.csscode { margin : 15px 35px 15px 15px; padding : 10px; clear : both; list-style-type : none; background : #EEEEEE;; border-top : 2px solid #AAAAAA; border-right : 2px solid #AAAAAA; border-bottom : 2px solid #AAAAAA; border-left : 2px solid #AAAAAA; }

luni, 26 septembrie 2016

Portalul pleiadian – 2016 Transmisiile de toamnă (1)



Oryen: Bine v-am regăsit, dragilor!
Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Nu ne-am ”văzut” de anul trecut. Îmi era dor de tine!
Oryen: Și nouă ne era dor de voi!
Remer Ra: Simt un câmp special la tine... ca un fel de rețea energetică. Ca și cum ai face parte dintr-o echipă mai mare.
Oryen: Simți bine! Au fost trimise mai multe echipaje care au rolul de a veghea asupra vortexului vostru! Este un sfârșit de an foarte important pentru dinamica energetică a zonei voastre! Vom supraveghea modul cum energia vortexului se conectează la câmpul colectiv! Spre deosebire de anii trecuți, acum avem un grad de libertate mai mare! Vom fi lângă voi în următoarea perioadă și ne așteptăm să colaborați mai bine cu noi în efortul de restabilire a armoniei pe Terra!
Remer Ra: Față de anul trecut, vibrația pe care o simt la tine e total diferită. Parcă aduci cu tine o parte din vibrația Confederației Pleiadiene. Acolo e cu totul altceva decât aici, pe Terra. Parcă aș fi un copil care îl simte la ușă pe Moș Crăciun! Simt că aveți multe daruri pentru noi!
Oryen: Darurile nu sunt de la noi, ci de la Marea Confederație a Luminii! Rolul nostru este să veghem asupra procesului de armonizare dintre emisiile de lumină din centrul galactic și câmpurile din sistemul vostru solar.
Remer Ra: Când spui Marea Confederație a Luminii, te referi la entitățile de lumină din miezul de stele bătrâne din apropierea centrului galactic?
Oryen: Da, la acele entități mă refer! În urmă cu mult timp, în centrul galaxiei noastre s-a format o confederație uriașă, care veghează asupra evoluției galaxiei! Ea este formată din peste 600.000 de sisteme stelare și în cadrul ei sunt foarte multe civilizații extrem de evoluate. Cele mai numeroase civilizații sunt formate din entități luminice, care au corpul format în principal din fotoni, electroni și pozitroni (asemenea solarienilor – na). Apoi sunt civilizațiile alcătuite din entități fluide (ca niște norișori - na). Dar sunt și multe civilizații care evoluează în corp fizic, dintre care câteva sunt umanoide!
Remer Ra: Despre această mare confederație am mai primit informații dar nu știam că și intervin în procesele evolutive ale unor civilizații! Știam că sunt veghetori și că intervin doar dacă apar interferențe grave!
Oryen: Pot interveni în anumite condiții! 
Remer Ra: Îi putem contacta?
Oryen: Diferența uriașă de vibrație determină dificultăți de comunicare! În schimb, puteți fi deschiși la valurile lor vibraționale, care sunt un fel de mană cerească pentru suflet, minte și chiar trup! În următoarele luni veți avea parte de câteva astfel de valuri de energie purtătoare de înalte vibrații.
Remer Ra: Din câte știu, acestea sunt cu două ”fețe”! Dacă nu ești pe drumul cel bun, un astfel de val te poate zgudui foarte puternic.
Oryen: Tocmai de aceea suntem aici! Vă vom asista și vă vom ajuta să treceți cu bine de acestea, astfel încât chiar dacă nu sunteți ancorați total în lumină, să fiți protejați de eventualele șocuri!
Remer Ra: Având în vedere situația la nivel planetar, nu prea cred că este o veste bună! În sensul de a face față acestor șocuri energetice.
