soluții pentru viitor - am mai fost și ne vom întoarce la „ a fi pâinea” Europei - așa că să nu ne grăbim a vinde ce-a mai rămas din țarinile noastre...
    Avem înscris în adn un stâlp salvator de care să ne ținem strâns - HRISTOS - Să nu-i dați drumul !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Hristos cu tot, din tarinile noastre n-a mai ramas nimic.(TOATE,absolut toate terenurile valoroase pentru agricultura sunt vandute deja la straini)Si nici din padurile noastre care ,in "ritmul" jafului austriac actual vor dispare in max. 20 de ani.Si nici din apele minerale,petrolul,gazele,sarea si tot ce mai are solul si subsolul,caci din industrie,sanatate,invatamant,armata si tot restul care se cheama o tara iarasi n-a mai ramas nimic.Daca se mentine mortalitatea infantila si "sporul" demografic actual in 30-50 de ani nu va mai ramane nimic nici din poporul roman....

      Ștergere
    2. „Voi sunteți ființe divine. Voi sunteți creatori.” zice Zamolxe (în Legile lui Zamolxe, colea mai sus). Măi frate, ce e așa de greu de înțeles !?!? Realitatea este creată de noi, plecând de la intențiile noastre și în conformitate cu ceea ce gândim, vedem, simțim).
      Dincolo de asumarea creării realității, sunt unii care creează, iar alții care iau de bun ceea ce creeează primii și hrănesc aceasta. Tu ești unul dintre cei care hrănesc ceea ce au creat alții... Și dacă această realitate nu îți este pe plac, pune-te pe creat !!

      Ștergere
    3. In fapt omul este un creator, tot timpul gandeste ceva, tot timpul emite... deci tot timpul contribuie la creatie, insa este atat de important sa inteleaga ce se intampla si incontro duc gandurile lui, cu ce contribuie el ca aport energetic.

      Ștergere
  5. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

    RăspundețiȘtergere
  6. Intentiile nostre,ale celor mai multi romani adica, cred ca sunt indreptate fara dubii spre o viata mai buna,spre cinste,onoare si dreptate,spre respect si recunoasterea calitatilor oamenilor,spre ajutorarea,intelegerea si sprijinirea celor mai saraci,slabi,si mai putin dotati intelectual sau bolnavi dintre noi!Asa sunt convins ca gândesc cei mai multi dintre romani.Si mai avem(sau gândim)o sete imensa de dreptate!!!!!Priviti insa si Dvs.la lumea noastra,la viata de zi-cu-zi pe care-o traim si spuneti-mi daca nu cumva simtiti la fel ca noi: o imensa scarba si,mai ales,sentimentul neputintei reale de a schimba ceva concret in bine!!!Ce tot vorbiti de creatorii realitatii si de Legile lui Zamolxe,credeti ca in urma cu 90-100 de ani sarmanul taran roman-furat,jefuit,exploatat,mintit,manipulat,asasinat- a creat el comunismul,a adus el calare pe tancurile sovietice jidanii iudeo-masoni si khazari care ne conduc si astazi,adica mai ales astazi, si care au asasinat dupa 1945 toata elita intelectualitatii romane!!!Credeti ce acei tarani cu dragoste si frica de Dumnezeu au creat societatea asa-numita socialista si apoi comunista,si mai nou,capitalista-salbatica ,credeti ca au dorit ei sa fie asasinati si sa le fie confiscate pamanturile pe care le-au aparat cu sangele lor si-al parintilor si stramosilor lor? Ce-ar fi sa mai analizati aceasta teorie a crearii realitatii si sa coborati un pic in realitatea cruda,imputita,mizerabila,urat-mirositoare,mincinoasa,perfida si profund nedreapta pe care-o traim?!?!Si ia vedeti Dvs. daca nu cumva creatorii realitatii de astazi in care traim sunt aceeiasi cu cei care care au pregatit,finantat,coordonat,planificat si exploatat toate "revolutiile" începând cu 1789 si toate razboaiele inclusiv cel impotriva terorismului.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă n-au creat-o, AU HRĂNIT-O gândind, cel puțin..., că sunt prea mici, prea slabi.
      Așa că, dragă frate, dacă nu te pricepi, nu crezi că poți și că ești un creator cu toate facultățile,care poate face proiecții frumoase, bune, cel puțin, nu hrăni, prin credința că ești slab, proiecțiile negative ale celor rău intenționați.
      Reușești să înțelegi ? OPRIȚI FIECARE GÂND DISPERAT !!! NU MAI PRIVIȚI LA TOATĂ URÂCIUNEA LUMII !!! STOP !!!

