.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

marți, 2 august 2016

Vortexul Carpatic (8)



Remer Ra: Presupun că alinierea câmpului colectiv românesc la vortexul din acest loc va determina schimbări pozitive în țara noastră. Am mai discutat despre acestea în trecut. Vom vedea efectele chiar din acest an?
Ral: Da, veți vedea efectele chiar din acest an! Nu doar în țara voastră, ci în toate țările implicate!
Remer Ra: Am fost dintotdeauna atras de celebrele forme geometrice complexe din lanurile de cereale (crop circles). Acestea au apărut, și continuă să apară, în multe locuri din lume, dar cu o frecvență mai ridicată în Anglia, în special în zona comitatului Wiltshire. Știu sigur că ele sunt mesaje trimise de alte civilizații prin intermediul câmpului energetic al regnului vegetal. Mai știu și faptul că ele au putut fi transmise datorită deschiderii speciale pe care vortexul anglo-irlandez îl determină în zonă. Având în vedere faptul că vortexul nostru începe să se deschidă către câmpul morfogenetic uman local și, implicit, către câmpurile energetice ale regnului vegetal, simt că vom avea și noi parte de astfel de evenimente. Ce poți să-mi spui despre această posibilitate?
Ral: Vor apărea și în zona voastră, în măsura în care acestea sunt necesare și există receptivitate din partea voastră! Pentru asta e nevoie de o mai bună conexiune între câmpurile colective din această zonă și câmpul vortexului. V-am mai spus că acest lucru se va întâmpla în decurs de 7 ani. Vor apărea câteva astfel de evenimente în zona voastră și înainte de 2023, dar ele nu vor fi relevante până când nu se realizează o bună stabilizare energetică. Vor fi câteva încercări, dar ele aduc cu sine forme simple, care nu au ”atașate” pachete de informații complexe și coduri energoinformaționale.  Așteptați-vă la primele mesaje după 2018 iar la cele complexe după 2023.
Remer Ra: Până una alta, putem accesa mesajele lor prin intermediul site-ului:
Este foarte important de reținut că aceste imagini sunt ca niște veritabile simboluri care deschid și oferă energii, vibrații, informații. Spre deosebire de simbolurile cunoscute (de exemplu unele din sistemul Reiki), cele noi sunt mai potrivite cu noua dinamică vibrațională.
Recomand ca înainte de a ”privi” un crop circle, să vă relaxați din toate punctele de vedere și apoi vă mutați conștiența în corpul energetic, ca și cum nu ați fi decât un cocon energetic și nimic altceva. Apoi priviți un crop circle din această perspectivă, a unei ființe energetice. De regulă, unde există receptivitate, imaginea va determina fie armonizarea câmpului energetic, fie infuzarea de energie. Dacă desenele sunt simetrice atunci au rolul de armonizare; dacă sunt asimetrice, atunci determină o infuzie de energie.
Multe asemenea crop circle au puterea de a lucra pe toate cele trei corpuri, adică sunt influențe pe energetic, emoțional și informațional. Oricum ar fi, le putem considera daruri trimise spre Terra! Toate desenele conțin energii și informații codificate prin intermediul unor limbaje universale care sunt înțelese și implementate de către subconștient. Cele mai folosite sunt simbolurile și geometria sacră. Unele dintre ele pot declanșa fenomene de percepție pe auditiv, altele chiar pe vizual. În funcție de profilul energo-psiho-informațional-spiritual, unele persoane pot simți un efect mai puternic pe energetic (încărcare, echilibrare, eliberare de energii uzate), altele pot simți pe emoțional (liniștire, iubire, bucurie) în timp ce altele pot simți mai mult pe informațional (claritate, viziune, înțelegere).
Ral: Puteți găsi mesaje ale spațiilor înalt vibraționale peste tot în jurul vostru. Trebuie doar să vă deschideți mintea și inima. Dacă veți căuta frumosul, veți găsi frumosul peste tot! Dacă veți căuta binele, îl veți găsi peste tot! Dacă veți căuta pacea și armonia, le veți găsi peste tot!
Remer Ra: Apropo de pace și armonie, în realitatea de zi cu zi, situația tinde să devină din ce în ce mai problematică. Știrile abundă în negativitate! Atentatele teroriste și pericolul revenirii recesiunii economice sunt acum la ordinea zilei. Pe de altă parte, observăm cum drepturile democratice sunt tot mai mult vizate de către legi sau proiecte de legi controversate. E tot mai greu să trăiești în armonie când exteriorul îți oferă atât de mulți factori de stres. Ce se întâmplă?
Ral: Dar se întâmplă mult mai multe lucruri bune decât lucruri rele în lume. Trebuie să cautați și să priviți partea frumoasă a vieții! Nu vă mai încărcați cu suferințele altora!
Remer Ra: Dar există suferință în lume! E greu să rămâi impasibil!
Ral: Cine crează suferință are parte de ea! Fiecare experimentează ceea ce crează prin gând, cuvânt și faptă! Știi bine lucrul acesta!
Remer Ra: Mediul social se schimbă și ne privește pe fiecare! Așa cum semințele au nevoie de pământ roditor, tot așa oamenii au nevoie de un mediu social potrivit pentru dezvoltarea lor din toate punctele de vedere.
Ral: Schimbarea presupune rezistență, atât din partea individului cât și din partea sistemului, indiferent cum ar arăta acest sistem. Toate aceste măsuri de limitare a drepturilor democratice sunt expresia fricii sistemului față de schimbare. Nu trebuie să vă fie teamă! Aceste măsuri nu pot fi aplicate chiar dacă sunt adoptate! Teama unui sistem față de mișcările de masă este mai mare decât orice altceva, chiar și decât un conflict armat cu un alt sistem. Neavând o direcție clară de navigare, un sistem se folosește de legi și situații care să inducă temeri diverse și să țină omul ocupat!
Remer Ra: Înțeleg această teamă, dar ea vine din cauza faptului că nu se știe care e următorul pas. Nimeni nu știe cum va arăta societatea postindustrială și postinformațională într-un mediu toxic, cu atentate și crize de tot felul! Unde ne îndreptăm?
Ral: Spre o lume mult mai bună! Chiar dacă urmează o perioadă de tulburare și instabilitate. Noua energie va cerne totul, în mai puțin de o generație! Va fi o lume mult mai bună după această perioadă!  Noua realitate vibrațională vă obligă la schimbare, vă obligă să fiți stăpâni pe propria voastră viață! Vă obligă să vă redescoperiți adevărata natură divină din voi! Vă ajută să vă redescoperiți puterea colosală din sufletul vostru! Puterea de a crea, de a regenera, de a transforma întunericul în lumină și moartea în viață!
Remer Ra: Cum ar trebui să abordăm această nouă realitate?