Oryen: Deocamdată nu ar trebuie să vă preocupe situația la nivel global! Vom aloca timp și resurse pentru asta, dar nu acum! În perioada următoare veți lucra cu voi, pentru voi! Abia apoi veți lucra pentru alții!
Remer Ra: Vom mai avea parte de transmisii de grup?
Oryen: Bineînțeles! Deși rețeaua este funcțională, foarte puțini au lucrat! E greu de înțeles de ce nu vreți ajutor! E greu de înțeles de ce trebuie să vă împingă cineva de spate!
Remer Ra: Cei mai mulți vor rezultate palpabile într-un timp cât se poate de scurt.
Oryen: Timpul ar putea fi mult mai scurt dacă ați reuși să vă scuturați de toate vechiturile pe care le duceți în spate! De toate blocajele mentale, emoționale, de toate fricile, de neîncredere, de lene, delăsare! Porniți plini de vervă la drum, după care abandonați la primele mici obstacole!
Remer Ra: După cum vedeți, lucrurile stau altfel aici, pe Terra! E destul de greu să te rupi de toate aceste blocaje precum și de temeri, atâta vreme cât ele formează legături puternice cu instinctele primare! Iar acestea ne leagă de trup și de valorile materiale, apoi de grupurile din care facem parte și de dinamicile 3D. Că vrem sau nu vrem, pentru moment acestea sunt mai puternice!
Oryen: Am observat acest lucru cu mult timp în urmă! Dar ne așteptam ca la chemarea noastră să răspundă cei veniți cu misiuni pe acest pământ! Dar chiar și ei au mari dificultăți de a-și asuma propriul drum! Din această cauză, vom aborda o altfel de colaborare!
Remer Ra: Chiar mă așteptam la schimbarea modului de colaborare! Ar fi cazul să fiți și mai aproape de noi!
Oryen: Știi foarte bine că Legile Universale interzic intervenția asupra civilizațiilor aflate într-un stadiu evolutiv, fără a se cere ajutorul în mod expres. Într-adevăr, cunoștințele și tehnologiile noastre pot rezolva problemele voastre în mai puțin de un an! Bolile, sărăcia, poluarea, problemele administrative, precum și multe altele, pot fi rezolvate destul de ușor și în scurt timp de către noi! Dar ce am rezolva? Noi le-am creat? Rezolvăm pentru moment problemele la nivel de efect, dar rămân cauzele! Iar cauzele sunt la voi!
Remer Ra: Da, știu! Chiar dacă rezolvați problemele omenirii, rămân cauzele noastre! Și e o chestiune de timp ca noi să stricăm iarăși lucrurile. Cu toții pierdem timp prețios!
Oryen: Când vorbim de colaborare vorbim de un nou drum. Acest drum implică totul! Nu e vorba de o destinație anume, ci de un sens! Evoluția implică schimbarea pe toate planurile! Odată porniți la drum, nu există cale de întoarcere!
Remer Ra: Care vor fi temele următoarelor transmisii?
Oryen: În următoarele două săptămâni reflectați asupra celor spuse, după care vom începe transmisiile! Alegeți dacă vreți să mergeți mai departe sau dacă preferați lâncezeala de acum! Cei care aleg drumul evoluției spirituale, le putem spune că vom fi alături de ei, dar trebuie să spunem și faptul că primii pași nu vor fi ușori! Se vor înhăma la doua munci! Una din ele are în vedere eliberarea de omul cel vechi –  implică curățarea de blocaje și eliberarea de frici, iar cea de-a doua implică descoperirea bogățiilor spirituale din suflet!
Remer Ra: De obicei are loc curățenia și apoi descoperirea comorilor spirituale! Se poate în același timp?
Oryen: Da, se poate! Oricum, pe Geea coabitează atât lucrurile bune și frumoase cât și cele rele cât urâte. Sunteți foarte bine obișnuiți cu oscilațiile, deci nu vor fi probleme!
Remer Ra: Adică ușor, ușor, ne vom debarasa de mamiferul din noi și, în același timp, vom descoperi îngerul din noi!
Oryen: Așa va fi! Iar motivația voastră pentru evoluția spirituală va crește atunci când rezultatele sunt mai rapide!