      Ștergere
  7. Am inteles.Nu care cumva "Ei" provoaca in mod deliberat nenorocirile cu deosebire pe acest pamant al Daciei stiind ca suntem printre cei mai puternici si,de ce nu,unici pe Terra, iar energiile noastre(cu care "Ei" se hranesc) sunt cele mai inalte calitativ dintre toate neamurile???? Da,asa cred ca se intampla si m-ati convins pe deplin!Respect.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu ne grabim sa vorbim despre:

    1. Pacatul altuia, pana ce nu-l cunoastem pe al nostru;
    2. Dumnezeu, pana nu ne intarim credinta in EL;
    3. Ziua de maine, pana ce nu se lumineaza de ziua;
    4. Natiune, pana nu intelegem adevarata istorie si, mai cu seama, pana nu intelegem mitologia sa;
    5. Vechimea si Nobletea Oamenilor care au fost inaintasii nostri;

    RăspundețiȘtergere
  9. este vorba de astia ? https://www.youtube.com/watch?v=hBtlvsosEvQ

    Oricum ceva imi spune ca existenta lor are legatura cu impotrivirea care Zamolxe a simtit-o , Legile universale parca se eschiveaza pentru ei.. inteleg ca sunt destepti si au reusit in toate, dar cu atat mai mult responsabilitatea si legile univerale mai ascutite pentru ei..., nu imi place, imi aduc aminte ce ia spus lui Remer, " este si o victorie, dar si o infrangere" victorie este ca vom reusii, vom iesii din bucla asta de experimente si misiuni cu bine, iar infrangerea este calea, care e cam controlata :(

    RăspundețiȘtergere
  10. „Slavă Ție Dumnezeule ! Duhule Sfinte, Slavă Ție !” Amin !
    Sărbătoare binecuvântată !
    https://www.youtube.com/watch?v=6s0yOQwSWpI

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Remer,

    Am citit in postarea trecuta comentariul unui anonim, despre faptul ca atitudinea lui Ral ( sau a pleiadienilor ) nu coincide cu ceea ce stie acel anonim ca inseamna "frate". Doresc sa ii transmit cateva idei, poate il vor ajuta. Tot ceea ce urmeaza ii e adresat acelui anonim ( daca mai citeste ).

    Te inteleg in totalitate, te accept asa cum esti. Dar nu pot rezona cu fronda, care contine o doza de refugiere. Romania de acum e un teren perfect ... daca vrei sa inveti cum sa schimbi neagresiv. Te poti refugia in a vedea raul din jurul tau, sau il poti considera doar ca o "resursa" a schimbarii. N-ai vrea sa stii cum e sa traiesti fara sa mai intri deloc in perioadele tale de "autism" ?

    Cauta pe net despre Asociatia "Zambetul ingerilor", despre "Ateliere fara frontiere" sau, mai nou, despre initiativa lui Moise Guran. Tactica e simpla: trebuie scoase la lumina toate ideile bune detinute de fiecare si aplicate de tine sau oferite altcuiva spre aplicare. Se va acumula un bazin de idei bune care va produce o presiune psihologica in directia aplicarii lor. Cheia e sa nu fie nimeni obligat sa le aplice, ci sa fie aplicate voluntar. Si sa nu fie incalcata libertatea nici unui spirit in aplicarea ideilor. Am zis spirit, nu om. E o diferenta.

    Poti participa ca voluntar la ce am zis mai sus ( sau la altele, astea-s doar exemple ) sau poti crea tu propriul tau nucleu de schimbare. La serviciu, pe strada pe care locuiesti, in familie....