(va urma)


Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

28 de comentarii:

  1. Să facem zestre urmașilor noștri. Noi suntem pământul, noi sămânța ! Mulțumim Remer Ra ! Mulțumim Ral ! Binecuvântări !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Ral! Multumesc Remer Ra pentru explicatiile cu privire la desenele crop circle! Ma fascinau dintotdeauna dar nu stiam ca ele pot lucra asupra noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua draga Remer,

    Profit de "liniste" ca sa pun o intrebare ce imi da tarcoale de mai mult timp ( chiar daca e putin off-topic ).

    Eu am fost dintotdeauna interesat de Univers, citesc mereu despre ce mai vad oamenii de stiinta prin Hubble sau altele asemenea si, in consecinta, am o imagine despre Universul fizic, cu paradoxurile sale.

    Pe de alta parte, am fost dintotdeauna la fel de interesat de viata spirituala, adica de realitatea acelei scantei nemuritoare din fiecare. Aceasta realitate e vibrationala, dar are propria sa organizare ( fiinte, astre, geografie, schimburi energetice etc. )

    Am participat la mai multe tipuri de cursuri de spiritualitate, si intotdeauna am intrebat pe cei care le sustineau cum se mapeaza, in intelegerea noastra, realitatea fizica, asa cum o vedem in Universul fizic, si realitatea vibrationala, asa cum se vede ea de catre ... cei ce o vad :) Pentru mine asta e o intrebare importanta, ce tine de echilibru.

    Ei bine, nimeni nu mi-a raspuns clar. Majoritatea minimizau rezultatele stiintifice ale observarii Universului, pe motiv ca "ei azi zic una, maine zic alta". Dar eu am observat ca, de fapt, "strugurii erau cam acri" pentru ei...