(va urma)

Notă!
Vă reamintesc că începând cu 9 mai, în fiecare zi de luni, între 21:00 și 21:15 se va lucra cu energia vortexului! Amănunte aici:
http://remerra.blogspot.ro/2016/03/vortexul-carpatic-2.html

31 de comentarii:

  1. Am simtit transmisia asta !

    Multumim Oryen,
    Multumim dan,

    Da asa este , Sa actionam , Sa lasam lancezeala( care apasa ca o tona pe noi)
    Sa ii deschidem usa lui "mos craciun" .

    RăspundețiȘtergere
  2. Un mesaj bine venit, bine primit...

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine-ai revenit Oryen ! Te așteptam. Mulțumim ! Binecuvântări !
    Mulțumim Remer Ra ! Te iubesc ! Binecuvântări !
    Mmmh...! Aș zice că suntem în fața unei alegeri importante : ori rămânem niște dobitoace (sau mai corect zis, mai rău ca dobitoacele), ori suportăm durerile renașterii.
    Așa cum am spus mai sus, am simțit că urmează niște vești tulburătoare. Iată-le chiar aici ! Vom avea curajul să ne supunem durerilor renașterii ? Asta-i întrebarea care se desprinde din mesajul lui Oryen. De aceea ne-a lăsat un timp ca să medităm...

    RăspundețiȘtergere
  4. „ Ce bine ar fi dacă am ști... ”
    Uite, el știe acum... ! : https://www.youtube.com/watch?v=WrPs5_bRfzg
    Dumnezeu să-l așeze-ntre Îngeri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem deja si am fost ingeri intre ingeri tot timpul

      Ștergere
    2. "A fi domn e o intamplare, a fi Om ii lucru mare", asa sun-o vorba din strabuni.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Pentru a aduce "mai mulți" la lucrul cu vortexul... Remer, Eu aș propune un altfel de a te întâlni sau... comuniune altfel decât cea de la... data și ora dată(unitate de măsură), o modalitate nelegată de timp și nu pentru că un anume tip de oameni "nu au timp" ci pentru cei care nu-și mai măsoară treburile importante în măsura timpului și nu se mai siluiesc să aibă un anume rezultat la o anumită dată concretă... propunerea mea e pentru cei care înțeleg că o astfel de întâlnire e dată de un simț... de apropiere și împărtășire cu cei de-o seamă. Nu la ceas și călindar să te uiți când vrei "să te conectezi" ci la propria simțire... dacă ești în simțire poți fi prezent oriunde, în orice loc ori timp... timpul e maleabil si poate fi schimbat, secretul e să nu te modifici pe tine pentru a avea rezultate la un "dead-line"(însăși metoda o un fel de întâlnire cu moartea) ci să fi acolo unde vrei să fi în mintea ta, iar timpul va fi exact ora "21-21:15". ca să recapitulez, pentru cei care nu se pot conecta la data și ora dată, fi încredințat că dacă tu simți vibrația de lumină și "ești acolo"... și tu ești prezent la întâlnire la data și timpul dat șî poți lucra și tu cu "vortexul", cot la cot cu ceilalți dacă asta vrei să fie atingerea ta din clipa de lumină. Timpul/data, ori o imagine ori un loc anume, toate acestea sunt instrumente a căror mod de întrebuințare tu îl dai prin simțirea ta.. iar o sculă ca timpul/locul/imagine/nr-de-repetări cu care poțî să te tai/sculptezi pentru a fi altfel/altundeva, ori poți să modifici scula măsuratoare și vei fi altfel/altundeva pentru că tu ești cel care crează unitatea de măsură internă ori externă ȘI valoarea acesteia... Și încă ceva, dacă ajungi la locul și ora dată și nu e nimeni, ori puțini, nu e pentru că n-ar fi mai mulți acolo ci pentru că tu ai deschiși ochii doar pentru tine ori câțiva... înțelege, dacă tu eșit acolo toți suntem! Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. fratilor mei umani aș vrea să le reamintesc că nu suntem inferiori pleiadienilor, situați e alta, nu noi suntem cei care au nevoie de ajutor, ci ei(sic)... noi suntm cei care am fost atât de puternici și curajoși încât am lăsat în urmă ceea ce ei au acum... am trecut prin ce trec ei acum și am trăit până la plictiseală după care ne-am gasit un alt joc. Am fost acolo si iar vom fi, timp în care ei vor fi... noi. În acest moment pleiadienii cu cadourile lor sunt ca niște copii care fug să împărtăsească din grisinele de sub brad, cu bunicu. Noi suntem bunicul care cunoaște secretul numit moș Crăciun...