    Ce zici, e destul de munca pentru tine ? Din aceasta perspectiva, atitudinea lui Ral sau a pleiadienilor nu mai e asa de cazona, ba chiar e "politicoasa". Doar ca ei au mai multa experienta. Macar pentru asta ar merita sa le asculti "analizele" ... Cu prudenta, bineinteles, le compari cu realitatea, dar nu merita sa-ti inchizi "urechile" doar pentru ca raul danseaza mai bine pe moment ... :) Nu uita niciodata: raul nu e decat o resursa...

    Hai bafta si spor,
    DD

    RăspundețiȘtergere
  12. Unul dintre fiii acestui neam,care au contribuit (si contribuie-prin ceea ce au lasat),la nemurirea lui.
    Decat sa adunam lacrimi-ascultandu-l-mai bine le adunam si facem "caramizi",sa continuam zidirea.Zic si eu...
    Va multumesc!
    https://www.youtube.com/watch?v=rB-ui807YcI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa-i, draga noastra Perseida si, mai cu seama, sa fim vigilenti.
      Dragilor, intr-o discutie, fiind intrebata ce parere am despre BREXIT (care-ar fi motivul), le-am prezentat perceptia mea vis-a-vis de "neste treburi", in general, din lume. Motivul posibil si probabil ca este dorinta celor care au impresia ca-s "conducatorii lumii acesteia"(cum zicea cineva) de-a destrama(si) Regatul Unit al Marii Britanii si al UE. Acest lucru se-ntampla (daca nu-s vigilenti la cum " re_zidesc") si Marea Britanie, asa cum este acum,este in pericol sa se destrame. Deasemenea, este posibil si chiar probabil, ca si UE sa se destrame si atunci, probabil ca si USA va avea aceeasi soarta. "Ironia sortii" este ca nu le-a prea iesit "planul cu desfiintarea" Romaniei.*:). Este-o vorba din strabuni : "Ce samini, aia culegi!", in "transcriptie moderna", fiindca "nimic nou sub soare"*;). Intelepciunea populara ne mai spune ca " Cine samana vant, primeste furtuna!", adica, dupa o "actiune" apare si o "reactiune", o "consecinta". si... este in ordine.
      In alta ordine de idei, sper din suflet sa inceteze "faza cu defrisarea padurilor". (ca-i "bai mare si nacaz" daca nu inceteaza (si) cu aceasta "strategie"...)

      https://www.youtube.com/watch?v=bC6uSTVvp7U

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    2. Multumesc,draga Lucia,pentru "MUNTELE,LINISTEA SUFLETULUI".
      Imaginile m-au racorit, cuvintele m-au incalzit si uite-asa... ma-am ales cu echilibru.Mai in gluma ,mai in serios,eu spun ca daca este adevarat ce se-aude,ca peste o vreme trebuie sa mergem prin alte parti(Marte,de pilda),eu nu stiu ce-am sa fac,nu pot pleca.Ramane cineva cu mine(daca ma aude)?
      Eu aici raman,aici imi e locul si casa.Chiar de voi muri,trupul meu va ramane inflorind balade,invatand trecerea in lume a stramosilor,nemurind!

      Ștergere
  13. Ral: "Trebuie să vă așteptați la schimbări importante în sfera economicului. Chiar acum, se negociază intens formarea de noi alianțe, unele la vedere, altele în ascuns, pentru a influența sau chiar manipula piețele de capital, prețurile unor materii prime, alianțele diverse, urmând apoi a se forma adevărate cartele economice, cu puteri transnaționale."....."E vorba de o formă de război economic mai avansat, care ar căuta să subjuge chiar și națiunile puternice! Ei consideră că doar așa vor putea fi evitate marile conflicte pentru materii prime din viitor."

    Statele membre ale noului superstat european nu ar mai avea efectiv dreptul la propria armată, la propriile servicii speciale, la un cod penal și un regim fiscal distincte sau la propria monedă și la banca națională.

    Proiectul prevede, de asemenea, o politică comună de distribuire a refugiațiilor, punerea la punct a unui sistem de vize, o politică externă comună cu celelalte țări și organizații internaționale.

    http://www.express.co.uk/news/politics/683739/EU-referendum-German-French-European-superstate-Brexit

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3662827/Has-Britain-avoided-European-superstate-France-Germany-draw-plans-morph-EU-countries-one-control-members-armies-economies.html

    https://www.youtube.com/watch?v=ccN8cmORnQA

    http://www.evz.ro/o-scurgere-de-informatii-dezvaluie-uimitoarele-intentii-post-brexit-ale-frantei-si-germaniei-se-pun-bazele-infiintarii-unui-super-stat-dominat-de-marile-tari.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati linistiti, ca este-o vorba: " Nu mor caii, cand vor cainii !"