    Eu, personal, am descoperit doua cheite pentru intelegerea raspunsului la aceasta intrebare.

    Prima cheita e lumina: prin lumina stim tot ce stim despre Universul fizic, si tot lumina e cea care orienteaza cresterea noastra spirituala. Doar ca cele doua "lumini" sunt diferite, astfel ca aceasta cheita mi-a deschis o usa catre o gramada de intrebari... fara raspuns deocamdata ... :)

    A doua cheita e chiar Terra. Pe aceasta planeta e posibil ca fiinte umane cu vibratii foarte inalte si foarte joase sa se intalneasca fizic in aceleasi circumstante si au sansa de a comunica, de a-si impartasi experientele, de a invata unii de la altii. Terra ofera lectia Unitatii, trasatura suprema a Tatalui Ceresc. In realitatea vibrationala acest lucru nu ar fi posibil pentru fiintele de vibratie joasa, deoarece nu pot trai inca in vibratii inalte, se sufoca precum pestele scos din apa. Bineinteles ca si aceasta cheita, daca ma gandesc serios la ea, imi deschide o usa dupa care un dulap intreg de intrebari fara raspuns sta sa-mi pice in cap .. :)

    Asa ca te intreb si pe tine, draga Remer, cum se mapeaza cele doua? Ca sa simplific, cum se mapeaza, de exemplu, ceea ce stim despre structura ierarhiilor angelice cu structura sistemului nostru solar, sau a galaxiei noastre ?

    Unii spun, de exemplu, ca exista mai multe Terre, din care Terra noastra e doar un anumit nivel vibrational ( o idee analoga este in ce spune Ral despre cele peste 100 000 de nivele energetice solare ). Ei bine exista o relatie spatiala fizica relativ la aceste Terre ? Sau ele nu sunt de gasit nicaieri in spatiul fizic...

    Intuiesc ca exista o legatura intre aceasta intrebare si arborele vietii, dar nu-mi este foarte clara legatura ...:)

    Pace tie,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, am cam incetat sa imi pun astfel de intrebari. E nevoie de mult timp sa gasesti un raspuns... Si apoi descoperi ca este un raspuns incomplet, fals, sau partial adevarat. Prefer sa traiesc clipa!

      Ștergere
    2. remer ra, asta cu "Prefer sa traiesc clipa!" ai trantit-o, asa, ca si o incercare de "scapare" de-a recunoaste faptul ca DD "a pus punctul pe i". Asadar, ai preferat sa adopti o atitudine mai "new age", insa nu prea tine, nu-i prea in concordanta cu ceea ce ai transmis, chiar daca ai scris asa.

      Ștergere
    3. Cum zici tu. Esti invitatul meu... Toarna tu zeci de pagini pe tema asta.

      Ștergere
    4. Prea multe intrebari,mult prea multe.Are dreptate Remer Ra,traieste clipa!Si sa mai stii ceva: ai tot timpul din lume,in miile si miile de existente ce le vei experimenta de-acum innainte sa primesti raspunsuri la toate intrebarile pe care ti le pui.Doar sa ai rabdare.....

      Ștergere
    5. E ca si cum ai intreaba cine e Creatorul/Dumnezeu.? ori asta mie unu e clar , e o intrebare care nu are raspuns si e bine sa stea asa. e curiozitatea din pojghita ego ului care nu te lasa. ca nu cumva e cineva care se joaca cu noi... si daca e, e smecher, nu am nici o putere in fata lui, asa ca nu ii dau satisfactia sa ma lupt cu el...
      iubirea are un indiciu, mai corect spus trairea , prezentul, clipa

      numai bine.

      Ștergere
    6. Orice raspuns primit genereaza, cel putin, inca zece intrebari...deci, "filmul" este in derulare. Asemenea si cu "Crop Circle", "filmul" nu mai este cel autentic. Ca si istoria...

      Ștergere
  4. Buna dimineata Remer si voi toti,

    Multumesc pentru raspunsuri.