    Rezultatele pe care pleiadienii le pot avea în realitatea umană sunt ilare pe lângă ce poate face un singur om. Realizările noastre sunt imediate, față de miile de ani cât are nevoi tehnologia pleiadiană de un rezultat în această realitate... atât de multă atenție/llumina pun oamenii în ea încât e greu să le distragi atenția de la jocul "material" cu briz-brizuri energetice... scânteia umană a trecut atț de demult prin jocurile energetice, vortexuri și alte cele, încât nu mai reprezintă un punc t de atracție pentru majoritatea omenirii. Un mic punct e igorat de frații pleiadieni atunci când încearcă să intre în comuniune cu oamenii... că trebuie să se înalte la înălțimea pământenilor, trebuie să urce mai sus în întelegere pentru a putea fi auziți de urechea umană... pentru că oamenii, noi suntem cei care...
    am luat pământul si l-am făcut parte din ființa nostră, am pus focul nostru in materie ca să-i dăm viață din viața noastră, curgerea apei am convins-o să ne poarte povestea printre clipele de materie, vântul l-am dresat ca să ne fie comunicare... am îmblânzit materia, am luminat materia nu pentru că materia n-ar avea scânteia ei ci pentru că noi am avut o altfel de scânteie și prin comuniunea și împărtășirea scânteii noastre cu cea a materiei am creat o nouă scânteie... noi luminile îmbrăcate în materie suntem și noi creatori de scântei nemaivăzute înainte de existența comuniunii dintre realitatea spiritului și cea a materiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor, un cantec fain si, bineinteles, cuvinte de invatatura ca sa ajute pe cei care "nu au timp" si sa decidem ca, de fapt si de drept, "avem timp:

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=8-oPu5eaWfk

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  7. În momentul în care se conștientizează cauza de manifestare a implicării emoționale și își corectează comportamentul,fără a mai repeta greșeala, omul se poate elibera de povara care și_a creat_o.Cel care nu conștientizează nu este pe calea cunoasterii de sine,este ân suferința,nedovedind asumarea lecțiilor de viață necesare evolutiei ân acord cu vointa divina.Astfel,recompensele,pot fi ân sensul alegerilor făcute de fiecare ân parte, ân lumina sau ân suferință.Până la manifestarea fizică există posibilitatea dizolvarii în eter a proiecției energetice a cauzei,în proportie cu conștientizarea făcută.Entitățile superioare de lumină știu aceste aspecte.In momentul în care binevoim și cerem ajutorul,intervenția divină se face la nivel de cauză,în sensul dizolvarii în eter a proiecției energetice.Astfel se pot aplana și corecta în timp util situații ce au impact asupra vietii fiecaruia dintre noi.Nu exista boli incurabile,nu există poveri de neeliberat,există doar oameni care nu vor sa_și corecteze.modul de a gândi,de a spune și de a face în acord cu vointa divina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Situatia "la zi" in lume este urmatoarea: prin fuzionarea SYNGENTA cu CHEMCHINA,a DOWCHEMICAL cu DuPONT si a MONSANTO cu BAYER s-a deschis calea spre crearea organismelor sintetizate artificial, o parte importanta a Planului de instaurare a NOM(Noua Ordine Mondiala).