      "Daca fac pace in mine, pot intelege inima celuilalt." In zicerea Parintelui Cleopa
      Asadar si prin urmare : "Niciodata mintea nu conduce; ea arata numai alternativele. Directia finala o hotaraste inima." Asa graia Titu Maiorescu
      Prin urmare si-asa dar,fratiucilor, atlantii calatoreau (si ) pe mare (si) "cu capul in nori si cu picioarele pe pamant".
      Drept urmare, "iubirea si jocul" sunt Intelepciunea varstei mele...

      https://www.youtube.com/watch?v=E5Mu6jynJ_g

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  14. Remer...Cica creatorii nostri , la sfirsitul lui ianuarie ar fi avut un consiliu cumreprezentantii raselor intraterestre , si i-au invinovatit pe acestia de grava contaminare a omului , din partea griilor . Le-au reprosat ca au avut o atitudine ,, soft" . De fapt acestia (internii) , nu au iesit pt ca ....tem omul , incit i-l considera inca foarte salbatec si ,, instabil " . In multele cintacte avute de acestia ...s-au prezentat mereu ca fiind provenienti ...din afara .In putine cuvinte ...au fost luati la rost . Coincidenta , in 6 februarie (cred , oricum la inceputul lunii) acel contactist celebru american , ce vorbea in numele comandantului Ashtar al flotei pleidienle , a confesat public ca acest Ashtar i-a marturisit ca nu este un pleidian ci un interterestru . Si ca a avut motivele sale pt asta , dar nu schimba ...realitatea mesajelor , vaiditatea . Ar fi fost usor de inteles ...cunoscind pleidienii , si confruntindu-i declaratiile acestui domn . Pleiade sunt o rasa foarte razboinica , foarte buni in asta . Deci cum nu iesea nimic din toate de razboinic in proclamele lui "Ashtar " , ci din contra ...era usor de inteles ca ceva nu ..merge . Intelegi ce vreau sa-ti spun , nu ? Ca Ral este tot interteresteu . Intreaba-l .
    Toate astea sunt ...relative si fara nici o minima inportanta ...alta e problema ...
    Creatorii omului , sa-i chemam ,, Anticii " , nu vreau sa folosesc numele lor real , incit a fost murdarit de catre ...anumite influente , ziceam ...creatorii se zice , si-au cam pierdut interesul pt om , incit a fost in mod grav contaminat de o interventie externa (3 mari ..de fapt) . Ei inpart omul in : foarte contaminat , contaminat si mai putin contaminat . Au un oarecare interes ...pt cei mai putin distrusi .
    Ei vin din Alpha Tauri (sistemul solar) , iar planeta se chiama Ashtari ...Sunt primii ce au sosit aici (dupa cele 4 umanitati falimentate precedent , asta fiind a cincea ) . Toti maestri ce au fost trimisi pe pamint ..in secole , sunt responsabilitatea lor . Vin de la ei . Ce sa-ti mai zic ...ca omul e ...legat printr ceva anume, direct cu ei , in orice moment ? Ca noi toti avem o ...,, copie " acolo ? E relativ ...toate astea nu trebuie sa va intereseze prea mult , la urma urmei , ci un singur lucru ...Ei se vor intoarce in 2022 . In masa . Cred ca atunci ...au sa fie un pic de ...probleme pt acei nefericiti mai mult contaminati (oameni , animale , pesti si chiar pante ) . Au sa fie Imense probleme si pt altii ce au facut aceasta si pt prietenii lor . Fara alarmisme ...sa se teama cine are motiv . Oricum , ei zic ca un pic mai devreme omenirea va avea o calauza , unul de-al lor la propriu , pt a fi avertizati si sa ..."spele " cine poate , din acea contaminare , prin o munca foarte foarte serioasa si personala . Asta aveam de spus . Atit deocamdata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste linkuri macar va ...clarifica ce spuneam mai sus . A fost trimis un avertisment , un crop circle cu aceia ce au contaminat omul . Pe acel disc e scris in limbajul matematic universal (codul binariu se chiama , cred si in ro ) urmatoarele :
      "Nu va increde-ti in falsele cadouri .....etc" Se refera la asa zise-le concesii ce aceasta rasa au facut unor guverne . Cine a trimis acest mesaj ? Ve-ti descoperi in linkurile de mai jos .
      https://youtu.be/_KoR2t-iM9k