    A trai clipa este, intr-adevar, o mare calitate. Doar ca aceasta clipa poate fi traita in milioane de moduri, dintre care unele moduri ofera raspunsuri, chiar partial adevarate, la intrebarile mele. Iar urmatoarea clipa traita va imbunatati raspunsul partial adevarat, reducand partea de "partial". Dupa mai multe asemenea clipe traite, ramane doar raspunsul "adevarat". E vorba de mentinerea energiei mai mult timp, nu? Altfel de ce ar mai bate pleiadienii toba pe ciclul informatie->energie->materie, pe spatiul care e informatie condensata, pe timpul care e cheia materializarii ...

    Se pare ca acest mod de "a trai clipa" e doar al meu ... deocamdata. :) Pentru ca intrebarile sunt doar ale mele ...

    Cat despre "tot timpul din lume, in miile si miile de existente" ... mi-am imaginat o clipa aceasta replica spusa lui James Clerk Maxwell, Evariste Galois, Albert Einstein... si m-a pufnit rasul. Nici unul din ei n-ar fi ascultat aceasta replica ... din fericire...:)

    Eu nu caut sa-mi pierd timpul citind zeci de pagini referitor la intrebarile mele. Caut doar oameni care au raspunsuri mult mai clare si adevarate decat ale mele la acest tip de intrebari. Daca ii gasesc, bine, Daca nu, bine. :)

    Pace voua,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Einstein il pufnea rasul ori de cate ori il intreba cineva despre timp! Replica lui era "daca stiam ce e timpul, m-as fi facut ceasornicar". Celebrul Freud avea o replica si mai scurta. Daca cineva il intreba despre semnificatia unui anumit vis, spunea "e de bine".

      Ștergere
  5. Ok, doar sa aveti in vedere un aspect si anume faptul ca nu ne sunt date atat de multe vieti incat sa le tot irosim in gandurile la viitoarele mii de vieti... Aceasta cu "a trai clipa" este doar o amagire, cand nu-i constientizata si, mai ales, inteleasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru DD, PACE TIE!
    Toate raspunsurile legate de "mapare" le gasiti in Cartea Urania, o carte de 1800 pagini. Bafta la citit!!! O lectura clasica pentru cei cu intrebarile tale.
    Si daca nici acolo nu gasiti raspunsul incercati Eminescu, care spunea ca cu un ochi ochi vezi mana mai mica, cu trei ochi o vezi mai mare, cu 1000 de ochi toate lucrurile devin foarte mari. Iar ceea ce vezi e scara la care suntem obisnuiti de cei doi ochi.
    Cand te concentrezi pe un punct, formele lucrurilor se topesc in unde de lumina, iar cand deschizi ochii lumina redevine corpuscul si vezi doar obiecte. Deci lumina e si unda si corpuscul. Oricine poate experimenta starea de unda a luminii prin simpla concentrare. Nu e mare filozofie. Efectul de unda, camp luminos dispare la o simpla clipire. Privirea trebuie sa fie fixa. Pot ajuta si practica fosfenelor la inceput, cu o lampa speciala.
    In stiinta inca nu se cunosc sau se ascund aspectele si efectele spirituale ale luminii si sunetului. Un sunet de o anumita frecventa poate face blocuri de piatra sa piarda gravitatia. Sfintii care zboara folosesc o tehnica simpla de rostire a unor mantre si isi produc frecventa care le dizloca gravitatia corpului fizic.
    Toate visele in care te vezi si a doua zi se intampla sunt aspectul de unda al luminii pe care o sa o vezi in timpul zilei.
    Atentia face mereu salturi "cuantice" intre trecut, prezent, viitor si nu are o liniaritate temporala.
    "TRAIESTE CLIPA! e un exercitiu de focalizare prin care efectul de camp luminos, unda al realitatii devine o stare si cand deschizi ochii si totul e "corpuscular" si la scara la care esti manipulat.
    Ergius

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am inteles nimic,ma rog,aproape nimic....Poate ne traduci,sau ne desenezi,ca sa pricepem.....