    RăspundețiȘtergere
  9. Mutumesc, sunt de acord in totalitate. Suntem mai mult deat pregatiti insa lucrul cu noi inca este anevoios.Si spun asta deoarece noi am avut ce au ei acum, adica am renuntat la tot pentru a avea aceasta minunata experienta cu care nu se pot mandri multi dinte confratii nostri stelari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Confrații noștri stelari în esența divină sunt prezenți,sunt contemporani,sunt în lumina sinelui divin,a moștenirii noastre spirituale,sunt oamenii care se află pe calea transformării interioare,a aducerii sinelui divin la polul opus de manifestare a egoului în această lume.Este timpul să ne recăpătăm identitatea spirituală analizând conștient pașii ce_i facem în acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Remer, din incheierea postarii inteleg ca fratii nostri din alte stele au inteles, totusi, ca poate iesi ceva bun din convergenta celor doua curente evolutive, nu-i asa? :)

    In alta ordine de idei, ma incanta gandul ca se intampla ... De cand eram mic, consumam SF pe paine ( de genul "Nunta unei flori" de Biro Laszlo Peter ). Iar acum chiar se intampla. Cu totul altfel decat ma asteptam ... Dar totusi bine ... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna dimineata Remer,

    Eu am parcurs protocolul de 21 de zile cu sfera-proba si am o intrebare.
    Am pe cineva in familie ( in varsta ) care va fi operat la inima. Pot folosi reteaua pentru a lucra la vindecarea sa ? Daca da, cum ?

    O zi frumoasa,
    DD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reteaua nu are scopul de a vindeca ci de a impulsiona si amplifica evolutia spirituala! Te poti ruga pentru acea persoana si mai poti cere entitatilor de lumina sa lucreze asupra ei! Prea multe nu poti face pentru alte persoane...

      Ștergere
    2. Da, rugaciunea este sfanta si coroborata cu meditatia aduce echilibrare pe toate planurile, din toate punctele de vedere. Asadar si prin urmare, prin urmare si-asa "DAR", atlantii calatoreau (si) pe mare....io "vazut, ba si mancat" (intr-o zicere de pe la noi, de pe la taranoaiasan= ce fain ar fi sa ne putem intelege unii pe altii si "noi toti laolalta", cum se zice p-aci!).


      Cu drag, ( natural ca din Bistrita, incepand de acum...adica revenita in Bistrita)

      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Multumesc, Remer.

      Cateodata e mai greu de dus acel "Prea multe nu poti face pentru alte persoane"...

      Deasemenea, cateodata mi-e greu sa duc acel "Alegeți dacă vreți să mergeți mai departe sau dacă preferați lâncezeala de acum!"

      In vara am mers cu sotia intr-o minivacanta de cateva zile in Retezat. Nimic deosebit, doar cazare la Rausor, cea mai intinsa urcare doar pana la Stevia ( deci n-am ajuns pe varf ). Doar relaxare...Insa ne-am bucurat de fiecare ora si ne-am conectat cu cascadele, cu pietrele, cu arborii... cu toata viata de acolo. La plecare ne-am rugat vreun sfert de ora undeva, langa cascada Rausor ( care ne-a picat cu tronc ). Doar am multumit pentru tot si am cerut sa vina ceea ce ne trebuie noua.

      Ei bine, incepand de atunci o gramada de evenimente s-au bulucit in viata noastra ( unele mai putin placute, inclusiv o suspendare de permis ). Absolut toate au fost, pana la urma, spre binele nostru ( inclusiv suspendarea ). Dar a trebuit sa avem rabdare si sa facem eforturi sa le intelegem, si sa nu ne pierdem armonia dintre noi ( a fost de mai multe ori pusa la incercare ). Dar a meritat. Si nu s-a terminat...

      Sigur e ceva cu Retezatul asta! :)

      Pace tie,
      DD

      Ștergere
  13. Io va salut, d-aci, din Bistrita, asa ca, dragilor, totul este asa cum trebuie sa fie , asadar si prin urmare, prin urmare si-asa dar, atlantii calatoreau (si) pe mare si (si) cu "capul in nori si cu picioarele pe pamant"...(nu cum zic unii semeni de-ai nostri ca, "nimic nu trebuie"...). Pe la noi, mai prin nord, asa, este o vorba(v-am mai spus-o si cu alte ocazii): " de musai ca de voie buna, cateodat").