      https://youtu.be/OMsgd3vcRAg

      https://youtu.be/gNgLcn2nWDQ

      https://youtu.be/-NNIcAmXtEY

      Ștergere
    2. Istoria galactica si terestra ma fascineaza asa ca-mi dau si eu cu parerea p'aici :-)
      Pleiadienii au evoluat defapt pe Geea pentru mult timp dar la un moment dat au hotarat sa se retraga in Pleiade si sa intemeieze o civilizatie a non-violentei. Nu toti au plecat totusi. N-ar trebui sa mire ca Ashtar e d'acia.
      Mai mult de atat, pleiadieni sunem si noi, intr-un fel, pentru ca suntem descendenti genetici directi ai lor in combinatie cu altii intr-un experiment mai mult sau mai putin reusit de convergenta.
      Despre "contaminarea omului" n-am totusi o parere prea buna...idea asta e de pe linia ideilor de genul "nascut in pacat" si-i tare gresita. Toate fiintele sunt perfecte, nu exista greseli in Planul Divin. Toti suntem grozavi, slabi sau grasi, inalti sau scunzi, cu sau fara par (:-)) suntem minunati.
      Nici nu stim ce magnifici suntem, cum ne ridicam dupa fiecare cazatura si mergem mai departe, cum trecem prin experiente diverse si emotii puternice bune si rele dar tot mergem mai departe pe Cararea Luminii. Suntem uluitor de grozavi si n-ar trebui sa ne mai umbrim constiinta cu idei de genul "defecti din fabricatie"!

      Va multumesc ca existati si va imbratisez cu drag,
      Maru.

      Ștergere
  15. Bine v-am regasit,dragi LICURICI!
    De multa vreme simt nevoia de a trai orice eveniment/sarbatoare,in orice clipa.Si,m-am manifestat ca atare.Bineianteles ca am "beneficiat" de etichete precum:naiva,rupta de realitate,dusa cu pluta...SI ce,eu mi-am vazut de trairile mele.Dar,de la o vreme,manifestarile mele au inceput sa se ia,adica sa mai faca si altii ca mine.N-o sa credeti, poate,dar la serviciu nu mai salut cu "buna ziua"etc.,ci cu "la multi ani",argumentand ca am constatat ca atunci cand e ziua cuiva,toti sunt mai veseli,parca uita de griji,necazuri...Vreau sa va spun ca atunci cand apar,eu chiar mai uit de "la multi ani",colegii insa,nu.E o veselie de sarbatoare,iar eu ma topesc,nu alta.Sunt copil,adolescent si matur,in acelasi timp.Nu e rau delocnu fac eforturi...In clipa asta mi-a revenit starea din data de 01 iunie,cu care am bucurat atata lume...Sper sa fac asta si cu voi,dragi LICURICI!

    A fi copil cand esti matur,
    Nu e o treaba oarecare.
    De e nevoie,pot sa jur,
    Spunand acum la fiecare:
    Pastrati-va copilaria,
    Caci vremea trece peste fata,
    Si nimeni nu-ti da bucuria,
    De-a fi lipsit de griji,in viata!
    Copilaria-i un dar sfant,
    Primit de om pe-acest pamant!

    Copilaria ,cred ca este curcubeul vietii.

    Copiii nu stiu de razboaie,aliante,Brexit,alegeri,armate-desi parintii ii fotografiaza pe tancuri,la vreo parada militara,nu vor religii-desi parintii ii obliga sa sarute icoanele...Copiii vor libertate.Apropo,am gasit undeva o definitie a libertatii,care m-a uns la suflet-cum se spune:"sa poti dansa dupa simfonia sufletului tau,nu dupa tropaielile din jur"-magnific!
    Pe curan,copii!:):):)

    RăspundețiȘtergere