      Ștergere
    2. Din Cartea Urantia:

      " În situaţiile nepersonale ale timpului şi ale spaţiului, energia fizică pare a predomina, însă se pare, de asemenea, că cu cât mai mult funcţiunea minte-spirit se apropie de divinitatea intenţiei şi de supremaţia acţiunii, cu atât faza spirituală are tendinţa să preia controlul. La nivelul ultim, mintea-spirit poate deveni aproape complet preponderentă. Pe nivelul absolut, spiritul domină cu siguranţă. Plecând de aici către domeniile timpului şi ale spaţiului, oriunde este prezentă o realitate de spirit şi oricând funcţionează mintea-spirit reală, există întotdeauna tendinţa să se formeze o contrapondere materială sau fizică a acestei realităţi spirituale.

      Spiritul este realitatea creatoare; contraponderea fizică este reflectarea realităţii spirituale în timp-spaţiu, repercusiunea fizică a acţiunii creatoare a minţii-spirit."

      " Spaţiul dintre electronii unui atom nu este vid. În orice atom, acest spaţiu interelectronic este animat de manifestări ondulatorii perfecte sincronizate cu viteza electronilor şi rotaţia ultimatonilor"

      "Temelia universului este materială, însă esenţa vieţii este spirituală. Tatăl spiritelor este, de asemenea, strămoşul universurilor; Tatăl etern al Fiului Originar este, de asemenea, sursa de eternitate a arhetipului originar, Insula Paradisului.

      Materia - energia - căci ele nu sunt decât manifestări diverse ale aceleiaşi realităţi cosmice, ca fenomen universal, este inerentă Tatălui Universal. „În el toate lucrurile subzistă”. Materia poate să pară că manifestă o energie înnăscută şi puteri autonome, însă liniile de gravitaţie implicate în energiile relative tuturor acestor fenomene fizice derivă din Paradis şi depind de el. Ultimatonul, prima formă măsurabilă de energie are drept nucleu Paradisul.
      Există o formă de energie necunoscută pe Urantia, care este înnăscută în materie şi prezentă în spaţiul universal. Când ea va fi în cele din urmă descoperită, fizicienii vor avea sentimentul că au rezolvat aproape în întregime misterul materiei. Şi aşa se vor fi apropiat ei cu încă un pas de Creator; aşa îşi vor fi însuşit ei încă o fază a tehnicii divine; însă, în nici un sens, ei nu îl vor fi găsit pe Dumnezeu, nici nu vor fi stabilit existenţa materiei sau punerea în aplicare a legilor naturale în afara tehnicii cosmice a Paradisului şi a intenţiei motivatoare al Tatălui Universal."

      http://www.urantia.org/ro/cartea-urantia/capitolul-42-energia-mintea-si-materia

      Ștergere
  7. Incepand din sec. VI- VIII s-a dus o "lupta" pentru propagarea "valorilor Iluminismului" si indepartarea omului de Dumnezeu. De atunci s-a inceput trasarea unei linii a desacralizarii si secularizarii. Atentarea la valorile sacre supreme ale unui om, ale unui popor, ale unei religii, ale unei filosofii de viata, ne arata ca-i vorba despre o forma de extremism al ateilor(si nu numai) si care (asa cum este din ce in ce mai evident) care vor, prin orice mijloace, sa demonstreze ca nu este Dumnezeu. Negarea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si al Maicutei Sfinte, este prezenta in multe "filme"de pe net, carti (unele denaturand mult, gen acea carte "Urantia"- probabil ca despre asta zicea Ergius- si mai sunt tot felul de "noutati atragatoare", multe sunt chiar "imbarligatoare"...) si nu numai, poleite cu "cunoastere", aruncate pe "piata", asa ca si un "ciolan" si care transforma din ce in ce mai multi oameni in "robotei", care "traiesc clipa"(amagire totala "new", cum s-a mai spus si pe aici). Asa cum spunea cineva " nu tot ce straluceste este aur", oricat de "stralucitor" ar parea "ambalajul".

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga DD dau si eu un raspuns pe masura intelegerii mele :-)
    Maparea intre fizic si spiritual se face prin tine, omul e si cer si pamant.
    Daca insisti pe partea stiintifica ce imparte firu'n patru prin lumea fizica n-ai sa ajungi nicaieri...firul se imparte in 4 la infinit (de la Pamantul plat la teoria multivers-ului totul se bazeaza pe intelegeri si observatii facute strict in lumea fizica).
    Pe partea spirituala se insista pe infinit si uniune dar e greu sa vezi astea prin ochii fizici.
    Dar asta e miracolul Omului, e si fizic si spiritual, pune spirit in stiinta si stiinta in spirit :-).
    Poate te ajuta la ceva si parerea mea :-), oricum vad mai sus doar pareri date pentru a contrazice sau pareri date de oameni ce se definesc prin opozitia fata de ceva...(cu exceptia lui Remer si a lui Ergius).