    O cantare faina n-avea cum sa nu fie, bineinteles.
    https://www.youtube.com/watch?v=E5Mu6jynJ_g

    Cu drag,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand am lucrat prima data cu reteaua nu facusem inca exercitiul cu sfera 21 de zile si totusi am reusit sa ma conectez la retea foarte usor.Am simtit de fiecare data ca reteaua ma cunoaste si stie totul despre mine si ma intreb daca lucrul asta chiar e benefic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumva inteleg ce spui, deoarece inca de anul trecut, cand nu facusem exercitiul cu sfera proba, simteam la rastimpuri niste valuri de ceva fain si cumva familiar, pe care l-am mai trait doar cand eram mic si ma plimbam prin padurea orasului meu de bastina. Era ca un fel de invitatie, si, in mintea mea, chestia asta se lega de retea.

      Apoi am facut exercitiul de conectare de 21 de zile.

      Am constatat ca reteaua are darul de a activa anumite straturi de frici, ascunse sub straturi de agresivitate ( mai voalata sau mai pe fata ), si astea ascunse sub straturi de justificari construite in timp din valori sociale. Deasemenea, am constatat ca reteaua este o oglinda eficienta - de multe ori simteam o influenta nu tocmai faina din partea retelei, iar apoi imediat constatam ca de fapt era propria mea emisie semiconstienta despre mine sau despre retea, emisie oglindita de retea. Cum constientizam asta, se comuta si influenta pe care o simteam. Numai ca e de munca sa demontez straturile alea suprapuse....

      Mi-au rasarit in minte intrebari incomode despre cum e sa traiesc alaturi de alte specii inteligente, poate mai curate ca mine. Intrebari care ma pun si pe mine intr-o noua lumina.

      De aceea cred ca s-ar putea sa-ti fie de ajutor sa te observi cat mai bine ( eu folosesc inca temeinic legea 34 din Legile lui Zamolxe ) sa nu fie cumva vorba de proiectii semiconstiente de-ale tale. Reteaua are o abilitate deosebita sa scoata asa ceva la lumina. Pana la urma, asa te cunosti mai bine. Chair daca reteaua cunoaste ceva despre tine, valoarea faptului ca tu te cunosti mai bine intrece cu mult riscul de a te deschide in fata retelei.

      Si, pana la urma, reteaua e doar o sala de clasa. Dar prin ferestrele clasei se vede intreaga lume, in care sala de clasa e doar atat: o sala dintr-o scoala! ...

      Ștergere
  15. nu sunt decât fouă feluri de a da ajutorul cuiva, modul unidirecțional, sau parazitic si cel simbiotic, de aceea contr oricărui "ajutor" din partea unor "iluminați" extratereștri am să întreb "cu ce pot să-ți fiu de ajutor", and maybe why... you need special help to receive OUR BLESSING, and still think that we are the one who needs help. Everything is perfect, the less you(ego) do the more perfect it becomes.

    Earth is a blessed place, because it is a place where oneness and separateness can coexist in the same place and time. Humans are blessed with the capacity of being ONE and separate at the same time. This is out mastery, we extend GOD by creating "separate" and "independent" Gods(ourselves = me, I)... because, here, the Law allows us to. We are ONE, but here, we are even more :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu despre asta era vorba, vreau sa spun ca reteaua (sau pleiadienii) stie despre mine lucruri pe care doar eu le stiu, chestia asta imi da un sentiment de nesiguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chestia descrisă se numește proiectie... tot ceea ce simți se află în mintea ta... iar ceea ce simți e un mesaj, o îndrumare de la tine, pentru tine

      Ștergere
  17. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR & IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

    RăspundețiȘtergere
  18. ce crezi Remer Ra (Dan )de furtuna Geomagnetica si de informatiile lui Condor C referitor la acestea . Trebuie sa ne pregatim pentru cele 3 zile ..... s-au sa stam linistiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem protejati de furtunile electromagnetice (chiar foarte puternice)!