    Va imbratisez cu drag,
    Maru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te incadrezi perfect in ceea ce zici: " oricum vad mai sus doar pareri date pentru a contrazice sau pareri date de oameni ce se definesc prin opozitia fata de ceva...".;)

      Ștergere
  9. Bine v-am regasit!
    Deja au inceput sa apara!
    Acesta este superb: Ansty, Nr Salisbury, Wiltshire, UK - 12th August 2016
    http://www.ancient-code.com/newly-formed-crop-circle-uk-amazes-researchers/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D

      https://mothershipglass.com/?age-verified=cc68c513eb

      Ștergere
    2. :)) Alt gen de "film"...

      Ștergere
  10. Sărmanul Dionis
    de Mihai Eminescu
    1872
    Nuvelă
    ...și tot astfel, dacă închid un ochi văd mâna mea mai mică decât cu amândoi. De aș avea trei ochi aș vedea-o și mai mare, și cu cât mai mulți ochi aș avea cu atâta lucrurile toate dimprejurul meu ar părea mai mari. Cu toate astea, născut cu mii de ochi, în mijlocul unor arătări colosale, ele toate în raport cu mine, păstrându-și proporțiunea, nu mi-ar părea nici mai mari, nici mai mici de cum îmi par azi. Să ne-nchipuim lumea redusă la dimensiunile unui glonte, și toate celea din ea scăzute în analogie, locuitorii acestei lumi, presupuindu-i dotați cu organele noastre, ar pricepe toate celea absolut în felul și în proporțiunile în care le pricepem noi. Să ne-o închipuim, caeteris paribus, înmiit de mare — același lucru. Cu proporțiuni neschimbate — o lume înmiit de mare și alta înmiit de mică ar fi pentru noi tot atât de mare. Și obiectele ce le văd, privite c-un ochi, sunt mai mici; cu amândoi — mai mari; cât de mari sunt ele absolut? Cine știe dacă nu trăim într-o lume microscopică și numai făptura ochilor noștri ne face s-o vedem în mărimea în care o vedem? Cine știe dacă nu vede fiecare din oameni toate celea într-alt fel, și nu aude fiecare sunet într-alt fel — și numai limba, numirea într-un fel a unui obiect ce unul îl vede așa, altul altfel, îi unește în înțelegere. — Limba? — Nu. Poate fiecare vorbă sună diferit în urechile diferiților oameni — numai individul, același rămâind, o aude într-un fel.

    Și, într-un spațiu închipuit ca fără margini, nu este o bucată a lui, oricât de mare și oricât de mică ar fi, numai o picătură în raport cu nemărginirea? Asemenea, în eternitatea fără margini nu este orice bucată de timp, oricât de mare sau oricât de mică, numai o clipă suspendată? Și iată cum. Presupuind lumea redusă la un bob de rouă și raporturile de timp, la o picătură de vreme, secolii din istoria acestei lumi microscopice ar fi clipite, și în aceste clipite oamenii ar lucra tot atâta și ar cugeta tot atâta ca în evii noștri — evii lor pentru ei ar fi tot atât de lungi ca pentru noi ai noștri. În ce nefinire microscopică s-ar pierde milioanele de infuzorii ale acelor cercetători, în ce infinire de timp clipa de bucurie — și toate acestea, toate, ar fi — tot astfel ca și azi.