      Ștergere
  19. noțiunile duale, bine vs rău, virtute vs păcat, zei vs noi, vibrații ori dimensiuni înalte vs joase, sine înalvs ego, fizic vs spiritual... toate acestea se grupează în același tipar de gândire: iarba vecinului e mai verde, capra lui e... felul omului cu mintea nepurtată prin toate colțurie vieții și nu are formată posibilitatea de a se pune în papucii altcuiva diferit(încarnări-experiente reduse pentru o anume realitate)... schimbarea perspectivei poate face ca binele să fie rău, sinele înalt să te îndemne înspre păcat... Pentru mine e destul de evident că nu există ființe care să fie mai de lumină(nici măcar în centrul galaxiei, sic) decât sunt eu acum (ori oricare alt pământean, un "oarecare"), Nu există un sine care să fie mai înalt decât mine... sinele mai inalt nu e mai mult decât o proiecție a mea, eu insumi privit dintr-o anume perspectivă prin care de-obicei eu-privitorul mă înjosesc aruncându-mi tot ce am mai bun dincolo(la vecin) în sinele înalt... sinele înalt ori sinele demonic nu sunt decât o oglindă care reflectă ceea ce i se arată... să nu uiti niciodată că tu ești 'originalul' si că ești mai mult decât îți arată oglinda. Ingerul, demonul, egoul toate acestea sunt ființe divine niciuna mai prejos decât cealaltă, toate sunt părți din mine, Totul e în mine, totul e o singură ființă...
    p.s. Cum ar fi dacă fiecare gând al meu ar avea conștiința de sine cum o am eu? Cum ar fi dacă fiecare persoană căreia i-am vorbit vreodată e reală, conștienta de sine și... creată de mintea mea... se va putea încarna oare o creație a propriei mele minți? Aș recunoaște-o?

    RăspundețiȘtergere
  20. când te întâlnești cu cineva... nu te întreba dacă ai de-a face cu un 'om bun' ci citește în câte în el în câte bucăți și-a sfărâmat ființa, din câte încarnări îsi extrage esența pentru a deveni acest om din fața ta, pentru că restul încarnărilor(până la... "infinit") sunt de cealaltă parte a vălului, a vălului propriei iluzii...

    RăspundețiȘtergere
  21. cât de interesanți sunt unii oamenii... ei cred că marii maestrii au fost fiinte perfecte care au trăit undeva în trecut... de fapt ei trăiesc în permanența printre noi, dar fascinația pentru un pachetul care trebuie să fie stră-lucios, auriu, distinct, sfânt, extra..."diferit" îi face invizibili pentru ochiul închis. Un maestru se află tot timpul în prezența ta, uneori mai aproape, alteori mai departe... el se paote afla în cel pe care-l vezi în oglindă, ori poate fi vecinul, pisica ce se linge lângă tine, paianjenul de pe perete... Vreți să vedeți un maestru mai recent : https://www.youtube.com/watch?v=h6d6Yo3DwVI acesta e un link pentru mesajul acestuia(versurile nu știu dacă au fost scrise de el, dar el a fost mesagerul), nu vă mai ploconiți la obiecte(lemn aur piatră cristal) ori cadavrele mesagerilor. Măestria se află în mesaj, nu în poștaș... "heal the world-make a better world" ce mesaj mai frumos vrei să primești de pe buzele unor maeștrii vii.
    VREI neaparat un extra-maestru... săi te-nchini, și nu crezi că tu ești acela... închinăte primului prunc pe care-l întâlnești în calea ta si nu uita TU trebuie să înveți de la maestru, nu el să se scălâmbăie ca să se potrivească cu ideea ta de sfințenie. Maestrul nu se ascunde doar că tu nu-l vezi pentru că atenția ta e ațîntită altundeva, mesajul de la final dezvăluie iluzia orbirii tale https://www.youtube.com/watch?v=vJG698U2Mvo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai transmis un mesaj "new age" pur. Suntem sau nu suntem in rezonanta, asta doar "barometrul interior" ne poate spune, fiecaruia dintre noi.

      Ștergere