    ...În faptă lumea-i visul sufletului nostru. Nu există nici timp, nici spațiu — ele sunt numai în sufletul nostru. Trecut și viitor e în sufletul meu, ca pădurea într-un sâmrbure de ghindă, și infinitul asemenea, ca reflectarea cerului înstelat într-un strop de rouă. Dacă am afla misterul prin care să ne punem în legătură cu aceste două ordini de lucruri care sunt ascunse în noi, mister pe care l-au posedat poate magii egipteni și asirieni, atuncea în adâncurile sufletului coborându-ne, am putea trăi aievea în trecut și am putea locui lumea stelelor și a soarelui. Păcat că știința necromanției și acea a astrologiei s-au pierdut -cine știe câte mistere ne-ar fi descoperit în această privință! Dacă lumea este un vis — de ce n-am putea să coordonăm șirul fenomenelor sale cum voim noi? Nu e adevărat că există un trecut — consecutivitatea e în cugetarea noastră — cauzele fenomenelor, consecutive pentru noi, aceleași întotdeauna, există și lucrează simultan. Să trăiesc în vremea lui Mircea cel Mare sau a lui Alexandru cel Bun — este oare absolut imposibil? Un punct matematic se pierde-n nemărginirea dispozițiunii lui, o clipă de timp în împărțibilitatea sa infinitezimală, care nu încetează în veci. În aceste atome de spațiu și timp, cât infinit! Dac-aș putea și eu să mă pierd în infinitatea sufletului meu pân' în acea fază a emanațiunii lui care se numește epoca lui Alexandru cel Bun de exemplu... și cu toate acestea...

    RăspundețiȘtergere
  11. Referitor la CROP-ul din Ansty din 12 august, http://youtu.be/9gDRjeVS1vE , am citit ca proprietarul a pus o taxa de vizitare...huahahahaha. Stiu ca e foarte pragmatic ce face, dar mi se pre de-a dreptul hilar. Sau mentalitatii mele de roman mi se pare hilar.
    O analiza recenta a celor de la http://www.cropcircleconnector.com/2016/Ansty/comments.html , ne spune ca floarea cu trei petale suprapusa peste floarea vietii este un logo comercial al unei fabrici de pipe din sticla pentru fumat canabis. Prin anumite deductii numerice pe care le puteti citi la link, se da data de februarie 2017 si iunie 2017 cand anumite energii specifice se vor activa pe planeta. De asemenea, analistul considera ca mesajul inseamna sfarsitul utilizarii canabisului si scaderea pietei acestuia pentru ca se vor gasi alti substituti medicinali.
    De ce ar desena extrterestrii un logo comercial? Nu a fost vazut nimeni in zona cand crop-ul a aparut instantaneu peste noapte, iar mesajul are multiple conexiuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai observat. Suntem de multa vreme manipulati si nu numai cu "Crop"-urile...

      https://www.youtube.com/watch?v=stJHIumv_zY

      Ștergere
    2. Aceste crop circle sunt o nuca tare pentru foarte multi. Le studiez de ceva vreme si iti pot spune ca de peste 30 de ani autoritatile incearca sa prinda pe cineva la locul faptei. Sunt mii de aparate de detectie si camere speciale de luat vederi in zona. Au fost cateva firme care si-au facut in acest mod reclama dar ele au fost firme de renume si costurile de realizare au fost destul de mari. In aceste cazuri s-a constat o distrugere a recoltei, ceea ce nu este cazul aici. Iar crop circles facute de firme sunt modele simple, cu forme continue si care presupun o logistica complexa, cu automatizari si pregatire de multe zile. Nimeni nu a reusit sa faca forme complexe, iar unele crop circle sunt impletite. Stai cam slab cu logica! De ce ar cheltui o gramada de bani un atelier obscur din Turcia pentru a-si face reclama in... Anglia? Mai ales ca nu vinde asa ceva acolo. De ce ar face cineva 20 de simboluri extrem de compelxe pe langa reclama?
      Acel site este deschis, asa ca oricine poate comenta. Din experienta mea, iti pot spune ca mesajul este al unui trol. Sunt convins ca simbolul de pe sticla de fumat narghilea a fost o facut dupa aparitia acestui crop circle.
      Dupa cum spunea si Remer, mesajele transmise de aceste crop circle sunt extrem de puternice si au rolul de a trezi constiinta oamenilor!

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=HILPxH0x2a0

      Ștergere
  12. Acest crop este limbajul anticilor Creatori de civilizatii. Asa cum noi vorbim prin litere si cuvinte, aceste simboluri reprezinta limbajul lor. Dupa unele surse (corey goode) ei au fost aici acum 2,6 miliarde de ani si acum s-au intors.

    RăspundețiȘtergere